MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října února 2016)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října 2015 29. února 2016)"

Transkript

1 MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října února 2016)

2 Vánoční firemní večírek V rámci konání vánočního večírku nabízíme: Prostory s kapacitou až 250 osob zdarma Orea Hotel Pyramida****, Praha Parkování na hotelovém parkovišti zdarma Slavnostní večeře formou bohatého rautu nebo servírovaného menu, již od 500 Kč za osobu bez nápojů Reprodukovanou hudbu s tanečním parketem a podiem Máte to domů daleko? využijte speciální nabídky a v rámci večírku si rezervujte pokoj s bohatou bufetovou snídani. Dvoulůžkový DeLuxe pokoj 1200,- Kč / pokoj / noc (Cena je za pokoj za noc v obsazenosti jednou/dvěma osobami, včetně DPH) *Nabídka je platná pro firemní vánoční večírky uskutečněné v období (nabídka neplatí pro období ) Pro získání uvedených výhod se při rezervaci prokažte heslem: VV2015 Zimní konferenční nabídka Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč / pokoj / noc DeLuxe pokoj..od 1600,- Kč / pokoj / noc Ceny jsou za pokoj za noc v obsazenosti jednou osobou, zahrnují DPH, bufetovou snídani, Wi-Fi na pokoji a v lobby hotelu, volný vstup do hotelového Relax Clubu (hotelový bazén a hotelové fitness centrum). Druhá osoba za příplatek 160,-Kč/den. Cena jsou platné pouze pro skupinové rezervace ubytování v min. počtu 10 pokojů / 15 osob doprovázené konferenčními službami Konferenční balíček Celodenní balíček Business 950,- Kč balíček je kalkulován za osobu za den a zahrnuje pronájem odpovídající místnosti dataprojektor plátno flipchart Wi-Fi internet psací potřeby 2 minerální vodu na osobu v jednací místnosti welcome coffee 2 x kávovou přestávku s neomezenou konzumací vody a džusu ve džbánech oběd nebo večeři formou menu (bufet) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje. Cena je včetně DPH (polodenní balíček s jednou kávovou přestávkou a jednou minerální vodou 700,- Kč) Sazba konferenčního balíčku je možná pro minimálně 15 účastníků, obsahuje DPH. **Nabídka je platná pro konference uskutečněné v období

3 Orea Hotel Voroněž****, Brno Vánoční party Speciální nabídka V termínu pondělí čtvrtek nabízíme 50% slevu na pronájem prostor. V termínu pátek sobota nabízíme 20% slevu na pronájem prostor. Adventní dekorace zdarma. Parkování před hotelem pro organizátory dle dostupnosti zdarma. Sleva 20% z běžných cen na ubytování včetně bohaté bufetové snídaně. Večerní raut již od 350,- Kč na osobu. Zajištění hudební produkce dle požadavků. Reprezentativní prostory až pro 700 osob. Last minute balíček 1 905,- Kč/osoba Balíček je platný pro minimální počet 20 osob. 1x upgrade do vyšší kategorie pokojů dle dostupnosti zdarma. Parkování pro 3 vozy organizátorů dle dostupnosti zdarma. 50% sleva na parkování účastníků akce. Psací potřeby zdarma. Platnost nabídky říjen, listopad Balíček zahrnuje: ubytování pro jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji při obsazenosti dvěma osobami I pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet I psací potřeby I 2x minerální voda založená na stolech I dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd nebo večeře formou menu s jedním nealkoholickým nápojem Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA NEWS na uvedené kontaktní údaje. Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Ceny zahrnují DPH a nelze je uplatnit v období konání mezinárodních veletrhů a akcí, pořádaných jiným organizátorem.

4 Orea Hotel Voroněž II***, Brno Vánoční party Speciální nabídka V termínu pondělí čtvrtek nabízíme pronájem prostor zdarma V termínu pátek sobota nabízíme 30% slevu na pronájem prostor Adventní dekorace zdarma Parkování před hotelem pro organizátory dle dostupnosti zdarma Sleva 20% z běžných cen na ubytování včetně bohaté bufetové snídaně Večerní raut již od 300,- Kč na osobu Zajištění hudební produkce dle požadavků Last minute balíček 1 642,- Kč/osoba Balíček je platný pro minimální počet 15 osob Parkování pro 3 vozy organizátorů dle dostupnosti zdarma 50% sleva na parkování účastníků akce Psací potřeby zdarma Platnost nabídky říjen, listopad 2015 Balíček zahrnuje: ubytování pro jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji při obsazenosti dvěma osobami I pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet I psací potřeby I 2x minerální voda založená na stolech I dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd nebo večeře formou menu s jedním nealkoholickým nápojem Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA NEWS na uvedené kontaktní údaje. Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Ceny zahrnují DPH a nelze je uplatnit v období konání mezinárodních veletrhů a akcí, pořádaných jiným organizátorem.

