Strana 2 (celkem 14)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.zsmltu.cz Strana 2 (celkem 14)"

Transkript

1 Co uvnitř najdete ekologické soustředění Výlet do liberce Poděkování letí do ŠD Informace KZČ Eldorádo Důležité informace školní potřeby výsledky Přijímacího řízení

2 ekologické soustředění Ve dnech až byly třídy 4.A a 4.C na ekologickém soustředění. Počasí nám přálo a tak jsme většinu času trávili v přírodě a na výletech. Nejvíce se nám líbila výuka matematiky a českého jazyka v lese. Pěkný byl i výlet na Veselý Kopec, kde probíhal den ukázek starých řemesel. Moc se nám líbila olympiáda a závěrečný karneval s diskotékou. I když všechno bylo perfektní domů se těšil každý z nás. Tak zase někdy příště. Výlet do Liberce Úterní ráno se děti ze školní družiny sešly, aby společně podnikly výpravu za smysluplnou zábavou a poznáním. Cílem naší cesty bylo CENTRUM BABYLON v Liberci, kde jsme navštívili AQUAPARK, MUZEUM ZÁBAVNÉHO POZNÁNÍ a také NÁKUPNÍ MĚSTEČKO. Strana 2 (celkem 14)

3 Liberecký AQUAPARK je největší v ČR a nabízí tedy nekonečnou nadílku vodních hrátek a zážitků. Vyzkoušeli jsme soustavu bazénů a tobogánů, saunu, nejrůznější vodní atrakce a vychutnali jsme si prostředí s atmosférou antických lázní. Děti byly velice ukázněné a respektovaly dohodnutá pravidla, zaslouží si velkou pochvalu. Po dostatečném užití si vodních radovánek jsme se přesunuli do místní jídelny, kde jsme si dali chutný oběd (hovězí polévka, svíčková omáčka, knedlík, plátek hov. masa, džus). Poté jsme zamířili do MUZEA ZÁBAVNÉHO POZNÁNÍ, kde na nás čekaly desítky hravých, zábavných i poučných exponátů z nejrůznějších oblastí. Díky nim jsme porozuměli podstatě některých přírodních jevů a zákonů, vyzkoušeli jsme si testy IQ, rébusy, hry a hlavolamy. Také jsme mohli hádat, k čemu sloužily předměty používané našimi předky. Naši výpravu jsme zakončili v NÁKUPNÍM MĚSTEČKU s malebnými obchůdky v útulných domcích, uličkami a lampami, které vytvářely iluzi města ve městě. Cestou domů nás provázela skvělá nálada,spokojenost a radost z příjemně prožitého dne. Moc děkujeme všem, kteří nám umožnili tuto akci uskutečnit, odměnou nám bylo 50 rozzářených dětských tvářiček. vychovatelky ŠD Strana 3 (celkem 14)

4 poděkování letí do ŠD Toto poděkování patří paní vychovatelce Lence Mílové a dětem, se kterými paní vychovatelka nacvičila krásné jarní vystoupení. Při sledování příběhu se nám až tajil dech nejen nad délkou textu, který si děti osvojily, ale i nad hereckými schopnostmi vystupujících dětí. Všechny hrály s obrovskou chutí, své role úžasně prožily a výsledkem byl hezký příběh o životě hmyzu na jarní louce. My jsme napjatě sledovali, jak vše dopadne. Proto bychom rádi účinkujícím dětem poděkovali a zvláštní poděkování patří p. vychovatelce Mílové, protože divadélko vzniklo její zásluhou a pod jejím trpělivým vedením. Děkujeme. Děti 2. tříd a paní učitelky ní lad Zák žnic ká láde 536 a, M,T škol rutn ov 4 Strana 4 (celkem 14)

5 informace KZČ Eldorádo KZČ Eldorádo děkuje všem příznivcům, sponzorům a především všem vedoucím zájmových kroužků a kurzů za práci a pomoc při akcích, přeje všem hezké prázdniny a těší se na další spolupráci v příštím školním roce. Rádi mezi námi uvítáme nové zájemce o práci s dětmi. Akce pořádané v květnu - V týdnu od 22. do uvedl Divadelní kroužek Sedmikrásky pohádku Čert, Káča a beránkové. V úterý a ve čtvrtek dopoledne shlédly představení děti z MŠ, ve středu děti z tříd a ve čtvrtek večer se malí divadelníci představili veřejnosti a rodičům. Výsledky výtvarné soutěže JÁ A PES I přesto, že se soutěžilo o báječné ceny (vstupenky do ZOO, vstupenky do Aquaparku, plyšová zvířátka, ), tak se do soutěže zapojilo pouze 8 dětí z tříd. Bohužel ani jedna práce nesplnila soutěžní podmínky, a tak výtvarná díla nebyla dále zaslána na mezinárodní výstavu do Polska. Vyhodnoceny a odměněny byly práce těchto dětí: Strana 5 (celkem 14)

6 Kristýna Zákostelnová 4.A Dominika Weisová 2.A Tereza Píchová 2.A Mladí rybáři zahájili sezónu Vyvrcholením celé zimní teoretické přípravy malých rybářů byla neděle To totiž proběhly dětské rybářské závody. Rybník na Dolcích u rybářské bašty Severka se zaplnil 69 rybaříky, z toho 28 z našich kroužků. Krásné slunečné počasí nás provázelo celý den. Soutěž spočívala v lovu ryb. Rozhodčí zapisovali do karet body (1 cm = 1 bod). Po závěrečném součtu to dopadlo následovně. Na prvním místě se umístil kamarád s 377 body z řad pokročilých. První dívka získala 262 bodů a nejlepší začátečník 180 bodů. Největší kapr chycený při klání měřil 62 cm. Nikdo neodešel s prázdnou. Všichni účastníci si odnesli hodnotné ceny. Na závěr proběhlo pasování nových adeptů rybářského cechu. Každý z pasovaných byl zalit vodou z Dolců. Myslím, že domů odjížděli všichni spokojeni, i když mnozí nechytili ani šupinku. Přejeme všem do nadcházející rybářské sezóny mnoho krásných zážitků u vody a Petrův zdar. vedoucí rybářských kroužků Eldorádo Strana 6 (celkem 14)

