ZÁPIS č. 14/11 z 14. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 14/11 z 14. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 15.09.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné."

Transkript

1 ZÁPIS č. 14/11 z 14. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. Přítomno šest zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Ing. Antonín Stára, Petr Janota, Mgr. Jaroslav Říha, MUDr. Josef Liškař, MUDr. Jiří Štipl. Omluveni: Bc. Vilma Szutová, PhDr. Tomáš Horyna Hosté: 7 občanů Deštné Zapisovatel: Pavla Píglová Ověřovatelé zápisu: Mgr. Jaroslav Říha, Ing. Antonín Stára Zasedání zastupitelstva města zahájil starosta David Šašek DiS., přivítal zastupitele a hosty a konstatoval, že podle prezenční listiny je přítomno šest členů zastupitelstva a zasedání je usnášeníschopné. Zápis z minulého zasedání zastupitelstva města byl ověřen, nebyly proti němu vzneseny žádné připomínky a je k nahlédnutí u pracovnice městského úřadu pí Pavly Píglové. Na návrh starosty byl změněn bod č. 2. Z původního bodu Rozpočtové opatření č. 7 na bod Dodatek k licenční smlouvě o poskytnutí uživatelských práv k modulárnímu počítačovému programu MUNIS - Triáda. Návrh programu jednání: 01. Schválení ověřovatelů zápisu 02. Dodatek k licenční smlouvě o poskytnutí uživatelských práv k modulárnímu počítačovému programu MUNIS - Triáda 03. Žádost o zrušení věcného břemene chůze a jízdy na p.č. 96/3 04. Kupní smlouva p.č. 1355/ Kupní smlouva p.č. 1355/ Dodatek č. 2 ke Smlouvě o úvěru č ze dne Výpověď ze smlouvy přísálí KD. Záměr na nový pronájem 08. Zpráva z dílčího přezkumu hospodaření 09. Zpráva o výsledku kontroly VZP 10. Různé Hlasování o programu jako celku: přítomno 6 členů zastupitelstva: pro 6, proti 0, zdržel se 0. Návrh programu byl schválen. Usnesení č. 14/11/01. Zapisovatelkou dnešního zasedání byla starostou jmenována paní Pavla Píglová. V se dostavil zastupitel pan František Mládek. Přítomných zastupitelů je sedm.

2 Bod 1. programu Schválení ověřovatelů zápisu Jako ověřovatelé zápisu byli starostou navrženi zastupitelé Mgr. Jaroslav Říha a Ing. Antonín Stára. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města schvaluje ověřovatele zápisu Mgr. Jaroslava Říhu a Ing. Antonína Stáru. Hlasování o návrhu: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 7 (Šašek, Liškař, Janota, Mládek, Štipl, Stára, Říha), proti 0, zdržel se 0. Návrh byl přijat. Usnesení č. 14/11/02. Bod 2. programu Dodatek k licenční smlouvě o poskytnutí uživatelských práv k modulárnímu počítačovému programu MUNIS Triáda Starosta informoval zastupitele o dodatku k licenční smlouvě s firmou Triáda, která městu dodává počítačový program MUNIS. Město dokupuje práva na funkci epero a PDF tisk. Příloha č. 1 (1 list). Starosta tento dodatek se týká doplnění programu MUNIS o epero a PDF tisk. Bez těchto modulů nelze provozovat datové schránky ani spisovou službu. Do této doby nám byly tyto moduly poskytnuty servisním technikem zdarma. My si musíme ke konci roku projít, co nám Triáda poskytuje za programy a které z nich používáme a ty které ne, tak zrušit. Toto už je několikátý dodatek a platit budeme jen za ty moduly, které potřebujeme. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Deštná schvaluje Dodatek k licenční smlouvě s firmou Triada, spol. s.r.o. se sídlem U Svobodárny 12, Praha 9-Libeň, IČ: o poskytnutí uživatelských práv k modulárnímu počítačovému programu MUNIS na modul epero a PDF tisk za cenu 2.672,- Kč + 20% DPH a pověřuje starostu k podpisu tohoto dodatku. Hlasování o návrhu: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 14/11/03. Bod 3. programu Žádost o zrušení věcného břemene chůze a jízdy na p.č. 96/3 Starosta seznámil zastupitele o žádosti o zrušení věcného břemene chůze a jízdy na p.č. 96/3 manželů Aleny a Vladimíra Hynkových, bytem Adamská čp. 84, Deštná. Věcné břemeno zde bylo zřízeno pro dům čp. 83. Příloha č. 2 (1 list). Starosta Využiji toho, že zde máme nájemkyni paní Trejbalovou. Je tohle věcné břemeno využívané, nebo ne? Občanka Trejbalová ano, sváděla se tam voda z okapů, když se dům předělával. Zastupitel Mládek bylo tam i lešení. Zastupitel Stára a proč chtějí to břemeno zrušit? Starosta chtějí tam dělat nový plot. Nenašel jsem jiný důvod. Dříve nájemníci využívali kůlničky jako skladiště paliva, protože měli v čp. 83 kotle na tuhá paliva a proto to věcné břemeno bylo. Teď jsou kůlničky ve vlastnictví Hynkových. Je to náš jediný přístup zezadu

