Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou."

Transkript

1 Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Petra Humlíčková, DiS., Michal Němec, Eva Kubíková, Jan Sláma Omluveni: Ing. Josef Fiala Neomluveni: Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Fryšava pod Žákovou horou (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v hodin starostou obce Mojmírem Humlíčkem (dále jako předsedající ). Předsedající schůze konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Fryšava pod Žákovou horou zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha 1) konstatoval, že přítomno je 6 členů zastupitelstva (z celkového počtu 7 členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Určení ověřovatelů a zapisovatele Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu Petru Humlíčkovou a Lukáše Horského, zapisovatelkou Libuši Moravcovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Zastupitelstvo obce Fryšava pod Žákovou horou určuje ověřovateli zápisu Petru Humlíčkovou a Lukáše Horského a zapisovatelkou Libuši Moravcovou. Usnesení č. 1/ZO-5/2014 bylo schváleno. Schválení programu: Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce a navrhl doplnit program o bod opětovné hlasování o pronájmu č. p. 39.

2 Zastupitelstvo obce Fryšava pod Žákovou horou schvaluje následující program 5. řádného zasedání: I. Kontrola zápisu z předchozího zasedání. II. Výběr poskytovatele odborného dohledu ČOV. III. Tříděný odpad, sběrný dvůr Tři Studně smlouva. IV. Hlasování o pronájmu nebytových prostor v č. p. 39. V. Projednání stížností zastupitele Ing. Josefa Fialy, vyjádření ke všem stížnostem. VI. Diskuze. VII. Závěr. Usnesení č. 2/ZO-5/2014 bylo schváleno. Bod I Kontrola zápisu z předchozího zasedání: Zápis ze 4. řádného zasedání ZO byl řádně ověřen a schválen. Bod II Výběr poskytovatele odborného dohledu ČOV: Obec obdržela 2 cenové nabídky. Od pana Juna je cenová nabídka na rok 2015 ve výši do 50 tisíc Kč, od Vodárenské akciové společnosti Žďár nad Sázavou ve výši ,- Kč bez DPH. S nabídkami byli zastupitelé seznámeni. Zastupitelé obce schválili, aby odborný dohled nad ČOV prováděl pan Jun nejen podle výše cenové nabídky, ale i podle zjištěných referencí od obcí, kde již s panem Junem spolupracují. V dalším období bude také nutné vyřešit odvoz kalů, na tento rok je smlouva uzavřena s firmou Enviro-ekoanalytika Velké Meziříčí. Zastupitelstvo obce Fryšava pod Žákovou horou schvaluje pana Juna na provádění odborného dohledu nad ČOV Fryšava pod Žákovou horou. Usnesení č. 3/ZO-5/2014 bylo schváleno.

3 Bod III Tříděný odpad sběrný dvůr Tři Studně - smlouva: Protože je povinností obce zajistit od občanů odvoz bioodpadu, kovů a dalších odpadů, zastupitelstvo obce zjišťovali možnosti, kam by mohli občané Fryšavy tyto odpady odkládat. Možností je uzavřít smlouvu se sběrným dvorem Tři Studně, který bude v provozu od Obec Tři Studně by následně za uložení odpadů fakturovala obci Fryšava. K této otázce zjistí zastupitelé další podrobnosti, bude uzavřeno na dalším zasedání ZO. Zastupitelé se shodli na tom, že popelnice na bioodpad budou moci ti, kteří budou mít o tuto službu zájem, dále využívat za poplatek 400,- Kč. Bod IV Hlasování o pronájmu nebytových prostor v č. p. 39: Vzhledem k tomu, že na 3. řádném zasedání ZO hlasoval o pronájmu nebytových prostor v č. p. 39 i pan Horský, který je sám zájemce, navrhl starosta obce toto hlasování opakovat. Zastupitelstvo obce schvaluje pronájem nebytových prostor v č. p. 39 panu Václavu Trčkovi a Lukáši Horskému. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 1 Usnesení č. 4/ZO-5/2014 bylo schváleno. Bod V Projednání stížnosti zastupitele Ing. Josefa Fialy, vyjádření ke všem stížnostem: Zastupitelé se shodli na tom, že ke všem stížnostem od zastupitele Ing. Josefa Fialy se nebudou vracet a nebudou se jimi dále zabývat a to na základě dopisu z Ministerstva vnitra odboru kontroly a dozoru, který neshledal na práci nového zastupitelstva pochybení. Starosta také přečetl další stížnost Ing. Josefa Fialy (je přílohou zápisu). Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje, že se nebude vracet ke stížnostem Ing. Josefa Fialy a nebude se jimi dále zabývat. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 5/ZO-5/2014 bylo schváleno.

