Register your product and get support at HP8618. CS Příručka pro uživatele

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Register your product and get support at HP8618. CS Příručka pro uživatele"

Transkript

1 Register your product and get support at HP8618 CS Příručka pro uživatele

2 HP8618

3 a b l k j c d i e f g h

4 2-4CM

5 5/8/10 sec.

6

7

8 C

9 C

10 Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat všech výhod podpory nabízené společností Philips, zaregistrujte svůj výrobek na stránkách welcome. 2 Úvod Luxusní, hebké kadeře plné lesku. Smyslné, elegantní vlny překypující objemem a hustotou. Nová kulma Philips Care CurlControl s indikátorem hotových kadeří vám umožňuje vytvářet variace na téma kadeří při zachování zdravých vlasů. Kuželovitý tvar válce s průměrem od 13 do 25 mm umožňuje vytvářet různé typy kadeří a vln. Keramický povrch válce Silky Smooth je pro vaše vlasy dvakrát hladší. Doufáme, že pro vás používání kulmy Care CurlControl bude potěšením. Byli bychom rádi, kdybyste se s námi a dalšími zákazníky podělili o své zkušenosti. Sdělte nám prosím svůj upřímný názor napsáním recenze na stránce výrobku Zabere vám to jen minutu. Těšíme se na vaše názory 3 Důležité informace Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a uschovejte ji pro budoucí použití. Děti od 8 let věku a osoby s omezenými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí mohou tento přístroj používat v případě, že jsou pod dohledem nebo byly poučeny o bezpečném používání přístroje a chápou rizika, která mohou hrozit. Děti si s přístrojem nesmí hrát. Čištění a uživatelskou údržbu nesmí provádět děti bez dozoru. Dohlédněte na to, aby si s přístrojem nehrály děti.

11 Pokud by byl poškozen napájecí kabel, musí její výměnu provést společnost Philips, autorizovaný servis společnosti Philips nebo obdobně kvalifikovaní pracovníci, aby se předešlo možnému nebezpečí. VAROVÁNÍ: Chraňte přístroj před stykem s vodou. Nepoužívejte jej v blízkosti vany s napuštěnou vodou, umyvadla, dřezu apod. Jestliže přístroj používáte v koupelně, odpojte jej po použití ze zásuvky. Blízkost vody představuje riziko, i když je přístroj vypnut. Dříve než přístroj připojíte do sítě, zkontrolujte, zda napětí uvedené na přístroji souhlasí s napětím v místní elektrické síti. Nezapomeňte pravidelně kontrolovat stav napájecího kabelu. Pokud byste zjistili závadu na zástrčce, na napájecím kabelu nebo na přístroji, dále jej nepoužívejte. Jako dodatečnou ochranu doporučujeme instalovat do elektrického obvodu koupelny proudový chránič. Jmenovitý zbytkový provozní proud tohoto proudového chrániče nesmí být vyšší než 30 ma. Více informací vám poskytne elektrikář. Válec tohoto přístroje je při používání horký. Zabraňte jeho styku s pokožkou. Dbejte na to, aby napájecí kabel nepřišel do styku s horkými díly přístroje. Přístroj používejte pouze na suché vlasy. Po použití přístroj vždy odpojte ze sítě. Před uložením přístroje počkejte, až zcela vychladne. Válec udržujte čistý a bez prachu. Než začnete přístroj používat v kombinaci s přípravky na vlasy, přectěte si pokyny a poraďte se s prodejcem těchto přípravků. Kontrolu nebo opravu přístroje svěřte vždy servisu společnosti Philips. Opravy provedené nekvalifikovanými osobami mohou být pro uživatele mimořádně nebezpečné. Válec má keramický povrch. Tento keramický povrch se časem začne pomalu opotřebovávat. Tento jev nemá žádný vliv na výkon přístroje. Je-li přístroj zapnutý, uchovávejte jej mimo dosah hořlavých předmětů a materiálů.

