INFO pobočka Olomouc. Sbírej body a profituj s METEOREM!!! Registrace zákazníků

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFO pobočka Olomouc. Sbírej body a profituj s METEOREM!!! Registrace zákazníků"

Transkript

1 č. 2/ INFO pobočka Olomouc Od zahajuje olomoucká pobočka sobotní prodej. Otevírací doba: hod. Kontakty naleznete na straně 12. Bonusový katalog 2006 Od vstoupí v platnost nový bonusový katalog platný pro rok V tomto katalogu naleznete mnoho nových výrobků, které můžete využít především ve Vašem pracovním životě těšit se můžete na velmi rozšířenou nabídku dílenského nářadí a diagnostiky. Také Vám nabídneme nové skupiny bonusů, ale o tom více v příštím vydání Meteor novin. Změna Načítání a odečítání bodů bude probíhat automaticky v systému Meteor Maximizer. Sbírej body a profituj s METEOREM!!! Internetový objednávací katalog Registrace zákazníků Zákazník firmy Meteor Pokud máte zájem objednávat prostřednictvím programu Maximizer Online a jste již zákazníkem firmy Meteor, stačí vyplnit registraci na nebo kontaktovat Vašeho prodejního poradce. Udělení přístupu bude do druhého pracovního dne od obdržení Vaší registrace. Nový zákazník Pokud máte zájem objednávat prostřednictvím programu Maximizer Online a zatím nejste zákazníkem firmy Meteor, musíte vyplnit registraci na a následně Vás bude kontaktovat náš prodejní poradce do 2 pracovních dnů od Vaší registrace. Udělení přístupu bude do druhého dne od obdržení všech dokladů pro registraci nového zákazníka to bude do 2 pracovních dnů od návštěvy prodejního poradce firmy Meteor (str.12). Více informací o katalogu Maximizer Online naleznete na straně 5, 6 a na Kontakt: Pavel Lemon tel.: , , lemon@meteor.cz. OBSAH Informujeme str. 1 Automobilová diagnostika str. 2 Automobilová diagnostika str. 3 Technická kolení str. 4-5 Online katalog str. 6-7 Global motorové oleje str. 8 Global akumulátory str. 9 LUK expres dodávka, SAC str. 10 Speciální akce str. 11 Partnerská síť str. 12 Speciální akce strana 11 1.

2 D IAGNOSTIKA Rozdělení automobilové diagnostiky 1. Vnitřní diagnostika Vnitřní diagnostika je nazývána také diagnostikou sériovou. Tato diagnostika probíhá téměř výlučně pomocí diagnostického testeru připojením na diagnostickou zásuvku. U některých starších vozidel lze diagnostiku provést buď pomocí LED diody, popřípadě můžeme po inicializaci systému (např. zasunutím pojistky) vyblikat chybová hlášení přímo na přístrojové desce vozidla. 2. Vnější diagnostika Tuto diagnostiku nazýváme také diagnostikou paralelní. Zejména pokud se jedná o diagnostiku motoru. Vnější diagnostikou se rozumí snímání a vyhodnocování hodnot, které mají různou podobu. Mohou to být elektrické výstupy jako je např. napětí, proud a odpor. Rovněž tlaky, otáčky, teploty nebo chemické složení plynů a kapalin. Veškeré měřené veličiny jsou veličiny fyzikální. Vnější diagnostiku můžeme rozdělit do následujících skupin, které se liší použitím různých typů diagnostických přístrojů: A. Zážehové motory - motortester s osciloskopem - infraanalyzátor výfukových plynů - kompresiometr - tester úbytku tlaku ve válcích - zkoušečka trysek - atd... B. Vznětové motory - motortester s osciloskopem (nízkonapěťovým) - opacimetr - kompresiometr se zapisovačem - tester úbytku tlaku ve válcích - zkoušečka vstřikovacích trysek - měření přepadu na vstřikovačích Common Rail - atd... C. Podvozkové systémy - válcová zkušebna brzd - tester zavěšení - směrová úchylka - geometrie náprav D. Komfortní systémy - plnička klimatizací - detektory úniku - multimetr - teploměr - regloskop Bez kvalitních informací se zásadně prodlužuje doba opravy a mechanik se stále častěji vystavuje riziku zbytečných oprav popř. poškození vozidla!!! Ke správnému diagnostikování jsou vždy potřeba informace. Nejedná se pouze o informace o náhradních dílech, ale zejména o technické informace: podklady pro mechanické opravy, opravy komponentů (čerpadla, alternátory, startéry), elektrická schémata a hodnoty snímačů, chybová hlášení, umístění komponentů ve vozidle, časy oprav, postupy pro vymazání servisních intervalů, návody na kódování dálkových ovládání, servisní prohlídky, úřední hodnoty pro měření emisí, hodnoty nastavení úhlů geometrie podvozků apod. 2. Kontakt: Viktor Hetcl, DiS.: tel: , , diagnostika@meteor.cz

3 D IAGNOSTIKA Vážení zákazníci, Diagnostika FSA 450 kompaktní tester pro diagnostiku elektronických systémů vozidel a jejich komponentů FSA 450 je nový typ přenosného motortesteru/osciloskopu, který představuje nástupce v minulosti oblíbeného přenosného multiskopu PMS 100. FSA 450 je mobilní zařízení ovládané především prostřednictvím 8-palcového barevného dotykového displeje. Dokáže poskytnout všechny standardní funkce motortesteru včetně 4-kanálového osciloskopu a multimetru. FSA 450 lze vybavit řadou příslušenství, která rozšiřuje jeho schopnosti o další specializované funkce. Hlavní vlastnosti motortesteru FSA 450: - kompaktní tester nezávislý na PC/Windows - univerzální 4-kanálový paměťový osciloskop s širokými možnostmi zobrazení včetně automatického režimu - multimetr s nadstandardními možnostmi měření včetně paměťových funkcí - možnost přenosu naměřených hodnot (obrázků) do PC - lehká, ale robustní konstrukce uzpůsobená každodennímu využívání v dílenských podmínkách - barevný dotykový 8-palcový displej pro jednoduché ovládání - 11 funkčních tlačítek - ideální pro jízdní zkoušky vozidel a diagnostiku sporadických závad - se zvláštním příslušenstvím lze měřit i teploty a tlaky kapalin a plynů - možnost vybavit o TechView-Software Vlastnosti osciloskopu: - 4-kanálový paměťový osciloskop - vzorkovací rychlost 1MHz (pro 1 nebo 2 kanály) - detekce špiček 6MHz (pro 1 nebo 2 kanály) - osciloskop zapalování pro signály primáru a sekundáru - automatické nastavení spouštění - automatické nastavení rozsahu měření Vlastnosti multimetru: - automatické nastavení rozsahu měření - měření napětí - měření odporu - měření proudu - měření teploty - měření tlaku vzduchu - měření tlaku kapaliny Technická data Rozměry (v x š x h): 261 x 248 x 44,5 mm Hmotnost: 1,4 kg Displej: 8,0 TFT barevný displej (VGA 640x480) Obsluha: dotykový displej + 11 funkčních tlačítek Kontakt, HOT LINE: Lukáš Ondráček: tel.: , diagnostika@meteor.cz 3.

