Zásahy hasičů za měsíc květen

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zásahy hasičů za měsíc květen"

Transkript

1 Zásahy hasičů za měsíc květen HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.5. do celkem 137 událostí. Z tohoto počtu je 15 požárů s předběžně vyčíslenou škodou ,- Kč. Uchráněné hodnoty jsou vyčísleny částkou ,- Kč. Při těchto požárech nedošlo ke zranění ani usmrcení osob. Mezi nejčastější události s výjezdem hasičských jednotek patří technické zásahy, konkrétně technické havárie 79 výjezdů, dále je evidováno 26 dopravních nehod a 8 planých poplachů. Dne 14. května došlo v ranních hodinách k požáru garáže, která se nacházela v Bystřici nad Pernštejnem. Požárem vznikla škoda předběžně vyčíslená částkou ve výši cca 5 000,- Kč. Uchráněné hodnoty jsou ve výši ,- Kč. Příčinou vzniku požáru byl stanoven úlet žhavých částic při spalování hořlavých látek. Dne 24. května došlo v odpoledních hodinách k požáru osobního automobilu při jízdě po dálnici D1 u Velkého Meziříčí. Požárem vznikla škoda předběžně vyčíslená částkou ve výši cca ,- Kč. Uchráněné hodnoty jsou ve výši ,- Kč. Při požáru nedošlo k úmrtí ani zranění osob. Příčinou vzniku požáru byla stanovena technická závada v motorovém prostoru.

2 por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Okresní finále Plamen Více jak 600 účastníků se sjelo do sportovního areálu v obci Jámy na okresní finále celoroční hry Plamen pro mladé hasiče ročník 2018/2019. I přes chladné počasí předvedla naše mládež velmi dobré výsledky v pěti disciplínách, které jim od podzimního kola dle propozic zbývalo ještě odzávodit požární útok, štafeta CTIF, požární útok CTIF, štafeta požárnách dvojic, štafeta 4 x 60 m. Za velmi dobrou přípravu i organizaci soutěže patří poděkování nejen členům odborné rady mládeže při OSH, ale i spolu pořadatelského SDH, který v letošním roce slaví 140 let od svého založení (všechny zúčastněné sbory obdržely na upomínkou skleněnou plastiku vyrobenou k tomuto výročí). Do krajského kola postupují mladí hasiči z Laviček a Jabloňova. Celkové výsledky : kategorie mladší - 1. Jámy A ; 2. Otín A ; 3. Lavičky; kategorie starší 1. Lavičky; 2. Jabloňov; 3. Věcov.

3 Okresní kolo dorostu Ve sportovním areálu v Bobrové se uskutečnilo 25. května okresní finále soutěže dorostu ročníku 2018/2019. Jarní závěrečná část pro kolektivy měla na programu disciplíny požární útok, štafetu 4x100 m s překážkami, běh na 100 m s překážkami a vědomostní test. Jednotlivci změřily síly a um v běhu na 100 m s překážkami, dvojboji a vědomostní testu. V krajském kole nás bude reprezentovat dorost ze Žďáru n.s. 2 Zámku a z Jabloňova. Celkové výsledky : kategorie chlapců 1. SDH Žďár n.s. 2 Zámek; kategorie dívek 1. Jabloňov, 2. Velké Meziříčí, 3. Jámy; kategorie smíšené 1. Bobrová, 2. Mostiště, 3. Újezd. V krajském kole v kategorii jednotlivců nás budou reprezentovat : dorostenky mladší 1. Pavlína Bratránková, SDH Jámy; dorostenky střední 1. Kateřina Mašková, Ruda; 2. Simona Šikulová, Jámy; dorostenky starší 1. Natálie Pošvicová; 2. Dana Drdlová, obě ZR 2; kategorie dorostenců mladší 1. Jaroslav Střecha, Jabloňov; 2. Michal Gregor, Věcov; dorostenci střední 1. Mikuláš Sedlák, Lhotky sport; 2. Jan Broža, Jabloňov; kategorie starší 1 Petr Kutlvašr, Velké Meziříčí; 2. Jakub Hudeček, Bohdalov. Zájem o požární sport se zvýšil Požární útok s vodou, štafeta 4 x 100 m s překážkami a běh na 100 m s překážkami to bylo dopolední program okresního kola v disciplínách požárního sportu v kategoriích pro dospělé, který se konal 25. května ve sportovním areálu v Bobrové. Ke startu se přihlásilo 7 týmů v mužské kategorii a 3 družstva žen. V krajském kole nás budou reprezentovat hasiči z Laviček a hasičky z Velkého Meziříčí. Celkové výsledky : muži 1. SDH Lavičky, 2. Otín, 3. Radostín n. Osl.; ženy 1. Velké Meziříčí, 2. Netín, 3. Mostiště.

