KATALOG. Obsah: 1) Společnost S-Universal s.r.o. a) seznámení s firmou S-Universal s.r.o. b) aplikace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KATALOG. Obsah: 1) Společnost S-Universal s.r.o. a) seznámení s firmou S-Universal s.r.o. b) aplikace"

Transkript

1

2 KATALOG Obsah: 1) Společnost S-Universal s.r.o. a) seznámení s firmou S-Universal s.r.o. b) aplikace 2) S-Uni materiály Základní antikorozní barvy: a) S-Uni Primer základní antikorozní aklkydová barva b) S-Uni Primer + základní antikorozní aklkydová barva, vhodná pro vysokotlaké stříkání c) S-Uni Epox Primer základní antikorozní epoxidová dvousložková barva d) S-Uni Epox Mastic základní antikorozní epoxidová vysokosušinová dvousložková barva e) S-Uni Epox FAST DRY základní antikorozní epoxidová vysoce nanášivá dvousložková barva Vrchní samozákladující y: a) S-Uni coat vrchní samozákladující alkydový b) S-Uni coat + vrchní samozákladující alkydový , vhodný pro vysokotlaké stříkání c) S-Uni PUR vrchní samozákladující polyuretanový dvousložkový 3) Kovářské barvy (barvy určené na pozinkované povrchy) a) Fertene G.G. a G.F. alkydový jednosložkový vrchní s metalickým efektem b) Miccaceo akrylátový dvousložkový vrchní s metalickým efektem c) S-Uni Kovář (černý mat) alkydový jednosložkový vrchní matný 4) Protipožární barvy a) Charflame - protipožární intumescentí barva na ocelové konstrukce b) Barrier - protipožární intumescentí barva na ocelové konstrukce a beton 5) Protihluková a antivibrační barva ISD:325 6) Tmely na dřevo a) Plastuk Legno - dvousložkový polyesterový tmel na dřevo b) Impastuk - jednosložkový akrylátový tmel na dřevo 7) Orizzonti - interiérové vnitřní dekorační malby 8) Obchodní partneři a) IMPA - zastoupení italského partnera b) Viton - průmyslové barvy c) Adler - barvy na dřevo d) Tikkurila - barvy na dřevo i kov, malby e) Telurie - fasádní barvy a omítky f) HET - malířské barvy g) Motip - barvy na auta h) Austis - vodouředitelné barvy na kov, dřevo, beton, střechy Veškeré podrobnější informace k uváděným materiálům najdete v technických listech, které jsou uvedeny na našich webových stránkách.

3 Představujeme Vám naší firmu S-UNIVERSAL s.r.o. Naše společnost vznikla v roce 1992 otevřením prodejny barev a laků a postupně se její činnost rozvíjela o povrchovou úpravu ve stavebnictví, kde provádíme speciální a běžné nátěry a malby. Naše prodejna zajistí namíchání průmyslových nátěrových hmot: syntetických, polyuretanových, epoxidových, fasádních, interiérových, kovářských barev, autolaků, tmelů na dřevo i kov. Naší specializací je: distribuce barev povrchová úprava ocelových konstrukcí protipožární ochrana ocelových a dřevěných konstrukcí (vlastníme certifikáty na provádění aplikací) Naše služby: Díky vlastním obchodním zástupcům dokážeme vyhovět zákazníkům po celé České a Slovenské republice. Mezi jejich základní služby patří i rozvoz materiálu. Naši proškolení zaměstnanci vyslechnou zákazníka a následně navrhnou nejvhodnější systém, který nejlépe splní jejich požadavky. Spokojenost zákazníka je naše priorita. Společnost S - Universal s.r.o. se zabývá i aplikacemi přímo na stavbách : PROTIPOŽÁRNÍ OCHRANA OCELOVÝCH A DŘEVĚNÝCH KONSTRUKCÍ POVRCHOVÁ ÚPRAVA OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ Vlastníme certifikáty na prováděné aplikace. S protipožárními nátěry a materiály se setkáváme stále častěji při výstavbě nových výrobních, prodejních hal nebo i v bytové výstavbě. V oblasti protipožární ochrany staveb dochází postupně ke sjednocování legislativy s Evropskou unií a význam této oblasti dále roste. Požáry obytných, administrativních a průmyslových budov přinášejí rozsáhlé ztráty na majetku a představují velké riziko pro zdraví a životy lidí. Nejjednodušším a přitom vysoce účinným opatřením je prevence, tedy použití ochranných protipožárních nátěrů, které chrání použité stavební materiály proti účinkům tepla a sálání plamene. Aplikace protipožárních nátěrů patří mezi systémově náročné ošetření ocelových a dřevěných konstrukcí z hlediska zajištění požární ochrany. Je nutné dodržet veškeré podmínky stanovené pro aplikaci. Jsme schopni posoudit daný typ konstrukce podle zadané požární odolnosti na jakou tloušťku nátěru se provede ochrana protipožárním nátěrem. Během aplikace provádíme kontroly tloušťky nátěru měřícím přístrojem. Dodáváme měřící protokoly a veškerou technickou dokumentaci a certifikáty.

4 S-UNI materiály Základní alkydové antikorozní barvy: S-UNI PRIMER základní alkydová antikorozní barva CHARAKTERISTIKA Univerzální základová barva s vynikajícími antikorozními vlastnostmi, velmi rychlým zasycháním a univerzální aplikovatelností. vynikající přilnavost na ocelové povrchy vyhovuje pro používání v interiérech staveb, kde může přijít do nepřímého kontaktu s potravinami POUŽITÍ interiér, exteriér se středním korozním namáháním (prádelny, sklepy, dílny), plechové konstrukce, stroje, kovový nábytek, zárubně. S-UNI PRIMER + alkydová antikorozní barva vysoce nanášivá, vhodná pro vysokotlaké stříkání CHARAKTERISTIKA Univerzální základová barva s vynikajícími antikorozními vlastnostmi, velmi rychlým zasycháním a univerzální aplikovatelností. Je vhodná zejména pro aplikaci vysokotlakým stříkacím zařízením. POUŽITÍ interiér i exteriér s vyšším korozním namáháním (chemické závody, průmyslové zóny, potrubí, konstrukce, palety, kontejnery).

5 S-UNI materiály Základní epoxidové antikorozní barvy: S-UNI EPOX základní průmyslová epoxidová dvousložková antikorozní barva VLASTNOSTI A POUŽITÍ barva je určena k základním antikorozním nátěrům kovu, kde má zajistit nátěrovému systému dokonalou přilnavost a antikorozní ochranu. Pro vnitřní prostředí s korozní agresivitou C1 až C3 lze nátěrovou hmotu použít i jako jednovrstvý nátěr vynikající přilnavost na ocelové a pozinkované povrchy velmi dobrá chemická a mechanická odolnost S-UNI MASTIC základní antikorozní průmyslová epoxidová 2K vysokosušinová a vysoce nanášivá barva VLASTNOSTI A POUŽITÍ barva je určena k základním antikorozním nátěrům oceli a lehkých kovů, případně jako mezivrstva v epoxidových systémech ve středně a silně korozním prostředí vysoká objemová sušina vhodné pro korozní prostředí C1 až C4 tolerantní k horší předúpravě povrchu vynikající přilnavost na ocelové a pozinkované povrchy S-UNI FAST DRY základní antikorozní průmyslová epoxidová 2K vysoce nanášivá dvousložková barva VLASTNOSTI A POUŽITÍ barva kombinuje relativně vysoký obsah sušiny s krátkou dobou schnutí, je určena k základním antikorozním nátěrům oceli a lehkých kovu kombinace velice rychlého schnutí s vyšší objemovou sušinou vhodné pro korozní prostředí C1 až C4 vynikající přilnavost na ocelové a pozinkované povrchy

6 S-UNI materiály Vrchní samozákladující y S-UNI COAT rychleschnoucí antikorozní jednovrstvý alkydový vzhled: pololesklý tónování dle vzorkovnice RAL balení 20 kg VLASTNOSTI A POUŽITÍ používá se jako jednovrstvý nátěrový systém na ocelové povrchy, např. ocelové konstrukce, kontejnery, na ocelové palety, vhodná do korozního prostředí C2-C3. S-UNI COAT + extra rychleschnoucí antikorozní jednovrstvý vysoce nanášivý alkydový vzhled: polomatný tónování dle vzorkovnice RAL balení 20 kg VLASTNOSTI A POUŽITÍ používá se jako jednovrstvý nátěrový systém na ocelové povrchy, např. konstrukce, kontejnery, na ocelové palety a všude tam kde je potřeba silnější vrstva pro delší životnost vhodná do korozního prostředí C2-C3,s použitím pro vysokotlaké zařízení. S-UNI PUR jednovrstvá antikorozní dvousložková polyuretanová barva vzhled: pololesklý tónování dle vzorkovnice RAL balení 20 kg VLASTNOSTI A POUŽITÍ je určena k jednovrstvým antikorozním nátěrům oceli, kdy má zajistit nátěrovému systému antikorozní ochranu v různých náročně exponovaných prostředích. Nátěr je odolný vůči povětrnostním vlivům, žloutnutí, vlhkosti a mechanickému opotřebení. Barvu je možné použít i jako antikorozní základní nátěr pod vhodné vrchní nátěrové hmoty.