4 P ROFESNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Seznam školení diagnostika 1. MODERNÍ AUTOMOBILOVÁ DIAGNOSTIKA A SERVIS Jak moc je diagnostika pro moderní servis důležitá Jedná se o základní technické a diagnostické školení. Toto školení je vhodné pro začátečníky, kteří začínají s oborem automobilové diagnostiky. - moderní servisní koncepty a autoopravárenství v pojetí automobilové diagnostiky - elektronika ve vozidlech a její využití - proč vůbec automobilová diagnostika, co měřit a čím? - špeky z praxe, aneb co si nezměřím, tomu nevěřím!!! - popis diagnostických měření a systémů (sériová diagnostika, paralelní diagnostika, testery elektronických systémů, motortestery, osciloskopy, analyzátory apod.). Školení pro: osob Délka školení: 1 den 2. SÉRIOVÁ DIAGNOSTIKA Komunikace s řídícími jednotkami vozidla v teorii a praxi Jedná se o technické a diagnostické školení pro zájemce, kteří vlastní diagnostický tester nebo o jeho koupi uvažují. - sériová diagnostika, její konstrukce, možnosti využití - komunikace s jednotlivými řídícími systémy na motorových vozidlech (řízení motoru, ABS, air-bag, komfort, přístrojová deska, atd.). - diagnostika pomocí měření fyzikálních veličin a skutečných hodnot - využití elektronických informačních systémů k diagnostice - špeky z praxe, aneb co si nezměřím, tomu nevěřím!!! - praktické ukázky měření na dílně Školení pro: osob Délka školení: 1 den (1/2 teorie, 1/2 praxe) 3. PARALELNÍ DIAGNOSTIKA Využití moderních osciloskopů v autodiagnostice Jedná se o technické a diagnostické školení pro zájemce, kteří vlastní osciloskop (motortester) nebo o jeho koupi uvažují. - popis snímačů a akčních členů (naměřené průběhy, hodnoty, diagnostika) - měření elektrických signálů pomocí digitálního 2-kanálového osciloskopu - měření fyzikálních veličin pomocí motortesteru, dynamické testy spalovacích motorů - špeky z praxe, aneb co si nezměřím, tomu nevěřím!!! - využití elektronických informačních systémů k diagnostice - praktické ukázky měření na dílně Školení pro: osob Délka školení: 2 dny (1/2 teorie, 1/2 praxe) 4.

5 P ROFESNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Seznam školení diagnostika 4. EMISNÍ SYSTÉMY EOBD Diagnostika moderních elektronických systémů řízení motoru Jedná se o technické a diagnostické školení pro zájemce, kteří si chtějí prohloubit znalosti o moderních systémech řízení motoru. - principy, vývoj, důsledky - použití EOBD v systémech pro vznětové a zážehové motory - emisní limity, legislativa, normy - diagnostika pomocí elektronických testerů ŘJ a osciloskopů (motortesterů) - špeky z praxe, aneb co si nezměřím, tomu nevěřím!!! - využití elektronických informačních systémů k diagnostice - praktické ukázky měření na dílně Školení pro: osob Délka školení: 1 den (1/2 teorie, 1/2 praxe) 5. ŠKOLENÍ NA ZNAČKY Diagnostika elektronických systémů pro vozidla značky Škoda Jedná se o technické a diagnostické školení pro zájemce, kteří si chtějí prohloubit znalosti o elektronických systémech a diagnostice ve vozidlech Škoda (Favorit, Felicia, Fabia, Octavia, Superb). - konstrukce emisního systému a diagnostika jednotlivých závad na motoru - nejčastěji se vyskytující závady - diagnostika měřením fyzikálních veličin pomocí digitálního osciloskopu a motortesteru - špeky z praxe, aneb co si nezměřím, tomu nevěřím!!! - využití elektronických informačních systémů k diagnostice - praktické ukázky měření na dílně Školení pro: osob Délka školení: 1 den (1/2 teorie, 1/2 praxe) Všichni posluchači obdrží výukové materiály a certifikát o absolvování školení. Školení budou probíhat s pomocí nejmodernější diagnostické techniky Bosch a Atal (Multi-Di@g Access, Scope, Bosch KTS, FSA, SuperVAG). V ceně je zahrnuto občerstvení a oběd. Ubytování je možné zajistit na požádání. Bližší informace naleznete na stránkách nebo u svého prodejního poradce. Na shledanou při odborných školeních se těší školící tým Meteor. Kontakt: Marcela Rezazgui, tel.: , Lukáš Ondráček, tel.: , skoleni@meteor.cz 5.

6 O NLINE KATALOG Internetový objednávací katalog V měsíci únoru uvádíme na trh pro obchod s náhradními díly na automobily nový katalogový a objednávkový systém METEOR Maximizer 2006 ONLINE, přístupný pouze přes internet. Funkce systému: vyhledávání podle výrobců kompletní ceník obrázky produktů detaily produktů převod z konkurenčních čísel katalog všeobecných položek (oleje, lepidla, tmely, atd.) registrace zákazníků objednávání zboží informace o dostupnosti zboží součet objednávky po odeslání informace o doručení zboží Více informací o všech novinkách najdete na internetových stránkách Naši zákazníci již několik let používají offline podobu katalogu Meteor Maximizer a oproti tomuto offline programu, který se musel instalovat do PC, zabíral místo na disku a vyžadoval aktualizaci ceníku i katalogů, přináší online verze dostupná na internetu mnoho výhod. Jako hlavní výhodu vyzdvihněme již zmiňovanou dostupnost komukoliv a odkudkoliv, kdo má k dispozici internet (prohlížeč Internet Explorer 5.5+, Netscape a kompatibilní, připojení na internet min. 32 kbps). Dále pak možnost nalézt aktuální ceny, skladové informace a katalog produktů z nabídky Meteor Czech Republic s.r.o.. Práce v katalogu je uživatelsky příjemná a vyhledávání intuitivní. 6.

7 O NLINE KATALOG Registrovaní zákazníci se mohou přihlásit do systému, kde mají možnost objednávat zboží z našeho katalogu. Bez přihlášení je k dispozici pouze katalog produktů nezobrazují se ceny a skladové informace. Vyhledávání je velice jednoduché a intuitivní výběrem výrobce vozidla, modelu, obsahu motoru a roku výroby se zužuje seznam dostupných modelů. Po výběru konkrétního modelu se zobrazí seznam rozdělený podle skupin položek. Po výběru určité skupiny položek se zobrazí seznam produktů příslušejících k danému modelu, dále je možnost podívat se na bližší popis položky, obrázek, cenu, nahraditelné položky a skladové informace, říkající na kterých pobočkách je zboží k dispozici. Dále se nabízí možnost vložit zboží do nákupního koše. Procházením katalogu lze přidávat zboží do nákupního koše a následně poslat objednávku do Meteoru (pouze registrovaní zákazníci). V objednávce se zobrazuje celkový souhrn položek, možnost změnit počet kusů, vybrat způsob dopravy či vepsat poznámku. Dále se provede ověření požadovaného počtu na skladě a odešle objednávka. Práce se systémem je velice efektivní, umožňuje rychle vybrat a objednat zboží z našeho katalogu. Informace o registraci naleznete na str.1 tohoto vydání Meteor novin. Kontakt: Pavel Lemon, tel.: , , lemon@meteor.cz. 7.

