MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016"

Transkript

1 MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016

2 Ubytování za speciální ceny Superior pokoj.1 350,- Kč Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2. Pokoje jsou vybaveny čajovým a kávovým setem s varnou konvicí, klimatizací a Wi-Fi připojením. DeLuxe pokoj 1 500,- Kč Nově zrekonstruované a moderně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se v horních patrech hotelu. Pokoje jsou vybaveny čajovým a kávovým setem s varnou konvicí, klimatizací, sejfem velikosti laptopu a Wi-Fi připojením. Výše uvedená cena je za pokoj za noc v obsazenosti jednou osobou. Cena zahrnuje DPH (předmětem změny), bufetovou snídani, Wi-Fi na pokoji a v lobby hotelu, volný vstup do hotelového Relax Clubu (hotelový bazén a hotelové fitness centrum). Druhá osoba na pokoji s příplatkem 160 Kč / noc. Konferenční balíček BUSINESS za cenu balíčku CLASSIC Celodenní balíček BUSINESS 950,- Kč balíček je kalkulován za osobu a zahrnuje pronájem odpovídající místnosti dataprojektor plátno flipchart Wi-Fi internet psací potřeby 2x minerální voda na osobu v jednací místnosti welcome coffee 2 x kávová přestávka s neomezenou konzumací vody a džusu ve džbánech oběd nebo večeře formou menu (bufet) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje. (polodenní balíček s jednou kávovou přestávkou 700,- Kč) v případě rezervace 20 a více pokojů získejte 3 x upgrade do vyšší kategorie pokojů (dle dostupnosti pokojů) parkování pro organizátory zdarma dle dostupnosti ceny pokojů jsou platné pro skupinové rezervace v minimálním počtu 10 pokojů / 15 osob doprovázené konferenčními službami sazba konferenčního balíčku je možná pro minimálně 15 účastníků, obsahuje DPH. Nabídka platná pouze pro nové rezervace v termínu Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA NEWS na uvedené kontaktní údaje. Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu.

3 Orea Hotel Voroněž**** a Orea Hotel Voroněž II***, Brno Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Nabídka platí pro všechny akce pořádané v období: Uveďte při své rezervaci heslo ZIMA a získejte tak 30% slevu na pronájem prostor v jednom z největších kongresových center v kraji! Ubytování Orea Hotel Voroněž **** Orea Hotel Voroněž II *** Jednolůžkový pokoj: 1 350,- Kč/pokoj/noc Jednolůžkový pokoj: 950,- Kč/pokoj/noc Dvoulůžkový pokoj: 1 510,- Kč/pokoj/noc Dvoulůžkový pokoj: 1 110,- Kč/pokoj/noc Pronájem Orea Hotel Voroněž Denní pronájem Denní pronájem Orea Hotel Voroněž Běžná cena Akční cena Běžná cena Akční cena Kongresová hala A Kč Kč Klubovna Kč Kč Kongresová hala B Kč Kč Pavilon Kč Kč Kongresová hala C Kč Kč Merkur Kč Kč Kongresová hala A+B+C Kč Kč Pavilon + Merkur Kč Kč Kongresová hala A+B Kč Kč Denní pronájem Orea Hotel Voroněž II Kongresová hala B+C Kč Kč Běžná cena Akční cena Konferenční sál Kč Kč Salonek Janáček Kč Kč Salonek Delta Kč Kč Lovecký salonek Kč Kč Modrý salonek Kč Kč Office Room Kč Kč Strava Technika - Coffee break od 95,- Kč/osoba - Velký balíček techniky v ceně 6 500,- Kč/den - Servírovaný oběd či večeře od 180,- Kč/osoba (projektor, plátno, ozvučení, mikrofon, flipchart) - Bufet od 300,- Kč/osoba - Malý balíček techniky v ceně od 4 500,- Kč/den - Raut do 440,- Kč/osoba (projektor, plátno, flipchart) Výše uvedené ceny jsou včetně DPH, jsou platné pro nové rezervace při minimálním počtu 50 osob a nevztahují se na období veletrhů. Na tuto nabídku nelze čerpat provizi či další slevu.

4 Orea Resort Santon***, Brno Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Nabídka platí pro všechny akce pořádané v období: Uveďte při své rezervaci heslo ZIMA a získejte tak jedinečné ceny za ubytování a konferenční služby. Ubytování Jednolůžkový pokoj: 1 000,- Kč/pokoj/noc Dvoulůžkový pokoj: 1 160,- Kč/pokoj/noc Pronájem Orea Resort Santon Denní pronájem Běžná cena Akční cena Konferenční sál Kč Kč Salonek Špilberk Kč Kč Salonek Svratka Kč Kč Salonek Svitava Kč Kč Salonek Veveří Kč Kč Strava Coffee break od 95,- Kč/osoba Servírovaný oběd či večeře od 180,- Kč/osoba Bufet od 300,- Kč/osoba Technika Velký balíček techniky v ceně 4 000,- Kč/den (projektor, plátno, ozvučení, mikrofon, flipchart) Malý balíček techniky v ceně od 3 000,- Kč/den Výše uvedené ceny jsou včetně DPH, jsou platné pro nové rezervace a nevztahují se na období veletrhů. Na tuto nabídku nelze čerpat provizi či další slevu.

