MY SKIN TRACK UV ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MY SKIN TRACK UV ČASTO KLADENÉ OTÁZKY"

Transkript

1 MY SKIN TRACK UV ČASTO KLADENÉ OTÁZKY O SENZORU Co je My Skin Track UV? My Skin Track UV od La Roche-Posay je první nositelný elektronický senzor, který umožňuje sledovat osobní expozici UV záření. Personalizovaná technologie poskytuje aktualizace v reálném čase, uchovává data až po dobu tří měsíců a zároveň zobrazuje vývoj této expozice v čase. My Skin Track UV a doprovodná aplikace tak usnadňují přístup k osobním datům souvisejícím s UV expozicí, což uživatelům umožňuje sledovat jejich vystavení UV záření (stejně jako úroveň vlhkosti, množství pylu a znečištění) a získat doporučení, jak pečovat o pleť, a to na základě jimi uvedených problémů s pokožkou. Jak tento senzor funguje? Senzor ke svému fungování nepotřebuje baterii, je aktivován sluncem a napájen z chytrého telefonu uživatele pomocí technologie NFC (Near Field Communication). My Skin Track UV předává shromažďovaná data do doprovodné aplikace prostřednictvím jednoduché funkce aktivované jedním dotykem: pro aktualizaci aplikace se uživatel jednoduše dotkne svého telefonu. Proč senzor nepotřebuje baterii? Senzor ke svému fungování nepotřebuje baterii, je aktivován sluncem a napájen z chytrého telefonu uživatele pomocí technologie NFC (Near Field Communication). Near Field communication je metoda bezdrátového přenosu dat na velmi krátkou vzdálenost, která umožňuje výměnu dat mezi dvěma zařízeními bez nutnosti připojení k internetu. Chytré telefony a další přístroje vybavené funkcí NFC si mohou vzájemně vyměňovat informace díky jednoduchému vlnění nebo dotyku. Jak senzor zapnout/vypnout? Senzor není třeba zapínat ani vypínat, protože neobsahuje baterii. Začít používat jej tedy můžete kdykoliv. A i v případě, že jej nebudete delší dobu používat, nijak to neovlivní jeho kvalitu. Jak dlouho senzor vydrží? Vzhledem k tomu, že senzor neobsahuje baterii, může vydržet až roky, budete-li o něj řádně pečovat. Jak senzor nabít? Vzhledem k tomu, že senzor neobsahuje baterii, není potřeba jej nabíjet. Se kterými typy telefonů je senzor kompatibilní? Senzor je kompatibilní se smartphony podporujícími technologii NFC. IPhone 7 a všechny novější verze telefonů podporují technologii NFC. Většina telefonů se systémem Android od roku 2015 je také vybavena funkcí NFC.

2 Jak poznám, že můj telefon podporuje technologii NFC? IPhone 7 a všechny novější verze telefonů podporují technologii NFC. Většina telefonů se systémem Android od roku 2015 je také vybavena funkcí NFC. Pokud si nejste jistí, zkontrolujte specifikace svého telefonu online. K dispozici jsou rovněž bezplatné aplikace, které umožňují otestovat telefon a zjistit, zda je režim NFC povolen. Bude senzor vůbec kompatibilní se staršími modely telefonů? Ne senzor bude fungovat pouze s telefony podporujícími technologii NFC, což jsou relativně nové modely telefonů. Starší telefony nemohou být aktualizovány tak, aby podporovaly funkci NFC, senzor proto v tomto případě nebude možné využívat. Můj telefon nepodporuje NFC. Mohu senzor využít jiným způsobem? Ne, senzor je kompatibilní pouze s telefony, které podporují technologii NFC. Funguje senzor na tabletech? Ne, senzor funguje pouze na smartphonech podporujících NFC aplikace My Skin Track UV je vyvinuta pouze pro smartphony, nikoli tablety. Většina tabletů na trhu v současnosti technologii NFC nepodporuje. Funguje senzor na hodinkách Apple? Aplikace bez problémů funguje s Apple rozhraním Zdraví, nelze ji však synchronizovat s hodinkami Apple, protože ty nejsou vybaveny technologií NFC. Kdy a jak často mám senzor naskenovat? Senzor můžete skenovat tak často, jak budete chtít. Doporučujeme jej však naskenovat alespoň dvakrát denně: na začátku a na konci dne. Pokud pobýváte venku, doporučuje se skenování provést alespoň každé dvě hodiny. Může stejný senzor využívat více osob? Stejný senzor nemůže být současně využíván vice osobami, uživatelé jej však mohou používat střídavě. Než poskytnete svůj senzor někomu jinému, naskenujte jej svým telefonem pomocí aplikace My Skin Track UV. Tím dojde k vymazání paměti senzoru a současně k uložení Vašich dat do telefonu. Nový uživatel si následně bude muset vytvořit svůj vlastní profil a zadat informace o odstínu, typu a vzhledu své pleti. Jak senzor telefonem naskenovat? V aplikaci My Skin Track UV klikněte na ikonu senzoru v pravém horním rohu domovské obrazovky. Na obrazovce se otevře vyskakovací okno s výzvou pro naskenování senzoru. Položte senzor přímo na telefon v místě, kde se nachází čtečka NFC. Pokud si nejste jisti, kde se NFC čtečka v telefonu nachází, zkontrolujte svůj profil v aplikaci My Skin Track UV. Model telefonu můžete vybrat v sekci Umístění čtečky NFC, aplikace následně označí tu část telefonu, kde se nachází čtečka NFC. Můžu senzor naskenovat, když mám telefon v pouzdře?

