Závlahové řešení SPOLEHLIVÝ ODOLNÝ PŘESNÝ POKROČILÝ VSTŘÍCNÝ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Závlahové řešení SPOLEHLIVÝ ODOLNÝ PŘESNÝ POKROČILÝ VSTŘÍCNÝ"

Transkript

1 Závlahové řešení SPOLEHLIVÝ ODOLNÝ PŘESNÝ POKROČILÝ VSTŘÍCNÝ

2 Co je důležité pro vás je důležité i pro Valmont Irrigation. Valmont Irrigation, výrobci zavlažovacího zařízení značky Valley, od roku 1954 si drží vedoucí pozici ve výrobě kruhových závlahových pivotů. Firma vždy vyvíjela nejúčinnější a nefektivnější metody zavlažování, tak aby se vždy držela na špici v neustále se měnícím trhu. Valmont Irrigation měl velký úspěch s Valley centrálním pivotem a jeho excelentní technologií. Dalším vývojem bylo vytvoření speciální převodovky přímo navržené k danému účelu. Obě tyto součásti jsou vyráběny do dnešních dnů. Valmont Irrigation nadále vyrábí technologicky vynikající produkty, ať už počítačové řídící panely se schopností GPS, nástroje pro vzdálenou správu, nebo osvědčené polní stroje. Co je důležité pro vás, je důležité i pro Valmont Irrigation. To je to co můžete očekávat od našich zavlažovacích zařízení, která vydrží každodení provoz, mají schopnosti operovat v různých terénních podmínkách při zachování rovnoměrného zavlažování. Zvyšují produktivitu a jsou dodávány vysoce školenými prodejci i s prostředky na ochranu vaší investice. Valley nabízí : přesnou aplikaci vody. spolehlivost komponentů. trvanlivou a pružnou strukturu. pokročilé technologie kontroly a dálkové komunikace. vstřícné prodejce a servis. výrobky, které vyhovují vašim potřebám.

3 Špičková technologie pro přesné zavlažování Stroje Valley mají velmi odolnou konstrukci, aby vydržely nejtěžší zatížení produkované nerovným teréném, brázdami a délkou stroje. Firma Valmont Irrigation byla předvídavá, a tak jako první nabídla svým zákazníkům ochranný povlak pomoci žárového zinkování již v roce 1966, který se brzy stal průmyslovým standardem. Od té doby Valmont Irrigation přišel s mnoha produkty a upevnil si tak místo jako lídr v zavlažovací technice. Valley Fixed Pivots - Uznáván jako špička v oboru, Valmont Irrigation byl první, kdo zavedl koncept středového čepu, který přinesl přesné dávkování vody v kruhovém modelu. Valley Fixed Pivots má dlouhou životnost a vynikající výkon. Valley Single Span Machines - Skvělá volba pro pěstitele s menší rozlohou polí. Možnost turbínového nebo spalovacího motoru k pohonu. Je vhodný především pro pole o velikosti 2 až 3ha. Pokud budete most přetahovat, mohou tyto stroje zavlažovat i větší plochu polí v závislosti dle počtu míst, na které jsou přetahovány. Díky tomu, že stroje jsou poháněny buď tlakem vody nebo případně benzínovým motorem, nabízejí řešení i pro místa s omezeným přístupem k elektřině. Valley Towable Pivots Valley Towable Pivots jsou přípojné pivoty, které vám dávají možnost přesouvat pivoty, a tím sdílet závlahový pivot pro více polí. Tím docílíte snížení nákladů na závlahový systém na hektar. Valmont Irrigation nabízí pivoty s : Quick Tow pivot (odtah pomocí 3-bodového závěsu), Skid Pivot (pivot na lyžinách), 2-Wheel E-Z Tow a 4-Wheel E-Z Tow (s dvoukolovým a čtyřkolovým podvozkem). Tyto vlastnosti zaručují velmi snadné zalévání, flexibilitu a přitom jsou velmi hospodárné. Jednofázové motory jsou k dispozici pro pivoty do 200m délky nebo do sestavy 4 modulů podle toho, co nastane dřív.

4 Všestranost na poli Valley Linears maximalizuje obalst zavlažování až na 98% pro čtvrecová nebo obdelníková pole. Je to cenný nástroj pro farmy. Valley Linears mohou být také použity pro aplikaci hnojiv, postřiků atd. Valley 2- Ditch Feed Linear - Rozpětí od jednoho po osm modulů, tento lineární stroj využívá stávající zavlažovací kanály a příkopy, což znamená že nemusíte zajišťovat nový zdroj vody. Valley 2-Ditch Feed Linear používá sání které táhne vedle sebe v závlahovém kanálu. Stroj může být také přetahován na jiná pole pro pokrytí větší plochy. Valley Rainger Touto možností maximalizujete oblast zavlažování až do šířky pole 1000m. Stroj je také k dispozici s připojením hadice nebo pro odebírání vody ze závlahového příkopu. Valley Rainger with Swing-Around Option Tato volba u lineárního pivotu vám dává možnost závlahy dvakrát takové plochy oproti pouze lineárnímu pivotu. Jde o funkci, kdy se pivot otočí o 180 kolem vozíku. Tento stroj je k dispozici jak s připojením na hadici tak i s možností odebírání vody se závlahového příkopu. Valley Universal Linear Je jako Valley Rainger Swing Around, tento lineární pivot se otáčí i kolem vozíku o 180. Pokud je naprogramován pomocí ovládacího panelu AutoPilot Linear je možné, aby se otáčel automaticky, stejně tak i při zavlažování. Tento stroj je k dispozici jak s připojením na hadici tak i s možností odebírání vody se závlahového příkopu. Valley Universal Linear s ovládacím panelem AutoPilot Linear dokáže automaticky přejít z linéárního pohybu do otáčivého bez jakéhokoliv zásahu uživatele.