12 Je-li přístroj horký, nikdy jej ničím nezakrývejte (např. ručníkem nebo oblečením). Zapojený přístroj nikdy nenechávejte bez dozoru. Používáte-li přístroj na barvené vlasy, může se válec ušpinit. Tento přístroj je velmi horký, proto při jeho používání buďte opatrní. Když je přístroj zapojený, držte jej pouze za rukojeť, protože ostatní části jsou horké. Před použitím na umělé vlasy se poraďte s jejich distributorem. Nepoužívejte přístroj, pokud máte mokré ruce. Přístroj vždy ukládejte stojánkem na tepelně odolný, stabilní rovný povrch. Horký válec se nesmí dotýkat povrchu nebo jiného hořlavého materiálu. Elektromagnetická pole (EMP) Tento přístroj společnosti Philips odpovídá všem normám týkajícím se elektromagnetických polí (EMP). Pokud je správně používán v souladu s pokyny uvedenými v této uživatelské příručce, je jeho použití podle dosud dostupných vědeckých poznatků bezpečné. Životní prostředí Až přístroj doslouží, neodkládejte jej do běžného komunálního odpadu, ale odevzdejte jej k recyklaci do oficiálního sběrného dvora. Pomůžete tím zachovat životní prostředí. 4 Přehled Chladný konec Keramický válec Silky Smooth Odkládací stojánek Nastavení teploty Nastavení času pro indikátor hotových kadeří: 5, 8, 10 sekund Zamčení tlačítek

13 Tlačítko vypínače Poutko pro zavěšení 360º otočný kabel Časové tlačítko pro indikátor hotových kadeří Tlačítka teploty Indikátor hotových kadeří Díky těmto speciálním funkcím kulmy Care CurlControl bude její používání zdravější a pohodlnější. Indikátor hotových kadeří Jedinečný indikátor hotových kadeří s možnostmi 5, 8, 10 sekund vás pípnutím upozorní, že je kadeř hotová už si nebudete vlasy zbytečně ničit. Digitálně nastavitelná teplota Digitální nastavení teploty umožňuje zvolit teplotu, která se hodí pro váš typ vlasů, a nejvyšší teplota 200 ºC zaručí dokonalé výsledky i pro husté vlasy. Funkce zamčení tlačítek Zamčení tlačítek vás chrání před neopatrnou manipulací. Po zapnutí přístroje se funkce uzamknutí tlačítek automaticky aktivuje 15 sekund od posledního použití tlačítek teploty, časového tlačítka pro indikátor hotových kadeří nebo tlačítka vypínače (později dojde k automatické aktivaci po 5 sekundách). Automatické vypnutí Automatické vypnutí po 60 minutách zajišťuje dostatečnou bezpečnost. Kulmu můžete znovu aktivovat zmáčknutím tlačítka vypínače na 2 sekundy. 5 Vytvořte si lokny Příprava k použití Varování Kulmy jsou výkonné nástroje pro tvarování vlasů a vždy je třeba používat je opatrně. 1 Zapojte zástrčku do zásuvky.

14 2 Stisknutím tlačítka vypínače přístroj zapněte. Zvolte nastavení teploty a času podle tabulky: 1. Zvolte typ vlasů 2. Doporučené rozsahy teploty3. Doporučená doba tvarování kadeří Jemné º C 5 nebo 8 sekund Normální º C 8 nebo 10 sekund Husté º C 8 nebo 10 sekund Tipy pro tvarování vlasů Pokud máte vlasy nabarvené nebo s trvalou, použijte nižší teplotu z doporučeného rozsahu. Pokud použijete sprej pro pružné vlasy, který velmi doporučujeme, můžete doporučenou teplotu snížit o dalších 10 C. Zvolením kratšího doporučeného času vytvoříte volné kadeře a vlny s přirozeným vzhledem a zvolením delšího doporučeného času vytvoříte pevně semknuté, výrazné kadeře.»» Doba zahřívání je indikována blikajícími čísly teploty.»» Pokud zobrazená teplota svítí trvale, je kulma připravena k použití. Pokud 5 sekund nepoužijete žádné tlačítko na přístroji, automaticky se aktivuje funkce uzamčení tlačítek (k první automatické aktivaci po zapnutí přístroje dojde po 15 sekundách). Přístroj odemknete tak, že na 1 sekundu podržíte zmáčknuté časové tlačítko pro indikátor hotových kadeří. Použití Poznámka Pokud je to poprvé, co používáte kulmu bez spony, nejprve si tyto kroky vyzkoušejte s vypnutou kulmou, abyste získali cvik. Pokud chcete během používání změnit teplotu nebo čas, možná budete muset deaktivovat uzamčení tlačítek podržením časového tlačítka pro indikátor hotových kadeří. Nedotýkejte se prsty horkého válce. Přístroj používejte pouze na suché vlasy.

