Odbor sociálních věcí V Písku dne:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odbor sociálních věcí V Písku dne:"

Transkript

1 Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely rok 2018 a schválení vzorových veřejnoprávních smluv uvedených v příloze č. 1 6 NÁVRH USNESENÍ I. Rada města vzorové veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací z rozpočtu města na sociální účely dle článku 3 odst. 1a) a 1b) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely dle příloh č. 1 6, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje II. Rada města 1. na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci APLA Jižní Čechy, z. ú., Farského 887, Tábor, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování sociálně aktivizační služby, konkrétně na kancelářské pomůcky, odbornou literaturu, speciální pomůcky, cestovné k výkonu terénních sociálních služeb, mzdy přímá péče a odvody přímá péče dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 2. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z.ú., Husovo náměstí 2/24, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí

2 doporučených nákladů při poskytování služeb kontaktního centra, konkrétně na jehly, filtry, alkoholové tampóny, aqua pro injektione, vitamíny, orientační testy z moči na přítomnost návykových látek, mzdové náklady a odvody na 2 sociální pracovníky dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 3. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Domácí hospic Athelas středisko Diakonie a misie Církve československé husitské, Budějovická 204, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, tonery, nájem prostor, elektrickou energii, plyn, vodu, poštovné, vzdělávání sociálních pracovníků, supervize sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách, mzdy sociálních pracovníků, odvody sociálních pracovníků dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 3. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 4. na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci I MY, o.p.s., tř. Dr. Edvarda Beneše 286/5, Soběslav, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování rané péče, konkrétně na náplně do tiskárny, pomůcky, hračky do půjčovny, pohonné hmoty do služebního automobilu, poštovné, nájemné kanceláře, mzdové náklady poradkyně, odvody ke mzdám poradkyně dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 9.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 5. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory, o.p.s., SNP 559, Prachatice, pobočka Písek, Palackého sady 185, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, desinfekční a úklidové prostředky, elektrická energie, nájemné, poštovné, školení, kurzy, vzdělávání sociálních pracovníků dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 6. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře stránka 2 (celkem 52)

3 43/6, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské křeslo, zátěžová koberec, papír, potřeby pro třídění a archivaci, drobné kancelářské potřeby, tonery do tiskárny, nájemné, energie, vodné a stočné, školení a kurzy vč. supervize pro sociální pracovníky, cestovné sociálních pracovníků dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 7. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Seniorský dům Písek a.s., Čelakovského 8/4, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pečovatelské služby, konkrétně na mzdové náklady pracovní smlouvy, DPP a odvody sociálního pracovníka a pracovníka v sociálních službách dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 8. na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Středisko rané péče SPRP, Čechova 164, České Budějovice, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování rané péče, konkrétně na pohonné hmoty do služebních automobilů, didaktické pomůcky a hračky, odbornou literaturu, baterie do hraček, dezinfekci, materiál na výrobu pomůcek, nájemné, vzdělávání pracovníků v přímé péči, poštovné, tisk informačních materiálů, metodické služby dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 9. na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 SNN v ČR z.s., Poradenské centrum Tábor p.s., Kvapilova 2289, Tábor, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, papír, barvy do tiskárny, kopírky, poštovné, školení, kurzy, udržování sluchadel, cestovné sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách, mzdy včetně odvodů sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje stránka 3 (celkem 52)

4 10. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Arkáda sociálně psychologické centrum, z.ú., Husovo nám. 2/24, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pomoci rodinám ve spolupráci s orgány SPOD, konkrétně na nákup kancelářských potřeb, hygienické a úklidové prostředky, drobný materiál, odbornou literaturu, vzdělávání zaměstnanců, supervize sociálních pracovníků, psychologické poradenství a diagnostika 30 hod./500 Kč, odborné konzultace pro rodiče 100 hod./500 Kč dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 11. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s.. Klub Krteček v Písku, Družstevní 61, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pěti víkendových ozdravných pobytů pro děti se zdravotním postižením, konkrétně na hygienické a zdravotní potřeby, doplnění lékárny, materiál pro práci s dětmi, ubytování a stravování, dopravu dle článku 3 odst. 1 b) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč , -- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 6. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 12. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Český červený kříž Oblastní spolek Písek, Čechova 454/11, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozu Ošacovacího střediska, konkrétně na hygienické a úklidové potřeby, materiál na opravy a údržbu, nájemné a energie dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 13. na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Hospic sv. Jana N. Neumanna, o.p.s., Neumannova 144, Prachatice, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování hospicové péče pro občany města Písku, konkrétně na zdravotnický materiál, ošetřující a čistící přípravky, léky a léčiva tlumící bolest dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 14. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozu dobrovolnického centra BONUM, konkrétně na drobné kancelářské potřeby, náplně do stránka 4 (celkem 52)

5 tiskárny, publikace, energie, nájemné, školení a supervize dobrovolníků, pojištění odpovědnosti za škodu, výpisy z rejstříku trestů dobrovolníků, zdravotní potvrzení o zdravotní způsobilosti k výkonu dobrovolnické služby dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 15. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozování půjčovny zdravotnických a kompenzačních pomůcek, konkrétně na papír na tisk a drobné kancelářské potřeby, tonery do tiskárny, energie, nájemné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 16. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozování střediska pomoci, konkrétně na igelitové eko tašky, prostředky na údržbu prostor, jednorázové rukavice, igelitové folie, drobné kancelářské potřeby včetně papírenských potřeb pro klienty služby, tonery, energie, vodné, stočné, nájemné společenské místnosti ve dvoře farní budovy konírna pro výdej netrvanlivých potravin, pohonné hmoty pro zajišťování materiální pomoci a přepravy klientů, úvěrové přepravné dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 17. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Svaz diabetiků ČR pobočný spolek Písek, Vinařického 325, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zkvalitňování života diabetiků, konkrétně na kancelářské potřeby, zdravotní materiál, nájemné bazénu na rehabilitační plavání, nájemné tělocvičny na cvičení dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje stránka 5 (celkem 52)

6 18. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Unie ROSKA reg. org. ROSKA PÍSEK, z.p.s., Truhlářská 2251, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pomoci nemocným s roztroušenou sklerózou mozkomíšní, konkrétně na rekondiční pobyt v Soběšicích, Střelských Hošticích, rehabilitační masáže s výjimkou dopravy na akce dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 6.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 5. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 19. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Diakonie ČCE středisko Blanka, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně na postel polohovací automatická včetně matrace 4 ks, noční stolky 4 ks, jednorázové pomůcky, polohovací pomůcky, kancelářské potřeby, toner do tiskárny, akreditované kurzy pro pracovníky přímé péče a sociální pracovníky, povinné supervize pracovníků přímé péče a sociálních pracovníků, program IS Cygnus pro veškerou evidenci úkonů a zpětnou kontrolu, mzdové náklady a odvody sociálních pracovníků dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 20. na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie, Libníč 17, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně permanentky na celoroční koupání Třeboň, Cirkus Paciento dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 21. poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci Domov pro seniory Světlo, Drhovle 44, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně na elektrickou energii praní prádla a vaření celodenní stravy, vodné a stočné praní prádla a vaření celodenní stravy, tepelná energie praní prádla a vaření celodenní stravy dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje stránka 6 (celkem 52)

