ZÁPIS z 19. jednání rady města, které se konalo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS z 19. jednání rady města, které se konalo"

Transkript

1 1 z 7 ZÁPIS z 19. jednání rady města, které se konalo dne od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Homolka Hynek, mistostarosta Soukup Petr, radní Zahrádková Miluše, radní Dušek Jaroslav, místostarosta Kváča Petr, Mgr., mistostarosta Picek Vlastimil, Ing., starosta Mgr. Radek Dünebier Mgr. Kamila Janáčková Homolka Hynek, mistostarosta Čeněk Petr, Ing., radní Zahrádková Miluše, radní Číslo bodu Bod Komentář 1. RM/2019/19/1 Schválení programu RM dne a) Rada města schvaluje program zasedání Rady města Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi dne dle předloženého návrhu, jak je níže uvedeno: 1. Schválení programu RM dne Kontrola plnění úkolů RM a ZM 3. Informace o obdržení a zaevidování Pe ce občanů ze Staré Boleslavi - lokalita Třebízského a Okružní 4. PRima nápad - pravidla par cipa vního rozpočtu 5. Rozpočtové opatření č Výpůjčka divadelního sálu 7. Akce smluvně vymezené v městském kině - MŠ Dr. Beneše 8. Návrh na schválení Dodatku č. 2 k SoD na PD Vyšší Hrádek 9. Návrh na schválení objednávky na výrobu parket do sálu zámku Brandýs 10. Návrh na schválení objednávky na opravu parket Ry řského sálu zámku Brandýs 11. Návrh na schválení cenové nabídky na zpracování podkladů pro podání žádos o dotaci z Programu OPŽP pro ZŠ Palachova 12. Chodník pod Vodojemem - Brandýs nad Labem 13. Návrh na uzavření a schválení znění textu Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnos na pozemku p.č v k.ú. Brandýs nad Labem, ul. U Cihelny 14. Prodej pozemku st.p.č v k.ú. Brandýs nad Labem 15. Prodej čás pozemku p.č. 1035/20 v k.ú. Stará Boleslav 16. Prodej pozemku p.č. 725/9 v k.ú. Brandýs nad Labem 17. Návrh na uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu sloupů veřejného osvětlení 18. Návrh na uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu prostoru sloužícího podnikání č. 3 v č.p. 1499/D v k.ú. Brandýs nad Labem 19. Prodloužení platnos Pojistné smlouvy o sdruženém pojištění souboru vozidel 20. Návrh na uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu čás nemovitos v č.p. 132 v k.ú. Stará Boleslav 21. Různé a závěr Zpracovatel: Věra Rajnišová 2. Kontrola plnění úkolů RM a ZM a) Rada města vzala na vědomí předložený přehled plnění úkolů RM a ZM ke dni dle příloh.

2 2 z 7 Zpracovatel: Věra Rajnišová 3. Informace o obdržení a zaevidování Pe ce občanů ze Staré Boleslavi - lokalita Třebízského a Okružní a) Rada města vzala na vědomí informaci o obdržení a zaevidování PETICE občanů ze Staré Boleslavi týkající se podnětů v lokalitě Třebízského a Okružní ve Staré Boleslavi. Podněty byly předány příslušným odborům MěÚ s termínem zpracování písemných vyjádření a v zákonné lhůtě bude na předloženou Pe ci petentům odpovězeno prostřednictvím jejich zástupce za pe ční komisi. Zpracovatel: Věra Rajnišová 4. RM/2019/19/2 PRima nápad - pravidla par cipa vního rozpočtu a) Rada města projednala a schválila pravidla par cipa vního rozpočtu PRima nápad pro rok 2019, na základě kterých budou moci občané elektronickým hlasováním vymezit použi 2 mil. Kč z rozpočtu města, a to k realizaci projektů předložených právě občany města samotnými. PhDr. Zdeňka Tichá zajis t zveřejnění pravidel par cipa vního rozpočtu PRima nápad společně s výzvou k podávání občanských návrhů na realizaci jednotlivých projektů, a to jednak v Městských listech duben 2019, jakož i na webu a FaceBooku města, a dále na plakátovacích plochách města. Zpracovatel: Hynek Homolka 5. RM/2019/19/3 Rozpočtové opatření č. 3 a) Rada města projednala a schválila Navýšení rozpočtu Městské policie o pojistné plnění ve výši Kč na opravu vozu. P schválený navržená upravený V paragraf položka ORG ORJ text položky rozpočet úprava rozpočet P pojistné plnění V MP - opravy Navýšení rozpočtu Městské policie z rezervy Rady města o Kč na financování provozu mobilní aplikace MP Manager v programu Vera (jedná se o telefonní poplatky). P schválený navržená upravený V paragraf položka ORG ORJ text položky rozpočet úprava rozpočet V rezerva RM V MP - telekomunikací služby Zpracovatel: Ing. Jitka Jindrová 6. RM/2019/19/4 Výpůjčka divadelního sálu a) Rada města projednala žádost pana Jana Chlebouna (IČ , ) o výpůjčku divadelního sálu brandýského zámku pro konání besedy týkající se problema ky EU, která se uskuteční dne od do hodin. b) Rada města schvaluje výpůjčku divadelního sálu brandýského zámku pro konání besedy týkající se problema ky EU, která se uskuteční dne od do hodin.

