Ing. Martin Čemus, ředitel odbor územního rozvoje Magistrátu hlavního města Prahy Jungmannova Praha 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ing. Martin Čemus, ředitel odbor územního rozvoje Magistrátu hlavního města Prahy Jungmannova Praha 1"

Transkript

1 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Lokalitu 177 / Nad Palečkem rozšířit o část území lokality 947 / Horní Počernice Klánovice, nově začleněné území strukturovat dle nákresu. Rozšířit parkovou plochu 415/177/6006 západním směrem až k východní hranici pozemku parc. č. 4241/278. Zbytek nově začleněných ploch (do lokality 177 / Nad Palečkem) přičlenit k území s výškovou hladinou 2.

2 Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 telefon:

3 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: V lokalitě 594 / Areály Horní Počernice navrhuji vymezení plochy oddělující lokalitu 228 / Čertousy od areálů na východě plochou (ochranný val v zástavbě Bílý vrch) - tedy respektovat plochu ZMK a LR podle platného územního plánu (navrhuji je zařadit do Nezastavitelné přírodní lokality a do Městské parkové plochy lesní ). Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

4 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: V rámci lokality 704 / Trať Lysá nad Labem II. v souvislosti se stavbou Optimalizace trati Praha - Lysá nad Labem (VPS /-/12 Železniční trať Praha Nymburk) umožnit realizaci protihlukových stěn. Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

5 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Trasu komunikace s označením 610/-/44 požaduji vést z křižovatky K Bílému vrchu, K Zelenči nejprve ulicí K Bílému vrchu a dále podél Novopacké na východ. Nebude-li vyhověno větě první, navrhuji veřejně prospěšnou stavbu komunikace 610/-/44 posunout na sever tak, aby se zásadně oddálila od stávající zástavby a navázala na komunikaci Do Čertous (tedy nikoliv na komunikace F. V. Veselého a K Zelenči, jak je uvedeno v návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy). Navrhuji zrušení návrhu dopravního propojení ulic Kludských a K Zelenči (navrženo šipkou). Odůvodnění: Považuji za logické vést trasu komunikace 610/-/44 produkční lokalitou, která má být cílem nákladní dopravy. Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

6 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Zrušení ČOV Čertousy v lokalitě 228 / Čertousy a dále vymezení plochy pro novou ČOV Sychrov při východní hranici městské části (jde o pořizovanou změnu územního plánu číslo Z 2979/09). Do metropolitního plánu zakreslit trasu kanalizačního sběrače k ČOV Sychrov tak, aby bylo možné napojit východní část Horních Počernic a přepojit sběrač k ČOV Čertousy v místech před přečerpáním trasy do ČOV Čertousy. Prověřit pro Horní Počernice kanalizační sběrače s napojením na ústřední ČOV na Císařském ostrově. Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

7 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Ve všech krycích listech v rámci k. ú. Horní Počernice požaduji všechny zastavitelné produkční lokality omezit na stavby, které nesmí svými vlivy narušovat provoz a užívání staveb a zařízení ve svém okolí a zhoršovat životní prostředí nad přípustnou míru toto zahrnout do příslušných Individuálních regulativů v rámci sekce 300 / Využití území u všech dotčených krycích listů. Požaduji také pro rozvojové plochy 413/594/2313 a 413/594/2381 stanovit limity jejich využití - vyloučit stavby s účelem dle následujícího výčtu: 1 Rafinerie ropy nebo primární zpracování ropných produktů. 2 3 Zařízení ke zplyňování a zkapalňování uhlí a bituminové horniny s kapacitou od stanoveného limitu. Tepelné nebo chemické zpracování uhlí, popřípadě bituminových hornin, včetně výroby uhlíku vysokoteplotní karbonizací uhlí nebo elektrografitu vypalováním nebo grafitizací. 4 Zařízení ke spalování paliv s tepelným výkonem od stanoveného limitu 300MV. 5 Jaderné elektrárny a jiné jaderné reaktory včetně demontáže nebo konečného uzavření těchto elektráren nebo reaktorů. 6 Zařízení na přepracování vyhořelého jaderného paliva. 7 Zařízení na obohacování nebo výrobu jaderného paliva Zařízení určená pro zpracování vyhořelého nebo ozářeného jaderného paliva nebo vysoce aktivních radioaktivních odpadů. Zařízení určená pro konečné uložení, konečné zneškodnění nebo dlouhodobé skladování plánované na více než 10 let vyhořelého nebo ozářeného jaderného paliva a radioaktivních odpadů na jiném místě, než na kterém jsou vyprodukovány. Zařízení ke zpracování a skladování radioaktivního odpadu; vrty pro ukládání jaderného odpadu. 11 Integrovaná zařízení pro primární tavbu litiny a oceli. 12 Zařízení k výrobě surového železa nebo oceli (primární nebo sekundární tavení), včetně kontinuálního lití.

8 Zařízení na zpracování železných kovů: slévárny, válcovny za tepla, kovárny a zařízení k nanášení ochranných povlaků z roztavených kovů. Zařízení na výrobu neželezných surových kovů z rudy, koncentrátů nebo druhotných surovin metalurgickými, chemickými nebo elektrolytickými postupy. Zařízení na tavení, včetně slévání slitin, neželezných kovů (kromě vzácných kovů), včetně přetavovaných produktů a provoz sléváren neželezných kovů. 16 Pražení nebo slinování kovové rudy včetně sulfidické rudy. 17 Zařízení pro povrchovou úpravu kovů nebo plastických hmot s použitím elektrolytických nebo chemických postupů s objemem lázní od stanoveného limitu. 18 Zařízení k získávání azbestu Zařízení ke zpracování a přeměně azbestu a výrobků obsahujících azbest pro azbestocementové výrobky s produkcí konečných výrobků od stanoveného limitu. Zařízení ke zpracování a přeměně azbestu a výrobků obsahujících azbest pro třecí materiály s produkcí konečných výrobků od stanoveného limitu. Zařízení ke zpracování a přeměně azbestu a výrobků obsahujících azbest pro další používání azbestu se spotřebou vstupní suroviny od stanoveného limitu. 22 Zařízení na výrobu azbestu a produktů obsahujících azbest Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě základních organických a anorganických chemických látek a směsí chemickou přeměnou (například uhlovodíky, kyseliny, zásady, oxidy, soli, chlór, amoniak). Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě základních přípravků na ochranu rostlin a biocidů chemickou přeměnou. Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě fosforečných, dusíkatých a draselných hnojiv chemickou přeměnou. Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě základních farmaceutických produktů biologickou nebo chemickou cestou. Výroba chemických látek a směsí a zpracování meziproduktů (například pesticidy a farmaceutické produkty, nátěrové hmoty a peroxidy). 28 Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě výbušin chemickou přeměnou. 29 Zařízení k delaboraci nebo ničení výbušin, munice, střeliva a pyrotechnických předmětů chemickou přeměnou. 30 Zařízení na výrobu cementu, vápna nebo zpracování magnezitu. 31 Zařízení na výrobu skla a skelných vláken. 32 Zařízení k tavení minerálních látek nebo výrobě minerálních vláken s kapacitou od stanoveného limitu. 33 Zařízení k výrobě umělých minerálních vláken s kapacitou Výroba nebo zpracování polymerů, elastomerů, syntetických kaučuků nebo výrobků na bázi elastomerů. Zařízení k odstraňování nebo využívání nebezpečných odpadů spalováním, fyzikálněchemickou úpravou nebo skládkováním. 36 Zařízení k odstraňování nebo využívání nebezpečných odpadů. 37 Potrubí k přepravě plynu, ropy a chemických látek a směsí o vnitřním průměru nad 800 mm a o délce od stanoveného limitu. Produktovody k přepravě toků oxidu uhličitého za účelem jeho ukládání do přírodních horninových struktur, včetně připojených kompresních stanic, o vnitřním průměru nad 800 mm a o délce od stanoveného limitu.

