Rychlospojky. Pro hydraulické pneumatické a. Rady ˇ H,IH a PH. V souladu s požadavky MIL-C-51234

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rychlospojky. Pro hydraulické pneumatické a. Rady ˇ H,IH a PH. V souladu s požadavky MIL-C-51234"

Transkript

1 Rychlospojky Pro hydraulické pneumatické a všeobecné použití Rady ˇ,I a P V souladu s požadavky MIL--

2 řady, I a P - rychlospojky pro hydraulické, pneumatické a všobecné použití harakteristické rysy... Kvalita Snap-tite, spolehlivost, která je těmto výrobkům vlastní a charakteristiky toku jsou zcela bezkonkurenční. Vlastnosti a výhody řady Velikosti /8" - " Materiál Rychlospojky (Quick Disconnect ouplgs) řady se dodávají v provedení ze čtyř kovů - z oceli, z mosazi, z hlíku a z nerezové oceli. Dodávají se s širokou škálou ochranných povrchových úprav. Obrat te se laskavě na výrobce ke konzultaci. Různá těsnění Siroká škála standardních a speciálních těsnících materiálů umožňuje použití výrobků řad, I a P pro manipulaci s mnoha různými tekutami. Objímkový zámek Volba objímkového zámku zamezuje neúmyslnému rozpojení spojky. Pro rozpojení vyrovnejte kolík na tělese s drážkou na objímce a objímku vytáhněte. (Ventil & ventil) rychlospojka pro rychlé rozpojení, nízký pokles tlaku Konstrukce tělesa složeného ze dvou kusů umožňuje dosažení větších průtoků než jsou určeny pro danou velikost spojky, umožňuje větší průtok při zajištění nižšího poklesu tlaku a umožňuje použití různých koncových fitků. ladký tok Ventil Jet Stream (proudový vstřikovač) firmy Snap-tite napomáhá zajištění čistě leárního toku. Pozitivní polohování ventilu napomáhá k zajištění stabilního rovnoměrného toku za normálních pracovních podmínek. Průtok ve spoji Ventily jsou konstruovány tak, aby se automaticky otvíraly jak v polově spojky, tak v polově vsuvky při připojení jednotky, aby umožňovaly maximální volný průtok. Uzavírací ventil na rychlospojce Ventily jsou konstruovány tak, že se automaticky zavřou za normálních podmínek užívání jak v polově spojky, tak v polově vsuvky při odpojení jednotky. Rychlé a účné fungování Připojování i odpojování během vteř. Při připojování vytáhněte objímku směrem dozadu, vložte vsuvku do spojky a uvolněte objímku. Při odpojování vytáhněte objímku směrem dozadu, vyjměte vsuvku a obě polovy jsou rozpojeny. Spolehlivé fungování Kulový zámkový mechanismus poskytuje pozitivní spojení. Kuličky ze zakalené oceli společně se zaoblenou a dukčně zakalenou (ocelovou) drážkou kuličky propůjčují spojkám řady prodlouženou životnost. Spojení s pozitivním těsněním O-kroužek a podpůrný PTE kroužek umožňijí pozitivní těsnění pro široké množství aplikací. Tato konfigurace těsnění dovoluje užít nejnovější elastomerické směsi pro houževnaté látky a prostředí. Rozpojení s pozitivním těsněním Kontakt ventilu kov na kov s tělesem spojky nebo vsuvky je určen pro řízení stlačování těsnění ventilu pro vyloučení opotřebovaní a prodloužení životnosti těsnění.

3 Rychlospojky řady se osvědčily při mnohaletém používání pro hydraulické a pneumatické aplikace a při manipulaci s mnoha plyny a kapalami. Dokonale propracovaná konstrukce řady splňuje nebo překračuje poźadavky MIL- - a zajišt uje výborné charakteristiky toku a vyznačuje se vysokou spolehlivostí. Rozsířená volba P - Má stejné výhody a vlastnosti jako řada a navíc je vybavena okamźitě působícím automatickým odlehčovacím ventilem zabudovaným do ventilu pro rychlé a snadné připojování hydraulických vedení a pro jé aplikace, které vyźadují pravidelné spojování proti zachycenému hydraulickému tlaku. Rozšířenou volbu P lze umístit bud do spojky ventilu nebo do vsuvky ventilu a jsou v plném rozsahu zaměnitelné za spojky a vsuvky řady. Rozšířená volba P byla s úspěchem testována v terénu ve spojení proti statickému tlaku do 000 psi ( bar). Dodává se v provedení z pozkované oceli s trojmocným pokovováním ve velikostech /8", /", /" a ". Rozšířená volba I - Rada I je identická s řadou s výjimkou ventilu, který je konstruován speciálně pro dosaź ení vysoké trvanlivosti při použití v pneumatických systémech s použitím pneumatických nástrojů s vratným, pulsačním a rotačním pohybem. Válcová konstrukce ventilu I zajišt uje kontakt 0 se vsuvkou prosté řady. To umožňuje opakované probíhání cyklů při umožnění účného provozu a zajištění dlouhé životnosti. Dodává se v provedení z pozkované oceli s trojmocným pokovováním.velikosti /", /8", /", /". provedení ze dvou kusů konstrukce s pozitivním kuličkovým zámkem zámek objímky s kuličkovým ložiskem O-kroužek a podpůrný kroužek Volba I Volba P konstrukce ventilu Jet Stream (se vstřikováním proudu) kalená objímka lokalizovaná dukčně kalená fasetka talířový ventil má doraz kov na kov neposuvný ventil široká škála koncových fitků velikost rychlospojky PROVNÍTLKY* ventil a ventil (dvojitý uzavírací ventil) prosté provedení a prosté provedení ventil a prosté provedení (jednoduchný uzavírací ventil) (žádný uzavírací ventil)) ocel hlík mosaz nerezová ocel hlík mosaz nerezová ocel ocel psi bar psi bar psi bar psi bar psi bar psi bar psi bar psi bar /" /8" /" /" " /" /" " /" " " Upozornění: odnoty zatížitelnosti tlakem byly stanoveny za podmínek statického tlaku. Proto se hodnoty zatížitelnosti tlakem pro určitý průtok, tlakový náraz a/nebo vibrace mohou od těchto hodnot odlišovat. Údaje o tlaku a průtoku odnoty zatížitelnosti tlakem pro standardní rychlospojky lze pro některé aplikace zvýšit drobnými úpravami konstrukce nebo při splnění specifických provozních podmínek. V případě aplikací, které vyžadují vyšší hodnoty zatížitelnosti, než jsou uvedeny v tabulce nebo v případě tlakových nárazů se laskavě obrat te na výrobce a záležitost s ním prokonzultujte. Tlaky při prasknutí uvedené v tabulce byly měřeny v bodě, v němž selhání způsobilo nefunkčnost rychlospojky. (Zkušební tlak se rovná -/ násobku pracovního tlaku; tlak při prasknutí se rovná dvojnásobku pracovního tlaku.)