15 3 Rozčesejte si vlasy, aby nebyly zacuchané. V závislosti na požadovaném výsledku vezměte pramen vlasů mezi 2 cm a 4 cm (pokud chcete volné vlny, vezměte silnější pramen, pokud chcete pevné kadeře vezměte tenčí pramínek). 4 Držte kulmu vodorovně a namiřte ji směrem od hlavy a obličeje. Začněte na nejširším místě válce, přiložte kulmu blízko kořínků a namotejte vlasy od kořínků po konečky. 5 Pomocí prstů přidržte konečky vlasů na chladném konci a zmáčkněte indikátor hotových kadeří. Když uslyšíte pípnutí, začne se odpočítávat čas. 6 Když bude kadeř hotová, uslyšíte pípnutí. 7 Pusťte konečky vlasů a vyklouzněte kulmou z vlasů prameny vlasů NEODMOTÁVEJTE. 8 Opakujte kroky 3 7, dokud nebudou hotové všechny kadeře. 9, 10 Na závěr kadeře pomocí prstů rozdělte a každou menší kadeř namotejte na prst, abyste ji zvýraznili. Po použití 1 Vypněte přístroj a odpojte jej ze sítě. 2 Položte jej na žáruvzdorný povrch, dokud nevychladne. 3 Z válce odstraňte vlasy a prach. 4 Válec očistěte vlhkým hadříkem. 5 Skladujte jej na bezpečném, suchém a bezprašném místě. Přístroj můžete zavěsit za závěsnou smyčku ( ). Poznámka Chraňte válec před poškrábáním. Nenavíjejte napájecí kabel okolo přístroje. Nikdy přístroj neoplachujte vodou.

16 Tipy pro tvarování vlasů 1 Tenký konec válce tvoří drobné lokny a širší konec tvoří větší lokny nebo vlny. Můžete využít celou délku válce, nebo si můžete vybrat jen jednu část pro větší či menší lokny. 2 Čím tenčí pramínek použijete, tím budou kadeře pevnější. 3 Skutečně moderních vln u dlouhých vlasů dosáhnete, když začnete až na úrovni lícní kosti a ponecháte posledních pár centimetrů bez kadeří. Pročesejte je pomocí prstů nebo kartáče. 4 Tuto kulmu lze také využít ke zvětšení objemu u kořínků. Podržte pramen vlasů v úhlu 90 stupňů od hlavy, přiložte válec 1 cm nad kořínky (nedotýkejte se pokožky hlavy) a položte pramen na nejširší konec válce. 5 Pevnost kadeří posílíte, když před použitím kulmy na každý pramen použijete lak na vlasy. 6 Při natáčení udržujte vlasy suché. 7 Po dokončení tvorby kadeří počkejte, až všechny kadeře vychladnou, než budete pokračovat v úpravě účesu. 8 Před začátkem zkontrolujte, zda máte čisté ruce, protože mastnota z rukou se přenáší na vlasy. 9 Pokud máte vlasy chemicky ošetřené (obarvené nebo s trvalou), před úpravou vlasů použijte kadeřnický přípravek, který nabízí ochranu před teplem. 10 Když vlasy namotáte na válec, nechte je zkroutit (neměly by zůstat ploché jako u běžné kulmy). Tím získají kadeře moderní plnost a živost. 11 Pokud máte vlasy přirozeně vlnité, můžete kulmu použít pouze na několika vlnách nebo na nejvyšších částech vln, abyste kadeře místy zdůraznili. 12 Pokud chcete výrazné kadeře, vlasy po úpravě nepročesávejte. Pokud chcete vlnitý, objemný vzhled, vlasy po úpravě jemně pročesejte kartáčem z přírodních štětin. Začněte česat od konců a postupujte směrem nahoru.

