Komora zubních techniků ČR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Komora zubních techniků ČR"

Transkript

1 Z á p i s z 2. řádného Sněmu KZT ČR dne PROGRAM: 1) Zahájení Sněmu 2) Schválení programu, volba mandátové a návrhové komise 3) Zpráva o činnosti KZT ČR od posledního Sněmu 4) Zpráva mandátové komise 5) Schválení kooptace člena Rady 6) Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok ) Zpráva revizní komise 8) Dílčí zprávy: a) malá novela zákona č. 96/2004 Sb., b) návrh velké novely zákona č. 96/2004 Sb., c) návrh novel vyhlášek o věcně-technickém a personálním vybavení ZL d) změny sazebníku stomatologických výrobků, standardy e) reformní změny/ povinná přeregistrace f) záruky, změna úhrad pojišťoven g) Komora pro NLZP h) FEPPD i) magazín KZT ČR j) projekt Škola roku 9) Diskuse 10) Školení: Změny v legislativě, souvisící s účtováním cen zubních náhrad, metodika výpočtu cen 11) Organizační záležitosti 12) Zpráva návrhové komise (návrh usnesení) 13) Přijetí usnesení 14) Závěr 1 Moderováním Sněm byl pověřen viceprezident KZT ČR pan Zapletal.

2 K bodu 1): Moderátor zahájil Sněm KZT ČR podle plánu v 10,00 hodin. Přivítal účastníky Sněmu a představil hosta Mgr. Kateřinu Švajcrovou (advokátku). Plénum seznámil s několika organizačními pokyny k samotnému chodu jednání. K bodu 2): Účastníci Sněmu obdrželi při registraci program jednání Sněmu, proto moderátor vyzval přítomné o jeho doplnění, či změnu. Z pléna nebyly vzneseny žádné požadavky. Moderátor nechal o programu jednání Sněmu hlasovat. Program byl schválen jednomyslně. Dále moderátor seznámil plénum s návrhem složení mandátové a návrhové komise. Protože nebyly vzneseny žádné námitky, nechal o návrzích složení obou komisí hlasovat. Mandátová komise ve složení: Černá Jana (předsedkyně), Mgr. Frantová Světlana a Šimčík Petr DiS byla jednomyslně schválena. Rovněž návrhová komise ve složení: Tomečková Věra (předsedkyně), Bc. Hodinková Jitka a Zábojník Vladimír byla schválena jednomyslně. K bodu 3): Prezidentka KZT ČR paní Seidlová seznámila plénum se zprávou o činnosti Rady za období od posledního sněmu Komory. Konstatovala, že činnost se odvíjela od programového prohlášení KZT ČR. Ve zprávě upozornila na některé legislativní změny a aktivity KZT pro řešení nejpalčivějších problémů oboru. V závěru poděkovala členům Rady (vyzvedla hlavně aktivitu paní Kroupové a Frankové), členům revizní komise a pracovnici sekretariátu. K bodu 4): Předsedkyně mandátové komise paní Černá seznámila plénum se zprávou této komise, podle které je Sněm usnášení schopný podle čl. VIII bodu 4 Stanov přítomno 130 členů KZT ČR a 8 hostů (nečlenů). K bodu 5): 2 Protože v průběhu volebního období došlo ke změně ve složení Rady, moderátor vyzval náhradníka do Rady, který byl řádně zvolen na volebním (ustavujícím) Sněmu, aby se plénu stručně představil. Pan Průša tak učinil. Poté moderátor požádal plénum o jeho schválení do Rady KZT ČR. Plénum kooptaci pana Průši jednomyslně schválilo.