7 Akce chystané na červen a prázdniny se ReBels Team zúčastní MČR v akrobatickém rokenrolu v Praze vyjedou členové rybářského kroužku na závody do Albeřic se od 17:00 hod. uskuteční páskování kroužku karate. - Ve čtvrtek proběhne závěrečná schůzka vedoucích všech zájmových útvarů, na které zhodnotíme uplynulý školní rok a doladíme plány na rok příští. - Tradiční soustředění kroužku karate v táborové základně v Horním Bradle proběhne tentokrát v netradičním termínu Ve dnech se uskuteční v Doksech u Máchova jezera dvě společná soustředění oddílu akrobatického rokenrolu ReBels Team a kroužku Hip-Hopu. Tato společná soustředění podtrhnou sloučení těchto dvou oddílů pod hlavičku ReBels Teamu. LT HORNÍ BRADLO Nabízíme poslední volná místa na II. běh LT v termínu od 14. do Pokud stále nevíte, co dělat o prázdninách, je to nabídka právě pro vás. Přihlášky a informace získáte v KZČ nebo na tel.: , Strana 7 (celkem 14)

8 peer program 4. třídy Již pravidelně připravuji společně s dobrovolníky z řad žáků 9. tříd program pro čtvrťáky, ve kterém se zaměřujeme na komunikaci verbální i neverbální, týmovou spolupráci, volbu správné strategie a diagnostiku vztahů v třídním kolektivu. V tomto školním roce jsme se sešli v úterý Veškerá činnost probíhala formou hry na třech stanovištích a všichni účastníci byli spokojeni. I pro žáky 9. tříd to byla při práci s menšími spolužáky cenná zkušenost. Kutová Ilona, metodik prevence Další zprávičky Okresní kolo ve volejbale V pátek 4. května se ve sportovní hale ZŠ Komenského konalo okresní kolo ve volejbale. Naše škola měla zastoupení v chlapecké i dívčí ní lad Zák žnic ká láde 536 a, M,T škol rutn ov 4 Strana 8 (celkem 14)

9 soutěži. Chlapci hráli systémem každý s každým a obsadili pěkné čtvrté místo. Děvčata hrála na dvě skupiny a naše dívky se probojovaly do semifinále, kde porazily ZŠ Komenského a obsadily tak pěkné třetí místo. Všem gratulujeme!!! Mgr. Martina Kosová Soutěž "Hlídek mladých zdravotníků" Pět děvčat z naší školy (Pája Posejpalová, Terka Dymáková, Míša Cinková, Denisa Lihmová a Vendy Zárubová) se v úterý 15. května zúčastnilo soutěže Hlídek mladých zdravotníků, kterou pořádal oblastní spolek Červeného kříže. Všechna děvčata se v dubnu připravovala v Bernarticích na školení mladých zdravotníků, a tak dobře své znalosti zúročila. V bohatě obsazené soutěži (14 hlídek) obsadila pěkné 6. místo. Gratulujeme!!! Mgr. Martina Kosová Volba Miss panenka ZŠ Mládežnická Volba Miss panenka ZŠ Mládežnická byla ukončena dne Tým vedený Evou Hanusovou z 9.C sečetl všechny platné hlasy. Miss panenka ZŠ Mládežnická - panenka č. 1 ( tvůrce Pavlína Posejpalová 7.A), První vícemiss panenka ZŠ Mládežnická - panenka č. 2 ( tvůrce Michaela Cinková 8.A), Druhá vícemiss panenka ZŠ Mládežnická - panenka č. 4 ( tvůrce Veronika Kohoušková 7.A). Děkujeme všem žákyním ( Zlata Hrdličková a Edita Řadová 6.A, Aneta Suková 6.B, Veronika Kohoušková a Pavlína Posejpalová 7.A, Pavlína Kynčlová 7.B, Tereza Ondráčková, Adéla Röselová a Bianka Pavlistová 7.C, Michaela Cinková 8.A, Martina Dostálová 8.B, Nikola Jiroušová a Lucie Rajlichová 9.B), které se soutěže zúčastnily a podpořily tak velmi dobrou věc. Pro vítěznou panenku si přijede paní Soňa Neubauerová z Českého rozhlasu Hradec Hrálové a všem tvůrcům panenek předá diplomy. Mrzí nás, že některé třídy hlasovací lístky neodevzdaly. Strana 9 (celkem 14)

10 Termíny Červen Sportovní olympiáda trutnovských škol Slavnostní předání vysvědčení žákům 9. tříd - v 8,00 h - 9.A, B - v 10,00 h 9.C Ostatní třídy (1.-8.) bez výuky ( Ředitelský den ) Předání vysvědčení žákům tříd (žáci 9. tříd mají Ředitelský den ) Srpen Nástup ped. pracovníků po dovolené Opravné zkoušky Opravné zkoušky Vydání vysvědčení po opravných zkouškách od 27. do 31. srpna 2007 je v době od 8,00 do 16,00 h v provozu školní družina i klub Chobotnice! Září 3.9. Důležité informace Zahájení školního roku 2007/2008 Slavnostní přivítání žáků 1. tříd Úvodní informativní schůzka pro rodiče 1. tříd (hned po slavnostním přivítání) 4.9. Den třídnických prací Zahájení výuky podle rozvrhu Úvodní informativní schůzky pro rodiče tříd třídy od 17,00 h třídy od 18,00 h Během celých prázdnin je v provozu školní jídelna. Její služby mohou využít i žáci. Protože v té době neprobíhá výuka, jsou obědy za plnou cenu 40,50 Kč (všichni stravovací normu pro dospělého strávníka). Přístup do jídelny od kina, výdej od 10,30 do 12,30 h. Strana 10 (celkem 14)

11 Přehled základních školních potřeb a pomůcek Český jazyk 6. r. sešity: 564, 544-2ks, 524, r. sešity: 524, 544, 444 Dějepis r. sešity: 564 Občanská výchova, Člověk ve společnosti r. sešity: 544 Informatika + Informační a komunikační technologie r. sluchátka k PC (třídy s rozšířenou výukou) Matematika r. sešity: 444, 420, r. sešity: 440, r. linkovaná podložka (nejlépe z jedné strany úzké linky a z druhé strany čtverečky) A4 rýsovací pomůcky (kružítko, úhloměr, trojúhelník s ryskou, trojúhelník bez rysky, pravítko) tužka č. 3 a 4, kvalitní guma jednoduchá kalkulačka (základní matematické funkce, druhá odmocnina, ) Fyzika r. sešity: r. sešity: 540 linkovaná podložka A5 Informatika, Základy práce na počítačích r. sešity: 524 Pracovní činnosti, Člověk a svět práce r. sešity: 420 linkovaná podložka A4 Anglický jazyk, Německý jazyk r. sešity: 544, 524, 644(NJ) Přírodopis r. sešity: 540 linkovaná podložka A5 Chemie r. sešity: Strana 11 (celkem 14)