3 3 z 7 Předkladatel: Mgr. Petr Kváča Zpracovatel: Mar na Kolářová 7. RM/2019/19/5 Akce smluvně vymezené v městském kině - MŠ Dr. Beneše a) Rada města projednala projednala žádost Mateřské školy (IČ , Dr. Beneše 260, Brandýs n.l.-stará Boleslav) o zařazení vánoční besídky pro dě a rodiče konané dne 10. a mezi akce smluvně vymezené v městském kině. b) Rada města souhlasi se zařazením vánoční besídky MŠ Dr. Beneše konané dne 10. a mezi akce smluvně vymezené v městském kině. PhDr. Zdeňka Tichá informovat zástupce kina o rozhodnu rady města. Termín: Předkladatel: Mgr. Petr Kváča Zpracovatel: Mar na Kolářová 8. RM/2019/19/6 Návrh na schválení Dodatku č.2 k SoD na PD Vyšší Hrádek uzavřít dodatek č.2 k SoD 322/2017 na rozšíření projekčních a inženýrských činností pro akci "Vyšší Hrádek-základní škola s uměleckým zaměřením" s firmou AP STUDIO s.r.o. (IČ: , sídlo: Ocelářská 2274/1, Praha 9 - Libeň), když obsahem tohoto dodatku je rozšíření předmětu plnění, navýšení ceny díla o Kč bez DPH a změna termínu plnění. b) Rada města schválila znění textu dodatku č.2 k SoD 322/2017 na rozšíření projekčních a inženýrských činnos pro akci "Vyšší Hrádek-základní škola s uměleckým zaměřením" s firmou AP STUDIO s.r.o. (IČ: , sídlo: Ocelářská 2274/1, Praha 9 - Libeň). předložit dodatek č.2 k SoD 322/2017 na rozšíření projekčních a inženýrských činnos pro akci "Vyšší Hrádek-základní škola s uměleckým zaměřením" s firmou AP STUDIO s.r.o. (IČ: , sídlo: Ocelářská 2274/1, Praha 9 - Libeň), starostovi města k podpisu. Termín: RM/2019/19/7 Návrh na schválení objednávky na výrobu parket do sálu zámku Brandýs uzavřít, na základě cenové nabídky z , smlouvu o dílo na výrobu a pokládku parket do Rytířského a Audienčního sálu zámku Brandýs se společností ALFA DESIGN CZECH REPUBLIC s.r.o. (IČ: , sídlo Podbabská 865/14, Praha 6 - Bubeneč) za celkovou cenu Kč bez DPH, a to ve formě nabídka/objednávka. objednat, v souladu s cenovou nabídkou ze dne , výrobu a pokládku parket do Ry řského a Audienčního sálu zámku Brandýs u firmy ALFA DESIGN s.r.o. za celkovou cenu ,- Kč bez DPH. 10. RM/2019/19/8 Návrh na shválení objednávky na opravu parket Ry řského sálu Zámku Brandýs a) Rada města schválila uzavřít smlouvu o dílo na opravu parket do Rytířského sálu zámku Brandýs se společností ALFA DESIGN CZECH REPUBLIC s.r.o. (IČ: ), se sídlem Podbabská 865/14, Praha 6 - Bubeneč, za cenu ,50 Kč s DPH 21%, a to ve formě nabídka/objednávka.

