Intenzivní péče o nohy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Intenzivní péče o nohy"

Transkript

1 Servisní centrum Hradec Králové Intenzivní péče o nohy Texty z webináře Tento webinář obsahoval navíc mluvené slovo. Na stránkách najdete jeho filmový záznam. Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30

2 Co nás nejvíce trápí? Plísně Praskliny Otoky Popraskané a vystouplé žíly a žilky Kuří oka a další defekty Pokřivené prsty Haluxy Revmatické nárůstky

3 Plísně

4 Plísně nehtů a kůže příčiny: Nejčastější rizikové faktory vnitřní: Snížená vaskulární cirkulace (krevní oběh), díky tomu nedostatečná výživa, pomalejší růst nehtů a obnova. Oslabená imunita Lupenka, cukrovka atd. Nejčastější rizikové faktory vnější: Vlhké prostředí Chůze naboso ve veřejných prostorách Kožní poranění Nedostatečná hygiena, holínky atd.

5 Jak pomáhá tiande: Solná koupel čajovníkový strom 1 x denně v akutní fázi 1 x týdně preventivně Tato koupel detoxikuje, zjemní kůži, pracuje zejména s meridiánem ledvin zvyšujeme protiplísňovou imunitu, co ž je podstatné. Intenzivní působení na reflexní zóny chodidel V neposlední řadě disponuje velmi účinnou aromaterapií. Jednou týdně zařadíme Fytokoupel na nohy -zelené talasso je silnější velmi účinné řeší i obuv bijec na plísně na všech úrovních. Tubová (tělová )sůl každý den (navrátí pružnost kůže, detoxikuje a posílí imunitu, hydratuje odstraní zrohovatělé přebytečné buňky kůže.

6 Séra a krémy Preventivní krém na nohy s hadím tukem (žlutý pytlíček)posiluje imunitu a ničí plísně. Jedná se o velmi silné sérum vtírá se hojně do nehtů, mezi prsty a na celou plosku nohy. I když je plíseň jen na nehtech, je třeba chránit celou nohu. Dobře vmasírovat do vsáknutí. Ráno i večer. V případě, že se chystáme chodit bosi ve veřejných vlhkých prostorách, je nejlepší použít před i po Potom vmasírujeme Krém na nohy s hadím tukem v tubě. Ráno i večer. Který zajistí další potřebné služby pro naše chodidla jako je: Výživa, zlepší krevní oběh, hydratace a impregnace pokožky.

7 Praskliny na chodidlech

8 Příčiny prasklin na chodidlech Nedostatečná péče a pozornost Nedostatečná hygiena, výživa pokožky. Kůže přestane být pružná, je náchylná na fyzické namáhání a infekce. Nadváha Špatná obuv Špatná kondice vnitřních orgánů diagnostika podle mapy chodidla.

9 Praskliny- koupele Solná koupel na nohy s levandulí sůl denně při potížích, jedenkrát týdně preventivně Talasso modré 1 x týdně (zjemní, zvláční a vyživí řeší příčinu detoxikuje, pracuje přes reflexní zóny chodidel) Tubová sůl 1 x denně při sprše, hydratuje, dělá jemný peeling, vrací pevnost a pružnost kůže. Peeling s hadí kůží a tukem(31104) 1 x týdně i preventivně, hlavně v létě. Značně urychlí regeneraci chodidel. Lepší než všechny mechanické škrabky.

10 Praskliny- krémy Regenerační krém na nohy s hadím tukem (41103) bílý pytlíček(sérum) hojně vetřít na postižená místa do vstřebání. 2 x denně Po vstřebání séra naneseme krém s hadím tukem v tubě základní péče a ochrana.

11 Otoky nohou, křečové žíly a praskající cévky Jde o poměrně běžnou civilizační chorobu, při které žíly dolních končetin nedokážou dostatečně rychle odvádět krev z nohou zpět k srdci. Z těchto důvodů se část krve hromadí v končetinách, kde způsobuje otoky Dochází tak ke zhoršenému žilnímu návratu směrem k srdci, což má za následek vyšší žilní tlak. Nedochází k odchodu tekutin, které se hromadí v okolních tkáních. Dochází ke špatnému vyživení tkání (cévních stěn), ucpávání cévek. Slabé stěny cév se vydouvají a praskají. Nezbytně musí následovat špatná obnova a regenerace tkání a vážným poruchám na kůži. Mezi příznaky, že se "něco" děje patří: pocit těžkých nohou, bolest, tlak, Lehčí otoky, mravenčení a třeba i noční křeče. Příčiny mohou být různé: Dlouhodobé stání nebo strnulé sezení v omezeném prostoru Kouření Obezita Těsné oblečení Hormonální terapie Nedostatečný pitný režim Pokud tyto problémy neřešíme mohou se začít tvořit krevní tromby s vážnými následky.

