Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD"

Transkript

1 Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, Č.Budějovice tel. : , , eibl.vladimir@volny.cz Váš dopis : Vyřizuje: Eibl Datum : Zápis č. 5/17-18 ze schůze STK KFS Jč.kraje ze dne Mistrovské soutěže : KP mužů (3. kolo) I.A mužů sk. A (3. kolo) I.A mužů sk. B (3. kolo) I.B mužů sk. A (3. kolo) I.B mužů sk. B (3 kolo) I.B mužů sk. C (3. kolo) I.B mužů sk. D (3. kolo) KP dorostu (3. kolo) I.A dorostu sk. A (3. kolo) I.A dorostu sk. B (3. kolo) KP žáků (1. kolo) I.A žáků sk. A (1. kolo) I.A žáků sk. B (1. kolo) Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD mimo utkání Volyně + Čestlice // Vimperk - nedohráno mimo utkání Protivín+Záhoří / Vodňany (odl. na ) + mimo utkání Junior Str. / Vacov (odl. na ) ČP mužů (utkání 2. kola) mimo utkání Čt.Dvory /Planá (odl. na ) STK vzala na vědomí informaci člena STK pověřeného kontrolou úplnosti a kvality přenosů a zprávy KRaD, ohledně natáčení zápasů ze dne a konstatovala tyto závady : ** Hluboká / N. Včelnice téměř nepoužitelný záznam, hodně trhaný obraz ** J. Hradec / Katovice téměř nepoužitelný záznam, hodně trhaný obraz ** Milevsko / Protivín téměř nepoužitelný záznam, hodně trhaný obraz - STK důrazně upozorňuje oddíly, že v případě trvajícího špatného nebo nedostatečného připojení internetu, bude muset oddíl znovu vložit ze záznamu kompletní utkání na TV COM nejpozději do pondělí po utkání. STK bude po považovat téměř nepoužitelné trhané přenosy z utkání za přenosy natočené v rozporu s RS čl. 9a.! ** Rudolfov / Dačice nástup v pořádku, potom výpadek do cca 8. min. zápasu, následně srovnán čas, z prvního poločasu tak bylo natočeno cca 37 minut Do zápise rozhodčího ani DS nebylo nahlášeno žádné vyjádření oddílu, rovněž do zasedání STK nedošlo žádné zdůvodnění. - STK konstatuje nedodržení RS čl. 9/1 Rudolfov (první případ)

2 -2- ** Čimelice / Želeč začátek cca v 8. min. utkání, min výpadek, z poločas proto natočeno 35. min., z II. poločas natočeno 37. min. V zápise rozhodčího a DS zaznamenáno, že v prvním poločase byly problémy s vysíláním, vzniklé problémy ohledně II. poločasu ale nebyly nahlášeny ani dodatečně sděleny - STK konstatuje nedodržení RS čl. 9/1 Čimelice (první případ) STK vzala na vědomí informaci oddílu So. S.Ústí, že zápas So.SÚ / Dražice byl natočen bez závad na oddílovou kameru a kompletní záznam je ev. k dispozici KRaD a STK STK upozorňuje všechny oddíly KP mužů, že záznam z utkání musí být natočen v souladu s čl. 9a/2 RS KFS. Zároveň doporučujeme oddílům KP, aby si na TV COM provedly následně i kontrolu úplnosti záznamu (např. dle délky přenosu) a v případě neúplnosti toto včas sdělily STK a rovněž dodatečně nahrály úplný záznam z celého utkání z paměťové karty na TV COM. Řešení podaného protestu : STK zahájila projednání podaného protestu oddílu N. Včelnice (utkání mužů Hluboká / N. Včelnice) STK konstatovala, že protest je podán proti vykázání a popisu přestupku vykázaného asistenta Vajdy Radka vůči rozhodčím během utkání. STK předává protest na vědomí DK STK žádá DK o provedení šetření celé události. Dokončení projednání protestu provede STK až po obdržení stanoviska nebo rozhodnutí DK. Zjištěné závady v zápasech : ** KP mužů * Hluboká / N. Včelnice v zápise rozhodčího a DS je uvedeno, že v utkání byl vykázán asistent hostů Vajda Radek (ID ) za nesportovní chování vůči rozhodčímu v přerušené hře + následné hrubé nesportovní chování vůči rozhodčím po vykázání STK vzala na vědomí podaný protest oddílu proti tomuto vykázání STK předává asistenta Vajdu R. k řešení DK ** I.A mužů sk. B * Ševětín / Nemanice ve zprávě DS je uvedeno, že AR2 z KFS Dvořák Petr (ID ) se na utkání dostavil nepředpisově oblečen (kraťasy a tričko) - STK předává tuto informaci o rozhodčím k řešení KRaD ** I.B mužů sk. C * Bělčice / Osek B dle zápisu rozhodčího se k utkání nedostavil AR1 z KFS (dle podkladů STK Plaček). - STK předává informaci o nedostavení se rozhodčího k řešení KRaD ** I.B mužů sk. C * Kluky / Sedlice dle zápisu rozhodčího se k utkání dostavil opožděně delegovaný AR2 z OFS Písek Štiak Jakub (ID ) - STK předává informaci o pozdním dostavení se rozhodčího k řešení OFS Písek ** I.B mužů sk. C * Rat. Hory / D. Bukovsko ve zprávě rozhodčího je uvedeno, že rozhodčí utkání Dimitrov Nikolaj během utkání nepoužíval sprej - STK předává informaci k řešení KRaD ** I.A dorostu sk. B * Volyně + Češtice / Vimperk - v zápise rozhodčího je uvedeno, že v 80. minutě utkání byl pro nepříznivé počasí zápas (za stavu 0:3) přerušen a následně pro nezpůsobilé hřiště již nebyl dohrán Do zasedání STK nezaslal žádný klub návrh na termín opakovaného utkání.