7 Kovářské barvy FERTENE G.G. A G.F. je jednosložkový alkydový vrchní s metalickým efektem, s typickým antickým matným vzhledem kovaného železa s vynikající přilnavostí na pozinkované povrchy. FERTENE je určen k nátěrům starých nebo nových výrobků, jako jsou brány, kovové zárubně, mříže atd. Zaručuje vysokou odolnost vůči vlhkosti, kyselým dešťům, ultrafialovým paprskům a slanému prostředí. může být tónovaný tintometrickým systémem ADVANCE HT. MICCACEO ACRYLIC je akrylátový dvousložkový vrchní s metalickým efektem, má vynikající odolnost proti mechanickému poškození, povětrnostním vlivům, vysokou přilnavost na hliník, pozinkovaný plech. Ideální pro nátěr bran, zábradlí, artefakty obecně vystavených venku. Může být tonován pomocí ADVANCE HT systému. S-UNI KOVÁŘ (ČERNÝ MAT) je alkydakrylový jednosložkový vrchní matný na bázi rozpouštědlových akrylátových pryskyřic s vynikající přilnavostí na pozinkované povrchy. Vhodný na venkovní i vnitřní prostředí.

8 výhradní dovozce pro ČR a SR Protipožární barvy Je jednosložkový vodouředitelný intumescentí protipožární nátěr. Neobsahuje alkyfenoletoxylatát (APEO) a slouží k protipožárnímu zabezpečení ocelových konstrukcí. Jeho cílem je udržet stabilitu a odolnost ocelové konstrukce až po uhašení nebo evakuaci objektu. Nátěr CHARFLAME byl testován ve státní laboratoři v souladu s normou EN a BS476 částí 20-21, dále dle evropské technické normy ETA - 15/0146.

9 výhradní dovozce pro ČR a SR Protipožární barvy Barrier Je protipožární nátěr na ochranu kovových konstrukcí a dílců, betonových sloupů a konstrukcí, betonových stropů, cihlových zdí atd. před ohněm. Speciální komponenty tohoto výrobku reagují mezi sebou při teplotách vyšších než C, přičemž vytvářejí izolační nehořlavou pěnu, která chrání konstrukci po určitou dobu před ohněm, brání tak jejímu sesutí. Doba, po kterou BARRIER chrání před ohněm se uvádí v minutách a tvoří "třídu" výrobku. Tato třída se mění podle typu podkladu a podle aplikovaného nánosu BARRIERU. Je určen na ochranu konstrukcí umístěných v interiérech nebo těch, které nejsou přímo vystaveny dešti či velké vlhkosti, jako jsou konstrukce průmyslových železných nebo zděných hal, obchodů, skladů, přístřešků, kin, divadel, škol, nemocnic, letišť, podzemní dráhy.

10 Protihluková a antivibrační barva výhradní dovozce pro ČR a SR ISD : 325 Je akustická zvuková a tepelná izolační barva s dobrou přilnavostí, vynikající flexibilitou a vysokou mechanickou a chemickou odolnosti. Jedná se o elastickou vodní emulzi s velmi slabým zápachem, což z něj činí mimořádně vhodný materiál pro vnitřní použití. Po zaschnutí je možné jej přetřít s jakýmkoliv typem barvy na bázi vodní nebo rozpouštědel. Přilnavost je optimální na podkladech různého charakteru, jako je ocel, pozinkované oceli, hliník, dřevo, sklo, laminátů a některých plastů. Používá se v odvětví stavby lodí a automobilového průmyslu (lakování karoserií a podvozků, díly vlaků, lodních trupů, motorů, potrubí, atd..). Pohlcuje mechanické vlny vyzařované ze zdrojů vibrací a je akusticky tlumící. Zabraňuje kondenzaci, a také zpomaluje hoření.

11 Tmely na dřevo PLASTUK LEGNO je dvousložkový polyesterový tmel na dřevo na bázi nenasycených polyesterových pryskyřic. Je vhodný k jakémukoliv typu práce s dřevěnými podklady, na rekonstrukci i velkých chybějících částí, na tmelení nebo povrchové dokončení atd. Aplikováním více vrstev po několika málo minutách je možné dosáhnout jakékoliv konečné tloušťky. Přidáním příslušného katalyzátoru rychle tvrdne; po ztvrdnutí se může řezat, hoblovat, vrtat, a brousit, jako kdyby to bylo dřevo. Může se lakovat většinou laků a mořidel, které jsou normálně k dostání na trhu. IMPASTUK je jednosložkový akrylátový tmel na dřevo určený k přímému použití, snadno aplikovatelný, rychleschnoucí, výborně brousitelný. Je vhodný k vyrovnávání a zahlazování prasklin v interiérech, ve dřevě, zdivu a sádrokartonu.

12 Orizzonti Interiérové vnitřní dekorační malby ORIONE je jemný dekorační nátěr do interiérů, která dodává povrchu rustikální kovový efekt. Materiál obsahuje zvláštní perleťové pigmenty, které na stěně vytvářejí barevné odlesky, které se podle světelných podmínek mění. KALLE je materiál do interiérů, tzv. benátský štuk, který dodává povrchu stěny velice jemný estetický vzhled, takový jaký zdobí a prosvěcuje staré benátské paláce. Aplikuje se stěrkou, snadno se s ním pracuje, může se používat jako základ a i jako vrchní nátěr na dekoraci rovných ploch nebo architektonických prvků, jako jsou rámy nebo sloupy. Je určen k aplikaci na zdi vyrovnané sádrou nebo běžnou omítkou. ALBA je omyvatelný vodouředitelný materiál s obsahem dezinfekčních přísad, pigmentů a plničů, které umožňují vynikající aplikaci, dodávají vysokou krycí schopnost a dobrou odolnost vůči zásadám; maximální omyvatelnosti se dosáhne za 8 až 10 hodin po aplikaci. Používá se jako základ pod aplikaci dekoračních nátěrů série ORIZZONTI. Může se aplikovat na běžné omítky na bázi vápna, cementové malty a cementu obecně, na vhodně ošetřený sádrový podklad i sádrokarton. KYMELIA je perleťová dekorace interiéru, která umožňuje realizovat konkrétní metalický efekt s měkkou a hedvábnou strukturou. Perleťové pigmenty, které tvoří povrch, vytváří barevné odlesky, které se liší v závislosti na jasu. Výrobky je možné barvit tintometrickým systémem ADVANCE HT. VEGAS je dekorativní štuk s lesklým kovovým efektem pro interiéry, který dává povrchu stěny estetický zrcadlový efekt. Snadno se aplikuje špachtlí a je možné jej použít jako povrchovou úpravu k výzdobě bytu nebo architektonických detailů, jako jsou římsy a sloupy. Je vhodný pro aplikaci na sádrové omítky a bílé stěny.

