Seznamte se prosím, s tímto Ubytovacím řádem, ve kterém jsou uvedeny základní informace potřebné k Vašemu spokojenému pobytu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Seznamte se prosím, s tímto Ubytovacím řádem, ve kterém jsou uvedeny základní informace potřebné k Vašemu spokojenému pobytu."

Transkript

1 VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12/1494, Praha 10 Vojenská lázeňská léčebna Teplice Lázeňský hotel Judita Svatopluka Čecha Teplice IČO: , DIČ: CZ Vážení hosté, dovolte mi, abych Vás jménem společnosti Vojenská lázeňská a rekreační zařízení, co nejsrdečněji přivítal ve Vojenské lázeňské léčebně Teplice lázeňském hotelu Judita. Seznamte se prosím, s tímto Ubytovacím řádem, ve kterém jsou uvedeny základní informace potřebné k Vašemu spokojenému pobytu. Přeji Vám, abyste se u nás cítili dobře, úspěšnou léčbu i rekreaci a domů si přivezli mnoho příjemných zážitků z Teplic. Ing. Zdeněk MATYS ředitel Vojenské lázeňské léčebny Teplice

2 U B Y T O V A C Í Ř Á D Nacházíte se ve Vojenské lázeňské léčebně hotelu Judita, který je jedním ze zařízení společnosti VLRZ Vojenská lázeňská a rekreační zařízení. Od centra města je hotel vzdálen cca 15 minut chůze. Pro dopravu do centra lze využít autobusy MHD č. 113 a 122, nebo trolejbus MHD č. 106, který jezdí ze zastávek (v obou směrech) Nové lázně, které se nacházející poblíž hotelu. Aktuální jízdní řády jsou k dispozici na recepci. Léčebna poskytuje léčebné pobyty, relaxační a wellness pobyty, nebo hotelové ubytování. Naleznete zde zdravotnický úsek s ambulancí a balneoprovoz s rehabilitačním bazénem s termální vodou. Kromě tradičních léčebných procedur koupelí, masáží, cvičení i elektroléčby, nabízíme solnou jeskyni, finskou saunu a solárium. I. INFORMACE K POBYTU Hotelové pokoje jsou plně vybaveny standardním hotelovým inventářem. Zkontrolujte si, prosím, na začátku pobytu, zda je Váš pokoj a jeho zařízení v pořádku a případné závady či nedostatky nahlaste, prosím, neprodleně v recepci. Všechny hotelové pokoje jsou nekuřácké. V hotelu Judita může být ubytován pouze host, který je k ubytování řádně přihlášen a který provedl úhradu pobytu. Standardní ubytování je možné od 10:00 hodin, standardní opuštění pokoje do 09:00 hodin Při příjezdu do hotelu předložte, prosím, pracovníkovi recepce občanský průkaz nebo cestovní pas. V recepci obdržíte kromě klíče od pokoje také kartičku hotelového hosta, stravovací kartu, případně kartu od parkovací plochy, dle zvoleného pobytu i rozpis procedur. Kartičkou hotelového hosta se budete prokazovat při příchodu do hotelu Judita, při odběru klíčů a při využívání doplňkových služeb, stravovací kartou při objednávání a výdeji stravy. V případě ztráty čipové stravovací nebo parkovací karty bude klientovi účtována částka dle platného ceníku služeb. V souladu s Vyhláškou Magistrátu města Teplice jsou hosté povinni při příjezdu do hotelu Judita uhradit v recepci nebo přijímací kanceláři místní lázeňský poplatek ve výši 15,- Kč za osobu a noc. Z této povinnosti jsou vyjmuty osoby mladší 18-ti let, studenti do 26-ti let (osoby, na které náležejí přídavky na děti - výchovné), osoby starší 70-ti let, držitelé ZTP/P a jejich průvodci a osoby s trvalým bydlištěm v Teplicích. Poplatku jsou dále zproštěny osoby, které zde pobývají za jiným účelem, než je lázeňský či rekreační pobyt (například vojáci na preventivních rehabilitacích). V době od 22:00 do 06:00 hodin Vás žádáme zachovávat ve všech prostorách hotelu noční klid a ctít pravidla ohleduplnosti vůči ostatním hostům.

3 Návštěvy na pokojích hostů jsou povoleny po předchozím nahlášení v recepci, v době od 08:00 do 22:00 hodin. V hotelu Judita není povoleno ubytování domácích zvířat, výjimkou je asistenční pes na základě předchozího schválení. Do hotelového pokoje má kromě hosta právo vstupovat pouze pracovnice housekeepingu v době úklidu, v jejím doprovodu rovněž pracovník údržby odstraňující závadu, pověřený zaměstnanec hotelu provádějící kontrolu pokoje nebo, v případě nutnosti, pracovník zdravotnického úseku. Při odchodu z pokoje, prosím, zkontrolujte, zda jsou uzavřeny všechny dveře, klasická i střešní okna, zhasnutá světla, vypnutá televize, a uzavřeny vodovodní kohoutky. Při odchodu z hotelu si můžete odložit klíč od pokoje v recepci. V případě ztráty tohoto klíče Vám bude naúčtována částka, v souladu s platným ceníkem uloženým v recepci. Užívání ubytovacího zařízení je limitováno u osob, které jsou postiženy infekčními chorobami. V případě že, se taková choroba u klienta vyskytne v průběhu jeho pobytu v ubytovacím zařízení, je klient povinen neprodleně tuto skutečnost ohlásit na ambulanci. Lékař následně rozhodne o dalším postupu a protiinfekčních opatřeních. Chtěl bych Vás touto cestou ještě jednou upozornit na přísný zákaz kouření v celé budově včetně terasy i atria budovy. Nedodržení tohoto zákazu bude kvalifikováno jako hrubé porušení ubytovacího řádu a jeho následkem bude udělení sankčního poplatku ve výši Kč. Kouření je povoleno pouze před budovou ve vyhrazeném prostoru (v pravé části před objektem). V případě opakovaného hrubého porušení ubytovacího řádu, může být viníkovi kromě finanční sankce předčasně ukončen pobyt, bez nároku na vrácení peněz. V hotelovém pokoji ani ve společenských místnostech není povoleno přemisťování inventáře a jakékoliv zásahy do stavebních a technických částí a zařízení budovy. Rovněž není povoleno používat vlastní elektrické spotřebiče, kromě holících nebo masážních strojků a vysoušeče vlasů. V případě potřeby vyžehlení si prádla využijte, prosím, bezplatnou možnost vyžehlení prádla v místnosti k tomu určené. Tato místnost se nachází v přízemí budovy a klíče obdržíte na recepci. Pro ukládání cenností a peněz ubytovaných hostů bezplatně slouží bezpečnostní trezory, nebo uzamykatelné schránky v hotelových pokojích. Ukládejte zde, prosím, peníze a cennosti pouze do celkové hodnoty 5.000,- Kč. Za uložení cenností vyšší hodnoty v trezorech na pokojích hotel neručí. Peníze a cennosti vyšší hodnoty je možné uložit v pokladně Hotelu Judita. Maximální hodnota cenin předávaných do úschovy je ,- Kč pro jednu úložku. Hotel Judita neručí za peníze a cennosti uložené jinde než na místech stanovených tímto Ubytovacím řádem.