8 N AŠE VÝROBKY Motorové oleje specifikace podle platných norem API, ACEA, MB, VW Vysvětlení klasifikací GLOBAL olejů podle jejich výkonnostních norem API - Americký petrochemický institut CG-4: olej pro čtyřdobé vysokootáčkové motory vozů pracujících v těch nejnáročnějších silničních a terénních podmínkách. V současné době je to nejvyšší specifikace olejů pro vznětové motory. Normu splňuje GLOBAL olej 15W40. CF: olej pro vysoce zatěžované vznětové motory pracující s různě kvalitním palivem, obsahuje přísady bránící tvorbě vysokoteplotních úsad na pístu a korozi ložisek. Normu splňují všechny nabízené GLOBAL oleje. SL/SJ: v současné době nejvyšší specifikace olejů pro zážehové motory, která zohledňuje nejpřísnější emisní limity a nároky na úsporu paliva. Normu splňují veškeré nabízené GLOBAL oleje. ACEA Asociace evropských konstruktérů vozidel VW a MB normy A3-98 olej s vysokou ochranou pístu před tvorbou úsad, tvorbou kalů a opotřebením, se zvýšenou odolností proti oxidaci za vysokých teplot, s ochranou ložisek a splňující přísnější požadavky na úsporu paliva. Normu splňují všechny nabízené GLOBAL oleje. B3-98 olej zabezpečující vysokou ochranu pístu proti tvorbě úsad, umožňující dosahovat vyšší úspory paliva, lepší ochrany ložisek, lepší ochrany vaček proti opotřebení, kontrolu viskozity a rozptylování sazí, splňující vysoké požadavky na čistotu pístu v turbodieselových motorech osobních automobilů. Normu splňují všechny nabízené GLOBAL oleje. B4-98 jako B3-98, ale pro motory s přímým vstřikováním. Normu splňuje GLOBAL olej 15W40 a 5W40. E2-96 olej s vysokou ochranou pístu před tvorbou úsad a vaček proti opotřebení, nižším opotřebením motoru a zlepšenou kontrolou viskozity. Normu splňuje GLOBAL olej 15W40. Mnoho výrobců automobilů a motorů požaduje od motorových olejů splnění dodatečných požadavků, které nejsou zahrnuty v metodice testů API nebo ACEA (zahrnuta není např. kompatibilita s těsnícími prvky motoru atd.). V kategorii osobních automobilů jsou nejčastěji uváděny normy VW a v kategorii užitkových automobilů normy Mercedes Benz (MB). VW odpovídá normě A3-98, olej pro benzínové a nepřeplňované, palivo šetřící naftové motory. Normu splňuje Global olej 10W40. VW oleje pro benzínové motory s vyšší kvalitou a stabilitou. Normu splňuje GLOBAL olej 5W40. VW olej pro všechny typy naftových motorů s vyššími požadavky na čistotu motoru. Normu splňují všechny nabízené GLOBAL oleje. MB odpovídá normě E2-96, olej pro nepřeplňované a přeplňované naftové motory s výměnnou lhůtou 30 tisíc km. Normu splňuje GLOBAL olej 15W40. MB olej s lepší ochranou ložisek, se zvýšenou oxidační stabilitou a ochranou proti opotřebení a sníženou tvorbou kalů a odráží vyšší požadavky na čistotu motoru, olej pro naftové i benzínové motory i pro osobní vozy. Normu splňuje GLOBAL olej 15W40 a 10W40. MB odpovídá normám A3 a B3, olej pro naftové i benzínové motory i pro osobní vozy. Normu splňuje GLOBAL olej 5W40. Lichá čísla za tečkou znamenají vícestupňové oleje. Uvedené výměnné lhůty platí pouze pro dálkovou dopravu. Plně syntetický olej 05W40 Polosyntetický olej 10W40 Minerální olej 15W40 8. Gold Synt API SL/SJ/CF, ACEA A3-98/B3-98,B4-98 Mercedes Benz VW-Audi-Seat-Škoda / Balení: 205 L, 60 L, 25 L, 5 L, 1 L Silver Synt API CF/SL, ACEA A3-98/B3-98, Mercedes Benz VW-Audi-Seat-Škoda / Balení: 205 L, 60 L, 25 L, 5 L, 1 L Produkt manažer: Tomáš Pavlík, tel.: , pavlik@meteor.cz. Mineral Super API CG-4/CF/CE/SL, ACEA A3-98/B3-98/B4-98/E2-96, Mercedes Benz 228.1, Volvo VDS, VW-Audi-Seat-Škoda Balení: 205 L, 60 L, 25 L, 5 L, 1 L

9 Originální baterie Global - Vipiemme N AŠE VÝROBKY Global - Vipiemme jsou high-tech baterie pro každodenní použití i tím nejnáročnějším zákazníkem. Akumulátory GLOBAL slouží ke spuštění spalovacích motorů a napájení elektrických zařízení automobilů. Akumulátory GLOBAL jsou bezúdržbové a splňují požadavky podle norem STN , STN , STN , jejich předností je úspora destilované vody a snížené nároky na údržbu (není potřebné dolévání destilované vody při splnění bezchybné funkce nabíjecí soustavy automobilu). INTEGROVANÝ BATERIOVÝ INDIKÁTOR UKAZUJÍCÍ STAV NABITÍ BATERIE ZELENÁ akumulátor je plně nabitý ČERNÁ akumulátor je potřeba dobít BÍLÁ akumulátor je potřeba vyměnit + více proudu při startování + lepší kontrola stavu nabíjení + více rezervního výkonu úzký sortiment nabízených druhů pokrývá většinu evropských vozů vysoký startovací výkon vynikající poměr kvality a ceny schránka baterie s redukovanými rozměry praktické držadlo touto baterií vybavuje většina výrobců automobilů své nové vozy dvouletá záruka roční skladování kapacity od 45Ah/455A do 92Ah/790A (E.N.) Vysoký důraz kladený na výběr vysoce kvalitních použitých materiálů jako i na výrobní proces zabezpečuje záruku vysoké kvality dlouhodobé trvanlivosti všech vyvinutých a vyráběných sérií akumulátorů. kat.označ. Ah A plus rozměr d x š x v Použití VP GL pravá s. 207 x 175 x 190 Audi, Citroen, Daewoo, Fiat, Honda, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Škoda, Toyota, VW VP GL pravá s. 242 x 175 x 190 Audi, BMW, Citroen, Daewoo, Fiat, Honda, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Škoda, Toyota, Volvo, VW VP GL pravá s. 242 x 175 x 190 Alfa Romeo, BMW, Citroen, Daewoo, Fiat, Jaguar, Lancia, Mercedes, Lotus, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Škoda, Volvo VP GL pravá s. 242 x 175 x 190 Alfa Romeo, BMW, Citroen, Daewoo, Fiat, Jaguar, Lancia, Lotus, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Škoda, Volvo, VP GL pravá s. 278 x 175 x 190 Alfa Romeo, BMW, Citroen, Ferrari, Fiat, Ford, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Volvo VP GL pravá s. 315 x 175 x 190 Audi, BMW, Fuorristrada, Jaguar, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Saab, Seat Ducato diesel, Toyota, Trattori Agricoli, VW Produkt manažer: Pavel Škuta, tel.: , skuta@meteor.cz 9.

10 N AŠE VÝROBKY Originální spojkové sady EXPRES DODÁVKA Nabízíme Vám možnost expres dodání spojkových komponentů, které nejsou skladem. Postup: kontaktovat Petra Husáka produkt manažera na telefonním čísle: , nebo em na Pan Husák obratem u dodavatele ověří možnost dodávky a zpětně Vám doddání potvrdí. Termín dodání: do 3 dnů od objednání Expresní příplatek: do 10 kg 350,- Kč do 20 kg 450,- Kč do 30 kg 590,- Kč SAC SPOJKA Standardní spojky nahrazuje nová technologie LuK - samonastavovací spojka SAC Samonastavovací spojka SAC (Self Adjusting Clutch) se výborně osvědčila v mnohých automobilech, převážně vyšších výkonnostních tříd. Například v roce 2000 až 95 % všech vyrobených automobilů BMW odcházelo z výrobních linek se spojkou SAC. V současnosti na německých silnicích jezdí téměř tři miliony automobilů s tímto provedením spojky a nadále jejich počet roste, téměř 50 % z celkového počtu vyrobených spojek LuK tvoří patentované SAC technologie, které jsou dodávané všem významným výrobcům automobilů: Audi, Alfa Romeo, BMW, Daimler Chrysler, Fiat, Ford, Honda, Nissan, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Citroen, Renault, Škoda, Volkswagen, Volvo. V neznačkových servisech je SAC zatím spíše zvláštností raritou. Je to dané tím, že SAC nepotřebuje údržbu a o slovo se přihlásí až na konci svojí životnosti. Skutečnost, že v automobilu je namontovaná spojka SAC, zjistíte až při její výměně. Mnoho automechaniků se tak možná poprvé setká s dílem, který je od klasické konstrukce spojky odlišný. Už na první pohled přítomnost SAC prozradí tvar pružinek, které na klasické spojce nenajdete. Jsou jednoznačným důkazem, že jde o SAC. Informace o montáži SAC spojek Vám přineseme v dalším vydání Meteor novin. 10. Produkt manažer: Petr Husák, tel.: , , husak@meteor.cz

11 P ODPORA PRODEJE Speciální kampaně Originální akumulátory Při odběru 3 ks mix sleva 34 % Platí při jednorázovém odběru. Platí od do Nabíječky Super Plus Yttrium Typ nabíječky číslo Bosch BATTMAX 4 12V/ 4A BO BATTMAX 6 12V/ 6A BO BATTMAX 8 12V/ 8A BO BATTMAX 12 6/12V/12A BO BATTMAX AUTOMAT 12V/6A BO Platí od do Při odběru 1 ks nabíječky Bosch 1 batoh Bosch ZDARMA Motorový olej Při odběru 50 l oleje látkový prací ochranný potah na sedačku zdarma Při odběru 120 l oleje - záchytná vana na olej zdarma Platí pro všechny typy motorových olejů Global. Platí při jednorázovém odběru od do Při odběru 205 l oleje kombinéza Meteor zdarma 11.