9 Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 telefon:

10 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Do lokality 624 / Areály Horní Počernice přenést plochy ZMK, SO4,5,7 a PS (dle platného územního plánu hl. mn. Prahy) tzn. návrh metropolitního plánu upravit tak, aby části území dnes vymezené jako ZMK, SO4,5,7 a PS plnily stále stejný účel. Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

11 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: V krycím listu lokality 227 / Čertousy navrhuji zeleň kolem ČOV Čertousy, a to ze všech světových stran, zejména ze strany současné zástavby. V oblasti Jirenského potoka v ÚSES navrhuji zachovat Internační prvek funkční I6/337 (uvedený v současném územním plánu hl. m. Prahy) a Celoměstský systém zeleně (uvedený v současném územním plánu hl. m. Prahy) převést na prvek Lokální biokoridor v přesných hranicích. Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

12 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: V lokalitě 227 / Chvaly nastavit výškovou hladinu (RNP - regulovaný počet nadzemních podlaží) na stupeň 2, a to v maximální možné míře. Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

13 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Z lokality 227 / Chvaly vyčlenit část území a toto území začlenit do lokality 560 / Horní Počernice střed. U panelových domů č. p. 2056/2057 a 2059/2060 při ul. Mezilesí, které mají 13 nadzemních podlaží, upravit výškovou hladinu z hodnoty 21 na hodnotu odpovídající dnešní výšce těchto bytových domů. Odůvodnění: Volná sídlištní zástavba ve vymezeném území neodpovídá typu struktury vesnická.

14 Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 telefon:

15 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: V rámci lokality 226 / Svépravice nerozšiřovat rozvojovou plochu 413/226/2380 severovýchodním směrem podél D11 (mezi Svépravickým potokem a vedením vysokého napětí) za účelem rozšíření stávající kompostárny a zajištění náhradní plochy pro mezideponii pro potřeby místního hospodářství (nejlépe v okolí stávající kompostárny) tedy nijak neměnit rozvojovou plochu 413/226/2380 a ponechat ji v navrženém rozsahu a navrženém využití. Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

16 na základě podávám k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Do všech lokalit v rámci k. ú. Horní Počernice přenést plochy ZMK, LR a PS (dle platného územního plánu hl. m. Prahy) tzn. návrh metropolitního plánu upravit tak, aby části území dnes vymezené jako ZMK, LR a PS plnily stále stejný účel. Ing. Vilém Čáp datum narození: Pavlišovská 2283/1, Praha 20 vilem.cap@seznam.cz telefon:

17 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Do všech lokalit v rámci k. ú. Horní Počernice přenést plochy ZMK, LR a PS (dle platného územního plánu hl. mn. Prahy) tzn. návrh metropolitního plánu upravit tak, aby části území dnes vymezené jako ZMK, LR a PS plnily stále stejný účel. Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

18 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: V rámci lokality 704 / Trať Lysá nad Labem II. v souvislosti se stavbou Optimalizace trati Praha - Lysá nad Labem (VPS /-/12 Železniční trať Praha Nymburk) umožnit realizaci protihlukových stěn. Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

19 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: V rozvojových plochách 413/410/2675 a 413/410/2676 (dříve v rozvojové ploše 413/427/2341) vymezit tři plovoucí značky pro nové parky. Dále v těchto plochách vymezit občanskou vybavenost bodem, vymezit rekreační vybavenost bodem, a také v krycích listech (u rozvojových ploch 413/410/2675 a 413/410/2676) zvýšit Minimální podíl městských parků: PPmin 20% a Minimální podíl občanské vybavenosti: OVmin 20%. Pro Rozvojovou plochu 413/410/2676 vymezit městský park bodem v centru plochy o výměře minimálně m2. Pro Rozvojovou plochu 413/410/2675 vymezit městský park dvěma body o výměře minimálně m2 plus m2. Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

20 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Trasu komunikace s označením 610/-/44 požadujeme vést z křižovatky K Bílému vrchu, K Zelenči nejprve ulicí K Bílému vrchu a dále podél Novopacké na východ. Nebude-li vyhověno větě první, navrhujeme veřejně prospěšnou stavbu komunikace 610/-/44 posunout na sever tak, aby se zásadně oddálila od stávající zástavby a navázala na komunikaci Do Čertous (tedy nikoliv na komunikace F. V. Veselého a K Zelenči, jak je uvedeno v návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy). Navrhujeme zrušení návrhu dopravního propojení ulic Kludských a K Zelenči (navrženo šipkou). Odůvodnění: Považujeme za logické vést trasu komunikace 610/-/44 produkční lokalitou, která má být cílem nákladní dopravy. Navíc tak nedojde ke zhoršení kvality života stávajících obyvatel Prahy 20. Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

21 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Zrušení ČOV Čertousy v lokalitě 228 / Čertousy, a dále vymezení plochy pro novou ČOV Sychrov při východní hranici městské části (jde o pořizovanou změnu územního plánu číslo Z 2979/09). Do metropolitního plánu zakreslit trasu kanalizačního sběrače k ČOV Sychrov tak, aby bylo možné napojit východní část Horních Počernic a přepojit sběrač k ČOV Čertousy v místech před přečerpáním trasy do ČOV Čertousy. Prověřit pro Horní Počernice kanalizační sběrače s napojením na ústřední ČOV na Císařském ostrově. Odůvodnění: ČOV Sychrov pouze napravuje urbanistickou chybu umístění ČOV do těsné blízkosti zástavby, která vznikla v době totality. V lokalitě již stavební úřad vydal, magistrát zatím nepotvrdil, výstavbu dalších 150 rodinných domů a školky. Další projekty v lokalitě jsou v přípravě. U stávající PČOV Čertousy se vůbec nepočítalo s napojením výrobních a logistických areálů. Ve skutečnosti jsou do PČOV Čertousy napojeny což způsobuje velké problémy. Stávající počernická čistička - Čertousy je přetížená - již podruhé neobdržela kladné stanovisko EIA na projekt svého zkapacitnění. Zkapacitění ČOV Čertousy spočívá v dostavbě nové linky, nejedná se o žádnou renovaci. ČOV Čertousy navíc silně zapáchá a jsou překročeny imisní limity, je navržena v nevyhovující vzdálenosti k obytné zástavbě vyhnívací nádrže jsou cca 20 m od obytných domů. Pokud dojde k navýšení kapacit, vždy to bude mít za následek nedodržení norem a zákonů, jen se problém zdvojnásobí. Horní Počernice mají aktuální potřebu napojit neodkanalizované lokality a drobnou zástavbu na PČOV Sychrov. Napojení mělo být provedeno dle směrnic EU do roku 2010, v té době bylo možno na ČOV též čerpat dotace z evropské unie. I v současné době jsou občas vypisovány dotace na ČOV, ale jsou podmíněny dodržením evropské legislativy, čehož u současné ČOV docílit nelze, Sychrov by problém neměl. Propojení kanalizace mezi Sychrovem a Čertousy je dlouhodobě v plánu hovoří o tom i Generel odvodnění. Místo pro novou čistírnu na Sychrově je nejlepší možné, což potvrdil i Generel odvodnění Prahy - je hydraulicky co nejníže, je napojeno na fungující silniční síť a technickou infrastrukturu, existuje souhlas