3 Většina obalů na telefon skenování nijak nenaruší. Pokud se nicméně u skenování objeví potíže, obal z telefonu sejměte. V některých případech může materiál či tloušťka pouzdra proces skenování zpomalit. Jak a kde senzor nosit? Kruhový senzor vložte do přiloženého kovového klipu. Ten pak můžete snadno připevnit na oblečení nebo doplňky. Ujistěte se, že senzor je při nošení obrácen směrem vzhůru, aby bylo zajištěno, že je vystaven světlu. Jak poznám, že senzor funguje? Na senzoru není žádný indikátor napájení, protože je vždy zapnutý. Pokud si chcete ověřit, zda senzor funguje správně, jednoduše otevřete aplikaci My Skin Track UV a naskenujte senzor telefonem. U funkčního senzoru dojde k synchronizaci s aplikací. Notifikace vám bude zaslána pouze v případě, že aplikace nebude schopna senzor správně načíst. Můžu na senzor nanést opalovací přípravek? Ne, na senzor byste opalovací přípravek nanášet neměli. Funguje senzor, pokud je něčím zakrytý? Můžu ho umístit pod oblečení? Pro dosažení přesných výsledků je nutné, aby byl senzor odkryt a vystaven světlu - a to proto, aby bylo možné přesně měřit expozici UV záření. Pokud by byl senzor zakryt, měření by nemuselo brát v potaz skutečné množství expozice UV záření, jemuž byla Vaše pokožka vystavena. Funguje senzor i vevnitř? Ano, senzor funguje venku i vevnitř. Upozorní mě senzor předtím, než se spálím? Doprovodná aplikace Vás upozorní na vysoký UV index a varovat Vás bude také v případě dosažení vysokého procenta Vaší maximální sluneční dávky, a to na základě Vaší polohy, typu pleti a podle času stráveného na slunci. Senzor však nemůže předvídat nebo zabránit slunečním spáleninám. Čím vyšší je UV index a čím vyšší je procento Vaší maximální sluneční dávky, tím vyšší je riziko nadměrného vystavení slunci. Tady jsou důležité tipy, které vám pomohou chránit se před sluncem: pravidelně nanášejte opalovací krém s širokospektrálním SPF faktorem 15 nebo vyšším, omezte pobyt na slunci (zejména mezi 10:00 až 14:00), noste triko s dlouhým rukávem, kalhoty, pokrývku hlavy a sluneční brýle. Jak velký je senzor My Skin Track UV? Senzor působí diskrétně. Je 12 mm široký, 6 mm vysoký a váží 17,4 gramu včetně klipu. Mohou senzor bezpečně používat i děti? Ano, ale vzhledem k jeho malé velikosti doporučujeme, aby jej používaly děti ve věku od 3 let.

4 Je senzor odolný vůči vodě a ostatním kapalinám můžu s ním plavat? Senzor má stupeň krytí IP67, což znamená, že odolává vodě po dobu až 30 minut, je-li ponořen do hloubky maximálně 0,9 metrů. Bude senzor fungovat, když jsem ho omylem vypral/a v pračce s oblečením? Senzor může přestat fungovat, pokud je ponořen do vody déle než 30 minut. Chcete-li ověřit, zda senzor stále funguje, použijte aplikaci My Skin Track UV a pokuste se senzor naskenovat. Jaká je záruka senzoru? Podrobnosti ohledně záruky najdete kliknutím tu. Jaké jsou zásady vrácení zboží? Zkontrolujte prosím zásady vrácení zboží u prodejce, u něhož jste senzor zakoupili. Zásady vrácení jsou obvykle k dispozici na internetových stránkách maloobchodníka. O APLIKACI Jaké informace aplikace poskytuje? Aplikace poskytuje personalizovaná data související s osobní UV expozicí nositele a poskytuje další informace o UV indexu, počasí, kvalitě ovzduší, pylech a vlhkosti. Uživatel může zadávat osobní údaje týkající se jeho kožních potíží a aplikace mu poskytne tipy, jak pečovat o pleť, a doporučí rovněž vhodné přípravky. Aplikace také posílá upozornění v případě, že faktory okolního prostředí dosáhnou hodnot, jež mohou mít vliv na pokožku. Kde si mohu aplikaci stáhnout? Aplikaci My Skin Track UV lze stáhnout v App store a na Google Play. Lze aplikaci využívat bez senzoru? Senzor je nezbytný pro měření osobní expozice UV záření a pro přijímání upozornění. Bez senzoru však přesto budete moci získat přístup k některým informacím získaným na základě vašich polohových údajů počasí, teplota atd. Co znamená maximální sluneční dávka? Vaše maximální sluneční dávka je hodnota představující maximální množství UV paprsků, jimž může být Vaše pokožka vystavena, než dojde podle výzkumu vědců a dermatologů k vyššímu riziku jejího poškození. Tato hodnota zohledňuje údaje, které jste uvedli o Vašem odstínu pleti, a UV index. Dermatologové doporučují používat opalovací krém denně, a to i při nízké expozici UV záření. Používejte tedy opalovací krém, nanášejte jej v pravidelných intervalech a omezte svůj pobyt na slunci.

