Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne"

Transkript

1 Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne Přítomni: N. Burdysová, M. Čejková, J. Sviatko, H. Urbánková, R. Zakouřil, L. Machačková, K. Kopecká, A. Kresničerová Omluveni: Skalníková, J. Košťálová, M. Pechová Zapsala: L. Machačková Kontrola: J. Sviatko Datum: / Působení hl. trenéra p. Juraje Sviatka v klubu. V příštím roce se Marco Zakouřil, jako hlavní svěřenec p. trenéra, nebude pravděpodobně věnovat krasobruslení v takové míře jako doposud. Z toho vyplívá, že p. Sviatko bude mít více času zapojit se do činnosti klubu. Ve skupině B již převzal skupinu nejmladších dětí. Výbor jednomyslně konstatoval, že práce pana J. Sviatka je pro klub maximálně přínosná a nenahraditelná, jak po stránce trenérské tak po stránce administrativní. Je proto nutné vytvořit takové podmínky, aby p. trenér v klubu mohl i nadále působit. Výkonný výbor proto zadává radě trenérů, přerozdělit děti ve skupině A mezi tři (včetně p. Sviatka) trenéři tak, aby i zde trénoval p. Sviatko svoji skupinu. 2/ Nábory ze školičky. Pro příště bude klub vypisovat oficiální nábory dětí ze školičky bruslení a to v říjnu, listopadu a dubnu. Rodiče dětí se budou moci setkat s trenéry klubu. Největším problémem při náboru malých dětí, se ukázal čas tréninků. Rodiče by chtěli tréninky nejdříve po 16 hodině. 3/ Hospodaření klubu za období do až školička. Tabulka hospodaření je součástí tohoto zápisu jako příloha č. 1. 4/ Podané žádosti o dotace pro rok V letošním roce klub požádá díky paní Kočové o dotaci z fondu T-mobile pro zaměstnance. Veškeré materiály nutné pro žádost o grant připravila sama p. Kočová ve spolupráci s p. Machačkovou. Výkonný výbor proto navrhuje, že pokud při žádosti o grant klub uspěje, aby klubové soustředění Mělník bylo pro Aničku Kočovou a Klárku Machačkovou hrazeno z tohoto grantu jako odměna rodičům. V březnu klub dále požádal město Liberec o dotaci na veřejné jednorázové propagační akce. V květnu dále město požádáme o dotaci na pravidelnou sportovní činnost. 5/ Předběžná měsíční cena VTP v období 05-06/2012. Ceny jsou jen informativní B skupina 2.250,- A skupina 2.350,- Přesné ceny budou odečteny z pravidelných paušálů a přebytky zůstanou na osobním účtu dětí.

2 6/ Letní příprava - paušál srpen Paušál na srpen 2012 byl stanoven dle počtu přihlášených dětí a tréninkových dní: A skupina ,- B skupina ,- Jednotlivá hodina tréninku - 200,- Trénovat se bude pouze na ledu, suchá příprava nebude. Rozdělení dětí do skupin bude od na klubových stránkách a přílohou č. 2. tohoto zápisu. 7/ Rozdělení závodníků do skupin od 09/2012 pro sezónu 2012/2013. Je na trenérech zda některé z dětí Pohárové skupiny převedou ze skupiny B do skupiny A. Je zde možnost ještě jednoho dítěte. Děti ve skupině A i B, které neplatí paušál ale jednotlivé hodiny, se mohou zúčastnit tréninku A nebo B jen jako náhradníci do maximálního počtu A=15 dětí a B=25 dětí na ledu. Přednost mají vždy děti hradící paušál. O možnosti tréninku se budou muset předem informovat u svého trenéra. 8/ Focení klubu na bulletiny. Focení klubu proběhne , předpokládány čas je až Fotit se bude v závodních šatech a klubových bundách. 9/ Členské příspěvky BK Variace na sezónu 2012/2013. Členské příspěvky se stáhnou všem bez výjimky z osobních účtů dětí. Závodník 350,- Ostatní 250,- 10/ soustředění Mělník Celkem na soustředění pojede 28 dětí + jedno dítě na půl soustředění 6 trenérů 2 dospělí Cena soustředění byla stanovena na 6.900,- Kč. Zálohy na soustředění budou strženy z osobních účtů dětí. Příspěvek na soustředění obdrží letos všechny děti které se zúčastní oficiálně organizovaného soustředění svazem nebo klubem v přípravném období 05-09/2012. Peníze budou dne připsané na účet závodníka. Dětem jejichž rodiče se aktivně podílejí na činnosti klubu, bude příspěvek navýšen o 30%. Jedná se o motivační prvek pro rodiče, aby se aktivně zúčastnili práce v klubu. 11/ VTP testy. Testy VTP proběhnou 3. a a to bez výjimky pro všechny děti i ty mladší 7 let. 12/ Zdravotní prohlídky na sezónu 2012/2013. Zdravotní prohlídky musí mít všechny děti do mimo těch které absolvují zátěžové testy. Seznam těchto dětí je přílohou č. 3 tohoto zápisu. 13/ Platba za duben skupina B ,- skupina A ,- Přebytky z paušálů zůstanou na osobních účtech dětí.

3 14/ Vyhlášení výsledku motivačního systému za sezónu 2011/2012. Vyhlášení motivačního systému proběhne od O možnosti pořádání vyhlášení na Vápence se bude informovat p. Zuzana Jelínková. Tabulka s výsledky je přílohou č. 4 tohoto zápisu. 15/ Odměny motivačního systému. Odměněni budou vždy tři nejlepší závodníci v jednotlivých skupinách. Na odměny vyčlenil výbor 5.000,- Kč. Jejich nákup zajistí p. Urbánková. Dále výkonný výbor schválil odměny trenérům ze školičky za sezónu 2011/2012 dle návrhu pí. Burdysové. 16/ Prověrky klubu na sezónu 2012/2013. Hlavní trenér p. Sviatko informuje rodiče, že pokud budou mít zájem, volné jízdy z obou letošních prověrek jsou k dispozici. Jízdy jsou pro potřeby porovnání růstu výkonnosti sestříhané a seřazené vedle sebe podzimní a jarní ke každému dítěti zvlášť. V sezóně 2012/2013 budou prověrky klubu povinné pro všechny děti narozené do a výkonný výbor na ně uvolnil ,-. Tyto peníze pak budou rozděleny podle systému odměňování který vypracuje hl. trenér. 17/ Trenérská rada v období květen-červen info pro rodiče. trenérská rada bude probíhat každý čtvrtek od / VH ČKS + rada předsedů. Pokud rada přdsedů proběhne, výkonný výbor nominoval k účasti p. Urbánkovou. 19/ Darovací smlouva. Protože se množí darovací smlouvy, tiskopis bude k dispozici na webových stránkách v oddíle ke stažení. Jiný tiskopis nebude klub akceptovat. 20/ Testy ČKS. Klub by rád na jaře 2013 pořádal testy výkonnosti ČKS. Proto podáme do přihlášku. 21/ Bazar na web. Kolonka Bazar na webových stránkách bude inovována tak, aby byla pro rodiče přístupnější. 22/ Valná hromada klubu. V letošní roce vznikl problém s místem konání. Tradiční místo Svijanská restaurace není pro její uzavření možné. Uvažuje se o společenské místnosti pizzerie Koloseum. Konečné datum a místo bude upřesněno na webu klubu. Schůze se zúčastní i ředitel školy U školy. 23/ Buřštiáda Proběhne od Pokud to bude možné opět na koupališti Vápenka. Přesné info bude na webu.

