Zápis z Valné hromady ČFSF Futsal o. s. Vamberk, Hotel Krajka,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z Valné hromady ČFSF Futsal o. s. Vamberk, Hotel Krajka, 25. 5. 2013"

Transkript

1 Zápis z Valné hromady ČFSF Futsal o. s. Vamberk, Hotel Krajka, VH zahájil v 10:15 hodin předseda ČFSF Milan Semmler, který přivítal všechny přítomné a poděkoval Milanu Jedličkovi za přípravu VH. Poté předal slovo starostovi města Vamberku, Ing. Jiřímu Mazúchovi. Ten přivítal všechny přítomné, ve stručnosti představil město Vamberk i Hotel Krajka, řekl pár slov o podpoře sportu ze strany města a nakonec popřál všem přítomným hodně osobních i sportovních úspěchů. Předseda ČFSF Milan Semmler panu starostovi poděkoval za přijetí a přivítání. 1. Volba řídícího VH. Za řídícího VH byl navržen Vladimír Vitásek. Hlasování: pro 24 proti 0 Pan Vladimír Vitásek byl schválen řídicím VH. 2. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu. Delegáti navrhli zapisovatelem VH ČFSF Jiřího Havláska Hlasování: pro 24 proti 0 Pan Jiří Havlásek byl schválen zapisovatelem VH ČFSF. Jako ověřovatelé zápisu byli navrženi Ivo Krejcar a Pavel Kluvanec. Hlasování: Ivo Krejcar pro 24Pavel Kluvanec pro 24 proti 0 proti 0 Ivo Krejcar a Pavel Kluvanec byli schváleni jako ověřovatelé zápisu. 3. Volba mandátové a volební komise. Delegáti navrhli na předsedu mandátové a volební komise Jiřího Belžíka. Hlasování: pro 24 proti 0 Pan Jiří Belžík byl schválen předsedou mandátové a volební komise.

2 Členy mandátové a volební komise byli navrženi Jakub Prokeš a Jiří Bukovanský. Hlasování: Jakub Prokeš pro 24Jiří Bukovanský pro 23 proti 0 proti 0 zdržel se2 Jakub Prokeš a Jiří Bukovanský byli schváleni jako členové mandátové a volební komise. 4. Volba návrhové komise. Delegáti navrhli na předsedu návrhové komise Miloslavu Suchánkovou. Hlasování: pro 24 proti 0 Paní Miloslava Suchánková byla schválena předsedkyní návrhové komise. Členy návrhové komise byli navrženi Aleš Štorc a Josef Soukeník. Hlasování: Aleš Štorcpro 24 Josef Soukeník pro 24 proti 0 proti 0 Aleš Štorc a Josef Soukeník byli schváleni jako členové návrhové komise. 5. Zpráva mandátové a volební komise Z pozvaných 36 delegátů je přítomno 25 delegátů. Valná hromada je usnášeníschopná. 6. Schválení programu VH. Řídicí VH Vladimír Vitásek seznámil delegáty s programem VH a s jednacím a volebním řádem VH. PROGRAM VALNÉ HROMADY ČFSF 1. Úvod, volba řídícího VH 2. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu VH 3. Volba mandátové a volební komise 4. Volba návrhové komise 5. práva mandátové a volební komise

3 6. Schválení programu VH a jednacího řádu 7. Zpráva o činnosti a hospodaření ČFSF 8. Diskuze o zprávě o činnosti a hospodaření ČFSF 9. Schválení zprávy o činnosti a hospodaření ČFSF 10. Představení kandidátů na předsedu a místopředsedu ČFSF 11. Diskuze ke kandidátům 12. Volba předsedy ČFSF 13. Volba místopředsedy ČFSF 14. Přestávka 15. Vyhlášení výsledků voleb 16. Představení kandidátů do RaOK ČFSF. 17. Volby RaOK ČFSF a vyhlášení výsledků. 18. Všeobecná diskuze 19. Návrh usnesení VH ČFSF 20. Schválení usnesení VH ČFSF 21. Závěr Žádný návrh na úpravu programu VH nebyl vznesen. Hlasování: Program VH pro 25Jednací řád pro 25 proti 0 proti 0 zdržel se 0 zdržel se0 Program VH i jednací a volební řád byly schváleny. 7. Zpráva o činnosti a hospodaření ČFSF Zprávy přednesl předseda ČFSF Milan Semmler. Ve zprávě o činnosti shrnul sled událostí od svého nástupu do funkce předsedy ČFSF v roce V úvodu popsal bezproblémový převod účtů federace a poděkoval Romanu Barillovi za vstřícnost a pomoc při předávání svazového webu. Ve zprávě o hospodaření přednesl celkové výsledky hospodaření ČFSF za dvouleté funkční období. Přednesené podrobné zprávy o činnosti a hospodaření ČFSF jsou přílohou tohoto zápisu z VH. 8. Diskuze o zprávě o činnosti a hospodaření ČFSF. Miloslava Suchánková (Praha): V přehledu hospodaření není uveden návrat registračních poplatků krajům. Milan Semmler (Předseda ČFSF): Některé kraje již příspěvky vrácené dostaly, některé kraje je ještě nedostaly. Vrácené poplatky tam jsou uvedeny.