3 do domu. Zahrada je asi využívaná k sušení prádla nájemníků. Věcné břemeno není přes celou šíři pozemku, ale jen po bránu. Zastupitel Janota když to beru z hlediska majitele nájemníci by pak museli nosit všechno přes přední vchod a to není moc dobrý. A pokud chtějí dělat plot, tak jeho udělání je na dohodě obou majitelů. Zastupitel Stára řekl bych, že my to nijak nevyužíváme, ani nezneužíváme, tak na co se toho vzdávat. Nevím proč bychom to měli dělat. Navíc, když už bychom tam něco dělali stejně je musíme žádat o souhlas. Zastupitel Mládek když by Hynkovi chtěli dělat plot, tak bychom tu bránu mohli i zrušit a dostali bychom se tam, pokud už bychom něco potřebovali dělat vyndáním jednoho dílu plotu. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města schvaluje žádost o zrušení věcného břemene chůze a jízdy na p.č. 96/3 manželů Aleny a Vladimíra Hynkových, bytem Adamská 84, Deštná. Hlasování o návrhu: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 0, proti 6 (Mládek, Janota, Říha, Liškař, Štipl, Stára) zdržel se 1 (Šašek). Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 14/11/04. Bod 4. programu Kupní smlouva p.č. 1355/19 Starosta informoval zastupitele o zprávě komise na otevírání obálek a se smlouvou pro p. Michala Řepu, bytem Podfarská čp. 110, Deštná na koupi pozemku p.č. 1355/19 dle vyvěšeného záměru. Příloha č. 3 (5 listů). Starosta dle zprávy komise pro otevírání obálek se na záměr města na prodej tohoto pozemku přihlásil jediný zájemce a to Michal Řepa. Splnil všechny podmínky záměru, nabídl 20,- K/m 2 a námi požadovanou cenu na úhradu části geometrického plánu, tj ,- Kč. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města schvaluje na základě výběrového řízení pana Michala Řepu a zároveň schvaluje smlouvu pro p. Michala Řepu, bytem Podfarská čp. 110, Deštná, na prodej pozemku p.č. 1355/19, vodní plocha, zamokřená plocha, oddělený geometrickým plánem č /2011 o výměře 468 m 2 za cenu 20,- Kč/m 2 a cenu za vypracování geometrického plánu 4.295,- Kč a pověřuje starostu k jejímu podpisu. Hlasování o návrhu: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 14/11/05. Bod 5. programu Kupní smlouva p.č. 1355/20 Starosta informoval zastupitele, že dle zprávy komise na otevírání obálek se do záměru na prodej pozemku p.č. 1355/20 nepřihlásil žádný zájemce. Navrhl proto vyhlásit nový záměr, pouze na tuto parcelu a to za stejných podmínek. do rozpravy se nikdo nepřihlásil Tento bod vzali zastupitelé na vědomí.