4 24/ Platby za privátní tréninky. Od nové sezóny 2012/2013 budou děti bez paušálu hradící jednotlivé tréninky, platit za hodinu privátu stejnou částku jako za běžný trénink. To je 200,- Kč. Privátní tréninky se tak zlevní pro děti hradící paušál. Ty také budou mít vždy přednost. 25/ Statistika dětí hradících paušál klubu v sezóně 2011/2012. Tabulka součástí tohoto zápisu jako příloha č. 5. tohoto zápisu. 26/ Vyhlášení nejlepší krasobruslařky školy U školy. V letošní roce pořádá škola U školy v Aréně dne , po předání vysvědčení (cca od 9:00 hod), vyhlášení nejlepších sportovců školy. Za klub se zúčastní předseda p. Zakouřil. 27/ Vysvědčení pro školičku. Od nové sezóny 2012/2013 bude každí dítě absolvující 10 lekcí dostávat Ledové vysvědčení. 28/ Dluhy na konci sezóny. Všechny dluhy musí být uhrazeny do Kdo nebude mít uhrazeno nebude v srpnu 2012 vpuštěn na led. 29/ Změna hesla na web stránkách. Heslo se mění od na kraso12 30/ Školička platby na sezónu 2012/2013. nová cena: 1.150,- děti 10 lekcí 140,- jednotlivá lekce školička 1.250,- dospělí 10 lekcí 200,- jednotlivá lekce dospělí 31/ Sezóna 2012/2013 skupina A. Změna počtu dětí z 16 dětí na 15 dětí, tj. ve skupině A může být nejvíce 15 dětí. 32/ Výměnný pobyt švýcarských dětí u nás. Od 8. do byli u nás na výměnném pobytu švýcarské děti, které žili v rodinách Ježkových, Myškových, Válkových, Králových a Mikešových. VV BK Variace by chtěl touto formou poděkovat všem rodinám o přijetí a starostlivost švýcarských dětí. Všechny děti, které u nás byli si doma ve Švýcarsku vychvalovali starostlivost všech rodin a ještě zpětně děkovali za perfektní pobyt přes hlavního trenéra p. Sviatka. 32/ Ostatní. Platby za děti trenérů (dcera, syn) závodníky od 6 let věku. Pro děti trenéru, které platí paušál, se tento od nové sezóny 2012/2013 snižuje o 50%. Odměna pro rodičovský dozor na soustředění. Rodičům, kteří pojedou na soustředění Mělník jako dozor, bude k účtům jejich dětí připsáno 4.000,- Kč.

5 období šatna led tělocvična bazén internet webové stránky besídka,ostraha,občerstvení drobný nákup lavičky do šatny poplatek BÚ brožury klubu 50% mzdy bez choreo. a závodů roční pojistka Mělník vratka dětem za Mělník I-POD Mikuláš-pronájem ledu Led privaty Závody treneři registrační poplatek poplatek FÚ tréninkové deníky reproduktory do haly(spoluúčast) závod Brusle led závod Brusle ostraha + uklid odměna Sv+Če motiv.systém+dárky děti Software online přihlašky zátěžové testy Mikulaš náklady - strava atd 06/ / / / / / / / / / / / do priloha c. 1 Přehled hospodaření 6/2011-4/2012 (sportovní činnost) náklady celkem členské příspěvky úroky BÚ jen přijaté paušály dotace Město dotace LB100 dotace Kraj zátěž.testy exhibice Rumburk toaletní papír finanční dar Mikuláš Přijem priváty Přijem závody výnos z Brusle(bez ledu) tréninkové deníky nadace-přísp.na Mělník Mělník Hoste výnosy celkem hospod.výsledek ztráta celkem:

6 období led lektoři drobný nákup+broušení využití šaten brožury 50% Přehled příjmů a výdajů školy bruslení 5/2011-4/2012 (hospodářská činnost) 05/ / / / / / / / / / / / příjmy výdaje celkem příjmy celkem hospod.výsledek zisk celkem: období mzda příjem hospod.výsledek Broušení bruslí 6/2011-4/2012 (hospodářská činnost) 06/ / / / / / / / / / / Rekapitulace stavu prostředků: zisk celkem: PS prostředků k sport.činnost 6/2011-3/ ztráta ŠB 5/2011-3/ zisk broušení 6/2011-3/ zisk příjem reklama (3889 úhrada I-PODu, zbytek pro klub) KS prostředků k Rozdíl od do ZISK dotace z Kraje na činnost roku vyúčtováno !!!!!! příslib dotace z Kraje na školičku dospěláků rok vyúčtováno !!!!!! příslib

7 priloha c. 2 Požadavek ledu v srpnu 2012 pro klub BK VARIACE LIBEREC LED Skupina Privat Privat VTP A VTP B Led VTP :30-16:00 16:00-17:30 3: :30-13:00 16:00-17:30 3: :30-13:00 16:00-17:30 3: :00-9:30 12:30-14:00 3: :30-13:00 16:00-17:30 3:00 Celkem 15:00 Skupina A A Privat B B VTP A VTP B Led VTP :45-11:45 16:00-17:00 12:00-13:00 17:15-18:15 4: :00-14:00 19:00-20:00 11:45-12:45 17:45-18:45 4: :00-14:00 19:00-20:00 11:45-12:45 17:45-18:45 4: :15-11:15 15:45-16:45 9:00-10:00 14:30-15:30 4: :00-14:00 19:00-20:00 11:45-12:45 17:45-18:45 4:00 20:00 Skupina Privat Privat VTP A VTP B Led VTP :00 Skupina A A Focení B VTP A VTP B Led VTP :00-12:00 13:30-14:30 14:30-15:30 12:15-13:15 4: :30-10:30 12:00-13:00 10:45-11:45 3: :15-11:15 9:00-10:00 2: :30-12:30 12:45-13:45 2: :45-11:45 12:00-13:00 2:00 13:00 Skupina A A B VTP A VTP B Led VTP :00-12:00 8:30-9:30 9:45-10:45 3: :45-18:45 15:15-16:15 16:30-17:30 3: :45-18:45 15:15-16:15 16:30-17:30 3: :00-12:00 8:30-9:30 9:45-10:45 3: :00-12:00 8:30-9:30 9:45-10:45 3:00 15:00 PAUŠAL JE STANOVEN NA: (trénujíci , a ) SKUPINA "A" SKUPINA "B" 3.700,- Kč 3.050,- Kč Burešová E., Primas E., Pryymak V., Stolarzova K., Van Geetová, Vrňatová V., Zakouřil M., (trénují ) platba za každú tréninkovú jednotku na ledě 200,- Kč a VTP 100,- Kč Burešová E., Primas E., Pryymak V., Stolarzova K., Šuma Š., Van Geetová, Vrňatová V., Zakouřil M., (trénují ) platba za každú tréninkovú jednotku na ledě 200,- Kč a VTP 100,- Kč Burešová Eliška Primas Elea Pryymak Valeriya Stolarzová Kristýna Šuma Štěpan Van Geetová Barbara Vrňatová Veronika Zakouřil Marco Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč

8 SKUPINY BK VARIACE LIBEREC SRPEN 2012 skupina počet skupina počet skupina počet "A" 1. Bláhová Havličková 2. Ježková Holubová 3. Kopecká V. Chudobová 4. Králová Kočová 5. Kresničerová Machačková 6. Měrtlová Mocová 7. Michalčičová Pech 8. Mikešová Pechová 9. Myšková Schroterová 10. Pray Smolová 11. Skalníková Srdínková 12. Syslová Strnadová 13. Válková Van Wassem 14. Zemanová Vozková 15. Procházková "A" 1. Bláhová Burešová 2. Ježková Havličková 3. Kopecká V. Holubová 4. Králová Chudobová 5. Kresničerová Kočová 6. Měrtlová Machačková 7. Michalčičová Mocová 8. Mikešová Pech 9. Myšková Pechová 10. Pray Primas 11. Skalníková Procházková 12. Syslová Pryymak 13. Válková Schroterová 14. Van Geetová Smolová 15. Zakouřil Srdínková 16. Zemanová Stolarzová 17. Strnadová 18. Van Wassem 19. Vozková "A" 1. Bláhová Burešová 2. Ježková Havličková 3. Kopecká V. Holubová 4. Králová Chudobová 5. Kresničerová Kočová 6. Měrtlová Machačková 7. Michalčičová Mocová 8. Mikešová Pech 9. Myšková Pechová 10. Pray Primas 11. Skalníková Procházková 12. Syslová Pryymak 13. Válková Schroterová 14. Van Geetová Smolová 15. Zakouřil Srdínková 16. Zemanová Stolarzová 17. Strnadová 18. Šuma 19. Van Wassem 20. Vozková 21. Vrňatová 22. "B" "B" "B"

9 priloha c. 3 Zátěžové testy sportovní laboratoř motoriky 2012/2013 Dne (pondělí) je objednaná sportovní prohlídka pro níže uvedených závodníků. Zakouřil Marco 07:45-08:15 Ježková Patricie 08:15-08:45 Bláhová Barbora 08:45-09:15 Myšková Karolína 09:15-09:45 Michalčičová Denisa 09:45-10:15 Valková Klára 10:15-10:45 Skalníková Pavla 10:45-11:15 Van Geetová Barbara 11:15-11:45 Zemanová Lucie 11:45-12:15 Kresničerová Andrea 12:15-12:45 Králová Tereza 12:45-13:15 Kopecká Vendula 13:15-13:45 Mikešová Bára 13:45-14:15 Dostavte se o 15 minut dříve než je uvedeno u vašeho jména. Sebou si vezmete úbor na cvičení a registrační průkaz na potvrzení doktorem. Sportovní prohlídka bude hrazena hromadně z učtu klubu a vám bude odečtena z vašeho učtu (cca. 790,- Kč/os.) Kontakt Adresa: Dubový vrch Liberec

10 priloha c. 4 MOTIVAČNÍ SYSTÉM ZÁVODNIKŮ 2011/ POHÁROVA SKUPINA POŘADI Jméno CELKEM BODŮ 1. Kresničerová Andrea 312,10 2. Zakouřil Marco 212,44 3. Machačková Klára 154,96 4. Myšková Karolína 117,27 5. Ježková Patricie 115,58 6. Bláhová Barbora 91,80 7. Kopecká Markéta 80,18 8. Mikešová Bára 64,10 9. Smolová Karolína 63, Stolarzová Kristýna 52, Havličková Alena 48, Valková Klára 35, Procházková Barbora 35, Králová Tereza 29,81 MOTIVAČNÍ SYSTÉM ZÁVODNIKŮ 2011/ BRUSLIČKOVÁ SKUPINA "B" POŘADI Jméno CELKEM BODŮ 1. Pechová Kristýna 218,71 2. Pray Lauren 157,83 3. Srdínková Kristína 145,00 4. Van Wassem Nadia 137,31 5. Van Geetová Barbara 124,25 6. Kočová Anna 101,01 7. Holubová Sára 91,59 8. Syslová Sára 84,94 9. Kareisová Ludmila 71, Pryymak Valeriya 34, Strnadová Nikola 26,39 MOTIVAČNÍ SYSTÉM ZÁVODNIKŮ 2011/ BRUSLIČKOVÁ SKUPINA "A" POŘADI Jméno CELKEM BODŮ 1. Mikešová Bára 269,56 2. Havličková Alena 241,03 3. Machačková Klára 214,18 4. Smolová Karolína 207,25 5. Zemanová Lucie 203,47 6. Michalčičová Denisa 184,88 7. Valková Klára 163,99 8. Stolarzová Kristýna 162,90 9. Měrtlová Katka 159, Burešová Eliška 146, Králová Tereza 140, Kopecká Vendula 131, Kopecká Markéta 110, Procházková Barbora 102, Myšková Karolína 91, Holubová Sára 70, Srdínková Kristína 62, Toncarová Veronika 58, Toncarová Barbora 37, Skalníková Pavla 28,48 MOTIVAČNÍ SYSTÉM ZÁVODNIKŮ 2011/ PŘIPRAVKOVÁ SKUPINA POŘADI Jméno CELKEM BODŮ 1. Chudobová Nela 59,78 2. Kareisová Jana 54,06 3. Vozková Julie 53,70 4. Mocová Anna 48,28 5. Schroterová Adéla 40,78 6. Vrňatová Veronika 40,39 7. Šuma Štěpan 36,39 8. Primas Elea 22,00 Poslední aktualizace:

11 priloha c. 5 Statistika dětí hradících paušál klubu v sezóně 2011/2012. Květen krát paušál Červen krát paušál Srpen krát paušál Záři krát paušál Říjen krát paušál Listopad krát paušál Prosinec krát paušál Leden krát paušál Únor krát paušál Březen krát paušál Duben krát paušál PRŮMĚR - 33,4 krát paušál za sezónu 2011/2012

Zápis valné hromady BK Variace Liberec dne

Zápis valné hromady BK Variace Liberec dne Zápis valné hromady BK Variace Liberec dne 4.6. 2012 Schůzi zahájil pan předseda Radim Zakouřil přivítáním přítomných a přešel k rekapitulaci činnosti našeho klubu. Vzpomenul akci Sport live, které každoročně

Více

Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne

Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne 29.10.2012 Přítomni: N. Burdysová, M. Čejková, V. Černohous, A. Kresničerová, J. Sviatko, H. Urbánková, R. Zakouřil, L. Machačková, J. Košťálová, K. Kopecká Omluveni:

Více

Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne

Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne 25.2.2013 Přítomni: N. Burdysová, V. Černohous, M. Pechová, J. Koťalová, J. Sviatko, H. Urbánková, R. Zakouřil, L. Machačková, K. Kopecká Omluveni: Skalníková, Kresničerová,

