OBEC HUSLENKY. Zápis z 53. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 8. dubna 2013 v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC HUSLENKY. Zápis z 53. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 8. dubna 2013 v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 53. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 8. dubna 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Tomáš Schildberger, Mgr. Jarmila Kopecká Juřicovi - Josef Juřica, Zdeněk Juřica, Marie Juřicová, hod Jitka Hajdová dle přípravy 1. Zahájení V kanceláři starosty obce starosta obce zahájil zasedání v hod. a přivítal přítomné. Program byl schválen bez připomínek dle osnovy přípravy, kterou radní obdrželi v tištěné podobě. Ověřovatelem zápisu byla určena: Mgr. Helena Jurčíková 2. Nové úkoly Rady: 1. Řešení nájemní smlouvy Pavla Trtíková a Obec Huslenky par. č. PK 6648 výměra 1921m2 a PK č. 6649/2 o výměře 4071m2 vše v k.ú. Huslenky Paní Trtíková dne em zaslala souhlas s ročním nájmem ve výši Kč. RO souhlasí s nájemní smlouvou na dobu neurčitou s výpovědní dobou 6 měsíců, roční nájem ve výši Kč. termín: ihned Usnesení: RO schvaluje nájemní smlouvu mezi obcí Huslenky a paní Trtíkovou na pozemky par. č. PK 6648, výměra 1921m2 a PK 6649/2, výměra 4071m2 vše v k.ú. Huslenky 2. Žádost o finanční příspěvek ZO Českého svazu chovatelů Vsetín, která pořádá Valašskou výstavu drobného zvířectva Starosta obce seznámil radní obce s žádostí o finanční příspěvek ZO Českého svazu chovatelů. Výstava proběhne ve Vsetíně. RO souhlasí s finančním příspěvkem ve výši Kč. Usnesení: RO schvaluje finanční příspěvek ve výši Kč pro ZO Českého svazu chovatelů Vsetín na Valašskou výstavu drobného zvířectva 3. Žádost o předběžné projednání povolení rychlostní zkoušky k motoristickému podniku Mistrovství ČR v rally 2013 pod názvem Barum Czech Rally Zlín 2013 Starosta obce seznámil radní obce s žádostí o povolení rychlostní zkoušky k motoristickému podniku Mistrovství ČR v rally 2013 na katastru obce Huslenky. Vzhledem k velkému rozsahu trasy přes katastr obce Huslenky a přes chráněné území CHKO radní obce nesouhlasí s rychlostní zkouškou Barum Rally Zlín 2013 hlasování: pro 1 proti 3 zdržel se 1 Usnesení: RO nesouhlasí s povolením rychlostní zkoušky k motoristickému podniku Mistrovství ČR v rally 2013 pod názvem Barum Czech Rally Zlín Souhlas Rady obce pro MŠ Huslenky k přijetí finančního daru od hudební skupiny STRAM Starosta obce seznámil radní obce s žádosti MŠ Huslenky o nutný souhlas RO k přijetí finančního daru od hudební skupiny STRAM ve výši Kč. RO souhlasí s finančním darem pro MŠ Huslenky. 53. zasedání RO stránka 1 (celkem 5)

