Využijte potenciál síťového videa. Kamerový dohled pro podporu vaší vize.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Využijte potenciál síťového videa. Kamerový dohled pro podporu vaší vize."

Transkript

1 Využijte potenciál síťového videa. Kamerový dohled pro podporu vaší vize.

2 1996V roce 1996 představila společnost Axis první síťovou kameru na světě. Od té doby pravidelně přinášíme na trh špičkové produkty v oblasti síťového videa a průlomových technologií.

3 Společnost Axis je považována za jednu z nejdůvěryhodnějších značek v oboru kamerového dohledu. Průzkumné společnosti jí přiřkly vedoucí postavení na celosvětovém trhu se síťovým videem a celkově ji považují za jednoho ze čtyř předních dodavatelů zařízení pro kamerový dohled.* * Zdroj: Studie IMS The world market for CCTV & Video Surveillance Equipment, 2011 Jsme hnací silou, která stanovuje standardy. Společnost Axis pomáhá zákazníkům na celém světě chránit osoby i majetek, optimalizovat procesy a zvyšovat efektivitu. Tím pomáháme vytvářet další obchodní hodnoty. Náš cíl je jednoduchý, ale má dalekosáhlé důsledky: pomoci Vám maximálně využít síťového videa, abyste mohli naplnit svou vizi a využít potenciál k rozšíření Vašich obzorů. Vždy o krok napřed Díky prosazování síťové konektivity a protokolu IP nabídla společnost Axis všechny výhody síťového videa pro kamerový dohled a vzdálené monitorování. A to byl jen začátek. Abychom zákazníkům poskytli lepší cestu k jejich cílům, neustále zvyšujeme laťku v oblasti využití síťového videa a použitelnosti v rostoucí řadě aplikací. Začleněním otevřených standardů a vestavěné inteligence zajišťují řešení společnosti Axis flexibilitu a rozšiřitelnost, což je zárukou budoucích úspěchů. Specializace na síťové video Jsme inovátoři a odborníci se zaměřením na profesionální síťové video. Společnost Axis a její partneři, mezi které patří odborníci na bezpečnost a informační technologie z celého světa, vyvíjejí, dodávají a podporují cenově efektivní a uživatelsky přívětivá řešení. Přitom využíváme potenciál síťového videa, abychom vyšlapali cestu novým obchodním řešením a příležitostem pro průmysl i jeho zákazníky. Stavíme na pevném základě Zákazníci na celém světě využívají více než pět milionů síťových produktů společnosti Axis a největší základnu instalovaných síťových kamer na světě. Zkušenosti získané z těchto instalací inspirují všechna naše nová řešení. To zaručuje informovaný vývoj produktů, prověřená řešení a jasnou vizi dalšího postupu v oblasti video dohledu. Společnost Axis, jako jeden ze zakladatelů fóra ONVIF, usiluje o stanovení globálních standardů propojení pro všechny síťové video produkty. Správná spojení Společnost Axis spolupracuje s komplexní sítí odborníků po celém světě. Úzce spolupracujeme se svými partnery a investujeme do společného vytváření a sdílení knowhow od posouzení rizika po instalaci a podporu. To je pro Vás zárukou bezpečných a spolehlivých řešení s dlouhodobými výsledky v oblasti video dohledu, kterou Vám dodává tým partnerů zaměřený na Vaše potřeby.

4 Již více než 25 let se společnost Axis zaměřuje na výzkum a vývoj. Systematicky pracujeme na rozvoji a zdokonalování technologických platforem a produktů, které přenáší síťové 25+video do zcela nových oblastí využití.

5 Průlomová technologie Axis Naše produkty využívají klíčovou technologii Axis založenou na čipech ETRAX a ARTPEC. Výsledkem bezkonkurenčních zkušeností v oblasti síťového videa jsou výkonná síť a pokročilé funkce, jako např. detekce pohybu, technologie Power over Ethernet, megapixelové rozlišení, HDTV, dvousměrné audio, alarmové vstupy a výstupy, aktivní alarm při sabotáži, teplotní detekce a mnohé další. Myslíme za hranice Vašich cílů dohledu. Klíčem k optimalizaci bezpečnosti a zajištění výkonného síťového video systému je volba správného partnera, který nabízí znalosti, specializaci a zdroje potřebné k naplnění Vaší dlouhodobé vize. Nejkomplexnější a nejpoužitelnější portfolio v oboru profesionálních produktů a řešení síťového videa poskytuje kvalitu, spolehlivost a flexibilitu pro zajištění Vašich cílů. Síťové kamery bezkonkurenční pokrytí Společnost Axis navrhuje a vyrábí fixní kamery, fixní kupolovité kamery, PTZ kamery a PTZ kupolovité kamery, megapixelové kamery, HDTV a termální kamery pro denní i noční snímání v interiéru i exteriéru. Poskytují bezkonkurenční výhody pro uživatele systémů video dohledu a vzdáleného monitorování. Video enkodéry bezpečný most k IP Společnost Axis nabízí celou řadu hybridních řešení pro cenově efektivní integraci stávajících analogových systémů CCTV do IP video řešení nebo i naopak. Tím chrání investice do analogových řešení, nabízí všechny výhody síťového videa a poskytuje bezpečný most na technologie budoucnosti. Video management vlastní ovládání Využijte plný výkon síťového videa s video management softwarem společnosti Axis pro vzdálené sledování, záznam a výkonnou správu událostí. Z celé řady softwarových řešení nabízených partnery vývoje aplikací společnosti Axis (ADP) můžete rovněž zvolit video management systém přizpůsobený Vašim potřebám. Příslušenství pro lepší výkon Společnost Axis nabízí pro podporu a rozšíření možností kamer a enkodérů širokou škálu základního příslušenství, včetně ochranných krytů, infračervených přísvitů, objektivů, doplňků pro uchycení, joysticků a mnoha dalšího.