Více

ŠKOLIČKA BRUSLENÍ KURZY BRUSLENÍ PRO DOSPĚLÉ PARTNEŘI

ŠKOLIČKA BRUSLENÍ KURZY BRUSLENÍ PRO DOSPĚLÉ PARTNEŘI 2015 ŠKOLIČKA BRUSLENÍ KURZY BRUSLENÍ PRO DOSPĚLÉ Je Vám více než 15 let a ještě jste neměli příležitost naučit se pořádně bruslit? Nebo jste již pokročilí bruslaři a rádi byste vyzkoušeli náročnější krasobruslařské

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU BK VARIACE LIBEREC

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU BK VARIACE LIBEREC 22.4.2008 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝBORU BK VARIACE LIBEREC Přítomni: Radim Zakouřil, Vladislav Černohous, Miluše Čejková, Juraj Sviatko, Jana Košťálová, Jarmila Nýdrlová, Olga Skalníková, Hana Urbánková Zapsala:

Více

USNESENÍ VALNÉ HROMADY BK VARIACE LIBEREC ZE DNE

USNESENÍ VALNÉ HROMADY BK VARIACE LIBEREC ZE DNE USNESENÍ VALNÉ HROMADY BK VARIACE LIBEREC ZE DNE 6.6.2018 Zúčastnilo se: 58 % členů (viz příloha č. 1 Prezenční listina ) Program: Prezentace 17:30 hod. Zahájení 17:45 hod. Schválení programu valné hromady

Více

Zápis z valné hromady bruslařského klubu Variace dne

Zápis z valné hromady bruslařského klubu Variace dne Zápis z valné hromady bruslařského klubu Variace dne 13.6. 2016 1) Schválení programu VH Program přílohou č. 1 tohoto zápisu 2) Schválení pracovního předsednictva: Návrh: p. Zakouřil, pí. Urbánková, pí.

Více

CO MŮŽE KRASOBRUSLENÍ VAŠEMU DÍTĚTI NABÍDNOUT PŘEDSTAVUJEME VÁM BRUSLAŘSKÝ KLUB VARIACE LIBEREC

CO MŮŽE KRASOBRUSLENÍ VAŠEMU DÍTĚTI NABÍDNOUT PŘEDSTAVUJEME VÁM BRUSLAŘSKÝ KLUB VARIACE LIBEREC www.variace.net PŘEDSTAVUJEME VÁM BRUSLAŘSKÝ KLUB VARIACE LIBEREC Vážení sportovní přátelé, bruslařský klub BK Variace Liberec má již dlouholetou tradici a proto bychom Vás rádi seznámili s jeho aktivitami

Více

Časový rozpis testů výkonnosti LIBEREC 23.3.2013

Časový rozpis testů výkonnosti LIBEREC 23.3.2013 úprava ledové plochy SKUPINA č. 1 Čas.rozpis 1. Herčíková Michaela 13.05.2004 BK Kraso Mladá Boleslav 1 2. Mosiurczaková Adéla 05.01.2006 BK Kraso Mladá Boleslav 1 7:30 3. Kitlerová Tereza 15.02.2007 BK

Více

Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na. XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE

Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na. XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na XL. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE Pohár ČKS: Pohár ČKS A: Pohár ČKS B: Pohár ČKS C: nováčci mladší dívky, nováčci starší - dívky žačky, žačky mladší, žačky

Více

K O N E Č N É V Ý S L E D K Y

K O N E Č N É V Ý S L E D K Y Kategorie: Adult Hlavní rozhodčí: František Baudyš, Hradec Králové Rozhodčí: 1. Jana Košťálová, Liberec 2. Olga Vokřálová, Nymburk Kategorie: Adult -- -- 1 Ondrášková Kateřina HC PZ Kraso Kladno 1,0 2

Více

KRASOBRUSLENÍ. Liberec

KRASOBRUSLENÍ. Liberec KRASOBRUSLENÍ Liberec Třetí řada zleva: Dobroslava Kopecká, Hana Urbánková, Lidmila Svobodová, Naděžda Burdysová, Petra Chudobová, Juraj Sviatko, Olga Petrementová, Zuzana Jelínková, Zuzana Vodňanská,

Více

S E Z N A M R O Z H O D Č Í CH

S E Z N A M R O Z H O D Č Í CH Hlavní rozhodčí: František Baudyš, Hradec Králové 2. Kristina Černohousová, Pardubice 3. Olga Petrementová, Pardubice soutěž v rámci projektu Bruslička Datum: 20.12.2014 Kategorie: Kadet Dvůr Králové nad

Více

Velká cena města Mladá Boleslav

Velká cena města Mladá Boleslav TJ Auto Škoda Mladá Boleslav, oddíl krasobruslení a ČKS Velká cena města Mladá Boleslav 6.12.2015 IČZ 2427 Žačky nejmladší B 1 Vozková Julie BK Variace Liberec 1,0 2 Klementová Ema USK Praha 2,0 3 Kimličková

Více

PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru

PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru Zápis Výboru číslo: 012017 / PLČB Datum konání: 12. 1. 2017 Zapisovatel: Filip Pytel PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru Přítomni: Miroslav Horký, Arnošt Petráček ml., Filip Pytel, Božena

Více

VNITŘNÍ ŘÁD BRUSLAŘSKÝ KLUB HAVLÍČKŮV BROD SEZÓNA Práva a povinnosti klubu:

VNITŘNÍ ŘÁD BRUSLAŘSKÝ KLUB HAVLÍČKŮV BROD SEZÓNA Práva a povinnosti klubu: VNITŘNÍ ŘÁD BRUSLAŘSKÝ KLUB HAVLÍČKŮV BROD SEZÓNA 2017 2018 Práva a povinnosti klubu: Zabezpečit podmínky pro odborný sportovní rozvoj hráčů organizováním sportovní činnosti v ledním hokeji a krasobruslení

Více

2. Ročník závodu "Ledový trojlístek"

2. Ročník závodu Ledový trojlístek Kraso brusle Černošice, spolek Vás srdečně zve na 2. Ročník závodu "Ledový trojlístek" a Jarní trhy pořádané v prostorách zimního stadionu během závodu Závod je pořádán v rámci poháru ČKS pro kategorie

Více

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ,

ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, Český krasobruslařský svaz Václavské náměstí 838/9, 110 00 Praha 1 ROZPIS MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ PRO ROK 2018 V SÓLOVÝCH KATEGORIÍCH JUNIORŮ, MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V KRASOBRUSLENÍ

Více

V Ý S L E D K Y ve volné jízdě. "XXIV. ročník Vánočního závodu" soutěž v rámci Poháru ČKS

V Ý S L E D K Y ve volné jízdě. XXIV. ročník Vánočního závodu soutěž v rámci Poháru ČKS Kategorie: Nováčci mladší - dívky 1 Blaasová Natálie USK Praha 1,0 2 Dusha Anna USK Praha 2,0 3 Kadlecová Tereza USK Praha 3,0 4 Händelová Klára BK Variace Liberec 4,0 5 Jankovičová Nelly Kraso Hodonín

Více

Malá cena Pardubic ročník

Malá cena Pardubic ročník Malá cena Pardubic - 41. ročník V Ý S L E D K O V Ý P R O T O K O L - IČZ: 1909 Pořadatel: Krasobruslařský klub Pardubice Datum konání: 21. listopadu 2010 Místo konání: ČEZ Aréna Pardubice Rozsah závodu:

Více

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA

SKATING CLUB BRNO 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA SKATING CLUB BRNO POŘÁDÁ 20. ROČNÍK VÁNOČNÍHO ZÁVODU SKUPIN SYNCHROHIZOVANÉHO BRUSLENÍ SANTA CLAUS CUP 2018 PRO KATEGORIE MLADŠÍHO ŽACTVA A ŽACTVA A 17. ROČNÍK ZÁVODU SKUPIN SYNCHRONIZOVANÉHO BRUSLENÍ

Více

Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2014

Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2014 Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2014 předloženého na základě výběrového řízení na předložení nejvhodnějších žádostí pro přidělení grantu v rámci veřejného otevřeného grantového

Více

" XXVI. ročník Vánočního závodu " soutěž v rámci Poháru ČKS

 XXVI. ročník Vánočního závodu  soutěž v rámci Poháru ČKS S E Z N A M R O Z H O D Č Í CH " XXVI. ročník Vánočního závodu " soutěž v rámci Poháru ČKS Datum: 18.12.2016 IČS: 2518 Dvůr Králové nad Labem Kategorie:Všechny kategorie Poháru ČKS --------------------------------------------------------------

Více

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1/5 Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1) Program: - Dle přiložené pozvánky (příloha č. 1) 2) Účastníci: - Bylo pozváno 24 delegátů SK Arniky Plzeň o.s. dle klíče

Více

Časový rozpis testů výkonnosti LIBEREC

Časový rozpis testů výkonnosti LIBEREC skupina č. 1. Test č. 1. 9:00-9:25 skupina č. 2. Test č. 1. 9:25-9:50 skupina č. 3. Test č. 2. 9:50-10:10 skupina č. 4. Test č. 2. 10:10-10:35 10:35-10:50 skupina č. 5. Test č. 2. 10:50-11:15 skupina č.

Více

Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně 2012

Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně 2012 Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně 2012 Stránka 1 z 5 Výroční zpráva PKML 1. Identifikační údaje Právnická osoba Název organizace Plavecký klub Mariánské Lázně IČ 687 84 732 Sídlo Tyršova ul.

Více

ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, OLOMOUC, Česká republika

ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, OLOMOUC, Česká republika ATLETICKÝ KLUB OLOMOUC tř. 17. listopadu 3, 772 00 OLOMOUC, Česká republika tel.: 585 224 676, e-mail: akol@centrum.cz web: http://atletikaolomouc.cz IČO: 41031369, bankovní spojení: Komerční banka Olomouc,

Více

Křišťálová brusle 2015

Křišťálová brusle 2015 Přípravka prvky - bez omezení věku 1 Vitmayerová Alexandra HaKC Most,z.s 1,0 2 Mátlová Tereza SK Kraso Česká Lípa 2,0 3 Učňová Mariana UKK Ústí nad Labem 3,0 4 Koukolová Agáta Kraso brusle Černošice 4,0

Více

Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně, z. s. 2014

Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně, z. s. 2014 Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně, z. s. 2014 1. Identifikační údaje žadatele Právnická osoba Název organizace Plavecký klub Mariánské Lázně IČ 687 84 732 Sídlo Tyršova ul. (plavecký bazén)

Více

ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D

ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D Platnost od 16. 5. 2015 HLAVA I. Úvodní ustanovení Článek 1 1. Registračním řádem jsou stanovena pravidla registrace v Českém krasobruslařském

Více

Cyklo Klub Kučera Znojmo Vídeňská 25, ZNOJMO 669 02 ZÁPIS

Cyklo Klub Kučera Znojmo Vídeňská 25, ZNOJMO 669 02 ZÁPIS ZÁPIS Valné hromady Cyklo Klubu Kučera Konané dne 28. února 2014 Sál Lidového domu, Znojmo Dělnická ul. 18:00 hod. Přítomni: 4 x výkonný výbor CKK + 17 přítomných členů + 28 přítomných příznivců Omluveni:

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Celkové výsledky Pohár ČKS

Celkové výsledky Pohár ČKS Celkové výsledky Pohár ČKS Datum: 6.11.2016 "IV. ročník Memoriálu Karla Diviše" soutěž v rámci poháru ČKS Dvůr Králové nad Labem S E Z N A M R O Z H O D Č Í CH Kategorie: Žáci nejml. A, Nováčci dívky,

Více

Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2013

Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2013 Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2013 předloženého na základě výběrového řízení na předložení nejvhodnějších žádostí pro přidělení grantu v rámci veřejného otevřeného grantového

Více

Výroční zpráva. Plavecký klub Mariánské Lázně. Stránka 1 z 5

Výroční zpráva. Plavecký klub Mariánské Lázně. Stránka 1 z 5 Výroční zpráva Plavecký klub Mariánské Lázně 2013 Stránka 1 z 5 Výroční zpráva PKML 1. Identifikační údaje Právnická osoba Název organizace Plavecký klub Mariánské Lázně IČ 687 84 732 Sídlo Tyršova ul.

Více

Výsledky " XXVII. ročník Vánočního závodu " soutěž v rámci Poháru ČKS IČS: 2610 Dvůr Králové nad Labem

Výsledky  XXVII. ročník Vánočního závodu  soutěž v rámci Poháru ČKS IČS: 2610 Dvůr Králové nad Labem Výsledky " XXVII. ročník Vánočního závodu " soutěž v rámci Poháru ČKS 10.12.2017 IČS: 2610 Dvůr Králové nad Labem S E Z N A M R O Z H O D Č Í CH Kategorie: Juniorky,Žáci ml.a,žačky ml.a,b,nováčci st.dívky

Více

PŘEDSTAVUJEME VÁM BRUSLAŘSKÝ KLUB VARIACE LIBEREC

PŘEDSTAVUJEME VÁM BRUSLAŘSKÝ KLUB VARIACE LIBEREC www.variace.net PŘEDSTAVUJEME VÁM BRUSLAŘSKÝ KLUB VARIACE LIBEREC Vážení sportovní přátelé, bruslařský klub BK Variace Liberec má již dlouholetou tradici a proto bychom Vás rádi seznámili s jeho aktivitami

Více

platba při přihlášení dvou a více sourozenců Skupiny Malé přípravky, Velké přípravky a Výběrové skupiny (2x týdně 90 minut)

platba při přihlášení dvou a více sourozenců Skupiny Malé přípravky, Velké přípravky a Výběrové skupiny (2x týdně 90 minut) Základní informace: Cílem Atletické přípravky je všestranný rozvoj základních pohybových schopností, zvládnutí co největšího množství pohybových dovedností, základy atletických disciplin, míčových her,

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne 12. 4. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Bc. Blanka Žánová, Jaroslav Král, Ing. Jiří Haspeklo, Mgr. Viktor Liška, Lubomír Kocman, RNDr. Ladislav

