Zadávací dokumentace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadávací dokumentace"

Transkript

1 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu 1) : Komplexní organizace veřejných zakázek a doplňkové právní poradenství Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Komplexní organizace veřejných zakázek a doplňkové právní poradenství Veřejná zakázka malého rozsahu Název zadavatele: Generální ředitelství Úřadu práce ČR Sídlo zadavatele: Karlovo náměstí 23/1, Praha 2, Právní forma zadavatele: Organizační složka státu IČ: Statutární zástupce: Kontaktní adresa: Zastupující: JUDr. Jiří Kubeša, generální ředitel Úřadu práce České republiky Krajská pobočka pro hlavní město Prahu Domažlická 11 Praha 3, Ing. Blanka Havlík, ředitelka krajské pobočky Kontaktní osoby pro věci zakázky: PhDr. Věra Prokopová vera.prokopova@aa.mpsv.cz Ing. Blanka Kožíšková blanka.koziskova@aa.mpsv.cz 1) Veřejná zakázka Komplexní organizace veřejných zakázek a doplňkové právní poradenství je realizována v souladu se Směrnicí generálního ředitele č. 18/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek, uzavírání smluv a používání přímých objednávek na Úřadu práce České republiky ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a doplňkového právního poradenství při realizaci vybraných projektů (dále IS 18/2012). 1. Vymezení předmětu zakázky Cílem této veřejné zakázky malého rozsahu je výběr dodavatele externího subjektu, který provede a zajistí komplexní zadavatelský servis a organizační zajištění veřejných zakázek realizovaných v rámci národního individuálního projektu (dále jen NIP) a regionálních individuálních projektů (dále jen RIP) z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost (dále jen OP LZZ) včetně doplňkového právního poradenství pro krajskou pobočku pro hl. m. Prahu (dále jen KrPP). 2. Popis požadovaných služeb Zakázka zajistí pro zadavatele službu externího subjektu, který pro zadavatele zajistí komplexní servis a organizační zajištění níže uvedených veřejných zakázek v rámci RIP a Strana (celkem 8)

2 NIP dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Vybraný externí subjekt bude zadavateli dále poskytovat právní poradenství v souvislosti s následnou realizací předmětných veřejných zakázek Komplexní servis a organizační zajištění veřejných zakázek Zadavatel předpokládá v rámci realizace projektů NIP OP LZZ a RIP OP LZZ vyhlášení následujících níže uvedených veřejných zakázek, z toho jedné veřejné zakázky dělené na části. Konkrétně se jedná o tyto zakázky: a) Veřejná zakázka Rekvalifikace pro Prahu Veřejná zakázka bude realizována formou otevřeného nadlimitního řízení. Celková maximální hodnota veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH. Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatelů, kteří budou pro krajskou pobočku pro hl. m. Prahu ÚP ČR (dále jen KrPP) zajišťovat rekvalifikace ve zvolených 12 oblastech. S tím souvisí i dělení předmětu veřejné zakázky na tyto části: 1. Obchod 2. Elektro 3. Ekonomika včetně účetnictví 4. Řidičské oprávnění 5. Péče o tělo služby 6. Péče o tělo masáže 7. Pohostinství 8. Svařování 9. Čeština pro cizince 10. Cestovní ruch 11. Sociální služby 12. Stavebnictví Každá část veřejné zakázky bude hodnocena zvlášť a bude mít svého vítězného uchazeče. Úřad práce ČR sepíše s vítězným uchazečem rámcovou smlouvu o realizaci rekvalifikačního kurzu, resp. rekvalifikačních kurzů. Dodávané služby bude KrPP financovat ze dvou zdrojů, z NIP a z prostředků aktivní politiky zaměstnanosti. NIP je realizován v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost (dále jen OP LZZ) a je financován 85 % z prostředků Evropského sociálního fondu a 15 % z národního rozpočtu. b) Veřejná zakázka Rychlý návrat na pracovní trh Veřejná zakázka bude realizována formou otevřeného nadlimitního řízení. Maximální hodnota této veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH. Strana (celkem 8)

