DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 05

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 05"

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 05 Zadavatel: Vysoké učení technické v Brně Sídlem: Antonínská 548/1, Brno IČ: , DIČ: CZ Zastoupený osobou oprávněnou jednat: doc. Ing. Ladislavem Janíčkem, Ph.D., MBA, kvestorem Profil zadavatele Č.j. 0036/90330/15/VZ V Brně dne Veřejná zakázka: Rámcová smlouva na dodávku reklamních a propagačních předmětů na období Evidenční číslo VZ: Název programu, ke kterému se VZ vztahuje: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK ), Operační program Výzkum a vývoj pro inovace (dále jen OP VaVpI ) případně Operační program Podnikání a inovace (dále jen OPPI ), Operační program Životní prostředí (dále jen OPŽP ), či z jiných zdrojů ERDF Vážení, Vysoké učení technické, IČ , jako zadavatel nadlimitní veřejné zakázky na dodávky, zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a dále v souladu s Pravidly výběru dodavatelů v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (dále jen "OP VaVpI") a v souladu s Pravidly Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (dále jen OP VK ), Vám v souladu s ustanovením 49 zákona sděluje následující dodatečné informace č. 03 k zadávacím podmínkám vztahující se k výše uvedené veřejné zakázce. Dodatečné informace, které budou k této veřejné zakázce podány, budou číslovány postupnou číselnou řadou tak, aby bylo možné uvést odkaz na již podané informace.

2 Tyto dodatečné informace k zadávacím podmínkám poskytuje zadavatel na základně písemné žádosti zájemce o dodatečné informace. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 01 ze dne DOTAZ Č. 01: PROPISKA pol. 01, 02 DŘEVĚNÁ TUŽKA S GUMOU - 03 V technické specifikaci u předmětů propisky, dřevěné tužky máte psáno Tamponový tisk do 50 cm2, což je např. 10 cm x 5 cm a to se na propisku ani tužku nevejde. Nemělo by tam být 5 cm2? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 01: Při specifikaci potisku propisek a tužek došlo k technické chybě ze strany zadavatele. Je požadován tampontisk do 10 cm2. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 02 ze dne DOTAZ Č. 02: TAŠKA pol. 33 Dle zadávací dokumentace Použitá vzorová vyobrazení pouze dokumentují slovně vymezené technické podmínky a umožňují uchazečům utvořit si představu o estetických vlastnostech předmětu veřejné zakázky, které nelze popsat slovy. Týká se to i rozměrů uvedených ve specifikaci? Je možné nabídnout artikly podobných parametrů dle našich možností nebo dostupnosti na evropském trhu? Vzhledem k požadovanému termínu dodání nelze vyrábět předměty na zakázku. Nebo požadujete striktně dodržet uvedené rozměry (u textilu materiál) dle přílohy č. 3 katalog předmětů? Např. položka č. 33 taška z netkané textilie rozměr 25x34,7cm v barevných provedeních je tato taška dle vyobrazení dostupná na evropském trhu pouze v rozměru 34x44 cm. ODPOVĚĎ NA DOTAZ 02: Zadavatel požaduje rozměr 25x34,7cm dle zadávací dokumentace.

3 DOTAZ Č. 03: MIKINA DÁMSKÁ pol. 15, 16 Položka č. 15 a 16 dámská mikina, podle popisu požadujete materiál 100% bavlna, Terry, 320g/m2 v provedení mikina s kapucí, nastavitelnou stahovací šňůrkou a kapsou "klokankou". Lem kapuce a boky výrobku v kontrastní barvě. Mikina Terry v provedení 100% bavlna 320g již není v nabídce. Je možné nabídnout mikinu z podobného materiálu (např. 280g, bavlna s elastanem)? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 03: S ohledem na podaný dotaz a po prověření situace na trhu zadavatel upravuje položku 15 a položku 16 technické specifikace následovně: 15 Mikina dámská Popis: dámská mikina s kapucí, nastavitelnou stahovací šňůrkou a kapsou "klokankou". Lem kapuce a boky výrobku v kontrastní barvě. Materiál: 100% bavlna, Terry, 320g/m 2 Materiál: 65% bavlna, 35% PES, 320g/m2 Barva: mix barev s jednobarevným potiskem Velikosti: XS, S, M, L, XL Potisk: Transfer do 60 cm2 16 Mikina dámská Popis: dámská mikina s kapucí, nastavitelnou stahovací šňůrkou a kapsou "klokankou". Lem kapuce a boky výrobku v kontrastní barvě. Materiál: 100% bavlna, Terry, 320g/m 2 Materiál: 65% bavlna, 35% PES, 320g/m2 Barva: mix barev s jednobarevným potiskem Velikosti: XS, S, M, L, XL Potisk: 3D do 1200 cm2 Opravený výkaz výměr dle výše uvedené změny tvoří přílohu těchto DI 02. Zadavatel zapracoval výše uvedené úpravy položek do revizního výkazu prvků i katalogu vizualizace a specifikace položek a tvoří přílohu těchto DI 02. Uchazeč je v nabídce povinen provedené úpravy plně respektovat.

