na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8)"

Transkript

1 č. 4/2004 Ve středu další narozeninová akce k jednorázovému nákupu nad Kč po standardní slevě 10% extra sleva na veškeré produkty Platí v prodejní síti Meteoru (viz str. 8) SBÍREJ SAMOLEPKY A PROFITUJ S METEOREM BONUSOVÝ KATALOG Od zahajuje firma Meteor ojedinělou akci pro zákazníky Čtěte informace o akci na straně 2. Nedělní rozvoz Náhradní díly objednané během víkendu na pobočkách nebo v Praze do neděle do 15 hodin budou doručeny nočním rozvozem z neděle na pondělí nebo nejpozději do 10 hodin v pondělí. + Na každou víkendovou objednávku OBSAH Zákaznické info str. 1 Soutěž Profituj s Meteorem str. 2 Meteor Maximizer - novinky str. 3-5 Bosch - lambda sondy str. 6 Speciální akce str. 7 Partnerská síť str. 8 5% extra sleva 1. speciální akce strana 7

2 SBÍREJ SAMOLEPKY A PROFITUJ S METEOREM Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že od pro Vás firma Meteor připravila bonusový katalog podpory prodeje pro rok Za Vaše odběry budete dle jednotlivých komodit získávat bonusové body, za které si následně můžete vybrat s zboží novinkami z 9 kategorií v sortimentu výrobků, firmy Gabriel počínaje a Purolator. drobnými propagačními předměty, konče První diagnostikou zajímavostí pro byly servisy inovace a spotřební firmy Gabriel, elektronikou. týkající Věříme, se změny že Vás technologie nabídka v tomto katalogu uspokojí a Vy využijete možnosti získat hodnotné předměty nejen pro Vás osobně, ale především pro Vaše podnikání. Sbírej samolepky a profituj s Meteorem!!! Marta Patzelová Marketing Vyberte si prémii, kterou chcete získat, nalepte známky v její hodnotě na odběrní formulář a ten odevzdejte kdekoliv v ské síti firmy Meteor nebo na pobočkách firmy Meteor. partner- Vzory: (nominální hodnoty známek jsou 1, 2, 4, 6, 10, 16) - známky akceptovatelné od všech zákazníků Meteor 1 - známky akceptovatelné pouze od zákazníků partnerské sítě (servisy) V případě, že jste tento Bonusový katalog dosud neobdrželi, kontaktujte prosím obchodní zástupce či pobočky nebo centrálu firmy Meteor. Zboží, které je zařazeno do bonusů pro měsíc duben: Sortiment zboží pro samolepkovou akci pro duben: LUCKY ENGINEERING GA - tlumiče pérování BL - tlumiče pérování AL- tlumiče pérování LE - díly řízení (mimo Škoda) LS - pružiny pérování BR - brzdové kotouče (jen západní vozy) BOS - výfukové systémy Škoda TR - brzdové čelisti AUTO PARTS RE - brzdové destičky (mimo Škoda) PG - brzdové destičky TE - výfukové systémy HK - spojkové sady (mimo Škoda) PI - řemeny (pouze rozvodové a drážkové řemeny) DS - zapalovací svíčky VP, BK, SC - akumulátory, ložiska, díly řízení PL - žárovky (do hlavních světlometů a sady) 2.

3 N O V I N K A METEOR MAXIMIZER verze 2004 METEOR Maximizer (MM) je pokročilý katalogový a komunikační software, který je částí skupiny METEOR Software System. Byl speciálně vyvinutý pro používání ve firmách, jejichž činnost je spojená s distribucí náhradních dílů na automobily. Nyní přicházíme na trh s dlouho očekávanou verzí, která obsahuje celou řadu příjemných novinek, se kterými bychom Vás velmi rádi seznámili. Vzhledem k tomu, že od posledního uvedení verze programu METEOR Maximizer (MM) uběhl již nějaký čas a sortiment zboží nabízený společností METEOR Czech Republic se rozrostl o celou řadu nových produktů, program přichází v nové verzi na dvou instalačních CD a v úplně novém designu. První CD obsahuje instalaci katalogů a na druhém se nachází databáze obrázků. Systémové požadavky na instalaci programu MM: Minimální: OS: Windows 95/98/ME nebo Win NT/2000/XP CPU: Pentium 133 MHz RAM: 32 MB HDD: 650 MB (+470 MB na instalaci obrázků MB na instalaci ikon obrázků) VGA: 800x barev CDROM: 8x Pro komunikaci: připojení na internet Doporučené: OS: Windows 98/ME/2000/XP CPU: Pentium III a vyšší RAM: 128 MB HDD: 650 MB (+470 MB na instalaci obrázků MB na instalaci ikon obrázků) VGA: 1024x768-16M barev CD ROM: 16x Pro komunikaci: připojení na internet K plnému využití veškerých novinek v programu MM však doporučujeme rozlišení Vaší obrazovky 1024x768 pixelů. Nyní si pojďme popsat jednotlivé části programu MM a hlavně změny, které s sebou nová verze přináší. Aktualizovaná databáze katalogů a obrázků: Katalogové menu je přehledně členěné podle jednotlivých částí automobilu: části podvozku; karosářské díly; brzdová soustava; motorové díly; ostatní díly; maziva a aditiva, nemrznoucí směsi; autopříslušenství. Zobrazují se jen katalogy, ve kterých se hledané zboží nachází. Některé produkty, které máme skladem od více výrobců, jsou v jednom katalogu. Například v katalogu Díly řízení jsou výrobci Lucky Engineering, ECR a Global. V katalogu Brzdové destičky jsou výrobci Remsa, Pagid atd. Obohacen o známý program TECDOC Více informací o produktech Díky podpoře známého programu TECDOC jsme mohli katalogový systém rozšířit o detailní informace o produktech a modelech automobilů. Nový způsob vyhledávání Vám umožňuje lépe najít požadovanou položku a více upřesnit typ modelu auta, na které hledáte zboží. Kromě modelu a druhu karosérie máte možnost zvolit obsah v cm 3, číslo karoserie anebo kód motoru a nabízený rozsah modelů dodatečně přetřídit. Také můžete vybrat všechny nabízené modely nebo jen některé. Vylepšený způsob vyhledávání Doplněná tabulka konkurenčních položek a OE čísel 3.

4 N O V I N K A METEOR MAXIMIZER verze 2004 Historie modelů K historii modelů se dostanete z hlavního menu kliknutím na ikonu nebo stisknutím kláves [CTRL+H]. V tomto okně se Vám zobrazí posledních 20 modelů automobilů, které jste vyhledali prostřednictvím katalogu METEOR Maximizer. Máte zde možnost přiřadit k modelu SPZ, zobrazit dodatečné informace o modelu, případně zobrazit dostupné produkty k modelu v katalogu METEOR Maximizer. Hledání podle SPZ K informacím o SPZ se dostanete z hlavního menu kliknutím na ikonu, nebo stisknutím kláves [CTRL+P]. Zde můžete vložit SPZ zákazníka spolu s dalšími informacemi, např. adresa, . Při další návštěvě tohto zákazníka už stačí jen vybrat SPZ jeho automobilu a model auta s možností zobrazení produktů je Vám ihned k dispozici. Přístup k možnosti vkládání SPZ je i z jiných částí programu METEOR Maximizer, především z části katalogu. Rychlý přístup ke skupinám položek Rychlý přístup k 10 skupinám položek z hlavního menu, po kliknutí na příslušnou ikonu nebo po použití klávesové zkratky. Spolu s informací o ceně se zobrazí i obrázek produktu. Ikony obrázků jsou k dispozici i pro většinu ostatních produktů ať už v ceníku nebo v katalogu. Tato možnost je pouze při úplné instalaci programu. 4.