4 Bod 6. programu Dodatek č. 2 ke Smlouvě o úvěru č ze dne Starosta seznámil zastupitele s Dodatkem č. 2 ke Smlouvě o úvěru č s Českou spořitelnou, a.s., se sídlem Olbrachtova 1929/62, Praha 4, IČ: , pobočka Jindřichův Hradec, který se týká změny období čerpání úvěru na financování intenzifikace ČOV do Příloha č. 4 (1 list). Starosta původně jsme měli čerpat úvěr do 30. srpna, teď to máme prodlouženo do 30. září. Je to jediná změna, která v dodatku je. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo města Deštná schvaluje Dodatek č. 2 ke Smlouvě o úvěru č ze dne s Českou spořitelnou, a.s. se sídlem Olbrachtova 1929/62, Praha 4, IČ: , pobočka Jindřichův Hradec, zastoupená Pavlem Bernardem, ředitelem pobočky Jindřichův Hradec o změně období čerpání úvěru na Intenzifikaci ČOV do a pověřuje starostu k jejímu podpisu. Hlasování o návrhu: přítomno 7 členů zastupitelstva: pro 7, proti 0, zdržel se 0. Návrh usnesení byl schválen. Usnesení č. 14/11/06. Bod 7. programu Výpověď ze smlouvy přísálí KD. Záměr na nový pronájem Starosta znovu informoval zastupitele o výpovědi sl. Veroniky Štefanové z přísálí Kulturního domu. Je zde tříměsíční výpovědní lhůta, která se počítá od Starosta předložil zastupitelům vypracovaný záměr na pronájem přísálí. Starosta v našem zájmu jistě je, aby byl prostor využíván, moc času už nemáme. Záměr a dále výběr nájemníka by se měl uskutečnit do konce října. V polovině listopadu máme první ples. Proto jsem Vám dnes předložil návrh záměru, můžeme se na něm ještě domlouvat, ale opravdu je třeba, abychom měli nového nájemníka co nejrychleji. Zastupitel Stára cena za m 2 zůstává stejný, tak jak to bylo pronajímáno slečně Štefanové? Starosta v podstatě ano. Je to 300,- Kč/m 2 za nejvyužívanější prostory a 250,- Kč/m 2 za záchody, vestibul a další. Zastupitel Stára kolik nás stojí vytopení? Starosta je tam osm větších akcí, jako jsou plesy a topení stálo ,- Kč. Pavel Kučera rozpočítal, že ,- stálo vytopení sálu, ,- přísálí. Takže za přísálí vychází na jednu akci vytopení skoro 3.400,-. Nájemné by tam bylo minimální, ale aspoň nějaké. Za vodné se teď platilo za přísálí 4.889,-, to už je po slevě 30%, kterou jsme schválili na jednání v červenci. Zastupitel Stára ale co když by se teď našel nájemce, který by tam chtěl hospodařit celoročně? Starosta tak to si nedovedu představit to vytápění, bylo by to tak ,- měsíčně. Potom dostane vysokou fakturu, nebude mít na zaplacení a my máme dalšího dlužníka. To přísálí není vhodné k celoročnímu provozu, není tam žádné zázemí. Ty myslíš, že to dokáže někdo zaplatit? Zastupitel Stára třeba se najde takový sebevrah. Starosta to budeme sebevrahem my, nám to nikdo nezaplatí. Zastupitel Stára my vlastně tomu budoucímu nájemníkovi tímto záměrem přikazujeme, že může dělat jenom plesy, nebo fungovat v létě. Starosta my potom musíme dodržet znění smlouvy stejné se záměrem.

