Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice"

Transkript

1 Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková- dřívější odchod, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr. Vlastimil Kardinál, Martin Liška, Ing. Lukáš Černý, Dominik Šandorka p is Hosté: 3 občané Malé a Velké Hraštice Zasedání zahájila starostka, přivítala přítomné a seznámila je s programem: Zapisovatelka: Věra Nesměráková Ověřovatelé zápisu: JUDr. Kardinál, Radim Souček schváleno 9 hlasy Program jednání: 1) Účetní závěrka obce Malá Hraštice za rok ) Účetní závěrka příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Malá Hraštice za rok ) Závěrečný účet obce Malá Hraštice za rok ) Návrh rozpočtového opatření č. 2. 5) Smlouva o poskytování podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR 6) Smlouva o zřízení věcného břemene 7) Došlá pošta 8) Různé - diskuse Návrh usnesení č. 1: Zastupitelstvo obce souhlasí s programem jednání. Usnesení č. 1 bylo schváleno. Usnesení z minulých zasedání jsou průběžně plněna. 1) Zastupitelstvo projednalo účetní závěrku obce za rok 2014, závěrku připravila a projednala komise určená pro přípravu schvalování účetní závěrky a předložila zastupitelstvu. Členové zastupitelstva obce vycházeli při schvalování účetní závěrky z účetních výkazů sestavených k rozvahovému dni Rozvaha, Výkaz zisku a ztráty a Příloha, inventarizační zprávy, zpráv finančních kontrol a zprávy pro schvalování účetní závěrky zpracované určenou skupinou - finančním výborem. Účetnictví za rok 2014 poskytuje věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace obce. Návrh usnesení č. 2: ZO schvaluje účetní závěrku obce Malá Hraštice za rok 2014 bez výhrad. Účetnictví za rok 2014 poskytuje věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace obce. Usnesení č. 2 bylo schváleno. 2) Zastupitelstvo obce projednalo účetní závěrku příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Malá Hraštice za rok Členové zastupitelstva obce vycházeli při schvalování z účetních výkazů k a zprávy předložené ředitelkou ZŠ a MŠ a starostkou obce. Usnesení č. 3: ZO schvaluje účetní závěrku příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Malá Hraštice za rok 2014 bez výhrad. Účetnictví za rok 2014 poskytuje věrný a poctivý obraz předmětu účetnictví a finanční situace příspěvkové organizace. Usnesení č. 3 bylo schváleno.

2 3) Zastupitelstvo obce projednalo Závěrečný účet obce Malá Hraštice za rok 2014, jehož součástí byla Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malá Hraštice za rok Závěrečný účet obce byl řádně zveřejněn na obecní úřední desce. Usnesení Č. 4: ZO schvaluje Závěrečný účet s celoročním hospodařením obce "s výhradou". Usnesení Č. 4 bylo schváleno. Z výsledku přezkoumání hospodaření obce Malá Hraštice za rok 2014 bylo zjištěno, že nebylo doloženo schválení účetní závěrky příspěvkové organizace za rok 2013 zastupitelstvem obce. Usnesení Č. 5: Nedoložené schválení účetní závěrky příspěvkové organizace za rok 2013 zastupitelstvem obce bylo napraveno usnesením Č. 3 ze dne o schválení účetní závěrky příspěvkové organizace za rok Zpráva o přijetí opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve Zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malá Hraštice za rok 2014 bude zaslána do 15-ti dnů od tohoto zasedání. Usnesení Č. 5 bylo schváleno. 4) Projednání návrhu rozpočtového opatření Č. 2: Návrh rozpočtového opatření viz příloha. Návrh usnesení Č. 6: ZO schvaluje návrh rozpočtového opatření Č. 2 Usnesení Č. 6 bylo schváleno. 5) Zastupitelstvo obce projednalo Smlouvu Č o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČRv rámci Operačního programu Životní prostředí na akci "Snížení energetické náročnosti zš a MŠ Malá Hraštice". Návrh usnesení Č. 7: ZO souhlasí s provedením akce "Snížení energetické náročnosti zš a MŠ Malá Hraštice", schvaluje Smlouvu Č o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Usnesení Č. 7 bylo schváleno. 6) Projednání Smlouvy o zřízení věcného břemene s firmou ČEZ Distribuce a.s., k pozemku parc. Č. 553 v k. Ú. Malá Hraštice z důvodu realizované stavby IV Malá Hraštice, knn pro p. Č. 246/8 Návrh usnesení Č. 8: ZO souhlasí se zřízením věcného břemene na pozemku parc. Č. 553 v k.ú. Malá Hraštice, schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Usnesení Č. 8 bylo schváleno. Došlá pošta: 7) Zastupitelstvo obce projednalo Kupní smlouvu Č. UZSVM/SPB/2862/2015-SPBM k vyřešení duplicity vlastnictví pozemku parc. Č. 43/8 v k.ú. Velká Hraštice mezi obcí a Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových Praha 2 za cenu ,- Kč. Na pozemku jsou vedeny inženýrské sítě obce a část přístupové komunikace do Velké Hraštice. Návrh usnesení Č. 9: ZO souhlasí s koupí pozemku parc. Č. 43/8 v k.ú. Velká Hraštice, schvaluje kupní smlouvu, úhradu kupní ceny a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Usnesení Č. 9 bylo schváleno.