12 Otoky - koupele Bylinkové koupele střídat- značně urychlí proces regenerace a zesílí účinek krémů. Při intenzivní péči používat denně. Talasso modré i zelené střídat. Nedávat červené) velmi silné a komplexní působení. Stačí 1 x týdně Koupele by neměly být příliš horké Fytosůl alespoň jednou týdně do vany (pokud je to možné)

13 Otoky - krémy Slaviton, jako gel dáváme vždy jako první nejlépe na celé nohy až po zadek včetně SI skloubení. Při akutních problémech i několikrát denně. Čistí krev a cévy Rychle a výrazně zlepšuje stav cévních stěn Regenerační krém na nohy s hadím tukem (41103) bílý pytlíček(sérum) vmasírovat minimálně po kolena Nejdříve se dává gel, potom sérum a můžeme doplnit krémem na nohy. Oba krémy s hadím tukem pomáhají velmi účinně v boji proti křečovým žilám. V podobě těchto tří krémů máte velmi účinného pomocníka v boji proti oběhovým problémům dolních končetin. Ještě je velmi dobré pravidelně ošetřovat oblast SI skloubení. Na toto místo natíráme pravidelně slaviton a lepíme náplast Zhui feng rýžová pole. Tím posílíme pojivovou tkáň, játra i ledviny.

14 Slaviton-trochu více pozornosti Náš nejprodávanější výrobek Mám ho vždy u sebe a důvody mám dva: Rychle a velmi účinně pomáhá s mnoha problémy(záněty-kdekoliv, otoky a bolesti, problémy s dýcháním, ucpaný nos, neklidokamžitě uvolní stres, který je příčinou stažení cév) Druhý důvod je obchodní: rychlý efekt rychlá presentace. Vždy ho prodám.

15 Další defekty Kuří oka řešit jako ztvrdlou kůži specialista Regenerační krém na nohy s hadím tukem (41103) bílý pytlíček(sérum) Revmatické nárůstky koupele (podle pocitů a ročního období střídat tallasa a stejně střídat i bylinkové koupele. Detoxikační náplasti na noc, na den vmasírujeme do postiženého místa slaviton a po vstřebání nalepíme fyto-náplast Dong Feng (čínská zeď) Ostruha stejný postup, ale koupele by neměly být moc horké. Je nezbytné upravit metabolismus vápníku. Doba léčení bude delší. Haluxy vybočený palec a další deformace prstů zvolíme stejný postup. Detoxikační náplasti můžeme lepit přímo na postižená místa.

16 Pamatujte si, že: Kosmetika tiande pracuje vždy přes reflexní zóny chodidel (i dalších míst na těle) V oblasti chodidel se nachází nejvíce aktivních bodů našeho těla. Začínají zde důležité meridiány Přes chodidla můžete léčit celé tělo Defekty a chodidlech ukazují na defekty celého těla Tiande nám poskytuje mohutný nástroj na léčení našeho těla i duše

17

18 Dr.Monika Trnovská ÚČINKY HADÍHO TUKU V MEDICINÁLNÍ PEDIKÚŘE Klient s těžkou onychomykózou, otlaky, kožní mykózou, příčně spadlou klenbou. Změna viditelná již po druhém ošetření. Po několika dnech úleva od svědění, zrohovatělé pokožky, zánětu, odstranění zápachu, pocení a podráždění. Hadí tuk také dezinfikuje, hojí strupy a ranky.

19 tiande produkty na ošetření nohou ÚČINKY HADÍHO TUKU V MEDICINÁLNÍ PEDIKÚŘE

20 tiande produkty na ošetření nohou ÚČINKY HADÍHO TUKU V MEDICINÁLNÍ PEDIKÚŘE

21 tiande produkty na ošetření nohou ÚČINKY HADÍHO TUKU V MEDICINÁLNÍ PEDIKÚŘE - křečové žíly a metličky patří mezi nejčastější formy chronických žilních chorob, jsou běžnější u žen - nejvíce postihují ty, kdo mají sedavé povolání úředníky, pokladní, řidiče z povolání), nebo jsou naopak vystaveni dlouhodobému stání či zdvihání břemen (učitelé, kuchaři, číšníci, stavbaři) - chronické žilní choroby se během několika let rozvíjí od počátečních stadií k závažným stavům - neléčené metličky se tedy mohou během let vlivem negativních faktorů změnit na bércové vředy!

22 REGENERAČNÍ KRÉM bílý pytlíček - změkčuje kůži a nehtovou kůžičku - při pravidelném používání odstraňuje kuří oka - hojí praskliny na patách - zmírňuje metličky - stimuluje prokrvení pokožky - při dlouhodobém používání vykazuje vynikající výsledky

23 Starejte se o své tělo, je to jediné místo, kde budete muset žít Jim Rohn Děkuji za pozornost

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Jarní detoxikace jater

Jarní detoxikace jater Jarní detoxikace jater Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Servisní centrum Hradec Králové www.tiandeservis.cz Detoxikace v jarním období 15.2.-15.5. Podle tradiční čínské medicíny platí, že abychom

Více

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE WELLNESS MASÁŽE INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ MASÁŽ HLAVY, ŠÍJE, RAMEN A HORNÍ ČÁSTI PAŽÍ Tradiční indická masáž hlavy (champi) je stará více než tisíc let a praktikovala se jako součást ayurvédského učení.

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků dochází ke zlepšení prokrvení masírovaných oblastí. Okysličují

Více

Období slinivky a žaludku 15.7. 14.9.