3 Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele, realizátora vybraných klíčových aktivit projektu. Úřad práce ČR sepíše s vítězným uchazečem rámcovou smlouvu. Tato zakázka není dělená na části. Dodávané služby bude KrPP financovat z prostředků schváleného RIP Rychlý návrat na pracovní trh (reg. číslo CZ.1.04/2.1.00/ ). Cena služeb spojená s komplexním zadavatelským servisem a organizačním zajištěním této veřejné zakázky nesmí přesáhnout částku ,- Kč bez DPH na 1 otevřené nadlimitní řízení. RIP je realizován v rámci OP LZZ a je financován 85 % z prostředků Evropského sociálního fondu a 15 % z národního rozpočtu. c) Veřejná zakázka Zkušenosti pro Prahu Veřejná zakázka bude realizována formou otevřeného nadlimitního řízení. Maximální hodnota této veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH. Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele, realizátora vybraných klíčových aktivit projektu. Úřad práce ČR sepíše s vítězným uchazečem rámcovou smlouvu. Tato zakázka není dělená na části. Dodávané služby bude KrPP financovat z prostředků RIP Zkušenosti pro Prahu (reg. číslo CZ.1.04/2.1.00/ ). Cena služeb spojená s komplexním zadavatelským servisem a organizačním zajištěním této veřejné zakázky nesmí přesáhnout částku ,- Kč bez DPH na 1 otevřené nadlimitní řízení. RIP je realizován v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost (dále jen OP LZZ) a je financován 85 % z prostředků Evropského sociálního fondu a 15 % z národního rozpočtu Zajištění právního poradenství Zadavatel v souvislosti s realizací projektů RIP OP LZZ a NIP OP LZZ požaduje poskytování právního poradenství dle aktuálních požadavků zadavatele. Právní poradenství bude využíváno při realizaci následné realizaci projektů RIP OP LZZ a NIP OP LZZ. Zadavatel požaduje 60 hodin právního poradenství při maximální ceně ,- Kč bez DPH za celkový počet nabízených hodin právního poradenství. Zadavatel si vyhrazuje požadavek na plnění činností dle bodu 2.1 a 2.2 této zadávací dokumentace výhradně vítězným uchazečem a nepovoluje tyto činnosti realizovat subdodavatelem. Strana (celkem 8)

