Argumenty pro síťové kamery. Nekonečné možnosti kamerového dohledu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Argumenty pro síťové kamery. Nekonečné možnosti kamerového dohledu."

Transkript

1 Argumenty pro síťové kamery Nekonečné možnosti kamerového dohledu.

2 4 zásadní přednosti síťových kamer Axis. 1 Lepší kvalita obrazu Síťové kamery Axis poskytují obraz ve vynikající kvalitě bez ohledu na světelné podmínky a charakter sledovaných prostor. Zřetelnější obraz Síťové kamery Axis zvládají snímání obrazu až v rozlišení 4K a HD kamery podporují standard SMPTE. Plynulejší pohyb Pohybující se objekty jsou vidět jasně a bez vlnění obrazu. Získaný obraz lze lépe využít pro dohled díky progresivnímu řádkování, které společnost Axis používá místo prokládaného. Za libovolného osvětlení Síťové kamery Axis dokážou na rozdíl od analogových kamer vykompenzovat zhoršené světelné podmínky: Funkce Axis Lightfinder produkuje barevný obraz i za nízkého osvětlení a systém Forensic WDR se stará o detailní kresbu ve scénách s jasnými i tmavými plochami. Standard OptimizedIR zaručuje vysokou kvalitu a nízkou hladinu obrazového šumu i v úplné tmě. Infračervené kamery Axis si pak bez ztráty přesnosti poradí i s nejhlubší temnotou a mlhou.

3 Že jsou kamery důležitou součástí každého efektivního bezpečnostního systému, to dnes nikoho nepřekvapuje. Jak se ale analogová kamera liší od IP kamery připojené k síti? Toto jsou některé důvody, proč sáhnout po síťových kamerách od společnosti Axis. 2 Nižší celkové náklady Analogové kamery jsou sice levnější než síťové, ale často jich potřebujete víc. Přičtěte vyšší mzdové náklady a drahé doplňkové vybavení a misky vah se převáží ve prospěch síťových kamer. Méně kamer HD kamery Axis dokážou pokrýt zorný úhel až 360 a zobrazit současně zvětšené výřezy i celkový pohled. Analogová kamera naproti tomu snímá vždy jen jeden záběr. Menší počet instalovaných kamer znamená také menší náklady na instalaci a údržbu. Individuální streamování vybraných oblasti navíc minimalizuje náklady na šířku pásma a datová úložiště. Méně kabelů IP kamery snadno připojíte ke své stávající datové síti. Díky napájení přes ethernet (PoE) stačí každé kameře k napájení, přenosu videa, zvuku i dat jediný kabel instalace je tak jednodušší a kamera nemusí být umístěná v blízkosti elektrické zásuvky. To platí dokonce i pro kamery Axis s více senzory. 3 Zabudované inteligentní funkce Analogové kamery umějí jen jediné: nahrávat video. Síťové kamery naproti tomu spojují inteligentní funkce s přímým oznamováním a dálkovým dohledem. Méně bezpečnostních hlídek Naše inteligentní videosystémy můžou v problematických situacích odesílat různé výstrahy. Dokážou také spustit poplach, když nepovolaná osoba překročí předdefinovanou hranici nebo když se někdo pokusí s kamerou manipulovat. Pokud chcete, můžete také využít živé monitorování videa ve vysoké kvalitě z centrálního pultu. V obou případech ušetříte lidské i finanční zdroje a zabezpečíte své prostory bez neustálé přítomnosti ostrahy. 4 Rozšiřitelnost a kompatibilita do budoucna Systém síťových kamer se rozšiřuje snáz než analogový systém a pokud je vaším dodavatelem Axis, nesvazuje vás technologie žádného konkrétního výrobce. Otevřené standardy Síťové kamery Axis vycházejí z otevřených standardů. S použitím standardních komponent doplněných o inteligentní analýzu z nich tedy uděláte ideální pracovní nástroje. Síťový kamerový systém můžete navíc propojit s jinými systémy například s audiosystémem a systémem řízení přístupu.