5 Orea Hotel Atrium****, Otrokovice Firemní večírek/ Vánoční party Ubytování Superior Dvoulůžkový pokoj pro 1 osobu 990,- Kč Superior Dvoulůžkový pokoj ,- Kč Rodinný apartmán až pro 4 osoby ,- Kč *Uvedené ceny jsou za pokoj/noc vč. DPH a snídaně formou bufetu a jsou platné pro noci ČT-NE. Pronájem místnosti/ akce sál RIVERSIDE nebo sál ORANGE ,- Kč restaurace Colosseo + hotelové atrium ,- Kč *Podmínkou blokace hotelového atria je rezervace min. 30 pokojů Stravovací služby: Večeře formou 2-chodového menu. od 250,- Kč/os. Večeře formou rautu (studený a teplý bufet).. od 390,- Kč/os. Řízená degustace moravských vín od 220,- Kč/os. Řízená degustace pálenek R.JELÍNEK Vizovice. od 250,- Kč/os. Firemní akce a konference Ubytování Superior Dvoulůžkový pokoj pro 1 osobu 1 490,- Kč Superior Dvoulůžkový pokoj ,- Kč Pronájem místnosti/ akce sál RIVERSIDE nebo ORANGE půldenní ,- Kč sál RIVERSIDE nebo ORANGE celodenní ,- Kč *V ceně pronájmu je zahrnuta konferenční technika: plátno, dataprojektor, flip chart, mikrofony, připojení k internetu. Stravovací služby Účastník akce stravovací balíček 350,- Kč/os. Cena zahrnuje: dopolední a odpolední coffee break oběd formou 2-chodového menu vč. nápoje Jakékoliv další dotazy k naší nabídce Vám rádi zodpovíme osobně. Své rezervace zasílejte společně s rezervačním kódem OREA NEWS na níže uvedené kontaktní údaje.

6 Orea Hotel Concertino****, Jindřichův Hradec Vánoční večírky v srdci jižních Čech Orea Hotel Concertino se nachází jen 200 metrů od 3.největšího hradu v ČR, největší pohyblivý Betlém na světe, světelná fontána, zamrzlý rybník v centru města. To je jen několik zajímavostí pro báječnou atmosféru vašeho večírku. Pronájem vhodných prostor za 1,-Kč Slavnostní raut Vánoční dekorace Taneční parket Reprodukovaná nebo živá hudba, program dle přání Vánoční punč v centru vyzdobeného města Zvýhodněné ceny ubytování 30% Připravíme Vám nabídku dle Vašich přání. Kongresový balíček s ubytováním Classic zahrnuje pronájem odpovídající místnosti plátno flipchart tužky a bloky 2 minerální vodu na osobu v jednací místnosti 2x kávovou přestávku oběd nebo večeři formou menu (bufetu) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje + ubytování ve dvoulůžkových pokojích (při plně obsazeném pokoji/noc včetně snídaně) Cena 1500,- Kč (cena včetně DPH) Platnost nabídky říjen, listopad 2015