4 Prezident udělil Zlaté záchranářské kříže Prezident republiky ve středu 22. května předal ocenění za nejlepší záchranářské činy roku 2018 na slavnostním ceremoniálu XX. ročníku Zlatého záchranářského kříže. Posláním Zlatého záchranářského kříže je ocenit výjimečné, profesionálně zvládnuté zásahy hasičů, zdravotníků, vojáků, policistů a jiných složek integrovaného záchranného systému, dobrovolníků i profesionálů, neziskových organizací působících v oblasti záchranářství, stejně jako obětavé činy první pomoci laiků dětí i dospělých a podpořit význam záchranářské profese i stavovskou čest záchranářů všech oborů. Záštitu nad slavnostní akcí převzali prezident republiky Miloš Zeman, ministr vnitra Jan Hamáček, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, předseda vlády Andrej Babiš, generální ředitel HZS ČR genmjr. Ing. Drahoslav Ryba, policejní prezident brig. gen. Mgr. Jan Švejdar a slavnosti se zúčastni i starosta SH ČMS Jan Slámečka. Na Pražském hradě získali ocenění profesionálové i laici, kteří často za dramatických okolností pomohli k záchraně lidských životů. Za výjimečný přínos pro záchranářství byl IN MEMORIAM, oceněn Zlatým záchranářským křížem Ing. Karel Richter, dlouholetý starosta Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Jaroslava Čečrdlová, tisková mluvčí SH ČMS Pietní akt hasičů Na prvním nádvoří přibyslavského zámku Zachariáše z Hradce se 3. května konal pietní akt. Představitelé nejpočetnějšího spolku v zemi - Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - při něm uctili oběti obou světových válek a připomenuli si 74. výročí osvobození Československa od hitlerovské okupace. K památníku hasiče - záchranáře, u něhož čestnou stráž stála čtveřice členů sboru dobrovolných hasičů města Přibyslav, věnec z červených, bílých a modrých květů položil starosta Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Jan Slámečka. V procítěném projevu řekl, že nejtragičtějším obdobím hasičů byla první světová válka, do zákopů na různé fronty muselo narukovat dobrovolných hasičů, přibližně jich v bojích padlo přímo a dalších 2500 zemřelo na následky válečných útrap a těžkých zranění. Tyto lidské ztráty hasičské hnutí ochromily. Musíme rovněž připomínat českých a slovenských obětí hitlerovské okupace a osvobozovacích bojů, které vyvrcholily v květnu zdůraznil Jan Slámečka. Hold vzdal také hasičům, kteří zahynuli v míru při plnění svého poslání. Poznamenal, že jich je více než padlých českých vojáků v zahraničních misích. Zvláštní kytici růži nejvyšší představitel dobrovolných hasičů položil k symbolickému náhrobku čestného občana města Přibyslav a bývalého nejvyššího představitele hasičského hnutí v ČR - JUDr. Miroslava Řepiského. Pietní akt byl zakončen státní hymnou České republiky.

5 text Jaroslava Čečrdlová, tisková mluvčí SH ČMS; foto Ivo Havlík Oslava sv. Floriána v Heřmanově Více než pět desítek hasičů se v neděli ráno 5. května sešlo před kostelem sv. Mikuláše v Heřmanově, aby tradiční bohoslužbou uctili památku patrona hasičů sv. Florián. Mši sloužil křižanovský kněz Mgr. Václav Hejč Za živé a zemřelé hasiče a jejich rodiny. Hasiči ve slavnostních uniformách v čele s hasičskými prapory nastoupili po stranách oltáře. Dle pamětníků byla oslava svátku sv. Floriána a mše sv. Za hasiče okrsku v Heřmanovském kostele zavedena v letech Tradici založil otec Jaroslav Maxa, rodák z nedalekého Křižanova, který pocházel z hasičské rodiny. Po ukončení slavnosti proběhlo společně posezení s občerstvením v kulturním domě, kde hasiči zhodnotili celou akci. Odpoledne následoval XIX. ročník hasičské soutěže o putovní pohár Heřmanovská savice.

6 text a foto David Dvořáček okrskovou soutěž okrsku Bystřice n.p. konanou v obci Bohuňov navštívil i starosta SH ČMS Jan Slámečka (uprostřed); zleva vedoucí odborné rady represe a člen VV OSH Vít Mičín, vpravo Alois Gabriel starosta okrsku Bystřice n.p. a člen VV OSH