13 Obchodní partneři výhradní dovozce pro ČR a SR Výhradní zastoupení Našim cílem je reprezentovat italskou značku, která dává k dispozici zkušenosti těm, kteří hledají inovační materiály na zlepšení estetického vzhledu a funkčnosti povrchů. Firma Impa chce být zkrátka firmou se zdravým ekonomickým růstem, která se chová šetrně k životnímu prostředí i lidem. Zkušenost, která garantuje spolehlivost výrobků a služeb. Umění dívat se, abychom mohli zlepšovat. Umění poslouchat, abychom věnovali, maximální pozornost zákazníkům. Úcta k lidské práci, valorizace a růst. Impa začala vyrábět v roce 1962, díky úsilí zakladatele pana Annuta Zanarda. Začínala s řemeslnou prací v oboru stavebního malířství a rozhodla se vyrábět nátěry pro tento obor průmyslově. Firma Impa dosáhla během 50 let činnosti takových rozměrů, že byla zařazena mezi nejdůležitější italské výrobce v oboru barev a laků. Pintolak - je fasádní akrylátová barva, omyvatelná na bázi vinylových kopolymerů, která působí preventivně proti vytváření plísní, má vynikající krycí schopnost, dobrou bělost a příjemně matný sametový vzhled. Kromě toho je charakteristický vysokou odolností vůči atmosférickým vlivům, zásadám a vodě; to zajišťuje nezměněný vzhled povrchu po dlouhou dobu. PINTOLAK je určen na jakýkoliv podklad zdiva, jak do interiérů tak exteriéru, hlavně tam, kde je vyžadována zvláštní odolnost vůči špíně a omyvatelnost. Quattro stagione - je prodyšný hydronátěr na bázi vinylových kopolymerů, charakteristický snadnou aplikací, vynikající plnicí schopností a dobrým krytím. Je určený tam, kde je požadována dobrá prodyšnost omítek a vynikající vzhled. Matix - je omyvatelná barva pro profesionální vnitřní i vnější použití a vyznačuje se vysokou kryvostí a vynikající bělostí. Snadně se s ním pracuje i na vysoce savé podklady. Vhodný pro výstavní stojany. Může být použit na plochy pro nový interiér, na obnovení malby, přímo na sádrokarton nebo pro chráněné venkovní prostředí. Pintolak, Quattro i Matix - tyto materiály barevně tónujeme v systému ADVANCE HT do všech odstínů NCS (cca 2000 odstínů).

14 Obchodní partneři Viton je český výrobce průmyslových barev, nabízí systémy pro povrchovou úpravu oceli, zinkovaných a hliníkových podkladů, betonu. S tímto výrobcem naše firma S-Universal s.r.o. spolupracuje více jak 10 let v oblasti obchodu a nátěru ocelových konstrukcí. Po těchto dlouholetých zkušenostech můžeme tvrdit, že výrobky společnosti VITON představují pro zákazníka výborný poměr cena kvalita. ZÁKLADNÍ BARVY PRIMERS: KG 09 - je univerzální základní barva. Vhodná především pro nátěry ocelových konstrukcí, kontejnerů, palet, přepravek, boxů a dřeva. Lze ji aplikovat stříkáním, štětcem i válečkem. Nejlepšího výkonu se dosáhne airless stříkáním. KG 11 - je základní alkydová antikorozní nátěrová hmota určená pro korozní ochranu ocelových konstrukcí, palet, přepravek a kontejnerů, strojů, atd. v průmyslových prostředích. Má velmi rychlé zasychání s aktivní protikorozní ochranou - obsahuje zinkfosfátové antikorozní pigmenty. KG 13 - je základní alkyduretanová antikorozní nátěrová hmota určená pro korozní ochranu kovů v průmyslových prostředích (ocelové konstrukce, palety, obytné a materiálové kontejnery, stroje). Mezi její hlavní výhody patří možnost přestřiku vybranými typy 2K PUR vrchních y. ZG 13 - je dvousložková epoxidová antikorozní barva s vynikající přilnavostí k materiálům jako je ocel, hliník, zinek, apod. Je určená do těžkého korozního prostředí v kombinaci s vhodným vrchním em. Má výbornou chemickou a mechanickou odolnost a je schopna odolávat ropným látkám, olejům a tukům, zvýšené vlhkosti či trvalému ponoru, roztokům některých kyselin a louhů. ZG 13 není testován na výrobcích přicházejících do přímého styku s potravinami, krmivy, pitnou vodou, dětským nábytkem a hračkami. SAMOZÁKLADUJÍCÍ BARVY 2V1 - JEDNOŠICHTOVKY: KE 31 - je samozákladující alkydová antikorozní nátěrová hmota určená pro korozní ochranu kovů (kovové konstrukce, ocelové palety, stroje apod.) v průmyslových prostředích. Vyniká velmi rychlým zasycháním a díky speciálním pigmentům také velmi dobrou protikorozní ochranou. PE 33 - je dvousložková polyuretanová rychleschnoucí samozákladující nátěrová hmota určená pro jednovrstvou povrchovou ochranu ocelových a pozinkovaných předmětů (ocelové konstrukce, kontejnery, palety, dopravení a stavební stroje, nádrže, apod.) v průmyslových prostředích s klasifikací C3-C5. Je vysoce odolná proti vlhkosti, mechanickému i chemickému namáhání, křídovatění, žloutnutí, solím, kyselinám, účinkům čisticích prostředků a chemikálií.

15 VRCHNÍ Y: KD 51 - je alkydová nátěrová hmota určená pro finální povrchovou ochranu kovů (kovové konstrukce, ocelové palety, stroje apod.) v průmyslových prostředích. Při aplikaci na kov se musí použít vhodný antikorozní základ (např. KG 13, KG 11). Vyniká velmi rychlým zasycháním. KD 53 - je alkyduretanová nátěrová hmota určená pro finální povrchovou ochranu kovů (kovové konstrukce, ocelové palety, stroje apod.) v průmyslových prostředích. Při aplikaci na kov se musí použít vhodný antikorozní základ (např. KG 13, KG 11 nebo ZG13). KD 64 - je alkyduretanová nátěrová hmota určená pro lesklou povrchovou ochranu kovů (kovové konstrukce, ocelové palety, stroje apod.) v průmyslových prostředích. Před aplikací na kov je nutno použít vhodný antikorozní základ (např. KG 13, KG 11). Výhodou uretanizovaného pojiva je vyšší stálobarevnost, životnost a mechanická odolnost. PD 53 - je dvousložková pololesklá polyuretanová rychleschnoucí nátěrová hmota určená pro konečnou povrchovou ochranu ocelových a pozinkovaných předmětů (ocelové konstrukce, kontejnery, palety, dopravní a stavební stroje, nádrže, apod.) v průmyslových prostředích s klasifikací C3-C5. Je vysoce odolná proti vlhkosti, mechanickému i chemickému namáhání, křídovatění, žloutnutí, solím, kyselinám, účinkům čistících prostředků a chemikálií. PD 64 - je dvousložková polyuretanová extra lesklá rychleschnoucí nátěrová hmota určená pro konečnou povrchovou ochranu ocelových a pozinkovaných předmětů (kontejnery, dopravní technika a stavební stroje, nádrže, apod.) v průmyslových prostředích s klasifikací C3-C5. Je vysoce odolná proti vlhkosti, mechanickému i chemickému namáhání, z křídovatění, žloutnutí, solím, kyselinám, účinkům čistících prostředků a chemikálií. ZD 53 - je vrchní dvousložkový epoxidový určený k povrchové úpravě kovů, dřeva, betonu a plastů. Je určen do těžkého korozního prostředí. Má výbornou chemickou a mechanickou odolnost. Je schopen odolávat ropným látkám, olejům a tukům, zvýšené vlhkosti či trvalému ponoru, roztokům některých kyselin a louhů. Samozákladující barvy a vrchní y mícháme do všech odstínů RAL.