12 âásti podvozku GA tlumiče pérování BL tlumiče pérování AL tlumiče pérování LUCKY ENGINEERING LE díly řízení TS koule pérování LS pružiny pérování MT homokinetické klouby SN sady ložisek ke kolu ložiska ke kolu a horní uložení tlumičů RG poloosy BK ložiska ke kolu, SC díly řízení LP homokinetické klouby EK manžety sada EK homokinetické klouby Brzdová soustava AP brzdové kotouče RE brzdové destičky PG brzdové destičky OC brzdové bubny TR brzdové čelisti MH brzdová hydraulika Prodejní poradci Manažer pro klíčové zákazníky Stibora Vladimír 602 / Praha 2, 3, 4, 10, východ Foukal Pavel 602 / Praha 4 - Michle - ved. pobočky Foukal Pavel 602 / Praha 4, 5, 6, západ Koucký František 606 / Praha 1, 7, 8, 9, východ Smejkal Radim 602 / Praha 6 - Ruzyně - ved. pobočky Kratochvíl Roman 724 / Mladá Boleslav Hejn David 602 / Východní Čechy Drozd Jakub 606 / Hradec Králové - ved. pobočky Procházka Roman 724 / Karlovy Vary - ved. pobočky Pros Jiří 602 / Karlovy Vary Sucharda Jiří 602 / Jižní, Západní Čechy Janoško Jan 606 / Benešov Auto Vaso Křižíkova 1427 tel.: Brno Josef Frodl Olomoucká 45 tel.: Jihlava Meteor R.Havelky 4957/5B tel.: Jindřichův Hradec Bas Růžová 42 tel.: Partnerská síť Meteor Severní Čechy Sevránek Josef 602 / Ml. Boleslav, Liberec - ved. pobočky Sevránek Josef 602 / Plzeň - vedoucí pobočky Lindauer Petr 606/ Plzeň Koranda Bohumír 602 / České Budějovice - ved. pobočky Vítek Miroslav 602 / Brno - vedoucí pobočky Kala Jiří 606 / Brno Káňa Tomáš 602 / Jižní Morava Horych Radek 724 / Olomouc - vedoucí pobočky Jurčík Lukáš 602 / Olomouc Špičák Roman 602 / Severní Morava Bahounek Petr 602 / Ostrava - Poruba Auto Georg Hlavní třída 867 tel.: Ostrava - Vítkovice Radek Strapáč Místecká 11 tel.: Tábor Bas Hromádkova 1794 tel.: Trutnov BOS Autodíly Lomní 164 tel.: Vsetín Autodíly Boden Ohrada 1878 tel.: Vrchlabí BOS Autodíly Č. Bratří 128 tel.: Motorové díly PI řemeny PU filtry HG filtry 4F filtry FM filtry GF ventily CS gufera, olejová těsnění GS těsnění FE spínače a senzory TB kladky, VRG termostaty SN napínací kladky, kladky na klínové řemeny DS zapalovací a žhavicí svíčky, vstřiky BO zapalovací a žhavicí svíčky, vstřiky, lambda sondy Maziva a aditiva, nemrznoucí smûsi CY automobilová chemie SI autokosmetika FT brzdové hadice QB brzdové příslušenství AF opravná sada brzdové hydrauliky PN brzdové kotouče Ostatní díly MAFEX - TESH TE výfukové systémy Břeclav 4 Jan Vykoukal Rovnice 2, Břeclav 4 tel.: Česká Třebová Auto Kos Ústecká 28 tel.: Jeseník Auto Georg Auto Hoby Palackého 1016 tel.: Liberec Auto Hošťálek Letná 614/46a tel.: Pardubice Autodíly Riva Gorkého 1243 tel.: Písek Autostyl Budovcova 104 tel.: Třebíč Meteor - Martin Rigo Hrotovická 210 tel.: Turnov Procar Palackého 776 tel.: Zlín Auto Šeja Křiby tel.: Znojmo Meteor Pražská 2 tel.: CO brzdová kapalina MO oleje a maziva AS nemrznoucí směs, přípravky do chladiče, směs do ostřikovačů TY výfukové systémy Škoda BOS tažná zařízení České Budějovice Bas Pražská 74 tel.: Litvínov Eva Smejkalová Podkrušnohorská 860 tel.: Poděbrady Autosport Beránek Komenského 40 tel.: Uherský Brod VAG Těšovská 23/67 tel.: Žďár n/sázavou Meteor Strojírenská 40/2351 tel.: GO motorové oleje Autopfiíslu enství LK spojkové systémy HB HD HE HK spojky VL spojky AUTONET RP silentbloky MM světlomety, MM autobaterie NI chladiče VP autobaterie, PA vodní pumpy CL lanovody, CH hadicové spony TT termostaty a ME zapalovací kabely KO spony manžet Karosáfiské díly KLOKKERHOLM MK karosářské díly MK L světlomety GG vzpěry dveří a kapot Dobřany Top Car Na Pančavě 674 tel.: Havířov Auto Georg Na kopci 1 tel.: Mělník Autosport Pekař V kopci 2652/3 tel.: Nymburk Meteor servis Nymburk Komenského 611 tel.: Olomouc Auto Georg Chválkovická 82 tel.: Příbram Meteor Fibichova 682 tel.: Roztoky u Prahy Autotipp M. Mostková Za cihelnou 1382 tel.: Sušice Václav Bouzek Volšovská 163 tel.: Úpice BOS Autodíly Dr. Beneše 15 tel.: Ústí nad Labem Autotip Drážďanská 472 tel.: Valašské Meziříčí Autodíly Boden M. Alše 795 tel.: Meteor Czech Republic s. r. o., Ve Žlíbku 1800, Praha 9-Areál Xaverov, tel.: , mobil: , fax: , meteor@meteor.cz, Regionální sklady: Brno, Koliště 67A, tel.: , mobil: , fax: , brno@meteor.cz České Budějovice, Rudolfovská 6, tel: , mobil: , fax: , budejovice@meteor.cz Hradec Králové, Škroupova 631, tel: , mobil: , fax: , hradec@meteor.cz Karlovy Vary, Nerudova 243 / 7, Stará Role, tel.: , mobil: , fax: , vary@meteor.cz Liberec, Široká 31, tel.: , mobil: , fax: , liberec@meteor.cz Mladá Boleslav, Průmyslová 862, tel.: , mobil: , fax: , boleslav@meteor.cz Olomouc, Holická 574, tel.: , mobil: , fax: , olomouc@meteor.cz Plzeň, Skladová 24, tel.: , mobil: , fax: , plzen@meteor.cz Praha 6 - Ruzyně, U Prioru 1, , tel: , mobil: , fax: , ruzyne@meteor.cz Praha 4 - Michle, Na Křivině 1, , tel.: , mobil: , fax: , michle@meteor.cz BO autopříslušenství a diagnostika MB střešní nosiče VF stěrače BN karosářské tmely, lepidla PX karosářské tmely a lepidla MG sněhové řetězy NV žárovky, WB stěrače PL žárovky LJ lepidla automobilová skla

sleva 45 % pro servisy na veškeré produkty

sleva 45 % pro servisy na veškeré produkty č. 6/2004 10. let U Ve čtvrtek 10. 6. 2004 další narozeninová akce pro servisy sleva 45 % na veškeré produkty kromě tradičních produktů na vozy Škoda, Bosch a akumulátorů Global (s výjimkou výfukových

