Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 16. 10. 2012"

Transkript

1 Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne Program jednání: 1. Zahájení jednání, schválení a doplnění programu. - zvolení ověřovatele zápisu. 2. Kontrola plnění úkolů z posledního zasedání. /JUDr. Zeman/ - plnění přijatých usnesení. 3. Právní komise, informace o právních krocích / JUDr. Kovařík/ 4. Činnost v regionech / koordinátoři, JUDr. Zeman / - informace k činnosti v krajích / koordinátoři / - průběžné plnění rozpočtu a přesuny v kapitolách 2012, / p. Kouba / - finanční potřeby krajů na akce v druhém pololetí 2012, /koordinátoři/ - neplatiči členských příspěvků na krajích, /JUDr. Bezdíček/ - seznam členů v krajích- řešení nedostatků / Jan Zeman / - typování koordinátorů v neobsazených regionech, plnění úkolu, - připomínky, návrhy koordinátorů k činnosti. 5. Otevření diskuse a námětů, k přípravám na III. Sjezdu VP ČR. / JUDr. Zeman / 6. Různé: - Připomínky k webovým stránkám. / člen., p. Pilař / - Snížení tvrdosti. / JUDr. Kupka / - Problematika docházky na jednání. / p. Kouba / - Návrhy na vyznamenání v krajích. /návrhy z krajů, písemné / - Doplněné body jednání. Závěr. Přítomni: dle prezence Omluveni členové prezidia: Vlček, Bezdíček, Lipský Omluveni krajští koordinátoři: Feix, Pokorný, Hána Průběh jednání: ad. 1) Zahájení jednání, schválení a doplnění programu. - zvolení ověřovatele zápisu.

2 Jednání zahájil po 9. hodině I. viceprezident JUDr. Jaroslav Zeman, který byl prezidentem Janem Zemanem pověřen k jeho řízení. Po přivítání přítomných konstatoval, že podle prezenční listiny je jednání dle Stanov usnášeníschopné. Poté seznámil přítomné s návrhem na zvolení zapisovatele a ověřovatele zápisu. Jednomyslně, byl zapisovatelem zvolen JUDr. Jan Bouchal, ověřovatelem zápisu František Kouba. Po seznámení s výše uvedeným navrhovaným programem jednání byl jednomyslně schválen návrh na doplnění bodu různé programu: - Odvolání koordinátora Ústeckého kraje kolegu FEIXE Radislava, z důvodu nečinnosti; - Schválení jmenování kolegy Vladimíra Bednáře koordinátorem pro Ústecký kraj; - Informace o zahraničních jednáních s účastí zástupců Veterána P ČR. Ad. 2) Kontrola plnění úkolů z posledního zasedání. /JUDr. Zeman/ - plnění přijatých usnesení. JUDr. Jaroslav Zeman se vyjádřil k plnění úkolů z předchozího jednání prezidia. a) kontrola členů - neplatičů bude opětovně odložena na prosincové jednání prezidia, pro přetrvávající omluvenou nepřítomnost kolegy Bezdíčka, který tak neplní úkol spočívající k vyhodnocení stavu na úseku placení členských příspěvků a předání seznamu potencionálních neplatičů. Po krátké diskuzi byl jednomyslně přijat úkol pro prezidenta Jana Zemana: - projedná s JUDr. Bezdíčkem nutnost projednání tohoto bodu a zabezpečí jeho účast na prosincovém jednání presidia. b) úkol zakoupit pro potřeby prezidenta počítač s tiskárnou a monitorem a správce webu pana Pilaře tiskárnu se skenerem, v celkové hodnotě ,- Kč byl přehodnocen a pro potřebu prezidenta se zakoupí tiskárna a správce webu pana Pilaře tiskárna se skenerem, v celkové hodnotě 6.000,- Kč. Tiskárny zakoupí na objednávku Veterána PČR pan Pilař, který je zaplatí v hotovosti a paragon bude proplacen paní Pacltovou. Obě tiskárny budou zapsány do evidence majetku sdružení. Toto opatření bylo jednomyslně schváleno. Závěrem konstatoval, že ostatní úkoly byly splněny. ad. 3) Právní komise, informace o právních krocích / JUDr. Kovařík/ JUDr. Kovařík oznámil, že se z krajů nepřihlásil žádný právník, který by chtěl pracovat v právní komisi při řešení nároků bývalých policistů. Seznámil přítomné se stavem řízení v souvislosti s nároky veteránů vyplývajících se zákona o důchodovém a sociálním zabezpečení, zejména posuzovaných příslušnými i nepříslušnými orgány podle předchozích právních předpisů. Konstatoval, že o poslední informace nedošlo ke změně stavu, soudy dosud neodpověděly. Postupy k hájení svých práv v této oblasti mají veteráni k dispozici na webu část B, právní komise. Dále se bude postupovat těmito směry, uznání výsluhy jako důchodové dávky, nepromlčitelnost výsluhy, proti dani z výsluhy. Nadále se bude spolupracovat s veterány armády. Úkol pro koordinátory:

3 - do získat pro práci v právní komisi jednoho člena právníka. ad. 4) Činnost v regionech /koordinátoři, JUDr. Zeman / a) informace k činnosti v krajích / koordinátoři / Jednotlivými koordinátory byla podána krátká informace o činnosti veteránů v regionu. Severomoravský kraj Bedřich Fiala - pracují podle plánu činnosti, má v úmyslu ukončit svou činnost v prezidiu i koordinátora, nemůže sehnat náhradníka Středočeský kraj Miroslav Klán - činnost zajišťována pomocníky, kteří však nejsou ve všech okresech, činnost je ovlivňována charakterem regionu Praha východ a Praha západ tvoří prsten kolem Prahy, veteráni mají bližší vztah k Praze. Kladně hodnotí spolupráci s koordinátorem Prahy. Plzeňský kraj Bohumír Pošvic Praha Miroslav Kučera - hlavní problém vidí s nízkou aktivitou, neplatí pro Rokycany, kteří jsou aktivní. Nemůže sehnat pomocníky do okresů. Přetrvávají problémy s kontrolou placení členských příspěvků, navrhuje zasílat koordinátorům měsíční výpisy z hlavního účtu sdružení. - není proti spolupráci se Středočechy, která už probíhá, především v placení členských příspěvků. Pořádají se hromadné akce, ale i setkání skupin. Kladně hodnotí spolupráci s vedením policie v kraji, přivítal by zasílání bankovních výpisů koordinátorům. Olomoucký kraj Jan Borek - dobrá činnost pomocníků, spolupráce v akcích s polskými veterány. Aktivita jako celku je slabší. Jihomoravský kraj Jaromír Hamouz - kladně hodnotí aktivitu členů a spolupráci s vedením policie. Zlínský kraj - Ivan Hrbáček - kladně hodnotí činnost, pořádají akce, pamatují na jubilanty, spolupracují s IPA. Přivítal by rozhodnutí platit členské příspěvky pouze koordinátorům. Královéhradecký kraj Petr Jenka - je v kontaktu se členy, scházejí se v okresech i v kraji, členové se zúčastňují akci. Liberecký kraj Jaromír Kubec - ročně pořádají 3 4 setkání, aktivita členů je malá. Mají problém sehnat prostory k celokrajskému setkání. Ústecký kraj Radislav Feix nepřítomen - neaktivní koordinátor, kraj fakticky nefunguje. - Karel Vondráček organizuje činnost na jihozápadě Ústí, Ústí a Děčín nefunguje, lidi nemají o činnost zájem.

