POWER FOCUS 6000 A TENSOR STR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POWER FOCUS 6000 A TENSOR STR"

Transkript

1 POWER FOCUS 6000 A TENSOR STR Nová definice utahování

2 NOVÁ DEFINICE UTAHOVÁNÍ Toto zbrusu nové řešení utahování od společnosti Atlas Copco posunuje produktivitu, ergonomii, kvalitu a vliv na ekologii na zcela novou úroveň. A to vše s nevídanou uživatelskou přívětivostí. Poznejte výhody systému, který přináší operátorovi opravdový komfort, dokonalou kontrolu a maximálně flexibilní možnosti integrace. Power Focus 6000 a Tensor STR představují ideální volbu pro montáž životně důležitých spojů. POWER FOCUS 6000 Navržena pro každodenní použití Řídicí jednotka Power Focus 6000, podporující jak ruční tak i fixní utahovací nástroje, byla navržena tak, aby pomáhala zjednodušit a zefektivnit každodenní výrobu. TENSOR STR Inovativní a optimalizovaný Špičkový výkon v každém ohledu. Díky zbrusu nové konstrukci a motoru je utahovák Tensor STR ergonomičtější a rychlejší než kdykoli dříve. Modulární provedení vám dovolí omezit inventář náhradních dílů.

3 Nejdůležitější vlastnosti Virtuální stanice Společná řídicí jednotka IAM Inteligentní aplikační modul Tensor STR Nástroj s dvojí spouští Turbo Tight True Angle Jednoduchá konfigurace

4 VIRTUÁLNÍ STANICE Řízení a přehled s virtuálními stanicemi Virtuální stanice je mozkem vaší montáže. Zajišťuje řízení nástroje, komunikace i příslušenství na montážní stanici. Práce s virtuální stanicí díky schopnosti řídit více nástrojů snižuje nároky na kabeláž, síťové přípojky a hardwarové součásti. Přínosem je vyšší flexibilita a rychlejší vyvažování produkce. Méně součástí znamená až o 80 % nižší spotřebu energie skvělá zpráva pro životní prostředí! Špičkový proces a mnoho příslušenství Virtuální stanice uchovává všechny informace o montážním procesu a poskytuje okamžitý přehled o tom, co se děje ve výrobě. ŘÍZENÍ NÁSTROJŮ: Stará se o dokonale správné utahování v rámci montáže.»» Volba Pset»» Správa kodů VIN»» Řízení sekvence dávek ŘÍZENÍ KOMUNIKACE: Komunikace pro jednoduchou a bezproblémovou integraci s vaší technologií výroby.»» Otevřený protokol»» Fieldbus»» Zákaznické protokoly ŘÍZENÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ: Virtuální stanice se současně postará o několik příslušenství.»» Signální světelný sloup»» Volič nástavců»» Digitální vstupy/ výstupy

5 VS2 VS1 VS3 VS4 VS6 VS5

6 POWER FOCUS 6000 Jedna řídicí jednotka Power Focus 6000 zvyšuje flexibilitu při vyvažování montážních linek. Nyní můžete k jediné řídicí jednotce připojit až 6 nástrojů. Jednodušší instalace si vystačí s menším množstvím kabelů, hardwarových součástí a síťových přípojek. Navíc můžete samozřejmě těžit z nižší spotřeby energie, lepšího využití pracovní plochy a menších dopadů na životní prostředí. Jedna platforma Jedna platforma pro ruční nástroje i nástroje pro fixní aplikace. Jednotka Power Focus 6000 snižuje vaše náklady na inventář a omezuje požadavky na školení. Je snadno připojitelná a umožňuje jednoduchou konfiguraci záložních nástrojů s využitím téhož programovacího rozhraní. Power Focus 6000 bude vaší společnou řídicí jednotkou pro všechny nástroje a procesy utahování. Podporované nástroje

7 IAM Inteligentní aplikační modul Inteligence v dlani ruky. Software, data pro utahování a konfigurace mějte všechny důležité údaje při sobě v nestárnoucím přenosném modulu. Snadný upgrade a vysoká stabilita díky funkci rychlé zálohy. Dvě paměťové oblasti umožňují inteligentní správu softwaru. V rámci mnohem rychlejšího procesu upgradu je vždy možné přepínat mezi dvěma verzemi softwaru. Společná řídicí jednotka podporuje utahováky Tensor STR, Tensor SR, Tensor ST, Tensor STB a ST10 REVO.