2 Usnesení: RO souhlasí s finančním darem pro MŠ Huslenky od hudební skupiny STRAM 5. Žádosti občanů o pronájem bytu v budově MŠ údolí čp. 401 a) Josef Žárský, Huslenky 327, b) Petr a Pavla Hajdíkovi, Huslenky 365, c) Jakub Černota, Huslenky 480 a Lucie Soldánová, Hovězí 115 d) Maňák Pavel, Huslenky 654, Radní obce projednali jednotlivé žádosti o pronájem bytu a rozhodli o přidělení bytové jednotky v budově MŠ údolí čp. 401, byt č. 2, žadatelům výše uvedeným pod písmenem c). hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení: RO souhlasí s pronájmem obecního bytu č. 2 v budově MŠ údolí čp. 401, od 15. dubna 2013 panu Jakubovi Černotovi, Huslenky čp. 480 a Lucii Soldánové, Hovězí čp. 115 a pověřuje starostu obce k podpisu nájemní smlouvy a předání bytu 6. Příprava na výběrové řízení: Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky Nabídka od firmy VIOLLETE s.r.o., Tovární 1197/42A, Olomouc Jedná se o mandátní smlouvu č , kde průběh veřejné zakázky se zadává ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce dle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění. RO souhlasí s mandátní smlouvou od firmy VIOLLETE s.r.o. na zhotovení výběrového řízení na akci Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky. RO pověřuje starostu obce k podepsání mandátní smlouvy a k vyzvání firmy VIOLLETE s.r.o. k vypracování podkladů na výběrové řízení na výše uvedenou akci. Usnesení: RO souhlasí s mandátní smlouvou č od firmy VIOLLETE s.r.o. na zhotovení výběrového řízení na akci Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí a stavební úpravy objektu ZŠ Huslenky objekt č.p. 290 na par. č.st.1352 v k.ú. Huslenky. 7. Požadavek p. Zajíčka Josefa o narovnání majetkoprávních vztahů na parcele PK 6623, KN dle GP č /2012 Do RO č. 45, dne , byl přizván pan Zajíček Josef a pan Zajíček Jaroslav v záležitosti vyřešení majetkoprávních vztahů na parcele PK 6623 Zajíček Josef, KN Obec Huslenky. Jedná se o dlouho trvající problém a to přemístění vodního toku na pozemek parc. č. PK 6623 toto bylo v minulosti uskutečněno, ale nebylo geometricky zaměřeno a dořešeno. Pan Zajíček Josef požaduje zaměření skutečného stavu. RO souhlasí s tímto návrhem, ale zároveň navrhuje, aby žadatel pan Zajíček Josef se spolupodílel 50% na nákladech geometrického zaměření. S tímto návrhem žadatel souhlasí. Starosta obce informoval radní obce o dalším postupu narovnání majetkoprávních vztahů, dne proběhne schůzka s panem Josefem Zajíčkem, kde budou upřesněny výměry pozemků. Dle GP připadá prodej 269m2 panu Zajíčkovi Josefovi. Podrobnosti projednat na zasedání RO č. 54 a prodej doporučit na zasedání ZO. Usnesení: RO bere na vědomí informace o řešení narovnání majetkoprávních vztahů na pozemcích parc. č. PK 6623 a KN dle GP č / zasedání RO stránka 2 (celkem 5)

3 8. Kupní Smlouva Obec Huslenky a Josef, Zdeněk a Marie Juřicovi parc.č.7290/5 ostatní plocha o výměře 895m2, k.ú. Huslenky Místostarostka obce seznámila radní obce s momentální situací v lokalitě Humenec. Kupní smlouva projednána a schválena na ZO č. 12 ze dne , schválena cena 25 Kč/m2 vše projednáno s vlastníky. K dnešnímu dni není ze strany prodávajících kupní smlouva podepsána. Při projednávání nebyla vznesena žádná podmínka. Starosta obce se dotázal rodiny Juřicových, proč není doposud podepsána kupní smlouva, která byla projednána na ZO č. 12 bez jakýchkoliv připomínek. Juřicovi smlouva není podepsána z důvodu neustálým sousedských problémů, pokud prodáme pozemek obci, vznikne zde účelová komunikace a Leskovjanovi budou parkovat na obecním pozemku, tím zabrání vstupu na náš pozemek. Místostarostka - průjezd po výše uvedeném pozemku, který je předmětem návrhu kupní smlouvy, vám nevadí? Juřicovi průjezd nám nevadí, Leskovjanovi můžou projet po naší komunikaci, ale musí sjet na svůj pozemek a nebránit nám parkováním auta v průjezdu na náš pozemek. Starosta obce - do středy dne do 16 hod. bude sepsáno prohlášení, kde Juřicovi dávají svolení Leskovjanům k průjezdu po pozemku parc. č. 7290/5 na jejich pozemek s podmínkou, že nebudou parkovat na pozemku Juřiců a bránit jim tak v průjezdu na jejich pozemek. Pokud budou parkovat na pozemku Juřiců, bude z jejich strany opět zavolána Policie ČR. Radní obce navrhují starostovi obce přizvat Leskovjanovy na jednání RO č. 54, dne termín: 8. duben 2013 Usnesení: RO pověřuje místostarostku obce k sepsání prohlášení s rodinou Juřicových (viz zápis) a zároveň pověřují starostu obce k přizvání rodiny Leskovjanové na zasedání RO č Změna užívání stavby - přejezd železniční km trať Vsetín Vel. Karlovice (P8071) Starosta obce Huslenky seznámil radní obce se schůzkou zástupců SŽDC, kde se řešil přejezd u pošty, km trať Vsetín - Velké Karlovice (P8071). Dne 17. dubna 2013 je svolána rada obce, kde vystoupí zástupci SŽDC s informacemi ke změně užívání stavby přejezdu, železniční km trať Vsetín - Velké Karlovice. termín: 17. duben 2013 Usnesení: RO bere na vědomí informace starosty obce k navrhované změně užívání stavby přejezdu, železniční km trať Vsetín Velké Karlovice (P8071) 10. Smlouva o dílo: Stavitelství Vsetín s.r.o. a Obec Huslenky na akci Huslenky chodník pro pěší, přechod pro chodce, včetně osvětlení přechodu, kanalizační přípojky vod u č.p. 430 Starosta obce seznámil radní obce s podpisem smlouvy o dílo mezi firmou Stavitelství Vsetín s.r.o. a Obcí Huslenky na akci Huslenky chodník pro pěší, přechod pro chodce, včetně osvětlení přechodu, kanalizační přípojky vod u č.p. 430 Usnesení: RO bere na vědomí podpis smlouvy o dílo mezi firmou Stavitelství Vsetín s.r.o. a Obcí Huslenky na akci Huslenky chodník pro pěší, přechod pro chodce, včetně osvětlení přechodu, kanalizační přípojky vod u č.p zasedání RO stránka 3 (celkem 5)