Období slinivky a žaludku 15.7. 14.9. Období slinivky a žaludku 15.7. 14.9. Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová Servisní centrum Hradec Králové www.tiandeservis.cz Základní informace: Starejme se o slinivku, slezinu a žaludek právě v období

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

Chronická ischemická choroba dolních končetin

Chronická ischemická choroba dolních končetin Chronická ischemická choroba dolních končetin je onemocnění postihující tepny. Průsvit tepen se zužuje a může dojít, až k jejich postupnému uzávěru. Následkem tohoto procesu, je ischemie neboli nedokrevnost,

Více

Šampon a balzám shou wu. autor Soňa Navrátilová Servisní centrum Hradec Králové www.tiandeservis.cz

Šampon a balzám shou wu. autor Soňa Navrátilová Servisní centrum Hradec Králové www.tiandeservis.cz Šampon a balzám shou wu autor Soňa Navrátilová Servisní centrum Hradec Králové www.tiandeservis.cz Jak získat krásné a zdravé vlasy Šampon a balzám ŠOU WU 20110 20108 Body dnešní přednášky: Omlazující

Více

Nemoci ohrožující dětské nožičky

Nemoci ohrožující dětské nožičky Nemoci ohrožující dětské nožičky Přestože 99 % dětí se rodí se zdravýma nohama, již 30 % prvňáčků přichází do školy s nohama výrazně poškozenýma. Příčinou je nesprávná obuv. Nebezpečí nošení zdravotně

Více

Krásné nohy do plavek aneb Zbavte se křečových žil bezbolestně

Krásné nohy do plavek aneb Zbavte se křečových žil bezbolestně Krásné nohy do plavek aneb Zbavte se křečových žil bezbolestně Krása Krásné nohy do plavek aneb Zbavte se křečových žil bezbolestně Léto se kvapem blíží a je tak poslední možnost zbavit se všech estetických

Více

Svědění kůže. Část I: Proč kůže svědí. Co je svědění? Čím je způsobeno? » Svědí, pálí, pne, bolí...

Svědění kůže. Část I: Proč kůže svědí. Co je svědění? Čím je způsobeno? » Svědí, pálí, pne, bolí... » Svědí, pálí, pne, bolí... anetlanda/fotky&foto Svědění kůže Část I: Proč kůže svědí Co je svědění? Svědění je nepříjemný pocit nutící k poškrábání kůže. Je blízký pocitu vnímání bolesti. Chronické silné

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO NEINVAZIVNÍ DERMO-ESTETICKÁ OŠETŘENÍ HLOUBKOVÉ ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ KŮŽE(ERACLES, SKINCARE)

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO NEINVAZIVNÍ DERMO-ESTETICKÁ OŠETŘENÍ HLOUBKOVÉ ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ KŮŽE(ERACLES, SKINCARE) CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ - TĚLO NEINVAZIVNÍ DERMO-ESTETICKÁ OŠETŘENÍ HLOUBKOVÉ ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ KŮŽE(ERACLES, SKINCARE) K JINÉMU OŠETŘENÍ 10 MIN. Popis: Hloubkové čistění kůže pro důsledné vyčištění

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

POLÁRIUM, CHLADOVÁ TERAPIE, LÉČBA MRAZEM, CRYSAUNA, KRYOTERAPIE

POLÁRIUM, CHLADOVÁ TERAPIE, LÉČBA MRAZEM, CRYSAUNA, KRYOTERAPIE Vážení přátelé, u příležitosti 1. narozenin provozu naší solné jeskyně SOLANKA, si Vám dovolujeme představit nové zařízení, o jehož provoz budou rozšířeny naše služby tato revoluční regenerační metoda

Více

Jak se v nich vyznat? Záznam z webináře, přednášející Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz

Jak se v nich vyznat? Záznam z webináře, přednášející Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Jak se v nich vyznat? Záznam z webináře, přednášející Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Vložky a obklady tiande Hygienické, terapeutické a preventivní vložky a obklady tiande Nefritová svěžest Energie

Více

Příručka pro pacienty s diabetickou nohou

Příručka pro pacienty s diabetickou nohou Příručka pro pacienty s diabetickou nohou www.hojeni-ran.cz Diabetická noha Jako diabetická noha se označují defekty dolních končetin způsobené postižením cév a nervů. Jde o komplikaci onemocnění diabetes

Více

Korektor vybočeného palcového kloubu

Korektor vybočeného palcového kloubu INOVATIVNÍ ORTOPEDICKÝ PŘÍSTUP Korektor vybočeného palcového kloubu Přečtěte si informace o výrobku před jeho použitím! c ˇ esky Dlaha Hallufix používá se k léčbě vybočeného palce (Hallux valgus): nesprávná

Více

ÚVOD. Působení obkladu

ÚVOD. Působení obkladu ÚVOD Pro většinu z nás je zdraví a dlouhověkost hlavním cílem našeho snažení. V závislosti na úrovni svého podvědomí se o něj staráme méně či více aktivně. Abychom mohli začít s úvahami na dané téma, musíme

Více

Případová studie. Zvládání ranného exsudátu u nehojící se rány. Autor: MUDr. Jan Stryja, Ph.D. Pracoviště: Salvaella s.r.o.