4 Karlovarský kraj neobsazen, je vytipován člen, který má zájem o tuto práci. Bude přizván na prosincové jednání, kdy bude schvalován do funkce. Jihočeský kraj - Jan Bouchal - pravidelné schůzky třikrát do roka, mezitím zájmové akce. Aktivní pouze pětina členů, nejaktivnější oceněni medailí II. st. K další diskuzi se nikdo nepřihlásil a bod byl ukončen. b) průběžné plnění rozpočtu a přesuny v kapitolách 2012, / p. Kouba / Informaci podal František Kouba, který připomněl, že se v zápisu z jednání dne opomnělo zaznamenat přesun 2.000,- Kč z kancelářských potřeb do ostatních nákladů. Dále seznámil koordinátory s přesuny financí u plánovaných výdajů, uskutečněných na jednání prezidia dne Dosud hospodaříme s úsporou. Bude nutno vytvořit rezervu asi ,- Kč na organizaci III. sjezdu. Přiklání se k návrhu na placení členských příspěvků u koordinátorů, zejména z důvodů finančních úspor za platbu nemalých částek u bankovního účtu. Vyzval k rozumnému hospodaření s finančními prostředky, i když se předpokládá dle současného stavu přebytek. c) finanční potřeby krajů na akce v druhém pololetí 2012, /koordinátoři/ Ze strany koordinátorů nebyly vzneseny požadavky na finanční dotaci k zabezpečení činnosti veteránu v krajích. d) neplatiči členských příspěvků na krajích, /JUDr. Bezdíček/ Dr. Zeman zopakoval opětovné přeložení tohoto bodu na prosincové jednání prezidia, které bylo v úvodu dnešního jednání schváleno, a vyzval přítomné k diskuzi. V diskuzi se někteří vyjádřili ke způsobu placení členských příspěvků. Z diskuze vyplynulo, že organizování placení členských příspěvků je na jednotlivých koordinátorech podle podmínek kraje, předávání bankovních výpisů koordinátorům je nutné pro zachování kontroly plateb. Závěr: Pokud bude zjištěno, že JUDr. Bezdíček, který je odpovědný za placení členských příspěvků, nesplnil tento úkol, vrátí do pokladny finanční částku přidělenou mu k zabezpečení telefonického styku s neplatiči a úkolu bude zproštěn. Prezident pak zabezpečí okopírování výpisů z účtu za rok 2012, které rozešle krajským koordinátorům, po zprovoznění elektronických výpisů se zváží jejich rozesílání elektronickou poštou. Hlasování: - jednomyslně schváleno e) seznam členů v krajích- řešení nedostatků / Jan Zeman / Každý z koordinátorů musí vést vlastní seznam členů i přehled placení členských příspěvků. Jedenkrát ročně bude možnost hlavní seznam prezidia vyžádat od paní Pacltové. f) typování koordinátorů v neobsazených regionech, plnění úkolu, JUDr. Zeman dal návrh na odvolání Radislava FAIXE, koordinátora pro Ústecký kraj, pro svou absolutní nečinnost. Karel Voráček navrhnul za Radislava FAIXE, kolegu Vladimíra Bednáře, kterého slovně představil, oznámil jeho souhlas. Vladimír Bednář bude přizván na prosincové jednání prezidia, kde bude projednáno jeho jmenování. Uvedený návrh na odvolání FAIXE byl jednomyslně schválen a jmenovaný byl odvolán z funkce.

5 Za chybějícího koordinátora Karlovarského kraje je vytipován člen Sedláček, který s výkonem funkce vyslovil souhlas. Jmenovaný bude také přizván na prosincové jednání prezidia, kde bude projednáno jeho jmenování. g) připomínky, návrhy koordinátorů k činnosti. Připomínky ani návrhy nebyly koordinátory předloženy. Prezident Jan Zeman si vyžádal od koordinátorů informaci, kolik budou potřebovat gratulačních listů k výročím s tím, že mu do tyto informace předají. Ad. 5) Otevření diskuse a námětů, k přípravám na III. Sjezd VP ČR. / JUDr. Zeman / JUDr. Zeman připomněl blížící se III. sjezd Veterána PČR, který se uskuteční v roce Pro jeho řádný průběh se musíme včas připravit. Je nutno zvolit přípravnou skupinu, přípravy sjezdu se zúčastní celé prezidium a co nejširší část členské základny. Navrhuje následující členy přípravné skupiny: Ad. 6) Různé: a) Jan Zeman b) JUDr. Jaroslav Zeman c) JUDr. Miloslav Kupka d) František Kouba e) Miroslav Kučera f) ing. Zdeněk Pochobradský. Po provedeném hlasování byla přípravná skupina jednohlasně zvolena. g) Připomínky k webovým stránkám. / člen., p. Pilař / - žádné připomínky nebyly vzneseny h) Snížení tvrdosti. / JUDr. Kupka / JUDr. Kupka připomněl, že dochází ke snižování příchodu nových členů, což negativně působí na rozpočet. Doporučuje uvažovat o snížení tvrdosti u stanovami vyžadovaných odsloužených let. Z diskuze vyplynul požadavek na ponechání současného stavu a o výjimkách rozhodovat individuálně jak doposud. Z další diskuze vyplynul požadavek, který byl později schválen, s absencí dvou hlasů přítomných, aby dosavadní členové veteránu z Nezávislého odborového svazu PČR při zájmu o naše členství, předkládali řádnou přihlášku občanského sdružení s platbami za stejných podmínek jako ostatní zájemci. i) Problematika docházky na jednání. / p. Kouba / František Kouba se pozastavil nad docházkou členů prezidia na jednání, není výjimkou absence více jak na polovině letošních jednání. Žádá prezidenta, aby vyhodnotil účast jednotlivých členů prezidia na jednáních a podal o tom zprávu na prosincovém zasedání prezidia. Závěr: Uvedený návrh byl jednomyslně přijat a ukládá se prezidentu na prosincovém jednání přednést vyhodnocení účasti jednotlivých členů na jejich jednáních. j) Návrhy na vyznamenání v krajích. /návrhy z krajů, písemné / Dále byly projednány a jednomyslně schváleny návrhy na udělení medailí II. stupně přednesené koordinátory pro Severomoravský a Zlínský kraj.