4 4 z 7 objednat opravu parket do Ry řského sálu zámku Brandýs u firmy ALFA DESIGN s.r.o. Praha. 11. RM/2019/19/9 Návrh na schválení cenové nabídky na zpracování podkladů pro podání žádos o dotaci z progranu OPŽP pro ZŠ Palachova uzavřít, na základě cenové nabídky z , smlouvu o dílo na vypracování dvoustupňové projektové dokumentace "Snížení energe cké náročnos pro budovu ZŠ Palachova" se společnos KEnergy s.r.o. (IČ: , sídlo: Jeronýmova 229/7, Liberec) za celkovou cenu Kč včetně DPH, a to ve formě nabídka/objednávka. objednat, na základě cenové nabídky z , vypracování dvoustupňové projektové dokumentace "Snížení energe cké náročnos pro budovu ZŠ Palachova" u společnos KEnergy s.r.o. za celkovou cenu Kč včetně DPH. 12. RM/2019/19/10 Chodník pod Vodojemem - Brandýs nad Labem uzavřít, na základě cenové nabídky z , smlouvu o dílo na stavbu chodníku v parku U Vodojemu se společnos DiStav, s.r.o. (IČ: , Sokolská 1605/66, Nové Město, Praha 2) za celkovou cenu ,76 Kč včetně DPH, a to ve formě nabídka/objednávka. objednat, na základě cenové nabídky z , stavbu chodníku v parku U Vodojemu u společnos DiStav, s.r.o. (IČ: , Sokolská 1605/66, Nové Město, Praha 2) za celkovou cenu ,76 Kč včetně DPH. Zpracovatel: Ing. Jiří Polák 13. RM/2019/19/11 Návrh na uzavření a schválení znění textu smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnos na pozemku p.č v k.ú. Brandýs nad Labem, ul. U Cihelny o uzavření smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti spočívající v právu umístění, provozování a údržby vodovodní přípojky, k pozemku st.p.č. 1309, jehož součástí je stavba rodinného domu č.p (panující pozemek) se na pozemku města p.č (služebný pozemek) vše v k.ú. Brandýs nad Labem. Jednorázová úhrada za zřízení věcného břemene činí 750,-Kč za běžný metr, minimálně 2.500,- Kč, k cenám bude připočteno DPH v platné zákonné výši. Předpokládaná délka přípojky na pozemku města je cca 6,8 bm. Sjednaná cena za zřízení věcného břemene činí 5.100,- Kč + DPH v platné zákonné výši. b) Rada města schválila znění textu předložené smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti se předložit smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti spočívající v právu umístění, provozování a údržby vodovodní přípojky, k pozemku st.p.č. 1309, jehož součástí je stavba rodinného domu č.p (panující pozemek) se na pozemku města p.č (služebný pozemek) vše v k.ú. Brandýs nad Labem, nejprve straně oprávněné a následně starostovi města k podpisu. Termín:

5 5 z 7 Zpracovatel: Miluše Novotná 14. RM/2019/19/12 Prodej pozemku st.p.č v k.ú. Brandýs nad Labem zveřejnit záměr města Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi na prodej pozemku st.p.č v k.ú. Brandýs nad Labem za minimální kupní cenu ve výši 2.000,- Kč/m 2 + DPH v zákonné výši. zveřejnit záměr města Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi na prodej pozemku st.p.č v k.ú. Brandýs nad Labem. Termín: Zpracovatel: Blanka Havránková 15. RM/2019/19/13 Prodej čás pozemku p.č. 1035/20 v k.ú. Stará Boleslav revokovat své rozhodnu ze dne , zápis č. 004, bod v celém rozsahu. b) Rada města doporučuje zastupitelstvu města Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi rozhodnout neprodat část pozemku p.č. 1035/20 o výměře cca 440 m 2 v k.ú. Stará Boleslav z vlastnictví města Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi do společného jmění manželů, nar., a, nar., oba bytem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav a neuzavřít kupní smlouvu k čás pozemku p.č. 1035/20 o výměře cca 440 m 2 v k.ú. Stará Boleslav mezi městem Brandýs nad Labem-Stará Boleslav a manžely, nar., a, nar., oba bytem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. předložit návrh neprodat část pozemku p.č. 1035/20 o výměře cca 440 m 2 v k.ú. Stará Boleslav k projednání na nejbližší zasedání zastupitelstva města. Termín: Zpracovatel: Blanka Havránková 16. RM/2019/19/14 Prodej pozemku p.č. 725/9 v k.ú. Brandýs nad Labem zveřejnit záměr města Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi na prodej pozemku p.č. 725/9 v k.ú. Brandýs nad Labem za minimální kupní cenu ve výši 2.000,- Kč/m 2. zveřejnit záměr města Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi na prodej pozemku p.č. 725/9 v k.ú. Brandýs nad Labem za minimální kupní cenu ve výši 2.000,- Kč/m 2. Termín: Zpracovatel: Blanka Havránková

