USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 16. 3. 2010"

Transkript

1 USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Č. 132/2010 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů majetkoprávní operaci pod bodem: I. Záměr směny pozemků se záměrem směny pozemku p.č. 291/1 v k.ú. Růžodol I v majetku FM REAL PLUS, s.r.o., Jungmannova 319/7, Liberec III Jeřáb, IČ za p.p.č. 439/10 v k.ú. Machnín v majetku statutárního města Liberec, nám. E. Beneše 1, Liberec 1, IČ , s finančním dorovnáním ve prospěch statutárního města Liberec ve výši 1, ,- Kč. USNESENÍ Č. 133/2010 Integrovaný plán rozvoje města Liberec Regenerace sídliště Rochlice Informace o průběhu IPRM, schválení změn IPRM a schválení roční monitorovací zprávy za rok 2009 bere na vě domí informaci o průběhu Integrovaného plánu rozvoje města Liberec Regenerace sídliště Rochlice a 1. návrh změny IPRM spočívající v úpravě monitorovacích ukazatelů počet regenerovaných bytových jednotek z původních 1275 na 650 plocha revitalizovaného území z původní m2 na m2 2. upravenou roční monitorovací zprávu Integrovaného plánu rozvoje města Liberec Regenerace sídliště Rochlice Ing. Tomáši Kubicovi, vedoucímu odboru rozvojových projektů, zajistit podpis roční monitorovací zprávy a předání na Ministerstvo pro místní rozvoj ČR T: USNESENÍ Č. 134/2010 MŠ Klíček-realizace úspor energie MŠ Kytička realizace úspor energie Způsob financování projektů podpořených z Operačního programu Životního prostředí Strana 1 (celkem 23)

2 bere na vě domí informaci, že na projekty: - MŠ Klíček-realizace úspor energie - MŠ Kytička-realizace úspor energie město obdrželo Registrační list akce a rozhodnutí o poskytnutí podpory a 1. způsob financování projektů 2. pokračování v přípravě a realizaci projektů 1. Mgr. Pavlu Kalousovi, vedoucímu odboru školství, kultury a sportu, zahájit práce na přípravě zadávacího řízení na dodavatele stavby na oba projekty T: září Ing. Tomáši Kubicovi, vedoucímu odboru rozvojových projektů, podepsat smlouvu na administraci a řízení projektů se společností Regioplan, s.r.o. T: březen Ing. Čeňku Svobodovi, vedoucímu odboru ekonomiky, zajistit vlastní zdroje na spolufinancování a částečné předfinancování projektů do rozpočtu města odbor školství, kultury a sportu a odbor rozvojových projektů v příslušných letech 2010, 2011 T: říjen kontrolní USNESENÍ Č. 135/2010 Oprava usnesení rady města č. 113/2010 OC Plaza věcná břemena zrušuje odstavec číslo I. usnesení rady města č. 113/2010 a zřízení: 1. věcného břemene strpění umístění a trvalého užívání přesahu budovy obchodního centra Plaza Liberec a věcného břemene umístění a trvalého užívání sklo-ocelové clony budovy obchodního centra na pozemku p.č. 47/1, v k.ú. Liberec, vymezené geometrickými plány č a/2009 a b/2009, zpracovatel GEODET CZ s.r.o., na dobu neurčitou a za cenu jednorázového poplatku ve výši ,- Kč plus DPH, 2. věcného břemene strpění chůze, průchodu a přístupu přes p.p.č. 42/2 a p.p.č. 50/5, v k.ú. Liberec, vymezené geometrickým plánem č a/2009 zpracovatel GEODET CZ s. r. o., na dobu neurčitou a za cenu jednorázového poplatku ve výši ,- Kč plus DPH, 3. věcného břemene strpění umístění a trvalého užívání kolektoru na p.p.č. 38/1, v k.ú. Liberec, vymezené geometrickým plánem č /2010 zpracovatel GEODET CZ s. r. o., na dobu neurčitou, a to za cenu jednorázového poplatku ve výši ,- Kč plus DPH, a to vše pro P4 Plaza s. r. o., se sídlem K Červenému dvoru 2132/24, Praha 3 - Strašnice, IČ: USNESENÍ Č. 136/2010 Majetkoprávní operace Strana 2 (celkem 23)

3 Stezka pro chodce a cyklisty úsek křižovatky Švermova - Mydlářská - křižovatka - Jungmannova - Wintrova 1. uzavření Smlouvy o uzavření budoucí směnné smlouvy mezi Českou republikou - Ředitelstvím silnic a dálnic ČR, IČ , se sídlem Na Pankráci 56, Praha 4, a Statutárním městem Liberec, kde předmětem budoucí směny budou tyto nemovitosti/pozemkové parcely nebo jejich části: - část pozemku p.č. 25/5 o výměře cca 12 m 2 a část pozemku p.č. 25/8 o výměře 14 m 2, vše v k.ú. Františkov u Liberce, obec Liberec, vše ve vlastnictví České republiky - Ředitelství silnic a dálnic ČR, IČ , se sídlem Na Pankráci 56, Praha 4 za - p.p.č. 5977/20 k.ú. Liberec, obec Liberec o celkové výměře 74 m 2 ve vlastnictví Statutárního města Liberec, nám. Dr. E. Beneše 1, Liberec 1 s finančním dorovnáním cen směňovaných nemovitostí, 2. uzavření Nájemní smlouvy mezi pronajímatelem Správou železniční dopravní cesty, státní organizace, IČ , se sídlem Dlážděná 1003/7, Praha 1, Nové Město, , vlastníkem p.p.č. 583/1 k.ú. Františkov u Liberce, a nájemcem Statutárním městem Liberec, na nájem části pozemku p.p.č. 583/1, k.ú. Františkov u Liberce, obec Liberec o předpokládané výměře 220 m 2, výší nájemného 35,- Kč/m 2 /rok, na dobu určitou, po dobu realizace stavby Stezka pro chodce a cyklisty úsek křižovatky Švermova Mydlářská - křižovatka - Jungmannova - Wintrova Ing. Ladislavu Fuchsovi, vedoucímu odboru technické správy veřejného majetku, zajistit pro úspěšnou realizaci akce Stezka pro chodce a cyklisty úsek křižovatky Švermova - Mydlářská - křižovatka Jungmannova -Wintrova uzavření: 1. příslušné Smlouvy o uzavření budoucí směnné smlouvy mezi Českou republikou - Ředitelstvím silnic a dálnic ČR, IČ a Statutárním městem Liberec, 2. příslušné Nájemní smlouvy mezi Správou železniční dopravní cesty, státní organizace, IČ , jako pronajímatelem a Statutárním městem Liberec, jako nájemcem Termín: neprodleně USNESENÍ Č. 137/2010 Na Ladech oprava komunikací Schválení výsledku výběrových řízení na zhotovitele stavby a výkon odborného technického dozoru investora a koordinátora stavby 1. vyloučení uchazeče z účasti ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku Na Ladech oprava komunikací : zhotovitel stavby, společnosti Integra stavby a.s., IČ se sídlem Hrádecká 156, Liberec 33, a to z důvodu nesplnění požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci, 2. vyloučení uchazeče z účasti ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku Na Ladech oprava komunikací : zhotovitel stavby, společnosti COLAS CZ, a.s., IČ se sídlem Ke Klíčovu 9, Praha 9, a to z důvodu nesplnění požadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci, Strana 3 (celkem 23)

