Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. v res. U Mloka.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. v res. U Mloka."

Transkript

1 Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. v res. U Mloka. Přítomni: P. Rutsch, Vl. Mrva, T. Málek, K. Sysr st., Fr. Němec, L. Žaloudek, Ant. Pleskač, M. Klepetko, P. Bílek, P. Čejka, F. Souček ml., A. Pavliš, Jar. Málek 8, T. Marek, (přizvaní členové VJ) Upřesnění tel. Čísel členů výjezdové jednotky Úprava PS12 nos. Obsah cm 3 Příprava plesu 1) Starosta a velitel sboru provedli upřesnění telefonních čísel mobilních telefonů členů výjezdové jednotky pro potřeby svolávání při výjezdu. Zároveň je vyzval, aby si u svého lékaře zajistili lékařské prohlídky do konce února. 2) Pro přestavbu PS 12 na silnější stříkačku o obsahu cm 3 je k dispozici vyřazená PS 12 z Barovic. Celá přestavba by měla stát asi 80 až 100 tisíc Kč. Tuto částku sbor nemá, pokusí se požádat o pomoc městys nebo bude hledat takového dodavatele, který by tuto přestavbu provedl na splátky. 3) Ples se bude konat , vstupné bude 80 Kč. Znovu byli vyzváni členové k zajištění cen do tomboly.

2 Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. na úřadu městyse. Přítomni: P. Rutsch, K. Sysr st. a ml., M. Klepetko, T. Málek, (přizvaní nečl. výb.) J. Nermuťová, Škarýd, P. Novotný, Fr. Souček ml., Ant. Pleskač. Aleš Pavliš. 1) Vyhodnocení plesu 2) Vyhodnocení zabijačky 3) Úklid býv. Garáže po ZD 4) Úprava soutěžní stříkačky 5) Různé 1) Na plese byla dobrá účast z místních občanů (137 platících). Do bohaté tomboly sbor dokoupil část hlavních cen v hodnotě cca 5 tis. Kč. Zisk činil cca 16. ti. Kč. 2) Porážka 3 ks prasat byla ve čtvrtek , řezníci J. Bačkovský a Ant. Ptáček. Pomáhající M. Klepetko, J. Pešek, Jar. Málek, M. Fiala, M. Nermuť, P. Čejka a další. V pátek zhotoveny výrobky a rozděláno maso. V soboru dopoledne prodej občanům. Celkový zisk cca 6 tis. Kč. 3) Za účasti asi 14 členů proveden úklid garáže po ZD pro skladování historické techniky a soutěžních překážek. Až se oteplí, provede P. Čejka obílení. 4) Bývalá barovická stříkačka byla odvezena na předělání (na vyšší obsah a výkon) pro soutěžní účely. Tato úprava bude stát cca 130 tis. Kč. Spoluúčast na financování přislíbil úřad městyse. Proti tomu mají připomínky ostatní SDH (Lhůta která si přestavbu hradila z vlastních zdrojů). V současné době má sbor: Kč v pokladně, Kč na účtě. 5) V různém bylo projednáno: Sběr starého železa se uskuteční v pátek od 16 hodin. Přípravu pálení čarodějnic zajistí P. Čejka a Aleš Pavliš se uskuteční ve spolupráci s DDM v Chotěboři na cvičišti u rybníka akce Pohádkový les. Ve spolupráci s úřadem městyse bude provedeno vydláždění a odvodnění základny pro pož. útok u rybníka. Po okrskové soutěži bude pro soutěžící a členy výj. jednotky posezení s občerstvením, pravděpodobně na chatě u rybníka. Dodělání scházejících překážek dle CTIF pro MH bylo odloženo na příští rok, letos se zakoupí pro MH savce a sací koš. V sobotu uspořádáme na parketě u Pilnova statku TZ s hudbou Styl. Výbor se seznámil s návrhem úřadu městyse nájemní smlouva areálu u rybníka. Z důvodu úpravy některých bodů smlouvy bylo schválení odloženo.

3 Zápis ze schůze výboru SDH konané dne od 18 hod. na úřadu městyse. Přítomni: Rutsch, K. Sysr st. a ml., Mrva, P. Čejka, T. Málek, M. Klepetko, Fr. Němec a A. Pleskač. 1) Příprava VVH a nového výboru 2) TZ na parketu ) Pohár IZS 1) Termín VVH stanoven na sobotu od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů. Druh večeře a cena bude dohodnuta s p. Bambuchem předem. Dle zprávy p. Klepetky bude návrh nového výboru SDH do konce srpna upřesněn. 2) Na nový parket dodal materiál úřad městyse, prkna byla osámována u p. Musila a poté převezena k čtyřstrannému hoblování do KHP Hlinsko (býv. velkokapacitní kravín) a poté v dílně městyse sešroubován a natřen. Bohužel letos nám na akce nepřeje počasí (čarodějnice, pohádkový les) tak i na tuto zábavu u kult. stodoly bylo nepříznivé počasí účast asi 50 návštěvníků, zisk činil asi 2. tis. Kč. 3) Za účelem přípravy soutěže IZS, která se uskuteční v Libici zde byla delegace od profesionálních a dobrovolných hasičů, která stanovila průběh soutěže. V neděli se uskuteční brigáda za účelem postavení rampy na ručkování, která bude součástí soutěže. Dále starosta vyzval členy, aby dle svých možností sehnali u sponzorů ceny pro soutěžící družstva. Další úkoly budou průběžně projednávány na pracovních schůzkách.