4 Postupujte svým vlastním tempem Potřebujete obratem kompletní síťový videosystém od A do Z? Dodáme vám ho. Pokud už ovšem máte starší analogový systém, enkodéry od společnosti Axis mu pomůžou udržet krok s nejnovější síťovou technologií, takže o své investice nepřijdete. Enkodéry vám ihned otevřou cestu k výhodám síťového videa a zároveň vytvoří platformu pro pozdější rozšíření a modernizaci vaší infrastruktury přidáním nových síťových kamer, softwaru a síťových zařízení. Cesta vpřed je otevřená Axis je zakládajícím členem otevřeného průmyslového fóra ONVIF, které připravuje a prosazuje standardizovaná rozhraní umožňující spolupráci fyzických bezpečnostních produktů od různých výrobců na bázi IP protokolů. Tento přístup zaručuje snadnou integraci s jinými systémy. Ze dne na den můžete snadno přesměrovat video tam, kde ho potřebujete, a inteligentní analytické systémy od společnosti Axis a od našich partnerů vám pomohou naplnit neustále se měnící požadavky. A protože Axis nabízí z celého trhu nejrozsáhlejší program pro softwarové i hardwarové partnery, můžete se spolehnout na videodohled s plnou podporou, připravený na budoucnost. Když pak přijde čas na výměnu části nebo všech vašich analogových kamer, můžete další kroky na cestě ke špičkovému síťovému videosystému absolvovat po jednotlivých kamerách nebo po celých sadách. Koaxiální konvertory Axis vám dokonce umožní využít i stávající koaxiální kabely v místech, kde by se těžko vyměňovaly. Výhody značky Axis > Průkopníci inovativní síťové technologie už od roku 1996 > Otevřená platforma umožňuje integraci s jinými systémy a analytickými nástroji > Zaměření na kybernetickou bezpečnost > Technologie Axis Zipstream minimalizuje nároky na šířku pásma a datová úložiště > Rozšiřitelná řešení připravená na budoucnost > Globální síť partnerů

5 Cesta síťového videa Síťové videosystémy Axis dokážou přenášet video bez jakékoli speciální fyzické infrastruktury. K přenosu dat využívají standardní IP sítě, například lokální (LAN) sítě nebo internet, a nepotřebují tedy k propojení dvojic koncových bodů vlastní kabeláž, jako je tomu u analogových videosystémů. Analogové kamery Přes enkodéry Axis můžete k síti připojit své stávající analogové kamery. Enkodéry Síťové kamery Enkodéry Axis v principu přeměňují analogové systémy na síťové převáděním analogových signálů na digitální. Síťové kamery Axis odesílají a přijímají data prostřednictvím lokální sítě (LAN) nebo přes internet. INTERNET/LAN Systém správy videa K monitorování a nahrávání síťového videa můžete použít standardní počítač se softwarem pro správu videa. Dálkový dohled Síťové kamery Axis lze monitorovat na dálku z libovolného místa s přístupem k LAN nebo internetu prostřednictvím PC nebo smartphonu. Dekodér a analogový monitor Dekodér Axis umožňuje sledovat síťové video na vašich stávajících analogových monitorech.

6 To nejlepší ze světa síťových kamer Ať jsou vaše potřeby jakékoli, vždy pro ně najdete vhodnou síťovou kameru Axis. Nabízíme vše od odolných venkovních kamer až po nenápadné produkty pro prostředí vyžadující diskrétnost. Kamery s fixními boxy Pro odrazující zabezpečení libovolného prostředí. Fixní bullet kamery Pro univerzální nepřetržitý dohled. Fixní dome kamery Pro diskrétní dohled v libovolném prostředí. PTZ kamery Pro pokrytí velkých prostor s možností otáčení, naklápění a přibližování. Termální kamery Spolehlivá detekce 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kamery s ochranou proti explozi Pro rizikové prostory. Modulární kamery Flexibilní instalace pro vysoce diskrétní dohled kdekoli. Palubní kamery Dohled v autobusech a vlacích.

7 Inovace Kvalita Příležitost Panoramatické kamery Zorný úhel 360 s optickým přibližováním detailů. Polohovatelné kamery Pro výhled bez překážek do všech směrů. Společnost Axis nabízí k síťovým kamerám také řadu doplňkových síťových produktů a řešení Portfolio audiosystémů Axis zahrnuje produkty pro dohled a pro reprodukci hudby a hlášení ve veřejných prostorách. Systémy řízení přístupu Axis lze využít k jakýmkoli účelům od základní identifikace a vpouštění osob až po pokročilou správu přístupu. Aplikace pro analýzu videa umožňují aktivní dohled nad chráněným majetkem a také obchodní analýzu pro zvýšení tržeb.

8 71144/CS/R1/1712 O společnosti Axis Communications Společnost Axis nabízí inteligentní bezpečnostní řešení, která vedou k chytřejšímu a lépe chráněnému světu. Axis je největším dodavatelem na trhu IP kamer a působí jako hybná síla v tomto odvětví tím, že průběžně uvádí inovativní síťové produkty založené na otevřené platformě. S pomocí globální sítě partnerů tak přináší svým zákazníkům vysokou hodnotu. Axis si zakládá na dlouhodobých vztazích se svými partnery, kterým poskytuje na stávajících i na nových trzích jak průlomové síťové produkty, tak i své znalosti. Axis má více než zaměstnanců ve více než 50 zemích na celém světě a spolupracuje s globální sítí partnerů. Axis je společnost založená v roce 1984 se sídlem ve Švédsku. Je zalistována na burze NASDAQ Stockholm pod značkou AXIS. Více informací o společnosti Axis najdete na naší webové stránce Axis Communications AB. AXIS COMMUNICATIONS, AXIS, ETRAX, ARTPEC a VAPIX jsou registrované nebo k registraci přihlášené ochranné známky společnosti Axis AB v různých jurisdikcích. Všechny ostatní názvy společností a produktů jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky příslušných společností. Vyhrazujeme si právo provádět změny bez upozornění.

