Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva MČ Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva MČ Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3"

Transkript

1 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva MČ Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou č. 1 tohoto zápisu. Zasedání řídil starosta MČ Brno-Bohunice Ing. Antonín Crha, který upozornil všechny přítomné, že jednání ZMČ je audiovizuálně přímo přenášeno prostřednictvím internetových stránek MČ, z jednání je pořizován audiovizuální záznam, který je archivován a následně zveřejňován za účelem informování veřejnosti na internetových stránkách MČ, a to po dobu 5 let, včetně informace o právu podání námitky proti zpracování osobních údajů obsažených na audiovizuálním záznamu. Forma zápisu hlasování : pro/proti/zdržel se/přítomno Organizační body: a) Starosta MČ Brno-Bohunice Ing. Antonín Crha jmenoval tajemníka úřadu Ing. Otakara Kamaráda zapisovatelem k provedení zápisu a sčitatelem pro proces veřejného hlasování. b) Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice zvolilo ověřovatele zápisu pana Mgr. Ivana Nezvala a pana Josefa Jurase. Hlasování č. I : 18/0/1/19 c) Člen ZMČ Brno-Bohunice Mgr. Ing. Robert Kotzian, Ph.D., podal návrh na doplnění programu zasedání o nový bod č. 9) Stanovisko ZMČ Brno-Bohunice k návrhu změny Územního plánu města Brna č. B3/18-CM Univerzitní kampus Masarykovy univerzity a člen ZMČ pan Vít Prýgl podal návrh na stažení bodů č. 3) a č. 4) z programu zasedání. ZMČ Brno-Bohunice nejprve hlasovalo o návrhu na stažení bodů č. 3) a č. 4) z programu zasedání. Hlasování č. II : 11/0/8/19. Návrh byl schválen. Dále ZMČ Brno-Bohunice hlasovalo o návrhu na doplnění programu zasedání o nový bod. Hlasování č. III : 19/0/0/19. Návrh byl schválen. Poté Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice schválilo upravený program III. zasedání ZMČ Brno- Bohunice, který je přílohou č. 2 zápisu. Hlasování č. IV : 19/0/0/19 d) Starosta MČ Brno-Bohunice Ing. Antonín Crha představil Zastupitelstvu MČ Brno-Bohunice nového ředitele příspěvkové organizace ZŠ Brno, Arménská 21, pana Mgr. Petra Holánka, novou vedoucí pobočky Knihovny Jiřího Mahena, Lány 3, paní Mgr. Janu Máčalovou a popřál jim mnoho úspěchů v jejich náročné práci. Dále starosta MČ Brno-Bohunice poděkoval za vykonanou práci bývalé vedoucí pobočky Knihovny Jiřího Mahena, Lány 3, paní Mgr. Jitce Fukalové. Body programu: Bod č. 1) programu - Zpráva o hospodaření MČ Brno-Bohunice za období Písemnou zprávu předložila Rada MČ Brno-Bohunice. K projednávanému bodu byla

