Zpravodaj pro školní rok 2010/2011

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpravodaj pro školní rok 2010/2011"

Transkript

1 Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace Zpravodaj pro školní rok 2010/2011 Informace vedení školy Ve školním roce 2010/2011se ve 27 třídách učí 597 žáků. Ve škole pracuje 40 pedagogických pracovníků, 5 vychovatelek a 18 správních zaměstnanců. Výchovným poradcem je paní učitelka Mgr. Jana Kalivodová, metodikem prevence je paní učitelka Mgr. Markéta Fišerová. Koordinátorkou školního vzdělávacího programu pro 1.stupeň je paní učitelka Mgr. Monika Kalenská, pro 2.stupeň paní učitelka Mgr. Jana Slaboňová. Přehled hodnocení prospěchu a chování žáků za 2.pololetí školního roku 2009/2010 vyznamenáni prospěli neprospěli 360žáků 195žáků 33žáci hodnoceni slovně nehodnoceni uvolněni 1žák 4žáci 4 žáci Poděkování učitelům za vedení zájmových kroužků na naší škole p. Hanzelkové - Anglický jazyk p. Pavlíčkové Kroužek ručních prací p. Hejnové D. Sportovní hry ročník p. Alexové Sportovní hry ročník p. Pelzmannové Psaní na PC p. Chalupové Myslivecký kroužek p. Pazourkové Sportovní hry, dívky p. Kalivodové, p. Pazourkové Tvořivé psaní p. Fišerové Sportovní hry, chlapci p. Kohoutkové Tvorba rozhlasového vysílání p. Filipové Sborový zpěv - Zvonek a Zvoneček p. Bakalové Výtvarný kroužek p. Žárské Mažoretky I p. Hejnové D. Mažoretky II p. Jahnové Počítačový kroužek Organizace školního roku 2011/2012 Podle pokynů MŠMT začne v příštím školním roce výuka na základních školách dnem 1. září 2011 (ve čtvrtek), 1. pololetí bude ukončeno dne 31. ledna 2012 (v úterý). Druhé pololetí bude ukončeno dne 29. června 2012 (v pátek). Termíny prázdnin v příštím školním roce:

2 Podzimní prázdniny : Vánoční prázdniny: , výuka začne Pololetní prázdniny: Jarní prázdniny: Velikonoční prázdniny: Hlavní prázdniny: Přehled školních akcí ve školním roce 2010/ Exkurze žáků 7.B,C a 8.C do Prahy na Světovou výstavu hlavolamů Návštěva žáků z 2. stupně na Světovém dnu první pomoci Přednáška pro dívky ze 6. tříd Čas proměn Recyklohraní akce zaměřená na třídění odpadů (4.C + žáci z 2.stupně) Prohlídka Veřejného akvária + beseda ( 6. A ) Exkurze žáků 4.A a 5.B na Horu Říp Cvičení v přírodě s tematikou - Ochrana člověka za mimořádných událostí Výstava hub Vlastivědné muzeum Výměnný pobyt s partnerskou školou v Geře ve SRN výjezd Exkurze 5.A a 5.C do cukrovaru v Dobrovicích Exkurze žáků 6. tříd do Městské knihovny v České Lípě Exkurze žáků 9.A,B,C do Liberce na výstavu Educa Divadelní představení Don Quijote de la Ancha pro žáky 8.A,B,C a 7.C Exkurze žáků 8.A,B a 9.A,B do Karlových Varů. Listopad 2010 Internetová soutěž SOS biodiverzita Exkurze žáků 7.B do Městské knihovny v České Lípě Besip Action Tour akce pro žáky v Kd Crystal 8.-9.třídy Exkurze stlačené plyny Chart Dečín 9.A,C Testování žáků 9.tříd Stonožka od společnosti Scio Školní kolo pěvecké soutěže Skřivánek Exkurze žáků 9.tříd na Burzu škol 2010 aneb Quo Vadis Česká Lípa, která se koná v SOŠ a SOU Česká Lípa, 28. října Divadelní představení Princ a chuďas v Jiráskově divadle pro žáky 6.-7.tříd Návštěva 9.A na ÚP v České Lípě Exkurze žáků ze 7.B a 9.B do IQ parku v Liberci Okresní kolo Ekologické olympiády Noční exkurze do hvězdárny v Mladé Boleslavi 6.A/B Exkurze žáků do Prahy 4.A, 5.B Vystoupení školního sboru Zvoneček na zahájení Vánočních trhů v Ambitu Exkurze žáků z 9.tříd do cukrovaru v Dobrovici Exkurze žáků z 8.tříd do cukrovaru v Dobrovici Beseda s gynekoložkou pro dívky z 9.tříd Dnes v naší škole chodili Mikuláš s andělem a čerty a nadělovali hodným dětem Exkurze žáků ze.třídy 9.A do cukrovaru v Dobrovici Zpívání pěveckých sborů Zvonek a Zvoneček u vánočního stromu Exkurze žáků 7.C a 8.C do Míšně a Drážďan. Vánoční trhy Exkurze žáků 2.A do Pardubic Perníková chaloupka Exkurze žáků 7.B a 7.C do automobilky Škoda v Mladé Boleslavi Exkurze žáků 6.C do Kryštofova údolí Betlémy Exkurze žáků 9.A,B do firmy Evpas výroba skla Exkurze žáků 2.A do sklářské školy Nový Bor Vánoční koncert ve spolupráci s Farní charitou Česká Lípa.