AXIS Camera Station. Víc než jen spolehlivý dohled.

AXIS Camera Station. Víc než jen spolehlivý dohled. AXIS Camera Station Víc než jen spolehlivý dohled. 2 AXIS Camera Station Snadný a účinný dohled Buďte v klidu a v bezpečí Řešení využívající AXIS Camera Station se vyznačuje snadným používáním i správou.

Více

Axis IP dohledové kamerové systémy. Nekonečné možnosti kamerového dohledu.

Axis IP dohledové kamerové systémy. Nekonečné možnosti kamerového dohledu. Axis IP dohledové kamerové systémy. Nekonečné možnosti kamerového dohledu. Trh IP kamer neustále roste hnán veřejnými i soukromými bezpečnostními zájmy, stejně jako aktuálně probíhajícím přesunem analogové

Více

Zvýšená bezpečnost a zdokonalené funkce pro bankomaty.

Zvýšená bezpečnost a zdokonalené funkce pro bankomaty. Zvýšená bezpečnost a zdokonalené funkce pro bankomaty. Objevte výhody digitálního skrytého dohledu pomocí diskrétních IP kamer AXIS P12. Diskrétní kamery pro kterýkoli bankomat...100% Spolehlivá identifikace

Více

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Mnoho dodavatelů řeší HD IP kamerový systém nekompletně s použitím produktů třetích stran. IP kamerový systém ENDURA společnosti Schneider

Více

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení technologie starlight 2 technologie starlight Dokonalé kamery pro nepřetržité snímání Nebylo by skvělé, kdybyste měli jistotu, že za jakýchkoli

Více

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli Technologie 4k ultra HD Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli 2 Technologie 4K ultra HD Uvidíte každičký detail, a to kdekoli Zabrat velkou oblast a zároveň umožnit identifikaci

Více

Využijte potenciál síťového videa. Kamerový dohled pro podporu vaší vize.

Využijte potenciál síťového videa. Kamerový dohled pro podporu vaší vize. Využijte potenciál síťového videa. Kamerový dohled pro podporu vaší vize. 1996V roce 1996 představila společnost Axis první síťovou kameru na světě. Od té doby pravidelně přinášíme na trh špičkové produkty

Více

1. Popis navrhovaných technologií

1. Popis navrhovaných technologií Příloha č. 1 - Specifikace zboží a popis systému 1. Popis navrhovaných technologií Systém CCTV Princip našeho návrhu spočívá ve změně stávajícího analogového systému přenosu a ukládání dat na technologii

Více

KATALOG DISTRIBUTORA. Distributor s maximální dostupností zboží

KATALOG DISTRIBUTORA. Distributor s maximální dostupností zboží KATALOG DISTRIBUTORA Distributor s maximální dostupností zboží Plug & Play Konfigurace systému IP je hračka. Stačí pouhé připojení UTP CAT5 kabelu do síťového rozhraní NVR Hikvision s integrovaným m. IP

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR

Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Milesight C3263-FPNA Full HD,Remote Focus/Zoom,Weatherproof,IR Full HD video, 1920x1080 px Motorizovaná optika - zoom a zaostření objektivu Integrované IR LED diody Voděodolná konstrukce IP67 Detekce pohybu

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014 SEEnergy Monitorovací server NVR, dual stream - 4 kanály, HDMI NVR server SVR-204 umožňuje záznam videa ze 4 IP kamer ve vysoké full HD kvalitě (1080p). Server

Více

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA.

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. CHYTŘEJŠÍ PERIMETRICKÉ DETEKČNÍ SYSTÉMY Plotový detekční systém Detekční systém se zemními kabely Digitální mikrovlnná bariéra OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. NAŠE DETEKČNÍ

Více

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Společnost Bosch Security Systems rozšiřuje portfolio videa o řadu Advantage Line novou a cenově dostupnou řadu profesionálních

Více

HD IP kamera Venkovní 1280x720 Hliník

HD IP kamera Venkovní 1280x720 Hliník Obecné informace Kamera IC-9110W je všestranná síťová kamera s unikátním tělem. Představuje idální řešení pro monitorování domácnosti nebo kanceláře a to jak přes den, tak i v noci. Skládá se ze dvou modulů:

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013 Mikrotik: RB2011UiAS-2HnD 5x Gbit LAN, 5x 100 Mbit LAN, SFP, USB, PoE, L5 RouterBoard RB2011UiAS-IN je osazen 5x Gbit ethernetovými porty, 5x 100 Mbit porty, 1x

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

White paper Snižování nákladů beze ztráty forenzní hodnoty.