3 K bodu 6): Pracovnice sekretariátu seznámila plénum se zprávou o hospodaření za období od do Ve zprávě byly podrobně uvedeny všechny příjmy a výdaje Komory, jakož i zůstatek finančních prostředků na účtu a v pokladně. Dále přednesla plénu návrh rozpočtu na rok 2012 rozpočet je předkládán jako vyrovnaný. Poté moderátor požádal plénum o schválení zprávy o hospodaření a o schválení návrhu rozpočtu KZT ČR na rok Plénum oba materiály schválilo jednomyslně. K bodu 7): Členka revizní komise paní Klingorová seznámila plénum se zprávou o činnosti a výsledcích kontrol revizní komise: komise zasedala třikrát a řešila nápravu daňových přiznání bývalé UZT ČR na základě auditu i vyzvání finančního úřadu, a provedla dvakrát kontrolu daňové evidence KZT ČR a hospodaření s finančními prostředky. Komise nezjistila žádné nedostatky při vedení účetnictví a při toku finančních prostředků. Proto revizní komise potvrdila příjem, výdaje i zůstatky finančních prostředků tak, jak bylo konstatováno ve zprávě o hospodaření. Revizní komise souhlasí s návrhem rozpočtu KZT ČR na rok K bodu 8): 3 a) Prezidentka KZT ČR konstatovala, že proběhla tzv. malá novela zákona č. 96/2004 Sb., kvůli prodloužení platnosti Osvědčení k výkonu povolání bez odborného dohledu podrobně seznámila s podmínkami a fungováním prodloužení těchto osvědčení. b) Dále upozornila, že se připravuje tzv. velká novela zákona č. 96/2004 Sb., a stručně seznámila s návrhem této novely, která řeší kompletně celou koncepci vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků. Upozornila, že na MZ došlo ke změně ve výkladu povinnosti celoživotního vzdělávání zubních techniků dle nového výkladu se tato povinnost týká VŠECH zubních techniků (tj. i zaměstnanců). Seznámila plénum s důvody, proč KZT ČR nepodpoří bakalářské studium pro zubní techniky protože toto studium ve formě, jak je navrhováno ztrácí pro zubní techniky smysl (může se na něj přihlásit kdokoliv). c) Rovněž seznámila plénum s připomínkami KZT ČR k návrhu novely vyhlášek o věcnětechnickém a personálním vybavení zubní laboratoře (některé části jsou upraveny vzhledem k modernějšímu vybavení a modernějším technologickým postupům). d) až f): Prezidentka informovala, že došlo k novele občanského zákoníku stomatologické výrobky jsou zařazeny do kategorie výrobků zhotovených na zakázku, u kterých došlo k prodloužení záruční lhůty na 2 roky. Mezi lékařem a pacientem je občanský vztah, proto lékař musí pacientovi poskytnout 2-letou záruční lhůtu, ale mezi lékařem a zubní laboratoří

4 je obchodní vztah, který se řídí obchodním zákoníkem. Obchodní zákoník stanovuje záruční lhůtu ½ roku tato se týká zubních laboratoří a jejich výrobků. Z toho vyplývá, že zubní laboratoř nemusí v žádném případě podepsat smlouvu s lékařem na 2-letou záruční lhůtu. Poté uvedla několik případů z praxe a nastínila návrh jak záruční lhůty řešit v zubní laboratoři. Konstatovala, že v souvislosti se změnou záruční lhůty se i pojišťovny rozhodly přispívat na některé stomatologické výrobky až po uplynutí dvou let. Jedná se o opravy snímatelných náhrad. Rozšíření baze a rebaze náhrady jsou chápány jako úprava náhrady a pojišťovny budou na tyto kódy i nadále přispívat po uplynutí lhůty šesti měsíců. g) Prezidentka KZT ČR seznámila plénum s návrhem na založení jednotné Komory pro nelékařské zdravotnické pracovníky stávající profesní organizace by nezanikly. Poté objasnila systém fungování takovéto organizace. Předsedkyně mandátové komise doplnila zprávu mandátové komise o počty později příchozích účastníků Sněmu: Sněmu se dle tohoto doplnění účastní 132 členů a 8 hostů. h) Paní Kroupová připravila prezentaci o FEPPD pro účastníky Sněmu, ve které seznámila plénum se vznikem, členěním a činností této organizace, která má určité pravomoci a uplatnění v EU. Poté informovala o novém systému výpočtu členského příspěvku do FEPPD a o způsobu přijímání nových členů do této organizace, jakož i o výhodách členství. Moderátor poté požádal o hlasování o vstupu KZT ČR do této organizace PRO: 101 členů, PROTI: 21 členů a ZDRŽEL SE: 16 členů. Protože součet hlasů nekorespondoval se zprávou mandátové komise uskutečnilo se nové hlasování (písemné) s tímto výsledkem: PRO: 95 členů, PROTI: 21 členů a ZDRŽEL SE: 16 členů. KZT ČR požádá FEPPD o přijetí za člena této organizace. i) Paní Kroupová jako nový šéfredaktor magazínu Komorazt.cz požádala plénum o aktivnější spolupráci a požádala o návrhy, co v magazínu změnit, či vylepšit. Dále stručně seznámila s rekonstrukcí webové stránky Komory je také novým správcem této stránky. Seznámila s obsahem jednotlivých rubrik a sekcí na webové stránce. Připomínka z pléna otevřít diskusi pro všechny, byla plénem zamítnuta. Z pléna vzešla rovněž nabídka technické pomoci s vylepšením webových stránek. Tato možnost byla přivítána a bude předmětem jednání. j) Prezidentka KZT ČR stručně informovala plénum o projektu Škola roku a systému jeho vyhodnocení. Vítězná škola obdrží pohár na PRAGODENTu Pokud budou mít školy zájem, bude projekt pokračovat i v příštím roce. K bodu 9: 4 Diskuse pléna se zaměřila jen na ceny stomatologických výrobků jejich systém. Rada KZT přislíbila v příštím období uspořádání regionálních setkání za účelem napravení cen.