4 Jiří Štechmüller (Praha): Karlovarský kraj má zájem hrát mikrofutsal a pravidla mikrofutsalu jsou zatím jen v ruštině. Kdy bude hotov jejich překlad do češtiny? Milan Semmler (Předseda ČFSF): Předpokládám, že do 14 dní by měly být do češtiny přeloženy. Poté budou uloženy na svazovém webu. Václav Valštýn (Ústecký kraj): Chybí mi ve zprávě o hospodaření větší přehled. Kde například najdu výdaje reprezentace? Milan Semmler (Předseda ČFSF): Zpráva o hospodaření je podrobná, vždy na samostatném listu jsou uvedeny příjmy a výdaje a to ještě samostatně za jeden kalendářní rok. Na úvodním listu je souhrn za uplynulé funkční období. Protože má ČFSF dva účty, je to děleno ještě na účet v CZK a v EUR. Na každém listu i v přehledu je také dělení podle složky, tzn. Reprezentace, svaz, kraje atd. Vilém Schwab (Plzeňský kraj): Ukončil bych diskuzi o hospodaření. Výdaje jsou jistě zkontrolovány, účetnictví je děláno profesionální firmou, která za svou práci zodpovídá. Jiří Jedlička (Ústecký kraj): Zprávu o hospodaření jsme nedostali v předstihu. Nedokážeme ji nyní posoudit. O čem máme nyní hlasovat? Máme ji schválit, nebo jen vzít na vědomí? Miloslava Suchánková (Praha): Měli bychom vyslechnout předsedu RaOK, aby nám o tom něco řekl. Jiří Havlásek (Moravskoslezský kraj, předseda RaOK ČFSF): Zprávu o hospodaření ČFSF jsem obdržel před několika dny. Zprávu jsem prostudoval, jsou v ní podrobně uvedeny příjmy a výdaje, které se přenášejí do souhrnného přehledu na úvodním listu. Členění zprávy je takové, jak tady pronesl předseda ČFSF. Ne každou položku jsem dokázal úplně identifikovat, k tomu bych potřeboval více času a u některých položek i vysvětlení. Ale v zásadě je zpráva zpracována přehledně a logicky správně. Ivo Krejcar (Středočeský kraj): Doporučuje předseda RaOK zprávu o hospodaření schválit? Jiří Havlásek (Moravskoslezský kraj, předseda RaOK ČFSF): Ano. 9. Schválení zprávy o činnosti a hospodaření ČFSF. Hlasování: Zpráva o činnosti pro 25 Zpráva o hospodaření pro 25 proti 0 proti 0 zdržel se0 zdržel se0 Zpráva o činnosti a hospodaření ČFSF za minulé funkční období byla schválena. 10. Představení kandidátů na předsedu a místopředsedu ČFSF. Předsedkyně návrhové komise Miloslava Suchánková delegátům sdělila, že na funkci předsedy ČFSF kandiduje jediný kandidát - Milan Semmler a na funkci místopředsedy ČFSF také jediný kandidát - Vladimír Vitásek. Oba uvedení kandidáti návrh na volbu přijali. Žádný další kandidát na žádnou z funkcí nebyl z pléna VH navržen.

5 11. Diskuze ke kandidátům Diskuze ke kandidátům se nekonala. 12. Volba předsedy ČFSF Předseda mandátové a volební komise Jiří Belžík informoval delegáty o způsobu voleb. Zpráva volební komise: Vydáno bylo 25 hlasovacích lístků Odevzdáno bylo 24 hlasovacích lístků Z toho platných bylo 23 hlasovacích lístků Kandidát Milan Semmler obdržel 23 hlasů Pan Milan Semmler byl zvolen předsedou ČFSF - Futsal o.s. 13. Volba místopředsedy ČFSF Předseda mandátové a volební komise Jiří Belžík informoval delegáty o způsobu voleb. Zpráva volební komise: Vydáno bylo 25 hlasovacích lístků Odevzdáno bylo 24 hlasovacích lístků Z toho platných bylo 23 hlasovacích lístků Kandidát Vladimír Vitásek obdržel 23 hlasů Pan Vladimír Vitásek byl zvolen místopředsedou ČFSF - Futsal o.s. 14. Přestávka Po volbě předsedy a místopředsedy následovala přestávka na oběd. 15. Vyhlášení výsledku voleb Předseda mandátové a volební komise Jiří Belžík seznámil delegáty VH s výsledkem volby předsedy a místopředsedy ČFSF na funkční období let Předsedou ČFSF byl zvolen pan Milan Semmler, místopředsedou ČFSF byl zvolen pan Vladimír Vitásek. Oba zvolení kandidáti poděkovali delegátům VH za důvěru. Milan Semmler ještě řekl, že věří v úspěšný rozvoj našeho sportu.