6 17. RM/2019/19/15 Návrh na uzavření Dodatku č.1 ke Smlouvě o nájmu sloupů veřejného osvětlení a) Rada města vyhodno la došlou nabídku a rozhodla o uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu sloupů veřejného osvětlení uzavřené dne se společnos ERFLEX, a.s. (IČ: , se sídlem Valen nská 92/3, Praha 1-Staré Město), kterým dojde ke změně doby nájmu na dobu určitou do za cenu 1000,- Kč/ks bez DPH/měsíc. předložit radě města ke schválení text Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu sloupů veřejného osvětlení uzavřené dne se společnos ERFLEX, a.s. (IČ: , se sídlem Valen nská 92/3, Praha 1-Staré Město), kterým dojde ke změně doby nájmu na dobu určitou do Termín: Zpracovatel: Hana Procházková 18. RM/2019/19/16 Návrh na uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu prostoru sloužícího podnikání č. 3 v č.p. 1499/D v k.ú. Brandýs nad Labem o uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu prostoru sloužícího podnikání č. 3 o výměře 27 m 2 nacházející se v objektu č.p. 1499/D, ul. Lipová v k.ú. Brandýs nad Labem uzavřené se společnos RUVIMEN s.r.o. (IČ: , se sídlem Mariánské náměs 774/2, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav), kde bude udělen souhlas s umístěním sídla nájemce v předmětu nájmu, a to s navýšením sjednaného nájmu o 500 Kč bez DPH /měsíc. předložit radě města ke schválení text Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu prostoru sloužícího podnikání č. 3 o výměře 27 m 2 nacházející se v objektu č.p. 1499/D, ul. Lipová v k.ú. Brandýs nad Labem uzavřené se společnos RUVIMEN s.r.o. (IČ: , se sídlem Mariánské náměs 774/2, Brandýs nad Labem- Stará Boleslav), kde bude udělen souhlas s umístěním sídla nájemce v předmětu nájmu, a to s navýšením sjednaného nájmu o 500 Kč bez DPH /měsíc. Termín: Zpracovatel: Hana Procházková 19. RM/2019/19/17 Prodloužení platnos Pojistné smlouvy o sdruženém pojištění souboru vozidel a) Rada města vzala na vědomí a souhlasí, dle Potvrzení o prodloužení platnosti smlouvy č ze dne , s prodloužením platnosti Pojistné smlouvy o sdruženém pojištění souboru vozidel č uzavřené s Českou pojišťovnou a.s., IČ , se sídlem Spálená 75/16, Nové Město, Praha 1, do zajistit zveřejnění Potvrzení o prodloužení platnosti smlouvy č ve Věstníku veřejných zakázek. Termín: Zpracovatel: Ing. Veronika Fišerová 20. RM/2019/19/18 Návrh na uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu čás nemovitos v č.p. 132 v k.ú. Stará Boleslav o uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu čás nemovitos - prostoru o výměře 98,10 m 2 nacházející se v č.p. 132 v k.ú. Stará Boleslav uzavřené dne s Rodinným klubem Klíček z.s. (IČ: , se sídlem Lázeňská 708/39, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav), kterým dojde ke sloučení uvedené smlouvy a Smlouvy o nájmu čás nemovitos -prostoru o výměře 28,60 m 2 nacházející se v č.p. 132 v k.ú. Stará Boleslav uzavřené dne s Rodinným klubem Klíček z.s. (IČ: , se sídlem Lázeňská 708/39, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav), ke změně účelu využi předmětu nájmu, a to na účel provozování spolkové činnos a provozování klubu - Klubu Letokruhy, registrační číslo CZ /0.0 6 z 7