5 Co ukazuje procento maximální sluneční dávky? Procento maximální sluneční dávky ukazuje množství UV záření, jemuž jste byli vystaveni, ve vztahu k vaší osobní vypočítané maximální sluneční dávce. V podstatě jde o míru vaší osobní spotřeby UV záření a úroveň rizika. Musím používat opalovací krém, i když hodnota mé maximální sluneční dávky nedosahuje 100 %? Doporučujeme používat opalovací krém denně, i když je procento Vaší maximální sluneční dávky nižší než 100 %. Dokonce i nízké dávky UV záření mohou být škodlivé pro Vaši pokožku. Abyste předešli spálení pokožky, snížili riziko vzniku rakoviny kůže a pomohli zmírnit také předčasné stárnutí pleti způsobené vlivem slunce, pravidelně používejte opalovací krém s širokospektrálním SPF faktorem 15 nebo vyšším. Zaveďte také další opatření ochrany před sluncem: omezte pobyt na slunci (zejména mezi 10:00 až 14:00), noste triko s dlouhým rukávem, kalhoty, pokrývku hlavy a sluneční brýle. Opalovací přípravek opětovně aplikujte podle instrukcí uvedených na opalovacím krému. Proč se procento mé maximální sluneční dávky po aplikaci opalovacího krému nesnížilo? Senzor měří expozici UV záření nezávisle na tom, zda jste použili opalovací krém. Je to ukazatel úrovně UV záření, kterému jste byli vystaveni. Proč se procento mé maximální sluneční dávky zvyšuje, i když jsem většinu dne nepobýval/a na slunci? Paprsky UV záření mohou dopadat na pokožku, i když nejste přímo na slunci. Měří aplikace paprsky UVA i UVB záření? Senzor a doprovodná aplikace měří UVA i UVB záření. Jaký je rozdíl mezi paprsky UVA a UVB záření? Váš senzor měří dva typy UV záření: paprsky UVA a UVB. S UVA i UVB zářením se setkáváme během celého roku. UVB paprsky jsou však zvláště intenzivní v létě a kolem poledne. UVB paprsky jsou hlavní příčinou slunečních spálení a zvyšují riziko vzniku rakoviny kůže. UVB paprsky neprocházejí sklem a jsou částečně blokovány mraky. UVA paprsky jsou přítomny po celý rok - bez ohledu na to, jak je venku horko nebo slunečno. UVA paprsky jsou hlavní příčinou předčasného stárnutí pleti a zvyšují riziko vzniku rakoviny kůže. UVA paprsky mohou proniknout skrz sklo a mraky. Proč chce aplikace znát můj odstín pleti? Tón vaší pleti je důležitým bodem pro náš algoritmus, který s co největší přesností vypočítává Vaši maximální sluneční dávku. Poskytnutím informací o Vaší pleti následně získáte velmi přesné údaje. S jakými operačními systémy je aplikace kompatibilní? Aplikace je kompatibilní s ios 11 a vyšší a s verzí Android 7 a vyšší. Proč se některé údaje jako teplota, vlhkost či kvalita ovzduší v této aplikaci liší od aplikace počasí? Některá data v aplikaci My Skin Track UV jsou získávána na základě Vaší přesné polohy. Mnoho aplikací

6 monitorujících počasí je založeno spíše na širším okolí města, kde se nacházíte, a proto mohou tyto aplikace poskytovat méně přesné údaje. Čím se liší tato aplikace od jiných dostupných aplikací, které měří UV záření, znečištění a další faktory okolního prostředí? Můžete samozřejmě využívat i jiné dostupné aplikace, abyste byli informováni o různých faktorech okolního prostředí, avšak pouze senzor My Skin Track UV a doprovodná aplikace vám poskytnou personalizované údaje ohledně vaší UV expozice, upozorní vás a poradí tehdy, když jsou faktory okolního prostředí na takové úrovni, která může mít nepříznivý vliv na vaši pokožku. Proč se chce aplikace propojit s aplikací Zdraví v mém Iphonu? Propojení s Apple aplikací Zdraví je volitelné. Pokud propojení povolíte, umožníte tak, aby se údaje (jako např. UV index) nahrály do aplikace Zdraví, kde mohou být uchovávány také další Vaše osobní údaje, jako jsou Vaše aktivity a zdravotní záznamy. Jsou data v aplikaci přesná, pokud jsem s sebou celý den neměl/a telefon? Ano, data budou přesná, budete-li používat senzor. K datům budete mít přístup pouze synchronizací senzoru s aplikací v telefonu. Jaký vliv na pokožku má kvalita ovzduší? Bylo prokázáno, že vysoký stupeň znečištění má nepříznivý vliv na velmi suchou/ekzematickou pokožku, mastnou/aknózní pleť, citlivou pleť a pleť s viditelnými tmavými skvrnami. K čemu je záložka Aktivity? Záložka Aktivity umožňuje zaznamenávat aktivity jako například tenis či běhání. Zadáním aktivity umožníte algoritmu velmi přesné měření Vaší sluneční expozice, díky čemuž budete moci sledovat, jak Vaše aktivity ovlivňují Vaši UV expozici a expozici dalším faktorům okolního prostředí. Jak zadat aktivitu? Otevřete záložku Aktivity ve spodní části aplikace My Skin Track UV. Klikněte na Začít novou aktivitu a vyberte typ aktivity, kterou chcete začít provozovat. Před zahájením aktivity vyberte možnost Při startu klikněte & naskenujte. Aplikace Vás vyzve k naskenování senzoru. Podle potřeby můžete na stejné kartě kdykoli kliknout na tlačítko pauza. Jakmile dokončíte aktivitu, stiskněte tlačítko stop a budete aplikací opět vyzváni k naskenování senzoru. Díky tomu získáte přesné hodnoty Vaší UV expozice během specifických činností. K čemu je záložka Poradenství péče o pleť? Tato záložka poskytuje personalizovaná doporučení produktů La Roche-Posay podle typu Vaší pleti a problémů, které jste zadali ve svém profilu.