3 -3- STK rozhodla v souladu se SŘ čl. 60/2a + čl. 60/4 takto : ** zápas dorostu Volyně+Češtice / Vimperk se opakuje v termínu sobota od 10,00 hod. na hřišti ve Volyni ** oba oddíly sehrají toto utkání na své vlastní náklady (domácí oddíl hradí náklady na přípravu hřiště a rozhodčího, hostující oddíl hradí náklady za svoji dopravu) ** KP ml. žáků * Hradiště / Blatná - v zápise rozhodčího hostující vedoucí nemohl potvrdit zápis po utkání, neboť omylem při psaní zápisu vložil jiného vedoucího stejného jména (Hovorka Michal ) vzato na vědomí Kontrola soupisek : STK provedla kontrolu soupisek KP starších a mladších přípravek. STK konstatovala, že u soupisek KP starších a mladších přípravek nebyly zjištěny žádné závady STK provedla v elektronickém systému dne vyžádanou změnu soupisky oddílu Slavoj Hrdějovice (IA mužů). Do původní soupisky byl dopsán hráč Novotný Ctibor (ID ), ze soupisky byl následně vyškrtnut hráč Turek Jan. STK upozorňuje oddíl Hrdějovice, že start tohoto dopsaného hráče v zápasech bude započítáván až od dnešního termínu potvrzení soupisky jeho event. předchozí starty se do počtu dle čl. 12/7 nezapočítávají. Oddíl Hrdějovice si vytiskne v systému tuto opravenou soupisku -- STK provedla v elektronickém systému dne vyžádanou změnu soupisky oddílu Sokol Sepekov (IB mužů). Do původní soupisky byl dopsán hráč Koutník Lukáš (ID ), ze soupisky byl následně vyškrtnut hráč Novák Martin STK upozorňuje oddíl Sepekov, že start tohoto dopsaného hráče v zápasech bude započítáván až od dnešního termínu potvrzení soupisky jeho event. předchozí starty se do počtu dle čl. 12/7 nezapočítávají. Oddíl Sepekov si vytiskne v systému tuto opravenou soupisku Změna termínů (hřišť) : STK schválila dohodu na změnu termínu mistrovského utkání žáků Utkání 2. kola I.A žáků sk. A spol. Dačice + Třebětice / spol. Slavonice + St. Město se sehraje v Neděli od 13,30 hod. na hřišti v Dačicích Poplatek za schválení dohody do informačního systému ve lhůtě kratším než 10 dnů před stanoveným termínem konání turnaje uhradí Dačice - 500, - Kč Poplatek se uděluje dle RS příloha 10 odstavec a. Udělený poplatek bude součástí měsíční sběrné faktury oddílu -- STK schválila dohodu oddílů na změnu pořadatelství mistr. zápasu I.A dorostu : Zápas vloženého 1. kola I.A dorostu sk.a Borovany/ spol. K.Újezd + Velešín se odehraje jako K.Újezd+Velešín / Borovany ve čtvrtek ,00 hod. na hřišti K.Újezd STK upozorňuje oddíly, že změnu termínu nebo času (mimo hlášenek na KP přípravek) je nyní již možno provést pouze dohodou mezi oddíly.