7 7 z 7 /0.0/16_047/ a ke změně nájemného na částku ve výši Kč/rok/oba prostory. předložit radě města ke schválení text Dodatku č. 1 ke Smlouvě o nájmu čás nemovitos - prostoru o výměře 98,10 m 2 nacházející se v č.p. 132 v k.ú. Stará Boleslav uzavřené s Rodinným klubem Klíček z.s. (IČ: , se sídlem Lázeňská 708/39, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav), kterým dojde ke sloučení uvedené smlouvy a Smlouvy o nájmu čás nemovitos -prostoru o výměře 28,60 m 2 nacházející se v č.p. 132 v k.ú. Stará Boleslav uzavřené s Rodinným klubem Klíček z.s. (IČ: , se sídlem Lázeňská 708/39, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav), ke změně účelu využi předmětu nájmu, a to na účel provozování spolkové činnos a provozování klubu - Klubu Letokruhy, registrační číslo CZ /0.0/0.0/16_047/ a ke změně nájemného na částku ve výši Kč/rok/oba prostory. Termín: Zpracovatel: Hana Procházková 21. Různé a závěr Místostarosta města pan Hynek Homolka ukončil zasedání Rady města. Příš jednání RM se uskuteční dne od 08:00 hodin v zasedací místnos. Předkladatel: Starosta Homolka Hynek mistostarosta Zapisovatelé: Homolka Hynek mistostarosta Ověřovatelé: Zahrádková Miluše radní Čeněk Petr, Ing. radní

ZÁPIS z 30. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 30. jednání rady města, které se konalo 1 z 8 ZÁPIS z 30. jednání rady města, které se konalo dne 6.6.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča Petr, Mgr.,

Více

ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 6 ZÁPIS z 35. jednání rady města, které se konalo dne 11.7.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Picek Vlastimil,

Více

ZÁPIS z 26. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 26. jednání rady města, které se konalo 1 z 5 ZÁPIS z 26. jednání rady města, které se konalo dne 9.5.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav,

Více

ZÁPIS z 17. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 17. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 5 ZÁPIS z 17. jednání rady města, které se konalo dne 7.3.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Mgr. Radek Dünebier Mgr. Kamila

Více

ZÁPIS z 14. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 14. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 5 ZÁPIS z 14. jednání rady města, které se konalo dne 14.2.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Mgr. Radek Dünebier Mgr. Kamila

Více

ZÁPIS z 12. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 12. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 7 ZÁPIS z 12. jednání rady města, které se konalo dne 31.1.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek

Více

ZÁPIS z 10. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 10. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 6 ZÁPIS z 10. jednání rady města, které se konalo dne 17.1.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Mgr. Radek Dünebier Mgr. Kamila

Více

ZÁPIS z 33. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 33. jednání rady města, které se konalo 1 z 10 ZÁPIS z 33. jednání rady města, které se konalo dne 27.6.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Homolka Hynek,

Více

ZÁPIS z 28. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 28. jednání rady města, které se konalo 1 z 12 ZÁPIS z 28. jednání rady města, které se konalo dne 23.5.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča Petr, Mgr.,

Více

ZÁPIS z 20. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 20. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 10 ZÁPIS z 20. jednání rady města, které se konalo dne 28.3.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek

Více

ZÁPIS z 11. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 11. jednání rady města, které se konalo 1 z 9 ZÁPIS z 11. jednání rady města, které se konalo dne 24.1.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav,

Více

ZÁPIS z 9. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 9. jednání rady města, které se konalo 1 z 8 ZÁPIS z 9. jednání rady města, které se konalo dne 10.1.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Ing. Petr Čeněk Jaroslav Dušek Hynek

Více

ZÁPIS z 48. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 48. jednání rady města, které se konalo 1 z 11 ZÁPIS z 48. jednání rady města, které se konalo dne 10.10.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča Petr, Mgr.,

Více

ZÁPIS z 24. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 24. jednání rady města, které se konalo 1 z 11 ZÁPIS z 24. jednání rady města, které se konalo dne 25.4.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča Petr, Mgr.,

Více

ZÁPIS z 41. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 41. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 9 ZÁPIS z 41. jednání rady města, které se konalo dne 22.8.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek

Více

ZÁPIS z 36. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 36. jednání rady města, které se konalo 1 z 13 ZÁPIS z 36. jednání rady města, které se konalo dne 18.7.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Homolka Hynek,

Více

Z Á P I S z 25. jednání rady města, které se konalo

Z Á P I S z 25. jednání rady města, které se konalo Z Á P I S z 25. jednání rady města, které se konalo dne 2.5.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav,