5 Akční nabídka na konference Při objednávce coffee breaku a obědu získáte ve vybraných termínech zdarma: Orea Hotel Atrium Otrokovice**** pronájem konferenční místnosti pronájem plátna a projektoru parkování v podzemní garáži Wi-Fi ve všech veřejných prostorech k dispozici pokoj jako zázemí pro pořadatele akce Využijte tuto speciální nabídku a uspořádejte svou firemní akci v jednom z našich, denním světlem prozářených, multifunkčních salonků, které jsou umístěny v přízemí hotelu společně s restaurací a kuchyní. * akční nabídka platí do konce března 2016 Balíček pro víkendové firemní akce v roce 2016 Konferenční balíček 1 090,- Kč/osoba ve dvoulůžkovém pokoji 1 280,-Kč/osoba v jednolůžkovém pokoji Objednáním získáte: pronájem konferenční místnosti vč. techniky / den dopolední coffee break (káva, čaj, min. voda, džus, vdoleček) oběd formou 2-chodového menu vč. 1 nápoje odpolední coffee break (káva, čaj, min. voda, džus, malinový řez či koláč) večeře formou 2-chodového menu ubytování v pokoji kategorie Superior vč. snídaně Způsob platby: 80% záloha 14 dnů před příjezdem, doplatek zbylých 20% při odjezdu v hotovosti nebo kreditní kartou * balíček platí v pátek, sobotu a neděli (vyjma termínu konání Barum Czech Rally a termínů vysoké obsazenosti hotelu) * nabídka je určena pro minimální počet 20 osob

6 Orea Hotel Concertino****, Jindřichův Hradec Last minute konferenční nabídka Kongresový balíček s ubytováním Classic zahrnuje pronájem odpovídající místnosti plátno flipchart tužky a bloky 2 minerální vodu na osobu v jednací místnosti 2x kávovou přestávku oběd nebo večeři formou menu (bufetu) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje + ubytování ve dvoulůžkových pokojích (při plně obsazeném pokoji/noc včetně snídaně) Cena 1490,- Kč (cena včetně DPH) Platnost nabídky únor, březen 2016 Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Konferenční nabídka jaro 2016 Orea Hotel Concertino se nachází jen 200 metrů od 3.největšího hradu v ČR, jen pár kroků od rybníka Vajgar a nekonečného množství památek. Uspořádáme pro Vás doprovodný program, catering, vyjížďku úzkokolejnou dráhou a mnohé další. zahrnuje pronájem odpovídající místnosti plátno flipchart tužky a bloky 2 minerální vodu na osobu v jednací místnosti 2x kávovou přestávku oběd nebo večeři formou menu (bufetu) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje + ubytování ve dvoulůžkových pokojích (při plně obsazeném pokoji/noc včetně snídaně) Cena 1600,- Kč (cena včetně DPH) Platnost nabídky duben, květen, červen 2016 Připravíme Vám nabídku dle Vašich přání.

7 Orea Resort Sklář****, Harrachov Last minute konferenční nabídka na březen Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Speciální nabídka: 1.540,- CZK / jednolůžkový pokoj / noc 1.700,- CZK / dvoulůžkový pokoj / noc Cena obsahuje: Ubytování v pokoji typu Superior, snídaně formou bufetových stolů Celodenní vstup do hotelového bazénu, vířivky a fitness centra v čase 7:00 11:00 a 13:00 21:00 hodin Volný vstup do hotelové sauny a parní lázně v čase 13:00 21:00 hodin Pronájem konferenčních prostor včetně techniky. Kapacita až 400 osob. Bezplatné využití biliardu, tenisové haly, ping-pongu 15% sleva na konzumaci nápojů na společný účet Venkovní parkoviště po celou dobu pobytu zdarma Speciální cena duben, květen, červen Speciální nabídka duben: 1.460,- CZK / jednolůžkový pokoj / noc 1.620,- CZK / dvoulůžkový pokoj / noc Speciální nabídka květen, červen: 1.598,- CZK / jednolůžkový pokoj / noc 1.758,- CZK / dvoulůžkový pokoj / noc Cena obsahuje: Ubytování v pokoji typu Superior Snídaně formou bufetových stolů Celodenní vstup do hotelového bazénu, vířivky a fitness centra v čase 7:00 11:00 a 13:00 21:00 hodin Volný vstup do hotelové sauny a parní lázně v čase 13:00 21:00 hodin Pronájem konferenčních prostor včetně techniky Bezplatné využití biliardu, tenisové haly, ping-pongu 15% sleva na konzumaci nápojů na společný účet Venkovní parkoviště po celou dobu pobytu zdarma Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA NEWS na uvedené kontaktní údaje. Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Ceny zahrnují DPH a nelze je uplatnit v období konání mezinárodních veletrhů a akcí, pořádaných jiným organizátorem.

