Strana 1 (celkem 21)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Strana 1 (celkem 21)"

Transkript

1 Strana 1 (celkem 21)

2 Strana 2 (celkem 21) Výroční zpráva za rok 2009

3 Obsah výroční zprávy: 1. Úvodní slovo předsedy správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s Základní údaje o Nadačním fondu Krajské zdravotní, a. s Orgány Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s Účel Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s Akce Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s Přehled o nadačních darech Přehled o poskytnutých příspěvcích Účetní uzávěrka výsledky Náklady Vlastní zdroje Zhodnocení základních údajů účetní uzávěrky Zasedání správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s Příloha výroční zprávy Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s., za rok Zpráva nezávislého auditora o ověření účetní uzávěrky za období od do Strana 3 (celkem 21)

4 1. Úvodní slovo předsedy správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s. Vážení a milí přátelé, Nadační fond Krajské zdravotní, a. s. byl založen v srpnu Hlavním úkolem toho fondu je získávat finanční prostředky k podpoře aktivit, které vedou k růstu, prohlubování a zvyšování kvalifikace odborného zdravotnického personálu všech pěti nemocnic, které tvoří Krajskou zdravotní, a. s. Dále jsou získávány prostředky ke zvyšování odborné úrovně a kvality poskytované zdravotnické péče v jednotlivých nemocnicích a neposlední řadě také k podpoře vybavení odborných pracovišť diagnostickou či jinou přístrojovou technikou špičkové úrovně. Vzhledem ke stávající situaci v českém zdravotnictví je velmi problematické najít kvalitní lékaře a zdravotní sestry. Budoucí lékaře hledáme i mezi studenty vysokých škol medicínského zaměření. Děje se tak na základě vzájemné dohody studenta s Nadačním fondem Krajské zdravotní, a. s., a studenti se rozhodují, do které z nemocnic Krajské zdravotní, a. s., by v budoucnu chtěli nastoupit. Těmto studentům, našim budoucím lékařům, jsou vyplácena stipendia. Snažíme se tak do budoucna zajistit dostatek lékařů pro jednotlivé nemocnice v různých medicínských oborech. Do budoucna bude snahou Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s., spravovat veškeré finanční dary, které dosud přímo dostávaly jednotlivé nemocnice Krajské zdravotní, a. s., přičemž hlavními dárci Krajské zdravotní, a. s., v minulých letech byli zejména velké podniky, různé fondy a nadace, výtěžky ze sportovních a kulturních akcí, ale také spokojení pacienti či jejich příbuzní. Věřím, že ve své prospěšné činnosti budou pokračovat i nadále a že se řady těchto dárců budou rozšiřovat. Přejme si, aby se mezi námi našlo co nejvíce lidí, firem či organizací, kterým nejsou lhostejné osudy jiných a na jejichž stupnici hodnot je pomoc druhým stále na jednom z čelních míst. Ing. Petr Benda předseda správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a.s. Strana 4 (celkem 21)

5 2. Základní údaje o Nadačním fondu Krajské zdravotní, a. s. Název: Nadační fond Krajské zdravotní, a.s. Sídlo : Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ : Vznik: Zřizovatel: Krajská zdravotní, a.s. Nadační fond byl zřízen společností Krajská zdravotní, a. s., se sídlem v Ústí nad Labem, Sociální péče 3316/12A, PSČ , na základě zakládací (nadační) listiny ze dne , sepsané formou notářského zápisu NZ 109/2009, N 114/2009 Mgr. Ludmilou Polívkovou, notářkou v Mostě, Tř. Budovatelů 2957, PSČ Nadační fond vznikl dne zápisem do nadačního rejstříku vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem, Nadační fond je zapsán v nadačním rejstříku v oddílu N, vložka Orgány Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s. Správní rada: Předseda: Členové: Revizor: Ing. Petr Benda Ing. René Budjač Ing. Eduard Reichelt Ing. Petr Fiala Strana 5 (celkem 21)

6 4. Účel Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s. Nadační fond byl zřízen za účelem zajišťování finančních prostředků a to zejména: k účinné podpoře iniciativ a aktvit přispívajících k růstu, prohlubování a zvyšování kvalifikace odborného zdravotnického personálu všech nemocnic Krajské zdravotní, a. s., k podpoře zvyšování odborné úrovně a kvality poskytované zdravotnické péče v nemocnicích Krajské zdravotní, a. s., k podpoře vybavení odborně zaměřených pracovišť diagnostickou a jinou přístrojovou technikou špičkové úrovně 5. Akce Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s. Nadační fond Krajské zdravotní, a. s., vznikl , byla zatím veškerá aktivita zaměřená na Stipendijní program Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s. Tento program má za úkol podpořit zvyšování odborné úrovně a kvality poskytované zdravotnické péče v nemocnicích Krajské zdravotní, a. s. Nemocnice Děčín,odštěpný závod, Nemocnice Chomutov, odštěpný závod, Nemocnice Most, odštěpný závod, Nemocnice Teplice odštěpný závod a Masarykovy nemocnice Ústí nad Labem, odštěpný závod, a to zejména aktivitami přispívajícími k růstu, prohlubování a zvyšování kvalifikace odborného zdravotnického personálu. Hlavním záměrem tohoto programu je získat zájem studentů lékařských fakult, po řádném ukončení studia, pracovat v Krajské zdravotní, a. s. Vytvořením Stipendijního programu Nadačního fondu Krajské zdravotní, a.s., mají studenti, kteří se rozhodnou po studiu pracovat v jedné z nemocnic Krajské zdravotní, po splnění všech formalit a dle platné Směrnice Stipendijního programu Nadačního fondu Krajské zdravotní, a.s., možnost získat měsíční stipendium, které je jim vypláceno měsíčně do konce jejich studia. Strana 6 (celkem 21)