5 N O V I N K A METEOR MAXIMIZER verze 2004 Informace o nových produktech Při každé aktualizaci ceníku se Vám do programu nahraje i aktuální databáze nových produktů, které přibyly za určité období v našem centrálním skladu. Přístup k novým položkám je přímo z ceníku programu METEOR Maximizer. Hledání podle čísla motoru a karosérie U zvoleného výrobce se po stisknutí kláves [CTRL+F] zobrazí okno s možností zadání čísla motoru a karosérie. Kliknutím na tlačítko Seznam motorů nebo karosérie snadno a rychle provedete výběr. Zobrazení seznamu produktů ze všech dostupných katalogů pro vybraný model V obrazovce katalogového menu stiskněte klávesy, [CTRL+A] kde se po zpracování zobrazí seznam produktů ze všech dostupných katalogů. 5. Jsme přesvědčeni, že nová verze programu Vás osloví a práce s ní Vám přinese větší pohodlí při vyhledávání a objednávání zboží i při získávání dalších informací o produktech a novinkách. Nyní probíhá testování verze Beta Version, CD bude k dispozici počátkem měsíce května. Více informací o programu Meteor Maximizer Vám v případě zájmu sdělí naše IT oddělení.

6 N A Š E V Ý R O B K Y Univerzální lambda sondy Obsah balení univerzálních lambda sond: - Univerzální lambda sonda - Univerzální konektor - Návod k montáži Není obsaženo v balení 7 univerzálních lambda sond Univerzální konektor je patent firmy BOSCH, který má oproti konkurenci výraznou výhodu, kterou je elektrické propojení bez letování a zachování kvality prvovýbavy. Jinak se jedná o zcela vodotěsný systém, který je určen pro tří i čtyřpólové lambda sondy. Číslo LS Typ Počet vodičů Watt Doporučená maloobch. cena bez DPH LS01 = nevyhřívaná 1-1, Kč LS02 = vyhřívaná , Kč LS03 = vyhřívaná , Kč LS04 = vyhřívaná , Kč LS05 = vyhřívaná , Kč LS06 = vyhřívaná , Kč LS07 = vyhřívaná , Kč Hlavní výhodou tohoto programu je, jak už z názvu vyplývá univerzálnost. Ta v konečném efektu umožňuje jednoduché a přehledné skladování, okamžitou schopnost uspokojit jakoukoliv poptávku. A v neposlední řadě je i výhodná cena. Kompletní katalog s použitím všech lambda sond včetně univerzálních a včetně kompletního převodu lze získat na vyžádání em na adrese kocar@meteor.cz, katalog je zpracován přesně se všemi potřebnými údaji v programu Excel. A při nákupu 10 ks min. dvou objednacích čísel získáváte další extra slevu 5%. Ještě než si objednáte, musíme Vás upozornit i na úskalí tohoto programu: - je nutno dodržet na 100% přibalený návod k montáži (v českém jazyce) - při poškozeném kabelu nebo konektoru nelze tuto lambda sondu použít - montáž je časově náročnější (cca min.) 6.

7 P O D P O R A P R O D E J E Speciální kampaně Motorové oleje K jednorázové objednávce tří 60-ti litrových sudů originál Mobil montérky Akční sudy: MO DEL l DELVAC 15W40 66 Kč / litr MO SP 15W40 60 l SUPER 15W40 66 Kč / litr MO DELFL 60 l DELVAC FL 10W40 98 Kč / litr MO SPM 10W40 60 l SUPER 10W40 78 Kč / litr MO SUPER S 10W40 72 l SUPER S 10W40 99 Kč / litr (Cena je včetně dodávaných 12-ti litrovek dodávaných společně s 60-ti litrovými sudy) MO1 0W40 60 l MOBIL 1 0W Kč / litr MO1 5W50 60 l MOBIL 1 5W Kč / litr MO SPS 5W40 60 l SYNT S 5W Kč / litr ZDARMA Při větším odběru možno poskytnout další zvýhodnění. Uvedené ceny jsou bez DPH. Akce neplatí olejové filtry Při jednorázové objednávce 12 ks + 5% extra sleva 24 ks + 7% extra sleva 36 ks + 9% extra sleva Neplatí pro filtry na vozy Škoda. Akce neplatí s Boschem na MS v hokeji Posledních 20 lístků na MS v ledním hokeji na dvě utkání - Kanada Švýcarsko a Česká republika - - Německo konající se ve středu v nové Sazka Aréně můžete získat v případě, že si do zakoupíte minimálně: ks zapalovacích svíček nebo - 50 ks žhavících svíček nebo - 30 sad stěračů nebo - 8 ks vstřikovacích trysek nebo - 3 lambda sondy nebo - 6 nabíječek a zavoláte číslo - čísla platebních dokladů Pavlu Lněničkovi na tel.: a tím se přihlásíte do slosování, které proběhne a bude veřejně přístupné v pondělí v hodin v Praze v centrále Meteor, 3 patro. Platí pouze pro produkty Bosch. Přijímány budou čísla dokladů, které budou vydány přímo firmou Meteor a v partnerské síti Meteoru. Všichni, kteří se přihlásí do slosování budou následující měsíc odměněni dárkem od firmy BOSCH. Do slosováni nebudou přijímány čísla dokladů vydané