4 DOTAZ Č. 04: POSUVNÝ PLASTOVÝ HLAVOLAM pol. 118 Položka č. 118 plastový posuvný hlavolam požadujete různé barvy s jednobarevným potiskem. Na evropském trhu je tento hlavolam dostupný pouze v bílé barvě. Je přípustná varianta pouze bílá bez barevných mutací? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 04: S ohledem na podaný dotaz a po prověření situace na trhu zadavatel upravuje položku Posuvný plastový hlavolam Popis: Plastové posuvné puzzle s obrázkem. Materiál: plast. Rozměr: 7,4 x 0,3 x 9 cm. Barva: různé barvy Bílá s jednobarevným potiskem Potisk: Digitální UV tisk do 75 cm2 500 Opravený výkaz výměr dle výše uvedené změny tvoří přílohu těchto DI 02. Zadavatel zapracoval výše uvedené úpravy položek do revizního výkazu prvků i kataloguvizualizace a specifikace položek a tvoří přílohu těchto DI 02. Uchazeč je v nabídce povinen provedené úpravy plně respektovat. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 03 ze dne DOTAZ Č. 05: MIKINA PÁNSKÁ, MIKINA DÁMSKÁ pol. 13, 14, 15, 16 Položky 13, 14,15, 16 Pánská/dámská mikina s kapsou klokankou v katalogu vizualice je vyobrazena celočervená mikina i mikina s bílým vnitřkem kapuce (potisk VUT) a bílými šňůrkami. Kterou variantu preferujete? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 05: Položka 14 a 16 - jsou požadovány mikiny v červené barvě, kapuce uvnitř bílá a bílé šňůrky, tudíž obrázek v červeno-bílé kombinaci. Viz obrázek níže.

5 Položka 14 a 16 Zadavatel, na základě podaného dotazu, provádí revizi zadávací dokumentace a upravuje technický popis těchto položek následovně: 14 Mikina pánská** Popis: pánská unisex mikina s kapucí, nastavitelnou stahovací šňůrkou a kapsou "klokankou" oblékací přes hlavu, bez zipu Materiál: 65% bavlna, 35% PES, 320g/m 2 80%bavlna, 20% polyester Barva: mix barev červená, bílá kapuce uvnitř, bílé šňůrky na kapuci s jednobarevným potiskem Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXL, Potisk: 3D do 1200 cm2 16 Mikina dámská** Popis: pánská unisex mikina s kapucí, nastavitelnou stahovací šňůrkou a kapsou "klokankou" oblékací přes hlavu, bez zipu Materiál: 65% bavlna, 35% PES, 320g/m 2 80%bavlna, 20% polyester Barva: mix barev červená, bílá kapuce uvnitř, bílé šňůrky na kapuci s jednobarevným potiskem Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXL, Potisk: 3D do 1200 cm2 Opravený výkaz výměr dle výše uvedené změny tvoří přílohu těchto DI 03. Zadavatel zapracoval výše uvedené úpravy položek do revizního výkazu prvků i katalogu vizualizace a specifikace položek a tvoří přílohu těchto DI 03.

6 Položka 13 je požadována v jednobarevné kombinaci. Viz obrázek níže Položka 15 je požadována v dvoubarevné kombinaci. Viz obrázek níže Zadavatel zapracoval výše uvedené úpravy položek do katalogu vizualizace a specifikace položek, tvořící přílohu těchto DI 03. Uchazeč je v nabídce povinen provedené úpravy plně respektovat.