Případová studie. Zvládání ranného exsudátu u nehojící se rány. Autor: MUDr. Jan Stryja, Ph.D. Pracoviště: Salvaella s.r.o. Případová studie Zvládání ranného exsudátu u nehojící se rány Autor: MUDr. Jan Stryja, Ph.D. Pracoviště: Salvaella s.r.o., Třinec Definice problému: zvládání nadměrné ranné sekrece a macerace okolí rány,

Více

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ TĚLO

CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ TĚLO CENÍK ESTETICKÝCH OŠETŘENÍ TĚLO HLOUBKOVÉ ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ KŮŽE (ERACLES, SKINCARE) K JINÉMU OŠETŘENÍ 10 MIN. Popis: Hloubkové čistění kůže pro důsledné vyčištění kůže včetně hlubokých pórů, ideální

Více

Ceny v EUR jsou pouze orientační

Ceny v EUR jsou pouze orientační W E L L N E S S - B I O D R O G A Anticelulitidní program z mořských řas Pro zpevnění kontur těla a mírné projevy celulitidy Peeling, kosmetická masáž, zábal s mořskou řasou, thermo folie, zpevňující gel

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

Zdravékončetiny-základní předpoklad úspěšnévýroby mléka. MVDr. Miroslav Novák Milkprogres poradenství s.r.o.

Zdravékončetiny-základní předpoklad úspěšnévýroby mléka. MVDr. Miroslav Novák Milkprogres poradenství s.r.o. Zdravékončetiny-základní předpoklad úspěšnévýroby mléka MVDr. Miroslav Novák Milkprogres poradenství s.r.o. Kulháníje jedním z nejčastěji se vyskytujících a zároveňi nejnákladnějším onemocněním dojnic.

Více

DETOXIKAČNÍ MEDICÍNA A PENTAGRAM

DETOXIKAČNÍ MEDICÍNA A PENTAGRAM DETOXIKAČNÍ MEDICÍNA A PENTAGRAM Ing. Vladimír Jelínek 1 Čínská medicína rozeznává pět základních (mateřských) orgánů. Mozek (CNS), který je řídí, stojí uprostřed. 2 1. okruh SRDCE preparáty CorDren, CorHelp

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

Cukrovka a srdeční onemocnění telemedicínské sledování

Cukrovka a srdeční onemocnění telemedicínské sledování Cukrovka a srdeční onemocnění telemedicínské sledování Autor: Marek Vícha, Školitel: MUDr. Ivona Šimková Výskyt Nárůst výskytu nových případů cukrovky je v posledních letech celosvětovým fenoménem. Jenom

Více

Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění vrásek na čele Zvětšení rtů Vyplnění marionetních vrásek JE APLIKACE BOLESTIVÁ? Pokud jste citliví na bolest a obvzláště pak na ošetření

Více

Bulletin říjen 2012. Cítit se skvěle na duši i těle. Náchodská 442/149, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice

Bulletin říjen 2012. Cítit se skvěle na duši i těle. Náchodská 442/149, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Bulletin říjen 2012 Cítit se skvěle na duši i těle Náchodská 442/149, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Milé klientky, Vážení klienti, přátelé RC-Perla. Přiblížili jsme se Vám dalším telefonním číslem,

Více

ONEMOCNĚNÍ TEPEN a ŽIL DKK. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové

ONEMOCNĚNÍ TEPEN a ŽIL DKK. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové ONEMOCNĚNÍ TEPEN a ŽIL DKK Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Onemocnění tepen DKK (ischemická choroba DK) ICHDK 1 Podobně jako ICHS Způsobuje symptomy z ischemie A) Dle rychlosti vzniku: AKUTNÍ

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Objevte pěkný vzhled svých nohou

Objevte pěkný vzhled svých nohou Objevte pěkný vzhled svých nohou Objevte pěkný vzhled svých nohou Každodenní práce a námaha, přebývání mnoho hodin v nepohodlné a často nezdravé obuvi způsobuje, že na naše chodidla působí mnoho škodlivých

Více

Příjmení a jméno. Zdravotní dotazník. Datum: 200 Poznámka. Adresa včetně města a PSČ. Povolání. Datum a místo narození

Příjmení a jméno. Zdravotní dotazník. Datum: 200 Poznámka. Adresa včetně města a PSČ. Povolání. Datum a místo narození Datum: 200 Poznámka Příjmení a jméno Adresa včetně města a PSČ Povolání Datum a místo narození Zdravotní dotazník Email Tel: Znamení v horoskopu Jak jste se o nás dozvěděli Návyky Kouření Ano / Ne Kdy

Více

Jak pečovat o své srdce

Jak pečovat o své srdce Žijeme v době, která je uspěchaná. Často se stává, že ve shonu nebo ze svého pohodlí odsuneme péči o své srdce na,,druhou kolej, proto pečujme o své srdce, dříve než nás zastaví nemoc. Jak na to se dozvíte

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Hodnoticí standard. Pedikérka a nehtová designérka (kód: 69-025-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Pedikérka a nehtová designérka (kód: 69-025-H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Pedikérka a nehtová designérka (kód: 69-025-H) Autorizující orgán: Ministerstvo zdravotnictví Skupina oborů: Osobní a provozní služby (kód: 69) Týká se povolání: Pedikérka a nehtová designérka Kvalifikační