8 Motorové díly Části podvozku á Partnersk r síť Meteo GA tlumiče pérování BL tlumiče pérování BOS AUTODÍLY LIBEREC VRCHLABÍ AUTO HOŠŤÁLEK JOSEF ŠIDLÍK AUTOTIP BOS AUTODÍLY PROCAR TEPLICE ÚSTÍ n. L. TRUTNOV TURNOV EVA AUTOSPORT METEOR SMEJKALOVÁ PEKAŘ NYMBURK LITVÍNOV MĚLNÍK KV KELLY CHOMUTOV AUTOSPORT HRADEC KRÁLOVÉ AUTOTIPP BERÁNEK ROZTOKY U PRAHY PODĚBRADY AL tlumiče pérování EC díly řízení LUCKY ENGINEERING LE díly řízení PRAHA 4 - MICHLE PRAHA 6 - RUZYNĚ TS koule pérování RIVA PARDUBICE TOP CAR DOBŘANY MT homokinetické klouby GF ventily JESENÍK AUTO GEORG AUTO HOBY AUTO GEORG OSTRAVA RADEK STRAPÁČ OSTRAVA-VÍTKOVICE AUTO GEORG HAVÍŘOV OLOMOUC AUTODÍLY BODEN AUTO GEORG VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ VSETÍN BRNO AUTO ŠEJA JOSEF FRODL ZLÍN VAG UHERSKY BROD AUTOMATERIÁL MAJER ZNOJMO JAN VYKOUKAL BŘECLAV ČESKÉ BUDĚJOVICE BAS SN sady ložisek ke kolu BK ložiska ke kolu, SC díly řízení LP homokinetické klouby EK manžety sada EK homokinetické klouby Brzdová soustava CS gufera, olejová těsnění GS Glaser těsnění FE spínače a senzory ložiska ke kolu a horní uložení tlumičů RG poloosy PU filtry PC pístní kroužky AUTO KOS ČESKÁ TŘEBOVÁ AUTO VASO BENEŠOV METEOR BAS JIHLAVA TÁBOR METEOR AUTOSTYL TELČ PÍSEK BAS JINDŘICHŮV HRADEC METEOR TŘEBÍČ PLZEŇ LS pružiny pérování PRAHA PI řemeny IT víčka rozdělovačů, konektory BO zapalovací a žhavicí svíčky, vstřiky, lambda sondy, stěrače Obchodní zástupci Foukal Pavel 602 / Severní Čechy Stibora Vladimír 602 / Praha 4 - Michle - ved. pobočky Foukal Pavel Praha 2, 3, 4, 10, východ 602 / Liberec - ved. pobočky Sevránek Josef 602 / Praha 4, 5, 6, západ Koucký František 606 / Plzeň - vedoucí pobočky Pros Jiří 602/ Praha 1, 7, 8, 9, východ Kratochvíl Roman 602 / České Budějovice - ved. pobočky Vítek Miroslav 602 / Praha 6 - Ruzyně - ved. pobočky Adámková Pavla 724 / Brno - vedoucí pobočky Káňa Tomáš 602 / / TB kladky SN napínací kladky Východní Čechy Drozd Jakub 606 / Jižní Morava Horych Radek Hradec Králové - ved. pobočky Procházka Roman 724 / Olomouc - vedoucí pobočky Jurčík Lukáš 602 / BR brzdové kotouče Jižní, Západní Čechy Janoško Jan 606 / Severní Morava Bahounek Petr 602 / RE brzdové destičky Benešov Auto Vaso Křižíkova 1427 tel.: Jihlava Meteor Chlumova ul. tel.: Ostrava - Poruba Auto Georg Hlavní třída 867 tel.: Teplice Josef Šidlík Modlanská 73 tel.: Vrchlabí BOS Autodíly Č. Bratří 128 tel.: Maziva a aditiva, nemrznoucí směsi Brno Josef Frodl Olomoucká 45 tel.: Jindřichův Hradec Bas Růžová 42 tel.: Ostrava - Vítkovice Radek Strapáč Místecká 11 tel.: Trutnov BOS Autodíly Lomní 164 tel.: Zlín Auto Šeja Křiby tel.: CY automobilová chemie Břeclav 4 Jan Vykoukal Rovnice 2, Břeclav 4 tel.: Jeseník Auto Georg Auto Hoby Palackého 1016 tel.: Pardubice Autodíly Riva Gorkého 1243 tel.: Třebíč Meteor - Martin Rigo Hrotovická 210 tel.: Znojmo Automateriál Majer Pražská 2 tel.: Česká Třebová Auto Kos Ústecká 28 tel.: Liberec Auto Hošťálek Letná 614/46a tel.: Písek Autostyl Budovcova 104 tel.: Turnov Procar Palackého 776 tel.: České Budějovice Bas Pražská 74 tel.: Litvínov Eva Smejkalová Podkrušnohorská 860 tel.: Poděbrady Autosport Beránek Komenského 40 tel.: Uherský Brod VAG Těšovská 23/67 tel.: AS nemrznoucí směs, přípravky do chladiče, směs do ostřikovačů Dobřany Top Car Na Pančavě 674 tel.: Mělník Autosport Pekař V kopci 2652/3 tel.: Roztoky u Prahy Autotipp M. Mostková Za cihelnou 1382 tel.: Ústí nad Labem Autotip Drážďanská 472 tel.: Autopříslušenství Havířov Auto Georg Na kopci 1 tel.: Nymburk Meteor servis Nymburk Komenského 611 tel.: Tábor Bas Hromádkova 1794 tel.: Valašské Meziříčí Autodíly Boden M. Alše 795 tel.: Chomutov KV. Kelly Lipská 4696 tel.: Olomouc Auto Georg Chvalovická 82 tel.: Telč Meteor Hradecká 174 tel.: Vsetín Autodíly Boden Ohrada 1878 tel.: PG brzdové destičky OC brzdové bubny TR brzdové čelisti MH brzdová hydraulika FT brzdové hadice QB brzdové příslušenství AF opravná sada brzdové hydrauliky PN brzdové kotouče Ostatní díly MAFEX - TESH TE výfukové systémy TY výfukové systémy Škoda BOS výfukové systémy Škoda tažná zařízení HB HD HE HK spojky VL spojky CF silentbloky, manžety, gufera MM světlomety, MM autobaterie DS zapalovací svíčky 4F filtry SI autokosmetika CO brzdová kapalina MO oleje a maziva GO motorové oleje MB střešní nosiče MANUFACTURING. INC. RY autokoberce, potahy na volant, clony a folie BN karosářské tmely, lepidla PX karosářské tmely a lepidla NI chladiče VP autobaterie, PA vodní pumpy CL lanovody, CH hadicové spony TT termostaty a ME zapalovací kabely KO spony manžet Karosářské díly KLOKKERHOLM 6. MK karosářské díly 6.8. MK L světlomety Meteor Czech Republic s. r. o., Ve Žlíbku 1800, Praha 9 - Areál Xaverov, tel.: , mobil: , fax: , meteor@meteor.cz, Regionální sklady: Brno, Koliště 67A, tel.: , mobil: , fax: , brno@meteor.cz České Budějovice, Rudolfovská 6, tel: , mobil: , fax: , budejovice@meteor.cz Hradec Králové, Škroupova 631, tel: , mobil: , fax: , hradec@meteor.cz Liberec, Široká 31, tel.: , mobil: , fax: , liberec@meteor.cz Olomouc, Na Zákopě 2, , tel.: , mobil: , fax: , olomouc@meteor.cz Plzeň, Skladová 24, tel.: , mobil: , fax: , plzen@meteor.cz Praha 6 - Ruzyně, U Prioru 1, , tel: , mobil: , fax: , ruzyne@meteor.cz Praha 4 - Michle, Na Křivině 1, , tel.: , mobil: , fax: , michle@meteor.cz MG sněhové řetězy NV žárovky WB stěrače AX střešní nosiče PL žárovky

1+1. sleva 50 % Sbírej samolepky - - profituj s Meteorem. 10. let METEORU. Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce. č. 5/2004

1+1. sleva 50 % Sbírej samolepky - - profituj s Meteorem. 10. let METEORU. Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce. č. 5/2004 č. 5/2004 10. let METEORU Ve středu 5. 5. 2004 další narozeninová akce 1+1 sleva 50 % na veškeré produkty při odběru stejných produktů, min. dvou kusů stejného katalogového čísla jeden produkt s Vaší běžnou

Více

Pobočka Mladá Boleslav

Pobočka Mladá Boleslav č. 1/2005 Pobočka Mladá Boleslav Dne 6. 12. 2004 byla otevfiena zatím poslední z regionálních poboãek v Mladé Boleslavi. Její provoz bude mít na starosti pan Petr Novák, kterého mûïete kontaktovat pro

Více

sleva 45 % pro servisy na veškeré produkty

sleva 45 % pro servisy na veškeré produkty č. 6/2004 10. let U Ve čtvrtek 10. 6. 2004 další narozeninová akce pro servisy sleva 45 % na veškeré produkty kromě tradičních produktů na vozy Škoda, Bosch a akumulátorů Global (s výjimkou výfukových

Více

8% extra sleva. na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška

8% extra sleva. na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška P O D P O R A P R O D E J E Speciální kampaně 8% extra sleva na všechny zakoupené díly výfuku. Platí pro standardní slevy. - sady spojek Při odběru dvou sad kompletní spojky originální sportovní taška

Více

Olomouc. Auto Georg. Chvalovická 82 tel.: 777 778 871. Ostrava - Poruba. Auto Georg. Hlavní třída 867 tel.: 777 778 170

Olomouc. Auto Georg. Chvalovická 82 tel.: 777 778 871. Ostrava - Poruba. Auto Georg. Hlavní třída 867 tel.: 777 778 170 âásti podvozku GA tlumiãe pérování BL tlumiãe pérování AL tlumiãe pérování LUCKY ENGINEERING LE díly fiízení TS koule pérování LS pruïiny pérování MT homokinetické klouby Partnerská sí Meteor Motorové