4 V případě ztráty klíče od bezpečnostního trezoru, nebo uzamykatelné schránky na pokoji bude klientovi účtována částka dle platného ceníku služeb, uloženého v recepci hotelu. Budova hotelu Judita se zamyká v době od 22:00 do 06:00 hodin. V případě pozdějšího příchodu, prosím, využijte zvonku u vstupních dveří. Recepce zajistí Vaše vpuštění do hotelu po předložení Kartičky hotelového hosta. Výtah, prosím, používejte jen do počtu osob, který je vyznačen v kabině. Děti do deseti let smí výtah používat jen v doprovodu dospělé osoby. V případě úrazu klienta, k němuž došlo během jeho pobytu v ubytovacím zařízení, je klient povinen neprodleně oznámit tuto skutečnost na ambulanci zařízení. V poslední den pobytu je nutné uvolnit hotelový pokoj nejpozději do 09:00 hodin. Parkování vozidel přímo před vchodem do hotelu Judita je povoleno pouze po dobu naložení a vyložení zavazadel. Pokud přijedete vlastním vozidlem, můžete využít k dalšímu zaparkování odstavnou plochu dle pokynů recepční. Odstavná plocha není hlídaná a její použití je zpoplatněno podle platného ceníku, uloženého v recepci. Na jiných místech, než která jsou k tomu určena, je parkování zakázáno. Do všech prostor hotelu Judita platí zákaz vstupu se zbraní a střelivem. V případě signalizace požáru se řiďte pokyny recepce a požárními směrnicemi, které jsou umístěny na pokojích a chodbách hotelu. II. STRAVOVÁNÍ Stravování je hostům poskytováno v jídelně hotelu Judita. V hotelu se rovněž nachází Kavárna s letní terasou. Časový rozvrh podávání snídaní, obědů a večeří je uveden na Kartičce hotelového hosta a v bodě III. d) tohoto Ubytovacího řádu. V rámci pobytu si hosté (pokud nemají dietu) mohou vybrat z nabídky čtyř jídel na oběd a na večeři, snídaně jsou podávány formou rautových stolů. Jídla na jednotlivé dny, si prosím, objednávejte na objednávkovém terminálu, umístěném na chodbě před jídelnou. Termíny pro objednání stravy jsou uvedeny na přebalu Stravovací karty, na jednotlivých terminálech a v bodě IV. d) tohoto Ubytovacího řádu. K odběru stravy opravňuje hosta Stravovací karta odevzdaná obsluze po příchodu do restaurace. Přání, připomínky nebo dotazy ke stravování můžete projednat s obsluhujícím personálem nebo s vedoucí stravovacího útvaru hotelu. Nevstupujte, prosím, do jídelny v nočních nebo sportovních úborech a nevynášejte, prosím, z jídelny nádobí, příbory, sklenice a potraviny.

5 III. LÉČENÍ AMBULANCE nepřetržitý provoz Tel.: 412, mobil: Balneo dveře č. 2 časování a objednávání procedur Tel.: 401 Ceníky procedur jsou k dispozici na recepci. Na všechny prohlídky a procedury s sebou noste osušku z pokoje. Předpis lázeňské knížky (přebal s rozpisem procedur) předkládejte u všech vyšetření, na léčebných procedurách, u výdeje léků i podepisování vyúčtování pro ZP v přijímací kanceláři. Při léčebných procedurách hlaste jakékoliv negativní vjemy zdravotnímu personálu a dbejte jeho pokynů. Náhlé změny zdravotního stavu hlaste neprodleně ambulanci (nepřetržitá služba zdravotní sestry). IV. DALŠÍ POSKYTOVANÉ SLUŽBY a) Bezplatné: buzení telefonem vytočením č. 450 recepce, kde si tuto službu objednáte možnost žehlení zapůjčení vysoušeče vlasů recepce zapůjčení sušáku na prádlo pokojské využití dětské herny využití místnosti na odložení zavazadel využití prostoru pro odložení kol WI-FI Internetový koutek kavárna Knihovna kavárna b) Placené (dle ceníku v recepci): volně prodejné procedury procedury pod dohledem lékaře využití konferenčních místností c) Kulturní vyžití: Základní přehled aktuálního programu divadla, kulturního domu a kina naleznete na informačních ploše před kavárnou léčebny. Na recepci je k dispozici zpracována aktuální nabídka zajímavých míst i akcí. Ostatní informace o kulturním a společenském vyžití v Teplicích a nejbližším okolí Vám také ráda podá recepce.