12 Rodinná výchova r. sešity: 524 nebo 544 Zeměpis r. sešity: 540 linkovaná podložka A r. Doporučení pro domácí přípravu: Atlas světa 9. r. Doporučení pro domácí přípravu: Atlas ČR Tělesná výchova r. 2 páry sportovních bot do tělocvičny a na venkovní hřiště bavlněné ponožky tričko s krátkým a dlouhým rukávem, krátké a dlouhé sportovní kalhoty, které neomezují pohyb ručník a mýdlo Další upozornění: sportovní úbor a obuv bude z hygienických důvodů sloužit pouze pro vyučovací hodiny ve škole po hodinách se zařazením činností se zvýšenou námahou je možné osprchování věci ohrožující bezpečnost dětí a cenné věci (velké spony, náramky, prsteny, větší náušnice, řetízky, řemínky, mobilní telefony apod.), které nesouvisí přímo s výukou, se ukládají v uzamčené šatně a za jejich případnou ztrátu škola ani vyučující neodpovídají Materiál pro VV a PČ Materiál pro tyto předměty bude pro všechny žáky 2. stupně zajištěn vyučujícími hromadně (vyučující budou na začátku školního roku vybírat adekvátní částku za úhradu. Další učební pomůcky společné pro všechny předměty pastelky nůžky lepidlo, lepící páska poznámkový blok obaly na sešity a učebnice přezůvky (ne sportovní obuv) pracovní oděv dle pokynů vyučujících v předmětech s praktickou činností Strana 12 (celkem 14)

13 výsledky přijímacího řízení a) na víceleté gymnázium přijato Gymnázium Trutnov 11 b) na střední školy zřizované krajem a církevní střední školy, které jsou ukončeny maturitní zkouškou, z devátých ročníků přijato S O U 0 G ym n ázium 1 0 O statní S Š 18 O bchodní akadem ie 7 P rům yslové ško ly 6 Z d ravotní školy 2 c) na soukromé školy přijato d) do učebních oborů (krajských, soukromých, církevních škol) ukončených závěrečnou zkouškou přijato z devátých ročníků z nižších ročníků 41 4 Úspěšnost v přijímacím řízení podle tříd 9.A 9.B 9.C I. kolo - přijati z toho bez přijímacích zkoušek přeřazeni na jiný obor přijati na odvolání Úspěšnost 100% 85,7% 95,8% II. kolo - přijati Strana 13 (celkem 14) 3 Všem našim vycházejícím žákům přejeme hezké prázdniny, šťastné vykročení na další vzdělávací dráhu a co nejjednodušší zdolávání překážek. Lidmila Kuříková

14 Na konci letošního školního roku odchází z naší školy na zasloužený odpočinek naše dlouholetá kolegyně paní vychovatelka Lenka Mílová. Rádi bychom jí touto cestou chtěli poděkovat za její dlouholetou obětavou pedagogickou práci a ochotu kdykoliv pomoci. Zároveň bychom ji chtěli popřát, aby si co nejvíce ve zdraví užila zaslouženého klidu a pohody a těšíme se, že se na nás přijde podívat. Pracovníci a žáci školy Vydává: ZŠ Mládežnická 536, TRUTNOV 4 v počtu 700 výtisků - 6. června Strana 14 (celkem 14)

Slavnostní zahájení školního roku

Slavnostní zahájení školního roku Slavnostní zahájení školního roku T. G. Masaryka Zastávka sděluje rodičům a žákům, že školní rok 2019/2020 začíná v pondělí 2. září 2019 v osm hodin před budovou školy. V případě nepříznivého počasí bude

Více

Slavnostní zahájení školního roku

Slavnostní zahájení školního roku Slavnostní zahájení školního roku Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Zastávka sděluje rodičům a žákům, že školní rok 2017/2018 začíná v pondělí 4. září 2017 v osm hodin před budovou školy.

Více

Slavnostní zahájení školního roku

Slavnostní zahájení školního roku Slavnostní zahájení školního roku Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Zastávka sděluje rodičům a žákům, že školní rok 2018/2019 začíná v pondělí 3. září 2018 v osm hodin před budovou školy.

Více

Potřeby pro žáky 1. třídy

Potřeby pro žáky 1. třídy Potřeby pro žáky 1. třídy V aktovce budou žáci nosit: pouzdro, ve kterém budou dvě tužky č.2, guma, ořezávátko, ostré nůžky s kulatou špičkou, později plnicí pero pastelky fixy pravítko dlouhé 20 cm lepidlo

Více

TV: triko, tepláky nebo kraťasy, sálová obuv Plavání: plavky, ručník, plavecká čepice, mýdlo

TV: triko, tepláky nebo kraťasy, sálová obuv Plavání: plavky, ručník, plavecká čepice, mýdlo 1. STUPEŇ Seznamy pomůcek pro jednotlivé předměty a ročníky: 1. ročník ČJ M AJ PRV VV TV HV PČ PS, vybavený penál PS, vybavený penál Učebnice, PS, vybavený penál PS, vybavený penál Vybavený kufřík dle

Více

TV: triko, tepláky nebo kraťasy, sálová obuv Plavání: plavky, ručník, plavecká čepice, mýdlo

TV: triko, tepláky nebo kraťasy, sálová obuv Plavání: plavky, ručník, plavecká čepice, mýdlo Seznamy pomůcek pro jednotlivé předměty a ročníky: 1. ročník ČJ M AJ PRV VV TV HV PČ PS, vybavený penál PS, vybavený penál Učebnice, PS, vybavený penál PS, vybavený penál Vybavený kufřík dle seznamu TV:

Více

Seznam pomůcek za II. stupeň pro školní rok 2018/2019

Seznam pomůcek za II. stupeň pro školní rok 2018/2019 Seznam pomůcek za II. stupeň pro školní rok 2018/2019 6. A Předmět Sešity Jiné pomůcky Český jazyk a literatura 3x sešit 544 nebo 564 (mluvnice, literatura a diktáty) 1x libovolný sešit na sloh + dobrovolně

Více

Potřeby pro žáky prvních tříd

Potřeby pro žáky prvních tříd Potřeby pro žáky prvních tříd ŠKOLNÍ BRAŠNA SEŠITY a ostatní potřeby 2 plnicí pera dle pokynů učitele obaly na učebnice a sešity DO KUFŘÍKU Pv, Vv: 1 svazek špejlí se špičkou slámka 5 kusů bavlněný hadřík

Více

Potřeby pro I. ročník Viz seznam, který rodiče obdrželi v červnu tohoto roku, bude případně upřesněn třídní učitelkou během nástupu dětí do školy.