4 89 8 PRŮTOKOVÉ DIRMY řada řada I s ventilem a s ventilem (dvojitý uzavírací ventil) průtok (litry za mutu) atmosféra bez obsahu freonů při, PSI, tlaková ztráta (psi) /" /8" /" /" " -/" -/" " tlaková ztráta (bar) tlaková ztráta (psi) /" /8" /" /" tlaková ztráta (bar) průtok (gramy za mutu) (MIL--08 olej při, ± ) maximální průtok při 8 psi průtok vzduchu (libry za mutu) s ventilem a prosté provedení (jednoduchý uzavírací ventil) průtok (litry za mutu) řada P s ventilem a s ventilem (dvojitý uzavírací ventil) průtok (litry za mutu) tlaková ztráta (psi) /" /8" /" /" " -/" -/" " tlaková ztráta (bar) tlaková ztráta (psi) /8" /" /" " tlaková ztráta (bar) průtok (gramy za mutu) (MIL--08 olej při, ± ) průtok (gramy za mutu) (MIL--08 olej při, ± )

5 KOMINE SPOJEK PŘIPOJENÍ. Spojka s dvojitým uzavíracím ventilem: Spojka s ventilem a vsuvka s ventilem. Spojka s jednoduchým uzavíracím ventilem: Spojka s ventilem a bez ventilu. ez uzavíracího ventilu nebo přímý průchod: Prostá spojka a prostá vsuvka. Prosté spojky nelze použít v kombaci se vsuvkami s ventily. Všechny kombace o stejné velikosti jsou vzájemně vyměnitelné bez ohledu na materiál, povrch nebo koncové fitky. viz koncové připojení VENTIL viz koncové připojení D průměr délka zasunutí D průměr Velikost /" /8" /" /" " -/" -/" " -/" " " D * kuželovitá trubka s vnějším EM s vnějším SE s hrdlem a MS MS PŘIPOJENÍ Velikost /" /8" /" /" " -/" -/" " -/" " " * * * * * * kuželovitá trubka s vnitrˇním * * E s vnějším rovná a MS * E s vnějším SE s objemovou hlavicí s vnějším RP ritish Parallel * *

6 J K vnitřní závit J RP vnitřní závit vnější závit L K Velikost /" /8" /" /" " -/" -/" " -/" " " L L K J L D * E *, L * Další speciální koncové připojení dodáme na přání. * Rozměry jsou měřeny napříč plochami šestihranu. Kruhová ocel se dvěma frézovanými plochami může nahradit kruhovou ocel s šestihranem. Rozměry napříč plochami jsou stejné jako rozměry napříč plochami šestihranu. Maximální vnější průměr kruhové oceli nebude větší než rozměry napříč body tyče s šestihranem. Tělesa spojky s ventilem a vsuvky s ventilem mohou být dodána v provedení z kruhové oceli bez ploch pro montážní klíč. *," (88,9 ) napříč plochami šestihranu - lze nahradit," (9, ) kruhovou ocelí s,8" (8,8 ) napříč plochami pro montážní klíč. * Vrub v šestihranu značí závity RP ritish Parallel (britské rovnoběžné). L J plastová záslepka/zátka PDP kovová protiprašná zátka MP kovový tlakový kryt M kovový protiprašný kryt D PŘÍSLUŠENSTVÍ Protiprašné kryty, protiprašné zátky a tlakové kryty slouží k ochraně rozpojené rychlospojky proti mechanickému poškození, proti ušpění a jým nečistotám. Protiprašné kryty a protiprašné zátky se dodávají v provedení z plastu nebo z eloxovaného hlíku v přírodním barevném odstínu. Plastové kryty a zátky Nenákladný prostředek k ochraně zařízení proti znečištění a poškození. Dodávají se s plastovým okem k uchycení na armaturu nebo k zařízení s pomocí kovového šroubu. Jsou dostupné ve velikosti /" až ". Provedení plastové krytky/zátky umožňuje použití pro zástrčku nebo zásuvku. líkové protiprašné kryty a zátky Jý prostředek pro ochranu vašeho zařízení - hlíkové protiprašné kryty a zátky se dodávají ve velikostech /" až ". Velikosti /" až /" se dodávají s " pochromovaným řetízkem. Velikosti od " se dodávají se spouštěcím řetízkem z pozkované oceli. Tlakové kryty Nepropustné tlakové kryty pro vsuvky se standardně dodávají v provedení z pozkované oceli se žlutým povrchem. V provedení z jých materiálů, jako je například mosaz, hlík a nerezová ocel lze tyto kryty dodat na základě speciální objednávky. Kryty se dodávají ve velikostech /" až ". Velikosti /" až /" se dodávají s ocelovým lankem odolným vůči korozi o délce ". Velikosti " až " se dodávají s " lankem - vždy s nastavitelným očkem na konci lanka. V případě potřeby speciálních délek a čísel součástí se obrat te laskavě na výrobce. velikosti plastová záslepka/zátka hlíková zátka hlíkový kryt tlakový kryt /" PDP- MP- D- M- /8" PDP- MP- D- M- /" PDP-8 MP-8 D-8 M-8 /" PDP- MP- D- M- " PDP- MP- D- M- -/" MP-0 D-0 M-0 -/" MP- D- M- " MP- D- M- -/" MP-0 D-0 M-0 " MP-8 D-8 M-8

7 JK OJEDNÁVT íslo ˇ součásti S V - Rozšířené volby Materiál Typ Rada ˇ Polova Velikost Velikost Typ koncového Materiál Objímkový tělesa spojky spojky koncového závitu těsnění zámek připojení Zadné ˇ V = / = /8 (viz stranu ) Zadné ˇ SL pismeno Ventil P Zásuvka = /8 = / M písmeno Napomáhá Ocel, P I N 8 = / = /8 S vnějším una N (kód ) zamezit pozkovaná Prosté Zástrčka = / 8 = / NPT neúmyslném (bez ventilu) = = /8 u rozpojení. lík 0 = -/ = / S vnitřním J Při eloxovaný = -/ = NPT Vojenská rozpojováni v přirodní = 0 = -/ E varianta materiálu umístěte barvě 0 = -/ = -/ S vnitřním una N pro kolík na tělese 8 = = SE uhlovodíková tak, aby se kryl Mosaz = 0 = -/ EM paliva s drážkou S 8 = S vnějším v objímce. Nerezová = SE (obrázek) ocel hrdlo M E Vojenská S objemovou varianta hlavicí SE materiálu RP una N pro S vnějším paliva podle ritish MIL--0 Parallel S9 9 MS9 V s vnitřním Viton (DuPont) MS hrdlo E s vnějším Etylén propylénový Rozšířená volba P s ventilem se doporučuje použit na jedné straně, ne na MS kaučuk obou stranách. dodává se pouze v provedení z oceli. Objemová hlavice I se dodává pouze v provedení z oceli. Pro velikosti do " NPT závity v provedení z oceli. MS Pro velikosti do " NPS závity v provedení z nerezové oceli. s vnějším Pro velikosti nad " NPT závity. MS Objemová hlavice NÁRDNÍ DÍLY Rychlospojky Snap-tite jsou konstruovány tak, aby dosahovaly dlouhou životnost bez vzniku poruch. Za určitých okolností může dojít k poškození některých součástí a tyto součástí je pak třeba objednat. Sady ventilů (obsahují ventil, pružu ventilu a zarážku. Těsnění ventilu se dodává ve velikostech /8" pouze v provedení z oceli, mosazi a hlíku.) Číslo součásti - použijte základní číslo součásti následované SPK Příklad: V-SPK VI-SPK Těsnění ventilů (/" těsnění ventilů se nasunuto na těleso spojky a vsuvky na všech materiálech a není uvažováno o jeho opravách v terénu. Těsnění od velikosti /8" se dodává pro opravy). Číslo součásti - (velikost) - Příklad: -* 8-* Těsnění vsuvek (zahrnuje)-o-kroužek a podpůrný kroužek umístěný v polově spojky Číslo součástky "" (velikost)--9 (materiál těsnění) Příklad: --9* Pro "starý typ" provedení U Packer se užívá označení (velikost)- (materiál těsnění). Příklad: -* V případě objednávání těsnění pro vsuvku je třeba irčit, zda máte standardní provedení či staré provedení U-Packer porovnáním dle níže uvedeného znázornění na příčném řezu: O-kroužek a podpůrný kroužek U-packer Standardní série Staré provedení U-Packer *"" požadováno pro náhradní těsnění z materiálu una-n. Označení ostatních těnících materiálů je uvedeno výše. Pro ostatní náhradní díly kontaktujte výrobce.