4 3. výsledek zjednodušeného podlimitního řízení na veřejnou zakázku Na Ladech oprava komunikací : zhotovitel stavby : STRABAG a.s., Oblast Sever, IČ se sídlem Tř.gen.Svobody 77, Liberec výsledek výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Na Ladech oprava komunikací : odborný technický dozor investora a koordinátor akce: INVESTING CZ spol. s r.o., IČ se sídlem Štefánikovo nám. 780, Liberec Ing. Ladislavu Fuchsovi, vedoucímu odboru technické správy veřejného majetku: 1. předložit k podpisu a následně zajistit odeslání příslušných rozhodnutí zadavatele o: vyloučení dvou uchazečů z další účasti ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku Na Ladech oprava komunikací : zhotovitel stavby, a to uchazečů: Integra stavby a.s., IČ se sídlem Hrádecká 156, Liberec 33 COLAS CZ, a.s., IČ se sídlem Ke Klíčovu 9, Praha 9 výběru nejvhodnější nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na veřejnou zakázku Na Ladech oprava komunikací : zhotovitel stavby, a to vítězi řízení, společnosti STRABAG a.s., Oblast Sever, IČ se sídlem Tř.gen.Svobody 77, Liberec 12 výběru nejvhodnější nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Na Ladech oprava komunikací : odborný technický dozor investora a koordinátor akce, a to vítězi výběrového řízení, společnosti INVESTING CZ spol. s r.o., IČ se sídlem Štefánikovo nám. 780, Liberec T: ihned 2. po naplnění všech náležitostí souvisejících s vyhlášením a vyhodnocením zjednodušeného podlimitního řízení na veřejnou zakázku Na Ladech oprava komunikací : zhotovitel stavby a veřejné zakázky malého rozsahu Na Ladech oprava komunikací : odborný technický dozor investora a koordinátor akce předložit k podpisu příslušné smlouvy o dílo s vítězi těchto řízení, společnostmi STRABAG a.s., Oblast Sever, IČ se sídlem Tř.gen.Svobody 77, Liberec 12, resp. INVESTING CZ spol. s r.o., IČ se sídlem Štefánikovo nám. 780, Liberec a po jejich podpisu průběžně zajišťovat realizaci akce T: kontrolní USNESENÍ Č. 138/2010 Skládka Zlaté Návrší Zajišťování monitoringu bere na vě domí způsob zajišťování monitoringu podzemních, povrchových a odpadních vod ze skládky Zlaté Návrší, a to prostřednictvím Technických služeb města Liberce a.s. Ing. Ladislavu Fuchsovi, vedoucímu odboru technické správy veřejného majetku: 1. stávajícím způsobem průběžně hradit z rozpočtové kapitoly odboru technické správy veřejného majetku č Správa skládek Technickým službám města Liberce a.s. přímé náklady spojené s vykonáváním monitoringu podzemních vod skládky Zlaté návrší, T: průběžně 2. po dokončení rekultivace skládky Zlaté návrší a vydání nového povolení k vypouštění odpadních vod zpracovat podmínky výběrového řízení na výběr zhotovitele monitoringu podzemních vod skládky Zlaté Návrší a předložit je ke schválení radě města, T: Strana 4 (celkem 23)

5 USNESENÍ Č. 139/2010 Majetkoprávní operace s majetkoprávními operacemi pod body: I. Změna usnesení ZM se změnou kupujícího v souvislosti s prodejem pozemku p.č. 2006/6, k.ú. Vesec u Liberce z manželů Miroslava a Žofie Semerádových pouze na paní Žofii Semerádovou, majetkoprávní operace pod body: II. Záměry prodeje a ceny pozemků 1. Rada města dne ruší usn. č. 203/09 ze dne a záměr prodeje pozemků p.č.1659/1 a 1663, k.ú.liberec, dle zpracovaných regulačních podmínek odborem UK, formou veřejné dražby dobrovolné, za minimální podání ,-Kč 2. Neschváleno. III. Úpravy předmětů věcných břemen 1. Rada města dne po projednání a) zrušuje usnesení č. 461//07/IX/2 ze dne b) zřízení věcného břemene strpění uložení kabelového vedení NN, příjezd a přístup pro opravy a údržbu na pozemcích p.č. 23/1, 42/10, 1586/72, 1586/144, 1586/188, 1586/194, 1586/196, 1586/198, 1586/264, 1586/348, 1586/349, 1586/350, 1587/3, 1587/4, 1594/1, 1594/3, 1594/4, k.ú. Rochlice u Liberce, na dobu existence stavby příslušné inženýrské sítě pro ČEZ Distribuce, a. s, Děčín 4, Teplická 874/8, IČ , za cenu 88,- Kč/m 2 bez DPH. 2. Rada města dne po projednání a) zrušuje usnesení č. 120//09/III/2a ze dne b) zřízení věcného břemene strpění uložení kabelového telefonního vedení, příjezdu a přístupu pro opravy a údržbu na pozemcích p. č. 173/8, 254/4, 265/1, 266/2, 1032/1, 1033/1, 1050/1 k.ú. Horní Růžodol, po dobu životnosti komunikačního zařízení pro ČD Telematiku a. s., Pernerova 2819/2a, Praha, IČ , za cenu 88,- Kč/m 2. IV. Umístění reklamního zařízení Rada města dne umístění 1 ks oboustranného reklamního zařízení o velikosti 6,00 x 3,00 m na pozemku p.č. 1323/5 v k.ú. Růžodol I na dobu neurčitou pro Ing. Ondřeje Doležala, Česká 420, Liberec 25, IČ: , za cenu ,- Kč bez DPH ročně. V. MO Lbc Vratislavice n/n l. Záměr prodeje pozemku záměr prodeje p.p.č. 1851/55 (oddělené z p.p.č. 1851/17 dle GP č /2009 ze dne ) při ul. U Cihelny v k.ú. Vratislavice nad Nisou, formou výběrového řízení za sníženou prodejní cenu o 30%, tedy ve výši ,-Kč. 2. Přidělení služebního bytu přidělení služebního bytu č. 1400/32 o velikosti 2+1 v budově č.p. 1400, ul. Zámecký vrch, Liberec XXX zaměstnanci Technického střediska panu Markovi Bulířovi. 3. Věcné břemeno zřízení věcného břemene zřízení a provozování STL plynovodního potrubí, vstupu a vjezdu v souvislosti se stavebními úpravami, opravami a provozováním plynárenského zařízení na p.p.č a 3354/3 v k.ú. Vratislavice nad Nisou na Strana 5 (celkem 23)

6 dobu existence plynárenského zařízení pro RWE GasNet, s.r.o., Klíšská 940, Ústí nad Labem, IČ za cenu 500,-Kč + DPH s tím, že veškeré náklady spojené se zápisem věcného břemene do katastru nemovitostí uhradí MO. Ing. Jiřímu Kittnerovi, primátorovi města předložit návrh majetkoprávní operace pod bodem I. ke schválení zastupitelstvu města T: USNESENÍ Č. 140/2010 Prodej garáží, bytu a nebytového prostoru - garáže formou opakovaných veřejných dražeb dobrovolných dle zákona č.26/2000 Sb. - úprava nejnižších podání s prodejem garáží, bytu a nebytového prostoru - garáže za upravená nejnižší podání dle Přílohy č.1 a Přílohy č.2 formou opakovaných veřejných dražeb dobrovolných dle zákona č. 26/2000 Sb. ukládá Ing. Jiřímu Kittnerovi, primátorovi města předložit majetkoprávní operace ke schválení zastupitelstvu města T: USNESENÍ Č. 141/2010 Dokončení prodeje krytu CO nám. Tržní, Liberec 1 zřízení věcného břemene strpění tří větracích šachet náležejících k podzemnímu krytu CO na pozemku p.č. 2264, k.ú. Liberec, který je ve vlastnictví Statutárního města Liberec, ve prospěch budoucích vlastníků pozemků p.č. 2262/1 a p.č. 2263/1, k.ú. Liberec. USNESENÍ Č. 142/2010 Prominutí dlužné částky prominutí zbývající dlužné částky ,- Kč panu Janu Ryšánkovi, bytem Družstevní 410/12, Liberec 7. USNESENÍ Č. 143/2010 Předkupní právo - Masarykova 439, Liberec 1 Strana 6 (celkem 23)

7 nevyužití předkupního práva Statutárního města Liberec k nemovitostem: spoluvlastnický podíl o velikosti 4975/10000 na budově čp.439, ul. Masarykova, Liberec 1 a spoluvlastnický podíl o velikosti 4975/10000 na pozemku p.č.731, k.ú.liberec, za cenu 5, ,- Kč. USNESENÍ Č. 144/2010 Předkupní právo - Růžodolská 249, Liberec 11 nevyužití předkupního práva Statutárního města Liberec k nemovitostem: bytová jednotka č. 249/02 v budově č.p.249, ul.růžodolská, Liberec 11 včetně spoluvlastnického podílu o velikosti 60/376 na společných částech budovy a na pozemku p.č.664, k.ú.růžodol I, za cenu 1, ,-Kč USNESENÍ Č. 145/2010 Podklady k závěrečnému účtu města za rok 2009 ze společností založených Statutárním městem Liberec bere na vě domí povinnost předložit do závěrečného účtu města účetní závěrky a návrhy na rozdělení zisku za rok 2009 u společností založených Statutárním městem Liberec předsedům představenstev akciových společností založených městem (DPML, TSML, SAJ, SAF, LIS, LVT) a jednatelům společnosti SAL s.r.o., předložit na odbor ekonomiky podklad ke zpracování závěrečného účtu města za rok 2009 (účetní závěrku za rok 2009 a návrh na rozdělení zisku) Termín: USNESENÍ Č. 146/2010 Vyhodnocení inventarizací majetku a zásob Statutárního města Liberce za rok 2009 s výsledky fyzické inventarizace majetku k , zásob k , dokladové inventarizace k a současně s vypořádáním zjištěných inventarizačních rozdílů dle důvodové zprávy předložit tento materiál ke schválení zastupitelstvu města Termín: Strana 7 (celkem 23)