16 Obchodní partneři Naše společnost S-Universal s.r.o. nově nabízí výrobky firmy ADLER, které poskytují spolehlivou a profesionální ochranu dřeva v interiérech a exteriérech. Tyto výrobky jsou precizně odzkoušené, a proto neškodí našemu zdraví. Společnost ADLER již dlouhá léta důsledně nabízí celou řadu nátěrových prostředků na dřevo, které vynikají uživatelskou vlídností a mimořádnou ekologičností. Jejich nátěrové systémy na okna a renovaci oken jsou vyzkoušené mnoha spokojenými zákazníky. IMPREGNACE: Pullex Imprägnier-Grund - je základ na bázi rozpouštědel, pro impregnaci a základování dřeva v exteriéru při nových nátěrech. Pullex Aqua-Ipmrägnierung - je základ a impregnace na bázi vody pro nové nátěry dřeva v exteriéru. Pullex Renovier-Grund - je základní a sjednocující nátěr vhodný pro sanaci silně zvětralých podkladů v exteriéru, zesvětluje podklad a slouží jako ochranná impregnace. LAZUROVACÍ OCHRANA DŘEVA: Pullex 3in1 lasur - je matná, profesionální ochrana dřeva. Impregnace,základ a vrchní nátěr v jednom. Pro nové nátěry dřevěných fasád, balkonů, pergol atd... Pullex Silverwood - je 3v1-impregnace, základ a efektní lazura. Rozpouštědlová, bezaromatická lazura na dřevěné fasády, konstrukce v exteriéru s charakterem starého dřeva. Pullex Plus-lasur - je léty ověřená prémiová rozpouštědlová, bezaromatická lazura pro nové a renovační nátěry dřevěných fasád, krovů, plotů, atd. Pullex color - je univerzální, krycí nátěr na dřevo. Rozpouštědlová, hedvábně-matná barva na dřevo speciálně pro sanaci různých dřevěných stavebních prvků v exteriéru. Bodenöl - je vodoodpudivý olej na dřevo pro dřevěné terasy,vodorovné plochy v exteriéru. Dodávaný ve třech odstínech (Lärche,Java, Kongo). Holzöl - je olej na dřevo na bázi přírodních, zušlechtěných olejů, pro svislé plochy v exteriéru např. Fasády, balkony.

17 INTERIÉROVÉ OLEJE A VOSKY: Legno - öl - je bezbarvý rychleschnoucí olej, vhodný pro veškeré povrchy z listnatého i jehličnatého dřeva v interiéru. Podlahy, nábytek atd. Legno-Hartwachsöl - je přírodní tvrdý voskový olej. Špičkový vysokosušinový (více jak 97%) produkt, který je obzvláště šetrný k životnímu prostředí. Stačí nanášet v 1 vrtstvě. Samovznětlivý!!! Legno-Wachs - je vosk, který vytváří na povrchu dřeva ochranný film odpuzující vodu a nečistoty. Legno-color - je olej, určený k tónování do velkého množství odstínů. Po aplikaci barevného oleje color se doporučuje ošetření povrchu bezbarvým produktem legno-öl, legno-wachs, legno-hartwachsöl. Barvy Adler nabízí spousty dalších lazur, mořidel, olejů a laků pro profesionální použití, které lze řešit individuálně.

18 Obchodní partneři Naše firma S - Universal s.r.o. má i zastoupení výrobce barev Tikkurila. Finský výrobce nabízí širokou škálu prémiových barev pro spotřebitele i profesionály, sloužící na ochranu a dekoraci povrchů. Nabízené produkty zahrnují jednak interiérové barvy, laky a taktéž exteriérové produkty na dřevo a kovové povrchy. Současně vyrábí Tikkurila i barvy a nátěry pro strojírenský a dřevařský průmysl. DŘEVOPRODUKTY: Valtti super guard - je základní olejová impregnace na venkovní dřevěné povrchy. Valtti color - je polotransparentní olejová tenkovrstvá lazura, která má hluboký průnik do dřeva a zachovává jeho přirozenou krásu, potlačuje nepříznivé účinky vlhkosti a UV-záření. Nejprodávanější lazura. Valtti expert - je tenkovrstvá alkydová lazura na dřevo s přísadou vosku. Určená na zvýšení odolnosti, vodoodpudivost a životnosti nátěru. Prodává se v 7 hotových odstínech. Valtti complete - je inovativní renovační lazura pro nátěry všech typů dřeva v exteriéru. Výrobek má tixotropní vlastnosti, snadná aplikace, nestříká a neskapává. Nevyžaduje základní nátěr tzv. 2v1. Valtti color extra - je alkydová silnovrstvá polotransparentí lazura vytváří lakový film. Vhodná na použití eurohranolů, oken a dveří... Valtti opaque - vodouředitelná krycí vrchní lazura vyrobená z alkydového a akrylátového pojiva určená na venkovní dřevěné povrchy. Zpomaluje růst plísní a modrání dřeva. Valtti wood oil - tradiční lněný olej na dřevo, chrání proti vlhkosti a špíně, vodoodpudivý, používaný hodně na venkovní dřevěné terasy. Všechny tyto výrobky(mimo Valtti expert) u nás tónujeme do velké škály odstínů. INTERIÉROVÉ MALBY: Feelings interior paint - vodouředitelná akrylátová barva nejvyšší kvality bez emisí. Vysoce odolná vůči umývání. Optiva super matt 3 - vodouředitelná akrylátová interiérová barva pro vnitřní použití, určená pro reprezentativní místnosti, kanceláře, haly, kde je žádoucí plně matný vzhled s dobrou omyvatelností a životností.

19 SPECIÁLNÍ BARVY A LAKY: Panssarimaali - barva na plechové střechy. Alkydová barva obsahující aktivní antikorozní pigment, určená na venkovní nátěry pozinkované oceli, hliníku a ocelových povrchů, odolává čistidlům, olejům a tukům,vysoce odolná povětrnostním vlivům. OTEX - speciální alkydový základ, adhezní základ na veškeré povrchy, vnitřní i venkovní použití... Unica Super laquer - rychleschnoucí alkyduretanový lak obsahující prostředek pro ochranu UV - záření. Mechanická odolnost, venkovní i vnitřní použití. Barvy Tikkurila nabízí spousty dalších speciálních barev pro profesionály, které lze řešit individuálně.

20 Obchodní partneři z dalších barev Vám můžeme nabídnout výrobky od firmy Teluria: BARLET fasádní barvy (akrylátové, silikonové, silikátové, vápenné) probarvené pastovité omítky (akrylátové, silikonové, silikátové) mozaikové omítky REMAL interiérové malby (Ekonomik, Expert, Protiplísňový, Forte) penetrace (univerzální, hloubkové) LAZUROL impregnace tenkovrstvé lazury (Classic, Topdecor) silnovrstvé lazury (Gold) Další produkty HOSTAGRUND a INDUSTROL. malířské interiérové barvy HET: Supermalba - klasický standartní malířský nátěr. Hetmal plus - interiérová disperzní bílá barva s vysokou kryvostí, 93% bělost. Klasik - interiérová disperzní vysoce bílá barva, 95% bělost. Brilant interiérová disperzní omyvatelná barva, 95% bělost. Klasik color - tónovaná interiérová disperzní otěruvzdorná barva. Brillant CREATIVE - tónovaná interiérová disperzní částečně omyvatelná barva.

21 barvy a míchané spreje dle odstínu auta - odstíny hladké, metalické, perleťové hotové spreje - 150ml odstíny,,škoda,,, RAL technické spreje - na dutiny, spodky aut, základy, plniče, laky AUSTIS prodáváme vodouředitelné barvy na kov, dřevo, beton, střechy - ETERNAL Eternal akrylátový mat - je hedvábně matná, vysoce odolná vodouředitelná barva pro nátěr stavebních prvků, střech, a konstrukcí, kde podkladovým materiálem je pozinkovaný plech i bez předchozí; oxidace, kovy, dřevo, beton, neglazovaná keramika. ETERNAL na kovy - je samozákladující Nátěrová Hmota na železo, zinek, titanzinek, hliník, měď, mosaz i ve vyšším korozním prostředí. ETERNAL na střechy - je trvalé pružná NH pro ochranné nátěry a drobné opravy vláknocementé, betonové, a asfaltové krytiny výrazně prodlužující jejich životnost. ETERNAL stabil - je NH s hydroizolačními vlastnostmi k povrchové úpravě betonových ploch. ETERNAL in Thermo - je interiérová NH s tepelně izolačními vlastnostmi. ETERNAL in stop - je izolační interiérová NH zabraňující průniku skvrn z podkladu. ETERNAL in Klasika - je interiérová disperzní malířská barva s exkluzivní bělostí. FORTEKRYL (lesk i mat) - je podlahový jednosložkový polyuretanový lak pro vysoce odolné nátěry dřeva v interiéru.

