Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer"

Transkript

1 Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer D Babyleo TN500 je první IncuWarmer společnosti Dräger zajišťující optimální regulaci teploty pro novorozence při otevřené péči, uzavřené péči a při přechodu mezi těmito typy péče. Tento přístroj s kombinací tří zdrojů tepla chrání naše malé pacienty tak, že mohou růst, a zároveň Vám usnadňuje práci a umožňuje rychlý a komfortní přístup k dítěti.

2 02 Dräger Babyleo TN500 Výhody Nové vymezení regulace teploty Uchování stabilní teploty Babyleo je první IncuWarmer společnosti Dräger poskytující optimální zahřívání jako inkubátor, jako tepelný zářič a v průběhu přechodu mezi uzavřenou a otevřenou péčí. Konvekční vyhřívač, dvojitý tepelný zářič a vyhřívaná matrace jsou synchronizovány pro uchování stabilní teploty, čímž se zabrání ztrátě tepla a přehřátí. Konvekční vyhřívač se aktivuje na nízké úrovni, zatímco tepelný zářič běží tak, že když se rozhodnete změnit režim, přechod se může uskutečnit okamžitě, a zajišťuje Vám rychlý přístup, aniž byste se museli potýkat se ztrátou tepla. Pokročilé režimy terapie zahřívání, odvykání a ochlazování Vám umožní se soustředit na pacienta. Uzavřený zvlhčovací systém Vám umožňuje nastavit hodnotu vlhkosti do 99 % relativní vlhkosti v manuálním režimu, nebo můžete použít automatický režim. Usnadnění a zefektivnění Vaší práce Konstrukce krytu umožňuje jeho otevření pouhým jedním prstem a zajišťuje mimořádně rychlý a snadný přístup. Velké porty na ruce Vám umožňují dosah do celé plochy lůžka. Proměnné nastavení výšky zajišťuje komfortní pracovní prostor a umožňuje matkám být blíže svým dětem, i když sedí na kolečkovém křesle. Po displeji můžete intuitivně navigovat pomocí snadno ovladatelného uživatelského rozhraní a koncepce obsluhy dotknout se-otočitpotvrdit společnosti Dräger. Přístroj je vybaven automatickými režimy, takže máte více času zaměřit se na dítě namísto na přístroj. Druhá nejlepší věc po děloze Přístroj Babyleo je navržen s myšlenkou na rozvoj dítěte a má velmi nízkou úroveň provozního hluku, dále monitoruje světlo a hluk v pacientském prostoru. Takto víte o expozici dítěte potenciálně škodlivým stimulům a můžete reagovat a omezit tyto stresory. Bezpečně integrovaná funkce zvukové stimulace Vám poskytuje možnost přehrát tlukot srdce nebo hlas maminky k ukonejšení a stabilizaci dítěte. Přívětivá péče zaměřená na rodinu Přívětivý design přístroje, velký variabilní rozsah výškového nastavení a další prvky umožňují rodičům dostat se komfortně blíže k dítěti a cítit při návštěvě, že je rodina vítána. Vyhrazené a osobním potřebám přizpůsobené Zobrazení pro rodinu jasně zobrazuje stav terapie dítěte a jeho pokrok, a proto jej lze snadno na první pohled pochopit vše v rámci úsilí pomoci se začleněním rodičů do procesu péče. Vytvořeno s myšlenkou na prevenci infekce Hladké povrchy přístroje a omezené množství součástí k demontáži činí čištění rychlým a snadným. Zcela uzavřený zvlhčovací systém a skutečnost, že zvlhčování se provádí parou z vařící vody, eliminuje riziko vstupu mikrobů do systému. Režim automatického čištění zvlhčovače zahřívá zbývající vodu v zásobníku zvlhčovače, dokud není čistý a prázdný, když se zařízení nepoužívá.

3 Dräger Babyleo TN Součásti systému Vyhřívaná matrace (volitelně) D Vyhřívaná matrace je k dispozici pro další zahřívání pacienta odspodu (velikost 450 x 690 x 40 mm/17,72 x 27,17 x 1,57 in). Materiál je prostupný pro rentgenové záření a lze použít rentgenovací zásuvku. Automatický režim reguluje teplotu vyhřívané matrace a lze jej používat v otevřené i uzavřené péči. D Balíček AutoThermo (volitelně) Je zahrnuto tolerování ochlazení, zahřívání a odvykání. Režim ochlazování plně podporuje terapii s externími chladicími prostředky. Všechny tepelné zdroje se vypnou a umožní Vám pokračovat v monitorování a sledování trendů kožní teploty i v regulaci zvlhčování a kyslíku. Režim zahřívání reguluje zahřívání pacienta v definovaných teplotních krocích a intervalech. Režim odvykání snižuje teplotu vzduchu v řízených krocích a intervalech při monitorování teploty kůže k automatickému odvykání dítěte od inkubátoru. Integrovaná váha (volitelně) D Elektronická váha je do přístroje Babyleo hladce integrovaná a hodnoty měření a trendy se zobrazují na obrazovce. K dispozici je standardní váha a certifikovaná váha, odpovídající požadavkům NAWI. D Balíček pro vývojovou péči (volitelně) Obsahuje komponenty pro podporu vašich postupů vývojové péče. Integrovaný reproduktor v senzorické stěně lze připojit k libovolnému přehrávači MP3 nebo k mobilnímu telefonu audio kabelem (3,5mm audio zdířka) a umožňuje Vám do pacientského prostoru začlenit zvukovou stimulaci, například zvuk hlasu nebo tlukot srdce matky. Senzory v pacientském prostoru měří úroveň světla a hluku v pacientském prostoru přímo u dítěte a trendy se zobrazují na uživatelském rozhraní.