Více

METEOR NOVINY č. 8/2006

METEOR NOVINY č. 8/2006 METEOR NOVINY č. 8/2006 Slavte Vánoce společně s námi!! Proč si užívat dárků jen 24. prosince, když nyní máte možnost je dostávat každý den?! Jedinečná příležitost získat díky speciální bonusové akci na

Více

METEOR NOVINY č. 6/2006

METEOR NOVINY č. 6/2006 METEOR NOVINY č. 6/2006 Maximizer Online Jako v předchozích vydáních i v tomto pokračuje seriál o našem internetovém programu Meteor Maximizer Online. Dnes se dozvíte o možnostech, jak lze různými způsoby

Více

METEOR NOVINY č. 7/2006

METEOR NOVINY č. 7/2006 METEOR NOVINY č. 7/2006 Změna generálního manažera Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali o personální změně ve společnosti Meteor Czech Republic. Od pondělí 19. června 2006 generální manažer pan

Více

Vážení obchodní partneři,

Vážení obchodní partneři, METEOR NOVINY č. 1/2007 Vážení obchodní partneři, pro některé uspěchaný, pro jiné kouzelný čas vánočních svátků a oslav Nového roku je za námi a my věříme, že jste je prožili příjemně a dokázali si alespoň

Více

Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny

Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny č. 2/2004 Karosářské díly kvalitní zboží za dobré ceny Rádi bychom Vám opětovně představili náš sortiment karosářských dílů a dílů s nimi souvisejících. Sklad: V současné době naleznete karosářské díly

Více

METEOR NOVINY č. 11/2007

METEOR NOVINY č. 11/2007 METEOR NOVINY č. 11/2007 - BIS Bosch Injection Systems SERVISNÍ KONCEPT Využijte svůj potenciál! chcete rozvíjet své servisní aktivity? prokažte odbornou způsobilost Vaší firmy prostřednictvím certifikátu

Více

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů Prelims Obsah 5 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování vozidla...

Více

METEOR NOVINY č. 10/2006

METEOR NOVINY č. 10/2006 METEOR NOVINY č. 10/2006 Den otevřených dveří - pobočka Zlín Datum konání: 17. 10. 2006 Místo: Třída Tomáše Bati 87, Zlín SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, KTERÝ SE BUDE KONAT U PŘÍLEŽITOSTI OTEVŘENÍ

Více

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí...

Obsah 13 Manžety hnacích poloos 14 Matky kol 15 Jízdní zkouška Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... Obsah Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Zvláštní nebezpečí... 13 Opravy na silnici... 15 Nelze nastartovat motor, startér se neotáčí... 15 Nelze nastartovat motor, i když startér normálně

Více

Obsah. 2B Z áže hový m o to r 1.6 - o p ra vy pro váděné. ve v o z id le... 61. O b s a h... 78. Stupně o btížnosti... 61. Všeobecné ú d a je...

Obsah. 2B Z áže hový m o to r 1.6 - o p ra vy pro váděné. ve v o z id le... 61. O b s a h... 78. Stupně o btížnosti... 61. Všeobecné ú d a je... Obsah P ře d s ta v u je m e...10 Účel a uspořádání kn ih y... 10 Bezpečnost především!...11 Opravy během jíz d y... 13 Nelze nastartovat motor, protože se neotáčí startér. 13 Nelze nastartovat motor,

Více

METEOR NOVINY č. 2/2008

METEOR NOVINY č. 2/2008 METEOR NOVINY č. 2/2008! Novinka karosářské díly K 31. 1. 2008 byl ukončen výprodej karosářských dílů. Od 4. 2. 2008 zahajujeme spolupráci s novým dodavatelem tohoto sortimentu, která Vám přináší lepší

Více

895 Kč. MOC: 1.798 Kč. 1.635 Kč. Kód: PB T-DF11K Počet ks k objednání... MOC: 1.924 Kč. Autobaterie 140 Ah 800A STARLINE

895 Kč. MOC: 1.798 Kč. 1.635 Kč. Kód: PB T-DF11K Počet ks k objednání... MOC: 1.924 Kč. Autobaterie 140 Ah 800A STARLINE TRUCK Jarní hity Platnost: 22. 3. - 8. 5. 2016 Turbodmychadlo KKK 13879980066 Posilovač spojky COJALI - DAF - MERCEDES-BENZ Actros Kód: TD 1K-0168T 24.970 Kč MOC: 29.385 Kč Kód: COJ 2250288 3.190 Kč MOC:

Více

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Demontáž a výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování

Více

Servisní koncepty TROST

Servisní koncepty TROST Servisní koncepty TROST Katalog oblečení a reklamních předmětů Název servisu Ulice 123, 123 45 Město www.servis.cz tel.: 123 456 789 Název servisu tel.: 123 456 789 CZ Název servisu, Ulice 123, Město,

Více

MotoFocus - novodobá řešení marketingových výzkumů

MotoFocus - novodobá řešení marketingových výzkumů MotoFocus je analytickou firmou, která se specializuje na výzkumy motoristického trhu. Tato specializace Vám umožní podílet se na využívání analýz motoristického trhu a zároveň i vy se můžete stát hlavním

Více

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2015

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2015 Porsche Classic Zajímavé produkty 1/2015 Více než 70 % všech vyrobených vozů Porsche stále jezdí. Staráme se o to, aby tomu tak bylo i nadále. Originální díly Porsche Classic. Cílem Porsche Classic je

Více

Nabídka platná od 01.09. do 31.10.2011. Diagnostické zařízení Navigator TXT Truck

Nabídka platná od 01.09. do 31.10.2011. Diagnostické zařízení Navigator TXT Truck 09-10 11 Díly a príslušenství na nákladní automobily Nářadí Vybavení dílny Nabídka platná od 01.09. do 31.10.2011. Diagnostické zařízení Navigator TXT Truck Zařízení určené pro diagnostiku elektronických

Více

Zimní nabídka. Platnost 1. 2. 28. 2. 2014

Zimní nabídka. Platnost 1. 2. 28. 2. 2014 Zimní nabídka Platnost 1. 2. 28. 2. 2014 Nemrznoucí kapaliny do chladičů Nemrznoucí kapaliny do ostřikovačů Naše česká autokosmetika Balení Objednací číslo Cena Cena za litr Nemrznoucí směs do chladiče

Více

SBÍREJ BODY A PROFITUJ S METEOREM!

SBÍREJ BODY A PROFITUJ S METEOREM! METEOR NOVINY č. 2/2007 Bonusový katalog 2007 Od 1. 2. 2007 se můžete opět pustit do zápolení o naše bonusové body. Díky provedeným změnám získáváte nyní mnoho výhod a jednodušší přehled o stavu Vašeho

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

Univerzální klíč na šrouby kol

Univerzální klíč na šrouby kol 03 11 Díly a príslušenství na nákladní automobily Nářadí Vybavení dílny Nabídka platná od 1. 3. do 30. 4. 2011. K povolování a utahování šroubů a vario matic Použití s 3 /4" momentovým klíčem Ztenčené

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

VÝPRODEJ. Změna v prodejní akci vyhrazena

VÝPRODEJ. Změna v prodejní akci vyhrazena VÝPRODEJ Změna v prodejní akci vyhrazena výprodej Kompenzátor výfuku Volvo Kompenzátor výfuku Volvo - 1078119 - SAS031303-1609345 - SAS031304 Akční cena: 269,- bez DPH / akce platí od 1.9. 30.9. 2011 Akční

Více

Škoda Octavia. Hodnocení 61% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

Škoda Octavia. Hodnocení 61% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. Protokol kontroly technického stavu vozu Škoda Octavia Datum kontroly 26.04.2016 Kód technika UZ0006 Základní informace Rok výroby 2003 Hodnocení 61% Dokumenty 71 % Počet km 304 360 km 50 % Fastback, 5

Více

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10 OBSAH Úvod................................................................ 9 Popis a ovládání vozidla.......................................... 10 Technický popis.....................................................