5 Maximalizace vašich zavlažovaných ploch Uvědomujeme si, že máte potenciál ke zvýšení výnosu, pokud můžete zavlažovat více pozemků, které již máte. S Valley Bender30Tm nebo Bender160TM, můžete zavlažovat kolem překážek, jako jsou ploty, stromy nebo budovy. Bender 30 využívá stávající konstrukční prvky a může být dodatečně dodán i k vašemu stavajícímu pivotu. Zatím co Bender160 využívá vlastní konstrukční prvky. Se stroji Valley Corner (rohový) můžete zavlažovat čtvercové, obdelníkové a nepravidelné pole s velkou přesností. Rohové stroje umožňují zvětšit zavlažovanou plochu a tak zvýšit i výnos z daného pole. Valley DropSpan umožňuje odpojit vnější modul od centrálního pivotu, a tím získate možnost zalévat další plochy v případě, že pivot by jinak blokovaly velké překážky na okraji pole. Určité moduly můžou být vynechány, nebo připojeny. Tuto operaci zvládne jedna osoba bez nářadí za méně jak 15 minut! Chraňte svoje investice Kvalita vody může být podstatný faktor při určování životnosti závlahového zařízení. Váš místní prodejce nebo zástupce Valley je odborníkem na kvalitu vody a může nabídnout správné řešení, které přidá několik let vaší investici do zvlažování. PolySpan: Odolává účinkům kyselé, alkalické, korozivní i slané vodě. Galvanizováno: Standartní řešení, galvanizování nabízí odolné řešení pro většinu aplikací.

6 Ovládání zařízení s Valley Technologií GPS Valley počítačový ovládací panel s GPS umožňuje přesné dávkování vody, a tím i možnost zavlažovat více plodin. Valmont Irrigation také nabízí GPS navádění jak pro lineární tak pro rohové mosty, tím je pěstitelům poskytována větší flexibilita při rozšiřování o rohové mosty a není nutná pokládka naváděcích drátů. Ovládací panel Precizní aplikování vody a správa vašeho zařízení, a to buď v terénu nebo na dálku pomocí Valley ovládacího panelu. Valmont Irrigation nabízí nejširší sortiment ovládacích panelů mechanických nebo počítačových. Valley Variable Rate Irrigation (VRI) Zlepšení účinnosti, nižší výrobní náklady, šetření zdrojů a zvýšení zisku díky systému aplikace vody VRI. S VRI můžete dosáhnout nejvyšší úrovně přesného zavlažování od přizpůsobení se vaším požadavkům na aplikaci vody, druhu půdy a terénu na celé ploše pole. Dálková komunikace BaseStation2-SM Nejpokročilejší dálkové řízení zavlažování od Valmont Irrigation kombinuje schopnost ovládání více čepů a lineárních mostů z domova nebo kanceláře. Stejně tak můžete sledovat stav vlhkosti* své půdy. Tento software je nyní k dispozici v různých jazycích. *Potřebujete mít správné vybavení ke sledování vlhkosti půdy. TrackNET** - TrackNET umožňuje základní monitorování a ovládání vašeho zavlažovacího zařízení. K dispozici jsou tři různé varianty v závislosti na vašich potřebách. ** Není k dispozici na všech trzích.

7 Vall Reputace spolehlivosti Valley Water Management Valley Water Managment má víc než 35 let zkušeností s používáním hnojiv a prospěšné použití odpadních vod. V současné době používá vodu z obcí, potravinářských zařízení, dolů a z elektráren. Managment nabízí poradenství v oblasti životního prostředí a klíč k opětovnému použití odpadních vod pro klienty po celém světě. Rozšířen po celém světě - Valmont Irrigation je známý po celém světě. Výrobní závody jsou v šesti zemích světa. Valmont Irrigation prodal a instaloval produkty Valley ve více než 100 zemích. Valmont Irrigation neustále vyvíjí nové produkty a s každým dalším produktem nebo vylepšením se produkty posouvají o stupeň dál. Prodejní síť - Valmont Irrigation je postavena na pověsti, a proto má tým vyškolených techniků. Pracovníci jsou vybaveni znalostmi z výroby produktů díky intenzivním školením, mají rozsáhlé zkušenosti se zavlažováním a znalosti místní zemědělské praxe. Obchodníci Valley jsou klíčem k vašemu úspěchu. Agro Služby Agro služby poskytované Valmont Irrigation splňují požadavky zákazníků, kteří potřebují víc než jen závlažovací zařízení. Tyto služby zahrnují studie proveditelnosti, plánování plodin, zařízení a další.

8 Zavlažování rozmanitých plodin Podívejte se na vaše plodiny a uvidíte jestli přesnost zavlažování může zvýšit vaše zisky. Valley pivoty a lineary můžou zavlažovat téměř jakékoliv pěstované plodiny. Celosvětové zastoupení Distributor pro Českou republiku: J+J závlahové systémy,s.r.o. Senice 24, Poděbrady, Tel.: jiri@zavlahy-jerabek.cz

Katalog produktů Valley SPOLEHLIVOST ODOLNOST PŘESNOST POKROKOVOST VSTŘÍCNOST

Katalog produktů Valley SPOLEHLIVOST ODOLNOST PŘESNOST POKROKOVOST VSTŘÍCNOST Katalog produktů Valley SPOLEHLIVOST ODOLNOST PŘESNOST POKROKOVOST VSTŘÍCNOST Obsah Pivotová zavlažovací zařízení.. 4 Pojízdné varianty... 6 Lineární zavlažovací zařízení.. 8 Corners, Benders, DropSpan...