4 04 Dräger Babyleo TN500 Součásti systému Regulace kyslíku v pacientském prostoru (volitelně) D Obohacování kyslíkem se servoovládáním se uskutečňuje v uzavřeném pacientském prostoru připojením na centrální rozvod plynu nebo kyslíkové lahve na terapeutické jednotce. Integrovaný kyslíkový senzor s technologií příští generace byl vyvinut v souladu s mezinárodními regulačními požadavky a s klíčovou kompetencí společnosti Dräger. Senzor Oxycell O2 je založen na principu elektrochemické technologie. Zásuvka (volitelně) D Integrovaná zásuvka umožňuje uložení všech věcí, které potřebujete k péči o pacienta. Otvírá se dopředu, což poskytuje nejlepší přístup, když jsou postranní přístupové panely složeny dolů. Zásuvka je uzamykatelná a je v ní vložka pro snadné uspořádání věcí. Držák tlakových lahví (volitelně) D Rychloupínací držák Vám umožňuje umístit tlakové lahve (jednu s kyslíkem a jednu se vzduchem) na podvozek.

5 Dräger Babyleo TN Příslušenství Senzory pro měření kožní teploty MT Senzory pro měření teploty Dräger pomáhají zajistit bezpečné odečty teploty. Kryty senzorů jako care-for-me podporují stabilní polohu teplotního senzoru, zatímco hydrogel chrání nevyzrálou kůži pacienta. Kryt inkubátoru D Speciálně konstruovaný kryt inkubátoru chrání novorozence před jasným světlem a pomáhá implementovat rytmus dne a noci. Kryt pro fototerapii umožňuje provádět fototerapii bez rušení ostatních pacientů v místnosti. Matrace Softbed D Díky jádru z viskoelastické pěny zvyšuje matrace Dräger Softbed pohodlí pacienta. Konstrukční provedení bere v úvahu speciální potřeby citlivé nevyzrálé kůže. Měkký materiál minimalizuje ztráty tepla vedením, což pomáhá přispívat k pozitivnímu vývoji dítěte, protože se lze vyhnout chladovému stresu. Víceúčelový držák D Držák je upevněn na podpěře lůžka a poskytuje závěs k zavěšování předmětů přímo nad pacienta. Zavěšovat můžete například hadičky pro výživu, podpůrné prvky pro léčbu defektu břišní stěny atd.

6 06 Dräger Babyleo TN500 Související produkty Dräger Babylog VN500 D Pro generace, které přijdou. Babylog VN500 kombinuje naše léta zkušeností s nejnovější technologií. Výsledkem je kompletní, integrované řešení ventilace pro ty nejmenší pacienty. Postupme k novým hranicím dneška a buďme připraveni na zítřejší vývoj. BiliLux D BiliLux je kompaktní a lehký fototerapeutický LED systém k léčbě nekonjugované hyperbilirubinémie u novorozenců. Poskytuje vynikající fototerapeutický výkon, individualizovanou léčbu s možností elektronické dokumentace a flexibilitu pro bezproblémové začlenění do prakticky každého pracoviště. Bilirubinometr Dräger JM-105 D S bilirubinometrem Dräger JM-105 získáte stálou kvalitu měření a nákladovou efektivitu po celou dobu životnosti přístroje. Dosáhnete optimální účinnosti vašeho programu pro léčbu novorozenecké žloutenky, což vám pomůže ušetřit čas i peníze a přitom můžete poskytovat péči na výjimečné úrovni. Dräger VarioLux D Dräger VarioLux poskytuje pohodlné a vysoce efektivní vyšetřovací světlo s měnitelnou intenzitou. Bylo navrženo speciálně pro použití v prostředí intenzivní péče o novorozence. Je vyrobeno pro používání jednou rukou a umožňuje nastavitelnou úpravu barev a funkci ztlumení světla.