8 Orea Resort Horal****, Špindlerův Mlýn Last minute konferenční nabídka Standard pokoj 1 noc 2 osoby Standard pokoj 1 noc 1 osoba Kč Kč Standard pokoj 1 noc 2 osoby Standard pokoj 1 noc 1 osoba Kč Kč Cena zahrnuje: 1x ubytování se snídaní formou bohatého bufetu Konferenční prostory zdarma vč. techniky Zdarma Wi-Fi internetové připojení Neomezený vstup do hotelového bazénu, vířivky a fitness denně od 7.00 do Neomezený vstup do římské parní lázně a sauny denně od do hod 10% sleva na wellness procedury v našem Relax centru 10% sleva z cen stálého jídelního a nápojového lístku, parkování u hotelu zdarma Dále nabízíme: Kompletní stravovací služby Pomoc při zajištění doprovodného programu (čtyřkolky, koloběžky, slaňování, tandem paragliding, adventure park, přemostění, lukostřelba, klokaní boty, cyklo MTB výlety, trikke, geocaching a další) Příprava nabídky dle Vašeho požadavku či představ Nabídka je platná v uvedených termínech pro nové rezervace firemních setkání do Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Ceny zahrnují DPH. Neváhejte nás kontaktovat s jakýmkoliv dotazem. Vaše dotazy rádi zodpovíme. Nabídku připravíme dle našich možností a vašich představ. Nabídka je platná již od 10ti osob.

9 Jarní firemní večírek Orea Resort Horizont***, Šumava Cena zahrnuje: 1x ubytování se snídaní formou bohatých bufetových stolů 1x welcome drink (sklenička sektu s jahodou) 1x coffee break během vašeho jednání 1x oběd formou bufetu (při skupině do 20 osob oběd formou 3-chodového menu) pronájem konferenčního sálu včetně základního vybavení 1x večeře formou rautu 1x večerní diskotéka s DJ + karaoke volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu a fitnessu (denně od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 21:00 hodin) volný vstup do sauny a parní lázně (denně od 16:00 do 21:00 hodin) parkování u hotelu zdarma cena: 1.500,- Kč / za 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji cena: 2.000,- Kč / za 1 osobu v jednolůžkovém pokoji *Nabídka je platná v termínu Last minute konferenční nabídka Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Nabídka je platná v termínu do Cena zahrnuje: 1x ubytování se snídaní formou bohatých bufetových stolů 1x welcome drink (sklenička sektu s jahodou) 1x coffee break během vašeho jednání 1x oběd formou bufetu (při skupině do 20 osob oběd formou 3-chodového menu) pronájem konferenčního sálu včetně základního vybavení volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu a fitnessu (denně od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 21:00 hodin) volný vstup do sauny a parní lázně (denně od 16:00 do 21:00 hodin) parkování u hotelu zdarma cena: 790,- Kč / za 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji cena: 1.420,- Kč / za osobu v jednolůžkovém pokoji Sazby akčních nabídek jsou možné minimálně pro 15 účastníků nebo 10 pokojů a obsahují DPH.

10 Last minute konferenční nabídka Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Cena 1 220,- Kč/osoba Balíček je platný pro minimální počet 20 osob Ubytování v pokojích Superior se snídaní formou bufetu Parkování zdarma Časově neomezený vstup do bazénu Platnost nabídky únor - březen 2016 Balíček zahrnuje: Ubytování na 1 noc pro jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji při obsazenosti dvěma osobami I pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd a večeře formou menu s jedním nealkoholickým nápojem Weekday speciál Cena 1 340,- Kč/osoba Balíček je platný pro minimální počet 20 osob Nabídka platí pro akce konané od neděle do středy Ubytování v pokojích Superior se snídaní formou bufetu Parkování zdarma Časově neomezený vstup do bazénu Platnost nabídky duben - červen 2016 Balíček zahrnuje: Ubytování na 1 noc pro jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji při obsazenosti dvěma osobami I pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd a večeře formou menu s jedním nealkoholickým nápojem Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA NEWS I na uvedené kontaktní údaje. Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Ceny zahrnují DPH. Platí pouze pro nové rezervace.

11 Orea Spa Hotel Bohemia****, Mariánské Lázně Last minute konferenční nabídka Cena 1 495,- Kč/osoba Balíček je platný pro minimální počet 20 osob 1x upgrade do vyšší kategorie pokojů dle dostupnosti zdarma Parkování pro 2 vozy organizátorů dle dostupnosti zdarma 50% sleva na parkování účastníků akce Psací potřeby zdarma Platnost nabídky únor, březen 2016 (neplatí pro období Velikonoc) Balíček zahrnuje: Ubytování pro jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji při obsazenosti dvěma osobami I pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet I psací potřeby I 2x minerální voda založená na stolech I dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd nebo večeře formou 3chodového menu s jedním nealkoholickým nápojem Konferenční nabídka Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Cena 1 800,- Kč/osoba Balíček je platný pro minimální počet 20 osob 1x upgrade do vyšší kategorie pokojů dle dostupnosti zdarma Parkování pro 2 vozy organizátorů dle dostupnosti zdarma 50% sleva na parkování účastníků akce Psací potřeby zdarma Platnost nabídky duben - červen 2016 Balíček zahrnuje: Ubytování pro jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji při obsazenosti dvěma osobami I pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet I psací potřeby I 2x minerální voda založená na stolech I dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd nebo večeře formou 3chodového menu s jedním nealkoholickým nápojem Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA NEWS na uvedené kontaktní údaje.na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Ceny zahrnují DPH.