22 majitelů pozemku s vybudováním. Realizace na Sychrově je ekonomicky méně náročné než zkapacitňování starých ČOV v blízkosti zástavby (v blízkosti zástavby musí být za prvé navrženo zakrytí veškerých provozů, za druhé odváděný vzduch musí být perfektně vyčištěn filtry jsou ale příliš drahé a je třeba je neustále měnit). A především na rozdíl od stávající čistírny by vyhovovalo pásmo ochrany prostředí ČOV dle příslušné normy. Nová ČOV Sychrov by neobtěžovala obyvatele hlukem ani zápachem. Odkládáním vybudování ČOV Sychrov dochází ke snaze budování malých a středních ČOV, což je s ohledem na zásady územního rozvoje nevyhovující. Stavební úřad eviduje několik žádostí o malé a střední ČOV. Rozšiřování ČOV Čertousy ve správním území hl. m. Prahy v hustě obydlené lokalitě je dle našeho názoru silně proti zásadám ZUR. Drobení technické infrastruktury ČOV pro jednotlivé developerské výstavby dle našeho názoru zcela odporuje Politice územního rozvoje ČR Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

23 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Ve všech krycích listech v rámci k. ú. Horní Počernice požadujeme všechny zastavitelné produkční lokality omezit na stavby, které nesmí svými vlivy narušovat provoz a užívání staveb a zařízení ve svém okolí a zhoršovat životní prostředí nad přípustnou míru toto zahrnout do příslušných Individuálních regulativů v rámci sekce 300 / Využití území u všech dotčených krycích listů. Požadujeme také pro rozvojové plochy 413/594/2313 a 413/594/2381 stanovit limity jejich využití - vyloučit stavby s účelem dle následujícího výčtu: 1 Rafinerie ropy nebo primární zpracování ropných produktů. 2 3 Zařízení ke zplyňování a zkapalňování uhlí a bituminové horniny s kapacitou od stanoveného limitu. Tepelné nebo chemické zpracování uhlí, popřípadě bituminových hornin, včetně výroby uhlíku vysokoteplotní karbonizací uhlí nebo elektrografitu vypalováním nebo grafitizací. 4 Zařízení ke spalování paliv s tepelným výkonem od stanoveného limitu 300MV. 5 Jaderné elektrárny a jiné jaderné reaktory včetně demontáže nebo konečného uzavření těchto elektráren nebo reaktorů. 6 Zařízení na přepracování vyhořelého jaderného paliva. 7 Zařízení na obohacování nebo výrobu jaderného paliva Zařízení určená pro zpracování vyhořelého nebo ozářeného jaderného paliva nebo vysoce aktivních radioaktivních odpadů. Zařízení určená pro konečné uložení, konečné zneškodnění nebo dlouhodobé skladování plánované na více než 10 let vyhořelého nebo ozářeného jaderného paliva a radioaktivních odpadů na jiném místě, než na kterém jsou vyprodukovány. Zařízení ke zpracování a skladování radioaktivního odpadu; vrty pro ukládání jaderného odpadu. 11 Integrovaná zařízení pro primární tavbu litiny a oceli.

24 Zařízení k výrobě surového železa nebo oceli (primární nebo sekundární tavení), včetně kontinuálního lití. Zařízení na zpracování železných kovů: slévárny, válcovny za tepla, kovárny a zařízení k nanášení ochranných povlaků z roztavených kovů. Zařízení na výrobu neželezných surových kovů z rudy, koncentrátů nebo druhotných surovin metalurgickými, chemickými nebo elektrolytickými postupy. Zařízení na tavení, včetně slévání slitin, neželezných kovů (kromě vzácných kovů), včetně přetavovaných produktů a provoz sléváren neželezných kovů. 16 Pražení nebo slinování kovové rudy včetně sulfidické rudy. 17 Zařízení pro povrchovou úpravu kovů nebo plastických hmot s použitím elektrolytických nebo chemických postupů s objemem lázní od stanoveného limitu. 18 Zařízení k získávání azbestu Zařízení ke zpracování a přeměně azbestu a výrobků obsahujících azbest pro azbestocementové výrobky s produkcí konečných výrobků od stanoveného limitu. Zařízení ke zpracování a přeměně azbestu a výrobků obsahujících azbest pro třecí materiály s produkcí konečných výrobků od stanoveného limitu. Zařízení ke zpracování a přeměně azbestu a výrobků obsahujících azbest pro další používání azbestu se spotřebou vstupní suroviny od stanoveného limitu. 22 Zařízení na výrobu azbestu a produktů obsahujících azbest Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě základních organických a anorganických chemických látek a směsí chemickou přeměnou (například uhlovodíky, kyseliny, zásady, oxidy, soli, chlór, amoniak). Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě základních přípravků na ochranu rostlin a biocidů chemickou přeměnou. Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě fosforečných, dusíkatých a draselných hnojiv chemickou přeměnou. Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě základních farmaceutických produktů biologickou nebo chemickou cestou. Výroba chemických látek a směsí a zpracování meziproduktů (například pesticidy a farmaceutické produkty, nátěrové hmoty a peroxidy). 28 Integrovaná zařízení k průmyslové výrobě výbušin chemickou přeměnou. 29 Zařízení k delaboraci nebo ničení výbušin, munice, střeliva a pyrotechnických předmětů chemickou přeměnou. 30 Zařízení na výrobu cementu, vápna nebo zpracování magnezitu. 31 Zařízení na výrobu skla a skelných vláken. 32 Zařízení k tavení minerálních látek nebo výrobě minerálních vláken s kapacitou od stanoveného limitu. 33 Zařízení k výrobě umělých minerálních vláken s kapacitou Výroba nebo zpracování polymerů, elastomerů, syntetických kaučuků nebo výrobků na bázi elastomerů. Zařízení k odstraňování nebo využívání nebezpečných odpadů spalováním, fyzikálněchemickou úpravou nebo skládkováním. 36 Zařízení k odstraňování nebo využívání nebezpečných odpadů. 37 Potrubí k přepravě plynu, ropy a chemických látek a směsí o vnitřním průměru nad 800 mm a o délce od stanoveného limitu. Produktovody k přepravě toků oxidu uhličitého