Více

Katalog produktů Valley SPOLEHLIVOST ODOLNOST PŘESNOST POKROČILÉ TECHNOLOGIE RYCHLÁ ODEZVA

Katalog produktů Valley SPOLEHLIVOST ODOLNOST PŘESNOST POKROČILÉ TECHNOLOGIE RYCHLÁ ODEZVA Katalog produktů Valley SPOLEHLIVOST ODOLNOST PŘESNOST POKROČILÉ TECHNOLOGIE RYCHLÁ ODEZVA Investujte do své budoucnosti Nezáleží na tom, zda instalujete zavlažovací zařízení poprvé, vyměňujete stárnoucí

Více

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost MODULÁRNÍ SYSTÉM BEZPEČNOST PROCESU SILNY VYKON VYSOKÁ ŽIVOTNOST HOSPODÁRNOST Vysoce výkonné pily, které se přizpůsobí budoucnosti. Vysoká životnost

Více

TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY

TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY STAVEBNÍ STROJE > TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY TELESKOPICKÉ MANIPULÁTORY CAT TH Výška zdvihu, m Nosnost, t STRANA CAT TH B Výška zdvihu, m Nosnost, t STRANA CAT TH B Výška zdvihu 9, m Nosnost t STRANA CAT

Více

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST PROVOZNÍ NOSNOST (50% KLOPNÉHO MOMENTU ZATÍŽENÍ) L213 L215 L218 L220 L223 L225 L230 46 HP 52 HP 60 HP 60 HP 74 HP 82 HP

Více

Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým kultivátorem (2,5 3 m)

Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým kultivátorem (2,5 3 m) ACCORD DA, pracovní zábìr 3 m, zásobník 750 litrù, CX botky, hydraulické sklopné znamenáky výbava na pøání ACCORD DA Lehký univerzální secí stroj pro pou ití v kombinaci s rotaèními branami nebo radlièkovým

Více

Zpracování malých kmenů

Zpracování malých kmenů SLP Zpracování malých kmenů by Wood-Mizer NEJLEPŠÍ PILY a zařízení pro zpracování dřeva NA SVĚTĚ Zpracování malých kmenů SLP Zpracování malých kmenů Před mnoha lety byl WM průkopníkem použití naší patentované

Více

SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY

SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY DUBEN 2013 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY Předsezóní opravy mlátiček CX Spotřební materiál mlátiček Řemeny a ložiska Precizní zemědělství Výhodná nabídka AMBRA mlátičky CX spolehlivě pracují na českých polích

Více

Vyvážecí traktory 810E/1010E

Vyvážecí traktory 810E/1010E Vyvážecí traktory 810E/1010E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION John Deere přichází s novou modelovou řadou vyvážecích traktorů E s ojedinělou

Více

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí

Zařízení řady VT/VS přicházejí s volbou různé příplatková výbavy sběrné skříně. Vliv na životní prostředí Řada V VT501 VS501 VT651 VS651 VT801 VS801 Výjimečné výsledky s oblíbenými zametači Zametací zařízení JOHNSTON řady V jsou uznávaná jako nejspolehlivější nástavbové zametací stroje. Nejnovější zametače

Více

PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ. Vstřikovací stroje řady EX

PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ. Vstřikovací stroje řady EX PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ Vstřikovací stroje řady EX PARTNER PRŮMYSLU KraussMaffei je prémiový partner zpracovatelského průmyslu plastů a pryže s celosvětovou působností. Automobilový

Více

BEZPEČNÉ A EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠI STAVBU

BEZPEČNÉ A EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠI STAVBU 3/2015 BEZPEČNÉ A EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠI STAVBU Akciová společnost SCASERV a.s. se sídlem v Ostravě zahájila svou činnost v březnu 2012. Na území České republiky poskytujeme služby z vlastních poboček

Více

Nový motor vyroben přímo Elekro Maschinen speciálně navržený pro sněžné frézy.

Nový motor vyroben přímo Elekro Maschinen speciálně navržený pro sněžné frézy. SNĚŽNÉ FRÉZY CZ ELEKTRO maschinen se stala značkou, které můžete věřit a otevírá novou kapitolu své historie. Ve stopách příběhu o kvalitě a dlouhé životnosti se zrodila nová řada produktů SNĚHOVÉ FRÉZY.

Více

DeLaval dobrovolný systém dojení VMS. Svoboda volby

DeLaval dobrovolný systém dojení VMS. Svoboda volby DeLaval dobrovolný systém dojení VMS Svoboda volby Nejdokonalejší robotické rameno Hydraulické robotické rameno odlišuje DeLaval VMS od ostatních automatických systémů dojení. Jeho unikátní konstrukční

Více

www.planit.cz production_broch_2008_wf1.indd 1 production_broch_2008_wf1.indd 1 21.3.2008 11:39:40 21.3.2008 11:39:40

www.planit.cz production_broch_2008_wf1.indd 1 production_broch_2008_wf1.indd 1 21.3.2008 11:39:40 21.3.2008 11:39:40 www.planit.cz production_broch_2008_wf1.indd 1 21.3.2008 11:39:40 Poskytujeme komplexní řešení ve světě obrábění Na rozdíl od pokroku, kterého dosáhla technologie řízení, je ruční programování moderních

Více

HCW 1-4 HORIZONTÁLNÍ FRÉZOVACÍ A VYVRTÁVACÍ STROJE

HCW 1-4 HORIZONTÁLNÍ FRÉZOVACÍ A VYVRTÁVACÍ STROJE HCW 1-4 HORIZONTÁLNÍ FRÉZOVACÍ A VYVRTÁVACÍ STROJE ŠKODA HCW 1-4 Společnost ŠKODA představuje modelovou řadu strojů HCW 1-4, které reprezentují nejmodernější a technicky pokročilé vyvrtávací stroje značky

Více

Řešení čerpání pro. Zemědělství. Robustní řešení čerpání pro zemědělská využití

Řešení čerpání pro. Zemědělství. Robustní řešení čerpání pro zemědělská využití Řešení čerpání pro Zemědělství Robustní řešení čerpání pro zemědělská využití Kdo jsme Proč čerpadla WANGEN? Zemědělská Využití Naše jméno WANGEN vychází z místa našeho sídla a hlavního výrobního závodu