5 K bodu 10): Prezidentka KZT ČR přednesla svou přednášku na téma: Změny v legislativě, souvisící s účtováním cen zubních náhrad, metodika výpočtu cen. Účastníci Sněmu obdrželi za přednášku 4 kreditní body, protože akce je zařazena do systému celoživotního vzdělávání zubních techniků. V rámci přednášky byli účastníci Sněmu stručně seznámeni s obsahem brožury nazvané PUZZLE, která bude nabídnuta na stánku KZT na PRAGODENTu. K bodu 11): Pracovnice sekretariátu seznámila plénum se stavem členské základny a jejím složení. Objasnila strukturu identifikačního čísla členů a požádala plénum, aby veškeré nedostatky spojené s identifikačním číslem a heslem hlásili na sekretariát členové Rady nemají přístup k heslům členů. Rovněž požádala, aby členové hlásili na sekretariát veškeré změny (např. změna příjmení, změna adresy bydliště, či sídla zubní laboratoře, změna telefonního čísla, či u) buď písemně poštou, či em, nebo telefonicky na číslo: nebo mobil: K bodu 12): Předsedkyně návrhové komise paní Tomečková přednesla plénu návrh usnesení z tohoto jednání a požádala o jeho doplnění. Z pléna nebyly vzneseny žádné připomínky a návrhy. K bodu 13): Moderátor požádal plénum o hlasování o přijetí usnesení. Usnesení bylo jednomyslně schváleno. K bodu 14): Moderátor poděkoval přítomným za účast a popřál šťastnou cestu domů. Zapsala: Klimová Zápis schválen: V Praze dne 27. září prezidentka KZT ČR:

Komora zubních techniků ČR

Komora zubních techniků ČR Z á p i s ze zasedání Rady dne 26. 8. 2011 Přítomni: pí Černá, pí Franková, pí Kroupová, pí Seidlová, pí Vintrová, p. Vrchlabský, p. Zapletal, za revizní komisi: pí Klingorová a p. Pavlíček, jako host:

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. Č. j.: KaRek/0076/2017 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S ze 4. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 6. června 2017 Přítomni: dle prezenční listiny 29 senátorů z

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

Komora zubních techniků ČR

Komora zubních techniků ČR Z á p i s ze zasedání Rady KZT dne 26. 2. 2010 Přítomni: dle prezenční listiny 9 členů z 11, Rada je usnášení schopná. PROGRAM: 1) Zpráva sekretariátu 2) Kontrola plnění úkolů z minulého jednání 3) Členství

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne v Knihovně Petra Bezruče v Opavě

Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne v Knihovně Petra Bezruče v Opavě Svaz knihovníků a informačních pracovníků České republiky Moravskoslezského a Olomouckého kraje Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne 8. 4. 2015 v Knihovně Petra

Více

Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne

Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne Zápis 6. zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických věd UP č. 6/2012 ze dne 01. 11. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů Omluveni: - Nepřítomni: - Předsedající: Mgr. Zdeňka Mikšová, Ph.D.

