Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 9-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice"

Transkript

1 1 Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Pavel Churáček Zdeňka Vejmelková Eva Eiglová Ing. Milan Hruban Miroslav Vykysalý Ing. Eliška Olmrová Josef Kalaš Ing. Jiří Škrleta V zasedací místnosti z řad veřejnosti: přítomno 12 občanů. Zahájení Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Svojetice zahájila a řídila starostka Mgr. Martina Vedralová. Na veřejném zasedání byla přítomna nadpoloviční většina jeho členů, a tím bylo zastupitelstvo usnášeníschopné. Veřejné zasedání bylo zahájeno v hod. Zapisovatel a ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Radka Jirásková Ověřovatel: Miroslav Vykysalý, Eva Eiglová Hlasy: Zapisovatel a ověřovatelé byli schváleni. Program zasedání: 1. Schválení Smlouvy o dílo Novostavba mateřské školy 2. Schválení smlouvy o dílo Rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci 3. Schválení směnné smlouvy se Simekostav, s. r. o 4. Schválení Dodatku č. 1, k darovací smlouvě na pozemek MŠ 5. Schválení smlouvy na TDI - Svojetice-tlaková kanalizace a ČOV 6. Schválení smlouvy BOZP MŠ, 7. Schválení smlouvy BOZP - rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci

2 2 8. Rozpočtová změna č Různé Rozšíření programu zasedání: 10. Smlouvu o zřízení věcného břemene služebnosti stezky a cesty 11. Plánovací smlouva 12. Dodatek č. 01 ke smlouvě o dílo chodník Choceradská 13. MŠ zisk v hospodaření Návrh: Hlasování o návrhu změny programu veřejného zasedání: Pro: 7; Proti: 0; Zdrželi se: 0; Nepřítomni: 2, Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo změnu programu veřejného zasedání. Návrh: Hlasování o programu: ; Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo program veřejného zasedání. Kontrola zápisu č Paní starostka se dotázala, zda má někdo námitky k zápisu č.8/2014 z Tento zápis je bez připomínek.

3 3 PROJEDNÁVÁNÍ PROGRAMU: PM 076/14 Schválení Smlouvy o dílo Novostavba mateřské školy Dne proběhlo výběrové řízení na zhotovitele stavby. Vítěznou firmou s nejnižší nabídkovou cenou se stala společnost EMV s.r.o. nabídka ve výši ,-Kč. Celkové plánované výdaje: ,05,- Kč, výše přidělené dotace: ,64,- Kč (max. výše 80%). Datum fyzického ukončení projektu: Datum předložení žádosti o platbu: , a Předpokládané provozní náklady nové MŠ: ,- Kč.Provozní náklady stávající školky ,- Kč.

4 4 Zastupitelstvo obce Svojetice schvaluje návrh Smlouvy o dílo Novostavba mateřské školy ve Svojeticích s firmou EMV, s.r.o., Libušská 190/100, Praha 4 a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. Pro: 6; Proti: 0; Zdrželi se: 1 ( E.Olmrová); Nepřítomni: 2; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo návrh Smlouvy o dílo Novostavba mateřské školy ve Svojeticích s firmou EMV, s.r.o., Libušská 190/100, Praha 4 a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. PM 077/14 Schválení smlouvy o dílo Rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci Dne proběhlo výběrové řízení na zhotovitele stavby. Vítěznou firmou s nejnižší nabídkovou cenou se stala firma Energie stavební a báňská a.s. Nabídka je ve výši ,53Kč, celkové plánované výdaje: ,01Kč, výše dotace: ,63 Kč (max.výše 72,5%), termín ukončení projektu Se stavbou se čeká až bude vybrán zhotovitel stavby na projekt Kanalizace a ČOV. V první fázi stavby kanalizace musí být položen kanalizační řad a kanalizační přípojky v těchto komunikacích. Po té bude zahájena rekonstrukce těchto komunikací.