3 Exkurze žáků 9.C do sklářské firmy Evpas Hodnocení vánoční výzdoby ve třídách Návštěva SOŠ Lužická- ukázka studijních oborů ( 9.A a 9.B) Vánoční zpívání Zvonku a Zvonečku ve škole a školce Vánoční krmení zvěře u Dubé (myslivecký kroužek) Dnes v naší škole chodili 3 králové a přáli všechno nejlepší do nového roku Školní kolo chemické olympiády ( 9.B a 9.C) Žáci z naší školy se zúčastnili celostátní charitativní akce Tříkrálová sbírka LVVZ na Benecku pro žáky z 8.-9.tříd Exkurze žáků 9.B na ÚP v České Lípě Okresní kolo pěvecké soutěže Skřivánek Zimní zakrmování, Stvolínky Pilotní testování SCIO pro žáky ze 6. a 8. ročníků Den otevřených dveří Exkurze žáků 9.A,B do firmy Sauer v Žandově Exkurze žáků 9.C do firmy Sauer v Žandově Ozdravný pobyt 4.A Horní Světlá Slavností předání certifikátu SCIO žákům naší školy, kteří byli vyhodnoceni jako nejúspěšnější řešitelé z Libereckého kraje Školní kolo Olympiády v německém jazyce Školní soutěž v řešení hlavolamů a hádanek Projektový den v 7. třídách na téma Dobytí severního pólu Okresní kolo olympiády z AJ Návštěva filmového představení pro žáky 8.-9.tříd Nickyho rodina Okresní kolo olympiády z NJ LVVZ na Benecku pro žáky ze 6.-7.tříd Beseda s lékařem Láska ano, děti ještě ne Školní kolo recitační soutěže Exkurze žáků 6.A,B do IQ parku v Liberci Školní kolo biologické olympiády Burza minerálů SOŠ Lužická Písničkou se jaro otevírá pěvecká soutěž v Mimoni, které se zúčastnil pěvecký sbor Školní kolo Pythagoriády pro žáky 2. stupně Krajské kolo olympiády v NJ K.Poláková a A.Tschernatschová Exkurze žáků 9.B,C do závodu Škoda Mladá Boleslav Okresní kolo olympiády ze zeměpisu Okresní kolo recitační soutěže Exkurze žáků 8.A,B do závodu Škoda Mladá Boleslav Exkurze žáků 6. C po histor. Památkách Č. Lípy Dnes proběhlo na naší škole testování matematických dovedností pod názvem Matematický klokan Exkurze žáků 9.A do firmy Johnson Controls Exkurze do obory Židlov, Mimoň Piškvorkový turnaj pro žáky 5.-9.tříd Okresní kolo olympiády v českém jazyce Krajské kolo matematické olympiády pro žáky 8.-9.tříd (M.Fabíny, T.Kučera) Projektový den pro žáky 8.tříd Exkurze žáků 9.B do firmy Johnson Controls Filmové představení pro žáky 6.B,C a 7.C z cyklu Jeden svět Mgr. M. Filipová mezi oceněnými učiteli z České Lípy Jeden svět ( 5.A a 5.C ) Exkurze žáků 9.C do firmy Johnson Controls Krajské kolo dějepisné olympiády pro žáky 8.-9.tříd (M.Nešněrová a K.Svobodová).

4 Filmové představení pro žáky 5.A a 5.C z cyklu Jeden svět Okresní kolo biologické olympiády kategorie C Exkurze žáků 6.A,B,C do liberecké ZOO v rámci projektového dne Exkurze žáků 8.A,B,C a 7.B do Muzea miniatur v Praze Exkurze žáků 3.B,C a 5.A,C na Veletrh dětské knihy v Liberci Výchovný program pro žáky 1.stupně Nekuřáka Exkurze na Veletrh dětské knihy v Liberci 3.A,C a 5.A,C Ústřední finále olympiády z německého Veletrh dětské knihy ( 5.A a 5.C ) Hudební pořad A pořád se něco hraje pro žáky 1.-8.tříd Beseda s PČR v 9.třídách na téma sprejerství Okresní kolo biologické olympiády pro žáky tříd Projektový den v 6.třídách s názvem Máme rádi zvířata Školní kolo Zlatá srnčí trofej, Dubá Exkurze žáků 5.A,C do Prahy Exkurze žáků 6.A,B do skanzenu v Přerově nad Labem Exkurze žáků 7.A,B a 8.C na Vyšehrad a do Národního muzea v Praze Projektový den pro žáky 4.tříd s názvem Historie českého národa Exkurze žáků 1.stupně Botanicus Exkurze žáků 5.A,C do závodu Škoda v Mladé Boleslavi Testování Pirls a Timss ve 4.B a 4.C Okresní kolo hlídek mladých zdravotníků Vystoupení pěveckých sborů Zvonek a Zvoneček ke Dni matek Projektový den pro žáky 5.tříd Veletrh EU Okresní kolo Zlatá srnčí trofej, Brniště Beseda pro žáky tříd se spisovatelem Pavlem Žiškou Projektový den pro žáky 9. tříd s tématem Česká Lípa Exkurze žáků 8.A do Doks Po stopách K.H.Máchy Fotografování třídních kolektivů, úspěšných žáků a skupin Muzikál Jesus Christ Superstar Praha, 8. a 9. třídy Exkurze žáků 8.B do Doks Po stopách K.H.Máchy Exkurze žáků 2.A do Zákup zámek, jízdárna, muzeum Exkurze žáků 8. a 9.tříd do hygienického muzea v Drážďanech lesnický den v Žízníkově ( 4. A) Ozdravný pobyt Poslův Mlýn Exkurze žáků 8. a 9.tříd do MFF v Praze Exkurze žáků 7. A do sklárny Nový Bor Exkurze žáků 7. C Po stopách paní Zdislavy Oslava Dne dětí Filmové představení pro žáky 2.stupně V říši mocného draka Krajské kolo zdravotních hlídek-5. třídy Exkurze žáků 9.B do azylového domu Jonáš při Farní charitě v České Lípě Soutěž O pohár starostky města Výjezd žáků 2. stupně do Velké Británie Nocleh žáků 5.C ve škole Tiské stěny, Komáří vížka ( 5.A a 5.C ) Výlet sboru- skalní hrad Sloup Farmářské trhy v Č. Lípě ( 6. A ) Exkurze žáků 7. C do sklárny Nový Bor Exkurze žáků 7. A Po stopách paní Zdislavy Vystoupení B. Václavíkové pro MěU Č. Lípa Vystoupení sboru Zvoneček na Letních slavnostech Č.L.