Více

Cyklo Klub Kučera Znojmo Vídeňská 25, ZNOJMO ZÁPIS

Cyklo Klub Kučera Znojmo Vídeňská 25, ZNOJMO ZÁPIS ZÁPIS Valné hromady Cyklo Klubu Kučera Konané dne 18. března 2016 Sál Lidového domu, Znojmo Dělnická ul. 18:00 hod. Přítomni: 4 x výkonný výbor CKK + 35 přítomných členů Omluveni: 20 členů Celkem přítomno:

Více

Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na. XXXVIII. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE

Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na. XXXVIII. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE JEŠTĚDSKÁ BRUSLE A JEŠTĚDSKÁ BRUSLIČKA 16.1.2016 Bruslařský klub Variace Liberec Vás srdečně zve na XXXVIII. ročník JEŠTĚDSKÉ BRUSLE Pohár ČKS: Pohár ČKS A: Pohár ČKS B: Pohár ČKS C: nováčci - dívky, nováčci

Více

Sportovní centrum mládeže Hanácké oblasti v orientačním běhu. Závěrečná zpráva za rok 2013

Sportovní centrum mládeže Hanácké oblasti v orientačním běhu. Závěrečná zpráva za rok 2013 Sportovní centrum mládeže Hanácké oblasti v orientačním běhu Závěrečná zpráva za rok 2013 Obsah závěrečné zprávy: A) Název projektu B) Příjemce projektu C) Řešitel projektu D) Cíle projektu E) Personální

Více

Zpráva o hospodaření za rok 2011

Zpráva o hospodaření za rok 2011 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2011 Vypracovala: 12.3.2012 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ZKO STRAKONICE Datum konání: dne 7. ledna 2017 od 10:00 hodin v klubovně ZKO

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ZKO STRAKONICE Datum konání: dne 7. ledna 2017 od 10:00 hodin v klubovně ZKO ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ZKO STRAKONICE -186 Datum konání: dne 7. ledna 2017 od 10:00 hodin v klubovně ZKO 1. Zahájení a schválení programu členské schůze Jednání zahájila Jindřiška Koštová, přednesla

Více

Zápis z 3. schůze výboru Obedience CZ konané dne

Zápis z 3. schůze výboru Obedience CZ konané dne Zápis z 3. schůze výboru Obedience CZ konané dne 16. 10. 2012 Místo konání: Praha Přítomni: Zuzana Coufalová, Lukáš Jánský, Kristýna Másilková, Ladislava Richterová, Radka Dacejová, Radka Kopecká, Vilemína

Více

Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne

Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne 07.12.2014 Dne 07.12.2014 se uskutečnila předem ohlášená Valná hromada Klubu extrémního golfu Dobruška o níž byli všichni členové řádně vyrozuměni. Valná hromada

Více

Zápis z dozorčí rady konané dne 25.4.2014

Zápis z dozorčí rady konané dne 25.4.2014 Zápis z dozorčí rady konané dne 5..0 Přítomni: Ing. Jindřich Svoboda, Ing. Martin Barták, Lenka Krejčíková Omluven: Ing. Petr Villner. Informace o stavu Sportovního klubu SC Kolín a HC Kolínští Kozlové

Více

Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č.8/2011

Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č.8/2011 Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č.8/2011 Správní rada SC Kolín (dále SR SC) se sešla v tomto složení: Přítomni: Kadlec J., Hušek, M.,Franc Dozorčí rada: Ing.Tvrdík L., Ing. Mráz P. Organizační komise:

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

Žebrácká bruslička II. ročník

Žebrácká bruslička II. ročník SPARTAK Žebrák oddíl krasobruslení a Český k r a s o b r u s l a ř s k ý svaz Žebrácká bruslička II. ročník ZS Hořovice 12.2.2017 K O N E Č N Ý V Ý S L E D E K Final Results KATEGORIE: Nováčci starší 1.

Více

Zápis 2. schůze výboru. Místo konání: Wapiti bar Datum: 22.11.05

Zápis 2. schůze výboru. Místo konání: Wapiti bar Datum: 22.11.05 Zápis 2. schůze výboru Místo konání: Wapiti bar Datum: 22.11.05 Přítomní členové výboru SMS: Marek Tomažič Milan Šleichert Alena Černická Hanka Vágnerová Laďka Pořízková Omluveni: Hanka Sibřinová Marcela

Více

Informace z jednání předsednictva ČKS konaného dne 29.května 2009 v Praze 1. Mezinárodní semináře v období červenec - srpen 2009 a/ ISU semináře ve Frankfurtu 12. 18.7. 2009 Věra Tauchmanová i Andrea Trnková

Více

Systém sportovně talentované mládeže období

Systém sportovně talentované mládeže období Systém sportovně talentované mládeže období 2018 2022 Všeobecná ustanovení: Základním článkem systému jsou tréninková centra "Sportovní centra mládeže - SCM" a "Sportovní střediska - SpS" financovaná z

Více

Projekt Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2015

Projekt Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2015 Projekt Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2015 předkládaný na základě výběrové řízení na předložení nejvhodnějších žádostí pro přidělení grantu v rámci veřejného otevřeného grantového programu na

Více

Šebková Tereza : 0. Prausová Andrea : 0. Kubová Anna 10 1 : 0. Polnická Anna Marie : 0 Václavková Tereza

Šebková Tereza : 0. Prausová Andrea : 0. Kubová Anna 10 1 : 0. Polnická Anna Marie : 0 Václavková Tereza 46548 46684 53176 46540 53415 45937 46917 55318 46886 44121 55891 57434 Přebor České republiky družstev starších žaček Datum: 13.5.2017 Pořadatel: TSC Turnov Utkání č: 1 1 Judo Klub DDM Mělník 1. Judo

Více

Hodnocení Projektu Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2012

Hodnocení Projektu Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2012 Hodnocení Projektu Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2012 předloženého na základě výběrového řízení na předložení nejvhodnějších žádostí pro přidělení grantu v rámci veřejného otevřeného grantového

Více

Projekt Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2015

Projekt Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2015 Projekt Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2015 předkládaný na základě výběrového řízení na předložení nejvhodnějších žádostí pro přidělení grantu v rámci veřejného otevřeného grantového programu

Více

KONEČNÉ VÝSLEDKY závodu v krasobruslení Brodské mládí 1. ročník IČZ: 1815

KONEČNÉ VÝSLEDKY závodu v krasobruslení Brodské mládí 1. ročník IČZ: 1815 KONEČNÉ VÝSLEDKY závodu v krasobruslení Brodské mládí 1. ročník IČZ: 1815 Nováčci dívky - pohár ČKS Hlavní rozhodčí: Ing. Věra Kvarčaková BK Frýdek Místek Rozhodčí č.1 Ing. Věra Kvarčáková BK Frýdek Místek

Více

KRAJSKÝ PŘEBOR LIBERECKÉHO KRAJE LIBEREC

KRAJSKÝ PŘEBOR LIBERECKÉHO KRAJE LIBEREC Mladší žákyně Poř. Příjmení a jméno Roč. Oddíl trenér D v.z. E n.s. Σ D v.z. E n.s. Σ D v.z. E n.s. Σ D v.z. E n.s. Σ Σ 1. Listoňová Aneta 2005 TJ Doksy Jakšová 6,00 10,00 8,15 0,00 14,15 6,00 10,00 9,00