Více

Zimní nabídka pro nákladní vozy 2012/2013 Platnost do 15. 3. 2013 PRODLOUŽENO!

Zimní nabídka pro nákladní vozy 2012/2013 Platnost do 15. 3. 2013 PRODLOUŽENO! Zimní nabídka pro nákladní vozy 2012/2013 Platnost do 15. 3. 2013 PRODLOUŽENO! Strana 2 Naše česká autokosmetika Nemrznoucí kapaliny do chladičů Balení Objednací číslo Cena Cena Kč/litr Nemrznoucí směs

Více

Speciální akce strana 10, 11

Speciální akce strana 10, 11 č. 11/2005 NOVINKY V SORTIMENTU Originální automobilové filtry Od měsíce října naleznete nově v našem sortimentu filtry firmy Fram. Nabízíme všechny typy filtrů: olejové, palivové, vzduchové i kabinové.

Více

METEOR NOVINY č. 12/2008

METEOR NOVINY č. 12/2008 METEOR NOVINY č. 12/2008 OBSAH Servis autoklimatizací str. 2 Vánoční nabídka nářadí KS TOOLS str. 3 Servisní koncepty - představení str. 4-5 Technické tipy - akumulátory str. 6-7 Philips - řada EcoVision

Více

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do Stránka č. 1 z 5 Údaje o zákazníkovi: Jméno: Poštovní Kód: : : SPZ: Stav najetých kilometrů: Vysvětlující ikony: Kód OE Dodatečná Práce OK Dokončeno Potřebuje výměnu/opravu * Mohou být potřebné náhradní

Více

Brzdová soustava. AP brzdové kotouče. RE brzdové destičky, sady. PG brzdové destičky. OC brzdové bubny. TR brzdové čelisti. MH brzdová hydraulika

Brzdová soustava. AP brzdové kotouče. RE brzdové destičky, sady. PG brzdové destičky. OC brzdové bubny. TR brzdové čelisti. MH brzdová hydraulika K O N T A K T Y Praha - centrála Meteor Czech Republic s.r.o. Ve Žlíbku 1800 193 00 Praha 9-Areál Xaverov tel.: 226 003 333 724 016 546 724 807 150 fax: 226 003 344 e-mail: meteor@meteor.cz www.meteor.cz

Více

Termín zaslání Vašeho požadavku je nejpozději 10 dní před dnem semináře, kterého se chcete zúčastnit. Těšíme se na setkání s Vámi.

Termín zaslání Vašeho požadavku je nejpozději 10 dní před dnem semináře, kterého se chcete zúčastnit. Těšíme se na setkání s Vámi. č. 10/2005 Profesní vzdělávání Meteor Vážení zákazníci, jak jsme Vás již v minulém vydání Meteor novin informovali, připravili jsme pro Vás celou řadu profesních školení. Veškeré info ke školením na diagnostiku

Více

www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!!

www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!! www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!! ceny platí do vyprodání skladových zásob kulový čep 8993339 85.301 260 102 rejdový čep 7372170 85.624

Více

VÝPRODEJ. Změna v prodejní akci vyhrazena

VÝPRODEJ. Změna v prodejní akci vyhrazena VÝPRODEJ Změna v prodejní akci vyhrazena výprodej Světlomet mlhový JUMBO 220-1NE006300051 - SAS013912 Kryt skupinové svítilny VOLVO L/P - neoriginální díl bez těsnění a šroubů - 198294442 - SAS106263 Akční

Více

ŠKODA FELICIA. Opravy a údržba. Jiří Schwarz

ŠKODA FELICIA. Opravy a údržba. Jiří Schwarz Jiří Schwarz ŠKODA FELICIA 1994 2001 Opravy a údržba OBSAH KNIHY ŠKODA AUTO a. s. A U T O RIZ O VA L A postupy oprav a seřizování svépomocí diagnostika poruch časový a kilometrový plán údržby elektrická

Více

1.ÚVOD. 1.2 Účel vyžádání znaleckého posudku Posudek je zpracován pro účely stanovení obvyklé ceny

1.ÚVOD. 1.2 Účel vyžádání znaleckého posudku Posudek je zpracován pro účely stanovení obvyklé ceny Milan Koloničný, Ing.Pavel Honěk, Znalci v oboru ekonomika Ceny a odhady motorových vozidel, strojů a zařízení, zemědělské a manipulační techniky spotřební elektroniky a kancelářské techniky, nábytku,

Více

NABÍDKY ZÁŘÍ ŘÍJEN 2015

NABÍDKY ZÁŘÍ ŘÍJEN 2015 NABÍDKY ZÁŘÍ ŘÍJEN 2015 DAF sada originálních filtrů pro Euro 4/5 Kompletní sada pro údržbu vašeho nákladního vozidla 2887,50 Cena je platná s MA kupónem se slevou 270,00 vysoušeč vzduchu Originální TRP

Více

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků č. 12/2005 Vážení zákazníci, opět se přiblížil konec kalendářního roku a Vám se do rukou dostává poslední vydání Meteor novin v roce 2005. I v tomto roce jsme se zaměřili na zkvalitnění služeb, které poskytujeme

Více

Vyhláška PTV. změna Č. 8

Vyhláška PTV. změna Č. 8 Vyhláška PTV A 35/ 23-24 /2010 AKVIZiČNí SLEVY, euška (meziregionální kontingentní jízdenka) změna Č. 8 Vyhl. 169/31 /19-20/2010 V souladu s článkem 14 Tarifu Českých drah pro vnitrostátní přepravu cestujících

Více

INFO pobočka Olomouc. Sbírej body a profituj s METEOREM!!! Registrace zákazníků

INFO pobočka Olomouc. Sbírej body a profituj s METEOREM!!! Registrace zákazníků č. 2/200606 INFO pobočka Olomouc Od 1. 2. 2006 zahajuje olomoucká pobočka sobotní prodej. Otevírací doba: 8-12.00 hod. Kontakty naleznete na straně 12. Bonusový katalog 2006 Od 1. 3. 2006 vstoupí v platnost

Více

NáŘaDí PrO autoservisy

NáŘaDí PrO autoservisy NáŘaDí PrO autoservisy DílENSKé vybavení...176 výměna OlEjE/filtrŮ...180 výměna SvíčEK...182 SErviS motoru...184 SErviS BrZD...186 SErviS tlumičů PérOváNí...187 SErviS KOl...188 NáŘaDí PrO KarOSáŘE...190

Více

Školení z oboru tekutinových mechanizmů

Školení z oboru tekutinových mechanizmů Školení z oboru tekutinových mechanizmů Školení z oboru tekutinových mechanizmů Výuka probíhá zpravidla ve školicím centru Obchodní společnosti v Klecanech. V případě potřeby je možné ovést kurz po dohodě

Více

LKE ENGINES R12 60 ccm KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2014

LKE ENGINES R12 60 ccm KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2014 KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2014 MOTOR Prodejní cena - Kč KÓD POZICE B.10.004.D Popis položky Motor LKE R12 - kompletní bez DPH 46 198,30 včetně DPH 55 900,00 VÁLEC A HLAVA VÁLCE 1 2 3 4 4 4 11 11

Více

Katalog náhradních dílů

Katalog náhradních dílů tr@bi.cz 2003 Katalog náhradních dílů Trabant Zpracoval: Michal Bidlo Obsah 1 Motor 4 1.1 Válec a kliková skříň...................................................... 4 1.2 Kliková hřídel..........................................................