4 -4- Dohodu o změnu termínu je možné zaslat ( em) na KFS tak jako v minulých létech nebo podat (a soupeř potvrdit) v IS systému v žádosti o změnu termínu. Kontrola počtu mládežnických družstev : STK projednala připomínku oddílu Sokol Lom u Tábora ohledně stavu počtu mládeže v oddílu. Dle sdělení oddílu Lom mají v mistrovských soutěžích OFS Tábor zařazena dvě družstva mladší přípravky. V soutěži OP ml. přípravek - sk. A hraje spol. Větrovy + Lom B, dále v soutěži OP ml. přípravek sk. B hraje spol. Větrovy + Lom A. Oddíl zaslal zároveň rozlosování těchto soutěží. STK prověřila na webu OFS Tábor a konstatovala, že uvedené tvrzení oddílu Lom koresponduje s novým rozlosováním soutěží na OFS Tábor. STK vycházela při kontrole stavu počtu družstev na svém minulém zasedání z dodaného RS OFS Tábor, kde ale měl oddíl Lom uvedeno v soutěžích pouze jedno družstvo (společenství Větrovy/Lom A). STK proto ruší oddílu Sokol Lom u Tábora uložený kompenzační poplatek (viz zápis STK č. 4 ze dne ) Kontrola trenérských tříd dle vyplněných a došlých tiskopisů trenérů : STK provedla kontrolu došlých tiskopisů Seznamu trenérů mužů. Na povinnost zaslání (do ) vyplněného tiskopisu a kopie trenérského průkazu uvedeného trenéra upozorňovala STK oddíly jak v průvodním u dne , tak i v zápise STK ze dne STK zjistila při dnešní kontrole, že požadovaný tiskopis do zasedání STK nezaslaly oddíly : KPM Želeč, Dačice IAM Velešín a Týn IBM Ledenice, Suchdol, Olešnice, Strunkovice, Lhenice, Chelčice, Jistebnice, Chotoviny, Slavonice, D. Bukovsko a Ml. Vožice STK ukládá níže uvedeným oddílům pokutu za nerespektování nařízení řídícího orgánu soutěží Želeč Dačice Velešín Týn Ledenice Suchdol Olešnice Strunkovice Lhenice Chelčice Jistebnice Chotoviny Slavonice D. Bukovsko Ml. Vožice STK doporučuje těmto oddílům zaslat dodatečně vyplněný tiskopis a kopii trenérského průkazu em v náhradním termínu do STK předá všechny došlé tiskopisy v úterý zástupci KM+T se žádostí o specifikaci oddílů mužů, které nesplňují uvedenou kvalifikaci trenéra dle RS čl. 6/2. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=..=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.==.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.

5 -5- Různé : STK zamítla žádost oddílu Třeboň B (I.B třída) na změnu barvy dresů pro domácí utkání oddílu. STK sděluje, že dle platného RS čl. 14/3 mohl změnu barvy dresů uvedených v RS oddíl uplatnit nejpozději do 5 dnů před zahájením příslušné části soutěže. STK doporučuje oddílu Třeboň B, aby v podzimní části projednal v předstihu se soupeřem možnost odlišné barvy dresů a tak nastoupit v barvách nové sady dresů. STK vzala na vědomí informaci, že do projektu Můj fotbal živě byly z víkendu vybrána pro hlasování tato čtyři utkání : Protivín/Hluboká, Olešník /Osek, Junior Str./ Bavorovice a Kovářov / Semice. Zápas pro přímý přenos si zvolí diváci na ww.ctsport.cz. Dle požadavku ČT bude termín vybraného zápasu následně STK upraven (So ,30 nebo 11,00 hod.). Nedílnou součástí přenosu bude doprovodný program a rozhovory s diváky a hosty během utkání. STK sděluje oddílům, že všechny subjekty sdružené v České unii sportu (ČUS), tedy národní svazy, sportovní kluby a TJ, OS ČUS a KO ČUS jsou pojištěny úrazovým pojištěním prostřednictvím pojišťovny Kooperativa a.s. Smlouva č je platná od 1. ledna Pojištění se vztahuje na všechny účastníky akcí pořádaných subjekty sdružených v ČUS (mj. sportovní utkání, sportovní tréninky, náborové a propagační akce, doprava na tyto akce)..=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=..=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.==.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Proti rozhodnutí STK se mohou oddíly odvolat do 7 dnů po obdržení zápisu k ORK KFS Jč.kraje. Poplatek za odvolání stanoví příloha č. 1 Procesního řádu FAČR a musí se uhradit před podáním odvolání Eibl Vladimír předseda STK VV KFS Jč.kraje