5 5 Zastupitelstvo obce schvaluje návrh Smlouvy o dílo Rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci s firmou Energie stavební a báňská, a.s., Kladno a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy:

6 6 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo návrh Smlouvy o dílo Rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci s firmou Energie stavební a báňská, a.s., Kladno a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. PM 078/14 Schválení směnné smlouvy s firmou SIMEKOSTAV, s.r.o. SIMEKOSTAV prohlašuje, že je vlastníkem pozemku p.č. St. 24/1, stavební parcela, o výměře 1003 m 2. Obec prohlašuje, že je vlastníkem parcely p.č. 35, pozemková parcela, o výměře 893 m 2. Z pozemku p.č. St. 24/1 oddělen pozemek p.č. St. 24/6, o výměře 75 m². Z pozemku p.č. 35 oddělen, pozemek p.č. 35/6, o výměře 95 m². SIMEKOSTAV převádí vlastnické právo k nově zaměřenému pozemku p.č. St. 24/6, k.ú. Svojetice, s veškerým příslušenstvím a součástmi, se všemi právy a povinnostmi na obec Svojetice. Obec Svojetice převádí vlastnické právo k nově zaměřenému pozemku p.č. 35/6, k.ú. Svojetice, s veškerým příslušenstvím a součástmi, se všemi právy a povinnostmi na SIMEKOSTAV. Rozdíl kupních cen v částce ,-Kč bude uhrazen před podpisem smlouvy obci Svojetice v hotovosti Zastupitelstvo obce schvaluje směnnou smlouvu s firmou SIMEKOSTAV, s.r.o. a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy: Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo směnnou smlouvu s firmou SIMEKOSTAV, s.r.o. na směnu pozemků p.č.24/6 (odděleného z p.č.st.24/1) a pozemku p.č. 35/6 (odděleného z p.č. 35) v k.ú. Svojetice a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. PM 079/14 Schválení dodatku č. 1 k darovací smlouvě na pozemek MŠ Svojetice Z důvodu obav stávajícího zastupitelstva a dárců pozemku na MŠ, aby pozemek nebyl zneužit novým zastupitelstvem obce, rozhodli se uzavřít dodatek ke smlouvě. Darovací smlouvou ze dne dárci touto smlouvou darovali obdarovanému pozemek p.č. 307/19, k.ú. Svojetice, a to s veškerým příslušenstvím a součástmi, se všemi právy a povinnostmi s nimi spojenými, přičemž dárce vzal na vědomí, že pozemek byl darován za účelem výstavby mateřské školky a v případě jiného využití by byl povinen pozemek vrátit. Vklad vlastnického práva byl proveden dne

7 7 II. Účastníci této smlouvy tímto dodatkem pouze zpřesňují článek č. IV darovací smlouvy a povinnost obdarovaného pozemek vrátit tak, že pokud nebude výstavba mateřské školky provedena do konce roku 2015, vznikne uplynutím této lhůty obdarovanému povinnost předmětný pozemek vrátit. Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 1 k darovací smlouvě na pozemek MŠ Svojetice ze dne a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy: Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo dodatek č. 1 k darovací smlouvě na pozemek MŠ Svojetice ze dne a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. PM 080/14 Schválení Příkazní smlouvy na Technický dozor investora (TDI) - Svojeticetlaková kanalizace a ČOV Ve výběrovém řízení byla vybrána firma Sdružení SH-GARING s nabídkovou cenou: ,- Kč. Ve výši úplaty jsou zahrnuty veškeré náklady zhotovitele, které jsou podle smlouvy o dotaci uznatelnými náklady. Výňatek ze smlouvy: Zastupitelstvo obce schvaluje Příkazní smlouvu na technický dozor investora na akci Svojetice tlaková kanalizace a ČOV s firmou SH GARNING a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy: Č. usnesení:

8 8 Zastupitelstvo obce schválilo Příkazní smlouvu na technický dozor investora na akci Svojetice tlaková kanalizace a ČOV s firmou SH GARNING a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. PM 081/14 Smlouva BOZP Novostavba MŠ ve Svojeticích Smlouva o koordinační činnosti v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi Novostavba mateřské školy ve Svojeticích s panem Petrem Prokýškem, Klokočná. Jedná se rovněž o uznatelné náklady. Mezi povinnosti koordinátora BOZP patří: a. Koordinátor BOZP zpracuje oznámení o zahájení prací a předá jej zadavateli stavby, aby jej mohl podat na Oblastní inspektorát práce. Zároveň zpracuje plán BOZP a předá jej vybranému zhotoviteli stavby a zadavateli stavby. b. Koordinátor BOZP zajistí seznámení všech dotčených zhotovitelů stavby s bezpečnostními riziky, která vznikla na staveništi během postupu prací. c. Koordinátor BOZP upozorňuje zhotovitele stavby na nedostatky v uplatňování požadavků na bezpečnost a ochranu zdraví při práci zjištěné na pracovišti převzatém zhotovitelem stavby a vyžaduje provedení nápravných opatření vedoucích k odstranění těchto nedostatků. d. Koordinátor BOZP oznamuje objednateli případy dle bodu 1.3.c. e. Koordinátor BOZP provádí koordinaci spolupráce zhotovitelů stavby nebo osob jimi pověřených při přijímání opatření vedoucích k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci se zřetelem na povahu stavby a na všeobecné zásady prevence rizik a činnosti prováděné na staveništi současně, popřípadě v těsné návaznosti, s cílem chránit zdraví fyzických osob, zabraňovat pracovním úrazům a předcházet vzniku nemocí z povolání. f. Koordinátor BOZP dává podměty a na vyžádání zhotovitele doporučuje technická řešení nebo opatření k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi. g. Koordinátor BOZP provádí kontrolu způsobu zabezpečení staveniště proti vstupu nepovolaných osob. h. Koordinátor BOZP se účastní kontrolních prohlídek stavby, k níž byl přizván stavebním úřadem dle zvláštního právního předpisu zákona č. 183/2006 Sb. i. Koordinátor BOZP navrhuje termíny kontrolních dnů k dodržování plánu BOZP za účasti zhotovitelů stavby nebo osob jimi pověřených a organizuje jejich konání. Kontrolní dny budou organizovány 1x týdně. j. Koordinátor BOZP v rámci svých kontrolních dnů sleduje, zda zhotovitelé stavby dodržují plán BOZP a projednává s nimi přijímání opatření a termíny k nápravě zjištěných nedostatků. k. Koordinátor BOZP provádí zápisy o zjištěných nedostatcích v bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi a o provádění opatření k odstranění těchto nedostatků. l. Koordinátor BOZP provádí namátkové kontroly BOZP na staveništi a informuje zhotovitele stavby a objednatele o výsledcích těchto kontrol.

9 9 2. CENA A PLATEBNÍ PODMÍNKY Za poskytnuté služby a práce dle odstavce 1. bodu 3a bude zhotovitelem objednateli účtována a objednatelem zhotoviteli uhrazena částka 3 500,-Kč bez DPH. Nárok na účtování této částky vzniká zhotoviteli po odevzdání dokumentů dle tohoto bodu objednateli. 2. Za poskytnuté služby a práce dle odstavce 1. bodů 3b až l této smlouvy bude zhotovitelem objednateli účtována a objednatelem zhotoviteli uhrazena částka 4 400,-Kč bez DPH měsíčně. Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o BOZP k akci Novostavba mateřské školy ve Svojeticích s panem Petrem Prokýškem, Klokočná a pověřuje paní starostku k jejímu podpisu: Pro: 6; Proti: 0; Zdrželi se: 1 (E.Olmrová); Nepřítomni: 2; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo Smlouvu o BOZP k akci Novostavba mateřské školy ve Svojeticích s panem Petrem Prokýškem, Klokočná a pověřuje paní starostku k jejímu podpisu. PM 082/14 Smlouva BOZP Rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci Smlouva o koordinační činnosti v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi Rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci s panem Petrem Prokýškem, Klokočná. Za poskytnuté služby a práce dle odstavce 1. bodu 3a bude zhotovitelem objednateli účtována a objednatelem zhotoviteli uhrazena částka 3 000,-Kč bez DPH. Nárok na účtování částky vzniká zhotoviteli po odevzdání dokumentů dle tohoto bodu objednateli. 2. Za poskytnuté služby a práce dle odstavce 1. bodů 3b až l této smlouvy bude zhotovitelem objednateli účtována a objednatelem zhotoviteli uhrazena částka 2 600,- Kč bez DPH měsíčně. Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o BOZP k akci Rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci, s panem Petrem Prokýškem, Klokočná a pověřuje paní starostku k jejímu podpisu:

10 10 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo Smlouvu o BOZP k akci Rekonstrukce komunikace Na Kopci a Na Obci, s panem Petrem Prokýškem, Klokočná a pověřuje paní starostku k jejímu podpisu. PM 083/14 Rozpočtová změna č. 7/2014 Navýšené rozpočtové příjmy ve výši ,- Kč budou k dispozici na běžném účtu obce pro krytí budoucích výdajů. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtovou změnu č. 7/2014: Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo rozpočtovou změnu č. 7/2014. PM 084/14 Smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti stezky a cesty Manželé Janota Josef a Kuchařová Tatjana a manželé Nalevajkovi mají v podílovém spoluvlastnictví pozemek parc. č. 267/1, orná půda. Obec Svojetice má ve svém výlučném vlastnictví pozemek parc. č. 269, ostatní plocha. Obec Svojetice zřizuje touto smlouvou služebnost stezky a cesty v kteroukoli denní a noční dobu, a to k tíži pozemku parc. č. 269, ostatní plocha, o výměře 700m2, zapsaného na LV č pro katastrální území Svojetice, obec Svojetice, u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Praha východ,a to ve prospěch pozemku parc. č.267/1, orná půda, o výměře 4535m2, zapsaného na LV č. 1071pro katastrální území Svojetice, obec Svojetice, u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Praha východ.

11 11 Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o zřízení věcného břemene služebnosti stezky a cesty ve prospěch pozemku p.č. 267/1, v k.ú. Svojetice a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy: Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo smlouvu o zřízení věcného břemene služebnosti stezky a cesty ve prospěch pozemku p.č. 267/1, v k.ú. Svojetice a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. PM 085/14 Plánovací smlouva Pro projekt Bydlení pro seniory Svojetice a pro realizaci záměru bude žadatelem vybudována dopravní a technická infrastruktura a VO na jeho náklady. Žadatel jako záruku k zajištění svého závazku složí peněžní částku ,- Kč na účet obce Plánovací smlouva byla upravena podle všech připomínek a požadavku paní Elišky Olmrové. Zastupitelstvo obce schvaluje plánovací smlouvu s JUDr. Jaroslavem Novákem na záměr stavby Bydlení pro seniory a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy: Pro: 6; Proti: 0; Zdrželi se: 1 (E.Olmrová); Nepřítomni: 2; Vyloučeni: 0 Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo plánovací smlouvu s JUDr. Jaroslavem Novákem na záměr stavby Bydlení pro seniory a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. PM 086/14 Dodatek č. 01 ke smlouvě o dílo Chodník Choceradská Dodatek se týká pouze časového posunu předání dokumentace pro stavební povolení do Ostatní body základní smlouvy zůstávají v platnosti beze změn.

12 12 Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 01 ke smlouvě o dílo Výstavba chodníků v obci Svojetice, v komunikaci Choceradská a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy: Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo dodatek č. 01 ke smlouvě o dílo Výstavba chodníků v obci Svojetice, v komunikaci Choceradská a pověřuje paní starostku k podpisu smlouvy. PM 087/14 MŠ zisk v hospodaření Mateřská školka ušetřila vlivem zateplení na spotřebě elektrické energie ,- Kč. Finanční přebytek převede do rezervního fondu MŠ později bude použit na nákup herních prvků, vybavení nové MŠ. Zastupitelstvo obce schvaluje převedení finančního přebytku ve výši ,- Kč do rezervního fondu mateřské školy: Č. usnesení: Zastupitelstvo obce schválilo převedení finančního přebytku ve výši ,- Kč do rezervního fondu mateřské školy Svojetice. Přebytek bude využit na vybavení nové MŠ nebo nákup herních prvků. PM 088/14 Různé KANALIZACE