Více

STEIGER & QUADTRAC 391-670HP MAXIMÁLNÍ VÝKON - POWER MANAGEMENT 355-608HP JMENOVITÝ VÝKON

STEIGER & QUADTRAC 391-670HP MAXIMÁLNÍ VÝKON - POWER MANAGEMENT 355-608HP JMENOVITÝ VÝKON STEIGER & QUADTRAC 391-670HP MAXIMÁLNÍ VÝKON - POWER MANAGEMENT 355-608HP JMENOVITÝ VÝKON BUĎTE PŘIPRAVENI NA USPOKOJENÍ SVĚTOVÝCH POŽADAVKŮ Více jídla více obilí účinnější emisní normy: CASE IH pracuje

Více

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Pöttinger AEROSEM Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Výnos je ovlivněn přesným ukládáním osiva. Nedělitelně s rovnoměrným ukládáním osiva je spojen cíl omezení ztrát osiva. Při vysokých nákladech na

Více

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 TB 151 181 211 TBE 180 210 230 TBES 230 250 PRO 180 210 KOMPLETNÍ SORTIMENT PRO MULČOVÁNÍ U OKRAJŮ SILNIC A POLÍ Již několik

Více

MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA

MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA MULTIZNAČKOVÁ DIAGNOSTIKA INTELIGENTNÍ DIAGNOSTIKA 2 OBSAH Úvod Co je Jaltest? Na koho se zaměřuje? Diagnostické funkce Diagnostika závad Vynikající funkce Jaltest Expert Přídavné moduly Aktualizace Zařízení

Více

PŘEKONÁVÁNÍ PŘEKÁŽEK

PŘEKONÁVÁNÍ PŘEKÁŽEK NOVINKY SECO 2014-1 2 PŘEKONÁVÁNÍ PŘEKÁŽEK Ve společnosti Seco platí, že každý náš krok je vypočítaný tak, aby vám pomohl s překonáváním výzev, kterým čelíte dnes a kterým budete čelit v budoucnu. Náš

Více

ě ě ú ě ě ě ě ě ň ě ň ů ě ů Ý ě ě ů ň ě Í ě ň ě ě Ž ě ň ě ě ú ů ú ě ě ě ú ě ě ě ě ě ě ů ě ů ě ě ú ů ě ě ě Ž ů ě ě ú Ž Ž Ú ě ě ě ě Ž Ž ě ť Ž Í ě Ž ě Ž Ž ů ěž ů ěž ě Í Ú ů ě ů ě Ž Ž Ž ě ě ě ů ě ě ě ě ě ů

Více

ř ú ú Š Í Á É ř ř ř é é ř ř š é ř ř š ř é ž é ž š é š é é ř ů ž ž ř é ř ů é é ž é ř é é ř é ú é é ž é é š ň é ř š é š é Ť é ř ů ž ž ď ř é é é ž ř é Š ů é ř é ř é Š ú ř Í ž ž ř ř Í é š ž é ř Ť š ř ř ř š

Více

ň ý ě ý ý ý ě ň ý ě ý Ú ú ň ň ý ě ý ó ž ý ň ě ě ě ú ú Ř ň ň ý ě ý ě ě ž ý ž ě ý ě ý ě ě ů ě Ů Č Í Ě Á Á Í ě ě ě ě Ž Ů ú ě ě ě Ú ě ů ě ý ě ě ú ň ý ě Ů ž ů ž ě ý ý ý ý ě Č Č ě Č ě ů ý ě ý ý ž ě ě ž ů ž ě

Více

ň Š ý ě ý Ě Á ý ý ě ň Š ý ě ý ú ň ň ý ě ý ó ě ž ý ň ě ě Š ú Š ú Š ň Á ň Š ň ý ě ý Š ž ý ě ý ů ě ě ž ý ě Š ě ě ě Ů Č Í Ě Á Á Í ě ě ě ě Ž Ů ú ě ě ě Ú ó ě ů ě ý Š ě ě ú ň ý ě Ů ž ů ž ě ý ý ý ě Č Č ě Š Č ě

Více

ACTIVA S OD MASSEY FERGUSON 7345/7347. 243-306 kmf

ACTIVA S OD MASSEY FERGUSON 7345/7347. 243-306 kmf ACTIVA S 7345/7347 243-306 kmf 02 www.masseyferguson.com Strana 08 Zvolte si žací lištu Strana 12 Mlácení a separace Strana 14 Zásobník zrna, vytřásadla a zpracování rostlinných zbytků Strana 20 Ergonomicky

Více

tradice Tradice Historie výroby kogeneračních jednotek úvod

tradice Tradice Historie výroby kogeneračních jednotek úvod kogenerace úvod Tradice tradice Výroba kogeneračních jednotek je jednou z klíčových aktivit společnosti TEDOM. Zákazníci oceňují především vysokou technickou úroveň našich výrobků, jejich spolehlivost

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

Naváděcí systémy John Deere Navádění, které vám pomůže vyrůst

Naváděcí systémy John Deere Navádění, které vám pomůže vyrůst Naváděcí systémy John Deere Navádění, které vám pomůže vyrůst 2 Navádění, které vám pomůže vyrůst Obsah Naváděcí systémy John Deere... 2 3 Volba přijímače a signálu... 4 5 Displej Originál GreenStar a

Více

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Výkonné MIG zdroje s funkcí QSet - stabilní oblouk pro všechny aplikace Svařovací zdroje pro profesionální využití pro aplikace do 300A Zdroje Origo TM Mig C3000i

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Model č. 45-02152 45-02152 - AF 2151 TAŽENÉ ROZMETADLO 100 LB. VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz

NÁVOD K OBSLUZE. Model č. 45-02152 45-02152 - AF 2151 TAŽENÉ ROZMETADLO 100 LB. VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz NÁVOD K OBSLUZE Model č. 45-02152 45-02152 - AF 2151 TAŽENÉ ROZMETADLO 100 LB. VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz Montáž Provoz Údržba Náhradní díly FORMULÁŘ Č. 48321 (Rev.

Více

Katalog 51A-CS. Přední výrobce součástí přesných aplikačních technologií, řídicích systémů a poskytovatel data managementu. www.teejet.