5 Sportovní akce školy 2010/ Okresní kolo v přespolním běhu Okresní kolo družstev ve stolním tenisu Okresní kolo ve florbalu dívky 6.-7.třídy Okresní kolo družstev v šachu Okresní kolo ve florbalu chlapci 8.-9.třídy Okresní kolo ve florbalu dívky 8.-9.třídy Okresní kolo ve florbalu chlapci 6.-7.třídy Okresní finále ve florbalu chlapci 6.-7.třídy Okresní kolo v sálové kopané chlapci 8.-9.třídy Okresní kolo v sálové kopané chlapci 6.-7.třídy Okresní kolo v basketbalu - dívky 6.-7.třídy Okresní kolo ve vybíjené dívky 4.-5.třídy Okresní kolo ve vybíjené chlapci 4.-5.třídy Krajské kolo v basketbalu dívek 6.-7.třídy Zákupské štafety McDonald s cup pro žáky ze 4. a 5.tříd Pohár rozhlasu v atletice pro žáky 6.-7.tříd Pohár rozhlasu v atletice pro žáky 8.-9.tříd McDonald s cup pro žáky ze 1. a 3.tříd Republikové finále v basketbalu dívek ze 6.-7.tříd Krajské finále Poháru rozhlasu chlapci 6.-7.třídy Atletický trojboj krajské kolo žáků 1.stupně. Úspěchy školy 2010/ místo v ekologické soutěži Recyklohraní místo v okresním kole přespolního běhu chlapci třídy místo v okresním kole přespolního běhu dívky třídy místo v okresním kole družstev ve stolním tenisu chlapci 6.-7.třídy místo výtvarné soutěži Náš kraj, naše město o nejhezčí dětskou kresbu místo v okresním kole ekologické olympiády místo v okresním finále ve florbalu chlapci 6.-7.třídy místo v okresním kole pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek L.Matoušková (6.C) místo v okresním kole pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek B.Václavíková (4.C) postup do celostátního kola místo v okresním kole olympiády z NJ a 2.místo v okresním kole olympiády z NJ 8.-9.třídy Postup :K.Svobodové a M.Nešněrové do KK dějepisné olympiády a 3. místo v krajském kole olympiády z NJ A.Tschernatschová a K.Poláková místo v okresním kole recitační soutěže v kategorii 4.-5.třídy K.Lačná místo v okresním kole recitační soutěže v kategorii 6.-9.třídy M.Wurmová.

6 místo v okresním kole recitační soutěže v kategorii 6.-9.třídy T.Stejskalová místo v okresním kole basketbalu a postup do krajského finále dívky 6.-7.třídy místo v ústředním finále olympiády z německého jazyka A.Tschernatschová 9.C místo v okresním kole zdravotních hlídek hlídka z 1.stupně místo Pohár rozhlasu v kategorii ml.žáků (6.-7.třídy) místo v regionálním kole basketbalu dívek 6. a 7.tříd. postup do RF místo ve výtvarné soutěži Zvířata v našich lesích kategorie II Tereza Hoštičková místo ve výtvarné soutěži Zvířata v našich lesích kategorie II. Kateřina Walterová místo v přeboru ČR v basketbale dívky 6. a 7. ročník atletický trojboj 1. místo D.Penkov, L. Proch, N.Cmíralová, V. Čandová - 2. místo A. Vrba - 3. místo D. Pohlodko, K. Lačná, Š. Suschová - Informace ze školní jídelny Vedoucí školní jídelny je paní Miroslava Tutschová, vedoucí kuchařka paní Marcela Bulířová. Výdej obědů - žáci - cizí strávníci 11,30 14,00 hod. 11,00 11,30 hod. Výdej obědů do jídlonosičů v případě nemoci 13,45 14,00 hod., a to jen první den nemoci Odhlášky obědů Den předem do 14,00 hod. Telefonní čísla do školní jídelny , mobil Platba obědů Složenkou nebo přes účet u KB č /0100 do dne v měsíci Také je možnost od tohoto školního roku si obědy přihlašovat a odhlašovat z domova elektronicky. Kategorie Cena obědů Výše měsíční zálohy v bance Mateřská škola 25,-- Kč včetně svačinek 590,-- Kč 7 10 let 18,-- Kč 440,-- Kč let 20,-- Kč 490,-- Kč Nad 15 let + dospělí strávníci 23,-- Kč 540,-- Kč Při ztrátě nebo zničení karty si další kartu uhradí každý sám. Přihlášky na obědy je možno provádět již od 16.srpna Informace o školní družině a školním klubu odpolední mimoškolní odpočinková i aktivní činnost provozní doba 6,30 16,30 hod., platba jednotná 150,-- Kč/1 měsíc Akce letošního roku : 1. Návštěva divadla Koloběžka Houbařská pohádka 2. Halloween party karneval, soutěže 3. Čertovské hrátky 4. Vánoční trhy návštěva ambitu kláštera 5. Vánoční besídky v jednotlivých odděleních 6. Příprava dárků k zápisu do 1. tříd 7. Sportovní odpoledne 8. Návštěva divadla Kos - Princezna je hloupá Madla 9. Jarní karneval