8 JEDNODUCHÁ KONFIGURACE

9 Jednoduchá a intuitivní konfigurace Jednotka Power Focus 6000 se snadno konfiguruje buď přímo pomocí velké dotykové obrazovky nebo přes webové rozhraní HMI. Pro přístup k webovému rozhraní HMI stačí zadat IP adresu jednotky Power Focus 6000 do webového prohlížeče. Výsledkem je okamžitý vzdálený přístup. Nová optimalizovaná generace Společnost Atlas Copco vyvinula novou generaci aplikace Tools Talk 2 pro správu rozsáhlejších instalací řídicích jednotek. Procesem optimalizace vaší konfigurace vás provede grafické programovací rozhraní. Jak aplikaci Tools Talk 2, tak webové rozhraní HMI vyvinuli návrháři uživatelských prostředí Atlas Copco. Výsledkem je opravdu snadno použitelné a intuitivní uživatelské rozhraní.

10 TURBOTIGHT Směr reakční síly Směr reakční síly REAKČNÍ SÍLA BEZ TURBOTIGHT REAKČNÍ SÍLA S TURBOTIGHT TurboTight je revoluční utahovací strategie. TurboTight přináší operátorovi opravdový komfort tím, že pohlcuje reakční sílu a podstatně zvyšuje ergonomii. Zkracuje doby cyklu a současně zvyšuje flexibilitu. Méně součástí znamená méně údržby. A jestliže denně provádíte 200 operací utahování, jedná se o značné zlepšení.

11 TRUEANGLE Vyšší kvalita díky TrueAngle Technologie TrueAngle eliminuje vliv operátora. S využitím signálu z gyroskopu snímá jeho pohyby a zvyšuje přesnost odečítání úhlu. Umožňuje potlačit vliv operátora při ručním utahování s kontrolou úhlu. Díky tomu můžete zúžit úhlovou toleranci a odhalovat nejčastější montážní problémy, jako jsou chybné nebo chybějící součásti a poškozené závity. Vyhněte se předčasnému vypínání a odhalujte opakované pokusy o utažení. To vše zvýší kvalitu montáže a sníží náklady související se zmetky a opravami.

12 TENSOR STR Vyšší produktivita a lepší kvalita Splňuje vaše potřeby na vyšší výkon a lepší kontrolu utahování. Utahovák Tensor STR klade důraz na ergonomii. Vyznačuje se lepším odvodem tepla, takže nástroj zůstává chladnější. Nový motor umožňuje Tensoru STR pracovat ve vyšších otáčkách. Díky možnosti dvojího příslušenství je vyšší i produktivita operátorů. K jednomu nástroji nyní můžete připojit a napájet až dvě příslušenství. Vzhledem k modularitě základních součástí řady utahováků Tensor STR, které jsou navzájem zaměnitelné mezi různými modely a velikostmi, lze omezit inventář náhradních dílů a počet záložních nástrojů. Třída ochrany IP54 zajišťuje, že do nástroje neproniknou nežádoucí předměty, což se projevuje obecně vyšší robustností a spolehlivostí. Využijte lepší ergonomie, časových úspor a lepší kvality: zkombinujte utahovák Tensor STR s jednotkou Power Focus 6000 a získejte novou špičkovou strategii utahování TurboTight.

13 ETT NÁSTROJ S DVOJÍ SPOUŠTÍ Když se dva spojí v jeden, výsledkem je kratší doba cyklu! 1 Díky horní spoušti jsou nyní možné jednoruční aplikace, které se tradičně utahují pulsními nástroji. V porovnání se dvěma nástroji lze při utahování jedním nástrojem zkrátit dobu cyklu a eliminovat zbytečné pracovní kroky. Nástroj Tensor STR s dvojí spouští je přesný a spolehlivý. Díky inovativní poloze snímače se vyznačuje špičkovou přesností na trhu. Nárůst přesnosti na 2,5 %. Výsledkem je vyšší spolehlivost procesu, minimalizace rizika vyřazení a omezení montážních problémů. 2 1 Předběžné utažení pomocí horní spouště. 2 Dotažení na výsledný moment pomocí spodní spouště.