Katalog 51A-CS. Přední výrobce součástí přesných aplikačních technologií, řídicích systémů a poskytovatel data managementu. www.teejet. Katalog 51A-CS Přední výrobce součástí přesných aplikačních technologií, řídicích systémů a poskytovatel data managementu. www.teejet.com OBSAH Průvodce Výběrem Průvodce výběrem trysek TeeJet pro plošné

Více

Automation and Drives. Motion Control Funkce

Automation and Drives. Motion Control Funkce Funkce Co je? ((Verpackung)) je termín pro komplexní řízení polohování jednotlivých os nebo víceosého systému v rámci jednoho zařízení nebo stroje Funkce 21-23.6.2005 Fólie 2 Změny ve strojírenství Klasické

Více

znovu objevený stlačený vzduch

znovu objevený stlačený vzduch znovu objevený stlačený vzduch konečně, Potřebuji systém výroby stlačeného vzduchu, který funguje spolehlivě i v nejtvrdších podmínkách. Ucelený systém výroby stlačeného vzduchu UNIGY kombinuje důmyslný

Více

Cesoia série Business. Hydraulické tabulové nůžky

Cesoia série Business. Hydraulické tabulové nůžky Cesoia série Business Hydraulické tabulové nůžky Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení

Více

Návod pro uživatele. průmyslová sekční vrata s torzními pružinami

Návod pro uživatele. průmyslová sekční vrata s torzními pružinami Návod pro uživatele průmyslová sekční vrata s torzními pružinami Obsah Návod pro uživatele 1 Všeobecně 3 1.1 Symboly a výstražné značky 3 1.2 Systémy a rizika 4 1.3 Ukončení uživatelské smlouvy 5 1.4 Záruka

Více

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Terex Osvědčené při té nejtvrdší denní práci Když denně prorážíte nejtvrdší horninu a beton. A nejste k zastavení ani pod vodou.

Více

FLEXIBILNÍ A PEVNÉ PÁSOVÉ LIŠTY FD75 A D65

FLEXIBILNÍ A PEVNÉ PÁSOVÉ LIŠTY FD75 A D65 FLEXIBILNÍ A PEVNÉ PÁSOVÉ LIŠTY FD75 A D65 25 LET TECHNOLOGIE PÁSOVÝCH LIŠT MACDON Často se říká, že napodobování je nejupřímnější formou lichocení. Jako průkopníci naší patentované technologie FlaxDraper

Více

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect.

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Technologie elektronického rozhraní - Remote I/O ve třídě IP 20 Snadná instalace Úsporná a flexibilní konfigurace

Více

Kombinační vícehlavé váhy MBP

Kombinační vícehlavé váhy MBP Kombinační vícehlavé váhy MBP Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Kombinační vícehlavé váhy MBP Firma MBP se specializuje na navrhování a výrobu kombinačních

Více

PŘEVODOVKY Z LEHKÝCH KOVŮ S MOTORY S HLADKÝM PLÁŠ- TĚM 0,37 1,1 kw

PŘEVODOVKY Z LEHKÝCH KOVŮ S MOTORY S HLADKÝM PLÁŠ- TĚM 0,37 1,1 kw Intelligent Drivesystems, Worldwide Services Services PŘEVODOVKY Z LEHKÝCH KOVŮ S MOTORY S HLADKÝM PLÁŠ- TĚM 0,37 1,1 kw CZ MODULÁRNÍ STAVEBNICOVÝ SYSTÉM PRŮMYSLOVÉ PŘEVODOVKY NORD DRIVESYSTEMS PRŮMYSLOVÉ

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

GARDENA zavlažovací technika, čerpadla. Obsah

GARDENA zavlažovací technika, čerpadla. Obsah professional 2012 zavlažovací technika, čerpadla Obsah Sprinkler pro 3 11 Výsuvné zadešťovače 5 6 Připojení zadešťovačů, trubky 7 8 Spojení trubek 9 Připojení na rozvod vody 10 Příslušenství 11 Micro-Drip-systém

Více

FarmProfit. Ekonomický software pro zemědělce. www.farmprofit.cz

FarmProfit. Ekonomický software pro zemědělce. www.farmprofit.cz FarmProfit Ekonomický software pro zemědělce www.farmprofit.cz Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. Přátelství 815 104 00 Praha Uhříněves Česká republika http://www.vuzv.cz Ing. Jan Syrůček tel.:

Více

Elumaja obytný dům zítřka z Estonska

Elumaja obytný dům zítřka z Estonska Elumaja obytný dům zítřka z Estonska Ing. arch. Petr Novák Školitel: doc. Ing. arch. Hana Urbášková, Ph.D. Ústav navrhování 5 - FA VUT Brno Myšlenky a principy výstavby domů v pasivním či nulovém standardu

Více

CMI900. Rychlé a ekonomicky výhodné stanovení tloušťky povlaků a jejich prvkového složení metodou XRF. Robustní / Snadno ovladatelný / Spolehlivý

CMI900. Rychlé a ekonomicky výhodné stanovení tloušťky povlaků a jejich prvkového složení metodou XRF. Robustní / Snadno ovladatelný / Spolehlivý COATINGS Rychlé a ekonomicky výhodné stanovení tloušťky povlaků a jejich prvkového složení metodou XRF Robustní / Snadno ovladatelný / Spolehlivý CMI9 : Garantovaná kvalita a snížené náklady Elektronika

Více

Strojní inženýring HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE HYDRAULICKÉ DĚROVACÍ STROJE DĚROVACÍ JEDNOTKY POD LIS DĚROVÁNÍ PROFILŮ. www.punchingmachines.