Potřeby pro I. ročník Viz seznam, který rodiče obdrželi v červnu tohoto roku, bude případně upřesněn třídní učitelkou během nástupu dětí do školy. Potřeby pro I. ročník Viz seznam, který rodiče obdrželi v červnu tohoto roku, bude případně upřesněn třídní učitelkou během nástupu dětí do školy. Seznam potřeb pro žáka II. ročníku Potřeby do pouzdra

Více

Seznam pomůcek - II. stupeň

Seznam pomůcek - II. stupeň Seznam pomůcek - II. stupeň 6. ročník Předmět Sešity Jiné pomůcky Český jazyk a literatura 3x sešit 544 nebo 564 (mluvnice, literatura a diktáty) 1x libovolný sešit na sloh složku na okopírované materiály

Více

Seznam pomůcek za II. stupeň pro školní rok 2019/2020

Seznam pomůcek za II. stupeň pro školní rok 2019/2020 Seznam pomůcek za II. stupeň pro školní rok 2019/2020 6. A Předmět Sešity Jiné pomůcky Český jazyk a literatura 3x sešit 544 nebo 564 (mluvnice, literatura a diktáty) 1x libovolný sešit na sloh složku

Více

SEZNAM POMŮCEK PRO 1. ROČNÍK

SEZNAM POMŮCEK PRO 1. ROČNÍK SEZNAM POMŮCEK PRO 1. ROČNÍK obal na skládací abecedu zásobník na číslice tužka č. 2 2ks sešit č. 511 s pomocnými linkami 2 ks sešit č. 513 2 ks deníček č. 624 pořadač A4 cvičební úbor, cvičky čtvrtky

Více

Potřeby pro žáky prvních tříd

Potřeby pro žáky prvních tříd Potřeby pro žáky prvních tříd ŠKOLNÍ BRAŠNA SEŠITY a ostatní potřeby 2 plnicí pera dle pokynů učitele obaly na učebnice a sešity DO KUFŘÍKU Pv, Vv: 1 svazek špejlí se špičkou slámka 5 kusů bavlněný hadřík

Více

Potřeby pro žáky prvních tříd

Potřeby pro žáky prvních tříd Potřeby pro žáky prvních tříd ŠKOLNÍ BRAŠNA SEŠITY a ostatní potřeby plnící pero dle pokynů učitele obaly na učebnice a sešity DO KUFŘÍKU Pv, Vv: ořezávátko 2 ks 1 svazek špejlí slámka 5 kusů bavlněný

Více

můžete se s rodiči vydat do města a nakoupit tyto školní potřeby:

můžete se s rodiči vydat do města a nakoupit tyto školní potřeby: DOPIS PRO PRVŇÁČKY Milé holčičky a kluci, brzy nastanou prázdniny, na které se těší všichni školáci. I z vás se po prázdninách stanou opravdoví školáci. Zasednete do svých lavic a budete se učit písmenka,

Více

Potřeby pro žáky prvních tříd

Potřeby pro žáky prvních tříd Potřeby pro žáky prvních tříd ŠKOLNÍ BRAŠNA SEŠITY a ostatní potřeby 2 plnicí pera dle pokynů učitele obaly na učebnice a sešity zásobník na čísla 1 průsvitka A5 2 průsvitky A4 DO KUFŘÍKU Pv, Vv: 1 svazek

Více

Základní škola a mateřská škola Jesenice, okres Rakovník Školní 323, Jesenice, tel.: , ,

Základní škola a mateřská škola Jesenice, okres Rakovník Školní 323, Jesenice, tel.: , , Pomůcky pro 1. třídu školní rok 2019/2020 tř. uč. Mgr. Jaroslava Řehořová Rodiče pořídí: - 2 krát sešit č. 512 + obaly - 2 krát sešit č. 523 + obaly - 1krát notýsek č. 644 + obal - 5 obalů na učebnice

Více

POMŮCKY A POTŘEBY PRO 1. ROČNÍK

POMŮCKY A POTŘEBY PRO 1. ROČNÍK POMŮCKY A POTŘEBY PRO 1. ROČNÍK Škola vybaví prvňáčka Slabikář Já a můj svět Trojhranné pastelky 12 ks Stírací tabulka a fixy Vodové barvy a štětce Počítadlo Seznam pomůcek, které obstarají rodiče prvňáčka

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014. 1. třída

Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014. 1. třída Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014 1. třída Aktovka, pouzdro, 2x tužky č. 1 a 2, pastelky, guma (později plnicí pero nebo tornádo, stabilo, pilot), obaly na sešity, přezůvky v pytlíku, ručník. Do

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2017/2018. Seznam pomůcek pro 1. ročník

Seznam pomůcek pro školní rok 2017/2018. Seznam pomůcek pro 1. ročník Seznam pomůcek pro školní rok 2017/2018 Seznam pomůcek pro 1. ročník Tělesná výchova: tepláková souprava ( stačí pouze tepláky, legíny) tričko kraťasy cvičky nebo tenisky sáček k lavici na věci Tv Kufřík

Více

Pomůcky pro 2.A ročník na šk. r. 2015/2016

Pomůcky pro 2.A ročník na šk. r. 2015/2016 pro 2.A ročník na šk. r. 2015/2016 5krát sešit č. 512, deníček č. 644, tužka č. 2, guma 4krát sešit č. 513, 1krát sešit č. 420, trojúhelník s ryskou Anglický jazyk 1krát sešit č. 513 Člověk a jeho svět

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014 pro jednotlivé třídy

Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014 pro jednotlivé třídy Seznam pomůcek pro školní rok 2013/2014 pro jednotlivé třídy 1. ročník Pomůcky budou pořízeny třídní učitelkou na začátku školního roku po domluvě s rodiči. Na VV modelína, vodovky, voskovky 2. ročník

Více

Obsah: 1/ Informace o škole. str. 2 2/ Seznam potřeb pro žáka 1. třídy.. str. 6 3/ Schůzka rodičů budoucích prvňáčků... str. 7

Obsah: 1/ Informace o škole. str. 2 2/ Seznam potřeb pro žáka 1. třídy.. str. 6 3/ Schůzka rodičů budoucích prvňáčků... str. 7 Obsah: 1/ Informace o škole. str. 2 2/ Seznam potřeb pro žáka 1. třídy.. str. 6 3/ Schůzka rodičů budoucích prvňáčků... str. 7 Základní škola Benešov, Dukelská 1818 Vážení rodiče, potěší nás, že se rozhodnete

Více

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není

Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není Bioodpad není odpad Dne 10. ledna 2011 třídy 3. A a 3. B navštívily občanské sdružení Ekodomov se svým projektem Bioodpad není odpad. Děti zjistily hravou formou, co to je separace odpadu a kompostování.