6 Rozdíl je v detailech. Zaměřujeme se na dodávání spolehlivých produktů, které se nejlépe hodí do prostředí uživatele. Zvenčí je pro naše produkty charakteristický moderní nenápadný design, který diskrétně splyne s prostředím. Uvnitř naleznete vynikající kvalitu obrazu společnosti Axis a spolehlivý výkon, oceněný mnoha cenami. Snadná instalace Síťové kamery Axis jsou navrženy pro snadnou instalaci a konfiguraci, a vlastnosti jako vzdálený zoom, vzdálené ostření a počitadlo pixelů zajišťují, že kamery jsou rychle v provozu. Integrovaný zvuk Síťové kamery společnosti Axis integrují zvukové signály do přenosu videa. Díky tomu je možné používat zvukový záznam ze vzdálených lokací. Lokální úložiště Paměťové karty SD/SDHC umožňují záznam bez nutnosti použít externí zařízení. Technologie Power over Ethernet Konektor RJ-45 umožňuje připojení k IP síti. Díky vestavěné podpoře technologie Power over Ethernet je možné napájet kameru po síti, s konsolidací napájení a redukcí nákladů na instalaci, protože není potřeba zásuvka pro napájení. Pokročilé zpracování signálu Společnost Axis nabízí vestavěný systém zaštítěný dlouhodobou zkušeností při designování integrovaného obvodu ASIC pro vysokovýkonnostní aplikace. Mezi naše specializace patří sítě, otevřené standardy, síťové protokoly a nejznámější operační systémy. Čipy, které udávají směr Náš čip ARTPEC je považován za průmyslový benchmark pro síťový management i pro komunikaci a kompresi obrazu. Nekompromisní kvalita videa Síťové video produkty Axis jsou konfigurovatelné pro několik rozlišení a různé snímkové frekvence, a podporují klíčové kompresní formáty jako Motion JPEG, MPEG-4 a H.264 k zajištění excelentní kvality videa s minimálními požadavky na šířku pásma a úložiště.

7 S ONVIF na palubě Axis nyní navrhuje všechny své produkty v souladu se specifikací ONVIF, pro zajištění plné interoperability se zařízeními jiných výrobců. Ve dne i v noci Skutečný režim den/noc s automatickým infračerveným filtrem. Tak je možné pořizovat barevné videozáznamy za silného i slabého osvětlení a noční infracitlivé černobílé videozáznamy s infračerveným světlem. Neviditelné, ale důležité: VAPIX Všechny síťové kamery a video enkodéry Axis používají aplikační programovací rozhraní, které umožňuje vyžádat obrázky, ovládat funkce kamery (PTZ, kontakty, atd.) a nastavit/získat hodnoty interních parametrů. VAPIX usnadňuje vývoj zákaznických aplikací a zajišťuje uživatelům přínos nejširšího okruhu aplikací třetích stran. Kvalita objektivu Naše objektivy podléhají přísným kontrolám, abychom zajistili nejvyšší kvalitu v každém ohledu. Pokročilé řízení clony P-clona, precizní systém řízení clony použitý v některých kamerách Axis, dále zajišťuje optimální kvalitu obrazu za všech světelných podmínek. Vysoce kvalitní, multi-megapixelové obrazové snímače Síťové kamery Axis používají vysoce kvalitní obrazové snímače, které poskytují velkou flexibilitu pro optimalizaci kvality obrazu dle klíčových parametrů jako je citlivost a rozlišení. Žádná zpoždění kvůli prokládání Díky progresivnímu skenování zachytí síťové kamery celý obraz najednou. To zajišťuje jasný, ostrý obraz pro video a statické snímky, a eliminuje mihotání, které je charakteristické pro analogové video. Výjimečné detaily obrazu Síťové kamery poskytují výrazně vyšší rozlišení než analogové kamery. Všechny naše síťové kamery - od standardního rozlišení po megapixel a HDTV - poskytují špičkovou kvalitu obrazu na základě pokročilého zpracování signálu, zákaznického zpracování obrazu a video síťových čipů, stejně jako pečlivý výběr a sladění nejnovějších špičkových obrazových snímačů a objektivů.

