Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin."

Transkript

1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající schůze konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Svojkov zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha 1) konstatoval, že je přítomno 6 zastupitelů, takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu Jaroslava Fialu a Danu Kejklíčkovou, zapisovatelem Pavla Šorfa ml. Zastupitelstvo obce Svojkov určuje ověřovateli zápisu Jaroslava Fialu a Danu Kejklíčkovou, zapisovatelem Pavla Šorfa ml. Usnesení č. 1 bylo schváleno. Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. Starosta navrhnul doplnění bodu Rozpočtové změny Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje následující program zasedání: 1. Došlá pošta 2. Kontrola plnění zápisu 3. Úsekové měření rychlosti v obci Svojkov 4. Darovací smlouva ZŠ a MŠ Sloup v Čechách 5. Darovací smlouva SK Družba Bukovany z. s. 6. Darovací smlouva SK Svojkov z. s. 7. Rozpočtové změny Dotace 9. Různé Usnesení č. 2 bylo schváleno. Kontrola plnění zápisu ze zastupitelstva konaného dne bez připomínek. Možnost instalace úsekového měření rychlosti v obci Svojkov. Je nutné projednání s městem Nový Bor.

2 Zastupitelstvo obce Svojkov pověřuje starostu obce ke vstupu do jednání s městem Nový Bor ohledně možnosti umístění úsekového měření rychlosti v obci Svojkov. Usnesení č. 3 bylo schváleno. Darovací smlouva mezi obcí Svojkov a ZŠ a MŠ Sloup v Čechách. V rozpočtu na rok 2019 byl schválen dar od obce Svojkov ve výši Kč. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje darovací smlouvu mezi obcí Svojkov a ZŠ a MŠ Sloup v Čechách na částku Kč a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy. Usnesení č. 4 bylo schváleno. Darovací smlouva mezi obcí Svojkov a SK Družba Bukovany z. s. V rozpočtu na rok 2019 byl schválen dar od obce Svojkov ve výši Kč. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje darovací smlouvu mezi obcí Svojkov a SK Družba Bukovany z. s. na částku Kč a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy. Usnesení č. 5 bylo schváleno. Darovací smlouva mezi obcí Svojkov a SK Svojkov z. s. V rozpočtu na rok 2019 byl schválen dar od obce Svojkov ve výši Kč. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje darovací smlouvu mezi obcí Svojkov a SK Svojkov z. s. na částku Kč a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy. Usnesení č. 6 bylo schváleno. Rozpočtové změny číslo dle předložené přílohy. Jedná se o navýšení příspěvku státu na výkon státní správy, který obec dostává od Libereckého kraje. Původní částka pro rok 2019 byla v rozpočtu ve výši Kč, nyní je po navýšení příspěvek ve výši Kč pro rok Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje rozpočtové změny číslo Usnesení č. 7 bylo schváleno.

3 Žádost města Nový Bor o příspěvek na autobusový spoj do Děčína, který nahrazuje linku Harachov Ústí nad Labem, která jede přes Cvikov a Nový Bor. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje příspěvek ve výši 500 Kč městu Nový Bor na financování autobusové dopravy. Výsledek hlasování: Pro 5 Proti 0 Zdrželi se 1 Usnesení č. 8 bylo schváleno. Pozemek pod nejstarším chodníkem v obci, část která vede od návsi směrem na Zákupy (od pozemku p. č. 986/1 až po pozemek p. č. 1009/4), je v majetku Libereckého kraje. Obec Svojkov by měla podat žádost na Liberecký kraj o bezúplatný převod části pozemku p. č. 1009/1 v KÚ Svojkov. Jedná se o část, která se nachází pod stavbou tohoto chodníku. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje podání žádosti na Liberecký kraj o bezúplatný převod části pozemku p. č. 1009/1 v KÚ Svojkov, která se nachází pod chodníkem. Usnesení č. 9 bylo schváleno. Obec může spolupracovat s Novoborskem při podání žádosti o dotaci na zeleň v intravilánu obce. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje spolupráci s Novoborskem při podání žádosti o dotaci na zeleň v intravilánu obce. Usnesení č. 10 bylo schváleno. Dotační titul Libereckého kraje na opravu památek. Podáme žádost o dotaci na opravu omítky na kostele. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje podání žádosti o dotaci na Liberecký kraj na opravu fasády na kostele. Usnesení č. 11 bylo schváleno. Ministerstvo zemědělství aktuálně přijímá žádosti o dotace na obnovu památek venkovského charakteru. Z programu Údržba a obnova kulturních a venkovských prvků pro rok 2019 je možno žádat o dotaci ve výši ,- Kč na akci Obnova fasády kaple sv. Václava v obci Svojkov. Celkové náklady této akce jsou vyčísleny restaurátorem na částku včetně DPH ve výši ,- Kč.