22 Ukázka našich referenčních staveb: Breda Opava Mayo Humpolec Obchodní centrum Praha - Černý Most Škoda Mladá Boleslav Tos Kuřim Velkosklad potravin Slaný

23

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,-

HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,- LÉTOBARVY 8/19 HAMMERITE KOMAPRIM 3v1 BÁZE 0,75 litru od 335,- Základní a vrchní antikorozní email na kov, elegantní polomatný vzhled, rychlé zasychání, kombinovaný antikorozní účinek, jednoduchá aplikace

Více

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT

KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KATALOG NÁTĚROVÝCH HMOT KVALITA ZA DOBROU CENU COLOR S.R.O. Barvy syntetické základní Primer S 2000 Barva syntetická základní Primer S-2000 je určen pro základní nátěry kovů a dřeva pod olejové, syntetické,

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- BARVY PODZIMU HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA Doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ Kdyby tak stěny mohly mluvit! Na tisíce stěn a tisíce odstínu... Vyberte svůj příbeh! 1 O stupeň lepší! 2 3 BARVY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ 4 5 BRAVO FAS fasádní

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Ing. Zdeněk Kratochvíl vedoucí OTS HET spol. s r.o. David Fučík produktový manažer Spojené kartáčovny a.s. Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor,

Více

Průmyslové nátěrové hmoty

Průmyslové nátěrové hmoty Průmyslové nátěrové hmoty Společnost FEYCOLOR vznikla v Německu v roce 1948 a je trvale úzce specializována na vývoj a výrobu vysoce kvalitních průmyslových nátěrů pro oblast antikorozní ochrany, ochrany

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. struktura plyše, vysoká životnost

Více

Kterou lazuru z vaší nabídky použít?

Kterou lazuru z vaší nabídky použít? Kterou lazuru z vaší nabídky použít? Současná nabídka lazur z COLORLAKu představuje ucelenou a profesionální formu ochrany dřeva ve všech jeho oblastech povrchové úpravy pro použití v exteriéru i interiéru.

Více

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg NOVÁ TECHNOLOGIE DTM DIRECT TO METAL antikorozní základní i vrchní barva 11 m 2 /kg Jednosložková antikorozní akrylátová matná barva Na všechny druhy kovů, plechů, dřevo, beton a další povrchy bez použití

Více

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Společnost BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o. je tradiční český výrobce nátěrových hmot s více jak 120letou

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

Níže uvedená nabídka platí pouze pro nákup na Woolite tekutý prací prostředek, 4,5 l, s kreatinem 159,- sleva 90 Kč 172,-

Níže uvedená nabídka platí pouze pro nákup na   Woolite tekutý prací prostředek, 4,5 l, s kreatinem 159,- sleva 90 Kč 172,- Osobní odběr zdarma na více než 140 prodejnách Níže uvedená nabídka platí pouze pro nákup na www.balshop.cz Coccolino Intense Pearls, 250 g, více druhů Woolite tekutý prací prostředek, 4,5 l, s kreatinem

Více

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch KATALOG VÝROBKŮ LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PODLAHOVÉ MATERIÁLY PRO PROFESIONÁLY Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch WASSERBASIERTER FUSSBODENLACK Schnelle Trocknung: 20-40 Minuten Z-157.10-131

Více

Povrchová úprava dřeva

Povrchová úprava dřeva Povrchová úprava dřeva Základní napouštědlo na dřevo Lazura na dřevo Ekologické zušlechtění dřeva Lazura s dlouhodobou ochranou dřeva Profi-Lazura na dřevo Týkový olej Akrylátový izolační základ na dřevo

Více

Číslo a název výrobku

Číslo a název výrobku Číslo a název výrobku 102 Olej na zahradní nábytek - Classic 0,750 537 18 30 106 Pečující olej 1,000 537 83 6 107 Pečující vosk 1,000 537 83 6 108 Olej na pracovní plochy - Pur Solid 0,375 510 8 64 0,500

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům PŘEHLED PRODUKTŮ Proti hnilobě Proti UV záření Ochrana proti UV záření Proti červotočům Xyladecor profesionální ochrana dřeva Co nevíte o ICI a značce Xyladecor? ICI Group - největší světový producent

Více

Průmyslové povrchové úpravy KOVOVÉ KONSTRUKCE.

Průmyslové povrchové úpravy KOVOVÉ KONSTRUKCE. Průmyslové povrchové úpravy KOVOVÉ KONSTRUKCE www.colorlak.cz POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ V tomto materiálu nabízíme zákazníkům přehled několika nejčastěji používaných nátěrových systémů (NS)

Více

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu Výrobní program 100 + let ve světě barev No. 1 v Německu 100 + let ve světě barev Interiérové a fasádní barvy Alpina Forte Vysoce jakostní interiérová disperzní barva výtečná krycí schopnost při jedné

Více

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ BARVY A LAKY

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ BARVY A LAKY estron www.estron.cz estron@estron.cz PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ BARVY A LAKY ROZDĚLENÍ BAREV: UCELENÁ ŘADA NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH PROFESIONÁLNÍCH BAREV NA KOV jednoduchý manuál praktických informací Základy

Více

Dokonalá ochrana dřeva existuje!

Dokonalá ochrana dřeva existuje! Dokonalá ochrana dřeva existuje! Nová řada kvalitních lazur a laků na dřevo k přírodě s respektem D ŘE VO D O HLO U BKY D ŘE VO D O HLO U BKY N APA DENÍ D ŘE VA přehled produktů lazura premium DLOUHODOBÁ

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. malířský válec na velké plochy,

Více

SILIKONOVÉ SILIKONOVÁ ŘADA

SILIKONOVÉ SILIKONOVÁ ŘADA - SILIKONOVÁ ŘADA BARVY A OMÍTKY NA BÁZI SILOXANOVÝCH PRYSKYŘIC PŘEDSTAVUJÍ NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ PRO OCHRANU VAŠEHO DOMU PŘED VODOU, ZIMOU A PRACHEM. VÝHODY ŘADY Silikonové omítky v současné době představují

Více

MARIS POLYMERS CENÍK 2011

MARIS POLYMERS CENÍK 2011 MARIS POLYMERS CENÍ TEUTÉ HYDROIZOLAČNÍ MEMBRÁNY odstín balení / FLASH Elastická, tekutá, jednosložková, Spotřeba při 3 vrstvách,, kg/m Elastická, tekutá, tixotropní, jednosložková, polyuretanová, vodě

Více

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní

Polymer beton. Použití Přírodní nebo dekorativní Polymer beton TF - PB Možnost aplikace v interiérech. Vysoká odolnost proti vlhku, vodě, ropným produktům a jiným chemickým mediím, Vyniká dlouhou životností. 18,25 KG 1m2/ 10 mm tloušťky 16+1,5+0,75 KG

Více

CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15

CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15 CELULÓZOVÁ STRUKTURÁLNÍ STĚRKA CMS 15 Použití: Celulózová strukturální stěrka CMS 15 je dekorativní úprava povrchu, tvořená směsí buničiny a speciálních aditiv. Po aplikaci a důkladném vysušení v interiéru

Více

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek Fasády vyhotovil: Břetislav Bardonek Co je fasáda Fasáda neboli průčelí je vnější stěna stavby, její konečná úprava. Bývá prolomena okny a vchody a členěna různými architektonickými prvky, například V

Více

34402 Šedá Černá 6

34402 Šedá Černá 6 NOVOL plnič ACRYL PRIMER sprej jednosložkový plnící akrylový základ pro vyrovnání povrchů po tmelení a nebo na staré vrstvy nátěrů. Perfektní pro bodové opravy. Velmi krátký čas schnutí umožňující rychlé

Více

KATALOG NÁTĚRŮ

KATALOG NÁTĚRŮ KATALOG NÁTĚRŮ www.honter.cz info@honter.cz 773 851 581 Společnost Honter nabízí špičkové stříkané, pěnové, izolační materiály, ale také hydroizolační a ochranné nátěry vhodné pro celou řadu povrchů a

Více

Silikátové nátěrové systémy

Silikátové nátěrové systémy Silikátové nátěrové systémy Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz 13-0716_Profitec_Silikátové_naterove_systemy_v2.indd 1 10.4.2013 9:19:28 Profitec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec

Více

katalog 2017 # antigraffiti

katalog 2017 # antigraffiti katalog 2017 # antigraffiti Antigraffiti systém - odstraňovače IG 111 GRAFFITISOLV IG 111 je speciálně vyrobený pro rychlé čištění tagů nebo graffiti, které jsou aplikované na materiály, jako jsou barvy, fasády,

Více

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY

SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY SILIKÁTOVÉ NÁTĚROVÉ SYSTÉMY Ideální pro historické i moderní budovy www.meffert.cz ProfiTec silikátové nátěry Přirozený pokrok ProfiTec silikátové nátěrové systémy jsou přírodní minerální materiály s vysokým

Více

PINTURA INDUSTRIAL PRŮMYSLOVÉ BARVY PRESENTACIÓN DEL SISTEMA

PINTURA INDUSTRIAL PRŮMYSLOVÉ BARVY PRESENTACIÓN DEL SISTEMA PINTURA INDUSTRIAL PRŮMYSLOVÉ BARVY PRESENTACIÓN DEL SISTEMA Průmyslový systém: Disolac+ Průmyslová odmašťovadla. Průmyslové primery. Tintometrický systém Disolac+: 24 tonerů, 31 pojidel, speciální přísady.