13 13 Obec získala dotaci na výstavbu kanalizace, přesná finanční částka dotace bude známa až po výběrovém řízení na zhotovitele stavby. Výstavba bude probíhat od cca 12/2014. Informace k průběhu výstavby kanalizace: 1. etapa výstavby: ČOV + kanalizační řady a přípojky v centru obce (Na Kopci, Na Obci, Choceradská, Na Skále, Struhařovská, Srbínská, Mukařovská, V Průhonu, Stará cesta,oblouková, Na Podkovách, U Potoka,U Topolu, Krátká, Kamenická,) 2. etapa výstavby: ostatní části obce Na závěr starostka poděkovala všem zastupitelům za práci, kterou odvedli během volebního období a občanům za jejich podporu a ukončila veřejné zasedání konané v budově Obecního úřadu ve Svojeticích dne v hod. Zapsala: Radka Jirásková Ověřili:Miroslav Vykysalý, Eva Eiglová Mgr. Martina Vedralová starostka Ing. Milan Hruban místostarosta Ve Svojeticích dne

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 01. 08. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 2. 11. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 07. 11. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 10. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 6-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 06. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Zdeňka Vejmelková

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8- z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 3. 8. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing. Pavel

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 14-2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 15. 12. 2010 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 14-2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 15. 12. 2010 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 14-2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 15. 12. 2010 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 2-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 03. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 2-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 03. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 03. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 7-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 07. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 7-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 07. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 7-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 09. 07. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Zdeňka Vejmelková

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 2. 3. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Eva Eiglová nemoc Ing.

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 10-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 5. 10. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš Zápis č 12-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7 12 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr Martina Vedralová Ing Pavel Churáček Zdeňka

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 2. 2. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 2-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 20.3.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Marková Jana, Ing Dubská Ivana Mádlíková

Více

Zápis č. 7/2019. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 7/2019. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice Zápis č. 7/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 8. 2019 od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Martina Vedralová, Jiří Eigel, Pavel Churáček, Nela Gutheisová,

Více

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 6-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 6. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 6-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 6. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 6-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 6. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 4-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Dubská Ivana Mádlíková Helena, Ing.

Více

Zápis č. 5-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 4. 5. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 4. 5. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 4. 5. 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne , v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne , v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 11-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice, konaného dne 26.11.2014, v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Bajerová Hana Čech Oldřich Kocková

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 2-2019-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 13. 3. 2019 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 2-2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného

Více

Zápis č. 6-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7.8.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 6-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7.8.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 6-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7.8.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Dubská Ivana Mádlíková Helena, Ing.

Více

Zápis č. 5-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 5-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 30.6.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Dubská Ivana Mádlíková Helena, Ing.

Více

Zápis č z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne , od 20:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne , od 20:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 13-2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 10. 11. 2010, od 20:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Září Stránka 1 z 5

Září Stránka 1 z 5 Září 2014 Stránka 1 z 5 Zápis 5/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 8. 9. 2014 od 20:00 hodin v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Tojnar Jiří, Nývlt

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Šebela, Štecher,

Více

Z Á P I S. I. Zahájení zasedání zastupitelstva

Z Á P I S. I. Zahájení zasedání zastupitelstva Z Á P I S z 32. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 22.05.2014 od 18.00 hodin, v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, okres České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č.

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č. Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Štěpánská zahájila II. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í 27. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Dolní Domaslavice č.p.