2 Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice bere na vědomí zprávu o hospodaření MČ Brno-Bohunice za období dle předloženého návrhu, který je přílohou č. 3 zápisu. Hlasování č. 1/1 : 18/0/0/18 byl schválen. Bod č. 2) programu - Návrh výše finančních dotací poskytovaných z rozpočtu MČ Brno- Bohunice v roce 2019 vybraným organizacím, návrh smluv o poskytnutí dotace z rozpočtu MČ Brno-Bohunice č , 010, 011, 012, 013 a 014/19/MČ Písemný návrh předložila Rada MČ Brno-Bohunice. K projednávanému bodu byla Vzhledem k povaze projednávaného materiálu ohlásila členka Zastupitelstva MČ Brno-Bohunice paní Mgr. Lucie Stará střet zájmů v dané věci. Z rozpravy podal člen ZMČ Brno-Bohunice Ing. Jan Novotný, Ph.D., návrh na úpravu finanční dotace udělovanou jednotě Orel Brno-Bohunice, a to z částky Kč na částku Kč. ZMČ Brno-Bohunice nejprve hlasovalo o podaném návrhu. Hlasování č. 2/1 : 7/6/6/19. Návrh nebyl schválen. Poté ZMČ Brno-Bohunice hlasovalo o předloženém návrhu usnesení. - Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice schvaluje výše finančních dotací poskytnutých z rozpočtu MČ Brno-Bohunice na rok 2019 dle předloženého návrhu, který je přílohou č. 4 zápisu, poskytnutí finanční dotace z rozpočtu MČ Brno-Bohunice na rok 2019 organizacím - TJ Tatran Bohunice, z. s., se sídlem Brno, Neužilova 35, IČ , ve výši Kč, Orel jednota Brno-Bohunice, se sídlem Brno, Hraničky 5, IČ , ve výši Kč, Sbor dobrovolných hasičů Brno-Bohunice, se sídlem Brno, Ukrajinská 2, IČ , ve výši Kč, Lužánky - Středisko volného času, se sídlem Brno, Lidická 50, IČ , ve výši Kč, Základní umělecká škola Františka Jílka, se sídlem Brno, Vídeňská 52, IČ , ve výši Kč a inbalance, z. s., se sídlem Brno, Labská 25, IČ , ve výši Kč, dále Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Brna, MČ Brno-Bohunice č , 010, 011, 012, 013 a 014/19/MČ, které jsou přílohami č. 5, 6, 7, 8, 9 a 10 zápisu, ukládá starostovi MČ schválené smlouvy o poskytnutí dotace podepsat a vedoucí Finančního odboru provést příslušné finanční operace. Hlasování č. 2/2 : 14/0/5/19 byl schválen. Bod č. 3) programu - Stanovisko k materiálu Technická studie - ulice Jihlavská Písemný návrh předložila Rada MČ Brno-Bohunice. K projednávanému bodu byla Z rozpravy vzešel návrh na přerušení projednávání tohoto bodu. ZMČ Brno-Bohunice dále projednávalo další body dle programu zasedání.

3 - 3 - Bod č. 4) programu - Stanovisko k podání žádosti o poskytnutí dotace z rozpočtu JmK na Nákup věcných prostředků v rámci dotačního programu Podpora jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Jihomoravského kraje na období Písemný materiál předložila Rada MČ Brno-Bohunice. K projednávanému bodu byla - Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice schvaluje podání žádosti o dotaci z Jihomoravského kraje na Podporu jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí Jihomoravského kraje na období , a to na Nákup věcných prostředků ve výši Kč, dle předloženého návrhu, který je přílohou č. 11 zápisu, žádá Radu města Brna o souhlas s podáním výše uvedené žádosti o dotaci z Jihomoravského kraje pro JSDH Brno-Bohunice, bere na vědomí, že MČ Brno-Bohunice plně odpovídá za závazky vyplývající z případného nedodržení podmínek stanovených poskytovatelem účelově ručených finančních prostředků a ukládá starostovi MČ žádost o dotaci a všechny související dokumenty podepsat. Hlasování č. 4/1 : 16/0/0/19 byl schválen. Bod č. 5) programu - Stanovisko k podání žádosti o poskytnutí dotace z rozpočtu JmK na Prorodinná opatření v MČ Brno-Bohunice zaměřená na seniory v rámci dotačního programu Podpora rodinné a seniorské politiky na úrovni obcí pro rok 2019 Písemný materiál předložila Rada MČ Brno-Bohunice. K projednávanému bodu byla - Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice schvaluje podání žádosti o dotaci z Jihomoravského kraje na Podporu rodinné a seniorské politiky na úrovni obcí pro rok 2019, na akci Prorodinná opaření v MČ Brno-Bohunice zaměřená na seniory ve výši Kč, která je přílohou č. 12 zápisu, žádá Radu města Brna o souhlas s podáním výše uvedené žádosti o dotaci z Jihomoravského kraje pro MČ Brno-Bohunice, bere na vědomí, že MČ Brno-Bohunice plně odpovídá za závazky vyplývající z případného nedodržení podmínek stanovených poskytovatelem účelově ručených finančních prostředků a ukládá starostovi MČ žádost o dotaci a všechny související dokumenty podepsat. Hlasování č. 5/1 : 16/0/0/19 byl schválen. Bod č. 6) programu - Návrh na udělení Čestné medaile MČ Brno-Bohunice a finančního daru panu Josefu Ševčíkovi Písemný návrh předložila Rada MČ Brno-Bohunice. K projednávanému bodu nebyla - Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice uděluje panu Josefu Ševčíkovi, Brno, rok nar. 1947, z důvodu obětavé celoživotní práce ve prospěch mládežnického sportu ve fotbalovém oddílu TJ Tatran Bohunice, Čestnou medaili MČ Brno- Bohunice včetně diplomu o udělení této medaile, poskytuje panu Josefu Ševčíkovi finanční dar ve výši Kč a ukládá vedoucí Finančního odboru zajistit proplacení schváleného finančního daru.