7 10. Den Země návštěva Vlastivědného muzea 11. Filmové představení kino Crystal 3D- RIO 12. Projektový měsíc Jak se žilo : CTT Centrum textilního tisku Hrad Lipý Historické budovy města Vycházka na Holý vrch 13. Výlet do muzea masek- Zákupy 14. Výlet do Skalice lesní obora 15. Výlet do Sloupu v Čechách Skalní hrad 16. Den dětí Městský park 17. Turnaj v šipkách 18. Výlet do Doks 19. Rozloučení se školou Informace o výsledcích přijímacího řízení na střední školy V letošním roce z naší školy odchází 68 žáků, z toho 65 s ukončenou povinnou školní docházkou. Na střední odborné školy (+gymnázia) bylo přijato celkem 57 žáků, na 3leté učební obory odchází 8 žáků. Největší zájem žáci projevili o Gymnázium, OA a SPŠ Česká Lípa. Poděkování rodičům, firmám a organizacím za sponzorské dary škole i jednotlivým třídám Vážení, děkujeme Vám za finanční i věcné dary, které jste věnovali naší škole. Děkujeme také za aktivní pomoc při ozdravných pobytech, výletech a dalších školních akcích (sběr, výzdoba tříd, příprava masek na akademii, občerstvení na akcích a fotodokumentaci tříd). Vaší nezištné pomoci si nesmírně vážíme. Přehled oceněných žáků Níže uvedení žáci byli oceněni knižní odměnou za vzorný prospěch, chování, reprezentaci školy na soutěžích, olympiádách apod. Třída Jména žáků Třída Jména žáků 1. A Dobíhalová Anna, Marková Vanesa, 5. C Lačná Kristýna, Dvořáková Tereza Hrubý Jakub, Krausová Magdalena, Tomasch Sebastian, Knotek Matěj, Kadlecová Olga, Nečasová Kateřina, Rampouch Tomáš 1. B Skalická Eliška, Rašová Kristýna, Tejkalová Denisa, Wodwud Michal Jan, Balog Marek, Zeman Josef, Gluškov Alex, Lubský Daniel 6. A Suchpárková Barbora 1. C Sedláčková Tereza, Vondra Pavel, Nejedlá Sára, Bednářová Markéta, 6. B Pirunčíková Karolína

8 Špísová Anežka, Špetlík Vojtěch, Dlouhý Jiří, Taran Matouš 1. D Všichni žáci 6. C Hoffman Matěj, Přívratská Nikola 2. A Kučerová Adéla, Ezr Jan 7. A Hrdý Marek 2. B Volná Adéla Marta, Jerolímek Štěpán 7. B Králová Anna 3. A Poláčková Karolína, Rálišová Jana, 7. C Nešněrová Magdalena Hrušková Kateřina, Josífko Filip 3. B Klinický Zdeněk, Danišová Nikita 8. A Vlkavec Jaroslav 3. C Hanzelková Iva 8. B A Sedláček Jiří, Slabion Tomáš 8. C Hajžinová Barbora 4. B Kolářová Denisa, Ratajová Klára, 9. A Vavřinová Kateřina, Draštíková Kristýna Máka Michael 4. C Liška Jiří, Václavíková Barbora, 9. B Šťastný Pavel France Vojtěch, Tlatlová Sabina 5. A Filipová, Růžičková, 9. C Nápravník Karel, Poláková Kateřina Růžičková 5. B Vladimirov, Valterová, Macko Projekty: 3. ročník : Když ještě světem nekřižovali y 4. ročník : Rok v přírodě 5. ročník : Letem světem Evropou 6. ročník : Máme rádi zvířata 7. ročník : Dobytí severního pólu 8. ročník : Jak se žilo 9. ročník : Česká Lípa 3. C : Seznam se s místem ozdravného pobytu 4.A, 4.B, 4.C : Staré pověsti české 7. B : Chovatelství 9.A, 9.B, 9.C : Po stopách cukru

Zpravodaj pro školní rok 2012/2013

Zpravodaj pro školní rok 2012/2013 Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace www.zstyrsceskalipa.cz Zpravodaj pro školní rok 2012/2013 Informace vedení školy Ve školním roce 2011/2012 se ve 25

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7

Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7 Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7 Vsetín 2010 Roční plán EVVO na školní rok 2010/2011 Výchozí situace: Účast žáků v přírodovědných olympiádách Dlouhodobě realizovaný projekt

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

30.-31.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Še,Ba

30.-31.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Še,Ba Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Roční plán akcí školní rok 2013/2014 Předpokládané akce, u nichž ještě není pevně stanoven termín, budou v tomto plánu uvedeny bez udání data v příslušném

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Adresa: Nový Oldřichov 86, 471 13 Telefon: 487 767 515, 736

Více

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, POLICE NAD METUJÍ RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Porady, pedagogické rady, třídní schůzky Provozní porady 1. a 2. stupeň 1. pololetí 2. pololetí 09. 09. 2013 03.