8 ! VROVÁNÍ! SELÁNÍ NEO NESPRÁVNÁ VOL NEO NESPRÁVNÉ POUŽITÍ VÝROKŮ /NEO SYSTÉMŮ POPSNÝ V TÉTO PŘÍRUĆE NEO PŘÍUZN SOUČÁSÝÍ MŮŽE ZPŮSOIT SMRT, ZRNĚNÍ OSO MTERIÁLNÍ SKODY. V tomto dokumentu a v dalších formacích od firmy Snap-tite, Inc., jejích poboc ˇek a autorizovaných distributorů jsou uvedeny možnosti výrobku a/nebo systému pro další zkoumání ze strany uživatelů s technickými znalostmi. Je důležité analyzovat všechny aspekty vaší aplikace a zrevidovat formace týkající se výrobku nebo systému v aktuálním katalogu výrobků. Vzhledem k široké škále provozních podmínek a aplikací těchto výrobků a systémů je uživatel na základě svých vlastních analýz a zkoušek v plném rozsahu odpovědný na defitivním výběru výrobků a systémů a za zajištění toho, aby všechny požadavky pro danou aplikaci na výkon, bezpečnost a varovné požadavky byly splněny. Výrobky popsané v této příručce, včetně vlastností výrobků, specifikace, konstrukce, dostupnosti a cen, avšak bez omezení pouze na tyto uvedené skutečnosti, mohou být ze strany Snap-tite, Inc. a jejích poboček kdykoli změněny bez předchozího upozornění. DODVTEL: Divize rychlospojek a ventilů 0 Titusville Road Union ity, Pennsylvania US Tel: X: qd&v_sales@snap-tite.com Industrial Estate Whitemill - Wexford Republic of Ireland Tel: 9 X: ste_sales@snap-tite.com 8 ertifikát ISO-0

Měřící technika. Přehled 6.1.1 MĚŘÍCÍ MÍSTA

Měřící technika. Přehled 6.1.1 MĚŘÍCÍ MÍSTA Přehled MĚŘÍCÍ MÍSTA Měřící místa mají široké využití v mnoha aplikacích. Navíc nabízíme možnost dodat měřící místo dle Vašeho konkrétního požadavku nebo dokonce dle Vašeho výkresu. Měřící místa podléhají

Více

Přímo-ovládané 2/2-cestné elmg. ventily, typ EV215B

Přímo-ovládané 2/2-cestné elmg. ventily, typ EV215B MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Technická příručka Přímo-ovládané 2/2-cestné elmg. ventily, typ je přímo ovládaný 2/2-cestný elmg. ventil pro použití v parních aplikacích. Jeho konstrukce je založena na

Více

Bezodkapové rychlospojky

Bezodkapové rychlospojky Bezodkapové rychlospojky Modulové konstrukce nabízejí nejvhodnější rychlospojky pro každou aplikaci kapalin ^ Dokonalejší výrobky pro náročné aplikace 2 Výrobní řada Modulové bezodkapové rychlospojky jsou

Více

VYSOKÉ TLAKY - příslušenství UHP

VYSOKÉ TLAKY - příslušenství UHP VYSOKÉ TAKY - příslušenství UHP Speciálně navržená série pro velmi vysoké tlaky. Široká škála variant umožňuje jejich použití pro velmi specifické aplikace. Jsou vyrobeny z tvrzené oceli, což zajišťuje

Více

Pneufit C & M. Kompozitní armatura Pneufit C & M Metrické Ø 3 až 16 mm O/D trubky. Popis. Materiál

Pneufit C & M. Kompozitní armatura Pneufit C & M Metrické Ø 3 až 16 mm O/D trubky. Popis. Materiál Kompozitní armatura Pneufit C & M Metrické Ø 3 až 16 mm trubky Popis Médium: stlačený vzduch Provozní tlak: 750 mm Hg vakuum, do 10 barů Teplota prostředí: 0 až 60 C* Velikosti trubek: Standardní velikosti:

Více

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - rychlospojky

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - rychlospojky Plastové rychlospojky CPC určené pro obecné použití v průmyslu, biofarmacii, medicíně, chemii, potravinářství a balící stroje. Verze spojek s ventily zabraňují úniku médií zvyšující tím bezpečnost obsluhy.

Více

Honeywell V5000, V5010. Kombi-3-plus UZAVÍRACÍ A VYVAŽOVACÍ VENTILY. Obsah: KATALOGOVÝ LIST. prosinec 2007

Honeywell V5000, V5010. Kombi-3-plus UZAVÍRACÍ A VYVAŽOVACÍ VENTILY. Obsah: KATALOGOVÝ LIST. prosinec 2007 prosinec 2007 V5000, V5010 Kombi-3-plus UZAVÍRACÍ A VYVAŽOVACÍ VENTILY KATALOGOVÝ LIST Obsah: Přehled...2 Konstrukce...2 Materiály...2 Použití...2 Hlavní rysy...2 Technické parametry...2 Informace k objednávce...3

Více

Typu EV220B 15 EV220B 50

Typu EV220B 15 EV220B 50 Nepřímo ovládané 2/2-cesté elektromagnetické ventily Typu EV220B 15 EV220B 50 EV 220B 15 EV220B 50 je univerzální 2/2cestný elektromagnetický ventil nepřímo ovládaný pomocí servopohonu. Tělo ventilu je

Více

Regulační ventil HERZ

Regulační ventil HERZ Regulační ventil HERZ Regulátor průtoku Technický list pro 4001 Vydání CZ 0610 Montážní rozměry v mm DN G L H1 H2 B1 B2 L1 L2 1 4001 21 15 3/4 G 66 59 61,5 49 63 48 81 1 4001 22 20 1 G 76 60 61,5 51 68,5

Více

PRA/182000, PRA/182000/M ISO/VDMA Profilové válce Dvojčinné - Ø 32 až 125 mm

PRA/182000, PRA/182000/M ISO/VDMA Profilové válce Dvojčinné - Ø 32 až 125 mm Dle ISO 15552, ISO 6431, VDMA 24562 a NFE 49-003-1 Plášť válce s krytými svorníky Vysoký výkon, pevnost a spolehlivost Polyuretanová těsnění zajišťují nízké tření operace a dlouhou životnost Snímače mohou

Více

KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ SÉRIE C3 NEREZ 2DÍLNÝ BRA.C3.622 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.C3.622

KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ SÉRIE C3 NEREZ 2DÍLNÝ BRA.C3.622 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.C3.622 KULOVÝ UZÁVĚR ZÁVITOVÝ SÉRIE C3 NEREZ 2DÍLNÝ BRA.C3.622 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.C3.622 Technický nákres, rozměry a materiálové provedení: KÓD ROZMĚR PØ mm A mm B mm H mm S mm ISO 5211

Více

Ermeto Originál Ventily

Ermeto Originál Ventily Ermeto Originál Ventily Obsah uzavíracích ventilů a kulových kohoutů DV LD S. O34 S. O35 EO 24 připojení / EO 24 připojení EO 24 připojení / EO 24 připojení WV ELA/ELAE S. O36 S. O46 EO 24 připojení /

Více

Základní charakteristiky. Oblasti použití. Vlastnosti technického řešení. Průmysl a chemie Série 60. Katalog 3800-DS/CZ

Základní charakteristiky. Oblasti použití. Vlastnosti technického řešení. Průmysl a chemie Série 60. Katalog 3800-DS/CZ Katalog 38-DS/CZ Série 6 ISO 7241-1-B mosaz, ocel, nerezová ocel AISI 33 a AISI 316,,,,,, 1½", 2½" 35 MPa -4 C +11 C (těsnění NBR) -2 C +2 C (těsnění FKM: Viton ) NBR (mosaz, ocel, nerezová ocel AISI 33),

Více

Odtoky pro dřezy, výlevky a přístroje. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika

Odtoky pro dřezy, výlevky a přístroje. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Odtoky pro, výlevky a přístroje CZ 3/ Ceník 20 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Odtoky, zápachové uzávěry a příslušenství pro, výlevky a přístroje, podle DIN EN 274. Vysoce kvalitní technické vybavení

Více

Typu EV220B 15 EV220B 50

Typu EV220B 15 EV220B 50 Technická brožura Nepřímo ovládané 2/2-cesté elektromagnetické ventily Typu EV220B 15 EV220B 50 EV 220B 15 EV220B 50 je univerzální 2/2cestný elektromagnetický ventil nepřímo ovládaný pomocí servopohonu.