U S N E S E N Í 27. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Dolní Domaslavice č.p. U S N E S E N Í 27. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 28.3.2018 v zasedací místnosti OÚ Dolní Domaslavice č.p. 4 V Dolních Domaslavicích dne 28.3.2018 Zapisovatelka: B.Grześová

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel So Zápis č. Z-17-03 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 19. června 2017 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Jiří Jančík, Ing. Pavel Soukup, Jiří Šindelář, Zdeněk Vašíček, Ing. Vladimír

Více

Zápis č. 4-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 04. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 04. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 04. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 28.10.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček Omluven: Jiří Svoboda cca 10

Více

Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea

Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea Usnesení č. 47 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 31. ledna 2018 v přednáškové místnosti Muzea Přítomni: Janderka Richard, Kolegar Michal, Nováková Helena, Ing. Palásková Věra,

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Ing. Michal

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 18. 2. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Zápis. z jednání Zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 29. 10. 2009 v 18.00 hodin v malém sále úřadu městyse

Zápis. z jednání Zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 29. 10. 2009 v 18.00 hodin v malém sále úřadu městyse Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Svitávka konaného dne 29. 10. 2009 v 18.00 hodin v malém sále úřadu městyse Přítomni: Ing. M. Cetkovský, Mgr. M. Randula, J. Zoubek, Z. Zeman, Ing. J. Zapletal, Ing.

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 5-2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

ZÁPIS. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 20 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách

ZÁPIS. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 20 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách ZÁPIS z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 30.9.2016 od 20 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové: Ing. Terezie Švarcová, Iveta Kašparová,

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00726/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 12 ze dne 05.10.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel Sl, Petr B, H K Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Zápis č. 23/2014 * * *

Zápis č. 23/2014 * * * Zápis č. 23/2014 o průběhu veřejného zasedání Zastupitelstva obce Česká, konaného dne 23. července 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti obecní sokolovny. Starostka Ing. Jana Chiniová, předsedající veřejného

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:10hodin. Přítomni: Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 01. 08. 2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 02. 05. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 09. 05. 2018 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 32. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 07. 06. 2018 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou

Zápis č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou Zápis č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Hradec nad Svitavou, konaného dne 20.3.2014 v zasedací místnosti OÚ Hradec nad Svitavou Program: 1) Zahájení 2) Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek akce

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Tento zápis byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento zápis byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento zápis byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 2-2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného dne 03.

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 23.9.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 5 hostů z

Více

Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v hod. v sále Hostince Na Klokočné

Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v hod. v sále Hostince Na Klokočné Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 14. 10. 2016 v 19 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Ing. Blanka Habrmanová PhD., Petr Prokýšek, Jan Malý,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 12.5.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2009 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Kralice nad Oslavou číslo 3/2018 konaného dne 14. června 2018 v 18.00 hodin v zasedací síni OÚ Kralice nad Oslavou Přítomni: Ing. Emil Dračka, MBA, Ing. Marta Dymáčková,

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 19. září 2016 od 16:00 do 18:10 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 20.6.2016 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Petr Riedel, Jan Ondraczka, Jindřich Mackowski, Roman Pientok,

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 08. 08. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z á p i s č. 30/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 30/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 30/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17. 10. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 21:30 František Bouček,

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0 Výpis usnesení - ZÁPIS č. 05 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Hrušky konaného dne 2. 6. 2015 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hrušky Starostka obce, Bc. Jana Filipovičová (dále jen

Více

PROTOKOL O KONTROLE č. 5/2016 ze dne

PROTOKOL O KONTROLE č. 5/2016 ze dne PROTOKOL O KONTROLE č. 5/2016 ze dne 29. 11. 2016 Kontrolující: Jan Čihák předseda výboru Pavel Otruba Vladimír Kadeřábek Václav Novák Za kontrolovanou osobu: Nikola Alferyová asistentka starosty 1. Kontrola

Více

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání.

Usnesení č. 1 Hlasování Zastupitelstvo schvaluje program zasedání. Obec Holubice Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Holubice konaného 21. 3. 2018 v zasedací místnosti OÚ Přítomni: dle prezenční listiny 12 členů zastupitelstva z 15 Omluveni: Zbyněk Dominik Koukal,

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.09.2018, zápis č. 18/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav

Více