7 Dräger Babyleo TN Technické údaje Okolní podmínky během provozu Hodnoty Teplota 20 až 35 C (68 až 95 F) Okolní tlak 620 až hpa (9,0 až 16,0 psi) Relativní vlhkost 20 až 95 %, nekondenzující Napájecí zdroj Přípojka pro napájení ze sítě 100 V až 240 V; 50/60 Hz Maximální příkon W Rozměry Přístroj (šířka x hloubka) mm x 690 mm (45,43 in x 27,17 in) Výška (se zavřeným krytem) až mm (72,83 až 88,58 in) Rozsah nastavení výšky 400 mm (15,75 in) Elektrické nastavení výšky pro optimální přizpůsobení klinickým uživatelům Hmotnost <140 kg (308,6 lb) (bez volitelných položek a příslušenství) Plocha matrace 450 mm x 690 mm (17,72 in x 27,17 in) Rozsah nastavení matrace 90 mm (3,54 in) Náklon rámu matrace Mechanismus elektrického plynulého nastavení náklonu rámu matrace (do 13 ) po obou stranách a nastavení výšky lůžka Výška postranní stěny 205 mm (8,07 in) s rámem matrace ve spodní pozici Rentgenová zásuvka 464 mm x 379 mm (18,27 in x 14,92 in) Pro větší formáty filmu odstraňte rentgenovací zásuvku a vložte detektor. Rám přístupný zvenčí pro pořizování rentgenových snímků bez rušení pacienta. Displej 264 mm (10,4 in) barevná dotyková obrazovka Provozní režimy Zobrazení měřených hodnot Regulace teploty vzduchu Rozsah nastavení 20 až 39 C (68 až 102,2 F) <28 C (82,4 F), po potvrzení >37 C (98,6 F), po potvrzení Rozsah měření 13 až 45 C (55,4 až 113 F) Tepelný zářič se 2 vyhřívacími prvky pro optimální a rovnoměrnou distribuci tepla v oblasti matrace, automatické přizpůsobení tepelného zářiče při naklonění matrace Rozsah nastavení Vypnuto, 10 % až 100 % Režim předehřívání: 100 % 3 minuty 60 % 11,5 minut 30 % do změny nastavení Regulace kožní teploty Rozsah nastavení 34 až 38 C (93,2 až 100,4 F) >37 C (98,6 F), po potvrzení 13 až 43 C (55,4 až 109,4 F) Monitoring kožní teploty 2 teplotní senzory pro centrální a periferní kožní teplotu, grafické zobrazení kožní teploty Provozní režim Zobrazení měřených hodnot Vyhřívaná matrace (volitelně) Propustná pro rentgenové záření, lze použít rentgenovací zásuvku k pořizování rentgenových snímků Rozsah nastavení Vypnuto, 35 až 39 C (95 až 102 F), AUTO Regulace zvlhčovače Uzavřený servo zvlhčovací systém s externím zásobníkem na vodu, var a odpařování destilované vody Aquadest.

8 08 Dräger Babyleo TN500 Technické údaje Držák na vak s vodou na zadní straně hlavního sloupku. Normální rozsah měření: 30 % až 99 % relativní vlhkost Rozsah nastavení: Vypnuto, 30 % až 99 % relativní vlhkost v krocích po 1 %, AUTO Regulace kyslíku (volitelně) Obohacování kyslíkem se servoovládáním v pacientském prostoru s připojením na centrální zdroj O2 a/nebo k tlakové lahvi s O2 na přístroji Rozsah měření Normální rozsah: 18 až 65 obj. % Rozšířený rozsah: 66 až 99 obj. % Nepřesnost měření v normálním rozsahu: ± (2,5 obj. % + 2,5 % z odečtu) Doba nárůstu O2 z 21 na 65 obj. % <10 minut Rychlost průtoku nad povrchem matrace 10 cm/s (3,94 in/s) (s horizontálním rámem matrace a teplotou vzduchu 36 C (96,8 F)) Provozní hluk v pacientském prostoru Typicky 40 db(a), měřeno bez aplikace kyslíku Měření hlučnosti v pacientském prostoru (volitelně) Rozsah měření 40 až 99 db(a) Měření světla v pacientském prostoru (volitelně) Rozsah měření 3 až 999 lux (1 až 93 fc) Váha (volitelně) Rozsah vážení (včetně táry): 200 až g (0,44 až 22 lb) Čistá hmotnost: <= 5 kg (11 lb) Rozsah zobrazení: 0 až g (0 až 22 lb 2 oz) Rozlišení (verze NAWI): 10 g (0,011 lb) Rozlišení (standardní verze): 1 gram (1 oz) Ergonomický přístup k pacientovi Podrobnosti Vrchní kryt Rychlé a snadné mechanické otvírání a zavírání krytu, nezávislé napájení, rovněž možné když je přístroj vypnutý, měkké zavírání, doba otvírání obvykle < 2 s 5 portů na ruce 2 velké porty na ruce po stranách k přístupu do celé oblasti matrace a další port na ruce na přední straně 2 postranní přístupové panely a přední přístupový panel Svěšení všech přístupových panelů pro přístup k pacientovi při léčebných zákrocích a primární péči. Vytažení podpěry lůžka pro léčebné postupy a umožnění úzkého kontaktu rodičů s dítětem. 10 průchodek Dvojité průchodky ve všech rozích a jednoduché průchodky na přední a zadní straně pacientského prostoru. Další funkce Podrobnosti Náhledy Hlavní stránka, monitoring teploty, vývojová péče, zobrazení pro rodinu Grafické a tabulkové zobrazení trendů 2 hodiny až 7 dní pro teploty, vyhřívání, měření hladiny hluku a světla, hmotnost, události Zámek Obrazovka, nastavení výšky, naklonění lůžka, zajištění proti neúmyslné změně nastavení Časovač Stopky a časovač APGAR s alarmem po 1 min, 5 min, 10 min. ClearView Správa kondenzace, pro omezení kondenzace uvnitř krytu běží tepelný zářič na nízký výkon. Přechod Pohotovostní provoz mezi inkubátorem a tepelným zářičem pro zajištění rychlé změny provozního režimu bez ztráty tepla. Za provozu inkubátoru tepelný zářič běží na nízký výkon, za provozu tepelného zářiče je konvekční vyhřívač předehřátý.