5 Zastupitel Mládek v záměru by mělo být napsaný, že se pronájem týká jen určitých akcí, to jsou plesy. Starosta tak Vás prosím o Vaše návrhy, jak ta věta v záměru bude znít. Kdybychom teď dělali úplně jiný záměr, tak musí viset patnáct dní, na konci září nemusíme opět sejít, buď se nám někdo přihlásí, nebo ne. Ale rozhodně nám nikdo nezaplatí za teplo ,-. V záměru musíme formulovat za jaké akce se bude platit. Zastupitel Mládek to určitě, škola není výdělečná, nájemník se pak bude cukat, že škola nedělá útratu. Zastupitel Janota taky se to tam dá formulovat, že platit se bude za jednotlivé dny provozu. Starosta a kdo bude sledovat, jestli topil dva dny, nebo tři? Já Vám říkám, že to dopadne tak, že v listopadu nemusíme mít provozovatele na první ples. Zastupitel Liškař a co vyvěsit dva záměry najednou? Jeden na celoroční provoz, druhý na jednotlivé akce? Starosta a který záměr potom budeme upřednostňovat? Co s tím potom? Zastupitel Štipl já bych byl pro záměr přeformulovat a schválit už určitě dnes. Starosta nemusíme ho hned schválit, ale čas nás tlačí. Můžete k němu dát dnes konkrétní připomínky a ještě se sejít. Dnes rozhodnout nemusíme. Jde o to, jestli tam uděláme ústupek na nějaké akce, nebo budeme chtít celoroční provoz. Zastupitel Říha když tam není kuchyně a žádné zázemí u toho, tak by tam nikdy nevydělali, pokud budou točit jen pivo. To je obrovský nájem měsíčně. Na celý rok by se nikdo nepřihlásil. Záměr bych vyvěsil v téhle podobě, zkusil bych to. Suma za teplo je obrovská. Starosta nebo by se přihlásil jen nějaký dobrodruh a v prosinci nemusíme mít nájemníka. Když to vezmu logicky, máme nájemníka u Jednoty, kuchyně u toho nebude, to by stejně neprošlo ani hygienou a nevěřím, že by si dokázal něco vydělat jen na pivu. Zastupitel Říha to bude problematické i v létě. Zahrádku bude mít Štefanová a to bude taky rozkol, pokud by tam byli dva. Zastupitel Liškař eventuelní zájemce by byl řešen třeba dodatkem ke smlouvě. Starosta to nejde, protože na to by musel být záměr. To by nám napadl přezkum hospodaření z kraje, nebo Ing. Ondrášek. U všech dodatků musí být doba trvání nájmu a na to musí být záměry. Zastupitel Liškař tak udělat jen záměr na ty zimní měsíce. Starosta ale před tím tady stojíme. Pronajmout to jen od listopadu do března, maximálně ještě do dubna. Museli bychom vyčíslit cenu za topení, ale to ani nevím jak, když nevíme jaká bude zima. Zastupitel Mládek my ten záměr musíme sestavit tak, aby se vůbec někdo přihlásil. Zastupitel Štipl slečna Štefanová bude mít určitě zájem. Vlastně z toho celé ty roky platila nájem a neprovozovala to. Starosta je nelogické to někomu pronajmout celoročně. To by nikdo neuplatil, může to být měsíčně až ,- se vším všudy. Za celou tu budovu to bylo ,- za 8 akcí, tj ,- na den. A to my to dotujeme poměrně hodně, spolky např. neplatí vůbec nic. Zastupitel Říha je to hodně náročné. A nejde přece říct, že budeme hradit pořád všechno my za nájemce. Starosta s topením jsme vždycky šetřili, ale je jasné, že většina tepla tam uniká stropem. Zazdili bychom tam asi dvě okna, ale to asi tolik nepomůže. Tento bod vzali zastupitelé na vědomí. Bude se o něm jednat na dalším jednání zastupitelstva.