7 Vánoční večírek na horách Orea Resort Sklář****, Harrachov Cena zahrnuje: 1x ubytování se snídaní formou bohatého bufetu 1x welcome drink (sklenička sektu s jahodou) 1x oběd formou bufetu (při skupině do 50 osob oběd formou 4-chodového menu) pronájem konferenčních prostor v multifunkčním kongresovém centru 1x večeře formou bufetu diskotéka s DJ na 4 hodiny 1x půlnoční občerstvení volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu a fitness centra (denně od 7:00 do 11:00 hod a 13:00 21:00 hod.) volný vstup do hotelové sauny a parní lázně (denně od 13:00 do 21:00 hod) tenisová hala, stolní tenis a biliard parkování u hotelu zdarma cena: 1.700,- Kč / za 1 osobu v dvoulůžkovém pokoji cena: 2.800,- Kč / za 1 osobu v jednolůžkovém pokoji Cena zahrnuje: 1x ubytování se snídaní formou bohatého bufetu 1x coffe break během Vašeho jednání 1x oběd formou bufetu (při skupině do 50 osob oběd formou 4-chodového menu) pronájem konferenčních prostor v multifunkčním kongresovém centru volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu a fitness centra (denně od 7:00 do 11:00 hod a 13:00 21:00 hod.) volný vstup do hotelové sauny a parní lázně (denně od 13:00 do 21:00 hod) tenisová hala, stolní tenis a biliard parkování u hotelu zdarma cena: 1.150,- Kč / za 1 osobu v dvoulůžkovém pokoji cena: 1.950,- Kč / za 1 osobu v jednolůžkovém pokoji Nabídka VÁNOČNÍ VEČÍREK NA HORÁCH je platná v termínu: Nabídka LAST MINUTE je platná v termínu: Sazba obou balíčků je možná minimálně pro 15 účastníků, obsahuje DPH.

8 Vánoční party Orea Resort Horal****, Špindlerův Mlýn Standard pokoj 1 noc 2 osoby Standard pokoj 1 noc 1 osoba Kč Kč Standard pokoj 1 noc 2 osoby Standard pokoj 1 noc 1 osoba Kč Kč Standard pokoj 1 noc 2 osoby Standard pokoj 1 noc 1 osoba Kč Kč Cena zahrnuje 1x ubytování se snídaní formou bohatého bufetu Konferenční prostory zdarma vč. techniky Zdarma Wi-Fi internetové připojení Neomezený vstup do hotelového bazénu, vířivky a fitness denně od 7.00 do Neomezený vstup do římské parní lázně a sauny denně od do hod 10% sleva na wellness procedury v našem Relax centru 10% sleva z cen stálého jídelního a nápojového lístku, parkování u hotelu zdarma Dále nabízíme Kompletní stravovací služby Pomoc při zajištění doprovodného programu (čtyřkolky, koloběžky, slaňování, tandem paragliding, adventure park, přemostění, lukostřelba, klokaní boty, cyklo MTB výlety, trikke, geocaching a další) Příprava nabídky dle Vašeho požadavku či představ Nabídka je platná v uvedených termínech pro nové rezervace firemních setkání do Neváhejte nás kontaktovat s jakýmkoliv dotazem. Vaše dotazy rádi zodpovíme. Nabídku připravíme dle našich možností a vašich představ. Nabídka je platná již od 10ti osob.

9 Vánoční firemní večírek Orea Resort Horizont***, Šumava Cena zahrnuje 1x ubytování se snídaní formou bohatých bufetových stolů 1x welcome drink (sklenička sektu s jahodou) 1x coffee break během vašeho jednání 1x oběd formou bufetu (při skupině do 20 osob oběd formou 3-chodového menu) pronájem konferenčního sálu včetně základního vybavení 1x večeře formou slavnostního rautu 1x večerní diskotéka s DJ + karaoke volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu a fitnessu (denně od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 21:00 hodin) volný vstup do sauny a parní lázně (denně od 16:00 do 21:00 hodin) parkování u hotelu zdarma cena: 1.700,- Kč / za 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji cena: 2.200,- Kč / za 1 osobu v jednolůžkovém pokoji Cena zahrnuje 1x ubytování se snídaní formou bohatých bufetových stolů 1x welcome drink (sklenička sektu s jahodou) 1x coffee break během vašeho jednání 1x oběd formou bufetu (při skupině do 20 osob oběd formou 3-chodového menu) pronájem konferenčního sálu včetně základního vybavení volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu a fitnessu (denně od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 21:00 hodin) volný vstup do sauny a parní lázně (denně od 16:00 do 21:00 hodin) parkování u hotelu zdarma cena: 790,- Kč / za 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji cena: 1.420,- Kč / za osobu v jednolůžkovém pokoji Nabídka Vánoční firemní večírek je platná v termínu Nabídka Last Minute je platná v termínu Sazba akční nabídky je možná minimálně pro 15 účastníků nebo 10 pokojů a obsahuje DPH.