6 16. Představení kandidátů do RaOK ČFSF Delegáti VH navrhli jako členy RaOK Jiřího Havláska, Jana Suchánka, Václava Valštýna a Viléma Schwaba. Všichni navržení kandidáti svou kandidaturu přijali. 17. Volba členů RaOK. Předseda mandátové a volební komise Jiří Belžík informoval delegáty o způsobu voleb. Zpráva volební komise: Vydáno bylo 25 hlasovacích lístků Odevzdáno bylo 25 hlasovacích lístků Z toho platných bylo 25 hlasovacích lístků Kandidát Jiří Havlásek obdržel 23 hlasů Kandidát Václav Valštýn obdržel 22 hlasů Kandidát Jan Suchánek obdržel 17 hlasů Kandidát Vilém Schwab obdržel 13 hlasů Jiří Havlásek, Václav Valštýn a Jan Suchánek byli zvoleni členy RaOK ČFSF. 18. Všeobecná diskuze Během diskuze, v 14:10 hodin, poklesl počet delegátů z 25 na 24. Dle zprávy předsedy mandátové a volební komise Jiřího Belžíka je VH stále usnášeníschopná. Jiří Jedlička (Ústecký kraj): Prosím předsedu ČFSF o objasnění situace v JČ kraji. Milan Semmler (Předseda ČFSF): Dočetl jsem se, že jsem se vnutil na VH okresu České Budějovice s cílem rozvrátit JČ kraj. Byl jsem na tuto VH řádně pozván, nevystoupil jsem na ni s žádným projevem, který by zavdal příčinu k rozvratu. S poněkud radikálnějším názorem na této VH vystoupil Ivo Krejcar, který vyzval zvolené delegáty, aby se nezúčastnili VH JČ kraje, když za ně JČ kraj neodvedl ČFSF členské příspěvky. VV ČFSF nemůže žádnému krajskému sdružení diktovat, co má dělat. Jsme dobrovolná organizace a každý má právo rozhodnout se, zda chce být naším členem, nebo ne. Každý má právo na svůj názor, a pokud za tímto jeho názorem stojí členská základna, je tento názor asi správný. Jižní Čechy se uzavřely do sebe, není s kým komunikovat. Nikdo z JČ nechce komunikovat, všichni se odkazují na předsedu JČ krajského sdružení, Luboše Vlnatého, a ten vedení ČFSF neuznává, nemá zájem komunikovat s předsedou ani s místopředsedou ČFSF na oficiální úrovni. Dávají ultimáta, s kým chtějí a nechtějí spolupracovat, nejednají o kompromisu. Nechci se pouštět do konfrontačních diskuzí, to nikam nevede. Josef Soukeník (Celostátní liga): Je však potřeba sdělit i svůj pohled, jinak si členové v JČ budou myslet, že jejich vedení má pravdu. Vladimír Vitásek (místopředseda ČFSF): JČ kraj přihlásil veteránský tým Botafogo Srubec do finálového turnaje veteránů, ale po nějaké době ho zase odhlásil.

7 Miloslava Suchánková (Praha): Členské příspěvky za tým Botafogo Srubec nakonec zaplatil p. Tůma, aby tento tým vůbec mohl ve finále nastoupit. Martin Havlíček (Předseda MK ČFSF): Z JČ mi přišla odpověď, že se v JČ žádná veteránská soutěž nehrála, v matrice není žádný veteránský ani ženský tým. Antonín Bradáč (Zlínský kraj): Oslovila federace kluby v JČ? Vilém Schwab (Plzeňský kraj): VV ČFSF nemůže jednat s kluby. Milan Semmler (Předseda ČFSF): Zúčastnil jsem se VH okresu České Budějovice a všichni přítomní byli překvapeni stavem, že vlastně nejsou členy ČFSF. To nikdo z nich nevěděl. Oni chtějí hrát pod hlavičkou ČFSF, ale nechce se jim svou soutěž, která funguje bezproblémově, organizovat. Vystoupit z ČFSF nechtějí. Situaci si musí vyřešit sami se svým krajským vedením. Ivo Krejcar (Středočeský kraj): V JČ kraji jsou dvě okresní sdružení, která organizují své soutěže České Budějovice a Prachatice a je organizována i krajská soutěž. Nejde o to, že by si to týmy nechtěly samy organizovat. Okresní sdružení v Českých Budějovicích organizuje soutěže velmi kvalitně. Problém je v krajském sdružení, jehož předseda je skvělý demagog. Vystoupil jsem na VH okresu České Budějovice radikálně schválně, protože současný stav nemůže trvat do nekonečna. Předseda JČ krajského sdružení Vlnatý nabádal týmy, aby na soupisky uvedly jen nezbytně nutný počet členů, aby se vlk (ČFSF) nažral a koza zůstala celá. Jiří Jedlička (Ústecký kraj): Luboš Vlnatý chce vládnout. Když nebyl na minulé VH zvolen, opustil ji a prohlásil VH za neplatnou. Martin Havlíček (Předseda MK ČFSF): Zda nejsou v JČ černé duše by se dalo zjistit jedině kontrolou při turnaji, porovnáním soupisek s matrikou. Ivo Krejcar (Středočeský kraj): Když by byla v ČFSF matrika on-line, nebyly by pochybnosti, kdo je a není členem ČFSF. Vše by bylo jasně dané. Jan Suchánek (Člen RaOK ČFSF): V usnesení JČ VH je uvedeno, že VH schvaluje založení samostatného sdružení. Jiří Bukovanský (Praha): Při VH v JČ porušili stanovy, když schválili prodloužení mandátu volených funkcionářů na 4 roky a místo tajné volby hlasovali aklamací, Milan Semmler (Předseda ČFSF): Nepovažuji informace z webu JČ krajského sdružení za oficiální, proto na informace na něm uvedené nebudu reagovat. Očekávám, že obdržím oficiální dokumenty a na základě nich budu jednat. Pokud oficiální dokumenty neobdržím, budu muset jednat na základě těch informací neoficiálních, neboť nebudu mít jinou možnost. Pokud kraj porušuje stanovy, bude vyzván, aby situaci napravil. Jestliže by JČ kraj organizoval své soutěže mimo ČFSF, měla by ČFSF legitimní právo oslovit kluby v JČ kraji, aby si vytvořily nové krajské sdružení pod hlavičkou ČFSF. Vilém Schwab (Plzeňský kraj): Dejme do usnesení, že předseda ČFSF bude takto postupovat. Milan Semmler (Předseda ČFSF): Pokud jde o Klatovy, tak tam kluby okresní ligy registrační poplatky zaplatily, ale okresní sdružení poplatky nepřevedlo na kraj ani na ČFSF. Předseda Plzeňského kraje, Jan Roneš, se proto dotázal centrální matriky, jak to je s registracemi hráčů tohoto okresu. Na jeho dotaz, mu předseda okresního sdružení, Michal Frous, sdělil, že ty peníze nemá, že je nezaplatí. Vilém Schwab (Plzeňský kraj): U týmu Klatov byl nepořádek v soupiskách. Několik hráčů bylo napsáno současně na soupisce týmu B i C. Na to jsme přišli náhodou, když jsme chtěli řešit přestupek jednoho hráče v krajské lize. Okresní sdružení Klatovy vybralo za hráče v okresní soutěži registrační poplatky, ale neodvedlo je kraji a ani neřeklo těmto hráčům, že nejsou členy ČFSF. Protože hráči C týmu Klatov hrajícího okresní soutěž nastupují i za B tým v krajské lize a za A tým v CL, byly jen dvě možnosti řešení. Buď se tito hráči v ČFSF