White paper Snižování nákladů beze ztráty forenzní hodnoty. White paper Snižování nákladů beze ztráty forenzní hodnoty. Tři příklady úspor nákladů při použití technologie Zipstream společnosti Axis Obsah 1. Co kdybyste mohli ušetřit 720 000 Kč? 3 2. Co je technologie

Více

Znásobte svůj obchodní potenciál! Zaregistrujte se hned teď na adrese www.axis.com/partner

Znásobte svůj obchodní potenciál! Zaregistrujte se hned teď na adrese www.axis.com/partner Všechny naše věrnostní programy nabízejí cenové slevy, produktová školení a poprodejní podporu. V Axisu se snažíme aby naše věrnostní programy přesahovaly hranice a omezení ostatních tradičních věrnostních

Více

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace

Více

Ceník NetRex platný od 1. 3. 2008

Ceník NetRex platný od 1. 3. 2008 117-001 107-001 106-001 108-001 119-001 104-001 111-001 118-001 112-001 102-001 101-001 Ceník NetRex platný od 1. 3. 2008 NetRex kamery ID Název Popis Objektiv Vstup/ výstup NetRex AXIS 207 Kompaktní model

Více

Přehled produktů. Vkročte s námi do éry IP technologie... KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ

Přehled produktů. Vkročte s námi do éry IP technologie... KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ Přehled produktů Vkročte s námi do éry IP technologie... 2014 KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ O společnosti Společnost AVTECH byla založena v roce 1996 a v současné

Více

bezpečnost přenášená vzduchem

bezpečnost přenášená vzduchem CAMIBOX je profesionální stavebnicové Plug&Play řešení systému bezdrátového přenosu obrazu z IP CCTV kamer, v bezlicenčním pásmu, určené pro venkovní použití. ABOUT > Systém dokáže přenést data z mnoha

Více

00 - Technická zpráva

00 - Technická zpráva Část dokumentace: SYSTÉM ŘÍZENÍ A DISTRIBUCE AUDIO A VIDEO SIGNÁLŮ ŠKOLÍCÍCH MÍSTNOSTÍ 00 - Technická zpráva Stavba: Investor: Místo stavby: Stupeň: Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program.

Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program. Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program. Pomáháme vám uspět. V dnešním prostředí orientovaném v první řadě na výkon je snadné ztratit ze zřetele hodnotu skutečného partnerství - tedy důvěry, závazku

Více

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide Divar Aplikační průvodce Bosch Divar application Divar Digitální guide univerzální rekordér Bosch Divar Digitální univerzální rekordér Divar je zkratka pro digitální univerzální rekordér přibližující digitální

Více

panoramatické kamery MPx 4 samostatné senzory MPx 3 samostatné senzory zoomovací objektivy 2,8-8 mm 4 senzory / kamera = 1 licence ACC

panoramatické kamery MPx 4 samostatné senzory MPx 3 samostatné senzory zoomovací objektivy 2,8-8 mm 4 senzory / kamera = 1 licence ACC Profesionální HD SÉRIE 30 Profesionální série kamer Avigilon poskytuje více megapixelová řešení pro dokonalý obraz do každého prostředí. Díky velkým snímacím čipům zaručeně najdete vysokou citlivost. Canon

Více

Video dveřní telefon UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Video dveřní telefon UŽIVATELSKÝ MANUÁL Video dveřní telefon Model: CP-UVK-A701 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Venkovní jednotka Vzhled a popis venkovní jednotky je zobrazen na obrázcích níže: Pohled zepředu Pohled zezadu Název Popis A LED přísvit Poskytuje

Více

IP technologie. Jednodušší už to být nemůže... Proč. 3 min. Vkročte s námi do éry IP technologie!

IP technologie. Jednodušší už to být nemůže... Proč. 3 min. Vkročte s námi do éry IP technologie! IP technologie Vkročte s námi do éry IP technologie! Jednodušší už to být nemůže... Vybalte DVR a IP kamery. Připojte na síť a k monitoru / TV. 3 min Vyčkejte na dokončení autokonfigurace. HoToVo! Vše

Více

VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ

VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ VIDEOKONFERENČNÍ ŘEŠENÍ 1. KOMPONENTY 1.1. HLAV NÍ VI DEOKON FEREN ČNÍ JEDNOTK A RadvisionScopia XT1000 Videokonferenční zařízení pro použití v konferenčních místnostech Full HD přenos a zobrazování -

Více

Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program.

Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program. Nastartujte prodeje řešení. Partnerský program. Pomáháme vám uspět. V dnešním prostředí orientovaném v první řadě na výkon je snadné ztratit ze zřetele hodnotu skutečného partnerství - tedy důvěry, závazku

Více

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave Kompletní řešení vašeho chytrého domu v kameře IC722z je IP kamera s vysoce kvalitním obrazem a vestavěnou řídicí

Více

Ceník NetRex platný od 1. 2. 2009

Ceník NetRex platný od 1. 2. 2009 104-003 104-001 102-004 102-003 102-002 102-001 101-003 101-002 101-001 120-001 119-002 119-001 Ceník NetRex platný od 1. 2. 2009 AXIS kamery ID Název Popis Objektiv Vstup/ výstup AXIS M1011 Základní model

