Investice do vaší budoucnosti. Evropská unie. PODPOROVÁNO Z EVROPSK~O FONDU PRO REGIONÁLNí ROZVOJ. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Investice do vaší budoucnosti. Evropská unie. PODPOROVÁNO Z EVROPSK~O FONDU PRO REGIONÁLNí ROZVOJ. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace"

Transkript

1 **.... " ".. " " "*" PODPOROVÁNO Z EVROPSK~O FONDU Výzva k odání nabídky a rokázání kvalifikace Název akce: "Stavební úravy a ijdní vestavba hasičské zbrojnice ve Vítkově" Zůsob zadání a výběru dodavatele v rámci výběrového řízení se řídí Metodickým okynem ro zadávání veřejných zakázek závazným ro ROP NUTS II Moravskoslezsko a rovněž dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění ozdějších ředisů, a) Identifikační údaje veřejného zadavatele Název : Statutární zástuce: Sídlo Země Ič mč Kontaktní osoby: Telefon: Město Vřtkov ing. Pavel Smolka náměstí Jana Zajíce 7, Vítkov Česká reublika CZ Ing. Marie Mikulová, Ing. Zdeňka Jakubcová starosta@vitkov.info Pověřená osoba: rtm, institut ro vzdělávání a oradenství, s.r.o. Bohumínská 61, Slezská Ostrava IČ: Kontaktní osoba: ing. Tomáš Maceček Telefon: :macecek@itm-institut.cz Jedná se o osobu zmocněnou za zadavatele jednat na základě mandátní smlouvy. Rozhodným datem ro začátek či ukončení běhu lhůt jsou úkony činěné touto osobou nebo vůči této osobě. Dodavatel (uchazeč) bude veškeré ísemnosti doručovat osobě zastuující zadavatele, okud není v zadávacích odmínkách uvedeno jinak. Písemnosti se ovažují za doručené dnem, kdy byly této osobě doručeny. Od této doby začínají běžet i říadně IhCttyvázané na doručení ísemností. b) Druh. ředmět. místo. termín lnění a délka zadávací IhiJtv Jedná se verejnou zakázku na stavební ráce odle 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v latném znění (dále jen "zákon"). Předmětem lnění veřejné zakázky je realizace stavby "Stavební úravy a ůdní vestavba hasičské zbrojnice ve Vítkově" za odmínek stanovených zadávací dokumentaci, obchodními odmínkami a rojektovou dokumentací zracovanou ing. Janem Lindovským, Luční 142, Hradec nad Moravicí. "Stavební úravy a ůdní vestavba hasičské zbrojnice ve Vítkově"

2 Investíce do voší budoucnosti. **. * *. * *.* PODPOROVÁNO Z EVROPSK~HO FONDU Předokládaný termín zahájení rací: 1. rosinec 2011 Maximální říustný termín lnění: Předokládá cena bez DPH: ,00 Kč Místem lnění veřejné zakázky je objekt HZS Moravskoslezského kraje ve Vítkově, Hasičská 266, Vítkov Zadávací lhůta činí 90 dní a začíná běžet okamžikem skončení lhůty ro odání nabídek. c) Projektová dokumentace, VÝkazvýměr Podkladem ro zracování nabídky je rojektová dokumentace stavby včetně výkazu výměr zhotovená ing. Janem Lindovským, Luční 142, Hradec nad Moravicí. Výzva k odání nabídky a rokázání kvalifikace a Podrobné odmínky zadávací dokumentace d) Obchodnía latební odmínky Dodavatel je ovinen obchodní odmínky akcetovat, zadavatel jejich změny neumožňuje. e) Zadávací dokumentace a odmínky oskytnutí zadávací dokumentace Zadávací dokumentaci je možné získat zůsobem uvedeným v 48 zákona, a to na základě ísemné žádosti zaslané na ovou adresu ověřené osoby uvedené v bodě a) této výzvy. Zadávací dokumentace je ředávána v elektronické odobě na CD a obsahuje: Část 1: Podrobné odmínky zadávací dokumentace Část 2: závazné "Obchodní odmínky - Smlouvu o dílo" Část 3: Projektovou dokumentaci ro výběr zhotovitele dolněnou o neoceněný výkaz výměr a souis rací a dodávek Údaje uvedené v zadávací dokumentaci vymezují závazné ožadavky zadavatele na lnění veřejné zakázky. Těmito odklady je uchazeč ovinen se řídit ři zracování nabídky a rokazování slnění kvalifikace. Zmocněnec zadavatele ožaduje úhradu nákladu souvisejících s oskytnutím zadávací dokumentace na CD ve výši 250,- Kč bez DPH, která bude slatná v hotovosti ři řevzetí. f) Lhllta a místo ro odání nabídek Nabídky je možno odávat na adresu sídla ověřené osoby v racovní dny, a to v ondělí až čtvrtek od 9:00 do 15:00 hod, v átek od 8:00 do 12:00 hod, a to do konce lhůty ro odání nabídek. Uchazeči mohou odat nabídku rovněž dooručeně oštou na adresu ověřené osoby a to tak, aby byla doručena do konce lhůty ro odání nabídek. Nabídky jsou uchazeči ovinni odat ísemně, a to y jedné řádné a uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky s oznámkou II N E O T V I R A T ". Na obálce musí být uvedena adresa uchazeče, na níž je možné zaslat oznámení dle 71 odst. 6 zákona. Lhůta ro odání nabídek končí dne "Stavební úravy a ůdní vestavba hasičské zbrojnice ve Vítkově"