4 Bod VI Diskuze: - byla podána žádost o dotaci z Programu obnovy venkova na výměnu vchodových dveří s elektronickým zabezpečením do budovy ZŠ a MŠ a na výměnu oken v budově základní školy - byty nad poštou bylo by možno je po oddělení elektroměrů a vodoměrů nabídnout jako startovací byly pro mladé rodiny k trvalému bydlení Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje, aby po úpravách byly byty nad poštou nabídnuty mladým rodinám jako startovací byty. Výsledek hlasování: Pro: 6 Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení č. 6/ZO-5/2014 bylo schváleno. - podal Lukáš Horský informoval přítomné o tom, že by bylo možné zajistit z hotelu FIT obědy pro důchodce, kde by jídlo bylo dovezeno každému domů a byl by výběr ze 4 jídel. Zájem bude zjišťován formou ankety, kterou zajistí kulturní komise. Při zajištění obědů ze školní jídelny ZŠ a MŠ by bylo pouze jedno jídlo a každý by si pro něj musel dojít. - na jaře by mohly být v obci otevřeny dvě nové prodejny potravin (Jatky Dacer, Penzion Rožňáková) - byla podána informace o tom, že budou zaplombovány všechny vodoměry v obci, bude provedena kontrola stavu vodoměrů, šoupat a budou uzavřeny smlouvy na dodávku pitné vody a odběru odpadní vody - pan Jiří Humlíček upozornil na stav aleje k Medlovu je třeba se domluvit se Správou CHKO Žďárské vrchy na údržbě stromů - u statku směrem na hájenky je zdevastovaná cesta od těžké mechanizace jednání s AGRO Měřín - Pan Jiří Humlíček chtěl také informaci o pronájmu pozemku p. č. 765/2, o který požádali Hynek a Renata Humlíčkovi - četnost a způsob plateb za vodné a stočné bude řešeno po zrušení PO ČISTÁ FRYŠÁVKA - proběhne jednání na MěÚ Nové Město na Moravě ohledně cesty na Šabarťáku (u Škrdlantových je veden spor s paní Lopaurovou, kdy je zasaženo do jejího pozemku. Hrozí odstranění celé stavby.

5 Bod XIV Závěr Předsedající ukončil zasedání zastupitelstva v hodin. Přílohy zápisu: 1) Prezenční listina 2) Zveřejněná informace o konání zasedání podle 93 odst. 1 zákona o obcích Zápis byl vyhotoven dne: Zapisovatelka: Libuše Moravcová Ověřovatelé: Petra Humlíčková, DiS. Lukáš Horský datum, podpis datum, podpis Starosta: Mojmír Humlíček datum, podpis. Razítko obce:

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, MVDr. Jiří Humlíček, Mojmír

Více

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martina Junová,

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v 16 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 24. dubna 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 24. dubna 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 24. dubna 2016 v 15 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martina Junová,

Více

Přítomni: Martin Dvořák, Lukáš Horský, Michal Němec, Martina Junová, Vlasta Petrová, Jiří Pleský, Mojmír Humlíček

Přítomni: Martin Dvořák, Lukáš Horský, Michal Němec, Martina Junová, Vlasta Petrová, Jiří Pleský, Mojmír Humlíček Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 23.října 2015 v 19.00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Martin Dvořák, Lukáš Horský, Michal

Více

Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 7. března 2015 v 14 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 7. března 2015 v 14 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 7. března 2015 v 14 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Petra Humlíčková,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Z á p i s. z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě

Z á p i s. z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Z á p i s z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Přítomní členové ZO: Ing. Josef Fiala, MVDr. Jiří Humlíček,

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Třeština Zastupitelstvo obce Třeština Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne 6. 11. 2010, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Před konáním ustavujícího

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 7.12. 2016, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 21. 2. 2017 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od 17.15 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE 16.12.2014 PŘÍTOMNI: Jiří Bábor, Pavel Karmazín, Jiří Pestr, Danuše Richterová, VěraTučková, Iva Valoušková NEPŘÍTOMNI: Marie Báborová

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program:

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program: Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne 25.11.2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě Přítomni: D.Holková, R.Juliš, J.Dufková, L. Malčánek, I. Svobodová Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin. ZÁPIS 5/2014 ustavující zasedání ZO 1 Obec Dolní Pěna Zastupitelstvo obce Dolní Pěna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Michal Němec,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59. Strana 1 Z A S T U P I T E L S T V O O B C E V O R T O V Á Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne 12.11.2010 od 18.00 hod. do 20.00 hod. KD Vortová 59. Č.j.11/2010/ ZO Vortová-

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: ,

OBEC HORNÍ BRANNÁ. Horní Branná čp. 1, Horní Branná, Tel.: , OBEC HORNÍ BRANNÁ Horní Branná čp. 1, 512 36 Horní Branná, Tel.: 481 584 178, E-mail: ou@hbranna.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná, konaného dne 6. listopadu 2014, od 18:00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin. Obec Vráto Zastupitelstvo obce Vráto Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS z 6. schůze Zastupitelstva obce Provodov,

ZÁPIS z 6. schůze Zastupitelstva obce Provodov, ZÁPIS z 6. schůze Zastupitelstva obce Provodov, konané dne 2.3.2015 v 19 hodin v kulturním domě Provodov Přítomní zastupitelé: Ing. Marek Prachař, Alfons Slovák DiS., Mgr. Jana Černá, Petra Družbová, Mgr.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 15.6. 2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/809/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 22.12.2017 Z á p i s z 24. zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne 30. 10. 2018 od 17.00 hodin Ustavující zasedání ZO Obora Přítomni: Josef Alexa, Markéta Španělová, Petr Havíř, Jaroslava Dobiášová, Lubomír Janíček,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod na Kardavci listů : 5 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 24

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod na Kardavci listů : 5 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 24 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 25.9.2013, od 18.00 hod na Kardavci listů : 5 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 24 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 13.11.2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov. OBEC VILÉMOV Vilémov 7 783 23 Vilémov Zasedání zastupitelstva č.19/2014-2018 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 29.12.2016, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov.

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 12.11.2010, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 30. 8. 2017, od 16:30 hodin v hasičské zbrojnici ve Smolné. Zahájení zasedání

Více

Z á p i s. z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě

Z á p i s. z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Z á p i s z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Přítomní členové ZO: Ing. Josef Fiala, MVDr. Jiří Humlíček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 26. 10. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 25.7.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Vilantice Zastupitelstvo obce Vilantice Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 16. 03. 2015 od 18:00 hodin. Přítomni: Jarošová D Blahovec Z., Essender P., Hlaváček Z.,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne od 17:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne od 17:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 6.11.2014 od 17:00 hodin Zasedání číslo 7/2014 Datum 6.11.2014 Přítomni Jednání řídil Ověřovatelé zápisu Program jednání Dle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne 6. 11. 2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borek bylo zahájeno v 16,00 hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí. konaného dne 5.listopadu 2014 od 18 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí. konaného dne 5.listopadu 2014 od 18 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí konaného dne 5.listopadu 2014 od 18 hodin Zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí bylo zahájeno v 18 hodin dosavadním starostou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov,

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, konané dne 2.2.2015 v 19 hodin v kulturním domě Provodov Přítomní zastupitelé: Ing. Marek Prachař, Alfons Slovák DiS., Mgr. Jana Černá, Petra Družbová, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 26.4. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne 31. 10. 2018. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne , od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne , od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nupaky, konaného dne 29.10. 2014, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva obce Nupaky (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Podhradí Zastupitelstvo obce Podhradí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 05. 11. 2014, od 18:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Petráveč. mob: , Č.j.: Datum:

Obec Petráveč. mob: ,    Č.j.: Datum: Obec Petráveč Petráveč 40, 594 01 Velké Meziříčí, Ič: 00842559 mob: 603 838 161, email: obec@petravec.cz, http://www.petravec.cz Č.j.: Datum: 5.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích Přítomni:

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne , od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne , od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne 10.11. 2010, od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zasedání Zastupitelstva obce Žatčany bylo zahájeno v 19:00 hodin dosavadním

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 22. 11. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová, Markéta Španělová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin. Obec Koštice Zastupitelstvo obce Koštice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne 31.10.2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne 28.04.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva Předsedající schůze konstatovala, že zasedání bylo

Více