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS. + komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS. + komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716 email.: eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, PS 52, 370 04 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2017/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, PS 52, 370 04 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2018/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2018/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2018/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2018/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, PS 52, 370 04 Č.Budějovice tel. : 387316065, 777268713, fax.: 387316092 eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD

Všem oddílům hrajícím soutěže KFS v sezóně 2016/ všem OFS Jč.kraje + odborné komise STK, DK, KRaD Jihočeský krajský fotbalový svaz Skuherského 14, 370 01 Č.Budějovice tel. : 777268713, 777268716, eibl.vladimir@volny.cz --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Okresní fotbalový svaz Bruntál Zahradní 1 792 01 Bruntál Sportovně-technická komise OFS Bruntál Zápis č. 29 ze dne 4. 6. 2014 - SR 2013-2014 1. STK OFS bere na vědomí:

Více

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 PŘÍLOHA ČÍSLO 3 ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 Článek 1 - Řízení soutěže Pohár ÚKFS ve fotbale dospělých doplňuje mistrovské soutěže dospělých

Více

Sportovně technická komise OFS Přerov

Sportovně technická komise OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Sportovně technická komise

Více

Okresní fotbalový svaz PÍSEK

Okresní fotbalový svaz PÍSEK Okresní fotbalový svaz PÍSEK Tylova ulice 395, 397 01 Písek tel. 604 856 457, ofspisek@seznam.cz Přítomni z VV OFS Písek : Řezáč Michal, Peklo Vratislav, Matyš Jakub,Košatka Josef, Kotalík Petr Grassroots

Více

Zápis STK č. 23 ze dne Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber. Omluveni: Pechar

Zápis STK č. 23 ze dne Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber. Omluveni: Pechar Zápis STK č. 23 ze dne 03. 05. 2018 Přítomni: Hadraba, Rys, Borovička, Weber Omluveni: Pechar 1/STK schvaluje změny termínů a hracích ploch STK schvaluje v souladu s 8 odst. 4 SŘ a RMS čl. 10/3. 201721BA1A2105

Více

Sportovně technická komise OFS Přerov

Sportovně technická komise OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Sportovně technická komise

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 13 ze dne 21.9.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha

TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha TURNAJ VÝBĚRY OFS - U 12 pásmo - západ ve dnech 19. - 20. května 2015 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 19. 5. 2015 nejpozději do 11:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS Okresní nohejbalový svaz Praha západ Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS 1. Předpis Hraje se dle platných Pravidel nohejbalu, Soutěžního řádu, tohoto rozpisu a jeho případných

Více

Sportovně technická komise OFS Přerov

Sportovně technická komise OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Sportovně technická komise

Více

R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice

R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice R O Z P I S okresních volejbalových soutěží dospělých řízených STK VV OVS Pardubice 2017-2018 V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N Í 1. Řízení soutěží Vyhlašovatelem nemistrovských soutěží Okresní nemistrovská

Více

Halový fotbalový turnaj dopoledne vodňany U11 (2002)

Halový fotbalový turnaj dopoledne vodňany U11 (2002) Propozice Pořadatel: FC Písek Termín konání: pátek 1. 2. 2013 Čas: 8:00 13:30 Místo konání: víceúčelová hala Vodňany, Výstavní ul. 726 Hrací plocha: palubovka Rozměr plochy: 35 x 19 m, branky 3 x 2 m Startovné:

Více

PROPOZICE KP PŘÍPRAVEK U11 SEZONA II. Technická ustanovení

PROPOZICE KP PŘÍPRAVEK U11 SEZONA II. Technická ustanovení Pořadatel: Středočeský krajský fotbalový svaz PROPOZICE KP PŘÍPRAVEK U11 SEZONA 2016-17 I. Všeobecná ustanovení Organizátor : Komise mládeže SKFS ve spolupráci s kluby KPŽ - SKFS Místo konání: dle rozlosování

Více

2. F o t balový z pravodaj

2. F o t balový z pravodaj 2. F o t balový z pravodaj Ročník 2010-2011 6. září 2010 Číslo O F S N y m b u r k Úřední zprávy fotbalového svazu Sportovně technická komise Zápis č.3/10-11 Přítomni: Mašinda, Flaška, Doubek Omluven:

Více

Okresní fotbalový svaz Nymburk Komise mládeže

Okresní fotbalový svaz Nymburk Komise mládeže z jednání konaného dne 23.8.202 Přítomni: Borovička, Fridrich, Rytina Omluven: Košvanec Okresní fotbalový svaz Nymburk Zápis č.0/2-3 Bod č. Kontrola zápisu č. 33 ze dne 29.6.202.. Zápis schválen. 2.. Informace

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

Zápis STK č. 5 / ze dne Přítomni : Kuba Josef, Pechar Jiří, Doubrava Jakub,Borovička Jiří, Rys Václav, Weber Radim

Zápis STK č. 5 / ze dne Přítomni : Kuba Josef, Pechar Jiří, Doubrava Jakub,Borovička Jiří, Rys Václav, Weber Radim 1 Zápis STK č. 5 / 15-16 ze dne 15.09 2015 Přítomni : Kuba Josef, Pechar Jiří, Doubrava Jakub,Borovička Jiří, Rys Václav, Weber Radim 1/ Změny hracího dne, času a hřiště: Utkání 8. kola OP dorostu č. C1A0803

Více

KOUBA CUP 2014 XXII. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ

KOUBA CUP 2014 XXII. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ KOUBA CUP 2014 XXII. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ U-15 OSTRAVA, 25. 28. 8. 2014 Datum konání: Pondělí 25. srpna čtvrtek 28. srpna 2014. Pořadatel: Moravskoslezský KFS z pověření

Více

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK

FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK FINÁLE VÝBĚRY OFS 2014 pásmo - východ ve dnech 13.-14. května 2014 HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: v úterý 13.5 2013 nejpozději do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině bude připraveno,

Více

Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram

Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram Zápis DK č. 18 Disciplinární komise OFS Příbram 4.4.2019 Přítomní: Tomáš Kyselý, Vlastimil Sváda Omluvení: Mgr. Pavel Chán, Petr Kyselý Hosté: 1/ Udělené tresty nepodmíněně dle rozhodnutí DK níže: DK uděluje

Více

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE 2018 KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ 1 2 Komise nohejbalu Rokycany Český nohejbalový svaz Jiráskova 214/I, 337 01 Rokycany ------------------------------------------

Více

MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U /2019

MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U /2019 MEZIKRAJSKÁ SOUTĚŽ ŽÁKŮ U13, U14 2018/ 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: Fotbalová asociace České republiky Grassroots oddělení a Komise mládeže FAČR. Místo konání: oznámí organizátor utkání nejméně 14

Více

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019 SOUTĚŽE 2019 HRACÍ DNY A HODINY SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH KNS Soutěž KP a KS družstev mužů KP družstev mládeže ( dorost, žáci ) Sobota 9:00-15:00 -- Neděle --** 09:00 Státní svátky 9:00 15.00 ( 18.kol ) --** 09:00

Více

Úřední zprávy OFS č. 6 ( )

Úřední zprávy OFS č. 6 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO VENKOV Vídeňská 9, 639 00 BRNO Tel.: 543 254 963 mobil: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 6 (4. 9. 2019) STK:

Více

Zápis STK č. 18 ze dne Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička. Omluveni: Weber

Zápis STK č. 18 ze dne Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička. Omluveni: Weber Zápis STK č. 18 ze dne 27. 03. 2018 Přítomni: Hadraba, Pechar, Rys, Borovička Omluveni: Weber 1 a) STK rozhodla o náhradních termínech pro odložená utkání OP 201721BA1A1402 TJ Kovohutě Podlesí B, z.s.

Více

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 7/19-20 ze dne

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 7/19-20 ze dne Fotbalová asociace České Republiky Okresní fotbalový svaz Vyškov Mlýnská 737/10, 682 01 Vyškov IČ: 22880275, Bankovní spojení KB pobočka Vyškov č. ú.: 107 554390207/0100 Reg. u MV ČR: MV-79747-2/VS-2011

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 34 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 34 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2016-2017 Zápis č. 34 ze dne 25.5.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2018 DODATEK

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2018 DODATEK PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2018 DODATEK Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží oficiální míč VčOTS A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Ředitelství soutěží Soutěže organizuje, na průběh a regulérnost

Více

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK

Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech května 2018 sportovní areál HLUK Memoriál Vladimíra Betky výběry OFS, pásmo - východ ve dnech 9. - 10. května 2018 sportovní areál HLUK Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: ve středu 9. 5. 2017 do 11:00 hod., hřiště TJ Spartak Hluk. V kabině