Více

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín AKTIVITY ŠKOLY Akce Třída Termín 1. Sběr druhotných surovin Starého papíru 1. - 9. tř. říjen, duben Sběr přírodnin pro lesní zvěř (kaštany, žaludy) říjen - listopad 2.Výtvarné soutěže, akce Masky /čert,

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Zpravodaj pro školní rok 2009/2010

Zpravodaj pro školní rok 2009/2010 Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace www.zstyrsceskalipa.cz Zpravodaj pro školní rok 2009/2010 Informace vedení školy Ve školním roce 2009/2010 se ve 27

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

Plán akcí na školní rok 2011/12

Plán akcí na školní rok 2011/12 Plán akcí na školní rok 2011/12 Září Fotografování prvňáčků 8. 9.2011 Ajax projekt Policie ČR - celoročně Evropský den jazyků 26.9. Sběr kaštanů a žaludů Varhanní koncert pro žáky 5.tříd Výuka na dopravním

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR Školní rok 2013/2014 Kronika Novým ředitelem Základní školy Bor se stal Mgr. Daniel Koblen. Školní rok byl zahájen 2.9.2013 s 340 žáky na dvou stupních, v 15 třídách. Ve všech ročnících

Více

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.čtvrtletí Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.B projektový den Štrúdlování Mgr.Stránská Úterý 15.11. Slabikářování v 1.třídách

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2017/2018 ZÁŘÍ 4. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR 11. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 12. 9. Fotografování prvňáčků 19.

Více

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ)

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) Plánujeme: v MFC 4. 4. Pořad Chovejte se jako člověk (Cena: 30 35 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) 1. třídy v MFC 4. 4. 16. 4. 20. 4. Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí

Více

Roční plán práce 2018/2019

Roční plán práce 2018/2019 Základní škola Bruntál, Jesenická 10 Roční plán práce 2018/2019 Září 2018 Slavnostní zahájení školního vyučování 3. 9. Týden prevence a průřezových témat, akce jednotlivých tříd Adaptační pobyt žáků 6.

Více

Soutěže v průběhu školního roku

Soutěže v průběhu školního roku Soutěže v průběhu školního roku ZŠ považuje podporu a rozvíjení nadání, a to ve společenskovědních, přírodních a technických předmětech, sportovních soutěžích, za jednu ze svých hlavních priorit. Tomu

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace 435 26 Bečov, č. 17, tel. 476 110 317, www.zsbecov.cz PROGRAM ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Více

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A pořadí v soutěži ŠKOLA Školní kolo (body) Místní kolo (body) Okresní kolo - místo Okresní kolo - účast Okresní kolo - umístění Krajské kolo - místo Krajské kolo - účast Krajské kolo - umístění Zemské kolo

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2018/2019 ZÁŘÍ 2018 3. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. Fotografování prvňáčků 18. 9. Měsíční

Více

Zpravodaj pro školní rok 2008/2009

Zpravodaj pro školní rok 2008/2009 Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace www.zstyrsceskalipa.cz Zpravodaj pro školní rok 2008/2009 Informace vedení školy Ve školním roce 2008/2009 se ve 28

Více

Soutěže ve školním roce 2011/2012

Soutěže ve školním roce 2011/2012 Soutěže ve školním roce 2011/2012 Termín Název soutěže Umístění 5. říjen Podzimní Kiosk 1. stupeň Výsledky: 1.třídy 1.místo: Stráněl Vojtěch 2.místo: Šmídová Michaela 2.třídy - 2.místo: Nesvadba Tomáš

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 1. Termíny pedagogických rad Základní škola Vysoké Mýto, Javornického, přísp. organizace Litomyšlské Předměstí, Javornického 2, 566 01 Vysoké Mýto PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 02. 09. 2019 9:30

Více

Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016:

Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016: Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016: Recitační soutěž (školní kolo) kategorie 1. tříd: 1. místo Michaela Kupková, I.A 2. místo Ema Poláková, I.B 3. místo Martin Bartůnek, I.A

Více

Plán práce školy na školní rok 2017/2018

Plán práce školy na školní rok 2017/2018 Plán práce školy na školní rok 2017/2018 1. Me sı c nı pla ny Září 6.9. 15,30 hod. schůzka s rodiči (seznámení s plány, organizací školního roku, informace k platbám) 14.9. Štafetový běh Emila Zátopka

Více

Okresní kolo - body za umístění. Krajské kolo - body za umístění. Zemské kolo - místo. Okresní kolo - účast. Krajské kolo - místo

Okresní kolo - body za umístění. Krajské kolo - body za umístění. Zemské kolo - místo. Okresní kolo - účast. Krajské kolo - místo s koef.všestr. pořadí v soutěži s koef.všestr. ZŠ HÁLKOVA - KATEGORIE A JMÉNO STUDENTA 1 2 3 Holendová Elen Jenčová Anna Koubková Markéta OVOV 0 0 0 0 3 20 20 1 25 60 0 0 24 35 16 176 1 176 Lehkoatletická

Více

- 3. 9. 10:15 divadlo nádvoří. - 4. 9. fotografování 1. tříd MF Dnes - 7. 9. třídní schůzky 1. třídy - 8. 9. třídní schůzky 2. 9. tř.

- 3. 9. 10:15 divadlo nádvoří. - 4. 9. fotografování 1. tříd MF Dnes - 7. 9. třídní schůzky 1. třídy - 8. 9. třídní schůzky 2. 9. tř. - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 3. 9. 10:15 divadlo nádvoří - 4. 9. fotografování 1. tříd MF Dnes - 7. 9. třídní schůzky 1. třídy - 8. 9. třídní schůzky 2. 9. tř. - 9. 9. třídní schůzky 2.

Více

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř.