6 Jednomyslně byl i schválen návrh koordinátora pro Prahu na převod člena Zdeňka Kleara na čestného člena z důvodu dosažení 83 let. Prezident Jan Zeman vyzval členy prezidia a koordinátory, aby přemýšleli o možnosti zřídit další ocenění členů prezidiem a navrhli ideu, název a podobu tohoto dalšího ocenění. Doplněné body jednání. Jaromír Hamouz informoval o jednání na Slovensku, poukázal na jednotlivé odlišnosti v organizaci a možnostech veteránských organizací policie. Dr. Zeman informoval o zrušeném jednání delegace určené pro Polsko. Dr. Zeman přednesl návrh plánu jednání prezidia v roce Po vzájemné diskuzi byly stanoveny tyto termíny, které byly vzápětí jednomyslně odsouhlaseny: 1) 12. února ) 12. března ) 9. dubna ) 14. května rozšířené jednání s koordinátory ) 11. června ) 10. září ) 13. října rozšířený o koordinátory ) 12. listopadu ) 3. prosince 2013 Ad. 7) Závěr. JUDr. Zeman poděkoval přítomným za účast a v hod. jednání ukončil. Zapsal: JUDr. Jan Bouchal, v. r. Zápis ověřil: František Kouba, v. r.

Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 09.04.2013

Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 09.04.2013 Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 09.04.2013 Program jednání: 1. Zahájení jednání, schválení a doplnění programu. / určení zapisovatele a ověřovatele/

Více

Zápis č. 6/2018 z jednání Prezídia VPČR konaného dne

Zápis č. 6/2018 z jednání Prezídia VPČR konaného dne VETERÁN POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY z.s. = Prezídium = Čj. VPČR-15/02-2018 Zápis č. 6/2018 z jednání Prezídia VPČR konaného dne 5. 6. 2018 Program jednání: 1. Zahájení jednání, seznámení s programem, jeho

Více

Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR o.s., rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 15.10.2013

Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR o.s., rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 15.10.2013 Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR o.s., rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 15.10.2013 Program jednání: 1. Zahájení jednání, schválení a doplnění programu. 2. Kontrola plnění úkolů

Více

Z á p i s. Ze zasedání Republikového výboru VETERÁN POLICIE ČR. Konané dne 9. února 2010 od 9.00 hod. v Muzeu policie Praha.