4 Rozšířená schůze výboru SDH konaná dne od 18 h. na úřadu městyse. Přítomni: P. Rutsch, Vl. Mrva, P. Bílek. J. Pešková, K. Sysr st. a ml., M. Klepetko, T. Málek, L. Žaloudek, V. Venhauer, Fr. Souček ml., Jitka Nermuťová, Jos. Dymák. 1) Příprava poháru IZS ) Různé 1) Výbor se seznámil s průběhem připravování soutěže. Přihlášeno je 41 družstev okresu (většinou výjezdové jednotky JPO 3) v počtu 9 členů. Startovné 500 Kč. Zahájení je v 10 h. Přijíždějící jednotky se budou po příjezdu a prezenci (kde obdrží číslo a stravenky) řadit do tří průvodů podél přístupové cesty k chatě. Postupně podle přidělených čísel budou najíždět k místu startu. Po provedení disciplíny tj. Přenesení stříkačky na břeh rybníku, mont. Sac. Vedení a dopr. Vedení, obeplutí 2 bójek na člunu, přeručkování, sražení terčů a srulování hadic odjedou po přístupové cestě zpět k zaparkování podél řeky. Mimo soutěžících a diváků jsou úřadem městyse pozváni poslanci parlamentu, starostové zúčastněných měst a obcí a ostatní hosté. Pro ně připraví raut úřad městyse pod přístřešky na parketě vedle chaty a v pohostinství U Bambuchů. Vedle chaty zajistí obsluhu Jitka Nermuťová a Hanka Klepetková. Stravování soutěžících, rozhodčích a obsluhy zajistí M. Málková, K. Konfrštová a B. Součková ve školní kuchyni. Jedná se o řízek, chleba a okurky. Ostatní prodej občerstvení bude zajišťován ve dvou vypůjčených stanech a chatce (uz. Klobásy, bramb., langoše) Pivovar Chotěboř zapůjčí další stan pro posezení návštěvníků. Dále přiveze 20 objednaných sudů piva. Zajištění prodeje ve stáncích pod vedením Jos. Dymáka: H. Fialoví, Slanařovi, Sysrovi, Pleskačovi, Culkovi L. Lhotka, Žaloudkovi, Mrvovi, Pipek ml., Pavliš ml., Fiala ml. Zboží do stánků zajistí u velkoobchodu Jednota K. Sysr ml. včetně dovozu a průběžného chlazení. Zbylé zboží je možno vrátit. Brigády a převoz lavic, stolů, WC, parketu budou od úterý. Stavění stanů, položení přípojky el. Energie od p. Lefflera se začne v pátek dopoledne. Bezpečnost vjezdu na cvičiště zajistí policie ČR, nápomocen jí bude K. Sysr st. 2) V různém bylo projednáno: starosta obce požádal o vyklizení staré PZ z důvodu předání novému majiteli. Bude vyklizeno do starosta obce informoval o záměru městyse zřídit novou přípojku elektro včetně pilíře do areálu u rybníka.

5 Zápis ze schůze výboru SDH rozšířené o návrhovou komisi konaná dne na úřadu městyse v Libici. Přítomni: P. Rutsch, L. Žaloudek, P. Čejka, T. Málek, K. Sysr st. A ml., J. Pešková, M. Klepetko, Vl. Mrva. P. Bílek, Fr. Souček ml., Jitka Nermuťová. 1) Vyúčtování poháru IZS 2) Seznámení s návrhem nového výboru 3) Současná fin. situace sboru 4) Sběr železa 5) Zabíjačka V sobotu , v den konání soutěže o pohár IZS bylo od rána krásné slunečné počasí. Na cvičišti u rybníka se sjelo všech 41 soutěžících družstev. Zároveň se sjeli pozvaní hosté: Černý, Zgarba, Bičík, starostové měst a obcí, ostatní hosté a diváci. Po zahájení se rozeběhla vlastní soutěž, která měla rychlý průběh. Čas prvního sout. družstva SDH Přibyslav byl 3:49,02 minut. Čas posledního soutěžícího družstva byl 7:20,33 minut. Naše družstvo se umístilo na pěkném 10. místě s časem 4:22,54 minut. VYÚČTOVÁNÍ AKCE Příjmy: SH ČMS H. Brod startovné Příjem ve stáncích Celkem Výdaje: Maso, chléb, okurky apod. Ostatní zboží do stánků z Jednoty Startovné družstva Pivovar Chotěboř Celkem Kč Kč Kč Kč Kč 500 Kč Kč Kč Příjem Výdaje Zisk Kč Kč Kč 2) Zástupci návrhové komise seznámili výbor s návrhem nového výboru, který bude volen na VVH na pět let. Jedná se o tyto členy: P. Rutsch, Vl. Mrva, T. Málek, L. Beráková, K. Sysr st., M. Klepetko, J. Nermuťová, L. Žaloudek, Fr. Souček ml. P. Bílek, K. Sysr ml., A. Pavliš, H. Klepetková, J. Pešková, P. Novotný, Ja. Málek? 3) Současný stav fin. Prostředků sboru: pokladna: Kč bež. Účet: ,51 Kč Celkem: ,51 Kč

