Geometricks 10 in 1 HP4698

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Geometricks 10 in 1 HP4698"

Transkript

1 Geometricks 10 in 1 HP4698

2 3

3 ENGLISH 6 POLSKI 14 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 40 MAGYAR 48 SLOVENSKY 56 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 72 EESTI 79 LATVISKI 87 LIETUVIŠKAI 95 SLOVENŠČINA 103 БЪЛГАРСКИ 111 SRPSKI 121 HP4698

4 40 ČESKY Úvod S novým modelem Salon Geometricks 10 v 1 si můžete vytvořit jedinečný vzhled pro každou příležitost. 10 v 1 znamená neomezenou kreativitu a všestrannost ve vlasovém stylingu. Více informací o tomto výrobku a dalších produktech Philips naleznete na webových stránkách Všeobecný popis A Kartáč B Malý kadeřící nástavec C Šroubovice D Velký kadeřící nástavec E Nástavec "cik-cak" F Trojúhelníkovitý nástavec G Nástavec pro krepování/žehlení H Desky pro krepování/žehlení I Rukojeť J Úschovné pouzdro K Vlasové spony Důležité Dříve než přístroj použijete, přečtěte pozorně následující instrukce a uschovejte je pro případné pozdější nahlédnutí. Než přístroj připojíte do sítě, přesvědčte se, že napětí, uvedené na přístroji, odpovídá napětí ve vaší světelné síti. Pravidelně kontrolujte síťový přívod. Pokud by byla vadná síťová zástrčka nebo síťový kabel, přístroj nepoužívejte. Při poškození síťového přívodu by měla jeho výměnu provádět pouze servisní střediska Philips nebo servisní pracovníci s potřebnou kvalifikací. Předejdete tak možnému nebezpečí. Dbejte na to, aby přístroj nepřišel do styku s vodou! Proto jej nepoužívejte v blízkosti nebo nad umyvadly, případně v blízkosti bazénu, naplněnému vodou. Pokud ho používáte v koupelně, ihned po použití ho odpojte, aby vzhledem k blízkosti vody nedošlo k nebezpečné situaci.

5 ČESKY 41 Pro dodatečnou ochranu proti úrazu elektrickým proudem doporučujeme ochranný obvod RCD (Residual Current Device), který zajistí odpojení fázového vodiče v okamžiku, kdy by se uživatel dotkl současně tohoto vodiče a uzemněného předmětu (například vodovodního kohoutku).tato ochrana však není v ČR povinná a bližší informace může podat pouze specializovaný elektroinstalační podnik. Nezapojujte rukojeť do elektrické zásuvky, pokud jste ještě nepřipojili žádný nástavec. Před zapojením do elektrické zásuvky se přesvědčte, je-li nástavec řádně upevněn k rukojeti. Nástavce udržujte čisté a chraňte je před prachem, nečistotami, stylingovým sprejem a gelem. Přístroj nikdy nepoužívejte v kombinaci se stylingovou pěnou, stylinogvým sprejem, apod. Nástavce mají keramický povrch.tento povrch se může po určitém čase opotřebovat. Pokud k tomu dojde, nemá to na funkci přístroje žádný negativní vliv. Části nástavců s keramickým povrchem jsou během provozu zahřáté. Snažte se zabránit jejich kontaktu s pokožkou. Chraňte napájecí kabel před stykem s jakýmikoliv horkými částmi. Jakékoli jiné opravy nebo prohlídky přístroje svěřte též autorizovanému servisu firmy Philips. Opravy, realizované nekvalifikovanými osobami, mohou být pro uživatele i velmi nebezpečné. Zajistěte, aby byl přístroj mimo dosah dětí. Přístroj můžete používat na suché nebo na vlhké vlasy. Po použití přístroj vždy odpojte ze zásuvky. Než přístroj uložíte, vyčkejte až zcela vychladne. Neovíjejte přístroj přívodním kabelem. Příprava k použití Než začnete s úpravou účesu, pročešte nebo prokartáčujte vlasy aby nebyly zacuchané. Připevnění nástavců 1 Připevněte jeden z nástavců k rukojeti. Dbejte na to, aby podstavec směřoval dolů (obr. 1).