7 6. Přehled o nadačních darech Finanční nadační dary: Krajská zdravotní, a.s ,00 Kč 7. Přehled o poskytnutých příspěvcích Jak bylo již výše uvedeno finanční prostředky, které Nadační fond Krajské zdravotní, a. s., získal, byly použity na proplacení stipendií budoucím zaměstnancům Krajské zdravotní, a. s. Jméno a příjmení Měsíční částka Částka v Kč za období září prosinec 2009 Michaela Hedánková Petra Kašpárková Pavel Chmelík Tomáš Novotný Jiří Kourek Pavel Vincenc Michaela Kubešová Milan Bohm Lea Heřtová Pavla Nejzechlebová Pavla Bendářová Zuzana Liedlová Simona Řimnáčová Tomáš Volf Petr Kohut Alena Svatošová Stanislav Vlček Eliška Humlová Nina Hošková Pavlína Krollová Eva Kadlíčková Martin Štěrba Kateřina Válková Strana 7 (celkem 21)

8 Julianna Dálnokyová Petra Hájková Ivana Javůrková Stanislav Kysela Jitka Novotná Pavlína Macová Stanislav Polanský Adéla Prokopová Jakub Svěcený Simona Slabihoudová Barbora Jeřichová Lucie Kubantová Tomáš Sejkora Michal Mikulica Účetní závěrka výsledky Majetek fondu k ,- Kč, z toho hmotný majetek ,- Kč, finanční majetek ,65,- Kč Náklady: finanční a provozní náklady ,35,-Kč 8.2. Vlastní zdroje: celková hodnota vlastních zdrojů je tvořena vkladem zřizovatele ve výši ,- Kč. Zůstatek darovacího fondu ve výši ,- Kč tvoří přijatý dar od zřizovatele KZ, a. s., ve výši ,- Kč a čerpání na poskytnuté příspěvky stipendistům ve výši ,- Kč. Celková hodnota vlastních zdrojů k činila ,- Kč. Strana 8 (celkem 21)

9 8.3. Zhodnocení základních údajů účetní uzávěrky: Celkové náklady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s., jsou tvořeny nákladovou položkou související s náborovou inzercí stipendistů ve výši 9 961,- Kč. Nadační fond Krajské zdravotní, a. s., v průběhu roku 2009 nepřekročil limit pro náklady stanovený na zajištění jeho správy (3% z poskytnutých příspěvků). Nadační fond Krajské zdravotní, a. s., v roce 2009 hospodařil se ztrátou ,35,- Kč. 9. Zasedání správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s. Během roku 2009 se členové správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a.s., sešli celkem pětkrát: první zasedání se konalo dne na historicky prvním zasedání správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a.s., byl zvolen její předseda Ing. Petr Benda, druhé zasedání se konalo dne na tomto zasedání správní rada vydává Statut Nadačního fondu Krajské zdravotní, a.s. (viz. příloha č. 3), - Ing. Eduard Reichelt, člen správní rady, byl zmocněn zajišťováním plnění veškerých zákonných povinností nadačního fondu jako právnické osoby, zejména vedením účetnictví apod., třetí zasedání se konalo dne správní rada schvaluje: Směrnici Stipendijní program Nadačního fondu Krajské zdravotní, a.s., formulář žádosti o stipendium, Strana 9 (celkem 21)

10 vyhlášení stipendijního programu, a to včetně vybraných oborů uzavření příkazní smlouvy se společností Krajské zdravotní, a.s., - dále správní rada jmenuje: výběrovou komisi stipendijního programu ve složení MUDr. Josef Liehne, MUDr. Vlastimil Woznica, MUDr. Luděk Hyka, MUDr. Anna Briestenská, MUDr. Jiří Mrázek, Martina Placatová, Ing. František Hotáry, Bc. Lucie Pešková, Ivana Folprechtová, Ing. Alena Bezaniuková, Bc. Lenka Benešová, - správní rada ukládá: Ing. Eduardu Reicheltovi, členu správní rady, předložit správní radě k projednání zprávu o výsledcích vyhlášení stipendijního programu do čtvrté zasedání se konalo dne na tomto zasedání proběhlo vyhodnocení stipendijního programu a bylo rozhodnuto o poskytnutí nadačního příspěvku ve formě stipendia vybraným studentům, páté zasedání se konalo dne na posledním zasedání správní rady byl projednán rozpočet Nadačního fondu Krajské zdravotní, a.s., na rok Strana 10 (celkem 21)

11 10. Příloha výroční zprávy Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s., za rok Zpráva nezávislého auditora o ověření účetní uzávěrky za období od do Strana 11 (celkem 21)

12 Strana 12 (celkem 21)

13 Strana 13 (celkem 21)

14 Strana 14 (celkem 21)

15 Strana 15 (celkem 21)

16 Strana 16 (celkem 21)

17 Strana 17 (celkem 21)

18 Strana 18 (celkem 21)

19 Strana 19 (celkem 21)

20 Strana 20 (celkem 21)

21 Strana 21 (celkem 21)

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2011

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2011 1 Výroční zpráva za rok 2011 2 Obsah výroční zprávy: 1. Úvodní slovo předsedy správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s....4 2. Základní údaje o Nadačním fondu Krajské zdravotní, a. s......