Více

GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE GYMNÁZIUM, STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, OBCHODNÍ AKADEMIE A JAZYKOVÁ ŠKOLA S PRÁVEM STÁTNÍ JAZYKOVÉ ZKOUŠKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Základní informace adresa: Pontassievská 3, 669 02 Znojmo ředitel: RNDr.

Více

Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4

Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 3 září 2004 Vážení rodiče a milé děti. Opět se setkáváme po prázdninách, abychom zahájili nový školní rok. Doufám, že jste si všichni v průběhu prázdnin a dovolených odpočinuli a načerpali dostatek sil

Více

Pomůcky pro školní rok 2015 2016

Pomůcky pro školní rok 2015 2016 Pomůcky pro školní rok 2015 2016 1.B -desky na sešity a na písmenka - ubrousek na svačinu - ubrus igelit na VV, hadřík, podepsaný ručník na ruce vodové barvy, temperové barvy, nůžky, štětec plochý č.3

Více

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD

družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD Co uvnitř najdete družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 branně-ekologický den Novinka pro rodiče informace KZČ, Chobotnice a ŠD družební akce se školou ve Świdnici 2007/2008 datum čas pořadatel

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

Ve školním roce 2019/2020 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia.

Ve školním roce 2019/2020 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia. Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna 565 301 541 ředitel 565 301 544 E-mail: www stránky: skola@gvm.cz http://www.gvm.cz IZO: 102 943 508 Identifikátor zařízení: 600 015 866

Více

Seznam školních potřeb pro školní rok 2018/2019

Seznam školních potřeb pro školní rok 2018/2019 Seznam školních potřeb pro školní rok 2018/2019 1. ročník Penál: pastelky - nejlépe silné trojboké (Maped, Koh i-noor), spotřeba pastelek bude větší :-) 2x tužka nejlépe silné trojboké měkké guma, ořezávátko

Více

SEZNAM POMŮCEK A POTŘEB PRO 1. ROČNÍK

SEZNAM POMŮCEK A POTŘEB PRO 1. ROČNÍK SEZNAM POMŮCEK A POTŘEB PRO 1. ROČNÍK Škola vybaví prvňáčka Slabikář Já a můj svět Trojhranné pastelky 12 ks Stírací tabulka a fixy Vodové barvy a štětce Počítadlo Seznam pomůcek, které obstarají rodiče

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

Seznam pomůcek za I. stupeň pro školní rok 2018/2019

Seznam pomůcek za I. stupeň pro školní rok 2018/2019 Seznam pomůcek za I. stupeň pro školní rok 2018/2019 1.A v prvním pololetí žáci dostanou předepsané písanky i sešit na diktáty a opisy zásobník na písmena,2x černý tenký fix na stíratelnou tabulku, 2 trojhranné

Více

Organizace školního roku 2018/2019

Organizace školního roku 2018/2019 Organizace školního roku 2018/2019 Důležité termíny školního roku 2018/2019 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku pondělí 3.9.2018 Podzimní prázdniny pondělí - úterý 29.10., 30.10. 2018 Vánoční

Více

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2017/2018 I. stupeň 1. ročník všechny uvedené informace rodiče obdrželi na informativní schůzce na číslice, obaly na sešity a učebnice, na VV nádobu na vodu s víčkem (ne skleněnou),

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 I. stupeň 1. ročník všechny uvedené informace rodiče obdrželi na informativní schůzce nutné pořídit: aktovku, penál, ořezávátko i na silnější pastelky, gumu, kvalitní nůžky,

Více

Organizace školního roku 2015/2016

Organizace školního roku 2015/2016 Organizace školního roku 2015/2016 Důležité termíny školního roku 2015/2016 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku úterý 1.9. 2015 Podzimní prázdniny čtvrtek - pátek 29.10., 30.10. 2015 Vánoční

Více

UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE

UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE Školní rok 2016/17 začíná ve čtvrtek 1. září. Vyučování začíná v 7,50 h. Každý žák si nezapomene papuče a deníček na poznámky. Učebnice dostanou v pátek. Obědy si přihlaste u firmy

Více

UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE

UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE Školní rok 2016/17 začíná ve čtvrtek 1. září. Vyučování začíná v 7,50 h. Každý žák si nezapomene papuče a deníček na poznámky. Učebnice dostanou v pátek. Obědy si přihlaste u firmy

Více

PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY

PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY Vážení rodiče žáků naší ZŠ Ostopovice, zdravíme Vás a přejeme pěkný zbytek léta. Předkládáme Vám aktuality z naší organizace od 1. 9. 2014. V příloze jsou info ŠJ, ŠD a jednotlivé

Více

listopad 2005 Provoz: Ráno PO-PÁ 7:00 7:45 Odpoledne PO ČT 12:45 18:00 Klub je určen žákům II. stupně.

listopad 2005 Provoz: Ráno PO-PÁ 7:00 7:45 Odpoledne PO ČT 12:45 18:00 Klub je určen žákům II. stupně. 3 listopad 2005 Provoz: Ráno PO-PÁ 7:00 7:45 Odpoledne PO ČT 12:45 18:00 Klub je určen žákům II. stupně. 15 PŘIJÍMÁME NÁVRHY NA NÁZEV KLUBU. Nejlepší bude ohodnocen. Pojďte s námi vytvořit místečko, kde

Více

Chceme poskytnout našim dětem a žákům bez rozdílu kvalitní vzdělávání, atmosféru důvěry a porozumění, motivující prostředí.