Více

Průmyslové nátěrové hmoty

Průmyslové nátěrové hmoty Průmyslové nátěrové hmoty Společnost FEYCOLOR vznikla v Německu v roce 1948 a je trvale úzce specializována na vývoj a výrobu vysoce kvalitních průmyslových nátěrů pro oblast antikorozní ochrany, ochrany

Více

OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI

OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI ÚDRŽBA A RENOVACE Vše z jedné ruky! Vhodné udržovací a renovační produkty pro každou průmyslovou první vrstvu. Passion for wood UDRŽOVACÍ A RENOVAČNÍ SORTIMENT OPTIMÁLNĚ

Více

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody:

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody: Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox R RH ROPOVODY, PLYNOVODY Nátěr na železné konstrukce, antikorozní základní i vrchní nátěr. Popis výrobku: Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota

Více

Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB

Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB Ceník Řeziva, KVH, Plotovek, OSB Otevírací doba: Po Pá 7 30 15 30 Jaroslav Karban Ořešská 972/59, Praha 5, 155 00 prodejna: 778 480 171 mob: 603 427 868 E-mail: jaroslav-karban@seznam.cz www.palubkykarban.cz

Více

Primer pro bezesparé polymerní a epoxidové podlahy. V souladu s EN13813 SR-B2,0

Primer pro bezesparé polymerní a epoxidové podlahy. V souladu s EN13813 SR-B2,0 TRE-MLI s.r.o. Jankovcova 1055/13 budova C2, 170 00 Praha 7 E-mail: prodejna@tre-mli.cz, tel.: 220 561 139; mobil: 602 961 461; 774 432 211www.tre-mli.cz Přijímáme všechny druhy platebních karet, zasíláme

Více

KATALOG NÁTĚROVÉ HMOTY

KATALOG NÁTĚROVÉ HMOTY KATALOG NÁTĚROVÉ HMOTY 2012 2013 Dnes vyrábíme produkty, které naše konkurence teprve objevuje. Akciová společnost ROKOSPOL představuje v České republice firmu orientovanou na výzkum a vývoj v oblasti

Více

Ceník velkoobchodní platný od

Ceník velkoobchodní platný od velkoobchodní JAP-Barvy laky /Centrum barev www.mojebarvy.cz Název - Použití Cenová skupina Odběr Odběr Odběr Odběr Odběr Odstín 1-10kg 11-99 kg 100-199kg 200-399kg 400kg a více Základní barva jednosložková

Více

Wood Professional Cosmetics

Wood Professional Cosmetics Wood Professional Cosmetics Impregnace Lazury Barvy orma Wood Professional Cosmetics Impregnační ochranné povrchové úpravy pro exteriér Ochranné nátěry na lodě Nátěry na vodní bázi impregnační povrchové

Více

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů 2016 Univerzální rádce pro práci s barvami Doporučený pracovní postup představuje spolehlivý recept, jak dosáhnout kvality

Více

Průmyslové povrchové úpravy ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA.

Průmyslové povrchové úpravy ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA. Průmyslové povrchové úpravy ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA www.colorlak.cz POVRCHOVÁ ÚPRAVA ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY V tomto materiálu nabízíme zákazníkům přehled několika nejčastěji používaných nátěrových systémů (NS)

Více

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY

IMPREGNAČNÍ PŘÍPRAVKY PRO BAZÉNY PRO BAZÉNY KATALOG VÝROBKŮ 79 NORPHEN POOL Epoxidový nátěr pro bazény. NORPHEN POOL je dvousložkový přípravek, který se připravuje k použití bezprostředně před aplikací smícháním dvou složek pomocí mechanického mixéru.

Více

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly NOSNÉ KONSTRUKCE Betonové základy 80-150 100 Venkovní stěny / -sloupy beton, železobeton (vnější prostředí) 60-80 70 přírodní kámen (vnější prostředí) 60-250 80 cihly, lícové cihly (vnější prostředí) 80-150

Více

Přílohy: Technická informace. Bezpečnostní list. Disbopox 442. Přílohy: Technická informace. Bezpečnostní list složka A. Bezpečnostní list složka B

Přílohy: Technická informace. Bezpečnostní list. Disbopox 442. Přílohy: Technická informace. Bezpečnostní list složka A. Bezpečnostní list složka B DISBON - podlahové nátery Disbon 400 Vodou ředitelný disperzní lak na betonové podlahy ve vnitřním i vnějším prostředí. Vhodný jako nátěr pro retenční vany na oleje a motorovou naftu. Ochranný nátěr na

Více

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY 31 32 PRUŽNĚ PLASTICKÉ TMELY AKRYLOVÉ TMELY ŠTUKOVÝ TMEL Tmelení spojů a prasklin na fasádách, opravy prasklin štukových povrchů, retušovací opravy zrnitých povrchů, dokončovací hrubozrnné spárování kolem

Více

Povrchová úprava železa, oceli a kovů

Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava kovů je snadná Železo, ocel a další kovy vyžadují ochranu proti korozi. Neošetřené kovové výrobky a konstrukce mají bez vhodné povrchové úpravy velmi

Více

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY

LEPICÍ A STĚRKOVÉ HMOTY PENETRACE Prince Color Multigrund PGM - Základní penetrační nátěr na stěny, stropy a podlahy. Pod nátěry, omítka, obklady a samonivelační hmoty. Vodou ředitelný, pro vnitřní i vnější použití, používá se

Více

RYCHLESCHNOUCÍ produkty pro ocelové konstrukce

RYCHLESCHNOUCÍ produkty pro ocelové konstrukce RYCHLESCHNOUCÍ produkty pro ocelové konstrukce V rámci dlouhodobého výzkumu a vývoje Hempel neustále hledá cesty, jak zefektivnit proces aplikace našich nátěrů a zvýšit kvalitu konečného výsledku. Proto

Více

LAZURY A LAKY STRUČNÝ PRŮVODCE PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO Q U A LIT Y

LAZURY A LAKY STRUČNÝ PRŮVODCE PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO Q U A LIT Y STRUČNÝ PRŮVODCE SCANDINAVIAN Q U A LIT Y PRO DOKONALOU PÉČI O DŘEVO PŘEDSTAVENÍ ZNAČKY Na severu Evropy patří dřevo k největším přírodním pokladům. Skandinávci pracují se dřevem od nepaměti a díky tomu

Více

IMPREGNACE A ZÁKLADY. Hloubkový základ Lacryl LF 595. Silikonový zpevňující základ 916

IMPREGNACE A ZÁKLADY. Hloubkový základ Lacryl LF 595. Silikonový zpevňující základ 916 Hloubkový základ Lacryl LF 595 Vodní základ bez rozpouštědel, pachově neutrální a hluboce pronikající,. Difúzní, dobře, zlepšující přilnavost, odolný vůči zásadám a rychle schnoucí. V systému s CreaGlas

Více

BÜCHNER systémy na podlahy BÜCHNER Systémy na podlahy

BÜCHNER systémy na podlahy BÜCHNER Systémy na podlahy BÜCHNER Systémy na podlahy Nátěry podlah pro lehké zatížení Vodou ředitelné Vlastnosti: lehké pochozí a pracovní zatížení v dílnách a skladech. Silně savé Normální podlahy BÜCHNER ELG- Aqua - dobře se