Strojní inženýring HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE HYDRAULICKÉ DĚROVACÍ STROJE DĚROVACÍ JEDNOTKY POD LIS DĚROVÁNÍ PROFILŮ. www.punchingmachines. www.punchingmachines.cz HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE VÝVOJ, KONSTRUOVÁNÍ A VÝROBA DĚROVACÍCH STROJŮ primárně pro bezdeformační prostřihování otvorů v uzavřených ocelových profilech, které se následně

Více

PALESSE G S 812 řada III B

PALESSE G S 812 řada III B PALESSE G S 812 řada III B Kombajn střední třídy PALESSE GS812 je zkonstruován pro široké použití. Tento kompaktní a velmi obratný kombajn je vypočten pro propustnost větší nebo rovnou 8 kg/s a dodává

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru www.almig.cz PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ TOPAS 1.5/50 S TOPAS 4 F T Typové označení např. RUBIN -O 7.5 500 F S D ID Model O = Bezmazný Hnací výkon [kw]

Více

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS.

Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. ROLLANT 350 340 Dobře sladěné. Sklízecí systémy CLAAS. Pracujete-li denně při sklizni píce nebo slámy, potřebujete víc než robustní pracovní nástroje. Potřebujete techniku, která funguje a s kterou je

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo

Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo Tiskové informace Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo Na veletrhu Bauma 2016 (11.-17.4.), který je největší akcí svého druhu v odvětví stavebnictví,

Více

SEKCE SLUNEČNÍ ELEKTRÁRNY

SEKCE SLUNEČNÍ ELEKTRÁRNY Představení společnosti EGE, spol. s r.o. je česká společnost působící na mezinárodním trhu, která se orientuje zejména na dodávky speciálních zařízení pro energetický průmysl zapouzdřených vodičů, zhášecích

Více

MF CENTORA DELTA9380 OD MASSEY FERGUSON 7380/7382. 379/404k. 496 k

MF CENTORA DELTA9380 OD MASSEY FERGUSON 7380/7382. 379/404k. 496 k 379/404k MF CENTORA 7380/7382 DELTA9380 496 k MF 02 www.masseyferguson.com Strana 08 Podávání zepředu podávání klasy napřed Strana 12 Průběžný šnekový dopravník SuperFlow žací lišta PowerFlow nové generace

Více

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese

VYVÁŽECÍ TRAKTORY. - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese VYVÁŽECÍ TRAKTORY - lesní stroje pro úspěšné hospodaření v lese PRVNÍ V LESE Naše historie odstartovala před 60 lety, kdy Börje Karlsson, zakladatel ROTTNE INDUSTRI AB, pomáhal svému otci odvážet pokácené

Více

Tensor ES a Power Focus 600. Přechod na elektrické nářadí je jednoduchý - prostě funguje

Tensor ES a Power Focus 600. Přechod na elektrické nářadí je jednoduchý - prostě funguje Tensor ES a Power Focus 600 Přechod na elektrické nářadí je jednoduchý - prostě funguje Přechod na elektrické nářadí je jednoduchý! Systém složený z Tensoru ES a jednotky Power Focus 600 a nová, průkopnická

Více

Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,15 m 3 /min, tlak 5,5 až 15 bar

Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,15 m 3 /min, tlak 5,5 až 15 bar Šroubové kompresory řady BSD Se světově uznávaným SIGMA PROFILem Dodávané množství 3,6 až 8,5 m 3 /min, tlak 5,5 až 5 bar Co očekáváte od kompresoru? Jako uživatel očekáváte od zásobování tlakovým vzduchem

Více

OBLAST 3 OBLAST 2 OBLAST 1

OBLAST 3 OBLAST 2 OBLAST 1 Tempo Ti, kteří hledají výkonnost a přesnost secího stroje, stejnou i při vysokých rychlostech, nepotřebují nalézt nic jiného než Tempo. Unikátní systém výsevního ústrojí vystřeluje semena dolů s pomocí

Více

Pět způsobů, jak snížit náklady na údržbu čerpadla

Pět způsobů, jak snížit náklady na údržbu čerpadla Pět způsobů, jak snížit náklady na údržbu čerpadla Nová řada APEX : pět modelů snížení nákladů na údržbu čerpadla Navrženo pro jednoduchost Bezucpávkový, bezventilový princip snižuje celkové náklady na

Více

VD4. Vakuové vypínače vysokého napětí 12 25 kv 630 2500 A 16 40 ka

VD4. Vakuové vypínače vysokého napětí 12 25 kv 630 2500 A 16 40 ka VD4 Vakuové vypínače vysokého napětí 12 25 kv 630 2500 A 16 40 ka POPIS VÝBĚR A OBJEDNÁNÍ VYPÍNAČŮ VÝBĚR A OBJEDNÁNÍ VYPÍNAČŮ CELKOVÉ ROZMĚRY ELEKTRICKÉ SCHÉMA ZAPOJENÍ 3 11 43 47 65 1 2 3 4 5 1 2 POPIS

Více

Školení z oboru tekutinových mechanizmů

Školení z oboru tekutinových mechanizmů Školení z oboru tekutinových mechanizmů Školení z oboru tekutinových mechanizmů Výuka probíhá zpravidla ve školicím centru Obchodní společnosti v Klecanech. V případě potřeby je možné ovést kurz po dohodě

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více

SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠE PODNIKÁNÍ Produktová řada strojů Cat pro recyklační a odpadové hospodářství

SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠE PODNIKÁNÍ Produktová řada strojů Cat pro recyklační a odpadové hospodářství Naše pobočky vždy vo vašej blízkosti Banská Bystrica - Kráľová Zvolenská cesta 14605/50 974 05 Banská Bystrica - Kráľová tel.: 048/414 99 18 Bratislava Pribylinská 10 831 04 Bratislava tel.: 02/44 88 72

Více

Soudečková ložiska SKF Explorer

Soudečková ložiska SKF Explorer Soudečková ložiska SKF Explorer Definují průmyslový standard znovu The Power of Knowledge Engineering Konkurence je stále tvrdší. Právě pro takové podmínky jsou určena soudečková ložiska SKF. Časová osa