7 Akcionáři HVP rozdělili zisk Na zámku v Bílých Poličanech se dne 30. dubna konala valná hromada akcionářů Hasičské vzájemné pojišťovny, a.s. Přítomno bylo 13 akcionářů s počtem hlasů, tj. účast 93,45 % ( hlasů celkem). Majoritní akcionář (Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska (podíl na základním jmění 75,00 %, tj hlasů, byl zastoupen starostou SH ČMS Janem Slámečkou. Jednání byli přítomni i oba významní akcionáři - společnost ZLT com s.r.o. Krnov (podíl 11,18 %, tj hlasů) a ZLT, a.s. Krnov (podíl 7,15 %, tj hlasů; drobní akcionáři mají podíl na základním jmění 6,67 %. Valná hromada měla nad očekávání klidný průběh, proti návrhy akcionářů ZLT (např. dosazení do DR svého zástupce Ing. Zdeňku Rudolfovou, Veverská Bitýška) nebyly schváleny. V úvodu členové představenstva zodpovídali na 33 písemných dotazů akcionáře ZLT (některé budou zodpovězeny dodatečně písemně po valné hromadě). V diskusi došlo k podání dílčích dotazů akcionářů, které byly zodpovězeny nebo na ně bude odpovězeno písemně po VH. Zprávu o hospodaření a stavu majetku HVP, a. s. za rok 2018 přednesl Ing. Josef Moravec, člen představenstva HVP, a.s. Předpis pojistného na rok mil Kč byl splněn na 100 %. HVP, a.s. spravuje ks pojistných smluv, spolupracuje s 791 pojišťovacími zprostředkovateli, má 126 zaměstnanců a 8 poboček. Zisk za rok 2018 byl Kč, čistý zisk po zdanění za rok 2018 je 10,4 mil Kč. Valná hromada schválila použít zisk Kč pro navýšení základního kapitálu - cena akcie se tak zvýšila o 3 Kč/ks z 99 Kč/ks na 102 Kč/ks. Nová výše základního kapitálu tak je z Kč na Kč. V průběhu roku bylo řešeno pojistných událostí (cca o méně). Auditorem pro přezkoumání hospodaření pojišťovny společnosti v roce 2018 společností KPMG ČR Audit, s.r.o. Praha byl vydán výrok bez výhrad. Auditor byl schválen i pro rok VH neschválila proti návrh společnosti ZLT com s.r.o. ke změně Stanov (zachování počtu 6 členů DR), naopak VH schválila snížení počtu členů DR na 5. Na další 4 roky funkčního období byli schváleni do DR stávající členové DR Mgr. Jarmila Kopáčová a Ing. Václav Křivohlávek, CSc. JUDr. Zdeňka Čížková. Nově byli za SH ČMS zvoleni do DR Ing. Libor Beneš (Malé Svatoňovice), Ing. Jiřina Brychcí (starostka OSH Jablonec n. N.

8 Okrsková soutěž v požárním sportu V neděli 12. května se v Nových Sadech uskutečnila okrsková soutěž hasičů. 13 družstev mužů a 3 družstva mládeže z hasičského okrsku č. 22 Velká Bíteš se utkalo v požárním útoku, štafetě 4x50 metrů s překážkami a požární teorii. Zahájení vlastní akce provedl okrskový starosta Ludvík Zavřel. Hlavní a nejatraktivnější část soutěže je tradičně požární útok. Soutěžilo se podle pravidel požárního sportu, kde v této nejnižší soutěži jsou povoleny některé úlevy. Stroj a veškeré nářadí se musí v časovém limitu pěti minut umístit na základnu o rozměrech 2 x 2 metry. Nádrž na vodu je od základny ve vzdálenosti 4 metry a sestavuje se k ní sací vedení ze dvou savic A110, každá o délce 2,5 metru a sací koš. Útočné vedení se sestává ze tří hadic B75, rozdělovač a dva proudy po dvou hadicích C52. Útok je veden na dva nástřikové terče vzdálené 100 metrů, čára pro stříkání je 10 metrů před terči. Všechna cvičení proběhla dobře organizovaně a v pořádku bez jakýchkoliv komplikací. Soutěž se uskutečnila i přes nepřízeň počasí, ale na to jsou hasiči zvyklý. Při slavnostním vyhodnocení byly předány poháry. Požární sport v souladu s platnými právními předpisy chápeme jako prostředek ke zvyšování fyzické, psychické a odborné přípravy hasičů. Je nástrojem, který napomáhá zvyšování povědomí o požární ochraně a pomáhá získávat další dobrovolníky pro oblast požární ochrany a bezpečnosti občanů České republiky. Hasičské zápolení bylo velmi zdařilé a soutěžícím lze jen popřát, aby své znalosti a dovednosti používali co nejméně při skutečných zásazích a neštěstích. Výsledková listina - muži: 1. Křižínkov A ; 2. Nové Sady; 3. Březka - mládež: 1. Velká Bíteš Ludvík Zavřel, starosta okrsku Hasiči v Březí slavili Před 125 lety se konala za účasti 16 zakládajících členů ustavující valná hromada dobrovolného hasičského sboru v obci Březí u Osové Bitýšky. Významné jubileum v životě sboru oslavili v neděli 12. května. Ráno proběhl slavnostní nástup četných hasičů před kostelem Jména Panny Marie ve Březí. Následovala mše svatá, kterou sloužil duchovní správce farnosti Osová Bitýška R.D. Ing. arch. Jiří Jeniš a místní rodák R.D. Mgr. Blažej Hejtmánek. Po bohoslužbě přivítal hasiče a farníky velitel sboru Zdenek Běloch a seznámil s dopravním automobilem Ford Tranzit DA L1Z, přestavbu vozidla provedla firma STS Prachatice. Na financování se podílela dotace státu, kraje a obec doplatila 172 tisíc. V zastoupení starosty obce Ondřeje Juna připomněl Vít Štourač historii obce a význam obecních symbolů. Následně byl požehnán znak a vlajka, který byl obci přidělen Poslaneckou sněmovnou Všichni se průvodem odebrali před kostel, kde proběhlo slavnostní požehnání nového hasičského dopravního automobilu. Náměstek starosty OSH Žďár nad Sázavou Miroslav Jágrik pozdravil přítomné a poděkoval za vykonanou práci. Následně předal starostovi sboru Stanislavu Hálovi pro sbor jako kolektiv čestné uznání Krajského sdružení hasičů Kraje Vysočina. Následovalo občerstvení v kulturním domě a neformální zábava. Odpoledne proběhla i přes nepřízeň počasí na louce před kulturním domem soutěž hasičských družstev v rámci Poháru tří okrsků - Heřmanov, Křižanov, Strážek. David Dvořáček Dvojstranu připravil ZEMAN Luboš, starosta OSH ČMS Žďár nad Sázavou