9 Dräger Babyleo TN Technické údaje Správa alarmů Odstupňovaná hlasitost alarmů, automatické a proaktivní potlačení a zpoždění alarmů, audio pauza, automatické nastavení alarmových hranic (AutoSet), rozsah nastavení hlasitosti alarmu 50 až 70 db(a) Přehrávání zvukových souborů (volitelně) Připojení externího přehrávače MP3 nebo mobilního telefonu k přehrávání hudby nebo hlasu rodičů prostřednictvím zabudovaných reproduktorů, hlasitost je omezena na maximálně 55 db(a) bez ohledu na nastavení hlasitosti. Světlo Pracovní světlo (3 možnosti intenzity), noční světlo, náladové osvětlení (k dispozici je výběr ze 7 barev). Úložný prostor (volitelně) Uzamykatelná zásuvka s vložkou Konzoly pro monitory, IV pumpy, vyšetřovací světla a police lze namontovat na lišty na pravé a levé straně hlavního sloupku. Standardní lišty vpředu a vzadu pro montáž příslušenství a připojení k lůžku. Kolečka 4 dvojitá kolečka s aretačními brzdami, jedno lze zaareovat jako směrové kolečko pro přímý pohyb Ošetřování Snadné ošetřování přístroje, je třeba odmontovat pouze malý počet součástí, rovné povrchy, povrchová dezinfekce všech součástí Automatické čištění zvlhčovače Výměna dat a rozhraní Sériová rozhraní COM (Medibus.X Protocol), port USB, přivolání sestry, servisní port (RJ45) Materiály Podrobnosti Bisfenol A (BPA) Pacientský prostor přístroje (bez příslušenství) neobsahuje BPA Latex Přístroj (bez příslušenství) nemá žádné komponenty obsahující latex. Držák tlakových lahví (volitelně) Rychloupínací držák na tlakové lahve (1 kyslík a 1 vzduch) na podvozek max. celková výška 33 až 76 cm (12,99 až 29,92 in) max. průměr 10 až 14 cm (3,9 až 5,51 in)

10 10 Dräger Babyleo TN500 Ne všechny výrobky, funkce nebo služby jsou na prodej ve všech zemích. Zmiňované obchodní známky jsou registrovány pouze v určitých zemích a nemusí být nutně registrovány v zemích, v nichž je tento materiál zveřejněn. Aktuální stav naleznete na adrese SÍDLO SPOLEČNOSTI ČESKÁ REPUBLIKA Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Německo Dräger Medical s.r.o. Obchodní Čestlice Tel Fax recepcecz@draeger.com. Výrobce: Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Německo Příslušného regionálního obchodního zástupce najdete zde: Dräger - South East Europe Regional Management South East Europe Perfektastrasse 67 A-1230 Wien, Austria Tel Fax contactsee@draeger.com HQ PP Změny vyhrazeny 2018 Drägerwerk AG & Co. KGaA Poznámky

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky D-86399-2013 S bilirubinometrem Dräger JM-105 získáte stálou kvalitu měření a nákladovou efektivitu po celou dobu životnosti přístroje.

Více

Isolette 8000 plus Péče o novorozence v uzavřeném prostředí

Isolette 8000 plus Péče o novorozence v uzavřeném prostředí Isolette 8000 plus Péče o novorozence v uzavřeném prostředí D-7280-2016 Společnost Dräger určuje standard regulace teploty díky řadě technických funkcí, které zajišťují stabilní prostředí, v němž jsou

Více

Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky

Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky Výrobek řady Dräger Agila disponuje širokou škálou kompaktních a vysoce ergonomických konfigurací a zabírá minimum drahocenného prostoru v prostředí zdravotnické

Více

BiliLux Fototerapeutická LED lampa

BiliLux Fototerapeutická LED lampa BiliLux Fototerapeutická LED lampa D-12195-2016 BiliLux je kompaktní a lehký fototerapeutický LED systém k léčbě novorozenecké žloutenky. Poskytuje vynikající fototerapeutický výkon, individualizovanou

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Polaris 100/200 Operační světla

Polaris 100/200 Operační světla Polaris 100/200 Operační světla Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100/200 zajišťuje chladné světlo v přirozených barvách a s bohatým

Více

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Mobile Printer vytiskne výsledky dechových zkoušek na alkohol a testů na drogy přímo na místě Dokumentace výsledků Prostor pro vaše logo a

Více

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 D-8896-2011 Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 02 Co byste řekli prostornějšímu pracovišti? D-8853-2011 D-9093-2011 D-8803-2011 VELKÁ OČEKÁVÁNÍ Od zavedení anesteziologických přístrojů se na samotném principu

Více

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 D-46451-2012 Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 2 Jak Vám může ventilátor pomoci si usnadnit každodenní práci? D-46454-2012 D-11112-2010 Každý den se snažíte poskytovat svým pacientům tu nejlepší

Více

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 D-109185-2013 Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 2 Co byste řekli prostornějšímu pracovišti? D-9093-2011 D-8803-2011 NADĚJNÉ VYHLÍDKY Od zavedení anesteziologických přístrojů se na samotném principu jejich

Více

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Rychlý a spolehlivý, přesný a nevyžadující údržbu až dva roky: Přístroj Dräger Pac 3500 je ideálním řešením pro průmyslovou osobní detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku

Více

Bajonet Dräger X-plore Filtry

Bajonet Dräger X-plore Filtry Bajonet Dräger X-plore Filtry Řada pokrokových filtrů Dräger X-plore Bayonet je určena pro široké spektrum použití Spojuje moderní konstrukci s nízkým dechovým odporem Bajonetový filtr je umístěn na boku