14 Tensor STR Model Vzdálenost CS mm Délka, mm Otáčky, ot./min Velikost čtyřhranu, in Rozsah utahovacího momentu Hmotnost ft.lb Nm kg lb Objednací č. ETV STR /8 0,7-3, ,1 2, ETV STR /8 2,2-8, ,1 2, ETV STR /8 3, ,1 2, ETV STR /8 3, ,3 2, ETV STR , / ,6 5, ETV STR , / ,0 6, ETV STR , / ,0 6, ETV STR / ,1 6, ETV STR / ,4 3, ETV STR , / ,4 3, ETV STR / ,6 3, ETV STR / ,6 3, ETV STR / ,1 4, ETV STR BL 15, / ,5 3, ETV STR BL / ,7 3, ETV STR BL / ,7 3, ETV STR BL / ,2 4, ETD STR /8 0,7-3, ,0 2, ETD STR /8 1,4-7, ,2 2, ETD STR / ,4 3, ETD STR /8 3, ,4 3, ETD STR /8 4, ,4 3, ETD STR /2 7, ,0 4, ETD STR , / ,3 5, ETD STR , / ,3 5, ETP STR , /2 17,7-89, ,0 4, ETP STR /8 3,7-16, ,3 2, ETP STR61-20-I /4 3,7-16, ,3 2, ETP STR /8 4,4-23, ,3 2, ETP STR /8 7,4-40, ,7 3, ETP STR , /2 10, ,0 4, ETP STR , /2 14,7-70, ,0 4, ETP STR COT 26, /2 17,7-89, ,4 5, ETP STR COT /8 3,7-16, ,7 3, ETP STR COT /8 4,4-23, ,7 3, ETP STR COT /8 7,4-40, ,1 4, ETP STR COT 26, /2 10, ,4 5, ETP STR COT 26, /2 14,7-70, ,4 5, ETT STR / ,6 3, ETT STR / ,6 3, ETT STR / ,7 3, ETT STR / ,7 3,

15 135 spoušť 2D skener Ochranný kryt pro skener Přední světlo Přední tlačítko Horní spoušť Otočný závěsný třmen Model Objednací č. Prodlužovací kabel Power Focus 6000/600 Plochý, všechny nástroje, 10 m Plochý, všechny nástroje, 3 m Plochý, všechny nástroje, 5 m Plochý, všechny nástroje, 15 m Kabely k nástrojům pro Power Focus 6000 Plochý, SR/STR, 10 m Plochý, SR/STR, 15 m Plochý, SR/STR, 2 m Plochý, SR/STR, 3 m Plochý, SR/STR, 5 m Plochý, SR/STR, 7 m Příslušenství k nástrojům* 2D skener STR - L D skener STR - S Ochranný kryt ETT STR61 20/30/40/ Přední tlačítko STR - L Přední tlačítko STR -S Přední světlo STR - L Přední světlo STR - S Spodní prstenec STR - L Spodní prstenec STR - L Montážní držák *S = pro STR61 do 50 Nm, L = pro STR 70 Nm a větší. Model Objednací č. Montážní držák ETT Skener ETP STR Ochranný kryt pro skener Volič ETP STR Otočný závěsný třmen Spoušť 135 STR - L Spoušť 135 STR -S Horní spoušť STR - L Horní spoušť STR - S Horní prstenec STR - L Horní prstenec STR - S Power Focus Power Focus Power Focus 6000 IP Ventilátor Power Focus Montážní stojan Power Focus Těsnění kabelu PF Montážní stojan PF Deska adaptéru PF Anybus CC - Profinet Model Objednací č. Anybus CC - Devicenet Anybus CC Ethernet IP 2P IAM Process Control IAM Process Plus Control Virtuální stanice 1 ks TurboTight 1 ks TrueAngle 1 ks

16 :1 ODPOVĚDNI ZA TRVALE UDRŽITELNOU PRODUKTIVITU Máme odpovědnost vůči našim zákazníkům, vůči životnímu prostředí a vůči lidem kolem nás. Naše výsledky musí obstát v čase. To nazýváme trvale udržitelnou produktivitou.

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Utahování se stává Představujeme nový šroubovací systém MT Focus 400 vyvinutý společností Atlas Copco, vaším partnerem v oblasti utahování.

