Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin."

Transkript

1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 5, Omluven: Milan Vlášek, Pavlína Štěpánková Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající schůze konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Svojkov zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha 1) konstatoval, že je přítomno 5 zastupitelů, takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu Martina Průchu a Pavla Šorfa st., zapisovatelem Pavla Šorfa ml. Zastupitelstvo obce Svojkov určuje ověřovateli zápisu Martina Průchu a Pavla Šorfa st., zapisovatelem Pavla Šorfa ml. Usnesení č. 1 bylo schváleno. Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. Starosta navrhl doplnit bod Provozní řád jarmarku a darovací smlouva SDH Svojkov. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje následující program zasedání: 1. Došlá pošta 2. Kontrola plnění zápisu 3. Rozšíření veřejného osvětlení v obci 4. Rekonstrukce místní komunikace do Malého Boru 5. Zajištění dopravní obslužnosti Libereckého kraje 6. Daň z nemovitosti 7. Likvidace odpadu 8. Regulace nočního klidu 9. Chodník II část 10. Provozní řád jarmarku 11. Darovací smlouva SDH Svojkov 12. Dotace 13. Různé Usnesení č. 2 bylo schváleno. Kontrola plnění zápisu ze zastupitelstva konaného dne bez připomínek.

2 Žádost stavebníka Lukáše Součka o souhlas se stavbou RD na pozemku p. č. 923/22 v KÚ Svojkov a žádost o souhlas s napojením na MK p. č. 1014/1 v KÚ Svojkov dle předložené dokumentace. Zastupitelstvo obce Svojkov souhlasí se stavbou RD na pozemku p. č. 923/22 v KÚ Svojkov a souhlasí s napojením pozemku na MK p. č. 1014/1 v KÚ Svojkov dle předložené dokumentace. Usnesení č. 3 bylo schváleno. Žádost ČEZ Distribuce o souhlas se stavbou přípojky NN k pozemku p. č. 253/32 v KÚ Svojkov dle předložené dokumentace. Zastupitelstvo obce Svojkov souhlasí se stavbou přípojky NN k pozemku p. č. 253/32 v KÚ Svojkov dle předložené dokumentace. Usnesení č. 4 bylo schváleno. Rozšíření veřejného osvětlení v obci Svojkov. Jedná se o VO k mateřské školce a podél cesty zvané Skleněnka. Nabídku poslaly dvě firmy (Otto Žítek Elos cena včetně DPH Kč a ETS CZ Nový Bor cena včetně DPH Kč). Zastupitelstvu doporučena ke schválení firma Otto Žítek Elos. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje nabídku firmy Otto Žítek Elos v hodnotě s DPH Kč a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy o dílo. Usnesení č. 5 bylo schváleno Pokračování rekonstrukce místní komunikace do Malého Boru. Nabídku poslaly dvě firmy ( Zeps s.r.o. cena včetně DPH Kč a Strabag a.s. cena včetně DPH Kč. Zastupitelstvu doporučena ke schválení firma Strabag. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje nabídku firmy Strabag a.s. v hodnotě s DPH Kč a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy o dílo. Usnesení č. 6 bylo schváleno. Zajištění dopravní obslužnosti Libereckého kraje jedná se o příspěvek obce na provozování autobusové dopravy. Kraj chce s obcemi uzavřít smlouvu na tři roky Poplatek zůstává ve výši 90 Kč na obyvatele. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje návrh Libereckého kraje na uzavření smlouvy o spolupráci na delší časové období