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Místo konání: Fakultní nemocnice v Motole, Interní klinika, uzel D, 4. poschodí,

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 7 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 23. 1. 2015 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis ze zasedání Kongresu České evaluační společnosti, o.s. (konaného dne 13. 12. 2013 od 16:30)

Zápis ze zasedání Kongresu České evaluační společnosti, o.s. (konaného dne 13. 12. 2013 od 16:30) Zápis ze zasedání Kongresu České evaluační společnosti, o.s. (konaného dne 13. 12. 2013 od 16:30) Dle ustanovení čl. VIII, odst. 6 Stanov Sdružení řídí Kongres předseda Správní rady; Kongres tedy řídil

Více

Zápis. Podrobný program jednání ustavující členské schůze MAS Jablunkovsko

Zápis. Podrobný program jednání ustavující členské schůze MAS Jablunkovsko Zápis o ustavující členské schůzi zájmového sdružení právnických osob podle ustanovení 20 f a následujících ustanovení zákona č. 40/1964 Sb. Občanského zákoníku, ve znění pozdějších platných předpisů,

Více

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s

NZ 80/2005 N 84/2005 strana první. N o t á ř s k ý z á p i s NZ 80/2005 N 84/2005 strana první N o t á ř s k ý z á p i s sepsaný dne devatenáctého září roku dva tisíce pět (19.9.2005) mnou JUDr. Lenkou Leszay, Ph.D., LL.M., notářkou v Praze, se sídlem notářské kanceláře

Více

Zápis ze 4. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 12. 4. 2010

Zápis ze 4. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 12. 4. 2010 Zápis ze 4. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 12. 4. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Host: Ing. Jaroslava Syrovátková,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

5) Obecní zastupitelstvo schválilo 7 hlasy program ustavujícího zasedání, proti O, zdržel se hlasování O.

5) Obecní zastupitelstvo schválilo 7 hlasy program ustavujícího zasedání, proti O, zdržel se hlasování O. r z a p I S č.5/2014 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 5. 11. 2014 od 19,00hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne 28. 4. 2016 1. Josef Mlynář 7. Vít Filipenský 2. Břetislav Pour 8. Tomáš Kučera (předseda) 3. Petr Vašíček

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA Sněm se konal v hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava dne 25. března 2010 1. Úvod, přivítání Sněm zahájil, z pověření Rady ČIIA, člen rady Miroslav Kocián, který přivítal

Více

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva

Zápis. 2. Složení slibu členů zastupitelstva - 1-1.zasedání zastupitelstva města - 1 - Zápis z 1.ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 8. listopadu 2010 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici

Více

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 13. 6. 2016 Místo konání: Nemocnice Na Bulovce, Budínova

Více

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 20. 6. 2017 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN, Pod Homolkou

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL datum konání: 29. 11. 2012 přítomni: 174 rodičů (celkem 309 žáků ) viz prezenční listiny podepsané rodiči ve třídách hosté: RNDr. Jitka Krausová,

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

dle prezenční listiny všech 12 zástupců obcí ředitel SOTM Jan Řebíček DiS. Lucie Oherová - pracovnice SOTM Iveta Nováková - účetní SOTM

dle prezenční listiny všech 12 zástupců obcí ředitel SOTM Jan Řebíček DiS. Lucie Oherová - pracovnice SOTM Iveta Nováková - účetní SOTM Z á p i s z valné hromady SOTM, konané dne 17.prosince 2012 v 17.00hod. v zasedací místnosti sídla SOTM Proseč ====================================================== Přítomni: Hosté : Program: dle prezenční

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE RODIČOVSKÉHO SDRUŽENÍ GJO LITOVEL datum konání: 29. 11. 2011 přítomni: 185 rodičů z celkového počtu 335, viz prezenční listiny podepsané rodiči ve třídách hosté: RNDr.Jitka Krausová,

Více

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty.