Více

Optika v počítačovém vidění MPOV

Optika v počítačovém vidění MPOV Optika v počítačovém vidění MPOV Rozvrh přednášky: 1. A/D převod 2. zpracování obrazu 3. rozhraní kamer 4. další související zařízení 5. motivace - aplikace Princip pořízení a zpracování obrazu Shoda mezi

Více

Konektory a Kabely. Aneb zařízení integrovaná do základní desky a konektory a kabeláž pro připojení externích zařízení

Konektory a Kabely. Aneb zařízení integrovaná do základní desky a konektory a kabeláž pro připojení externích zařízení Karel Johanovský Michal Bílek SPŠ-JIA Konektory a Kabely Aneb zařízení integrovaná do základní desky a konektory a kabeláž pro připojení externích zařízení 1 Zařízení integrovaná do MB Základní deska se

Více

Tyros4: Základní body

Tyros4: Základní body Tyros3 vs Tyros4 Kompletně přepracovaný vokální harmonizér - VH2. Tyros3 měl vokální harmonizér,tyros4 má však nový a mnohem lepší systém vokální ho harmonizéru se syntetickým vokodérem. Tyros4 také nabízí

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize.

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Průvodce Bosch IP síťovými video produkty Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Motivací vývoje technologie průmyslové televize jsou tři hlavní požadavky. Prvním je požadavek na

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

Modulární mixážní pulty Řady 52. Digitální broadcast technologie

Modulární mixážní pulty Řady 52. Digitální broadcast technologie Modulární mixážní pulty Řady 52 Digitální broadcast technologie Základní vlastnosti Modularita jako základ Všechny řídicí moduly jsou propojeny pomocí standardní CAT 5/6 kabeláže s využitím napájení Power

Více

Holešovská firma ELKO EP s.r.o. vyvinula a vyrábí komerčně nejúspěšnější systém inteligentní instalace pro rezidenční bydlení v České Republice

Holešovská firma ELKO EP s.r.o. vyvinula a vyrábí komerčně nejúspěšnější systém inteligentní instalace pro rezidenční bydlení v České Republice Holešovská firma ELKO EP s.r.o. vyvinula a vyrábí komerčně nejúspěšnější systém inteligentní instalace pro rezidenční bydlení v České Republice inels. V říjnu 2010 jsme oslavili 300. instalaci systému

Více

Přehled produktů. Vkročte s námi do éry IP technologie... KATALOG AVTECH IP KAMERY SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY PŘÍSLUŠENSTVÍ SOFTWARE

Přehled produktů. Vkročte s námi do éry IP technologie... KATALOG AVTECH IP KAMERY SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY PŘÍSLUŠENSTVÍ SOFTWARE Přehled produktů Vkročte s námi do éry IP technologie... 2014 KATALOG AVTECH IP KAMERY SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY PŘÍSLUŠENSTVÍ SOFTWARE IP kamery AVM-302 1.3 Mpx vnitřní IP kamera Rozlišení: až 1280 1024 @

Více

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22

eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1557744476 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 eses WiFi kamera venkovní 1080P vodotěsná 2MP CMOS Full HD Wanscam K22 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-45 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-45 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře

Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře Přenášení nikdy nevypadalo tak dobře Externí pevný disk www.verbatim-europe.com Proč právě společnost Verbatim? Společnost Verbatim nabízí ucelené řešení pro všechny vaše potřeby. Od optických médií a

Více

Moduly a příslušenství AutoDome

Moduly a příslušenství AutoDome CCTV Moduly a příslušenství AutoDome Moduly a příslušenství AutoDome Vyměnitelný procesor (CPU), kamerové moduly, moduly krytu a komunikační moduly Možnosti analogových a hybridních (analogové/ip) komunikačních

Více

Vkročte s námi do éry IP kamerových systémů IP kamery NVR Příslušenství

Vkročte s námi do éry IP kamerových systémů IP kamery NVR Příslušenství IP technologie Vkročte s námi do éry IP kamerových systémů IP kamery NVR Příslušenství IP technologie Kompaktní IP kamery AVM-552 AVM-552 bílá AVM-553 AVM-561 Vnitřní IP kamery AVM-500 AVM-302 AVN-815

Více

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace digitálních

Více

Tisková zpráva. Bezpečnosti ve městě přispějí kamery nového dohledového centra.

Tisková zpráva. Bezpečnosti ve městě přispějí kamery nového dohledového centra. Tisková zpráva Bezpečnosti ve městě přispějí kamery nového dohledového centra. Brno, 11.9.2015 Ke zvýšení bezpečnosti v brněnských ulicích významně přispěje nové centrální pracoviště Městského kamerového

Více

Kamerové systémy jako součást podnikání ISP

Kamerové systémy jako součást podnikání ISP Kamerové systémy jako součást podnikání ISP Roman Štemberk CZ & SK ISP ROADSHOW 17. 3. 2015 BRNO 19. 3. 2015 PRAHA 1. 4. 2015 LIPTOVSKÝ JÁN 1 Představení společnosti MESSOA Tchajwanský prvovýrobce kamer