8 zaregistrují, nebo budou mít tito hráči v KL a CL neoprávněné starty a výsledky Klatov by se musely kontumovat, čímž by byla narušena regulérnost KL i CL. Milan Semmler (Předseda ČFSF): Tým Klatov poté registrační poplatky za členy okresního sdružení zaplatil ze své zálohy na pokuty v CL, protože by jim jinak hrozilo vyřazení z CL. Ivo Krejcar (Středočeský kraj): Jediná cesta, jak těmto případům zabránit, je zřízení on-line matriky, jinak se těmto problémům nevyhneme. Milan Semmler (Předseda ČFSF): Jakou představu mají představitelé VČ kraje o své budoucí účasti v ČFSF? Pan Hrubeš (Host): Předsedou VČ krajského sdružení jsem já, musím se nejprve zaběhnout. V našem kraji by mělo soutěž hrát kolem 10 týmů z Hradce Králové a jeho okolí, např. z Dobrušky. Máme zájem i o školní ligu. Vladimír Vitásek (místopředseda ČFSF): Kvituji pořádání žákovských turnajů, jak jistě všichni víme, na mládež se dotace shánějí nejlépe. Bylo by dobré se v jednotlivých městech a obcích dostat do povědomí a rozjet žákovské turnaje. Pavel Kluvanec (Ústecký kraj): Mám připomínky ke svazovému webu. Nejsou na něm aktuální informace z VV ČFSF, web neláká ke vstupu do ČFSF, není tam uvedeno staň se členem, kam by se měl případný zájemce obrátit atd. Milan Semmler (Předseda ČFSF): V rámci webu dnes není speciální rubrika pro jednoduché přihlášení do federace, kde by se zájemce dozvěděl způsob, jak je možné se do naší činnosti zapojit. Tento nedostatek bude odstraněn a bude dodělána sekce - Informace pro nové zájemce. Bude také aktualizovaná část historie. Václav Valštýn (Ústecký kraj): Slyšeli jsme, že hospodaření ČFSF je ziskové, VV však nedává krajům žádné dotace, třeba na nové míče. V poslední době se nás nikdo neptá, zda nemáme v kraji nějaké šikovné hráče pro reprezentační tým. Dříve tomu tak bylo. Milan Semmler (Předseda ČFSF): Finančně kraje nyní nepodporujeme, nemáme na to. Priorita je reprezentace. Chtěl bych ale zavést projektové dotace. Pořadatel nějaké akce bude moci dostat dotaci, ovšem ta by byla vázána na určité podmínky. Měla by to být podpora rozvoje sálového fotbalu, takže podpora dlouhodobých akcí. Rozhodně to nebude tak, že někdo dostane finanční podporu na nějaký jednorázový turnaj. Dotaci by dostal třeba až při třetím ročníku akce. Pokud jde o reprezentaci, Milan Szabo obeslal všechny kraje dotazem, zda mají nějaké šikovné hráče pro reprezentaci do 21 let, kteří by měli zájem reprezentovat. Ale aby tito hráči měli nejen zájem zúčastnit se vrcholné reprezentační akce, ale hlavně aby se zúčastňovali přípravných soustředění. U starších hráčů preferujeme hráče z CL, kde jsou hráči více vidět v kvalitních utkáních. Musel by to být výrazný talent, aby se do reprezentace dostal z kraje. Jde i o to, aby hráč prokázal dlouhodobější zájem o sálový fotbal, ne že si zahraje jeden reprezentační turnaj a pak se na to vykašle. Aleš Štorc (trenér reprezentace ČR): Měla by existovat posloupnost, nejprve CL a pak reprezentace. Hráč nejprve musí prokázat dlouhodobější výkonnost v CL. Václav Valštýn (Ústecký kraj): Nemáme moc možností, kam posílat talenty, týmy CL nejsou moc blízko našeho kraje.