8 USNESENÍ Č. 147/2010 Vystavení směnky k odkupu 1. s uzavřením smlouvy o úplatném převodu cenných papírů s Českou Spořitelnou, a.s. 2. s vystavením směnky na řad České spořitelny, a.s., IČ se sídlem v Praze 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ na částku 97, Kč se splatností předložit návrh Smlouvy o úplatném převodu cenných papírů a návrh na vystavení směnky k odkupu ke schválení zastupitelstvu města T.: USNESENÍ Č. 148/2010 Kontokorentní úvěr do výše ,- Kč u České spořitelny, a. s. s uzavřením Smlouvy o kontokorentním úvěru mezi Statutárním městem Liberec a Českou spořitelnou, a.s., se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ , IČ: , zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložce 1171 (dál jen Česká spořitelna a.s.), podle níž bude Česká spořitelna, a.s. poskytovat Statutárnímu městu Liberec v období od do kontokorentní úvěr na běžném účtu vedeném u České spořitelny až do limitu 40, Kč. předložit návrh na uzavření smlouvy ke schválení zastupitelstvu města T.: USNESENÍ Č. 149/2010 Refinancování stávajících závazků - splátka úvěru ČSOB a.s. 1. s jednorázovou splátkou zůstatku úvěru ve výši 233, ,60 Kč poskytnutého Československou obchodní bankou a.s. v říjnu roku Splátka bude provedena z výnosu směnky odkoupené v rámci Smlouvy o směnečném rámci uzavřené s Českou spořitelnou a.s. 2. s uzavřením smlouvy o úplatném převodu cenných papírů s Českou spořitelnou a.s. 3. s vystavením směnky na řad České spořitelny, a.s., IČ se sídlem v Praze 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ , se splatností s uzavřením níže uvedených zástavních smluv mezi Statutárním městem Liberec jako zástavcem a Českou spořitelnou, a.s., se sídlem Olbrachtova 1929/62 Praha 4, PSČ , IČ: , zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložce 117, jako zástavním věřitelem: a) Smlouvy o zastavení nemovitostí č. ZN1/225/10/LCD, Strana 8 (celkem 23)

9 podle které je předmětem zástavy bytový komplex 192 bytových jednotek včetně souvisejících pozemků v ulici Krajní, zajištěnými pohledávkami pak pohledávky a příslušenství podle Smlouvy o směnečném rámci b) Smlouvy o zastavení nemovitostí č. ZN2/225/10/LCD, podle které je předmětem zástavy bytový komplex 254 bytových jednotek včetně souvisejících pozemků v ulici Krejčího, zajištěnými pohledávkami pak pohledávky a příslušenství podle Smlouvy o směnečném rámci předložit návrh na postup jednorázového splacení úvěru poskytnutého Československou obchodní bankou a.s. ke schválení zastupitelstvu města T.: USNESENÍ Č. 150/2010 Dodatek k nájemní smlouvě se společností SAL s.r.o. předložený text dodatku č. 5 k nájemní smlouvě č. 7004/06/0026 uzavřít dodatek č. 5 k nájemní smlouvě se společností Sportovní areál Liberec s.r.o. v předloženém znění. Termín: USNESENÍ Č. 151/2010 Návratná finanční výpomoc Sportovní areál Liberec s.r.o. a) s poskytnutím návratné finanční výpomoci společnosti s ručením omezeným Sportovní areál Liberec se sídlem Liberec 1, Staré Město, nám. Dr. E. Beneše 1, , zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem v odd. C, vložka 19906, IČ ve výši 19, ,60 Kč b) s textem Smlouvy o poskytnutí návratné finanční výpomoci dle předloženého návrhu předložit tento materiál ke schválení zastupitelstvu města T.: USNESENÍ Č. 152/2010 Vyhodnocení plnění schválených monitorovacích opatření za období roku 2009 a Strana 9 (celkem 23)

10 aktualizace 1. Komunitního plánu sociálních služeb regionu Liberec na období bere na vě domí plnění jednotlivých opatření a vyhodnocení jejich efektivity za rok 2009 s o u h l a s í s aktualizací 1. Komunitního plánu sociálních služeb regionu Liberec na období za období roku 2009 Naděždě Jozífkové, náměstkyni primátora, předložit vyhodnocení plnění schválených opatření za období roku 2009 a aktualizaci 1.Komunitního plánu sociálních služeb regionu Liberec na období Zastupitelstvu města Liberec. T: USNESENÍ Č. 153/2010 Schválení dodatku č. 1 k SOD - Rekonstrukce a přestavba areálu Pekárkova za účelem zřízení Dětského centra Sluníčko bere na vě domí navýšení ceny stavby způsobené změnou sazby DPH Petře Svatoňové, vedoucí odboru sociálních a zdravotních služeb, zajistit podpis dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo. T: duben 2010 USNESENÍ Č. 154/2010 Přidělení upravitelného a bezbariérového bytu 1. Klímové Lence přidělení bezbariérového bytu č. 5, I. kategorie o velikosti 1+1 v Liberci 6, Burianova Roubíčkové Karolíně přidělení upravitelného bytu č. 3, I. kategorie o velikosti 3+kk v Liberci 30, Krajní 1579 Petře Svatoňové, vedoucí odboru sociálních a zdravotních služeb, uzavřít nájemní smlouvu s Klímovou Lenkou a Roubíčkovou Karolínou T: duben 2010 Strana 10 (celkem 23)

11 USNESENÍ Č. 155/2010 Přidělení obecních bytů na základě výběrového řízení, ubytování nízkého standardu - poskytnutí přístřeší a prodloužení smlouvy o ubytování 1. Neumannovi Otovi přidělení bytu č. 404, o velikosti 1+kk v ulici Krejčího 1175, Liberec 6 2. Doležalové Evě, přidělení bytu č. 5, o velikosti 1+kk v ulici Krajní 1580, Liberec Kracíkové Evě přidělení bytu č. 27, o velikosti 1+kk v ulici Krajní 1579, Liberec Raichlové Jaroslavě přidělení bytu č. 13, o velikosti 1+kk v ulici Krajní 1578, Liberec Demeterové Danuši přidělení bytu č. 4, o velikosti 1+1 v ulici Na Valech 787, Liberec Kančiové Dominice - poskytnutí ubytování nízkého standardu v objektu Kateřinská 156 na dobu určitou 6 měsíců 7. Profousovi Lubomírovi prodloužení smlouvy o ubytování nízkého standardu v objektu Kateřinská Babiakové Emilii prodloužení smlouvy o ubytování nízkého standardu v objektu Kateřinská Petře Svatoňové, vedoucí odboru sociálních a zdravotních služeb, uzavřít nájemní smlouvu s Neumannem Otou, Doležalovou Evou, Kracíkovou Evou, Raichlovou Jaroslavou a Demeterovou Danuší T: duben Petře Svatoňové, vedoucí odboru sociálních a zdravotních služeb, uzavřít smlouvu o ubytování s Kančiovou Dominikou T: duben Petře Svatoňová, vedoucí odboru sociálních a zdravotních služeb, uzavřít dodatek ke smlouvě s Profousem Lubomírem a Babiakovou Emilií T: duben 2010 USNESENÍ Č. 156/2010 Přidělení bytů v domech s pečovatelskou službou 1. Repčákové Růženě přidělení bytu č.8 o velikosti 1+0 v domě s pečovatelskou službou v Liberci 6, Burianova Honcové Miladě přidělení bytu č. 502 o velikosti 1+kk v domě s pečovatelskou službou v Liberci 6, Krejčího 1173 Petře Svatoňové, vedoucí odboru sociálních a zdravotních služeb, uzavřít nájemní smlouvy. T: duben 2010 Strana 11 (celkem 23)

12 USNESENÍ Č. 157/2010 Návrh správní rady Fondu zdraví Statutárního města Liberec na přidělení dotací z Fondu zdraví Statutárního města Liberec v rámci I. a II. výzvy roku 2010 s návrhem správní rady Fondu zdraví Statutárního města Liberec na přidělení dotací z Fondu zdraví Statutárního města Liberec takto: a) v rámci I. výzvy roku 2010, která byla vyhlášena na projekty uskutečněné v období od do podporující aktivity prováděné formou terénních sociálních služeb, které jsou realizované především subjekty poskytující pomoc dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v celkové výši ,- Kč, jmenovitě uvedené v příloze č. 1 b) v rámci II. výzvy roku 2010, která byla vyhlášena na projekty uskutečněné v období od do podporující programy, jež si kladou za cíl posílení sociálních a lidských tradic realizovaných především subjekty, které pracují s dobrovolníky v celkové výši ,- Kč, jmenovitě uvedené v příloze č. 2 Naděždě Jozífkové, náměstkyni primátora města, předložit odsouhlasený návrh na přidělení dotací z Fondu zdraví Zastupitelstvu města Liberec ke schválení T: USNESENÍ Č. 158/2010 Návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje příspěvkových organizací sociálního a zdravotního zaměření zřízených Statutárním městem Liberec s návrhem na čerpání Fondu pro financování rozvoje příspěvkových organizací sociálního a zdravotního zaměření zřízených Statutárním městem Liberec na akci Holečkova č.p. 8, Liberec 7 v maximální výši 1, ,- Kč dle výsledku výběrového řízení na dodavatele paní Naděždě Jozífkové, náměstkyni primátora pro sociální věci, předložit návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje příspěvkových organizací sociálního a zdravotního zaměření zřízených Statutárním městem Liberec Zastupitelstvu města Liberec ke schválení. T: USNESENÍ Č. 159/2010 Návrh Správní rady kulturního fondu na přidělení dotací z Kulturního fondu Statutárního města Liberec v mimořádném kole roku 2010 Strana 12 (celkem 23)