12 Orea Hotel Iris***, Pavlov Wellness hotel IRIS se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě, ve známé vinařské obci Pavlov, obklopen vinicemi a vinnými sklepy. Hotel IRIS nabízí 62 pevných lůžek ve 25 komfortních pokojích. Všechny pokoje jsou nekuřácké, jsou vybaveny televizory, telefony, WI-FI připojením. Součástí pokoje je koupelna a toaleta. Konferenční kapacity hotelu Salonek Pálava Salonek Morava Salonek Děvičky kapacita 60 osob při divadelním uspořádání kapacita 40 osob při divadelním uspořádání kapacita 30 osob při divadelním uspořádání Speciální cena ubytování v termínu ,- Kč / dvoulůžkový pokoj / noc 825,- Kč / jednolůžkový pokoj / noc ,- Kč / dvoulůžkový pokoj / noc 990,- Kč / jednolůžkový pokoj / noc V ceně je zahrnuta snídaně, poplatek obci, vstup do vířivky na 25 minut. Speciální konferenční nabídka platná již od 10 osob Speciální akce pro doplňkové služby restaurace a wellness centrum -10% restaurace -20% služby wellness centra

13 Podmínky členství Orea Lifestyle Věrnostní program

14 Podmínky členství 1) Členy se mohou stát pouze fyzické osoby, které zabezpečují ubytování, konference a nákup ostatních hotelových služeb. 2) Program není určen pro cestovní kanceláře. 3) Program se vztahuje pouze na nové firemní individuální a skupinové pobyty a konference, jež budou rezervovány a uskutečněny během období platnosti tohoto programu a jejichž rezervace proběhne po přihlášení do programu. 4) Členství v programu vzniká přidělením osobního kódu, a to na základě řádně vyplněné a podepsané přihlášky. 5) Při každé rezervaci (ubytování / konference) musí být udáván osobní kód. Jinak nelze získané body do programu připsat. 6) Získané body se do programu připíší, jakmile dojde k uskutečnění rezervace a na základě skutečného revenue (přijmu). 7) Body se připíší následovně. Za každých zaplacených 1.500,- Kč v rámci ubytování, konferenčních služeb (pronájem, obědy, večeře, večírky, teambuildingy), nákupu dárkových voucherů a dalších akcí konaných v hotelech OREA HOTELS & RESORTS se načítá 1 bod. 8) Body lze sbírat pouze v hotelech společnosti OREA HOTELS & RESORTS. 9) Získané body jednotlivých členů programu nelze kombinovat ani sčítat a nelze je připsat zpětně. 10) Všichni členové jsou na měsíční bázi informováni o svém aktuálním počtu bodů. 11) Pokud člen zjistí nepřesnosti ve výši připsaných bodů, měl by o tom informovat administrátora programu, a to nejdéle do konce kalendářního měsíce po měsíci, ve kterém předpokládaný nárok vznikl. V případě oprávněné reklamace budou body připsány na účet do 30 kalendářních dnů. 12) Pro informace o svém účtu nebo čerpání odměny je třeba kontaktovat administrátora programu na: orea.lifestyle@orea.cz, tel: ) Platnost programu je časově omezena na období od do ) Pokud nebude stanoveno jinak, program se automaticky prodlužuje o další kalendářní rok. 15) Členství v programu není přenosné na jinou osobu a člen si svůj účet zachovává i při změně zaměstnání. 16) Z programu lze vystoupit po obdržení písemné žádosti. Nevybrané body budou anulovány. 17) V případě porušení podmínek členství v programu má OREA HOTELS & RESORTS právo členství zrušit. 18) Na členem vybranou odměnu bude administrátorem programu vydán voucher nebo dárková poukázka, který-á držiteli umožní odměnu čerpat. Dodatek 1) Odměna v podobě bonusových rezervací závisí na dostupnosti volných kapacit hotelu. 2) Je-li na výběr více možností, vybere si člen pouze jednu z nich. 3) Odměny jsou určeny pro 2 osoby (neplatí u hodnotových poukázek) a uplatňují se ve všech hotelech OREA HOTELS & RESORTS resp. v nákupním centru, které poukázku vydalo. 4) Body lze sbírat průběžně do maximální výše 500-ti bodů. Po dosažení této výše je nutné začít body čerpat, a to do 1 měsíce od obdržení informace o stavu účtu od naší kontaktní osoby.