10 Vánoční a novoroční party Orea Resort Devět Skal***, Vysočina Cena CZK 1.299,-/osoba obsahuje: ubytování na 1 noc ve dvoulůžkovém pokoji Superior uvítací punč na terase hotelu slavnostní večerní raut vč. nápojového budgetu vstup do bazénu a sauny parkování přímo u hotelu volně přístupná WiFi Chcete, aby bylo Vaše setkání nezapomenutelné? Rádi pro Vás zařídíme program dle výběru. Doporučit můžeme např. jízdu se psím spřežením, či tematický večer v režii profesionální agentury. Nabídka je platná od do Využijte strategické polohy Orea Resortu Devět Skal ve středu republiky a uspořádejte Vaši firemní akci v klidném prostředí Vysočiny. Cena CZK 1.649,-/osoba obsahuje: ubytování na 1 noc ve dvoulůžkovém pokoji Superior konferenční místnost vč. techniky (dataprojektor, plátno, flipchart) 2 x minerální voda v konferenční místnosti dopolední a odpolední coffeebreak oběd a večeře formou bufetu vč. 1 nápoje Nabídka je platná v měsících říjen a listopad. Pokud se rozhodnete akci uspořádat ve dnech neděle středa, nabízíme Vám slevu 10% z ceny balíčku. Ceny jsou vč. DPH. Při rezervaci na základě této nabídky uveďte prosím heslo NEWIX2015.

11 Vánoční a novoroční večírky Orea Resort Santon***, Brno Pronájem sálu či salonku zdarma Tématický Vánoční bufet od 250Kč/os. či raut od 300,-/os. Sestavení Vánočního programu na míru Sleva 20% z běžných cen za ubytování včetně bohaté bufetové snídaně Parkování před hotelem pro 100 vozů zdarma Zajištění dekorací v barvách firmy či na přání Nabídka je platná od listopadu do konce prosince 2015 Balíček SANTON STANDARD Celodenní pronájem salonku pro až 80 osob Základní projekční technika v ceně (projektor + plátno) Dopolední coffee break (káva, čaj, minerálka, 1ks sladké pečivo, 1ks slané pečivo) Oběd formou jednotného dvouchodového menu včetně džbánu s vodou a mátou Odpolední coffee break (káva, čaj, minerálka, 1ks sladké pečivo) Cena balíčku činí 590Kč/os. Nabídka je platná od října do konce listopadu 2015

12 Orea Hotel Iris***, Pavlov Vánoční večírek Termín: S blížícím se koncem roku přicházíme s nabídkou na uspořádání nezapomenutelného vánočního večírku pro firmy za zvýhodněných cenových podmínek. Cena : 1900,-Kč/osoba Cena zahrnuje: Ubytování Slavnostní menu formou rautu Přípitek Wellness služby Degustaci vín Večerní program Cena včetně DPH balíčky jsou platné pro minimální počet 15 osob sleva 10% na ubytování sleva 20% na služby wellness centra degustace místních vín zdarma (6 vzorků) parkování zdarma Termín: říjen listopad Se stoupající oblibou se setkávají firemní akce na venkově, v klidném, domáckém a přírodním prostředí. Taková místa jsou firmami vyhledávána pro celkovou atmosféru, která skýtá dostatečnou pohodu pro jednání, odpočinek, stejně tak jako pro stmelení kolektivu. 1. cena za ubytování 20% sleva 1328,- Kč / dvoulůžkový pokoj / noc 2. pronájem salonku 50% sleva 1750,- Kč / den 3. vstup do vířivky na 25 minut pro každého ubytovaného účastníka firemní akce ZDARMA V případě opakovaných akcí a akcí velkého rozsahu bude cena stanovena dohodou.

13 Vánoční party Orea Spa Hotel Monty****, Mariánské Lázně Orea Spa Hotel Monty je nejen lázeňský hotel s ideální polohou v Mariánských Lázních s unikátním výhledem na město, ale také hotel s konferenčními prostory vhodnými jak pro konání konferenčních, firemních, tak i společenských akcí. Speciální cena ubytování v termínu: ,- CZK / dvoulůžkový pokoj / noc 1.490,- CZK / jednolůžkový pokoj / noc V ceně zahrnuto: bufetová snídaně, volný vstup do hotelového bazénu, městský poplatek a DPH. Nabídka je platná od 25 osob. Speciální cena ubytování v termínu: ,- CZK / dvoulůžkový pokoj / noc 1.890,- CZK / jednolůžkový pokoj / noc ,- CZK / dvoulůžkový pokoj / noc 1.640,- CZK / jednolůžkový pokoj / noc V ceně zahrnuto: bufetová snídaně, volný vstup do hotelového bazénu, římských lázní a fitness, 1x coffee break / osoba, městský poplatek a DPH. Nabídka je platná od 15 osob. Speciální akce pro doplňkové cateringové služby: -15% na všechny objednané služby cateringu