3 Usnesení č. 7 bylo schváleno..... Daň z nemovitosti. Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o stanovení místního koeficientu pro výpočet daně z nemovitostí na území obce Svojkov. Obec se rozhodla na základě 12 zákona č. 338/1992 Sb., o dani z nemovitostí, ve znění pozdějších předpisů, a 10 písmene d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, pro zvýšení místního koeficientu na hodnotu 2. Tento koeficient se nevztahuje na tyto druhy pozemků orná půda, vinice, chmelnice, zahrada, ovocný sad a trvalý travní porost. Tato vyhláška nabyde účinnosti Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje obecně závaznou vyhlášku č. 1/2016 o stanovení místního koeficientu pro výpočet daně z nemovitostí na území obce Svojkov s účinnosti od Usnesení č. 8 bylo schváleno. Likvida odpadu v obci. Možnosti stanovení poplatku za svoz odpadu. Prověření možností rozšíření svozu popelnic každý týden. Zastupitelstvo obce Svojkov bere na vědomí a pověřuje starostu a místostarostu obce k přípravě návrhů na další zastupitelstvo obce Svojkov. Usnesení č. 9 bylo schváleno. Regulace nočního klidu v obci. Vzhledem k novelizaci zákona č. 200/1990 je nutné přijmout obecně závaznou vyhlášku k regulaci nočního klidu v obci Svojkov. Je nutné do příštího zastupitelstva připravit návrh vyhlášky, která bude obsahovat možné výjimky, kdy bude noční klid vymezen na kratší dobu. Zastupitelstvo obce Svojkov bere na vědomí novelizaci zákona č. 200/1990 a pověřuje místostarostu obce k přípravě návrhu nové vyhlášky k regulaci nočního klidu v obci Svojkov. Usnesení č. 10 bylo schváleno. Obec Svojkov zahájila stavbu 2. etapy chodníku podél průtahové komunikace obcí. Tato zakázka byla vysoutěžena v režimu zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek, konkrétně jako zjednodušené podlimitní řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb.. V průběhu realizace prvního úseku stavby bylo zjištěno, že kanalizace svodu dešťových vod, jejíž existence byla v daném úseku předpokládána, se v daném úseku nenachází. Protože zakázka byla soutěžena v režimu zákona č. 137/2006 Sb., tak i tyto dodatečné stavební práce je nutno zadat v režimu zákona č. 137/2006 Sb. Tímto režimem je v tomto případě provedení jednacího řízení bez uveřejnění (JŘBÚ) dle 23 odst. 7 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Na realizaci této stavební akce je schváleno poskytnutí příspěvku ze Státního fondu dopravní infrastruktury České republiky ve výši ,00 Kč z celkových vysoutěžených nákladů akce, které jsou ,00 Kč. Realizace akce je plánována na období 6/ /2016. Vzhledem ke skutečnosti, že dle celkových nákladů akce bez DPH se jedná o veřejnou zakázku přesahující zákonný limit, je tato zakázka realizována v režimu zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách. Výkonem zadavatelských povinností, mimo rozhodovacích pravomocí, je dle 151 zákona č. 137/2006 Sb. pověřena společnost Novoborské dotační centrum z.s., náměstí Míru 103, Nový Bor.