6 Bod 8. programu Zpráva z dílčího přezkumu hospodaření Starosta předložil zastupitelům Zprávu z dílčího přezkumu hospodaření města z Krajského úřadu Jihočeského kraje, ekonomického odboru, oddělení přezkumu s metodiky hospodaření obcí. Kontrola proběhla za období od do za účasti starosty a účetní. Příloha č. 5 (7 listů). do rozpravy se nikdo nepřihlásil Tento bod vzali zastupitelé na vědomí. Bod 9. programu Zpráva o výsledku kontroly VZP Starosta seznámil zastupitele se Zprávou o výsledku kontroly Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR, Krajská pobočka pro Jihočeský kraj, pobočka Jindřichův Hradec. Kontrola proběhla z období do přímo na pobočce VZP Jindřichův Hradec za účasti účetní města. Příloha č. 6 (5 listů). do rozpravy se nikdo nepřihlásil Tento bod vzali zastupitelé na vědomí. Bod 10. programu Různé a) Starosta - Jihočeské třídění informace o pořadí umístění Deštné b) Starosta informace o exkurzi v Dukovanech prodloužení termínu na přihlášení se na exkurzi do jaderné elektrárny Dukovany do 21. září. c) Starosta PC kurz pro seniory informace o proběhlém kurzu Na závěr jednání poděkoval starosta města všem členům zastupitelstva za pozornost a občanům za účast na jednání. Jednání skončilo v hodin. Zápis byl vyhotoven dne Přílohy: č. 1: Dodatek k licenční smlouvě MUNIS Triáda, spol. s.r.o. (1 list). č. 2: Žádost o zrušení věcného břemene chůze a jízdy manželé Hynkovi Deštná čp. 84 (1 list). č. 3: Zpráva komise na otevírání obálek: Prodej dvou částí pozemku KN 1355/7 v k.ú. Deštná, Žádost o koupi pozemku p. Michal Řepa, Deštná čp. 110, Mapa, Kupní smlouva (5 listů). č. 4: Dodatek č. 2 ke Smlouvě o úvěru č ze dne s Českou spořitelnou, a.s. pobočka Jindřichův Hradec (1 list).

7 č. 5: Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření města Deštná Krajským úřadem Jihočeský kraj za období (7 listů). č. 6: Zpráva o výsledku kontroly plateb na veřejné zdravotní pojištění a dodržování ostatních povinností plátce pojistného za období do , Závěrečný protokol ke Zprávě o výsledku kontroly, Vyúčtování pojistného na veřejné zdravotní pojištění za období (5 listů). Zapsal: Pavla Píglová Ověřovatelé zápisu: Mgr. Jaroslav Říha Ing. Antonín Stára. Starosta města: David Šašek, DiS...

ZÁPIS č. 03/10 z 3. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 08.12.2010 od 18:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu v Deštné.

ZÁPIS č. 03/10 z 3. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 08.12.2010 od 18:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu v Deštné. ZÁPIS č. 03/10 z 3. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 08.12.2010 od 18:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu v Deštné. Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva, David Šašek

Více

ZÁPIS č. 54/10 ze zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 21. 07. 2010 od 18:00 hod na Městském úřadě v Deštné.

ZÁPIS č. 54/10 ze zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 21. 07. 2010 od 18:00 hod na Městském úřadě v Deštné. ZÁPIS č. 54/10 ze zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 21. 07. 2010 od 18:00 hod na Městském úřadě v Deštné. Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva, František Drs, Bc. Vilma Szutová,

Více

ZÁPIS č. 11/11 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 30.06.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné.

ZÁPIS č. 11/11 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 30.06.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. ZÁPIS č. 11/11 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 30.06.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. Přítomno sedm zvolených členů zastupitelstva: David Šašek

Více

ZÁPIS č. 45/18 ze 45. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 45/18 ze 45. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 45/18 ze 45. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 25.04.2018 od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné Přítomno: 7 zvolených členů zastupitelstva: starosta David Šašek, DiS., Mgr.

Více

ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 22/16 z 22. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 1.7.2016 od 18:15 hod. na Městském úřadě v Deštné Přítomno: 8 zvolených členů zastupitelstva: starosta David Šašek, DiS., místostarosta

Více

ZÁPIS č. 18/11 z 18. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 24.11.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné.

ZÁPIS č. 18/11 z 18. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 24.11.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. ZÁPIS č. 18/11 z 18. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 24.11.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. Přítomno: osm zvolených členů zastupitelstva: David Šašek

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

ZÁPIS č. 26/16 z 26. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 26/16 z 26. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 26/16 z 26. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 17.10.2016 od 18:00 hod. na Městském úřadě v Deštné Přítomno: 7 zvolených členů zastupitelstva: starosta David Šašek, DiS., místostarosta

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 25.7.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 12.2.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod.