8 Společnost Axis spolupracuje se silným týmem profesionálů, aby pro Vás zajistila nejlepší výsledky síťového videa - bez ohledu na místo, segment či velikost Vaší firmy. Kombinace našich odborných znalostí poskytuje zákazníkům vysoce kvalitní a cenově efektivní řešení.

9 Náš praktický přístup k partnerům zahrnuje komplexní školicí programy v rámci Akademie Axis Communications, což našim partnerům umožňuje udržet náskok před nejnovějšími technologickými změnami a trendy trhu. Máme jednotný cíl: poskytovat zákazníkům nejlepší služby, ať se jedná o velké mezinárodní korporace, veřejné organizace nebo malé a středně velké podniky. Cílem síťového videa je zvýšení Vašeho potenciálu. Otevřené myšlení ve společnosti Axis prostupuje vyvíjené technologie, budovaná partnerství i způsob naší práce. Naším cílem je, abyste byli schopni těžit ze stávajících investic, dosáhnout větší interoperability, a abyste byli připraveni na budoucí výzvy. Stále tak získáváte přidanou hodnotu. Kompletní řešení Společnost Axis vytváří řešení síťového videa pro široké spektrum průmyslových odvětví a aplikací, stejně jako specifická řešení pro specifické potřeby, např. pro bezproblémový a efektivní přechod z analogových systémů CCTV na síťové video. Společnost Axis a její partneři usnadní zavedení nových aplikací, ať se jedná o upgrade nebo novou instalaci, o 10 nebo kamer: v interiéru nebo exteriéru, kabelem nebo bezdrátově, i v nejextrémnějších podmínkách a v nejvzdálenějších oblastech. Integrace a součinnost Naše řešení, založená na standardu ONVIF a VAPIX, otevřeném aplikačním programovacím rozhraní společnosti Axis, zaručují snadnou integraci a rozšiřitelnost. Začleňujeme otevřené technologické standardy, vytváříme řešení pro standardní sítě a používáme běžné vybavení, takže můžete maximálně využít stávající infrastrukturu. Společnost Axis se vždy soustředí na použitelnost: použitím vlastní klíčové technologie dokážeme předvídat a rychle přizpůsobit naší nabídku potřebám trhu, a dosáhnout integrace a součinnosti, které budou vyžadovat zítřejší aplikace. Výsledky na základě odborných znalostí Ať je váš cíl jakýkoli ochrana osob a majetku, optimalizace procesů nebo zlepšení obchodní efektivity nabízíme řešení síťového videa, které splní Vaše požadavky. Partnerství společnosti Axis, s globálními technologickými lídry i místními odborníky, zajišťují geografické pokrytí a odborné know-how pro dosažení uspokojivých výsledků i pro požadavky na maximálně přizpůsobenou aplikaci.

10 900+ To je počet partnerů vývoje aplikací společnosti Axis (ADP), kteří nabízí softwarové řešení pro správu video dohledu a vzdálený monitoring od základního softwaru až po komplexní průmyslové a obchodní aplikace. Ať již operujete v jakémkoli oboru, správné řešení naleznete u společnosti Axis celosvětově vedoucí společnosti v síťovém videu.