6 42 ČESKY 2 Zajišťovací kroužek na rukojeti otočte doprava, tak aby byla šipka na zajišťovacím kroužku v jedné lince se šipkou na rukojeti. Nástavec je tím bezpečně upevněn k rukojeti (obr. 2). Shodným způsobem připevňujte i ostatní nástavce. Pro jejich odejmutí otočte zajišťovacím kroužkem směrem doleva a nástavec vysuňte z rukojeti. Pokud během stylingu nebo po skončení stylingu sejmete nástavec, odpojte přístroj ze sítě. Nedotýkejte se kovových a keramických částí nástavce, neboť jsou horké. Používání přístroje S přístrojem Salon Geometricks 10 v 1 můžete vytvářet pevné a velké kadeře, vlny, prstence, krepované styly, "cik-cak" kadeře, trojúhelníkové kadeře a hladké účesy. 1 Když jste k rukojeti přístroje připevnili nástavec, položte přístroj na jeho podstavec a zasuňte síťovou zástrčku do zásuvky. Rozsvítí se kontrolka a přístroj se začne ohřívat (obr. 3). 2 Začněte s prací, jakmile bod indikátoru připravenosti změní barvu (obr. 4). 3 Pokud jste použili jeden z kadeřících nástavců nebo kartáč, vždy se přesvědčte, že bude pramen vlasů navíjen v požadovaném směru. 4 Doba, po kterou podržíte přístroj ve vlasech, bude záviset na tloušťce vašich vlasů. Pokud jsou vaše vlasy jemné, postačí pro dobrý výsledek doba asi 5 sekund. Pokud jsou vaše vlasy hrubší, můžete tuto dobu prodloužit, nejvýše ale na 10 sekund. Velké nebo pevné vlny 1 Připevněte k rukojeti velký nebo malý kadeřící nástavec. Dbejte na to, aby podstavec směřoval směrem dolů.

7 ČESKY 43 2 Uchopte pramen vlasů, otevřte příchytku a umístěte pramen vlasů mezi válec kulmy a příchytku (obr. 5). 3 Uvolněte páčku a válec posuňte směrem ke konci vlasů. Pak vlasy natočte na válec. Dbejte na to, aby byl pramen vlasů navíjen v požadovaném směru. 4 Asi po 5 až 10 sekundách otevřte příchytku a vyjměte válec z vlasů. Před úpravou vlasů do finálního stylu pročesáním, prokartáčováním nebo úpravou prsty, je nechte zcela vychladnout. Pak můžete účes pročísnout prsty, abyste mu dodali větší objem. Vlny Abyste předešli zacuchání účesu do kartáče, postupujte následujícím způsobem: - Dbejte na to, aby v každém pramenu nebylo příliš mnoho vlasů. - Pramen vlasů navíjejte nejvýše dvěma otáčkami kartáče. - Když vytáčíte pramen vlasů, dbejte na to aby kartáč nepoškodil níže ležící vlasy. 1 Připevněte malý kadeřící nástavec k rukojeti a na nástavec nasuňte kartáč. 2 Uchopte pramen vlasů a naviňte ho okolo kartáče (obr. 6). 3 Po 5 až 10 sekundách vyjměte kartáč z vlasů. Před úpravou vlasů do finálního stylu pročesáním, prokartáčováním nebo úpravou prsty, nechejte vlny zcela vychladnout. Prstence 1 Připevněte velký kadeřící nástavec k rukojeti a na nástavec nasuňte šroubovici. 2 Uchopte pramen vlasů, otevřte příchytku a umístěte pramen vlasů mezi válec kulmy a příchytku (obr. 7).