- 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B. - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 4.9. Třídní schůzka - 1.A,B od 17h. - 5.9. Výstava - Loreta - 4.A,B, 5.B - 9. 9. divadelní představení na nádvoří 4.- 9. tř. - 10. 9. divadelní představení na

Více

Proběhlé akce ve školním roce č. datum třída název akce druh akce, poznámka místo

Proběhlé akce ve školním roce č. datum třída název akce druh akce, poznámka místo Proběhlé akce ve školním roce 2018-2019 č. datum třída název akce druh akce, poznámka místo 1. 3.9.2018 žáci a učitelé ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU, VÍTÁNÍ PRVŇÁČKŮ společenská akce atrium a třídy 2. 10.9.2018

Více

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A SOUTĚŽ MLÁDÍ HUMPOLEC 25/26 VÝSLEDKY 6. ROČNÍKU Aktualizace provedena dne: 8..26 Adéla Vidovičová P H Logická olympiáda Florball Olympiáda Matematika Pythagoriáda Vybíjená Pangea Mc Donald Cup Matematický

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2016/2017 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Fotografování prvňáčků TU 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 20. 9. Měsíční porada všichni 20. 9. Třídní

Více

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1 Září 2. Zahájení školního roku 2013/2014 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 4. 6. Výlet studentů třídy O8.A do Prahy 5. Porada Třídní schůzky s rodiči žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Seznamovací

Více

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 PLÁN AKCÍ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 PLÁN AKCÍ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 PLÁN AKCÍ ŠKOLY SRPEN 2012 zahajovací 1. pedagogická rada 29. 8. školení BOZP, PO dle jednotlivých součástí organizace 30. 8. příprava na zahájení školního roku 2012/2013 ZÁŘÍ 2012

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Základní škola Řenče, okres Plzeň-jih, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Budiž učitelům zlatým pravidlem, aby všechno bylo předkládáno všem smyslům, kolika

Více

Jak se žije v naší škole. ZŠ Bedřicha Hrozného v krátkém přehledu

Jak se žije v naší škole. ZŠ Bedřicha Hrozného v krátkém přehledu Jak se žije v naší škole ZŠ Bedřicha Hrozného v krátkém přehledu O naší škole V současnosti má naše škola přes 500 žáků na 2. stupeň dochází více než 220 dětí Odkud jsou naši žáci? Lysá nad Labem, Litol,

Více

11. Vybíjená (Preventan Cup)

11. Vybíjená (Preventan Cup) Příloha č. 1 b PŘEHLED SOUTĚŽÍ A AKCÍ 2013-14 (soutěže doporučené MŠMT ČR + ostatní) termín název soutěže určeno pro místo konání zodpovědný pracovník září 31.8.-1. Vesele do nového školního roku veřejnost

Více

ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN AKCÍ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN AKCÍ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN AKCÍ ŠKOLY SRPEN 2015 zahajovací 1. pedagogická rada 25. 8. školení ped. pracovníků: Školní modelové situace 31. 8 školení BOZP, PO dle jednotlivých součástí organizace 26. 8.

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2015/2016 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 8. 9. Fotografování prvňáčků TU 14. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r., MŠ Kom 22. 9. Měsíční porada všichni

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160. Přehled akcí (Školní rok 2012/2013)

ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160. Přehled akcí (Školní rok 2012/2013) ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřichův Hradec II, Janderova 160 Přehled akcí (Školní rok 2012/2013) Výstavy: 1) Vánoční (prosinec 2012) a velikonoční ( 19. 22.03.2013) výstava na Baráčnické rychtě (1.stupeň + ŠD) 2)

Více

Základní škola Železný Brod, Pelechovská

Základní škola Železný Brod, Pelechovská Základní škola Železný Brod, Pelechovská 800 www.zspelechovska.cz skola@zspelechovska.cz 205 žáků v 11 třídách 17 učitelů 2 vychovatelky ŠD 9 provozních zaměstnanců vybavení tříd (lavice, židle, dataprojektory,

Více

Gymnázium Boskovice. Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice. tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213

Gymnázium Boskovice. Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice. tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213 Gymnázium Boskovice Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213 ředitel: 516 802 216 výchovný poradce: 516 802 220 e-mail: info@gymbos.cz www.gymbos.cz Obecné informace

Více

Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem. Rámcový plán práce. školní rok 2018/2019

Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem. Rámcový plán práce. školní rok 2018/2019 Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem Rámcový plán práce školní rok 2018/2019 Organizace školního roku Zahájení školního roku pondělí 3. září 2018 Podzimní prázdniny pondělí 29. října a úterý

Více

Měsíční plán činností ZŠ Lipov

Měsíční plán činností ZŠ Lipov Měsíc: září Rok: 2014 1.9. všichni Slavnostní zahájení 24.9. 1. stupeň Koncert J. Uhlíře (Strážnice) 24.9. Šá + ž. Přespolní běh - okres (Hodonín) 29.9. Ve DVPP - ŠMP na škole (Hodonín) 30.9. Jv + 9. tř.

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE Tyršova 482, 400 04 Trmice IČO: 44226250 Tel.: 475 620 397 E-mail: skola@zstrmice.cz Webové stránky: www.zstrmice.cz CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní škola v Trmicích byla postavena

Více

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A pořadí v soutěži ŠKOLA Školní kolo (body) Místní kolo (body) Okresní kolo - místo Okresní kolo - účast Okresní kolo - umístění Krajské kolo - místo Krajské kolo - účast Krajské kolo - umístění Zemské kolo

Více

Slavnostní zahájení školního roku :00 divadlo nádvoří roč :15 divadlo nádvoří tř

Slavnostní zahájení školního roku :00 divadlo nádvoří roč :15 divadlo nádvoří tř - - 1. 9. Slavnostní zahájení školního roku - 6. 9. 13:00 divadlo nádvoří 5. 9. roč. - 13. 9. 10:15 divadlo nádvoří 1. 4. tř. - 13. 9. třídní schůzky - 20. a 21. 9. BLESKOVÝ SBĚR PAPÍRU - 30. 9. dopravní