Chceme poskytnout našim dětem a žákům bez rozdílu kvalitní vzdělávání, atmosféru důvěry a porozumění, motivující prostředí. ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLA PRO ŽIVOT č.j.291/07 Chceme poskytnout našim dětem a žákům bez rozdílu kvalitní vzdělávání, atmosféru důvěry a porozumění, motivující prostředí.

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky

Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky 1. ročník Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky 2. ročník Sešity: deník 512 b 8 ks početník 513 b 4ks čtverečkovaný sešit 5110 1ks notýsek 644 1ks čvrtka bílá A 4 30 ks čvrtka bílá

Více

Seznam pomůcek pro 1. třídu

Seznam pomůcek pro 1. třídu Seznam pomůcek pro 1. třídu aktovka, pouzdro přezůvky v plátěném pytlíku cvičební úbor (tričko, trenýrky, cvičky - vše v plátěném pytlíku) kapsičky na písmena obal na průkaz (na číslice) - 2ks ručník nůžky

Více

Organizace školního roku 2014 / 2015. Učební plán na školní rok ŠVP Cesty. 1. 2. 3. 4. 5. min.

Organizace školního roku 2014 / 2015. Učební plán na školní rok ŠVP Cesty. 1. 2. 3. 4. 5. min. Organizace školního roku 2014 / 2015 Učební plán na školní rok ŠVP Cesty min. hodin disponibilní hod. Český jazyk 9 10 8 7 7 35 6 Angličtina -- -- 3 3 3 9 0 Matematika 4 5 5 5 5 20 4 Prvouka 2 2 3 -- --

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2014/2015 pro jednotlivé třídy

Seznam pomůcek pro školní rok 2014/2015 pro jednotlivé třídy Seznam pomůcek pro školní rok 2014/2015 pro jednotlivé třídy 1. ročník Pomůcky budou pořízeny třídní učitelkou na začátku školního roku po domluvě s rodiči. Seznam základního vybavení pro prvňáčka byl

Více

Potřeby pro I. ročník. Vybavení pouzdra: Nůžky ostré. Ořezávátko. Výtvarná výchova: Staré tričko delší na ušpinění nebo zástěrka.

Potřeby pro I. ročník. Vybavení pouzdra: Nůžky ostré. Ořezávátko. Výtvarná výchova: Staré tričko delší na ušpinění nebo zástěrka. Potřeby pro I. ročník Vybavení pouzdra: Tužka č. 2 Guma Nůžky ostré Pastelky Ořezávátko 1 ks - zajistí škola 1 ks 1 ks 6 ks - zajistí škola 1 ks Výtvarná výchova: Staré tričko delší na ušpinění nebo zástěrka

Více

Sešity a pomůcky do 1. třídy školní rok 2017/2018

Sešity a pomůcky do 1. třídy školní rok 2017/2018 Sešity a pomůcky do 1. třídy školní rok 2017/2018 Prosím rodiče o zakoupení: - desky na pracovní sešity - zásobníky na číslice a písmena - skládací abeceda (papírová písmena) a číslice - omyvatelná tabulka,

Více

Organizace školního roku 2017/2018

Organizace školního roku 2017/2018 Organizace školního roku 2017/2018 Důležité termíny školního roku 2017/2018 Událost Den v týdnu Termín Zahájení školního roku pondělí 4.9.2017 Podzimní prázdniny čtvrtek - pátek 26.10., 27.10. 2017 Vánoční

Více

Seznam potřeb pro žáky 2015/2016

Seznam potřeb pro žáky 2015/2016 VV TV Potřeby a sešity pro 1. ročník Plnicí pero 2 ks, pouzdro, popisovací folie A4, obaly A4 6 ks, obaly A5 8 ks, desky na sešity, strouhátko, guma, složky na písmena a číslice Přezůvky s pevnou patou,

Více

Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky

Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky 1. ročník Seznam pomůcek pro školní rok 2015/2016 jednotlivé ročníky 2. ročník Sešity: deník 512 b 8 ks početník 513 b 4ks čtverečkovaný sešit 5110 1ks notýsek 644 1ks čvrtka bílá A 4 30 ks čvrtka bílá

Více

Požadavky ŽŠ a MŠ Brno, Křenová 21 na školní potřeby pro školní rok 2013/2014

Požadavky ŽŠ a MŠ Brno, Křenová 21 na školní potřeby pro školní rok 2013/2014 Požadavky ŽŠ a MŠ Brno, Křenová 21 na školní potřeby pro školní rok 2013/2014 Potřeby pro děti Přípravného ročníku: 10x papírové kapesníky, 1x toaletní papír, 1x tekuté mýdlo, 1x papírové utěrky, 1x dětský

Více

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 POMŮCKY NA ŠKOLNÍ ROK 2018/2019 I. stupeň 1. ročník všechny uvedené informace rodiče obdrželi na informativní schůzce nutné pořídit: aktovku, penál, ořezávátko i na silnější pastelky, gumu, kvalitní nůžky,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VĚTŘNÍ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VĚTŘNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VĚTŘNÍ Pedagogicko-organizační záměry a provozně technické zajištění školního roku 2015 2016 ZŠ I.stupeň II.stupeň Celkem Počet žáků k 15. 9. 2015 200 134 334 Počet tříd

Více

ZŠ SENOŽATY. školní rok

ZŠ SENOŽATY. školní rok VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZŠ SENOŽATY školní rok 2005 2006 Mgr. Zdeněk Vaněk Zprávu zpracoval: ředitel ZŠ Senožaty Mgr. Zdeněk Vaněk Zpráva byla uzavřena: 31. 08. 2006 Zpráva byla předána: Městskému úřadu-odbor

Více

Základní škola a mateřská škola Jesenice, okres Rakovník Školní 323, Jesenice, tel.: , ,

Základní škola a mateřská škola Jesenice, okres Rakovník Školní 323, Jesenice, tel.: , , Základní škola a mateřská škola Jesenice, okres Rakovník Školní 323, 270 33 Jesenice, tel.: 313 599 810, 313 599 286, email: konir@zsjesenice.cz Pomůcky pro 1. třídu školní rok 2018/2019 Tř. uč. Mgr. Šárka

Více

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně.