Zápis. Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva a přivítal všechny hosty. Zápis z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce Bystré, konané dne 1. 11. 2018 v obecním domě obce Bystré Zasedání zahájil pan Josef Lukášek jako nejstarší člen nově zvoleného zastupitelstva

Více

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s

Město Rakovník Zastupitelstvo města. Z á p i s Město Rakovník Zastupitelstvo města Z á p i s z prvního (ustavujícího) zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6. 11. 2006 od 17,00 hodin v sále Kulturního centra v Rakovníku Přítomni: členové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci

Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec (dále jako zastupitelstvo obce )

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Smiřice

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Smiřice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Smiřice konaného dne 03.11.2014 od 18:00 h. v pravém přísálí Kulturního střediska Dvorana, s. r. o. ve Smiřicích Přítomno: 14 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 23. 2. 2016 Počet přítomných senátorů: 15 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Dana Dluhošová,, doc. Ing. Martin Macháček,

Více

Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin

Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin Úřad vlády České republiky Odbor lidských práv a ochrany menšin 8934/2016-OLP Z Á P I S ze zasedání Rady vlády pro nestátní neziskové organizace dne 31.03.2016 Úřad vlády České republiky Přítomni / omluveni:

Více

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Zápis z okresního mysliveckého sněmu konaného dne 26. září 2017v 16.00 hodin na Bažantnici Sněm zahájil předseda OMS p. Homolka,

Více

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ s í d l o s d r u ž e n í J a b l o n e c k á 7 1 3, 1 9 0 0 0 P r a h a 9 P r a h a, 2 0. ř í j

Více

Zápis z 6. výroční konference Asociace knihoven vysokých škol ČR 13. března 2008

Zápis z 6. výroční konference Asociace knihoven vysokých škol ČR 13. března 2008 Zápis z 6. výroční konference Asociace knihoven vysokých škol ČR 13. března 2008 Přítomni: pověření zástupci z členských vysokých škol dle prezenční listiny, členové VV a hosté dle prezenční listiny 1.

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Diskuse: neproběhla. Diskuse:

Diskuse: neproběhla. Diskuse: ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 12. SNĚMU ČIIA Sněm se konal v hotelu Dvořák v Táboře ve středu 28. března 2007 1. Úvod, přivítání Sněm zahájil z pověření Rady ČIIA viceprezident Jan Voříšek, který přivítal účastníky

Více

Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo ve velkém sále holešovského zámku

Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo ve velkém sále holešovského zámku Z Á P I S z 5. řádného ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo 31.10.2018 ve velkém sále holešovského zámku Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Předsedající: Ověřovatelé: Návrhová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne 14.11.2010 Program: 1. Zahájení 2. Slib členů zastupitelstva obce. 3. Schválení programu 4. Volba volební a návrhové

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 5/10 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 8.11. 2010 v 18.00 hod. Místo

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice. dne 1. listopadu 2006

Z Á P I S. z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice. dne 1. listopadu 2006 Z Á P I S z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 1. listopadu 2006 Program: 1) Zahájení 2) Zhodnocení uplynulého období 3) Volba mandátní komise pro ověření platnosti

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

S T A N O V Y. občanského sdružení. MLADÍ pro Dobřany. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení

S T A N O V Y. občanského sdružení. MLADÍ pro Dobřany. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení S T A N O V Y občanského sdružení MLADÍ pro Dobřany čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení 1. Název sdružení je: Mladí pro Dobřany (dále jen sdružení ). 2. Sídlem sdružení jsou Dobřany, ulice

Více

Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace

Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace Zápis ze schůze Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní neziskové organizace Úřad vlády České republiky dne 20.02.2015 Schůzi Výboru pro legislativu a financování Rady vlády pro nestátní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 139

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 139 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 28. května 2019 v 15.30 hod. ve velké zasedací místnosti Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 6. 2016 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. Obec Dunajovice Zastupitelstvo obce Dunajovice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne 31. 10. 2018 od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 10/2018 Místo konání:

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Bc.