7 DOTAZ Č. 06: POLOKOŠILE PÁNSKÁ, POLOKOŠILE DÁMSKÁ pol. 19, 20 Položky 19 a 20 Pánská/dámská polokošile výšivka budou schodky? Případně můžete blíže specifikovat, resp. zaslat logo, které se bude vyšívat? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 06: Ano, zadavatel uvažuje s výšivkou schodky. DOTAZ Č. 07: FUNKČNÍ TRIKO DÁMSKÉ, FUNKČNÍ TRIKO PÁNSKÉ pol. 25, 26 Položky 25 a 26 Pánské/dámské funkční tričko opravdu trváte na výšivce? Na funkční materiál doporučujeme potisk, aby se nenarušila struktura a funkčnost materiálu. Prosím o potvrzení technologie brandingu výšivka vs. potisk, ODPOVĚĎ NA DOTAZ 07: Ano, zadavatel požaduje výšivku do 12 cm2 dle zadávací dokumentace. DOTAZ Č. 08: ZÁPALKY pol. 64, 65 Položky 64 a 65 Zápalky minimální objednací množství na požadované provedení je 1000 a 2500 ks, je však možné nabídnout i variantu s etiketou pro požadovaná nižší množství, je toto provedení pro Vás akceptovatelné? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 08: Zadavatel požaduje nacenění dle zadávací dokumentace. Variantní řešení není přípustné. DOTAZ Č. 09: MIKINA DÁMSKÁ pol. 15, 16 pol. č. 15 a 16 požadujete dámksou mikinu s kapucí, nastavitelnou stahovací šňůrkou a kapsou klokankou, materiál: 65% bavlna, 35% PES, 320 g/m2, tato mikina je k dostání v pánské verzi, mohu Vám nabídnout dámskou mikinu více odpovídající původnímu zadání dámskou mikinu se zatahovatelnou kapucí a kapsami, lem kapuce, tkaničky a boční díly mikiny v kontrastní barvě, 280 g/m2, 97% bavlna a 3% elastan?

8 ODPOVĚĎ NA DOTAZ 09: Jedná se o dvě různé mikiny viz dotaz č. 5, kde zadavatel vysvětlil své požadavky. Položka 15 Zadavatel, na základě podaného dotazu, provádí revizi zadávací dokumentace a upravuje technický popis této položky následovně: 15 Mikina dámská** Popis: dámská mikina s kapucí, nastavitelnou stahovací šňůrkou a kapsami umístěnými v členícím švu. Lem kapuce, tkaničky a boční díly mikiny jsou v kontrastní barvě. kapsou "klokankou". Materiál: 65% bavlna, 35% PES, 320g/m2 280 g/m2, Výplňková pletenina, 97% bavlna, 3% elastan Barva: mix barev s jednobarevným potiskem Velikosti: XS, S, M, L, XL Potisk: Transfer do 60 cm2 Položka 16 Zadavatel, na základě podaného dotazu, provádí revizi zadávací dokumentace a upravuje technický popis této položky následovně: 16 Mikina dámská** Popis: pánská unisex mikina s kapucí, nastavitelnou stahovací šňůrkou a kapsou "klokankou" oblékací přes hlavu, bez zipu Materiál: 65% bavlna, 35% PES, 320g/m 2 80%bavlna, 20% polyester Barva: mix barev červená, bílá kapuce uvnitř, bílé šňůrky na kapuci s jednobarevným potiskem Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXL, Potisk: 3D do 1200 cm2 Opravený výkaz výměr dle výše uvedené změny tvoří přílohu těchto DI 03. Zadavatel zapracoval výše uvedené úpravy položek do revizního výkazu prvků i katalogu vizualizace a specifikace položek a tvoří přílohu těchto DI 03. Uchazeč je v nabídce povinen provedené úpravy plně respektovat.

9 DOTAZ Č. 10: KRAVATA pol kravata je možné místo výšivky našít na zadní stranu kravaty label? Výšivka na hotové kravaty nevypadá dobře, tuto technologii nedoporučujeme. ODPOVĚĎ NA DOTAZ 10: Ano, tuhle variantu zadavatel připouští. S ohledem na podaný dotaz upravuje technický popis položky 67 následovně: 67 Kravata Popis: kravata v dárkové krabičce Materiál: polyester (obal - černá papírová krabice s látkovou mašlí) Barva: mix barev s jednobarevnou výšivkou Potisk: Výšivka do 6 cm2/našití labelu na zadní stranu kravaty + Obal: Sítotisk do 60 cm2 Opravený výkaz výměr dle výše uvedené změny tvoří přílohu těchto DI 03. Zadavatel zapracoval výše uvedené úpravy položek do revizního výkazu prvků i katalogu vizualizace a specifikace položek a tvoří přílohu těchto DI 03. Uchazeč je v nabídce povinen provedené úpravy plně respektovat. DOTAZ Č. 11: ŠÁLA pol šála opět výšivka není na tento tenký materiál ideální, je možné aplikovat transferový potisk? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 11: S ohledem na podaný dotaz zadavatel upravuje technický popis položky 68 následovně: Šála Popis: Šála z lehkého úpletu 35% viskóza a 65% polyester, 125 g/m2 v dárkové krabičce Rozměry: 200 x 65 cm Materiál: PES (obal - papírová krabice s látkovou mašlí) Barva: mix barev Potisk: Výšivka do 12 cm2 Transfer do 60 cm2 68