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2012

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2012 1 Výroční zpráva za rok 2012 2 Obsah výroční zprávy: Obsah 1. Úvodní slovo předsedy správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s.... 4 2. Základní údaje o Nadačním fondu Krajské zdravotní, a. s....

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2010

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2010 1 Výroční zpráva za rok 2010 2 Obsah výroční zprávy: 1. Úvodní slovo předsedy správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s....4 2. Základní údaje o Nadačním fondu Krajské zdravotní, a. s......

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 4 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 6 6) Finanční

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 3 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 5 6) Finanční

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 3 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 6 6) Finanční

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 2011 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 4 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 7 6)

Více

STATUT. nadačního fondu. Nadační fond Advance Institute. Čl. 1 Název a sídlo nadačního fondu. Nadační fond Advance Institute (dále jen nadační fond )

STATUT. nadačního fondu. Nadační fond Advance Institute. Čl. 1 Název a sídlo nadačního fondu. Nadační fond Advance Institute (dále jen nadační fond ) STATUT nadačního fondu Nadační fond Advance Institute 1.1. Název nadačního fondu zní: Čl. 1 Název a sídlo nadačního fondu Nadační fond Advance Institute (dále jen nadační fond ) 1.2. Sídlo nadačního fondu

Více

NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín. Výroční zpráva za rok 2015

NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín. Výroční zpráva za rok 2015 NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín Výroční zpráva za rok 2015 Výroční zpráva 2015 Nadační fond Gymnázia Zlín - 1 - duben 2016 A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O FONDU 1. OBCHODNÍ JMÉNO Nadační fond Gymnázia Zlín 2. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

doc. MUDr. Jaroslav Feyreisl, CSc. ředitel ústavu pro péči o matku a dítě

doc. MUDr. Jaroslav Feyreisl, CSc. ředitel ústavu pro péči o matku a dítě Výroční zpráva 2010 Úvodní slovo Nadační fond pro zdraví dětí byl založen v březnu roku 2007 ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 - Podolí. Zakladatelem a hlavním sponzorem nadačního fondu

Více

Úvodní slovo předsedy správní rady. Vážení přátelé,

Úvodní slovo předsedy správní rady. Vážení přátelé, Výroční zpráva 2012 Úvodní slovo předsedy správní rady Vážení přátelé, dovoluji si toto oslovení proto, že na úvod naší zprávy chci poděkovat všem podporovatelům nově založeného Nadační fond ZELENÉ OUSTÍ,

Více

Statut Nadačního fondu pro podporu nemocnice v Náchodě, ve znění Dodatku č. 1

Statut Nadačního fondu pro podporu nemocnice v Náchodě, ve znění Dodatku č. 1 Statut Nadačního fondu pro podporu nemocnice v Náchodě, ve znění Dodatku č. 1 Správní rada Nadačního fondu pro podporu nemocnice v Náchodě vydává toto úplné znění statutu: Část I. Úvodní ustanovení 1.

Více

NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU

NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 1999 SÍDLO NADACE NEMOCNICE JABLONEC NAD NISOU NEMOCNIČNÍ 15 466 60 JABLONEC NAD NISOU IČO 64 04 58 38 JABLONEC NAD NISOU, KVĚTEN 2000 VÝROČNÍ ZPRÁVA

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2014 DUBEN 2015 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

Statut MAS Zlatá cesta, o. p. s. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Statut MAS Zlatá cesta, o. p. s. Čl. 1 Úvodní ustanovení Statut MAS Zlatá cesta, o. p. s. Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. MAS Zlatá cesta, o. p. s. (dále jen společnost ) vznikla dne 3. srpna 2006 zápisem do rejstříku obecně prospěšných společností vedeného Krajským

Více

STATUT. VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV, o.p.s. s t a t u t :

STATUT. VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV, o.p.s. s t a t u t : STATUT VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV, o.p.s. IČ 260 04 674, se sídlem Turnov, Jana Palacha 804, PSČ 511 01, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeného Krajským soudem v Hradci Králové oddíl

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2016

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2016 Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2016 Obsah: Poslání nadačního fondu Základní informace Organizace nadačního fondu Činnost a aktivity nadačního fondu Přehled

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014 Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014 Obsah: Poslání nadačního fondu Základní informace Organizace nadačního fondu Činnost a aktivity nadačního fondu Přehled

Více

Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Umbilicus v roce 2013

Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Umbilicus v roce 2013 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Umbilicus v roce 2013 Zprávu předkládá správní rada NADAČNÍHO FONDU UMBILICUS zastoupená Kateřinou Waldmannovou 26. března 2014 1. Vznik Nadačního fondu a jeho