15 Odměny 30 bodů 50 bodů 100 bodů 150 bodů 200 bodů 250 bodů 350 bodů 500 bodů Snídaně nebo oběd / večeře o třech chodech a s nápojem (1 malé pivo nebo sklenka vína nebo nealkoholický nápoj) pro 2 osoby zdarma. Celodenní vstup do hotelového relaxačního / wellness centra pro 2 osoby zdarma. Dárková poukázka v hodnotě 500,- Kč Tesco, Globus, teta, Marionnaud nebo 4 x vstupenka do Cinema City. Večeře o čtyřech chodech s nápoji a lahví vína (výběr á la carte) pro 2 osoby zdarma. Dárkový voucher OREA HOTELS & RESORTS v maximální hodnotě 1.000,- Kč z naší nabídky dárkových voucherů na Dárková poukázka v hodnotě 1.000,- Kč do OC Nový Smíchov Praha, OC Olympia nebo OC Galerie Vaňkovka Brno. Jedna noc zdarma se snídaní, večeří o třech chodech, celodenním vstupem do hotelového relaxačního / wellness centra (dle nabídky hotelu) a parkováním. Dárkový voucher OREA HOTELS & RESORTS v maximální hodnotě 2.000,- Kč z naší nabídky dárkových voucherů na Dárková poukázka v hodnotě 2.000,- Kč do OC Nový Smíchov Praha, OC Olympia nebo OC Galerie Vaňkovka Brno. Dvě noci zdarma s plnou penzí (bez nápojů), celodenním vstupem do hotelového relaxačního / wellness centra (dle nabídky hotelu) a parkováním. Dárkový voucher OREA HOTELS & RESORTS v maximální hodnotě 3.000,- Kč z naší nabídky dárkových voucherů na Pobytový balíček na dvě noci zdarma dle Vašeho výběru z naší nabídky na Dárkový voucher OREA HOTELS & RESORTS v maximální hodnotě 4.000,- Kč z naší nabídky dárkových voucherů na Dárková poukázka v hodnotě 4.000,- Kč do OC Nový Smíchov Praha, OC Olympia nebo OC Galerie Vaňkovka Brno. Pobyt na dvě noci all-inclusive zdarma, sklenka na uvítanou, plná penze snídaně, oběd a večeře formou švédského stolu nebo menu (dle nabídky hotelu), včetně nápojů, celodenní vstup do hotelového relaxačního / wellness centra (dle nabídky hotelu), parkování, konzumace z minibaru v průběhu celého pobytu. Dárkový voucher OREA HOTELS & RESORTS v maximální hodnotě 5.000,- Kč z naší nabídky dárkových voucherů na Pobyt na tři noci all-inclusive zdarma, sklenka na uvítanou, plná penze snídaně, oběd a večeře formou švédského stolu nebo menu (dle nabídky hotelu), včetně nápojů, celodenní vstup do hotelového relaxačního / wellness centra (dle nabídky hotelu), parkování, konzumace z minibaru v průběhu celého pobytu. Dárkový voucher OREA HOTELS & RESORTS v maximální hodnotě 7.000,- Kč z naší nabídky dárkových voucherů na Pobyt na čtyři noci all-inclusive zdarma, sklenka na uvítanou, plná penze snídaně, oběd a večeře formou švédského stolu nebo menu (dle nabídky hotelu), včetně nápojů, celodenní vstup do hotelového relaxačního / wellness centra (dle nabídky hotelu), parkování, konzumace z minibaru v průběhu celého pobytu. Dárkový voucher OREA HOTELS & RESORTS v maximální hodnotě ,- Kč z naší nabídky dárkových voucherů na Dárková poukázka v hodnotě ,- Kč v jednom z obchodů OC Nový Smíchov Praha nebo OC Olympia, OC Galerie Vaňkovka, Tesco, Globus, Marionnaud.

16 Orea Lifestyle Věrnostní program Na Pankráci 1062/58, Praha 4, Česká republika tel: , Infolinka:

17 Přihláška Příjmení: Jméno: Pracovní pozice: Kontaktní ová adresa: Kontaktní telefonní číslo: Datum narození: Název společnosti: Sídlo společnosti: Podpisem této přihlášky vyjadřuji souhlas s podmínkami věrnostního programu OREA HOTELS & RESORTS Datum: Podpis: Vyplněný formulář zašlete, prosíme, na ovou adresu centrály společnosti OREA HOTELS & RESORTS: orea.lifestyle@orea.cz Poté od nás obdržíte potvrzení a osobní kód, který používejte při každé rezervaci. Případné dotazy rádi zodpovíme na tel: S poděkováním Váš prodejní tým OREA HOTELS & RESORTS

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) Orea Hotel Pyramida****, Praha Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč* Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se

Více

MICE NABÍDKA. Léto / Podzim

MICE NABÍDKA. Léto / Podzim MICE NABÍDKA Léto / Podzim 2016 www.orea.cz Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Rezervujte si na léto (1.7. 31.8. 2016) některý z 11

Více

www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října 2015 29. února 2016)

www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října 2015 29. února 2016) www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října 2015 29. února 2016) Vánoční firemní večírek V rámci konání vánočního večírku nabízíme: Prostory s kapacitou až 250 osob zdarma Orea Hotel Pyramida****,