7 22. na základě navržené výjimky poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2018 příjemci FOKUS České Budějovice, z.ú., Novohradská 1058, České Budějovice, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby chráněného bydlení, konkrétně na papíry, tonery, hygienické potřeby, čistící prostředky, ložní prádlo, účetní a právní služby, GDPR, nájemné prostor, elektřina, vodné, stočné, plyn, telefony sociálních pracovníků, poštovné, vzdělávání pracovníků, čištění podlahových ploch, výmalba, údržba zařízení, cestovné sociálních pracovníků, servis PC evidenční systém dle článku 3 odst. 1 a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 1.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle vzorové veřejnoprávní smlouvy uvedené v příloze č. 1. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje Mgr. Eva Vanžurová starostka Návrh předkládá Mgr. Michaela Baslerová vedoucí odboru Bc. Kateřina Vlnová referentka odboru Návrh zpracoval stránka 7 (celkem 52)

8 Důvodová zpráva: Radě města je předkládán návrh na poskytnutí dotací dle článku 3 odst. 1a ) a b) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely pro rok K tomuto účelu bylo z rozpočtu města uvolněno celkem Kč , --. Z částky Kč , -- je určeno k rozdělení Kč , -- pro registrované služby, Kč , -- pro neregistrované činnosti a pro pobytová zařízení je určena samostatně rozpočtovaná částka ve výši Kč , --. Finanční prostředky jsou zapojeny na kapitole 728 sociální věci. Žádosti, které byly doloženy požadovanou dokumentací, projednala, jednotlivě posoudila a výši dotací individuálně navrhla sociální komise na svém jednání dne Při hodnocení žádostí komise postupovala dle Zásad pro poskytování dotací na sociální účely. Vzhledem k tomu, že součet požadovaných dotací žadatelů převýšil alokované částky, byly výše doporučených dotací kráceny koeficientem vypočítaným jako podíl rozpočtované částky a součtu požadovaných dotací všech žadatelů. U příspěvků pro pobytová zařízení byla částka určená s ohledem na počet lůžkodnů, které v nich strávili písečtí občané v předchozím kalendářním roce. Dle Zásad pro poskytování dotací na sociální účely byla u nízkopříjmových klientů částka poskytovaná na jeden lůžkoden navýšena na dvojnásobek. Radě města jsou předkládány návrhy na dotace v částce Kč , -- a nižší. Dotace nad Kč , -- projedná zastupitelstvo města na svém jednání Jednotlivé částky byly zaokrouhleny na celé tisíce dolů, kromě dotace, kde minimální částka činí Kč 1.000,-- (viz. tabulka č. 7 registrované služby, tabulka č. 8 neregistrované služby, tabulka č. 9 pobytová zařízení). V textu příloh jsou červeně vyznačeny položky, které sociální komise nedoporučila jako odůvodněné náklady a které v případě schválení návrhu radou města a zastupitelstvem města nebudou zahrnuty do veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace. Vzorové veřejnoprávní smlouvy byly posouzeny kanceláří úřadu bez připomínek. Žádost o dotace na sociální účely Registrované služby 1. APLA Jižní Čechy, z.ú. Účel příspěvku: činnost Sociálně aktivizační služby Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Kancelářské pomůcky, odborná literatura, speciální pomůcky Kč 1.500,-- Cestovné Kč 4.640,-- Supervize, úklid, poštovné, telefony, inet, pojištění, finančí leasing, ostatní honoráře Kč 5.000,-- mzdy přímá péče Kč ,-- mzdy administrativa Kč ,-- odvody mzdy Kč 9.860,-- stránka 8 (celkem 52)

9 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout na základě navržené výjimky dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč , -- organizaci APLA Jižní Čechy, z. ú., Farského 887, Tábor, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování sociálně aktivizační služby, konkrétně na kancelářské pomůcky, odbornou literaturu, speciální pomůcky, cestovné k výkonu terénních sociálních služeb, mzdy přímá péče a odvody přímá péče. 2. Arkáda sociálně psychologické centrum, z.ú. Účel příspěvku: činnost Kontaktní centrum Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Jehly, filtry, alkohol. tampóny, Aqua pro injektione, vitamíny, orientační testy z moči ,-- vymalování prostor ,-- mzdové náklady za 2 pracovníky K-centra ,-- Odvody na sociální a zdravotní pojištění 5.100,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Arkáda sociálně psychologické centrum, z.ú., Husovo náměstí 2/24, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služeb kontaktního centra, konkrétně na jehly, filtry, alkoholové tampóny, aqua pro injektione, vitamíny, orientační testy z moči na přítomnost návykových látek, mzdové náklady a odvody na 2 sociální pracovníky. 3. Domácí hospic Athelas středisko DM CČSH Účel příspěvku: činnost Odborné sociální poradenství Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Kancelářské potřeby 500,-- Toner tiskárna 500,-- Nájem 1.900,-- Elektrická energie, voda, plyn 1.400,-- Poštovné 500,-- Vzdělávání 300,-- Supervize 400,-- Pojištění odpovědnosti za škodu 600,-- Mzda sociálního pracovníka ,-- Mzda sociálního pracovníka DPP 4.000,-- Odvody 4.100,-- stránka 9 (celkem 52)

10 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Domácí hospic Athelas středisko Diakonie a misie Církve československé husitské, Budějovická 204, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, tonery, nájem prostor, elektrickou energii, plyn, vodu, poštovné, vzdělávání sociálních pracovníků, supervize sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách, mzdy sociálních pracovníků, odvody sociálních pracovníků. 4. I MY, o.p.s. Účel příspěvku: činnost Raná péče Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: ,-- Předpokládané výdaje: Náplně do tiskárny 500,-- Pomůcky, hračky do půjčovny 1.000,-- Pohonné hmoty konzultace v rodinách 1.500,-- Internet, telefony, poštovné 1.145,-- Nájemné kanceláře 1.500,-- Mzdové náklady poradkyně 3.250,-- Odvody 1.105,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout na základě navržené výjimky dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 9.000, -- organizaci I MY, o.p.s., tř. Dr. Edvarda Beneše 286/5, Soběslav, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování rané péče, konkrétně na náplně do tiskárny, pomůcky, hračky do půjčovny, pohonné hmoty do služebního automobilu, poštovné, nájemné kanceláře, mzdové náklady poradkyně, odvody ke mzdám poradkyně. 5. Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory, o.p.s. Účel příspěvku: činnost Odborné sociální poradenství Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Kancelářské potřeby 2.000,-- Desinfekční a úklidové prostředky 1.000,-- Elektrická energie ,-- Nájemné ,-- Poštovné 1.500,-- Pojištění majetku 1.000,-- Školení, kurzy a vzdělávání 1.500,-- stránka 10 (celkem 52)