3 .* *. PODPOROVÁNO z EVROPSKé!o FONDU PRO REGIONÁLNI ROZVOJ Otvírání obálek s nabídkami se bude konat dne osoby uvedené v bodě a) této výzvy. 9) Požadavkyna rokázáníkvalifikace v 10,00 hod. na adrese sídla ověřené Dodavatel je ovinen rokázat slnění kvalifikace v souladu s 62 zákona. Zadavatel ožaduje, aby dodavatel rokázal slnění: a) základních kvalifikačních ředokladu odle 53 a 62 odst. 2 zákona, b) rofesních kvalifikačních ředokladu odle 54 ísmo a), b) a d) zákona, řičemž odborná zůsobilost dle ísmo d) bude doložena u osoby odovědné za rovádění říslušných rací osvědčením o autorizaci inženýra nebo technika činného ve výstavbě vydaným ČKAIT odle zákona č. 360/1992 Sb., v latném znění, ro obor ozemní stavby, c) ekonomických a finančních kvalifikačních ředokladu odle 55 odst. 1 ísmo a) a c) zákona, řičemž v souladu s 55 odst. 1 ísmo a) zákona zadavatel ožaduje ředložit rostou koii ojistné smlouvy jejímž ředmětem je ojištění odovědnosti za škodu zůsobenou dodavatelem třetí osobě, a to s limitem ojistného lnění minimálně 10 mil. Kč a soluúčastí maximálně Kč a v souladu s 55 odst. 2 zákona rostou koii dokladu o zalacení ojistného minimálně na dobu okrývající lhůtu ro odání nabídek. d) Dodavatel dále rokáže slnění ekonomického a finančního kvalifikačního ředokladu ředložením oslední zracované rozvahy odle zvláštních rávních ředisu v souladu s 55. odst. 1, ísmo b) zákona. Jde tedy o rozvahu zracovanou k oslednímu dni osledního ukončeného účetního období. Z Rozvahy v lném rozsahu musí být atrné následující skutečnosti: Ukazatel č. 1 - běžná likvidita - dosahuje hodnotu nejméně 1,30; Obsah tohoto ukazatele: odíl mezi Oběžnými aktivy (zásoby, ohledávky, krátkodobý finanční majetek) a Krátkodobými závazky; Ukazatel č. 2 - celková zadluženost - dosahuje hodnotu nejvíce 50%; obsah tohoto ukazatele: odíl mezi Cizími Zdroji (rezervy, závazky, bankovní úvěry a výomoci) a Celkovými Aktivy (ohledávky za usaný základní kaitál, dlouhodobý majetek, oběžná aktiva, časové rozlišení) násobený stem Dodavatel je ovinen v souladu s 55 odst. 1 ísmo c) zákona ředložit zadavateli údaj o celkovém obratu dodavatele zjištěný odle zvláštních rávních ředisu za oslední tři účetní období, z něhož bude vylývat, že obrat dodavatele v každém z osledních tří účetních období činil nejméně 25 mil. Kč; dodavatel je ovinen ředložit údaj o obratu ve formě koie daňového rohlášení ředloženého říslušnému finančnímu úřadu z něhož musí vylývat slnění ožadavku zadavatele. "Stavební úravy a ůdní vestavba hasičské zbrojnice ve Vítkově"