Zásahy hasičů za měsíc prosinec

Zásahy hasičů za měsíc prosinec Zásahy hasičů za měsíc prosinec HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.12. do 31. 12. celkem 146 událostí. Z tohoto počtu je 7 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 775

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc únor HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.2. do 29. 2. celkem 108 událostí. Z tohoto počtu je 6 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 9 077 000,-

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Sváteční dny ve znamení oslav 125. výročí založení SDH Níhov

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Sváteční dny ve znamení oslav 125. výročí založení SDH Níhov Zásahy hasičů za měsíc květen HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1. do 31. 5. celkem 131 událostí. Z tohoto počtu je 12 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 436 000,-

Více

6. Hasičský útvar ochrany Pražského hradu

6. Hasičský útvar ochrany Pražského hradu 6.1 Nejvýznamnější aktivity (s výjimkou zásahové činnosti) Zásahová činnost jednotky Hasičského útvaru ochrany Pražského hradu je součástí statistické ročenky. Den hasičstva - Slavnostní slib nových příslušníků

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc červenec HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.7. do 31. 7. celkem 206 událostí. Z tohoto počtu je 17 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 1 310

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc listopad HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.11. do 30. 11. celkem 133 událostí. Z tohoto počtu je 15 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 3 817

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc říjen HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.10. do 31. 10. celkem 145 událostí. Z tohoto počtu je 10 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 233 000,-

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc srpen HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.8. do 31. 8. celkem 363 událostí. Z tohoto počtu je 29 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 2 528 500

Více

1. Zahájení, schválení programu jednání 2. Volba návrhové komise

1. Zahájení, schválení programu jednání 2. Volba návrhové komise Zápis se Shromáždění představitelů sborů dobrovolných hasičů okresu Znojmo konaného dne 23.3.2019 v 9:30hod, v Blížkovicích V 9:30 hod. všechny přítomné pozdravil a přivítal ing. Novosad, jmenovitě přivítal

Více

Organizační zabezpečení okresního kola soutěže dorostu ročník

Organizační zabezpečení okresního kola soutěže dorostu ročník Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou; kraj Vysočina Žďár nad Sázavou 3, Komenského 1, PSČ 591 01; tel. 566 621 139 e-mail: zdar@hvp.cz; www.dh-vysocina.cz IČ 488 996 15 DIČ CZ-488

Více

Organizační zabezpečení okresního kola soutěže dorostu ročník

Organizační zabezpečení okresního kola soutěže dorostu ročník Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou; kraj Vysočina Žďár nad Sázavou 3, Komenského 1, PSČ 591 01; tel. 566 621 139 e-mail: zdar@hvp.cz; www.dh-vysocina.cz IČ 488 996 15 DIČ CZ-488

Více

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen ročník

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen ročník Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou; kraj Vysočina Žďár nad Sázavou 3, Komenského 1, PSČ 591 01; tel. 566 621 139 e-mail: zdar@hvp.cz; www.dh-vysocina.cz IČ 488 996 15 DIČ CZ-488

Více

Zásahy hasičů za měsíc listopad

Zásahy hasičů za měsíc listopad Zásahy hasičů za měsíc listopad HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.11. do 30. 11. celkem 139 událostí. Z tohoto počtu je 7 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 250

Více

Zásahy hasičů za měsíc červen

Zásahy hasičů za měsíc červen Zásahy hasičů za měsíc červen HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.6. do 30. 6. celkem 273 událostí. Z tohoto počtu je 11 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 395 000,-

Více

Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015

Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení hasičů Zlín Organizační zabezpečení Okresního kola hry Plamen 2014/2015 Místo konání: stadion Jiskra Otrokovice Datum konání: 15. 16. května 2015

Více

Zásahy hasičů za měsíc září

Zásahy hasičů za měsíc září Zásahy hasičů za měsíc září HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.9. do 30. 9. celkem 129 událostí. Z tohoto počtu je 12 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 281 000,-

Více

Navržení dotace nestátním neziskovým organizacím na rok Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s.

Navržení dotace nestátním neziskovým organizacím na rok Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s. Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s. Celostátní hasičský festival dechových hudeb Pelhřimov 2018 a dny záchranářů Pelhřimov 2018 100 000,0 Kč Česká speleologická společnost Součinnostní výcviky Hasičského

Více

Zásahy hasičů za měsíc prosinec

Zásahy hasičů za měsíc prosinec Zásahy hasičů za měsíc prosinec HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.12. do 31. 12. 2016 celkem 162 událostí. Z tohoto počtu je 10 požárů s předběžně vyčíslenou škodou

Více

SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH

SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH S M Ě R N I C E SH ČMS OKRESNÍHO SDRUŽENÍ HASIČŮ PLZEŇ - JIH Ročník: 2018 V Jarově dne 10. března 2018 Částka: 2 O B S A H: Část I. 1. Směrnice SH ČMS Okresního sdružení hasičů Plzeň - jih ze dne 10. 03.