Více

Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen

Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen Dräger PointGard 2100 Detection of toxic gases and oxygen Dräger PointGard 2100 je samostatný systém pro detekci plynů určený k trvalému monitorování prostoru na výskyt toxických plynů v ovzduší Mechanicky

Více

Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů

Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů Dräger PointGard 2200 Detekce hořlavých plynů Dräger PointGard 2200 je samostatný systém pro detekci plynů určený k trvalému monitorování prostoru na výskyt hořlavých plynů a par v ovzduší Mechanicky odolné

Více

Dräger X-plore 5500 Celoobličejová maska

Dräger X-plore 5500 Celoobličejová maska Dräger X-plore 5500 Celoobličejová maska V chemickém, kovozpracovatelském i automobilovém průmyslu, při stavbě lodí, v rámci dodavatelských řetězců i při recyklaci: Celoobličejová maska Dräger X-plore

Více

Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy

Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100 /200 poskytuje chladné světlo v přirozených barvách

Více

Dräger Interlock 7000 Alkoholový zámek zapalování vozidla

Dräger Interlock 7000 Alkoholový zámek zapalování vozidla Dräger Interlock 7000 Alkoholový zámek zapalování vozidla Dräger Interlock 7000 je přístroj pro měření alkoholu, který na základě výsledku dechové zkoušky zabrání řidiči, který je pod vlivem alkoholu,

Více

D Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300

D Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300 D-12984-2017 Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300 02 DRÄGER OXYLOG VE300 D-12729-2017 D-12866-2017 Nešetřili jsme úsilím šetřili jsme vás OBSTOJÍ I V NÁROČNÝCH SITUACÍCH Jsou situace, kdy

Více

Dräger X-plore 6530 Celoobličejová maska

Dräger X-plore 6530 Celoobličejová maska Dräger X-plore 6530 Celoobličejová maska Celoobličejová maska Dräger X-plore 6530 je nástupcem masek Panorama Nova RA a splňuje nejvyšší požadavky na kvalitu, spolehlivost a bezpečné usazení na obličej.

Více

Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky

Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky Stropní stativ Movita má zvlášť vysokou nosnost a bohaté možnosti vlastní konfigurace. Nabízí doslova neomezené možnosti nastavení horizontální i vertikální

Více

Dräger Linea Zdrojové jednotky

Dräger Linea Zdrojové jednotky Dräger Linea Zdrojové jednotky Kombinace flexibility a hospodárnosti s kompletní řadou lůžkových ramp podle potřeb uživatele pro zásobování elektřinou, plyny, IT a volitelně i s osvětlením, pro nejrůznější

Více

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů Rameno pro více monitorů Stropní rameno pro více monitorů umožňuje ergonomické uspořádání pracoviště a snadné a bezpečné polohování monitorů na hybridních operačních sálech. D-35581-2011 OPTIMÁLNÍ VYUŽITÍ

Více

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Přístroj Dräger Alcotest 5820 umožňuje profesionálním uživatelům provádět rychlé a přesné dechové zkoušky na alkohol Měřicí technika tohoto malého

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla Naše operační světlo poskytuje nejmodernější technologii: Světlo Dräger Polaris 600 výrazně usnadňuje běžnou práci svým intuitivním ovládáním a všestrannými možnostmi

Více

Dräger X-plore 6570 Celoobličejová maska

Dräger X-plore 6570 Celoobličejová maska Dräger X-plore 6570 Celoobličejová maska Dräger X-plore 6570 je vysoce pohodlná, silikonová celoobličejová maska používaná profesionály pro široké spektrum použití. Je pokračovatelem typu Panorama Nova

Více

Dräger Interlock 5000 Alkoholový zámek zapalování vozidla

Dräger Interlock 5000 Alkoholový zámek zapalování vozidla Dräger Interlock 5000 Alkoholový zámek zapalování vozidla Interlock 5000 je přístroj na měření alkoholu s funkcí imobilizéru. Po nekomplikované dechové zkoušce umožní bezpečně se zapojit do silniční dopravy.

Více

Dräger X-plore 6300 EPDM/PMMA Celoobličejová maska

Dräger X-plore 6300 EPDM/PMMA Celoobličejová maska Dräger X-plore 6300 EPDM/PMMA Celoobličejová maska Dräger X-plore 6300 je účinná a zároveň ekonomicky výhodná celoobličejová maska určená pro uživatele, kteří se chtějí vyhnout kompromisům ve věci pohodlí

Více

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Díky širokému spektru konfigurací a volitelných doplňků, ze kterých si můžete vybrat, a kompaktní, vysoce ergonomické konstrukci zabírají stropní stativy Dräger Agila

Více

Dräger X-plore 3300 a 3500 Polomaska

Dräger X-plore 3300 a 3500 Polomaska Dräger X-plore 3300 a 3500 Polomaska Dokonalá kombinace Moderní konstrukce a nízká hmotnost poskytují vynikající ochranu a pohodlí. Vyberte si cenově přijatelnou polomasku Dräger X-plore 3300 s nízkými

Více

Dräger Alcotest 6820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu

Dräger Alcotest 6820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Dräger Alcotest 6820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Ochrana silnic před opilými řidiči je nevyzpytatelná a vysoce stresující činnost. Společnost Dräger vyvinula přenosný přístroj Alcotest 6820 pro

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla D-17428-2014 Naše operační světlo poskytuje nejmodernější technologii: Světlo Dräger Polaris 600 výrazně usnadňuje běžnou práci svým intuitivním ovládáním a všestrannými