6 d) Provozní doby hotelu Judita: Výdej stravy v jídelně: Snídaně 07:00 09:00 Oběd 11:00 13:00 Večeře 17:00 18:15 Objednávání stravy prostřednictvím objednávkových terminálů: Jídelní lístek je zveřejněn na 14 dnů dopředu objednat lze nejpozději: v PO, ÚT a ST do 6,00 hodin na následující den ve ČT do 6,00 hod. na PÁ a SO v PÁ do 6,00 hod. na NE a PO Pracovní doba kavárny: PO 10:00 22:30 hodin ÚT 11:00 21:30 hodin ST 10:00 21:30 hodin ČT 10:00 22:30 hodin PÁ 11:00 21:30 hodin SO 10:00 21:30 hodin Přestávka vždy 12,30 13,00 hodin a 17,00 17,30 hodin NE zavřeno (změna vyhrazena, informace v recepci) e) Výměna ložního prádla a ručníků: Ložní prádlo je měněno 1 x za 10 dnů, ručníky a osušky 1 x týdně, a to vždy ve středu. V případě Vaší potřeby je výměna prádla zajišťována i mimo uvedené termíny zajišťuje pokojská. f) úklid pokojů: PO PÁ v době mezi 8:00 12,30 hod. V NE se provádí úklid společných prostor. V případě potřeby mimořádného úklidu pokoje o víkendu, prosím, požádejte předem recepci. Trvale platný program pro účastníky preventivních rehabilitací je zveřejněn na informační ploše před kavárnou léčebny. Turnusový program je nahrazen rozpisem procedur. V budově je možnost bezplatného využití Wi-Fi.

7 Důležitá telefonní čísla: Policie ČR 158 Městská policie 156 Rychlá záchranná služba 155 Hasiči 150 Linka tísňového volání 112 Ostatní hotelová telefonní čísla: AMBULANCE 412 nebo mob.: Recepce 450 Ohlašovna požárů - recepce 450 Ředitel - sekretariát 422 Zástupce ředitele/ved. provozu 426 Vedoucí obchodního útvaru 423 Vedoucí stravovacího útvaru 410 Nutriční terapeut 418 Rozpis procedur 401 Vedoucí pokojských 431 Přijímací kancelář 444

8 VOLÁNÍ Z POKOJE Hovory v rámci léčebny jsou bez poplatku. Telefonní čísla pokojů jsou shodná s čísly pokojů. Při volbě hovoru v rámci léčebny volte přímo volané číslo (viz. telefonní seznam léčebny). Místní, meziměstské, mezinárodní a hovory do mobilních sítí jsou zpoplatněny: Příklad volání: 0 dále Účastnické číslo Příklad volání: 0 dále Mezinárodní předvolba dále Účastnické číslo Po ukončení hovoru ve vlastním zájmu překontrolujte, zda došlo skutečně k přerušení spojení (při opětovném zvednutí sluchátka musí být tón), při závadě neprodleně kontaktujte recepci. Pro hovorovou jednotku (impuls) je stanovena cena dle tarifu provozovatele. Volání Alcatel bez poplatku: 8 dále Alcatelové číslo Pracovníci hotelu Judita Vám přejí příjemný a ničím nerušený pobyt. V případě, že jste byli během Vašeho pobytu s našimi službami spokojeni, prosíme, napište nám Vaše hodnocení na profil našeho hotelu na GOOGLE, nebo na Facebook.

dovolte mi, abych Vás jménem společnosti Vojenská lázeňská a rekreační zařízení, co nejsrdečněji přivítal ve VLL Jeseník.

dovolte mi, abych Vás jménem společnosti Vojenská lázeňská a rekreační zařízení, co nejsrdečněji přivítal ve VLL Jeseník. VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12 / 1494, 101 00 Praha 10 Vojenská lázeňská léčebna Jeseník Hotel Albatros, depandance Silesie Myslbekova 271 790 03 Jeseník-lázně IČO: 00000582,

Více

dovolte mi, abych Vás jménem ředitele VLRZ, jménem svým i všech zaměstnanců co nejsrdečněji přivítal ve Vojenské lázeňské léčebně Františkovy Lázně.

dovolte mi, abych Vás jménem ředitele VLRZ, jménem svým i všech zaměstnanců co nejsrdečněji přivítal ve Vojenské lázeňské léčebně Františkovy Lázně. VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12 / 1494, 101 00 Praha 10 Vojenská lázeňská léčebna Františkovy Lázně Lázeňský Hotel Kijev Národní 15 351 01 Františkovy Lázně IČ: 00000582,

Více

Seznamte se, prosím, s tímto Ubytovacím řádem, ve kterém jsou uvedeny základní informace potřebné k Vašemu spokojenému pobytu.

Seznamte se, prosím, s tímto Ubytovacím řádem, ve kterém jsou uvedeny základní informace potřebné k Vašemu spokojenému pobytu. VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12 / 1494, 101 00 Praha 10 Vojenská zotavovna Bedřichov Hotel VZ Bedřichov *** superior Bedřichov 62 543 52 Špindlerův Mlýn IČO: 00000582, DIČ:

Více

Fax: Web:

Fax: Web: VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12 / 1494, 101 00 Praha 10 Vojenská zotavovna Bedřichov penzion Malý Šišák** 543 51 Špindlerův Mlýn IČ: 00000582 DIČ: CZ00000582 Vážení hosté,

Více

Seznamte se, prosím, s tímto Ubytovacím řádem, ve kterém jsou uvedeny základní informace potřebné k Vašemu spokojenému pobytu.

Seznamte se, prosím, s tímto Ubytovacím řádem, ve kterém jsou uvedeny základní informace potřebné k Vašemu spokojenému pobytu. VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12 / 1494, 101 00 Praha 10 Hotel VZ Měřín *** Jablonná nad Vltavou 257 44 Netvořice IČO: 00000582, DIČ: CZ00000582 IČP: 1001216873 Vážení hosté,

Více

Přeji Vám příjemný a ničím nerušený pobyt, velmi hezky prožité dny a mnoho zážitků z prostředí Vranovské přehrady.