Více

2361 Seznam ND k prodeji - KIA

2361 Seznam ND k prodeji - KIA 2361 Seznam ND k prodeji - KIA Nomeklatura Název Množství Cena za ks bez DPH Cena celkem bez DPH 0K01A33040A Kroužek vnitří 1,00 2 317,92 2 317,92 0K01A33047 Ložisko př. kola SPORTAGE 3,00 2 566,88 7 700,64

Více

Nabídka spolupráce v oblasti poskytování PRESTO Půjčky na bydlení pro financování GREEN ENERGY projektů zákazníků Partnerů

Nabídka spolupráce v oblasti poskytování PRESTO Půjčky na bydlení pro financování GREEN ENERGY projektů zákazníků Partnerů Nabídka spolupráce v oblasti poskytování PRESTO Půjčky na bydlení pro financování GREEN ENERGY projektů zákazníků Partnerů V Praze dne 25. 2. 2016 2 ÚVODNÍ INFORMACE UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia,

Více

Mercedes-Benz S500 w140

Mercedes-Benz S500 w140 Protokol kontroly technického stavu vozu Mercedes-Benz S500 w140 Datum kontroly Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 1995 Hodnocení 68% Dokumenty 83 % Počet km 365 000 km 66 % Sedan, 4 dveře,

Více

SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 8 9,90 12,00 19 240371 Šroub IMBUS M6x60 mm (utahovací moment 10 NM)

SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 8 9,90 12,00 19 240371 Šroub IMBUS M6x60 mm (utahovací moment 10 NM) ROTAX KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU POČET KS Prodejní cena - Kč bez DPH včetně DPH 1-2 ###295913 Skříň motoru - kompletní 1 10 057,85 12 170,00 2 632010 Centrážní pouzdro

Více

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. auta bez starostí Protokol kontroly motorového vozidla Ford Kuga Datum kontroly 1.1.01 Kód technika UZ0001 Cena Základní informace Rok výroby 010 Počet 9 000 Motor 389 000 Kč 94% Hodnocení automatické

Více

Obsah. Obsah. 1B Bìžná údržba a opravy - vznìtové motory... 44 Obsah... 44

Obsah. Obsah. 1B Bìžná údržba a opravy - vznìtové motory... 44 Obsah... 44 6 1B Bìžná údržba a opravy - vznìtové motory... 44... 44 Pøedstavujeme vozidlo Peugeot 306... 11 Bezpeènost pøedevším!... 12 Závady pøi startování motoru... 13 Nouzové startování... 14 Výmìna kola... 15

Více

Katalog a ceník dílů HW TRIKES

Katalog a ceník dílů HW TRIKES Katalog a ceník dílů HW TRIKES č. zboží název zboží cena bez DPH DPH cena s DPH 16082 Alternátor- matka, podložka, řemenice chrom 177,69 37,31 215,00 21018 Alternátor s relé 8.194,21 1.720,79 9.915,00

Více

podmínky Nápověda Kontakt ABC Vyhledávání v inzerátech Vyhledat Nymburk Praha-východ Praha-západ Příbram Rakovník Jihomoravský

podmínky Nápověda Kontakt ABC Vyhledávání v inzerátech Vyhledat Nymburk Praha-východ Praha-západ Příbram Rakovník Jihomoravský hotovostni půjčky pardubicky kraj-svitavy-detrichov. Na serveru je uloženo celkem: 771 inz Inzerce půjček Oblíbené inzeráty Informace, diskuze Obchodní podmínky Nápověda Kontakt ABC Vyhledávání v inzerátech

Více

půjčka města uherske hradiste. Zejména půjčky, investice, profinancování závazků, úvěry,

půjčka města uherske hradiste. Zejména půjčky, investice, profinancování závazků, úvěry, půjčka města uherske hradiste. Zejména půjčky, investice, profinancování závazků, úvěry, hypotéky, leasingy půjčka města uherské hradiště zlinský kraje půjčka města uherske hradiste. cz Půjčky se prakticky

Více

Odstavení traktoru 153 Preventivní denní údržba 153 Motory traktorů Zetor UŘ 1 157 Všeobecné údaje o motorech 157 Přehled motorů používaných v

Odstavení traktoru 153 Preventivní denní údržba 153 Motory traktorů Zetor UŘ 1 157 Všeobecné údaje o motorech 157 Přehled motorů používaných v Obsah Úvodem 9 Historie traktorů Zetor 10 Traktory Zetor UŘ I 13 Přehled výroby traktorů Zetor v letech 1946-2008 17 Počet vyrobených traktorů Zetor podle typů 17 Vyobrazení traktorů Zetor vyráběných v

Více

Metodická pomůcka pro zřizování, rozmísťování a evidenci bodů záchrany na území České republiky

Metodická pomůcka pro zřizování, rozmísťování a evidenci bodů záchrany na území České republiky Ministerstvo vnitra-generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Čj. MV-140575-1/PO-IZS-2015 Datum: 23. října 2015 Počet listů: 6 Přílohy: 2/2 Schválil: brig. gen. Ing. Drahoslav

Více

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní 447 T Kód 04470 Univerzální demontážní zařízení na tlumiče K č 45.65 Kč 7.5 SAMOSTŘEDÍCÍ SYSTÉM Dvě horní ramena se přizp ůsobí také kuželovým a nevyrovnaným pružinám stlačením nezávislým na rozložení

Více

Výměnné a servisní intervaly

Výměnné a servisní intervaly 5. kapitola Výměnné a servisní intervaly Někteří motoristé svěřují veškerou údržbu a seřizování automobilu pracovníkům autorizova ného servisu, který je vybaven veškerými dostupnými pomůckami k bezchybnému

Více

platný od 1. 1. 2013 Ceník pro interní potřeby obchodních partnerů

platný od 1. 1. 2013 Ceník pro interní potřeby obchodních partnerů platný od 1. 1. 2013 Ceník pro interní potřeby obchodních partnerů Doporučte svým zákazníkům Ytong nejlepší tepelněizolační vlastnosti v zimě i v létě dlouhodobé úspory energií i zateplení nejúspornější

Více

ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami

ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami ROZLUČTE SE SE ZIMOU! Připravte svůj vůz na jaro s našimi speciálními nabídkami JARNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKY KLIMATIZACE Objednejte se v období od 14. 3. do 31. 5. 2016 do našeho autorizovaného servisu a využijte

Více

TA-SCOPE. Vyvažovací přístroje ENGINEERING ADVANTAGE

TA-SCOPE. Vyvažovací přístroje ENGINEERING ADVANTAGE Vyvažovací přístroje TA-SCOPE Vyvažovací přístroje Udržování tlaku & Kvalita vody Vyvažování & Regulace Termostatická regulace ENGINEERING ADVANTAGE TA-SCOPE je odolný a účinný vyvažovací přístroj určený

Více

TA-SCOPE. Vyvažovací přístroje

TA-SCOPE. Vyvažovací přístroje TA-SCOPE Vyvažovací přístroje IMI TA / Měřící nástroje / TA-SCOPE TA-SCOPE TA-SCOPE je odolný a účinný vyvažovací přístroj určený k měření a zaznamenávání tlakové diference, průtoku, teploty a výkonu hydronických

Více

Věková struktura obyvatelstva

Věková struktura obyvatelstva Věková struktura obyvatelstva Zpracoval: Věková struktura obyvatelstva Definice: Počet obyvatel podle pohlaví a pětiletých věkových skupin, podíl věkových skupin na celkovém počtu obyvatel (v %). Ukazatel

Více

Novinka. Červená Černá Kaštanově hnědá Břidlicově černá

Novinka. Červená Černá Kaštanově hnědá Břidlicově černá Ceník 2006 Engoby Hranice Platnost od 21. srpna 2006 Engoby Stod Novinka Červená Hnědá Černá Měděná Starošedá Engoby Šlapanice Engoby Jirčany Červená Hnědá Tmavě hnědá Červená Hnědá Glazury Amadeus Hranice

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Fortschritt E 303 tabulka č. 02 4131771912 303002.12 Pružina nekompletní skupina - Hnací kolo 1 195 Kč (E 302) 3,00 kg tabulka č. 03 4140751467 303003.14 Portálová hřídel 966 Kč 3,10kg 4131771375

Více

Technická prohlídka vozidla

Technická prohlídka vozidla 1 Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Kontrola a měření strojních zařízení

Více

METEOR NOVINY. Jarní akce DENSO. č. 5/2006. Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10.