11 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory, o.p.s., SNP 559, Prachatice, pobočka Písek, Palackého sady 185, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, desinfekční a úklidové prostředky, elektrická energie, nájemné, poštovné, školení, kurzy, vzdělávání sociálních pracovníků. 6. Oblastní charita Písek Účel příspěvku: činnost Odborné sociální poradenství Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Křeslo kancelářské 2.500,-- Koberec zátěžový 4.000,-- Papír, potřeby pro třídění 2.000,-- Tonery do tiskárny 1.200,-- Publikace, potřeby pro údržbu kanceláře, drobné nákupy 3.000,-- Nájemné ,-- Energie ,-- Vodné a stočné 1.000,-- Právní služby 1.000,-- Školení, kurzy, supervize soc. pracovníci 8.000,-- Cestovné sociálních pracovníků 2.000,-- Revize elektrospotřebičů, audit účetní Uzávěrky, jiné drobné služby 2.000,-- Správní poplatky 1.000,-- Pojištění odpovědnosti za škodu, Výpisy ze zdravotnické dokumentace, Zdravotní prohlídky zaměstnanců 1.500,-- Zákonné úrazové pojištění 500,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské křeslo, zátěžová koberec, papír, potřeby pro třídění a archivaci, drobné kancelářské potřeby, tonery do tiskárny, nájemné, energie, vodné a stočné, školení a kurzy vč. supervize pro sociální pracovníky, cestovné sociálních pracovníků. 7. Seniorský dům a.s. Účel příspěvku: činnost Pečovatelská služba Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Telefony, poštovné školení opravy, stránka 11 (celkem 52)

12 Cestovní náhrady ostatní náklady 5.000,-- Mzdy, prac. Smlouvy, DPP ,-- Odvody ,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Seniorský dům Písek a.s., Čelakovského 8/4, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pečovatelské služby, konkrétně na mzdové náklady pracovní smlouvy, DPP a odvody sociálního pracovníka a pracovníka v sociálních službách. 8. Středisko rané péče SPRP, pobočka České Budějovice Účel příspěvku: činnost Raná péče Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Pohonné hmoty 3.000,-- Didaktické pomůcky, hračky 6.000,-- Odborná literatura 1.000,-- Baterky do hraček, materiál na výrobu pomůcek, dezinfekce, materiál na výrobu pomůcek 1.000,-- Nájemné 5.000,-- Vzdělávání prac. v přímé péči 2.000,-- Telefony, internet, poštovné 2.000,-- Servisní prohlídky SA, opravy, přezutí 1.000,-- Tisk inf. materiálů, metodické služby 2.000,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout na základě navržené výjimky dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Středisko rané péče SPRP, Čechova 164, České Budějovice, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování rané péče, konkrétně na pohonné hmoty do služebních automobilů, didaktické pomůcky a hračky, odbornou literaturu, baterie do hraček, dezinfekci, materiál na výrobu pomůcek, nájemné, vzdělávání pracovníků v přímé péči, poštovné, tisk informačních materiálů, metodické služby. 9. SNN v ČR, Poradenské centrum při SNN v ČR Účel příspěvku: činnost Odborné sociální poradenství Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Kancelářské potřeby, papír, barvy do tiskárny, kopírky 4.000,-- Telefon, internet, poštovné, školení, kurzy, udržování sluchadel, stránka 12 (celkem 52)

13 cestovné ,-- mzdové náklady, vč. odvodů ,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout na základě navržené výjimky dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci SNN v ČR z.s., Poradenské centrum Tábor p.s., Kvapilova 2289, Tábor, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování odborného sociálního poradenství, konkrétně na kancelářské potřeby, papír, barvy do tiskárny, kopírky, poštovné, školení, kurzy, udržování sluchadel, cestovné sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách, mzdy včetně odvodů sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách. Neregistrované služby 10. Arkáda sociálně psychologické centrum, z.ú. Účel příspěvku: činnost Pomoc rodinám ve spolupráci s orgány SPOD Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Kancelářské potřeby 1.500,-- Hygienické a úklidové prostředky, drobný materiál, odborná literatura 1.500,-- Vzdělávání zaměstnanců, supervize 7.000,-- Psychologické poradenství 30 hod./500 Kč ,-- Odborný konzultant 100 hod./500 Kč ,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Arkáda sociálně psychologické centrum, z.ú., Husovo nám. 2/24, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pomoci rodinám ve spolupráci s orgány SPOD, konkrétně na nákup kancelářských potřeb, hygienické a úklidové prostředky, drobný materiál, odbornou literaturu, vzdělávání zaměstnanců, supervize sociálních pracovníků, psychologické poradenství a diagnostika 30 hod./500 Kč, odborné konzultace pro rodiče 100 hod./500 Kč. 11. Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s. Klub Krteček v Písku Účel příspěvku: akce Víkendové ozdravné pobyty pro děti se zdravotním postižením Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: stránka 13 (celkem 52)

14 Hygienické a zdravotnické potřeby, doplnění lékárny, materiál pro práci s dětmi ,-- ubytování a stravování ,-- doprava ,-- mzdy soc. pracovníci a pracovníci v soc. službách ,-- odvody soc. pracovníci a pracovníci v soc. službách 9.434,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1b) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z.s.. Klub Krteček v Písku, Družstevní 61, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování pěti víkendových ozdravných pobytů pro děti se zdravotním postižením, konkrétně na hygienické a zdravotní potřeby, doplnění lékárny, materiál pro práci s dětmi, ubytování a stravování, dopravu. 12. Český červený kříž Oblastní spolek Písek Účel příspěvku: Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Akademie Kancelářské potřeby, hygienický materiál 2.000,-- Autobusová doprava pro seniory ,-- Vstupné 5.000,-- Volnočasové aktivity Kancelářské potřeby 1.000,-- Autobusová doprava na zájezdy ,-- Vstupné do divadel a při výletech ,-- Ošacovací středisko Hygienické, úklidové potřeby, materiál na opravy a údržbu 2.000,-- Nájemné a energie ,-- Kompenzační pomůcky Inv. vozíky, def. křesla, antidekubitní pomůcky, nástavce WC, zvedáky do vany ,-- kurz jogy pro seniory 7.000,-- činnost Akademie III. věku, volnočasové aktivity, ošacovací středisko, nákup kompenzačních pomůcek, kurz jogy pro seniory Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Český červený kříž Oblastní spolek Písek, Čechova 454/11, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozu Ošacovacího střediska, konkrétně na hygienické a úklidové potřeby, materiál na opravy a údržbu, nájemné a energie. stránka 14 (celkem 52)