Více

Názory odborníků (lékařů) na používání reflexologické kamenné desky

Názory odborníků (lékařů) na používání reflexologické kamenné desky Názory odborníků (lékařů) na používání reflexologické kamenné desky MUDr. Marie SOUČKOVÁ, ortoped-podiatr, prezidentka České podiatrické společnosti MUDr. Ivan KRUPA, odborný lékař rehabilitace, Olomouc

Více

Kompresivní terapie je výhradně v rukách sestry

Kompresivní terapie je výhradně v rukách sestry Kompresivní terapie je výhradně v rukách sestry Langová M., Nováková B., Oddělení klinické farmakologie FN PLZEŇ Kompetentní personál Druh, způsob a dobu přiložení bandáže vždy určuje lékař! Všeobecná

Více

www.rehabilitacenj.wz.cz

www.rehabilitacenj.wz.cz Co mohou mít společné bolesti hlavy, šíje, bederní páteře, bolesti kolen nebo kyčlí, křeče lýtek a chodidel, otoky nohou, deformity chodidel jako vbočený palec či kladívkové prsty? Špatně zvolená obuv,

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně - kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

KŮŽE A JEJÍ DETOXIKACE

KŮŽE A JEJÍ DETOXIKACE KŮŽE A JEJÍ DETOXIKACE Ing. Vladimír Jelínek KŮŽE Největší orgán lidského těla (její plocha u dospělého člověka činí 1,5 až 2 m 2 ) Kůže nás odděluje a chrání od okolního světa Zajišťuje nám styk s okolním

Více

Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO:

Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO: Kosmetické služby Jindřiška Urbánková Dyjákovičky 217 IČO: 73806226 Ceník kosmetických služeb Urbánková Jindřiška Celkové ošetření pleti - Základní ošetření pleti dle typu pleti klienta - Doba trvání procedury

Více

Nordic walking. Martin Škopek

Nordic walking. Martin Škopek Nordic Walking 3 Zvláštní poděkování patří Mgr. Marcelu Štofikovi, který mi trpělivě pomáhal při fotografování, a mé přítelkyni Elišce za podporu při psaní této knihy. Martin Škopek Nordic walking Vydala

Více

Období srdce a tenkého střeva

Období srdce a tenkého střeva Období srdce a tenkého střeva 15.5. 14.7. Přednáší Soňa Navrátilová Záznam přednášky Tento záznam je určen pro ty, co přednášku slyšeli záznam přednášky najdete v sekci pro partnery. Servisní centrum Hradec

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ : povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí

Více

DIABETES MELLITUS. dětská cukrovka. Zuzana Hradilová

DIABETES MELLITUS. dětská cukrovka. Zuzana Hradilová DIABETES MELLITUS dětská cukrovka Zuzana Hradilová Co je diabetes mellitus Porucha, při které stoupá glykémie. Glykémie - termín používaný pro vyjádření množství glukózy v krvi. Glukóza - je označována

Více

Ceník služeb De La Beauté

Ceník služeb De La Beauté Kosmetické balíčky Ceník služeb De La Beauté Kosmetické ošetření mladé pleti 15+ povrchové čištění a tonizace pleti aplikace masky se změkčujícím účinkem hluboké čištění pleti ultrazvukovou špachtlí aplikace

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Střední zdravotnická škola Kroměříž www.szskm.cz

Střední zdravotnická škola Kroměříž www.szskm.cz Infarkt myokardu intervence dle NANDA taxonomie Střední zdravotnická škola Kroměříž www.szskm.cz Obsah Charakteristika Rozdělení Příznaky choroby Komplikace Příčiny Vyšetřovací metody Léčba Ošetřovatelský

Více

Předmluva 11. Lunární hodiny 18 Na začátku bylo vnímání 18 Zapomnění ve víru doby 21 Poklad je nutno vykopat 25" Chvíle doteku 27

Předmluva 11. Lunární hodiny 18 Na začátku bylo vnímání 18 Zapomnění ve víru doby 21 Poklad je nutno vykopat 25 Chvíle doteku 27 Obsah Předmluva 11 Lunární hodiny 18 Na začátku bylo vnímání 18 Zapomnění ve víru doby 21 Poklad je nutno vykopat 25" Chvíle doteku 27 I. OD HLAVY AŽ PO PATY V RYTMU LUNY 31 Pohyb v rovnováze 31 1. Od

Více

Tato brožura, byla vypracována jako součást bakalářské práce na téma Pohybová aktivita dětí v období dospívání. Je určená mladým dospívajícím lidem,

Tato brožura, byla vypracována jako součást bakalářské práce na téma Pohybová aktivita dětí v období dospívání. Je určená mladým dospívajícím lidem, 1 2 Tato brožura, byla vypracována jako součást bakalářské práce na téma Pohybová aktivita dětí v období dospívání. Je určená mladým dospívajícím lidem, kterým zdraví jejich pohybového aparátu není lhostejné.