Více

Ermeto Originál Ventily

Ermeto Originál Ventily Ermeto Originál Ventily Obsah zpětných ventilů RHD / S. O11 EO 24 připojení / EO 24 připojení RHV R ED / S. O12 RHZ R ED / S. O13 EO 24 připojení / s vnějším palcovým závitem ED (ISO 1179)/ s vnějším palcovým

Více

MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body

MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body MCS (Mini Control System) umožňuje sestavit jednoduchý měřící systém u hydraulických rozvodů. Měření lze provádět i při maximálním pracovním u hydraulického systému (do bar).

Více

Black Pearl strana: 1 VÁŠ SPOLEHLIVÝ PARTNER V OBLASTI PRŮMYSLOVÝCH ARMATUR. www.bickelwolf.cz POPIS:

Black Pearl strana: 1 VÁŠ SPOLEHLIVÝ PARTNER V OBLASTI PRŮMYSLOVÝCH ARMATUR. www.bickelwolf.cz POPIS: POPIS: Black Pearl strana: 1 Od svého vynálezu patří uzavírací klapky mezi nejžádanější průmyslové armatury na regulaci průtoku, a to zejména díky jejich nízké váze, 100% těsnosti, nízké tlakové ztrátě

Více

Typ SRP a DAP. Pfeiffer AT otočný čtvrtotáčkový pohon Série 31a

Typ SRP a DAP. Pfeiffer AT otočný čtvrtotáčkový pohon Série 31a Pfeiffer AT otočný čtvrtotáčkový pohon Série 31a Typ SRP a DAP Použití: Jedno- a dvojčinný pístový pohon pro regulační a uzavírací ventily s rotačním regulačním prvkem, zvláště pro vysoké provozní požadavky

Více

2/2cestný elektromagnetický ventil řízený servopohonem typu EV225B

2/2cestný elektromagnetický ventil řízený servopohonem typu EV225B MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Technická brožura 2/2cestný elektromagnetický ventil řízený servopohonem typu EV225B EV225B je 2/2cestný elektromagnetický ventil řízený servopohonem vhodný pro parní systémy.

Více

mini-compacta / Compacta

mini-compacta / Compacta Zaplavitelné zařízení na přečerpávání fekálií mini-compacta / Compacta Příslušenství Typový list Impressum Typový list mini-compacta / Compacta Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení

Více

X-tra Collection - Exkluzivní termostatické ventily řady X pro designové radiátory

X-tra Collection - Exkluzivní termostatické ventily řady X pro designové radiátory X-tra Collection - Exkluzivní termostatické ventily řady X pro designové radiátory Použití X-tra Collection je nová řada termostatických radiátorových ventilů pro připojení designových otopných těles a

Více

D15P. Honeywell. Redukční ventily PŘÍRUBOVÉ PROVEDENÍ. Použití. Hlavní rysy. Rozsah aplikací. Konstrukce. Technické parametry.

D15P. Honeywell. Redukční ventily PŘÍRUBOVÉ PROVEDENÍ. Použití. Hlavní rysy. Rozsah aplikací. Konstrukce. Technické parametry. D15P Redukční ventily PŘÍRUBOVÉ PROVEDENÍ KATALOGOVÝ LIST Použití Redukční ventily D15P chrání vodovodní potrubí a připojené spotřebiče před nadměrným mechanickým namáháním. V rozsahu jejich parametrů

Více

VM/146000, VM/ LINTRA PLUS

VM/146000, VM/ LINTRA PLUS VM/46000, VM/4600 LINTR PLUS Bezpístnicové válce odolné vůči korozi Dvojčinné, magnetický a nemagnetický píst - Ø 0 až 80 mm Nové odlehčené provedení výlisku s univerzálními montážními drážkami Osvědčený

Více

V5832A/V5833A,C. květen 2000. Malé lineární ventily PN 16 pro modulační a ON/OFF ovládání s plochým připojením KATALOGOVÝ LIST

V5832A/V5833A,C. květen 2000. Malé lineární ventily PN 16 pro modulační a ON/OFF ovládání s plochým připojením KATALOGOVÝ LIST květen 00 V5832A/V5833A,C Malé lineární ventily PN 16 pro modulační a ON/OFF ovládání s plochým připojením KATALOGOVÝ LIST V5832A V5833A Hlavní rysy Malé rozměry umožňují instalaci i v omezeném prostoru

Více

Nepřímo ovládané 2/2-cesté elektromagnetické ventily Typu EV220B 15 EV220B 50

Nepřímo ovládané 2/2-cesté elektromagnetické ventily Typu EV220B 15 EV220B 50 Nepřímo ovládané 2/2-cesté elektromagnetické ventily Typu EV220B 15 EV220B 50 EV 220B 15 EV220B 50 je univerzální 2/2cestný elektromagnetický ventil nepřímo ovládaný pomocí servopohonu. Tělo ventilu je

Více

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO HYDRAULIKU PNEUMATIKU A MAZÁNÍ P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ PNEUMATIKA NOVINKY Pneumatické válce řady P1D dle norem ISO/VDMA Průměry pístu: 32-125 mm dle norem ISO a VDMA Tlak max. 10

Více

Nepřímo ovládané 2/2-cesté parní elektromagnetické ventily Typu EV225B

Nepřímo ovládané 2/2-cesté parní elektromagnetické ventily Typu EV225B MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Datový list Nepřímo ovládané 2/2-cesté parní elektromagnetické ventily Typu EV225B EV225B je 2/2cestný elektromagnetický ventil řízený servopohonem vhodný pro parní systémy.

Více

D06F. Honeywell. Redukční ventily REGULÁTOR TLAKU S VYVÁŽENOU REGULAČNÍ KUŽELKOU A SE STUPNICÍ NASTAVENÍ. Použití. Hlavní rysy.