6 Výbor po projednání schválil následující nákup: -sadu sout. hadic pro ženy cca Kč -rozdělovač cca Kč -4 vych. Uniformy (F. Souček, L. Žaloudek, J. Nermuťová, H. Klepetková) cca Kč Celkem cca Kč 4) Sběr žel. šrotu se uskuteční odpoledne. 5) Zabíjačkové hody z 3ks prasat se uskuteční 13. a

7 Zápis ze schůze výboru SDH rozšířené o návrhovou komisi konané od 18 h. V klubovně SDH. Přítomni: V. Mrva, M. Klepetko, Fr. Souček, K. Sysr st. a ml., P. Čejka, P. Novotný, P. Bílek, L. Beráková, H. Klepetková, J. Nermuť a P. Rutsch. 1) Informace ze schůze okrsku, příprava VVH 2) Zabíjačka 3) Brigády za fin. úhradu 1) Starosta informoval přítomné ze schůze okrsku o přípravě VVH. Hned po VVH má být předáno hlášení o volbě nového výboru, tříčlenné rev. rady, členské příspěvky atd. Poté požádal přítomné zda nemá někdo návrh na nového starostu SDH. Protože se nikdo nepřihlásil bylo přistoupeno k ustavení návrhu nového výboru v tomto složení: P. Rutsch starosta Vl. Mrva náměstek Fr. Souček náměstek T. Málek velitel P. Novotný zást. vel. M. Klepetko strojník K. Sysr st. jednatel L. Beráková hospodářka J. Nermuťová ref. žen L. Žaloudek ref. MTZ P. Bílek ref. prev. H. Klepetková ref. kultury A. Pavliš člen výboru K. Sysr ml. člen výboru Revizní rada: J. Pešková předseda L. Slanařová člen J. Saidl člen Volební komise pro VVH: Jos. Exner, Jos. Nádvorník, Jos. Pavliš Roznáška pozvánek na VVH výběr čl. příspěvku se uskuteční v sobotu od 13 h. Dvojice: Železnohorská M. Klepetko, P. Bílek Farská + Čihadla T. Málek, Fr. Němec Střed + Na Skalce J. Pipek, A. Pavliš Samoty P. Rutsch, K. Sysr st. Plán činnosti SDH na r bude nezávazně rozšířen o případný zájezd do Libice n. Cidl.

8 2) Starosta seznámil přítomné s tím, že zisk ze zabíjačky činil cca 6 tis. Kč. Zbylo 5 kousků masa, které se v sobotu upeče a při posezení činných členů v PZ zkonzumuje. 3) se 9 členů zúčastnilo stavby oplocenky na Křivém pro místní lesní školku. Za tuto akci obdrží SDH cca 8 tis. Kč. Obdobná brigáda se uskuteční v neděli od 9 hod. v Libici nad rybníkem.

Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu 19. 02. 2011 konaná 06. 01. 2011 od 17 h. V poh. U Bambuchů.

Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu 19. 02. 2011 konaná 06. 01. 2011 od 17 h. V poh. U Bambuchů. Zápis z pracovní schůze ohledně obsazení maš. průvodu 19. 02. 2011 konaná 06. 01. 2011 od 17 h. V poh. U Bambuchů. Přítomni: Fr. Němec, Fr. Souček ml., Jar. Novotný ml., P. Bílek, P. Novotný, P. Rutsch,

Více

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu.

Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu. Zápis ze schůze výboru SDH konané dne 18. 01. od 18. hod. v salonku u Bambuchu. Přítomni: T. Málek, K. Sysr st. a ml., L. Beráková, M. Klepetko, P. Novotný, P. Rutsch, A. Pavliš, J. Culek, Vl. Mrva, F.

Více

Zápis o pracovní schůzce konané 11. 01. 2014 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu.

Zápis o pracovní schůzce konané 11. 01. 2014 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu. Zápis o pracovní schůzce konané. 0. 204 od 8 hod. v pohostinství U Bambuchů ohledně obsazení maškarního průvodu. Přítomní: Fr. Němec, Jos. Pešek ml., P. Novotný,, K. Sysr ml., M. Klepetko, V. Novotný,

Více

Zápis ze schůze výboru konaná dne 15. 01. 2013 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů

Zápis ze schůze výboru konaná dne 15. 01. 2013 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů Zápis ze schůze výboru konaná dne 15. 01. 2013 od 18 hod. v pohostinství U Bambuchů Přítomni: P. Rutsch, K. Sysr st. a ml., T. Málek, Vl. Mrva, J. Řípa, P. Novotný, Fr. Souček, M. Klepetko, L. Slanařová,

Více

Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod.

Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod. Zápis ze schůze výboru konané 08.01.2010 v klub. PZ od 18 hod. Přítomni: Jos. Nermuť, H. Klepetková, H. Fialová, P. Novotný, A. Pavliš, P. Bílek, M. Klepetko, Fr. Souček ml., P. Rustch, K. Sysr st., Vl.