Více

1+1. sleva 50 % Sbírej samolepky - - profituj s Meteorem. 10. let METEORU. Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce. č. 5/2004

1+1. sleva 50 % Sbírej samolepky - - profituj s Meteorem. 10. let METEORU. Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce. č. 5/2004 č. 5/2004 10. let METEORU Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce 1+1 sleva 50 % na veškeré produkty při odběru stejných produktů, min. dvou kusů stejného katalogového čísla jeden produkt s Vaší běžnou

Více

na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8)

na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8) č. 4/2004 Ve středu 7. 4. 2004 další narozeninová akce k jednorázovému nákupu nad 2.999 Kč po standardní slevě 10% extra sleva na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8) SBÍREJ SAMOLEPKY

Více

METEOR NOVINY č. 8/2006

METEOR NOVINY č. 8/2006 METEOR NOVINY č. 8/2006 Slavte Vánoce společně s námi!! Proč si užívat dárků jen 24. prosince, když nyní máte možnost je dostávat každý den?! Jedinečná příležitost získat díky speciální bonusové akci na

Více

8% extra sleva. na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška

8% extra sleva. na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška P O D P O R A P R O D E J E Speciální kampaně 8% extra sleva na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. - sady spojek Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška

Více

Pobočka Mladá Boleslav

Pobočka Mladá Boleslav č. 1/2005 Pobočka Mladá Boleslav Dne 6. 12. 2004 byla otevfiena zatím poslední z regionálních poboãek v Mladé Boleslavi. Její provoz bude mít na starosti pan Petr Novák, kterého mûïete kontaktovat pro

Více

METEOR NOVINY č. 6/2006

METEOR NOVINY č. 6/2006 METEOR NOVINY č. 6/2006 Maximizer Online Jako v předchozích vydáních i v tomto pokračuje seriál o našem internetovém programu Meteor Maximizer Online. Dnes se dozvíte o možnostech, jak lze různými způsoby

Více

Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny

Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny č. 2/2004 Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny Rádi bychom Vám opětovně představili náš sortiment karosářských dílů a dílů s nimi souvisejících. Sklad: V současné době naleznete karosářské díly

Více

Vážení obchodní partneři,

Vážení obchodní partneři, METEOR NOVINY č. 1/2007 Vážení obchodní partneři, pro některé uspěchaný, pro jiné kouzelný čas vánočních svátků a oslav Nového roku je za námi a my věříme, že jste je prožili příjemně a dokázali si alespoň

Více

METEOR NOVINY č. 7/2006

METEOR NOVINY č. 7/2006 METEOR NOVINY č. 7/2006 Změna generálního manažera Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o personální změně ve společnosti Meteor Czech Republic. Od pondělí 19. června 2006 generální manažer pan

Více

Olomouc. Auto Georg. Chvalovická 82 tel.: 777 778 871. Ostrava - Poruba. Auto Georg. Hlavní třída 867 tel.: 777 778 170

Olomouc. Auto Georg. Chvalovická 82 tel.: 777 778 871. Ostrava - Poruba. Auto Georg. Hlavní třída 867 tel.: 777 778 170 âásti podvozku GA tlumiãe pérování BL tlumiãe pérování AL tlumiãe pérování LUCKY ENGINEERING LE díly fiízení TS koule pérování LS pruïiny pérování MT homokinetické klouby Partnerská sí Meteor Motorové

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

METEOR NOVINY. Slavte Vánoce společně s námi! BONUSOVÝ KATALOG 2006. č. 12/2006. Inventura:

METEOR NOVINY. Slavte Vánoce společně s námi! BONUSOVÝ KATALOG 2006. č. 12/2006. Inventura: METEOR NOVINY Slavte Vánoce společně s námi! č. 12/2006 Vše nejlepší do nového roku, mnoho zdraví, osobních i pracovních úspěchů v roce 2007 Vám přeje a na další úspěšnou spolupráci se těší firma BONUSOVÝ

Více

METEOR NOVINY č. 2/2008

METEOR NOVINY č. 2/2008 METEOR NOVINY č. 2/2008! Novinka karosářské díly K 31. 1. 2008 byl ukončen výprodej karosářských dílů. Od 4. 2. 2008 zahajujeme spolupráci s novým dodavatelem tohoto sortimentu, která Vám přináší lepší

Více

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PŘI EXTRÉMNÍM ZATÍŽENÍ KAPALNÝ MAZACÍ FILM PŘI BĚŽNÉM ZATÍŽENÍ DYNAMIC TECHNOLOGIE DVOJITÉHO MAZACÍHO FILMU (DDF)

Více

SBÍREJ BODY A PROFITUJ S METEOREM!

SBÍREJ BODY A PROFITUJ S METEOREM! METEOR NOVINY č. 2/2007 Bonusový katalog 2007 Od 1. 2. 2007 se můžete opět pustit do zápolení o naše bonusové body. Díky provedeným změnám získáváte nyní mnoho výhod a jednodušší přehled o stavu Vašeho

Více

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Česká on-line verze technických údajů pro servis osobních a lehkých užitkových automobilů - zážehové i vznětové motory od roku výroby 1970. SERVIS Servisní plány

Více

METEOR NOVINY č. 11/2007

METEOR NOVINY č. 11/2007 METEOR NOVINY č. 11/2007 - BIS Bosch Injection Systems SERVISNÍ KONCEPT Využijte svůj potenciál! chcete rozvíjet své servisní aktivity? prokažte odbornou způsobilost Vaší firmy prostřednictvím certifikátu

Více

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla ta profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla 1. Celková charakteristika pístových motorů 2. Přeplňované, různopalivové motory 3. Mechanika pohybu motorových vozidel 4. Vstřikovací systémy

Více

ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu. Informace Obsah Rozsah. Výbava vozidel. Náhradní díly diesel

ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu. Informace Obsah Rozsah. Výbava vozidel. Náhradní díly diesel ESI[tronic] základ moderní diagnostiky vozidel, techniky, údržby a servisu Servisy mohou v budoucnu nabízet veškeré služby pro stále komplikovanější vozidla pouze s profesionálním diagnostickým a informačním

Více

Diagnostika / Baterie / Elektrika

Diagnostika / Baterie / Elektrika Diagnostika / Baterie / Elektrika 206 Nezávazně doporučovaná ceníková cena Platnost do: 31.12.2019 Diagnostika / Baterie / Elektrika Diagnostika / Baterie / Elektrika Plynová pájka 208 Elektrická část

Více

METEOR NOVINY č. 10/2006

METEOR NOVINY č. 10/2006 METEOR NOVINY č. 10/2006 Den otevřených dveří - pobočka Zlín Datum konání: 17. 10. 2006 Místo: Třída Tomáše Bati 87, Zlín SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, KTERÝ SE BUDE KONAT U PŘÍLEŽITOSTI OTEVŘENÍ

Více

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla ta profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla 1. Celková charakteristika pístových motorů 2. Přeplňované, různopalivové motory 3. Mechanika pohybu motorových vozidel 4. Vstřikovací systémy

Více

Speciální akce strana 10, 11

Speciální akce strana 10, 11 č. 11/2005 NOVINKY V SORTIMENTU Originální automobilové filtry Od měsíce října naleznete nově v našem sortimentu filtry firmy Fram. Nabízíme všechny typy filtrů: olejové, palivové, vzduchové i kabinové.