4 *** * * * *' * * * * PODPOROvÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNi RONOJ e) technických kvalifikačních ředokladu odle 56 odst. 3 ísmo a) a 56 odst. 4 zákona. Dodavatel slňuje technický kvalifikační ředoklad okud v seznamu významných staveb realizovaných dodavatelem v osledních 3 letech bude uvedeno nejméně ět staveb obdobného charakteru, z nichž rozočtové náklady činily minimálně 6 miliónťjkč včetně DPH, a to ro každou samostatně. Uchazeč doloží slnění tohoto kvalifikačního ředokladu ředložením koií referenčních listu ředmětných zakázek v souladu s 56 odst. 3 ísmo a). Součástí ředložených referencí budou i kontaktní údaje na osobu/y, které rokáží ravdivost těchto referencí. V souladu s 56 odst. 4 a 5 zákona ak uchazeč ředloží certifikát systému řízení jakosti řady ISO 9001 ro stavební ráce v oblasti ozemních staveb, dále ISO ("Management ochrany životního rostředí" ) a OHSAS (Bezečnost a ochrana zdraví ři ráci") Slnění základních kvalifikačních ředokladu odle 53 odst. 1 zákona rokáže dodavatel v souladu s 62 odst. 2 zákona čestným rohlášením odesaným osobou orávněnou jednat jménem či za dodavatele. Veškeré doklady ožadované k rokázání slnění kvalifikace dodavatel ředloží v souladu s 57 odst. 1 v rosté koii. Originály res. ověřené koie dokladu rokazující slnění kvalifikačních ředokladu ředloží vítězný uchazeč řed odisem smlouvy o dílo. Neslní-Ii vítězný uchazeč tuto odmínku zadavatele bude zadavatel ostuovat v souladu s 82 odst. 3) zákona. Je-li zadavatelem vyžadováno čestné rohlášení, musí být odesáno statutárním orgánem dodavatele (osobou orávněnou jednat jménem či za dodavatele), v říadě odisu jinou osobou, musí být řiložen originál nebo úředně ověřená koie zmocnění této osoby. Bližší informace o rozsahu a zůsobu dokumentaci. rokázání kvalifikace jsou uvedeny v zadávací h) Údajeo hodnotícíchkritériích Základním hodnotícím kritériem je ekonomická výhodnost nabídky dle následujících hodnotících kritérií: - Výše nabídkové ceny včetně DPH - Záruční doba za jakost v měsících - Sankce za nedodržení termínu ředání a řevzetí dokončeného díla - Lhůta nástuu na odstranění závad v záruční době od jejího nahlášení - Sankce za nedodržení nástuu na odstranění závad v záručnídobě Bližší údaje o hodnotících kritériích odle 78 zákona jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. 70% 10% 10% 5% 5% "Stavební úravy a ůdní vestavba hasičské zbrojnice ve Vítkově"

5 ., *** fr *."." * *** PODPOROvÁNO z EVROPSKÉHO FONDU i) Variantní nabídky Zadavatel neříouští variantní řešení j) Jistota Zadavatel neožaduje jistotu. k) Zrušení výběrového řízení Zadavatel si vyhrazuje rávo zrušit výběrové řízení v souladu se zákonem. I) Ostatní Dodavatel je dle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, osobou ovinnou soluůsobít ři finanční kontrole. Uchazeč nemá rávo na náhradu nákladů sojených s účastí ve veřejné zakázce. Zadavatel si vyhrazuje rávo ověřit informace obsažené v nabídce uchazeče u třetích osob. Nabídky se uchazečům nevracejí a zůstávají zadavateli jako součást dokumentace zakázky. o zadání veřejné Ostrava, dne Ing. Tomáš Maceč ki PIH "Stavební úravy a ůdní vestavba hasičské zbrojnice ve Vítkově"

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH :

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH : Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH : Komunikace s vyloučením provozu motorových vozidel Děhylov Způsob zadání a výběru dodavatele

Více

SMLOUVA O DÍLO /OR číslo objednatele. I. Předmět díla

SMLOUVA O DÍLO /OR číslo objednatele. I. Předmět díla a SMLOUVA O DÍLO 2019 0048/OR číslo objednatele uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění ozdějších ředisů (dále jen občanský zákoník ) mezi smluvními stranami:

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

SMLOUVA O DÍLO. č. SŘÚPaR/2018/57/SD (dle objednatele) č (dle zhotovitele) Rekonstrukce technologie chlazení zimního stadionu ve Studénce