4 3. Způsob plnění zakázky Zadavatel uzavře s vybraným uchazečem o tuto zakázku rámcovou smlouvu, ve které budou vymezeny rámcové podmínky jednotlivých plnění a vztah mezi oběma smluvními stranami. V rámcové smlouvě budou stanovena práva a povinnosti smluvních stran v budoucích závazcích, podmínky pro zadávání dílčích plnění (jednotlivých typů zadávacích řízení nebo konzultačních hodin) a obecné platební podmínky včetně maximálních jednotkových cen. Samotnou rámcovou smlouvou nevzniknou ještě žádné konkrétní závazky objednatele vůči dodavateli, ty budou vyplývat až z jednotlivých, na základě rámcové smlouvy a v souladu s požadavky této zadávací dokumentace zadaných, plnění. Požadavky na jednotlivá plnění budou vždy zadány samostatnou objednávkou. Počet opakovaných plnění nelze dopředu stanovit, omezení je stanoveno pouze celkovou částkou, kterou má zadavatel na realizaci této zakázky k dispozici. Zadavatel požaduje, aby mu byl pro realizaci každé jednotlivé činnosti přidělen odpovědný konzultant, který bude v problematice veřejných zakázek, případně právního poradenství odborně zdatný a dostupný pro urychlené řešení problémů. Za odborného konzultanta požaduje zadavatel vždy také určení zástupu např. pro případ dovolené, nemoci či pracovních povinností konzultanta. Změnu přiděleného konzultanta podmiňuje zadavatel svým písemným souhlasem. Další požadavky jsou uvedeny v kvalifikačních kritériích. 4. Doba realizace zakázky S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová smlouva s účinností po celou dobu realizace vybraných veřejných zakázek a bude ukončena nejpozději k nebo do vyčerpání finančních prostředků. 5. Místo plnění zakázky Místem plnění bude ÚP ČR - krajská pobočka pro hlavní město Prahu, Domažlická 11, Praha 3 včetně jednotlivých kontaktních pracovišť a detašovaných pracovišť zadavatele. 6. Nabídková cena Nejvyšší celková nabídková cena nesmí překročit částku ,- Kč bez DPH. 7. Způsob stanovení nabídkové ceny Strukturovanou nabídkovou cenu vyplní uchazeč do přílohy č. 5. této zadávací dokumentace. Nabídkové ceny budou obsahovat veškeré náklady vztahující se k požadovaným činnostem, tedy včetně veškerých provozních nákladů uchazeče a nákladů na zveřejnění zadávacího řízení v příslušných informačních systémech. 8. Platební podmínky Placeno bude vždy pouze ukončené a schválené plnění na základě dílčích smluv nebo jednotlivých objednávek od objednatele a v souladu s podmínkami rámcové smlouvy. Objednatel bude hradit uskutečněné plnění na základě řádných daňových dokladů, které musí obsahovat všechny náležitosti ve smyslu příslušných právních předpisů. V případě, že daňový Strana (celkem 8)

5 doklad nebude mít odpovídající náležitosti, je objednatel oprávněn zaslat jej ve lhůtě splatnosti zpět dodavateli k úpravě či k přepracování, aniž se tak dostane do prodlení se splatností; lhůta splatnosti počíná běžet znovu od opětovného zaslání náležitě opraveného či přepracovaného dokladu. Platby budou uskutečňovány na účet uvedený dodavatelem. Splatnost účetních dokladů požadovaná objednatelem nebude kratší než 30 dnů. Lhůtu pro doručení vystaveného účetního dokladu stanoví objednatel na 10 dní od jeho vystavení. V případě doručení dokladu déle než 10 dní od jeho vystavení se lhůta splatnosti prodlužuje o každý den prodlení s doručením. Připadne-li poslední den lhůty na sobotu, neděli nebo svátek, je posledním dnem lhůty nejblíže následující den. Úhrada je splněna dnem odepsání fakturované částky z účtu objednavatele. Objednavatel neposkytuje zálohy. Objednavatel bude na dokladech označen v souladu se zadávací dokumentací jako Česká republika Úřad práce České republiky, krajská pobočka pro hlavní město Prahu. Platby budou probíhat výhradně v Kč (CZK), rovněž veškeré cenové údaje budou v této měně. Dojde-li k proplacení neoprávněných nákladů v důsledku nesplnění povinností dodavatele bude objednatel požadovat vrácení těchto vyplacených finančních prostředků. 9. Požadavky na prokázání kvalifikace uchazeče 9.1. Základní kvalifikační předpoklady: Splnění základních kvalifikačních předpokladů doloží uchazeč předložením čestného prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů podepsaným oprávněnou osobou viz příloha č. 2 této zadávací dokumentace Ekonomické a finanční předpoklady: Splnění ekonomických a finančních předpokladů doloží uchazeč předložením čestného prohlášení uchazeče o splnění ekonomických finančních kvalifikačních požadavků podepsaným oprávněnou osobou viz příloha č. 3 této zadávací dokumentace. V případě, že bude nabídka uchazeče vybrána jako ekonomicky nejvýhodnější, předloží uchazeč zadavateli před uzavřením rámcové smlouvy pojistnou smlouvu pro případ vzniku odpovědnosti za škody v minimální výši ,- Kč Technické kvalifikační předpoklady: a) Uchazeč má zastoupení na území hl. m. Prahy, S plnění tohoto bodu osvědčí uchazeč předložením čestného prohlášení uchazeče o územním pracovišti podepsaným oprávněnou osobou viz příloha č. 4 této zadávací dokumentace. Strana (celkem 8)