13 návrhem Správní rady kulturního fondu na přidělení dotací poskytnutých v mimořádném kole roku 2010 na podporu Veletrhu dětské knihy v Liberci z Kulturního fondu Statutárního města Liberec v celkové výši ,- Kč, jmenovitě uvedené v příloze č. 1, Ing. Ondřeji Červinkovi, náměstkovi primátora, předložit odsouhlasený návrh na přidělení dotací z Kulturního fondu Statutárního města Liberec pro mimořádné kolo roku 2010 Zastupitelstvu města Liberec ke schválení. T: USNESENÍ Č. 160/2010 Stanovení kapacity Mateřské školy, Liberec, Klášterní 466/4, příspěvkové organizace navrhuje stanovit kapacitu Mateřské školy, Liberec, Klášterní 466/4, příspěvkové organizace na počet 174 dětí, s účinností k Mgr. Pavlu Kalousovi, vedoucímu odboru školství, kultury a sportu, požádat Krajský úřad Libereckého kraje o změnu v rejstříku škol a školských zařízení T: neprodleně USNESENÍ Č. 161/2010 Souhlas s projektem - Základní škola, Liberec, Kaplického 384 podání projektové žádosti o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, prioritní osy 1, oblasti podpory 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Základní školou, Liberec, Kaplického 384, příspěvkovou organizací Mgr. Pavlu Kalousovi, vedoucímu odboru školství, kultury a sportu, seznámit s rozhodnutím rady města ředitele základní školy T : ihned USNESENÍ Č. 162/2010 Finanční podíl Statutárního města Liberec na obnově kulturních památek v rámci Programu regenerace městské památkové zóny v roce 2010 Strana 13 (celkem 23)

14 s finančním podílem Statutárního města Liberec ve výši ,- Kč na obnovu kulturních památek v rámci Programu regenerace městské památkové zóny v roce 2010 pro objekt Divadla F. X. Šaldy, Liberec oprava kamenných soch Ing. Ondřeji Červinkovi, náměstkovi primátora, předložit odsouhlasený návrh finančního podílu na obnově kulturních památek v rámci Programu regenerace městské památkové zóny v roce 2010 ke schválení Zastupitelstvu města Liberec. T : USNESENÍ Č. 163/2010 Návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje kulturních příspěvkových organizací s návrhem na čerpání Fondu pro financování rozvoje kulturních příspěvkových organizací na akce: č. Zařízení Akce Náklady (odhad) Termín realizace 1. Divadlo F.X.Šaldy Rekonstrukce topení /10 2. Divadlo F.X.Šaldy Oprava kartuší, instalace zábran proti /10 holubům 3. Divadlo F.X.Šaldy Regenerace památkové zóny - finanční /10 podíl SML k dotaci MK ČR 4. Divadlo F.X.Šaldy Oprava střechy /10 5. Divadlo F.X.Šaldy Restaurování svítidel /10 6. Divadlo F.X.Šaldy Malování, tapetování hlediště a zázemí /10 diváků 7. Divadlo F.X.Šaldy Malé divadlo rekonstrukce vstupních /10 prostor 8. Naivní divadlo II.etapa rekonstrukce topného systému /10 9. ZOO Zasíťování expozice rysů / ZOO Zastřešení posezení u rest.gibon /10 CELKEM Ing. Ondřeji Červinkovi, náměstkovi primátora, předložit návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje kulturních příspěvkových organizací dle důvodové zprávy ke schválení zastupitelstvu města. Termín : USNESENÍ Č. 164/2010 Návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje školských příspěvkových organizací Strana 14 (celkem 23)

15 s návrhem na čerpání Fondu pro financování rozvoje školských příspěvkových organizací na akce: č. Zařízení Akce Náklady (odhad) 1. ZŠ Lesní výměna vzduchotechniky (zápis KHS) Termín realizace /10 2. ZŠ Kaplického výměna oken II.etapa /10 3. ZŠ Křížanská výměna oken II.etapa /10 4. ZŠ Česká oprava sloupu u vstupu (havárie) /10 5. ZŠ Sokolovská oprava střechy - pavilon TV /10 6. ZŠ Barvířská žaluzie na MŠ, fasáda, PD, TDI /10 7. ZŠ Jabloňová instalace termoventilů (podmínka dotace na zateplení) /10 8. ZŠ Švermova oprava střechy /10 9. ZŠ Husova výměna stoupaček II.etapa / ZŠ U Školy výměna oken / MŠ Kytička rekonstrukce vzduchotechniky / MŠ Sedmikráska šatny odstranění vlhkosti / MŠ Motýlek úprava topného systému / EPC projekty studie, přípr.zadávací dokument / Navýšení kapacity MŠ koncesní řízení pro vybudování nové MŠ na pozemku SML-Rupr. CELKEM /10 Ing. Ondřeji Červinkovi, náměstkovi primátora, předložit návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje školských příspěvkových organizací dle důvodové zprávy ke schválení zastupitelstvu města. Termín : USNESENÍ Č. 165/2010 Změny v základních pravidlech pro přidělení dotace z Ekofondu změny v Základních pravidlech pro přidělení dotace z Ekofondu Statutárního města Liberec Milanu Šírovi, náměstkovi primátora, seznámit žadatele o dotaci s jejich aktuálním zněním. Strana 15 (celkem 23)

16 USNESENÍ Č. 166/2010 Nájemní smlouvy na hrobová místa v areálu Libereckého krematoria uzavření nájemních smluv na hrobová místa v areálu Libereckého krematoria na dobu deseti let od podpisu smlouvy s těmito občany: Netolický Vladimír Liberec 10, Jáchymovská 276 Z 10 5 Vaněk Miloš Liberec 6, Krejčího 1173/5/pav.A D 62 Slezáková Ludmila Chrastava, Mníšek 284 KZ A 27 Soukupová Marie Liberec 5, Březinova 227 STM 29 Veit Felix Liberec 6, Haškova 941 STH 36 Běhavá Marta Liberec 14, Na Výsluní 802 HK 137 Frys Pavel Liberec 6, Dobiášova 865/44 XVII 28 Schmidtová Lydia Liberec 5, Hvězdná 482/3 L 126 Rücker Jan Liberec 23, Hodkovická 98 KZ II 31 Krákorová Renata Liberec 14, Legií 740/32 VIII 10 Krouská Dana Liberec 6, Horní Kopečná 646 STM 15 Bursová Hana U Opatrovny 522/18, Liberec 4 STM 30 Grégrová Jana Liberec 2, Jagellonská 452/5 KZ D 6 Tobořík Jaroslav Liberec 14, Ruprechtická 115/748 STM 22 Janáčková Iva Liberec 14, Kateřinská 10 STM 27 Kollmannová Eva Liberec 3, Metelkova 133 L 274 Svoboda Ladislav Mgr. Proseč nad Nisou, U sokolovny 222 KZ B 27 Melicharová Marie Liberec 1, Fibichova 1173/17 NO 72 Šolta Miloslav Nové Město p.s., Mánesova 936 KZ C 2 Šolta Miloslav Nové Město p.s., Mánesova 936 KZ C 3 Janoušková Kamila Liberec 6, Sametová 838 KZ F 13 Culková Božena Liberec 5, Dvorská 394/18 XIV 16 Novotná Marcela Liberec 6, Vlnařská 691 STE 56 Konopásek Petr Liberec 6, Gagarinova 875 HK 174 Vydrová Dita Liberec 1, Purkyňova 592 L 270 Töglhoferová Anna Liberec 30, Pivovarská 348 HK 110 Artlová Jaroslava Štětí, Alšova 621 STM 38 Tenglerová Kristina Zdice, Komenského 307 XII - 11 Ing. Monice Šilarové, vedoucí odboru komunálních služeb, vydat pokyn správci pohřebiště firmě LIKREM s.r.o. k uzavření schválených nájemních smluv na hrobová místa. Termín: USNESENÍ Č. 167/2010 Protokol z kontroly hospodaření organizace Mateřská škola "Čtyřlístek", Liberec, Tovačovského 166/27, příspěvková organizace za období roků 2007 a 2008 Strana 16 (celkem 23)