3 8) Žádost majitele rekreační chaty v lokalitě Ježov o možnost opravy komunikace směrem na Mokrovraty, nabízí spolupráci a pomoc ostatních chatařů, případně i finanční přispění. Návrh usnesení č. 10: za je ochotno jednat dále o možnosti opravy komunikace, ale je třeba doložit, že skutečně bude spolupráce ze strany chatařů manuální výpomocí při provádění oprav i sponzorskými dary, aby se náklady na opravu co nejvíce snížily. Zastupitelstvo pověřuje starostku dalším jednáním. Usnesení č. 10 bylo schváleno. 9) Při zpracování geom. plánu k dořešení vlastnických vztahů ke komunikaci k vodojemu bylo zjištěno, že část obecního pozemku parc. č. 528/6 v k.ú. Malá Hraštice je dlouhodobě oplocena a užívána majiteli přilehlé nemovitosti. K dořešení všech vlastnických vztahů ke komunikaci je třeba tuto část pozemku jim odprodat. Návrh usnesení č. 11: za souhlasí se zveřejněním záměru prodeje části pozemku parc. č. 528/6 v k.ú. Malá Hraštice dle geometrického plánu pro rozdělení pozemků č /2015 Usnesení č. 11 bylo schváleno. 10) Žádost o finanční příspěvek na činnost Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z. s., Klub Radost Prostějov. Návrh usnesení č. 12: za nesouhlasí s poskytnutím příspěvku na činnost Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, Z.S., Klub Radost Prostějov. Usnesení č. 12 bylo schváleno. 11) Žádost o umístění propagační skříňky pro oddíl stolního tenisu a mládežnického fotbalu na návsi za autobusovou zastávkou. Návrh usnesení č. 13: Zastupitelstvo souhlasí se zveřejněním záměru pronajmout část obecního pozemku (návsi) parc. č. 513/1 v Malé Hraštici pro umístění propagační skříňky pro oddíl stolního tenisu a mládežnický fotbal. Usnesení č. 13 bylo schváleno. 12) Zastupitelstvo opětovně projednalo žádost o možnost umístění reklamní tabule General Reality a.s. - stojan /láčko" velikost A1 na obecním pozemku parc. č. 513/2 v k.ú. Malá Hraštice před rod. domem čp. 74. Návrh usnesení č. 14: za souhlasí se zveřejněním záměru pronajmout část obecního pozemku parc. č. 513/2 v k.ú. Malá Hraštice pro umístění reklamní tabule - stojan /láčko" velikost A1 s tím, že cena pronájmu bude stanovena dle azv obce č. 06/2012 o místních poplatcích čl.12 odst. 1 písmo f). V případě následného schválení pronájmu bude sepsána smlouva. Pro 6, zdržel se O, proti 3 Usnesení č. 14 bylo schváleno. 13) Nabídka na zpracování povodňového plánu obce vč. cenové nabídky od firmy Rybníkářství PIP Návrh usnesení č. 15: za bere na vědomí nabídku na zpracování povodňového plánu obce a navrhuje oslovit další firmy k předložení nabídek na zpracování povodňového plánu obce., (1 zastupitel dřívější odchod) Usnesení č. 15 bylo schváleno.