D06F. Honeywell. Redukční ventily REGULÁTOR TLAKU S VYVÁŽENOU REGULAČNÍ KUŽELKOU A SE STUPNICÍ NASTAVENÍ. Použití. Hlavní rysy. srpen 2007 D06F Redukční ventily REGULÁTOR TLAKU S VYVÁŽENOU REGULAČNÍ KUŽELKOU A SE STUPNICÍ NASTAVENÍ KATALOGOVÝ LIST Použití Redukční ventily D06F chrání vodovodní potrubí a připojené spotřebiče před

Více

KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE 02 NA VODU NEREZ BRA

KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE 02 NA VODU NEREZ BRA KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ SÉRIE 02 NA VODU NEREZ BRA.02.622 doporučené projektové označení: IVAR.BRA.02.622 Technický nákres a rozměry: KÓD ROZMĚR PØ A H H1 B C F (PN n x M ISO 5211 E S Krouticí moment Hmotnost

Více

HADICOVÁ ŠROUBENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ Série 43 M3, M5, 1/8" až 1" BSP

HADICOVÁ ŠROUBENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ Série 43 M3, M5, 1/8 až 1 BSP HADIOVÁ ŠROUNÍ A PŘÍSLUŠNSTVÍ Série 43 M3, M5, /8" až " SP Pokoven lesklým niklem Odolný proti korozi Kompaktní provedení V případě potfieby obsahují podložky ZPŮSO MONTÁŽ 90. Dbejte na to, aby trubka

Více

Výrobky pro stlačený vzduch

Výrobky pro stlačený vzduch CEJN Výrobky pro stlačený vzduch perfektní příklady kvality, použití a bezpečnosti www.cejn.com Série 320 ORIGINÁLNÍ NORMA CEJN, EUROSTANDARD 7,6 (7,4) GLOBAL extrémně vysoký průtok kompaktní provedení

Více

Armatura VHS s integrovaným přednastavením, uzavíratelná a s vypouštěním

Armatura VHS s integrovaným přednastavením, uzavíratelná a s vypouštěním Armatura VHS s integrovaným přednastavením, uzavíratelná a s vypouštěním Použití Přímý Rohový Armatura VHS je ideální regulátor pro moderní radiátory se spodním napojením, i pro univerzální nebo koupelnová

Více

Odtoky pro dřezy, výlevky a přístroje. Odvodňovací technika. CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny.

Odtoky pro dřezy, výlevky a přístroje. Odvodňovací technika. CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. Odtoky pro, výlevky a přístroje Odvodňovací technika V3 CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. Odtoky, zápachové uzávěry a příslušenství pro, výlevky a přístroje, podle DIN EN 274. Vysoce kvalitní technické

Více

Přehled výrobků STAUFF TEST

Přehled výrobků STAUFF TEST Přehled výrobků STAUFF TEST Měřící systémy k hlídání, odvzdušnění a k odběru vzorků tekutých a plynných médií přehled Měřící spojky a příslušenství ke sledování, odvzdušnění a odebírání vzorků spojování

Více

Nepřímo ovládané 2/2-cesté kompaktní elektromagnetické ventily Typ EV220A

Nepřímo ovládané 2/2-cesté kompaktní elektromagnetické ventily Typ EV220A MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Datový list Nepřímo ovládané 2/2-cesté kompaktní elektromagnetické ventily Typ je kompaktní 2/2cestný elektromagnetický ventil ovládaný servopohonem, určený speciálně pro

Více

V5032 Kombi-2-plus. Honeywell VYVAŽOVACÍ VENTILY. Použití

V5032 Kombi-2-plus. Honeywell VYVAŽOVACÍ VENTILY. Použití prosinec 2007 Honeywell V5032 Kombi-2-plus VYVAŽOVACÍ VENTILY KATALOGOVÝ LIST Použití Hydraulické vyvážení je základním požadavkem pro spolehlivou funkci otopné soustavy. U nevyvážené soustavy může docházet

Více

SV615 Pojistný ventil

SV615 Pojistný ventil Strana 1 z 5 TI-P316-01 CH Vydání 11 Cert. No. LRQ 0963008 ISO 9001 SV615 Pojistný ventil Popis SV615 je plnozdvižný pojistný ventil s plnou dýzou. Je vhodný pro páru, vzduch, inertní průmyslové plyny

Více

D15S Membránový redukční ventil přírubové provedení

D15S Membránový redukční ventil přírubové provedení D15S Membránový redukční ventil přírubové provedení Katalogový list Použití Redukční ventily D15S chrání vodovodní potrubí a připojené spotřebiče před nadměrným mechanickým namáháním. V rozsahu jejich

Více

Bronzové ventily řady VG7000 s vnitřním závitem. 3-cestný ventil VG7000 s el. pohonem VA-7200. Vlastnosti a výhody

Bronzové ventily řady VG7000 s vnitřním závitem. 3-cestný ventil VG7000 s el. pohonem VA-7200. Vlastnosti a výhody Bronzové ventily řady VG7000 s vnitřním závitem Sekce katalogu Ventily Informace o výrobku VG7000 Datum vydání 0901/1001CZ Rev.3 Ú vod Elektricky a pneumaticky poháněné bronzové ventily řady VG7000 s vnitřním

Více

PNEUMATIKA - spojky. Materiál: Prac. tlak: Podtlak: Prac. teplota: Těsnění:

PNEUMATIKA - spojky. Materiál: Prac. tlak: Podtlak: Prac. teplota: Těsnění: Nástrčné spojky série R Materiál: Prac. tlak: Podtlak: Prac. teplota: Těsnění: Niklovaná mosaz, plast 16 bar (mosaz), 12 bar (plast) Plné vakuum Od -20 C do +80 C (mosaz) Od -20 C do +60 C (plast) NBR

Více

Uzavírací/rotační šroubení s nástrčnými koncovkami QS, Quick Star

Uzavírací/rotační šroubení s nástrčnými koncovkami QS, Quick Star Uzavírací/rotační šroubení s nástrčnými koncovkami QS, Quick Star 3druhyzávitů M,RaG otočné o 360 šroubení lze opakovaně zašroubovat až pětkrát 2006/10 změny vyhrazeny výrobky 2007 3/-1 Uzavírací/rotační

Více

RA/8000, RA/8000/M ISO/VDMA Válce Dvojčinné - Ø 32 až 320 mm

RA/8000, RA/8000/M ISO/VDMA Válce Dvojčinné - Ø 32 až 320 mm R/8000, R/8000/M ISO/VDM Válce Dvojčinné - Ø 32 až 320 mm Dle ISO 15552, ISO 6431, VDM 24562 a NFE 49-003-1 Vysoký výkon, mechanická odolnost a spolehlivost Široká řada možností připevnění MTERIÁLY Plášť

Více

ŠROUBENÍ, HADICE, TRUBKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

ŠROUBENÍ, HADICE, TRUBKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ eshop.norgren.cz Hadicová šroubení a příslušenství M5, 1/8 až 1 SP Pokovené lesklým niklem Odolné proti korozi Kompaktní provedení V případě potřeby obsahují podložky Adaptér (s vnějšími válcovými závity)

Více

Bezpečností rychlospojky regulovatelné UNI

Bezpečností rychlospojky regulovatelné UNI Bezpečností rychlospojky regulovatelné UNI Jedna jediná rychlospojka pro 4 různé vsuvky Na trhu je řada různých rychlospojek a tomu odpovídajících vsuvek. S ohledem na tvar těchto vsuvek je nelze vzájemně

Více

Elektronicky řízený odváděč kondenzátu Hyperdrain

Elektronicky řízený odváděč kondenzátu Hyperdrain Compressed Air Treatment Elektronicky řízený odváděč kondenzátu Hyperdrain řady HDE010 a HDE020 Návod na obsluhu, údržbu a provoz Kód: 171080230 Vydání 1. ze dne 12. 4. 2000 HDE 010 HDE 020 1 1. Úvod Prostudujte

Více

DE LUXE Designové radiátorové armatury

DE LUXE Designové radiátorové armatury www.herz.cz DE LUXE Designové radiátorové armatury DE LUXE TS-98-V Provedení Připojení EAN 90 0474 Objednací číslo Bal. CZK Termostatická hlavice MINI-GS -Design - bílá s kapalinovým čidlem (hydrosensor)

Více

Ventilová tělesa RA-N s integrovaným přednastavením

Ventilová tělesa RA-N s integrovaným přednastavením Ventilová tělesa RA-N s integrovaným přednastavením Použití Přímá verze Rohová verze UK-axiální verze Levá úhlová verze Rohová verze, vnější závit Všechna ventilová tělesa RA-N lze použít společně se všemi

Více

Klapka Série 14b / Série 14c

Klapka Série 14b / Série 14c Klapka Série 14b / Série 14c Použití: Těsně uzavírací, dvojitě excentrická regulační klapka obvzáště pro chemický průmysl pro použití na agresivní média a páru: jmenovité světlosti 3 až 20, DN80 až DN500