8 44 ČESKY 3 Uvolněte páčku a posuňte válec směrem ke konci pramene vlasů. Pak naviňte pramen vlasů na válec podle šroubovice. Dbejte na to, aby byl pramen navinut ve správném směru. 4 Asi po 5 až 10 sekundách uvolněte páčku a vyjměte válec z vlasů. Před úpravou vlasů do finálního stylu pročesáním, prokartáčováním nebo úpravou prsty, nechte prstence zcela vychladnout. Trojúhelníkovité kadeře 1 Připevněte trojúhelníkovitý nástavec k rukojeti. Dbejte na to, aby podstavec směřoval směrem dolů. 2 Uchopte pramen vlasů, otevřte příchytku a umístěte pramen vlasů mezi válec kulmy a příchytku (obr. 8). 3 Uvolněte páčku a válec posuňte směrem ke konci vlasů. Pak vlasy natočte na válec. Dbejte na to, aby byl pramen vlasů navíjen v požadovaném směru. 4 Asi po 5 až 10 sekundách otevřte příchytku a vyjměte válec z vlasů. Před úpravou vlasů do finálního stylu pročesáním, prokartáčováním nebo úpravou prsty, je nechte zcela vychladnout. Kadeře ve stylu cik-cak 1 Připevněte nástavec "cik-cak" k rukojeti. Dbejte na to, aby podstavec směřoval směrem dolů. 2 Uchopte pramen vlasů, otevřte příchytku a umístěte pramen vlasů mezi válec kulmy a příchytku (obr. 9). Dbejte na to, aby byl pramen vlasů navíjen v požadovaném směru. 3 Asi po 5 až 10 sekundách otevřte příchytku a vyjměte válec z vlasů. Před úpravou kadeří "cik-cak" do finálního stylu pročesáním, prokartáčováním nebo úpravou prsty, je nechte zcela vychladnout.

9 ČESKY 45 Krepování 1 Připevněte krepovací/narovnávací nástavec s krepovacími deskami k rukojeti (obr. 10). 2 Vezměte pramen vlasů (o šířce 5 až 6 cm), otevřte nástavec stisknutím páčky a pramen vlasů umístěte mezi desky krepovacího/narovnávacího nástavce. Krepovat začněte od kořínků (obr. 11). 3 Desky ponechte stisknuté asi 5 až 10 sekud. 4 Stisknutím páčky nástavec otevřte a mezi desky umístěte nižší sekci téhož pramene vlasů.tento postup opakujte až dojdete ke konci pramene vlasů. 5 Nechte vlasy vychladnout. Nakrepované vlasy nekartáčujte ani nečešte, protože byste výsledek poničili. Vlny, kadeře a krepy zmizí, jestiže vlasy navlhnou (například když je umyjete).vlasy můžete též vyrovnat použitím narovnávacích desek. Hladký vzhled 1 Otevřte krepovací/narovnávací nástavec.vyjměte desky (jednu po druhé) tak, že je uchopíte za jejich chladné výstupky a vysunete je z nástavce (obr. 12). 2 Desky obraťte a vložte je zpět do nástavce (obr. 13). Dbejte přitom na to, aby hrany desek zapadly přesně do drážek. 3 Tím jste krepovací nástavec změnili na narovnávací nástavec. Nástavec připevněte k rukojeti a dále postupujte zcela shodně jako s připevněným krepovacím nástavcem. Můžete též vlasy narovnávat tak, že narovnávací nástavec posouváte zvolna dolů ke konci pramenu vlasů.

10 46 ČESKY 4 Před česáním nebo kartáčováním vlasů je nechte zcela vychladout. Čištění Před čistěním vždy přístroj odpojte od sítě. Nikdy přístroj neoplachujte vodou. Přístroj uložte na jeho podstavec a na bezpečném místě ho nechte vychladnout. Přístroj a jeho příslušenství čistěte malým kartáčkem nebo suchým hadříkem. Uchovávání přístroje Před uložením vždy přístroj odpojte od sítě. Přístroj uložte na jeho podstavec a na bezpečném místě ho nechte vychladnout. Neovíjejte přístroj přívodním kabelem. Záruka & servis Pokud byste potřebovali další informace nebo měli jakýkoli problém, navštivte internetovou stránku nebo kontaktujte Informační středisko firmy Philips.Všechna spojení na Informační středisko firmy Philips najdete na letáčku s celosvětovou zárukou. Pokud by ve vaší oblasti nebylo Informační středisko k dispozici, můžete kontaktovat Service Department of Philips Domestic Appliances and Personal Care BV. Řešení problémů Pokud by se s přístrojem vyskytl problém, který byste podle následujících pokynů nedovedli vyřešit, kontaktujte servis firmy Philips nebo Philips Customer Care Centre ve vaší oblasti.