Více

ZÁPIS z 21. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 21. jednání rady města, které se konalo 1 z 11 ZÁPIS z 21. jednání rady města, které se konalo dne 4.4.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča Petr, Mgr.,

Více

ZÁPIS z 27. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 27. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 11 ZÁPIS z 27. jednání rady města, které se konalo dne 16.5.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča

Více

ZÁPIS z 18. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 18. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 10 ZÁPIS z 18. jednání rady města, které se konalo dne 14.3.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča

Více

ZÁPIS z 38. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 38. jednání rady města, které se konalo 1 z 12 ZÁPIS z 38. jednání rady města, které se konalo dne 1.8.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Picek Vlastimil,

Více

ZÁPIS z 23. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 23. jednání rady města, které se konalo ZÁPIS z 23. jednání rady města, které se konalo dne 18.4.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča Petr, Mgr., mistostarosta

Více

Z á p i s č. 200 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 200 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 200 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 18. 10. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Mgr. Petr Kváča, Ing. Jiří Vojta, Ing.

Více

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 9. 4. 2015 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Z á p i s č. 167 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 167 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 167 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 21. 2. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Ing. Jiří Vojta, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

ZÁPIS z 29. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 29. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 12 ZÁPIS z 29. jednání rady města, které se konalo dne 30.5.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Mgr. Kamila Janáčková Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek,

Více

ZÁPIS z 42. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 42. jednání rady města, které se konalo 1 z 9 ZÁPIS z 42. jednání rady města, které se konalo dne 29.8.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka

Více

ZÁPIS z 44. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 44. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 8 ZÁPIS z 44. jednání rady města, které se konalo dne 12.9.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Čeněk Petr, Ing., radní Dušek Jaroslav, místostarosta Homolka Hynek, mistostarosta Kváča Petr,

Více

Z á p i s č. 001 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 001 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 001 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 1. 11. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, p.

Více

Z á p i s č. 134 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 134 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 134 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 15. 6. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, pí

Více

Z á p i s č. 003 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 003 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 003 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 15. 11. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Petr

Více

ZÁPIS z 37. jednání rady města, které se konalo

ZÁPIS z 37. jednání rady města, které se konalo Stránka 1 z 12 ZÁPIS z 37. jednání rady města, které se konalo dne 25.7.2019 od 08:00 hodin Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová komise: Dušek Jaroslav, místostarosta

Více

Z á p i s č. 156 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 156 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 156 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 23. 11. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta,

Více

Z á p i s č. 151 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 151 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 151 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 19. 10. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Z á p i s č. 113 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 113 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 113 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 26. 1. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Z á p i s č. 137 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 137 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 137 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 13. 7. 2017 Přítomni: členové rady města p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta, pí Miluše Zahrádková, Ing.

Více

Z á p i s č. 195 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 195 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 195 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 13. 09. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Mgr. Petr Kváča, Ing. Jiří Vojta, Ing.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Z á p i s č. 86 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 86 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 86 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 14. 7. 2016 Přítomni: členové rady města Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Jan Jirovský, pí Miluše

Více

Z á p i s č. 168 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 168 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 168 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 1. 3. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta, Mgr.

Více

Z á p i s č. 127 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 127 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 127 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 27. 4. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Z á p i s č. 197 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 197 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 197 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 27. 9. Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta, Mgr. Petr

Více

Z á p i s č. 201 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 201 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 201 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 25. 10. Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta, Mgr.

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 18. mimořádného zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 25.07.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni:

Více

ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo

ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo Stránka 1 z 6 ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 4.2.2019 od 17:30 hodin v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi na adrese I. Olbrachta 59 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Z á p i s č. 155 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 155 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 155 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 16.11. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Z á p i s č. 002 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 002 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 002 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 8. 11. Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, p. Jaroslav

Více

Z á p i s č. 191 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 191 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 191 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 16. 8. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Z á p i s č. 005 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 005 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 005 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 29. 11. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Jaroslav

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 31. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 16.12.2015 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/31R/2015

Více

Přehled usnesení z 2. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 2. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 2. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 14.1.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/2/RM/2019 Komise rozvoje a bezpečnosti I. Rada města-bere na vědomí zápis z jednání

Více

Z á p i s č. 115 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 115 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 115 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 9. 2. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Z á p i s č. 170 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 170 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 170 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 15.3.2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing. Jiří

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne

RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne RADA MĚSTA ÚSTÍ NAD ORLICÍ PŘEHLED USNESENÍ 108. schůze Rady města Ústí nad Orlicí konané dne 15.1.2018 2590/108/RM/2018 DSS/1 - Příspěvek k úhradě ztráty z provozování dopravní obslužnosti na části území

Více

Z á p i s č. 133 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 133 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 133 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 8. 6. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 17. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 17 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 26.5.2014 od 16:00 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Miroslav Neumann, Libor Petřina, PaedDr. Zdeněk Koudelka, Mgr.