Více

Ventily se šikmým sedlem VZXA

Ventily se šikmým sedlem VZXA technické údaje Funkce jsou externě řízené ventily, které jsou aktivovány přímým přívodem stlačeného vzduchu a používají se k uzavírání plynných nebo kapalných médií v potrubních systémech. Přitom se pomocí

Více

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám CZ 3/ Ceník 20 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly, vybavovací sady a příslušenství pro produktové skupiny: Odtoky pro vany a sprchové

Více

HC 5062 Přímořízené přepouštěcí ventily VPP2-06 5/2012

HC 5062 Přímořízené přepouštěcí ventily VPP2-06 5/2012 Přímořízené přepouštěcí ventily D n 06 p max 320 bar Q max 50 dm 3.min -1 VPP2-06 HC 5062 5/2012 Nahrazuje HC 5062 3/2008 Provedení vestavné, modulové a do potrubí Šest tlakových stupňů Čtyři provedení

Více

PNEUMATIKA - spojky. Materiál: Prac. tlak: Podtlak: Prac. teplota: Těsnění:

PNEUMATIKA - spojky. Materiál: Prac. tlak: Podtlak: Prac. teplota: Těsnění: Materiál: Prac. tlak: Podtlak: Prac. teplota: Těsnění: Niklovaná mosaz, plast 16 bar (mosaz), 12 bar (plast) Plné vakuum Od -20 C do +80 C (mosaz) Od -20 C do +60 C (plast) NBR Nástrčné spojky jsou určeny

Více

Řada V47 Teplotou ovládané vodní regulační ventily

Řada V47 Teplotou ovládané vodní regulační ventily PSC0302 S Sekce katalogu Teplotou ovládané regulační ventily Informace o výrobku V47 Datum vydání 0904/1204CZRev.1 Řada V47 Teplotou ovládané vodní regulační ventily Úvod Vodní regulační ventily V47 regulují

Více

V40/V41 SÉRIE ventilů Mini ISO 2 x 3/2, 5/2 a 5/3 ventily ovládané elektromagneticky a tlakovým vzduchem - ISO /VDMA mm

V40/V41 SÉRIE ventilů Mini ISO 2 x 3/2, 5/2 a 5/3 ventily ovládané elektromagneticky a tlakovým vzduchem - ISO /VDMA mm V40/V4 SÉRIE ventilů Mini ISO 2 x /2, /2 a / ventily ovládané elektromagneticky a tlakovým vzduchem - ISO 407-/VDMA 24 6-8 mm Alternativní modely připojovací závity NPTF Velký výkon, kompaktní provedení

Více

Mazací technika 4.1. Kulové maznice 4.2. Trychtýřové maznice 4.7. Ploché maznice 4.9. Sady maznic a příslušenství Zátky 4.12

Mazací technika 4.1. Kulové maznice 4.2. Trychtýřové maznice 4.7. Ploché maznice 4.9. Sady maznic a příslušenství Zátky 4.12 Strana Kulové maznice.2 Trychtýřové maznice.7 Ploché maznice.9 Sady maznic a příslušenství.10 Zátky.12 Odvzdušňovací zátky.1 Olejoznaky.16 stroj.elementy@haberkorn.cz www.haberkorn.cz.1 Kulové maznice

Více

PNEUFIT ŘADY 10 4 až 14 mm, vnější Ø hadice

PNEUFIT ŘADY 10 4 až 14 mm, vnější Ø hadice PNUFIT ŘADY 0 4 až 4 mm, vnější Ø VAROVÁNÍ: Řada Pneufit nesmí být použita v soustavě vzduchových brzd nebo v podpůrných soustavách vozidla. hcete-li vhodné šroubení push in pro tyto aplikace, použijte

Více

PM23 OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah

PM23 OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah Verze 10/2013 1 Obsah OBSAH ZÁKLADNÍ POPIS... 2 ZÁKLADNÍ DÍLY MOTORU... 2 TABULKA PARAMETRŮ... 3 POUŽITÉ VZORCE PRO VÝPOČET... 5 ÚČINNOSTI MOTORU... 5 PRACOVNÍ KAPALINA... 6 TLAKOVÉ ZATÍŽENÍ... 6 DALŠÍ

Více

HADICOVÁ ŠROUBENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ Série 43 M3, M5, 1/8" až 1" BSP

HADICOVÁ ŠROUBENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ Série 43 M3, M5, 1/8 až 1 BSP www.instuksa.cz HADIOVÁ ŠROUNÍ A PŘÍSLUŠNSTVÍ Série 43 M3, M5, /8" až " SP Pokoven lesklým niklem Odolný proti korozi Kompaktní provedení V případě potfieby obsahují podložky ZPŮSO MONTÁŽ 90ş. Dbejte na

Více

Vekotec. Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou

Vekotec. Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Vekotec Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou IMI HEIMEIER / Termostatické hlavice a ventily / Vekotec Vekotec

Více

DN k VS 1, ,5 G 1¾ A 0,2-1,0 003H6449 0,3-2,0 003H G 2 A 003H H G 2½ A 003H H ,5

DN k VS 1, ,5 G 1¾ A 0,2-1,0 003H6449 0,3-2,0 003H G 2 A 003H H G 2½ A 003H H ,5 Datový list Regulátor diferenčního tlaku s omezovačem průtoku (PN 25) AVPB montáž do vratného potrubí, měnitelné nastavení AVPB-F montáž do vratného potrubí, pevné nastavení Použití AVPB (-F) je přímočinný

Více

-H- upozornění. Rychlospojky technické údaje. Princip Nástrčná spojka se zásuvkou KD a nástrčný konektor KS, uzavíratelný z jedné strany / dvou stran

-H- upozornění. Rychlospojky technické údaje. Princip Nástrčná spojka se zásuvkou KD a nástrčný konektor KS, uzavíratelný z jedné strany / dvou stran Rychlospojky Rychlospojky Princip Nástrčná spojka se zásuvkou KD a nástrčný konektor KS, uzavíratelný z jedné strany / dvou stran připojení odpojení K aretaci připojení zatlačte konektor do zásuvky. V

Více

FK06 Jemný proplachovatelný filtr s vestavěným redukčním ventilem

FK06 Jemný proplachovatelný filtr s vestavěným redukčním ventilem únor 2005 FK06 Jemný proplachovatelný filtr s vestavěným redukčním ventilem KATALOGOVÝ LIST Použití Jemné proplachovatelné filtry FK06 zajišťují nepřetržitou dodávku filtrované vody. Jemný filtr redukuje

Více

Termostatický servopohon RAVK - pro 2cestné ventily RAV-/8 (PN 10), VMT-/8 (PN 10), VMA (PN 16) - pro 3cestné ventily KOVM (PN 10), VMV (PN 16)

Termostatický servopohon RAVK - pro 2cestné ventily RAV-/8 (PN 10), VMT-/8 (PN 10), VMA (PN 16) - pro 3cestné ventily KOVM (PN 10), VMV (PN 16) - pro 2cestné ventily RAV-/8 (PN 10), VMT-/8 (PN 10), VMA (PN 16) - pro 3cestné ventily KOVM (PN 10), VMV (PN 16) Popis RAVK lze kombinovat s: - 2cestnými ventily RAV-/8, VMT-/8, VMA; nebo - 3cestnými

Více

Stoupačkový regulační ventil STRÖMAX-GMF

Stoupačkový regulační ventil STRÖMAX-GMF Stoupačkový regulační ventil STRÖMAX-GMF Stoupačkový regulační ventil pro měření tlakové diference v přírubovém provedení, přímý s měřicími ventilky Technický list pro 4218 GMF Vydání CZ 0711 4218 GMF