Více

9, 90 E 19, 90 E 75, E. Pomůcky pro přenášení / Diagnostika / baterie / elektrická část. Max. nosnost: 120 kg. V2682, EAN Pomocný nosič

9, 90 E 19, 90 E 75, E. Pomůcky pro přenášení / Diagnostika / baterie / elektrická část. Max. nosnost: 120 kg. V2682, EAN Pomocný nosič Pomůcky pro přenášení / Diagnostika / baterie / elektrická část V2682, EAN 4047728026826 Pomocný nosič Pro přenášení velkých předmětů Max. nosnost: 120 kg 9, 90 E V1435, EAN 4047728014359 Držák baterie

Více

pořádá pro autodiagnostiky, autotroniky, automechaniky, mechaniky a techniky odborný kurz: AUTOELEKTRONIKA, AUTODIAGNOSTIKA A KLIMATIZACE VOZIDEL

pořádá pro autodiagnostiky, autotroniky, automechaniky, mechaniky a techniky odborný kurz: AUTOELEKTRONIKA, AUTODIAGNOSTIKA A KLIMATIZACE VOZIDEL MOTOR expert, s.r.o. IČO: 25872761 DIČ: CZ25872761 Sídlo společnosti: Žižkova 2567/3, Přerov Číslo účtu: 1884404389/0800 Česká spořitelna, a.s. Jednatelé: Ing. Irena Kanovská, Štefan Kanovský Kontakt:

Více

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla ta profilové maturitní zkoušky z předmětu Silniční vozidla 1. Celková charakteristika pístových motorů 2. Přeplňované, různopalivové motory 3. Mechanika pohybu motorových vozidel 4. Vstřikovací systémy

Více

Silniční vozidla, Údržba a opravy motorových vozidel, Kontrola měření

Silniční vozidla, Údržba a opravy motorových vozidel, Kontrola měření Okruhy k maturitní zkoušce profilová část ODBORNÉ PŘEDMĚTY obor: Silniční doprava Silniční vozidla, Údržba a opravy motorových vozidel, Kontrola měření 1. Spalovací motory: rozdělení, základní pojmy, problémy

Více

Pobočka Jičín. Bonusový katalog 2007. Sbírej body a profituj s Meteorem!

Pobočka Jičín. Bonusový katalog 2007. Sbírej body a profituj s Meteorem! METEOR NOVINY č. 3/2007 Pobočka Jičín Nově jsme pro Vás otevřeli pobočku v Jičíně. Tato pobočka nahrazuje původní mladoboleslavskou prodejnu a bude poskytovat služby pro oblast Mladé Boleslavi, Jičína,

Více

Termín zaslání Vašeho požadavku je nejpozději 10 dní před dnem semináře, kterého se chcete zúčastnit. Těšíme se na setkání s Vámi.

Termín zaslání Vašeho požadavku je nejpozději 10 dní před dnem semináře, kterého se chcete zúčastnit. Těšíme se na setkání s Vámi. č. 10/2005 Profesní vzdělávání Meteor Vážení zákazníci, jak jsme Vás již v minulém vydání Meteor novin informovali, připravili jsme pro Vás celou řadu profesních školení. Veškeré info ke školením na diagnostiku

Více

Starline = tříletá záruka + vynikající dostupnost + příznivá cena

Starline = tříletá záruka + vynikající dostupnost + příznivá cena sortimentní nabídka Starline = tříletá záruka + vynikající dostupnost + příznivá cena Co znamenají jednotlivé části této rovnice? 3letá záruka = nadstandardní benefit při nákupu náhradních dílů Starline,

Více

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí...

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... Obsah Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... 13 Opravy na silnici... 15 Nelze nastartovat motor, startér se neotáčí... 15 Nelze nastartovat motor, i když startér normálně

Více

SHELL HELIX MOTOROVÉ OLEJE

SHELL HELIX MOTOROVÉ OLEJE SHELL HELIX MOTOROVÉ OLEJE SHELL HELIX ULTRA NOVÝ POHLED NA SYNTETICKÉ MOTOROVÉ OLEJE Motorové oleje Shell Helix Ultra představují řadu motorových olejů nejvyšší kvality vyvinuté za použití unikátní technologie

Více

Katalog školení I. pololetí 2014

Katalog školení I. pololetí 2014 Katalog školení I. pololetí 2014 Přehled školení 1. pololetí 2014 Datum Místo konání Název Cena (Kč bez DPH)* 19. 2. Hostivice Sériová diagnostika 1 1.200,- 20. 2. Olomouc Sériová diagnostika 1 1.200,-

Více

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Demontáž a výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování

Více

KATALOG DIAGNOSTICKÉHO VYBAVENÍ

KATALOG DIAGNOSTICKÉHO VYBAVENÍ KATALOG DIAGNOSTICKÉHO VYBAVENÍ strana 1 Testery pro vnitřní diagnostiku Nabídka zařízení pro kontrolu, diagnostiku, vyhledávání a odstraňování závad u elektronických systémů řízení moderních zážehových

Více

Moderní mazací oleje pro automobily

Moderní mazací oleje pro automobily Moderní mazací oleje pro automobily Ivana Václavíčková, Paramo, a.s., Přerovská 560, 530 06 Pardubice, e-mail:ivana.vaclavickova@paramo.cz Autosalon 10.červen 2009 Automobilové oleje 1 Téma Trendy vývoje

Více

MotoFocus - novodobá řešení marketingových výzkumů

MotoFocus - novodobá řešení marketingových výzkumů MotoFocus je analytickou firmou, která se specializuje na výzkumy motoristického trhu. Tato specializace Vám umožní podílet se na využívání analýz motoristického trhu a zároveň i vy se můžete stát hlavním

Více

Popis VIN... 12. Kontrola bloku motoru... 21 Opravy a renovace bloku motoru... 22 Mazací kanály... 22

Popis VIN... 12. Kontrola bloku motoru... 21 Opravy a renovace bloku motoru... 22 Mazací kanály... 22 Obsah Seznámení s vozidlem......................................................... 11 Hlavní součásti vozidla........................................................... 11 Identifikace a vy bavení vozidla.....................................................

Více

Příloha 1. Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3

Příloha 1. Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3 Příloha 1 Poškození jednotlivých dílů vozidel skupiny 1-4 Skupina 1 Skupina 2 Skupina 3 Skupina 4 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 1 DN 2 DN 3 DN 1 DN 2 DN 3 Světlomet pravý levý mlhovka pravá levá ostřikovače

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

NáŘaDí PrO autoservisy

NáŘaDí PrO autoservisy NáŘaDí PrO autoservisy DílENSKé vybavení...176 výměna OlEjE/filtrŮ...180 výměna SvíčEK...182 SErviS motoru...184 SErviS BrZD...186 SErviS tlumičů PérOváNí...187 SErviS KOl...188 NáŘaDí PrO KarOSáŘE...190

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

Brzdová soustava. AP brzdové kotouče. RE brzdové destičky, sady. PG brzdové destičky. OC brzdové bubny. TR brzdové čelisti. MH brzdová hydraulika

Brzdová soustava. AP brzdové kotouče. RE brzdové destičky, sady. PG brzdové destičky. OC brzdové bubny. TR brzdové čelisti. MH brzdová hydraulika K O N T A K T Y Praha - centrála Meteor Czech Republic s.r.o. Ve Žlíbku 1800 193 00 Praha 9-Areál Xaverov tel.: 226 003 333 724 016 546 724 807 150 fax: 226 003 344 e-mail: meteor@meteor.cz www.meteor.cz

Více

Základní technický popis...10. Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13

Základní technický popis...10. Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13 Obsah Úvodem...9 Základní technický popis...10 Škoda Felicia se představuje...10 Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13 Údržba a kontrola technického stavu...14 Pravidelná

Více

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů Prelims Obsah 5 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování vozidla...

Více

EUROPART CZ. Školení pro zákazníky 2015 - II. pololetí. V této brožurce najdete termíny technických školení firmy EUROPART a našich dodavatelů

EUROPART CZ. Školení pro zákazníky 2015 - II. pololetí. V této brožurce najdete termíny technických školení firmy EUROPART a našich dodavatelů Školení pro zákazníky 2015 - II. pololetí V této brožurce najdete termíny technických školení firmy EUROPART a našich dodavatelů Slovo úvodem... Vážení zákazníci společnosti EUROPART, také v roce 2015

Více

Rozměry vozidla... 11 Hmotnosti vozidla... 14 Motor a jeho parametry... 15 Spojka... 19. Technika jízdy... 27

Rozměry vozidla... 11 Hmotnosti vozidla... 14 Motor a jeho parametry... 15 Spojka... 19. Technika jízdy... 27 Obsah Úvodem............................................................ 9 Seznámení s vozidlem........................................... 10 Technický popis Škody Fabia..........................................