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů

Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů Zápis z výroční valné hromady konané dne 11.12.2010 od 17. hod. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů Program: 1) Zahájení, seznámení sprogramem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení usnesení

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané dne od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů. Zápis z výroční valné hromady konané dne 12. 12. 2009 od 17 h. v poh. U Bambuchů za účasti 57 členů. Program: 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Volba volební

Více

Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů. Zápis z výroční valné hromady konané dne 15. 12. 2012 od 17 hod. v pohostinství u Bambuchů za účasti 51 členů. Program: 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení

Více

Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů

Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů Zápis z výroční valné hromady SDH Libice n/d konané 13. 12. 2014 od 17 hod. v pohostinství U Bambuchů za účasti 56 členů Program: 1) Zahájení, schválení programu schůze 2) Volba návrhové a volební komise

Více

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži Pořadatel soutěže: Sbor dobrovolných hasičů Dobřany Datum konání soutěže: 7. září 2019 Místa konání: areál Kynologického klubu Dobřany

Více

Cvičení jednotek SDH v roce 2014

Cvičení jednotek SDH v roce 2014 Cvičení jednotek SDH v roce 2014 (okres Strakonice JPO III a JPO V) Schvaluje:... starostka OSH Strakonice Plán cvičení jednotek 1. Dokumentace zdolávání požárů Operativní karta a Operativní plán (dále

Více

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje, který se koná za

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod. Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod. Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Havlíčkův Brod Zajištění hodnotících valných hromad SDH a okrsků pro rok 2018/2019 Výroční valné hromady okrsků se uskuteční po skončení všech VVH SDH (termín

Více

XXI. ročník havlíčkobrodského setkání hasičů. Pohár ředitele ÚO Havlíčkův Brod a VII. ročník Poháru města Chotěboř. 24. září 2016 Chotěboř

XXI. ročník havlíčkobrodského setkání hasičů. Pohár ředitele ÚO Havlíčkův Brod a VII. ročník Poháru města Chotěboř. 24. září 2016 Chotěboř XXI. ročník havlíčkobrodského setkání hasičů Pohár ředitele ÚO Havlíčkův Brod a VII. ročník Poháru města Chotěboř 2016 24. září 2016 Chotěboř Havlíčkobrodské setkání hasičů je poděkování HZS Kraje Vysočina,

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015 dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Pořadatelem I. kola postupové soutěže je Okresní sdružení hasičů Mladá Boleslav. Soutěž

Více

Cvičení jednotek SDH v roce 2013

Cvičení jednotek SDH v roce 2013 Cvičení jednotek SDH v roce 2013 (okres Strakonice JPO III a JPO V) Schvaluje:... starostka OSH Strakonice Plán jednotek 1. Dokumentace zdolávání požárů Operativní karta a Operativní plán (dále jen DZP

Více

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN" 2008

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2008 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN" 2008 KONANÁ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA JIHOČESKÉHO KRAJE RNDr. Jana Zahradníka Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska KSH Jihočeského

Více

Organizační zabezpečení

Organizační zabezpečení Č.j. OSH 18/2014 Organizační zabezpečení OKRESNÍHO VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ HRY MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2 0 1 4 konaná pod záštitou senátora senátu ČR pana ing. Miroslava Krejči a starostky obce Varvažov paní

Více

Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů.

Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů. Program: Zápis z výroční valné hromady konané 14. 12. 2013 v pohostinství U Bambuchů od 17. h za účasti 52 členů. 1) Zahájení, seznámení s programem a jeho schválení. 2) Volba návrhové komise 3) Přečtení

Více

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu

Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Organizační zabezpečení hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Pořadatel soutěže: Sbor dobrovolných hasičů Přeštice POZOR ZMĚNA Datum konání soutěže: 19. května 2019 Místa konání: areál Základní školy

Více

SDH Praha 17 - Řepy MĚSTSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ PRAHA. pořádá

SDH Praha 17 - Řepy MĚSTSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ PRAHA. pořádá SDH Praha 17 - Řepy A MĚSTSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ PRAHA pořádá Memoriál Františka Zvoníčka a Ludvíka Dlouhého v požárním sportu družstev SDH zařazené jako I. kolo postupových soutěží a soutěž družstev Mladých

Více

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Výroční zpráva SDH Suhrovice Rok 2014 Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Dovolte mi, abych Vás informoval prostřednictvím výroční zprávy o stavu a činnosti SDH Suhrovice v uplynulém roce

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX Vzorové PROPOZICE OKRSKOVÉHO/OKRESNÍHO/KRAJSKÉHO KOLA, MISTROVSTVÍ ČR družstev Sborů dobrovolných

Více

Propozice hasičské soutěže II. kola v požárním sportu

Propozice hasičské soutěže II. kola v požárním sportu Propozice hasičské soutěže II. kola v požárním sportu Pořadatelem postupové soutěže II. kola je Okresní sdružení hasičů Plzeň jih a Sbor dobrovolných hasičů Přeštice. Soutěž se uskuteční dne 17. května

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdruţení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdruţením hasičů Čech, Moravy

Více

Schůze 1/ ORV OSH Ústí nad Orlicí. konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí.