Více

Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky

Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky Typová řada univerzálních stropních stativů Dräger Movita obsahuje široké spektrum různých konfigurací a volitelných doplňků, z nichž si můžete vybírat. Tyto jednotky

Více

Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace

Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace D-128-2017 Jednoduchý a uživatelsky přívětivý přístroj Dräger Oxylog VE300 je zkonstruován tak, aby obstál v podmínkách záchranné služby ještě před příjezdem

Více

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Důležitou součástí sortimentu výrobků Savina 300 je příslušenství a spotřební materiál, testované na kompatibilitu, které urychlí a zjednoduší váš každodenní

Více

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu

Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Dräger Alcotest 5820 Přístroj pro měření alkoholu v dechu Přístroj Dräger Alcotest 5820 umožňuje profesionálním uživatelům provádět rychlé a přesné dechové zkoušky na alkohol Měřicí technika tohoto malého

Více

Dräger Bodyguard 1500 Varovné zařízení

Dräger Bodyguard 1500 Varovné zařízení Dräger Bodyguard 1500 Varovné zařízení Dräger Bodyguard 1500 je automatický bezdrátový systém PASS, který zvyšuje bezpečnost uživatele v potenciálně nebezpečných situacích. Systém upozorňuje na kolegy

Více

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Jak můžeme zajistit, abychom byli připraveni i v budoucnu? D-76319-2013 D-76325-2013 Rozhodnutí pro vysoce kvalitní ventilační terapii.

Více

Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo!

Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo! Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo! Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100 /200 poskytuje chladné světlo v přirozených barvách a

Více

Dräger PulmoVista 500 Ventilace na JIP a respirační monitoring

Dräger PulmoVista 500 Ventilace na JIP a respirační monitoring Dräger PulmoVista 500 Ventilace na JIP a respirační monitoring D-25283-2009 Zviditelněte ventilaci. Nechte sílu Elektrické Impedanční Tomografie (EIT) pracovat pro Vás a Vaše pacienty. Pomocí přístroje

Více

Konfigurační a vyhodnocovací software Software

Konfigurační a vyhodnocovací software Software Konfigurační a vyhodnocovací software Software D-30744-2015 D-30745-2015 Ukládání výsledků měření, profesionální konfigurace plynových detekčních přístrojů a sledování jejich stavu to vše je možné s programovým

Více

Dräger Testor 2500/3500 Měřící zařízení

Dräger Testor 2500/3500 Měřící zařízení Dräger Testor 2500/3500 Měřící zařízení Dräger Testor 2500/3500 je kompaktní zařízení pro statické zkoušky vzduchových dýchacích přístrojů, masek a protichemických ochranných obleků. Zkoušky jsou spolehlivé,

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje

Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje Nová řada Dräger X-plore 9000, navržená především pro průmyslové aplikace, poskytuje pohodlnou a spolehlivou ochranu dýchacích cest. Díky prvkům,

Více

Dräger HPS 3500 Systém ochrany hlavy

Dräger HPS 3500 Systém ochrany hlavy Dräger HPS 3500 Systém ochrany hlavy Dräger HPS 3500 profesionální záchranářská přilba určena pro dlouhodobé záchranné operace, pro hašení lesních požárů, na technické a lezecké zásahy, pro zásahy u dopravních

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA.

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 Proč Defensor PH15 a Defensor PH28?

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 2 Jak mohu dnes přijímat správná rozhodnutí? D-63267-2012 D-63090-2012 Obhajitelná rozhodnutí vyžadují širší spektrum možností Každodenní

Více

Air2Care. Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ

Air2Care. Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ Air2Care Komfort & prevence dekubitů PEČOVATELSTVÍ ZDRAVOTNICTVÍ PEČOVATELSTVÍ Air2Care Komfort, kvalita a prevence Variabilní systém Air2Care přináší komfortní řešení pro dlouhodobě hospitalizované klienty

Více

Dräger X-am 2500 Víceplynový detektor

Dräger X-am 2500 Víceplynový detektor Dräger X-am 2500 Víceplynový detektor Dräger X-am 2500 byl speciálně navržen k osobní ochraně. Přístroj pro detekci 1 až 4 plynů spolehlivě měří hořlavé plyny i páry a také O2, CO, H2S, NO2 a SO2. Spolehlivá

Více

Dräger X-am 5000 Víceplynový detektor

Dräger X-am 5000 Víceplynový detektor Dräger X-am 5000 Víceplynový detektor Dräger X-am 5000 patří do generace detektorů vyvinutých speciálně pro osobní monitorování plynů. Tento detektor pro měření 1 až 5 plynů spolehlivě měří hořlavé plyny,

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Komfortní Dveřní zavírače TS 73V TS 83 DORMA. Optimální rozměry Optimální funkce

Komfortní Dveřní zavírače TS 73V TS 83 DORMA. Optimální rozměry Optimální funkce Komfortní Dveřní zavírače DORMA TS 73V TS 83 Optimální rozměry Optimální funkce DORMA TS 73V DORMA TS 83 Komfortní Gleitschienen- Dveřní Türschließersystem zavírače Univerzální, vysoce kvalitní dveřní

Více

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790 Technické podmínky Technologie pro operační řízení operačních středisek Policie ČR a napojení na Národní informační

Více

Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky

Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky Most k efektivnější péči. Napájecí systém, který efektivněji splňuje požadavky pracoviště (na JIP, NJIP a v pokojích následné péče), zlepšuje přístup k Vašim pacientům