Více

Tensor ES a Power Focus 600. Přechod na elektrické nářadí je jednoduchý - prostě funguje

Tensor ES a Power Focus 600. Přechod na elektrické nářadí je jednoduchý - prostě funguje Tensor ES a Power Focus 600 Přechod na elektrické nářadí je jednoduchý - prostě funguje Přechod na elektrické nářadí je jednoduchý! Systém složený z Tensoru ES a jednotky Power Focus 600 a nová, průkopnická

Více

Industrial. CVI3 Pokročilý montážní systém. More Than Productivity. Integrovaná řešení Pokročilé řízení procesu Bezkonkurenční flexibilita.

Industrial. CVI3 Pokročilý montážní systém. More Than Productivity. Integrovaná řešení Pokročilé řízení procesu Bezkonkurenční flexibilita. Industrial Tools 3 Pokročilý montážní systém Integrovaná řešení Pokročilé řízení procesu Bezkonkurenční flexibilita More Than Productivity Plně integrovaná řešení odpovídající vašim vyhrazeným aplikacím

Více

Kapesní průvodce k systému Power Focus Vydání 2.3 Přehled systému Power Focus 6000 s nářadím Tensor STR

Kapesní průvodce k systému Power Focus Vydání 2.3 Přehled systému Power Focus 6000 s nářadím Tensor STR Kapesní průvodce k systému Power Focus 6000 Vydání 2.3 Přehled systému Power Focus 6000 s nářadím Tensor STR OBSAH PŘEHLED SYSTÉMU... 6 Řídicí jednotka Power Focus 6000... 6 Inteligentní aplikační modul

Více

Smart Connected Assembly. Posílení vize spojené s Industry 4.0

Smart Connected Assembly. Posílení vize spojené s Industry 4.0 Smart Connected Assembly Posílení vize spojené s Industry 4.0 Zdokonalte své montážní postupy, pozvedněte je na vyšší úroveň a získejte nad nimi naprostou kontrolu ZVÝŠENÉ VYTÍŽENÍ VÝROBNÍCH ZAŘÍZENÍ SNIŽOVÁNÍ

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace

Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Inteligentní řízení strojů s portfoliem u-mation Řešení pro automatizaci a digitalizaci Let s connect. Automatizace a digitalizace Řešení pro automatizaci a digitalizaci Jakožto expert v průmyslové konektivitě

Více

> Vzduchové řízené hydropulzní nářadí

> Vzduchové řízené hydropulzní nářadí > Vzduchové řízené hydropulzní nářadí Řízené hydropulzní utahováky se snímačem momentu Pistolová rukojeť 5-550 UA-50MC UA-70MC UXR-1820MC UA-130MC UXR-2400SMC Technické údaje (změny vyhrazeny) Model Šroub

Více

KOMPONENTA PANELVIEW

KOMPONENTA PANELVIEW KOMPONENTA PANELVIEW ŘEŠENÍ UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ HMI NA ÚROVNI KOMPONENT KOMPONENTA PANELVIEW Pokud potřebujete základní komponentu s přidanou hodnotou, ale za nižší cenu, prohlédněte si řadu komponent

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

Modulární mixážní pulty Řady 52. Digitální broadcast technologie

Modulární mixážní pulty Řady 52. Digitální broadcast technologie Modulární mixážní pulty Řady 52 Digitální broadcast technologie Základní vlastnosti Modularita jako základ Všechny řídicí moduly jsou propojeny pomocí standardní CAT 5/6 kabeláže s využitím napájení Power

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Měřič. krouticího momentu /06/04/v1

Měřič. krouticího momentu /06/04/v1 Měřič krouticího momentu 2019/06/04/v1 DataTouch 3 - Analyzátor dat Datový analyzátor Data Touch 3 umožňuje kontrolu kvality, ktera se stává účinnou, rychlou a snadnou. S možností kombinování s různými

Více

Hydropulzní utahovák nejnovější generace

Hydropulzní utahovák nejnovější generace Hydropulzní utahovák nejnovější generace Revoluční automatický přepouštěcí ventil stanovuje nové měřítko pro hydropulzní utahováky a dál tak posunuje již tradiční prvenství japonské značky URYU ve vývoji

Více

Zvedací sloupek LC3. Technický list LINAK.CZ/MEDLINE-CARELINE

Zvedací sloupek LC3. Technický list LINAK.CZ/MEDLINE-CARELINE Zvedací sloupek LC3 Technický list LINAK.CZ/MEDLINE-CARELINE LC3 Zvedací sloupek LC3 stanoví standard svislých teleskopických sloupků pro špičkové zdravotnické aplikace. Tento kompaktní zvedací sloupek