Více

MICE NABÍDKA. Podzim / Zima

MICE NABÍDKA. Podzim / Zima MICE NABÍDKA Podzim / Zima 2016 www.orea.cz Vánoční firemní večírek v Praze* Orea Hotel Pyramida****, Praha Inspirujte se naším návrhem, nebo si nechte sestavit večírek na míru, tak abychom se co nejvíce

Více

VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ

VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ ZIMA 2016/2017 VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ www.orea.cz Vánoční firemní večírek v Praze* Orea Hotel Pyramida****, Praha Inspirujte se naším návrhem, nebo si nechte sestavit večírek na míru, tak

Více

MICE nabídka Jaro 2017

MICE nabídka Jaro 2017 MICE nabídka Jaro 2017 www.orea.cz AKČNÍ NABÍDKA OREA HOTEL PYRAMIDA **** Bělohorská 24 169 00 Praha 6 T: +420 233 102 271 F:+420 233 102 500 E: pyramida@orea.cz www.hotelpyramida.cz V blízkosti Pražského

Více

MICE nabídka Podzim 2017

MICE nabídka Podzim 2017 www.orea.cz MICE nabídka Podzim 2017 AKČNÍ NABÍDKA OREA HOTEL PYRAMIDA **** Bělohorská 24 169 00 Praha 6 T: +420 233 102 271 F:+420 233 102 500 E: pyramida@orea.cz www.hotelpyramida.cz V blízkosti Pražského

Více

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz MICE NABÍDKA Jaro / Léto 2016 www.orea.cz Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Rezervujte si na léto (1.7. 31.8. 2016) některý z 11

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

Clarion Hotel Prague City****

Clarion Hotel Prague City**** Clarion Hotel Prague City**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Hotel Prague City je připraven nabídnout svým hostům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů. Vysoký

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek!

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Připojte osobní přání a máte originální dárek, který určitě potěší.

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita Banketní nabídka Úvod Hotel Duo Obchodní oddělení Teplická 492, 190 00 Praha 9 www.hotelduo.cz T: +420 266 133 717 E: events@janhotels.cz Lokalita» Pár kroků od stanice metra Střížkov» 12 minut metrem

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Vyberte si z naší nabídky dárkový poukaz s platností 12 měsíců. Připojte

Více

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Konferenční nabídka 2018 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem představuje business hotel, který svým hostům nabízí všestranný komfort, širokou škálu

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL IRIS *** Pálava - Pavlov Lokalita OREA Hotel IRIS stojí uprostřed vinařské vesnice Pavlov, rozložené na úpatí Pálavy, 60 km jižně od Brna směr Mikulov. Kapacita

Více

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS www.orea.cz 1 Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4 000

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

Rack Rates 2018/2019

Rack Rates 2018/2019 Rack Rates 2018/2019 Czech version HOTELOVÉ POBYTY POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX POBYTY PRO DĚTI PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ STRÁNKY LOW :

Více

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent BANKETOVÁ MAPA KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent Tel: +420 412 713 111 +420 725 989 331 Fax: +420 412 713 999 e-mail: sales@lipa-resort.cz PROČ SI VYBRAT KONFERENČNÍ PROSTORY

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

NABÍDKA KONFERENČNÍCH A BANKETOVÝCH PROSTOR. www.holidayinn.cz

NABÍDKA KONFERENČNÍCH A BANKETOVÝCH PROSTOR. www.holidayinn.cz www.holidayinn.cz Vážení obchodní partneři, náš tým Vám rád zajistí hladký průběh akce jakékoliv velikosti a druhu tak, aby vše šlo podle plánu i to neplánované Holiday Inn Prague Congress Centre nabízí

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Kongres Akční Ceník nabídka Akční Ceník nabídka Fotogalerie Kontakty Orea Resort Horal**** Špindlerův Mlýn Krkonoše Lokalita Orea Resort Horal se nachází ve východních

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Pobytové balíčky 2016

Pobytové balíčky 2016 Pobytové balíčky 2016 www.orea.cz POBYTY PRO RODINY S DĚTMI AKTIVNÍ DOVOLENÁ WELLNESS & SPA PROGRAMY VELIKONOCE POBYTY PRO DŘÍVE NAROZENÉ ADVENT & VÁNOCE ROMANTICKÉ POBYTY SILVESTR POZNÁVEJTE KRÁSY ČESKÉ

Více

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení Hotel U Tří volů Nabídka pro firmy Ubytování, stravování, školení www.utrivolu.cz Platné pro rok 2014 Úvod Pension U Tří volů se nachází cca 28km severně od Brna. Nabízíme vhodné prostory pro školení,

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

HOTEL BEZDĚZ PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA

HOTEL BEZDĚZ PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA 03.03. 2018 09.09. 2018 POKOJ Kč POKOJ Kč 1/1 1.090,-- 1/1 850,-- 1/2 s balkonem 1.650,-- 1/2 s balkonem 1.240,-- 1/2 bez balkonu 1.550,-- 1/2 bez balkonu 1.125,--

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s Sestavte si letošní vánoční svátky podle sebe. V termínu 22. 23. 12. si můžete zarezervovat

Více

Clarion Congress Hotel České Budějovice****

Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje moderní business hotel, který svým hostům nabízí nejvyšší komfort

Více

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od )

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od ) Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od 1. 9. 2014) Kategorie Mezinárodní, čtyřhvězdičkový hotel člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Praha 2, pouhých 5 minut

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Váš kongresový a konferenční Hotel Savannah**** deluxe

Váš kongresový a konferenční Hotel Savannah**** deluxe Váš kongresový a konferenční Hotel Savannah**** deluxe Náš nový kongresový wellness Hotel Savannah Vám nabízí ideální místo pro konference, kongresy, semináře, jednání a akce každého typu až pro 250 osob.