11 ČESKY 47 Problém Přístroj vůbec nepracuje. Výsledky práce nejsou takové, jaké jste očekávali. Řešení Pravděpodobně je závada v zásuvce, do níž byl přístroj připojen. Zkontrolujte zda je zásuvka, do níž byl přístroj připojen, v pořádku. Nejlépe připojením jiného spotřebiče. Přístroj se mohl přehřát a jeho automatika ho odpojila. Odpojte přístroj od sítě a nechte ho několik minut vychladnout. Zkontrolujte, zda údaj napájecího napětí na přístroji je shodný s napětím ve vaší světelné síti. Pravděpodobně je vadný síťový přívod přístroje. Síťový přívod musí být vyměněn v servisu firmy Philips nebo v autorizované opravně, případně shodně kvalifikovanou osobou, aby později nevznikla nebezpečná situace. Pravděpodobně jste nenechali přístroj dostatečně ohřát. Nechte přístroj ohřívat tak dlouho, dokud červený bod nezmění svou barvu. Pravděpodobně jste na válec přístroje navinuĺi příliš mnoho vlasů nebo jste umístili příliš mnoho vlasů mezi jeho desky. Pokud použijete kadeřící nástavce nebo násuvný kartáč, nesmí být pramen vlasů příliš tlustý. Použijete-li tenčí pramen vlasů, budou kadeře pevnější. Při použití krepovacího/žehlicího nástavce by pramen vlasů neměl být širší než 5 až 6 cm aby byl zajištěn dobrý výsledek. Pravděpodobně jste neponechali nástavec ve vlasech dostatečně dlouho. Ponechte nástavec ve vlasech 5 až 10 sekund, v závislosti na tloušťce vašich vlasů.

12

13 u

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696 Příručka pro uživatele o n a m b l k c j d e i f g h p q r 3 4 16mm 22mm 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. 7 Čeština Gratulujeme

Více

Hair Styler. Register your product and get support at HP4698/22. Příručka pro uživatele

Hair Styler. Register your product and get support at  HP4698/22. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4698/22 CS Příručka pro uživatele e f h g i j d c o p n m l b q k a r s t v u Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8602. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8602. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8602 CS Příručka pro uživatele HP8602 a b c d e f g h i 10 sec. Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme vás mezi uživateli

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698 Příručka pro uživatele o n m a b p q l k c d r j i e Salon s f g h t u 24 v 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7 Čeština Gratulujeme k nákupu

Více

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281 3 ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 34 MAGYAR 44 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 74 SLOVENŠČINA 83 HQ C281 34 ČESKY Důležité Dříve než přístroj připojíte k síti přesvědčte se, že napětí, uvedené

Více

HD7546, HD7544 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50

HD7546, HD7544 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50 HD7546, HD7544 3 1 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50 SLOVENŠČINA 54 БЪЛГАРСКИ 58 SRPSKI 62 HD7546, HD7544

Více

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. CS Příručka pro uživatele

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Příručka pro uživatele a b Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat

Více

Register your product and get support at HP8116. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at   HP8116. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8116 CS Příručka pro uživatele a b Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat

Více

Register your product and get support at HP8605. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at  HP8605. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 CS Příručka pro uživatele HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme vás mezi uživateli

Více

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996. CS Příručka pro uživatele

Hairdryer.   Register your product and get support at HP4996. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996 CS Příručka pro uživatele c b a d e f g h Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8350. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8350. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8350 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

Straightener. Register your product and get support at HP4686/22. Příručka pro uživatele

Straightener.   Register your product and get support at HP4686/22. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4686/22 CS Příručka pro uživatele d e f c b a Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. CS Příručka pro uživatele

Curler.   Register your product and get support at HP4684 HP4683. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 CS Příručka pro uživatele a b c d e i h g f Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

QC5090, QC5070 ENGLISH 6 POLSKI 13 ROMÂNĂ 20 РУССКИЙ 26 ČESKY 34 MAGYAR 40 SLOVENSKY 46 УКРАЇНСЬКІЙ 52 HRVATSKI 59 EESTI 65 LATVISKI 71 LIETUVIŠKAI 77