Více

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice

Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Globální řešení Přizpůsobená Vašim potřebám Nadčasová investice Řada C Vysoce výkonné řešení pro kontrolní vážení Kontrolní váhy Kontrolní váhy řady C Vaše podnikání

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Systém SmartStruxure. Se softwarem StruxureWare pro Řízení Budov. Získejte maximum z vaší energie SM

Systém SmartStruxure. Se softwarem StruxureWare pro Řízení Budov. Získejte maximum z vaší energie SM Systém SmartStruxure Se softwarem StruxureWare pro Řízení Budov Získejte maximum z vaší energie SM Zvyšte IQ vaší budovy Software + Hardware + Inženýrství + Instalace + Servisy = systém SmartStruxure 1

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

Eclipse Magnetics MODULAR. Magnetický upínací systém. Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů

Eclipse Magnetics MODULAR. Magnetický upínací systém. Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů Eclipse Magnetics MOULAR Magnetický upínací systém Zvýšení produktivity práce Snížení investičních nákladů Power Matrix Modular je variabilní modulová jednotka, nabízí vyšší výhody a úspory nákladů v porovnání

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

Multinject s paralelními vstřikovacími jednotkami Nové stroje GXH

Multinject s paralelními vstřikovacími jednotkami Nové stroje GXH Multinject s paralelními vstřikovacími jednotkami Nové stroje GXH Engineering passion 2 GXH Multinject Data a fakta 3 Přidaná hodnota při použití více komponent Oblasti použití elektro / elektronika obaly

Více

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Kategorie produktů Pracovní

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory.

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Nové senzory jsou automaticky identifikovány. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Kontrolér SC 1000 komunikuje až s osmi senzory najednou. HACH LANGE www.hach-lange.com Spolehlivý přenos dat i

Více

CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace

CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace INFORMACE O PRODUKTU: CA AppLogic CA AppLogic platforma typu cloud pro podnikové aplikace agility made possible CA AppLogic je platforma na klíč založená na technologii cloud computing, která pomáhá podnikům

Více

KATALOG ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU

KATALOG ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU KATALOG - 2011 ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU CONCERTO: úplné ovládání a absolutní přizpůsobivost Početná spouštění a zastavování kompresoru, plýtvání energií a velká proměnlivost

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

Řešení řízení osvětlení

Řešení řízení osvětlení Řešení řízení osvětlení PHOENIX CONTACT, s.r.o. Mokráň záhon 4 821 04 Bratislava +421 2 3210 1470 06.10.2016 phoenixcontact.sk Řešení řízení osvětlení Přehled Plánovači, zřizovatelé a provozovatelé světelně

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

On-line datový list. V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Kategorie produktů Pracovní

Více

On-line datový list. SIM2000-0A20A0 SIM2x00 SENSOR INTEGRATION MACHINE

On-line datový list. SIM2000-0A20A0 SIM2x00 SENSOR INTEGRATION MACHINE On-line datový list SIM2-A2A SIM2x A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. SIM2-A2A 18673 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/sim2x Technická data v

Více

Řada optipoint 420 Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti

Řada optipoint 420 Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti Řada Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti Pracovní místa se dnes vyznačují stále větší mobilitou, a to i v rámci jednoho podniku. Sdílením pracoviště vzniká nové, moderní a především stále flexibilnější

Více

Řada optipoint 420 Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti

Řada optipoint 420 Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti Řada Již dnes připravena pro kancelář budoucnosti Pracovní místa se dnes vyznačují stále větší mobilitou, a to i v rámci jednoho podniku. Sdílením pracoviště vzniká nové, moderní a především stále flexibilnější

Více

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti MTBF Výluky Schopnost kalibrace Aplikace Mechanika/elektrika Rozměry, systém (d š v) Rozměry, systém (d š v)

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

>Elektrické řízené nářadí pro velké momenty

>Elektrické řízené nářadí pro velké momenty >Elektrické řízené nářadí pro velké momenty Elektrické řízené nářadí pro velké momenty Montážní operace s vysokým utahovacím momentem jsou skutečnou výzvou v mnoha oblastech. Nejčastěji se používají násobiče

Více

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE On-line datový list DWS Pallet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti MTBF Výluky Schopnost kalibrace Aplikace Výkon Rychlost osy měření Maximální velikost objektu Minimální

Více

VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY

VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY Vysoce výkonné ventilátory Mobilní siláci pro oblast staveb a sanity Kvalita se systémem VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY Mobilní siláci pro oblast staveb a sanity s kuličkovými ložisky

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

On-line datový list. V3S153-2BAAAABP02 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2BAAAABP02 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2BAAAABP02 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Kategorie produktů Pracovní

Více

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD.