4 11. Výpověď z nájmu sklepní prostor v budově MŠ čp. 587, par. č. st Milan Volčik Starosta obce seznámil radní obce s výpovědí z nájmu sklepních prostor v budově MŠ čp. 587 na pozemku parc. č. st Pan Volčík již nechce dál využívat výše uvedené prostory jako zkušebnu. RO vyhlašuje záměr pronájmu na sklepní prostor v budově MŠ čp. 587 na pozemku parc. č. st Usnesení: RO vyhlašuje záměr pronájmu nebytových prostor, sklepní místnost o velikosti 35m2, v budově MŠ Huslenky čp. 587, parc. č. st. 3024, 12. Vesnice roku 2013 Podmínkou účasti je, aby měla obec zpracovaný svůj vlastní strategický dokument zabývající se rozvojem obce, program obnovy vesnice nebo program rozvoje svého územního obvodu. Strategický dokument, který by se zabýval pouze Huslenkami. RO ukládá starostovi obce prověřit možnosti zpracování strategického plánu rozvoje obce, cenu zpracování dokumentu a dobu zpracování. Usnesení: RO pověřuje starostu obce k prověření možnosti zpracování strategického plánu rozvoje obce, cenu zpracování dokumentu a dobu zpracování 13. Okna Vilka Kýchová Radní obce Tomáš Schildberger seznámil radní obce s cenovou nabídkou výměny oken na budově Vilka. Bylo osloveno 5 firem (nabídky v příloze zápisu), nejlevnější Svět Oken (cena obsahuje demontáž oken, montáž nových oken, montáž žaluzii, osazení venkovních parapetů, okna, dveře a okenní doplňky). S firmou proběhlo jednání a byla navržena dohoda na zednické práce, které by zrealizovaly SOH s.r.o. Do zasedání RO č. 54 doložit kalkulaci zednických prací na zapravení oken. úkol: Tomáš Schildberger Usnesení: RO pověřuje radního obce Tomáše Schildbergra k předložení kalkulace zednických prací na zapravení oken od firmy SOH s.r.o. 14. Oprava - radar rychlosti Starosta obce seznámil radní obce s možností opravy radaru jednotka měření. Oprava stojí Kč, poté 2 roky záruka na opravenou část, nový radar stojí Kč, 4 roky záruka. Radní obce si vyžádali čas na své rozhodnutí termín: květen 2013 Usnesení: RO bere na vědomí informaci o nefunkčnosti radaru a o možnosti opravy nebo zakoupení nového radaru 15. Nabídka firmy Galileo tvorba webových stránek pro obce Místostarostka obce seznámila radní obce s nabídkou firmy Galileo, která se zabývá tvorbou webových stránek obcí a měst. RO nesouhlasí s nabídkou firmy Galileo, webové stránky nám spravuje p. Jiří Světinský hlasování: pro 0 proti 5 zdržel se 0 termín: ihned Usnesení: RO nesouhlasí s nabídkou firmy Galileo - tvorbou webových stránek pro obec Huslenky 53. zasedání RO stránka 4 (celkem 5)