Přeji Vám příjemný a ničím nerušený pobyt, velmi hezky prožité dny a mnoho zážitků z prostředí Vranovské přehrady. VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12/1494, 101 00 Praha 10 Vojenská zotavovna Dyje - (Volareza hotel Vranov) Pláž č.p. 329 671 03 Vranov nad Dyjí IČO: 00000582, DIČ: CZ00000582

Více

Přeji Vám příjemný a ničím nerušený pobyt, velmi hezky prožité dny a mnoho zážitků z prostředí Vranovské přehrady.

Přeji Vám příjemný a ničím nerušený pobyt, velmi hezky prožité dny a mnoho zážitků z prostředí Vranovské přehrady. VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ (VLRZ) Magnitogorská 12/1494, 101 00 Praha 10 Vojenská zotavovna Dyje - (Chatová osada Bítov) 671 07 Uherčice IČO: 00000582, DIČ: CZ00000582 Vážení hosté, dovolte

Více

Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí.

Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí. Vážení hosté! Dovolte, abychom Vás přivítali v hotelu Colloseum. Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí. Budete li mít jakékoliv

Více

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM

DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM DOMÁCÍ ŘÁD DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM Závazné pro: Zpracovala: Datum: 1. 1. 2015 Schválil: Termín aktualizace: leden 2016 všechny zaměstnance Centra Rožmitál pod Třemšínem, poskytovatele sociálních služeb

Více

Režim hotelového provozu

Režim hotelového provozu Režim hotelového provozu na koleji Jarov I. E pro hosty VŠE Zpracoval: Ing. Drahoslav Zerzáň Ing. Jana Guregová Správa účelových zařízení VŠE 3.12.2009 Režim hotelového provozu na koleji Jarov I. E Provozovatel:

Více

Ubytovací řád. Hotel Lotrinský **** Dlouhá 1177/69, Velké Pavlovice

Ubytovací řád. Hotel Lotrinský **** Dlouhá 1177/69, Velké Pavlovice Ubytovací řád **** společnosti S.M.K., a.s., IČ 49432036, se sídlem Skalní mlýn 96, 678 01 Blansko 1. Hotel může ubytovat pouze hosta, kterého řádně přihlásí. Za tímto účelem host vyplní podle údajů svého

Více

Domovní řád. Poskytovatel: Služba je poskytována na adrese:

Domovní řád. Poskytovatel: Služba je poskytována na adrese: Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Poskytovatel: Městská správa sociálních služeb Vejprty S. K. Neumanna 842/2 se sídlem: Přísečnická 456/6 431 91 Vejprty Služba je poskytována na adrese:

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Ubytovací řád. II. Příjezd a odjezd hosta

Ubytovací řád. II. Příjezd a odjezd hosta Ubytovací řád I. Obecná pravidla Ubytování hostů v penzionu chata Pod Lipami, chata Alice a Depandance chaty Pod Lipami probíhá na základě uzavřené smlouvy o ubytování podle 754 a následujících zák. č.

Více

Příloha č.3 Pravidla pro poskytování fakultativních služeb uživatelům denního stacionáře

Příloha č.3 Pravidla pro poskytování fakultativních služeb uživatelům denního stacionáře Příloha č.3 Pravidla pro poskytování fakultativních služeb uživatelům denního stacionáře A) Obecná ustanovení 1. Denní a týdenní stacionář Klíček poskytuje svým uživatelům fakultativní služby, které jsou

Více

b) Školní jídelna poskytuje na základě uzavřené smlouvy stravovací služby i pro další osoby (dále jen cizí strávníci) za úplatu (doplňková činnost).

b) Školní jídelna poskytuje na základě uzavřené smlouvy stravovací služby i pro další osoby (dále jen cizí strávníci) za úplatu (doplňková činnost). Vnitřní řád školní jídelny Č.j.: OA 134/2014 Účinnost od 1. září 2017 Spisový znak: A.1 Skartační znak lhůta: A-10 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Změny: 1. 3. 2019 Čl. I. Základní ustanovení

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům

Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům Vzácnou knihu z roku 1935, Zlín město životní aktivity, má ve své knihovně Jan Beránek ze Zlína. Na jednom ze snímků je i autobusové nádraží,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD PENZIONU NA BĚLISKU. tel.: +420 723 627 896 březiny 18, 572 01 polička www.nabelisku.cz

PROVOZNÍ ŘÁD PENZIONU NA BĚLISKU. tel.: +420 723 627 896 březiny 18, 572 01 polička www.nabelisku.cz PROVOZNÍ ŘÁD PENZIONU NA BĚLISKU tel.: +420 723 627 896 březiny 18, 572 01 polička www.nabelisku.cz PROVOZNÍ ŘÁD PENZIONU NA BĚLISKU Vážení hosté, žádáme Vás tímto o dodržování pokynů uvedených v provozním

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV

UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Hotel Janošík Vrchlabská 4 Špindlerův Mlýn 543 51 tel.: 499 433 262 mob.: 605 205 427 info@hoteljanosik.cz Provozovatel: Zařízení služeb pro Ministerstvo

Více

Život v Domově Informace o poskytované službě domov pro seniory

Život v Domově Informace o poskytované službě domov pro seniory Život v Domově Informace o poskytované službě domov pro seniory Domov Příbor, p. o. telefon: 556 720 043 mobil: 604 236 518 socialni@domovpribor.cz www.domovpribor.cz 1 Vážený uživateli, vítáme Vás v Domově

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU:

UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU: UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU: Vydaný provozovatelem - Penzion V Pivovaru, Žacká 1783,286 01 Čáslav,ČR Jako všeobecné podmínky smlouvy o ubytování Podle 754 a násl. Občanského zákoníku: 1. Po předání příjmového

Více

Ubytovací řád Penzionu Edrovice

Ubytovací řád Penzionu Edrovice Ubytovací řád Penzionu Edrovice Ubytovanému hostu vznikne právo na přechodné ubytování, na dohodnutou dobu v penzionu Edrovice, J.Fučíka 58/86,Rýmařov,79501 Host při nástupu k ubytování předloží osobní

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV

UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Hotel Šumava Kašperské Hory 375 Kašperské Hory 341 92 telefon: + 420 376 582 421 mobil: + 420 605 205 732 e-mail: sumava@zsmv.cz Provozovatel:

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Č. j. DM-020/1702/2014 Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Rožkova 331 530 02 Pardubice Platnost od: Počet příloh: Originál: sekretariát Elektronická verze: 01.09.2014 Účinnost od: 01.09.2014 Platnost

Více

Č.j.: OA 134/2014 Účinnost od 1. 9. 2014 Spisový znak: A.1. Skartační znak-lhůta: A-10 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 1 Změny:

Č.j.: OA 134/2014 Účinnost od 1. 9. 2014 Spisový znak: A.1. Skartační znak-lhůta: A-10 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 1 Změny: Obchodní akademie a Střední odborná škola cestovního ruchu Choceň Choceň, T. G. Masaryka 1000, PSČ 565 36, oachocen@oa-chocen.cz Vnitřní řád školní jídelny Č.j.: OA 134/2014 Účinnost od 1. 9. 2014 Spisový

Více

Hotel Dvorana. Ubytovací a reklamační řád. Ubytovací řád 2. Reklamační řád 5

Hotel Dvorana. Ubytovací a reklamační řád. Ubytovací řád 2. Reklamační řád 5 Hotel Dvorana Ubytovací a reklamační řád Ubytovací řád 2 Reklamační řád 5 Ubytovací řád 1. Hotel může ubytovat pouze hosta, kterého řádně přihlásí. Za tímto účelem host vyplní hotelovou registrační kartu

Více

Pravidla pro pobyt v Domově pro osoby se zdravotním postižením Milíře v alternativní podobě (domácí řád)

Pravidla pro pobyt v Domově pro osoby se zdravotním postižením Milíře v alternativní podobě (domácí řád) Pravidla pro pobyt - Domácí řád 1/13 Pravidla pro pobyt v Domově pro osoby se zdravotním postižením Milíře v alternativní podobě (domácí řád) 1. Obecná ustanovení 2. Ubytování 3. Stravování 4. Hygiena

Více

Regionální certifikace

Regionální certifikace Regionální certifikace Provozovatel: IČO: Název provozovny: Adresa: Kontaktní osoba: Telefon: Kritéria REGIONÁLNÍ CERTIFIKACE bronze silver gold diamond Legenda: pov = povinné, pv = povinně volitelné pov.

Více

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Pan (paní), nar., bydliště, rodné číslo, v textu této smlouvy dále jen Osoba a Domov seniorů Benešov, poskytovatel

Více

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice

DOMÁCÍ ŘÁD. Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, Hostěradice DOMÁCÍ ŘÁD Domov pro seniory Skalice, příspěvková organizace Skalice, 1, 671 71 Hostěradice Telefon: 515 339 157 e-mail : info@domovskalice.cz webové stránky: www.domovskalice. Cz Úvodní ustanovení Domácí

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ LÁZNĚ KYNŽVRAT DOMÁCÍ ŘÁD DOSPĚLÍ PACIENTI

LÉČEBNÉ LÁZNĚ LÁZNĚ KYNŽVRAT DOMÁCÍ ŘÁD DOSPĚLÍ PACIENTI LÉČEBNÉ LÁZNĚ LÁZNĚ KYNŽVRAT DOMÁCÍ ŘÁD DOSPĚLÍ PACIENTI Vydáno: 25. 10. 2017 Účinnost: 1. 11. 2017 Léčebné lázně Lázně Kynžvart Domácí řád Dospělí pacienti Strana 2 z 9 Domácí řád Pravidla pro pobyt v

Více

Číslo: 1 1/2 UBYTOVACÍ ŘÁD

Číslo: 1 1/2 UBYTOVACÍ ŘÁD Číslo: 1 1/2 UBYTOVACÍ ŘÁD OBSAH: Základní ustanovení 1.1 Předmět úpravy 2. Zásady ubytování, oprávnění, povinnosti 2.1 Povinnosti a oprávnění ubytovatele a objednavatele ( hosta) 2.2 nástup k ubytování,

Více

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, 323 00 Plzeň Zdroj: Petr Jehlík pro Plzeňský architektonický manuál Poskytované služby Ubytování Dvoulůžkový

Více

Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka

Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka Vážení a milí hosté, vítáme Vás v naší chalupě a dovolte, abychom Vás seznámili s pravidly provozu: * Po příjezdu host předloží svůj platný občanský průkaz nebo cestovní

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV

UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV UBYTOVACÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV i. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Lovecká chata Na Tokáni Rynartice 82 Chřibská 407 44 tel.: + 420 412 381 397 fax: + 420 412 381 397 e-mail: tokan@zsmv.cz Provozovatel: Zařízení

Více

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, Šumperk D O M Á C Í Ř Á D D O M O V P R O S E N I O R Y.

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace. U sanatoria 25, Šumperk D O M Á C Í Ř Á D D O M O V P R O S E N I O R Y. Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace U sanatoria 25, 787 01 Šumperk D O M Á C Í Ř Á D A L T E R N A T I V N Í F O R M A P R O D O M O V P R O S E N I O R Y Obsah Článek 1 Základní

Více

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň

Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, Plzeň Domácí řád Domova se zvláštním režimem Čtyřlístek, Kotíkovská 649/15, Plzeň 1 Severní Předměstí, 323 00 Plzeň Poskytované služby Ubytování Dvoulůžkový pokoj 1 Recepce Jídelna Terapeutická dílna 2 Posezení

Více

Vnitřní řád školní jídelny

Vnitřní řád školní jídelny Základní škola Schulzovy sady, Dvůr Králové nad Labem, Školní 1235 544 01 Dvůr Králové nad Labem, tel.: 499320901, e-mail: skola@zsschsady.cz Vnitřní řád školní jídelny Ředitel školy vydává vnitřní řád

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD. Na začátku pobytu je vybrána záloha ve výši Kč pro případ způsobené škody.