Více

KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2

KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2 .iv ar cs.c z KULOVÉ UZÁVĚRY PŘÍRUBOVÉ SÉRIE 02, B2, H2 Tato série obsahuje přírubové kulové uzávěry s děleným tělem z litiny a plovoucí koulí, vyrobenými v souladu s těmi nejpřísnějšími výrobními standardy

Více

Datový list Nepřímo ovládané 2/2-cesté parní elektromagnetické ventily Typu EV225B

Datový list Nepřímo ovládané 2/2-cesté parní elektromagnetické ventily Typu EV225B Datový list Nepřímo ovládané 2/2-cesté parní elektromagnetické ventily u EV225B EV225B je 2/2cestný elektromagnetický ventil řízený servopohonem vhodný pro parní systémy. Konstrukce je založená na PTFE

Více

Ventil MSV-C s ručním přednastavením

Ventil MSV-C s ručním přednastavením Popis/Použití MSV-C se používá pro seřizování průtoku v instalacích chlazení vytápění a domovních systémů rozvodu teplé užitkové vody. MSV-C je kombinovaný uzavírací ventil s přednastavením s: s pevnou

Více

-V- novinka. -N- připojovací závit -M- průtok Kv 5,9 535 m 3 /h. Kulové kohouty s pohonem VZPR hlavní údaje 2.3 7 / 2.2-14. kulové kohouty s pohonem

-V- novinka. -N- připojovací závit -M- průtok Kv 5,9 535 m 3 /h. Kulové kohouty s pohonem VZPR hlavní údaje 2.3 7 / 2.2-14. kulové kohouty s pohonem hlavní údaje VZPR VZPR- -R -N- připojovací závit Rp2 -M- průtok Kv 5,9 535 m 3 /h zmosazi VZPR- zušlechtiléoceli VZPR- -R kombinace pneumatického kyvného pohonu a kulového kohoutu průtok lze v obou směrech

Více

Tlakové hadice, balancéry a spojovací materiál

Tlakové hadice, balancéry a spojovací materiál Tlakové hadice, balancéry a spojovací materiál Praktičtí a nezbytní pomocníci. Pro pořádek na pracovišti a ke každému nářadí. Program spojovacího materiálu, balancérů, odolných elastických hadic z PVC

Více

Pneum.-hydraulické nářadí na trhací nýty. TAURUS 1-4 Axial eco

Pneum.-hydraulické nářadí na trhací nýty. TAURUS 1-4 Axial eco TAURUS 1-4 Axial eco 316 Profesionálové v nýtovací technice TAURUS 1-4 Axial eco 143 4976 Špička 17/1 143 4994 Špička17/20 143 501 Špička17/22 143 4955 Špička 17/24 1 143 4973 Špička 17/27 143 4974 Špička

Více

Systém Venturiho trubice. BALLOREX Venturi. Tlaková ztráta. Signál. Měřící jednotka s tradiční clonou. Tlaková ztráta

Systém Venturiho trubice. BALLOREX Venturi. Tlaková ztráta. Signál. Měřící jednotka s tradiční clonou. Tlaková ztráta BALLOREX Venturi BALLOREX Venturi - regulační ventily pro přesné vyvažování BALLOREX Venturi je statický ventil pro měření průtoku, regulaci a uzavírání. Ventil se používá pro vyvažování otopných a chladicích

Více

Gebo Standard. Svěrné spojky pro nejvyšší nároky. Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí

Gebo Standard. Svěrné spojky pro nejvyšší nároky. Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí Gebo Standard Svěrné spojky pro nejvyšší nároky Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí Základní informace: Certifikace: Použití: Svěrné spojky

Více

PNEUFIT C METRICKÉ KOMPOZITNÍ ŠROUBENÍ Metrické 4 až 16 mm, vnější Ø hadice

PNEUFIT C METRICKÉ KOMPOZITNÍ ŠROUBENÍ Metrické 4 až 16 mm, vnější Ø hadice PNUIT MTRIKÉ KMPZITNÍ ŠRUNÍ Metrické 4 až 6 mm, vnější Ø VARVÁNÍ: Řada Pneufit nesmí být použita v soustavě vzduchových brzd nebo v podpůrných soustavách vozidla. hcete-li vhodné šroubení push in pro tyto

Více

Zpětné filtry. E 094 E 103 E 143 pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G1 jmenovitý průtok do 135 l/min. 20.30-7c

Zpětné filtry. E 094 E 103 E 143 pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G1 jmenovitý průtok do 135 l/min. 20.30-7c Zpětné filtry E 9 E E pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G jmenovitý průtok do l/min.-7c Popis Použití Ve zpětném systému hydraulických zařízení. Funkce Ochrana mechanizmů proti opotřebení:

Více

Elektromagnetické ventily 2/2-cestné přímo-ovládané ventily, typ EV 210 B 3 2/2-cestné nepřímo-ovládané ventily, typ EV 220 B, DN /2-cestné

Elektromagnetické ventily 2/2-cestné přímo-ovládané ventily, typ EV 210 B 3 2/2-cestné nepřímo-ovládané ventily, typ EV 220 B, DN /2-cestné Obsah strana Elektromagnetické ventily 2/2-cestné přímo-ovládané ventily, typ EV 210 B 3 2/2-cestné nepřímo-ovládané ventily, typ EV 220 B, DN 6-12 11 2/2-cestné nepřímo-ovládané ventily, typ EV 220 B,

Více

Výrobky pro stlačený vzduch

Výrobky pro stlačený vzduch CEJN Výrobky pro stlačený vzduch perfektní příklady kvality, použití a bezpečnosti www.cejn.com esafe Série 320 ORIGINÁLNÍ NORMA CEJN, EUROSTANDARD 7,6 (7,4) GLOBAL z extrémně vysoký průtok z kompaktní

Více

PRA/182000, PRA/182000/M ISO/VDMA Profilové válce Dvojčinné - Ø 32 až 125 mm

PRA/182000, PRA/182000/M ISO/VDMA Profilové válce Dvojčinné - Ø 32 až 125 mm Dle ISO 15552, ISO 6431, VDMA 24562 a NFE 49-003-1 Plášť válce s krytými svorníky Vysoký výkon, pevnost a spolehlivost Polyuretanová těsnění zajišťují nízké tření operace a dlouhou životnost Snímače mohou

Více

POJISTNÉ VENTILY II. - MODEL 095 a 096

POJISTNÉ VENTILY II. - MODEL 095 a 096 str. V106 Proporcionální pojistný ventil s přítlačnou pružinou: Pojistný ventil pracuje jako automatický, tlak uvolňující regulátor. Je aktivován statickým tlakem, který je na vstupu ventilu a je charakteristický

Více

STAD-C. Vyvažovací ventily DN s dvojitě jištěné měřící vsuvky

STAD-C. Vyvažovací ventily DN s dvojitě jištěné měřící vsuvky STAD-C Vyvažovací ventily DN 15-50 s dvojitě jištěné měřící vsuvky IMI TA / Vyvažovací ventily / STAD-C STAD-C Vyvažovací ventil STAD-C byl speciálně vyvinut pro použití v soustavách nepřímého chlazení.