SMLOUVA O DÍLO. č. SŘÚPaR/2018/57/SD (dle objednatele) č (dle zhotovitele) Rekonstrukce technologie chlazení zimního stadionu ve Studénce SMLOUVA O DÍLO č. SŘÚPaR/2018/57/SD (dle objednatele) č. 2019-02 (dle zhotovitele) Rekonstrukce technologie chlazení zimního stadionu ve Studénce uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO 13 RD NA POZEMKU PARC. Č.898/9 V K.Ú. PRŽNO, OBJEKT KOMUNIKACE

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO 13 RD NA POZEMKU PARC. Č.898/9 V K.Ú. PRŽNO, OBJEKT KOMUNIKACE Veřejná zakázka: Inženýrské sítě pro 13 RD na pozemku parc. č.898/9 v k.ú. Pržno, objekt komunikace Zadavatel: Obec Pržno Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ

Více

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE T E N D E R P A R T N E R S VÁŠ PARTNER PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ

Více

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově VÝZVA k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění * veřejná zakázka Multifunkční objekt dětí a mládeže

Více

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Čl. 1.: Název veřejné zakázky Vybudování cyklostezky Radslavice

Více

Gymnázium Česká Třebová Rekonstrukce a vybavení odborných učeben

Gymnázium Česká Třebová Rekonstrukce a vybavení odborných učeben Smluvní strany Smlouva o dílo č. OR/18/20097 na zhotovení díla Gymnázium Česká Třebová Rekonstrukce a vybavení odborných učeben Veřejná zakázka P17V00000166 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení

Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení Čl.

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začte vylňovat tiskois, řečtěte te si, rosím, okyny. Finančnímu úřadu ro / Secializovanému finančnímu úřadu Pardubický kraj Územnímu racovišti v, ve, ro Moravské Třebové T 0 Daňové identifikační číslo

Více

Rekonstrukce teplovodu a výstavba domovních předávacích stanic v domech napojených na VS 25 na Ústeckém sídlišti v Táboře

Rekonstrukce teplovodu a výstavba domovních předávacích stanic v domech napojených na VS 25 na Ústeckém sídlišti v Táboře Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Rekonstrukce

Více

ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ RBP OD

ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ RBP OD Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ RBP OD 1. 1. 2012 zjednodušené podlimitní řízení Čl. 1.: Název zakázky ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

ODVÁDĚNÍ A ČIŠTĚNÍ OV, DSO OLDŘIŠ - BOROVÁ - DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

ODVÁDĚNÍ A ČIŠTĚNÍ OV, DSO OLDŘIŠ - BOROVÁ - DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Veřejná zakázka: Odvádění a čištění OV, DSO Oldřiš-Borová - dokumentace pro stavební povolení Zadavatel: DSO Oldřiš-Borová VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné

Více

SMLOUVA O DÍLO NA ZHOTOVENÍ STAVBY

SMLOUVA O DÍLO NA ZHOTOVENÍ STAVBY Č.j. objednatele č. :19-28-5211 Č.j. objednatele č. : 03PT-003592 Č.j. zhotovitele: 841/NBUH/223/28 SMLOUVA O DÍLO NA ZHOTOVENÍ STAVBY (dále jen smlouva ) uzavřená odle 2586 a násl. zákona č. 89/22 Sb.,

Více

POJISTNÉ PODMÍNKY POJIŠTĚNÍ VITAL PREMIUM V USD ze dne

POJISTNÉ PODMÍNKY POJIŠTĚNÍ VITAL PREMIUM V USD ze dne POJISTNÉ PODMÍNKY POJIŠTĚNÍ VITAL PREMIUM V USD ze dne 1. 12. 2018 Článek 1 Základní ustanovení 1.1. Pojištění VITAL PREMIUM V USD je rezervotvorné životní ojištění (dále jen ojištění ), které oskytuje

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uh. Hradiště V ý z v a k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení, dle Závazných

Více

Dostavba vodovodu - Nová Ves v Horách, místní část Mikulovice

Dostavba vodovodu - Nová Ves v Horách, místní část Mikulovice KLASTR AQUARIUS o.p.s. zastupující Obec Nová Ves v Horách na základě mandátní smlouvy a plné moci VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve výběrovém řízení na plnění veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce SPORTOVNĚ REKREAČNÍ AREÁL SVČ OSTRAVA - ZÁBŘEH Podmínky veřejné zakázky jsou vypsané formou zjednodušeného podlimitního řízení dle 21 odst.