V 8:00 vyrazil celý I. stupeň metrem směr Roztyly a v 8:30 se za nimi vydali žáci II. stupně. Červen 2007 BRANNÝ DEN Dne 1.června se konal tradiční branný den v Krčském lese. Celou akci připravily obě paní učitelky tělesné výchovy Z. Kopasová a B. Chadimová za pomoci žáků devátých tříd. V 8:00

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 9/2016 Vážení rodiče, v dnešním newsletteru najdete fotky z červnového divadelního představení v Paláci Hybernia Oma, Opa erzählt mal!, důležité termíny

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

lepidlo KORES / vysunovací tuba ořezávátko

lepidlo KORES / vysunovací tuba ořezávátko Pomůcky pro 1. třídu na školní rok 2014/2015 Sešity: M 5110b matematika kostky 1x 511 písanka 1x 512 1x 644 notýsek 1x Velký sešit bez linek 440 3x obaly na sešity (pouze jednotlivé obaly) obaly na učebnice

Více

1. ročník. Dále je třeba pořídit: - pracovní tričko

1. ročník. Dále je třeba pořídit: - pracovní tričko 1. ročník Děti dostanou - Pero Tornádo - sešit č. 511 s pomocnou linkou 2x - plastové zakrytované ořezávátko - tužka č. 2 3x - pastelky (12 barev) - stírací tabulka A4 + popisovač - sada písmen se suchým

Více

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Koncem února proběhla školní kola biologické olympiády i na naší škole. Zejména o kategorii B byl mimořádný zájem. Studenti tradičně změřili své síly v testu

Více

Seznam sešitů pro 2. ročník. Seznam sešitů pro 3. ročník

Seznam sešitů pro 2. ročník. Seznam sešitů pro 3. ročník Seznam sešitů pro 2. ročník Cizí jazyk - AJ 440-1 x Náš svět 512-1 x Český jazyk 512-7 x Matematika 513-2 x Geometrie 520 - bílý - 1 x Notýsek 624-1 x Pravítko nebo trojúhelník, 1 x lenoch, obaly na sešity

Více

Plán na 13. týden ( listopadu 2018)

Plán na 13. týden ( listopadu 2018) Plán na 13. týden (26. 30. listopadu 2018) Český jazyk str. 37-39 Čtení str. 50, 58 Psaní str. 24-25 Matematika str. 20-23, 19 dokončení. Prvouka str. 13-14 Plán na 12. týden (19. 23. listopadu 2018) Český

Více

1. ročník. Pomůcky, sešity - I. stupeň. Předmět Sešity Ostatní pomůcky. Český jazyk a literatura

1. ročník. Pomůcky, sešity - I. stupeň. Předmět Sešity Ostatní pomůcky. Český jazyk a literatura Pomůcky, sešity - I. stupeň 1. ročník v prvním pololetí žáci předepsané písanky i sešit na diktáty a opisy sešit není potřeba zásobník na písmena,2x černý tenký fix na stíratelnou tabulku, 2 trojhranné

Více

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Stránka 2 Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Rozšířená výuka tělesné výchovy 2014/2015 Milí rodiče, i pro školní rok 2014/2015 vám a vašim dětem nabízíme

Více

Školní potřeby pro prvňáčky 2017/2018

Školní potřeby pro prvňáčky 2017/2018 Školní potřeby pro prvňáčky 2017/2018 Rodiče zajistí: Potřeby pro výtvarnou výchovu: vodové barvy* (obdélníkové velké, 12 barev), tempery* plastelína* štětec kulatý (č. 8) a plochý (č. 12) voskovky* barevné

Více

Organizace 6. tříd. žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na

Organizace 6. tříd. žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na Organizace 6. tříd žáci budou pokračovat ve 3 nebo 4 třídách minimálně 21/22 žáků na třídu rozdělení třídních kolektivů závisí na přijetí žáků na jiné školy (víceletá gymnázia, sportovní třídy) počtu žáků

Více

Příměšťák "Jaro v Majáku"

Příměšťák Jaro v Majáku Příměšťák "Jaro v Majáku" První tři dny jarních prázdnin proběhl v pobočce Maják příměstský tábor. Jaro v Majáku - tak se jmenoval letošní příměstský jarní tábor konaný na pobočce Maják. V průběhu tábora

Více

1. ročník. Dále je třeba pořídit: Děti dostanou - stírací tabulka A3 + popisovač - sada písmen se suchým zipem + podložka

1. ročník. Dále je třeba pořídit: Děti dostanou - stírací tabulka A3 + popisovač - sada písmen se suchým zipem + podložka 1. ročník Děti dostanou - stírací tabulka A3 + popisovač - sada písmen se suchým zipem + podložka Pouzdro: - lepidlo tyčinka s kulatou špičkou - malé pravítko - hadřík na mazání stírací tabulky - pero

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Pomůcky pro 1. ročník

Pomůcky pro 1. ročník Pomůcky pro 1. ročník Cvičební úbor ( tepláková souprava, tričko, trenky, cvičky a sportovní obuv na hřiště) Kapsář k lavici Obaly na učebnice a sešity ( až v září podle velikosti ) Zásobník na číslice

Více

Školní pomůcky pro rok 2018/2019

Školní pomůcky pro rok 2018/2019 Školní pomůcky pro rok 2018/2019 1. třída ZŠ a MŠ Frymburk Na začátku školního roku dostane každé dítě balíček, ve kterém najde (většinu pomůcek si nechá v boxu ve třídě nebo v penále): pero Tornado, pastelky

Více

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OB

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OB OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY červen srpen 2016 Divadelní představení Jak Kuba učil čerty zpívat Tuto pohádku nastudoval ženklavský ochotnický divadelní soubor Pomněnka

Více

4 V O.cz ltu zsm ladeznicka@ ail: m ládežnická 536, T.cz, e-m ltu .zsm elefon: 499 859 951, fax: 499 859 991 w : w w w ákladní škola, M

4 V O.cz ltu zsm ladeznicka@ ail: m ládežnická 536, T.cz, e-m ltu .zsm elefon: 499 859 951, fax: 499 859 991 w : w w w ákladní škola, M 3 červen 2005 A je to tady! Ještě nedávno se zaleskla nějaká ta slzička v očích prvňáčků a už mají první rok školního života za sebou. Rok života jedince mnoho neznamená, ale v životě školy každoročně

Více

Cizí jazyk Anglický jazyk (Cj) 0 0 3 3 3 9 9 0

Cizí jazyk Anglický jazyk (Cj) 0 0 3 3 3 9 9 0 UČEBNÍ PLÁN TABULACE UČEBNÍHO PLÁNU Učební plán pro. stupeň: Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vyučovací předmět Jazyk a jazykové komunikace Člověk a jeho svět Český jazyk a literatura Ročník Celkem z