9 19. Návrh usnesení VH ČFSF - Futsal o.s. Návrh usnesení přednesla předsedkyně návrhové komise Miloslava Suchánková. USNESENÍ VH ČFSF FUTSAL o.s. Vamberk VH ČFSF bere na vědomí: jednací řád VH zprávu mandátové a volební komise, že VH je usnášeníschopná (z 36 pozvaných delegátů je 25 přítomných) informaci o vyřešené situaci v okrese Klatovy VH ČFSF schvaluje: řídicího VH p. Vladimíra Vitáska zapisovatele VH p. Jiřího Havláska ověřovatele zápisu z VH p. Ivo Krejcara a p. Pavla Kluvance předsedu mandátové a volební komise p. Jiřího Belžíka členy mandátové a volební komise p. Jakuba Prokeše a p. Jiřího Bukovanského předsedu návrhové komise p. Miloslavu Suchánkovou členy návrhové komise p. Aleše Štorce a p. Josefa Soukeníka program VH zprávu o činnosti ČFSF za uplynulé volební období zprávu o hospodaření ČFSF za uplynulé volební období volbu předsedy ČFSF p. Milana Semmlera volbu místopředsedy ČFSF p. Vladimíra Vitáska volbu členů RaOK ČFSF p. Jiřího Havláska, Václava Valštýna a Jana Suchánka VH ČFSF ukládá: VV ČFSF určit osobu, která bude řešit na základě porušení stanov ČFSF situaci v JČ krajském sdružení do začátku soutěží zprovoznit centrální on-line matriku aktualizovat svazové webové stránky 20. Schválení usnesení VH ČFSF - Futsal o. s. Hlasování: pro 24 proti 0 zdržel se0 Usnesení VH ČFSF Futsal o. s. bylo schváleno.

10 21. Závěr Řídící VH Vladimír Vitásek na závěr VH poděkoval všem přítomným delegátům za účast a pořadateli Milanovi Jedličkovi za zajištění a přípravu VH a ukončil VH. Dle průběhu zasedání zapsal: Jiří Havlásek Ověřili: Ivo Krejcar Pavel Kluvanec Přílohy : - Prezenční listina - Zpráva o hospodaření ČFSF Zpráva o činnosti ČFSF

Zápis z Valné hromady ČFSF Futsal o. s. Vysoké Mýto, Sportcentrum,

Zápis z Valné hromady ČFSF Futsal o. s. Vysoké Mýto, Sportcentrum, Zápis z Valné hromady ČFSF Futsal o. s. Vysoké Mýto, Sportcentrum, 6. 6. 2015 VH zahájil v 11 hodin předseda ČFSF Ing. Milan Semmler, který přivítal všechny přítomné a poděkoval organizátorům za přípravu

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

Po volbě zapisovatele a ověřovatele zápisu dorazili v 11:17 hodin další dva delegáti (Liberecký kraj a Praha).

Po volbě zapisovatele a ověřovatele zápisu dorazili v 11:17 hodin další dva delegáti (Liberecký kraj a Praha). Zápis ze shromáždění delegátů Česká federace sálového fotbalu Futsal, z. s. Areál UJP PRAHA a.s., Nad Kamínkou 1345, 156 10, Praha - Zbraslav, 9. 9. 2017 1. Úvod Shromáždění delegátů (dále jen SD) zahájil

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS

PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO: 70926344 DIČ: Bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. Č.Ú.: 1206352399/0800 Zápis z 11. VALNÉ HROMADY PARDUBICKÉ

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Zápis z okresního mysliveckého sněmu konaného dne 26. září 2017v 16.00 hodin na Bažantnici Sněm zahájil předseda OMS p. Homolka,

Více

Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, Havlíčkův Brod IČ Tel.: , mail:

Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, Havlíčkův Brod IČ Tel.: , mail: Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, 580 02 Havlíčkův Brod IČ 22882839 Tel.: 739 683 588, mail: ofshb@seznam.cz Zápis z Valné hromady OFS Havlíčkův Brod konané dne 4.2. 2017 od 10.00 hodin