Více

GARDENA Podklad pro vypracování plánu

GARDENA Podklad pro vypracování plánu GARDENA Podklad pro vypracování plánu Podklad pro vypracování plánu a zakázka k vypracování plánu zavlažování Vážené dámy a pánové, dbejte, prosím, při pověření pro vypracování plánu zavlažování následujících

Více

Sněhové frézy. Přehled a ceník 2011/2012. www.honda-stroje.cz. Platnost ceníku 1.9.2011-30.3.2012. sněhové frézy

Sněhové frézy. Přehled a ceník 2011/2012. www.honda-stroje.cz. Platnost ceníku 1.9.2011-30.3.2012. sněhové frézy Sněhové frézy Přehled a ceník 2011/2012 Platnost ceníku 1.9.2011-30.3.2012 sněhové frézy www.honda-stroje.cz 16 MODELŮ SNĚHOVÝCH FRÉZ HONDA SPLŇUJÍ NÁROČNÉ POŽADAVKY UŽIVATELŮ NEJEN V EXTRÉMNÍCH PODMÍNKÁCH

Více

ZÁVLAHOVÁ ZAŘÍZENÍ, STAV A PERSPEKTIVA

ZÁVLAHOVÁ ZAŘÍZENÍ, STAV A PERSPEKTIVA ZÁVLAHOVÁ ZAŘÍZENÍ, STAV A PERSPEKTIVA Jaroslav Benda Závlahy Dyjákovice, spol. s r.o. 671 26 Dyjákovice 313 zavlahy@volny.cz Vývoj závlah v ČR za posledních 30 let, privatizace závlahových systémů, současný

Více

Mechanické pohony. Doc. Ing. Antonín Havelka, CSc.

Mechanické pohony. Doc. Ing. Antonín Havelka, CSc. Mechanické pohony Doc. Ing. Antonín Havelka, CSc. Porovnání vlastností signálů pro řízení (přenos informace) Porovnání vlastností signálů pro přenos výkonu KRITÉRIUM/ SIGNÁL Síla při přímočarém pohybu

Více

Návod k používání pro

Návod k používání pro PERMON s.r.o. Roztoky 270 23 Křivoklát VÝVOJ, VÝROBA, PRODEJ A SERVIS PNEUMATICKÉHO NÁŘADÍ tel : 313 521 111 fax : 313 521 553, 313 521 554 E-mail: permon@permon.cz www.permon.cz Návod k používání pro

Více

Optimalizováno pro nanášení polyurey, pěny, polyuretanu a lepení

Optimalizováno pro nanášení polyurey, pěny, polyuretanu a lepení Fusion Vícekomponentní stříkací pistole Optimalizováno pro nanášení polyurey, pěny, polyuretanu a lepení Maximalizovaná doba stříkání zajišťující větší produktivitu Rychlá a snadná údržba Komponenty s

Více

LG Electronics CZ s.r.o.

LG Electronics CZ s.r.o. Společnost LG Electronics CZ, s.r.o. neručí za tiskové chyby, které se mohou v katalogu vyskytnout. Změna technických parametrů bez předchozího ohlášení není možná. Použití jakékoliv části obsahu katalogu

Více

Žádáte více od svojí sklízecí mlátičky? My Vám dáváme více! Více spolehlivosti, jednoduchosti, úspory zrna a jeho vyšší kvalitu.

Žádáte více od svojí sklízecí mlátičky? My Vám dáváme více! Více spolehlivosti, jednoduchosti, úspory zrna a jeho vyšší kvalitu. ideální ŘEŠENÍ PRO vaši SKLIZEŇ Vysoce výkonné axiální sklízecí mlátičky Case IH Axial Flow RYCHLÁ a kvalitní sklizeň vysoký výkon bez omezení maximální produktivita vysoká výkupní cena plodin perspektivita

Více

Lista Selection 75/200 Zásuvkové skříně, pracovní stoly, dělicí materiál

Lista Selection 75/200 Zásuvkové skříně, pracovní stoly, dělicí materiál Lista Selection 75/200 Zásuvkové skříně, pracovní stoly, dělicí materiál 2 www.lista.com 2008 Spolehlivá, cenově dostupná, přímo ze skladu Lista Selection 75/200 Důkladně vybrané nejprodávanější výrobky

Více

KVALITA - SPOLEHLIVOST - EKONOMIČNOST

KVALITA - SPOLEHLIVOST - EKONOMIČNOST KVALITA - SPOLEHLIVOST - EKONOMIČNOST KVALITA - SPOLEHLIVOST - EKONOMIČNOST Proč koupit Kubotu. Když se rozhodnete koupit si minirypadlo Kubota, dostanete světovou jedničku. Nejlépe se prodávající minirypadlo

Více

Připravený na každou výzvu. Unimog.

Připravený na každou výzvu. Unimog. Značka Daimler Připravený na každou výzvu. Unimog. Efektivní řešení pro zemědělské a komunální aplikace. Mnohostranná použitelnost spojená s efektivitou: Unimog. Univerzální, rychlý, spolehlivý a hospodárný.

Více

ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST

ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST CZ ČELNÍ NAKLADAČ, SE KTERÝM MŮŽETE RŮST TrimaVersa-XSeries TM Čelní nakladač pro traktory do 12o koňských sil x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 Jednodušší cesta k vyšší produktivitě Díky Versa-X se rozšířila

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

Vrtačky na kov pro profesionály.