Z á p i s. Ze zasedání Republikového výboru VETERÁN POLICIE ČR. Konané dne 9. února 2010 od 9.00 hod. v Muzeu policie Praha. Z á p i s Ze zasedání Republikového výboru VETERÁN POLICIE ČR. Konané dne 9. února 2010 od 9.00 hod. v Muzeu policie Praha. Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu i

Více

Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 26. 6. 2012

Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 26. 6. 2012 Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 26. 6. 2012 Program jednání: 1. Zahájení jednání, schválení a doplnění programu. - zvolení ověřovatelů zápisu,

Více

Zápis ze zasedání Prezidia VP ČR o. s. ze dne od 9.00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2

Zápis ze zasedání Prezidia VP ČR o. s. ze dne od 9.00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2 Zápis ze zasedání Prezidia VP ČR o. s. ze dne 10.1.2012 od 9.00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2 Přítomni: přítomno 18 osob členů prezidia 15, revizní komise 2 a hostů 1 viz přiložení prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání Prezidia V PČR o.s. ze dne od 9.00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2

Zápis ze zasedání Prezidia V PČR o.s. ze dne od 9.00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2 Zápis ze zasedání Prezidia V PČR o.s. ze dne 25.1.2011 od 9.00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2 Přítomni: přítomno 22 osob členů prezidia, Revizní komise a hostů viz přiložení prezenční listina Jednání

Více

ad 1) Zasedání zahájil místopředseda František Kouba přivítáním všech přítomných.

ad 1) Zasedání zahájil místopředseda František Kouba přivítáním všech přítomných. Z á p i s Ze zasedání republikového výboru Sekce policejní veterán o.s., konaného dne 08.01.2008 v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

JUDr. Bezdíček ještě před začátkem jednání Výboru poblahopřál jménem republikového Výboru panu Leonu Lipskému k jeho významnému životnímu jubileu.

JUDr. Bezdíček ještě před začátkem jednání Výboru poblahopřál jménem republikového Výboru panu Leonu Lipskému k jeho významnému životnímu jubileu. Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 20. dubna 2010 od 9.00 hodin v Muzeu policie v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 5/2018 z jednání Prezídia VPČR rozšířeného o krajské koordinátory konaného dne

Zápis č. 5/2018 z jednání Prezídia VPČR rozšířeného o krajské koordinátory konaného dne VETERÁN POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY z.s. = Prezídium = Čj. VPČR-14/02-2018 Zápis č. 5/2018 z jednání Prezídia VPČR rozšířeného o krajské koordinátory konaného dne 15. 5. 2018 Program jednání: 1. Zahájení jednání,

Více

Z Á P I S. z jednání prezidia Veterána Policie ČR o.s., rozšířeného o krajské koordinátory ze dne

Z Á P I S. z jednání prezidia Veterána Policie ČR o.s., rozšířeného o krajské koordinátory ze dne Z Á P I S z jednání prezidia Veterána Policie ČR o.s., rozšířeného o krajské koordinátory ze dne 14.05.2013 Program jednání: 1. Zahájení jednání, schválení a doplnění programu. / určenizapisovatele a ověřovatelů/

Více

Zápis z jednání Prezídia Veterán Policie ČR ze dne

Zápis z jednání Prezídia Veterán Policie ČR ze dne Zápis z jednání Prezídia Veterán Policie ČR ze dne 12. 3. 2013 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola plnění úkolů z posledního zasedání (dr. Zeman) 3. Změna související s novou úhradou cestovného (prezident)

Více

Zápis z mimořádného jednání Republikového Výboru Veterán Policie České Republiky svolaného na den 18.5.2010 do Muzea Policie ČR Praha

Zápis z mimořádného jednání Republikového Výboru Veterán Policie České Republiky svolaného na den 18.5.2010 do Muzea Policie ČR Praha Zápis z mimořádného jednání Republikového Výboru Veterán Policie České Republiky svolaného na den 18.5.2010 do Muzea Policie ČR Praha Přítomni členové Výboru VP ČR (promiňte, následně budou jména uváděna

Více

zahájení jednání - - -

zahájení jednání - - - Z á p i s Ze zasedání republikového výboru Sekce policejní veterán o.s. konaného dne 18. 03. 2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z jednání Prezidia VETERÁN POLICIE ČR konaného dne 20. září 2011

ZÁPIS z jednání Prezidia VETERÁN POLICIE ČR konaného dne 20. září 2011 ZÁPIS z jednání Prezidia VETERÁN POLICIE ČR konaného dne 20. září 2011 Jednání bylo přítomno celkem 15 z 16-ti členů Prezidia VP ČR (omluven p. Vlček) a předseda Revizní komise VP ČR p. Leon Lipský. Nedílnou