Schůze 1/ ORV OSH Ústí nad Orlicí. konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí. Schůze 1/2015 - ORV OSH Ústí nad Orlicí konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí. Přítomní členové Odborné rady velitelů: Kubík Jiří - vedoucí ORV ANO, Beneš Miloš - člen ORV omluven,

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu

Více

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje který se koná pod záštitou

Více

127 let. SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ve Tvarožné. pořádá

127 let. SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ve Tvarožné. pořádá 1891 2018 127 let SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ ve Tvarožné pořádá soutěž hasičských družstev O putovní pohár Obecního zastupitelstva obce Tvarožná 3. června 2018 PROPOZICE SOUTĚŽE O PUTOVNÍ POHÁR OBECNÍHO

Více

Sbor Dobrovolných Hasičů, Novosedly, 387 16 Volenice

Sbor Dobrovolných Hasičů, Novosedly, 387 16 Volenice 55 Výroční valná hromada ze dne 15. 1. 2010 místo: pohostinství U Černých čas zahájení: 19 hodin předsedající: velitel Karel Michálek zapisovatel: Václav Poţárek ml. Program: 1) Zahájení 2) Zpráva o činnosti

Více

SH ČMS Okresní sdružení hasičů Praha-západ a okresní odborná rada mládeže Ohradní 1166/26, Michle, Praha tel

SH ČMS Okresní sdružení hasičů Praha-západ a okresní odborná rada mládeže Ohradní 1166/26, Michle, Praha tel Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen 2016/2017 Místo konání: Pořádá: Psáry fotbalové hřiště OORM ve spolupráci s SDH Psáry a 12. okrskem Den konání: 20. května 2017 Prezence: Porada vedoucích

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - Kraj Pardubický Pořadatel: ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže mladých hasičů ve hře PLAMEN 2016 - Skuteč SHČMS - KSH Pardubice, OSH Chrudim, odborná

Více

Požární útok 2B/2C. Propozice. XVII. ročníku soutěže. O pohár města Kralovice. Sbor dobrovolných hasičů Kralovice. Náměstí Osvobození v Kralovicích

Požární útok 2B/2C. Propozice. XVII. ročníku soutěže. O pohár města Kralovice. Sbor dobrovolných hasičů Kralovice. Náměstí Osvobození v Kralovicích Propozice XVII. ročníku soutěže O pohár města Kralovice ORGANIZÁTOR: Sbor dobrovolných hasičů Kralovice DRUH ZÁVODU: Požární útok 2B/2C DATUM: 9. září 2017 MÍSTO: Náměstí Osvobození v Kralovicích Pořadatel

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje pod záštitou Rady Pardubického kraje pořádají krajskou soutěž v celostátní

Více

Organizační zabezpečení

Organizační zabezpečení Organizační zabezpečení KRAJSKÉHO KOLA DOROSTU SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ 2016 Pořadatel: Krajské sdružení hasičů Jihomoravského kraje ve spolupráci s OSH Břeclav Termín konání: 11. 6. 2016 Místo konání:

Více

Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č I N N O S T I D O R O S T U

Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č I N N O S T I D O R O S T U Krajské sdružení hasičů Středočeského kraje, ve spolupráci s Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště p o ř á d á K R A J S K É K O L O H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č

Více

Organizační zabezpečení

Organizační zabezpečení Organizační zabezpečení O K R E S N Í H O K O L A H R Y P L A M E N SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ 2018 Pořadatel: Okresní sdruţení hasičů Brno-město Termín konání: 19.5.2018 Místo konání: sportovní areál ZŠ

Více

Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2019.

Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2019. Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2019. Pořadatel Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem

Více

3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE

3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE 3. ROČNÍK SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU O POHÁR STAROSTKY MĚSTYSE MALŠICE PROPOZICE HASIČSKÉ SOUTĚŽE MH V POŽÁRNÍM ÚTOKU DNE 16. 7. 2016 V MALŠICÍCH Datum soutěže: 16. 7. 2016 Místo konání: fotbalové hřiště

Více

P R O P O Z I C E. 15. ročníku. soutěže hasičských družstev o pohár firmy FENESTRA střešní okna ve ŠŤÁHLAVICÍCH

P R O P O Z I C E. 15. ročníku. soutěže hasičských družstev o pohár firmy FENESTRA střešní okna ve ŠŤÁHLAVICÍCH P R O P O Z I C E 15. ročníku soutěže hasičských družstev o pohár firmy FENESTRA střešní okna ve ŠŤÁHLAVICÍCH Datum konání soutěže: 21.6.2014 Místo konání: Šťáhlavice - louka u řeky pod Fenestrou 1. Disciplina

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE NOČNÍ HLÍDKA 2014

PROPOZICE SOUTĚŽE NOČNÍ HLÍDKA 2014 PROPOZICE SOUTĚŽE NOČNÍ HLÍDKA 2014 SDH Březiny ve spolupráci s SDH Krásné, Daňkovice, Spělkov, Sněžné, Milovy a Křižánky, pořádají 1. ročník brutální noční soutěže hasičských družstev 1+5 Noční Hlídka.

Více

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané 17. 1. 2015 v 17 00 v hostinci U Šodka 1. Zahájení, uvítání hostů, minuta ticha, program schůze Vedením schůze byl pověřen Ing. Dalibor Vlček.