Více

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob.

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Setkání & Akce 1 /7 Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Všechny místnosti jsou tiché, vybavené individuálně

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného.

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného. PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR KONGRES 1, KAPACITA MAX 120 LIDÍ ( 132 m2, 12mx11m) 6 a více hodin 10 000,- Kč 3 až 6 hodin 7 500,- Kč 3 hodiny a méně 5 000,- Kč Flip chart

Více

Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014

Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014 Smlouva pro korporátní (firemní) zákazníky o speciálních firemních podmínkách a cenách na rok 2013/2014 mezi: Společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném IČO:, DIČ: CZ zastoupená: jednatelem Kontaktní

Více

Zámecký hotel Sychrov

Zámecký hotel Sychrov Zámecký hotel Sychrov Kongresová nabídka Zámecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesionální

Více

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE Hotel Špindlerova bouda, Špindlerův Mlýn 108, 54351 Tel./Fax +420 499 433 342 +420 499 329 200 e-mail: info@spindlerovabouda.cz Hotel Špindlerova bouda *** se nachází v krásném prostředí Krkonoš pod úpatím

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

MAĎARSKO hotel RÉPCE GOLD polopenze

MAĎARSKO hotel RÉPCE GOLD polopenze AUTOBUSEM hotel RÉPCE GOLD polopenze osoba/pobyt 21.3. 27.3. 28.3. 3.4. 8.5. 14.5. 13.10. 19.10. 3.11. 9.11. 6 nocí 1/2 SWC 9 990 dítě 6-12 let 5 990 dospělá osoba 8 490 Cena zahrnuje: dopravu autobusem,

Více

Lokalita: viz poznámka č. 2 uvedená na konci této přílohy

Lokalita: viz poznámka č. 2 uvedená na konci této přílohy Příloha č. 3 k č.j. PPR-36378-7/ČJ-2014-990656 Specifikace předmětu plnění Pracovní jednání styčných důstojníků pro menšiny I Termín: 14. 5. 2015 15. 5. 2015 Lokalita: viz poznámka č. 2 uvedená na konci

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

1. seminář 29. února - 4. března 2016

1. seminář 29. února - 4. března 2016 Podpořeno z Programu švýcarsko-české spolupráce Supported by a grant from Switzerland through the Swiss Contribution to the enlarged European Union Příloha č. 1 - Technická specifikace požadavků na předmět

Více

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita Banketní nabídka Hotel Růže Ubytování Elegantní hotel uchovávající si krásu renesanční architektury Komfortní ubytování v unikátních 71 pokojích a apartmánech (Comfort, Deluxe, Suite) Důraz na pohodlí

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP Hotelové portfolio Hotelové portfolio CIMEX GROUP 14 hotelů 2 011 pokojů CZK 3,2 bln (EUR 120 mio) hodnota portfolia Hotely a resorty kategorie 4* a 3* Hotely a resorty

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

I. INFORMACE

I. INFORMACE Oční klinika FN a LF UK, Hradec Králové pořádá FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM 2020 17. 18. dubna 2020 ve Špindlerově Mlýně I. INFORMACE www.bos-congress.cz/fo2020 Vážení a milí kolegové, ráda bych Vás touto

Více

Vlakem na konferenci

Vlakem na konferenci Vlakem na konferenci Clarion Congress Hotel http://www.clarioncongresshotelolomouc.com Dotazník aneb jedete v tom s námi! Vážené kolegyně, vážení kolegové, Český institut interních auditorů Vás zve na

Více

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia:

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia: penzion Patria Špecifikácia: Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, 691 10 Nabízíme útulné ubytování v penzionu za příjemnou cenu v obci Kobylí, který najdete poblíž Lednicko-valtického areálu. Kapacita 70

Více

BANKETOVÁ MAPA. KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent

BANKETOVÁ MAPA. KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent BANKETOVÁ MAPA KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent Tel: +420 412 713 111 +420 725 989 331 Fax: +420 412 713 999 e-mail: sales@lipa-resort.cz PROČ SI VYBRAT KONFERENČNÍ PROSTORY

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

Pobytové balíčky 2017

Pobytové balíčky 2017 Pobytové balíčky 2017 www.orea.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Připojte osobní přání a máte originální dárek, který určitě potěší. 2 www.tenpravydarek.cz Poznávejte

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM 2019

FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM 2019 Oční klinika LF UK a FN, Hradec Králové pořádá FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM 2019 12. 13. dubna 2019 Pec pod Sněžkou I. INFORMACE Vážení a milí kolegové, ráda bych Vás touto cestou pozvala na FUTURUM OPHTHALMOLOGICUM

Více

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia****

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Hotel se nachází v centru Budapešti u břehu Dunaje, cca 15 minut od historického centra města Hotelové wellness centrum 2-lůžkové pokoje de luxe (s výhledem na

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ.