4 14) Informace o změně nařízení č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členů zastupitelstva, kterou dochází k navýšení maximální možné výše měsíčních odměn zastupitelů. Návrh usnesení č. 16: za bere na vědomí informaci o změně nařízení č.37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členů zastupitelstva, výši odměn měnit nebude, odměny zůstávají ve stejné výši, v jaké byly schváleny při ustavujícím zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 16 bylo schváleno. 15) Návrh na vyřešení vlastnických vztahů k částem komunikací v k.ú. Velká Hraštice, které jsou v soukromém vlastnictví a ve kterých jsou vedeny inženýrské sítě obce. Návrh usnesení č. 17: za souhlasí s odkoupením dotčených pozemků (158/26, 158/31, 158/45) k dořešení vlastnických vztahů za cenu 50,- Kč/m 2 a pověřuje starostku dalším jednáním. Usnesení č. 17 bylo schváleno. 16) Nabídka firmy Energy Benefit Centre na zpracování energetického posudku (auditu) za cenu ,- Kč bez DPH na obecní objekt čp. 53 jako přípravu pro možnost následné žádosti o dotaci. Návrh usnesení č. 18: za souhlasí se zpracováním energetického posudku (auditu) na objekt čp. 53 firmou Energy Benefit Centre za cenu dle zaslané nabídky a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Usnesení č. 18 bylo schváleno. 17) Žádost o finanční nebo věcný příspěvek v částce , ,- Kč pro oddíl stolního tenisu nc "Ledňáček" Malá Hraštice. Návrh usnesení č. 19: za bere na vědomí žádost o finanční nebo věcný příspěvek pro oddíl stolního tenisu nc "Ledňáček" Malá Hraštice a žádost ještě bude projednána na dalších jednáních. Usnesení č. 19 bylo schváleno. 18) Návrh na vyřazení majetku příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Malá Hraštice - PC pořízený v roce 2005, který je poškozený a oprava by byla nerentabilní Návrh usnesení č. 20: za souhlasí s vyřazením majetku příspěvkové organizace - poškozený Pc. Usnesení č. 20 bylo schváleno. Různé: 19) Informace o organizačním zajištění dětského dne , na hřišti u sokolovny + trasa pohádkový les. Bližší informace a organizace bude ještě projednána na pracovních jednáních. 20) Informace o opatřeních k plánované technopárty na katastru města Nový Knín. Jedná se o nepovolenou akci, z tohoto důvodu je snaha konání akce zabránit. 21) Poděkování pracovníkům obecního úřadu za úklid po obci a zejména za úklid a úpravy pozemku u haly a pomoc při svozu a úklidu odpadu. Poděkování členům SDH Malá Hraštice a občanům, kteří se podíleli na úklidu černé skládky na obecním pozemku.

5 22) Návrh na zvážení možnosti úpravy úředních hodin obecního úřadu - jeden den v týdnu zrušit úřední hodiny, nyní úřední hodiny každý den a ve středu hodin. 23) Informace starostky, že termín pro podání příspěvků do dalšího vydání obecního časopisu je do Možnost inzerce byla diskutována a bude o tomto ještě jednáno. Na závěr starostka obce - vyzvala zastupitele i přítomné hosty k dalším příspěvkům a dala jim prostor pro uplatnění připomínek a námitek - žádné námitky ani připomínky členů zastupitelstva ani hostů již nebyly vzneseny. V diskuzi k jednotlivým příspěvkům vystoupili všichni přítomní členové zastupitelstva. Starostka ukončila zasedání OZ v 20:00 hodin. Zapsal: Nesměráková Věra Zápis vyhotoven dne: Ověřovatelé zápisu: rit'áát!dť( ;rtn/i 0 r. 2f11' -:...?1.~::. JUDr. Vlastimil Kardinál....1u ~.~~~ Radim Souček...j!... Helena Wiedermannová starostka I..Jj,2o/r?s-:~/v

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 10. 2. 2015 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr. Vlastimil Kardinál,

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice / Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 28.5.2013 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Wiedermannová, JUDr. Kardinál, Hadraba, Mgr. Hrabáková, Melichar, Souček, Holobrada, Ing.