4 - 4 - Hlasování č. 6/1 : 16/0/0/19. byl schválen. Poté se ZMČ Brno-Bohunice vrátilo k projednávání bodu č. 3) programu svého zasedání. Člen ZMČ Brno-Bohunice Ing. Jan Novotný, Ph.D., podal protinávrh ke znění textu písmene a. předloženého usnesení ve znění Veřejná parkovací místa zrušená v souvislosti s rekonstrukcí ulice Jihlavská budou adekvátním způsobem nahrazena. Hlasování č. 3/1 : 4/7/8/19. Protinávrh části usnesení nebyl schválen. Dále podal člen ZMČ Brno-Bohunice Mgr. Michal Kincl protinávrh ke znění textu písmene e. předloženého usnesení ve znění Zejména výstavbu komunikace na ulici Jihlavská dle předmětné studie vybudovat před realizací investičních záměrů, jejichž návrh využívá k výjezdu komunikaci na ulici Jihlavská a současně s výstavbou komunikace na ulici Jihlavská řešit zprůchodnění křižovatky Jihlavská Vídeňská. Hlasování č. 3/2 : 16/0/0/19. Protinávrh části usnesení byl schválen. Dále byl z rozpravy podán návrh na oddělené hlasování o jednotlivých bodech předloženého usnesení. ZMČ Brno-Bohunice nejprve hlasovalo o původním znění textu písmene a. předloženého usnesení: Hlasování č. 3/3 : 13/0/3/19. Návrh znění textu písmene a. byl schválen. Dále ZMČ Brno-Bohunice hlasovalo o předloženém znění textu písmene b. usnesení: Hlasování č. 3/4 : 14/0/2/19. Návrh znění textu písmene b. byl schválen. Poté ZMČ Brno-Bohunice hlasovalo o předloženém znění textu písmene c. usnesení: Hlasování č. 3/5 : 11/3/2/19. Návrh znění textu písmene c. byl schválen. ZMČ Brno-Bohunice hlasovalo o předloženém znění textu písmene d. usnesení: Hlasování č. 3/6 : 10/0/6/19. Návrh znění textu písmene d. nebyl schválen. Nakonec ZMČ Brno-Bohunice hlasovalo o upraveném návrhu usnesení. - Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice souhlasí s předloženou Technickou studií ulice Jihlavská za splnění následujících podmínek: a. parkovací stání na ulici Jihlavská v prostoru od křižovatky s ulicí Osová po křižovatku s ulicí Kamenice budou zachována, popřípadě 100 % nahrazena novými parkovacími stáními v této lokalitě, b. bude prověřena možnost výkupu pozemků a výstavba parkoviště naproti vjezdu do krematoria (v současné době neoficiální parkování na nezpevněné ploše), c. bude zrevidováno množství navržené zeleně mezi pruhy komunikace Jihlavská z důvodu bezpečnosti a v návaznosti na její problematickou údržbu, d. zejména výstavbu komunikace na ulici Jihlavská dle předmětné studie vybudovat před realizací investičních záměrů, jejichž návrh využívá k výjezdu komunikaci na ulici Jihlavská a současně s výstavbou komunikace na ulici Jihlavská řešit zprůchodnění křižovatky Jihlavská Vídeňská. a ukládá vedoucí Stavebního odboru zaslat toto stanovisko pořizovateli studie Odboru územního plánování a rozvoje MMB. Hlasování č. 3/7 : 13/1/4/19 byl schválen.