15 13. Hospic sv. Jana N. Neumanna, o.p.s. Účel příspěvku: Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Zdravotnický materiál a ošetřující a čistící přípravky ,-- Léky a léčiva tišící bolest a napětí ,-- činnost Hospicová péče pro občany města Písek v roce 2018 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci na základě navržené výjimky dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Hospic sv. Jana N. Neumanna, o.p.s., Neumannova 144, Prachatice, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování hospicové péče pro občany města Písku, konkrétně na zdravotnický materiál, ošetřující a čistící přípravky, léky a léčiva tlumící bolest. 14. Oblastní charita Písek Účel příspěvku: činnost Dobrovolnické centrum BONUM Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Kancelářské a papírenské potřeby, Náplně do tiskárny, publikace 5.000,-- Notebook, klávesnice, myš, tiskárna, křeslo kancelářské, židle stohovatelné, flipchart, mobilní telefon ,-- stůl kancelářský, polička, kontejner 5.000,-- ostatní spotřebovaný materiál pro úklid prostor a centra a hygienu dobrovolníků 2.000,-- elektřina, plyn, vodné a stočné 8.000,-- nájemné ,-- školení a supervize 6.000,-- pojištění odpovědnosti za škodu 2.000,-- výpisy z RT dobrovolníků 3.000,-- zdravotní potvrzení dobrovolníků 3.000,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozu dobrovolnického centra BONUM, konkrétně na drobné kancelářské potřeby, náplně do tiskárny, publikace, energie, nájemné, školení a supervize dobrovolníků, pojištění odpovědnosti za škodu, výpisy z rejstříku trestů dobrovolníků, zdravotní potvrzení o zdravotní způsobilosti k výkonu dobrovolnické služby. stránka 15 (celkem 52)

16 15. Oblastní charita Písek Účel příspěvku: Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Papír na tisk a drobné kancelářské potřeby 2.000,-- Tonery do tiskárny 2.000,-- Prostředky pro údržbu pomůcek a prostor 2.000,-- Elektřina, plyn, vodné a stočné 8.000,-- Nájemné ,-- Účetní program, program pro vedení agendy pomůcek 7.400,-- webové stránky, likvidace odpadu, datový trezor, portál servis, BOZP 4.200,-- pojištění odpovědnosti 2.000,-- činnost Půjčovna zdravotnických a kompenzačních pomůcek Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozování půjčovny zdravotnických a kompenzačních pomůcek, konkrétně na papír na tisk a drobné kancelářské potřeby, tonery do tiskárny, energie, nájemné. 16. Oblastní charita Písek Účel příspěvku: činnost Charitní středisko pomoci Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Igelitové eko tašky, prostředky na údržbu a úklid prostor, jednorázové rukavice, igelitové folie 8.000,-- drobné kancelářské potřeby vč. papírenských 6.000,-- energie ,-- vodné a stočné 2.000,-- nájemné 2. patro ,-- nájemné konírna ,-- pohonné hmoty 5.000,-- cestovné zaměstnanců 4.000,-- úvěrové přepravné 4.000,-- provoz webových stránek, tisk novinových článků, revize elektrospotřebičů, účetní program, datový trezor, portál servis 5.000,-- BOZP, pracovně lékařská péče, bezpečnostní služby, poplatek za účast v potravinové bance JčK 5.000,-- stránka 16 (celkem 52)

17 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Oblastní charita Písek, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při provozování střediska pomoci, konkrétně na igelitové eko tašky, prostředky na údržbu prostor, jednorázové rukavice, igelitové folie, drobné kancelářské potřeby včetně papírenských potřeb pro klienty služby, tonery, energie, vodné, stočné, nájemné společenské místnosti ve dvoře farní budovy konírna pro výdej netrvanlivých potravin, pohonné hmoty pro zajišťování materiální pomoci a přepravy klientů, úvěrové přepravné. 17. Svaz diabetiků ČR pobočný spolek Písek Účel příspěvku: činnost Zkvalitnění života diabetiků Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Kancelářské potřeby 1.000,-- Zdravotní materiál 7.000,-- Tlakoměr 2.000,-- Energie, voda, topení, poštovné 4.000,-- Nájemné bazénu na reh. plavání, tělocvičny na cvičení ,-- Dopravné plavání 7.000,-- Dopravné na poznávací zájezdy a divadla ,-- Dopravné edukační pobyt 4.000,-- Ubytování a stravné edukační pobyt ,-- Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Svaz diabetiků ČR pobočný spolek Písek, Vinařického 325, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při zkvalitňování života diabetiků, konkrétně na kancelářské potřeby, zdravotní materiál, nájemné bazénu na rehabilitační plavání, nájemné tělocvičny na cvičení. 18. Unie ROSKA reg. org. ROSKA PÍSEK z.p.s. Účel příspěvku: Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Rekondiční pobyty Soběšice 6.000,-- Rekondiční pobyt Střelské Hoštice 2.000,-- Rehabilitační masáže 3.000,-- činnost Pomoc nemocným s roztroušenou sklerózou mozkomíšní Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 6.000,-- organizaci Unie ROSKA reg. org. ROSKAPÍSEK, z.p.s., Truhlářská 2251, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí stránka 17 (celkem 52)

18 doporučených nákladů při poskytování pomoci nemocným s roztroušenou sklerózou mozkomíšní, konkrétně na rekondiční pobyt v Soběšicích, Střelských Hošticích, rehabilitační masáže s výjimkou dopravy na akce. Pobytová zařízení 19. Diakonie ČCE středisko Blanka v Písku Účel příspěvku: činnost Domov se zvláštním režimem Vážka Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Postel polohovací automatická ,-- Noční stolky ,-- Pláště, roušky, rukavice, žínky, návleky ,-- Polohovací pomůcky 8.000,-- Kancelářské potřeby 3.000,-- Toner do tiskárny 3.000,-- Akreditované kurzy pro pracovníky 8.000,-- Supervize pracovníků DZR 8.000,-- IS Cygnus 5.000,-- Mzdy sociální pracovník ,-- Mzdy odvody ,-- Počet lůžkodnů: Snížená úhrada: 479 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Diakonie ČCE středisko Blanka, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně na postel polohovací automatická včetně matrace 4 ks, noční stolky 4 ks, jednorázové pomůcky, polohovací pomůcky, kancelářské potřeby, toner do tiskárny, akreditované kurzy pro pracovníky přímé péče a sociální pracovníky, povinné supervize pracovníků přímé péče a sociálních pracovníků, program IS Cygnus pro veškerou evidenci úkonů a zpětnou kontrolu, mzdové náklady a odvody sociálních pracovníků. 20. Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie Účel příspěvku: činnost Domov se zvláštním režimem Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Třeboň permanentky na celoroční koupání ,-- Cirkus Paciento ,-- Počet lůžkodnů: stránka 18 (celkem 52)