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Zápis z mimořádného shromáždění členů Zlínského kreativního klastru (ZCC),

Zápis z mimořádného shromáždění členů Zlínského kreativního klastru (ZCC), Zápis z mimořádného shromáždění členů Zlínského kreativního klastru (ZCC), konaného dne 29. 1. 2016 od 13.00 v zasedací místnosti č. 514 rektorátu UTB ve Zlíně, Štefánikova 2431, 760 01 Zlín Přítomni:

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STROJNÍ Akademický senát Fakulty strojní ČVUT v Praze Č.j. ASFS/14-16/Z/18 Z Á P I S z 18. zasedání Akademického senátu Fakulty strojní ČVUT v Praze konaného

Více

Zápis ze zasedání AS FZS UJEP konaného dne , budova FZS (místnost 47), 13:00-14:00

Zápis ze zasedání AS FZS UJEP konaného dne , budova FZS (místnost 47), 13:00-14:00 Zápis ze zasedání AS FZS UJEP konaného dne 29. 11. 2016, budova FZS (místnost 47), 13:00-14:00 Účast Přítomni: PhDr. Eva Buchtelová, Ph.D., Mgr. Zdeněk Čeřovský, Mgr. Alena Hamanová, Mgr. Jana Chrásková,

Více

Zápis z jednání Valné hromady

Zápis z jednání Valné hromady Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: Dne: Městský úřad v Žamberku, zasedací místnost 14.04.2010, od 15.00 hodin Účastníci: Ing. Oldřich Žďárský, Ing. Josef Paďour, Ing. Dana Hubálková, Jan Vychplná

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 6. 12. 2013 Místo konání: Česká lékařská společnost

Více

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu.

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu. Z á p i s Z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tečovice konaného dne 6. 11. 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 1 Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 30. 10. 2018 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné Přítomno: 7 zastupitelů, zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 30

Zápis ze zasedání valné hromady č. 30 Zápis ze zasedání valné hromady č. 30 Datum a místo konání: 11. března 2015 budova Ministerstva dopravy ČR Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha 1 Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. ustavující zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 11. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3 Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé:

Více

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze )

ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Z á p i s ze schůze členské samosprávy č., konané dne.. v hod., v.. (dále jen schůze ) Přítomni: Celkový počet členů členské samosprávy: dle prezenční listiny: přítomno.. členů členské samosprávy nepřítomno

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 30. října 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 12. 11. 2018 Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 2. 11. 2018 Číslo: 007/2018 Ověřovatelé: Miroslava ONDRUŠOVÁ Mgr.

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. Č. j.: KaRek/0036/2019 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. dubna 2019 Přítomni: dle prezenční listiny 25 senátorů z

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis ze schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 27.4.2014 Účast: počet členů: 14 v čase: 15,05 hod hod Počet členů klubu ke dni 27.4.2014: 70 Kvórum (15% všech členů):

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, konaného dne 10. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou (dále

Více

ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1

ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 ZÁPIS Č. 2N/2005 (166) ZE ZASEDÁNÍ AKADEMICKÉHO SENÁTU VUT KONANÉHO DNE 8. LISTOPADU 2005 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI REKTORA VUT V BRNĚ, ANTONÍNSKÁ 1 Přítomni: Hosté: viz prezenční listina (celkem 24 senátorů)

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

-1-1. zasedání zastupitelstva města

-1-1. zasedání zastupitelstva města -1-1. zasedání zastupitelstva města Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Tachova, které se konalo dne 5. listopadu 2018 od 18:00 hodin v kinosále areálu Mže v Tachově, Hornické ulici čp.

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Zápis č. 6/2006 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Jednání zahájil p. Műller. Přivítal přítomné členy zastupitelstva, občany

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í U S N E S E N Í z 54. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 3. 10. 2011 v

Více