Více

zahájení jednání Rozšířený výbor souhlasí, aby se Dr. Jan Šnitr stal členem revizní komise SPV o. s.

zahájení jednání Rozšířený výbor souhlasí, aby se Dr. Jan Šnitr stal členem revizní komise SPV o. s. Z á p i s Ze zasedání rozšířeného výboru Sekce policejní veterán o. s. koordinátorů a členů komisí konaného dne 15. 04.2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z jednání Prezidia VETERÁN POLICIE ČR o. s. konaného dne jako Zasedání Prezidia VP ČR rozšířené o krajské koordinátory

ZÁPIS z jednání Prezidia VETERÁN POLICIE ČR o. s. konaného dne jako Zasedání Prezidia VP ČR rozšířené o krajské koordinátory ZÁPIS z jednání Prezidia VETERÁN POLICIE ČR o. s. konaného dne 25. 10. 2011 jako Zasedání Prezidia VP ČR rozšířené o krajské koordinátory Jednání bylo přítomno celkem 12 členů Prezidia VP ČR a předseda

Více

Zápis Ze zasedání Prezidia VP ČR rozšířeného o krajské koordinátory VP ČR ze dne 23. 11. 2010 od 09,00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2.

Zápis Ze zasedání Prezidia VP ČR rozšířeného o krajské koordinátory VP ČR ze dne 23. 11. 2010 od 09,00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2. Zápis Ze zasedání Prezidia VP ČR rozšířeného o krajské koordinátory VP ČR ze dne 23. 11. 2010 od 09,00 hod. v Muzeu Policie ČR v Praze 2. Přítomni: celkem 21 osob členů Prezidia, Revizní komise a krajských

Více

Zápis z jednání Prezídia VPČR dne

Zápis z jednání Prezídia VPČR dne Zápis z jednání Prezídia VPČR dne 20. 3. 2012 Jednání zahájil 1. viceprezident JUDr. Jaroslav Zeman. Konstatoval, že Prezídium je usnášení schopné přítomno 12 členů Prezídia (viz prezenční listina). Nepřítomní

Více

JEDNÁNÍ PREZIDIA VP ČR dne 19. 04. 2011

JEDNÁNÍ PREZIDIA VP ČR dne 19. 04. 2011 JEDNÁNÍ PREZIDIA VP ČR dne 19. 04. 2011 1. Zahájení a kontrola usnesení 2. Projednání úhrady naší standarty 3. Dorovnání financí NOSU 4. Konečné dokončení rozpočtu na r. 2011 5. Projednání propagačních

Více

Zápis č. 6/2015 z jednání Rozšířeného Prezídia VPČR konaného dne

Zápis č. 6/2015 z jednání Rozšířeného Prezídia VPČR konaného dne VETERÁN POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY z.s. = Prezídium = Čj. VPČR-12/02-2015 Program jednání: Zápis č. 6/2015 z jednání Rozšířeného Prezídia VPČR konaného dne 2. 6. 2015 1. Zahájení jednání, doplnění a schválení

Více

dle prezenční listiny, založené u tohoto zápisu zahájení jednání

dle prezenční listiny, založené u tohoto zápisu zahájení jednání Z á p i s Ze zasedání výboru Sekce policejní veterán o.s., konaného dne 19.02.2008 od 13.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ s í d l o s d r u ž e n í J a b l o n e c k á 7 1 3, 1 9 0 0 0 P r a h a 9 P r a h a, 2 0. ř í j

Více

zahájení jednání Program jednání byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan Hamouz Jaromír

zahájení jednání Program jednání byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan Hamouz Jaromír Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 18.11.2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 7. září 2010 od 9.00 hodin v Muzeu policie v Praze

Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 7. září 2010 od 9.00 hodin v Muzeu policie v Praze Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 7. září 2010 od 9.00 hodin v Muzeu policie v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Program jednání: Z á p i s z 9. jednání finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 19.11.2009 od 9:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: členové výboru (viz prezenční