14 Inspirace na teambuildingové aktivity Máme pro Vás připraveny jak jednoduché zábavné aktivity, tak propracované teambuldingové programy na rozvoj týmové spolupráce, komunikace a vzájemné důvěry. Jízda s psím spřežením Výstup na Pancíř s pochodněmi na sněžnicích s průvodcem Zimní olympijské hry Sáňkování Zimní bruslení Snowtubing

15 Startujeme Orea Lifestyle Vážení obchodní přátelé, vážíme si Vašeho zájmu, spolupráce a partnerství s OREA HOTELS & RESORTS, proto jsme pro Vás připravili nový věrnostní program Orea Lifestyle, který Vám přinese nové zážitky, příležitosti a potěšení pod značkou OREA HOTELS & RESORTS.

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) Orea Hotel Pyramida****, Praha Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč* Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se

Více

MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016

MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016 www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016 Ubytování za speciální ceny Superior pokoj.1 350,- Kč Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech.

Více

VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ

VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ ZIMA 2016/2017 VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ www.orea.cz Vánoční firemní večírek v Praze* Orea Hotel Pyramida****, Praha Inspirujte se naším návrhem, nebo si nechte sestavit večírek na míru, tak

Více

MICE NABÍDKA. Podzim / Zima

MICE NABÍDKA. Podzim / Zima MICE NABÍDKA Podzim / Zima 2016 www.orea.cz Vánoční firemní večírek v Praze* Orea Hotel Pyramida****, Praha Inspirujte se naším návrhem, nebo si nechte sestavit večírek na míru, tak abychom se co nejvíce

Více

MICE NABÍDKA. Léto / Podzim

MICE NABÍDKA. Léto / Podzim MICE NABÍDKA Léto / Podzim 2016 www.orea.cz Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Rezervujte si na léto (1.7. 31.8. 2016) některý z 11

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL IRIS *** Pálava - Pavlov Lokalita OREA Hotel IRIS stojí uprostřed vinařské vesnice Pavlov, rozložené na úpatí Pálavy, 60 km jižně od Brna směr Mikulov. Kapacita

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

MICE nabídka Podzim 2017

MICE nabídka Podzim 2017 www.orea.cz MICE nabídka Podzim 2017 AKČNÍ NABÍDKA OREA HOTEL PYRAMIDA **** Bělohorská 24 169 00 Praha 6 T: +420 233 102 271 F:+420 233 102 500 E: pyramida@orea.cz www.hotelpyramida.cz V blízkosti Pražského

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

MICE nabídka Jaro 2017

MICE nabídka Jaro 2017 MICE nabídka Jaro 2017 www.orea.cz AKČNÍ NABÍDKA OREA HOTEL PYRAMIDA **** Bělohorská 24 169 00 Praha 6 T: +420 233 102 271 F:+420 233 102 500 E: pyramida@orea.cz www.hotelpyramida.cz V blízkosti Pražského

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz MICE NABÍDKA Jaro / Léto 2016 www.orea.cz Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Rezervujte si na léto (1.7. 31.8. 2016) některý z 11

Více

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Konferenční nabídka 2018 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem představuje business hotel, který svým hostům nabízí všestranný komfort, širokou škálu

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent BANKETOVÁ MAPA KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent Tel: +420 412 713 111 +420 725 989 331 Fax: +420 412 713 999 e-mail: sales@lipa-resort.cz PROČ SI VYBRAT KONFERENČNÍ PROSTORY

Více

Clarion Hotel Prague City****

Clarion Hotel Prague City**** Clarion Hotel Prague City**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Hotel Prague City je připraven nabídnout svým hostům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů. Vysoký

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Vyberte si z naší nabídky dárkový poukaz s platností 12 měsíců. Připojte

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita Banketní nabídka Úvod Hotel Duo Obchodní oddělení Teplická 492, 190 00 Praha 9 www.hotelduo.cz T: +420 266 133 717 E: events@janhotels.cz Lokalita» Pár kroků od stanice metra Střížkov» 12 minut metrem

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek!