1. Představení výrobku. Předmluva Charakteristika UV záření TESTER INTENZITY UV ZÁŘENÍ NÁVOD K POUŽITÍ

1. Představení výrobku. Předmluva Charakteristika UV záření TESTER INTENZITY UV ZÁŘENÍ NÁVOD K POUŽITÍ MĚŘIČ INTENZITY UV ZÁŘENÍ EC01 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah 1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU 2 PŘEDMLUVA - CHARAKTERISTIKA UV ZÁŘENÍ 2 FUNKCE VÝROBKU 3 SPECIÁLNÍ VLASTNOSTI VÝROBKU 3 POPIS ČÁSTÍ VÝROBKU 3 2. ZÁKLADNÍ JEDNOTKA

Více

NEŽ ZAČNEME. Hodinky nabíjejte přes nabíjecí mikrousb slot pomocí přiloženého kabelu-ať už z nabíječky nebo přes počítač

NEŽ ZAČNEME. Hodinky nabíjejte přes nabíjecí mikrousb slot pomocí přiloženého kabelu-ať už z nabíječky nebo přes počítač UŽIVATELSKÝ NÁVOD NEŽ ZAČNEME Stisknutím ON/OFF tlačítka můžete po přiřazení hodinek přepínat mezi jednotlivými obrazovkami displeje, který zobrazuje aktuální čas, stav baterie, sílu signálu a stav GPS

Více

Mio ALPHA2 Uživatelská příručka

Mio ALPHA2 Uživatelská příručka Mio ALPHA2 - Uživatelská příručka Mio ALPHA2 Uživatelská příručka Obsah Úvod 3 Balení obsahuje 3 Důležité bezpečnostní informace 3 Vaše Mio ALPHA 4 Začínáme 4 Uživatelský profil 4 Nastavení profilu pomocí

Více

U-BAND 107 Plus HR. Možnost připojení GPS Mobilní aplikace nabízí možnost sledovat sportovní aktivitu / 2 /

U-BAND 107 Plus HR. Možnost připojení GPS Mobilní aplikace nabízí možnost sledovat sportovní aktivitu / 2 / U-BAND Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. U-Band 107 Plus HR je náramek se skvělým designem a snadným ovládáním, který nejen motivuje k pohybu, ale v přehledné aplikaci ukazuje kromě aktivit také

Více

easystore.cz Uživatelská příručka

easystore.cz Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1 Začínáme: Zařízení ihealth Edge nejdříve nabijte pomocí USB kabelu. Ujistěte se, že máte staženou aplikaci ihealth. Seznam podporovaných telefonů naleznete na www.ihealthlabs.com.

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

EKEN. Video Doorbell V7. VIAKOM CZ s.r.o.

EKEN. Video Doorbell V7. VIAKOM CZ s.r.o. EKEN Video Doorbell V7 VIAKOM CZ s.r.o. Str. 01 Základní informace 1. PIR senzor 5. Mikrofon 2. Širokoúhlý objektiv 6. Zvonkové tlačítko 3. Světelný senzor 7. LED indikátor 4. Skryté infračervené světlo

Více

BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BBW200 Aplikace BeeWi SmartPad: Děkujeme vám za zakoupení chytrého senzoru teploty a vlhkosti BBW200 Smart Temperature & Humidity Sensor od BEEWI. Přečtěte si prosím následující

Více

Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA

Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA Děkujeme za zakoupení produktu CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA z řady SECTRON Smart Home. POPIS PRODUKTU OBSAH BALENÍ PRVNÍ SPUŠTĚNÍ KONFIGURACE ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ A DOTAZY 6 TECHNICKÉ

Více

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android)

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) 1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) Zařízení s operačním systémem ios (ipad): 1. Stažení aplikačního softwaru Přes ipad se připojte k itunes Store a spusťte Pafers. Přečtěte si instrukce a stáhněte

Více

Mio LINK Uživatelská příručka

Mio LINK Uživatelská příručka Mio LINK- Uživatelská příručka Mio LINK Uživatelská příručka Mio LINK - uživatelská příručka Obsah! Úvod! 3! Balení obsahuje!... 3! Upozornění:!... 3! Váš Mio LINK! 4! Aktivace Mio LINK!... 4! Jak nosit

Více

SONOFF TH10 / TH Stáhněte aplikaci "ewelink". Vyhledejte "ewelink" v aplikaci APP Store pro verzi ios nebo verzi Google Play pro Android.