Více

Vítám vás na přednášce

Vítám vás na přednášce Vítám vás na přednášce Téma dnešní přednášky ANTIDEKUBITNÍ PODLOŽKY JAKO PROSTŘEDKY VE ZDRAVOTNICTVÍ Dekubit proleženina, je to poškození kůže a podkožních tkání, které je způsobeno tlakem na hmatné kostní

Více

REKONSTRUKČNÍ VÝKONY NA TEPNÁCH DOLNÍCH KONČETIN AORTOBIFEMORÁLNÍ BYPASS AORTOFEMORÁLNÍ BYPASS ILIKOFEMORÁLNÍ BYPASS EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY

REKONSTRUKČNÍ VÝKONY NA TEPNÁCH DOLNÍCH KONČETIN AORTOBIFEMORÁLNÍ BYPASS AORTOFEMORÁLNÍ BYPASS ILIKOFEMORÁLNÍ BYPASS EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY FAKULTNÍ NEMOCNICE OLOMOUC REKONSTRUKČNÍ VÝKONY NA TEPNÁCH DOLNÍCH KONČETIN AORTOBIFEMORÁLNÍ BYPASS AORTOFEMORÁLNÍ BYPASS ILIKOFEMORÁLNÍ BYPASS EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY REKONSTRUKČNÍ VÝKONY NA TEPNÁCH

Více

prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy

prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy prodejní katalog kosmetiky 2016/1 Oslavte s námi 15 let výročí firmy My slavíme a Vy od Nás dostáváte dárky Důvody, proč nám můžete věřit: ČESKÝ VÝROBEK Jsme ryze česká firma, všechny naše produkty vyrábíme

Více

Návod k použití Profesionální lymfodrenážní masáž AIROBIX MK-203

Návod k použití Profesionální lymfodrenážní masáž AIROBIX MK-203 Návod k použití Profesionální lymfodrenážní masáž AIROBIX MK-203 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili AIROBIX Před používáním si prosím přečtěte pozorně instrukce k použití Uschovejte si tento manuál na

Více

Kapitola č. 3 Výběr obuvi dle typu nohy

Kapitola č. 3 Výběr obuvi dle typu nohy 1 Kapitola č. 3 Výběr obuvi dle typu nohy Vážení přátelé, každý odborník přes nohy ví, že různé problémy, které se vyskytují na noze či na chodidle, jsou velmi často důsledkem nošení nevhodné obuvi. Jaká

Více

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE

Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE Časté dotazy pro řadu TRUVIVITY BY NUTRILITE 1. Co je nutrikosmetika? Nutrikosmetika jsou nutriční výrobky, které mohou pomoci zlepšit strukturu a funkci pleti a napomoci jejímu zdraví a vzhledu. Nutrikosmetika

Více

SPA PEDIKÚRA - detoxikační lázně pro Vaše nohy. PŘÍSTROJOVÁ PEDIKÚRA - vhodná pro diabetiky. COMBI PEDIKÚRA - kombinace mokré a suché

SPA PEDIKÚRA - detoxikační lázně pro Vaše nohy. PŘÍSTROJOVÁ PEDIKÚRA - vhodná pro diabetiky. COMBI PEDIKÚRA - kombinace mokré a suché SPA PEDIKÚRA - detoxikační lázně pro Vaše nohy PŘÍSTROJOVÁ PEDIKÚRA - vhodná pro diabetiky COMBI PEDIKÚRA - kombinace mokré a suché MASÁŽE NOHOU GALVANICKÝM PROUDEM - regenerační O.P.I. luxusní laky, GEL

Více

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub.

KATALOG. vánoční MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády. www.promenaklub. vánoční KATALOG MASÁŽE & DOBROTY NA VÁŠ STŮL černá sůl sladidlo Stévík granátová šťáva konopný čaj konopné sušenky a čokolády Klub www.promenaklub.cz Klub Proměna 2015, změny vyhrazeny. Na všechny služby

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz VSTUP DO VODNÍHO SPA A SAUNOVÉHO SVĚTA Doporučená doba vstupu je 120 až 180 minut. Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm.

Více

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S

Bonusová knížka. Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Bonusová knížka Pro pacienty VE SPOLUPRÁCI S Zákazník může využít až 3 kupóny při každé návštěvě. Platnost od 18. 2. 2016 do 31. 3. 2016 nebo do vyprodání zásob. DESÍTKY LÉKŮ BEZ DOPLATKU na našich lékárnách!

Více

Diagnostika a příznaky mnohočetného myelomu. J.Minařík, V.Ščudla

Diagnostika a příznaky mnohočetného myelomu. J.Minařík, V.Ščudla Diagnostika a příznaky mnohočetného myelomu J.Minařík, V.Ščudla Mnohočetný myelom Nekontrolované zmnožení nádorově změněných plasmatických buněk v kostní dřeni Mnohočetný = obvykle více oblastí kostní

Více

Použití lymfodrenáže - lymfatické masáže :

Použití lymfodrenáže - lymfatické masáže : Hlavní přednosti lymfodrenáže: V čem vyniká lymfodrenáž: - lymfodrenáž podpora krev. oběhu a lymf. systému v oslabených, namáhaných částech rukou a nohou - aktivní vzduchová lymfodrenáž čtyřkomorovým systémem

Více

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu THAJSKÉ MASÁŽE Tradiční thajská masáž Temple Classic 30 min 490 Kč 60 min 950 Kč 90 min 1 290 Kč 120 min 1 690 Kč Tradiční thajská chrámová masáž