17 Další kadeřnické tipy od našeho odborníka na péči o vlasy, Andyho Uffelse, najdete na naší domovské stránce nebo na naší stránce na Facebooku Philips Beauty. Doufáme, že pro vás používání kulmy Care CurlControl bude potěšením. 6 Záruka a servis Pokud byste měli jakýkoliv problém nebo pokud potřebujete nějakou informaci, navštivte webovou stránku společnosti Philips nebo kontaktujte středisko péče o zákazníky společnosti Philips ve vaší zemi (telefonní číslo najdete v letáčku s celosvětovou zárukou). Pokud ve vaší zemi středisko péče o zákazníky není, navštivte místního prodejce výrobků Philips nebo se obraťte na oddělení služeb společnosti Philips Domestic Appliances and Personal Care BV. 7 Řešení problémů Pokud by se během používání kulmy vyskytly jakékoli problémy, které byste nedokázali vyřešit na základě níže uvedených informací, kontaktujte nejbližší servisní středisko společnosti Philips nebo středisko péče o zákazníky společnosti Philips ve své zemi. Problém Příčina Řešení Přístroj vůbec nefunguje. Zásuvka, ke které je Zkontrolujte, zda je zásuvka přístroj připojen, není pod proudem. pravděpodobně pod proudem. Mohlo dojít k poškození napájecího kabelu. Pokud by byl poškozen napájecí kabel, musí jeho výměnu provést společnost Philips, autorizovaný servis společnosti Philips nebo obdobně kvalifikovaní pracovníci, aby se předešlo možnému nebezpečí.

18 All registered and unregistered trademarks are property of their respective owners Koninklijke Philips Electronics N.V. All rights reserved

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8602. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8602. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8602 CS Příručka pro uživatele HP8602 a b c d e f g h i 10 sec. Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme vás mezi uživateli

Více

Register your product and get support at HP8605. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at  HP8605. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 CS Příručka pro uživatele HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme vás mezi uživateli

Více

Register your product and get support at HP8116. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at   HP8116. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8116 CS Příručka pro uživatele a b Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat

Více

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. CS Příručka pro uživatele

Curler.   Register your product and get support at HP4684 HP4683. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 CS Příručka pro uživatele a b c d e i h g f Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Straightener HP4661. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. CS Příručka pro uživatele

Straightener HP4661. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4661 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8350. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8350. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8350 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

Straightener. Register your product and get support at HP4686/22. Příručka pro uživatele

Straightener.   Register your product and get support at HP4686/22. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4686/22 CS Příručka pro uživatele d e f c b a Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996. CS Příručka pro uživatele

Hairdryer.   Register your product and get support at HP4996. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996 CS Příručka pro uživatele c b a d e f g h Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Straightener. Register your product and get support at HP4666/22. Příručka pro uživatele

Straightener.   Register your product and get support at HP4666/22. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4666/22 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Hairdryer. Register your product and get support at HP4997/22. Příručka pro uživatele

Hairdryer. Register your product and get support at   HP4997/22. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/22 CS Příručka pro uživatele d e c b f a i g h Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Příručka pro uživatele a b Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat

Více

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP4829/00. Příručka pro uživatele

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP4829/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4829/00 CS Příručka pro uživatele c d b e g a f Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Hairdryer. Register your product and get support at HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Příručka pro uživatele

Hairdryer. Register your product and get support at   HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8203 HP8202 HP8201 HP8200 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat

Více

HP8180

HP8180 Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8180 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li využívat

Více

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8360/00. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8360/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Příručka pro uživatele

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 CS Příručka pro uživatele 7k j 7l i a h b c d e f g Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás

Více

Příručka pro uživatele

Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. CS Příručka pro uživatele

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8230 HP8232 HP8233 CS Příručka pro uživatele HP8230 H a (14mm) (11mm) g f e d c b ( g ) HP8230 ( f ) HP8232 HP8233 a (14mm) ( c ) (11mm)

Více

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Příručka pro uživatele

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 CS Příručka pro uživatele j k Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Straightener HP4668/00. Register your product and get support at. Příručka pro uživatele

Straightener HP4668/00.  Register your product and get support at. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/00 CS Příručka pro uživatele abc h g f e d i j Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Straightener. Register your product and get support at. CS Příručka pro uživatele

Straightener.   Register your product and get support at. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener Příručka pro uživatele 1 2 Čeština Gratulujeme vám k nákupu a vítáme vás u společnosti Philips! Chcete-li využívat všech výhod