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ s í d l o s d r u ž e n í J a b l o n e c k á 7 1 3, 1 9 0 0 0 P r a h a 9 P r a h a, 2 0. ř í j

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis. z konference OS CHPH Český Západ, konané dne v Tymákově. 1. Zahájeni konference. 2. Volba mandátové a návrhové komise

Zápis. z konference OS CHPH Český Západ, konané dne v Tymákově. 1. Zahájeni konference. 2. Volba mandátové a návrhové komise Zápis z konference OS CHPH Český Západ, konané dne 18.11. 2016 v Tymákově. Přítomni: viz. příloha - prezenční listina Program: 1) Zahájeni konference 2) Volba mandátové, návrhové a volební komise 3) Zpráva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Moravičany bylo zahájeno v 18,00 hodin dosavadním starostou obce

Více

Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY. Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015

Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY. Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015 Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015 Sekretář klubu slečna Mgr. Tereza Hölzlová zahájila Valnou hromadu (dále jen VH) v 17.10. Dále přivítala všechny

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis ze schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 27.4.2014 Účast: počet členů: 14 v čase: 15,05 hod hod Počet členů klubu ke dni 27.4.2014: 70 Kvórum (15% všech členů):

Více

Zápis z jednání valné hromady České asociace basketbalových rozhodčích

Zápis z jednání valné hromady České asociace basketbalových rozhodčích Zápis z jednání valné hromady České asociace basketbalových rozhodčích Datum: 29.8.2015 Místo: Nymburk Valná hromada byla zahájena ve 14 hodin Valnou hromadu řídil, člen pověřený VV ČABR I. Program jednání

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA ZÁPIS Z JEDNÁNÍ 15. SNĚMU ČIIA Sněm se konal v hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava dne 25. března 2010 1. Úvod, přivítání Sněm zahájil, z pověření Rady ČIIA, člen rady Miroslav Kocián, který přivítal

Více

Zápis z ustavujícího jednání Zastupitelstva obce Strašice ze dne

Zápis z ustavujícího jednání Zastupitelstva obce Strašice ze dne Zápis z ustavujícího jednání Zastupitelstva obce Strašice ze dne 1.11.2018 Místo konání: Účast: Doba konání: Velký sál Společenského domu ve Strašicích 15 členů zastupitelstva obce 18:00 19:30 hod. 1)

Více

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY MAS HRUBÝ JESENÍK Místo konání: Bruntál Datum konání: 4. 12. 2014 V prvním bloku se konala Valná hromada MAS Hrubý Jeseník společně s VH MAS Nízký Jeseník, po schválení a podpisu

Více

ZÁPIS. ze zasedání řádné valné hromady Golf Club Austerlitz, o.s.

ZÁPIS. ze zasedání řádné valné hromady Golf Club Austerlitz, o.s. ZÁPIS ze zasedání řádné valné hromady Golf Club Austerlitz, o.s. I. Dne 29.1.2018 v 18:00 hodin se v prostorách restaurace Golf Hotel Austerlitz na adrese Na Golfovém hřišti 1, 684 01 Slavkov u Brna, Slavkov

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis z členské schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 20.04.2008 Účast: počet členů: 12 v čase: 14,40 hod 13 v čase: 14,50 hod 14 v čase: 15,00 hod Kvórum (15% všech

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. konané dne 28. března 2018 v kulturním sále ZŠ Tuchlovice od 17,00 hod. Zahájení zasedání Valné hromady Místní akční skupiny

Více

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci ZÁPIS z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne 26. 5. 2016 v Liberci Přítomni: ( s hlasem rozhodujícím ) Dle prezenční listiny. ( s hlasem poradním a hosté) Dle prezenční listiny Hosté: 1.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

B. EKONOMICKÁ OBLAST. Hospodaření sdružení se dělí do úseků s následujícím přidělením zodpovědnosti:

B. EKONOMICKÁ OBLAST. Hospodaření sdružení se dělí do úseků s následujícím přidělením zodpovědnosti: FUTSAL SÁ LO V Ý FO TB AL HOSPODÁŘSKÁ SMĚRNICE 1 Česká federace sálového fotbalu Futsal, o.s. (dále jen ČFSF) vydává HOSPODÁŘSKOU SMĚRNICI platnou pro soutěže pořádané v rámci ČFSF s platností od 1. 9.

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 5/2016

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 5/2016 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 5/2016 Místo konání: MěKS, Tišnov, velký sál Navržený program jednání: konané dne 15.12.2016 od 16.00 hod. 1. Zahájení technické záležitosti 2. Volba ustavující volební

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Z á p i s. Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 108

Z á p i s. Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 108 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 19. května 2009 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje. zápis ze dne 21.11.2014

Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje. zápis ze dne 21.11.2014 Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje zápis ze dne 21.11.2014 Program: Zahájení Volba řídícího shromáždění Volba mandátové a volební komise Volba zapisovatele a dvou ověřovatelů

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 23. 2. 2016 Počet přítomných senátorů: 15 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Dana Dluhošová,, doc. Ing. Martin Macháček,

Více

ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS Z 2. MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 1. 7. 2006 Tento zápis obsahuje usnesení Z/168/06 Přítomni: 32 členů zastupitelstva (dle prezenční listiny)