Více

Moderní nátěry dřeva a kovů. Průvodce sortimentem

Moderní nátěry dřeva a kovů. Průvodce sortimentem Moderní nátěry dřeva a kovů Průvodce sortimentem Profesionální řešení povrchových úprav dřeva Vyspělé technologie (např. nanotechnologie) a rozsáhlé výrobní zkušenosti skupiny BASF spoluvytvářejí a garantují

Více

CENÍK DEKORATIVNÍCH BAREV

CENÍK DEKORATIVNÍCH BAREV CENÍK DEKORATIVNÍCH BAREV Ceník je platný od 1.3.2007 Ceny jsou uvedeny v CZK bez DPH 19 %. Tikkurila s.r.o. Minická 635 278 01 Kralupy nad Vltavou tel.: +420 315 704 573 fax: +420 315 721 082 www.tikkurila.com

Více

Vulmkoriz-Pur OIL. Vulmkoriz-Pur OIL je jednosložková, vzduchem vytvrzovaná polyuretanová antikorozní nátěrová hmota

Vulmkoriz-Pur OIL. Vulmkoriz-Pur OIL je jednosložková, vzduchem vytvrzovaná polyuretanová antikorozní nátěrová hmota Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmkoriz-Pur OIL ROPOVODY, PLYNOVODY Popis výrobku: Vulmkoriz-Pur OIL je jednosložková, vzduchem vytvrzovaná polyuretanová antikorozní nátěrová hmota pigmentovaná zinkofosfátem.

Více

Předúprava - Základní úprava

Předúprava - Základní úprava Předúprava - Základní úprava Woca laky Pro profesionální dokončení povrchů Jako důsledek několika desetiletí výzkumu a vývoje v kombinaci s více než 40lety zkušeností, přináší společnost Wood Care- Dánsko

Více

Seznam výrobků Lena Chemical s.r.o. 2015

Seznam výrobků Lena Chemical s.r.o. 2015 Seznam výrobků Lena Chemical s.r.o. 2015 R Lena P 101 Opravné sady a přísady pro opravu podlah Betonových a jiných konstrukcí Neplněný bezrozpouštědlový dvousložkový čirý epoxidový vazný můstek, zpevňovač

Více

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky Příprava před zateplením fasády 3. výběr typu fasádní omítky Výběr vhodné omítky závisí na požadovaných vlastnostech materiálu, podmínkách aplikace, požadavcích vyplývajících z konkrétního typu budovy,

Více

Krásná a čis tá fasáda

Krásná a čis tá fasáda Krásná a čis tá fasáda * s taráme se fasádní nátěry Mít krásnou fasádu Mít krásnou fasádu je snaha většiny majitelů domů. Fasáda tvoří dominantní část budov a bez hezké fasády nelze dosáhnout hodnotného

Více

K A T A L O G V Ý R O B K Ů

K A T A L O G V Ý R O B K Ů K A T A L O G V Ý R O B K Ů FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Penetrační nátěry Podlahové nátěry Stěrky Průmyslové podlahy FOTOGALERIE Podlahové systémy Polycol Bazény Balkóny Schodiště Autonástavby

Více

Jak stěny podporují mé zdraví?

Jak stěny podporují mé zdraví? Baumit Klima omítky Jak stěny podporují mé zdraví? Regulují vlhkost v interiéru Bez alergenů a škodlivých látek Chrání před vznikem plísní Váš domov. Vaše stěny. Vaše zdraví. Řešení Baumit Klima systému

Více

Nátěry dřevěného obložení

Nátěry dřevěného obložení Nátěry dřevěného obložení Dříve než začnete Máte k disopozici dřevo přírodní a drsné nebo již dřevo natřené či jinak ošetřené? Dřevo je živý materiál, který vyžaduje speciální péči. Přestože je dřevo

Více

Moudré řešení pro Vaše stavby 01/2012. Dřevostavby. Řešení pro exteriéry a interiéry

Moudré řešení pro Vaše stavby 01/2012. Dřevostavby. Řešení pro exteriéry a interiéry Moudré řešení pro Vaše stavby 01/2012 Dřevostavby Řešení pro exteriéry a interiéry ÚVODNÍ SLOVO Společnost TERMO + s.r.o. je obchodně stavební společnost zaměřená zejména na dodávku kvalitních, v praxi

Více

chytrá barva žije nejdéle

chytrá barva žije nejdéle chytrá barva žije nejdéle Proč AntiRezin? - je Chytrá barva na železo, rez a lehké kovy - zastaví korozi - chrání povrch materiálu proti povětrnostním vlivům a dalšímu rezivění - má dlouhou životnost -

Více

Základní barevná škála omítek a barev MAMUT

Základní barevná škála omítek a barev MAMUT Vnitřní i vnější omítky MAMUT jsou moderním řešením povrchové úpravy fasád a zateplovacích systémů. Splňují požadavky nejen estetické, ale také ochranné. Nabízená široká barevná škála Vám umožní vytvořit

Více

Používá se jako nátěr kovových konstrukcí (i z lehkých kovů a slitin), jako antikorozní ochrana s vysokou mírou

Používá se jako nátěr kovových konstrukcí (i z lehkých kovů a slitin), jako antikorozní ochrana s vysokou mírou Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox RD OCELOVÉ KONSTRUKCE Antikorozní základní nátěr Popis výrobku: Vulmproepox RD je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky

Více

Nátěry fasád Dříve než začnete První natírání vašeho domu je velkým okamžikem. Váš dům díky správně zvolené fasádní barvě získá originální výraz. Pokud jde o údržbu, jistě nechcete, aby váš dům byl jenom

Více

BALAKOM PRODUKTY OBSAH CENÍK Informace k ceníku 4 Kontakty 5 Ceník značky BALAKOM 6 Ceník značky SADOLIN 15 Logistická tabulka 18

BALAKOM PRODUKTY OBSAH CENÍK Informace k ceníku 4 Kontakty 5 Ceník značky BALAKOM 6 Ceník značky SADOLIN 15 Logistická tabulka 18 OBSAH CENÍK 2008 Informace k ceníku 4 Kontakty 5 Ceník značky BALAKOM 6 Ceník značky SADOLIN 15 Logistická tabulka 18 BALAKOM PRODUKTY řada LUXOL LUXOL IMPREGNANT FUNGICIDNÍ NAPOUŠTĚDLO NA DŘEVO 9 LUXOL

Více

Základ Vašeho úspěchu. Průmyslové podlahy

Základ Vašeho úspěchu. Průmyslové podlahy Základ Vašeho úspěchu Průmyslové podlahy Obsah 3 4 5 9 10 Důležitá je správná volba podlahového systému Přehled podlahových systémů Příprava podkladu penetrace, vyrovnávací vrstva Průmyslové podlahy mechanicky

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare

Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare Relivery Proposal 2009 Představujeme vám novou řadu výrobků Crown Woodcare Největší nezávislý výrobce barev ve Spojeném království Crown Paints Vám přináší novou řadu výrobků Crown Woodcare, která poskytuje

Více

Flügger Facade impredur. Facade Universal

Flügger Facade impredur. Facade Universal Fasády 41 Facade program Facade program na ošetření fasád zahrnuje všechny typy fasádních nátěrů. Společným znakem všech typů je, že ponechávají zeď dýchat a pokud jsou naneseny správně, chrání fasádu

Více

Kompletní sortiment MPL

Kompletní sortiment MPL Kompletní sortiment MPL DESKY PRO SUCHOU VÝSTAVBU Desky SDK bílé Desky SDK impregnované Desky SDK protipožární Desky SDK protipožární impreg. Desky cementové Desky sádrovláknité Desky speciální PODHLEDY

Více

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU Pro řešení problémů kondenzace vlhkosti na stěnách, hluku a vlivů teplotních změn 9 kg VNITŘNÍ - VNĚJŠÍ MIN. TLOUŠŤKA 5 mm, termoizolace v proporci k tloušťce