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Připojte osobní přání a máte originální dárek, který určitě potěší.

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

Váš kongresový a konferenční Hotel Savannah**** deluxe

Váš kongresový a konferenční Hotel Savannah**** deluxe Váš kongresový a konferenční Hotel Savannah**** deluxe Náš nový kongresový wellness Hotel Savannah Vám nabízí ideální místo pro konference, kongresy, semináře, jednání a akce každého typu až pro 250 osob.

Více

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita Banketní nabídka Hotel Růže Ubytování Elegantní hotel uchovávající si krásu renesanční architektury Komfortní ubytování v unikátních 71 pokojích a apartmánech (Comfort, Deluxe, Suite) Důraz na pohodlí

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

Zámecký hotel Sychrov

Zámecký hotel Sychrov Zámecký hotel Sychrov Kongresová nabídka Zámecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesionální

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení Hotel U Tří volů Nabídka pro firmy Ubytování, stravování, školení www.utrivolu.cz Platné pro rok 2014 Úvod Pension U Tří volů se nachází cca 28km severně od Brna. Nabízíme vhodné prostory pro školení,

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Kongres Akční Ceník nabídka Akční Ceník nabídka Fotogalerie Kontakty Orea Resort Horal**** Špindlerův Mlýn Krkonoše Lokalita Orea Resort Horal se nachází ve východních

Více

BANKETOVÁ MAPA. KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent

BANKETOVÁ MAPA. KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent BANKETOVÁ MAPA KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent Tel: +420 412 713 111 +420 725 989 331 Fax: +420 412 713 999 e-mail: sales@lipa-resort.cz PROČ SI VYBRAT KONFERENČNÍ PROSTORY

Více

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného.

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného. PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR KONGRES 1, KAPACITA MAX 120 LIDÍ ( 132 m2, 12mx11m) 6 a více hodin 10 000,- Kč 3 až 6 hodin 7 500,- Kč 3 hodiny a méně 5 000,- Kč Flip chart

Více

Clarion Congress Hotel České Budějovice****

Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje moderní business hotel, který svým hostům nabízí nejvyšší komfort

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od )

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od ) Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od 1. 9. 2014) Kategorie Mezinárodní, čtyřhvězdičkový hotel člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Praha 2, pouhých 5 minut

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ.

Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ. Venkovsky klid na práci i zábavu Vypráhnete... ˇ ˇ www.dvur-hoffmeister.cz ZA PRACÍ I ZÁBAVOU K NÁM... do klidu venkova, kousek za Prahu, 8 km od Letiště Václava Havla, kde pro Vás na klíč zrealizujeme:

Více

Lokalita: viz poznámka č. 2 uvedená na konci této přílohy

Lokalita: viz poznámka č. 2 uvedená na konci této přílohy Příloha č. 3 k č.j. PPR-36378-7/ČJ-2014-990656 Specifikace předmětu plnění Pracovní jednání styčných důstojníků pro menšiny I Termín: 14. 5. 2015 15. 5. 2015 Lokalita: viz poznámka č. 2 uvedená na konci

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP Hotelové portfolio Hotelové portfolio CIMEX GROUP 14 hotelů 2 011 pokojů CZK 3,2 bln (EUR 120 mio) hodnota portfolia Hotely a resorty kategorie 4* a 3* Hotely a resorty

Více

1. seminář 29. února - 4. března 2016

1. seminář 29. února - 4. března 2016 Podpořeno z Programu švýcarsko-české spolupráce Supported by a grant from Switzerland through the Swiss Contribution to the enlarged European Union Příloha č. 1 - Technická specifikace požadavků na předmět

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

HOTEL BEZDĚZ PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA

HOTEL BEZDĚZ PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA PULTOVÝ CENÍK 2018 DEPENDANCE F.KOUBA 03.03. 2018 09.09. 2018 POKOJ Kč POKOJ Kč 1/1 1.090,-- 1/1 850,-- 1/2 s balkonem 1.650,-- 1/2 s balkonem 1.240,-- 1/2 bez balkonu 1.550,-- 1/2 bez balkonu 1.125,--