4 Žádost o dotaci bude předložena na Ministerstvo zemědělství, v druhém kvartálu roku 2019 proběhne vyhodnocení žádostí a následná realizace by měla probíhat v průběhu druhého až třetího kvartálu roku Na kompletní zajištění administrace tohoto dotačního projektu bude uzavřena příkazní smlouva se společností Novoborské dotační centrum z.s. Nabídková cena ve výši 7,5% ze schválených dotačních prostředků činí za zajištění kompletní administrace ,- Kč bez DPH. Povinnou přílohou žádosti o dotaci je výpis o usnesení Zastupitelstva obce o schválení podání žádosti o dotaci k realizaci akce Obnova fasády kaple sv. Václava v obci Svojkov. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje podání žádosti o dotaci ve výši ,- Kč na akci Obnova fasády kaple sv. Václava v obci Svojkov z programu Údržba a obnova kulturních a venkovských prvků pro rok 2019 a schvaluje uzavření příkazní smlouvy na administraci akce Obnova fasády kaple sv. Václava v obci Svojkov s Novoborským dotačním centrem z.s., nám. Míru 103, Nový Bor, IČ: Usnesení č. 12 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce schválilo nabídku firmy Otto Žítek Elos IČ: na doplnění veřejného osvětlení v obci. Nabídka je ve výši Kč. Dotace na tuto akci je ve výši Kč. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje nabídku firmy Otto Žítek Elos IČ: na doplnění veřejného osvětlení v obci ve výši Kč a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy o dílo. Usnesení č. 13 bylo schváleno. Zastupitel Martin Průcha podal rezignaci na post zastupitele obce Svojkov. Dále podal rezignaci na členství ve výborech obce (kontrolní výbor a kulturní výbor). Zastupitelstvo obce Svojkov přijímá rezignaci Martina Průchy na post zastupitele obce Svojkov i rezignaci na členství v kontrolním a kulturním výboru. Výsledek hlasování: Pro 5 Proti 0 Zdrželi se 1 Usnesení č. 14 bylo schváleno. Různé žádost o propůjčení Zámecké zahrady pro dětský hasičský tábor pro 6 hlasů. 2. Zastupitelstvo obce bere na vědomí Výroční zprávu jednotky požární ochrany obce Svojkov za rok 2018 pro 6 hlasů. 3. Zastupitelstvo schválilo pokácení nebezpečného smrku na pozemku p. č. 639/1 v KÚ Svojkov pro 6 hlasů. 4. Zastupitelstvo bere na vědomí zápis z jednání kulturního výboru ze dne pro 6 hlasů.

5 5. Zastupitelstvo obce neschválilo žádost paní Tavodové, aby Facebokový profil obce sloužil k vkládání diskuzí. Facebokový profil obce bude sloužit k informování občanů pro 6 hlasů. 6. Možnost podání žádosti o dotaci na pořízení průzkumného vrtu na vodu. Navrženo oslovit hydrology, aby došlo k posouzení možnosti umístění tohoto vrtu pro 6 hlasů. 7. Žádost paní Tavodové o zaslání uplatněného postupu, který předcházel provedení opravy místní komunikace do Malého Boru bude od v kapli sv. Václava charitativní koncert, vystoupí Dětský českolipský sbor. 9. Žádost obecně prospěšné společnosti Snílek o finanční příspěvek. Obec Svojkov řeší poskytování příspěvků v rámci dohody Sdružení obcí Novoborska, proto nebude jednotlivý příspěvek schválen pro 6 hlasů. 10. Doména svojkov.cz. Majitel domény požaduje za prodej částku Kč. Obec nabízí maximální částku Kč pro 4 hlasy, zdrželi se Svojkovské listy obec podá žádost na Ministerstvo kultury o registraci periodického tisku pro 6 hlasů bude od jarní sousedské posezení oslava MDŽ na sále obecního úřadu bude od 9.00 turnaj ve stolním tenise v Zámecké zahradě. 14. Zastupitelstvo vzalo na vědomí žádost o projednání připojení se k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet 15. Zastupitelstvo vzalo na vědomí vyjádření firmy Eko-Kom k nabídce firmy Rema Aos a.s. na zajištění zpětného odběru obalů. Předsedající ukončil zasedání zastupitelstva v Zápis byl vyhotoven dne: Zapisovatel: Ověřovatelé:. Starosta:..