Více

HITY OLEJOVÝ SPECIÁL MOTOROVÝ OLEJ MOBIL 1 ESP FORMULA 5W30 04-05/2013

HITY OLEJOVÝ SPECIÁL MOTOROVÝ OLEJ MOBIL 1 ESP FORMULA 5W30 04-05/2013 04-05/2013 HITY Nabídka je platná od 1. 4. do 31. 5. 2013 nebo do vyprodání zásob! OLEJOVÝ SPECIÁL ABX E-shop AC/STG E-shop MOTOROVÝ OLEJ MOBIL 1 ESP FORMULA 5W30 Mobil 1 ESP Formula 5W30 je moderní výkonný

Více

Ceník 2010. ke katalogu Diagnostika Bosch. Platný od 1.4.2010

Ceník 2010. ke katalogu Diagnostika Bosch. Platný od 1.4.2010 Ceník 2010 ke katalogu Diagnostika Bosch Platný od 1.4.2010 Elektronický informační systém ESI [tronic] na DVD 1987729002 ESI A, výbava vozidel a vstupní ESI pro další ESI Bosch - akční cena pro rok 2010

Více

OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI SERVIS Společnost vyvinula kompletní řadu motorových olejů, které přinášejí nejlepší výkonnost motorů a prodlužují jejich životnost

Více

METEOR NOVINY. Jarní akce DENSO. č. 5/2006. Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10.

METEOR NOVINY. Jarní akce DENSO. č. 5/2006. Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10. METEOR NOVINY č. 5/2006 Jarní akce DENSO Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10. Informace o aktuálních školeních naleznete na straně 5. Online

Více

SERVIS 01-02/2013. 18 999,- Kč. 2 799,- Kč. Tester vstřikovačů- sada. Sada na vytahování vstřiků. obj. číslo: 107-6038429. obj.

SERVIS 01-02/2013. 18 999,- Kč. 2 799,- Kč. Tester vstřikovačů- sada. Sada na vytahování vstřiků. obj. číslo: 107-6038429. obj. SERVIS 01-02/2013 gola sady náprava ruční nářadí karoserie mont. vozíky, moduly vstřiky / žhaviče spotřební materiál brzdy péče o ruce pneuservis od roku 2007 Sada na vytahování vstřiků Tester vstřikovačů-

Více

Informační servis 24/2009: TOP 20 automobilů vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných oprav.

Informační servis 24/2009: TOP 20 automobilů vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných oprav. Informační servis 24/2009: TOP 20 automobilů vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných oprav. v Praze 4, dne 25. června 2009 Vážení zákazníci, život nám rychle ubíhá,

Více

METEOR NOVINY. Servisní koncept AUTOFIT. Jarní akce DENSO. č. 4/2006 AKCE

METEOR NOVINY. Servisní koncept AUTOFIT. Jarní akce DENSO. č. 4/2006 AKCE METEOR NOVINY č. 4/2006 Servisní koncept AUTOFIT Dne 10. 3. 2006 proběhlo slavnostní představení servisního konceptu AUTOFIT pro Českou republiku. Koncept autorizované sítě AUTOFIT, který realizuje skupina

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

Servis olejů 242 Nezávazně doporučovaná ceníková cena bez DPH Platnost do:

Servis olejů 242 Nezávazně doporučovaná ceníková cena bez DPH Platnost do: Servis olejů 242 Nezávazně doporučovaná ceníková cena Platnost do: 31.12.2019 Servis olejů Servis olejů Měrky oleje 244 Klíče pro upínání olejových filtrů 245 246 Pumpy na olej a plnicí zařízení 247 249

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Akce na čištění klimatizace Porsche Brno Economy díly Volkswagen Volkswagen Economy 100%

Více

Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen. Autocentrum Lukáš s.r.o.

Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen. Autocentrum Lukáš s.r.o. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen 15 20 Nabídka platí do 12. 5. 2017 Autocentrum Lukáš s.r.o. 25 Volksw agen Economy 100% Servis Economy díly Volkswagen byly speciálně navrženy

Více

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10 OBSAH Úvod................................................................ 9 Popis a ovládání vozidla.......................................... 10 Technický popis.....................................................

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Originální díly: know-how značky Vaše vozidlo Peugeot je homogenní a koherentní celek součástek navržených

Více

KOMPLETNÍ SORTIMENT* * Akce se nevztahuje na kompresory a plničky klimatizace a jejich příslušenství.

KOMPLETNÍ SORTIMENT* * Akce se nevztahuje na kompresory a plničky klimatizace a jejich příslušenství. ELITNÍ CENY TÝDNE 21. 11. 27. 11. 2016 47/2016 50% SLEVA KOMPLETNÍ SORTIMENT* * Akce se nevztahuje na kompresory a plničky klimatizace a jejich příslušenství. Vážení zákazníci, v týdnu od 21. 11. do 27.

Více

Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání p.o. Opakovací okruhy pro závěrečnou učňovskou zkoušku pro třídu 2.R

Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání p.o. Opakovací okruhy pro závěrečnou učňovskou zkoušku pro třídu 2.R Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání p.o. Opakovací okruhy pro závěrečnou učňovskou zkoušku pro třídu 2.R z předmětu Elektrotechnika pro školní rok 2012/2013: 1. Elektrická zařízení motorových

Více

nabídka Speciální roční nabídka 2012 Platnost od 01/04/2012 do 31/03/2013

nabídka Speciální roční nabídka 2012 Platnost od 01/04/2012 do 31/03/2013 Speciální roční nabídka 2012 Platnost od 01/04/2012 do 31/03/2013 2012 nabídka Copyright KLANN-Spezial-Werkzeugbau-GmbH, Germany 1 Praktická ukázka Na našich webových stránkách lze stáhnout aktuální 2

Více

METEOR NOVINY č. 11/2006

METEOR NOVINY č. 11/2006 METEOR NOVINY č. 11/2006 Pobočka Zlín Dne 17. 10. 2006 proběhlo slavnostní otevření naší zlínské pobočky a zároveň se konal den otevřených dveří. Naši zákazníci měli možnost se seznámit s chodem pobočky,

Více

Program školení. Školicí středisko automobilové techniky. Vybavení autoservisů. Technické poradenství. Software ESI[tronic] Školení

Program školení. Školicí středisko automobilové techniky. Vybavení autoservisů. Technické poradenství. Software ESI[tronic] Školení Program školení Školicí středisko automobilové techniky Software ESI[tronic] Vybavení autoservisů Školení Technické poradenství 1 Slovo na úvod Vážení zákazníci, obchodní a servisní partneři, v dnešní

Více

CENY! CENY! Garážová technika. Garážová technika NOVINKA V SORTIMENTU PNEUSERVISY XT! NOVINKA. Vyvažovačky kol XT... Startovací montovačka kol

CENY! CENY! Garážová technika. Garážová technika NOVINKA V SORTIMENTU PNEUSERVISY XT! NOVINKA. Vyvažovačky kol XT... Startovací montovačka kol 7 8 / 2014 GARÁŽOVÁ TECHNIKA Pohodlné čištění s Vysokotlaký čistící stroj K 5 Home + čistič ploch KA 1.180-637 AKCE 6 990 Kč Vozík s hadicí Praktický vozík s hadicí o délce 20 m. Možnost připojit hadici

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Servis klimatizací. ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel

Servis klimatizací. ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel Klimatizace ve vozidlech potřebují pravidelnou údržbu. Potenciál trhu pro kompetentní servis klimatizací stále roste.