10 Opravený výkaz výměr dle výše uvedené změny tvoří přílohu těchto DI 03. Zadavatel zapracoval výše uvedené úpravy položek do revizního výkazu prvků i katalogu vizualizace a specifikace položek a tvoří přílohu těchto DI 03. Uchazeč je v nabídce povinen provedené úpravy plně respektovat. DOTAZ Č. 12: BALÍCÍ MAŠLE pol balicí mašle - motiv tisku - prosím upřesnění zda se vejde do max 360mm (včetně rozestupů mezi jeho opakováním) nebo zda je delší. Barva tisku bude na všechny stuhy stejná? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 12: Zadavatel vypouští tuto položku z předmětu plnění veřejné zakázky. Ve výkazu výměr k této položce uchazeči doplní 0 Kč. 70 Balící mašle Popis: dárková balící mašle s dvoujazyčným nápisem v roli 25m Materiál: satén, šíře 1cm Barva: mix barev s jednobarevným potiskem Potisk: Sítotisk nylon do 100 cm2 Dodatečné informace zadavatele č. 03 S ohledem na výše uvedené úpravy, zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek 8.1. LHŮTA PRO PODÁNÍ NABÍDKY Lhůta pro podání nabídek končí do 14:00 hod. Dochází ke změně lhůty pro otevírání obálek s nabídkami: Otevírání obálek s nabídkami proběhne dne od 14:01 hod v zasedací místnosti č v sídle zadavatele. Uvedená změna termínu pro podání nabídek i otevírání obálek s nabídkami byla odeslána formou opravného formuláře do ISVZ VVZ i TED k uveřejnění.

11 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 04 ze dne DOTAZ č. 13: Dobrý den, Rád bych se zeptal na několik systémových položek: 1. Jistina nikde jsem se nedočetl, jak bude fungovat vrácení jistiny. Kdy, za jakých podmínek ODPOVĚĎ NA DOTAZ 13/1: Postup při uvolňování jistoty plně podléhá 67 odst. 2 písm. a) písm. d) ZVZ tj: 67 odst. 2 ZVZ Jistotu uvolní zadavatel uchazeči a) Jehož nabídka byla vybrána jako nejvhodnější nebo s nímž bylo možno uzavřít smlouvu podle 82 odst. 4, do 5 pracovních dnů po uzavření smlouvy; b) Jehož nabídka nebyla vybrána jako nejvhodnější a nebylo s ním možno uzavřít smlouvu podle 82 odst. 4, do 5 pracovních dnů po odeslání oznámení o výběru nejvhodnější nabídky podle 81 odst. 3, či jeho uveřejnění podle 81 odst. 4, c) Který byl ze zadávacího řízení vyloučen do 5 pracovních dnů po odeslání oznámení o vyloučení d) Pokud bylo zadávací řízení zrušeno, do 5 pracovních dnů po odeslání oznámení o zrušení zadávacího řízení podle 84 odst Garance ceny na 2 roky. Existuje garance ze strany VUT na odběr stanoveného počtu kusů, které jsou prezentovány v poptávce? Např. CENY USB se mění 2x za týden. Na celém světě není výrobce, který by držel 2 roky stejnou cenu. ODPOVĚĎ NA DOTAZ 13/2: Počet jednotlivých položek byl zadavatelem stanoven na základě požadavků jednotlivých fakult i součástí VUT v Brně ke dni zahájení zadávacího řízení veřejné zakázky. Lze tedy předpokládat, že k odběru stanoveného počtu kusů dojde. Nicméně zadavatel uvádí, že se jedná veřejnou zakázku, jejímž účelem je uzavření rámcové smlouvy, na základě které budou zajišťovány dodávky standardních reklamních a propagačních předmětů, podle specifikace z rámcové smlouvy ve vazbě na konkrétní požadavky zadavatele/kupujícího. S ohledem na výše uvedené doporučuje zadavatel zájemci o předmětnou zakázku a ocenit jednotlivé položky tak, aby byl schopen poskytnout svá plnění za nabídkovou, nebo nižší cenu a to po celou dobu plnění z rámcové smlouvy.

12 3. U 53/g) je požadováno potvrzení od zdravotní pojišťovny. Nestačilo by pouze čestné prohlášení a potvrzení pouze od vítěze? Každá firma má několik zdravotních pojišťoven. ODPOVĚĎ NA DOTAZ 13/3: Zákon ani zadavatel nepožaduje při prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů dle 53 odst. 1 písm. g) zákona potvrzení od zdravotní pojišťovny. V části 1 zadávací dokumentace Textová část, bod 5.1. a), je k prokázání tohoto kvalifikačního předpokladu, uvedeno: Základní kvalifikační předpoklady splňuje dodavatel g) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele; Způsob prokázání splnění Prohlášení dodavatele, z něhož jednoznačně vyplývá splnění tohoto kvalifikačního předpokladu ve vztahu ke všem zdravotním pojišťovnám. Zadavatel dále odkazuje na doporučenou možnost použití vzoru Čestného prohlášení, které tvoří Část 5 zadávací dokumentaci. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 05 ze dne DOTAZ č. 14/1: V zadávací dokumentaci je uvedeno: 6.4. Obchodní a platební podmínky jsou pro uchazeče závazné a nemohou být žádným způsobem měněny či doplňovány Jednotkové ceny uvedené ve výkazu prvků zakázky jsou cenami pevnými po celou dobu realizace předmětu zakázky. Oceněný výkaz prvků (položkový rozpočet) musí být nedílnou součástí návrhu smlouvy. V rámcové smlouvě je uvedeno: Článek 10 Ostatní a závěrečná ujednání Při zadávání jednotlivých veřejných zakázek není prodávající oprávněn sjednat podstatné změny podmínek stanovených touto rámcovou smlouvou.