Více

Propozice okresního kola. hry Plamen ročníku

Propozice okresního kola. hry Plamen ročníku Propozice okresního kola hry Plamen ročníku 2016 2017 Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Hodonín Termín konání: 13. května 2017 Místo konání: Sportovní areál Ratíškovice Do 8:30 bude

Více

Zápis ze Shromáždění představitelů Sborů dobrovolných hasičů okresu Trutnov, konaného dne 24.4.2009 ve velkém sále MěÚ v Trutnově

Zápis ze Shromáždění představitelů Sborů dobrovolných hasičů okresu Trutnov, konaného dne 24.4.2009 ve velkém sále MěÚ v Trutnově Zápis ze Shromáždění představitelů Sborů dobrovolných hasičů okresu Trutnov, konaného dne 24.4.2009 ve velkém sále MěÚ v Trutnově zahájení: 16 30 hod. přítomni: Výkonný výbor OSH Trutnov zástupci SDH okresu

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA II. ROČNÍK 2018

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA II. ROČNÍK 2018 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA Soutěž jednotlivců v běhu na 100 metrů s překážkami II. ROČNÍK 2018 Pořadatel: Sbor dobrovolných hasičů Zliv, SH ČMS - Okresní sdružení České Budějovice Termín konání:

Více

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem

Více

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav

Organizační zajištění. I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015. dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu v roce 2015 dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav Pořadatelem I. kola postupové soutěže je Okresní sdružení hasičů Mladá Boleslav. Soutěž

Více

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne 20. 5. 2019 Porada Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice (dále jen OORS) byla svolána na den 20.

Více

ZPRAVODAJ OSH. 1/2018 březen Úvodem. Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí

ZPRAVODAJ OSH. 1/2018 březen Úvodem. Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí ZPRAVODAJ OSH 1/2018 březen 2018 Úvodem Vážené hasičky a hasiči, čas plyne neúprosně velmi rychle a je za námi další období výročních valných

Více

Zápis č. 10 z VV KSH JMK

Zápis č. 10 z VV KSH JMK Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Jihomoravského kraje Zubatého 1, 614 00 Brno Zápis č. 10 z VV KSH JMK 21. 6. 2016 Přítomni: Bc. Z. Jandova, J. Gargula, I. Musil, Mgr. M.

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - Kraj Pardubický Pořadatel: ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže mladých hasičů ve hře PLAMEN 2016 - Skuteč SHČMS - KSH Pardubice, OSH Chrudim, odborná

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou Z á p i s z 20. zasedání Výkonného výboru SH ČMS okresu Žďár nad Sázavou ve funkčním období 2015 2020 ze dne 19. června 2018; Bowlingová herna

Více

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2019 XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2019 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Havlíčkobrodské stovkování

Havlíčkobrodské stovkování Havlíčkobrodské stovkování SOUTĚŽ V BĚHU NA 100 M PŘEKÁŽEK JEDNOTLIVCŮ V KATEGORIÍCH DOROSTENCŮ, DOSPĚLÝCH A VETERÁNŮ Pořadatel : Okresní sdružení hasičů Havlíčkův Brod Okresní odborná rada velitelů Okresní

Více

Havlíčkobrodské stovkování

Havlíčkobrodské stovkování Havlíčkobrodské stovkování SOUTĚŽ V BĚHU NA 100 M PŘEKÁŽEK JEDNOTLIVCŮ V KATEGORIÍCH DOROSTENCŮ, DOSPĚLÝCH A VETERÁNŮ Pořadatel : Okresní sdružení hasičů Havlíčkův Brod Okresní odborná rada represe Okresní

Více

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018

Výroční zpráva SDH Mniší za rok 2018 za rok 2018 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2018 a končící dnem 31. prosince 2018 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady konané

Více

Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2019.

Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2019. Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2019. Pořadatel Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem

Více

Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává. Směrnici sportovních oddílů SH ČMS

Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává. Směrnici sportovních oddílů SH ČMS Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává Směrnici sportovních oddílů SH ČMS Článek 1 Předmět Tato Směrnice vymezuje postavení sportu ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska jako veřejně prospěšné

Více

Zásahy hasičů za měsíc listopad

Zásahy hasičů za měsíc listopad Zásahy hasičů za měsíc listopad HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.11. do 30. 11. celkem 104 událostí. Z tohoto počtu je 13 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 3 056

Více

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané 17. 1. 2015 v 17 00 v hostinci U Šodka 1. Zahájení, uvítání hostů, minuta ticha, program schůze Vedením schůze byl pověřen Ing. Dalibor Vlček.

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2018 XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2018 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ okresního kola hry Plamen 2017/2018 Konaného pod záštitou senátora PČR Mgr. Jaroslava Větrovského Pořadatel: SH ČMS Okresní sdružení hasičů Tábor SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc srpen HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.8. do 31. 8. celkem 330 událostí. Z tohoto počtu je 15 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 2 083 000,-

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - - Okresní sdružení hasičů OSTRAVA město ve spolupráci s HZS MSK ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ OKRESNÍHO KOLA družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS v požárním sportu

Více

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují VI. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje který se koná pod záštitou

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění Ligy mladých hasičů OSH Šumperk 2017/2018 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 25. ročník Ligy mladých hasičů OSH Šumperk. Soutěže budou probíhat dle Směrnice hry PLAMEN