25 za účelem jeho ukládání do přírodních horninových struktur, včetně připojených kompresních stanic, o vnitřním průměru nad 800 mm a o délce od stanoveného limitu. Odůvodnění: Bez výše uvedeného omezení by mohly (po nabití platnosti a účinnosti Metropolitního plánu hl. m. Prahy) vzniknout na území Horních Počernic stavby, které nejsou přípustné pro obyvatele Horních Počernic a jejich stávající kvalitu života. Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

26 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Do Významných cyklotras zakreslit patření trasu A50 dle Generelu páteřních a hlavních cyklotras z 10/2017 vyhotoveného IPR viz výkres. V Transformačních a Rozvojových územích (území k dnešnímu dni nezastavěná) do krycích listů zapracovat požadavek kolem těchto všech Významných cyklotras vést pásy zeleně z obou stran v šířce 5 m. Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

27 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: U staveb D11 a SOKP (silniční okruh kolem Prahy) požadujeme do Metropolitního plánu hl. m. Prahy zahrnout možnost zatrubnění maxima délky komunikace D11, u napojení D11 na městský okruh protihlukový val a v případě SOKP umístěného v daném úseku na náspu pak jeho zatrubnění nebo použití lomených stěn + stěn na středním pásu. Odůvodnění: Městská část Praha 20 je v obklíčení dálničních úseků a rychlostních komunikací. Zejména v obydlených oblastech je vhodné dbát na přijatelnou úroveň hluku a jiných negativ plynoucích z dálnic a rychlostních komunikací jen tak můžeme stávajícím a budoucím obyvatelům Horních Počernic zajistit dostatečnou kvalitu života. Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

28 na základě podávám za spolek Chvalská (IČO: ) k návrhu Metropolitního plánu hl. m. Prahy následující připomínku: Do lokality 624 / Areály Horní Počernice přenést plochy ZMK, SO4,5,7 a PS (dle platného územního plánu hl. mn. Prahy) tzn. návrh metropolitního plánu upravit tak, aby části území dnes vymezené jako ZMK, SO4,5,7 a PS plnily stále stejný účel. Vladimír Hošek člen výboru spolku datum narození: Slatiňanská 934/11, Praha 20 vladimirhosek@centrum.cz telefon:

Záměry podléhající posuzování vlivů záměru na životní prostředí

Záměry podléhající posuzování vlivů záměru na životní prostředí Příloha H1 (Příloha č. 1 k zákonu č. 100/2001 Sb.) Záměry podléhající posuzování vlivů záměru na životní prostředí Poznámka: Záměry uvedené v kategorii I podléhají posouzení vlivů záměru na životní prostředí.

Více

TABULKA Kolik zařízení spadá do níže uvedených kategorií? Poznámka: Kategorie podle Přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci

TABULKA Kolik zařízení spadá do níže uvedených kategorií? Poznámka: Kategorie podle Přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci TABULKA.1 - Kolik zařízení spadá do níže uvedených kategorií? Poznámka: K odpovědi na tuto otázku je třeba poznamenat, že stejné zařízení může provádět činnosti, které spadají pod různé položky. Je třeba

Více

Kategorie dle Přílohy č. 1

Kategorie dle Přílohy č. 1 TABULKA 7.3.1 a 7.3.2 7.3.1 Uveďte dostupné reprezentativní údaje o hodnotách emisních limitů pro jednotlivé kategorie činností podle přílohy č. 1 a případně rovněž nejlepší dostupné techniky, z nichž

Více

Z 1405 / 06. Výroková část změny: A. základní údaje

Z 1405 / 06. Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 1405 / 06 A. základní údaje Číslo změny: Z 1405 / 06 Městská část: Praha 20 Katastrální území: Parcelní číslo: východní část obce lokalita D11 Náchodská Hlavní cíl změny: Změna funkčního

Více

Jiné podmínky stanovené v povolení (viz dotaz 7.3.2) Kategorie dle Přílohy č. 1. Popište, jak byly tyto údaje voleny a shromážděny?

Jiné podmínky stanovené v povolení (viz dotaz 7.3.2) Kategorie dle Přílohy č. 1. Popište, jak byly tyto údaje voleny a shromážděny? TABULKA 7.3.1 a 7.3.2 7.3.1 Uveďte dostupné reprezentativní údaje o hodnotách emisních limitů pro jednotlivé kategorie činností podle přílohy č. 1 a případně rovněž nejlepší dostupné techniky, z nichž

Více

OSVĚDČENÍ O ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI

OSVĚDČENÍ O ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 Praha 10, Vršovická 1442/65 Q'.: MZP/2018/710/12511 Praho dne 4. 5. 2018 Ministerstvo životního prostředí podle 6 odst. 1 a 2 zákona č. 76/2002 Sb., o integrované

Více

17.12.2010 CS Úřední věstník Evropské unie L 334/51

17.12.2010 CS Úřední věstník Evropské unie L 334/51 17.12.2010 CS Úřední věstník Evropské unie L 334/51 PŘÍLOHA I Kategorie činností podle článku 10 Níže uváděné prahové hodnoty jsou obecně udávány ve vztahu k výrobním kapacitám anebo jinému výstupu průmyslové

Více

KATEGORIE I (záměry vždy podléhající posouzení)

KATEGORIE I (záměry vždy podléhající posouzení) KATEGORIE I (záměry vždy podléhající posouzení) ZÁMĚR Sloupec A Sloupec B 1.1 Trvalé odlesnění nebo zalesnění nelesního pozemku o ploše od 25 ha. 1.2 1.3 1.4 Odběr vody nebo převod vody mezi povodími nebo

Více

Magistrát hlavního města Prahy V Praze dne 23. března 2009 Odbor územního plánu Jungmannova 35/29 111 21 PRAHA 1

Magistrát hlavního města Prahy V Praze dne 23. března 2009 Odbor územního plánu Jungmannova 35/29 111 21 PRAHA 1 Magistrát hlavního města Prahy V Praze dne 23. března 2009 Odbor územního plánu Jungmannova 35/29 111 21 PRAHA 1 Věcně shodné připomínky k návrhu Zásad územního rozvoje hlavního města Prahy (ZÚR) Území

Více

Územní plán Sadová Změna č. 1

Územní plán Sadová Změna č. 1 Územní plán Sadová Změna č. 1 Zpracovatel: Ing. Arch. Hana Vašatová Blodkova 346 500 06 Hradec Králové 6 IČO: 11582278 ČKA: 01063 Objednavatel: Obec Sadová 04 / 2013 Textová část - Změny č. 1 ÚP Sadová

Více

OSVĚDČENÍ O ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI

OSVĚDČENÍ O ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 Praha 10, Vršovická 1442/65 Čj.: MZP/2018/710/86631 Praha dne 13. 12. 2018 Ministerstvo životního prostředí podle 6 odst. 1 a 2 zákona č. 76/2002 Sb., o integrované

Více

Výroková část změny: A. základní údaje

Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 1383 / 06 A. základní údaje Číslo změny: Z 1383 / 06 Městská část: Katastrální území: Parcelní číslo: Praha Čakovice, Praha Ďáblice, Praha Březiněves, Praha Vinoř, Praha Satalice,

Více

Návrh ZÁKON. ze dne ,

Návrh ZÁKON. ze dne , Návrh ZÁKON ze dne... 2017, kterým se mění zákon č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na životní prostředí), ve znění

Více

Zákon č. 326/2017 Sb.