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 12.9.2012 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Wiedermannová, Melichar, JUDr.Kardinál, Hadraba Mgr.Hrabáková,Souček, Štáfková, Holobrada,

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice

Z á p i s. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice / Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 31.10.2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Z á p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á p is z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 18. 2. 2014 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Wiedermannová, JUDr. Kardinál, Hadraba, Mgr. Hrabáková, Souček, Holobrada, Štáfková, Ing.Smrčinová

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce.

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce. Zápis č.3/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 17. června 2016 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 12.06.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Olmr

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 13. 11. 2018 Usnesení č. 1: Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatelku i ověřovatele zápisu. Usnesení č. 1 bylo schváleno. Zapisovatelka:

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Z á p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á p is z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 20.11.2012 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Wiedermannová, Melichar, JUDr. Kardinál, Hadraba Mgr.Hrabáková, Souček, Štáfková, Holobrada,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.15/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.15/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 6. 6. 2016, zápis č.15/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 11.05.2018 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Jana Helclová, Václav Chrz, Marie Somrová, Jakub Dvořák 2. Omluveni

Více

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Guráň Roman, Viktorin Pavel. Volba ověřovatelů

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016 Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 5. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Ing. Ivan Franc, Michal Ducháč,

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 13. 3. 2017 ve 20:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Havířová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 2/2019 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 31.5.2019, od 18 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 26.4. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin. Bod č. 1 - Technický bod Starosta Zdeněk Čížek zahájil zasedání č. 3/2018 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 17:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, že informace o

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Obec Jehnědí. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015

Obec Jehnědí. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015 Obec Jehnědí Zápis ze schůze zastupitelstva obce Jehnědí č. 7/2015 konané dne: 11.5.2015 Přítomni: Milan Myšák, Jana Šplíchalová, Milan Pospíšil, Vlastimil Fikejz, Doležalová Kateřina, Rozlívka Jaroslav

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Č.j. 572/2018/OURU Počet listů: 8 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: Program:

Č.j. 572/2018/OURU Počet listů: 8 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: Program: Č.j. 572/2018/OURU Počet listů: 8 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101.2.1 Program: ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 25.6.2018 od 19.00 hod. Nezveřejněné

Více

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne Zápis z jednání zastupitelstva Obce Svaté Pole ze dne 12.4.2016 Přítomni: Josef Šimonovský, Mgr. Petr Kozohorský, Šárka Kočová, Mgr. Martina Volfová, Zdeněk Žaloudek, Josef Pecka, Josef Tesárek. Program:

Více

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 19.5.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z22), konaného dne A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje:

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z22), konaného dne A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje: U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z22), konaného dne 19.5.2014 A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje: 1. stav rozpočtu k 30.4.2014 bez výhrad, 2. závěrečný účet

Více

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 27.6.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 5 členů Pro: 5 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 5 členů Pro: 5 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 06/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 22.06.2016 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 5.4.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Zuzana Šťastná, Hana

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2018) obce Cotkytle konaného dne 21. 5. 2018 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli řítomni: Vlastimil Jureček, Josef Matějka, Mgr. Michaela

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ

Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ Obec Dobšín Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

U S N E S E N Í č. 2. /2014

U S N E S E N Í č. 2. /2014 U S N E S E N Í č. 2. /2014 ze zasedání zastupitelstva Obce Sobětuchy, konaného dne 25. 3. 2014. A. Zastupitelstvo obce projednalo: 1. Kontrola usnesení a činnost rady a zastupitelstva. 2. Rozpočtová změna

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce P r o g r a m: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu, zapisovatele

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 7/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 7/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 7/2016 ze dne 21.6.2016 Čas: 19.05 20.55h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Datum: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Datum: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 322 666 e-mail: ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Naše č. j.: OBCR/309/2019 Vyřizuje: Vencl Počet listů: 7 Počet příloh:5/5 Datum: 30. 05. 2019 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S o průběhu III. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu III. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu III. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 13.6.2011 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila III. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 64. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 31.3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z 29. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 27. dubna 2018 ve hodin v kanceláři OÚ.

Zápis z 29. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 27. dubna 2018 ve hodin v kanceláři OÚ. Zápis z 29. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Čechtín konaného 27. dubna 2018 ve 19.00 hodin v kanceláři OÚ. Zapisovatel: Brabcová Ivana Návrhová komise: Brabcová, Horká Ověřovatelé zápisu: Fialová,

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více