Více

IMPREGNACE A ZÁKLADNÍ NÁTĚRY

IMPREGNACE A ZÁKLADNÍ NÁTĚRY IMPREGNACE A ZÁKLADNÍ NÁTĚRY Dřevoimpregnační základ Impredur 550 Hluboce pronikající a vlhkost regulující impregnace na dřevo bez aromátů. Bezbarvá, rychle schnoucí a lehce zpracovatelná. Prověřená dle

Více

Penetrační a základní nátěry IDROTOP PRIM ELASTOFIX PIGMENTE TOL-FIX TOL-PRIM U TOL-PRIM A

Penetrační a základní nátěry IDROTOP PRIM ELASTOFIX PIGMENTE TOL-FIX TOL-PRIM U TOL-PRIM A m 2 Penetrační a základní nátěry IDROTOP PRIM Krycí penetrační nátěr na bázi akrylátových pryskyřic určený ke sjednocení savosti podkladů a zajištění optimální přilnavosti následně aplikovaných nátěrů,

Více

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy. Sika CZ, s.r.o. Construction Sikafloor Průrmyslové podlahové systémy Sika CZ, s.r.o. Úpravy betonových podkladů PŘÍPRAVA PODKLADU PRO APLIKACI EPOXIDOVÝCH (EP) A POLYURETANOVÝCH (PU) MATERIÁLŮ SIKAFLOOR odstranění starých

Více

chytrá barva žije nejdéle

chytrá barva žije nejdéle chytrá barva žije nejdéle AntiRezin Proč AntiRezin? - je Chytrá barva na železo, rez a lehké kovy - zastaví korozi 3v1 = - chrání povrch materiálu proti povětrnostním vlivům a dalšímu rezivění - má dlouhou

Více

Slabovrstvá lazura na dřevo na bázi rozpouštědel pro domácí kutily a řemeslné použití. Účinná látka 0,3% IPBC (Jodpropynyl butylkarbamát)

Slabovrstvá lazura na dřevo na bázi rozpouštědel pro domácí kutily a řemeslné použití. Účinná látka 0,3% IPBC (Jodpropynyl butylkarbamát) Pullex Plus-Lasur 50314 a násl. Slabovrstvá lazura na dřevo na bázi rozpouštědel pro domácí kutily a řemeslné použití Obecné informace Zvláštní vlastnosti Zkušební normy Univerzální lazura na dřevo, bez

Více

Základní přehled materiálů Sika pro ochranu a nátěry na ocel

Základní přehled materiálů Sika pro ochranu a nátěry na ocel Základní přehled materiálů Sika pro ochranu a nátěry na ocel Sika CZ, s.r.o. Sika Schweiz AG Sika Slovensko spol. s r.o. Bystrcká 1132/36 Tüffenwies 16 Rybničná 38 624 00 Brno 8048 Zürich 831 07 Bratislava

Více

Flügger Prof. Ochrana dřeva v exteriéru. flugger.cz

Flügger Prof. Ochrana dřeva v exteriéru. flugger.cz Flügger Prof Ochrana dřeva v exteriéru flugger.cz Flügger Ochrana dřeva Nutnost dřevo dobře ochránit vyplývá z jeho konstrukce. V důsledku přirozeného stárnutí a přiměřeného opotřebení je při údržbě a

Více

Dekorativní produkty. Průvodce sortimentem

Dekorativní produkty. Průvodce sortimentem Dekorativní produkty Průvodce sortimentem PENETRACE NA DŘEVO Prince Color Decotop IWP Charakteristika: Bezbarvý, základní, ochranný rozpouštědlový nátěr na listnaté a jehličnaté dřevo s hlubokým impregnačním

Více

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery Efektivní nátěrové systémy pro modulární obytné kontejnery Přední světový dodavatel nátěrových hmot Společnost Hempel byla založena roku 1915. V současné době se řadí mezi přední světové výrobce a dodavatele

Více

Vulmproepox CS. Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A

Vulmproepox CS. Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox CS BETONOVÉ KONSTRUKCE Popis výrobku: Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A (vodní disperze, epoxidové

Více

Obj. Plocha nátěru Cena v Kč Cena v Kč číslo (ochrana dřeva proti plísním) 0,375 l 6 44,00 286 Kč 0,75 l 12 40,90 532 Kč. 0,375 l 6 47,67 286 Kč

Obj. Plocha nátěru Cena v Kč Cena v Kč číslo (ochrana dřeva proti plísním) 0,375 l 6 44,00 286 Kč 0,75 l 12 40,90 532 Kč. 0,375 l 6 47,67 286 Kč CENÍK platnost od 1.5.2009 výhradní zastoupení pro ČR Borek 11, 380 01 Dačice tel./fax: +420 384 422 3, mobil: +420 28 500 88 e-mail: info@kreidezeit.cz, www.kreidezeit.cz Program na ochranu dřeva - oleje

Více

MILOSLAV MLEZIVA ÚKLIDOVÉ SLUŽBY Ceník denního kancelářského úklidu

MILOSLAV MLEZIVA ÚKLIDOVÉ SLUŽBY Ceník denního kancelářského úklidu Ceník denního kancelářského úklidu kanceláře 0,65-1,50 Kč chodby 0,55-0,75 Kč schodiště 0,60-1,20 Kč toalety, umývárny 1,10-2,50 Kč doprava po Kladně 100 Kč doprava po Praze 250 Kč Ceník přípravných malířských

Více

Suché stavební směsi 1

Suché stavební směsi 1 Suché stavební směsi 1 Představení společnosti MFC MORFICO s.r.o. byla založena v roce 1991, jako stavební fi rma se specializací na povrchové úpravy průmyslových betonových podlah a ploch. Po dobu svého

Více

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady

Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Systém povrchové úpravy stěn, který efektivně nahradí keramické obklady Kde všude můžeme systém Decor použít? Decor je dekorativní vodotěsný systém na ochranu povrchů vystavených vlhkosti a vodě, který

Více

OBSAH PROD EVO UNIVERZÁL PROINTERIÉR PROBETON MULTICOLOR SPREJE. EDIDLA, TUÎIDLA, âistiâe, ODSTRA OVAâE NÁTùRÒ

OBSAH PROD EVO UNIVERZÁL PROINTERIÉR PROBETON MULTICOLOR SPREJE. EDIDLA, TUÎIDLA, âistiâe, ODSTRA OVAâE NÁTùRÒ PRO MALOSPOT EBITELE PROD EVO, PROKOV, UNIVERZÁL, PROINTERIÉR, 2007 PROBETON, MULTICOLOR, EDIDLA SPREJE, OBSAH 4 PROD EVO BEZBARVÉ LAKY, NAPOU TùDLA, OLEJE, LAZURY, ZÁKLADNÍ BARVY, VRCHNÍ BARVY 13 PROKOV

Více

BIOFA Systém pro ochranu dřeva a kovů na dřevěné a kovové konstrukce v interiérech a exteriérech

BIOFA Systém pro ochranu dřeva a kovů na dřevěné a kovové konstrukce v interiérech a exteriérech BIOFA Systém pro ochranu dřeva a kovů na dřevěné a kovové konstrukce v interiérech a exteriérech Základní y Impregnace na dřevo s obsahem bylin 1010 45 0.75 452.00 6.50 70.00 na dřevo v exteriérech, proniká

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY. Oprava a údržba domovního a bytového fondu malířské a natěračské práce

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY. Oprava a údržba domovního a bytového fondu malířské a natěračské práce OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku s názvem 7/2019/B/SP/OM/Bi Oprava a údržba domovního a bytového fondu malířské a natěračské práce zadávanou jako zakázka malého rozsahu v souladu

Více

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG SHINE PREMIUM WAX Vysoce hydrofobní efekt Hluboký zrcadlový lesk Odolnost proti otěru UV ochrana laku Ochrana před oxidací i korozí Dlouhá životnost (až 24 měsíců)

Více

WOCA * Speciální louh na dub - bílý pigment 500278 4 2,5 1 202,00 Kč 1 092,00 Kč 8-10

WOCA * Speciální louh na dub - bílý pigment 500278 4 2,5 1 202,00 Kč 1 092,00 Kč 8-10 WOCA * -produkty pro dřevěné podlahy, zahradní nábytek, venkovní terasy, fasády a pracovní dřevěné desky Doporučený MOC platný od 16. 4. 2012 Ceny bez DPH Louhy Ošetření louhem zabraňuje u měkkých dřev

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více