Zákon č. 326/2017 Sb. 1 z 46 06.03.2018, 09:03 Zákon č. 326/2017 Sb. Zákon, kterým se mění zákon č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování vlivů na

Více

ÚP plenkovice Změna č. 1, Textová část - výrok. Studio Region, Zelná 104/13, Brno 3/2018

ÚP plenkovice Změna č. 1, Textová část - výrok. Studio Region, Zelná 104/13, Brno 3/2018 Obsah: 1. Vymezení zastavěného území... 2 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 2 3. Urbanistická koncepce, včetně vymezení zastavitelných ploch, ploch přestavby a systému

Více

Opatření obecné povahy č. 1/2016 ze dne

Opatření obecné povahy č. 1/2016 ze dne Opatření obecné povahy č. 1/2016 ze dne 23.3. 2016 Zastupitelstvo obce Jirny, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění ( stavební

Více

338 / Hřebenka Připomínky MČ Praha 5 Z (06) zahradní město / O [S]

338 / Hřebenka Připomínky MČ Praha 5 Z (06) zahradní město / O [S] Přehledový list připomínek v lokalitě 338 / Hřebenka KATEGORIE PŘIPOMÍNKY SPECIFIKACE Změna zařazení lokality Změna regulativů lokality Změna grafické části hlavního výkresu Ochrana zeleně Ochrana veřejného

Více

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013 NÁVRH ZADÁNí ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU " HODEJICE ÚNOR 2013 Na základě návrhu vlastníků pozemků schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání dne 6.8.2012 a dále dne 24.9.2012 rozhodnutí o pořízení Změny

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KUNČICE POD ONDŘEJNÍKEM zpracovaný v souladu s ustanovením 11 a s přílohou č. 6 vyhlášky č. 500/2006 o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

PŘÍLOHA. prováděcího nařízení Komise. o ověřování údajů a akreditaci ověřovatelů podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2003/87/ES

PŘÍLOHA. prováděcího nařízení Komise. o ověřování údajů a akreditaci ověřovatelů podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2003/87/ES EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 19.12.2018 C(2018) 8589 final ANNEX 1 PŘÍLOHA prováděcího nařízení Komise o ověřování údajů a akreditaci ověřovatelů podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2003/87/ES

Více

Z 2710 / 00. Výroková část změny: A. základní údaje

Z 2710 / 00. Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 2710 / 00 A. základní údaje Číslo změny: Z 2710 / 00 Městská část: Praha 2, Praha 4, Praha 5 Katastrální území: Hlubočepy, Nové Město, Podolí, Smíchov, Vyšehrad Parcelní číslo: VRÚ

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU NEMOJANY. Městský úřad Vyškov odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo náměstí 1 682 01 Vyškov

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU NEMOJANY. Městský úřad Vyškov odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo náměstí 1 682 01 Vyškov Městský úřad Vyškov odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo náměstí 1 682 01 Vyškov jako pořizovatel územně plánovací dokumentace obce Nemojany dle ustanovení 6 a 47 zákona č. 183/2006 Sb., zákona

Více

NÁMITKA č Námitka je rozdělena na 6 dílčích námitek

NÁMITKA č Námitka je rozdělena na 6 dílčích námitek NÁMITKA č. 139 Námitka je rozdělena na 6 dílčích námitek. 139-1 Námitka č. 139 139-2 139-3 Námitce č. 139/1, podané společností Vítkovice, a.s., sídlem Ruská 2887/101, 703 00 Ostrava - Vítkovice, ze dne

Více

Magistrát hlavního města Prahy Odbor územního rozvoje Jungmannova 35/ Praha 1. V Praze-Satalicích dne 26. června 2018

Magistrát hlavního města Prahy Odbor územního rozvoje Jungmannova 35/ Praha 1. V Praze-Satalicích dne 26. června 2018 Magistrát hlavního města Prahy Odbor územního rozvoje Jungmannova 35/29 110 00 Praha 1 V Praze-Satalicích dne 26. června 2018 Připomínky k návrhu Územního plánu hl. m. Prahy (Metropolitního plánu) a Vyhodnocení

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU O s e k

ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU O s e k ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU O s e k N Á V R H Pořizovatel: Schvalující orgán: Městský úřad Milevsko Zastupitelstvo obce Osek Zadání územního plánu Osek bylo schváleno zastupitelstvem obce Osek dne.usnesením

Více

Návrh zadání územního plánu Úlice

Návrh zadání územního plánu Úlice Návrh zadání územního plánu Úlice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úlice prosinec 2014. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE

Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD HOŘICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2002 o závazných částech změny č. 2 ÚPSÚ HOŘICE Zastupitelstvo města Hořic na svém zasedání dne 29.4. 2002 schválilo změnu č. 2 ÚPSÚ Hořice. Učinilo tak

Více

ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení celoměstsky významné změny Z 2835/00 Územního plánu sídelního útvaru hl. m. Prahy a stanovení

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Příloha č. 1 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. Část A - Územně analytické podklady obcí - podklad pro rozbor udržitelného rozvoje území Řádek 1. zastavěné území 2. plochy výroby 3. plochy občanského vybavení

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE duben 2016 Z A D Á N Í

ZADÁNÍ ZMĚNY č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE duben 2016 Z A D Á N Í Z A D Á N Í Z M Ě N Y č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE MĚSTO JILEMNICE Datum schválení zastupitelstvem obce : Číslo usnesení, jméno zástupce stat. orgánu:.. Podpis, razítko POŘIZOVATEL Městský úřad Jilemnice,

Více

Obec Ondřejov. Zadání změny územního plánu obce

Obec Ondřejov. Zadání změny územního plánu obce Obec Ondřejov Třemblat, Turkovice Zadání změny územního plánu obce Zpracovatel návrhu zadání: RNDr. Radim Perlín, autorizace ČKA 01 139 Datum: září 2008 1 Zadání změny územního plánu obce Ondřejov návrh

Více

OBSAH VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY Z ÚPO MĚSTA KOLÍNA 02 VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY ZE ZMĚNY Č. 3 ÚPO MĚSTA KOLÍNA. 03

OBSAH VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY Z ÚPO MĚSTA KOLÍNA 02 VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ STAVBY ZE ZMĚNY Č. 3 ÚPO MĚSTA KOLÍNA. 03 PŘÍLOHA Č. 1 VÝKRESU VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÝCH STAVEB, OPATŘENÍ A ASANACÍ Plochy a koridory pro veřejně prospěšné stavby a veřejně prospěšná opatření, pro které lze práva k pozemkům a stavbám vyvlastnit dle