SONOFF TH10 / TH Stáhněte aplikaci ewelink. Vyhledejte ewelink v aplikaci APP Store pro verzi ios nebo verzi Google Play pro Android. SONOFF TH10 / TH16 Ahoj, vítám používání TH10 / TH16! Sono TH10 / TH16 dokáže sledovat teplotu a vlhkost v reálném čase pomocí ewelink. Existují dva parametry napájení: 10A nebo 16A. Podporuje přednastavení

Více

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka www.fitnessnaramky.sk 1 www.fitnessnaramky.sk 2 Displej ihealth Edge Zařízení ihealth Edge umí zobrazovat následující informace (na další obrazovku se posuváte poklepáním na displej):

Více

Uživatelský manuál. ifertracker RAIING MEDICAL COMPANY. Obsah. Bezdrátový teploměr WT703

Uživatelský manuál. ifertracker RAIING MEDICAL COMPANY. Obsah. Bezdrátový teploměr WT703 Uživatelský manuál ifertracker Bezdrátový teploměr WT703 RAIING MEDICAL COMPANY Obsah 01 Příslušenství 02 Vložení baterie 03 Stažení aplikace 04 Sestavení spojení 05 Popis nošení 06 Provozní instrukce

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

P ř e d s t a v e n í

P ř e d s t a v e n í P ř e d s t a v e n í Co je Huawei Color Band A1? Barevný a módní chytrý náramek, který má mnoho funkcí, včetně Monitoring aktivit Monitoring spánku UV monitoring Poskytuje přesné údaje o vašich aktivitách

Více

ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku - uživatelská příručka $

ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku - uživatelská příručka $ ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku Uživatelská příručka 1/7 Obsah manuálu Úvod! 3 Obsah balení a popis! 3 Začínáme! 3 Jak nosit snímač! 3 Nabíjení baterie! 4 Stáhněte aplikaci! 4 Vytvořte

Více

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Podporované operační systémy: 10S 7.1 a vyšší Android 4.4 a vyšší Podpora Bluetooth 4.0 Rychlý návod: 1. Stáhněte

Více

RUN PROFILER CYCLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL

RUN PROFILER CYCLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL RUN PROFILER CYCLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 Obsah ZAČÍNÁME...... 3 VAŠE CYKLISTICKÁ KRABIČKA...3 K ČEMU JE TENTO NÁVOD... 3 NASTAVENÍ... 3 NASTAVTE SI SVÉ VLOŽKY...3 NASTAVTE SI VLOŽKY NA SVÉM CHYTRÉM TELEFONU...

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek sami nerozebírejte, neboť může dojít k poškození vnitřních komponent. Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen

Více

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a Chytrý náramek Uživatelský manuál Jak náramek nosit Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Nabíjení náramku Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí

Více

Často kladené dotazy REJSTŘÍK

Často kladené dotazy REJSTŘÍK Často kladené dotazy REJSTŘÍK Rady Všeobecné informace 1. Jaké je postavení S3? 2. Co skener S3 měří? 3. Jaký je rozdíl mezi modelem S2 Everest a S3? 4. Co bude zahrnuto ve skenerové jednotce S3, kterou

Více

Monitor autobaterie 35953

Monitor autobaterie 35953 Monitor autobaterie 35953 Uživatelská příručka Tento výrobek slouží k monitorování stavu autobaterie, startovacího a dobíjecího systému. Po jeho zapojení k autobaterii se k němu můžete připojit s vaším

Více

Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p

Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI Rollei Historyline 98 Používání funkce Wi-FI Používání funkce Wi-Fi Pomocí funkce Wi-Fi můžete ihned přenést fotografie a videa z fotoaparátu do jiných chytrých zařízení (Telefony, tablety s Android či

Více

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Elektronickou žákovskou knížku je možné ovládat, případně dostávat notifikace i na mobilní telefon nebo tablet. Rodiče a žáci tak mají online přístup ke klasifikaci

Více

Teploměr - Bezkontaktní zdravotní infračervený 32 C~43 C s LCD displejem

Teploměr - Bezkontaktní zdravotní infračervený 32 C~43 C s LCD displejem 1507632426 VÝROBNÍ ČÍSLO Teploměr - Bezkontaktní zdravotní infračervený 32 C~43 C s LCD displejem 1. POPIS Bezkontaktní zdravotní infračervený teploměr je speciálně navržen tak, aby přesně změřil lidskou

Více

2. Rozbalení Laser Interceptor Bluetooth modulu (LI BTM)

2. Rozbalení Laser Interceptor Bluetooth modulu (LI BTM) LASER INTERCEPTOR - BLUETOOTH MODUL - LI BTM OBSAH: 1. Laser Interceptor Bluetooth modul - Co dokáže? 2. Rozbalení Laser Interceptor Bluetooth modulu (LI BTM) 2.1 Vlastnosti a požadavky na LI BTM 3. Jak

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29 Mobilní aplikace Instrukce pro uživatele Tento návod vysvětluje, jak si stáhnout tři samostatné aplikace do Vašeho zařízení. Myslete prosím na to, že je nezbytné se do všech aplikací a výzkumu přihlásit

Více

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka Smar-Band 107HR Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. Smart 107HR je náramek zcela nové generace, který nabízí kromě měření denních aktivit také nepřetržité měření tepové frekvence

Více

1.1 BBL125 / 227 / 229 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

1.1 BBL125 / 227 / 229 UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1.1 BBL125 / 227 / 229 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BBL125/227/229 Aplikace BeeWi SmartPad Děkujeme vám za zakoupení žárovky Smart LED Color Bulb od BEEWI. Přečtěte si prosím následující pokyny, kde se dozvíte,

Více

Chytré hodinky Actera

Chytré hodinky Actera Chytré hodinky Actera Popis: 1 Bluetooth 2 Den v týdnu 3 Slabá baterie 4 Počet kroků 5 Spálené kalorie 6 Ušlá vzdálenost 7 Stopky 8 Budík 9 Notifikace (SMS, Skype, ) 10 Vzdálenost 11 Příchozí hovor 12

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

Rychlý start. Než začnete s konfigurací, ujistěte se, že termostat je namontován a napájen a současně máte: Platnou ovou adresu.