Více

Kapitola č. 6 Chůze naboso

Kapitola č. 6 Chůze naboso 1 Kapitola č. 6 Chůze naboso Vážení přátelé, chůze naboso v posledních letech zažívá svou renesanci. Ale není to žádná módní záležitost, jak by se mohlo zdát. Stačí zabrousit do literatury a hned najdeme

Více

20pp.notebook. Obsah PRVNÍ POMOC

20pp.notebook. Obsah PRVNÍ POMOC Obsah 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) Postup Sledovat znaky Bezvědomí Krvácení Kardiopulmonární resuscitace Šok Popáleniny Omrzliny, otřes mozku Epileptický záchvat Mdloba,... 1 PRVNÍ POMOC = soubor

Více

69-41-L/01 Kosmetické služby

69-41-L/01 Kosmetické služby Soubor z odborného výcviku 69-41-L/01 Kosmetické služby Druh zkoušky: Povinná Forma zkoušky: Praktická zkouška Školní rok: 2015 / 2016 Zkouška obsahuje 2 části: 1. kosmetická diagnóza pleti (záznam na

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

Přiřazování pojmů. Kontrakce myokardu. Aorta. Plicnice. Pravá komora. Levá komora. 5-8 plicních žil. Horní a dolní dutá žíla. Pravá předsíň.

Přiřazování pojmů. Kontrakce myokardu. Aorta. Plicnice. Pravá komora. Levá komora. 5-8 plicních žil. Horní a dolní dutá žíla. Pravá předsíň. VÝVOJ PLODU Opakování 1. Z jakých částí se skládá krev? 2. Uveďte funkci jednotlivých složek krve. 3. Vysvětlete pojmy: antigen, imunita, imunizace. 4. Vysvětlete činnost srdce. 5. Popište složení srdce.

Více

TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy

TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy Používejte každý den! Kdykoli! Kdekoli! Často kladené otázky 1. Co přesně je TIENS Multifunkční přístroj na masáž hlavy? TIENS Multifunkční přístroj na masáž

Více

Masérská a lázeňská péče

Masérská a lázeňská péče Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_240 AUTOR: Mgr. Andrea Továrková ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s dalšími druhy masáží současné trendy. KLÍČOVÁ SLOVA: Medová masáž, čokoládová masáž, aroma

Více

1. Úvod 2. 2. Co jsou bércové vředy žilního původu? 3. 3. Jaké jsou příčiny onemocnění žilního systému? 4

1. Úvod 2. 2. Co jsou bércové vředy žilního původu? 3. 3. Jaké jsou příčiny onemocnění žilního systému? 4 Obsah 1. Úvod 2 2. Co jsou bércové vředy žilního původu? 3 3. Jaké jsou příčiny onemocnění žilního systému? 4 4. Chronická žilní nedostatečnost a její projevy 5 5. Léčba křečových žil a bércových vředů

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ 4 - denní zájezd Léčivé a zážitkové hotelové lázně Kehida s vodní plochou 2 400 m2, patří mezi vůbec nejoblíbenější lázně našich klientů a to díky profesionálním

Více

Nordic walking. Martin Škopek

Nordic walking. Martin Škopek Nordic Walking 3 Zvláštní poděkování patří Mgr. Marcelu Štofikovi, který mi trpělivě pomáhal při fotografování, a mé přítelkyni Elišce za podporu při psaní této knihy. Martin Škopek Nordic walking Vydala

Více

Osteoartróza (OA) je degenerativní, pomalé a progresivní onemocnění chrupavky synoviálního kloubu.

Osteoartróza (OA) je degenerativní, pomalé a progresivní onemocnění chrupavky synoviálního kloubu. 1.2 OBECNÁ ČÁST OSTEOARTRÓZA 1.2.1 Osteoarthrosis deformans definice Osteoartróza (OA) je degenerativní, pomalé a progresivní onemocnění chrupavky synoviálního kloubu. Všechny stavy a procesy, které mění

Více

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN,

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, CHRÓM, Calcium, Magnesium Organické Minerály ORGANICKÉ MINERÁLY Zásadní zvláštností všech přípravků linie «Organické minerály»

Více

Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů

Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů Standard SANATORY č. 7 Výživa seniorů Autoři: Jana Tichá, Lukáš Stehno V Pardubicích 1.1. 2016 Asociace penzionů pro seniory, z.s., K Višňovce 1095, Pardubice 530 02, www.appscr.cz Úvod do problematiky

Více

predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy

predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy predajný katalóg kozmetiky 2016/1 Oslávte s nami 15. výročie firmy My oslavujeme a rozdávame Vám darčeky Dôvody prečo nám môžete veriť: ČESKÝ VÝROBOK Sme česká firma, všetky naše produkty vyrábame v Českej

Více

Vlastní praxe 1. Sarvótan relaxace

Vlastní praxe 1. Sarvótan relaxace Vlastní praxe Jak již bylo řečeno, jedná se o sestavu velmi dynamických cviků, které musí být vykonávány v přesném pořadí tak, jak budou uvedeny nyní. Popis jednotlivých cviků jsem doplnila dokumentujícími