13 4. Tato rámcová smlouva a dílčí kupní smlouvy jsou neoddělitelné a tvoří jedinou smlouvu. Pro případ, že budou ujednání této rámcové smlouvy v rozporu s dílčí kupní smlouvou, platí ustanovení této rámcové smlouvy. Pro případ, že bude tato rámcová smlouva upravovat identickou věc odlišně od dílčí kupní smlouvy, platí ujednání dle jeho posouzení pro kupujícího výhodnější. Dotaz: Dle bodu 6.4. nelze podmínky měnit, nicméně dle bodu 1, článku 10 rámcové smlouvy lze zjevně sjednat ne podstatné změny. Tyto body si dle mého laického názoru odporují. V bodu 4 článku 3 rámcové smlouvy je taktéž zmíněn rozpor mezi dílčí kupní smlouvou a smlouvou rámcovou. Prosím tedy o upřesnění. Lze za příklad ne podstatné změny považovat, v ojedinělých případech, prodloužení dodacího termínu v horizontu jednoho nebo dvou týdnů? V závislosti na datu objednání a druhu předmětu existuje reálné riziko nedodání zboží v požadovaném termínu 15-ti dnů. Příklad: objednávka na USB bude kupujícím zadána 31. ledna, výrobní závody jsou ale z důvodu oslav nového roku zavřeny od konce ledna až cca do třetího únorového týdne, výroba se rozbíhá až posléze.. dodání je možné v druhé polovině února. ODPOVĚĎ NA DOTAZ 14/1: Rozdíl mezi odkazovanými ustanoveními zadávací dokumentace a ujednáními rámcové smlouvy je v tom, že ustanovení bodu 6.4 zadávací dokumentace stanoví závaznost a neměnnost obchodních podmínek pro účely předložení návrhu smlouvy v nabídce uchazečů, tzn., že uchazeči nemohou v návrhu smlouvy měnit jakákoliv ujednání, vyjma doplnění identifikace dodavatele. Naopak ujednání článku 10 rámcové smlouvy upravují situace, které mohou potenciálně vzniknout v průběhu trvání rámcové smlouvy, tedy po jejím uzavření smlouvy, a které mohou vyžadovat určité úpravy/změny rámcové smlouvy. Vždy se však musí jednat o nepodstatné změny smlouvy, za které lze v kontextu veřejného zadávání podle ustanovení 82 odst. 7 zákona o veřejných zakázkách považovat změny, které by (a) rozšiřovaly předmět veřejné zakázky, (b) oproti původnímu zadávacímu umožnily účast jiných dodavatelů, (c) měnily ekonomickou rovnováhu smlouvy ve prospěch vybraného uchazeče. V tomto ohledu nelze Vámi uváděné příklady prodloužení dodací lhůty - považovat za nepodstatnou změnu. Naopak, nepodstatnou změnou může být např. změna el. adresy pro zasílání výzev k plnění atp. Ujednání upravující přednost obsahu rámcové smlouvy oproti dílčím kupním smlouvám staví na jisto postup v situacích, kdy dojde např. nedopatřením k uvedení delší dodací lhůty v dílčí smlouvě. V takovém případě má vždy přednost dodací lhůta dle rámcové smlouvy.