Více

Program: 1) zahájení jednání

Program: 1) zahájení jednání Z á p i s ze zasedání republikového výboru VETERÁN POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY rozšířeného o krajské koordinátory VP ČR konaného dne 9. června 2009 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení Místo jednání: Hospoda Ptenský Dvorek Datum jednání: 4. 3. 2017 Zahájení jednání: 15.30h Ukončení jednání: 17.00h Přítomni: Omluveni: Účast: dle presenční listiny dle presenční listiny Členské schůze se

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v h. v kulturním sále hostinci Na Klokočné

Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v h. v kulturním sále hostinci Na Klokočné Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 29. 9. 2014 v 18.00 h. v kulturním sále hostinci Na Klokočné Přítomni: MVDr. V. Danielová, R. Hofman, PhDr. P. Dvořák, Mgr.

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Program jednání včetně doplňku a úpravy byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan JUDr. Kupka

Program jednání včetně doplňku a úpravy byl členy výboru schválen bez připomínek Ověřovatel zápisu pan JUDr. Kupka Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 14.04.2009 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s z jednání 1. Sjezdu zástupců krajů Sekce policejní veterán o.s.

Z á p i s z jednání 1. Sjezdu zástupců krajů Sekce policejní veterán o.s. Z á p i s z jednání 1. Sjezdu zástupců krajů Sekce policejní veterán o.s. konaného dne 17. 06. 2008 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený.

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve čtvrtek 26.7.2018 od 18,00 hod. Zasedací místnost Obecního úřadu Slatinice Přítomno: 10 zastupitelů (viz. prezenční listina).

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference

ZÁPIS. z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference ZÁPIS z 1. ustavujícího jednání Regionální stálé konference Termín: 12.11.2014 Místo: zasedací místnost č. 326, Krajský úřad Libereckého kraje Čas zahájení jednání: 12:00 hodin Čas ukončení jednání: Přítomni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

zahájení jednání Program jednání byl doplněn o: - účetní uzávěrka Veterána policie ČR za rok 2008 - Stav žalob ve věci výsluhového příspěvku

zahájení jednání Program jednání byl doplněn o: - účetní uzávěrka Veterána policie ČR za rok 2008 - Stav žalob ve věci výsluhového příspěvku Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 10.02.2009 od 9.00 hodin v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin

Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Zápis z jednání 12. republikové shromáždění Diabetické asociace České republiky konaného dne 26. 1. 2015 od 14.00 hodin Místo konání: Fakultní nemocnice v Motole, Interní klinika, uzel D, 4. poschodí,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE Telefon/fax : 466 300 964 e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Výpis ze zápisu č. 1/14

Výpis ze zápisu č. 1/14 Město VELKÉ PAVLOVICE Výpis ze zápisu č. 1/14 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Velké Pavlovice, které se konalo ve čtvrtek dne 30. října 2014 v 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Tento výpis

Více

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne 12. 1. 2013 v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Přítomni: dle přiložené prezenční listiny Za nadřízenou složku:

Více

Zápis č. 8/2016 z pravidelného zasedání VV OSH ČMS Písek rozšířeného o členy KaRR při OSH ČMS Písek dne

Zápis č. 8/2016 z pravidelného zasedání VV OSH ČMS Písek rozšířeného o členy KaRR při OSH ČMS Písek dne Zápis č. 8/2016 z pravidelného zasedání VV OSH ČMS Písek rozšířeného o členy KaRR při OSH ČMS Písek dne 29.9.2016 Přítomni: dle presenční listiny Program : 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z posledního

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 11.11.2010, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod.

Více

Program jednání, včetně schválení ověřovatele byl členy výboru schválen bez připomínek

Program jednání, včetně schválení ověřovatele byl členy výboru schválen bez připomínek Z á p i s Ze zasedání republikového výboru VETERÁNA POLICIE ČR konaného dne 13. října 2009 od 9.30 hodin v objektu Berounský medvěd - Beroun -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zápis z jednání Přítomni dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu Věc Zápis z mimořádného jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro prevenci kriminality a pro udělování grantů

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 19.12.2016 v 18:00 Ve Studené dne 20.12.2016 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 Program