Více

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO Z Á P I S z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SOBĚSLAVI, které se konalo 31. října 2018 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu města Soběslavi Přítomni: Podle prezenční listiny, která je

Více

Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219

Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219 Zápis ze 120. jednání pléna AS FEL ZČU konaného dne 23. ledna 2008 od 14 hodin v místnosti EU 219 Přítomni: Členové AS FEL ZČU: Hosté: Viz. prezenční listina; omluven byl Juraj Kudry Jiří Kotlan, Petr

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu.

p. Jitka Stoklásková Pro: 15 proti: 0 zdržel se: 0 Protože nebylo dalších připomínek, postoupilo se k dalšímu bodu programu. Z á p i s Z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tečovice konaného dne 6. 11. 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva MČ Brno Jehnice ze dne

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva MČ Brno Jehnice ze dne Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva MČ Brno Jehnice ze dne 14.11.2018 Přítomni: dle prezenční listiny přítomni 7 členů 0 omluven 1) ZMČ Brno Jehnice schválilo: Zapisovatel Mgr. Jedlička Hlasování:

Více

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne Zápis o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 15.11.2010 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání zasedání: Budova UMČ Brno-Chrlice,Chrlické nám.4,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

ZÁPIS Z 67. ZASEDÁNÍ VÝBORU REGIONÁLNÍ RADY REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD. dne 23. června 2017

ZÁPIS Z 67. ZASEDÁNÍ VÝBORU REGIONÁLNÍ RADY REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD. dne 23. června 2017 ZÁPIS Z 67. ZASEDÁNÍ VÝBORU REGIONÁLNÍ RADY REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD dne 23. června 2017 67. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod se uskutečnilo v pátek 23. června 2017

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE konané dne 26.6.2010 od 11:00 hodin v hotelu IMPERIAL, Libušina 18, 360 01 Karlovy Vary PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Zápis z jednání Valné hromady České kuželkářské a bowlingové federace

Zápis z jednání Valné hromady České kuželkářské a bowlingové federace Zápis z jednání Valné hromady České kuželkářské a bowlingové federace Datum: 15. června 2013 Místo: Praha, sídlo ČUS Strahov, Zátopkova 100/2 Řízením jednání byl pověřen Karel Vopička, prezident ČBA. Zapisovatelem

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne 03.11.2014 ve společenském domě Orlovna Šitbořice 1. Přestavení nově zvolených zastupitelů a složení slibu Ustavující zasedání ZO

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Omluveni: Městsko-lázeňské informační centrum, o.p.s., ZŠ a MŠ Lázně Bohdaneč, Rybniční

Více

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení Místo jednání: Hospoda Ptenský Dvorek Datum jednání: 4. 3. 2017 Zahájení jednání: 15.30h Ukončení jednání: 17.00h Přítomni: Omluveni: Účast: dle presenční listiny dle presenční listiny Členské schůze se

Více

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné.

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné. Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Veřejnost: 7 Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 16. listopadu 2018 od 17:00 hod v zasedací místnosti

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z průběhu Shromáždění delegátů Českého svazu juda ze dne 24/1/2015 (přítomní dle prezenčních listin)

Zápis z průběhu Shromáždění delegátů Českého svazu juda ze dne 24/1/2015 (přítomní dle prezenčních listin) Zápis z průběhu Shromáždění delegátů Českého svazu juda ze dne 24/1/2015 (přítomní dle prezenčních listin) 1. Shromáždění delegátů Českého svazu juda (dále jen ) zahájil předseda J. Dolejš. 2. Shromáždění

Více

Zápis z Konference KSST Olomouc z.s.

Zápis z Konference KSST Olomouc z.s. Zápis z Konference KSST Olomouc z.s. ze dne 14. 5. 2019 Datum a čas konání: 14. 5. 2019 (16:00-18:00) Místo konání: Přítomni členové VV: Omluveni členové VV: Přítomni delegáti: Přítomni hosté: Restaurace

Více

Shromáždění delegátů Krajské hospodářské komory Střední Čechy

Shromáždění delegátů Krajské hospodářské komory Střední Čechy Shromáždění delegátů Krajské hospodářské komory Střední Čechy Datum konání: 14. 6. 2013 od 13.00 hod. Místo jednání: v Podnikatelském inkubátoru v Nymburce; Za Žoskou 2506; 288 02 NYMBURK Přítomni: - předsedové:

Více

Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov

Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 22.4.2014 od 17:30 hodin ve Vítkově v kulturním domě. S ohledem

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Akademický senát Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Přítomni: za akademickou komoru (dále jen AK): 9 (viz prezenční listina)

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010

Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Z á p i s z ustavujícího zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 8. listopadu 2010 Přítomni: Mgr. Miroslav Funtán, Mgr. Martina Funtánová, paní Věra Husáková, pan Milan Kotrbatý

Více

Městys Dolní Čermná Dolní Čermná 76, IČO , tel.: , .:

Městys Dolní Čermná Dolní Čermná 76, IČO ,   tel.: ,  .: Městys Dolní Čermná 561 53 Dolní Čermná 76, IČO 278734, www.dolni-cermna.cz tel.: 465 393 125, e-mail.: mestys@dolni-cermna.cz, USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE (ZM) čj. ÚmDC 898/2018 Počet listů

Více

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s Výroční valná hromada České federace požárního sportu o.s Přítomní: viz. prezenční listina příloha č.1 Body výroční valné hromady: 1. Zhodnocení projektu soustředění 2. Krajská dotace 3. Účast na podzimním

Více

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ Z Á P I S

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ Z Á P I S KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ 501 01 Hradec Králové, Habrmanova 192, P. O. BOX 22 24. 2. 2017 IČO: 70945420 DIČ: CZ70945420 Z Á P I S z valné hromady Královéhradeckého krajského fotbalového svazu

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milovice č. 7/2014 ze dne

Více

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou.

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. - 1 - Obec Mezno Zastupitelstvo obce Mezno Č. 14 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezno, konaného dne 06. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Ivančice konaného dne 5. listopadu 2018

Z á p i s z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Ivančice konaného dne 5. listopadu 2018 P ř í t o m n i : Adamová Michaela Bc. Buček Milan Fajks Pavel Feith Erik Ing., MBA Halbich Jan Ing. Heřmanová Jana Mgr. Horáková Růžena Chytka Tomáš Mgr. Marek Tomáš Ing. Bc. Obršlík Jiří Bc. Skála Radoslav

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci

Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec, konaného dne 31. října 2018 v Kulturním domě v Hlohovci Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec (dále jako zastupitelstvo obce )

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 7. 12. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ od 18.00 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 18.55 hod

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

ZÁPIS O KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY

ZÁPIS O KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY ZÁPIS O KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Zápis o konání řádné valné hromady obchodní společnosti ROZHODČÍ A SPRÁVNÍ SPOLEČNOST, a.s., IČO 274 00 531, se sídlem Praha 1 Malá Strana, Hellichova 458/1, PSČ 118

Více

Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin

Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin Účast: 39 členů s hlasem volebním Hosté: Jan Brskovský prezident LAA

Více

Protokol. o jednání valné hromady Svazu vodního hospodářství ČR (SVH ČR) dne 5. dubna 2007

Protokol. o jednání valné hromady Svazu vodního hospodářství ČR (SVH ČR) dne 5. dubna 2007 Protokol o jednání valné hromady Svazu vodního hospodářství ČR (SVH ČR) dne 5. dubna 2007 Řádnou valnou hromadu svolalo představenstvo SVH ČR podle 13 stanov. Kniha evidence členů vykazuje ke dni konání

Více

Zápis č. 1 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného v pondělí dne od hodin na sále Obecního domu.

Zápis č. 1 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného v pondělí dne od hodin na sále Obecního domu. Zápis č. 1 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Petrovice, konaného v pondělí dne 5. 11. 2018 od 18.00 hodin na sále Obecního domu. Přítomni: Bílek Vladimír Bilina Jan Ing. Bilina Petr MUDr. Čihák Petr

Více

Výpis ze zápisu č. 1/14

Výpis ze zápisu č. 1/14 Město VELKÉ PAVLOVICE Výpis ze zápisu č. 1/14 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Velké Pavlovice, které se konalo ve čtvrtek dne 30. října 2014 v 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Tento výpis

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne od hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích

ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne od hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne 3.4.2016 od 10.00 hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích Sněm ČMMJ, z.s. OMS Olomouc v souladu s 121, 125 a 127 stanov ČMMJ svolala

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 10. 11. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Složení slibu členů zastupitelstva obce 2. Určení

Více

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 28.7.2015 v zasedací místnosti N3.118 (3. patro) v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Pivovarské náměstí 1245, v Hradci Králové.

Více

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Přítomni: Ing. Aleš Maloch, Jiří Vondrák, Václav Lhota, Michal Šindelář, Miroslav

Více

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8

Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února / 8 Český svaz mužského lakrosu Rektorská 9 108 00 Praha 10 IČO 00406732 DIČ CZ-00406732 Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 14. února 2009 od 17.00 hod. v zasedací místnosti

Více

Usnesení z Celostátního sněmu politického hnutí ANO 2011 konaného dne 2. března 2013 v sídle hnutí

Usnesení z Celostátního sněmu politického hnutí ANO 2011 konaného dne 2. března 2013 v sídle hnutí Usnesení z Celostátního sněmu politického hnutí ANO 2011 konaného dne 2. března 2013 v sídle hnutí 1 PROGRAM: BLOK I. Úvod 1. Zahájení Sněmu 2. Schválení programu Sněmu 3. Schválení jednacího a volebního

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 6. 12. 2013 Místo konání: Česká lékařská společnost

Více

Společenství č.p Kadaň Zápis ze 7. shromáždění. Zápis. ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p Kadaň, konaného

Společenství č.p Kadaň Zápis ze 7. shromáždění. Zápis. ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p Kadaň, konaného Zápis ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p. 1270 1273 Kadaň, konaného 15. února 2012 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č. p. 1270 1273 Kadaň bylo řádně svoláno pozvánkami

Více