14 DOTAZ č. 14/2: V rámcové smlouvě je uvedeno: Článek 3 Předmět plnění jednotlivé veřejné zakázky 1. Na základě dílčí kupní smlouvy prodávající odevzdá Předmět koupě vymezený ve výzvě k poskytnutí plnění kupujícímu a umožní mu nabýt vlastnické právo k tomuto Předmětu koupě Dotaz: - Dle jakého pravidla bude určován objem zboží v jednotlivých kupních smlouvách? Zamýšlí kupující objednávat poptávané položky v jednotkách kusů? - Lze do rámcové smlouvy doplnit ujednání o min. objemu, resp. hodnotě jednotlivých dílčích smluv? - Je pro kupujícího přijatelné objednat v dílčí objednávce určité větší množství zboží, které je prodávající ochoten a schopen držet skladem a u kterého prodávající může následně garantovat bezproblémové dodávky v požadovaném 15-ti denním termínu? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 14/2: - Objem zboží v jednotlivých kupních smlouvách bude určován aktuálními potřebami zadavatele, respektive jeho jednotlivých fakult či součástí. - Ne, ujednání o minimálním objemu, resp. hodnotě jednotlivých dílčích smluv zadavatel nebude do předlohy rámcové smlouvy doplňovat. - Ne, vzhledem k tomu, že na základě rámcové smlouvy budou realizovány nákupy dle aktuálních potřeb zadavatele/kupujícího, není pro zadavatele přijatelné realizovat objednávky s následnými dodávkami dle popisu zájemce. DOTAZ č. 14/3: V bodě 10 rámcové smlouvy je zmiňováno mimo jiné: tato rámcová smlouva obsahuje úplné ujednání o předmětu smlouvy a všech náležitostech, které smluvní strany měly a chtěly ve smlouvě ujednat, a které považují za důležité pro závaznost této rámcové smlouvy. Můžeme tedy jako jedna z potenciálních smluvních stran požadovat doplnění této smlouvy před jejím podepsáním? Např. o výše zmíněné informace týkající se dílčí objednávky? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 14/3: Ne, uchazeč není oprávněn činit další změny či doplnění návrhu smlouvy, s výjimkou údajů, které jsou výslovně vyhrazeny pro doplnění ze strany uchazeče nebo u kterých to vyplývá z této

15 zadávací dokumentace. Není rovněž oprávněn přikládat přílohy k návrhu smlouvy, které tato zadávací dokumentace výslovně nepředpokládá. DOTAZ č. 14/4: A potom bych taky vznesl dotaz na postup, jakým bude řešeno vyprodání zboží. Neznám dodavatele, který by garantoval výrobu po dobu dvou let. Lze produkt nahradit adekvátní náhradou? ODPOVĚĎ NA DOTAZ 14/4: Zadavatel neuvádí žádné konkrétní výrobky, a rovněž není mu známo uchazečem nabízené zboží. Obecně platí, že dodávaný výrobek musí vždy splňovat požadovanou technickou specifikaci vlastností a jakosti dodávaného zboží, uvedenou v příloze č. 1 technická specifikace výkazu Rámcové smlouvy. S pozdravem Mgr. Petr Jelínek vedoucí odboru veřejných zakázek

Rámcová smlouva na nákup propagačních předmětů

Rámcová smlouva na nákup propagačních předmětů Dodatečné informace k podlimitní veřejné na služby s názvem Rámcová smlouva na nákup propagačních předmětů Zadavatel Název: Fond dalšího vzdělávání Sídlo: Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 Právní forma: příspěvková

Více

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) 1.Číslo zakázky 2.Název programu: 3.Registrační číslo projektu 4.Název projektu: 5.Název zakázky: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.07/02.0129

Více

S t r á n k a 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í

S t r á n k a 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í S t r á n k a 1 Zadavatel: Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání, příspěvková organizace Jeruzalémská 957/12 110 06 Praha 1 IČ: 72029455 DIČ: CZ72029455 Zastoupený: Mgr. Martinem Machem, ředitelem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup osobního,

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Fotovoltaická elektrárna Cítov Identifikační údaje zadavatele: Obec Cítov Cítov 203 277 04 Cítov IČ: 00236764 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Marie

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

Univerzitní 2732/8, 306 14 Plzeň. doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: 49777513

Univerzitní 2732/8, 306 14 Plzeň. doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: 49777513 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Dodávky kancelářských potřeb 008-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému DNS na dodávky kancelářských potřeb Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace

Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace V Boskovicích dne 14. ledna 2016 Věc: Zadávací řízení - Mateřská škola v Hevlínské dodatečné informace V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v otevřeném řízení dle ust. 27 zákona

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu na dodávky Tato veřejná zakázka je zadána v souladu s čl. I, odst. 5 Směrnice Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy upravující zadávání zakázek malého

Více

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 PUBLICITA v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 Obecně k publicitě.. Každý příjemce je povinen informovat příjemce pomoci (cílové skupiny),

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Jiřice Ruská cesta 404, poštovní přihrádka 8, 289 22 Jiřice Tel.: 325 558 111, Fax: 325 558 208, ISDS: vfsd3n6 Č.j. VS 88/007/001/2014-24/LOG/503 V Jiřicích dne

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

Petr Mazal, starosta. Osoba pověřená výkonem zadavatelských činností Název / obchodní firma: Okružní 963, 674 01 Třebíč