Více

Nadační fond Jendy Rajmana

Nadační fond Jendy Rajmana Statut nadačního fondu Nadační fond Jendy Rajmana I. Všeobecná ustanovení čl. l Nadační fond Jendy Rajmana (dále jen "fond") byl zřízen zakladatelem ing. Pavlem Hančarem, bytem v Hořicích, Riegrova 1048,

Více

Úplné znění STATUTU NADACE ČLOVĚK ČLOVĚKU

Úplné znění STATUTU NADACE ČLOVĚK ČLOVĚKU Úplné znění STATUTU NADACE ČLOVĚK ČLOVĚKU Dne 30. 3. 2006 založili zřizovatelé Ing. Michal Šnobr, nar. 25. 5. 1970, r. č. 700525/1693, trvale bytem Zvolenská 134, 386 01 Strakonice a Ing. Martin Batěk,

Více

NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU

NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU NADACE NEMOCNICE V JABLONCI NAD NISOU VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2002 SÍDLO NADACE NEMOCNICE JABLONEC NAD NISOU NEMOCNIČNÍ 15 466 60 JABLONEC NAD NISOU IČO 64 04 58 38 ČERVEN 2003 VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE NEMOCNICE

Více

STATUT CENTRA EKONOMICKÝCH STUDIÍ VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMIE A MANAGEMENTU

STATUT CENTRA EKONOMICKÝCH STUDIÍ VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMIE A MANAGEMENTU STATUT CENTRA EKONOMICKÝCH STUDIÍ VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMIE A MANAGEMENTU Preambule Centrum ekonomických studií Vysoké školy ekonomie a managementu, o.p.s. bylo založeno s vědomím významu výzkumné činnosti

Více

Statut Nadace pro rozvoj města Pardubic

Statut Nadace pro rozvoj města Pardubic Zakladatel Statutární město Pardubice schvaluje po předchozím projednání usnesením č. na jednání Zastupitelstva města Pardubic konaném dne změnu Statutu nadace ze dne 1.2.1999 ve znění Dodatku č. 1 ze

Více

STATUT. PLATFORMY ZDRAVOTNÍCH POJIŠTĚNCŮ ČR, z.ú. Preambule

STATUT. PLATFORMY ZDRAVOTNÍCH POJIŠTĚNCŮ ČR, z.ú. Preambule STATUT PLATFORMY ZDRAVOTNÍCH POJIŠTĚNCŮ ČR, z.ú. Preambule Platforma zdravotních pojištěnců ČR, z.ú. je nestátní, nezisková, nepolitická organizace založená za účelem hájení a prosazování zájmů občanů

Více

Výroční zpráva nadačního fondu za rok 2012

Výroční zpráva nadačního fondu za rok 2012 Výroční zpráva nadačního fondu za rok 2012 Sebevražda je jako zákeřná nemoc, nikdy nevíte, kdy zaútočí a co je spouštěcí mechanismus, např. ztráta blízké osoby, rodinné, zdravotní nebo právní problémy,

Více

Statut nadačního fondu ( 4 zákona č. 227/1997 Sb.)

Statut nadačního fondu ( 4 zákona č. 227/1997 Sb.) Statut nadačního fondu ( 4 zákona č. 227/1997 Sb.) Preambule Pavel Cais r.č.: 481205/078 trvale bytem: Za Pazdernou 2574, 397 01 Písek (dále jen zřizovatel) zřídil nadační listinou ze dne 21. 11. 2013,

Více

VZOR. Statut..., o. p. s. se sídlem..., IČ:...

VZOR. Statut..., o. p. s. se sídlem..., IČ:... VZOR Statut..., o. p. s. se sídlem..., IČ:... Čl. 1 Úvodní ustanovení 1.... (název vč. zkratky právní formy)...(dále jen společnost ) vznikla dne... zápisem do rejstříku obecně prospěšných společností

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 DUBEN 2014 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

Díky tomu mohou být veškeré příjmy nadačního fondu v plné míře využity pro naplnění jeho poslání.

Díky tomu mohou být veškeré příjmy nadačního fondu v plné míře využity pro naplnění jeho poslání. Výroční zpráva 2009 Úvodní slovo Nadační fond pro zdraví dětí byl založen v březnu roku 2007 ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 - Podolí. Zakladatelem a hlavním sponzorem nadačního fondu

Více

STATUT. Nadačního fondu Šance pro děti. 1. Základní ustanovení. 2. Majetek Nadačního fondu

STATUT. Nadačního fondu Šance pro děti. 1. Základní ustanovení. 2. Majetek Nadačního fondu STATUT Nadačního fondu Šance pro děti Nadační fond je účelové sdružení majetku, zřízený pro uskutečňování programů v oblasti protidrogové prevence a programů podpůrných. 1. Základní ustanovení 1.1. Název

Více

Výroční zpráva 2012/2013

Výroční zpráva 2012/2013 Výroční zpráva 2012/2013 Obecně prospěšné společnosti při Gymnáziu Aloise Jiráska, Litomyšl 1 O B E C N Ě P R O S P Ě Š N Á S P O L E Č N O S T P Ř I G Y M N Á Z I U A L O I S E J I R Á S K A, L I T O

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Základní údaje o nadačním fondu Nadační fond Homolka Roentgenova 2 150 30 Praha 5 IČO 257 00 014 Nadační fond Homolka byl dne 8.10.1998 zapsán do rejstříku nadací a nadačních