Rychlý start. Než začnete s konfigurací, ujistěte se, že termostat je namontován a napájen a současně máte: Platnou  ovou adresu. Rychlý start Chytrý termostat RDS110 cs Vítejte! Tento návod vás provede jednotlivými kroky: o Připojení termostatu k internetu. o Konfigurace termostatu pro váš topný systém. o Registrace termostatu a

Více

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech Nejdříve si přečtěte Před použitím zařízení si přečtěte tuto příručku, dozvíte se zde informace o bezpečném a správném používání zařízení. Obrázky se mohou od vzhledu konkrétního produktu lišit. Obsah

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

Návod pro použitá itagu. itag je druh Bluetooth verze 4.0 z řady produktů s nízkou spotřebou energie, který pracuje s aplikací itracing.

Návod pro použitá itagu. itag je druh Bluetooth verze 4.0 z řady produktů s nízkou spotřebou energie, který pracuje s aplikací itracing. Návod pro použitá itagu O itagu itag je druh Bluetooth verze 4.0 z řady produktů s nízkou spotřebou energie, který pracuje s aplikací itracing. itag je určen k zabezpečení i ke zjednodušení různých úkonů

Více

Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly

Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly Instalace světýlek Vyndejte světýlka z obalu. Ozdobte jimi stromeček ze všech nebo pouze z jedné strany tak, aby byla rovnoměrně rozmístěna. Začínejte vždy

Více

Aplikace insportline incondi

Aplikace insportline incondi Aplikace insportline incondi návod k obsluze Minimální požadavky aplikace Apple ios: verze OS 9.3+, kompatibilní se zařízeními iphone a ipad Android: verze OS 5.0+ (Lollipop), rozlišení minimálně 1280x720

Více

Projektory Acer s technologií 3D. Stručný návod

Projektory Acer s technologií 3D. Stručný návod Projektory Acer s technologií 3D Stručný návod 2014 Všechna práva vyhrazena. Řada projektorů Acer - stručný návod Původní vydání: 10/2014 Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení:

Více

Bezdrátová váha na měření tuku. model CR9901. Návod k použití

Bezdrátová váha na měření tuku. model CR9901. Návod k použití Bezdrátová váha na měření tuku model CR9901 Návod k použití 1 Děkujeme, že jste si vybrali náš výrobek, doporučujeme přečíst si následující instrukce. Funkce 1. Zařízení využívá infračervený princip bezdrátového

Více

Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky)

Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky) SB7J01(1L)/ 6MB4121L-01 Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky) Cz Obsah Úvod...2 Rozhraní...2 Máte problémy s připojením?...2 Více informací k aplikaci SnapBridge...2 Potřebné vybavení...3

Více

ZÁKLADY. Spoušť/ tlačítko výběru Mikrofon Slot mikro SD paměťové karty Kontrolka nabíjení. Rozhraní mikro USB Zapnutí/tlačítko režim Objektiv

ZÁKLADY. Spoušť/ tlačítko výběru Mikrofon Slot mikro SD paměťové karty Kontrolka nabíjení. Rozhraní mikro USB Zapnutí/tlačítko režim Objektiv UŽIVATELSKÝ MANUÁL UPOZORNĚNÍ 1. Svou kameru vždy chraňte před pády, nárazy a dopady. 2. Zajistěte, aby kamera byla umístěna v dostatečné vzdálenost od zdrojů silného magnetického pole jako jsou elektrické

Více

VQDV03. Příručka uživatele

VQDV03. Příručka uživatele VQDV03 Příručka uživatele Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tuto sportovní kameru. Prosím, přečtěte si pečlivě následující provozní instrukce. Nutné pro správné používání a provozování kamery. Doporučujeme

Více

Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti. Rychlý průvodce

Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti. Rychlý průvodce Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti Rychlý průvodce Budoucnost u vás doma začíná právě teď! Jsme rádi, že jste si vybrali aplikaci Home Connect * Gratulujeme k vašemu novému spotřebiči budoucnosti,

Více

SPUŠTĚNÍ APLIKACE VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU

SPUŠTĚNÍ APLIKACE VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU VYTVOŘENÍ KLIENTSKÉHO ÚČTU SPUŠTĚNÍ APLIKACE Pro spuštění aplikace vyberte na domovské obrazovce tabletu ikonu endermoscan. Pozn.: endermoscan lze stáhnout prostřednictvím aplikace MY LPG (záložka moje aplikace ) 1 2 Po spuštění

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 4 6. Tlačítka... 5 7. Nastavení Systému... 5 8. HDMI... 7 9. Instalace, odinstalace

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka. Model: AF62

NÁVOD K OBSLUZE. Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka. Model: AF62 NÁVOD K OBSLUZE Stereo bezrátová Bluetooth sluchátka Model: AF62 Obsah Popis produktu Nabíjení Zapnutí a vypnutí Párování iphone, ipad, a ipod touch Android telefony Počítače a notebooky Párování použitím

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

MISSION CONTROL Specialized Turbo Aplikace

MISSION CONTROL Specialized Turbo Aplikace MISSION CONTROL Specialized Turbo Aplikace PŘEHLED Jedinečná aplikace Specialized Mission Control App vám umožní na kolech Turbo a Turbo Levo plánovat a sledovat Vaše jízdy, ovládat dojezd, nastavovat

Více

Rollei AC 350.