Více

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Správa majetku města Příbor s.r.o. vyhlašuje veřejnou zakázku na stavební práce malého rozsahu na akci Rekonstrukce teplovodu v lokalitě ulic Npor. Loma v Příboře

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, Gymnázium, Kojetín, Svatopluka Čecha 683, oznamuje provedení výběrového řízení na stavební práce:. (registrační číslo projektu: CZ.1.12/2.2.00/06.00539) Výběrové

Více

v souladu s 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás v y z ý v á m

v souladu s 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás v y z ý v á m Vaše značka/ze dne Vyřizuje/linka Datum Ing. Miroslav Sommer 14.12.2010 Tel. 724 945 800 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky na služby s názvem "Poskytnutí komplexního servisu při vyhledávání

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením TDI a Koordinátor BOZP pro projekt Diakonické a vzdělávací centrum Vážení, v souladu

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začte vylňovat tiskois, řečtěte te si, rosím, okyny. Finančnímu úřadu ro / Secializovanému finančnímu úřadu hlavní město m Prahu Územnímu racovišti v, ve, ro Prahu Daňové identifikační číslo C Z Identifikační

Více

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Pro zajištění služeb TDI a koordinátora BOZP zadavatele pro projekt Estetizace přednádražního prostoru v Ostravě - Přívoze Registrační číslo CZ.1.10/1.3.00/06.01135 Projekt

Více

1. Identifikační údaje veřejného zadavatele

1. Identifikační údaje veřejného zadavatele Město Vysoké nad Jizerou Náměstí Dr. Karla Kramáře 227, 512 11 Vysoké nad Jizerou IČ, DIČ: 00276294, CZ 00276294 VÝZVA ZÁJEMCE O PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadávací řízení

Více

Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa

Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa Název zakázky Chodníky podél S III/15523 k.ú. Vidov - 1. část - V. a VI. etapa Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začte vylňovat tiskois, řečtěte te si, rosím, okyny. Finančnímu úřadu ro / Secializovanému finančnímu úřadu hlavní město m Prahu Územnímu racovišti v, ve, ro Prahu 0 Daňové identifikační číslo C Z

Více

Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu zjednodušené podlimitní

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo Zemědělství, Krajská agentura pro zemědělství a venkov Praha a středočeský kraj Název veřejné zakázky: Zateplení a výměna výplní otvorů AZV Kutná Hora Sídlem: Slezská

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ FC TVD SLAVIČÍN

STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ FC TVD SLAVIČÍN Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ FC TVD SLAVIČÍN Čl. 1. Obsah Čl. 1. Obsah... 2 Čl. 2. Název veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADAVATEL Městys Karlštejn Zadávací řízení na: KARLŠTEJN POUČNÍK OPRAVA MÍSTNÍ KOMUNIKACE P.Č. 1095/1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Městys Karlštejn Adresa: Karlštejn 185, 267

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Světlík Sídlo: Světlík 27, 381 01 Český Krumlov Zastoupena: Michalem Zahorákem starostou obce Světlík IČ: 00246166 Zadavatel podle 26 odst. 3 písm. b) a 38 zákona

Více

Snížení prašnosti v Mikroregionu Horní Vltava - Boubínsko

Snížení prašnosti v Mikroregionu Horní Vltava - Boubínsko Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Snížení

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Než začte vylňovat tiskois, řečtěte te si, rosím, okyny. Finančnímu úřadu ro / Secializovanému finančnímu úřadu Jihomoravský kraj Územnímu racovišti v, ve, ro Boskovicích 0 Daňové identifikační číslo C

Více

Turistická rozhledna Kumperk. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Turistická rozhledna Kumperk. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu Turistická rozhledna Kumperk Čl. 1.: Obsah Čl. 1.: Obsah... 2 Čl. 2.: Název zakázky... 3 Čl. 3.: Identifikační údaje zadavatele...