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Z á p i s č. 119 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 119 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 119 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 9. 3. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

ZÁPIS z 5. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo

ZÁPIS z 5. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo ZÁPIS z 5. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 5.6.2019 od 17:30 hodin v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi na adrese I. Olbrachta 59 Přítomni: Omluveni: Benda Tomáš, zastupitel

Více

Z á p i s č. 101 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 101 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 101 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 27. 10. 2016 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, pan Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča,

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 25.4.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

ZÁPIS. ze zasedání rady obce Novosedlice konaného dne Přítomni dle prezenční listiny: 4 z 5 zvolených členů RO Rada je schopna usnášení.

ZÁPIS. ze zasedání rady obce Novosedlice konaného dne Přítomni dle prezenční listiny: 4 z 5 zvolených členů RO Rada je schopna usnášení. ZÁPIS RO 161130 ze zasedání rady obce Novosedlice konaného dne 30.11.2016 Zahájení: 16,00 hod. Ukončení: 17,15 hod. Přítomni dle prezenční listiny: 4 z 5 zvolených členů RO Rada je schopna usnášení. 1.

Více

Z á p i s č. 99 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 99 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 99 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 13. 10. 2016 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, pan Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta,

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

Z á p i s č. 171 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 171 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 171 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 22. 3. 2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta, Mgr.

Více

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 13.08.2019 (usnesení č. 178-195) USNESENÍ č. 178/16-19 R I. s o u h l a s í se změnou v osobě nájemce bytu č. 6 v domě čp. 687 v Bechyni na sídl. Na

Více

Z á p i s č. 116 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 116 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 116 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 16. 2. 2017 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Ing. Jiří Vojta, Ing. Zdeněk Adámek,

Více

Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 102. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 16. 10. 2018 1 201 - MAME s.r.o. Seznam slev na nájemném za užívání prostor sloužících k podnikání na nám. Míru a nám. ČSA RM-102/2018/1

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.10.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 80. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.02.2014 od 13:00 do 16:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2018, konané dne 25. 4. 2018 v 18:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 173 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 173 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 173 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 12.4.2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing. Jiří

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

Z á p i s č. 148 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 148 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 148 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 27. 9. Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Ing. Jiří Vojta, Mgr. Petr

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 84 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 84 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 84 ze dne 13. 12. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4789/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č.1746/2017 Rada

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 18. jednání

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 18. jednání Červený Kostelec Usnesení z 18. jednání Rady města Červený Kostelec konané dne 4.10.2017 R-2017/18/1-18. Červený Kostelec 4.10.2017 Chodník "Obalovna - Devět křížů" Červený Kostelec uzavření Smlouvy o

Více

Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 36. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 26.10.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/36/RM/2015 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 8/34/RM/2015, 2/34/RM/2015,

Více

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice

Z á p i s č. 28. ze zasedání Rady města Mělníka konané dne od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Z á p i s č. 28 ze zasedání Rady města Mělníka konané dne 17. 8. 2015 od 16:30 hod. v zasedací síni radnice Přítomni: MVDr. Ctirad Mikeš, Mgr. Milan Schweigstill, Mgr. Bc. Petr Volf, Vilém Kraus, Mgr.

Více

Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 25. 10. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky A. Štechová a V.

Více

Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 9.2.2017 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 19:20 hod. František

Více

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 66. schůze Rady města Rychvald, dne 23. 01. 2017 Kontrola usnesení 66/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc únor 2017 66/2. Rada města a dle Zásad pro poskytování

Více

Z á p i s č. 180 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 180 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 180 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 24.05.2018 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne 18. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 3902/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 547/2015 Rada města Jablonné

Více

-1- Zápis č. 9/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš

-1- Zápis č. 9/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Jan Flégl, Ing. Radim Kalfus, Vlastimil Matouš -1- Zápis č. 9/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 22.4.2015 v 08:00 hodin na MěÚ v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více