17 předložený protokol z kontroly hospodaření organizace Mateřská škola Čtyřlístek, Liberec, Tovačovského 166/27, příspěvková organizace za období roků 2007 a 2008 včetně návrhu na opatření. USNESENÍ Č. 168/2010 Protokol z kontroly čerpání a vyúčtování dotace poskytnuté společnosti Jizerská, o. p. s., Bedřichov čp. 218, Jablonec nad Nisou za období roků 2007 a bere na vě domí protokol z kontroly čerpání a vyúčtování dotace poskytnuté společnosti Jizerská, o. p. s., Bedřichov čp. 218, Jablonec nad Nisou za období roků 2007 a USNESENÍ Č. 169/2010 Obecně závazná vyhláška Statutárního města Liberec, o stanovení míst, na kterých lze provozovat výherní hrací přístroje předloženého materiálu s návrhem obecně závazné vyhlášky, o stanovení míst, na kterých lze provozovat výherní hrací přístroje předložit návrh obecně závazné vyhlášky k projednání zastupitelstvu města. T: USNESENÍ Č. 170/2010 Vyhodnocení výzvy IPRM Liberec - Atraktivní a kvalitní život v Liberci se zařazením projektových záměrů schválených Řídícím výborem IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci do indikativního seznamu projektových záměrů IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci dle důvodové zprávy. předložit seznam schválených projektových záměrů Řídícím výborem IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci do indikativního seznamu projektových záměrů IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci zastupitelstvu města ke schválení. T: USNESENÍ Č. 171/2010 Strana 17 (celkem 23)

18 Zpráva o využití a vyúčtování dotací z Fondu pro partnerskou spolupráci SML za rok 2009 se zprávou o využití a vyúčtování dotací z Fondu pro partnerskou spolupráci SML za rok 2009 Ing. Jiřímu Kittnerovi, primátorovi města předložit zprávu o využití a vyúčtování dotací z Fondu pro partnerskou spolupráci SML za rok 2009 Zastupitelstvu města Liberec na vědomí. T: USNESENÍ Č. 172/2010 Prodloužení nájemní smlouvy nebytového prostoru na adrese: ul. Na Výšinách 451/9, Liberec 5 předloženého materiálu prodloužení nájmu v nebytových prostorách v objektu Na Výšinách 451/9, Liberec 5 pro nájemce TyfloCentrum Liberec, o.p.s. se sídlem Na Výšinách 451/9, Liberec 5, na dobu určitou od do Ing. Jaroslavu Čechovi, vedoucímu oddělení správy budov, uzavřít příslušný dodatek č.2 k uvedené nájemní smlouvě. Termín: březen 2010 USNESENÍ Č. 173/2010 Rekonstrukce fasády budovy URAN - modifikované architektonické řešení, příprava realizace projektu a rámec jeho financování modifikované architektonické a technické řešení výměny pláště budovy MML Liberec III - Jeřáb, ulice 1. máje č.p. 108 tzv. URAN dle návrhu v důvodové zprávě; kompletní rozpočet projektu rekonstrukce včetně rámcového řešení financování; záměr vypsání výběrového řízení na dodavatele rekonstrukce JUDr. Markovi Řeháčkovi, tajemníkovi MML, předložit orgánům SML detailní způsob financování této rekonstrukce; připravit radě města kompletní podklady pro vypsání výběrového řízení na dodavatele rekonstrukce fasády budovy MML Liberec III - Jeřáb, ulice 1. máje č.p. 108 tzv. URAN dle modifikovaného architektonického řešení vč. zadávacích podmínek, složení příslušných komisí a návrhu smlouvy o dílo. T: červen 2010 Strana 18 (celkem 23)

19 USNESENÍ Č. 174/2010 Demolice objektů ul. Barvířská č.p. 726/21a v Liberci 3 a ul. Pastýřská č.p. 141 v Liberci 1 předloženého materiálu 1. zadání 2 veřejných zakázek na demolice objektů ul. Barvířská, č.p. 726/21a v Liberci 3 a ul. Pastýřská, č.p. 141 v Liberci 1, 2. seznam oslovených firem pro obě zakázky: Brex spol. s r.o. Liberec 23, Hodkovická 1365 IČ: COPERNIT CZ, s.r.o. Liberec 1, U Lomu 182/2 IČ: DSSJ, s.r.o. Liberec 3, ul.1.máje 535/50 IČ: DYNAST s.r.o. Jablonec n.n., Ladova 4548/28 IČ: Emkas, s.r.o. Liberec 25, Kamenická 471 IČ: EUROVIA, a.s. Liberec 11, Londýnská 564 IČ: Imstav Group s.r.o. Praha 5, Staropramenná 3117/17 IČ: Integra Liberec a.s. Liberec 33, Hrádecká 156 IČ: Otto Žďárský - PREDO Liberec 23, Hodkovická 55 IČ: STRABAG, a.s. Liberec 12, Tř.gen.Svobody 77 IČ: STYLSTAV s.r.o. Liberec 25, Dlouhá 55 IČ: Syner, s.r.o. Liberec 4, Dr.M.Horákové 580/7 IČ: Torkret Z.Bartoň, s.r.o. Benátky n.j., Bratří Bendů 48 IČ: Technické služby města Liberec 8, Erbenova 375/2 IČ: Liberce, a.s. Tutix spol. s r.o. Liberec 2, Soukenné nám.156/9 IČ: s tím, že zakázky budou zadány formou poptávkového řízení, kde jediným hodnotícím kritériem bude nabídková cena JUDr. Marku Řeháčkovi, tajemníkovi Magistrátu města Liberec, provést oslovení a výběr vítězných uchazečů dle podmínek v důvodové zprávě, uzavřít příslušné smlouvy a zajistit realizaci demolic. Termín: březen 2010, realizace demolic nejpozději do 07/2010. USNESENÍ Č. 175/2010 Metodická doporučení Ministerstva vnitra ČR k normám SML předloženého materiálu bere na vě domí Metodická doporučení Ministerstva vnitra ČR, odboru dozoru a kontroly veřejné správy, oddělení dozoru Liberec, týkající se: Obecně závazné vyhlášky statutárního města Liberec č. 3/2009, o veřejném pořádku; Obecně závazné vyhlášky statutárního města Liberec č. 4/2009, kterou se upravují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství a vymezují prostory pro volné pobíhání psů; Jednacího řádu Zastupitelstva města Liberec s ponecháním textace Obecně závazné vyhlášky statutárního města Liberec č. 3/2009, o veřejném pořádku v původní podobě; Strana 19 (celkem 23)

20 s technickou úpravou zjevné nesprávnosti údaje v Obecně závazné vyhlášky statutárního města Liberec č. 4/2009, kterou se upravují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství a vymezují prostory pro volné pobíhání psů s úpravou Jednacího řádu Zastupitelstva města Liberec připravit pro Zastupitelstvo města Liberec příslušné materiály. Termín: březen 2010 USNESENÍ Č. 176/2010 Petice za zrušení záměru vybudování azylového domu ve Valdštejnské ulici bere na vě domí petici za zrušení záměru vybudování azylového domu ve Valdštejnské ulici paní Petře Svatoňové, zaslat petičnímu výboru vysvětlení celé situace dle důvodové zprávy Termín: Ihned USNESENÍ Č. 177/2010 Plnění usnesení rady města za měsíc únor 2010 bere na vě domí předloženou zprávu a s prodloužením termínů sledování usnesení tak, jak jsou navrženy v důvodové zprávě. USNESENÍ Č. 178/2010 Podpora prevence kriminality - projektová dokumentace k předkládanému projektu s využitím dotace z Grantového fondu Libereckého kraje pro rok 2010 s předloženou projektovou dokumentací k projektu na rok 2010 předložit projektovou dokumentaci na jednání zastupitelstva dne USNESENÍ Č. 179/2010 Program rozvoje LK ke zvýšení bezpečnosti provozu na pozemních Strana 20 (celkem 23)