UBYTOVACÍ ŘÁD. Na začátku pobytu je vybrána záloha ve výši Kč pro případ způsobené škody. UBYTOVACÍ ŘÁD Ubytovaný dává souhlas ke zpracování osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění. Za ubytovaného je v tomto dokumentu

Více

Provozní řád. Rektorát - R

Provozní řád. Rektorát - R Provozní řád Rektorát - R Tento provozní řád je závazný pro všechny osoby vstupující do budovy, jež je majetkem Univerzity Hradec Králové, Rokitanského 62, Hradec Králové. A. Vstup do budovy 1. Vstup do

Více

Škody na majetku a zařízení:

Škody na majetku a zařízení: UBYTOVACÍ ŘÁD 1. Hotel Zámek Valeč (dále jen ubytovatel") je oprávněn ubytovat jen hosta, který se řádně přihlásí. Za tímto účelem předloží k nahlédnutí zaměstnanci na recepci ihned po příchodu svůj občanský

Více

Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla

Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Domovní řád Domova se zvláštním režimem Vejprty Dukla Poskytovatel: Městská správa sociálních služeb S. K. Neumanna 842/2 se sídlem: Přísečnická 456/6 431 91 Vejprty Služba je poskytována na adrese: S.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-013-16 ze dne 22.8.2016 Provozní a ubytovací řád ubytovacího zařízení v budově na adrese Modřanská 1061, Praha 4 - Modřany Rada městské části

Více

Táborová zákládná VŠCHT v Práze Běstviná Běstviná č. p Běstviná

Táborová zákládná VŠCHT v Práze Běstviná Běstviná č. p Běstviná Provozní r á d Táborová zákládná VŠCHT v Práze Běstviná Běstviná č. p. 155 538 45 Běstviná PROVOZNÍ ŘÁD ukládá povinnosti všem hostům Táborové zákládny Běstviná (dále jen TZB) a všem osobám vstupujícím

Více

Seniorský dům OŘECH BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM. SD Bohemia Group a.s., Ukrajinská 1488/10, Praha 10

Seniorský dům OŘECH BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM. SD Bohemia Group a.s., Ukrajinská 1488/10, Praha 10 BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM Specifikace Bydlení v Seniorském domě Bezpečný, komorní areál s asistenčními službami klasické i bezbariérové bydlení samostatné byty v dispozicích bytů 1+kk až 3+kk

Více

Pravidla pro pobyt v Domově pro osoby se zdravotním postižením v Mariánské v alternativní podobě (domácí řád)

Pravidla pro pobyt v Domově pro osoby se zdravotním postižením v Mariánské v alternativní podobě (domácí řád) 1/15 Pravidla pro pobyt v Domově pro osoby se zdravotním postižením v Mariánské v alternativní podobě (domácí řád) 1. Obecná ustanovení 2. Ubytování 3. Stravování 4. Hygiena 5. Úschovna cenných a jiných

Více

Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání, Krnov

Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání, Krnov Střední škola automobilní, mechanizace a podnikání, Krnov příspěvková organizace Krnov, Opavská 49 PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Vydáno: v Krnově Dne: 31.8.2011 Útvar: kuchyň Účinnost: 1.9.2011 Vypracoval:

Více

Domovní řád Chráněného bydlení Vejprty

Domovní řád Chráněného bydlení Vejprty Domovní řád Chráněného bydlení Vejprty Poskytovatel: Městská správa sociálních služeb Vejprty S.K.Neumanna 842/2 43191 Vejprty Služba je poskytována na adrese. Chráněné bydlení Vejprty Vysoká 936/11 Vejprty

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

SMĚRNICE Vnitřní řád školní jídelny

SMĚRNICE Vnitřní řád školní jídelny Domov mládeže, internát a školní jídelna, Hradec Králové, Vocelova 1469/5 se sídlem Vocelova 1469/5, 500 02 Hradec Králové SMĚRNICE Vnitřní řád školní jídelny Druh směrnice: organizační Pořadové číslo:

Více

ŘÍZENÍ ÚSTAVNÍ PÉČE V-Ř-01. Číslo výtisku : w e b o v á p r e z e n t a c e. MUDr. Eduard Sohlich, MBA, v.r. ředitel nemocnice

ŘÍZENÍ ÚSTAVNÍ PÉČE V-Ř-01. Číslo výtisku : w e b o v á p r e z e n t a c e. MUDr. Eduard Sohlich, MBA, v.r. ředitel nemocnice Strana : 1 / 5 ŘÍZENÍ ÚSTAVNÍ PÉČE V-Ř-01 VNITŘNÍ ŘÁD Číslo výtisku : w e b o v á p r e z e n t a c e MUDr. Eduard Sohlich, MBA, v.r. ředitel nemocnice Strana : 2 / 5 Vážená paní, Vážený pane, vítáme Vás

Více

Ceník služeb pro klienty DL VESNA platný od 1.1.2016

Ceník služeb pro klienty DL VESNA platný od 1.1.2016 Ceník služeb pro klienty DL VESNA platný od 1.1.2016 1. Vybavení pokoje Televize na pokoji Lednice na pokoji 20 Kč/den 20 Kč/den Při léčbě rooming-in platí poplatky pouze doprovod. Tyto poplatky nejsou

Více

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití Dům klidného stáří, spol. s r. o., Domově se zvláštním režimem Kraslická 26, 357 03 Svatava DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití Domácí řád_zjednodušená forma Stránka 1 ÚVOD Domácí řád upravuje podmínky

Více

Pravidla společného soužití Domovní řád chráněného bydlení Platného od

Pravidla společného soužití Domovní řád chráněného bydlení Platného od Pravidla společného soužití Domovní řád chráněného bydlení Platného od 1.11.2018 Služba je poskytována na adrese: Chráněné bydlení T.G.Masaryka 992/7 431 91 Vejprty Chráněné bydlení Husova 571/7 431 91

Více

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752

DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752 DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace D O M Á C Í Ř Á D DOMOV PRO SENIORY TEPELSKÁ 752 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 2014 Stránka 1 z 6 1. Poslání, cílová skupina, cíle