5 16. Majetkoprávní vypořádání pozemků v rámci stavby Silnice III/4874: most ev.č , k.ú. Huslenky Místostarostka obce seznámila radní obce s žádostí ŘSZK, kde pozemky pod stavbou Silnice III/4874: most ev.č , k.ú. Huslenky jsou ve vlastnictví Zlínského kraje. Jedná se o pozemky parc. č /5, 16256/6, 16257/2 vše v k.ú. Huslenky, které by byly převedeny na Obec Huslenky. A výměnou za to by obec Huslenky převedla do vlastnictví Zlínského kraje pozemek parc. č /10 k.ú. Huslenky. RO doporučuje ZO vyhlášení záměru darování pozemku parc. č /10 k.ú. Huslenky Usnesení: RO doporučuje ZO vyhlásit záměr darování pozemku parc. č /10 k.ú. Huslenky Ukončení: hod. Zapsala: Jitka Hajdová Zápis ověřen dne: 12. dubna 2013 v hod Mgr. Helena Jurčíková ověřovatel zápisu Oldřich Surala starosta obce 53. zasedání RO stránka 5 (celkem 5)

OBEC HUSLENKY. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 12. 12. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 12. 12. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 12. 12. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC HUSLENKY. Přítomní: Omluveni:

OBEC HUSLENKY. Přítomní: Omluveni: Zápis ze 75. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 6. dubna 2010 v kanceláři starosty obce s výjezdním zasedáním na par. č. st. 577/3 v k.ú. Huslenky - Bratřejůvka Přítomní: Omluveni: Oldřich Surala,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

ZÁPIS z 10. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 29. prosince 2015

ZÁPIS z 10. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 29. prosince 2015 ZÁPIS z 10. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 29. prosince 2015 Přítomno: 7 členů zastupitelstva Omluven: 0 Zapisovatelka: Ilona Káňová Program: 1) zahájení a schválení programu 2) volba

Více

Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Glaser, Lacina, Šťastná, Winzberger Omluven:

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 7/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 17.12.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

17. OZ dne 10. listopadu 2008

17. OZ dne 10. listopadu 2008 17. OZ dne 10. listopadu 2008 Výpis z USNESENÍ 17. zasedání obecního zastupitelstva obce Huslenky, konané dne 10.11.2008 restaurace U Pokorných Huslenky 1-17/08 OZ bere na vědomí 1. Plnění usnesení OZ

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin OBEC ČAKOVIČKY Kojetická 32, pošta Mratín, PSČ: 250 63, okr. Mělník 315 682 286, 725 081 025, < ou.cakovicky@seznam.cz Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky Termín konání : 15. října 2008

Více

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin. Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 25. 6. 2014, od 18:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Milan Mazel, Bedřich Zeman, Radek Kašík, Jaroslava Večeřová

Více

Zápis č. 2/2014. z jednání zastupitelstva Městyse Jimramov konaného dne 6. 3. 2014 v budově radnice v Jimramově

Zápis č. 2/2014. z jednání zastupitelstva Městyse Jimramov konaného dne 6. 3. 2014 v budově radnice v Jimramově Zápis č. 2/2014 z jednání zastupitelstva Městyse Jimramov konaného dne 6. 3. 2014 v budově radnice v Jimramově Přítomni: Mgr. Bartošová Jaroslava, Bureš Zdeněk, Hejtmánek Oldřich, Ing. Homolka Josef, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.06/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 24.04.2013 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Libor Jaeger, Robert Nešpor,

Více

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, JUDr. Marek Starý, Petr Bolina, Jan Franc,

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 6/2011

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 6/2011 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 6/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 30.9.2011 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/47/13, konaného dne 24.07.2013 od 16.00 hod. v kanceláři starosty - Švihov, nám. Dr.E.Beneše 38. Zasedání

Více

Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin.

Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin. Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin. Dne 25.07.2011 Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 13. 10. 2015 v 19,00 hod. Počet přítomných členů dle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne 10. 03. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne 10. 03. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne 10. 03. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Mgr. Helena Jurčíková, Jiří Přikryl, Josef Orság, Jaroslav Hrňa, Miroslav Labaj,

Více

Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin.

Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin. Obec Žitenice Zastupitelstvo obce Žitenice Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 1. Zahájení, úvod Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hodin, kdy paní starostka přivítala přítomné zastupitele a občany, kteří se na zasedání dostavili. Přítomných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015.