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO)

Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO) Závěrečná zpráva environmentální výchovy, vzdělání a osvěty (EVVO) šk. rok 2013-2014 ZŠ a MŠ Nerudova, České Budějovice V rámci EVVO bylo realizováno všestranné rozvíjení klíčových kompetencí v kontextu

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2011/2012 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 9. 18. 9 Seznamovací pobyt - Chorvatsko (V.ročník) Šmerdová 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 1.B, 2.r., 3.r. MŠ Kom,

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová Helena,

Více

Soutěž Účastníci Přehled soutěží ve školním roce 2016/2017 Třída Školní kolo, místní soutěže Okresní kolo Krajské kolo Celostátní, zemské, ústřední, zahraniční kolo Datum Místo Kategorie Pořadí Datum Místo

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Září 29. 8. 31. 8. GO KURZ třídy 1. A 31. 8. 2. 9. GO KURZ třídy 1. C 1. 9. zahájení nového školního roku 5. 9. 11. 9. poznávací zájezd do Anglie

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2014/2015

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2014/2015 Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8 školní rok 2014/2015 Značení soutěží: mezinárodní kolo celostátní kolo krajské kolo okresní kolo Biologická olympiáda Eliška Havrdová kategorie

Více

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018)

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018) Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018) Počty účastníků ve školním roce 2017-2018 Školní kolo Okresní kolo Krajské kolo Ústřední kolo 347 83 49 9 Vybrané úspěchy studentů v celostátních

Více

Celoroční plán školní družiny

Celoroční plán školní družiny Mateřská a Základní škola Hronov -Velký Dřevíč, okres Náchod Celoroční plán školní družiny Jaro, Léto, podzim, zima v družině je vždycky prima! Školní rok 2017 /2018 CELOROČNÍ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ DRUŽINY

Více

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ ROK: 2008/2009. VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ŠD A ŠK: Božena Grosmutová

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ ROK: 2008/2009. VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ŠD A ŠK: Božena Grosmutová PLÁN ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ ROK: 2008/2009 VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ŠD A ŠK: Božena Grosmutová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace Plán

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem. Rámcový plán práce. školní rok 2016/2017

Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem. Rámcový plán práce. školní rok 2016/2017 Základní škola a mateřská škola Řečany nad Labem Rámcový plán práce školní rok 2016/2017 Organizace školního roku Zahájení školního roku čtvrtek 1. září 2016 Podzimní prázdniny středa 26. října a čtvrtek

Více

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A

ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A Aktualizace provedena dne: 8.10.2013 SOUTĚŽ MLÁDÍ HUMPOLEC 2012/2013 ŽÁCI 1. STUPNĚ ZÁKLADNÍCH ŠKOL - KATEGORIE A pořadí v soutěži ŠKOLA Školní kolo ( Místní kolo ( Okresní kolo - Okresní kolo - (body)

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 Základní škola Řenče, okres Plzeň-jih, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 Vzdělávání ať tříbí člověku rozum, jazyk i ruku, aby dovedl všechno užitečné rozumně

Více

Gymnázium Jihlava. harmonogram školního roku 2017/2018

Gymnázium Jihlava. harmonogram školního roku 2017/2018 Gymnázium Jihlava harmonogram školního roku 2017/2018 Září soutěže sportovní ligy škol (NG) a středoškolských her (VG) dle aktuálního rozpisu (září červen) podzimní krajské kolo Ekologické olympiády (3

Více

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2014/2015

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2014/2015 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 O B R A Z O V Á P Ř Í L O H A školní rok 2014/2015 Publicita školy Nové Přerovsko, 7. 11. 2014 Zpravodaj školství, prosinec 2014

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2013 / 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2013 / 2014 Základní škola a Mateřská škola, Měník, okres Hradec Králové VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2013 / 2014 1) Charakteristika školy: Základní škola a Mateřská škola, Měník, okres Hradec Králové

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

Ředitelka Gymnázia Moravská Třebová vyhlásila 3. kolo přijímacího řízení do oboru vzdělání 74 41 K/801 Gymnázium všeobecné (prima)

Ředitelka Gymnázia Moravská Třebová vyhlásila 3. kolo přijímacího řízení do oboru vzdělání 74 41 K/801 Gymnázium všeobecné (prima) Ředitelka Gymnázia Moravská Třebová vyhlásila 3. kolo přijímacího řízení do oboru vzdělání 74 41 K/801 Gymnázium všeobecné (prima) Informace pro žáky budoucích 1. ročníků čtyřletého (1.A) a osmiletého

Více

Informační příručka 2019/2020

Informační příručka 2019/2020 Informační příručka 2019/2020 KONTAKTY Recepce 733 737 584, 475 669 141 vratnice@zsvojnovicova.cz Sekretariát 475 669 143 sekretariat@zsvojnovicova.cz Školní jídelna 733 125 723, 475 669 149 jidelna@zsvojnovicova.cz

Více

Základní škola a mateřská škola Klas s.r.o., Školní náměstí 37, 533 51 Pardubice. PhDr.Michal Havlíček, Mgr. Klára Svobodová

Základní škola a mateřská škola Klas s.r.o., Školní náměstí 37, 533 51 Pardubice. PhDr.Michal Havlíček, Mgr. Klára Svobodová Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/11 Základní škola a mateřská škola Klas s.r.o., Školní náměstí 37, 533 51 Pardubice Základní údaje o škole: jednatel: manažer školy: ředitel školy: školská