Více

Školení oddílů SKFS Velká Dobrá

Školení oddílů SKFS Velká Dobrá Školení oddílů SKFS Velká Dobrá 26.11.2016 Ing. Martin HAVEL, Jan HOŘEJŠÍ, Mgr. Zdeněk TASCH Mistrovství Evropy žen do 17 let v roce 2017 v České republice SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALU IS FAČR RMS 2016/2017 DISCIPLINÁRNÍ

Více

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší Okresní fotbalový svaz Opava

Více

Královéhradecký KFS KOUBA CUP 2014 XXI. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ

Královéhradecký KFS KOUBA CUP 2014 XXI. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ Královéhradecký KFS KOUBA CUP 2014 XXI. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ Hradec Králové a Nový Bydžov 12. 15. 5. 2014 Datum konání: Pondělí 12. května čtvrtek 15. května 2014. Pořadatel:

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 32 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 32 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 32 ze dne 17.5.2018 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2015

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2015 PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV ROZPIS PRO ROK 2015 Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží oficiální míč VčOTS A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Podmínky startu a přihlašování Základní podmínkou je splnění příslušných

Více

Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015)

Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO - VENKOV Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 543 254 963 Fax: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 32 (21. 5. 2015) STK:

Více

Okresní fotbalový svaz Nymburk Komise rozhodčích

Okresní fotbalový svaz Nymburk Komise rozhodčích Zápis č.0/4-5 z jednání konaného dne 2.8.204 od 5.30 hod. v zasedací místnosti OS TJ-SK Nymburk Přítomni: Voborník, Hlavička, Karlík, Hofman, Omluveni: Kubečka, Havlas 3.. KR bere na vědomí příchod nového

Více

ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017

ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017 ROZPIS DLOUHODOBÝCH SOUTĚŽÍ MUŽŮ KNS PRAHA NA ROK 2017 1. Působnost Rozpisu dlouhodobých soutěží Rozpis dlouhodobých soutěží (dále jen Rozpis) je platný pro dlouhodobé soutěže řízené Výkonným výborem (dále

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 I.LIGA MUŽI Řízení soutěží: Pořadatel soutěží: soutěže řídí Český svaz vodního póla prostřednictvím svého STK jednotlivé kluby dle přihlášek a rozlosování

Více

Úřední zprávy OFS č. 7 ( )

Úřední zprávy OFS č. 7 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO VENKOV Vídeňská 9, 639 00 BRNO Tel.: 543 254 963 mobil: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 7 (11. 9. 2019) STK:

Více

KOUBA CUP 2018 XXIV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ

KOUBA CUP 2018 XXIV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ KOUBA CUP 2018 XXIV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO FOTBALOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ U-15 Plzeňský kraj, 27.-30.8.2018 Datum konání: Pondělí 27. srpna čtvrtek 30. srpna 2018 Pořadatel: Plzeňský KFS a Komise mládeže

Více

PROPOZICE 39. ROČNÍKU ZLÍNSKÉHO OKRESNÍHO PŘEBORU - FUTSAL. Hraje se podle propozic a souboru předpisů Svazu futsalu ČR pro ročník 2013-2014.

PROPOZICE 39. ROČNÍKU ZLÍNSKÉHO OKRESNÍHO PŘEBORU - FUTSAL. Hraje se podle propozic a souboru předpisů Svazu futsalu ČR pro ročník 2013-2014. PROPOZICE 39. ROČNÍKU ZLÍNSKÉHO OKRESNÍHO PŘEBORU - FUTSAL Hraje se podle propozic a souboru předpisů Svazu futsalu ČR pro ročník 2013-2014. Pořadatel Okresní komise FUTSALU Zlín. ( OKF ) OKF si vyhrazuje

Více

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 8/19-20 ze dne

Úřední zprávy OFS Vyškov č. 8/19-20 ze dne Fotbalová asociace České Republiky Okresní fotbalový svaz Vyškov Mlýnská 737/10, 682 01 Vyškov IČ: 22880275, Bankovní spojení KB pobočka Vyškov č. ú.: 107 554390207/0100 Reg. u MV ČR: MV-79747-2/VS-2011

Více

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR

ROZHODNUTÍ Sp. zn.: DR Sp. zn.: DR2016096807 Osoba: Bém Zdeněk (61090424) 6240671 Tělovýchovná jednota START VLASATICE 2016627A1A Znojemské pivo Okresní přebor muži Rakšice Vlasatice,2016627A1A1205 STK provedla šetření ve věci

Více

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN V SOUTĚZNÍM ROČNÍKU Za Okresní fotbalový svaz Jičín Jan Šotek v.r. předseda VV OFS Jičín Pavel Kozák, v.r. předseda STK OFS Jičín 1. Struktura soutěží mládeže