Více

VZOR. Smlouva o zřízení nadace (nadační listina) Zřizovatelé:

VZOR. Smlouva o zřízení nadace (nadační listina) Zřizovatelé: VZOR Smlouva o zřízení nadace (nadační listina) Zřizovatelé: 1. Název (právnické osoby):... Sídlo... IČ:... zapsaná do obchodního rejstříku vedeného soudem v..., odd..., vložka... jednající panem:... a

Více

STATUT Nadačního fondu NABLA

STATUT Nadačního fondu NABLA STATUT Nadačního fondu NABLA Článek I. Úvodní ustanovení 1.1 Název a sídlo nadačního fondu: Nadační fond NABLA Studentská 6202/17, 708 00 Ostrava-Poruba 1.2 Statut Nadačního fondu NABLA je závazným vnitřním

Více

Výroční zpráva za rok 2015

Výroční zpráva za rok 2015 Výroční zpráva za rok 2015 Základní údaje o nadačním fondu Nadační fond Homolka Roentgenova 2 150 30 Praha 5 IČO 257 00 014 Nadační fond Homolka byl dne 8.10.1998 zapsán do rejstříku nadací a nadačních

Více

Zakládací listina Nadačního fondu Základní školy a Mateřské školy Dubné

Zakládací listina Nadačního fondu Základní školy a Mateřské školy Dubné Preambule Zakládací listina Nadačního fondu Základní školy a Mateřské školy Dubné Obec Dubné, Dubné 60, PSČ 373 84, IČ: 00244856, zastoupená Boženou Kudláčkovou, starostkou obce, zakládá na základě usnesení

Více

Výroční zpráva. Rok 2015 Vpracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady

Výroční zpráva. Rok 2015 Vpracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady Výroční zpráva Rok 2015 Vpracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady Úvodní slovo Nadace most k domovu Zlín byla založena z iniciativy MUDr. Evy Hegmonové a Ing. Jindřicha Hegmona dne 4. června

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

STATUT NADACE KARLA JANEČKA

STATUT NADACE KARLA JANEČKA Správní rada Nadace Karla Janečka vydává v souladu s 314 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) tento STATUT NADACE KARLA JANEČKA Článek I. Úvodní ustanovení 1.1 Název nadace zní:

Více

Výroční zpráva 2007. Obsah I. Základní údaje o fondu II. Zpráva Správní rady o hospodaření v roce 2007 III. Činnost Správní rady IV.

Výroční zpráva 2007. Obsah I. Základní údaje o fondu II. Zpráva Správní rady o hospodaření v roce 2007 III. Činnost Správní rady IV. Výroční zpráva 2007 Obsah I. Základní údaje o fondu II. Zpráva Správní rady o hospodaření v roce 2007 III. Činnost Správní rady IV. Zpráva revizora Přílohy I. Účetní závěrka roku 2007 II. Příloha tvořící

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 5. 2016 Bod pořadu jednání: Delegace zástupce obce na valnou hromadu spol. KNL, a.s. Stručný obsah: Spol. Krajská nemocnice

Více

Výroční zpráva za rok 2009

Výroční zpráva za rok 2009 Výroční zpráva za rok 2009 Annual Report 2009 1 Výroční zpráva Nadačního fondu Větrník za rok 2009 OBSAH: Úvodní slovo předsedkyně správní rady...3 Základní údaje o nadačním fondu...4 Programy nadačního

Více

Výroční zpráva. Rok 2017 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady

Výroční zpráva. Rok 2017 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady Výroční zpráva Rok 2017 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady Úvodní slovo Nadace Most k domovu Zlín byla založena z iniciativy MUDr. Evy Hegmonové a Ing. Jindřicha Hegmona dne 4. června

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010

Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010 Výroční zpráva Nadačního fondu Campianus za rok 2010 O B S A H: 1. Úvodní slovo zřizovatele fondu 2. Základní údaje o nadačním fondu 3. Přehled o majetku fondu a závazcích fondu 4. Přehled o jednotlivých

Více

Konzervatoř Olomouc o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

Konzervatoř Olomouc o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Konzervatoř Olomouc o.p.s. 0 1) Historie společnosti Konzervatoř Olomouc o.p.s. byla založena zakladatelskou listinou ze dne 19. června 2012 a zapsána do rejstříku obecně prospěšných

Více

NEMOCNICE JINDŘICHŮV HRADEC A.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2006

NEMOCNICE JINDŘICHŮV HRADEC A.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2006 NEMOCNICE JINDŘICHŮV HRADEC A.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2006 Úvod Nemocnice Jindřichův Hradec a.s. byla zapsána do obchodního rejstříku 30.9.2005. Vznikla na základě aktivity vlastníka majetku Jihočeského

Více

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond )

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Výroční zpráva za rok 2014 Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Vznik fondu: 17. října 2014 Zápis do nadačního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl N, vložka 1 181: 10. prosince

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013

Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013 Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013 3 Obsah Úvodní slovo předsedy správní rady 4 Základní údaje o nadačním fondu 6 Přehled činností nadačního fondu v roce 2013 8 Soupis nadačních příspěvků v roce

Více

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2014

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2014 NADACE SESTRY AKVINELY Výroční zpráva o činnosti za rok 2014 Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé, dárci, tím, že jste se zařadili mezi dárce, poskytujete nám všem útěchu a vědomí, že nejsme ve svém

Více

Statut Nadačního fondu Adygine. Preambule. Část 1 Úvodní ustanovení

Statut Nadačního fondu Adygine. Preambule. Část 1 Úvodní ustanovení Statut Nadačního fondu Adygine Preambule Nadační fond Adygine je nezávislou, nevýdělečnou, samostatnou právnickou osobou založenou pro dosahování obecně prospěšných cílů v souladu se zákonem č. 227/97

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s.

Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s. ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZAKLÁDACÍ LISTINY obecně prospěšné společnosti Osmileté gymnázium Buďánka, o.p.s. ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení Článek 1 Zakladatel Mensa České republiky, sdružení občanů, registrované Ministerstvem

Více

Statut Nadace Divoké husy ve znění Dodatku č. 18.

Statut Nadace Divoké husy ve znění Dodatku č. 18. Statut Nadace Divoké husy ve znění Dodatku č. 18. Část I. Úvodní ustanovení Vznik Nadace Nadace Divoké husy byla založena v roce 1997 dále uvedenými zřizovateli. 17.2.1997 byla zapsána v registru nadací

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 16. 12. 2010 Bod pořadu jednání: Uzavření dodatků ke smlouvám o poskytnutí dotace na provoz mateřských škol, mezi Statutárním

Více

Úplné znění STATUTU NADACE ČEZ. s t a t u t NADACE ČEZ

Úplné znění STATUTU NADACE ČEZ. s t a t u t NADACE ČEZ Úplné znění STATUTU NADACE ČEZ ve znění změn ze dne 9. 12. 2002, 28. 2. 2003, 7.12. 2005, 26.3.2007, 31.5.2007, 31.3.2008 a 16.6.2008 Společnost ČEZ, a. s., se sídlem Praha 4 Duhová 2/1444, IČ: 45274649,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

STATUT NADAČNÍHO FONDU VERONIKA

STATUT NADAČNÍHO FONDU VERONIKA STATUT NADAČNÍHO FONDU VERONIKA se sídlem nám. 1. máje 25, Ráječko 679 02, Zapsáno v nadačním rejstříku dne 30. března 2009 Krajským soudem v Brně, oddíl N, vložka 337 I. ZŘIZOVATEL NADAČNÍHO FONDU 1.

Více

NADACE STUDENT. Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok 2014. předkládá předsedkyně správní rady Ing.

NADACE STUDENT. Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok 2014. předkládá předsedkyně správní rady Ing. NADACE STUDENT Adresa: Stavbařů 32, 434 01 Most VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 předkládá předsedkyně správní rady Ing. Markéta Stará NADACE STUDENT 2014 Stránka 1 z 22 V Mostě dne 22. 6. 2015 Obsah 1. Identifikační

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Annual Report 2010 1 Výroční zpráva Nadačního fondu Větrník za rok 2010 OBSAH: Úvodní slovo předsedkyně správní rady...3 Základní údaje o nadačním fondu...4 Programy nadačního

Více

Výroční zpráva za rok 2016

Výroční zpráva za rok 2016 Výroční zpráva za rok 2016 Základní údaje o nadačním fondu Nadační fond Homolka Roentgenova 2 150 30 Praha 5 IČO 257 00 014 Nadační fond Homolka byl dne 8.10.1998 zapsán do rejstříku nadací a nadačních

Více

Čl. II. Podmínky pro získání stipendia Nadačního fondu pro podporu Městské nemocnice, a.s. ve Dvoře Králové nad Labem 1) Výzvu k předkládání žádostí

Čl. II. Podmínky pro získání stipendia Nadačního fondu pro podporu Městské nemocnice, a.s. ve Dvoře Králové nad Labem 1) Výzvu k předkládání žádostí Směrnice o Stipendijním programu Nadačního fondu pro podporu Městské nemocnice, a.s. ve Dvoře Králové nad Labem za účelem zajištění nelékařských zdravotnických pracovníků vykonávajících povolání v Městské

Více

Zakládací listina Nadačního fondu Uran

Zakládací listina Nadačního fondu Uran Zakládací listina Nadačního fondu Uran prof. MUDr. Marek Babjuk, CSc. datum narození: 16. 4. 1961 bydliště: Střešovická 1011/37, Praha 6, PSČ: 162 00 a MUDr. Štěpán Veselý, Ph.D. datum narození: 12. 9.

Více

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 OBSAH: Úvodní slovo Základní údaje Poslání Hospodaření Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé, RAFAEL DĚTEM, nadační fond byl založen, aby pomáhal zejména

Více

Nadační fond Helpínek

Nadační fond Helpínek Strana první. NZ 278/2017 N 211/2017 STEJNOPIS N O T Á Ř S K Ý Z Á P I S sepsaný v notářské kanceláři na adrese Frýdek-Místek, Místek, U Staré pošty 54, dne desátého května roku dvatisícesedmnáct (:10.5.2017:),

Více

Statut Nadačního fondu Harmonie

Statut Nadačního fondu Harmonie Statut Nadačního fondu Harmonie Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Název nadačního fondu zní: Nadační fond Harmonie (dále jen nadační fond ) 2. Sídlem nadačního fondu je Lázeňská 11 č.p. 285, 110 00 Praha 1. 3.