5 - 5 - Bod č. 7) programu - Stanovisko ZMČ Brno-Bohunice k návrhu změny Územního plánu města Brna č. B3/18-CM Univerzitní kampus Masarykovy univerzity Písemný návrh předložil a okomentoval člen ZMČ Brno-Bohunice Mgr. Ing. Robert Kotzian, Ph.D. K projednávanému bodu byla - Zastupitelstvo MČ Brno-Bohunice bere na vědomí proces pořizování změny Územního plánu města Brna č. B3/18-CM Univerzitní kampus Masarykovy univerzity, požaduje, s ohledem na blížící se realizaci nové tramvajové tratě do Univerzitního kampusu Bohunice, zachování územní rezervy pro tramvajovou smyčku, tj. nikoli pouze úvrať, v Územním plánu města Brna při ulici Netroufalky, a to buď ponecháním stávající územní rezervy pro dopravu, která je předmětem změny č. B3/18-CM, nebo vytvořením nové územní rezervy pro dopravu ve stejné lokalitě a ukládá starostovi MČ Brno-Bohunice sdělit toto stanovisko Odboru územního plánování a rozvoje MMB. Hlasování č. 7/1 : 7/1/10/18 nebyl schválen. Bod č. 8) programu - Různé Předsedající ukončil jednání Zastupitelstva MČ Brno-Bohunice v 19:20 hod. Záznam o průběhu veřejného hlasování členů ZMČ Brno-Bohunice: Příjmení, jméno, titul Hlasování k organizačním bodům: Hlasování k bodům programu: č. bodu programu/č. hlasování č. I č. II č. III č. IV 1)/1 2)/1 2)/2 4)/1 5)/1 6)/1 Crha Antonín, Ing. KDU-ČSL / / / / / P / / / / Stará Lucie, Mgr. et. Mgr. KDU-ČSL / Z / / / P / / / / Pejčoch Radek, MUDr. KDU-ČSL / Z / / - Z / / / / Nádvorníková Anna, Mgr. KDU-ČSL O O O O O O O O O O Srbecký Marek KDU-ČSL / Z / / / Z / / / / Múdra Andrea, Mgr. KDU-ČSL / / / / / Z / / / / Pešava Jan, Ing. KDU-ČSL O O O O O O O O O O Běhalová Zuzana, Mgr. KDU-ČSL / Z / / / Z / / / / Pospíšil Jaroslav KDU-ČSL / / / / / P / / / / Hrdlička Milan ČSSD / / / / / P / / / / Nezval Ivan, Mgr. ČSSD Z / / / / P / / / / Juras Josef ODS / / / / / Z / / / / Halfar Vlastimil, Ing. ODS / / / / / P / / / / Kincl Michal, Mgr. TOP 09 / Z / / / Z Z / / / Brzobohatý Antonín, Ing. ANO 2011 / / / / / / Z / / / Novotný Jan, Ing. ANO 2011 / / / / / / Z / / / Prýgl Vít ANO 2011 / / / / / / Z / / / Hermanová Dana, JUDr. ANO 2011 / / / / / / Z / / / Kotzian Robert, Mgr. Ing. Ph.D. BRNO+ / Z / / / / / N N N Vrážel Miloš, Ing. BRNO+ / Z / / / / / N N N Duřpektová Eva, PhDr. BRNO+ / Z / / / / / N N N