Petr Mazal, starosta. Osoba pověřená výkonem zadavatelských činností Název / obchodní firma: Okružní 963, 674 01 Třebíč PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Výzva k podání nabídek zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikační údaje: Zadavatel: BONVER MORAVIA, s.r.o. se sídlem v Praze 1, Jakubská 647/2, PSČ: 110 00, IČ: 603 22 331, DIČ: CZ60322331, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje IČO: 70884099 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídek do výběrového řízení. Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídek do výběrového řízení. Zadávací podmínky Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Zadávací podmínky Název zakázky: Propagační předměty OPPA a OPPK 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Hl. m. Praha, Magistrát hl. m. Prahy, odbor

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku: KOUTEX 2014 (recyklace textilního odpadu) - zadávanou jako zakázku malého rozsahu nespadající pod aplikaci zákona

Více

Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh. pro účely výběrového řízení dále jen. z a d a v a t e l. z a s í l á

Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh. pro účely výběrového řízení dále jen. z a d a v a t e l. z a s í l á 02-2014 M Ě S T O Z Á B Ř E H Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh pro účely výběrového řízení dále jen z a d a v a t e l z a s í l á dle 6, 12 odst. 3) a 18 odst. 5) zákona č.

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Pořízení úklidového stroje na snížení prašnosti v obci Hvozdná Zadavatel zakázky: Obec Hvozdná

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik Výzva k podání nabídek obsahující současně ZADÁVACÍ DOKUMENTACI k veřejné zakázce zadávané druhem zjednodušeného podlimitního řízení podle zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V JEDNACÍM ŘÍZENÍ S UVEŘEJNĚNÍM podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY S NÁZVEM Rekonstrukce

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 4. 12. 2014 Písemná výzva k předložení nabídky k veřejné zakázce na zhotovitele stavby Chodníky od ul. Plavební až do Frýdku Zadavatel:

Více

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje IČO: 75151545 Sídlo/místo podnikání:

Více

Dodávka osobních automobilů

Dodávka osobních automobilů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČO: 72080043 vyhlašuje nadlimitní veřejnou zakázku na

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Název: Univerzita Karlova v Praze. 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2

Název: Univerzita Karlova v Praze. 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2 Univerzita Karlova v Praze 1. lékařská fakulta Děkanát Kateřinská 32, 121 08 Praha 2 VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA PRAHA 907/20110012 Augustinová/4374 21. 7. 2011 V Ě C Poptávka -

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. HSBM-432-03/2014 Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje Zubatého 14, 614 00 Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: Výzva k podání nabídky na akci: Předehřev TUV solárním systémem pro ISŠ E Chomutov

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací - díla pod názvem NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY - BRANKA U OPAVY Jedná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software.

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a instalace výpočetní techniky pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie kraje Vysočina IČO: 72052147 Sídlo/místo

Více

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-32430-6/ČJ-2013-990640 Počet listů: 10 Přílohy: 6/28. Zadávací dokumentace

Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR. Č.j. PPR-32430-6/ČJ-2013-990640 Počet listů: 10 Přílohy: 6/28. Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-32430-6/ČJ-2013-990640 Počet listů: 10 Přílohy: 6/28 Zadávací dokumentace (dále jen,,zd ) pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou dle 21 odst. 1 písm. a) zákona

Více

Systém sběru vytříděných složek odpadu v Telči a jejich evidence software

Systém sběru vytříděných složek odpadu v Telči a jejich evidence software Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace a zadávací podmínky pro vypracování nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky s názvem: Systém sběru vytříděných složek odpadu

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost MĚSTO BENEŠOV Rada města Benešov Vnitřní předpis č. 16/2016 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Obecná ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Tato směrnice upravuje závazná

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na stejnokroj pánský a dámský je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (sluţba/dodávka/stavební práce) : Výzva k podání

Více

Svážíme bioodpad z obce Veselý Žďár malé komunální vozidlo s hákovým nosičem, kontejnery a sítě na kontejnery

Svážíme bioodpad z obce Veselý Žďár malé komunální vozidlo s hákovým nosičem, kontejnery a sítě na kontejnery Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace a zadávací podmínky pro vypracování nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávku malého komunálního vozidla s hákovým nosičem

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), mimo režim tohoto zákona

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Komplexní servis prádla a oděvů pro Nemocnici Jihlava Nadlimitní zakázka na služby zadávaná v otevřeném řízení dle zákona 137/2006 Sb., o

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejná zakázka na dodávku Svoz bioodpadu ze ZOO Dvůr Králové a z obce Bílá Třemešná zadávaná formou zjednodušeného podlimitního řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů statutární město Děčín Zadávací dokumentace podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů vyhlášená v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku Centra technických služeb Kuřim, s.r.o. dle Vnitřní směrnice Rady města Kuřimi č.1/2009/rm o veřejných zakázkách Města Předmět (název) zakázky: Dodávka kancelářských kontejnerů

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Rekonstrukce VZT zařízení č. 1, 2 a 3 v OZ druh zadávacího