Více

Výroční zpráva 2018 Nadační fond FAnn dětem

Výroční zpráva 2018 Nadační fond FAnn dětem Výroční zpráva 2018 Nadační fond FAnn dětem Strana 2 (celkem 25) Obsah Organizační struktura základní informace o fondu, účel Činnost fondu základní atributy Formy získávání finančních prostředků Realizované

Více

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2010 do 31.12.

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2010 do 31.12. NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, Praha, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA za období od.. do 3.. v plnem rozsahu 3.. (v celych tisících Kc) ˇ 4964 5.3. Nadacní ˇ fond pro podporu

Více

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí Nadační fond Střední průmyslové školy stavební ve Valašském Meziříčí 757 01 Valašské Meziříčí, Máchova 10, IČ 44740671 tel.: 571 751 011, fax: 571 751 010, e-mail:nadfond@spsstavvm.cz Výroční zpráva 2013

Více

Nadační fond Horního Gymnáziav Havířově.

Nadační fond Horního Gymnáziav Havířově. Nadační fond Horního Gymnázia v Havířově Statut Nadačního fondu Horního Gymnázia v Havířově Správní rada a revizor Nadačního fondu Nadační fond Horního Gymnázia v Havířově, o.p.s. byl dne 24. února 2015

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2011 do 31.12.2011

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2011 do 31.12.2011 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2011 do 31.12.2011 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI ZA ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI ZA ROK 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI ZA ROK 2011 Palackého náměstí 106/I 379 01 Třeboň Email: info@lekarskasluzba-trebon.cz www.lekarskasluzba-trebon.cz Stránka 1 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY I. ZÁKLADNÍ INFORMACE O SPOLEČNOSTI

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. za období od 16.4.1999 do 31.12.1999 Zpráva je určena pro zřizovatele a statutární

Více

S t a t u t nadace PRO ARCHAEOLOGIA MEDIAEVALI nadace Miroslava Richtera a Renaty Fabešové

S t a t u t nadace PRO ARCHAEOLOGIA MEDIAEVALI nadace Miroslava Richtera a Renaty Fabešové S t a t u t nadace PRO ARCHAEOLOGIA MEDIAEVALI nadace Miroslava Richtera a Renaty Fabešové 1 Č á s t I Úvodní ustanovení čl. 1 Název nadace Název nadace zní: PRO ARCHAEOLOGIA MEDIAEVALI nadace Miroslava

Více

STATUT NADAČNÍHO FONDU (ve znění ke dni 8. 8. 2015)

STATUT NADAČNÍHO FONDU (ve znění ke dni 8. 8. 2015) STATUT NADAČNÍHO FONDU (ve znění ke dni 8. 8. 2015) Nadační fond CANI PREAMBULE Nadační fond CANI si klade za cíl vybudovat, provozovat a podporovat výcvik canisterapeutických psů, terapii za pomoci canisterapie,

Více

N A D A Č N Í F O N D

N A D A Č N Í F O N D N A D A Č N Í F O N D K A R D I N Á L A M I L O S L A V A V L K A V Ý R O Č N Í Z P R Á V A 2 0 0 6 Úvodní slovo pro výroční zprávu Nadačního fondu kardinála Miloslava Vlka za rok 2006 Vážení přátelé,

Více

4. ČLENOVÉ STATUTÁRNÍCH ORGÁNŮ 5. ČINNOST NADAČNÍHO FONDU ZA ROK 2009 6. PŘEHLED O DARECH, SEZNAM DÁRCŮ 8. VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY

4. ČLENOVÉ STATUTÁRNÍCH ORGÁNŮ 5. ČINNOST NADAČNÍHO FONDU ZA ROK 2009 6. PŘEHLED O DARECH, SEZNAM DÁRCŮ 8. VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY KARVINÁ, BŘEZEN 2010 OBSAH: 1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3. ÚČEL FONDU 4. ČLENOVÉ STATUTÁRNÍCH ORGÁNŮ 5. ČINNOST NADAČNÍHO FONDU ZA ROK 2009 6. PŘEHLED O DARECH, SEZNAM DÁRCŮ 7. NADAČNÍ PŘÍSPĚVKY

Více

Výroční zpráva České myelomové skupiny, nadačního fondu za rok 2009

Výroční zpráva České myelomové skupiny, nadačního fondu za rok 2009 Výroční zpráva České myelomové skupiny, nadačního fondu za rok 2009 Nadační fond podporuje výzkum v oblasti mnohočetného myelomu, vývoj protinádorové vakcíny a pomoc pacientům s mnohočetným myelomem. Obsah:

Více

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Obsah: 1. Úvodní slovo 2. Základní údaje o Nadačním fondu Julinka 3. Struktura fondu 4. Poslání a účel fondu 5. Akce pořádané Nadačním fondem Julinka v roce 2014

Více

Statut Obecně prospěšné společnosti Hospicová péče sv.zdislavy. (změna č.1 ke dni )

Statut Obecně prospěšné společnosti Hospicová péče sv.zdislavy. (změna č.1 ke dni ) Statut Obecně prospěšné společnosti Hospicová péče sv.zdislavy (změna č.1 ke dni 31.5.2011) Článek I. Úvodní ustanovení 1. Dne 28.4.2009 uzavřeli zakladatelé: Ing. Milan Matura, r.č. 531211/142, bydliště