11 Řešení vytvořené na míru pro každou aplikaci Flexibilita a rozšiřitelnost jsou klíčovými přísliby, které síťové video naplňuje. Společnost Axis nabízí řešení síťového videa, která zajišťují dlouhotrvající dobré výsledky pro libovolné obchodní sektory a aplikace. Maloobchodní prodej Klíčem k úspěchu obchodníků je poskytnutí uspokojující zákaznické zkušenosti. Se síťovým videem společnosti Axis jste schopni dosáhnout větší bezpečnosti a snížení ztrát, optimalizovat správu skladování a značně zlepšit výkonnost skladu. Řešení síťového videa společnosti Axis lze snadno integrovat do systémů POS a EAS a umožní Vám vzdálené i místní monitorování kdykoli a odkudkoli. Získáte krátkou dobu návratnosti investic a značnou součinnost. Můžete například kombinovat systém počítání zákazníků, funkci integrovaného alarmu a monitoring pokladen. Přeprava Síťové video společnosti Axis Vám nabízí nástroj pro zlepšení bezpečnosti, řízení dopravy a zlepšení celkového zabezpečení na letištích, v přepravních centrech a dokonce i ve veřejných dopravních prostředcích. Vzdálené monitorování Vám umožňuje sledovat vše: odbavení, nástupiště, brány, hangáry, parkoviště a zavazadlové systémy, stejně jako vozidla v provozu. Monitorování dopravy pomocí síťového videa a správa redukují přetížení dopravních komunikací a podporují plynulou dopravu. Školství Ve vzdělávacích zařízeních od jeslí po univerzity pomáhají video systémy společnosti Axis odrazovat od vandalismu a zvyšují bezpečnost zaměstnanců i studentů. Používáte-li stávající IP infrastrukturu, nejsou zapotřebí žádné další kabely. Funkce jako detekce pohybu poskytují bezpečnostním operátorům účinný nástroj, díky kterému dokáží lépe zasáhnout a eliminovat falešné poplachy. Přenos výuky je další zajímavou aplikací, např. pro studenty, kteří nemohou navštěvovat výuku osobně. Průmyslové využití Síťové video společnosti Axis se využívá v mnoha průmyslových aplikacích, jako je vzdálené monitorování výrobních linek a procesů, zvyšování výkonu automatizovaných výrobních systémů, pro detekci incidentů a zabezpečení perimetru. Síťové video může rovněž podpořit virtuální schůzky a zlepšit vzdálenou technickou podporu a údržbu. Městský dohled Síťové video je základním nástrojem pro boj s kriminalitou a ochranu veřejnosti. V nouzových situacích mohou síťové kamery pomoci policii nebo hasičům rychle zaměřit svou činnost. Pokročilé síťové kamery společnosti Axis nabízejí ostré detaily, detekci pohybu a odolnost sabotáži. Ovládají se prostřednictvím kabelových i bezdrátových sítí, a proto jsou ideálními a výjimečně cenově výhodnými nástroji pro podporu bezpečnosti a zajištění bezpečnějších měst. Státní správa Síťové video společnosti Axis pomáhá chránit všechny typy veřejných budov, od muzeí a kanceláří až po knihovny a věznice. Dohledem bezpečnosti u vchodů do budov a vzdáleným monitoringem v režimu 24/7 zvyšují kamery společnosti Axis bezpečnost zaměstnanců i návštěvníků. Také pomáhají předejít vandalismu a poskytují statistické informace o návštěvnosti. Zdravotnictví Síťové video společnosti Axis nabízí cenově efektivní a vysoce kvalitní řešení monitoringu pacientů a kamerového dohledu zvyšujícího ochranu a bezpečnost zaměstnanců, pacientů a návštěvníků i majetku. Oprávněný bezpečnostní personál nemocnic může sledovat živé video z více lokalit, detekovat aktivitu, poskytnout pomoc na dálku a mnohem více. Bankovnictví a finance S použitím stávajícího vybavení a infrastruktury systému CCTV můžete vytvořit nejmodernější síťový systém video dohledu, který poskytuje výjimečně detailní obraz a výkonnou správu událostí. Pracovníci ostrahy mohou sledovat více poboček z centrály nebo mobilní základny, a rychle ověřit a reagovat na poplachy. Získejte Axis obraz. Zůstaňte o krok napřed.

12 /CS/R1/1204 O společnosti Axis Communications Jako lídr trhu v oblasti síťového videa Axis ukazuje cestu k bezpečnějšímu, promyšlenějšímu a bezpečnějšímu světu tím, že je iniciátorem přechodu od analogového k digitálnímu videodohledu. Nabízí řešení síťového videa pro profesionální instalace. Axis produkty a řešení jsou založeny na inovativní a otevřené technologické platformě. Axis má přes 1000 zaměstnanců ve 40 zemích po celém světě a spolupracuje s partnery ve 179 zemích. Axis je švédská IT společnost, založena v roce Je kótovaná na burze NASDAQ OMX Stockholm pod symbolem AXIS. Pro další informace o Axisu, prosím navštivte naše webové stránky Axis Communications AB. AXIS COMMUNICATIONS, AXIS, ETRAX, ARTPEC a VAPIX jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky v procesu registrace společnosti Axis AB v různých jurisdikcích. Všechna ostatní jména společností a produktů jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky svých příslušných společností. Vyhrazujeme si právo na provedení změn bez upozornění.

Axis IP dohledové kamerové systémy. Nekonečné možnosti kamerového dohledu.

Axis IP dohledové kamerové systémy. Nekonečné možnosti kamerového dohledu. Axis IP dohledové kamerové systémy. Nekonečné možnosti kamerového dohledu. Trh IP kamer neustále roste hnán veřejnými i soukromými bezpečnostními zájmy, stejně jako aktuálně probíhajícím přesunem analogové

Více

Zvýšená bezpečnost a zdokonalené funkce pro bankomaty.