Více

Kanalizace, stoka G - informace pro občany

Kanalizace, stoka G - informace pro občany Kanalizace, stoka G - informace pro občany Městské části Praha-Dubeč byla předložena k odsouhlasení změna územního plánu za účelem vybudování hlavní stoky splaškové kanalizace, která bude vedena naší městskou

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.2/2004 obce VĚDOMICE o vymezení závazné části Změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru Vědomice Zastupitelstvo obce Vědomice vyhlašuje v souladu s ustanovením 29 odst. 2 a 3

Více

OBEC Patokryje Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 ze dne

OBEC Patokryje Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 ze dne OBEC Patokryje Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 ze dne 14. 12. 2006 o závazných částech územního plánu obce Patokryje Zastupitelstvo obce Patokryje vydává dne 14. 12. 2006 obecně závaznou vyhlášku o závazných

Více

Stanovisko pořizovatele k návrhům na pořízení změny Územního plánu Závišic

Stanovisko pořizovatele k návrhům na pořízení změny Územního plánu Závišic Stanovisko pořizovatele k návrhům na pořízení změny Územního plánu Závišic Městský úřad Kopřivnice, odbor stavebního řádu, územního plánování a památkové péče, jako úřad územního plánování a zároveň pořizovatel

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

Klánovická spojka fakta 07/2018

Klánovická spojka fakta 07/2018 Klánovická spojka fakta 07/2018 Co je Klánovická spojka/ Jižní tangenta/ obchvat Klánovic??? Přivaděč na dálnici D 11, vedoucí polemi v katastru MČ Klánovice, obce Šestajovice a MČ Horní Počernice, napojený

Více

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU Obecně závazná vyhláška města Benátky nad Jizerou o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Benátky nad Jizerou Vyhláška č. 5/1998 Na základě usnesení č. 32/98 ze dne

Více

Námitce č. 78 podané společnosti H-Zone, s.r.o., se vyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 78:

Námitce č. 78 podané společnosti H-Zone, s.r.o.,  se vyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 78: NÁMITKA č. 78 78-1 Námitka č. 78 78-2 78-3 78-4 Námitce č. 78 podané společnosti H-Zone, s.r.o., se sídlem Brandlova 1267/6, 702 00 Ostrava, ze dne 7.8.2013, kterou se v zastavěném území požaduje změnit

Více

M I K U L O V. ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

M I K U L O V. ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. M I K U L O V ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA č. 6 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 duchacek@usbrno.cz

Více

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Pořizovatel: Městský úřad Konice, odbor výstavby Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště: Na Příhonech 405, 798 52 Konice Oprávněná osoba: Ing. Tomáš

Více

Hodnoty emisních limitů BAT, z nichž byly tyto hodnoty emisních limitů odvozeny

Hodnoty emisních limitů BAT, z nichž byly tyto hodnoty emisních limitů odvozeny TABULKA 7.3.1 a 7.3.2 7.3.1 Uveďte dostupné reprezentativní údaje o hodnotách emisních limitů pro jednotlivé kategorie činností podle přílohy č. 1 a případně rovněž nejlepší dostupné techniky, z nichž

Více

ZÁKLADNÍHO ČLENĚNÍ ÚZEMÍ

ZÁKLADNÍHO ČLENĚNÍ ÚZEMÍ ZÁKLADNÍHO ČLENĚNÍ ÚZEMÍ Z01VÝKRES ČLENĚNÍ ÚZEMÍ Hranice území Hranice zastavitelného území Hranice zastavěného území Čl. 8 Čl. 7 Transformační plochy Zastavitelná produkční transformační plocha Zastavitelná

Více

967 / Prokopské a Dalejské údolí Připomínky MČ Praha 5 N (19) krajina výrazných údolí / K [S]

967 / Prokopské a Dalejské údolí Připomínky MČ Praha 5 N (19) krajina výrazných údolí / K [S] Přehledový list připomínek v lokalitě 967 / Prokopské a Dalejské údolí KATEGORIE PŘIPOMÍNKY SPECIFIKACE Změna zařazení lokality Změna regulativů lokality Změna grafické části hlavního výkresu Ochrana zeleně

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SULEJOVICE ETAPA: NÁVRH POŘIZOVATEL: Městský úřad Lovosice - úřad územního plánování PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO SULEJOVICE

Více

Odbor územního plánování Spisová značka: SZ_008937/2018/KUSK

Odbor územního plánování Spisová značka: SZ_008937/2018/KUSK Praha: 12. 2. 2018 Městský úřad Beroun Číslo jednací: 008937/2018/KUSK Odbor územního plánování Spisová značka: SZ_008937/2018/KUSK a regionálního rozvoje Vyřizuje: Ing. Soňa Kučerová/ l. 788 Husovo náměstí

Více

ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ

ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ ZMĚNA č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHROPYNĚ P1 Textová část návrhu změny příloha č.1 Zpracovatel : AKTÉ projekt s.r.o Kollárova 629, 767 01 Kroměříž Ing.arch. Milan Krouman Č. autorizace : ČKA 02 630 Zakázkové číslo

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3083/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3083/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3083/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení změny Z 3083/00 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy a stanovení hlavních cílů rozvoje území Pořízení

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K. okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K. okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Obecní úřad Javůrek Obec Javůrek AR projekt s.r.o., Hviezdoslavova 1183/29a,

Více

Stavební úřad. Zlín, tř.t. Bati 508. S-projekt plus, a.s. Ing. Kamil Prokůpek. Zábor ZPF a lesních pozemků: Datum zpracování: únor

Stavební úřad. Zlín, tř.t. Bati 508. S-projekt plus, a.s. Ing. Kamil Prokůpek. Zábor ZPF a lesních pozemků: Datum zpracování: únor 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Slavičín Stavební úřad ZPRACOVATEL: S-projekt plus, a.s. Zlín, tř.t. Bati 508 Ředitel a.s.: Ing. arch. František Balajka Vedoucí ateliéru C: Ing. arch. Karel Dokoupil Hlavní

Více

ANNEX PŘÍLOHA. Rozhodnutí Komise v přenesené pravomoci,

ANNEX PŘÍLOHA. Rozhodnutí Komise v přenesené pravomoci, EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 15.2.2019 C(2019) 930 final ANNEX PŘÍLOHA Rozhodnutí Komise v přenesené pravomoci, kterým se doplňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2003/87/ES, pokud jde o stanovení

Více

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29 Návrh zadání územní studie Dražejov D29 Základní identifikační údaje Místo: k.ú. Dražejov u Strakonic Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního plánování Zhotovitel: Datum: prosinec

Více

návrh rozhodnutí o námitkách uplatněných k návrhu změny č. 6 územního plánu Hrdějovice dle 52 stavebního zákona podatel námitky 1. Správa železniční d

návrh rozhodnutí o námitkách uplatněných k návrhu změny č. 6 územního plánu Hrdějovice dle 52 stavebního zákona podatel námitky 1. Správa železniční d návrh rozhodnutí o námitkách uplatněných k návrhu změny č. 6 územního plánu Hrdějovice dle 52 stavebního zákona podatel námitky 1. Správa železniční dopravní cesty, státní organizace námitka připomínka:

Více

Námitce č. 72 podané společností INOVAČNÍ, a.s.,, se vyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 72:

Námitce č. 72 podané společností INOVAČNÍ, a.s.,, se vyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 72: NÁMITKA č. 72 72-1 Námitka č. 72 72-2 72-3 Námitce č. 72 podané společností INOVAČNÍ, a.s., se sídlem Pohraniční 1435/86, 703 00 Ostrava, ze dne 7.8.2013, kterou se požaduje v zastavěném území změnit plochu

Více

A. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKACE Praha-Ďáblice B. STATISTIKA - ČSÚ

A. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKACE Praha-Ďáblice B. STATISTIKA - ČSÚ Počet obyvatel Informační servis o životním prostředí ve vybraných MČ hl. m. Prahy ENVIS4 Tento projekt byl spolufinancován Evropskou unií, Evropským fondem pro regionální rozvoj, MMR a Hlavním městem

Více

Změna č. 1 ÚP Žďár nad Metují

Změna č. 1 ÚP Žďár nad Metují ÚZEMNÍ PLÁN ŽĎÁR NAD METUJÍ Změna č. 1 ÚP Žďár nad Metují etapa: NÁVRH ZMĚNY ÚP Ateliér "AURUM" s.r.o. ateliér ARCHITEKTURA URBANISMUS leden 2013 Zpracovatel: Ateliér "AURUM" s.r.o., Pardubice Zodpovědný

Více

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE Obecně závazná vyhláška č. 9/97 ze dne 15.12. 1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Lanškroun Městská rada podle 45, písm. l zákona o obcích č. 367/90 Sb. a dále podle 26 a násl. zákona

Více

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA UNIČOVA Uničov, červenec 2016 Zpracoval : Ing. Renáta Urbášková ve spolupráci

Více

222 / Hlubočepy Připomínky MČ Praha 5 Z (05) vesnická / O [S]

222 / Hlubočepy Připomínky MČ Praha 5 Z (05) vesnická / O [S] Přehledový list připomínek v lokalitě 222 / Hlubočepy KATEGORIE PŘIPOMÍNKY SPECIFIKACE Změna zařazení lokality Změna regulativů lokality Změna grafické části hlavního výkresu Ochrana zeleně Ochrana veřejné

Více

Územní studie Sezemice lokalita Z1

Územní studie Sezemice lokalita Z1 Územní studie Sezemice lokalita Z1 Obsah: Průvodní zpráva Výkres širších vztahů M 1:10 000 Zákres do katastrální mapy M 1:1000 Situace urbanistického a architektonického řešení M 1:1000 Situace inženýrských

Více

Název odpadu. 010307 N Jiné odpady z fyzikálního a chemického zpracování rudných nerostů obsahující nebezpečné látky x

Název odpadu. 010307 N Jiné odpady z fyzikálního a chemického zpracování rudných nerostů obsahující nebezpečné látky x 5. Stabilizace CELIO a.s. Název odpadu 010304 N Hlušina ze zpracování sulfidické rudy obsahující kyseliny nebo kyselinotvorné látky x 010305 N Jiná hlušina obsahující nebezpečné látky x 010307 N Jiné odpady

Více

Změna č. 6 ÚPSÚ Lhota pod Libčany

Změna č. 6 ÚPSÚ Lhota pod Libčany Změna č. 6 ÚPSÚ Lhota pod Libčany řeší změnu ÚPSÚ na k. ú. Lhota pod Libčany NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 6 ÚPSÚ Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Lhota pod Libčany Magistrát města Hradce Králové

Více

Vyhodnocení stanoviska Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Řešeným územím je vedena jednokolejná

Vyhodnocení stanoviska Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Řešeným územím je vedena jednokolejná Volná příloha č. 1: Vyhodnocení vyjádření a stanovisek dotčených orgánů a jiných subjektů k návrhu zadání změny č. 1 ÚP Pstruží Dotčený orgán a obsah vyjádření příp. Vyhodnocení stanoviska Správa železniční

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část Průhonice Pořizovatel: Obecní úřad Průhonice Květnové nám. 14/1, 252 43 Průhonice Pořizování na základě splnění kvalifikačních

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2006

Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 MĚSTO DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM ZASTUPITELSTVO MĚSTA Obecně závazná vyhláška č. 2/2006 O ZÁVAZNÉ ČÁSTI ZMĚNY Č. 6 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA ve znění obecně závazných vyhlášek č.3/2002, č.4/2002, č.3/2004, č.4/2004,

Více

POŘIZOVATEL: OBEC BLAZICE: PROJEKTANT: ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE ZMĚNA č.1 P1 - TEXTOVÁ ČÁST 1. Městský úřad Bystřice pod Hostýnem

POŘIZOVATEL: OBEC BLAZICE: PROJEKTANT: ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE ZMĚNA č.1 P1 - TEXTOVÁ ČÁST 1. Městský úřad Bystřice pod Hostýnem ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE ZMĚNA č.1 P1 - TEXTOVÁ ČÁST 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem Odbor územního plánování a stavebního řádu OBEC BLAZICE: určený zastupitel Bc. Martin Nezdařilík starosta

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMYŠL ODBOR VÝSTAVBY A ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ODDĚLENÍ ÚŘADU ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Bří Šťastných 1000, 570 20 Litomyšl, tel. +420 461 653333, fax+420 461 612 218 Návrhzadání změnyč.2územníhoplánuobce

Více

Ateliér "AURUM" s.r.o., Pardubice

Ateliér AURUM s.r.o., Pardubice Zpracovatel: Ateliér "AURUM" s.r.o., Pardubice Zodpovědný projektant: Ing. arch. Ivana Petrů Autorský kolektiv: Ing. arch. Ivana Petrů Ing. Vendulka Růžičková Ing. Pavel Petrů Michal Izák Olga Lukášová

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

U S N E S E N Í. č. 44/2016 S C H V A L U J E: l. Projednání námitek a připomínek k Územnímu plánu Malenice

U S N E S E N Í. č. 44/2016 S C H V A L U J E: l. Projednání námitek a připomínek k Územnímu plánu Malenice U S N E S E N Í Zastupitelstva obce Malenice č. 44/2016 ze dne 15. prosince 2016 V souladu s ustanovením 84 odst. 2 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, zastupitelstvo obce:

Více

SLUŠTICE. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3 - návrh zadání. Pořizovatel: Městský úřad v Říčanech odbor územního plánování a regionálního rozvoje

SLUŠTICE. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3 - návrh zadání. Pořizovatel: Městský úřad v Říčanech odbor územního plánování a regionálního rozvoje SLUŠTICE ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Změna č. 3 - návrh zadání Objednatel: Obec Sluštice Starostka obce: Antonín Müller Pořizovatel: Městský úřad v Říčanech odbor územního plánování a regionálního rozvoje Červen2012

Více

Příloha č. 2 k zápisu z 12. jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro změny územního plánu hl. m. Prahy strana 1/1 Návrh změny Z-1424/07 07 Územního plánu SÚ hl. m. Prahy Číslo změny Městská část Lokalita Předmět