Více

ZIMNÍ ROMANCE NA ČAPÍM HNÍZDĚ M Í S TO, K D E PRO VÁ S O VÁ N O Č N Í C H S VÁTC Í C H Z A S TAV Í M E Č A S

ZIMNÍ ROMANCE NA ČAPÍM HNÍZDĚ M Í S TO, K D E PRO VÁ S O VÁ N O Č N Í C H S VÁTC Í C H Z A S TAV Í M E Č A S ZIMNÍ ROMANCE NA ČAPÍM HNÍZDĚ M Í S TO, K D E PRO VÁ S O VÁ N O Č N Í C H S VÁTC Í C H Z A S TAV Í M E Č A S Vánoční balíček 3 dny + 2 noci 24. až 26. prosince 2016 Vážení hosté, jako speciální nabídku

Více

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s Sestavte si letošní vánoční svátky podle sebe. V termínu 22. 23. 12. si můžete zarezervovat

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob.

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Setkání & Akce 1 /7 Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Všechny místnosti jsou tiché, vybavené individuálně

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Pobytové balíčky 2016

Pobytové balíčky 2016 Pobytové balíčky 2016 www.orea.cz POBYTY PRO RODINY S DĚTMI AKTIVNÍ DOVOLENÁ WELLNESS & SPA PROGRAMY VELIKONOCE POBYTY PRO DŘÍVE NAROZENÉ ADVENT & VÁNOCE ROMANTICKÉ POBYTY SILVESTR POZNÁVEJTE KRÁSY ČESKÉ

Více

NABÍDKA KONFERENČNÍCH A BANKETOVÝCH PROSTOR. www.holidayinn.cz

NABÍDKA KONFERENČNÍCH A BANKETOVÝCH PROSTOR. www.holidayinn.cz www.holidayinn.cz Vážení obchodní partneři, náš tým Vám rád zajistí hladký průběh akce jakékoliv velikosti a druhu tak, aby vše šlo podle plánu i to neplánované Holiday Inn Prague Congress Centre nabízí

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE Hotel Špindlerova bouda, Špindlerův Mlýn 108, 54351 Tel./Fax +420 499 433 342 +420 499 329 200 e-mail: info@spindlerovabouda.cz Hotel Špindlerova bouda *** se nachází v krásném prostředí Krkonoš pod úpatím

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

Specializační školení k nástrojům EU pro primární cílovou skupinu projektu PDP 1 a případné další pozvané hosty

Specializační školení k nástrojům EU pro primární cílovou skupinu projektu PDP 1 a případné další pozvané hosty Příloha č. 3 k č.j. PPR-6840-7/ČJ-2015-990656 Specifikace předmětu plnění Specializační školení k nástrojům EU pro primární cílovou skupinu projektu PDP 1 a případné další pozvané hosty 3 specializační

Více

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku HOTEL NA ZÁMEČKU Nabízíme ubytování a pronájem prostorů pro školení, akce, večírky, hostiny a svatby. Velkou výhodou je u nás vlastní zahrada a parkoviště, které pro hosty samozřejmě nabízíme zdarma. Kompletní

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Horizont*** Železná Ruda Špičák Lokalita Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Vzdušné

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS www.orea.cz 1 Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4 000

Více

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE Zámecký hotel Ctěnice Zámek Ctěnice 190 17 Praha 9

Více

NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp!

NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp! NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp! Vaše vysněná svatba v Grandhotelu Pupp Uvažujete uskutečnit Váš výjimečný den v Grandhotelu Pupp? Vaše svatba bude individuálně plánována podle Vašich přání. Kontaktujte

Více

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL Ceník Evropského školicího centra pro rok 2017 Platné ceny od: 1. 2. 2017 Pronájmy sálů Ceny nájmů a služeb jsou včetně 21% DPH Zámecký pivovar A část EŠC/ YMCA za 1 hodinu Seminární

Více

Pobytové balíčky 2017

Pobytové balíčky 2017 Pobytové balíčky 2017 www.orea.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Připojte osobní přání a máte originální dárek, který určitě potěší. 2 www.tenpravydarek.cz Poznávejte

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Z{mecký hotel Sychrov

Z{mecký hotel Sychrov Z{mecký hotel Sychrov Kongresov{ nabídka Z{mecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesion{lní

Více

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz BUSINESS... se nedělá v kanceláři... Představení společnosti Vítejte... 2 Akciová společnost AKCENTOUR a. s. provozuje hotelový komplex Bohemia a Regent, který se nachází v okrajové části historického