Zvýšená bezpečnost a zdokonalené funkce pro bankomaty. Zvýšená bezpečnost a zdokonalené funkce pro bankomaty. Objevte výhody digitálního skrytého dohledu pomocí diskrétních IP kamer AXIS P12. Diskrétní kamery pro kterýkoli bankomat...100% Spolehlivá identifikace

Více

Argumenty pro síťové kamery. Nekonečné možnosti kamerového dohledu.

Argumenty pro síťové kamery. Nekonečné možnosti kamerového dohledu. Argumenty pro síťové kamery Nekonečné možnosti kamerového dohledu. 4 zásadní přednosti síťových kamer Axis. 1 Lepší kvalita obrazu Síťové kamery Axis poskytují obraz ve vynikající kvalitě bez ohledu na

Více

Ceník NetRex platný od 1. 2. 2009

Ceník NetRex platný od 1. 2. 2009 104-003 104-001 102-004 102-003 102-002 102-001 101-003 101-002 101-001 120-001 119-002 119-001 Ceník NetRex platný od 1. 2. 2009 AXIS kamery ID Název Popis Objektiv Vstup/ výstup AXIS M1011 Základní model

Více

Kamerový systém Security Center OMNICAST

Kamerový systém Security Center OMNICAST Kamerový systém Security Center OMNICAST Security Center Omnicast je dlouhodobou investicí do bezpečnosti vaší firmy. Díky maximální flexibilitě, otevřené architektuře a pravidelně uváděným aktualizacím

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

AXIS Camera Station. Víc než jen spolehlivý dohled.

AXIS Camera Station. Víc než jen spolehlivý dohled. AXIS Camera Station Víc než jen spolehlivý dohled. 2 AXIS Camera Station Snadný a účinný dohled Buďte v klidu a v bezpečí Řešení využívající AXIS Camera Station se vyznačuje snadným používáním i správou.

Více

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení technologie starlight 2 technologie starlight Dokonalé kamery pro nepřetržité snímání Nebylo by skvělé, kdybyste měli jistotu, že za jakýchkoli

Více

KATALOG DISTRIBUTORA. Distributor s maximální dostupností zboží

KATALOG DISTRIBUTORA. Distributor s maximální dostupností zboží KATALOG DISTRIBUTORA Distributor s maximální dostupností zboží Plug & Play Konfigurace systému IP je hračka. Stačí pouhé připojení UTP CAT5 kabelu do síťového rozhraní NVR Hikvision s integrovaným m. IP

Více

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace digitálních

Více

Ceník NetRex platný od 1. 3. 2008

Ceník NetRex platný od 1. 3. 2008 117-001 107-001 106-001 108-001 119-001 104-001 111-001 118-001 112-001 102-001 101-001 Ceník NetRex platný od 1. 3. 2008 NetRex kamery ID Název Popis Objektiv Vstup/ výstup NetRex AXIS 207 Kompaktní model

Více

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace

Více

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Společnost Bosch Security Systems rozšiřuje portfolio videa o řadu Advantage Line novou a cenově dostupnou řadu profesionálních

Více

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli Technologie 4k ultra HD Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli 2 Technologie 4K ultra HD Uvidíte každičký detail, a to kdekoli Zabrat velkou oblast a zároveň umožnit identifikaci

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

Video po IP sítích. Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové. Vše pod dohledem! www.planet.com.

Video po IP sítích. Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové. Vše pod dohledem! www.planet.com. Vše pod dohledem! Video po IP sítích Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové systémy připojovány k intranetovým a internetovým sítím a rozšiřuje se je jich dostupnost.

Více

STASA s.r.o. 03/18/2014

STASA s.r.o. 03/18/2014 STASA s.r.o. 03/18/2014 nové IP kamery AVN-320/AVN-420 Rozlišení 1.3Mpix/2Mpix Ohnisková vzdálenost 3.8mm Solid Light IR, 20m Anti-vandal (IK08) AVM-503 Vnitřní otočná dome kamera Rozlišení 2Mpix Solid

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Mnoho dodavatelů řeší HD IP kamerový systém nekompletně s použitím produktů třetích stran. IP kamerový systém ENDURA společnosti Schneider

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Uživatelský manuál. Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002

Uživatelský manuál. Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002 Uživatelský manuál Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002 Úvod Děkujeme, že jste si vybrali náš produkt, monitorovací systém s možností záznamu zvuku a obrazu na paměťovou kartu. Systém dokáže nahrávat

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) S NÁZVEM 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E000042

Více

2N Helios IP. produktová prezentace

2N Helios IP. produktová prezentace 2N Helios IP produktová prezentace Základní vlastnosti Kompletní řešení dveřní komunikace hlas, video, klávesnice a přístupový systém v jedné krabici IP prostředí LAN podporující SIP PoE podpora Vzdálený

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

K A M E R O V É S Y S T É M Y

K A M E R O V É S Y S T É M Y KAMEROVÉ SYSTÉMY V segmentu kamerových systémů jsme v roce 2012 udělali výrazný krok vpřed. Díky akvizici společnosti KH servis s více než 20 lety zkušeností jsme zkvalitnili služby a rozšířili své možnosti.