21 komunikacích - projektová dokumentace k předkládanému projektu s využitím dotace z Grantového fondu Libereckého kraje pro rok 2010 s předloženou projektovou dokumentací k projektu na rok 2010 předložit projektovou dokumentaci na jednání zastupitelstva dne USNESENÍ Č. 180/2010 Výroční zpráva o činnosti Městské policie Liberec za rok 2009 bere na vě domí Výroční zprávu o činnosti Městské policie Liberec za rok 2009 předložit zprávu zastupitelstvu města. USNESENÍ Č. 181/2010 Záměr zřízení nové služebny MP - Pavlovice, Ruprechtice záměr zřízení nové služebny Městské policie Liberec v lokalitě Liberec Pavlovice, Ruprechtice - Mgr. Ladislavu Krajčíkovi, řediteli Městské policie Liberec, zrealizovat tento záměr - uzavřít nájemní smlouvy. USNESENÍ Č. 182/2010 Návrh na poskytnutí odměny řediteli Městské policie Liberec předložený návrh na poskytnutí odměny řediteli Městské policie Liberec, Mgr. Ladislavu Krajčíkovi, ve výši dle důvodové zprávy, JUDr. Marku Řeháčkovi, tajemníkovi Magistrátu města Liberec, zajistit vypracování podkladů k výplatě odměny Mgr. Krajčíkovi ve výplatním termínu za měsíc březen T: neprodleně Strana 21 (celkem 23)

22 USNESENÍ Č. 183/2010 Hodnocení 2. zasedání zastupitelstva města konaného dne 25. února 2010 pověřuje vyřízením podnětů, dotazů a připomínek z 2. zasedání Zastupitelstva města Liberce, které se konalo dne 25. února 2010, primátora, náměstky primátora a tajemníka MML. USNESENÍ Č. 184/2010 Organizační zajištění 3. zasedání zastupitelstva města konaného konání 3. zasedání zastupitelstva města ve čtvrtek 25. března 2010 v hodin v zasedací místnosti č. 11 budovy radnice s tímto pořadem jednání: 1. Zahájení, schválení pořadu jednání 2. Diskuse 3. Majetkoprávní operace 4. Prodej garáží, bytu a nebytového prostoru - garáže formou opakovaných veřejných dražeb dobrovolných dle zákona č.26/2000 Sb. - úprava nejnižších podání 5. Vyhodnocení inventarizací majetku a zásob statutárního města Liberce za rok Vystavení směnky k odkupu 7. Kontokorentní úvěr do výše 40, ,- Kč u České spořitelny, a. s. 8. Refinancování stávajících závazků splátka úvěru ČSOB a. s. 9. Návratná finanční výpomoc Sportovní areál Liberec s. r. o. 10. Vyhodnocení výzvy IPRM Liberec - Atraktivní a kvalitní život v Liberci 11. Finanční podíl statutárního města Liberec na obnově kulturních památek v rámci Programu regenerace městské památkové zóny v roce Návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje kulturních příspěvkových organizací 13. Návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje školských příspěvkových organizací 14. Návrh Správní rady kulturního fondu na přidělení dotací z Kulturního fondu statutárního města Liberec v mimořádném kole roku Návrh Správní rady Fondu zdraví SML na přidělení dotací z Fondu zdraví SML v rámci I. a II. výzvy roku Návrh na čerpání Fondu pro financování rozvoje příspěvkových organizací sociálního a zdravotního zaměření zřízených statutárním městem Liberec 17. Vyhodnocení plnění schválených monitorovacích opatření za období roku 2009 a aktualizace 1. Komunitního plánu sociálních služeb regionu Liberec na období Zpráva o využití a vyúčtování dotací z Fondu pro partnerskou spolupráci SML za rok Kontrola systému, způsobu správy, údržby a využití nemovitostí v majetku SML, majetku doposud nezařazeného do správy jednotlivých útvarů MML či městem zřizovaných organizací 20. Projektová dokumentace k předkládanému projektu s využitím dotace z GF LK pro rok 2010 z programu č. 24 Podpora prevence kriminality 21. Projektová dokumentace k předkládanému projektu s využitím dotace z GF LK pro rok 2010 z programu č. 20 Program rozvoje LK ke zvýšení bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích 22. Výroční zpráva o činnosti Městské policie Liberec za rok Obecně závazná vyhláška statutárního města Liberec, o stanovení míst, na kterých lze provozovat výherní hrací přístroje 24. Úprava některých norem SML na základě doporučení MV ČR Strana 22 (celkem 23)

23 25. Vyřízení podnětů, dotazů a připomínek z 2. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 25. února Informace, dotazy a podněty zastupitelů Rada města obdržela tyto písemné informace: I. Privatizace pozemku p. č. 583/1, k.ú. Liberec II. Privatizace pozemku p. č. 5332/2, p. č. 5333/2, k.ú. Liberec III. Kontrola systému, způsobu správy, údržby a využití nemovitostí v majetku SML, majetku doposud nezařazeného do správy jednotlivých útvarů Magistrátu města Liberec či městem zřizovaných organizací IV. Informace o postupu odboru dopravy Magistrátu města Liberec při rekonstrukcích ulic Široká a Barvířská V. Odpověď na dopis manželů Tomešových týkající se záměru využití nebytového prostoru Valdštejnská 259 pro poskytování sociálních služeb Ing. Jiří K i t t n e r, v. r. Ing. František H r u š a, v. r. primátor města náměstek primátora Přílohy k usnesení č. 133/2010, 140/2010. Strana 23 (celkem 23)

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 25.03.2010 USNESENÍ Č. 49/10 Vystavení směnky k odkupu 1. uzavření smlouvy o úplatném převodu cenných papírů s Českou Spořitelnou, a.s.

Více

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 2. 2010

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 2. 2010 USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 2. 2010 USNESENÍ Č. 59/2010 Oprava mostu Cidlinská Založení projektu a zpracování projektové dokumentace 1. založení projektu Oprava mostu Cidlinská,

Více

USNESENÍ Z 7. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 7. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 7. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 18. 11. 2010 USNESENÍ Č. 679/2010 Návratná finanční výpomoc Sportovní areál Liberec s.r.o. úprava splátek dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí

Více

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 17. 2. 2011 USNESENÍ Č. 30/2011 Majetkoprávní operace I. Prodej pozemků 1. Zastupitelstvo města prodej nemovitosti: pozemek p.č. 851/2,

Více

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 5. 3. 2009 USNESENÍ Č. 17/09 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body: I. Prodej pozemků, II. Městský obvod Liberec Vratislavice

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1. 11. 2005

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1. 11. 2005 . USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1. 11. 2005 USNESENÍ Č. 620/05 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body: III., IV., V., VI.: IV. Zřízení věcného břemene: 1. Rada

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A LIBEREC INFORMACE. pro jednání zastupitelstva města dne Plnění usnesení rady města za měsíc leden 2011

M A G I S T R Á T M Ě S T A LIBEREC INFORMACE. pro jednání zastupitelstva města dne Plnění usnesení rady města za měsíc leden 2011 M A G I S T R Á T M Ě S T A LIBEREC INFORMACE pro jednání zastupitelstva města dne 17. 2. 2011 Plnění usnesení rady města za měsíc leden 2011 Předkládá: Miroslav Křepel, pověřen zastupováním funkce tajemníka

Více

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011 USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011 USNESENÍ Č. 180/2011 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body: II. Záměry prodeje a ceny pozemků 1. Rada města ne záměr prodeje

Více

USNESENÍ Z 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 7. 10. 2003

USNESENÍ Z 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 7. 10. 2003 USNESENÍ Z 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 7. 10. 2003 USNESENÍ Č. 476/03 Stížnost na postup Komise pro výběrová řízení s postupem Komise pro výběrová řízení dne 3. 9. 2003 při vyřazení zájemců

Více

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 3. 2008

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 3. 2008 USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 3. 2008 USNESENÍ Č. 132/08 Majetkoprávní operace Odbor rozvojových projektů souhlasí s majetkoprávní operací pod bodem: I. Výkup souhlasí s výkupem

Více

USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 20. 3. 2007

USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 20. 3. 2007 USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 20. 3. 2007 USNESENÍ Č. 156/07 Centrum vzdělanosti Libereckého kraje: Návrh na změnu usnesení č. 453/06 záměr snížení základního kapitálu společnosti

Více

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 2. 2009

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 2. 2009 USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 2. 2009 USNESENÍ Č. 60/09 Zelené srdce Liberec úpravy lesních cest 1. výsledek výběrového řízení dodavatele stavební části na projekt Zelené srdce

Více

USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 9. 1. 2007

USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 9. 1. 2007 USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 9. 1. 2007 USNESENÍ Č. 1/07 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů majetkoprávní operaci pod bodem I. Záměr daru, s majetkoprávní operací

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Usnesení č. 195/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 11. 2008 USNESENÍ Č. 602/08 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů Rada po projednání majetkoprávní operaci pod bodem: I. Bezúplatný

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 21. 3. 2006

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 21. 3. 2006 USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 21. 3. 2006 USNESENÍ Č. 135/06 Majetkoprávní operace Odbor rozvojových projektů majetkoprávní operaci bod bodem I. Změna usnesení, s majetkoprávní