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

Ocenění a vyznamenání členů a Sborů dobrovolných hasičů. zpracoval Michal Bílek

Ocenění a vyznamenání členů a Sborů dobrovolných hasičů. zpracoval Michal Bílek Ocenění a vyznamenání členů a Sborů dobrovolných hasičů zpracoval Michal Bílek Jak můžete ocenit své členy - Řídíme se Statutem čestných vyznamenání a titulů SH ČMS, který byl schválen shromážděním starostů

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou Z á p i s z 26. zasedání Výkonného výboru SH ČMS okresu Žďár nad Sázavou ve funkčním období 2015 2020 ze dne 20. června 2019; v Bowling Riwer

Více

pod záštitou poslankyně Parlamentu ČR Mgr. Marie Benešové

pod záštitou poslankyně Parlamentu ČR Mgr. Marie Benešové Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Ústecký kraj a Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Louny Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen a celoroční činnosti

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2013

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2013 spolu s Okresním sdružením hasičů Zlín pod záštitou hejtmana Zlínského kraje a města Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 0 Organizátor soutěže : Termín konání soutěže : Místo konání : OSH

Více

Zápis z jednání VV KSH Pardubického kraje ze dne 29.3.2011 ve Svojanově

Zápis z jednání VV KSH Pardubického kraje ze dne 29.3.2011 ve Svojanově Zápis z jednání VV KSH Pardubického kraje ze dne 29.3.2011 ve Svojanově Přítomni : - dle prezenční listiny ( příloha zápisu) Program jednání : 1) Zahájení, 2) Zpráva starosty KSH 3) Informace z ústředních

Více

Podpořené projekty splňující podmínky Programu

Podpořené projekty splňující podmínky Programu % % % 8,,, 9,, 9, % % % Hodnotící formulář - tabulka projektů Číslo a název oblasti podpory, programu: č. oblast podpory Požární ochrana, program č.. Podpora Sdružení Čech, Moravy a Slezska Libereckého

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc říjen HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1. do 31. 10. celkem 522 událostí. Z tohoto počtu je 14 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 605 000,-

Více

Organizační zabezpečení

Organizační zabezpečení Organizační zabezpečení KRAJSKÉHO KOLA DOROSTU SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ 2016 Pořadatel: Krajské sdružení hasičů Jihomoravského kraje ve spolupráci s OSH Břeclav Termín konání: 11. 6. 2016 Místo konání:

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje pod záštitou Rady Pardubického kraje pořádají krajskou soutěž v celostátní

Více

Neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR nestátním neziskovým organizacím na rok 2014

Neinvestiční dotace ze státního rozpočtu ČR nestátním neziskovým organizacím na rok 2014 Zájmové sdružení hasičských hudeb České republiky - občanské sdružení... 4 Celostátní hasičský festival dechových hudeb Pelhřimov 04 a dny záchranářů Pelhřimov 04 Česká speleologická společnost Součinnostní

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc srpen HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.8. do 31. 8. celkem 207 událostí. Z tohoto počtu je 19 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 5 535 000,-

Více

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov.

Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti SDH Bozkov. Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Bozkov za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě

Více

sobota 1. dubna 2017

sobota 1. dubna 2017 SH ČMS OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE, KRAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO

Více

Velká sláva u hasičů v Malém Březně

Velká sláva u hasičů v Malém Březně Velká sláva u hasičů v Malém Březně Velkou oslavu uspořádali o víkendu hasiči v Malém Březně u příležitosti převzetí nového vozidla a otevření zmodernizované klubovny mládeže. Oba projekty výrazně podpořil

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA SOUTĚŽE DOROSTU PARDUBICKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA SOUTĚŽE DOROSTU PARDUBICKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA SOUTĚŽE DOROSTU PARDUBICKÉHO KRAJE 2011 Pořadatel Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje ve spolupráci s Okresním sdružením hasičů ČMS

Více

V Šumperku

V Šumperku Věc: Organizační zajištění Ligy mladých hasičů OSH Šumperk 2018/2019 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 26. ročník Ligy mladých hasičů OSH Šumperk. Soutěže budou probíhat dle Směrnice hry PLAMEN

Více

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP

vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP KRAJSKÉ SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA ÚSTECKÉHO KRAJE a STIMAX International, s.r.o. vyhlašují III. ročník seriálu STIMAX CUP aneb šedesátkování a stovkování Ústeckého kraje, který se koná za

Více

O pohár SDH Kamenec Kamenecká šedesátka

O pohár SDH Kamenec Kamenecká šedesátka Sbor dobrovolných hasičů Kamenec u Poličky pod záštitou hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického a ve spolupráci s obcí Kamenec u Poličky Vás zve na XXV. ročník hasičských sportovních soutěží Kamenec

Více

OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ OLOMOUC. doc. Mgr. Antonína Staňka, Ph.D.

OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ OLOMOUC. doc. Mgr. Antonína Staňka, Ph.D. OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ OLOMOUC Vás zve na 2. závod seriálu ČESKÉHO POHÁRU REBEL 2015 OLOMOUCKÝ DVOJBOJ a 100m překážek Pod záštitou Primátora statutárního města Olomouc doc. Mgr. Antonína Staňka, Ph.D.