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 17. 8. 2016, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 5, Omluven: Milan Vlášek, Pavlína Štěpánková Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 22.02. 2017 od 19.00 hod. listů:6 Přítomno 9 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Medalová Renata, Mašek Josef, Zejda Josef, Krejčí Jiří, Kovalčík Vladimír,

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 25.8.2016 Přítomni: Omluveni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Václav, Soukupová Jitka Poukar Radim Zahájení zasedání

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Vilantice Zastupitelstvo obce Vilantice Zápis č. S ze zasedání Zastupitelstva obce Vilantice, konaného dne 16. 03. 2015 od 18:00 hodin. Přítomni: Jarošová D Blahovec Z., Essender P., Hlaváček Z.,

Více

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.10.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Usnesení zastupitelstva obce Libomyšl. Ze schůze ZO konaného dne 30.03.2015, od 18:00 hod.

Usnesení zastupitelstva obce Libomyšl. Ze schůze ZO konaného dne 30.03.2015, od 18:00 hod. Str.č.1 Usnesení zastupitelstva obce Libomyšl Ze schůze ZO konaného dne 30.03.2015, od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Libomyšl bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 29. listopadu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:8

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:8 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 14.02. 2018 od 19:00 hod. listů:8 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Zejda Josef,, Kovalčík Vladimír, Čuřín Vlastimil, Medalová

Více

ZÁPIS č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 6. června 2016

ZÁPIS č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 6. června 2016 ZÁPIS č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 6. června 2016 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Martin Vaněček, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov,

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, konané dne 2.2.2015 v 19 hodin v kulturním domě Provodov Přítomní zastupitelé: Ing. Marek Prachař, Alfons Slovák DiS., Mgr. Jana Černá, Petra Družbová, Mgr.

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis č. 10/2016 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 10/2016 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Zápis č. 10/2016 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 21.09.2016 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Bc. Přibyl Pavel, Ing. Miluše Reichová, Szalai

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 20-2017 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 13. listopadu 2017 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 06-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Marcela Vaňatová, Martin Vaněček

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Marcela Vaňatová, Martin Vaněček Č. j. HVOZ-054/2018 ZÁPIS č. 35 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 27. února 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 16.06. 2015 V 18:00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOM NÍ: Barbier, Duchajová, Červenka, Gutová, Hlava, Chvoj, Kozel, Melíšek, Paznocht. UVÍTÁNÍ PŘEDSEDAJÍCÍ PAN

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 2. 2. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 13/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 13/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 13/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 31.10.2013 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří,

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 27.9.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Zápis a přijatá usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 24. 6. 2015 od 17:00 v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 13.1.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Josef Vnuk, Luboš Špitálník, Martin

Více

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Místo konání: Obec Hroubovice místnost obecního úřadu, Hroubovice č.p. 51 Doba konání: Přítomní zastupitelé: 11.12.2014 od 18:00 hodin Miroslava

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/218/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 23.03.2018 Z á p i s z 25. zasedání

Více

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Ze zasedání se omluvil zastupitel Ing. Marek Světlík. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Ze zasedání se omluvil zastupitel Ing. Marek Světlík. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 15. prosince 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 17.09.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 14 / 2016, které se konalo dne 3. 10. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Pavel

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 21.6.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Luboš Šeda, Jana Podolská, Petr Brandýský Navržený program:

Více

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 12. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel,

Více

NEOVĚŘENÁ KOPIE!!! * * *

NEOVĚŘENÁ KOPIE!!! * * * Pdtomni: Jaro~:ová 0., Blahovec Z., \Jovákovái. E.. I U::J.i Út\~L l... :;,r i.i. '/ :1 :i. Omluven: Essender P., Kopecký Z. Zasedání Zastupitellstva obce Vilantice (dále té;~~ jako ",zas'l:llpi11ti:::j~:lvo").,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 10.12.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová, Felix Šrámek,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp.

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července 2018 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Marek M. a p. Nehézová -omluveni

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 12. 4. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 14. 08. 2015 Přítomni: Šulcková, Koudela,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 97/2015 konaného dne 3.2.2015 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 97/2015 konaného dne 3.2.2015 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 97/2015 konaného dne 3.2.2015 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Houdek M., Beneš J., M.Marek Nepřítomni: - Hejtmánek

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/809/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 22.12.2017 Z á p i s z 24. zasedání

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více