Více

USNESENÍ ZE 7. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ ZE 7. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ ZE 7. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 5. 4. 2005 USNESENÍ Č. 192/05 Majetkoprávní operace, výkup nemovitostí od paní Lískovcové a pana Nováka s výkupem domu č. p. 387 včetně příslušenství

Více

USNESENÍ Z 6. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 17. 7. 2012

USNESENÍ Z 6. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 17. 7. 2012 USNESENÍ Z 6. MIMOŘÁDNÉ SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 17. 7. 2012 USNESENÍ Č. 598/2012 Havárie střechy tělocvičny ZŠ Sokolovská výběr dodavatele stavebních prací na akci ZŠ Sokolovská - oprava

Více

USNESENÍ Z 9. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 27. 10. 2011

USNESENÍ Z 9. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 27. 10. 2011 USNESENÍ Z 9. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 27. 10. 2011 USNESENÍ Č. 211/2011 Mateřská škola, Liberec, Gagarinova 788/9, příspěvková organizace - změna užívání školní jídelny - výdejny

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A

M A G I S T R Á T M Ě S T A M A G I S T R Á T M Ě S T A LIBEREC INFORMACE pro jednání zastupitelstva města dne 31. 3. 2011 Plnění usnesení rady města za měsíc únor 2011 Předkládá: Miroslav Křepel pověřený zastupováním tajemníka MML

Více

USNESENÍ Z 13. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 25. 8. 2009

USNESENÍ Z 13. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 25. 8. 2009 USNESENÍ Z 13. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 25. 8. 2009 USNESENÍ Č. 436/09 Majetkoprávní operace - odbor rozvojových projektů souhlasí s majetkoprávními operacemi pod body: I. Nájem a prodej

Více

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 6. 2008

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 6. 2008 USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 6. 2008 USNESENÍ Č. 304/08 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body: I. Záměr prodeje a cena pozemků 1. záměr prodeje pozemku p.

Více

USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015

USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015 USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015 USNESENÍ Č. 83/2015 Majetkoprávní operace MO Lbc Vratislavice n/n schvaluje majetkoprávní operace pod body: I. Záměr prodeje pozemků 1. schvaluje

Více

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 11. 2. 2003

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 11. 2. 2003 USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 11. 2. 2003 USNESENÍ Č. 50/03 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body VI. a IX. majetkoprávní operace Vratislavice nad Nisou - věcná

Více

USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 23. 9. 2003 USNESENÍ Č. 437/03 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body I., II., III., IX. majetkoprávní operace Vratislavice nad Nisou

Více

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 15. 12. 2011 USNESENÍ Č. 252/2011 Uzavření smlouvy o poskytnutí dotace na zajištění provozu stanoviště na recyklovatelné odpady v ulicích

Více

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 04. 06. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen

Více

USNESENÍ Z 3. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 3. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 3. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 15. 12. 2010 USNESENÍ Č. 736/2010 Veřejná zakázka Revitalizace Soukenného náměstí - realizace - návrh na zrušení zadávacího řízení zrušení

Více

USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 8. 9. 2011 USNESENÍ Č. 169/2011 Volba zástupce obce na mimořádnou valnou hromadu společnosti KNL, a.s. deleguje Bc. Martinu Rosenbergovou,

Více

USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 20. 3. 2012

USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 20. 3. 2012 USNESENÍ Z 6. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 20. 3. 2012 USNESENÍ Č. 182/2012 Projekt EPC - energetické úspory vybraných školských zařízení, schválení dodatku č. 2 ke Smlouvě o poskytování energetických

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 5. 12. 2006

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 5. 12. 2006 USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 5. 12. 2006 USNESENÍ Č. 584/06 Majetkoprávní operace Odbor rozvojových projektů I. Prodej pozemku s předloženým návrhem prodeje pozemku p. č. 878/1

Více

USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 10. 10. 2006 USNESENÍ Č. 516/06 Dokončení areálu Městského stadionu v Liberci 1. s předloženým záměrem na dokončení areálu Městského stadionu v

Více

USNESENÍ 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 10. 2011 USNESENÍ Č. 689/2011 Majetkoprávní operace MO Vratislavice n. N. majetkoprávní operace pod body: I. Záměr prodeje budovy záměr prodeje

Více

USNESENÍ Z 6. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 6. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 6. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 27. 10. 2010 USNESENÍ Č. 664/2010 Realizace projektu rekonstrukce hřiště v Kateřinkách - realizaci projektu Pionýrské skupiny Františkov,

Více

USNESENÍ Z 12. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 5. 9. 2006

USNESENÍ Z 12. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 5. 9. 2006 USNESENÍ Z 12. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 5. 9. 2006 USNESENÍ Č. 453/06 Návrh na přijetí záměru snížení základního jmění společnosti LVT a. s. jako jediný akcionář při výkonu působnosti

Více

Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 14. 05. 2018 Přítomni: Omluveni: Lukáš Pohanka starosta Lenka Tarabová člen rady Mgr. Vladimíra Hoření člen rady Ing.

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 25. 4. 2013 USNESENÍ Č. 63/2013 Změna čl. IV. bod 9 Jednacího řádu Zastupitelstva města Liberec Rada města po projednání Změnu čl. IV.

Více

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 15. 6. 2010

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 15. 6. 2010 USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 15. 6. 2010 USNESENÍ Č. 382/2010 MŠ DOMINO s.r.o. - žádost o úpravu identifikace bere na vě domí změnu v označení společnosti uvedené v uzavřené

Více

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 3. 2004 USNESENÍ Č. 102/04 Majetkoprávní operace nájem a výpůjčka pozemků, výpůjčka pozemku, změna usnesení majetkoprávní operace pod body: I.

Více

USNESENÍ Z 10. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 10. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 10. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1. 6. 2010 USNESENÍ Č. 344/2010 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů majetkoprávní operace pod bodem : I. Výpůjčka pozemků souhlasí

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 3. 2010 USNESENÍ Č. 112/2010 Rezignace člena komise pro investice a výběr investorů odvolává pana Jana Zajíce, bytem V Horkách 92, 460 07 Liberec

Více

USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 19. 4. 2005

USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 19. 4. 2005 USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 19. 4. 2005 USNESENÍ Č. 208/05 Přijetí individuální dotace z Ministerstva financí ČR na akci Rekonstrukce a dostavba areálu Městského stadionu v

Více

USNESENÍ Z 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC KONANÉHO DNE 9. 9. 2008 USNESENÍ Č. 473/08 Metropolitní síť Zajištění smluvních vztahů a definice pravidel přístupů do objektů návrh postupu při zajištění smluvních

Více

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 2. 2004 USNESENÍ Č. 51/04 Majetkoprávní operace nájem pozemků, věcné břemeno, výjimka z Interního předpisu, záměr majetkoprávní operace pod body

Více

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.10.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3053/R/301017: předložený

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 12. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 18. 06. 2018 Usnesení č. 222/06/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání schvaluje

Více

USNESENÍ ZE 7. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 22. 4. 2003

USNESENÍ ZE 7. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 22. 4. 2003 USNESENÍ ZE 7. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 22. 4. 2003 USNESENÍ Č. 170/03 Majetkoprávní operace s majetkoprávními operacemi pod body I., II., III., IV. Ing. Evě Kočárkové, náměstkyni primátora,

Více

USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 27. 1. 2004

USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 27. 1. 2004 USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 27. 1. 2004 USNESENÍ Č. 1/04 Návrh na volbu do funkce přísedící Okresního soudu v Liberci Zastupitelstvo města po projednání zvolilo Danuši

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A

M A G I S T R Á T M Ě S T A M A G I S T R Á T M Ě S T A LIBEREC INFORMACE pro jednání zastupitelstva města dne 26. 11. 2009 Plnění usnesení rady města za měsíc říjen 2009 Předkládá: JUDr. Marek Řeháček, tajemník MML Zpracovala: Anna

Více

USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 30. 9. 2003 USNESENÍ Č. 110/03 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace uvedené pod body I. VI.: I. Prodej budov po jednotlivých bytových

Více

Usnesení. z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 26.10.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 405/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Lenku

Více

USNESENÍ Z 9. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 9. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE USNESENÍ Z 9. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 2. 5. 2012 USNESENÍ Č. 342/2012 SVS a.s. - Nájemní smlouvy na vodohospodářské stavby a) uzavření nájemní smlouvy na vodohospodářskou stavbu vedenou pod

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

USNESENÍ Z 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 15. 9. 2009 USNESENÍ Č. 508/09 Majetkoprávní operace - odbor rozvojových projektů majetkoprávní operace pod body : I. Nájem Rada města dle předloženého

Více

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 19. 03. 2018 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen rady Ing. Vladislav

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 10. 10. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A