Více

Návod k obsluze Eagle Jumbo

Návod k obsluze Eagle Jumbo I N F O R M A Č N í K I O S K Y Návod k obsluze Eagle Jumbo W W W. P O W E R. C Z 1. Hlavní části informačního kiosku 1) Panel s reproduktory 2) Zobrazovací monitor s dotekovým senzorem 3) Výpad papíru

Více

D Šetrný k novorozenci, efektivní pro vás DRÄGER BILIRUBINOMETR JM-105

D Šetrný k novorozenci, efektivní pro vás DRÄGER BILIRUBINOMETR JM-105 D-94164-2013 Šetrný k novorozenci, efektivní pro vás DRÄGER BILIRUBINOMETR JM-105 02 Vyhodnocování rizika žloutenky bez traumatu D-94313-2013 D-7346-2009 I když se novorozenecká žloutenka nebo hyperbilirubinémie

Více

Dräger DrugTest 5000 Drogový tester

Dräger DrugTest 5000 Drogový tester Dräger DrugTest 5000 Drogový tester Už žádná práce s pipetou, kapkami a měření času: Odběr vzorku ústních tekutin je s pomocí Dräger DrugTest 5000 rychlý a snadný. Odebraný vzorek lze neprodleně analyzovat

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ Condair GS ZVLHČOVÁNÍ PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ SYSTÉMY. Condair GS Condair GS ZVLHČOVÁNÍ Condair GS venkovní provedení Condair GS vnitřní

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál

Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Testovací Kamera & Video Boreskop Provozní Manuál Před uvedením tohoto přístroje do provozu si velmi pečlivě přečtěte důležité bezpečnostní informace, které součástí obsahu tohoto provozního manuálu. Obsah..

Více

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Koncepce telefonů optipoint 500 umožňuje rychlý a jednoduchý přístup ke komfortním funkcím HiPath TM /Hicom. Pro obsluhu jsou

Více

Kompaktní rozváděče VN. s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A

Kompaktní rozváděče VN. s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A Kompaktní rozváděče VN s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A 1 Všeobecně Vzduchem izolované kompaktní rozváděče vn firmy Driescher jsou vhodné pro použití v kompaktních trafostanicích

Více

Vertikální nástěnný sloupek ADONIS

Vertikální nástěnný sloupek ADONIS Vertikální nástěnný sloupek ADONIS Adonis je nástěnná lůžková rampa určená pro kritické oblasti jako: jednotky intenzivní péče (JIP) novorozenecká oddělení jednotky intenzivního sledování pohotovostní

Více

KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 HCC-07.2

KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 HCC-07.2 KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 sestra-pacient KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 sestra-pacient Nabízí vysoce komfortní a přehledně uspořádané grafické uživatelské prostředí, spojené s jednoduchou obsluhou a ovládáním

Více

AR200 AR200. Vzduchová clona pro skrytou montáž do podhledu. 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev: 3 18 kw 2 Vodní ohřev

AR200 AR200. Vzduchová clona pro skrytou montáž do podhledu. 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev: 3 18 kw 2 Vodní ohřev AR200 Vzduchová clona pro skrytou montáž do podhledu Doporučená instalační výška 2,5 m * Skrytá montáž do podhledu Délky: 1, 1,5 a 2 m 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev: 3 18 kw 2 Vodní ohřev Použití AR200

Více

Rekuperační jednotky

Rekuperační jednotky Rekuperační jednotky Vysoká účinnost výměníku účinnosti jednotky a komfortu vnitřního prostředí je dosaženo koncepcí výměníku, v němž dochází k rekuperaci energie vnitřního a venkovního vzduchu a takto

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE TB01-3000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA TB01 3000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 72 TS 71

Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 72 TS 71 Pastorkové dveřní zavírače s ramínkem DORMA TS 83 TS 73V TS 7 TS 7 DORMA TS 73V DORMA TS 83 Komfortní Gleitschienendveřní Türschließersystem zavírače Univerzální, vysoce kvalitní dveřní zavírače se snadnou

Více

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého

Image 3. exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 exkluzivní design s řešením pro každého Image 3 Standard Image 3 Washable Image 3 XXL Přínosy Image 3 extra nízká poloha 28 cm 4 LINET Image 3 Extra

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BAX VDP51

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BAX VDP51 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BAX VDP51 OR-VDP-51 POPIS: Videotelefon určený pro jednu bytovou jednotku. Vhodný k montáži na rodinné domy, školy, školky, firmy, nemocnice,..aj. Funkce: - Funkce náhledu umožňuje kdykoliv

Více

Dräger REGARD 7000 Kontrolní a řídící systém

Dräger REGARD 7000 Kontrolní a řídící systém Dräger REGARD 7000 Kontrolní a řídící systém Dräger REGARD 7000 je modulární, vysoce rozšiřitelný analytický systém pro sledování koncentrace plynů a par. Dräger REGARD 7000 je určen pro systémy plynové

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Transportní lehátko pro pacienty a stretcher

Transportní lehátko pro pacienty a stretcher Transportní lehátko pro pacienty a stretcher Konstrukce vychází z komplexního výzkumu zaměřeného na funkci a ergonomii transportních lehátek a stretcherů Transportní lehátko Transportní lehátko pro pacienty