6 b) Uchazeč prokáže, že jako konzultanta zadavateli přidělí osobu, která splňuje požadavek na praxi v oboru (minimálně 2 roky se zabývá problematikou veřejných zakázek) a má minimálně bakalářské vzdělání právního zaměření. Splnění tohoto bodu osvědčí uchazeč předložením identifikačních údajů nabízeného konzultanta a přiložením vlastnoručně podepsaného životopisu, případně potvrzením praxe od zaměstnavatele Profesní kvalifikační předpoklady a) Uchazeč má oprávnění k podnikání a odbornou způsobilost na předmět zakázky. Splnění tohoto bodu osvědčí uchazeč předložením originálu nebo ověřené kopie výpisu z obchodního rejstříku či jiné evidence, ve které má být uchazeč podle právních předpisů zapsán, ne starší 90 dnů a současně také dokladem o oprávnění k podnikání (výkonu dané činnosti), pokrývajícím předmět veřejné zakázky. 10. Požadavky na zpracování nabídky Formální požadavky na zpracování nabídky: - Nabídka bude předložena v písemné formě v českém jazyce - Nabídka bude předložena ve dvou výtiscích s platností originálu - Nabídka bude podepsána oprávněnou osobou - Nabídka bude doručena zadavateli v uzavřené obálce označené nápisem NEOTVÍRAT - Komplexní organizace veřejných zakázek a doplňkové právní poradenství Členění nabídky Nabídka musí obsahovat následující části: - Krycí list nabídky viz příloha č. 1 - Čestné prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů viz příloha č. 2 - Čestné prohlášení o splnění ekonomických a finančních předpokladů viz příloha č. 3 - Doklady prokazující splnění technických kvalifikačních předpokladů viz specifikace této zadávací dokumentace v bodě 9.3 včetně vyplněné přílohy č. 4 Doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle bodu 9.4 této zadávací dokumentace - Nabídková cena vypracovaná v požadované podobě viz příloha č. 5 - Rámcová smlouva podepsaná uchazečem návrh rámcové smlouvy viz příloha č Způsob hodnocení nabídek a hodnotící kritéria Způsob hodnocení nabídek Posuzovat a hodnotit nabídky bude hodnotící komise určená zadavatelem v souladu s IS Strana (celkem 8)