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. UŽIJTE SI MIMOŘÁDNOU ÚSPORU Ve srovnání se standardním elektrickým

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP02 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP02 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2AAAAABP02 Visionary-B V3S153-2AAAAABP02 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie

Více

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC30 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Kontrolbox CO61 TECHNICKÝ LIST VÝROBKU

Kontrolbox CO61 TECHNICKÝ LIST VÝROBKU TECHNICKÝ LIST VÝROBKU Kontrolbox CO61 Kontrolbox LINAK CO61 nabízí neomezené možnosti, využívající standardizované technologie, rozhraní a kompatibilitu. CO61 pro pohony LINAK je určen pro řízení pohybů

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Modulární systém Coromant EH

Modulární systém Coromant EH Modulární systém Coromant EH Flexibilní nástrojové vybavení pro díry malých průměrů Z hlediska ziskovosti má při obrábění kovů naprosto zásadní význam dosah nástrojů až k obtížně přístupným partiím obráběné

Více

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD.

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. UŽIJTE SI MIMOŘÁDNOU ÚSPORU Ve srovnání se standardním elektrickým

Více

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 Nový dílenský tablet Bosch 1 DCU 220 Convertible PC Použití jako Tablet PC s dotykovou obrazovkou......nebo jako Notebook s klávesnicí. 2 Hlavní vlastnosti DCU 220 jako centrální PC pro diagnostiku

Více

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect.

Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Chcete jednodušší a efektivnější automatizaci u-remote maximalizuje váš výkon Let s connect. Technologie elektronického rozhraní - Remote I/O ve třídě IP 20 Snadná instalace Úsporná a flexibilní konfigurace

Více

Virtuální ověřování výroby Robotika Process Simulate Virtual Commissioning Virtuelle Inbetriebnahme

Virtuální ověřování výroby Robotika Process Simulate Virtual Commissioning Virtuelle Inbetriebnahme Virtuální ověřování výroby Robotika Process Simulate Virtual Commissioning Virtuelle Inbetriebnahme Martin Baumruk Jiří Kopenec Siemens PLM Connection 2012 Česká republika 3. 5. června, Seč Dněšní workflow

Více

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h GRUNDFOS alldos INFORMACE O VÝROBKU Příprava chlórdioxidu ze zředěných pracovních roztoků Rozměry Rozměry Standardní systém Systém s čelní instalací 164-xxxDFI A B C2 C1 C A B M H G M D E F E F C C1 K

Více

Modul TX OPEN RS232/485

Modul TX OPEN RS232/485 s 8 185 8185P01 TX-I/O ; DESIGO OPEN Modul TX OPEN RS/485 TXI1.OPEN pro integraci cizích systémů a přístrojů do systému DESIGO (V4 nebo vyšší) Platforma pro integraci cizích systémů a přístrojů do řídícího

Více

+1: +2: +3: +4: +5: zkušeností v nové generaci přístrojů BEKOMAT. S inovacemi, které uživatelům nabízí dosud nevídané výhody.

+1: +2: +3: +4: +5: zkušeností v nové generaci přístrojů BEKOMAT. S inovacemi, které uživatelům nabízí dosud nevídané výhody. 31/3/33 Dnes určuje standard pro budoucnost JEŠTĚ VÝHODNĚJŠÍ, JEŠTĚ SPOLEHLIVĚJŠÍ BEKO Technologies zúročilo 5 let mezinárodních zkušeností v nové generaci přístrojů BEKOMAT. S inovacemi, které uživatelům

Více

ŠROUBOVÁKY. spojka a vypínací spojka. Ergonomické šroubováky PRO výrazně zvyšují produktivitu práce.