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696 Příručka pro uživatele o n a m b l k c j d e i f g h p q r 3 4 16mm 22mm 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. 7 Čeština Gratulujeme

Více

Straightener HP8333. Register your product and get support at CS Příručka pro uživatele

Straightener HP8333. Register your product and get support at  CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8333 CS Příručka pro uživatele e f d c b a Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Straightener. Register your product and get support at HP8342/00. Příručka pro uživatele

Straightener.  Register your product and get support at HP8342/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8342/00 CS Příručka pro uživatele a b c k d e f g h i j Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků

Více

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at Příručka pro uživatele

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at  Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8270 CS Příručka pro uživatele a 9 b c d e f g h Čeština 1 Důležité informace Před použitím tohoto přístroje si pečlivě přečtěte

Více

Straightener. www.philips.com/welcome HP8309/00 HP8310/00. Register your product and get support at. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome HP8309/00 HP8310/00. Register your product and get support at. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8309/00 HP8310/00 CS Příručka pro uživatele d e c b a Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at CS Příručka pro uživatele

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at   CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8180 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698 Příručka pro uživatele o n m a b p q l k c d r j i e Salon s f g h t u 24 v 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7 Čeština Gratulujeme k nákupu

Více

Register your product and get support at Hairdryer HP8260. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at  Hairdryer HP8260. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 CS Příručka pro uživatele Čeština 1 Úvod Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Hair Styler. Register your product and get support at HP4698/22. Příručka pro uživatele

Hair Styler. Register your product and get support at  HP4698/22. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4698/22 CS Příručka pro uživatele e f h g i j d c o p n m l b q k a r s t v u Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi

Více

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8297. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8297. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8297 CS Příručka pro uživatele a b cd e g f h i Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8195/00. Příručka pro uživatele

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8195/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8195/00 CS Příručka pro uživatele a h b c g f d e Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 CS Příručka pro uživatele a b c d e f g h c d i j k C 3 3CM 7~10 sec. 7~10 sec. 7~10 sec. 7 7~10 sec. Čeština Gratulujeme

Více

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Příručka pro uživatele

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 CS Příručka pro uživatele HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Čeština 1 Gratulujeme Gratulujeme k nákupu a vítáme vás mezi uživateli

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8665. Dynamic Volume Brush. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8665. Dynamic Volume Brush. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8665 Dynamic Volume Brush CS Příručka pro uživatele A B C D E F G H I Čeština 1 Úvod Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli

Více

Straightener. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8361/00. CS Příručka pro uživatele

Straightener. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8361/00. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8361/00 CS Příručka pro uživatele a b c d e + -- --- f g h i j k l Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli

Více

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. CS Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 CS Příručka pro uživatele Čeština 1 Úvod Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips!

Více

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

HTE 50. Multifunkční kulma Návod k použití... 2-13

HTE 50. Multifunkční kulma Návod k použití... 2-13 HTE 50 z Multifunkční kulma Návod k použití... 2-13 z Česky Obsah Obsah balení 1 Pro seznámení... 2 Multifunkční kulma 2 Vysvětlení symbolů... 2 Žehlička na vlasy 3 Použití v souladu s určením... 3 Krepovačka

Více

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR

TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR Návod k obsluze TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR 4012 ECO Ceramic CFH1-100 TECHNICKÉ ÚDAJE NÁVOD K OBSLUZE TEPLOVZDUŠNÉHO VENTILÁTORU Vážený zákazníku, děkujeme Vám jménem společnosti IMETEC za zakoupení tohoto

Více

Návod k použití GRIL R-278

Návod k použití GRIL R-278 Návod k použití GRIL R-278 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 G F E A B C D 1 2 3 2 BEZPEŚNOST Při používání přístroje dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7 Přístroj nikdy nepoužívejte ve

Více

Vyhlazovací kartáč. Návod k použití 97340AS6X5VIIIZE

Vyhlazovací kartáč. Návod k použití 97340AS6X5VIIIZE Vyhlazovací kartáč cs Návod k použití 97340AS6X5VIIIZE 2018-05 Vážení zákazníci, s tímto novým vyhlazovacím kartáčem můžete za krátkou chvíli jemně rozčesat a vyhladit své vlasy. Keramická vrstva na štětinách