7 Č. 18/2012. Hodnotící komise nejprve posoudí formální náležitosti a úplnost nabídky, dále splnění kvalifikačních kritérií a dodržení požadavků zadavatele na nabízené plnění. Nabídka, která nesplní požadavky uvedené v zadávací dokumentaci, bude vyřazena před hodnocením. Uchazeč, který předložil vítěznou nabídku, bude vyzván k uzavření rámcové smlouvy Hodnotící kritéria Jediným kritériem pro výběr uchazeče je nejnižší nabídková cena bez DPH. 12. Další podmínky Uchazeč má povinnost uchovávat po dobu 10 let od skončení plnění zakázky doklady související splněním této a umožnit osobám oprávněným k výkonu kontroly projektů, ze kterých je zakázka hrazena, provést kontrolu těchto dokladů. Uchazeč má povinnost postupovat při plnění zakázky dle Manuálu pro publicitu OP LZZ (aktuální verze dokumentu na Uchazeči nevzniká nárok na úhradu nákladů spojených s účastí na veřejné zakázce. 13. Další informace k zadávacímu řízení Uchazeč o veřejnou zakázku malého rozsahu je oprávněn po zadavateli písemně požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Písemná žádost musí být zadavateli doručena na adresu zadavatele s uvedením kontaktní osoby nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Písemnou žádostí se rozumí též doručení ové zprávy (na adresu kontaktní osoby i jejího zástupce). Zadavatel nebude odpovídat na dotazy vznesené telefonicky nebo osobně ani na dotazy doručené po uvedeném termínu. Dotazy i odpovědi na dotazy budou zveřejňovány na webových stránkách zadavatele, na adrese řízení a ÚP ČR - Krajské pobočky pro hlavní město Prahu. Lhůta pro doručení nabídek končí dne ve 12,00 hodin. Nabídky mohou být podávány poštou na kontaktní adresu zadavatele nebo osobně v podatelně na kontaktní adrese zadavatele. Nabídky musí být v zalepené obálce se zřetelným nápisem NEOTEVÍRAT a s napsaným názvem zakázky Komplexní organizace veřejných zakázek a doplňkové právní poradenství. V elektronické podobě je zadávací dokumentace i její přílohy uveřejněna na výše uvedených webových stránkách Krajské pobočky ÚP ČR pro hl. m. Prahu a na webových stránkách Evropského sociálního fondu Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční bez zbytečných odkladů po skončení lhůty k podání nabídek. Jelikož se jedná o veřejnou zakázku malého rozsahu, na kterou se nevztahují postupy určené zákonem o veřejných zakázkách, neumožňuje zadavatel přítomnost zástupců uchazečů o zakázku na aktu otevírání obálek. Uchazeči budou vyrozuměni o výsledku vzhledem k jejich podané nabídce písemně, a to bezprostředně po rozhodnutí hodnotící komise. Výsledky budou následně zveřejněny na výše Strana (celkem 8)

8 uvedených webových adresách zadavatele a Evropského sociálního fondu. Vybraný uchazeč bude vyzván k jednání k uzavření smlouvy. Zadavatel si vyhrazuje právo nabídky nevracet. Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací řízení do uzavření smlouvy, a to i bez udání důvodu. Zadavatel nepřipouští varianty řešení. Přílohy zadávací dokumentace: č. 1 - Krycí list č. 2 - Prohlášení o splnění základních kvalifikačních předpokladů č. 3 - Čestné prohlášení uchazeče o splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů č. 4 - Čestné prohlášení uchazeče o územním pracovišti č. 5 - Struktura nabídkové ceny č. 6 - Rámcová smlouva vzor V Praze dne: Ing. Blanka Havlík ředitelka krajské pobočky Strana (celkem 8)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB V OBLASTI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK při realizaci národních a regionálních individuálních projektů Úřadem práce v Karlových Varech v rámci Operačního programu Lidské

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Datum vyhlášení zakázky: 11. 4. 2012 Název programu: Registrační číslo projektu:

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce: Poradenství a zadavatelské činnosti pro veřejné zakázky při realizaci regionálních individuálních projektů, národních individuálních projektů a aktivní politiky

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Osobou oprávněnou k činění právních úkonů souvisejících s touto veřejnou zakázkou je: Mgr. Petr Hubka, ředitel Státního oblastního archivu v Plzni

Osobou oprávněnou k činění právních úkonů souvisejících s touto veřejnou zakázkou je: Mgr. Petr Hubka, ředitel Státního oblastního archivu v Plzni Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44 306 12 Plzeň NAŠE ZN.: SOAP/002-1192/2014 VYŘIZUJE: Miroslav Pluhovský TEL: 605 247 077 MAIL: pluhovsky@soaplzen.cz ID DS: b9xaiw4 DATUM: 21. 7. 2014 sss Písemná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Revize elektroinstalace, hromosvodů a trafostanic

Revize elektroinstalace, hromosvodů a trafostanic Česká republika - Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje Revize elektroinstalace, hromosvodů a trafostanic Provádění periodických revizí elektroinstalací, hromosvodů a trafostanic v objektech Krajského