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince 2016 16:30 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Jan Šnábl, Karel Adámek, Vladimír Vališ (na zasedání

Více

Zápis z 51. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 29. května v hod.

Zápis z 51. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 29. května v hod. Zápis z 51. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 29. května v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Josef Šnábl (příchod v 19.05.hod), Josef Adámek, Jiří Beran, Pavel Havelka,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016

Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Zápis č. 16/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Vilice ze dne 18. prosince 2016 Místo konání: kancelář ZO Přítomni: Miroslav Břenda, Kateřina Javorská, Martin Bednář, Jiří Dobiáš, Tomáš Kukla, Marie Šedivá

Více

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 04. 10. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

ZÁPIS č. 09/11 z 9. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 26.05.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné.

ZÁPIS č. 09/11 z 9. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 26.05.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. ZÁPIS č. 09/11 z 9. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 26.05.2011 od 18:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Deštné. Přítomno sedm zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS.,

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Houdek M., Beneš J., Marek Milan, Kotrch Vladimír Nepřítomni:

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.01.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Bc.

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné.

ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné. ZÁPIS č. 02/10 z 2. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 18.11.2010 od 18:00 hod v sále Kulturního domu v Deštné. Přítomno: osm zvolených členů zastupitelstva, David Šašek DiS., Ing. Antonín

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 25.09.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne 28.6.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově 33. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov Stránka 1 z 5 Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově Přítomní

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Obec Běleč. 2. Zpráva o hospodaření obce k 30. červnu 2014. email info@obecbelec.cz http://www.obecbelec.cz. tel. 381214530 IDDS 7wjajvb

Obec Běleč. 2. Zpráva o hospodaření obce k 30. červnu 2014. email info@obecbelec.cz http://www.obecbelec.cz. tel. 381214530 IDDS 7wjajvb Zápis ze 49. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného ve čtvrtek 14. srpna 2014 od 19:30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Bělči Přítomni: Stanislav Šmejkal, Josef Mareš, Marcel Fiala, Pavel

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Jan Dvořák, Hana Halamová,

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Mgr. Jan Hauerland, Ivana Bechová Přítomni:

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 21.11.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 3/2018

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 3/2018 Obec Dunajovice Zastupitelstvo obce Dunajovice Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne 28. 3. 2018 od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 3/2018 Místo konání: Kancelář OÚ

Více

Zápis z 23. veřejného jednání ZO Ostrá dne , 19:00 na OÚ v Ostré

Zápis z 23. veřejného jednání ZO Ostrá dne , 19:00 na OÚ v Ostré Zápis z 23. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.11. 2016, 19:00 na OÚ v Ostré Přítomni: Mgr. Jana Kaucká,, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Kateřina Čápová, M. Crha, Ing. Jiří Čenský, Jan Pudil Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva

Program: Zahájení zasedání zastupitelstva ZÁPIS Č. 6 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rudoltice, konaného dne 26.3.2018 od 19.00 hod. Nezveřejněné části tohoto zápisu (iniciály, popř. XXX) jsou pro občany k nahlédnutí v písemném vyhotovení

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 05.08.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Zápis zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Přítomni: Slavomír Lahoda Musil Jaroslav Botoš Jozef Dočkal Pavel

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 19. 6. 2013 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé:

Více

Zápis a Usnesení č. III/

Zápis a Usnesení č. III/ Zápis a Usnesení č. III/2014 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 09. 12. 2014. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Mgr. Leona Sixtová, Ivan Vokřál, Taťána Hurtová, Pavel Flieger, Karel Freund,

Více

Z Á P I S o průběhu 8.-mého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 8.-mého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 8.-mého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 29.6.2007 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 8.-mé zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 14 z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Zápis je upraven pro zveřejnění dle zákona na ochranu osobních údajů,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 12.2. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen Zahájení

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 1. 11. 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.07.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/218/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 23.03.2018 Z á p i s z 25. zasedání

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek, DiS., Ing. Jan Zedník,

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/560/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 11.09.2017 Z á p i s z 21. zasedání

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více