Více

VĚSTNÍK DOPRAVY Informace z resortu Ministerstva dopravy. Číslo 22/2013. 23. října 2013 ISSN 1805-9627

VĚSTNÍK DOPRAVY Informace z resortu Ministerstva dopravy. Číslo 22/2013. 23. října 2013 ISSN 1805-9627 VĚSTNÍK DOPRAVY Informace z resortu Ministerstva dopravy Číslo 22/2013 23. října 2013 ISSN 1805-9627 Obsah Část oznamovací... 2 Informace pro STK: Schválení přístrojů pro použití v STK... 2 Pověřená školicí

Více

89, E 22, 90 E. Servis olejů. V2112, EAN Sada měrek oleje MERCEDES-BENZ. V2645, EAN Olejová měrka AUDI

89, E 22, 90 E. Servis olejů. V2112, EAN Sada měrek oleje MERCEDES-BENZ. V2645, EAN Olejová měrka AUDI V2112, EAN 4047728021128 Sada měrek oleje MERCEDES-BENZ Pro měření stavu oleje motorových a automatických převodovek Nepostradatelné při výměně oleje (vozidla dodaná z výroby bez měrky oleje, zvlášť jen

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se svým novým vozem

Více

Operativní leasing diagnostiky Bosch. Nabídka leasingu 2012*

Operativní leasing diagnostiky Bosch. Nabídka leasingu 2012* Nabídka leasingu 2012* Operativní leasing diagnostiky Bosch *KTS 340 SD/SIS za 261,- Kč na den. Cena počítaná při 20 pracovních dnech. Při všech zařízeních platí tato cenová nabídka v průběhu roku 2012.

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

Katalog školení 2011

Katalog školení 2011 Katalog školení 2011 Školicí střediska Od dubna 2010 sídlí společnost Trost Autoservis Technik spol. s r. o. v areálu Tulipán park v Hostivici. V rámci zlepšování služeb a větší dostupnosti zboží se v

Více

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do Stránka č. 1 z 5 Údaje o zákazníkovi: Jméno: Poštovní Kód: : : SPZ: Stav najetých kilometrů: Vysvětlující ikony: Kód OE Dodatečná Práce OK Dokončeno Potřebuje výměnu/opravu * Mohou být potřebné náhradní

Více

NOVÁ TECHNOLOGIE PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ

NOVÁ TECHNOLOGIE PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ NOVÁ TECHNOLOGIE PRO ŠIROKÉ VYUŽITÍ úžasně jednoduchý způsob, jak snížit emise, spotřebu paliva, dosáhnout lepšího výkonu vozu a ušetřit. Vhodné pro benzinové i naftové motory a motory na Etanol. Zkrátka

Více

Čistič K7 Compact Car

Čistič K7 Compact Car Sezónní nabídka dílenského vybavení VYBAVENÍ SERVISŮ ČERVENEC SRPEN 2015 Čistič K7 Compact Car Novinka Vysokotlaký čistič K7 Compact Car K7 Compact Car má vodou chlazený motor a je vhodný pro časté použití

Více

simply clever Originální příslušenství

simply clever Originální příslušenství Šekováknížka knížkaplná plná slev 2014 Šeková slev 2012 Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem je fyzická osoba Slevu může uplatnit pouze majitel vozu Akce probíhá

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014 S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie pro nastartování

Více

895 Kč. MOC: 1.798 Kč. 1.635 Kč. Kód: PB T-DF11K Počet ks k objednání... MOC: 1.924 Kč. Autobaterie 140 Ah 800A STARLINE

895 Kč. MOC: 1.798 Kč. 1.635 Kč. Kód: PB T-DF11K Počet ks k objednání... MOC: 1.924 Kč. Autobaterie 140 Ah 800A STARLINE TRUCK Jarní hity Platnost: 22. 3. - 8. 5. 2016 Turbodmychadlo KKK 13879980066 Posilovač spojky COJALI - DAF - MERCEDES-BENZ Actros Kód: TD 1K-0168T 24.970 Kč MOC: 29.385 Kč Kód: COJ 2250288 3.190 Kč MOC:

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál www.bosch.cz Vstřikovací systémy: příležitosti pro všechny Technologie Inovace firmy Bosch se neomezují pouze na systémy vznětových motorů. Přímé vstřikování

Více

www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!!

www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!! www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!! ceny platí do vyprodání skladových zásob kulový čep 8993339 85.301 260 102 rejdový čep 7372170 85.624

Více

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás.

Plus plán. Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Plus plán Plus pro Váš vůz. Plus pro Vás. Poukazy z Plus plánu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení a rozhodnutí participujícího

Více

AUTOMATICKÁ STANICE PRO DIAGNOSTIKU A PLNĚNÍ KLIMATIZACÍ - MAGNETI MARELLI

AUTOMATICKÁ STANICE PRO DIAGNOSTIKU A PLNĚNÍ KLIMATIZACÍ - MAGNETI MARELLI AUTOMATICKÁ STANICE PRO DIAGNOSTIKU A PLNĚNÍ KLIMATIZACÍ - MAGNETI MARELLI Jde o plně automatické zařízení značky Magneti Marelli navržené pro diagnostiku a údržbu klimatizací. Zařízení usnadňuje servisní

Více

Informace o produktu FSA 500

Informace o produktu FSA 500 Informace o produktu FSA 500 1 FSA 500 - měřicí modul 2 Popis produktu DCU 130 Vstup do oblasti analýzy vozidlových systémů Diagnostika elektrických a elektronických systémů Ideální rozšíření pro KTS Bezdrátová

Více

Schémata elektrických obvodů

Schémata elektrických obvodů Schémata elektrických obvodů Schémata elektrických obvodů Číslo linie napájení Elektrický obvod 30 Propojení s kladným pólem akumulátorové baterie 31 Kostra 15, 15a Propojení s kladným pólem akumulátorové

Více

BATÉRIE CARYON. 12V/45Ah. 12V/55Ah. 12V/55Ah. 12V/62Ah. 12V/72Ah. 12V/90Ah. 12V/100Ah. 12V/140Ah. 12V/180Ah. 12V/220Ah

BATÉRIE CARYON. 12V/45Ah. 12V/55Ah. 12V/55Ah. 12V/62Ah. 12V/72Ah. 12V/90Ah. 12V/100Ah. 12V/140Ah. 12V/180Ah. 12V/220Ah BATÉRIE CARYON Kat. č. 045CA CARYON sú batérie špičkovej kvality za veľmi priaznivé ceny. Ide o bezúdržbové batérie s technologiou CA/CA a širokým výberom kapacít. Vhodné pre každodenné náročné použitie.

Více

Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE

Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE Vše, co musíte vědět o MAZIVECH DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O MAZIVECH Výměna oleje je 1. podmínkou údržby. PROČ PROVÁDĚT VÝMĚNU OLEJE? Je nezbytné pravidelně měnit motorový olej a používat maziva

Více

Informační servis 33/2009: Přehled automobilů v OE vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných budoucích oprav.

Informační servis 33/2009: Přehled automobilů v OE vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných budoucích oprav. Informační servis 33/2009: Přehled automobilů v OE vybavených výrobky BERU, které Vám zajistí stabilitu a kvalitu Vámi prováděných budoucích oprav. v Praze 4, dne 26. října 2009 Vážení zákazníci, dovolujeme

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY KDY JE POTŘEBA PROVÉST PROHLÍDKU? Obsah a frekvence pravidelných prohlídek závisí na typu vozu, jeho motorizaci, stáří a počtu ujetých

Více

Katalog školení II. pololetí 2013

Katalog školení II. pololetí 2013 Katalog školení II. pololetí 2013 Úvod Vážení zákazníci, stejně jako v letech minulých i v roce 2013 pro vás společnost AUTO SERVICE TECHNIK připravila školení, abyste získali aktuální přehled o opravách,

Více

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody:

Záruční doklady, které obdržíte při uzavření prodloužené záruky CarGarantie, mají skutečné výhody: BEZSTAROSTNÁ JÍZDA Profitujte z dlouhodobé záruky. Váš prodejce Opel Vám nabízí optimální jistotu. Díky prodloužené záruce pro nové vozy Opel budete jezdit i po uplynutí dvouleté výrobní záruky i nadále

Více

Partnerská síť Meteor

Partnerská síť Meteor âásti podvozku GA tlumiče pérování BL tlumiče pérování AL tlumiče pérování LUCKY ENGINEERING LE díly řízení TS koule pérování LS pružiny pérování MT homokinetické klouby SN sady ložisek ke kolu ložiska

Více