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Regenerace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KONVEKTOMAT PRO ŠKOLNÍ JÍDELNU NA POSTUP ZADAVATELE PŘI ZADÁVÁNÍ TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SE NEAPLIKUJÍ POSTUPY PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH

Více

Město Dobříš, Mírové náměstí 119, Dobříš

Město Dobříš, Mírové náměstí 119, Dobříš Město Dobříš, Mírové náměstí 119, 263 01 Dobříš Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Dobříš ulice Plk.B.Petroviče Stavební práce, kód CPV-45000000-7,

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Zřízení zastávky a točny Králíky železniční stanice Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Číměř Sídlo: Číměř 12, 378 32 Číměř Zastoupena: panem Petrem Šachlem starostou obce IČ: 00246450 Zadavatel Vás VYZÝVÁ k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Veřejná zakázka na dodávky Zadávací dokumentace dle ustanovení 53 - zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce, zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. STAVEBNÍ ÚPRAVA ČÁSTI I. NP OBJEKTU č. p. 73, KOHOUTOV

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. STAVEBNÍ ÚPRAVA ČÁSTI I. NP OBJEKTU č. p. 73, KOHOUTOV VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název projektu: STAVEBNÍ

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Přírodovědecká fakulta 128 43 PRAHA 2 - Albertov 6 +42 2 2491 9868 fax: +42 2 21952174 JMÉNO FIRMY ADRESA adresa Naše Č.j.: PID: UK 13- V Praze dne Vyřizuje: ing.bečvář Telefon:

Více

Veřejný zadavatel tímto vyzývá

Veřejný zadavatel tímto vyzývá NAŠE ZNAČKA: 186574//2011/HA VYŘIZUJE: Gabriela Ptáčková TELEFON: 495 707 615 E-MAIL: gabriela.ptackova@mmhk.cz DATUM: 14.11.2011 Veřejný zadavatel tímto vyzývá v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Nákup lesního malotraktoru

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Nákup lesního malotraktoru Č.j.: 41/000052/VULHM/2017 Strnady, dne 18. 1. 2017 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup lesního malotraktoru. v souladu s podmínkami zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k podlimitní veřejné zakázce, zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno 58 793 91 Úvalno Výzva více zájemcům k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení k veřejné zakázce na výstavbu víceúčelových hřišť

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č.

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č. Název zakázky Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim zákona č. 137/2006

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby

MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. zakázky na služby Příloha č. 07 usnesení 26. Rady města Stříbra ze dne 09.11.2015 MĚSTO STŘÍBRO ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na služby ve smyslu ustanovení zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, (dále jen zákon

Více

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie Obec Kadolec Kadolec 61 794 51 Kadolec IČ: 00599468 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Více

Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 -1- ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadávacího řízení: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 Zadavatel zakázky: Obec Bařice-Velké Těšany IČO: 00287 024 Sídlo: Bařice č.p.8 767 01 Kroměříž Zadavatel

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí VEŘEJNÝ ZADAVATEL MĚSTO Týniště nad Orlicí se sídlem Mírové náměstí 90, 51721 Týniště nad Orlicí IČ: 00275468 DIČ: CZ00275468

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1 ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77 118 10 Praha 1 IČO, DIČ: 00006947, CZ00006947 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 V Praze dne 16. 12. 2011 Č. j.: 232/107314/2011 Věc:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC DOBROMILICE Dobromilice 6, 798 25 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou formou otevřeného řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka pro zjednodušené podlimitní řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v rámci zadávání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Oznámení o zahájení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy a změna užívání půdní vestavby v budově úřadu Nám. J. Gagarina

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík/775 566 236 Brno, 30.3.2012

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík/775 566 236 Brno, 30.3.2012 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík/775 566 236 Brno, 30.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce pod označením V 000366 Zlepšení

Více

Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE MA LÉ H O R OZS AHU Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl. 3.: Identifikační

Více

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko Město Hlinsko Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko stavební práce zahrnující: Dodávku a montáž schodišťové sedačky na hlavní točité schodiště na budově galerie, Havlíčkova

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách nad Orlicí

Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách nad Orlicí Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst.3, zák. č.137/2006 Sb. v platném znění Energetické úspory objektu Mateřské školy v Doudlebách

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7 Váš dopis zn: Ze dne: Naše zn: VZ/49MRA/19 Vyřizuje: Petr Wrubel Tel: +420596808142 E-mail: wrubel@mra.cz Datum : 22.05.2019 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace Statutární město Havířov zastoupené

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách nad Orlicí

Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách nad Orlicí Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst.3, zák. č.137/2006 Sb. v platném znění Energetické úspory objektu Mateřská školy v Doudlebách

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Do veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: Telefon: Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Název akce: Zpracování projektové dokumentace " Rekonstrukce objektu, dvorní přístavba a půdní vestavba Identifikační údaje zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Kvalifikační a personální agentura, o. p. s. Závodní 815/, 739 61 Třinec V Ostravě dne 15. března 2012 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Modernizace divadelního sálu KD

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více