Více

NOVÝ JÁCHYMOV. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE. POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8

NOVÝ JÁCHYMOV. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE. POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE NOVÝ JÁCHYMOV POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.1 ÚPO NOVÝ JÁCHYMOV ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO

Více

Zápis Komise výstavby a územního rozvoje

Zápis Komise výstavby a územního rozvoje Číslo jednání: 4/2017 Datum konání: 3.4.2017 Předsedající: Karla Polydorová Přítomní: Nepřítomní: - Omluveni: - Zápis Komise výstavby a územního rozvoje Ing. Markéta Čiperová, Jitka Dubová, Josef Hampl,

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 10. března 2011 Č.j.: 15301/ENV/11 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

529 / Sídliště Barrandov Připomínky MČ Praha 5 Z (07) modernistická / O [S] Přehledový list připomínek v lokalitě 529 / Sídliště Barrandov

529 / Sídliště Barrandov Připomínky MČ Praha 5 Z (07) modernistická / O [S] Přehledový list připomínek v lokalitě 529 / Sídliště Barrandov Přehledový list připomínek v lokalitě 529 / Sídliště Barrandov KATEGORIE PŘIPOMÍNKY Změna zařazení lokality Změna regulativů lokality Změna grafické části hlavního výkresu Ochrana zeleně Ochrana veřejného

Více

LODĚNICE okr. Brno-venkov

LODĚNICE okr. Brno-venkov ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LODĚNICE okr. no-venkov I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavebního

Více

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu č. 7 vydal : Zastupitelstvo obce Holubice Datum

Více

P Í S T I N A. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

P Í S T I N A. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. P Í S T I N A ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 1 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: mackerle@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 duchacek@usbrno.cz

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Pletený Újezd

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Pletený Újezd Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Pletený Újezd K projednání Řešené : Správní obce Pletený Újezd, katastrální Pletený Újezd - č. 721 751 (okres Kladno, kraj Středočeský, pověřený úřad s rozšířenou

Více

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah A. Vymezení zastavěného území 1 B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot 1 C. Urbanistická koncepce, včetně urbanistické

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RYNHOLEC POŘIZOVATEL: Obecní úřad Rynholec PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO RYNHOLEC 1 Název územně plánovací dokumentace: Změna

Více

NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ

NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ Změna č. 1 ÚP Dolany 09/2018 Změna č. 1 územního plánu DOLANY NÁVRH PRO VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ textová část Obsah změny č. 1 územního plánu: TEXTOVÁ ČÁST - je zpracována v rozsahu měněných částí GRAFICKÁ ČÁST

Více

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování Určený zastupitel: Ing. Marie Ježková ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513,

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1

TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST I. ZMĚNA Č.1 ZPRACOVÁNO NAD PODKLADEM: ZÁVAZNÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU A.2 REGULATIVY USPOŘÁDÁNÍ ÚZEMÍ OBSAH 2. ZÁVAZNÉ REGULATIVY...3 2.1 ZÁSADY URBANISTICKÉ KONCEPCE... 3 2.2 ZÁSADY FUNKČNÍHO

Více

Změna č. 1 územního plánu. Návrh

Změna č. 1 územního plánu. Návrh Změna č. 1 územního plánu HARTMANICE Návrh Změna č.1 ÚP Hartmanice Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Hartmanice Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

A. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKACE Praha 19 B. STATISTIKA - ČSÚ

A. ZÁKLADNÍ IDENTIFIKACE Praha 19 B. STATISTIKA - ČSÚ Počet obyvatel Informační servis o životním prostředí ve vybraných MČ hl. m. Prahy ENVIS4 Tento projekt byl spolufinancován Evropskou unií, Evropským fondem pro regionální rozvoj, MMR a Hlavním městem

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PUSTÁ KAMENICE ZMĚNA č. 1 NÁVRH ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Textová část zpracovaná

Více

změna č. 1 územního plánu Hodonín

změna č. 1 územního plánu Hodonín Spis: MUHO 707/2013 NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 1 územního plánu Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva města Hodonín ze dne

Více

Územní studie veřejných prostranství Čisovice. Zadání

Územní studie veřejných prostranství Čisovice. Zadání Územní studie veřejných prostranství Čisovice Zadání 01/2017 Obsah: 1. Úvod 3 2. Cíle a účel pořízení studie 3 3. Rozsah řešeného území 3 4. Podmínky vyplývající z územně analytických podkladů a platné

Více

POŘIZOVATEL: OBEC BLAZICE: PROJEKTANT: ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE ZMĚNA č.1 P1 - TEXTOVÁ ČÁST 1. Městský úřad Bystřice pod Hostýnem

POŘIZOVATEL: OBEC BLAZICE: PROJEKTANT: ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE ZMĚNA č.1 P1 - TEXTOVÁ ČÁST 1. Městský úřad Bystřice pod Hostýnem ÚZEMNÍ PLÁN BLAZICE ZMĚNA č.1 P1 - TEXTOVÁ ČÁST 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem Odbor územního plánování a stavebního řádu OBEC BLAZICE: určený zastupitel Bc. Martin Nezdařilík starosta

Více

zemědělský půdní fond: V návrhu změny územního plánu v maximální možné míře: - co nejméně narušovat organizaci

zemědělský půdní fond: V návrhu změny územního plánu v maximální možné míře: - co nejméně narušovat organizaci Vyhodnocení požadavků, stanovisek, podnětů, připomínek a vyjádření k návrhu zadání územního plánu Klenovice dotčený orgán stanoviska a vyjádření vyhodnocení 1. Ministerstvo dopravy nezasláno 2. Ministerstvo

Více

Obecně závazná vyhláška č. 4/2001 kterou se vyhlašuje závazná část územního plánu obce Bohuslavice

Obecně závazná vyhláška č. 4/2001 kterou se vyhlašuje závazná část územního plánu obce Bohuslavice Obecně závazná vyhláška č. 4/2001 kterou se vyhlašuje závazná část územního plánu obce Bohuslavice Zastupitelstvo obce Bohuslavice schválilo na svém zasedání dne 28. 5. 2001 územní plán Obce (dále jen

Více

Územní plánování a starosti s povodněmi a suchem Jak může územní plánování přispívat k prevenci povodňových situací a sucha?

Územní plánování a starosti s povodněmi a suchem Jak může územní plánování přispívat k prevenci povodňových situací a sucha? Územní plánování a starosti s povodněmi a suchem Jak může územní plánování přispívat k prevenci povodňových situací a sucha? MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Pro seminář Národní dialog o vodě 2014: Co

Více

V O C H O V ú z e m n í p l á n - z m ě n a č. 1. Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň. Odbor územního plánování Plzeň

V O C H O V ú z e m n í p l á n - z m ě n a č. 1. Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň. Odbor územního plánování Plzeň ZÁKLADNÍ ÚDAJE: Pořizovatel: Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň Odbor územního plánování 301 00 Plzeň Zhotovitel: Ing.arch.Václav Mastný architektonická projektová kancelář nám. T.G.Masaryka 9, 30138

Více