6 - 6 - Tabulka č. 2 - pokračování Hlasování k bodům programu: Příjmení, jméno, titul č. bodu programu/č. hlasování 3)/1 3)/2 3)/3 3)/4 3)/5 3)/6 3)/7 7)/1 Crha Antonín, Ing. KDU-ČSL P / / / / / / Z Stará Lucie, Mgr. et. Mgr. KDU-ČSL Z / / / / / / Z Pejčoch Radek, MUDr. KDU-ČSL P / / / / / / - Nádvorníková Anna, Mgr. KDU-ČSL O O O O O O O O Srbecký Marek KDU-ČSL P / / / / Z / Z Múdra Andrea, Mgr. KDU-ČSL Z / / / / / / Z Pešava Jan, Ing. KDU-ČSL O O O O O O O O Běhalová Zuzana, Mgr. KDU-ČSL Z / / / Z Z / Z Pospíšil Jaroslav KDU-ČSL P / / / / / / Z Hrdlička Milan ČSSD P / / / / / / Z Nezval Ivan, Mgr. ČSSD Z / / / / / / Z Juras Josef ODS P / / / / / / Z Halfar Vlastimil, Ing. ODS P / / / / / / P Kincl Michal, Mgr. TOP 09 Z / / / / / / / Brzobohatý Antonín, Ing. ANO 2011 / / Z Z P Z Z / Novotný Jan, Ing. ANO 2011 / / / / P Z / / Prýgl Vít ANO 2011 / / Z Z P Z Z Z Hermanová Dana, JUDr. ANO 2011 / / Z / Z Z Z / Kotzian Robert, Mgr. Ing. Ph.D. BRNO+ Z N N N N N N / Vrážel Miloš, Ing. BRNO+ Z N N N N N P / Duřpektová Eva, PhDr. BRNO+ Z N N N N N Z / Hlasování: / (pro), P (proti), Z (zdržel se), N (nehlasoval), O (omluven), - (nepřítomen) Zapsal: Ing. Otakar Kamarád starosta Ing. Antonín Crha ověřili... Mgr. Ivan Nezval.. Josef Juras

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne 09.03.2011 v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Pítomni: dle prezenní listiny Zasedání ídil starosta M Brno-Bohunice Ing. Miloš Vrážel,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS. jednání č. ZMČ/17 - mimořádné konané dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS. jednání č. ZMČ/17 - mimořádné konané dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 20 jednání č. ZMČ/17 - mimořádné konané dne 14.02.2017 Přítomni: Omluveni: Mgr. Jiří Beneda, Božena Beňová, JUDr. Miloslav Blahovec (od 16:30

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 36/1 Ověření zápisu - návrh úprav zápisu z 35. zasedání ZMČ Praha Dolní Měcholupy ověřovatele Mgr. Davida Pavla - vyjádření ověřovatele Lucie Sobkové II. SCHVALUJE - zápis se zapracováním uprav Mgr.

Více

Z Á P I S. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002

Z Á P I S. o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002 Z Á P I S o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Brna, konaného dne 19. listopadu 2002 Nepřítomni: RNDr. Miroslav Rokos, RNDr. Mojmír Vlašín. RNDr. Petr Duchoň, dosavadní primátor města Brna

Více

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000

Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS. o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000 Zastupitelstvo města Brna ZÁPIS o průběhu zasedání Zastupitelstva města Brna č. Z3/020 konaného dne 30. června 2000 Zasedání bylo svoláno v souladu s článkem 3, odstavcem 2 platného Jednacího řádu ZMB

Více

Z Á P I S. z XIV. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v jídelně ZŠ Brno, Pavlovská 16.

Z Á P I S. z XIV. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v jídelně ZŠ Brno, Pavlovská 16. V Brně dne 18. 09. 2013 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům komisí RMČ Předsedům výborů ZMČ Organizačnímu odboru MMB Tajemníkovi ÚMČ Vedoucím odborů ÚMČ Z Á P I S z XIV. zasedání Zastupitelstva městské

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z 5. mimořádného zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 6. 3.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z 5. mimořádného zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 6. 3. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z 5. mimořádného zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 6. 3. 2019 Zasedání ZMČ zahájila starostka MČ Mgr. Jitka Synková, přivítala

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 27.6. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XXI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 19. 4. 2018 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 z 12. zasedání konaného dne 08.09.2015 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 20

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 20 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 20 jednání č. ZMČ/19 - mimořádné konané dne 03.04.2017 Přítomni : Mgr. Beneda Jiří, Beňová Božena, Mgr. Březinová Eva, Mgr. Cibochová Alžběta,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 4. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 23. 1. 2019 Zasedání ZMČ zahájila starostka MČ Mgr. Jitka Synková, přivítala přítomné

Více

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 21.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod. město Město Albrechtice nám. ČSA 27/10, 793 95 Město Albrechtice tel.č.: 554 637 360 e-mail: podatelna@mesto-albrechtice.cz Z Á P I S zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice konané dne

Více

ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice

ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 25. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16.5. 2018 od 18:00 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Ing. Miloš Růžička (příchod 18:25 hod),