QC5090, QC5070 ENGLISH 6 POLSKI 13 ROMÂNĂ 20 РУССКИЙ 26 ČESKY 34 MAGYAR 40 SLOVENSKY 46 УКРАЇНСЬКІЙ 52 HRVATSKI 59 EESTI 65 LATVISKI 71 LIETUVIŠKAI 77 2 3 ENGLISH 6 POLSKI 13 ROMÂNĂ 20 РУССКИЙ 26 ČESKY 34 MAGYAR 40 SLOVENSKY 46 УКРАЇНСЬКІЙ 52 HRVATSKI 59 EESTI 65 LATVISKI 71 LIETUVIŠKAI 77 SLOVENŠČINA 83 БЪЛГАРСКИ 89 QC5090, QC5070 SRPSKI 96 34 ČESKY

Více

Straightener HP4661. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. CS Příručka pro uživatele

Straightener HP4661. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4661 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 36 MAGYAR 46 SLOVENSKY 56 УКРАЇНСЬКА 66 HRVATSKI 77 SLOVENŠČINA 87 HQC482, HQC440

ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 36 MAGYAR 46 SLOVENSKY 56 УКРАЇНСЬКА 66 HRVATSKI 77 SLOVENŠČINA 87 HQC482, HQC440 3 ENGLISH 4 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 24 ČESKY 36 MAGYAR 46 SLOVENSKY 56 УКРАЇНСЬКА 66 HRVATSKI 77 SLOVENŠČINA 87 HQC482, HQC440 36 ČESKY Úvod Vážený zákazníku, zvolil jste správně! Váš nový přístroj Philips pro

Více

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 CS Příručka pro uživatele a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Čeština Gratulujeme

Více

HQ7415MONO ENGLISH 4 POLSKI 11 ROMÂNĂ 19 РУССКИЙ 27 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 51 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 81 LIETUVIŠKAI 88

HQ7415MONO ENGLISH 4 POLSKI 11 ROMÂNĂ 19 РУССКИЙ 27 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 51 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 81 LIETUVIŠKAI 88 3 ENGLISH 4 POLSKI ROMÂNĂ 9 РУССКИЙ 7 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 5 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 8 LIETUVIŠKAI 88 SLOVENŠČINA 95 HQ745MONO 36 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at Příručka pro uživatele

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at  Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8270 CS Příručka pro uživatele a 9 b c d e f g h Čeština 1 Důležité informace Před použitím tohoto přístroje si pečlivě přečtěte

Více

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8360/00. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8360/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

Hairdryer. Register your product and get support at HP4997/22. Příručka pro uživatele

Hairdryer. Register your product and get support at   HP4997/22. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/22 CS Příručka pro uživatele d e c b f a i g h Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP4829/00. Příručka pro uživatele

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP4829/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4829/00 CS Příručka pro uživatele c d b e g a f Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111 3 ENGLISH 4 POLSKI 3 ROMÂNĂ 3 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 7 HRVATSKI 83 EESTI 9 LATVISKI 0 LIETUVIŠKAI SLOVENŠČINA 0 HQ6849 44 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

Hairdryer. Register your product and get support at HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Příručka pro uživatele

Hairdryer. Register your product and get support at   HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8203 HP8202 HP8201 HP8200 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8230 HP8232 HP8233 CS Příručka pro uživatele HP8230 H a (14mm) (11mm) g f e d c b ( g ) HP8230 ( f ) HP8232 HP8233 a (14mm) ( c ) (11mm)

Více

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Příručka pro uživatele

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 CS Příručka pro uživatele 7k j 7l i a h b c d e f g Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás

Více

Register your product and get support at Hairdryer HP8260. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at  Hairdryer HP8260. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 CS Příručka pro uživatele Čeština 1 Úvod Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Příručka pro uživatele

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 CS Příručka pro uživatele j k Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Straightener. Register your product and get support at HP4666/22. Příručka pro uživatele

Straightener.   Register your product and get support at HP4666/22. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4666/22 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Straightener HP8333. Register your product and get support at CS Příručka pro uživatele

Straightener HP8333. Register your product and get support at  CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8333 CS Příručka pro uživatele e f d c b a Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Straightener. Register your product and get support at. CS Příručka pro uživatele

Straightener.   Register your product and get support at. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener Příručka pro uživatele 1 2 Čeština Gratulujeme vám k nákupu a vítáme vás u společnosti Philips! Chcete-li využívat všech výhod

Více

Straightener. Register your product and get support at HP8342/00. Příručka pro uživatele

Straightener.  Register your product and get support at HP8342/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8342/00 CS Příručka pro uživatele a b c k d e f g h i j Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků

Více

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat

Více

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at CS Příručka pro uživatele

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at   CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8180 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Straightener HP4668/00. Register your product and get support at. Příručka pro uživatele

Straightener HP4668/00.  Register your product and get support at. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/00 CS Příručka pro uživatele abc h g f e d i j Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170

ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170 ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170 18 ČESKY Důležité Následující návod pečlivě přečtěte a uschovejte jej pro případná pozdější nahlédnutí.