METEOR NOVINY. Jarní akce DENSO. č. 5/2006. Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10. METEOR NOVINY č. 5/2006 Jarní akce DENSO Žádejte akci DENSO v prodejní síti METEOR. Více informací o jarní akci DENSO naleznete na straně 10. Informace o aktuálních školeních naleznete na straně 5. Online

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Libor Suchý, autoprodejna Economy díly Volksw agen Economy 100% Servis byly speciálně

Více

Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015

Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015 Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015 č. artiklu artikl počet kusů cena Kč / ks bez DPH 301069 Ventilátor alternátoru avie 2 36,89 73,78 301076 Relé alternátoru s uhlíkem 28V 1 286,63 286,63

Více

kancelář-turnov, Jana Zajíce 2068 tel. fax 481/312645 mobil 606/600878 e-mail:l-drbohlav@quick.cz http://web.quick.cz/l-drbohlav

kancelář-turnov, Jana Zajíce 2068 tel. fax 481/312645 mobil 606/600878 e-mail:l-drbohlav@quick.cz http://web.quick.cz/l-drbohlav 1 Ing.Ladislav Drbohlav soudní znalec ekonomika-ceny a odhady zem. strojů, traktorů, dílenských strojů, motorových vozidel technologických celků, věcí movitých strojírenství všeobecné, autoopravárenství

Více

485,- 375,- 1.350,- Vratná/vodicí kladka. Drážkový řemen. Hlavní světlomet. Platnost: 1. 9. 31. 10. 2012

485,- 375,- 1.350,- Vratná/vodicí kladka. Drážkový řemen. Hlavní světlomet. Platnost: 1. 9. 31. 10. 2012 Díly a príslušenství na nákladní automobily Náradí Vybavení dílny Platnost: 1. 9. 31. 10. 2012 Vratná/vodicí kladka MAN TGA/TGX Techická data: Průměr řemenice 74,15 mm Šířka 33,90 mm Hmotnost 0,59 kg Obj.

Více

111,- za 1 ks. Flash disk 2 GB zdarma * k jednorázové objednávce 4 ks svíček. Žhavicí svíčka. Leden 2015

111,- za 1 ks. Flash disk 2 GB zdarma * k jednorázové objednávce 4 ks svíček. Žhavicí svíčka. Leden 2015 Díly a príslušenství na osobní automobily Náradí Vybavení dílny Leden 2015 Žhavicí svíčka Audi 1.9TDI/Dacia 1.5dCi/Ford 1.9TDI/ Opel 1.9DTI/Renault 1.9dCi/Škoda 1.9TDI/ VW 1.9TDI Obj. č. DG-005 Flash disk

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ010. Hlavní město Praha. Praha1 CZ0101. Praha 2 CZ0102. Praha 3 CZ0103 CZ0104. Praha 4 CZ0105. Praha 5.

POPIS ČÍSELNÍKU. Česká republika CZ010. Hlavní město Praha. Praha1 CZ0101. Praha 2 CZ0102. Praha 3 CZ0103 CZ0104. Praha 4 CZ0105. Praha 5. POPIS ČÍSELNÍKU : BA0100 NUTS4 Název: Územní statistické jednotky NUTS Charakteristika: Územní statistické jednotky na úrovni NUTS4- okresy doplněné o Hl. město Praha z úrovně NUTS3 a Českou republiku

Více

Záznamy vozidla. Popis počet cena/ks cena nakup vozu cena 169 tis. (viz smlouva) 0:00 300,00 0,00

Záznamy vozidla. Popis počet cena/ks cena nakup vozu cena 169 tis. (viz smlouva) 0:00 300,00 0,00 Záznamy vozidla Str. 1 26.6.2013 22:21:54 Záznamy vozidla SPZ: 2B6 8788 Jméno: Sobek, Martin Značka, typ: Volkswagen Passat Variant B5 3BGAVBXOS...Adresa: Na lánech 22 Motor: AVB 1,9 TDI PD 74/4000 BOLATICE

Více

Válec pístní tyče Normované válce ISO 15552, série TRB. Katalogová brožurka

Válec pístní tyče Normované válce ISO 15552, série TRB. Katalogová brožurka ISO 15552, série TRB Katalogová brožurka 2 ISO 15552, série TRB Válec zakotvení Přípoje: G 1/8 - G 1/2 Dvojčinný S magnetickým pístem Tlumení: pneumaticky, nastavitelný Pístní tyč: Vnější závit Volitelně

Více

Hlášené případy pohlavních nemocí

Hlášené případy pohlavních nemocí Hlášené případy pohlavních nemocí Okres Zpracoval: Hlášené případy pohlavních nemocí (A5-A55): Shrnutí Definice: Hlášené případy pohlavních nemocí jsou důležitým ukazatelem monitorující zdravotní stav

Více

Volkswagen Service. PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen.

Volkswagen Service. PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen. Volkswagen Service PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Originální příslušenství Volkswagen Vysoká kvalita do nejmenšího detailu. Balíček střešního nosiče a držáku

Více

NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li být. půjčky na směnku vysočina region poplatků předem, nemusíte u ni

NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li být. půjčky na směnku vysočina region poplatků předem, nemusíte u ni půjčky na směnku vysočina region. Dle produktu i omezená administrativa a jednoduché s prověřování bonity klienta. BEZ POPLATKU PŘEDEM A ZAJIŠTĚNI NEMOVITOSTI NEJLEPE NA SMĚNKU NEBO NOTAŘSKY ZAPIS. Chcete-li

Více

Směšovací a regulační sady pro vytápění a vzduchotechniku 2009

Směšovací a regulační sady pro vytápění a vzduchotechniku 2009 Směšovací a regulační sady pro vytápění a vzduchotechniku 2009 Answers for infrastructure. s Směšovací sady SXP Pro snadnější návrh a orientaci v sortimentu regulačních armatur jsme pro vás připravili

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník)

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY (dále jen smlouva ) dle 409 470 zákona č. 53/99 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany Střední odborná škola a Střední odborné

Více

nebankovní hotovostní půjčky Znojmo, Půjčky na exekuce ZnojmoCo potřeba udělat půjčky na op ihned okres znojmo vinobraní mělník

nebankovní hotovostní půjčky Znojmo, Půjčky na exekuce ZnojmoCo potřeba udělat půjčky na op ihned okres znojmo vinobraní mělník online půjčky bez registru bojkovice ubytování znojmo. spořící účet pujcky inzerce Úvod Ne nebankovní hotovostní půjčky Znojmo, Půjčky na exekuce ZnojmoCo jsou nebankovní půjčky:půjčky se prakticky dělí

Více

Lideč, Hulín, Cheb, Chomutov, Chropyně, Chrudim, Jablonec nad. Karolinka, Karviná, Kladno, Klatovy, Kolín, Koryčany, Kutná Hora,

Lideč, Hulín, Cheb, Chomutov, Chropyně, Chrudim, Jablonec nad. Karolinka, Karviná, Kladno, Klatovy, Kolín, Koryčany, Kutná Hora, půjčky online kroměříž nebankovní. pujcky inzerce Půjčky SnadnoRychle Bazar SnadnoRych fitness Oblasti ČR: Benešov, Beroun, Blansko, Bojkovice, Brno, Brno-venkov, Bruntál, Břeclav, Bystřice pod Hostýnem,

Více

2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14. 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29. 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup...