M A G I S T R Á T M Ě S T A M A G I S T R Á T M Ě S T A LIBEREC INFORMACE pro jednání zastupitelstva města dne 28. 2. 2013 Plnění usnesení rady města za měsíc leden 2013 Předkládá: Ing. Jindřich Fadrhonc, tajemník MML Zpracovala:

Více

USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 1. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 13. 1. 2004 USNESENÍ Č. 1/04 Majetkoprávní operace souhlasí s majetkoprávními operacemi pod body I. Prodej budov a II. Změna usnesení Ing. Evě Kočárkové,

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 3. 2003 USNESENÍ Č. 77/03 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body V., VI., VII., VIII. a XIV. majetkoprávní operace Vratislavice

Více

USNESENÍ Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 24.6.2010 USNESENÍ Č. 133/10 Refinancování stávajících závazků - splátka úvěrů PPF banky 1) jednorázovou splátku a) zůstatku úvěru poskytnutého

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - VRATISLAVICE N.N. ZASTUPITELSTVO MĚSTA LIBEREC 15. 12. 2011 III. MAJETKOPRÁVNÍ OPERACE MO LIBEREC - VRATISLAVICE N.N. NÁVRHY USNESENÍ: 1. Prodej Pozemků 1. Zastupitelstvo města

Více

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.2.2011

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.2.2011 USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.2.2011 USNESENÍ Č. 72/2011 Majetkoprávní operace s c h v a l u j e majetkoprávní operace pod body: VI. Záměr výkupu pozemku Rada města záměr výkupu

Více

USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 26. 9. 2013

USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 26. 9. 2013 USNESENÍ Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 26. 9. 2013 USNESENÍ Č. 165/2013 Doporučení postupu určenému zastupiteli při vyhodnocení výsledků projednání a návrhu rozhodnutí o námitkách

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE U S N E S E N Í Z 03. MIMOŘÁDNÉ ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 01. 08. 2018 Usnesení č. 250/08/2018 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 28. 4. 2011 USNESENÍ Č. 72/2011 Volba primátora Statutárního města Liberec v souladu s 84, odst. 2 písm. m) zákona č. 128/2000 Sb., o

Více

Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 07. 01. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Vladislav Krušina - místostarosta Mgr. Libor

Více

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. N Á V R H P R O G R A M U

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. N Á V R H P R O G R A M U Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. N Á V R H P R O G R A M U 3. schůze Rady města České Budějovice konané dne 10. února 2010 od 10:00

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne : 31.1. 2008 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace - Odbor rozvojových projektů: Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA LIBEREC 25. 6. 2009

ZASTUPITELSTVO MĚSTA LIBEREC 25. 6. 2009 MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - VRATISLAVICE N.N. ZASTUPITELSTVO MĚSTA LIBEREC 25. 6. 2009 IV. MAJETKOPRÁVNÍ OPERACE MO LIBEREC - VRATISLAVICE N.N. NÁVRHY USNESENÍ: 1. Prodloužení doby splatnosti doplatku kupní

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 74. schůze Rady města Kojetína, konané 27. března 2018, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 08. zasedání zastupitelstva města dne: 29.09.2016 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: Městský obvod Liberec

Více

12. VÝPIS Z USNESENÍ

12. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 12. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 17.06.2008 336/2008 12. ZM V odvolává Ing. Petra Mrázka z funkce místostarosty,

Více

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1. 6. 2004

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1. 6. 2004 USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1. 6. 2004 USNESENÍ Č. 294/04 Odvolání člena správní rady Ekofondu souhlasí s odvoláním člena správní rady Ekofondum Mgr. Jana Korytáře z funkce

Více

USNESENÍ Z 2.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 22.12.2010

USNESENÍ Z 2.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 22.12.2010 USNESENÍ Z 2.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 22.12.2010 USNESENÍ Č. 238/10 Návrh rozpočtu Statutárního města Liberec a řízených organizací na rok 2011 a návrh plánu hospodářské činnosti

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-16/2019 Datum jednání: 27.05.2019 2) Program jednání (USN-R4-291/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Vyvěšení záměru na pronájem nebytového

Více

Usnesení. Předložený program zasedání zastupitelstva města.

Usnesení. Předložený program zasedání zastupitelstva města. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 22.10.2012 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 15 členů

Více

Z Á P I S Z 3. MIMOŘÁDNÉ ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 3. MIMOŘÁDNÉ ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 3. MIMOŘÁDNÉ ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 01. 08. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Lenka Tarabová člen rady Ing. Vladislav Krušina

Více

Z Á P I S Z 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 24. 09. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen

Více

USNESENÍ Z 19. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 19. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 19. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 15. 11. 2005 USNESENÍ Č. 644/05 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů výpůjčky, změna usnesení, směna, prodej, bezúplatný převod pozemku

Více

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 26. jednání rady města dne 19.03.2012 v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/26/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 26. jednání rady města Bod programu 1.

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 9. 2007

USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 9. 2007 USNESENÍ ZE 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 9. 2007 USNESENÍ Č. 442/07 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů majetkoprávní operaci pod bodem: I. Výpůjčka: Rada města výpůjčku

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 10. 2007

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 10. 2007 USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 10. 2007 USNESENÍ Č. 495/07 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů majetkoprávní operace pod body: I. Záměr prodeje: předložený záměr

Více

USNESENÍ 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 20. 9. 2011

USNESENÍ 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 20. 9. 2011 USNESENÍ 15. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 20. 9. 2011 USNESENÍ Č. 654/2011 Žádost Bytového družstva LB Tyršova se změnami zástavních smluv souhlasí se zřízením zástavního práva k bytovým objektům

Více

USNESENÍ Z 5. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 24. 5. 2011

USNESENÍ Z 5. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 24. 5. 2011 USNESENÍ Z 5. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 24. 5. 2011 USNESENÍ Č. 382/2011 Zřízení komise pro veřejné zakázky z ř izuje komisi pro veřejné zakázky, vydává Statut komise pro veřejné

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 6. 9. 2012

USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 6. 9. 2012 USNESENÍ Z 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 6. 9. 2012 USNESENÍ Č. 175/2012 Majetkoprávní operace I. Prodej bytové jednotky nájemníkovi Zastupitelstvo města prodej bytové jednotky

Více

USNESENÍ ZE 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ ZE 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ ZE 3. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 16. 2. 2010 USNESENÍ Č. 76/2010 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů I. Výpůjčka 1. Rada města dle předloženého návrhu výpůjčku stavby

Více

USNESENÍ Z 10. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 19. 5. 2009

USNESENÍ Z 10. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 19. 5. 2009 USNESENÍ Z 10. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 19. 5. 2009 USNESENÍ Č. 260/09 Majetkoprávní operace odbor rozvojových projektů majetkoprávní operaci pod bodem: I. Věcné břemeno souhlasí s uzavřením

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

S B Í R K A U S N E S E N Í

S B Í R K A U S N E S E N Í R o č n í k 2 0 1 4 S B Í R K A města Mladá Boleslav ve volebním období 2010-2014 Číslo 153 Vydána dne 28.2.2014 Obsah: Usnesení zastupitelstva města 5015. Zpráva o tvorbě a čerpání rozpočtu města Mladá

Více

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Jitka Píšová. Bc. David Novotný, vedoucí odboru technické právy veřejného majetku

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Ing. Jitka Píšová. Bc. David Novotný, vedoucí odboru technické právy veřejného majetku S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 14. zasedání zastupitelstva města dne: 4. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Věc: Cyklostezka Jungmannova - majetkoprávní vypořádání Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Jitka

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 18. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 07. 11. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady

Více

USNESENÍ Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 4. 5. 2004 USNESENÍ Č. 229/04 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body III. MO Vratislavice nad Nisou: III. Věcné břemeno: zřízení věcného

Více

Z Á P I S Z 8. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 8. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 8. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 23. 04. 2018 Přítomni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen rady Mgr.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 11.2012 Bod pořadu jednání: Věc: : Majetkoprávní operace odbor strategického rozvoje a dotací Zpracoval: Irena Weinerová

Více

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09

U S N E S E N Í R 1475/10-09. schvaluje termíny svatebních obřadů na rok 2010, a to každou sobotu v měsíci. R 1476/10-09 U S N E S E N Í z 64. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 21. října 2009 ve 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

USNESENÍ Z 18. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 15. 10. 2013

USNESENÍ Z 18. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 15. 10. 2013 USNESENÍ Z 18. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 15. 10. 2013 USNESENÍ Č. 767/2013 Rozhodnutí zadavatele o zrušení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu - nákup osobního automobilu pro městskou

Více

USNESENÍ Z 5. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 5. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE USNESENÍ Z 5. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 4. 3. 2014 USNESENÍ Č. 190/2014 Návrh Komisionářské smlouvy mezi Statutárním městem Liberec a Květou Vinklátovou uzavření Komisionářské smlouvy mezi

Více