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Odůvodnění veřejné zakázky Veřejná zakázka Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Zadavatel: Právní forma: Sídlem: IČ / DIČ: zastoupen: EAST

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ IČO: 41693205 Sídlo/místo podnikání: Na břehu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Jurkovičova rozhledna, Rožnov pod Radhoštěm zjednodušené podlimitní řízení

Jurkovičova rozhledna, Rožnov pod Radhoštěm zjednodušené podlimitní řízení Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce Jurkovičova rozhledna, Rožnov pod Radhoštěm zjednodušené podlimitní řízení Čl. 1.: Název veřejné zakázky Jurkovičova

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 002 50 805

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Školení projektového řízení PRINCE2

Školení projektového řízení PRINCE2 Příloha 1 Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE ZADAVATEL Vysoké učení technické v Brně, sídlem: Antonínská 548/1, 601 90 Brno, IČ: 00216305

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno"

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU vzduchotechnika a klimatizace depozitáře knihovny v objektu Novobranská 691/3, Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA DODÁVKY dle 6, 12 odst.6 a 18 odst.3 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění Druh veřejné zakázky :

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1.1. Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice rekonstrukce tepelného hospodářství dodávka stavby 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: 477407 1.3. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA IČO: 00018562 Sídlo/místo podnikání: Slezská 100/7 12056

Více

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA PŠOV PŠOV 1 Podbořany 441 01 Tel. ředit: 415 211 297, Mobil ředit.: 736 633 595, Tel. ústředna: 415 214 615, e - mail: a.sava@seznam.cz, Fax: 415 211529, www.vupsov.cz Věc:

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Vyřizuje: Milena Pecnová Telefon: 267 994 541 Fax: 272 936 383 E-mail: milena.pecnova@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky KONTAKTNÍ ÚDAJE VYHLAŠOVATELE 1.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Zoologická zahrada

Více

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Zadavatel: Římskokatolická farnost děkanství Skuteč Tyršova

Více

Notebooky a mobilní zařízení 2015

Notebooky a mobilní zařízení 2015 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením Notebooky a mobilní zařízení 2015 V souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy.

Oprava tří dílčích střech na BD Horácké nám. 6,7 v Brně Řečkovicích stavební úpravy. Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.1.2016 Věc: Výzva k podání nabídky (zadávací dokumentace) Společenství vlastníků Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám.

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/20 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Diagnostický ústav sociální péče Tloskov IČO: 00640841 Sídlo/místo podnikání: Tloskov

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3337/7, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Západní město Stodůlky, Administrativní

Více

Stavební úprava závodní kuchyně

Stavební úprava závodní kuchyně Česká republika - MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77, 118 10 Praha 1 V Praze dne 23.06.2015 Č. j.: MF 28609/2015/6602-1 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu podle

Více

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Příloha usnesení vlády ze dne 18. ledna 2016 č. 25 Pravidla používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Preambule V souladu

Více

Uchazečům o veřejnou zakázku

Uchazečům o veřejnou zakázku MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení soukromoprávní VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Mgr. Irena Hanáková/OSP TELEFON: 556 879 749 E-MAIL: Irena.hanakova@koprivnice.cz

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Hamzova odborná léčebna pro děi a dospělé Sídlo/místo podnikání: Košumberk 80, Luže - 53854, CZ IČ: 00183024 Spisová značka zadavatele: 2014/10146/HL/02

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel město Kolín Zastoupené Mgr. Bc. Vítem Rakušanem, starostou města Kolína

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Státní pozemkový úřad IČO: 01312774 Sídlo/místo podnikání: Husinecká 1024/11a 13000

Více

ISŠ - COP VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - INOVACE TECHNOLOGIÍ PRAXE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ISŠ - COP VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - INOVACE TECHNOLOGIÍ PRAXE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ISŠ - COP VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - INOVACE TECHNOLOGIÍ PRAXE ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ Čl. 1.: Název veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky Zajištění softwarových produktů Microsoft prostřednictvím Campus Agreement jedná se o zakázku malého rozsahu,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM STAVEBNÍ ÚPRAVA PROSTOR VE 4. NP BUDOVY CT V AREÁLU ÚSTAVU STRUKTURY A MECHANIKY HORNIN AV ČR, V. V. I., NA ADRESE V HOLEŠOVIČKÁCH 94/41, PRAHA

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem Dřevěné box palety

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem Dřevěné box palety OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem Dřevěné box palety Veřejná zakázka je součástí realizace projektu spolufinancovaného z Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 Zakázka

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0771/2014 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 22.4.2014 Písemná výzva

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB UVEŘEJNĚNÍ: Pořízení technologií do masné výroby - Přerovské jatky,

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB UVEŘEJNĚNÍ: DRUH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Investice do zemědělského podniku

Více