Více

Geometricks 10 in 1 HP4698

Geometricks 10 in 1 HP4698 Geometricks 10 in 1 HP4698 3 ENGLISH 6 POLSKI 14 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 40 MAGYAR 48 SLOVENSKY 56 УКРАЇНСЬКІЙ 64 HRVATSKI 72 EESTI 79 LATVISKI 87 LIETUVIŠKAI 95 SLOVENŠČINA 103 БЪЛГАРСКИ 111 SRPSKI

Více

50g. max. pulse. 20s. max

50g. max. pulse. 20s. max BG BS CS HU RO SK SL SR HR ET LV LT PL EN NL DA NO SV FI TR ES D C B A 50g max 1 2 2 1 1 2 3 5 pulse 20s max 4 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili mlýnek na kávu naší značky, který je určený výhradně pro

Více

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812 Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR R-811, R-812 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Příručka pro uživatele 1 Důležité informace Bezpečnost Důležité bezpečnostní pokyny Respektujte všechna upozornění. Dodržujte

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

PROFESSIONAL 2 IN 1 HAIRSTYLER

PROFESSIONAL 2 IN 1 HAIRSTYLER PROFESSIONAL 2 IN 1 HAIRSTYLER Straight & Curls HS 7830 K I F E C B J H G D A 2 BEZPEČNOST Při používání přístroje dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7

Více

Návod k použití GRIL R-250

Návod k použití GRIL R-250 Návod k použití GRIL R-250 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Raclette Gril

Raclette Gril Raclette Gril 10020025 10030026 10030027 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Důležité Přečtěte tuto uživatelskou příručku dříve, než budete používat a uschovejte jej pro budoucí použití.

Důležité Přečtěte tuto uživatelskou příručku dříve, než budete používat a uschovejte jej pro budoucí použití. Důležité Přečtěte tuto uživatelskou příručku dříve, než budete používat a uschovejte jej pro budoucí použití. Nebezpečí Udržujte nabíječku a dezinfekční stanici mimo dosahu vody či jiných čisticích prostředků.

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme SPA2335. Zaregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na stránkách

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme SPA2335. Zaregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na stránkách Rádi vám vždy pomůžeme Zaregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na stránkách www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte společnost Philips SPA2335 Příručka pro uživatele Obsah 1 Důležité informace

Více

ST-HC Fén Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HC Fén Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HC 7211 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

SOLID CERAMIC HAIR STYLER

SOLID CERAMIC HAIR STYLER SOLID CERAMIC HAIR STYLER Straigth & Curls HS 3830 A C E A B D F 2 BEZPEČNOST Při používání výrobku dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7 Přístroj nikdy

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Kulma. Návod k použití 97329AS6X5VIII

Kulma. Návod k použití 97329AS6X5VIII Kulma cs Návod k použití 97329AS6X5VIII 2018-05 Vážení zákazníci, s touto novou kulmou si můžete vytvořit překrásný vlnitý účes od klasických objemných loken až po měkké vlny. Abyste mohli s kulmou na

Více

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK0018 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Ohřívač s ventilátorem SAHARA Návod k obsluze

Ohřívač s ventilátorem SAHARA Návod k obsluze Ohřívač s ventilátorem SAHARA 452-453 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Návod k použití GRIL R-256

Návod k použití GRIL R-256 Návod k použití GRIL R-256 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100 Návod k použití ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Návod k použití ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky ST-HC 7322 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

VOLUME HOOD DRYER HS 6780

VOLUME HOOD DRYER HS 6780 VOLUME HOOD DRYER HS 6780 F E C B D A 2 BEZPEČNOST Při používání přístroje dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7 Přístroj nikdy nepoužívejte ve vaně, sprše,

Více

HTE 30. Kulma na vlasy Návod k použití

HTE 30. Kulma na vlasy Návod k použití HTE 30 z Kulma na vlasy Návod k použití... 2-9 z Česky Obsah Obsah dodávky 1 Informace o spotřebiči... 2 Kulma na vlasy 2 Vysvětlení symbolů... 3 Tento návod k použití 3 Použití v souladu s určeným účelem...