Více

CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ

CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ CDP 50 NÁSTĚNNÝ BAZÉNOVÝ ODVLHČOVAČ Funkce CDP 50 je energeticky účinný a tichý bazénový odvlhčovač. Pracuje na kondenzačním principu. Ventilátor vede vlhký vzduch do odvlhčovače a přes výparník. Průchodem

Více

Komfortní dveřní zavírače DORMA TS 73V TS 83

Komfortní dveřní zavírače DORMA TS 73V TS 83 Komfortní dveřní zavírače DORMA TS 73V TS 83 DORMA TS 73V DORMA TS 83 Komfortní Gleitschienendveřní Türschließersystem zavírače Univerzální, vysoce kvalitní dveřní zavírače se snadnou regulací rychlosti

Více

2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, Český Těšín, CZ Tel/Fax: /224,

2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, Český Těšín, CZ Tel/Fax: /224, 2 THETA Analytical standards and equipment 2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, 735 62 Český Těšín, CZ Tel/Fax: 558 732 122/224, 601 338 655 2theta@2theta.cz www.2theta.cz Laboratorní chladničky Q-CELL CHL Zařízení

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

D-32414-2011. Můžete s námi počítat

D-32414-2011. Můžete s námi počítat D-32414-2011 Můžete s námi počítat DrägerService 02 Dobré služby jsou dobrá hodnota. Nepochybn. D-32432-2011 D-32436-2011 D-32417-2011 Investice do nového přístroje by se vždy měla vyplatit. Hlavně proto,

Více

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10 HMI panel UniStream USP-070-B10, USP-104-B10, USP-156-B10 HMI panely UniStream tvoří základ HMI + PLC kontrolérů typu all-in-one. Ty lze snadno sestavit nacvaknutím CPU UniStream a jednoho nebo více Uni-I/O,

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

BEZODTAHOVÉ DIGESTOŘE LABOPUR

BEZODTAHOVÉ DIGESTOŘE LABOPUR Tel/Fax: +0 51 6 73 Řada H NF X 15-11 class BEZODTAHOVÉ DIGESTOŘE LABOPUR Výhody Optimální ochrana uživatele digestoře jsou schváleny podle normy NF X 15-11 nezávislou laboratoří nebezpečné výpary jsou

Více

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím Vzduchotechnické jednotky Systemair Access Snadný přístup k pokročilým technologiím SNADNÝ PŘÍSTUP K POKROČILÝM TECHNOLOGIÍM Systemair Access V Systemairu děláme vše pro to, abychom našim zákazníkům co

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem BD 100/250 R Bp Pack

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem BD 100/250 R Bp Pack Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem BD 100/250 R Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním a místem pro řidiče na bateriový pohon s technologií válců pro základní a údržbové čištění a leštění ploch

Více

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla

LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí fáze. Odvod tepla LuminiGrow 200R1 Nejpokročilejší kultivační LED svítidla, Vaše nejlepší volba! Vlastnosti: LuminiGrow 200R1 svítidlo je ideální pro vnitřní pěstování včetně řízkování, vegetace, růstové fáze a kvetoucí

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

Dräger REGARD 7000 Kontrolní a řídící systém

Dräger REGARD 7000 Kontrolní a řídící systém Dräger REGARD 7000 Kontrolní a řídící systém Dräger REGARD 7000 je modulární, vysoce rozšiřitelný analytický systém pro sledování koncentrace plynů a par. Dräger REGARD 7000 je určen pro systémy plynové

Více

Komfortní klimatizační jednotka s křížovým protiproudým rekuperátorem. PRŮTOK VZDUCHU: m /h. Ostatní výkonové parametry a možnosti:

Komfortní klimatizační jednotka s křížovým protiproudým rekuperátorem. PRŮTOK VZDUCHU: m /h. Ostatní výkonové parametry a možnosti: Komfortní klimatizační jednotka s křížovým protiproudým rekuperátorem Vybere automaticky nejefektivnější provozní režim! a PRŮTOK VZDUCHU:.200-5.000 m /h Na první pohled: Přes 80 teplotní účinnostidíky

Více

gynekologické vyšetřovací křeslo

gynekologické vyšetřovací křeslo gynekologické vyšetřovací křeslo Komplexnost Dynamika Design Nabízíme vždy něco navíc Komplexnost KOMPLEXNOST Díky své komplexnosti křeslo ve všech ohledech splňuje zásadní požadavky lékaře na ergonomii

Více

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA

KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KŘESLO PRO JEDNODENNÍ CHIRURGII PURA KAŽDÉ NOVÉ VĚCI PŘEDCHÁZÍ MYŠLENKA Autorem designu je akademický sochař Jiří Španihel FILOZOFIE PRODUKTU Křeslo PURA je vhodné pro provádění moderních miniinvazivních

Více

Domovní videotelefon PM-473M ---------------------------------------------------------------------------------------------- - 1 -

Domovní videotelefon PM-473M ---------------------------------------------------------------------------------------------- - 1 - Domovní videotelefon PM-473M ---------------------------------------------------------------------------------------------- info@domovni-videotelefony.cz ------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Rekuperace Vaillant Tradice, kvalita, inovace, technická podpora.

Rekuperace Vaillant Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Rekuperace Rekuperace Vaillant Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. centrální rekuperace recovair VAR 260/4 a VAR 360/4 decentrální rekuperace recovair VAR 60/4 recovair VAR 260/4 a VAR 360/4

Více