Rollei AC 350. Před tím, než začnete používat Rollei Actioncam 350, přečtěte si prosím pečlivě zásady bezpečného používání. - Nepokoušejte se tělo kamery rozebírat nebo ho jakkoliv upravovat. Pokud bude kamera rozebírána,

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručná příručka Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste se seznámili se zařízením

Více

Otáčkoměr MS6208B R298B

Otáčkoměr MS6208B R298B Otáčkoměr MS6208B R298B Návod k použití 1 MS6208B je bezkontaktní otáčkoměr se stabilním provedením, vysokou spolehlivostí a vysokou bezpečností. Jádrem přístroje je vysokorychlostní integrovaný obvod.

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU. Radon skener 3000

NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU. Radon skener 3000 NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU Radon skener 3000 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení digitálního skeneru výskytu radonu. Věříme, že Vám přístroj bude spolehlivě sloužit k Vaší

Více

easystore.cz Rychlý start

easystore.cz Rychlý start Rychlý start 1 Gratulujeme k nákupu Vašich nových chytrých hodinek Martian Notifier. Naším cílem bylo vyvinout produkt, který je jednoduché používat ve spojení s Vaším smartphonem. Začínáme Ujistěte se,

Více

Provozní pokyny Průvodce Mopria

Provozní pokyny Průvodce Mopria Provozní pokyny Průvodce Mopria Pro bezpečné a správné použití si před použitím tohoto zařízení přečtěte "Bezpečnostní informace". OBSAH Úvod... 2 Význam symbolů... 2 Vyloučení odpovědnosti... 2 Přípravy...

Více

Infračervený teploměr 759-016

Infračervený teploměr 759-016 Vlastnosti: 759-016 - Přesné bezdotykové měření - Vestavěné laserové ukazovátko - Volitelný údaj ve stupních Celsia nebo Fahrenheita - Údaj maximální a minimální naměřené teploty - Zajištění spouště -

Více

INSTRUKCJA OBSŁUGI. MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962

INSTRUKCJA OBSŁUGI. MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962 MINI Kamera IP Wi-Fi 720p vnit řní H-962 1 78-706# Instrukce pro rychlou instalaci 1. Začínáme Úvod 2 Spuštění kamery Připojte videokameru k dodanému adaptéru. Blikající modrá LED znamená spuštění webové

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze

GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Specifikace Sledovací zařízení PROFI disponuje umožňuje online sledování pohybu vozu, i jeho historii až 3 měsíce

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

OptiFit manuál (verze 3.2015_SIM)

OptiFit manuál (verze 3.2015_SIM) OptiFit manuál (verze 3.2015_SIM) (Pro tuto verzi manuálu se pod termínem Interaktivní online program rozumí verze umístěna na http://smn.onlinehubnuti.cz/) OptiFit základní informace Monitor pohybu a

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Mefit-229 ID: Komponenty. Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku.

Mefit-229 ID: Komponenty. Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku. Mefit-229 ID: 28273 Komponenty Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku. 2. Vložte USB konektor do portu USB v počítači nebo powerbanky. Při nabijení zařízení

Více

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Elektronickou žákovskou knížku je možné ovládat, případně dostávat notifikace i na mobilní telefon nebo tablet. Rodiče a žáci tak mají online přístup ke klasifikaci

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace

GPS Loc. Uživatelský manuál. mobilní aplikace. pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace GPS Loc mobilní aplikace Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc pomocí mobilní aplikace Mobilní aplikace GPS Loc je určena na sledování aktuální polohy vozidla nebo sledovaného objektu,

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

KW10 chytré hodinky. Poznámky:

KW10 chytré hodinky. Poznámky: KW10 chytré hodinky Poznámky: 1. Společnost si vyhrazuje právo změnit obsah této příručky bez dalšího upozornění. Je normální, že některé funkce se mohou u některých verzí softwaru lišit. 2. Před použitím

Více

ISAW EDGE. Návod pro uživatele. Čeština

ISAW EDGE. Návod pro uživatele. Čeština Návod pro uživatele Čeština ISAW EDGE Obsah: 1 Popis kamery 1 2 Popis LCD displeje 1 3 Zapnutí kamery 2 4 Režim nahrávání videa 2 5 Režim focení 2 6 Režim přehrávání 2 7 Uživatelské nastavení 3 8 Dobíjení

Více

Bezpečnostní informace pro zákazníka solária :

Bezpečnostní informace pro zákazníka solária : Provozní řád - solárium Provozovna : Bodypoint, Mirotická 929/12, Praha 4 Provozovatel: Jana Hejtmánková, Mirotická 17,Praha 4 IČO : 169 12 748 Tel.: 602 249 285 Instalovaný typ solárií: LUXURA V 5 ZÁSADY

Více

Zahradní solární fontána

Zahradní solární fontána 10031000 Zahradní solární fontána Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání

Více

FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST

FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST Obsah 1. Instalace z obchodu Google Play Store nebo Apple App Store...3 2. Nastavení a připojení...4 1.1. Založení uživatelského účtu..4 1.2. Přihlášení pomocí uživatelského

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1526364818 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu.