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 15.12.2018 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018

ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2018 předložená VÝROČNÍ VALNÉ HROMADĚ SBORU DOBROVOLNÝCH HASIČŮ MARŠOV U ÚPICE Vážení hosté, vážení členové sboru. Vítáme vás na Výroční valné hromadě Sboru dobrovolných hasičů

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav

Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav V neděli 2. 6. 2013 proběhne na hřišti v Chotětově I. kolo postupové soutěže v požárním sportu dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav jinak též okresní soutěž v požárním sportu. Soutěžit se bude v kategoriích

Více

K R A J S K É K O L O

K R A J S K É K O L O Krajské sdružení hasičů Středočeského kraje, ve spolupráce s OSH Kladno pod záštitou primátora statutárního města Kladno Mgr. Milana Volfa p o ř á d á K R A J S K É K O L O HRY PLAMEN A CELOROČNÍ ČINNOSTI

Více

Havlíčkobrodské stovkování

Havlíčkobrodské stovkování Havlíčkobrodské stovkování SOUTĚŽ V BĚHU NA 100 M PŘEKÁŽEK JEDNOTLIVCŮ V KATEGORIÍCH DOROSTENCŮ, DOSPĚLÝCH A VETERÁNŮ Pořadatel : Okresní sdružení hasičů Havlíčkův Brod Okresní odborná rada represe Okresní

Více

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne 20. 5. 2019 Porada Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice (dále jen OORS) byla svolána na den 20.

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 9. ledna 2019 od 17.00 hodin restaurační zařízení Pivovar, Letiny Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady VV OSH schválený

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA SOUTĚŽE DOROSTU PARDUBICKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA SOUTĚŽE DOROSTU PARDUBICKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA SOUTĚŽE DOROSTU PARDUBICKÉHO KRAJE 2011 Pořadatel Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje ve spolupráci s Okresním sdružením hasičů ČMS

Více

Připraveno bohaté občerstvení, teplá i studená kuchyně.

Připraveno bohaté občerstvení, teplá i studená kuchyně. Soutěž proběhne jako 1. závod 5. ročníku Okresní ligy mladých hasičů okresu Svitavy v požárních útocích. Jako doplňková disciplína bude netradiční štafeta na asfaltovém hřišti u školy. Připraveno bohaté

Více

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ 470 05 581 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2016 Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s., zapsaný ve spolkovém rejstříku Městského soudu v Praze, v oddílu

Více

Propozice hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži

Propozice hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži Propozice hasičské soutěže I. kola v klasické soutěži Pořadatelem postupové soutěže I. kola je SH ČMS Okresní sdružení hasičů Plzeň - jih, SDH Nepomuk a Dvorec Soutěž se uskuteční dne 8. září 2018 ve Dvorci

Více

KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Akci podpořili: ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Organizátor: Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje ve spolupráci

Více

Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH

Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH Vzor dokumentů k zajištění výročních valných hromad SDH - tento vzor není závazný a slouží pouze pro upřesnění jednotlivých kroků konání VVH SDH a to SDH, kteří nemají tolik zkušeností z konáním VVH -

Více

Vzor dokumentů k zajištění řádných valných hromad u SDH a okrsků pro roky

Vzor dokumentů k zajištění řádných valných hromad u SDH a okrsků pro roky Vzor dokumentů k zajištění řádných valných hromad u SDH a okrsků pro roky 2016 2020 (tento vzor není závazný a slouží pouze pro upřesnění jednotlivých kroků konání řádných VH SDH a okrsků, a to pro ty,

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů OSTRAVA - město ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu 2012 1. Pořadatelem Okresního

Více

Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne

Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne 1.3.2016 Přítomni: Dvořák, Vetešník, Trunecký,Hrstka, Rynekr, Šimáně a Hrábek. Omluven: Kemr a Strnad. Za dozorčí komisi : Tykva, Semecký a Dvořák

Více

Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec. sobota 12.

Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec. sobota 12. SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec sobota 12. července 2014 Ostrava-Pustkovec zařazena

Více

Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018

Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018 Pravidla Ligy hasičské mládeže O putovní pohár odborné rady mládeže okresu Rychnov nad Kněžnou 6. ročník 2017/2018 Pořadatel: OSH ČMS, odborná rada mládeže OSH ve spolupráci se sbory dobrovolných hasičů

Více

Sbor dobrovolných hasičů Okrouhlá. Propozice

Sbor dobrovolných hasičů Okrouhlá. Propozice Sbor dobrovolných hasičů Okrouhlá Propozice XV. ročník NEDĚLE 28. 6. 2015 Memoriál Bohumila Andrlíka Datum konání: 28.6.2015 Místo konání: hasičské výletiště na Okrouhlé u Pazderny Sraz účastníků soutěže

Více

ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ

ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - okres C H R U D I M Dne 9. 4. 2018 ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ okresního kola soutěže mladých hasičů ve hře PLAMEN 2018 Chrudim a Slatiňany Pořadatel: SHČMS okres Chrudim,

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ okresního kola hry Plamen 2017/2018 Konaného pod záštitou senátora PČR Mgr. Jaroslava Větrovského Pořadatel: SH ČMS Okresní sdružení hasičů Tábor SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů

Více

Cvičení jednotek SDH v roce 2017

Cvičení jednotek SDH v roce 2017 Cvičení jednotek SDH v roce 2017 (okres Strakonice JPO III a JPO V) Schvaluje:... VV OSH Strakonice Plán cvičení jednotek SDH v roce 2017 1. Hledání zraněné osoby v terénu 2. Dálková doprava vody na místo