Více

Příbramský pohár 2014 U12

Příbramský pohár 2014 U12 Fotbalový turnaj mladších žáků Příbramský pohár 2014 U12 TERMÍN TURNAJE: Čtvrtek 8.5.2014 Časový rozpis: 8.00-8:30 hod. prezence (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), 9:00

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

OFS Nymburk. aktiv klubů OFS

OFS Nymburk. aktiv klubů OFS info@ofsnymburk.cz www.ofsnymburk.cz aktiv klubů OFS 7.3.2018 Program aktivu: 18,30 zahájení aktivu 18,35 19,15 školení klubů soutěžní řád 19,15 19,25 přestávka 19,25 19,55 organizace soutěží v ročníku

Více

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Otrokovice, Šterkoviště 17. února 2018 Pořadatel: Zlínský krajský fotbalový

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne 27.8.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne 27.8.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 6 ze dne 27.8.2015 STK

Více

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice E.ON Junior Cup 2015 P R O P O Z I C E turnaje kopané starších přípravek UMT Karlovy Vary-Drahovice Sobota 16.5.2015 Termín turnaje: Místo konání: Hrací plocha: sobota 16. května 2015. Plánovaná doba trvání

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017

Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017 V Brně dne 7. 5. 2016 Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017 P R O P O Z I C E, Zátopkova 100/2, P.O.Box 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539 929, sekretář: Zdeněk Soukup tel.: +420 721 820 755, e-mail:

Více

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu.

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu. ELIOD LIGA MD SKUPINA ZÁPAD 2014/15 Řídící orgán: VV KSLH Karlovarského kraje, ZS Sokolov, Boženy Němcové 1780, 356 01 Sokolov Liga mladšího dorostu Věková kategorie: hráči narození 1.1. do 31.12. r. 1999

Více

OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ

OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ ÚSTÍ NAD LABEM 6.-8.5.2012 Pořadatel Basketbalový klub Ústí nad Labem Jateční 1026/18 IČ: 14866714, DIČ: CZ14866714 Kontakt: Mgr. Zdeněk Rytíř tel.: +420 731 481 668

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 38 ze dne 11.6.2015 STK

Více

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY

ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY Základní škola Benešov, Jiráskova 888 pod záštitou města Benešov,ve spolupráci s KR AŠSK a SK Benešov pořádají kvalifikaci v Poháru Josefa Masopusta

Více

Sportovně-technická komise

Sportovně-technická komise FOTBALOVÁ ASOCIACEČESKÉ REPUBLIKY Olomoucký KFS Na Střelnici 39 779 11 Olomouc Přítomni : Kalina Josef, Košař Adam, Zavadil Josef, Omluven : Šrámek Karel, Hosté : Peřina Pavel, Sportovně-technická komise

Více

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR. SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, Tábor, tel.: ,

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR. SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, Tábor, tel.: , OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ TÁBOR SEKRETARIÁT: Zborovská 2696, 390 03 Tábor, tel.: 381 281 379, e-mail: ofs.tabor@jck.cuscz.cz R O Z P I S mistrovských soutěží ve fotbale řízených STK OFS pro soutěžní období

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší

17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Víceúčelová sportovní hala 17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší OFS tel: 553625474 Vodárenská 18 web: www.fotbal.cz 747

Více

Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku

Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku Propozice Mistrovství ČR ve futsalu FIFA - kategorie žen a navazujících soutěží v soutěžním ročníku 2017-2018 Subkomise ženského futsalu Komise futsalu Fotbalové asociace České republiky vyhlašuje dvanáctý

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

ROZPIS DLOUHODOBÁ MISTROVSKÁ SOUTĚŽ PLZEŇ-MĚSTO MUŽI 2017

ROZPIS DLOUHODOBÁ MISTROVSKÁ SOUTĚŽ PLZEŇ-MĚSTO MUŽI 2017 ROZPIS DLOUHODOBÁ MISTROVSKÁ SOUTĚŽ PLZEŇ-MĚSTO MUŽI 2017 ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ, z.s. SVAZ NOHEJBALU PSU PLZEŇ-MĚSTO 10.12.2016 Český nohejbalový svaz, z.s. Svaz nohejbalu PSU Plzeň-město --------------------------------------------------------