Více

Satinelle super sensitive HP6445/00

Satinelle super sensitive HP6445/00 Satinelle super sensitive HP6445/00 3 1 A B C D E K F J G H I 5 ENGLISH 6 POLSKI 14 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 39 MAGYAR 47 SLOVENSKY 55 УКРАЇНСЬКА 63 HRVATSKI 72 EESTI 80 LATVISKI 88 LIETUVIŠKAI 96 SLOVENŠČINA

Více

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280 ČESKY A B C D E F G H I 1 2 3 3 ČESKY 37-40 4 BEZPEČNOST Před prvním použitím tohoto přístroje si pozorně přečtěte tento návod k použití! Dodržujte

Více

FC9179-FC9160. Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004 For Evaluation Only.

FC9179-FC9160. Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004 For Evaluation Only. FC9179FC9160 1 1 2 3 4 5 6 8 9 10 7 11 12 13 18 14 17 15 19 24 22 16 21 23 25 20 30 26 27 28 31 32 33 29 0 všeobecný popis (obr. 1) 1 Tlačítko navíjení kabelu 2 Knoflík pro ovládání sacího výkonu (v případě

Více

HQ8870 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120

HQ8870 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120 3 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120 SLOVENŠČINA 130 HQ8870 48 ČESKY Důležité Před použitím přístroje

Více

grooming set www.philips.com

grooming set www.philips.com Personal grooming set Set de soins de toilette personnel u www.philips.com 403 000 58 ČESKY Všeobecný popis A Hřeben D Contour Tracking B Trojrozměrné ocelové nože Rounded Chromium C Volič délky střihu

Více

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

УКРАЇНСЬКА 106 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193

УКРАЇНСЬКА 106 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193 ENGLISH 4 POLSKI 19 ROMÂNĂ 33 РУССКИЙ 47 ČESKY 63 MAGYAR 77 SLOVENSKY 92 УКРАЇНСЬКА 106 HRVATSKI 121 EESTI 135 LATVISKI 149 LIETUVIŠKAI 164 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193 SRPSKI 209 HQ9160 ČESKY 63 Důležité

Více

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě!

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě! Návod k používání Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623 Děkujeme Vám, že jste si vybrali tuto vysoce kvalitní elektrickou konvici. Jedná se o kvalitní výrobek splňující požadavky uznávaných

Více

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M

PARNÍ ČISTIČ CSC5714M PARNÍ ČISTIČ CSC5714M BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Než začnete využívat váš parní čistič, měli byste vždy dodržovat základní bezpečnostní opatření, včetně následujících. 1. Přečtěte si tuto uživatelskou příručku

Více

NÁVOD POUŽITÍ SVÁŘEČKY PLASTOVÝCH TRUBEK

NÁVOD POUŽITÍ SVÁŘEČKY PLASTOVÝCH TRUBEK NÁVOD POUŽITÍ SVÁŘEČKY PLASTOVÝCH TRUBEK NÁVOD POUŽITÍ SVÁŘEČKY PLASTOVÝCH TRUBEK 1850W trnová Obsah: 1. Bezpečnostní pokyny a výstrahy 2. Součástí přístroje 3. Použití ke stanovenému účelu 4. Obecné bezpečnostní

Více

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu.

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. Vysavač SC7060 Návod k obsluze Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. 1 1. Sestavení součástí vysavače 3 Příslušenství se může

Více

Register your product and get support at HP8618. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at  HP8618. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8618 CS Příručka pro uživatele HP8618 a b l k j c d i e f g h 2-4CM 5/8/10 sec. C C Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme

Více

Návod k použití. Model F03MK

Návod k použití. Model F03MK Návod k použití Model F03MK Bezpečnostní pokyny Čtěte POZORNĚ následující pokyny! Vyhnete se tak nebezpečí úrazy a poškození výrobku. Tento napěňovač mléka je určený na použití v domácím prostředí, například:

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač.

BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ. Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití. rukojeť (1) držák kabelu. teleskopická trubka. zástrčka vypínač. BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ Vysavač s principem vzdušného víru Návod k použití Charakteristika: - jednoduše ovladatelný, přenosný vysavač - bezsáčkový mechanismus - průhledný zásobník na nečistoty, snadno vyprázdnitelný

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8195/00. Příručka pro uživatele

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8195/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8195/00 CS Příručka pro uživatele a h b c g f d e Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Příručka pro uživatele

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Straightener. www.philips.com/welcome HP8309/00 HP8310/00. Register your product and get support at. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome HP8309/00 HP8310/00. Register your product and get support at. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8309/00 HP8310/00 CS Příručka pro uživatele d e c b a Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8297. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8297. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8297 CS Příručka pro uživatele a b cd e g f h i Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i TEIN Nl31S \f l)i KLAR KLARSTEIN Nl31S \fl)i KLARSTEIN Kuchyňský robot 10006254 10006255

Více

HP6459, HP6457, HP6455, HP6453

HP6459, HP6457, HP6455, HP6453 5 ENGLISH 6 POLSKI 18 ROMÂNĂ 30 РУССКИЙ 42 ČESKY 56 MAGYAR 67 SLOVENSKY 79 УКРАЇНСЬКА 91 HP6459, HP6457, HP6455, HP6453 HRVATSKI 104 EESTI 115 LATVISKI 126 LIETUVIŠKAI 138 SLOVENŠČINA 149 БЪЛГАРСКИ 160

Více

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

TEPLOVZDUŠNÉ VENTILÁTORY

TEPLOVZDUŠNÉ VENTILÁTORY TEPLOVZDUŠNÉ VENTILÁTORY Typy B 298 a B 299 Návod k použití platný od 1. 5. 2004 Právě jste si zakoupili jeden z nejlepších teplovzdušných ventilátorů na dnešním trhu (dále jen topidlo). Toto topidlo bylo

Více

HTE 50. Multifunkční kulma Návod k použití... 2-13

HTE 50. Multifunkční kulma Návod k použití... 2-13 HTE 50 z Multifunkční kulma Návod k použití... 2-13 z Česky Obsah Obsah balení 1 Pro seznámení... 2 Multifunkční kulma 2 Vysvětlení symbolů... 2 Žehlička na vlasy 3 Použití v souladu s určením... 3 Krepovačka

Více

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 G F E A B C D 1 2 3 2 BEZPEŚNOST Při používání přístroje dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7 Přístroj nikdy nepoužívejte ve

Více

PROFESSIONAL 2 IN 1 HAIRSTYLER

PROFESSIONAL 2 IN 1 HAIRSTYLER PROFESSIONAL 2 IN 1 HAIRSTYLER Straight & Curls HS 7830 K I F E C B J H G D A 2 BEZPEČNOST Při používání přístroje dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7

Více

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812 Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR R-811, R-812 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití GRIL R-253

Návod k použití GRIL R-253 Návod k použití GRIL R-253 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

R-276. Návod k použití SENDVIČOVAČ. Sendvičovač R-276

R-276. Návod k použití SENDVIČOVAČ. Sendvičovač R-276 Návod k použití SENDVIČOVAČ R-276 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

GC4250 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 39 MAGYAR 47 SLOVENSKY 55 УКРАЇНСЬКА 64 HRVATSKI 73 EESTI 81 LATVISKI 89 LIETUVIŠKAI 98

GC4250 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 39 MAGYAR 47 SLOVENSKY 55 УКРАЇНСЬКА 64 HRVATSKI 73 EESTI 81 LATVISKI 89 LIETUVIŠKAI 98 Azur GC4250 3 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 39 MAGYAR 47 SLOVENSKY 55 УКРАЇНСЬКА 64 HRVATSKI 73 EESTI 81 LATVISKI 89 LIETUVIŠKAI 98 SLOVENŠČINA 106 БЪЛГАРСКИ 115 SRPSKI 124 GC4250 ČESKY

Více

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550 Návod k použití SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