4 Zastupitelstvo obce po projednání schvaluje 1. Použití jednacího řízení bez uveřejnění na dodatečné stavební práce Bezpečně do školy a do školky, v souladu s ustanovením 23 odst. 7 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. 2. Komisi pro jednací řízení bez uveřejnění ve složení: Pavel Šorf ml., Pavel Šorf st., Miloslav Tomeš, Jaroslav Fiala, Martin Průcha a náhradníky členů komise ve složení: Pavlína Štěpánková, Jiří Haidl, Pavel Slapnička, Dana Kejklíčková, Gustav Pilz. 3. Uzavření dodatku č. 1 k příkazní smlouvě na organizační zajištění jednacího řízení bez uveřejnění se společností Novoborské dotační centrum z.s. a pověřuje Novoborské dotační centrum z.s., náměstí Míru 103, Nový Bor, IČ: zajištěním jednacích řízení bez uveřejnění v rámci stavby Bezpečně do školy a do školky po celou dobu výstavby. Usnesení č. 11 bylo schváleno Provozní řád jarmarku obce Svojkov. Jedná se o aktualizace provozního řádu jarmarku pro rok Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje Provozní řád jarmarku obce Svojkov pro rok Usnesení č. 12 bylo schváleno. Darovací smlouva mezi SDH Svojkov a obcí Svojkov. SDH Svojkov daruje obci Svojkov Kč. Zastupitelstvo obce Svojkov schvaluje darovací smlouvu mezi SDH Svojkov a obcí Svojkov na částku Kč a pověřuje starostu obce k podpisu smlouvy. Usnesení č. 13 bylo schváleno. Různé žádost o propůjčení Zámecké zahrady pan Zdeněk Čežík na svatbu pro 5 hlasů projede obcí cyklistický závod Daak tour bude v Zámecké zahradě hasičská zábava pořádaná SDH Svojkov bude přistaven kontejner na svoz velkoobjemového a nebezpečného odpadu. 5. V září a říjnu bude probíhat rekonstrukce cesty do Modlivého dolu (oprava cesty, schodiště k oratoři, čištění studánky, instalace křížové cesty) financují Lesy ČR. 6. Schůzka k přípravě Václavského jarmarku bude od v Zámecké zahradě. 7. Oprava omítky v kuchyni v Zámecké zahradě cena Kč za zednické práce pro 5 hlasů. 8. Na akcích pořádaných obcí neplatí svojkovské děti do 18 let žádné vstupné pro 5 hlasů. 9. Česká pošta jedná s místním obchodem o možnosti převzetí poštovních služeb pro 5 hlasů. 10. Žádost o příspěvek na výměnu BabyBoxu v liberecké nemocnici proti 5 hlasů. 11. Nabídka distribuce volebních lístků Českou poštou proti 5 hlasů. 12. Obci byla schválena dotace Libereckým krajem na rekonstrukci místní komunikace do Malého Boru ve výši Kč.

5 13. Obci byla schválena dotace Libereckým krajem na ochranné prostředky JSDHO ve výši Kč a na opravu CAS ve výši Kč. Předsedající ukončil zasedání zastupitelstva v Zápis byl vyhotoven dne: Zapisovatel:.. Ověřovatelé:... Starosta:.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/218/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 23.03.2018 Z á p i s z 25. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 10. března 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 10. března 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 10. března 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Zapisovatel:

Více

Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 30.1.2019 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 5/2019 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.3.2017 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 9 členů ZO Třanovice, 6 omluveno 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/809/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 22.12.2017 Z á p i s z 24. zasedání

Více

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin Hodina ukončení:

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 15.11.2017 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rajdlová,

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 10. 2015 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Jaroslava Šlapanská, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Ing. Stanislav Kužel, Petr Jurica,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 18. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 22. února 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Mgr. Michal Šimeček, Jan Kavka, Andrea Kubuďová Č. j. HVOZ-188/2018 ZÁPIS č. 1/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 15. listopadu 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC NESOVICE. 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE. 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 17. 3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina konaného dne 27. 3. 2014 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina konaného dne 27. 3. 2014 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina konaného dne 27. 3. 2014 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 121/2016 konaného dne v 19,00hodin. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 121/2016 konaného dne v 19,00hodin. Schválený program jednání: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 121/2016 konaného dne 24.1.2017 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Marek Milan, Beneš J. Nepřítomni: Hejtmánek P., Houdek

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Marek M. a p. Nehézová -omluveni

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 2.7.2014 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová

Více

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martina Junová,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Budislav 7.9.2015 Zahájení a program Zasedání zastupitelstva obce Budislav zahájil starosta obce Ing. Roman Čížek a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 19. 03. 2018 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen rady Ing. Vladislav

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 27.9.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.03/10 ve Vysokém konaného dne 21.5.2010

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 20. 05. 2016 Přítomni: Šulcková, Koudela,

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne 16. 1. 2015 Přítomni:Krátká, Šulcková,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 28.2.2018 od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Braňany, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Braňany, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Braňany Zastupitelstvo obce Braňany Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Braňany, konaného dne 8. 9. 2016, od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva Obce Braňany

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 16. května 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne 12. 11. 2015 od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce Křenovice

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015

6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015 6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová Omluveni:

Více

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 3/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 19.03.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,20 hod. Přítomni členové

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/18 ve Vysokém konaného dn e 17.12.2018

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 16.12.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 13/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více