Více

Česká asociace stolního tenisu

Česká asociace stolního tenisu Česká asociace stolního tenisu v y p i s u j e 17. 5. 2016 EXTRALIGU DRUŽSTEV ŽEN VE STOLNÍM TENISU 2016/17 1. Řízení soutěže: Soutěž řídí VV ČAST prostřednictvím STK a ředitele soutěží. Kontaktní adresa

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

Úřední zprávy OFS č. 8 ( )

Úřední zprávy OFS č. 8 ( ) Fotbalová asociace České republiky OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ BRNO VENKOV Vídeňská 9, 639 00 BRNO Tel.: 543 254 963 mobil: 543 254 131 E-mail: brno-venkov@fotbal.cz Úřední zprávy OFS č. 8 (18. 9. 2019) STK:

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Upřesňující technické normy 2014-2015

Upřesňující technické normy 2014-2015 Upřesňující technické normy 2014-2015 1. Startují : MŽ - startují hráči dvouročníku 2003-2004 (dívky navíc i ročník 2002) - do utkání smí nastoupit max. tři mladší hráči ročníku 2005 (po splnění čl.219

Více

Výbor svazu stolního tenisu OV ČeSTV Benešov. R o z p i s. OP mužů ve stolním tenise pro rok 2014 2015.

Výbor svazu stolního tenisu OV ČeSTV Benešov. R o z p i s. OP mužů ve stolním tenise pro rok 2014 2015. Výbor svazu stolního tenisu OV ČeSTV Benešov R o z p i s OP mužů ve stolním tenise pro rok 2014 2015. Okresní přebor 1: Okresní přebor 2: 1. Sokol Votice A 1. Sokol Votice C 2. Sokol Benešov B 2. Zámek

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel.: 736 645 998 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 7 ze dne

Úřední zprávy JmKFS č. 7 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: +420 777 222 170 E-mail: sekretar@jmkfs.cz STK : Úřední zprávy JmKFS č. 7 ze dne 4.9.2019 1. Změny termínu

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší

21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009 PROPOZICE Halový turnaj FC Viktoria Plzeň ročník 2009 Neděle 13. 1. 2019 A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ PROPOZICE TURNAJE 1) Pořadatel Viktoria Plzeň - fotbal z.s. ve spolupráci s FC Viktoria Plzeň, a.s Štruncovy

Více

VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha

VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha VÝBĚRY OFS - U12 Republikové finále 2017 ve dnech 6. - 7. června 2017 sportovní areál SK Motorlet Praha Č A S O V Ý P R O G R A M Příjezd: úterý 6. 6. 2017 nejpozději v 12:00 hod., stadion SK Motorlet

Více

Úřední zprávy JmKFS č. 28 ze dne 2.4.2015

Úřední zprávy JmKFS č. 28 ze dne 2.4.2015 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská 9, 639 00 Brno Tel.: 542 212 886 Fax: 542 212 906 E-mail: sekretar@jmkfs.cz Úřední zprávy JmKFS č. 28 ze dne 2.4.2015 STK

Více

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště AKADEMIE CUP 2017 18.- 21.06.2017 kategorie U15 Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště Pořadatel: FAČR úsek talentované mládeže Termín: neděle 18.06.2017- středa 21.06.2017 Kategoie:

Více

8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší

8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu.

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu. ELIOD LMD SKUPINA ZÁPAD 2015/16 Řídící orgán: VV KSLH Karlovarského kraje, ZS Sokolov, Boženy Němcové 1780, 356 01 Sokolov Liga mladšího dorostu Věková kategorie: hráči narození 1.1. do 31.12. r. 2000

Více

29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší

29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší

7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

ČBF - Oblast Karlovy Vary, evidenční číslo ČBF 05 Dr. D. Bechera 18, Karlovy Vary R O Z P I S

ČBF - Oblast Karlovy Vary, evidenční číslo ČBF 05 Dr. D. Bechera 18, Karlovy Vary R O Z P I S ČBF - Oblast Karlovy Vary, evidenční číslo ČBF 05 Dr. D. Bechera 18, 360 01 Karlovy Vary R O Z P I S oblastních soutěží v basketbalu pro sezónu 2014/2015 www.kvbasket.cz kbasketbal@seznam.cz 1. Všeobecná

Více

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL pořádá Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MFH Ostrava-Vítkovice 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořádající

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž 4. 1. 2016 OBSAH: Adresář členů VV str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Krajský přebor jednotlivců Kategorie U19, U17 str. 4 Krajský přebor

Více

Z Á S A D Y R O Z P I S U

Z Á S A D Y R O Z P I S U Český volejbalový svaz Sportovně technická komise Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6, stk@cvf.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více