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012 18. ročník srpen 2012 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. srpna 2012 Usnesením č. 35/2012 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2012. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec. Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec. Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen O putovní pohár Městského obvodu Pustkovec sobota 4. července 2015 Ostrava-Pustkovec zařazena do EXTRALIGY

Více

V Šumperku

V Šumperku Věc: Organizační zajištění Ligy mladých hasičů OSH Šumperk 2018/2019 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 26. ročník Ligy mladých hasičů OSH Šumperk. Soutěže budou probíhat dle Směrnice hry PLAMEN

Více

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV ŽEN A MUŽŮ SDH SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2010

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV ŽEN A MUŽŮ SDH SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2010 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV ŽEN A MUŽŮ SDH SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2010 KONANÁ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA JIHOČESKÉHO KRAJE MGR. JIŘÍHO ZIMOLY Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a

Více

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ:

Sbor dobrovolných hasičů v Únanově Únanov IČ: Zápis z Výroční valné hromady Sboru dobrovolných hasičů v Únanově v roce 2009 Základní údaje: termín konání sobota 19. prosince 2009 od 18:00 místo konání salónek Restaurace u Molíků přítomno 31 členů

Více

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech

Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Zápis z výroční valné hromady zájmového sdružení Sboru dobrovolných hasičů Pustověty konané dne 12. 1. 2013 v hostinci Na Ostrově v Pustovětech Přítomni: dle přiložené prezenční listiny Za nadřízenou složku:

Více

Z Á P I S. z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 20. února 2018 v kanceláři OSH, Kollárova 32, Plzeň

Z Á P I S. z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 20. února 2018 v kanceláři OSH, Kollárova 32, Plzeň Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 20. února 2018 v kanceláři OSH, Kollárova 32, Plzeň Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Frána, p. Honzík, p. Randa Nepřítomni:

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 34. jednání Místního výboru místní části Vinary/2017 ze dne 19. 12. 2017 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing. Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí Dita Kraváková

Více

SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH

SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH S M Ě R N I C E SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH Ročník: 2018 V Jarově dne 10. března 2018 Částka: 2 O B S A H: Část I. 1. Směrnice SH ČMS Okresního sdružení hasičů Plzeň - jih ze dne 10. 03.

Více

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ

Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s. IČ 470 05 581 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2017 Vltavan pro Štěchovice na Vltavě a okolí, z. s., zapsaný ve spolkovém rejstříku Městského soudu v Praze, v oddílu

Více

Schůze 1/ okrsku okresu Ústí nad Orlicí. konaná dne 15. května 2015 od 19:00 hodin ve Svatým Jiří.

Schůze 1/ okrsku okresu Ústí nad Orlicí. konaná dne 15. května 2015 od 19:00 hodin ve Svatým Jiří. Schůze 1/2015-7. okrsku okresu Ústí nad Orlicí konaná dne 15. května 2015 od 19:00 hodin ve Svatým Jiří. Přítomní členové výboru 7. okrsku: Leoš Minář - starosta (SDH Oucmanice) ANO, Tomáš Pecháček - velitel

Více

Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012

Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012 Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012 Místo konání 21.1.2012 Restaurace U Trojánků Přítomni: S. Balík, F. Hatle, F. Kolář, L. Kolář ml., F. Král, O. Křehlík, M. Machata, J. Pikous, V. Plíhal,

Více

Propozice hasičské soutěže I. kola v požárním sportu

Propozice hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Propozice hasičské soutěže I. kola v požárním sportu Pořadatelem postupové soutěže I. kola je SH ČMS Okresní sdružení hasičů Plzeň - jih a Sbor dobrovolných hasičů Přeštice. Soutěž se uskuteční dne 19.

Více

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV ŽEN A MUŽŮ SDH SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2009

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV ŽEN A MUŽŮ SDH SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2009 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV ŽEN A MUŽŮ SDH SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2009 KONANÁ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA JIHOČESKÉHO KRAJE MGR. JIŘÍHO ZIMOLY Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění Ligy mladých hasičů OSH Šumperk 2017/2018 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 25. ročník Ligy mladých hasičů OSH Šumperk. Soutěže budou probíhat dle Směrnice hry PLAMEN

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2014

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2014 SH ČMS Krajské sdružení hasičů Zlínského kraje spolu s Okresním sdružením hasičů Kroměříž pod záštitou hejtmana Zlínského kraje Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 0 Organizátor soutěže :

Více

PROPOZICE II. STŘEDOŠKOLSKÉHO MISTROVSTVÍ ČR V POŽÁRNÍM SPORTU 2017

PROPOZICE II. STŘEDOŠKOLSKÉHO MISTROVSTVÍ ČR V POŽÁRNÍM SPORTU 2017 PROPOZICE II. STŘEDOŠKOLSKÉHO MISTROVSTVÍ ČR V POŽÁRNÍM SPORTU 2017 Pořadatelé: Střední průmyslová škola chemická Pardubice Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Sbor dobrovolných hasičů Pardubice Polabiny