Více

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia:

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia: penzion Patria Špecifikácia: Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, 691 10 Nabízíme útulné ubytování v penzionu za příjemnou cenu v obci Kobylí, který najdete poblíž Lednicko-valtického areálu. Kapacita 70

Více

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL

ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL ZÁMECKÝ PIVOVAR LITOMYŠL Ceník Evropského školicího centra pro rok 2018 Platné ceny od 1. 3. 2018. Pronájmy sálů Ceny nájmů a služeb jsou včetně 21 % DPH Zámecký pivovar A část EŠC/ YMCA Seminární sál

Více

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje!

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje! FIREMNÍ NABÍDKA Zvolte si ty pravé prostory pro firemní akci, zvolte hotel Vega.. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce

Více

Zámek Niměřice. conference wedding relax

Zámek Niměřice. conference wedding relax Zámek Niměřice conference wedding relax Konferenční prostory v areálu zámku Niměřice jsou ideálním místem pro uspořádání vašich školení, konferencí či teambuildingů. Zámek Niměřice disponuje ubytovací

Více

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE LOKALITA Hotel Gustav Mahler sídlí v centru Jihlavy i celé Vysočiny a poskytuje příjemné ubytování v budově bývalého

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně:

Vepřové speciality. Cena od 2.610,- Kč. Termíny a ceny. osoba / pobyt. 4 dny / 2 noci. V ceně: od 2.610,- Kč Vepřové speciality 4 dny / 2 noci 3 x ubytování 3 x snídaně formou švédských stolů 1 x večeře formou bufetu 1 x večerní bufet obohacen o zabíjačkové speciality taneční večer s konzumací -

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SILVESTR TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr Partner pro vaši harmonii a zdraví 2018 2019 Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora.

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. SVATEBNÍ NABÍDKA Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. Hotel GOLD****, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz

Více

Orea Resort Horizont. Železná Ruda Špičák. Lokalita. Ubytování. www.orea-horizont.cz www.orea.cz

Orea Resort Horizont. Železná Ruda Špičák. Lokalita. Ubytování. www.orea-horizont.cz www.orea.cz Orea Resort Horizont Železná Ruda Špičák Lokalita Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Vzdušné lázně v klidném a překrásném prostředí

Více

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE KONFERENCE TEAMBUILDINGOVÉ AKTIVITY FIREMNÍ VEČÍRKY OSTATNÍ FIREMNÍ AKCE DÁREK PRO OBCHODNÍ PARTNERY A KLIENTY ROZŠÍŘENÍ BENEFITNÍHO PROGRAMU PRO ZAMĚSTNANCE NETRADIČNÍ CENY DO

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY SILVESTR DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

Příloha č. 1. Zadavatel Název: Centrum dohody, s.r.o. Sídlo: V Hůrkách 1292/8, Praha 5 IČ: Specifikace poptávaných služeb

Příloha č. 1. Zadavatel Název: Centrum dohody, s.r.o. Sídlo: V Hůrkách 1292/8, Praha 5 IČ: Specifikace poptávaných služeb Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek uchazečů na veřejnou zakázku Zajištění ubytování, stravování a školicích prostor pro projekt CZ.1.07/1.3.04/01.0016 Zadavatel Název: Centrum

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL ARNIKA**** Špindlerův Mlýn Podstatou úspěchu konference je její profesionální organizace a zajištění, které jsme připraveni Vám kdykoli poskytnout. Naše úsilí

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

Jediný konferenční hotel ve středu ČR

Jediný konferenční hotel ve středu ČR Jediný konferenční hotel ve středu ČR Naše plusy pro Vaši akci + centrální + konferenční + ubytování poloha centrum a stravování + wellness + sport & relax + specializace centrum & zábava na firemní akce

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

Rack Rates 2018/2019

Rack Rates 2018/2019 Rack Rates 2018/2019 Czech version HOTELOVÉ POBYTY POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX POBYTY PRO DĚTI PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ STRÁNKY LOW :

Více

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA SMLUVNÍ CENY PRO MASARYKOVU UNIVERZITU 2015 HOTELY PRAHA Možnosti a podmínky ubytování ve vybraných brněnských hotelech pro hosty Masarykovy univerzity za smluvní ceny. Masarykova univerzita Odbor vnějších

Více