19 Snížená úhrada: 0 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout na základě navržené výjimky dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Domov Libníč a Centrum sociálních služeb Empatie, Libníč 17, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně permanentky na celoroční koupání Třeboň, Cirkus Paciento. 21. Domov pro seniory Světlo Účel příspěvku: činnost Domov se zvláštním režimem v Drhovli Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Elektrická energie pro praní a vaření ,-- Vodné a stočné pro praní a vaření ,-- Tepelná energie pro praní a vaření ,-- Počet lůžkodnů: 1416 Snížená úhrada: 474 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Domov pro seniory Světlo, Drhovle 44, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby domova se zvláštním režimem, konkrétně na elektrickou energii praní prádla a vaření celodenní stravy, vodné a stočné praní prádla a vaření celodenní stravy, tepelná energie praní prádla a vaření celodenní stravy. 22. FOKUS České Budějovice, z.ú. Účel příspěvku: činnost Chráněné bydlení Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Předpokládané výdaje: Papíry, tonery 1.000,-- Hygienické potřeby, čistící prostředky, Ložní prádlo 4.000,-- Pohonné hmoty 500,-- Vybavení do pokoje klientů, obnova matrace, Vybavení společné kuchyně 3.900,-- Účetní a právní služby, GDPR 3.000,-- Nájemné prostor CHB 3.000,-- stránka 19 (celkem 52)

20 Elektřina, vodné, stočné, plyn 3.000,-- Telefony sociálních pracovníků, poštovné 1.000,-- Vzdělávání sociálních pracovníků 1.000,-- Čištění podlah, výmalba, udržba zařízení 1.500,-- Cestovné sociálních pracovníků 500,-- Servis PC, evidenční systém 800,-- Počet lůžkodnů: 71 Snížená úhrada: 0 Návrh sociální komise: Sociální komise doporučuje RM poskytnout na základě navržené výjimky dotaci dle čl. 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely ve výši Kč 1.000,-- organizaci FOKUS České Budějovice, z.ú., Novohradská 1058, České Budějovice, IČO , na částečnou úhradu komisí doporučených nákladů při poskytování služby chráněného bydlení, konkrétně na papíry, tonery, hygienické potřeby, čistící prostředky, ložní prádlo, účetní a právní služby, GDPR, nájemné prostor, elektřina, vodné, stočné, plyn, telefony sociálních pracovníků, poštovné, vzdělávání pracovníků, čištění podlahových ploch, výmalba, údržba zařízení, cestovné sociálních pracovníků, servis PC evidenční systém. stránka 20 (celkem 52)

21 Odkaz na zápis komise Doporučení zpracovatele: : Zpracovatel doporučuje usnesení Ia), II a) Vztah k rozpočtu: Finanční prostředky jsou zapojeny na kapitole 728 sociální věci. Částka Kč , -- je určena k rozdělení v částce Kč , -- pro registrované služby a Kč , -- pro služby, které nepodléhají registraci. Pro pobytová zařízení je vyčleněna samostatně rozpočtovaná částka Kč , --. Dotace na sociální účely na rok 2018 Registrované služby Neregistrované služby Pobytová zařízení Celkem rozpočet Rozpočet k Rozdělení dotací RM rozděleno zůstatek rozděleno zůstatek rozděleno zůstatek 0, , ,- 0, , , , , , , , ,- Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 9 a 10a) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozd. předpisů 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů 32 a násl. zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Zásady pro poskytování dotací na sociální účely Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Výše jednotlivých příspěvků : jsou navrhovány s přihlédnutím k výstupům Komunitního plánu města Písku. Přílohy: č. 1 Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města vyrovnávací platbou na činnost ke schválení č. 2 Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města vyrovnávací platbou na akce ke schválení č. 3 Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města formou de minimis na činnost ke schválení č. 4 Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města formou de minimis na akce ke schválení stránka 21 (celkem 52)

22 č. 5 Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města bez veřejné podpory na činnost ke schválení č. 6 Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města bez veřejné podpory na akce ke schválení č. 7 dotace na registrované služby v roce 2018 pro info č. 8 dotace na neregistrované služby v roce 2018 pro info č. 9 dotace pro pobytová zařízení v roce 2018 pro info stránka 22 (celkem 52)

23 Příloha č. 1 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, ve smyslu zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Město Písek, Velké náměstí č. 114/3, Písek, zastoupené starostkou Mgr. Evou Vanžurovou IČ č. účtu: /0100 jako poskytovatel.. se sídlem zastoupený. IČO.. č. účtu: jako příjemce, v tomto znění: a I. Předmět smlouvy 1. Předmětem této smlouvy je poskytnutí dotace příjemci z rozpočtu poskytovatele v souladu s čl. 3 odst. 1 písm. a) Zásad pro poskytování dotací na sociální účely, které byly schváleny zastupitelstvem města dne (dále jen Zásady) na podporu činnosti v roce Dotaci lze použít pouze k účelu, pro který byla schválena, tedy na. Doba, v níž má být dosaženo stanoveného účelu dotace je do Příjemce se zavazuje použít dotaci zcela v souladu se Zásadami. 2. Dotace je ve smyslu zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), ve znění pozdějších předpisů, veřejnou finanční podporou a vztahují se na ni všechna ustanovení tohoto zákona. Příjemce bere na vědomí, že se podpisem této smlouvy stává v souladu s ustanovením 2 písm. e) zákona o finanční kontrole osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly prováděné v souvislosti s úhradou zboží nebo služeb z veřejných prostředků. 3. Tato smlouva je uzavřena v souladu s Rozhodnutím Komise ze dne 20. prosince 2011 o použití článku 106 odst. 2 Smlouvy o fungování Evropské unie na státní podporu ve formě vyrovnávací platby za závazek veřejné služby udělené určitým podnikům pověřeným poskytováním služeb obecného hospodářského zájmu, publikováno v Úředním věstníku Evropské unie L 7 dne , a dotace poskytnutá touto smlouvou je veřejnou podporou slučitelnou s vnitřním trhem. II. Veřejná podpora 1. Příjemce je registrovaný poskytovatel sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů.(název stránka 23 (celkem 52)