Více

ADP SANCO s.r.o., Vrahovická 721/109, 798 11 Prostějov

ADP SANCO s.r.o., Vrahovická 721/109, 798 11 Prostějov SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE uzavřena v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., podle 52 Poskytovatel služby ADP SANCO s.r.o., Vrahovická 721/109, Prostějov, PSČ 798 11, IČO 276 85 934 a Klient

Více

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč

Ceník ubytování. Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Ceník ubytování Malý dvoulůžkový pokoj detail kategorie Délka pobytu 1 osoba 2 osoby 1-4 noci 899 Kč 999 Kč 5 a více nocí 799 Kč 899 Kč Malý dvoulůžkový Deluxe + bezbariérový pokoj detail kategorie Délka

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 7 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra

Více

DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY

DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY DOMÁCÍ ŘÁD 5. KOMUNITY Naše komunita je zřízená od ledna 2007. Na 5. komunitě bydlí 8 obyvatel ve čtyřech dvoulůžkových pokojích. Všichni naši obyvatelé jsou zcela závislí na pomoci personálu. Tato pravidla

Více

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ

ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ ZPŮSOB PLATBY REHABILITAČNÍCH POUKAZŮ Žádáme Vás o hromadné zaplacení všech přidělených poukazů buď převodním příkazem nebo složenkou na účet u České spořitelny a.s. Praha 3, č.ú. 2000260389/0800, konst.symbol

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Gen. Závady 118 566 01 Vysoké Mýto www.dmvm.cz tel.: +420 465 421 777 IČ: 71294791 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Vypracoval: Schválil: Mgr. Lukáš Dejdar, ředitel organizace Mgr. Lukáš Dejdar, ředitel organizace

Více

Domácí řád Domova důchodců Proseč u Pošné, příspěvkové organizace

Domácí řád Domova důchodců Proseč u Pošné, příspěvkové organizace DOMOV DŮCHODCŮ Proseč u Pošné, p.o. Proseč u Pošné 1 PACOV 395 01 Tel.: 565 442 295 Informace č.: 1 pro žadatele, klienty, kontaktní osoby a návštěvy Domova 1) Úvod Domácí řád Domova důchodců Proseč u

Více

Sazebník poskytovaných služeb

Sazebník poskytovaných služeb Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Domov Pístina Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárkou Sazebník poskytovaných služeb platný od 1. 7. 2011 I. Obecná ustanovení 1. V souladu se zákonem č. 108/2006

Více

Všeobecné smluvní podmínky

Všeobecné smluvní podmínky Všeobecné smluvní podmínky Ubytovací zařízení Hotel Harmony Club****superior, Bedřichov 106, 543 51 Špindlerův Mlýn Platné od 14.10.2014 Obchodní jméno: Harmony Club Hotely a.s. Bedřichov 106 543 51 Špindlerův

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Provozní řád tělocvičny

Provozní řád tělocvičny Základní škola a mateřská škola Dobratice, okres Frýdek-Místek příspěvková organizace Provozní řád tělocvičny Článek I. Základní ustanovení Tělocvična v Dobraticích je majetkem obce Dobratice, která pověřila

Více

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, Humpolec

Domov blahoslavené Bronislavy, Školní 681, Humpolec Příloha č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory - Aktuální výše úhrad 1) Pobyt nájem + služby (denně/měsíčně) a) jednolůžkový pokoj - 190,- Kč / b) dvoulůžkový pokoj - 175,-

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

D O M Á C Í Ř Á D. Uživatelé se stravují v hlavní jídelně v přízemí ÚSP Hrabyně nebo v jídelně příslušného patra, eventuelně na pokoji.

D O M Á C Í Ř Á D. Uživatelé se stravují v hlavní jídelně v přízemí ÚSP Hrabyně nebo v jídelně příslušného patra, eventuelně na pokoji. D O M Á C Í Ř Á D Domácí řád upravuje práva a povinnosti uživatelů související se životem v Ústavu sociální péče pro tělesně postižené v Hrabyni (dále jen Poskytovatel nebo Zařízení ). STRAVOVÁNÍ Poskytovatel

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Rack Rates 2018/2019

Rack Rates 2018/2019 Rack Rates 2018/2019 Czech version HOTELOVÉ POBYTY POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX POBYTY PRO DĚTI PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ STRÁNKY LOW :

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře ošetřovatelská

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175, 377 01 Jindřichův Hradec II tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ účinnost od 1. 7. 2019 V souladu se zákonem

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175, 377 01 Jindřichův Hradec II tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ účinnost od 1. 9. 2018 V souladu se zákonem

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ Sociální služby Česká, Česká 1175, 377 01 Jindřichův Hradec II tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ účinnost od 1. 1. 2018 V souladu se zákonem

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více

Domácí řád. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje. 2. Stravování

Domácí řád. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje. 2. Stravování Domácí řád Tento domácí řád obsahuje zásady pro zajištění klidného a spokojeného života v našem Domově. Je závazný pro všechny uživatele i zaměstnance Domova. 1. Vybavení pokoje, změna pokoje, úklid pokoje

Více

Ředitel podniku. Asistentka ředitele. Podnikový právník. Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Ředitel podniku. Asistentka ředitele. Podnikový právník. Pověřenec pro ochranu osobních údajů Ředitel podniku Dozorčí rada Asistentka ředitele Ombudsman Podnikový právník Manažer kvality/ interní auditor Pověřenec pro ochranu osobních údajů Ekonomický úsek Personální úsek Obchodní úsek Provoznětechnický

Více

Objevte možnosti ubytování u nás

Objevte možnosti ubytování u nás Objevte možnosti ubytování u nás Naše strategická poloha Vám poskytne dostatek času! Hotelu Olšanka leží ve slavné pražské čtvrti Žižkov, která inspiruje spisovatele a umělce z celého světa. Zastávka tramvajových

Více

Provozní řád areálu Správy služeb hl. m. Praha, Kundratka 19, Praha 8

Provozní řád areálu Správy služeb hl. m. Praha, Kundratka 19, Praha 8 Provozní řád areálu Správy služeb hl. m. Praha, Kundratka 19, Praha 8 Preambule Provozní řád areálu Správy služeb hl. m. Prahy, Kundratka 19, Praha 8 (dále jen SSHMP ) je vydán provozním náměstkem SSHMP