Více

Výzva k předložení nabídek na realizaci zakázky

Výzva k předložení nabídek na realizaci zakázky Č.j. 6416/2008 ŠA Vyřizuje: Zdeněk Šalomon (tel. 515 200 466) Email:salomon@hrusovany.cz v Hrušovanech nad Jev.23.09.2008 Výzva k předložení nabídek na realizaci zakázky Dovolujeme si Vás požádat o předložení

Více

Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP

Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP 2 Kompletní portfolio kamer IP Proč byste si měli vybrat pro svou síťovou aplikaci systému průmyslové televize něco jiného než to nejlepší? FlexiDome IP Vynikající

Více

Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete

Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete Our focus is inovovat zabezpečení tam, kde to nejvíce potřebujete 2 Videosystémy Videosystémy 3 Společnost Bosch Security Systems nabízí široký sortiment zabezpečovacích, bezpečnostních a komunikačních

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

Profesionální HD série - JPEG 2000

Profesionální HD série - JPEG 2000 Profesionální HD série - JPEG 2000 Profesionální série kamer Avigilon poskytuje vícemegapixelové řešení pro lý obraz do každého prostředí. Díky velkému snímacímu čipu zaručeně najde- dokonate vysokou citlivost

Více

Fyzická bezpečnost. Téma: Průmyslová televize - kamerové systémy. Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz

Fyzická bezpečnost. Téma: Průmyslová televize - kamerové systémy. Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz Fyzická bezpečnost Téma: Průmyslová televize - kamerové systémy Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní

Více

DP1. dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE

DP1. dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE DP1 Chytrý prohlížeč dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE EZVIZ DP1 je chytrý dveřní zvonek oceněný CES Innovation Awards za rok 2018, který

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

www.techfors.cz Červen 2014

www.techfors.cz Červen 2014 www.techfors.cz Červen 2014 Hikvision 4-line Smart IP - inteligentní IP kamery z kolekce 4-line SMART IP přináší nové funkce a to např.: zvýšení kvality při zachování datového toku (ROI), vestavěná detekce

Více

PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2

PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2 Produktový list Model PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2 Popis Venkovní PoE kamerový IP SET 4 kamery - NVR 104DN POE ELN - IP DVR rekordér pro 4 IP kamery (25361)

Více

ez P PROPOJTE SE BEZPROBLÉMOVĚ SE SVÝM BYTEM, KANCELÁŘÍ, OBCHODEM. A KOMUNIKUJTE S RODINOU I DOMÁCÍMI MAZLÍČKY

ez P PROPOJTE SE BEZPROBLÉMOVĚ SE SVÝM BYTEM, KANCELÁŘÍ, OBCHODEM. A KOMUNIKUJTE S RODINOU I DOMÁCÍMI MAZLÍČKY ez360 1080P PROPOJTE SE BEZPROBLÉMOVĚ SE SVÝM BYTEM, KANCELÁŘÍ, OBCHODEM. A KOMUNIKUJTE S RODINOU I DOMÁCÍMI MAZLÍČKY S ez360 1080p máte vždycky klid. ez360 1080p je WiFi kamera, která vám umožní kontrolovat

Více

Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS

Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS říjen 2017 Tomáš Kratochvíl Key Account Manager O SPOLEČNOSTI Založena v roce 1998 Česká společnost s českým kapitálem Sídlo: Praha, Česká republika cca 400 zaměstnanců

Více

On-line datový list. V3T13S-MR62A8 TriSpector1000 3D VISION

On-line datový list. V3T13S-MR62A8 TriSpector1000 3D VISION On-line datový list V3T13S-MR62A8 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Sada nástrojů Pracovní vzdálenost Příklad zorného pole

Více

Od analogových ke sdíleným MKDS systémům. Production of intrinsically safe equipment

Od analogových ke sdíleným MKDS systémům. Production of intrinsically safe equipment Od analogových ke sdíleným MKDS systémům Production of intrinsically safe equipment Typické řešení z 90. let 1 EZS 1 ACS 1 CCTV Měření a regulace 1Perimetrické systémy Typické řešení z 90. let Zabezpečovací

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Řešení pro automatizaci a digitalizaci Jakožto expert v průmyslové konektivitě

Více

Video dohledové systémy a ethernetové IO. Michal Kahánek

Video dohledové systémy a ethernetové IO. Michal Kahánek Video dohledové systémy a ethernetové IO Michal Kahánek Video dohledové systémy a ethernetové IO Michal Kahánek Program Přehled Moxa řešení pro IP dohledové systémy Shrnutí řešení pro IP dohledové systémy

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

TECHNICKÉ SPECIFIKACE systémů, zařízení a výrobků

TECHNICKÉ SPECIFIKACE systémů, zařízení a výrobků Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Dlážděná 1003/7 110 00 Praha 1 č.j. S 2848/14-O14 TECHNICKÉ SPECIFIKACE systémů, zařízení a výrobků Kamerové systémy na železničních přejezdech Vydání

Více

STASA s.r.o. 03/18/2014

STASA s.r.o. 03/18/2014 STASA s.r.o. 03/18/2014 nové IP kamery AVN-320/AVN-420 Rozlišení 1.3Mpix/2Mpix Ohnisková vzdálenost 3.8mm Solid Light IR, 20m Anti-vandal (IK08) AVM-503 Vnitřní otočná dome kamera Rozlišení 2Mpix Solid

Více

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte!

Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! Trvale skladem! Exkluzivně v ADI! Ještě lepší cena! Neváhejte! www.adiglobal.com/cz Trvale skladem Analogové HDoC kamery Řada W Box HDoC kamer je navržena pro jednoduché nastavení a snadnou instalaci.

Více

Kamera Mini O 180 PROPOJTE SE BEZPROBLÉMOVĚ SE SVÝM BYTEM, KANCELÁŘÍ, OBCHODEM. A KOMUNIKUJTE S RODINOU I DOMÁCÍMI MAZLÍČKY.

Kamera Mini O 180 PROPOJTE SE BEZPROBLÉMOVĚ SE SVÝM BYTEM, KANCELÁŘÍ, OBCHODEM. A KOMUNIKUJTE S RODINOU I DOMÁCÍMI MAZLÍČKY. Kamera Mini O 180 PROPOJTE SE BEZPROBLÉMOVĚ SE SVÝM BYTEM, KANCELÁŘÍ, OBCHODEM. A KOMUNIKUJTE S RODINOU I DOMÁCÍMI MAZLÍČKY. S kamerou Mini O 180 máte vždycky klid. Mini O 180 je WiFi kamera s panoramatickým

Více

AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých

AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých AIRTAME vytvořila inovativní, bezdrátové řešení pro připojení k displejům. To spojuje jednoduchost a nízké náklady pro zákazníky s funkcemi drahých profesionálních řešení." Co je AIRTAME? AIRTAME je bezdrátové

Více

Komunikační zařízení. s rozhraním ethernet. Řešení založená na technologii Ethernet. Rozšiřte svoji průmyslovou síť.

Komunikační zařízení. s rozhraním ethernet. Řešení založená na technologii Ethernet. Rozšiřte svoji průmyslovou síť. Komunikační zařízení s rozhraním ethernet Řešení založená na technologii Ethernet. Rozšiřte svoji průmyslovou síť. Neustále se rozšiřující řada výrobků pro datovou komunikaci založenou na technologii Ethernet

Více

ceník CP PLUS Analogové kamery / 480 TV řádků Obrázek Kód Název Popis bez DPH cena. s DPH

ceník CP PLUS Analogové kamery / 480 TV řádků Obrázek Kód Název Popis bez DPH cena. s DPH Platnost ceníku od 16.4. 2012 Stránka 1 z 6 ceník CP PLUS Analogové kamery / 480 TV řádků 4D01 CP-DY48H2 Vnitřní barevná kamera Senzor 1/3" SONY CCD. Rozlišení 480 TV řádků. Citlivost 1 lux @ F 1.2. Objektiv

Více

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů Kamery AUTODOME IP Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů 2 Řada AUTODOME IP Sledování Udržení sledovaných osob v záběru i v případě jejich _ rychlého pohybu. Vyhledání Možnost

Více

STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ

STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ Strukturovaná kabeláž představuje univerzální kabelový rozvod v rámci budovy, který umožňuje přenos digitálních a analogových signálů bez nutnosti další instalace speciálních kabelových

Více

VÝHODY systému. - bezdrátový řídicí stmívatelný systém. - řízení přes CU a PC. a grafické rozhraní SmartPhonu/Tabletu

VÝHODY systému. - bezdrátový řídicí stmívatelný systém. - řízení přes CU a PC. a grafické rozhraní SmartPhonu/Tabletu w w w. b e g h e l l i. i t / c s - c z w w w. s m a r t a g o. s k 1 VÝHODY systému - bezdrátový řídicí stmívatelný systém - řízení přes CU a PC a grafické rozhraní SmartPhonu/Tabletu - řízení standardních

Více

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í» Koncepce flexibilní platformy» I n t u i t i v n í ovládání» Funkční princip blízký lidskému oku Výkon, který jde ruku

Více

HiWatch series HIWATCH ŘEŠENÍ KAMEROVÉHO DOHLEDU PRO FIRMY A DOMOV

HiWatch series HIWATCH ŘEŠENÍ KAMEROVÉHO DOHLEDU PRO FIRMY A DOMOV HIWATCH ŘEŠENÍ KAMEROVÉHO DOHLEDU PRO FIRMY A DOMOV ŘÍJEN 2018 H.265+ TECHNOLOGIE SMART KODEK ALGORITMUS Inteligentní algoritmus dokáže díky kompresi H.265+ mnohonásobně snížit datový tok video streamu

Více

ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000

ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000 ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000 Systém pro rozsáhlé instalace efektivně řízený a kontrolovaný po síti umožňuje propojení vzdálených lokalit. SX-2000 představuje nový standard pro vysoce výkonné systémy bez

Více

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157. obchod@btl.cz www.btl.