Vrtačky na kov pro profesionály. KOV Vrtačky na kov pro profesionály. Program vrtaček FEIN pro řemeslníky a průmysl. PŘEDMLUVA Kompetence v oblasti vrtání od vynálezce vrtačky. V roce 1895 společnost FEIN jako první na světě vynalezla

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota

orb www.syrris.com effortless reactions Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota orb effortless reactions www.syrris.com Bezkonkurenční kvalita» Intuitivní provedení» Výjimečná hodnota efforless reactions Výhody Rychlá výměna nádob: Jedinečný mechanizmus klemy umožňuje rychlou a jednoduchou

Více

EIB/KNX systémové instalace s odděleným řízením dílčích prostorů Ing. Josef Kunc ABB s.r.o. Elektro-Praga

EIB/KNX systémové instalace s odděleným řízením dílčích prostorů Ing. Josef Kunc ABB s.r.o. Elektro-Praga EIB/KNX systémové instalace s odděleným řízením dílčích prostorů Ing. Josef Kunc ABB s.r.o. Elektro-Praga V jednotlivých oddělených prostorách (v kancelářích, v provozních či obytných místnostech) často

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 Largo a Allegro Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 ALUP je dědictví Společnost byla založena v Německu v roce 1923 a její název byl odvozen od produktů, které byly vyraběny v malé mechanické dílně

Více

Vysokofrekvenční program FEIN 2012 / 2013.

Vysokofrekvenční program FEIN 2012 / 2013. Vysokofrekvenční program FEIN 2012 / 2013. Vysoká frekvence FEIN V nepřetržitém nasazení již více než 50 let: Vysokofrekvenční brusky FEIN Jako jeden z prvních a celosvětově předních výrobců vysokofrekvenčního

Více

Siemens Česká republika

Siemens Česká republika Siemens Česká republika Customer services DF&PD servis pohonů 8. ledna 2016 Restricted Siemens, s.r.o. 2014 All rights reserved. Page 1 Customer Services servis automatizace a pohonů Customer Services

Více

MasterCut Řezačky a mulčovače

MasterCut Řezačky a mulčovače CZ THINK AHEAD MasterCut Řezačky a mulčovače Vážit si chytrých hlav n Výjimečně klidný chod a výkonnost n Inovativní detaily pro optimální kvalitu mulče n Mnohoúčelové, komfortní nasazení na poli i na

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

Návod k obsluze. WIND-SOLAR hybrid regulátor nabíjení

Návod k obsluze. WIND-SOLAR hybrid regulátor nabíjení Návod k obsluze WIND-SOLAR hybrid regulátor nabíjení Před instalací a zprovozněním tohoto výrobku si pozorně přečtěte tento návod. Verze 1.0 Dovoz a distribuce: Solar energy PCE s.r.o., Drahelická 53,

Více

Spektrum produktů Demag. Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis

Spektrum produktů Demag. Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis Spektrum produktů Demag Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis Velké myšlenky hýbou velkými věcmi Bez ohledu na to, zda se jedná o průmyslový podnik, obchod nebo řemeslný provoz, použitím nejmodernějších

Více

MIKRODIGGER XC2 HLOUBKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM

MIKRODIGGER XC2 HLOUBKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM Důmyslné řízení stavebních strojů MIKRODIGGER XC2 HLOUBKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM NOVÝ ZPŮSOB PŘESNÉHO A EFEKTIVNÍHO ŘÍZENÍ BAGRŮ 2 JIŽ TISÍCE ŘÍDÍCÍCH SYSTÉMŮ MIKRODIGGER PRACUJÍ PO CELÉM SVĚTĚ MikroDigger TM

Více

ŠTÌPKOVAÈE VÌTVÍ VYHRADNÍ DOVOZCE ZNAÈKY BANDIT PRO ÈESKOU A SLOVENSKOU REPUBLIKU. EKO BANDIT Stroje s.r.o. U Lékárny 5, 735 35 Horní Suchá

ŠTÌPKOVAÈE VÌTVÍ VYHRADNÍ DOVOZCE ZNAÈKY BANDIT PRO ÈESKOU A SLOVENSKOU REPUBLIKU. EKO BANDIT Stroje s.r.o. U Lékárny 5, 735 35 Horní Suchá Model 65XP Model 75XP Model 90XP Model 150XP Model 200XP Model 250XP Model 255XP Model 280XP Model 990XP Model 1390XP Model 1590XP Model 1890XP Brute Model 1890 Heavy Duty Model 1990XP Model 1290 i 1690

Více

Řízení nánosu AS Pro systémy lepení

Řízení nánosu AS Pro systémy lepení R Řízení nánosu AS Pro systémy lepení Robatech Gluing Technology Řízení nánosu AS Přesný nános lepidla Stavebnicové provedení vyhoví vašim požadavkům Řešení přesné aplikace lepidla, bez ohledu na použití

Více

Staňme se partnery Přesvědčte se, že MY jsme ti správní

Staňme se partnery Přesvědčte se, že MY jsme ti správní www.format-4.sk Staňme se partnery Přesvědčte se, že MY jsme ti správní Naši obdorní poradci Vám kdykoli rádi poradí s individuální výbavou Vašeho nového stroje značky Format-4. Poradenství Školení Servis

Více

Conductix-Wampfler Výrobní program

Conductix-Wampfler Výrobní program Conductix-Wampfler Výrobní program Řešení pro svět v pohybu Řešení se rodí z nápadů. A realizují se ve výrobcích! U společnosti Conductix-Wampfler jich je celkem více než 50.000. Širokým spektrem různých

Více

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE Vážení zákazníci, Katalog Strojíren Rožmitál, který jste právě otevřeli, Vám představí výrobní řadu obracečů a shrnovačů, které v současnosti

Více

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE TEREX KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE WILD THINGS RYCHLÉ, SILNÉ, MNOHOSTRANNÉ. Hodnota kompaktních pásových nakladačů Terex vyplývá z mnohostranných možností použití

Více

Nízkoteplotní infrazářič

Nízkoteplotní infrazářič Nízkoteplotní infrazářič Návod k projekci návrhu zařízení, montáži a údržbě. Helium K-50, K-100 a K-200 Verze 112014-01 Technický manuál HELIUM OBSAH 1. Úvod 1.1 Proč zvolit Helium 1.2 Použití nízkoteplotního

Více

RED LINE KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM

RED LINE KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM KOMPLETNÍ STROJE PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM CNC stoly Red Line jsou špičková řada, která umožňuje nejširší možnou konfiguraci splňující potřeby zákazníků a zároveň nabízí možnost veškerých

Více