LR Vysavač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Vysavač Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 8100 Vysavač Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí, že

Více

Raclette Gril

Raclette Gril Raclette Gril 10020025 10030026 10030027 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ

DOMO NÁVOD K POUŽITÍ DOMO NÁVOD K POUŽITÍ KOUPELNOVÉ MICA TOPENÍ DO7317M PRODUCT OF Přístroj je během používání horký. Dohlédněte na to, aby byl přívodní kabel položen mimo horké části přístroje a aby přístroj nebyl nijak

Více

NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331

NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331 Návod k použití NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Azur GC4243, GC4238, GC4233, GC4223, GC 4218

Azur GC4243, GC4238, GC4233, GC4223, GC 4218 Azur GC4243, GC4238, GC4233, GC4223, GC 4218 3 ENGLISH 4 POLSKI 12 ROMÂNĂ 21 РУССКИЙ 29 ČESKY 38 MAGYAR 46 SLOVENSKY 54 УКРАЇНСЬКІЙ 62 HRVATSKI 71 EESTI 79 LATVISKI 87 LIETUVIŠKAI 95 SLOVENŠČINA 103 GC4243,

Více

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«

CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS« CRYSTAL HAIR STYLER»STRAIGHT & CURLS«HS 5732 ČESKY B C D A E F 3 BEZPEČNOST Při používání přístroje dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7 Přístroj nikdy

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

LED svítidlo na zrcadlové skříně

LED svítidlo na zrcadlové skříně LED svítidlo na zrcadlové skříně cs Informace o výrobku 16262FV05X02IX 2019-02 Bezpečnostní pokyny Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento

Více

8000 series GC8260, GC8220, GC8210

8000 series GC8260, GC8220, GC8210 8000 series GC8260, GC8220, GC8210 2 3 1 A B C D E F G H I J K W V L M N O U T S R Q P X ENGLISH 6 POLSKI 17 ROMÂNĂ 29 РУССКИЙ 40 ČESKY 53 MAGYAR 64 SLOVENSKY 76 УКРАЇНСЬКА 88 HRVATSKI 100 EESTI 111 LATVISKI

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Zitruspresse orange. Topinkovač

Zitruspresse orange. Topinkovač Zitruspresse orange Topinkovač 10011146 10011147 10022989 10022990 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

3 I H M F G N J Q E O D Q K L C B P A

3 I H M F G N J Q E O D Q K L C B P A HR2860 3 H I M F G J N E Q O D Q K L C A B P ENGLISH 6 POLSKI 18 ROMÂNĂ 30 РУССКИЙ 41 ČESKY 55 MAGYAR 66 SLOVENSKY 78 УКРАЇНСЬКІЙ 90 HRVATSKI 102 EESTI 113 LATVISKI 124 LIETUVIŠKAI 135 SLOVENŠČINA 146

Více

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e

Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Návod k použití BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-147e Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 CS Příručka pro uživatele HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme vás mezi uživateli

Více

Essence. Fryer HD6180

Essence. Fryer HD6180 Essence Fryer HD6180 3 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 4 48 ČESKY Důležité Dříve než přístroj použijte, pročtěte nejprve následující instrukce a sledujte přitom

Více

Důležité Přečtěte tuto uživatelskou příručku dříve, než budete používat a uschovejte jej pro budoucí použití.

Důležité Přečtěte tuto uživatelskou příručku dříve, než budete používat a uschovejte jej pro budoucí použití. Důležité Přečtěte tuto uživatelskou příručku dříve, než budete používat a uschovejte jej pro budoucí použití. Nebezpečí Udržujte nabíječku a dezinfekční stanici mimo dosahu vody či jiných čisticích prostředků.

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

Automatický šlehač na mléko. Návod k použití

Automatický šlehač na mléko. Návod k použití Automatický šlehač na mléko Návod k použití Obsah Váš šlehač na mléko DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 2 Správné používání...3 Ovládací prvky 4 1 Umístění a zapojení 6 2 Provoz 6 Mléčná pěna...6 Horké mléko...6

Více

User manual QC5375 QC5370

User manual QC5375 QC5370 User manual QC5375 QC5370 1 14 Čeština Úvod Blahopřejeme vám k nákupu a vítáme vás ve společnosti Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese

Více