24 sociální služby) a tato služba příjemce je zahrnuta do sítě sociálních služeb Jihočeského kraje, kdy příjemce dotace byl pověřen Jihočeským krajem k poskytování služby obecného hospodářského zájmu, konkrétně k zajištění dostupnosti poskytování sociální služby v rozsahu základních činností na území kraje s účinností ode dne do.. 2. Město Písek touto smlouvou přistupuje k Pověření Jihočeského kraje (k síti sociálních služeb Jihočeského kraje) a dotace poskytnutá na financování nákladů sociálních služeb dle čl. I. a III. této smlouvy je součástí vyrovnávací platby v rámci vícezdrojového financování služeb dle Pověření Jihočeského kraje. III. Výše dotace 1. Město Písek jako poskytovatel poskytuje příjemci v souladu s čl. 3 odst. 1 písm. a) Zásad dotaci ve výši Kč,-- slovy: korun českých. Zastupitelstvo města / rada města rozhodlo/a o poskytnutí dotace příjemci usnesením zastupitelstva města / rady města č. ze dne... Peněžní prostředky budou převedeny poskytovatelem na účet příjemce uvedený v záhlaví této smlouvy nejdéle do 60 (slovy šedesáti) dnů ode dne uzavření této smlouvy. Dnem poskytnutí dotace se rozumí den odepsání peněžních prostředků z účtu poskytovatele. 2. Dotace poskytnutá dle této smlouvy představuje vyrovnávací platbu na úhradu části nákladů na poskytování sociálních služeb a nesmí překročit částku nezbytnou ke krytí čistých nákladů vynaložených příjemcem v souvislosti s poskytováním sociálních služeb dle této smlouvy. 3. V případě, že z předloženého vyúčtování dotace vyplyne, že dotace poskytnutá dle této smlouvy je vyšší než částka nezbytná ke krytí čistých nákladů na poskytování sociálních služeb, je příjemce povinen tuto nadměrně vyplacenou částku vrátit zpět na účet a v termínu uvedeném ve výzvě poskytovatele dotace. IV. Povinnosti příjemce 1. Příjemce je povinen řídit se Zásadami. 2. Příjemce je povinen v žádosti o poskytnutí dotace z rozpočtu města Písek dle Zásad uvést pravdivé a úplné údaje. 3. Příjemce se zavazuje, že dotaci použije pouze a výhradně na účely a ve výši stanovené v článku I. a III. této smlouvy. 4. K vyúčtování dotace poskytnuté na základě této smlouvy dojde do Příjemce je povinen do tohoto dne předložit odboru sociálních věcí Městského úřadu Písek, který je poskytovatelem pověřen kontrolou: a) kopie všech dokladů o skutečně vynaložených celkových nákladech na činnost (akci) b) písemné vyúčtování dotace poskytnuté v souladu s čl. I. a III. této smlouvy. 5. Příjemce je povinen na požádání umožnit pověřeným pracovníkům Městského úřadu Písek kontrolu účetních dokladů příjemce, které se vztahují k poskytnuté dotaci. 6. O užití dotace vede příjemce oddělenou průkaznou účetní evidenci, a to zvlášť pro registrované, neregistrované a pobytové služby. Doklady, které příjemce vykazuje ve vyúčtování, nesmí být předloženy duplicitně ve vyúčtování činností a konkrétních akcí dle Zásad. 7. V případě, že příjemce nevyčerpá dotaci podle čl. I. a III. této smlouvy v plné výši, je povinen nevyčerpanou část této dotace vrátit na účet poskytovatele, číslo účtu /0100, a to neprodleně po uzavření vyúčtování poskytnuté dotace a současně písemně oznámit toto vrácení odboru sociálních věcí Městského úřadu Písek. 8. V případě zrušení oprávnění pro výkon veřejné služby nebo při jejím předčasném ukončení je příjemce povinen vrátit nevyčerpanou část dotace ve výši odpovídající stránka 24 (celkem 52)

25 měsíčnímu podílu z celkové platby a počtu měsíců nerealizované činnosti ve lhůtě 30 (slovy třiceti) dnů od ukončení činnosti. 9. V případě, že příjemce dotace nepředloží vyúčtování včetně všech požadovaných dokladů v řádném termínu, nebo je nepředloží vůbec, je povinen dotaci na výzvu poskytovatele vrátit v celé vyplacené výši na účet města číslo /0100, a to nejpozději do 15 (slovy patnácti) dnů od obdržení výzvy. 10. Pokud budou při kontrole vyúčtování zjištěny neuznatelné výdaje uplatněné z poskytnuté dotace nebo nebude celá částka dotace na stanovený účel dočerpána, bude poskytovatelem vyzván k vrácení částky ve výši těchto neuznatelných výdajů nebo nedočerpaných prostředků na účet města číslo /0100, a to nejpozději do 15 (slovy patnácti) dnů od obdržení výzvy. 11. Příjemce bere na vědomí, že každé porušení povinnosti podle této smlouvy a Zásad z jeho strany je považováno za porušení rozpočtové kázně podle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a tudíž bude postupováno dle tohoto právního předpisů, včetně povinnosti zaplatit penále. V. Výpověď veřejnoprávní smlouvy Smluvní strany se dohodly na tom, že tuto veřejnoprávní smlouvu lze vypovědět písemnou formou ve tříměsíční výpovědní době. Výpovědní doba počíná běžet dnem následujícím po doručení výpovědi druhé smluvní straně. VI. Zrušení veřejnoprávní smlouvy Smluvní strany se dohodly na tom, že každá z nich může podat písemný návrh na zrušení této veřejnoprávní smlouvy. VII. Povinnosti příjemce při přeměně právnické osoby, při prohlášení úpadku či zrušení s likvidací 1. V případě, že je příjemce právnickou osobou a má dojít k jeho přeměně podle příslušného zákona a příjemce má být zanikající právnickou osobou, má povinnost tuto skutečnost oznámit s dostatečným předstihem poskytovateli se žádostí o udělení souhlasu s přechodem práv a povinností z tohoto smluvního vztahu na právního nástupce. Přitom musí respektovat, že každá taková skutečnost musí být projednána v tom orgánu poskytovatele, který schválil poskytnutí dotace a veřejnoprávní smlouvu o jejím poskytnutí (dále také jen jako smlouva ). 2. K žádosti o udělení souhlasu podle odstavce 1 musí příjemce prokázat příslušnými dokumenty, že práva a povinnosti z tohoto smluvního vztahu, včetně případné udržitelnosti, přejdou na právního nástupce a právní nástupce se zavazuje tyto povinnosti plnit (např. projekt fúze). Poskytovatel je oprávněn si vyžádat dodatečné podklady, pokud z dodaných podkladů nebude tato skutečnost vyplývat. 3. V případě, že poskytovatel žádosti vyhoví, spraví o tom bez zbytečného odkladu příjemce po projednání v příslušném orgánu poskytovatele a uzavře dodatek ke smlouvě, který bude obsahovat popis a důvod jeho uzavření s ohledem na přeměnu příjemce. 4. V případě, že žádosti poskytovatel nevyhoví, bezodkladně o tom spraví příjemce po projednání v příslušném orgánu poskytovatele. Poskytovatel je oprávněn posoudit dosavadní naplnění účelu smlouvy a rozhodne o vrácení poskytnuté dotace nebo její části. V takovém případě má příjemce povinnost vrátit doposud vyplacenou dotaci nebo její část způsobem a ve lhůtě stanovené výzvou poskytovatele. stránka 25 (celkem 52)

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 19.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh veřejnoprávní smlouvy s Diakonií ČCE středisko Blanka NÁVRH USNESENÍ

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne:

Odbor sociálních věcí V Písku dne: Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely rok 2019 a schválení vzorových veřejnoprávních

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 29.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální na rok 2018 a schválení vzorových

Více

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 22.03.2018 Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne 21.03.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh veřejnoprávní smlouvy s NADĚJÍ NÁVRH USNESENÍ I. Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely dle článku 3 odst. 1a) a

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst.