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Různé operační programy Registrační číslo Různá registrační čísla projektu: Název projektu a Různé názvy projektů registrační číslo: Název zakázky:

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno C131232 poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0004

Více

Rámcová smlouva. I. Úvodní ustanovení

Rámcová smlouva. I. Úvodní ustanovení Příloha č. 6 Rámcová smlouva Účastníci smlouvy (smluvní strany): Česká republika - Úřad práce České republiky se sídlem: Karlovo náměstí 1359/1, 128 00 Praha 2 IČ:72496991 jednající: JUDr. Jiří Kubeša,

Více

C 15 14 72. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1971

C 15 14 72. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/56.1971 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. služby KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor veřejných zakázek Č.J.: KRPA-48500-3/ČJ-2015-0000VZ-V Počet listů: 5 Přílohy: 2/2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky:

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0007 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0007 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.op-vk.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany.

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Výměna 2 ks vchodových dveří v objektu Státního okresního archivu Rokycany. Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2341/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 14.10.2010 Dle rozdělovníku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky odolnosti vodičů vůči otěru Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. dodávky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. dodávky KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor veřejných zakázek Č.J.: KRPA- 296111-3/ČJ-2015-0000VZ-V Počet listů: 6 Přílohy: 3/3 Název zakázky: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace. Manažerské školení zaměstnanců SOME Jindřichův Hradec s.r.o. 1/7

Zadávací dokumentace. Manažerské školení zaměstnanců SOME Jindřichův Hradec s.r.o. 1/7 Zadávací dokumentace Manažerské školení zaměstnanců SOME Jindřichův Hradec s.r.o. 1/7 Obsah: Identifikační údaje... 3 Specifikace předmětu zakázky... 3 Požadavky na dodavatele... 5 Zpracování nabídkové

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Chceme se učit, abychom zůstali konkurencí Nákup služeb Datum

Více

Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: SOAP/002-2472/2010 VYŘIZUJE: Pluhovský TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 MOB: 605 247 077 E-MAIL: pluhovsky@soaplzen.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Registrační číslo projektu: Název projektu: Zajištění doplňkových služeb (ubytování) projektu ADAM CZ.1.04/1.1.06/52.00053 ADAptabilita zaměstnanců - ADAM Identifikační

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Zodpovědná osoba: , do h

Zodpovědná osoba: , do h VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 28.11.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu s ustanovením 12 odst.

Více

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku.

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

V Černošicích dne 19. června 2014

V Černošicích dne 19. června 2014 V Černošicích dne 19. června 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Supervize jako prevence syndromu vyhoření a podpora pracovního týmu OSPOD Město Černošice vyhlašuje

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a dle 18 odst. 5 a ve smyslu 21 odst. 1 písm. d) ve spojení s 34 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě 41/2011 GP ZS) 1 Spisové číslo veřejné zakázky VZ/15/OSR/11

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Podpora produktu EMC Networker II

Podpora produktu EMC Networker II VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 16.12.2014, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek na podlimitní veřejnou zakázku Název zakázky: Servisní smlouva na provádění údržby klimatizačních systémů Mendelovy univerzity v Brně v areálu Brno Černá Pole Předmět zakázky: služba

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 24.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz V souladu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Registrační čísla projektů: Název projektů: Název zakázky: Předmět zakázky: Datum vyhlášení zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele:

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Program podpory ozdravných pobytů Registrační číslo projektu Č.j. SFZP 01393/2015 Název projektu: Litoměřice

Program podpory ozdravných pobytů Registrační číslo projektu Č.j. SFZP 01393/2015 Název projektu: Litoměřice Výzva k podání nabídek (pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory MŽP,SFŽP, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 5 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 1/2 č.j. KRPA /ČJ VZ-C

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 5 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 1/2 č.j. KRPA /ČJ VZ-C VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Provádění periodických revizí zařízení elektrické požární signalizace a servisních