Více

PNEUMATICKÉ PRVKY. Aignep castello

PNEUMATICKÉ PRVKY. Aignep castello PNEUMTICKÉ PRVKY ignep castello Rychlospojky Kompresní šroubení Funkční konektory Střihové a diferenciální regulátory průtoku Příslušenství ignep Hadičky P Hadičky PUR Ostatní hadičky a svazky Příslušenství

Více

Spira-trol TM dvoucestné regulační ventily LE, LF a LL DN15 až DN100 (dle EN norem) LEA, LFA a LLA ½" až 4" (dle ASME norem)

Spira-trol TM dvoucestné regulační ventily LE, LF a LL DN15 až DN100 (dle EN norem) LEA, LFA a LLA ½ až 4 (dle ASME norem) Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright 214 TI-S24-7 CH Vydání 2 Spira-trol TM dvoucestné regulační ventily LE, LF a LL DN15 až DN1 (dle

Více

Zpětné filtry. E 043 E 072 pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G¾ jmenovitý průtok do 70 l/min. 20.20-6c

Zpětné filtry. E 043 E 072 pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G¾ jmenovitý průtok do 70 l/min. 20.20-6c Zpětné filtry E E 7 pro vestavbu do nádrže připojovací závit do velikosti G¾ jmenovitý průtok do 7 l/min.-6c Popis Použití Ve zpětném systému hydraulických zařízení. Funkce Ochrana mechanizmů proti opotřebení:

Více

Regulátor teploty AVTB (PN 16)

Regulátor teploty AVTB (PN 16) Datový list Regulátor teploty AVTB (PN 16) Použití AVTB je automatický regulátor teploty určený k regulaci teploty vody v zásobnících s horkou vodou, výměnících tepla, olejových předehřívačích, apod. Regulátor

Více

Bezodkapové rychlospojky Modulové konstrukce nabízejí nejvhodnější rychlospojky pro každou aplikaci kapalin. non-drip

Bezodkapové rychlospojky Modulové konstrukce nabízejí nejvhodnější rychlospojky pro každou aplikaci kapalin. non-drip Bezodkapové rychlospojky Modulové konstrukce nabízejí nejvhodnější rychlospojky pro každou aplikaci kapalin non-drip 2 Dokonalejší výrobky pro náročné aplikace Dokonalejší rychlospojky pro kapalinové aplikace

Více

Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu AVDS pro páru

Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu AVDS pro páru Datový list Tlakové redukční regulátory (PN 25) AVD pro vodu pro páru Použití Hlavní technické údaje AVD: DN 15-50 0,4-25 m 3 /h PN 25 Rozsah nastavení: 1 5 bar / 3 12 bar Teplota: - Cirkulační voda /

Více

Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem

Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem Použití: Těsně uzavírací kulový kohout nerezové oceli pro agresivní média, obvzláště pro chemický průmysl:

Více

Ventily pro samotížné a jednotrubkové soustavy. Termostatické ventily Termostatický ventil bez nastavení

Ventily pro samotížné a jednotrubkové soustavy. Termostatické ventily Termostatický ventil bez nastavení Ventily pro samotížné a jednotrubkové soustavy Termostatické ventily Termostatický ventil bez nastavení IMI HEIMEIER / Termostatické ventily a šroubení / Ventily pro samotížné a jednotrubkové soustavy

Více

SH-SERVIS s.r.o. Výroba a prodej armatur a èerpací techniky, dodávky a montá e vodohospodáøských investièních celkù

SH-SERVIS s.r.o. Výroba a prodej armatur a èerpací techniky, dodávky a montá e vodohospodáøských investièních celkù TECHNICKÉ PODMÍNKY TP 426 80-CV-03 03/01 Pro horizontální, odstředivá, radiální, článková čerpadla 80-CV-03 Tyto technické podmínky (dále jen TP) se vztahují na výrobu, zkoušení a dodávky horizontálních,

Více

Návod k používání. Hydrant nadzemní HND DN80 PN16 typ

Návod k používání. Hydrant nadzemní HND DN80 PN16 typ Návod k používání Hydrant nadzemní HND DN80 PN16 typ 2002.1 Alumo, s.r.o. Tel.: 382 212 770, 603 834 116 WWW: www.alumo.cz Za Nádražím 2695 Fax: 382 212 770 E-mail: prodej@alumo.cz 39701 Písek 04/2018

Více

AVPQ 4. DN k VS Připojení nastavení Δp Kódové č. nastavení Δp Kódové č. (mm) (m 3 /h) (bar) (bar) 2.5 Válcový. Příruby PN 25, dle EN

AVPQ 4. DN k VS Připojení nastavení Δp Kódové č. nastavení Δp Kódové č. (mm) (m 3 /h) (bar) (bar) 2.5 Válcový. Příruby PN 25, dle EN Datový list Regulátor diferenčního tlaku a průtoku (PN 25) montáž do vratného potrubí, měnitelné nastavení 4 montáž do přívodního potrubí, měnitelné nastavení Použití Regulátor (4) představuje samočinný

Více

Rychlospojky a hydraulické ventily

Rychlospojky a hydraulické ventily Rychlospojky a hydraulické ventily Úvod Účinnost bez kompromisův celosvětovém měřítku Od roku 1935 divize rychlospojek a ventilů společnosti Snap-tite Inc. nabízí více kombinací, průměrů a typů rychlospojek

Více

Technická brožura 2/2cestné elektromagnetické ventily ovládané servopohonem typu EV220B 15-50

Technická brožura 2/2cestné elektromagnetické ventily ovládané servopohonem typu EV220B 15-50 MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Technická brožura 2/2cestné elektromagnetické ventily ovládané servopohonem typu EV220B 15-50 EV 220B 15-50 je univerzální 2/2cestný elektromagnetický ventil nepřímo ovládaný

Více

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz NOVÝ Zpětný ventil Typ 561 a 562 www.titan-plastimex.cz VÝHODY Nové zpětné ventily jsou maximálně spolehlivé a výkonné díky optimalizované geometrii proudění vede k vašemu prospěchu a vyššímu zisku. Zpětné

Více

k a t a l o g s o r t i m e n t u vodoinstalační materiál kulové kohouty zpětné ventily filtry a sací koše rohové ventily hadičky 5 mosazné tvarovky

k a t a l o g s o r t i m e n t u vodoinstalační materiál kulové kohouty zpětné ventily filtry a sací koše rohové ventily hadičky 5 mosazné tvarovky ceník 2015 1 2 katalog sortimentu vodoinstalační materiál 1 kulové kohouty 1 zpětné ventily 2 filtry a sací koše 2 rohové ventily 3 hadičky 5 mosazné tvarovky 6 armatury k topení 13 3 6 13 Art. SD 8217.1

Více

HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA

HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA E-Tech Franklin Electric HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA OBSAH Nerezová horizontální vícestupňová čerpadla EH... 2 Obecné výkonové křivky produktu... 3 Tabulka materiálů... 3 Tabulka hydraulických výkonů

Více

Vekotec. Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou

Vekotec. Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Vekotec Armatury pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou Připojovací šroubení pro otopná tělesa s integrovanou ventilovou vložkou IMI HEIMEIER / Termostatické ventily a šroubení / Vekotec Vekotec

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7

UZAVÍRACÍ KLAPKY S DVOJITOU EXCENTRICITOU TYP L32.7 Použití Uzavírací klapky s dvojitou excentricitou jsou průmyslové armatury určené k úplnému otevření nebo uzavření průtoku. Lze je použít i pro regulaci průtoku. Při dlouhodobém používání v regulačním

Více

OLEJOVÉ BRZDÍCÍ VÁLCE Série 1400

OLEJOVÉ BRZDÍCÍ VÁLCE Série 1400 OLEJOVÉ RZDÍCÍ VÁLCE Série 10 4 Olejové brzdící válce Série 10 Všeobecně Olejové brzdící válce se spojují převážně s pneumatickými válci a zajišťují plynulou a řiditelnou rychlost jejich pohybu. Je známo,

Více

Airblast tryskací kotle (modré)

Airblast tryskací kotle (modré) Airblast tryskací kotle (modré) Řada vysoce odolných jedno- a dvou komorových tryskacích nádob vyrobených v Evropě, s certifikací TÜV, jež potvrzuje soulad s požadavky antikorozních průmyslových použití.

Více