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc červenec HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.7. do 31. 7. celkem 224 událostí. Z tohoto počtu je 37 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 1 832

Více

Výroční zpráva. SDH Lužany. za rok 2016

Výroční zpráva. SDH Lužany. za rok 2016 Výroční zpráva Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů Lužany (dále jen ) a

Více

Zásahy hasičů za měsíc červenec

Zásahy hasičů za měsíc červenec Zásahy hasičů za měsíc červenec HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.7. do 30. 7. celkem 209 událostí. Z tohoto počtu je 14 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 958 000,-

Více

Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014

Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014 Zpráva o činnosti ORV OSH Pardubice za rok 2014 Vážená paní starostko Okresního sdružení, vážení hosté. Vážení zástupci jednotlivých sborů našeho okresu. Dovolte mi, abych Vás ve stručnosti seznámil s

Více

Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013

Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013 Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013 Program jednání 1) Zpráva o činnosti OSH Ústí nad Orlicí, 2) Výsledky soutěží v roce 2013, 3) Zajištění výročních valných hromad, 5) Hlášení o činnosti sboru

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2014

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2014 SH ČMS Krajské sdružení hasičů Zlínského kraje spolu s Okresním sdružením hasičů Kroměříž pod záštitou hejtmana Zlínského kraje Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 0 Organizátor soutěže :

Více

SH ČMS Okresní sdružení hasičů Praha-západ a okresní odborná rada mládeže Ohradní 1166/26, Michle, Praha tel

SH ČMS Okresní sdružení hasičů Praha-západ a okresní odborná rada mládeže Ohradní 1166/26, Michle, Praha tel Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen 2016/2017 Místo konání: Pořádá: Psáry fotbalové hřiště OORM ve spolupráci s SDH Psáry a 12. okrskem Den konání: 20. května 2017 Prezence: Porada vedoucích

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA III. ROČNÍK

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA III. ROČNÍK ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ZLIVSKÁ STOVKA Soutěž jednotlivců v běhu na 100 metrů s překážkami III. ROČNÍK 2019 Pořadatel: Sbor dobrovolných hasičů Zliv Termín konání: Neděle 28.04.2019 Místo konání: Městské

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX Vzorové PROPOZICE OKRSKOVÉHO/OKRESNÍHO/KRAJSKÉHO KOLA, MISTROVSTVÍ ČR družstev Sborů dobrovolných

Více

Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2018.

Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2018. Organizační zabezpečení krajského kola v požárním sportu mužů a žen v roce 2018. Pořadatel Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem

Více

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S.

por. Ing. Tomáš POUL, HZS Kraje Vysočina ÚO Žďár n. S. Zásahy hasičů za měsíc prosinec HZS Kraje Vysočina, územní odbor Žďár nad Sázavou eviduje v období od 1.12. do 31. 12. celkem 177 událostí. Z tohoto počtu je 15 požárů s předběžně vyčíslenou škodou 385

Více

ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ

ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - okres C H R U D I M Dne 9. dubna 2018 ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ okresního kola družstev a jednotlivců dorostu 2018 v Třemošnici Pořadatel: SHČMS okresu Chrudim, odborná

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry PLAMEN. Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015

Organizační zabezpečení krajského kola hry PLAMEN. Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015 Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015 Pořadatel: Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Svitavy ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Pardubického kraje,

Více

P R O P O Z I C E SOUTĚŽE V KLASICKÝCH DISCIPLÍNÁCH CTIF. O POHÁR KSH MSK (soutěž je součástí Ligy v klasických disciplínách CTIF 2017)

P R O P O Z I C E SOUTĚŽE V KLASICKÝCH DISCIPLÍNÁCH CTIF. O POHÁR KSH MSK (soutěž je součástí Ligy v klasických disciplínách CTIF 2017) Krajské sdružení hasičů Moravskoslezského kraje a Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje vydávají P R O P O Z I C E SOUTĚŽE V KLASICKÝCH DISCIPLÍNÁCH CTIF O POHÁR KSH MSK (soutěž je součástí Ligy

Více

Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav

Organizační zajištění I. kola postupové soutěže v požárním sportu dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav V neděli 2. 6. 2013 proběhne na hřišti v Chotětově I. kolo postupové soutěže v požárním sportu dobrovolných hasičů OSH Mladá Boleslav jinak též okresní soutěž v požárním sportu. Soutěžit se bude v kategoriích

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016 SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SUCHÝ založeno 1927 Výroční zpráva SDH Suchý za rok 2016 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení

Více

Propozice. Pořadatel pořadatelem pohárové soutěže je sbor dobrovolných hasičů obce Majetín, (dále jen SDH Majetín) Náves 211, Majetín

Propozice. Pořadatel pořadatelem pohárové soutěže je sbor dobrovolných hasičů obce Majetín, (dále jen SDH Majetín) Náves 211, Majetín a Propozice Pořadatel pořadatelem pohárové soutěže je sbor dobrovolných hasičů obce Majetín, (dále jen SDH Majetín) Náves 211, Majetín 751 03 Pohárová soutěž se uskuteční dne 24.6.2017. Požární útoky se

Více

pod záštitou primátora města Most Mgr. Jana Paparegy

pod záštitou primátora města Most Mgr. Jana Paparegy Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Ústecký kraj a Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Most Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen a celoroční činnosti

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru SH ČMS KSH Kraje Vysočina č. 2/2015 ze dne

Zápis z jednání Výkonného výboru SH ČMS KSH Kraje Vysočina č. 2/2015 ze dne Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska krajské sdružení Kraje Vysočina Husova 300, 582 22 Přibyslav www.dh-vysocina.cz e-mail : kvv@dh-vysocina.cz IČO 86553216, DIČ : CZ86553216 Zápis z jednání Výkonného