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 961/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 259 ze dne 20.12.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Z Á P I S. z VII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z VII. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 24.02.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Z Á P I S. P r o g r a m :

Z Á P I S. P r o g r a m : V Brně dne 05.11.2014 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Z Á P I S z I. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva města Litomyšle konaného dne od hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Litomyšli

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva města Litomyšle konaného dne od hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Litomyšli Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva města Litomyšle konaného dne 04.08.2015 od 16.00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu v Litomyšli Přítomni: Miroslav Bárta, Petra Benešová, Mgr. Daniel Brýdl, LL.M.,

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 05.09. 2016 Místo jednání:

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

ZÁPIS č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 20. ledna 2016

ZÁPIS č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 20. ledna 2016 ZÁPIS č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 20. ledna 2016 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček, Miroslav

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 17 konaného dne 17. 4. 2019 Zasedání ZMČ zahájila starostka MČ Mgr. Jitka Synková, přivítala přítomné

Více

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Novotný Jiří. Program :

Novotný Jiří. Program : Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železný Brod konaného dne 5. 11. 2018 Zasedání bylo zahájeno v 16:00 hod. a skončeno v 16:45 hod. Z celkového počtu 15 zastupitelů bylo přítomno 13 členů,

Více

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z III. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 21.02.2019 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 17:00 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

Z Á P I S. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 09.09.2015 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Z Á P I S z V. zasedání Zastupitelstva městské

Více

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích Přítomni:

Více

Zápis č. 2 / 2016 ze zasedání Výboru kontrolního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 2 / 2016 ze zasedání Výboru kontrolního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 33 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Bc. Brzobohatá Zuzana - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 20 jednání č. ZMC/24 konané dne 26.02.2018 Přítomni : Mgr. Beneda Jiří, Beňová Božena, JUDr. Blahovec Miloslav, Mgr. Březinová Eva, Mgr. Cibochová

Více

USNESENÍ z ustavujícího jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2010 ze dne

USNESENÍ z ustavujícího jednání Zastupitelstva města Milovice č. 6/2010 ze dne Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel. a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax: 325577203, 325577403, email: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ

Více

ZÁPIS. z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne

ZÁPIS. z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne ZÁPIS z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 2 Slovany ze dne 2. 11. 2018 Přítomni: Roman Andrlík, Ing. Lumír Aschenbrenner, Ing. Jindřich Blažek, PhDr. Jan Fluxa, Ing. Tomáš

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne 20. 01. 2011. Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta v 18:03h. Po zahájení zasedání zastupitelstva obce složil dle ustanovení 69 zákona

Více

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO Z Á P I S z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SOBĚSLAVI, které se konalo 31. října 2018 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu města Soběslavi Přítomni: Podle prezenční listiny, která je

Více

ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne

ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne 02.03.2016 Přítomni: Omluveni: Přizváni: Předsedající: Ověřovatelé: Viz. prezenční listina tajemnice úřadu 10 zaměstnanců

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Zápis. Přítomno na začátku jednání: 45 celkem: 45. K bodu 1 - Zahájení

Zápis. Přítomno na začátku jednání: 45 celkem: 45. K bodu 1 - Zahájení Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části města Brna, Brno-střed, konaného v pondělí 8.11.2010 od 16. 00 hod. ve společenském centru ÚMČ BS, Dominikánská 2, Brno ------------------------------------------------------------------------

Více

Usnesení ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Vavřinec, které se konalo dne 28. února 2018, ve Víceúčelové budově ve Vavřinci, se začátkem v hod.

Usnesení ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Vavřinec, které se konalo dne 28. února 2018, ve Víceúčelové budově ve Vavřinci, se začátkem v hod. Usnesení ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Vavřinec, které se konalo dne 28. února 218, ve Víceúčelové budově ve Vavřinci, se začátkem v 1. hod. Přítomni: Novotný M., Jarůšek M., ing. Kakáč Z., ing.