Více

Hokejový klub HC Uničov

Hokejový klub HC Uničov Hokejový klub HC Uničov Sezona 2016/2017 Obsah: 1. Mládež - obsah 1.1 Obecná pravidla (dresy, výstroj, financování atd.) 1.2 Organizace jednotlivých kategorií trenéři, vedoucí mužstev, finance, soupisky

Více

Župa plk. Švece - Třebíč atletika jednotlivci

Župa plk. Švece - Třebíč atletika jednotlivci Ml. žákyně I Body 50 m Hod Skok 300 m 1. Neprašová Denisa 2005 Bedřichov 671 8,4 315 15,25 69 355 210 01:02,1 77 2. Augustová Alena 2005 Pelhřimov 434 8,8 225 9,50 23 322 146 01:10,2 40 3. Svobodová Šárka

Více

Slánská brusle 37. ročník

Slánská brusle 37. ročník Krasobruslařský klub královského města SLANÉHO z.s. a ČKS Slánská brusle 37. ročník 26.11.2016 IČZ 2521 Kategorie : Adult B 1 Stříbrská Barbora KK Slaný 1,0 2 Čadilová Pavla USK Praha 2,0 1. Majrych Josef

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2010 Vypracovala: 13.3.2011 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

Nováčci (dívky) A. S b o r r o z h o d č í c h. K o n e č n é p o ř a d í. Závod v krasobruslení "Hodonínská pirueta 2012" I.ročník.

Nováčci (dívky) A. S b o r r o z h o d č í c h. K o n e č n é p o ř a d í. Závod v krasobruslení Hodonínská pirueta 2012 I.ročník. K O N E Č N É V Ý S L E D K Y Závod v krasobruslení "Hodonínská pirueta 2012" I.ročník IČZ:: I 22110022 Kategorie: Nováčci (dívky) A Hlavní rozhodčí Ing. František Baudyš BK Hradec Králové Rozhodčí č.1

Více

T J V S T Á B O R - A T L E T I K A

T J V S T Á B O R - A T L E T I K A T J V S T Á B O R - A T L E T I K A Bydlinského 2867, Tábor 390 02, tel: +420 777 66 72 66, e-mail: vs.tabor@atletikatabor.cz IČO: 00476561, Bank. spojení: ČSOB a.s. 412793123/0300 800, VAR.SYM. 01 Valná

Více

NÁCHODSKÁ BRUSLIČKA - Pohár ČKS VIII. ročník KONEČNÉ VÝSLEDKY

NÁCHODSKÁ BRUSLIČKA - Pohár ČKS VIII. ročník KONEČNÉ VÝSLEDKY NÁCHODSKÁ BRUSLIČKA - Pohár ČKS VIII. ročník IČZ: 2513 12. 11. 2016 KONEČNÉ VÝSLEDKY SBOR ROZHODČÍCH (složení shodné pro všechny kategorie) Hlavní rozhodčí: Ing. František Baudyš, BK Hradec Králové Rozhodčí:

Více

ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2015/2016. Spolek ledního hokeje Jindřichův Hradec

ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2015/2016. Spolek ledního hokeje Jindřichův Hradec ZPRÁVA ZA SEZÓNU 2015/2016 Spolek ledního hokeje Jindřichův Hradec Sezona 2015/2016 HC Střelci Jindřichův Hradec - hokejový klub pro všechny Sezóna 2015/2016 byla již druhou sezonou nově vzniklého hokejového

Více

Plnění rozpočtu: 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013

Plnění rozpočtu: 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013 Plnění : 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013 Číslo položky Název položky NÁVRH ROZPOČTU Plnění Plnění v 501 SPOTŘEBOVANÉ NÁKUPY 80 500,00 Kč 84 881,83 Kč 105% 501-100 SPOTŘEBA SPORTOVNÍHO MATERIÁLU 3 000,00 Kč 2 168,00

Více

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s.

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Datum: 15. 5. 2014 Účast na VH: 23 delegátů (z 34 oprávněných), VH je usnášeníschopná Hosté: Jednání řídil: P. Janík I. procedurální

Více

Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna

Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna 2017-2018 (platnost od 1. 7. 2017) Dospělí: Michal Březina Jiří Bělohradský Anna Dušková Martin Bidař Cortney

Více

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ I. HOSPODAŘENÍ TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY Informace o hospodaření TJ Přeštice 1. Výkonný výbor včele s hospodářem řádně spravuje a hospodaří s majetkem TJ Přeštice tak,

Více

Heinrichova 24, Brno,

Heinrichova 24, Brno, IČO:41 60 56 08 Bankovní spojení: 205265387/0600 Zápis konference dne 11.4.2017 Řádná konference proběhla dne 11.4.2017 od 18.00 na Základní škole a mateřské škole Brno, Blanenská 1. Za účasti 29 zástupců

Více

Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici

Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici Zápis č.1/2019 z jednání Výkonného výboru středočeského KNS konaného dne 7. února 2019 v Osnici Přítomni: p. Rackovský Peter, p. Jiří Beránek, p. Miloslav Vach, p. Michal Daněk, p. Michal Němec ( 100 %

Více

Zápis z jednání VV TJ

Zápis z jednání VV TJ Zápis z jednání VV TJ Den: čtvrtek 12.1. 2017 Místo: klubovna SH Čas: 18.00 hod. Přítomni: P. Janík, L. Vokáčová, M. Rollo, J. Kokeš, P. Sobíšek, B. Filoun za KRK: Omluveni: M. Chuchlová, Charouzek, J.

Více

PROPOZICE. Organizátor Super Stars Most Most, ul.v.nezvala 2491 tel.: +420 732 931 378 Super.Stars@centrum.cz www.super-stars.karneval.

PROPOZICE. Organizátor Super Stars Most Most, ul.v.nezvala 2491 tel.: +420 732 931 378 Super.Stars@centrum.cz www.super-stars.karneval. PROPOZICE Badmintonový klub Super Stars Most pořádá šestý mezinárodní camp pro hráče všech věkových kategorií. Camp je již tradičně součástí letní přípravy na novou sezónu. Na letním campu připravují kvalifikovaní

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od

Více

Zpracovali: Miloslav Chrobák, předseda komise mládeže OVS FM Ing. Lumír Hajdušek, vedoucí soutěže Letní pohár minivolejbalu Ing.