Více

1. Zahájení, schválení programu jednání 2. Volba návrhové komise

1. Zahájení, schválení programu jednání 2. Volba návrhové komise Zápis se Shromáždění představitelů sborů dobrovolných hasičů okresu Znojmo konaného dne 23.3.2019 v 9:30hod, v Blížkovicích V 9:30 hod. všechny přítomné pozdravil a přivítal ing. Novosad, jmenovitě přivítal

Více

OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ

OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Pořadatel : Okresní sdružení hasičů SH ČMS Plzeň sever ve spolupráci se všemi SDH okresu Plzeň - sever Termín konání : neděle 3. června 2018!!!!!! Místo

Více

OKRESNÍ KOLO V HASIČSKÉM SPORTU TELCE 23. KVĚTNA 2015 OSH ČMS LOUNY

OKRESNÍ KOLO V HASIČSKÉM SPORTU TELCE 23. KVĚTNA 2015 OSH ČMS LOUNY OKRESNÍ KOLO V HASIČSKÉM SPORTU TELCE 23. KVĚTNA 2015 OSH ČMS LOUNY Pořadatelem postupové soutěže II. kola je OSH LOUNY Soutěž se uskuteční dne 23.5.2015 na hřišti v TELCÍCH Vedení soutěže Velitel soutěže:

Více

Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever

Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever Soutěž o čestnou standartu OSH Plzeň sever Tato soutěž má za úkol motivovat všechny sbory dobrovolných hasičů, potažmo okrsky k zvýšení své aktivity v oblasti represe, prevence, ochrany obyvatelstva, činnosti

Více

Propozice. XV. ročníku soutěže. O pohár města Kralovice. Sbor dobrovolných hasičů Kralovice. Náměstí Osvobození v Kralovicích

Propozice. XV. ročníku soutěže. O pohár města Kralovice. Sbor dobrovolných hasičů Kralovice. Náměstí Osvobození v Kralovicích Propozice XV. ročníku soutěže O pohár města Kralovice ORGANIZÁTOR: Sbor dobrovolných hasičů Kralovice DRUH ZÁVODU: Požární útok-netradiční pojetí s překážkami DATUM: 6. září 2014 MÍSTO: Náměstí Osvobození

Více

Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2018.

Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2018. Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2018. Pořadatel Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2013

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2013 spolu s Okresním sdružením hasičů Zlín pod záštitou hejtmana Zlínského kraje a města Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 0 Organizátor soutěže : Termín konání soutěže : Místo konání : OSH

Více

Registrace. Ubytování a stravování Za SO zodpovídá: Ing. František Žaloudek (mob.773 500 600) zaloudekfr@centrum.cz

Registrace. Ubytování a stravování Za SO zodpovídá: Ing. František Žaloudek (mob.773 500 600) zaloudekfr@centrum.cz 42. MISTROVSTVÍ REPUBLIKY V ORBĚ Propozice pro oráče, trenéry a rozhodčí Dolní Újezd u Litomyšle 9.10. 10.10. 2015 Na pozemcích ZD Dolní Újezd www.zddu.cz GPS:49.8293436111-16.2571775 Přihlášky Přihlášku

Více

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004

Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Reg.č. 3201237 IČO: 66132878 Výroční okrskový aktiv Hotel u Novotných 9.1.2004 Dne 9.1.2004 byl náš sbor pověřen organizací Výročního okrskového aktivu. Aktiv byl uspořádán v hotelu U Novotných. Na aktivu

Více

Havlíčkobrodské stovkování

Havlíčkobrodské stovkování Havlíčkobrodské stovkování SOUTĚŽ V BĚHU NA 100 M PŘEKÁŽEK JEDNOTLIVCŮ V KATEGORIÍCH DOROSTENCŮ, DOSPĚLÝCH A VETERÁNŮ Pořadatel : Okresní sdružení hasičů Havlíčkův Brod Okresní odborná rada velitelů Okresní

Více

Organizační zabezpečení

Organizační zabezpečení Organizační zabezpečení K R A J S K É H O K O L A H R Y P L A M E N SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ 2017 Pořadatel: Krajské sdružení hasičů Jihomoravského kraje ve spolupráci s OSH Blansko Termín konání: 17.

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA II. ROČNÍK 2018

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA II. ROČNÍK 2018 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA Soutěž jednotlivců v běhu na 100 metrů s překážkami II. ROČNÍK 2018 Pořadatel: Sbor dobrovolných hasičů Zliv, SH ČMS - Okresní sdružení České Budějovice Termín konání:

Více

OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2018

OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2018 OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2018 Pořadatel : Okresní sdružení hasičů SH ČMS Plzeň sever ve spolupráci se všemi SDH okresu Plzeň - sever Termín konání : neděle

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 2. 12. 2011 v Hradišti

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 2. 12. 2011 v Hradišti Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 2. 12. 2011 v Hradišti Hosté: Ing. Jandečka starosta obce, p. Dolejš starosta okrsku Program: Zahájení Zpráva starosty Zpráva velitele Zpráva o hospodaření

Více

Propozice Okresního kola soutěže v požárním sportu Okres Trutnov

Propozice Okresního kola soutěže v požárním sportu Okres Trutnov Propozice Okresního kola soutěže v požárním sportu Okres Trutnov Okresní sdružení hasičů Trutnov pořádá okresní soutěž v požárním sportu družstev mužů, žen, dorostenců a dorostenek SDH Trutnovského okresu

Více