Více

HILGER s.r.o., Místecká 258, 720 02 Ostrava-Hrabová, Telefon: (+420) 596 718 912, (+420) 596 706 301, Email: hilger@hilger.cz,

HILGER s.r.o., Místecká 258, 720 02 Ostrava-Hrabová, Telefon: (+420) 596 718 912, (+420) 596 706 301, Email: hilger@hilger.cz, Tyto kamery třetí generace mají vysoce citlivý IR detektor a ergonomický tvar. Jsou cenově dostupné, jednoduše se ovládají, poskytují vysoce kvalitní snímky a umožňují přesné měření teplot. Mají integrovanou

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide Divar Aplikační průvodce Bosch Divar application Divar Digitální guide univerzální rekordér Bosch Divar Digitální univerzální rekordér Divar je zkratka pro digitální univerzální rekordér přibližující digitální

Více

Fyzická bezpečnost. Téma: Průmyslová televize - kamerové systémy. Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz

Fyzická bezpečnost. Téma: Průmyslová televize - kamerové systémy. Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz Fyzická bezpečnost Téma: Průmyslová televize - kamerové systémy Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém MADE TO PROTECT zabezpečovací systém zabezpečovací ústředna Váš system může být: drátový bezdrátový hybridní Bezdrátová komunikace na frekvenci 433 MHz: obousměrná s klávesnicí PRF-LCD-WRL a se sirénou

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-45 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-45 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Agregace a klasifikace vstupních impulzů

Agregace a klasifikace vstupních impulzů Vyvinuto firmou Developed by Agregace a klasifikace vstupních impulzů Náš systém je schopen kombinovat vícečetné impulzy (oznámení) z jednoho nebo více zdrojů do jediné události. Systém má schopnost rozlišit

Více

Otočná IP kamera Secutek CW-EPFHD

Otočná IP kamera Secutek CW-EPFHD Otočná IP kamera Secutek CW-EPFHD Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. V Háji 1092/15, Praha 7-Holešovice, 170 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz Str. 1 1. Úvod Děkujeme

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Certifikované zabezpečení shoda se standardy potvrzeny nezávislými certifikačními

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Flexibilní integrace efektivní komunikace Certifikované zabezpečení shoda

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

bezpečnost přenášená vzduchem

bezpečnost přenášená vzduchem CAMIBOX je profesionální stavebnicové Plug&Play řešení systému bezdrátového přenosu obrazu z IP CCTV kamer, v bezlicenčním pásmu, určené pro venkovní použití. ABOUT > Systém dokáže přenést data z mnoha

Více

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření Svět elektrického testování a měření Test & Measureline Testování a měření STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Dlouhodobá řešení dokonalá spojení Stäubli Electrical Connectors je přední mezinárodní výrobce vysoce

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy 2 Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA.

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. CHYTŘEJŠÍ PERIMETRICKÉ DETEKČNÍ SYSTÉMY Plotový detekční systém Detekční systém se zemními kabely Digitální mikrovlnná bariéra OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. NAŠE DETEKČNÍ

Více

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave Kompletní řešení vašeho chytrého domu v kameře IC722z je IP kamera s vysoce kvalitním obrazem a vestavěnou řídicí

Více

1. Popis navrhovaných technologií

1. Popis navrhovaných technologií Příloha č. 1 - Specifikace zboží a popis systému 1. Popis navrhovaných technologií Systém CCTV Princip našeho návrhu spočívá ve změně stávajícího analogového systému přenosu a ukládání dat na technologii

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

Komplexní bezpečnostní IP kamerový systém

Komplexní bezpečnostní IP kamerový systém Komplexní bezpečnostní IP kamerový systém www.indigovision.com IndigoVision Přehled Digitální bezpečnostní systém Indigo Vision je světově unikátní komplexní řešení zabezpečení objektů na bázi IP kamerového

Více

Od videokonference k telepresenci

Od videokonference k telepresenci Od videokonference k telepresenci Tomáš Tesař Business Development Manager, tesar@atlantis.cz Distributor Polycom technologie v ČR a SK Agenda Přínos videokonferenční komunikace Faktory umožňující rozmach

Více

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA DELŠÍ INTERVALY DOPLŇOVÁNÍ WATER LESS Hawker Water Less poskytuje větší

Více

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Ing. Pavel Fiala Trade FIDES, a.s. Rámec pro řešení zabezpečení muzeí výtvarných umění Základní