Více

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD RCOT2001 230V~50Hz 2000W CZ Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD S21 M05 Y2013 CZ NÁVOD K POUŽITÍ Ujistěte se, že přívod vzduchu a výstupní otvory nejsou blokovány. Aby se zabránilo jakémukoli nebezpečí

Více

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328 Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS 99325 a 99328 Návod k obsluze www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 6) Výrobník zmrzliny s kompresorem Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny

Více

ES-118 Napařovací žehlička

ES-118 Napařovací žehlička ES-118 Napařovací žehlička Návod k obsluze 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě přečtěte a uschovejte jej jako informační příručku. Nesprávné manipulace s

Více

ŽEHLIČKA NA VLASY Návod k obsluze

ŽEHLIČKA NA VLASY Návod k obsluze ŽEHLIČKA NA VLASY Návod k obsluze CZ Před zapnutím přístroje se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním přístrojů podobného typu. Používejte přístroj

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT30/00. Příručka pro uživatele

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT30/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT30/00 Příručka pro uživatele a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Důležité informace Bezpečnost Důležité bezpečnostní pokyny Respektujte

Více

MINI HAIRSTYLER. Straight & Curls HS 2930 ČEŠTINA

MINI HAIRSTYLER. Straight & Curls HS 2930 ČEŠTINA MINI HAIRSTYLER Straight & Curls HS 2930 ČEŠTINA B C D A E 2 ČESKY 61-68 3 BEZPEČNOST Při používání spotřebiče dodržujte následující pokyny: 7 Spotřebič je určen jen pro domácí použití. 7 Nikdy nepoužívejte

Více

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12 Návod k použití RÝŽOVAR RC-12 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

HM-843 Mixér Návod k obsluze

HM-843 Mixér Návod k obsluze HM-843 Mixér Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ Vážená zákaznice, gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Pečlivě si přečtěte tento návod před prvním použitím, návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ. VYSOUŠEČ VLASŮ CZ strana 1. Typ L1107. MI indd 1 01/10/ :38:05

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ. VYSOUŠEČ VLASŮ CZ strana 1. Typ L1107. MI indd 1 01/10/ :38:05 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ VYSOUŠEČ VLASŮ CZ strana 1 Typ L1107 MI001747.indd 1 01/10/2014 15:38:05 ILUSTROVANÝ PRŮVODCE [A] 5B 5 6B 6A 5A 6 7 4 3C 3 3B 1 (DT) 3A 2 TECHNICKÉ ÚDAJE TYP L1107 220-240

Více

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití HM 2 Ruční mixér CZ Návod k použití Ovládání Madlo vysunutí vysunutí Tělo Šlehací nástavce Hnětací nástavce Rychlost Regulace rychlosti TURBO zapnutí/ vypnutí Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze

Více

R-251. Návod k použití GRIL. Gril R-251 česky

R-251. Návod k použití GRIL. Gril R-251 česky Návod k použití GRIL R-251 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny - Pro zamezení poruch si tento

Více

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 CS F E G D B C A 3 ČESKY 29-31 4 HAIR DRYER HD 3700 Bezpečnost Při používání přístroje dodržujte následující pokyny: 7 Tento přístroj je určen výhradě k domácímu použití. 7 Přístroj

Více

Návod k použití HALOGENOVÉ TOPENÍ R-8018

Návod k použití HALOGENOVÉ TOPENÍ R-8018 Návod k použití HALOGENOVÉ TOPENÍ R-8018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-HC 7370. Žehlička na vlasy Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-HC 7370. Žehlička na vlasy Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-HC 7370 Žehlička na vlasy Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

Návod k obsluze. Vysoušeč vlasů

Návod k obsluze. Vysoušeč vlasů Návod k obsluze Vysoušeč vlasů CZ 8 1 7 6 2 3 4 5 2 CZ Vysoušeč vlasů Připojení k síti Vysoušeč vlasů musí být připojen pouze k zemněné zásuvce, která je nainstalovaná v souladu s předpisy. Síťové napětí

Více

Návod k použití GRIL R-253

Návod k použití GRIL R-253 Návod k použití GRIL R-253 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 ČESKY Vlasová žehlička i pro 230 steam Vlasová žehlička i pro 230 steam Babyliss je založena na působení páry velmi vysoké

Více