2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14. 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29. 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup... Úvod... 6 1. Škoda 100, 110, 110 R... 7 2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup... 43 5. Škoda Octavia, Octavia

Více

2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14. 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29. 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup...

2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14. 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29. 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup... Úvod... 6 1. Škoda 100, 110, 110 R... 7 2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup... 43 5. Škoda Octavia, Octavia

Více

půjčka go půjčka pro. Go to top sms půjčka sms půjčka finance 100 Praha sms půjčka Verifikace bankovního účtu finance sms pujcky peníze 200 Brno sms

půjčka go půjčka pro. Go to top sms půjčka sms půjčka finance 100 Praha sms půjčka Verifikace bankovního účtu finance sms pujcky peníze 200 Brno sms půjčka go půjčka pro. Go to top sms půjčka sms půjčka finance 100 Praha sms půjčka Verifikace bankovního účtu finance sms pujcky peníze 200 Brno sms pujcky Instituce které vám půjčí peníze pujcka sms žádost

Více

nářadí tengtools ZDARMA! Nakupte nářadí nad 5.000,- Kč bez DPH a získejte VOZÍKY S NÁŘADÍM SADY NÁŘADÍ DO VOZÍKU OSTAtNÍ RUČNÍ NÁŘADÍ

nářadí tengtools ZDARMA! Nakupte nářadí nad 5.000,- Kč bez DPH a získejte VOZÍKY S NÁŘADÍM SADY NÁŘADÍ DO VOZÍKU OSTAtNÍ RUČNÍ NÁŘADÍ nářadí Platnost akce: od 1. 5. 2016-30. 6. 2016 tengtools VOZÍKY S NÁŘADÍM SADY NÁŘADÍ DO VOZÍKU OSTAtNÍ RUČNÍ NÁŘADÍ Nakupte nářadí nad 5.000,- Kč bez DPH a získejte ZDARMA! 3/8 ráčnový set Tengtools,

Více

Dostupné také ve verzi King Cab (2 nebo 4 sedadla) s delší ložnou plochou. VYBERTE SI ZE 3 JÍZDNÍCH REŽIMŮ

Dostupné také ve verzi King Cab (2 nebo 4 sedadla) s delší ložnou plochou. VYBERTE SI ZE 3 JÍZDNÍCH REŽIMŮ Partner pro práci i pro zábavu Již od 495 225 Kč bez DPH 29% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu PRO PRÁCI I PRO ZÁBAVU Užitečná hmotnost: 910 Max. hmotnost přívěsu: 3 000 Dieselové motory o výkonu 140

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K poř.č.7842/ 2014 o stanovení technického stavu a ceny tahače návěsů typ MAN 18.413 FLS SPZ LBN 77-83.

Z N A L E C K Ý P O S U D E K poř.č.7842/ 2014 o stanovení technického stavu a ceny tahače návěsů typ MAN 18.413 FLS SPZ LBN 77-83. 1 Ing.Ladislav Drbohlav soudní znalec ekonomika-ceny a odhady zem. strojů, traktorů, dílenských strojů, motorových vozidel technologických celků, věcí movitých strojírenství všeobecné, autoopravárenství

Více

POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE JARA

POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE JARA SEAT SERVICE POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE JARA TECHNOLOGY TO ENJOY ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT Vybavte se na jaro! Pravou podstatou vozů SEAT je originalita, sportovní charakter a jasně definovaný

Více

Motor a jeho parametry... 23 Než se rozjedete... 26 Vlastní jízda se Škodou Octavia... 34

Motor a jeho parametry... 23 Než se rozjedete... 26 Vlastní jízda se Škodou Octavia... 34 Obsah Úvodem............................................................ 9 Seznámení s vozidlem............................................. 11 Všeobecný technický popis..........................................

Více

Servisní koncepty TROST. Dobré jméno se správnou koncepcí.

Servisní koncepty TROST. Dobré jméno se správnou koncepcí. Servisní koncepty TROST Dobré jméno se správnou koncepcí. Obsah 1 Kancelář str. 3 6 2 Označení str. 7 12 3 Oblečení str. 13 17 4 Reklamní předměty str. 18 22 Kancelář Kancelář 1 Kancelář Tiskoviny AUTOFIT

Více

České dráhy, a.s. Vlakový doprovod osobní dopravy. Rozkaz. o doprovodu vlaků vlakovými četami. sešit 1. Jen pro služební potřebu

České dráhy, a.s. Vlakový doprovod osobní dopravy. Rozkaz. o doprovodu vlaků vlakovými četami. sešit 1. Jen pro služební potřebu České dráhy, a.s. Vlakový doprovod osobní dopravy ČD Rozkaz o doprovodu vlaků vlakovými četami sešit 1 Jen pro služební potřebu České dráhy, a.s. Vlakový doprovod osobní dopravy ČD Rozkaz o doprovodu vlaků

Více

Ověřená technologie montáže motokáry INDOOR 08

Ověřená technologie montáže motokáry INDOOR 08 VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA FAKULTA METALURGIE A MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ Ústav progresivních technologií pro automobilový průmysl Ověřená technologie montáže motokáry INDOOR 08 Petr

Více

TEDOM a.s. DIVIZE MOTORY OBSAH: POČET LISTŮ: 20 LIST: 1 ČÍSLO PŘEDPISU: 61-0 - 0250 NÁZEV: MONTÁŽNÍ PŘEDPIS

TEDOM a.s. DIVIZE MOTORY OBSAH: POČET LISTŮ: 20 LIST: 1 ČÍSLO PŘEDPISU: 61-0 - 0250 NÁZEV: MONTÁŽNÍ PŘEDPIS POČET LISTŮ: 20 LIST: 1 ČÍSLO PŘEDPISU: 61-0 - 0250 INDEX l NÁZEV: MONTÁŽNÍ PŘEDPIS OBSAH: list číslo I. Montáž vík ložisek klikového hřídele... 2 II. Výběr těsnění hlav válců... 3 III. Utahování šroubů

Více

Nadhodnota od GC. Solární sety

Nadhodnota od GC. Solární sety Nadhodnota od GC Solární sety Souhrnný přehled s cenami platnými od 1. 7. 2012 31. 12. 2012 Solární sety samostatné Solární sety s kotlem Brötje Solární sety s přitápěním OBSAH Samostatné solární sety

Více

Instalační manuál pro digitální videorekordér

Instalační manuál pro digitální videorekordér 1 Instalační manuál pro digitální videorekordér 2 1. DVR hlavní desky 1-1. 4k záchytné desky 4 kanály 30 snímků 4 kanály 60 snímků 4 kanály 120 snímků 3 1-2. 8,16,32 k záchytné desky 8,16 kanálů 60 snímků

Více

Pobočka Jičín. Bonusový katalog 2007. Sbírej body a profituj s Meteorem!

Pobočka Jičín. Bonusový katalog 2007. Sbírej body a profituj s Meteorem! METEOR NOVINY č. 3/2007 Pobočka Jičín Nově jsme pro Vás otevřeli pobočku v Jičíně. Tato pobočka nahrazuje původní mladoboleslavskou prodejnu a bude poskytovat služby pro oblast Mladé Boleslavi, Jičína,

Více