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění okresního kola Celostátní hry PLAMEN 2015/2016 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 43. ročník Celostátní hry PLAMEN pro mladé hasiče na okrese Šumperk. Soutěž bude probíhat

Více

Organizační zabezpečení krajského kola

Organizační zabezpečení krajského kola Organizační zabezpečení krajského kola hry PLAMEN a celoroční činnosti DOROSTU SH ČMS 2014 Pořadatel: SH ČMS - Krajské sdružení hasičů Moravskoslezského kraje ve spolupráci s SH ČMS - Okresním sdružením

Více

sobota 7. dubna 2018

sobota 7. dubna 2018 SH ČMS OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ JABLONEC NAD NISOU ve spolupráci s ÚZEMNÍM ODBOREM JABLONEC NAD NISOU HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO KRAJE, KRAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU LIBERECKÉHO

Více

Schůze 1/ ORV OSH Ústí nad Orlicí. konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí.

Schůze 1/ ORV OSH Ústí nad Orlicí. konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí. Schůze 1/2015 - ORV OSH Ústí nad Orlicí konaná dne 14. dubna 2015 od 15:00 hodin v Ústí nad Orlicí. Přítomní členové Odborné rady velitelů: Kubík Jiří - vedoucí ORV ANO, Beneš Miloš - člen ORV omluven,

Více

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů.

IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. IX. propagační jízda dobrovolných hasičů. Ve dnech 27. a 28.5.2017 se uskutečnila XI. Propagační jízda hasičů. Zahájení jízdy bylo v Jáchymově v Karlovarském kraji, odkud pokračovala do Ústeckého kraje,

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění okresního kola Celostátní hry PLAMEN 2018/2019 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 47. ročník Celostátní hry PLAMEN pro mladé hasiče na okrese Šumperk. Soutěž bude probíhat

Více

Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č I N N O S T I D O R O S T U

Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č I N N O S T I D O R O S T U Krajské sdružení hasičů Středočeského kraje, ve spolupráci s Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště p o ř á d á K R A J S K É K O L O H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č

Více

Neinvestiční dotace nestátním neziskovým organizacím na rok Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s.

Neinvestiční dotace nestátním neziskovým organizacím na rok Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s. 1. 2. 3. 4. neziskových organizací pomoci při Spolek přátel hasičských hudeb ČR, z.s. Celostátní hasičský festival dechových hudeb Pelhřimov 2017 a dny záchranářů Pelhřimov 2017 Česká speleologická společnost

Více

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na

Informace k organizačnímu zajištění soutěží mladých hasičů OSH Šumperk jsou k dispozici také na Věc: Organizační zajištění Ligy mladých hasičů OSH Šumperk 2016/2017 Odborná rada mládeže OSH Šumperk vyhlašuje 25. ročník Ligy mladých hasičů OSH Šumperk. Soutěže budou probíhat dle Směrnice hry PLAMEN

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdruţení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdruţením hasičů Čech, Moravy

Více

Soustředění dorostenců a dorostenek pro rok 2011. V disciplínách požárního sportu pro Karlovarský Kraj

Soustředění dorostenců a dorostenek pro rok 2011. V disciplínách požárního sportu pro Karlovarský Kraj Soustředění dorostenců a dorostenek pro rok 2011 V disciplínách požárního sportu pro Karlovarský Kraj V loňském roce připravila Česká federace požárního sportu pro jednotlivce a kolektivy dorostenců a

Více

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013

Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Zpráva o činnosti SDH Slavkovice za rok 2013 Vážené sestry, vážení bratři, milí vzácní hosté, rok s rokem se sešel a opět jsme tu, abychom zhodnotili, co se povedlo či nepovedlo, v čem bychom se mohli

Více

Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec. sobota 12.

Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen. O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec. sobota 12. SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Ostrava-Pustkovec Soutěž hasičských družstev v požárním útoku mužů a žen O putovní pohár starostky městského obvodu Pustkovec sobota 12. července 2014 Ostrava-Pustkovec zařazena

Více

Zápis ze Shromáždění představitelů SDH okresu Svitavy konaného v Chornicích. Program zasedání: 1. Uvítání hostů

Zápis ze Shromáždění představitelů SDH okresu Svitavy konaného v Chornicích. Program zasedání: 1. Uvítání hostů Zápis ze Shromáždění představitelů SDH okresu Svitavy konaného 12.11.2011 v Chornicích Přítomni: dle mandátové komise Program zasedání: 1. Uvítání hostů 2. Schválení programu jednání 3. Schválení mandátové

Více

OKRESNÍ KOLO V POŽÁRNÍM SPORTU TELCE 4. ČERVNA 2017 OSH ČMS LOUNY

OKRESNÍ KOLO V POŽÁRNÍM SPORTU TELCE 4. ČERVNA 2017 OSH ČMS LOUNY OKRESNÍ KOLO V POŽÁRNÍM SPORTU TELCE 4. ČERVNA 2017 OSH ČMS LOUNY Vedení soutěže Pořadatelem postupové soutěže II. kola je OSH LOUNY Soutěž se uskuteční v neděli 4. června 2017 na hřišti v TELCÍCH Velitel

Více