Více

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2015/2016

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2015/2016 Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8 školní rok 2015/2016 Značení soutěží: mezinárodní kolo celostátní kolo krajské kolo (pouze 1. 10. místo) okresní kolo (pouze 1. 5. místo) Chemická

Více

34 ţáků.obecní úřad nepoţaduje vybírání poplatků od rodičů za umístění

34 ţáků.obecní úřad nepoţaduje vybírání poplatků od rodičů za umístění Základní škola a mateřská škola Hrubá Skála,část Doubravice 61 p.:turnov 511 01 příspěvková organizace,ičo 71006923,IZO 600098982 zřizovatel obec Hrubá Skála ředitel školy Mgr.Jiří Koutský zařazení do

Více

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 - 2-1. ČASOVÝ PLÁN NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Září 1.9. zahájení školního roku 1. - 5.9. společná část maturitní zkoušky 2016 podzim 7.9. praktické maturitní zkoušky 2016 podzim 8.9. schůze rodičů žáků 1.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2017/2018

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2017/2018 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 O B R A Z O V Á P Ř Í L O H A školní rok 2017/2018 Publicita školy Gymnáziu se vrací krása Nové Přerovsko září 2017 Publicita školy

Více

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010 / 2011 A/ Zpráva o činnosti školy Základní škola Víchová nad Jizerou Víchová nad Jizerou 140

Více

Září 2011. 27.-28.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Mí,Pi,Ba 29. 31.8. Opravné zkoušky 30.8. Pedagogická rada 31.8. Nostrifikační zkouška

Září 2011. 27.-28.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Mí,Pi,Ba 29. 31.8. Opravné zkoušky 30.8. Pedagogická rada 31.8. Nostrifikační zkouška Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Roční plán akcí školní rok 2011/2012 Předpokládané akce, u nichţ ještě není pevně stanoven termín, budou v tomto plánu uvedeny bez udání data v příslušném

Více

Proběhlé akce ve školním roce č. datum třída název akce druh akce, poznámka místo

Proběhlé akce ve školním roce č. datum třída název akce druh akce, poznámka místo Proběhlé akce ve školním roce 2016-2017 č. datum třída název akce druh akce, poznámka místo 1. 1.9.2016 žáci a učitelé ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍHO ROKU, VÍTÁNÍ PRVŇÁČKŮ společenská akce atrium a třídy 2. 7.9.2016

Více

Rozpis výchovně vzdělávací činnosti, zařazení podle kompetencí Školní rok 2017/18 (příloha č. 2)

Rozpis výchovně vzdělávací činnosti, zařazení podle kompetencí Školní rok 2017/18 (příloha č. 2) Rozpis výchovně vzdělávací činnosti, zařazení podle kompetencí Školní rok 2017/18 (příloha č. 2) KOMPETENCE K UČENÍ, K ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ Knihovna a klub čtenářů 1 až 6 Křížová 4.9. 2017-30.6. 2018 Kreativ

Více

2 Charakteristika školy

2 Charakteristika školy 2 Charakteristika školy 2.1 Velikost školy Škola Klvaňovo gymnázium a střední zdravotnická škola vznikla 1. 1. 2012 sloučením Klvaňova gymnázia se Střední odbornou školou zdravotnickou a sociální, Kyjov

Více

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8,

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8, Plán práce školy na školní rok 2016/2017 1. Měsíční plány Září 8. 9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 26. 9. - Focení prvňáčků 23.

Více

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu

VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu VÍTÁME VÁS NA PŮDĚ 3. NEJSTARŠÍHO ČESKÉHO GYMNÁZIA NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice

Více

Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace. SRPEN Po 8:00 úvodní porada všichni vyučující

Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace. SRPEN Po 8:00 úvodní porada všichni vyučující Dolní Roveň 200 PSČ 533 71 PLÁN ŠKOLNÍHO ROKU Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace SRPEN 27.8. Po 8:00 úvodní porada 28.8. Út opravné zkoušky 29.-30.8. St- Čt školení - Seč 31.8. 8:00 pedagogická

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2015/2016 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018

ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ORGANIZACE MĚSÍCE ÚNORA 2018 ČTVRTEK 1. ÚNOR, MATEŘSKÁ ŠKOLA Ve čtvrtek 1. 2. proběhne v mateřské školce od 8.00 hodin pro 3. a 4. třídu masopustní karneval. ČTVRTEK 1. ÚNOR, ZÁKLADNÍ ŠKOLA - výchovná

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK Zpracovala: Mgr. Eva Motalová ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009 2010 Zpracovala: Mgr. Eva Motalová 1 OBSAH: 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

19. 23. 6. 2006 Sportovně turistický kurz 7. AV a 3. A FOTO. 19. 23. 6. 2006 VÝMĚNNÝ POBYT STUDENTŮ v ULMU FOTO

19. 23. 6. 2006 Sportovně turistický kurz 7. AV a 3. A FOTO. 19. 23. 6. 2006 VÝMĚNNÝ POBYT STUDENTŮ v ULMU FOTO Všem žákům přejeme pěkné prázdniny a všem příjemnou dovolenou! 30. 6. 2006 Zakončení školního roku 2005/2006 27. 29. 6. 2006 Projektové dny Anglická ulice FOTO Kutná Hora očima studentů Kostnice (*.mpeg)

Více

za podpory o. p. s. Technik budoucnosti

za podpory o. p. s. Technik budoucnosti Návrh odměn pro soutěže Školní rok 2004/2005 SPŠ strojní a elektrotechnická Resslova 5, Ústí nad Labem za podpory o. p. s. Technik budoucnosti 1. SOČ - odborná část A. Strojní a dopravní obor a úlohy teoretické

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více