ŠROUBOVÁKY. spojka a vypínací spojka. Ergonomické šroubováky PRO výrazně zvyšují produktivitu práce. ŠROUBOVÁKY Pro přesné utahování použijte šroubováky PRO. Toto výkonné nářadí je určeno pro průmyslové použití. Dodává se čtyřmi typy spojek: rázová spojka, přímý pohon, kluzná spojka a vypínací spojka.

Více

SafeMove2 Přehled produktu

SafeMove2 Přehled produktu ABB Robotics Product Management, květen 2016 SafeMove2 Přehled produktu Snímek 1 Základy Roboty se pohybují rychle a pro lidi představují potenciální riziko Bezpečnostní bariéry (ploty, klece, světelné

Více

M3A ROB: 7. Konstrukce robotů

M3A ROB: 7. Konstrukce robotů ABB Robotika, září 2016 IRB 1200 Doplněk učebních materiálů SŠSE Brno Trnkova 113 M3A ROB: 7. Konstrukce robotů Ing. Vladimír Vyhňák 2. září 2016 Slide 1 IRB 1200 Program Klíčový přínos Přehled a vize

Více

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu.

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Logistická řešení _SYSTÉM VYDÁVÁNÍ NÁSTROJŮ Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Systémy vydávání nástrojů Walter Multiply _NETWORKLINE Tvář moderní správy nástrojů. INDIVIDUÁLNÍ.

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

LOGISTIKA + PRŮMYSL. ProGlove MARK. Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0

LOGISTIKA + PRŮMYSL. ProGlove MARK. Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0 LOGISTIKA + PRŮMYSL ProGlove MARK Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0 LOGISTIKA + PRŮMYSL ProGlove MARK Inteligentní pracovní rukavice s integrovanou čtečkou čárových kódů > Připravte své zaměstnance

Více

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD.

LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. LYDOS HYBRID PRVNÍ HYBRIDNÍ ELEKTRICKÝ OHŘÍVAČ VODY S ENERGETICKOU TŘÍDOU A: KAŽDÝ DEN VÁS TEPLÁ VODA BUDE STÁT JEN POLOVINU TOHO, CO DOPOSUD. UŽIJTE SI MIMOŘÁDNOU ÚSPORU Ve srovnání se standardním elektrickým

Více

On-line datový list. V3S153-1AAAAAAP03 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-1AAAAAAP03 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-1AAAAAAP03 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. V3S153-1AAAAAAP03 1074002 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/visionary-b

Více

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma!

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! EWM Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza, kontrola a správa Využijte potenciál inovativních procesů svařování

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

Modularita nástrojového vybavení. se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL

Modularita nástrojového vybavení. se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL Modularita nástrojového vybavení se systémy Coromant Capto, Coromant EH a CoroTurn SL Nástrojové sestavy optimalizované s využitím standardních položek Proč utrácet peníze za samostatné nástroje pro každý

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

TÉMA 4. Projekt: Téma: Ročník: 3. Zpracoval(a): Pavel Urbánek

TÉMA 4. Projekt: Téma: Ročník: 3. Zpracoval(a): Pavel Urbánek Projekt: Téma: TÉMA 4 Montáž základních druhů rozebíratelných spojení, montáž šroubovitých a kolíkových spojů, montáž mechanismů a potrubí Obor: Zámečník Ročník: 3. Zpracoval(a): Pavel Urbánek Střední

Více

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Tento produkt nespadá podle článku 2 (4) do oblasti

Více

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw

Jednoduchý frekvenční měnič ABB ACS55-0,18 až 2,2 kw Jednoduchý frekvenční měnič BB CS55-0,18 až 2,2 k Technický katalog OBCHONÍ PROFIL PRŮMYSL PROUKTY PLIKCE EXPERTIZY PRTNEŘI SERVIS Jednoduchý frekvenční měnič BB Co je jednoduchý frekvenční měnič BB? Jednoduché

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

On-line datový list. FLOWSIC100 Process PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ HMOTNOSTNÍHO PROUDU

On-line datový list. FLOWSIC100 Process PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ HMOTNOSTNÍHO PROUDU On-line datový list FLOWSIC100 Process B C E F Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC100 Process Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Unidrive M. Řada univerzálních frekvenčních měničů a servoměničů

Unidrive M. Řada univerzálních frekvenčních měničů a servoměničů Unidrive M Řada univerzálních frekvenčních měničů a servoměničů Unidrive M100 Unidrive M200 Unidrive M300 Unidrive M400 Unidrive M600 Unidrive M700 Unidrive M800 0,25 kw - 1,2 MW (0,33 hp - 1600 hp) 100

Více

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7.