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 18.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2019 a schválení vzorových

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. sml./2016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst.

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v pl. zn. a 10a a násl. zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok /2016

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok /2016 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 0061/2016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I.

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I. Příloha č. 7 k Návrhu rozpočtu města Milevska na rok 2017 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017 I. Smluvní strany město Milevsko

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 07.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ I. Návrh veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města NADĚJI,

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace Dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů dotace (dále jen smlouva ) uzavírají

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely dle Pravidel

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019. I.

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019. I. P1 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČO: 00249831

Více

Do# <*o:

Do# <*o: PÍ) JSMOČÁ v v v KTiAJ KRA Jí:; v* ý ř >.a d Do#

Více

Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 07.02.2014 Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni MUDr. Rudolf Tyll,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy 032512015 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna Uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 12.02.2015 Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne 11.02.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Poskytnutí dotací z rozpočtu města subjektům působícím v sociální oblasti a uzavření smluv

Poskytnutí dotací z rozpočtu města subjektům působícím v sociální oblasti a uzavření smluv Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 4.2. Pro jednání zastupitelstva města dne: 20.03.2019 Zpracoval: Jitka Vodvárková, odbor soc. věcí a zdravotnictví Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Poskytnutí

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 04.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace na sociální účely přehled čerpání v roce 2015 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 01/2017 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2017 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 22.03.2017 Z Á P I S č. 01/2017 z jednání, které se konalo dne 22.03.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. /2018

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. /2018 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. /2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

CZ Budějovická 303, Jesenice /0300 ČSOB, a.s. Ing. Pavlem Smutným, starostou Poskytovatel ) na straně jedné

CZ Budějovická 303, Jesenice /0300 ČSOB, a.s. Ing. Pavlem Smutným, starostou Poskytovatel ) na straně jedné MÉSrO JESENICE evidenční číslo smlouvy veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Dle ust. 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1 Programu S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen:

Více

m. Účel dotace KUJCP012XJ9C

m. Účel dotace KUJCP012XJ9C KUJCP012XJ9C 2 7-05- 2015 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml./2018. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml./2018. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml./2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

PROGRAM PODPORY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PLZEŇSKÉM KRAJI 2017

PROGRAM PODPORY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PLZEŇSKÉM KRAJI 2017 RADA PLZEŇSKÉHO KRAJE VYHLAŠUJE PRO ROK 2017 DOTAČNÍ TITUL PROGRAM PODPORY SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PLZEŇSKÉM KRAJI 2017 I. Cíl : Podpora sociálních služeb poskytovaných v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb.,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Příloha č. 11 VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Město Sokolov se sídlem v Sokolově, Rokycanova 1929, PSČ 356 01, zastoupené starostou. IČ: 259 586 bankovní spojení:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace SD/OSVZ/172/15

Smlouva o poskytnutí dotace SD/OSVZ/172/15 KUJCP01FWWXP Smlouva o poskytnutí dotace SD/OSVZ/172/15 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve zněni pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. SON/OSVZ/153/15. uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o poskytnutí dotace č. SON/OSVZ/153/15. uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů Smlouva o poskytnutí dotace č. SON/OSVZ/153/15 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů I. Úvodní ustanovení Zastupitelstvo Jihočeského kraje rozhodlo

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Lenka Turková, referent OSV Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Lenka Turková, referent OSV Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 15 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Kudláček Jiří, starosta Odbor sociálních věcí Mgr. Lenka Turková,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely na rok 2015

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 5. 2015 Bod pořadu jednání: Vzorové veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace Zpracoval: odbor, oddělení: Mgr. Ivana

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 I. SMLUVNÍ STRANY Obec Mosty u Jablunkova se sídlem: Mosty u Jablunkova 800, 739 98 Mosty u Jablunkova zastoupena:

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová Jaroslav Strnad

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová Jaroslav Strnad MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 17 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Letonice

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Letonice Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Letonice č. xx/xxxx uzavřená dle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 22.09.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace z programu Záštita starostky - 2. výzva NÁVRH USNESENÍ Rada města I. vzorovou

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:.

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:. Příloha č. 2 Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2018 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

Smlouva o poskytnutí dotace. č. SON/OSVZ/150/15. I. Úvodní ustanovení. II. Smluvní strany

Smlouva o poskytnutí dotace. č. SON/OSVZ/150/15. I. Úvodní ustanovení. II. Smluvní strany Smlouva o poskytnutí dotace KUJCP0193YVW č. SON/OSVZ/150/15 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen správnířáďj, a 10a odst. 5 zákona

Více

Smlouva o poskytnutí dotace. č. SZS/OSVZ/162/15

Smlouva o poskytnutí dotace. č. SZS/OSVZ/162/15 ví. - O' KUJCP0144J5F Smlouva o poskytnutí dotace č. SZS/OSVZ/162/15 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád', ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

Vzor veřejnoprávní smlouvy pro poskytnutí finanční podpory. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory

Vzor veřejnoprávní smlouvy pro poskytnutí finanční podpory. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory Vzor veřejnoprávní smlouvy pro poskytnutí finanční podpory Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory č. ŠKSV/201X/00XX/SD uzavřená dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín Příloha č. 3: Program města Český Těšín pro poskytování účelových dotací na zachování a obnovu vybraných historických prvků v Městské památkové zóně Český Těšín pro rok 2017 Veřejnoprávní smlouva č. o

Více

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a evidenční číslo smlouvy: GR II 12/2015 Čl. I. SMLUVNÍ STRANY Město Nymburk se sídlem Náměstí Přemyslovců 163,

Více

1952/2, DIČ: CZ

1952/2, DIČ: CZ KUJCP01CPB6H Smlouva o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na úhradu nezpůsobilých výdajů projektu Snížení energetické náročnosti Střední školy polytechnické v Českých Budějovicích44 schváleného Ministerstvem

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Smluvní strany

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace I. Smluvní strany Město Kralupy nad Vltavou se sídlem Městský úřad Kralupy nad Vltavou, Palackého nám. 1, PSČ 278 01 IČO: 236977 jeho jménem starosta města pan