Zpracovali: Miloslav Chrobák, předseda komise mládeže OVS FM Ing. Lumír Hajdušek, vedoucí soutěže Letní pohár minivolejbalu Ing. Zpracovali: Miloslav Chrobák, předseda komise mládeže OVS FM Ing. Lumír Hajdušek, vedoucí soutěže Letní pohár minivolejbalu Ing. Nikola Němcová 1. Šestkový volejbal Všeobecná ustanovení: 1.1. Soutěž řídí

Více

ŽUPNÍ PŘEBOR ODBORU VŠESTRANNOSTI V GYMNASTICE

ŽUPNÍ PŘEBOR ODBORU VŠESTRANNOSTI V GYMNASTICE Nejmladší žactvo Poř.č. Jméno a příjmení Ročník Sokol prostná přeskok celkem 1 Čunátová Nela 2006 Milevsko A 9,37 9,23 18,60 2 Koňáková Martina 2006 Milevsko A 9,30 9,20 18,50 3 Soukupová Lucie 2007 Písek

Více

ZÁPIS a USNESENÍ č. II./2014 z jednání Výboru T.J. SOKOL TEREZÍN 10. února 2014, 18:45 hod. restaurace Autokemp 322, Terezín

ZÁPIS a USNESENÍ č. II./2014 z jednání Výboru T.J. SOKOL TEREZÍN 10. února 2014, 18:45 hod. restaurace Autokemp 322, Terezín PSČ 411 55 Kréta 322 tel. +420 416 / 577 528 mob. +420 724 / 313 905 IČ 62769995 účet číslo 154 609 492 / 0300 e-mail sokolterezin@seznam.cz web www.tjsokolterezin.banda.cz www.fotbalterezin.banda.cz ZÁPIS

Více

EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE

EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE Pražský svaz karate Box 31, Hanusova 347/16,14000 Praha 4 E-mail: info@pske.cz Web: www.pske.cz IČ: 67983413 Číslo účtu PSKe: KB 51-1420110227 / 0100 EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE Datum u

Více

Ekonomická směrnice (platnost od )

Ekonomická směrnice (platnost od ) Ekonomická směrnice (platnost od 1.1.2018) Obsah: 1. Hospodaření s finančními prostředky 1.1. Rozpočet 1.2. Hospodaření s rozpočtem 2. Poplatky členů 2.1. Členská známka 2.2. Poplatky na zkoušky technické

Více

Projekt. provozování sportovního centra dětí v orientačním běhu. Oblasti Vysočina při Sportovním klubu OK Jihlava, o.s.

Projekt. provozování sportovního centra dětí v orientačním běhu. Oblasti Vysočina při Sportovním klubu OK Jihlava, o.s. Projekt provozování sportovního centra dětí v orientačním běhu Oblasti Vysočina při Sportovním klubu OK Jihlava, o.s. Grantový program Sportovní centra dětí v orientačním běhu Nadace OB, ročník 2015 Jihlava,

Více

Zá pis z Komise mlá dez e AD konáne dne v Práze

Zá pis z Komise mlá dez e AD konáne dne v Práze Zá pis z Komise mlá dez e AD konáne dne 25.5.2017 v Práze Přítomni Členové KM: dle prezenční listiny hosté: A.Krýzl, D.Štrougalová, M.Machytka, M.Šinták Aleš Krýzl přednesl zprávu z Rady OSÚ AD. Poděkoval

Více

Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s.konané dne 14. 1. 2012 v Čelákovicích, v restauraci u Najmanů

Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s.konané dne 14. 1. 2012 v Čelákovicích, v restauraci u Najmanů Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s.konané dne 14. 1. 2012 v Čelákovicích, v restauraci u Najmanů Předseda schůze Radek Böhme zahájil v 11.15 hodin výroční členskou schůzi Klubu Obedience

Více

S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV

S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV Schválené valnou hromadou dne 19. 5. 2009 HC Wikov Hronov o.s. je společenskou organizací s právní subjektivitou, která sdružuje aktivní hráče ledního hokeje a další sportovce

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel.: 736 645 998 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Více

SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ

SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ Březinova 951/12, 407 53 Jiříkov IČO: 270 49 752, bankovní spojení: ČSOB Rumburk: 232726230/0300 Tel: 777 733 022, e-mail: mrazkovakat@seznam.cz, skviktorie@seznam.cz

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E. Zátopkova 100/2, Praha 6, Česká republika P O Z V Á N K A

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E. Zátopkova 100/2, Praha 6, Česká republika P O Z V Á N K A P O Z V Á N K A NA SRAZ REPREZENTAČNÍCH VÝBĚRŮ SENIOR A JUNIOR PRO MISTROVSTVÍ EVROPY 2018 - č.1 Termín konání: 16.-17.12.2017 Místo: Gymnastická hala TJ Bohemians Praha, Slovenská 2, 101 00 Praha 10 Realizační

Více

Hodnocení Projektu Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2005

Hodnocení Projektu Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2005 Hodnocení Projektu Sportovního centra mládeže Zlín pro rok 2005 předloženého na základě výběrové řízení na předložení nejvhodnějších žádostí pro přidělení grantu v rámci veřejného otevřeného grantového

Více

VÝSLEDKY. ČSPS - dálkové plavání. Námořní míle, III. ročník. KSPKl

VÝSLEDKY. ČSPS - dálkové plavání. Námořní míle, III. ročník. KSPKl ČSPS - dálkové plavání VÝSLEDKY Námořní míle, III. ročník Pořadatel: KSPKl Teplota vody: 27,4 vzduchu 29,7 Místo konání: Kladno Datum: 5.5.2018 Bazén: 25 / 6 Způsob měření: Ruční měření Sbor rozhodčích

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze

Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne v Praze Zápis č. 4 /06 z členské schůze Bytového družstva Tererova 1357/10 konané dne 29.6. 2006 v Praze Schůzi řídí: Radek Živný Zapisovatelem zápisu byla jmenována Regína Kolandová Ověřovatelem zápisu byla jmenována

Více

Mistrovství ČR - zvláštní ustanovení pro ZAV Liberec

Mistrovství ČR - zvláštní ustanovení pro ZAV Liberec Mistrovství ČR - zvláštní ustanovení pro ZAV Liberec ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ AUTOKLUB Mistrovství ČR v závodech do vrchu AUTOKLUB Mistrovství ČR v závodech do vrchu historických vozidel AUTOKLUB Česká Trofej

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2015

Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2015 Hodnocení Projektu Sportovního centra dětí Luhačovice pro rok 2015 předloženého na základě výběrového řízení na předložení nejvhodnějších žádostí pro přidělení grantu v rámci veřejného otevřeného grantového

Více

Výroční zpráva Třebíčského oddílu plavání 2008

Výroční zpráva Třebíčského oddílu plavání 2008 Třebíčský oddíl plavání Plavecký areál laguna, Mládežnická 1096/2, 674 01 Třebíč Tel.: 603 702 883, IČO: 642711706 Internet: www.top.webz.cz, email: bartova.top@seznam.cz Výroční zpráva Třebíčského oddílu

Více

Plavecká škola Zéva, Hradec Králové, Eliščino nábř. 842

Plavecká škola Zéva, Hradec Králové, Eliščino nábř. 842 Plavecká škola Zéva, Hradec Králové, Eliščino nábř. 842 K a l k u l a č n í c e n y p l a v e c k é v ý u k y v h l a v n í a d o p l ň k o v é č i n n o s t i š k o l y Tento dokument obsahuje ceník služeb,

Více

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s Výroční valná hromada České federace požárního sportu o.s Přítomní: viz. prezenční listina příloha č.1 Body výroční valné hromady: 1. Zhodnocení projektu soustředění 2. Krajská dotace 3. Účast na podzimním

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 5. 2014 Bod pořadu jednání: Návrh správní rady Sportovního fondu na změnu Pravidel přidělování dotací ze Sportovního

Více

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO:

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO: SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, 121 24 Praha 2 IČO: 22733451 Zápis z výroční členské schůze Sportovního klubu pražských hasičů, z. s. Datum zpracování: 24. 11. 2016 Počet stran: 5 Datum a místo

Více