Více

Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor

Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva města Tábora konaného 21. 5. 2018 v zasedací místnosti č. 410, Husovo nám. č. p. 2938, Tábor Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Maxová Radka Datum vyhotovení

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Přítomni: Návrhový výbor: Mandátový výbor: Ověřovatelé

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 6/2016 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 6. 2016, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 17 konaného dne 1. 11. 2018 Začátek zasedání: 14.06 hod. Konec zasedání: 16.36 hod. Místo

Více

https://mail.lan.mu-prerov.cz/webmail/mailattach/hlasovani.txt?part=0.3&folder=%7ei...

https://mail.lan.mu-prerov.cz/webmail/mailattach/hlasovani.txt?part=0.3&folder=%7ei... Stránka č. 1 z 6 HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 31.1.2011 13:07:47 1.1 Zahájení, schválení programu, ověřovatelé Marta Jandová SPP 15 Pro Ing. Ivan Machát TOP 09 25 Nehlasoval Mgr. Radovan Rašťák ČSSD 7 Omluven

Více

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008

Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Zápis ze 8. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 28. dubna 2008 Přítomni: Hosté: Omluveni: zastupitelé Marie Brunová Dana Bossanyiová Ivana Heřmánková Jiří Horáček ing. Jaroslav Jelínek

Více

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM , IČO ,

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM ,  IČO , Přítomni: OBEC HUSINEC U Radnice 64 250 68 Řež, okres Praha východ tel. 220940309, GSM 607920514, e-mail ou@husinec-rez.cz, IČO 00240231, Obec Husinec zastupitelstvo obce Husinec Zápis č.7 z ustavujícího

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 7. 12. 2016 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ od 18.00 hod 10 členů Zastupitelstva MČ od 18.55 hod

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum: 23.07.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.07.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Z Á P I S. 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1

Z Á P I S. 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1 Z Á P I S 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 1 dne 25.11.2014 od 11:00 hodin v reprezentační budově Žofín Slovanský ostrov č. p. 226/2, Praha 1 Před zahájením zasedání bylo členům

Více

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin

Z á p i s. Zahájení: 15:35 hodin Z á p i s z VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.9. 2011 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno... Zahájení: 15:35 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne

Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne 21. 1. 2019 Starosta Petr Cejpek (předsedající) zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Šumná (dále jen zastupitelstvo obce ) v 18.00

Více

Statutární město Brno Rada města Brna

Statutární město Brno Rada města Brna Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/001 konané dne 9. listopadu 2006 Program: 1. Termíny schůzí RMB na období 2006-2007 - RM5/0001 2. Informace o zaměstnancích

Více

Zastupitelstvo města Brna

Zastupitelstvo města Brna Zastupitelstvo města Brna Členům Zastupitelstva města Brna Úřadům městských částí v Brně Řediteli Archivu města Brna Vedoucím úseků a odborů Magistrátu města Brna Z Á P I S o průběhu ustavujícího zasedání

Více

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S

Zápis [41/RM/ ] Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S Page 1 of 5 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 41. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 21.8.2017 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté:

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R6/152 konané dne 7. října 2014 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Bc. Roman Onderka, MBA, který vedl schůzi. Hlasování o

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 z 2. zasedání konaného dne 4. 12. 2014 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice, konaného dne 31. října 2018 od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Města Nová Bystřice (dále též zastupitelstvo

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 20.12. 2013 od 17. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Kulturním domě Rubín, Makovského náměstí 3, Brno

Zápis. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Kulturním domě Rubín, Makovského náměstí 3, Brno Zápis z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 20. 06.2019 v Kulturním domě Rubín, Makovského náměstí 3, Brno Zahájení: 17:04 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

Zápis. z 15. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 21. května 2019 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno

Zápis. z 15. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 21. května 2019 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zápis z 15. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 21. května 2019 v zasedací místnosti ÚMČ Brno-Žabovřesky, Horova 28, Brno Zahájení: Přítomni: Omluven: 8:00 hodin Mgr. Lucie Pokorná Mgr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 719/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 224 ze dne 20.09.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 24. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 30.3. 2016 v 16 : 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS

Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS budoucí Zápis [59/RM/1.10.201$] Page I of7 Rada města Nové Město na Moravě ZÁPIS z 59. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 7.70.2018 od 16:00 hodin v zasedací místnosti Přítomni:

Více

OBEC HVĚZDONICE Zápis a usnesení zasedání ZO ze dne

OBEC HVĚZDONICE Zápis a usnesení zasedání ZO ze dne OBEC HVĚZDONICE --------------------------------------------------------------------------- Zápis a usnesení zasedání ZO ze dne 20.02.2013 Přítomni: pí Baňařová, Škodová, Kuželková Valíková, p Cibulka,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin v kanceláři starosty v budově obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

p. Radoslav Dvořáček, p. Ing. Vít Berger, pí Marie Kachlíková, p. Petr Ševčík p. RNDr. Václav Mazura, p. Petr Rozčínský, p. Ing.

p. Radoslav Dvořáček, p. Ing. Vít Berger, pí Marie Kachlíková, p. Petr Ševčík p. RNDr. Václav Mazura, p. Petr Rozčínský, p. Ing. VÝPIS ZE ZÁPISU č. 07/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 6. 8. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 9. 3.2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík, RNDr. Ladislav

Více

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 23. 06. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Informace z 1. zasedání

Informace z 1. zasedání Informace je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Informace z 1. zasedání Zastupitelstva města Poděbrady konaného dne 23. 1. 2019 ve 14:00hod. zasedací místnost, budova

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016

Z Á P I S. schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016 Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R7/077 konané dne 5. září 2016 Jednání RMB zahájil primátor města Brna Petr, který vedl schůzi. Hlasování o návrzích na ověřovatele

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Z Á P I S č. 2. 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 2. 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 2 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program (v konečné projednávané podobě): 1) Technický bod schválení

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

ZÁPIS z 6. schůze Zastupitelstva obce Provodov,

ZÁPIS z 6. schůze Zastupitelstva obce Provodov, ZÁPIS z 6. schůze Zastupitelstva obce Provodov, konané dne 2.3.2015 v 19 hodin v kulturním domě Provodov Přítomní zastupitelé: Ing. Marek Prachař, Alfons Slovák DiS., Mgr. Jana Černá, Petra Družbová, Mgr.

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne

Zápis. o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne Zápis o průběhu I.ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 15.11.2010 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání zasedání: Budova UMČ Brno-Chrlice,Chrlické nám.4,

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 z 1. zasedání konaného dne 27. 11. 2011 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bartoš Jaroslav ODS 2 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen

Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bartoš Jaroslav ODS 2 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen Předsedá: Zelený Miroslav Ing. HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 27.3.2014 13:15:10 1.1.Schválení zápisu 30. zasedání ZMČ Praha 5 Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen Bubníková

Více

Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne

Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne Zastupitelstvo obce Březník Zápis č. 04/2013 ze dne 18. 9. 2013 Zápis č. 4/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Březník (XVIII. - zasedání volebního období 2010/2014) Datum, místo a čas konání: 18. 9.

Více

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 29. 6. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 333 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 333 ze dne Rada městské části U S N E S E N Í č. 333 ze dne 03.06.2019 Revokace usnesení RMČ č. 134 ze dne 11. 3. 2019 Dotace z dotačního fondu městské části Praha 3 pro rok 2019 Rada městské části I. b e r e n a

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 64. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 31.3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Omluveni z :Ing. Mgr. Martin Tumpach

Omluveni z :Ing. Mgr. Martin Tumpach Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 12. zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 18. 5. 2016 od 18:15 hod. do 01:30 a jeho pokračování dne 25. 5. 2015 od 19.15 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha

Více

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 18. 02. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 11. 5. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis. z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z I. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 7. 11. 2014 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 15:20 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ Obec Horní Loučky Zastupitelstvo obce Horní Loučky Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne 3.11.2014 v 19.00 hod. na OÚ Bod 1/ Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 22. dubna 2009

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 22. dubna 2009 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva MČ Praha Čakovice konaného dne 22. dubna 2009 Přítomni: zastupitelé Danuška Bossanyiová Ivana Heřmánková Jiří Horáček ing. Jaroslav Jelínek František Jirout Tomáš Kopecký

Více

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis průběhu 7. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Zápis průběhu 7. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne Statutární město Ostrava městský obvod Michálkovice zastupitelstvo městského obvodu Zápis Zápis průběhu 7. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 17.12.2015 Místo konání: Předsedající: Přítomno:

Více