Více

Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce

Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce Základní škola Sira Nicholase Wintona Kunžak Plán práce na školní rok 2014/15 V Kunžaku 1. září 2014 a) Charakteristika školy Základní škola Sira Nicholse Wintona Kunžak má k 1. září 2013 9 tříd a 2 oddělení

Více

Seznam pomůcek pro 2. třídu

Seznam pomůcek pro 2. třídu Seznam pomůcek pro 2. třídu Vybavený penál + krátké pravítko, 2 tužky č. 2, fix na tabulku Notýsek Sešit č. 513 10 x + obaly Sešit č. 520 + linkovaná podložka + obaly Notový sešit + obal Látkový pytel

Více

ŠKOLNÍ POTŘEBY PRO ŽÁKY 1. TŘÍD 2015/2016

ŠKOLNÍ POTŘEBY PRO ŽÁKY 1. TŘÍD 2015/2016 ŠKOLNÍ POTŘEBY PRO ŽÁKY 1. TŘÍD 2015/2016 Žáci obdrží od školy učebnice, sadu sešitů, číslice a písmenka a některé pracovní sešity, vodové barvy,tuš, výkresy A3 a A4,lepidla, nůžky, /ukázky na informativní

Více

Informace pro rodiče ZŠ Hrabina, pracoviště Slezská. Seznam sešitů a potřeb, které potřebují žáci pro školní rok 2015/2016

Informace pro rodiče ZŠ Hrabina, pracoviště Slezská. Seznam sešitů a potřeb, které potřebují žáci pro školní rok 2015/2016 Informace pro rodiče ZŠ Hrabina, pracoviště Slezská Seznam sešitů a potřeb, které potřebují žáci pro školní rok 2015/2016 Seznam potřeb pro žáka I. třídy Vybavení pouzdra: Tužka č. 2 1 ks - zajistí škola

Více

Ve školním roce 2018/2019 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia.

Ve školním roce 2018/2019 bude otevřena jedna třída (30 žáků) osmiletého studia a jedna třída (30 žáků) čtyřletého studia. Adresa: Sokolovská 235/27, 594 01 Velké Meziříčí Telefon: ústředna 565 301 541 (nové) ředitel 565 301 544 (nové) E-mail: www stránky: skola@gvm.cz http://www.gvm.cz IZO: 102 943 508 Identifikátor zařízení:

Více

PŘEHLED POMŮCEK PRO ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018

PŘEHLED POMŮCEK PRO ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 PŘEHLED POMŮCEK PRO ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2017/2018 1. ročník Aktovka (pokud možno s pevnými zády) Penál Pastelky - nejlépe trojhranné nebo STUDIO (nemusí se ořezávat) Ostré nůžky s kulatou špičkou Pero

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

VÝUKA JAZYKŮ ZÁJMOVÁ ČINNOST ORGANIZACE 1. ROČNÍKU DESATERO PRO PRVŇÁČKY

VÝUKA JAZYKŮ ZÁJMOVÁ ČINNOST ORGANIZACE 1. ROČNÍKU DESATERO PRO PRVŇÁČKY VÝUKA JAZYKŮ Od třetí třídy začíná výuka cizího jazyka. Angličtinu mohou děti navštěvovat i v kroužku, který na naší škole probíhá v odpoledních hodinách. Od 7. ročníku vyučujeme 2. cizí jazyk ( Nj, Fj,

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

KRONIKA PROSINEC 2016

KRONIKA PROSINEC 2016 KRONIKA PROSINEC 2016 ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMEČKU U KAPLIČKY V neděli 4.12. děti ze ZŠ a MŠ zpívaly u kapličky. Místní se sešli na hezké akci, do které se pod záštitou obecního úřadu kromě školy zapojily

Více

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz

Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno. www.sgldbrno.cz Sportovní gymnázium Ludvíka Daňka, Brno www.sgldbrno.cz Galerie osobností Šárka Kašpárková Roman Novotný Hana Černá-Netrefová Martin Verner Kristýna Pálešová Romana Hejdová Alena Hanušová Lukáš Vaculík

Více

Učební plán: Tabulace učebního plánu pro 1. stupeň:

Učební plán: Tabulace učebního plánu pro 1. stupeň: Učební plán: Tabulace učebního plánu pro 1. stupeň: ročník 1 2 3 4 5 celkem v RVP Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk 9 9 9 8 8 43 35 Anglický jazyk 0 1 3 3 3 10 9 Matematika a její aplikace Matematika

Více

Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát

Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát V měsíci červnu jsme měli možnost hned 3x oslavit Den dětí. Poprvé se tomu tak stalo 1. 6. ve venkovních prostorách ZŠ Daneta.

Více

Pomůcky pro 1. ročník

Pomůcky pro 1. ročník Pomůcky pro 1. ročník Cvičební úbor (tepláková souprava, tričko, trenýrky, cvičky a sportovní obuv na hřiště) Obaly na učebnice a sešity (obstarat až v září podle velikosti učebnic a sešitů) Zásobník na

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace vydává školní časopis č.25/2018 Vážení rodiče a milé děti, čas letí jako voda a my se znovu setkáváme na konci 1. pololetí školního roku.

Více

Seznam doporučených pomůcek pro školní rok 2019/2020

Seznam doporučených pomůcek pro školní rok 2019/2020 Seznam doporučených pomůcek pro školní rok 2019/2020 Seznam pomůcek pro 1. ročník Tělesná výchova Tepláky Tričko Kraťasy Cvičky nebo tenisky Výtvarná výchova Kufřík Nůžky manikurní i obyčejné Lepidlo Herkules

Více

1. ročník. Dále je třeba pořídit:

1. ročník. Dále je třeba pořídit: 1. ročník Děti dostanou - Pero Tornádo - sešit č. 511 s pomocnou linkou 2x - plastové zakrytované ořezávátko - tužka č. 2 3x - pastelky (12 barev) - stírací tabulka A4 + popisovač - sada písmen se suchým

Více

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY

5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY 5.Učební plány: 5.1. VZDĚLÁVACÍ OBLASTI A OBORY Cíle a obsah základního vzdělání budou na naší škole naplňovány v těchto vzdělávacích oblastech. Každá oblast zahrnuje příslušné vzdělávací obory, v kterých

Více