Více

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Evidenční číslo smlouvy: 9122/2016/SKT/HAD/SMLD/28 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu sportovní činnosti a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 5. 2015 Bod pořadu jednání: 34a Upravené vzorové veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace Zpracoval: odbor, oddělení:

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1Programu S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČ:

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. xxxx/2018. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. xxxx/2018. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. xxxx/2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

S M L O U V A O P O S K Y T N U T Í D O T A C E A O Ú H R A D Ě N Á K L A D Ů N A S T A V E B N Í Ú P R A V Y N E M O V I T O S T I

S M L O U V A O P O S K Y T N U T Í D O T A C E A O Ú H R A D Ě N Á K L A D Ů N A S T A V E B N Í Ú P R A V Y N E M O V I T O S T I S M L O U V A O P O S K Y T N U T Í D O T A C E A O Ú H R A D Ě N Á K L A D Ů N A S T A V E B N Í Ú P R A V Y N E M O V I T O S T I Město Sezimovo Ústí Sídlo: Dr. E. Beneše 21/6, 391 01 Sezimovo Ústí IČ:

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 11.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely dle Zásad pro

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 2016004 Smluvní strany: MĚSTO DOKSY se sídlem: náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy zastoupené: starostkou Města Doksy, Ing. Evou Burešovou IČ : 00260444

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV Mgr. Lenka Turková, referentka OSV

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV Mgr. Lenka Turková, referentka OSV MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor sociálních věcí Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí

Více

Zásady pro poskytování dotací na sociální účely

Zásady pro poskytování dotací na sociální účely Zásady pro poskytování dotací na sociální účely Zastupitelstvo města Písek rozhodlo dne 03.12.2015 usnesením č. 305/15 vydat Zásady pro poskytování dotací na sociální účely. Čl. 1 OBECNÁ USTANOVENÍ 1.

Více

SMLOUVA o poskytnutí grantu č. S-16

SMLOUVA o poskytnutí grantu č. S-16 SMLOUVA o poskytnutí grantu č. S-16 město Lipník nad Bečvou Sídlo: náměstí T. G. Masaryka 89, 751 31 Lipník nad Bečvou IČO: 00301493 Zastoupené: Ing. Miloslavem Přikrylem, starostou Bankovní spojení: Číslo

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory 1. Město Dačice Krajířova 27, 380 13 Dačice IČ: 00246476 DIČ: CZ00246476 jednající starostou Ing. Karlem Macků bankovní spojení: 27-0603143369/0800

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

Poskytnutí návratných finančních výpomocí v roce 2019

Poskytnutí návratných finančních výpomocí v roce 2019 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 6.3. Pro jednání zastupitelstva města dne: 12. 12. 2018 Zpracoval: Jitka Vodvárková, odbor soc. věcí a zdravotnictví Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta Poskytnutí

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LIBUŠ ČÁST D NÁVRH VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Uzavírá se s úspěšnými žadateli. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční

Více

V Z O R. V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby (dále jen smlouva) Článek I.

V Z O R. V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby (dále jen smlouva) Článek I. Příloha č. 2 pravidel Evidenční číslo smlouvy: V Z O R V E Ř E J N O P R Á V N Í S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby (dále jen smlouva) Smlouva se uzavírá mezi: Město Luby Sídlo: nám.

Více

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace. ni. Účel a charakter dotace, doba v níž má být účelu dosaženo

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace. ni. Účel a charakter dotace, doba v níž má být účelu dosaženo -KHJCM13RISL Smlouva o poskytnutí dotace f n ^ SDO/OEZI/481 ií5 j " Cf 2úí5 16-04-041 I č i, - :, : ;.,...t...i uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších ptsdpjsů...j

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce:

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany. Varianta smluvní strany v případě poskytnutí podpory příspěvkové organizaci obce: Příloha č. 6 vzor smlouvy o poskytnutí dotace SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona

Více

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva)

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) I. Smluvní strany Obec: HLÍNA sídlo: Hlína, ev.č.19, 664 91 Ivančice IČO: 00488135 zastoupena: starostou obce Milošem Dostalým číslo bankovního účtu:

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 2. 2016 Bod pořadu jednání: Uzavření Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Liberec

Více

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov I. SMLUVNÍ STRANY 1. Město Mikulov se sídlem: Náměstí 1, 692 20 Mikulov zastoupen: starostou, Rostislavem Koštialem IČ: 002 83 347 DIČ: CZ

Více

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/2179/15 reg. č

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/2179/15 reg. č KUJCP01CPGCO Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/2179/15 reg. č. 48-01-016 00) JIHOČESKÝ KRAJ k r a j s k ý ú ř a d Došlo: 2 0-10- 2015 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád,

Více

Preambule. Výše dotace a úhrada

Preambule. Výše dotace a úhrada Smlouva o poskytnutí individuální neinvestiční dotace uzavřena v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

C. Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace

C. Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace C. Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Poskytnutí dotace neziskové organizaci Oblastní charitě Liberec na sociální službu Domov

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a dále podle části páté zákona č.

Více

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje Příloha č. 1 Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI uzavřená v souladu s ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy: SML/./2017 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené Pavlem Košutkem, náměstkem primátora se sídlem Přerov, Bratrská 709/34,

Více

Obec Mydlovary Mydlovary Mydlovary

Obec Mydlovary Mydlovary Mydlovary Obec Mydlovary Mydlovary 61 373 49 Mydlovary Směrnice č. 1/2019 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Mydlovary Čl. I - Úvodní ustanovení 1. Dotací se pro účely těchto pravidel rozumí finanční

Více

Zásady pro poskytování finanční dotace z rozpočtu města Vysokého Mýta

Zásady pro poskytování finanční dotace z rozpočtu města Vysokého Mýta Zásady pro poskytování finanční dotace z rozpočtu města Vysokého Mýta (dále je Zásady ) I. Úvodní ustanovení 1. Město Vysoké Mýto poskytuje finanční dotaci například na sport, kulturu, školství, volnočasové

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Lenka Turková, referentka OSV Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Lenka Turková, referentka OSV Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 22 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor sociálních věcí Mgr. Lenka Turková, referentka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Volnočasové aktivity přehled čerpání příspěvků v roce 2014 NÁVRH USNESENÍ

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z Dotačního programu Města Hrádek nad Nisou na rok 2018, Podprogramu na podporu volnočasových činností, č.. schválená Zastupitelstvem města Hrádek nad

Více

mlouva o poskytnutí grantu

mlouva o poskytnutí grantu KUJCP014EL4K mlouva o poskytnutí grantu SDO/OEZI/1569/14 reg. č. 06-026/14 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů I. Obecná ustanovení Zastupitelstvo

Více

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů I.

Více