Více

Zápis z náhradní členské schůze ČAPV konané při příležitostí XXVI. výroční konference na FHS UTB dne 13. září 2018 od hodin

Zápis z náhradní členské schůze ČAPV konané při příležitostí XXVI. výroční konference na FHS UTB dne 13. září 2018 od hodin Zápis z náhradní členské schůze ČAPV konané při příležitostí XXVI. výroční konference na FHS UTB dne 13. září 2018 od 18.30 hodin Jedná se o náhradní členskou schůzi svolanou výborem ČAPV 30 minut po rozpuštění

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 25.07.2016, od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 31.10. 2018 v 19.30 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Šimanov bylo zahájeno v 19.30 hodin dosavadním starostou obce Ing. Miroslavem

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Obec Kostice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kostice 31. října 2018

Obec Kostice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kostice 31. října 2018 1 Obec Kostice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kostice 31. října 2018 2 Zápis o průběhu Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 31.10.2018 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod.

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod. 1 OBECNÍ ÚŘAD JAROV ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne 7. 11. 2014 od 20 00 hod.. Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce (viz prezenční

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BRNO, Čejkovická 10, příspěvková organizace PSČ 628 00, Tel : 544233629, E-mail: info@zscejkovicka.cz,www.zscejkovicka.

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BRNO, Čejkovická 10, příspěvková organizace PSČ 628 00, Tel : 544233629, E-mail: info@zscejkovicka.cz,www.zscejkovicka. Přítomni: Zápis č.1 2014/2015 z jednání Školské rady Základní školy Brno, Čejkovická 10, příspěvkové organizace Dne 2.10. 2014 a) Mgr. Ing. Libor Babák, Phd. ředitel organizace b) Marcela Havlišová, Mgr.

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z á p i s. Mgr. Alena Koukalová, Mgr. Jiří Altmann

Z á p i s. Mgr. Alena Koukalová, Mgr. Jiří Altmann Z á p i s z, konaného dne od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr Kubát, Ing. Josef Mázl, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D.,

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 139

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 139 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 28. května 2019 v 15.30 hod. ve velké zasedací místnosti Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Z Á P I S. Datum konání: 20. prosince 2010. 2 (MUDr. Mandík Miloslav pan Vraný Jiří) ověřili zápis vč. usnesení bez připomínek. Ing.

Z Á P I S. Datum konání: 20. prosince 2010. 2 (MUDr. Mandík Miloslav pan Vraný Jiří) ověřili zápis vč. usnesení bez připomínek. Ing. Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 20. prosince 2010 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Alinčová Lenka 9 členů zastupitelstva MČ dle presenční listiny 2 (MUDr. Mandík

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne

Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne Zápis z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 8.11.2010 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter,, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, p. Blaheta, p. Beran,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady

Zápis ze zasedání valné hromady Zápis ze zasedání valné hromady občanského sdružení Sdružení rodičů a přátel Gymnázia Česká Lípa, o.s. se sídlem Gymnázium, Žitavská 2969, Česká Lípa, 470 01 dne 19. 11. 2015 v 16:15, na adrese sídla Žitavská

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z á p i s. hosté: Mgr. Alena Koukalová, Ing. Jiří Drahoš, Ing. Vít Petira, Alena Linková, Ing. Mgr. Jiří Vitvar, JUDr. Ing. Rudolf Cogan, Ph.D.

Z á p i s. hosté: Mgr. Alena Koukalová, Ing. Jiří Drahoš, Ing. Vít Petira, Alena Linková, Ing. Mgr. Jiří Vitvar, JUDr. Ing. Rudolf Cogan, Ph.D. Z á p i s ze, konaného dne od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Petr Kubát, Ing. Josef

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 5/10 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 8.11. 2010 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Usnesení Představenstvo Hospodářské komory České republiky 26. listopadu 2008, Liberec

Usnesení Představenstvo Hospodářské komory České republiky 26. listopadu 2008, Liberec Usnesení Představenstvo Hospodářské komory České republiky 26. listopadu 2008, Liberec Přítomni: Bartoš Pavel, Cílek Josef, Dohnal Vladimír, Doleţal Jiří, Drábek Jaromír, Holec František, Hrabák Václav,

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Malá zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 3. října 2018 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více