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7. Elcometer 2300 Rotační viskozimetr Rotační viskozimetry Elcometer 2300 slouží k měření viskozity kapalin v souladu s několika normami. Pomocí rotačních viskozimetrů mohou být přesně měřeny vlastnosti kapalin

Více

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION Přehled produktových řad Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru Výhody A VÝKON V MALÉM POUZDRU B C D E Nový standard pro vysokorychlostní 3D F Vzhledem ke kontinuálně rostoucímu tlaku na stále rychlejší

Více

Proč si vybrat roboty COMAU?

Proč si vybrat roboty COMAU? Proč si vybrat roboty COMAU? Podívejte se na naše ceny! www.comau-robotika.cz www.comau.com Proč COMAU? Hledáte-li průmyslové roboty pro Vaši instalaci, roboty nejlepší kvality a za vynikající ceny, pak

Více

Minia F36 SPÍNACÍ HODINY MAE, MAN, MAA MAE, MAN, MAA

Minia F36 SPÍNACÍ HODINY MAE, MAN, MAA MAE, MAN, MAA inia AE, A, AA SPÍACÍ HODIY AE, A, AA Spínací hodiny - ekonomické Ke spínání zátěže max. A / 0 V v reálném čase. Přepínač automatický chod / trvalé zapnutí / trvalé vypnutí. AE-A-00-A30 Analogové AE-A

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Váš start do průmyslové revoluce: IO-Link řešení pro potravinářský průmysl

Váš start do průmyslové revoluce: IO-Link řešení pro potravinářský průmysl Váš start do průmyslové revoluce: IO-Link řešení pro potravinářský průmysl IO-Link www.ifm.com/cz/io-link Technologie budoucnostiuživatelsky orientované koncepty IO-Link DEVICE QA0011 SMARTOBSERVER 24

Více

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting.

Řezací plotr G3. Seznámení. Your first choice in digtal cutting. Seznámení Your first choice in digtal cutting. Dokonalý v každém detailu Zpracování materiálu až do tloušťky 110mm, Katry G3 jsou k dispozici s výškou mostu 30, 60 nebo 120 mm v závislosti na konfiguraci.

Více

On-line datový list ISD ISD400 OPTICKÝ PŘENOS DAT

On-line datový list ISD ISD400 OPTICKÝ PŘENOS DAT On-line datový list ISD00-7 ISD00 ISD00-7 ISD00 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Výkon Přenosový dosah Vysílač světla Objednací informace Typ Výrobek

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PSC GREEN DRIVE Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA

Více

ZÁVĚSNÝ SYSTÉM GTN II

ZÁVĚSNÝ SYSTÉM GTN II Designový hliníkový nosný systém. Uzavřený profil, nebo konstrukce profilu s volně přístupným kabelovým kanálem. Lze kombinovat se všemi skříněmi systému. Technické údaje Materiál: Nosný profil - DIN EN

Více

Systém kontroly vstupu

Systém kontroly vstupu ACS-8 Systém kontroly vstupu Systém kontroly vstupu z řady MB Series ACS8 je perspektivní modulární technologie pro široké spektrum aplikací. Parametry systému vyhoví středním i velkým instalacím. Nezanedbatelnou

Více

VESTAVĚNÝ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM OZNAČENÍ CE CHYTRÉ ŘEŠENÍ S MINIMÁLNÍMI ROZMĚRY CALL ME COWELDER 1 KOLABORATIVNÍ SVAŘOVACÍ ROBOT

VESTAVĚNÝ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM OZNAČENÍ CE CHYTRÉ ŘEŠENÍ S MINIMÁLNÍMI ROZMĚRY CALL ME COWELDER 1 KOLABORATIVNÍ SVAŘOVACÍ ROBOT VESTAVĚNÝ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM OZNAČENÍ CE...... CHYTRÉ ŘEŠENÍ S MINIMÁLNÍMI ROZMĚRY CALL ME COWELDER 1 KOLABORATIVNÍ SVAŘOVACÍ ROBOT OBSAH Nový svařovací asistent 3 Technická data svařovacích strojů 4

Více