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

Solární fontána

Solární fontána 10032286 Solární fontána Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání způsobené

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

XENGO. nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY

XENGO. nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY XENGO nová definice mobility ČASTÉ DOTAZY Obsah Instalace...3 1. Které smartphony/tablety jsou podporovány terminálem XENGO?...3 2. Stažení aplikace XENGO nefunguje...3 3. Jak nainstalovat novou verzi

Více

USER MANUAL UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Brugervejledning Manual Bruksanvisning Käyttöohje Gebruiksaanwijzing

USER MANUAL UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Brugervejledning Manual Bruksanvisning Käyttöohje Gebruiksaanwijzing USER MANUAL UŽIVATELSKÝ MANUÁL Brugervejledning Manual Bruksanvisning Käyttöohje Gebruiksaanwijzing QUICKSTART RYCHLÝ START www.tractive.com/activate 2h ABCDEFGH TRACKER ID ABCDEFGH Download Stáhněte si

Více

2 PÁROVÁNÍ. Při prvním použití ZeCircle, Vás nastavovací zpráva vyzve k nastavení ZeCircle pomocí mobilního zařízení nebo počítače.

2 PÁROVÁNÍ. Při prvním použití ZeCircle, Vás nastavovací zpráva vyzve k nastavení ZeCircle pomocí mobilního zařízení nebo počítače. Přehled Chcete-li komunikovat s ZeCircle dotykovým displejem, klepněte na dotykovou plochu následující části displeje. ZeCircle dotykový displej pouze reaguje na gesto klepnutí v této konkrétní dotykové

Více

Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA

Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA Pro automatizovaný přenos dat z Xiaomi MiBand 2 krokoměru do mobilní aplikace Diani PA je třeba nejprve nainstalovat tuto aplikaci na Váš chytrý telefon

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více

Průvodce instalací aplikace CONTOUR DIABETES

Průvodce instalací aplikace CONTOUR DIABETES Průvodce instalací aplikace CONTOUR DIABETES 12:24 :24 My Readings dings WED THU F FRI RI Today, Friday, Oct 21 5.2 mmol L 12:23 My Week (Past 7 days) 1 10 My Averages 7 Průvodce instalací aplikace CONTOUR

Více

Bezkontaktní čelní infračervený teploměr Návod k obsluze

Bezkontaktní čelní infračervený teploměr Návod k obsluze Bezkontaktní čelní infračervený teploměr Návod k obsluze Dříve než začnete přístroj používat, přečtěte si tento návod, který obsahuje důležité bezpečnostní informace. 1 Obsah 1) Obecné informace... 3 2)

Více

Smart Access Pracovní postup

Smart Access Pracovní postup Smart Access Pracovní postup A. Předpoklady... 2 1. Kompatibilita smartphonu... 2 2. Výběr kabelu... 2 a. Zařízení Apple (iphone 4/4s)... 2 b. Zařízení Apple (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Zařízení s Androidem

Více

Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: stáhnutí aplikace Connected

Více

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1 Faktury Verze 2. Faktury Ve snaze inovovat a zlepšovat zkušenosti našich zákazníků společnost CEMEX vytvořila integrované digitální řešení, které vám umožní správu vaší obchodní činnosti v reálném čase.

Více

R224B Teploměr bezdotykový tělní UV Návod k obsluze

R224B Teploměr bezdotykový tělní UV Návod k obsluze R224B Teploměr bezdotykový tělní UV-8808 Návod k obsluze 8. Konfigurace 1. Infračervený snímač 2. LCD displej 3. Tlačítko režimu 4. Tlačítko dolů 5. Tlačítko Nahoru 6. Tlačítko nastavení 7. Tlačítko ON

Více

CZ Návod Fitness náramek xtop 2019

CZ Návod Fitness náramek xtop 2019 CZ Návod Fitness náramek xtop 2019 1. Nabíjení Nabíjejte po dobu 1-2 hodin, pro nabíjení je třeba sejmout jednu část gumového náramku kde je na zadní straně uvedeno USB a zastrčte do libovolného USB portu

Více

5. Pro zabránění případných chyb na kartě, paměťovou kartu nevystavujte silnému magnetickému poli.

5. Pro zabránění případných chyb na kartě, paměťovou kartu nevystavujte silnému magnetickému poli. Upozornění 1. Svou kameru vždy chraňte před pády, nárazy a dopady. 2. Zajistěte, aby kamera byla umístěna v dostatečné vzdálenost od zdrojů silného magnetického pole jako jsou elektrické stroje, aby bylo

Více

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více

Elcometer 311 Digitální tloušťkoměr pro automobilový průmysl

Elcometer 311 Digitální tloušťkoměr pro automobilový průmysl Elcometer 311 Digitální tloušťkoměr pro automobilový průmysl Digitální tloušťkoměr pro automobilový průmysl Elcometer 311 Elcometer 311 je v současnosti nejrychlejším tloušťkoměrem určeným pro automobilový

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS10XXT

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS10XXT Instalační příručka pro NAS servery řady AS10XXT Obsah Obsah balení... 3 Instalace hardwaru... 4 Instalace pevných disků... 4 Napájení, připojení a první zapnutí... 7 Instalace softwaru... 8 CD Instalace...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA AccuBANKER AB-230 PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK Dovozce: CONSYGEN CZ s.r.o. Opletalova 37, 110 00, Praha 1 Tel:224 212 073, Tel/Fax: 224 241 025, Email: consygen@consygen.cz www.consygen.cz

Více