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157. obchod@btl.cz www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 obchod@btl.cz www.btl.cz Všechna práva vyhrazena. 2007 BTL zdravotnická technika,

Více

VIDEOTELEFON NÁVOD K POUŽITÍ

VIDEOTELEFON NÁVOD K POUŽITÍ VIDEOTELEFON NÁVOD K POUŽITÍ Model: 708C 710C I STRUČNÝ ÚVOD Děkujeme, že jste si vybrali náš výrobek model 708C, 710C. Sada barevného domácího handsfree videotelefonu umožňuje vizuální kontrolu příchozích

Více

Inteligentní ešení kamerového PC systému

Inteligentní ešení kamerového PC systému Inteligentní ešení kamerového PC systému Inteligentní hybridní system IP kamer a analogových kamer Až 6 kamer na jednom PC H. 6 komprese Inteligentní ešení kamerového PC systému IVS IP + Analogové kamery

Více

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Nepřekonatelné technologie společnosti Bosch zvyšují schopnost detekce a omezují vznik falešných poplachů Tradiční detektory

Více

Profesionální HD série - JPEG 2000 + H.264

Profesionální HD série - JPEG 2000 + H.264 Profesionální HD série - JPEG 2000 + H.264 Profesionální série kamer Avigilon poskytuje vícemegapixelové řešení pro dokonalý obraz do každého prostředí. Díky velkým snímacím čipům zaručeně najdete vysokou

Více

Parametry. Android a ios aplikace

Parametry. Android a ios aplikace Parametry Nastavitelné ostření Kamery s různými ohnisky mají čočky, které vám umožní upravit pozorovací a zaostření kamery. Pokaždé, když stisknete tlačítko zoom na kameře, změníte ohniskovou vzdálenost

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Zkrácený návod k použití

Zkrácený návod k použití Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Verze: 1.1 Datum: 30-8-2016 WWW.IPOX.CZ Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..6 Nahrávání při

Více

WatchOUT Extreme. Spolehlivá Venkovní Detekce Příští Generace Český Distributor: www.ldsz.cz

WatchOUT Extreme. Spolehlivá Venkovní Detekce Příští Generace Český Distributor: www.ldsz.cz WatchOUT Extreme Spolehlivá Venkovní Detekce Příští Generace Český Distributor: www.ldsz.cz Kompletní bezpečnostní řešení Libovolné bezpečnostní řešení je pouze tak silné, jako jeho nejslabší součást RISCO

Více

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál Centrální Monitorovací Systém manuál CMS Centrální monitorovací systém Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba 8.00 16:30)

Více

Uživatelský manuál. Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002

Uživatelský manuál. Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002 Uživatelský manuál Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002 Úvod Děkujeme, že jste si vybrali náš produkt, monitorovací systém s možností záznamu zvuku a obrazu na paměťovou kartu. Systém dokáže nahrávat

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Kamerový systém Security Center OMNICAST

Kamerový systém Security Center OMNICAST Kamerový systém Security Center OMNICAST Security Center Omnicast je dlouhodobou investicí do bezpečnosti vaší firmy. Díky maximální flexibilitě, otevřené architektuře a pravidelně uváděným aktualizacím

Více

Uživatelský manuál WEB SERVICE V3.0 IP kamer Dahua

Uživatelský manuál WEB SERVICE V3.0 IP kamer Dahua WEB SERVICE V3.0 IP kamer Dahua Obsah 1. Úvod...1 2. Přihlášení...1 3 Nastavení (Setup)...3 3.1.1. Kamera Obraz (Conditions)...3 3.1.2.1 Kamera Video Video...3 3.1.2.2. Kamera Video snímek (Snapshot)...4

Více

VoIP telefonie je komplexní řešení

VoIP telefonie je komplexní řešení VoIP telefonie je komplexní řešení IP telefony 2015 RTX 8830 RTX 8630 W52H W52P Videokonferenční řešení VC400 CP860 a CPE80 VP530 EXP40 SIP-T41P SIP-T42G SIP-T46G SIP-T48G 39PK VC120 SIP-T19/19P SIP-T21

Více

Metodika testů pro zařízení LZZ

Metodika testů pro zařízení LZZ LOKALIZAČNÍ A ZÁZNAMOVÁ ZAŘÍZENÍ Příloha č. 10 k Č.j.: PPR-24824-9/ČJ-2013-990640 Metodika testů pro zařízení LZZ Prováděné testy jsou seskupeny do následujících kategorií: 1. Kontrola dokumentace základní

Více

2N Helios IP. Elektronický vrátnik na bázi čistě IP prostředí

2N Helios IP. Elektronický vrátnik na bázi čistě IP prostředí 2N Helios IP Elektronický vrátnik na bázi čistě IP prostředí IP Video Door Phone (IP domovní videotelefon) představuje snadný a cenově dostupný způsob komunikace pro účely řízení vstupu od vchodu na jakoukoli

Více