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Obsah 2 Známe váš svět, jsme jeho součástí 4 Správné řešení pro vaše mezinárodní podnikání 6 Standardní řešení s jedinečnými výhodami 8 Jedno globální

Více

Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP

Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP 2 Kompletní portfolio kamer IP Proč byste si měli vybrat pro svou síťovou aplikaci systému průmyslové televize něco jiného než to nejlepší? FlexiDome IP Vynikající

Více

Návod k obsluze. IP kamera Minitar MWIPC-1510G

Návod k obsluze. IP kamera Minitar MWIPC-1510G Návod k obsluze IP kamera Minitar MWIPC-1510G Úvod MWIPC-1510G je bezdrátová web kamera, která umožňuje přes internet zprostředkovat obraz odkudkoliv na světě, aniž by musel být zapnutý počítač. Může se

Více

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

Znásobte svůj obchodní potenciál! Zaregistrujte se hned teď na adrese www.axis.com/partner

Znásobte svůj obchodní potenciál! Zaregistrujte se hned teď na adrese www.axis.com/partner Všechny naše věrnostní programy nabízejí cenové slevy, produktová školení a poprodejní podporu. V Axisu se snažíme aby naše věrnostní programy přesahovaly hranice a omezení ostatních tradičních věrnostních

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Kamery pro Krajinnou výstavu

Kamery pro Krajinnou výstavu Kamery pro Krajinnou výstavu Tento dokument definuje minimální požadavky na vybudování kamerového systému pro Krajinnou výstavu. Cílem instalace kamerového systému je zejména dokumentování dějů v prostorách

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program.

Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program. Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program. Pomáháme vám uspět. V dnešním prostředí orientovaném v první řadě na výkon je snadné ztratit ze zřetele hodnotu skutečného partnerství - tedy důvěry, závazku

Více

Představení produktů s platformou Xarina

Představení produktů s platformou Xarina Představení produktů s platformou Xarina Product Position Nová série IP kamer pro sledování ve špatných světelných podmínkách a speciálních nasazeních Extrémní kontrasty Noční sledování Představení produktů

Více

Technická zpráva s podrobnou specifikací systému

Technická zpráva s podrobnou specifikací systému Technická zpráva s podrobnou specifikací systému Identifikační údaje: Název projektu: Rozšíření městského kamerového systému obce Trmice - vybudování nového kamerového bodu v Žižkově ulici na domě č.p.

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů

Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů Tisková zpráva Londýn, 12. července 2011 Nová videokamera s ultrazoomem Handycam SX21E společnosti Sony vás ještě více přiblíží k natáčení úžasných videozáznamů Lehká videokamera s jednoduchým použitím

Více

Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře

Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře Externí pevný disk www.verbatim-europe.com Proč právě společnost Verbatim? Společnost Verbatim nabízí ucelené řešení pro všechny vaše potřeby. Od optických médií a

Více

Přehled produktů. Vkročte s námi do éry IP technologie... KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ

Přehled produktů. Vkročte s námi do éry IP technologie... KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ Přehled produktů Vkročte s námi do éry IP technologie... 2014 KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ O společnosti Společnost AVTECH byla založena v roce 1996 a v současné

Více

Základní řada vah. NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné. Chytrá volba Švýcarská přesnost

Základní řada vah. NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné. Chytrá volba Švýcarská přesnost Základní řada vah NewClassic ML Přesné výsledky Kompaktní a přenosné Cenově dostupné Chytrá volba Švýcarská přesnost Vysoký výkon Chytrá volba pro každý rozpočet Přesné výsledky, pohodlná obsluha a přenosné

Více

Kritéria výběru IP kamer Miloš Kohout. www.axis.com

Kritéria výběru IP kamer Miloš Kohout. www.axis.com Kritéria výběru IP kamer Miloš Kohout Z čeho výbírat? Box kamery Jsou místa kde chceme, aby kamera byla vidět Jsou místa kde chceme, aby kamera NEbyla vidět Datasheets technická specifikace Rozlišení Resolution

Více

ceník CP PLUS Analogové kamery / 480 TV řádků Obrázek Kód Název Popis bez DPH cena. s DPH

ceník CP PLUS Analogové kamery / 480 TV řádků Obrázek Kód Název Popis bez DPH cena. s DPH Platnost ceníku od 16.4. 2012 Stránka 1 z 6 ceník CP PLUS Analogové kamery / 480 TV řádků 4D01 CP-DY48H2 Vnitřní barevná kamera Senzor 1/3" SONY CCD. Rozlišení 480 TV řádků. Citlivost 1 lux @ F 1.2. Objektiv