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. CARVESAN 6,25 CARVESAN 25 tablety carvedilolum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. CARVESAN 6,25 CARVESAN 25 tablety carvedilolum Příloha č. 1 k rozhodnutí o prodloužení registrace sp.zn. sukls249285/2011, sukls249280/2011 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE CARVESAN 6,25 CARVESAN 25 tablety carvedilolum Přečtěte si pozorně

Více

Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn. sukls103020/2010 a příloha ke sp.zn sukls178695-98/2009

Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn. sukls103020/2010 a příloha ke sp.zn sukls178695-98/2009 Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn. sukls103020/2010 a příloha ke sp.zn sukls178695-98/2009 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Simvastatin Orion 10 mg Simvastatin Orion 20 mg

Více

Arteriální hypertenze vysoký krevní tlak

Arteriální hypertenze vysoký krevní tlak Arteriální hypertenze vysoký krevní tlak Onemocnění charakterizované zvýšeným tepenným tlakem ve velkém krevním oběhu je hypertenze arteriální. Jedno z nejčastějších onemocnění, jehož příčina není známa.

Více

Bronzový Standard SANATORY č. 5 Polohování. Bezpečná manipulace s klientem

Bronzový Standard SANATORY č. 5 Polohování. Bezpečná manipulace s klientem Bronzový Standard SANATORY č. 5 Polohování Bezpečná manipulace s klientem Autoři: Jana Tichá, Lukáš Stehno Asociace penzionů pro seniory, z.s., K Višňovce 1095, Pardubice 530 02, www.appscr.cz Obsah Úvod...

Více

Fytogel SLAVITON. Katalogové číslo 43103

Fytogel SLAVITON. Katalogové číslo 43103 Servisní centrum tiande Hradec Králové www.tiandeservis.cz Fytogel SLAVITON Katalogové číslo 43103 Tibetský systém lékařské vědy tvrdí, že neexistují rostliny, které by neměly použití v medicíně a neexistují

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022

Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez obav využívejte

Více

Jedna 2ml injekční ampulka obsahuje 10 mg natrii tetradecylis sulfas.

Jedna 2ml injekční ampulka obsahuje 10 mg natrii tetradecylis sulfas. Příloha č. 2 k rozhodnutí o registraci sp.zn. sukls181238/2009 SOUHRN ÚDAJŮ O PŘÍPRAVKU 1. NÁZEV PŘÍPRAVKU Fibrovein 5 mg/ml Solution for Injection Injekční roztok 2. KVALITATIVNÍ A KVANTITATIVNÍ SLOŽENÍ

Více

Mízní otoky končetin. Praktické rady pro pacienty. Odborný rádce 3. MUDr. Sabina Sellner Švestková, Ph.D.

Mízní otoky končetin. Praktické rady pro pacienty. Odborný rádce 3. MUDr. Sabina Sellner Švestková, Ph.D. HARTMANN RICO a.s. Masarykovo nám. 77 664 71 Veverská Bítýška Mízní otoky končetin Praktické rady pro pacienty MUDr. Sabina Sellner Švestková, Ph.D. Chcete se dozvědět více o společnosti HARTMANN RICO?

Více

Gely pro podporu hojení

Gely pro podporu hojení Gely pro podporu hojení Gely Silipos zahrnují širokou škálu produktů z polymerního gelu obsahujícího hodnotný minerální olej, který se pomalu uvolňuje a vstřebává do pokožky. Pokud je gel využíván, vylučuje

Více

JAK PŮSOBÍ AKTIVNÍ SED NA ŽIDLI THERAPIA?

JAK PŮSOBÍ AKTIVNÍ SED NA ŽIDLI THERAPIA? JAK PŮSOBÍ AKTIVNÍ SED NA ŽIDLI THERAPIA? Zpracovala Zuzana Beranová fyzioterapeutka rehabilitace Zdravíčko Krnov 2009-03-04 a M1 dodává: spoluautorka židle THERAPIA (paní Beranová je příliš skromná) CÍL

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. Dilatrend 25 tablety Carvedilolum

Příbalová informace: informace pro uživatele. Dilatrend 25 tablety Carvedilolum sp. zn.: sukls144781/2012 a sp. zn.: sukls88569/2014 Příbalová informace: informace pro uživatele Dilatrend 25 tablety Carvedilolum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Předškolní věk. Zpracovala: Jana Černá

Předškolní věk. Zpracovala: Jana Černá Předškolní věk Zpracovala: Jana Černá Charakteristika Růst a vývoj Nejčastější patologie Výživa u dětí Poruchy výživy Předškolní období období od 3 do 6 let Dítě zpravidla navštěvuje mateřskou školu Začínají

Více

AURA Medical Clinic BIOIDENTICKÁ HORMONÁLNÍ TERAPIE Dotazník. / / Praktický lékař: Tel. Číslo: Poslední preventivní prohlídka

AURA Medical Clinic BIOIDENTICKÁ HORMONÁLNÍ TERAPIE Dotazník. / / Praktický lékař: Tel. Číslo: Poslední preventivní prohlídka BIOIDENTICKÁ HORMONÁLNÍ TERAPIE Dotazník Datum: PŘÍJMENÍ KŘESTNÍ JMÉNO Datum narození VĚK Muž/Žena / / Praktický lékař: Tel. Číslo: Poslední preventivní prohlídka Výška Váha Pro pacienty s nadváhou: Cílová

Více