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s. Představenstvo obchodní společnosti Amper Market, a.s., IČ: 24128376, se sídlem Praha 4, Antala Staška 1076/33a, PSČ 140 00 zapsané v

Více

DĚLÍME SE O ŠTĚSTÍ Výroční zpráva 2015

DĚLÍME SE O ŠTĚSTÍ Výroční zpráva 2015 DĚLÍME SE O ŠTĚSTÍ Výroční zpráva 2015 Stránka 2 Obsah Základní údaje 4 Lidé v nadaci 4 Kdo jsme a co děláme 5 Poděkování 6 Nadační dary přijaté v roce 2015 6 Příjemci nadačního příspěvku 7 Rozvaha 8 Výkaz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Nadační fond Základní školy a Mateřské školy Dubné Dubné 35 373 84 Dubné IČ 038 01 535 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI za rok 2018 Vypracoval: PhDr. Václav Meškan, Ph.D. 1 Identifikační údaje o nadačním fondu

Více

. 1 30.6.2013 30.6.2013 sestavené ke dni 31. 12. 2012 Název a sídlo účetní jednotky F-nadace Krásova 24 130 00 Praha 3 IČ: 604 49 837 F-nadace vznikla 25. července 1994 registrací u Obvodního úřadu

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Základní údaje o nadačním fondu Nadační fond Homolka Roentgenova 2 150 30 Praha 5 IČO 257 00 014 Nadační fond Homolka byl dne 8.10.1998 zapsán do rejstříku nadací a nadačních

Více

STATUT NADAČNÍHO FONDU

STATUT NADAČNÍHO FONDU STATUT NADAČNÍHO FONDU PhDr. Jan Stráský, r.č. 401224/083, trvale bytem 383 01 Prachatice, Libínské Sedlo 39 Ing. František Zýka, r.č. 470305/131, trvale bytem 323 20 Plzeň 1, Bolevec, Kaznějovská 1221/31

Více

SLOT OMEGA, a.s. 2006

SLOT OMEGA, a.s. 2006 Výroční zpráva Ω SLOT OMEGA, a.s. 2006 Obsah výroční zprávy Úvod.................................................................................................. 5 Orgány společnosti a její management................................................................

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2004 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Preambule. Čl. I. Základní ustanovení

Preambule. Čl. I. Základní ustanovení Směrnice o Stipendijním programu Nadačního fondu při Oblastní nemocnici Trutnov, a.s., za účelem zajištěni zdravotnického personálu vykonávajícího povolání v Oblastní nemocnici Trutnov a.s. pro akademický/školní

Více

NADACE JAKOUBKA ZE STŘÍBRA STATUT NADACE

NADACE JAKOUBKA ZE STŘÍBRA STATUT NADACE NADACE JAKOUBKA ZE STŘÍBRA Masarykovo nám. 1, 349 01 Stříbro STATUT NADACE HLAVA I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ čl. 1 Název a sídlo nadace 1. Název nadace: Nadace Jakoubka ze Stříbra 2. Sídlo Nadace Jakoubka ze

Více

STATUT NADACE Nadace VINCI v České republice Úplné znění ke dni 8. 12. 2015

STATUT NADACE Nadace VINCI v České republice Úplné znění ke dni 8. 12. 2015 STATUT NADACE Úplné znění ke dni 8. 12. 2015 Článek I. Název, zřizovatelé, sídlo, registrace, identifikační číslo nadace a) Název nadace: Nadace je oprávněna užívat při neoficiálních příležitostech, zejména

Více

Rada Ústeckého kraje. Usnesení

Rada Ústeckého kraje. Usnesení Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Rada Ústeckého

Více

Z p r á v a a u d i t o r a

Z p r á v a a u d i t o r a Z p r á v a a u d i t o r a o ověření účetní závěrky společnosti Člověk v tísni - společnost při České televizi, o.p.s. za období od 1.1.2002 do 31.12.2002 Zpráva je určena pro zřizovatele a statutární

Více

Rada Ústeckého kraje. Usnesení

Rada Ústeckého kraje. Usnesení Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Rada Ústeckého

Více

Zápis z jednání valné hromady společnosti TRINITY BANK a.s.

Zápis z jednání valné hromady společnosti TRINITY BANK a.s. Zápis z jednání valné hromady společnosti TRINITY BANK a.s. se sídlem Praha, Nové Město, Senovážné náměstí 1375/19, PSČ 110 00, IČO: 253 07 835 zapsané v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze,

Více

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2013 do 31.12.

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2013 do 31.12. NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, Praha, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA za období od..3 do 3..3 v plnem rozsahu 3..3 (v celych tisících Kc) ˇ 8496884 8.3.4 Nadacní ˇ fond pro

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Bod programu: 25. 4. 2016 15 Věc: Výkon zakladatelských funkcí Ústeckého kraje ke společnosti Krajská zdravotní, a.s. Důvod předložení: Zvýšení majetkové účasti

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Název: Sídlo: Nadační fond DĚTI NA DLANI Cejl 494/25, 602 00 Brno IČO: 024 46 782 Vznik: 30. 12. 2013 Zřizovatelé: Webové stránky: Email: MUDr. Lumír Kantor, Ph.D., Ing.

Více