Více

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STROJNÍ A ELEKTROTECHNICKÁ U HŘIŠTĚ 527 382 32 VELEŠÍN ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE

STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STROJNÍ A ELEKTROTECHNICKÁ U HŘIŠTĚ 527 382 32 VELEŠÍN ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA STROJNÍ A ELEKTROTECHNICKÁ U HŘIŠTĚ 527 382 32 VELEŠÍN ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE Obsah Úvodní ustanovení...3 Povinnosti ubytovaných žáků a výchovná opatření...4 Práva žáků...5 V rámci bezpečnostních

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

NADĚJE, POBOČKA PRAHA NOCLEHÁRNA ŽIŽKOV DOMÁCÍ ŘÁD

NADĚJE, POBOČKA PRAHA NOCLEHÁRNA ŽIŽKOV DOMÁCÍ ŘÁD NOCLEHÁRNA ŽIŽKOV DOMÁCÍ ŘÁD 1. Noclehárna nabízí přenocování s možností přípravy stravy, osobní hygieny, uložení věcí a praní osobního prádla. 2. Cena za jednu noc je 40 Kč a je splatná dle dohody se

Více

NAŠE PRAVIDLA. Domova se zvláštním režimem

NAŠE PRAVIDLA. Domova se zvláštním režimem NAŠE PRAVIDLA Domova se zvláštním režimem Závaznost: Sociální pracovnice, PSS, SZP, vedoucí služby Zodpovědná osoba: Vedoucí služby Spoluúčast na tvorbě metodického postupu: zaměstnanci ÚOSS, PSS, vedoucí

Více

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití

DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ CENTRUM LETINY s.r.o. Domov se zvláštním režimem Letiny 70, 336 01 Blovice (dále jen DZR) DOMÁCÍ ŘÁD pravidla společného soužití Zjednodušená verze doplněná obrázky SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ

Více

Ceník pronájmů prostorů a ubytování Pokud není uvedeno jinak, jsou uváděné ceny bez DPH 21%

Ceník pronájmů prostorů a ubytování Pokud není uvedeno jinak, jsou uváděné ceny bez DPH 21% Česká zem ěděl ská univer zita v Praze Škol ní lesní podnik v Kost el ci na d Černým i lesy veřejná vysoká škola registrovaná dle zákona 111/98 Sb. u MŠMT ČR pod č.j.26 291/2007-30 IČO: 60460709 DIČ: CZ60460709

Více

popis realizace poskytování sociálních služeb.

popis realizace poskytování sociálních služeb. popis realizace poskytování sociálních služeb. Sociální služba je poskytována formou komplexní v Sociální služby jsou poskytovány formou (dále jen DD PS): zájemcem o službu nebo s jeho zákonným zástupcem.

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách 1. Poskytovatel sociální služby CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Integrované centrum sociálních služeb Odlochovice, se sídlem Odlochovice 1, 257 03 Jankov Identifikátor

Více

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY

MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY MÍSTNÍ A ČASOVÁ DOSTUPNOST SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Sociální služby města Havlíčkova Brodu SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Počet stran: 7 SLUŽBY DOMOV PRO SENIORY Správce: Zpracovatel:, Milan Žák, DiS., Jana Hloušková, Mgr. Miloslav Kozlík, Bc. Petra Moravcová,

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ

VOJENSKÁ LÁZEŇSKÁ A REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ HOTEL MĚŘÍN*** superior 1. 7. - 1. 9., 27. 5. - 30. 6., 2. 1. - 26. 5., 27. 12. - 2. 1. 2. 9. - 29. 9. 30. 9. - 26. 12. HOTEL (ubytování se snídaní) Apartmán čtyřlůžkový velký (prodává se pouze celý apartmán)

Více

Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou

Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou Provozní řád Středisko Benátky nad Jizerou I. Základní identifikační údaje Název zařízení: Domov U Anežky, poskytovatel sociálních služeb Adresa zařízení: nám. 17. listopadu 703, 294 71 Benátky nad Jizerou

Více

Vnitřní řád dětí hospitalizovaných samostatně DL se speleoterapií Ostrov u Macochy

Vnitřní řád dětí hospitalizovaných samostatně DL se speleoterapií Ostrov u Macochy Vnitřní řád dětí hospitalizovaných samostatně DL se speleoterapií Ostrov u Macochy Léčebný režim je soubor opatření a postupů, které podporují léčbu a minimalizují možná rizika. Léčebný režim je nedílnou

Více

2. Mobilhaus je v provozu každý den, nepřetržitě.

2. Mobilhaus je v provozu každý den, nepřetržitě. Ubytovací řád "Mobilhaus" Ubytovací řád je platný pro všechny ubytované v "Mobilhausu". Host převzetím klíče od "Mobilhausu" vyjadřuje souhlas s tímto řádem a zavazuje se jím řídit. Mobilhaus je v provozu

Více

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** +

Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Spa Boutique Hotel LÖWENSTEIN **** + Nabízíme celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu upřednostňujeme čisté linie, u vybavení apartmánů kombinujeme moderní

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD DpS HVÍZDAL

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD DpS HVÍZDAL Domov pro seniory Hvízdal, příspěvková organizace, se sídlem U Hvízdala 6, 370 11, České Budějovice NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD DpS HVÍZDAL V Českých Budějovicích dne 30. 6. 2011 Návštěvní řád: Upravuje pravidla chování

Více

Budeme Vám oporou DOMÁCÍ ŘÁD

Budeme Vám oporou DOMÁCÍ ŘÁD DOMÁCÍ ŘÁD Závazné pro: všechny zaměstnance Centra Rožmitál pod Třemšínem, poskytovatele sociálních služeb všechny uživatele služby Zpracovala: Michálková Markéta, vedoucí úseku administrativně správních

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná kúra kontrolní vyšetření u lékaře

Více