Více

- 1. VOTUM s.r.o., Jindřišská 939/20, 110 00 Praha 1 info@votum.cz. www.votum.cz

- 1. VOTUM s.r.o., Jindřišská 939/20, 110 00 Praha 1 info@votum.cz. www.votum.cz - architekti energie SolarEdge vyrábí nejpokročilejší generaci invertorů, které účinně eliminují známá omezení ve světě fotovoltaiky. Chytrá DC ASIC technologie a aktivní elektronika umožňuje zvýšit výrobu

Více

Wi-Fi aplikace v důlním prostředí. Robert Sztabla

Wi-Fi aplikace v důlním prostředí. Robert Sztabla Robert Sztabla Robert Sztabla Program Páteřní síť Lokalizace objektů Hlasové přenosy Datové přenosy v reálném čase Bezpečnost Shrnutí Páteřní síť Wi-Fi aplikace v důlním prostředí Spolehlivé zasíťování

Více

představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 SHR-5160/5162

představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 SHR-5160/5162 SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5160/5162 Dual Codec řada SHR-5000 Digitální videorekordéry (DVR) řady SHR-5000

Více

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor multitone.cz výhradní distributor Více času a prostoru na Vaše pacienty Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení Výhody systému : Snadné použití: Konfigurace systému a vzdálená

Více

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 REVOLUČNÍ ŘEŠENÍ PRO SPRÁVU HOTOVOSTI» Poskytuje aktuální informace o stavu hotovosti z jednotlivých pokladen, od pokladních atd.» Informuje o stavu hotovosti

Více

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize.

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Průvodce Bosch IP síťovými video produkty Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Motivací vývoje technologie průmyslové televize jsou tři hlavní požadavky. Prvním je požadavek na

Více

Inteligentní ešení kamerového PC systému

Inteligentní ešení kamerového PC systému Inteligentní ešení kamerového PC systému Inteligentní hybridní system IP kamer a analogových kamer Až 6 kamer na jednom PC H. 6 komprese Inteligentní ešení kamerového PC systému IVS IP + Analogové kamery

Více

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea představuje integrační platformu pro sběr, zpracování dat, poskytování informací

Více

Série 850 a 830 6. generace

Série 850 a 830 6. generace Série 850 a 830 Automatické hlásiče požáru 850 a 830 jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobivé a flexibilní. To znamená, že je lze použít ve většině budov k ochraně před širokým rozsahem možných požárních

Více

OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr

OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr I. HD-SDI Hybrid Porovnání rozlišení SD(Analog) a HD-SDI DVR SD DVR zobrazí maximálně rozlišení o velikosti D1 (720*576) což není mnoho. Ale HD-SDI (Serial Digital

Více

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU Chraňte svůj majetek Naprosto bezpečné Hledáte zabezpečovací systém, který je... Vysoce efektivní, ale současně cenově dostupný?

Více

Pražská energetika a EnBW. Komplexní energetická řešení šitá na míru

Pražská energetika a EnBW. Komplexní energetická řešení šitá na míru Pražská energetika a EnBW Komplexní energetická řešení šitá na míru Kdo jsme? Akcionářská struktura společnosti PRE Pražská energetika Holding, a.s. - 57,87 % Fyzické a právnické osoby - 0,87 % Spolupráce

Více

Profesionální HD série - JPEG 2000

Profesionální HD série - JPEG 2000 Profesionální HD série - JPEG 2000 Profesionální série kamer Avigilon poskytuje vícemegapixelové řešení pro lý obraz do každého prostředí. Díky velkému snímacímu čipu zaručeně najde- dokonate vysokou citlivost

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

IP - nové normy a aktualizace metodických pokynů MVČR

IP - nové normy a aktualizace metodických pokynů MVČR IP - nové normy a aktualizace metodických pokynů MVČR www.orsec.cz orsec@orsec.cz Historie a současnost průmyslové televize ( neustálý vývoj ).. 1948... 1996 2010... Historie a současnost průmyslové televize

Více

Projektové řízení jako základ řízení organizace

Projektové řízení jako základ řízení organizace Projektové řízení jako základ řízení organizace Aleš Chudý, ředitel divize IW ales.chudy@microsoft.com Technický seminář Bratislava 6.10.2008 Obsah Potřeby byznysu a IT Řešení EPM Microsoft EPM Optimalizační

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

Inteligentní analýza obrazu. Ing. Robert Šimčík

Inteligentní analýza obrazu. Ing. Robert Šimčík Inteligentní analýza obrazu Ing. Robert Šimčík Jaký je přínos video analýzy? 2 Typické CCTV pracoviště? Příliš mnoho kamer! Pomoc! 3 Proč použít video analýzu? Analýza tisíců video záznamů Redukce zátěže

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management Enterprise Mobility Management Množství různých typů a celkové počty mobilních zařízení, pomocí kterých jsou dostupná firemní data, se neustále zvyšují. To na jedné straně zvyšuje efektivitu práce zaměstnanců,

Více