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.20/02.0037 Název projektu: Nebojme se cizích řečí Název

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Havarijní pojištění vozidel a pojištění pojízdných strojů a zařízení rozděleno na části 1 a 2 Předmět zakázky : Mendelova univerzita v Brně

Havarijní pojištění vozidel a pojištění pojízdných strojů a zařízení rozděleno na části 1 a 2 Předmět zakázky : Mendelova univerzita v Brně Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 6 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA /ČJ VZ-K

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy Počet listů: 6 odbor veřejných zakázek Počet příloh: 0 č.j. KRPA /ČJ VZ-K VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky: Předmět zakázky: Vypracování projektové dokumentace stavebních úprav vícehodinových cel v objektu KŘP hl. m. Prahy Kongresová 1666/2,

Více

Střední průmyslová škola Hranice

Střední průmyslová škola Hranice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku školního nábytku I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Zadavatel se sídlem: Studentská 1384, 753 01 HRANICE Zastoupená: Ing. Drahomírou Drašnerovou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky neshořelých zbytků prachu včetně příslušenství Zařízení pro zkoušky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce s názvem: Výběrové řízení na dodavatele akreditovaného rekvalifikačního kurzu Údržba veřejné zeleně

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce s názvem: Výběrové řízení na dodavatele akreditovaného rekvalifikačního kurzu Údržba veřejné zeleně ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Výběrové řízení na dodavatele akreditovaného rekvalifikačního kurzu Údržba veřejné zeleně Registrační číslo projektu: Název projektu: CZ.1.04/3.3.05/75.00296 Uč

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název zakázky: Klecová technologie pro chov slepic Předmět zakázky: Dodávka Datum vyhlášení 24.06.2014 zakázky: Název/ obchodní Mendelova univerzita v Brně firma zadavatele:

Více

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba Telefon Ondřej Neuman

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba  Telefon Ondřej Neuman Město Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov ID schránky v ISDS: 2umb8hk VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: Datum Oprávněná úřední osoba E-mail Telefon Ondřej Neuman neuman@novybydzov.cz

Více

Kybernetická bezpečnost Auditor KB. (dále jen Výzva )

Kybernetická bezpečnost Auditor KB. (dále jen Výzva ) VÝZVA k veřejné zakázce zadávané v souladu s nařízením Ministerstva vnitra č. 44/2014 o zadávání veřejných zakázek k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle ustanovení 18 odst. 5 zákona

Více

Výzkum senzitivity detekce metastatického procesu - 2015

Výzkum senzitivity detekce metastatického procesu - 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 01.09.2015, do 9.00 h Zodpovědná osoba: prof.mudr.ondřej Topolčan,CSc., náměstek ředitele pro vědu a výzkum +420

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace ve smyslu 6 v návaznosti na 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Zadávací dokumentace ve smyslu 6 v návaznosti na 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Příloha č. 1 Zadávací dokumentace ve smyslu 6 v návaznosti na 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. služby KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor veřejných zakázek Č.J.: KRPA-77026-3/ČJ-2015-0000VZ-V Počet listů: 6 Přílohy: 5/5 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Název zakázky:

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

VZ 389/ PhDr. Miroslava Zoubková, ředitelka školy. tel.: ,

VZ 389/ PhDr. Miroslava Zoubková, ředitelka školy. tel.: , Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu:

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu: Oznámení a zadávací dokumentace obsahující zadávací podmínky pro zakázku zadávanou dle ust. 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ) jako veřejná zakázka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Město Český Těšín vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli Zadavatel: Kontaktní

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Chceme se učit, abychom zůstali konkurencí Nákup služeb Datum

Více

Číslo zakázky. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Název programu:

Číslo zakázky. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S00RP00P350T ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Sídlo: nám. T. G. Masaryka 42/3, 690 81 Břeclav V souladu s ustanovením článku 3 odst. 3 písm. b) směrnice Rady

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více