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Přítomni: 6 členů dle prezenční listiny Nepřítomni: Josef Jež, Eduard Gertner Omluveni: Vít Sasínek Zasedání bylo

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Přítomno: 5 členů zastupitelstva: Host: Program: 1) Zahájení 2) Rozpočtové opatření č. 10/2015

Více

ZPRAVODAJSTVÍ Z OPERAČNÍHO PROGRAMU

ZPRAVODAJSTVÍ Z OPERAČNÍHO PROGRAMU Oddělení metodiky opatření OP V Praze dne 7.6.2006 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 765 e-mail: info@szif.cz Zpracoval: Ing. Zdeněk Sita, kontakt: Zdeněk Sita, tel.: 222 871

Více

Zápis zastupitelstva 2004-03

Zápis zastupitelstva 2004-03 Zápis zastupitelstva 2004-03 Zápis č. 03-2004 ze zasedání Zastupitelstva obce Kozlovice konaného dne 13. 5. 2004 v 18.00 hodin v místnosti bývalé pošty v budově OÚ Přítomno: 14 členů zastupitelstva Nepřítomen:

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou RADA MĚSTA TÝNEC NAD SÁZAVOU Z á p i s č. 5/2016 z jednání rady města Týnce nad Sázavou konaného dne 21. 3. 2016 Přítomní členové rady: Omluveni:

Více

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015

Zápis. z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015 Zápis z jednání rady obce Horní Stropnice konané dne 23. 2. 2015 Číslo rady: 5/2015 Přítomni: p. Kučera, Ing. Vaněček, PaedDr. Baláš, pí. Valentová, p. Socher Program jednání: 1. Kontrola zápisu z jednání

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 19.08.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 2/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 20. 4. 2016 od 17.30 h

Zápis č. 2/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 20. 4. 2016 od 17.30 h Zápis č. 2/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 20. 4. 2016 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Z Á P I S ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE JINDŘICHOVICE POD SMRKEM 30. 09. 2015 PROGRAM JEDNÁNÍ

Z Á P I S ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE JINDŘICHOVICE POD SMRKEM 30. 09. 2015 PROGRAM JEDNÁNÍ Z Á P I S ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE JINDŘICHOVICE POD SMRKEM 30. 09. 2015 Přítomní: Pavel NOVOTNÝ, Ing. Luboš SALABA, Ing. Martin Rosenbaum, Lubomír LEŽOVIČ, Jiří ZEZULKA, Martin VONDRÁČEK, Pavel

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Město Rosice Kontrolní výbor zastupitelstva města Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Přítomni: JUDr. Polák, pan Světlík, Bc.

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 27.9.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 6 členů

Více

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Město Pohořelice Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Účast zastupitelů při zahájení: 14 při zahájení, celkem 16 Počet přítomných občanů: 4 Hosté: Bc. Novák, vedoucí finančního

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014 Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Ing. Iveta Urválková, Bc. Josef Tuček, Anna Šandová, Mgr. Tomáš Zemánek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.10.2009 Usnesení č. 940 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.10.2009. Usnesení č. 941 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle předloženého

Více

U 17.12.2008 U 72 ZMP

U 17.12.2008 U 72 ZMP U s n e s e n í z 19.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 17.12.2008 U 72 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady města Planá od 17.jednání. 2. informaci o kontrole plnění uložených úkolů.

Více

METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU

METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU Ministerstvo pro místní rozvoj METODICKÝ POKYN NÁRODNÍHO ORGÁNU Program přeshraniční spolupráce Cíl 3 Česká republika Svobodný stát Bavorsko 2007-2013 MP číslo: 2/Příručka pro české žadatele, 5. vydání

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluvena:

Více

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod.

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky se konalo dne 29.6.2010 v kulturním domě v Kosteleckých

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisová značka: SEK/4910/2010/PBr Přítomni: 7, dle prezenční listiny Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun dne 15. února 2010

Více

Zápis ze zasedání správní rady

Zápis ze zasedání správní rady MAS PODBRDSKO, z.s. IČO: 270 51 935, sídlo: Hvožďany 80, 262 44 Zápis ze zasedání správní rady konané dne 2. 11. 2015 od 17.00 hod. na MěÚ Rožmitál pod Třemšínem, kancelář starosty Předsedkyně správní