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ. Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ www.dvur-hoffmeister.cz ZA PRACÍ I ZÁBAVOU K NÁM... do klidu venkova, kousek za Prahu, 8 km od Letiště Václava Havla, kde pro Vás na klíč zrealizujeme:

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2018 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL Ceník Evropského školicího centra pro rok 2017 Platné ceny od: 1. 2. 2017 Pronájmy sálů Ceny nájmů a služeb jsou včetně 21% DPH Zámecký pivovar A část EŠC/ YMCA za 1 hodinu Seminární

Více

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ BANKETOVÁ MAPA HOTEL LOKALITA Orea Hotel Pyramida je nejen kongresové centrum s ideální polohou v Praze, ale také moderní fitness centrum s bazénem a hotel se špičkovým servisem nacházející se v blízkosti

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Horizont*** Železná Ruda Špičák Lokalita Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Vzdušné

Více

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL Ceník Evropského školicího centra pro rok 2018 Platné ceny od 1. 3. 2018. Pronájmy sálů Ceny nájmů a služeb jsou včetně 21 % DPH Zámecký pivovar A část EŠC/ YMCA Seminární sál

Více

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz BUSINESS... se nedělá v kanceláři... Představení společnosti Vítejte... 2 Akciová společnost AKCENTOUR a. s. provozuje hotelový komplex Bohemia a Regent, který se nachází v okrajové části historického

Více

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA SMLUVNÍ CENY PRO MASARYKOVU UNIVERZITU 2015 HOTELY PRAHA Možnosti a podmínky ubytování ve vybraných brněnských hotelech pro hosty Masarykovy univerzity za smluvní ceny. Masarykova univerzita Odbor vnějších

Více

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY BRNO

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY BRNO SMLUVNÍ CENY PRO MASARYKOVU UNIVERZITU 2015 HOTELY BRNO Možnosti a podmínky ubytování ve vybraných brněnských hotelech pro hosty Masarykovy univerzity za smluvní ceny. Masarykova univerzita Odbor vnějších

Více

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE STANDARD Vybavení pokoje: Pokoj s 1 manželskou postelí nebo 2 oddělenými postelemi, individuálně nastavitelná klimatizace, koupelna se sprchovým koutem,

Více

Pronájem Outletů ve fusion hotelu prague Speciální balíčky

Pronájem Outletů ve fusion hotelu prague Speciální balíčky Pronájem Outletů ve fusion hotelu prague Speciální balíčky 360 bar&lounge Unikátní, jedinečný prostor s denním světlem díky prosklené kopuli, vhodný nejen jako bar, ale velmi žádaný klienty pro pořádání

Více

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE *****

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** 8, - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska Zlaté Písky. Je vzdálen cca 0 m od pláže a obklopen zelení. Pláž: Prostorná písčitá

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE Zámecký hotel Ctěnice Zámek Ctěnice 190 17 Praha 9

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

Phone: +420 601 388 313. Phone: +420 725 786 564. Phone: +420 595 195 650, +420 725 796 245. Phone: +420 778 434 960

Phone: +420 601 388 313. Phone: +420 725 786 564. Phone: +420 595 195 650, +420 725 796 245. Phone: +420 778 434 960 Park Inn by Radisson Hotel Ostrava je největším čtyřhvězdičkovým hotelem v Moravskoslezském kraji. Otevřen byl v roce 2008 jako první hotel této značky v České republice. Nachází se na Hornopolní ulici

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Santon*** Brno Lokalita Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti Brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel

Více

Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G

Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G - Všechny níže uvedené kurzy musí být realizovány v českém jazyce a veškeré materiály musí být zpracovány a poskytnuty

Více

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně:

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně: od 2.610,- Kč Vepřové speciality 4 dny / 2 noci 3 x ubytování 3 x snídaně formou švédských stolů 1 x večeře formou bufetu 1 x večerní bufet obohacen o zabíjačkové speciality taneční večer s konzumací -

Více

Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7

Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7 Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7 - Všechny níže uvedené kurzy musí být realizovány v českém jazyce a veškeré materiály musí být zpracovány a poskytnuty

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN

VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN 23. 3. 2018, Hotel Olympik, Praha I. INFORMACE www.bos-congress.cz/vsden2018 Pořadatel konference Stomatologická klinika 3. LF UK a FNKV v Praze https://www.fnkv.cz/stomatologicka-klinika-uvod.php

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Gastronomie Kongres & Events Wellnes & Spa Kontakty Orea Spa Hotel Monty **** Mariánské Lázně Lokalita Orea Spa Hotel Monty - jedinečný historický hotel s unikátním

Více