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: zasedací místnost Úřadu Městyse Sepekov Datum konání: Čas zahájení jednání: 12. prosince 2013 od 19.00 hod Přítomno: 13 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pokorná, J. Sehnal, J. Hrušková, K. Pavlíková, E. Procházková, M. Fiala, J. Přibylová Zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov Program zasedání: konaného dne 31.10.2011 v 18:00hod., na OÚ Svinařov, 1. Uvítání členů zastupitelstva a veřejnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) 2. Zvolení zapisovatele a

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

Zápis číslo 31/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 28.4.2010

Zápis číslo 31/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 28.4.2010 Zápis číslo 31/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 28.4.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Komínek Karel (host), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Poukarová Anežka

Více

U S N E S E N Í. Číslo usnesení obsah usnesení odpovídá termín

U S N E S E N Í. Číslo usnesení obsah usnesení odpovídá termín U S N E S E N Í z 7.schůze rady města konané dne 18.května 2011 Číslo usnesení obsah usnesení odpovídá termín 07/11/152 Rada města vzala na vědomí kontrolu plnění přijatých usnesení z 6. schůze rady města

Více

k bodu 2) Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích

k bodu 2) Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích Z Á P I S z 4. zasedání zastupitelstva Obce Nové Hutě konaného dne 30.6.2015 v Nových Hutích Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Nové Hutě dne 23.6.2015.

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 19.10. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 19.10. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem Zápis z jednání představenstva KHK StČ, které se uskutečnilo dne 19. 10. 2010 od 09.00 hodin V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI firmy AMZ Financial Group s.r.o., Pražská 298, 25001 Brandýs nad Labem Přítomni: Havlík

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 2/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 2/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 31.3.2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE

11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE 11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE Pondělí 29.8.2011-19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu Hnojice Přítomni: Libor Kašpárek, Ing.Miloš Fišer, Ing.Jarmila Hubáčková, Josef Papica, Antonín

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Poslanci: Fišer, Ing.Horák, Podval, Ing.Dubský, Urbanová Omluveni: Baloun, David Zapisovatel: Podval Ověřovatelé zápisu: Ing.Dubský, Urbanová

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Podmoky Zastupitelstvo obce Podmoky Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Podmoky, konaného dne 7. 12. 2015, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 5 / 2008

Z á p i s č. 5 / 2008 Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 5 / 2008 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 26. března 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hodin Členů zastupitelstva

Více

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA Čl. A Obecná ustanovení 1. Těmito pravidly se stanoví pravidla pro hospodaření s bytovým fondem v majetku města Odolena Voda. Nájemní vztahy se

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: JUDr. Miroslav Stejskal, Věra Jandejsková,

Více

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 5. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne: 22. 06. 2015

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 5. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne: 22. 06. 2015 Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S z 5. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne: 22. 06. 2015 Místo konání: Termín: Přítomno: Nepřítomni: Jednání řídil: zasedací místnost Obecního úřadu

Více

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě.

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení závěrečného účtu za rok 2015 3. Schválení účetní

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

ad 3) Podklady k projednání z Odboru životního prostředí

ad 3) Podklady k projednání z Odboru životního prostředí Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis R7/005 z 5. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 04.02.2015 ve 14.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010 Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17.12.2010 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni.: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz

OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 128/2011, konaného dne 17. května

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 5.11. 2015 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny Omluven: P. Karas - pracovní povinnosti Program:

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Dle rozdělovníku

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Dle rozdělovníku Krajský úřad Královéhradeckého kraje Dle rozdělovníku Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 11.3.2013 5458/DS/2013/MT 11.4.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor

Více

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011 V Brně 27.01.2011 USNESENÍ 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 05/2011 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Přítomni: 1. Karel Pačiska (předseda) 5. Pavel Nevrkla (místopředseda) 2. Radim Švejda

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015

Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015 Zápis číslo 8/2015 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, ze dne 16. 12. 2015 Přítomni: starosta - Ing. Václav Matyáš, místostarosta - Josef Hloužek členové - Ludmila Pilátová, Mgr. Anna Pišová,

Více

Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města

Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Podle prezenční listiny, která je přiložena k zápisu. Členové rady: Ing. Jindřich

Více

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5 Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Lysolaje konaného dne 7. března 2012, od 18:00 hodin v budově Úřadu městské části Praha-Lysolaje, kancelář starosty (1. patro) Praha-Lysolaje,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 6. 6. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též jako

Více

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 7/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 20. září 2010 od 19,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více