RÁMCOVÁ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ č...

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "RÁMCOVÁ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ č..."

Transkript

1 RÁMCOVÁ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ č.... uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zák. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, mezi 1. Kupující: ZETOR TRACTORS a.s. Sídlo: Brno, Trnkova 111, PSČ Spol. je zapsána v Obch. rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně oddíl B, vložka 4126 IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., č.ú.: /0800 Jednající: Petr Žáček, místopředseda představenstva Ing. Jiří Smíšek, člen představenstva (dále jen kupující ) a 2. Prodávající: Sídlo: IČ: DIČ: Společnost je zapsána v obch. rejstříku vedeného u..oddíl, vložka Bankovní spojení: č.ú.: Jednající: (dále jen prodávající ) Kupující: 1 Prodávající:

2 1. Předmět smlouvy 1.1 Účastníci této smlouvy se dohodli na dlouhodobé obchodní spolupráci, jejímž předmětem je závazek prodávajícího dodávat kupujícímu na základě jeho objednávky a v souladu s touto smlouvou zboží, které je specifikované v Příloze č. 1, a závazek kupujícího objednané zboží od prodávajícího převzít a zaplatit za ně kupní cenu. Pro dodávky jiného zboží je nutné sepsat buď dodatek k této smlouvě nebo novou kupní smlouvu. 1.2 Smluvní strany si sjednávají, že zboží, které je předmětem této smlouvy, musí odpovídat předem oboustranně odsouhlasené technické specifikaci, která je uložena v technickém útvaru kupujícího i prodávajícího. Sériové dodávky zboží nemohou být zahájeny, dokud pověřený zástupce kupujícího neschválí referenční vzorky zboží, včetně jejich dohodnutých parametrů a nevystaví doklad o povolení dodávat zboží do sériové produkce. 1.3 Kupující si vyhrazuje právo provést, kdykoli po poradě s prodávajícím, změny v technické specifikaci zboží. V souladu s tím také upraví svou objednávku. 1.4 V případě, že prodávající zjistí, že jím vyrobené zboží neodpovídá 100% technické specifikaci, může požádat kupujícího o přijetí této dodávky na tzv. odchylku. V případě, že kupující odchylku akceptuje, má právo požadovat od prodávajícího 40 % slevu z ceny takového zboží, tj. přijatého na odchylku. Tato částka je určená k pokrytí nákladů vznikajících při schvalování odchylky. 2. Cena 2.1 Cena, za kterou bude kupujícímu dodáváno zboží, je uvedena včetně přiřazení k jednotlivým položkám, v Příloze č. 1 této smlouvy. Pro každý rok platnosti smlouvy se ceny snižují o 3 %. 2.2 Strany si sjednávají, že ceny za zboží jsou cenami pevnými, tj. úplnými a že zahrnují veškeré přirážky a poplatky, které cenu zboží zatíží. K ceně bude připočteno pouze DPH dle platných právních předpisů. 2.3 Každá ze smluvních stran má právo navrhnout 2 x ročně, a to vždy k 1. lednu a k 1. červenci změnu cen. V případě, že návrh na změnu cen nebude některou ze smluvních stran podán, stávající platnost cen se automaticky prodlužuje do dalšího termínu možné změny. V případě, že návrh bude řádně a včas podán a k dohodě o úpravě cen nedojde, sjednávají si smluvní strany právo smlouvu vypovědět ve výpovědní lhůtě..., která začne běžet od prvního dne následujícího měsíce po doručení výpovědi. Mimo to je kupující oprávněn kdykoli vyvolat cenová jednání o úpravě cen dodávaného zboží. 2.4 Návrh na změnu cen musí být podán písemně, nejpozději dva měsíce před termíny uvedeným v odst. 2.3 tohoto článku. Kupující: 2 Prodávající:

3 3. Termíny plnění 3.1. Vlastní dodávky zboží Kupující předloží prodávajícímu vždy do daného roku plán nákupu zboží na další rok, kde bude uvedeno předpokládané roční množství zboží dle Přílohy č Kupující předkládá prodávajícímu závaznou objednávku sériově vyráběného zboží, a to termínově a množstevně strukturovanou a sumarizovanou do týdenní dodávky min. 20 dnů před požadovaným termínem plnění. Prodávající je povinen dodat zboží z potvrzené objednávky v termínu, uvedeném v objednávce, a to výhradně během pracovní doby kupujícího. Prodávající je povinen jednotlivé objednávky do 5 pracovních dnů potvrdit. V případě, že je objednávka v toleranci výhledu je prodávající povinen objednávku potvrdit vždy Strany se dohodly, že kupující bude prodávajícímu zasílat vždy výhled nákupu zboží na následující 2 kalendářní měsíce. První z takových měsíců výhledu může být následnou objednávkou měněn v toleranci max. 20% a druhý měsíc v toleranci max. 30 % Prodávající se zavazuje neprodleně oznámit kupujícímu, že zboží bylo vyexpedováno a v případech, kdy zboží vyžaduje přepravu jiným přepravcem, kdy bylo toto zboží přepravcem převzato. Prodávající je také povinen poskytnout kupujícímu v dostatečném časovém předstihu další pokyny a informace, které mu umožní dodávku zboží včas přijmout Prodávající se zavazuje splnit další písemné pokyny týkající se dodávky zboží, které podle potřeby kupující vydá V případě, že zboží není dodáno v určeném termín, je kupující oprávněn, aniž bytím bylo dotčeno jeho právo na náhradu škody, požadovat po prodávajícím zaplacení smluvní pokuty ve výši 10 % z ceny zboží, jehož dodávka byla z důvodů na straně prodávajícího zpožděna, a to za každý i započatý týden od původně stanoveného data dodání Kupující si vyhrazuje právo odmítnout dodávku zboží uskutečněnou před termínem stanoveným v objednávce nebo za Výrobky dodané před stanoveným termínem dodání účtovat skladovací poplatek ve výši 350 Kč za den/paletové místo Prodávající se zavazuje, že bude mít po celou dobu platnosti této smlouvy připravenu, mimo standardní tok dodávek, 1/12 předpokládaného ročního množství dodávaného zboží výrobků jako rezervu skladem. Toto zboží,nebo jeho část, bude prodávajícím, v případě avizované potřeby kupujícího, dodáno v nejrychlejším možném termínu. Kupující se zavazuje, že toto zboží určené pro rezervu, odkoupí ještě před ukončením platnosti smlouvy Písemným potvrzením objednávky prodávajícím vzniká dílčí kupní smlouva na dodání sériově vyráběného zboží. 4. Místo plnění sériové dodávky 4.1. Dodávky zboží budou realizovány DAP (dle INCOTERMS 2010) Brno Líšeň, v areálu závodu kupujícího - místo bude vždy upřesněno Kupující: 3 Prodávající:

4 4.2. Dodávka je splněna okamžikem převzetí zboží kupujícím nebo ve chvíli, kdy bude kupujícímu umožněno nakládat se zbožím ve výše uvedeném místě. 5. Nabytí vlastnického práva ke zboží a nebezpečí škody 5.1. Kupující nabývá vlastnické právo ke zboží, jehož dodávky jsou předmětem této smlouvy, okamžikem jeho převzetí a to buď přímo od prodávajícího nebo od sjednaného dopravce Nebezpečí škody ke zboží přechází z prodávajícího na kupujícího dnem jeho převzetí. 6. Odpovědnost za vady zboží 6.1. U vad zboží zjištěných v průběhu přejímky zboží a výrobním procesu do momentu expedice je prodávající povinen: - během lhůty stanovené kupujícím zboží přetřídit a nahradit kupujícímu vadné zboží bezvadnou náhradní dodávkou zboží, přičemž prodávající nese veškeré náklady a výdaje související s přetříděním, opravou nebo výměnou zboží, včetně dopravních nákladů; pokud nebude prodávající schopen zajistit přetřídění zboží v termínu určeném kupujícím, může si kupující zajistit přetřídění jiným subjektem, ale náklady spojené s touto činností ponese prodávající; náhradní dodávka zboží musí pak být kupujícímu doručena do 15 dnů po oznámení vady, pokud se smluvní strany nedohodnou jinak. - nahradit kupujícímu prokazatelné vícenáklady způsobené odstraňováním následků vady dodaného zboží (zjištění příčiny, montáž, demontáž, transport, atp.). 6.2 U vad zboží zjištěných u koncového zákazníka v záruční době zákaznická reklamace: - se kupující zavazuje zaslat prodávajícímu tyto informace : Reklamační protokol Zetor - obsahující popis reklamované závady nebo neshody, obchodní název zboží, katalogové číslo zboží používané kupujícím výrobní číslo traktoru, počet motohodin, datum exportu a datum výměny, resp. opravy zboží, a požadované náklady k úhradě prodávajícím z titulu škody, která vznikla kupujícímu z důvodu vady jeho výrobku součástí reklamačního protokolu je i slovní popis projevu vady, z kterého může prodávající posoudit oprávněnost reklamace. - Kupující bude prodávajícímu přednostně zajišťovat průkazný materiál k reklamacím z ČR a SR. Z ostatních teritorií pouze na požádání prodávajícího s tím, že pokud bude reklamace oprávněná, prodávající uhradí náklady spojené se zasláním reklamovaného dílu. Doba pro vyžádání reklamovaného dílu ze strany prodávajícího je omezena na 20 pracovních dní po nahlášení reklamace. Prodávající potom vyřídí reklamaci standardním způsobem, jako by bylo zboží k reklamaci zasláno. - Uznanou reklamaci uhradí prodávající finančně a to včetně vícenákladů, které kupujícímu vznikly v souvislosti s úhradou reklamace kupujícím zákazníkovi. Podkladem k úhradě bude zatěžovací sestava zasílaná prodávajícímu 1x za měsíc. 6.3 Prodávající poskytne kupujícímu na dodané zboží záruku v délce měsíců, která začne běžet od data jeho převzetí. 12 měsíců je tzv. skladová záruka, tj. období, kdy je dodané zboží uskladněno u kupujícího předtím, než je zamontováno a vyexpedováno konečnému Kupující: 4 Prodávající:

5 zákazníkovi. Prodávající se zavazuje, že v případě jakékoliv prokázané závady bude hradit veškeré náklady spojené s reklamací vadného zboží. 6.4 Všechny parametry zboží, které nejsou ve shodě se smlouvou (technické parametry, množství, termín plnění ap.) vyžadují předběžné písemné schválení kupujícím. Prodávající je povinen neprodleně kupujícího informovat o jakékoliv, i předpokládané, změně. 6.5 Prodávající odpovídá za to, že zboží bude vyráběno takovým způsobem, aby jeho kvalita byla ve shodě s oboustranně schválenými referenčními vzorky. 6.6 Kupující je oprávněn po předchozím ohlášení ověřovat, zda výroba zboží sériových výrobků probíhá takovým způsobem, aby bylo zajištěno splnění všech požadavků kupujícího. Pokud bude v průběhu této prověrky zjištěna neshoda s požadavky kupujícího, má kupující právo odmítnout část popřípadě celý předmět plnění, kterého se tato neshoda týká. 6.7 Prodávající je oprávněn na své náklady kontrolovat a zkoumat vadné součástky v provozu kupujícího vždy se svolením kupujícího. 6.8 Zjistí-li kupující zjevné kvantitativní a kvalitativní nedostatky v jednotlivé dodávce, je oprávněn pozastavit platbu vadného zboží, až do vyřešení reklamace. 6.9 Kupující má právo provádět u prodávajícího ověření dodržování podmínek deklarovaného systému zabezpečování kvality. Prodávající je povinen stanovovat termínovaná nápravná opatření ke zjištěným neshodám a informovat o nich. Kupující má právo plnění těchto opatření ověřovat Prodávající odpovídá za to, že zboží bude vyráběno takovým způsobem, aby jeho kvalita odpovídala požadavkům kupujícího. Pro doložení této skutečnosti se kupující s prodávajícím dohodl na následujícím průkazu kvality: - kritériem hodnocení kvality při přejímce zboží (pokud nejsou specifikovány v předávané dokumentaci) jsou referenční vzorky, - způsob přejímky (u prodávajícího, přejímací plány, apod.) je výstupní kontrola prodávajícího a VSTK kupujícího, - existence dokumentace dokládající kvalitu dodávky (atesty, certifikáty, prohlášení, aj.), - pravidla pro vracení vadných dávek či součástí jsou specifikována v bodě 6.1 a 6.2 V případě vzniku jakýchkoliv okolností, které by mohly ovlivnit termín dodání, množství, kvalitu zboží pro zákazníka je dodavatel povinen okamžitě informovat zákazníka. Převzetím dodávky zboží kupujícím, dle daných pravidel, se prodávající nezbavuje odpovědnosti za kvalitu dodaného zboží Prodávající se zavazuje k maximální míře nekvality (PPM - parts per milion) zjištěné u kupujícího u stávajících dílů. a u nových dílů které vstupují do sériové výroby dle přílohy č. 4 (časové intervaly se odvíjí od data schválení dílu do sériové výroby) PPM zjištěné u kupujícího se stanoví jako podíl (součtu vadných dílů prodávajícího na vstupní kontrole kupujícího + vadných dílů prodávajícího ve výrobním procesu kupujícího + reklamací vadných dílů prodávajícího na kupujícího z trhu) oproti dodaným dílům od prodávajícího ve Kupující: 5 Prodávající:

6 stanoveném časovém intervalu, kde rozhodné datum je datum zjištění vadného dílu na straně kupujícího V případě nedodržení těchto limitů z odstavce 6.11 se prodávající zavazuje ke smluvní pokutě ve výši 3% z ceny dodaného zboží v dalším časovém intervalu Jako časový interval je stanoven kalendářní kvartál. 7. Platební podmínky 7.1 Dodané zboží bude kupujícímu fakturováno na základě řádně vystaveného daňového dokladu se splatností 90 dnů EOM (od konce měsíce). 7.2 Faktura musí obsahovat všechny náležitosti daňového dokladu. Prodávající je povinen zasílat fakturu doporučeně na adresu sídla kupujícího. 7.3 V případě prodlení kupujícího s úhradou daňového dokladu, má prodávající právo požadovat zaplacení úroku z prodlení ve výši 0,03 % z dlužné částky za každý započatý týden prodlení. 8. Obaly a balení - způsob dodávky 8.1 Prodávající je povinen vypracovat balící návod, který musí být předem schválen kupujícím před první dodávkou zboží - ve vzorkovém řízení, a díly do sériové výroby dodávat podle schváleného balícího návod. Toto balení bude opětovně kontrolováno po zahájení dodávek do sériové výroby. Případné nutné změny v balení budou zapracovány do nového balícího návodu a předány prodávajícímu ke schválení. 8.2 Zboží musí být dodáno čisté, aby mohlo být kupujícím dále použito bez dalších vícenákladů, pokud není dohodnuto jinak. Případné náklady, vzniklé při nedodržení tohoto ustanovení budou přeúčtovány k tíži prodávajícího. 9. Převzetí zboží 9.1 Za doklady nutné k převzetí nebo dodání zboží je považován dodací list obsahující tyto údaje: číslo objednávky kupujícího. datum odeslání číslo dodacího listu počet kusů dodaného zboží jednotku množství název a přesné označení zboží (číslo výkresu včetně indexu) dle ZETOR druh a počet obalů razítko a podpis prodávajícího způsob dopravy a označení dopravního prostředku Kupující: 6 Prodávající:

7 9.2 Každý zásobník, paleta musí být označena návěsnou průvodkou. Toto musí obsahovat tyto údaje: název zboží příjemce zboží množství kusů na paletě nebo v bedně označení zboží (číslo výkresu včetně indexu ) dle ZETOR datum vyskladnění a razítko výstupní kontroly s garancí kvality dodávky vzor návěsné průvodky tvoří přílohu č.2, této smlouvy. 9.3 Prodávající je oprávněn prodávat zboží, jehož dodávky jsou předmětem této smlouvy, pouze kupujícímu nebo firmám ze skupiny Zetor Group, kterými jsou Zetor Havlíčkův Brod, a.s. a ZETOR KOVÁRNA, s.r.o., případně třetí straně, a to pouze na základě písemného souhlasu kupujícího. V případě porušení tohoto ustanovení se jedná o podstatné porušení smlouvy a kupující má právo požadovat vedle náhrady veškerých škod zaplacení smluvní pokuty ve výši ,- Kč (slovy jedenmilionkorunčeských) Modely, přípravky, nářadí, formy a výkresy poskytnuté kupujícím nesmí být prodávajícím kopírovány, postoupeny další osobě nebo organizaci ani použity k jakýmkoliv jiným účelům, než k výrobě sériových výrobků pro kupujícího. Tyto modely, přípravky, nářadí, formy a výkresy musí být na žádost kupujícího vráceny pokud budou ze strany kupujícího vyrovnány veškeré závazky vůči prodávajícímu plynoucí z této smlouvy. Shodná povinnost platí i pro kupujícího na modely, přípravky, nářadí a výkresy, poskytnuté prodávajícím kupujícímu. V případě porušení tohoto ustanovení se jedná o podstané porušení smlouvy a kupující má právo požadovat vedle náhrady veškerých škod zaplacení smluvní pokuty ve výši ,- Kč (slovy jedenmilionkorunčeských) Prodávající vlastní certifikát normy ISO 9001 a je povinen dodávat výrobky vyrobené v tomto systému řízení kvality. 10. Náhradní díly 10.1 Prodávající se zavazuje, že po dobu trvání této smlouvy a po dobu dodávání jeho zboží do sériové výroby kupujícího, a nejméně rok po ukončení této smlouvy, bude udržovat rezervní zásobu jednotlivého zboží a s ním spojených náhradních dílů v množství uvedeném v Příloze č. 3 a to tak, aby mohly být dodány do 2 pracovních dní Zboží, které přestalo být aktivní pro probíhající sériovou výrobu a je potřeba na náhradní díly nebo není potřeba vůbec, je dodavatel oprávněn prodávat pouze firmám ze skupiny Zetor Group, kterými jsou Zetor Havlíčkův Brod a.s. a ZETOR KOVÁRNA, s.r.o.. Porušení tohoto ustanovení je považováno za podstatné porušení smlouvy a v případě jeho prokázání je kupující oprávněn požadovat smluvní pokutu ve stejné výši, jako je uvedeno v odst Kupující: 7 Prodávající:

8 11. Platnost smlouvy a způsoby jejího ukončení Tato smlouva se uzavírá na dobu určitou a to do Smlouva zanikne uplynutím doby nebo v případě skončení výroby traktorů v závodě kupujícího Od smlouvy lze odstoupit ihned v případě podstatného porušení smluvních povinností a na základě důvodů uvedených v zákoně Kupující může vypovědět smlouvu bez udání důvodů s tříměsíční výpovědní dobou Jinak lze smlouvu ukončit kdykoliv dohodou obou smluvních stran 12. Obchodní tajemství 12.1 Smluvní strany konstatují, že v průběhu jejich obchodního vztahu založeného touto smlouvou si budou navzájem poskytovat a tím i získávat informace důvěrného charakteru, které strany považují za obchodního tajemství, ve smyslu ustanovení 17 a násl. obchodního zákoníku Smluvní strany se zavazují držet v tajnosti a neprozradit, či jinak znepřístupnit třetím osobám jakékoli informace, které mají vztah k obchodům dle této smlouvy nebo k jiným transakcím uzavíraným mezi stranami na základě této smlouvy Ujednání tohoto článku jsou závazná nejen pro smluvní strany, ale i pro každou jinou osobu, která v rámci spolupráce se smluvními stranami získá informace chráněné ustanoveními této smlouvy. Smluvní strany jsou povinny zavázat tyto osoby k dodržování ustanovení tohoto článku Ujednání tohoto článku jsou dále závazná i pro právní nástupce smluvních stran a pro jejich zaměstnance nebo jiné osoby v obdobném postavení. Smluvní strany jsou povinny zavázat tyto osoby k dodržování ustanovení tohoto článku Ujednání tohoto článku zůstávají mezi stranami v platnosti i po ukončení této smlouvy. Kupující: 8 Prodávající:

9 13. Závěrečná ujednání 13.1 Tuto smlouvu je možno měnit a doplnit po vzájemné dohodě pouze formou písemného dodatku Smlouva je vyhotovena ve 2 provedeních, z nichž každá smluvní strana obdrží po jednom Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu smlouvy všemi smluvními stranami. Přílohy: Příloha č.1 Seznam dodávaného zboží, cena Příloha č.2 - Vzor návěsné průvodky Příloha č.3 seznam ND Příloha č. 4 - PPM V Brně dne:... Petr Žáček místopředseda představenstva ZETOR TRACTORS a.s..... Ing. Jiří Smíšek člen představenstva ZETOR TRACTORS a.s.. Kupující: 9 Prodávající:

Shape Steel a. s. Všeobecné obchodní podmínky

Shape Steel a. s. Všeobecné obchodní podmínky Shape Steel a. s. Všeobecné obchodní podmínky Společnost Shape Steel a.s. sídlem Pobialova 14, 702 00 Moravská Ostrava, IČ: 25816675, DIČ: CZ25816675, je zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Obec Řehlovice IČ: 00266981 Sídlo: Řehlovice 1, 403 13 Zastoupen: Josefem Macháčkem, starostou obce jako kupující na straně jedné

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MTZ-SERVIS, s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MTZ-SERVIS, s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MTZ-SERVIS, s.r.o. Tyto Všeobecné smluvní podmínky (dále jen též VOP) upravují vztah mezi obchodní společností MTZ-SERVIS, s.r.o. se sídlem v Rudolfově, ulice Dlouhá

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti COFELY a.s.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti COFELY a.s. Všeobecné obchodní podmínky společnosti COFELY a.s. 1. Rozsah platnosti a definice užívaných pojmů 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále označované rovněž jako VOP ) upravují smluvní vztahy mezi

Více

Všeobecné obchodní podmínky ETIX, s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky ETIX, s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky ETIX, s.r.o. I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné obchodní podmínky (dále VOP) společnosti ETIX, s.r.o.,, Cyrilská 16, 602 00 Brno, IČO 26285797, (dále dodavatel) jsou nedílnou

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Číslo smlouvy kupujícího: E633-S-3662/2015 Číslo smlouvy prodávajícího: S01/00264-2015 Rámcová kupní smlouva uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY STACHEMA CZ s.r.o. IČ: 463 53 747, se sídlem Hasičská 1, Zibohlavy, 280 02 Kolín

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY STACHEMA CZ s.r.o. IČ: 463 53 747, se sídlem Hasičská 1, Zibohlavy, 280 02 Kolín VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY STACHEMA CZ s.r.o. IČ: 463 53 747, se sídlem Hasičská 1, Zibohlavy, 280 02 Kolín Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Pokud není písemnou dohodou stran výslovně stanoveno jinak, platí

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (Nákup zboží) účinné od 1.12.2015

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (Nákup zboží) účinné od 1.12.2015 (Nákup zboží) účinné od 1.12.2015 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) STÁTNÍ TISKÁRNY CENIN, státního podniku, se sídlem Praha 1, Růžová 6, čp. 943, PSČ 110 00, identifikační

Více

1. OBECNÁ USTANOVENÍ 2. OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY HEINEKEN ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. pro Kupující - VELKOSKLADY 3.

1. OBECNÁ USTANOVENÍ 2. OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY HEINEKEN ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. pro Kupující - VELKOSKLADY 3. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY HEINEKEN ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. pro Kupující - VELKOSKLADY 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 2. OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ 1 3. DODÁNÍ ZBOŽÍ 1 4. CENA/PLATEBNÍ PODMÍNKY 2 5. KVALITA ZBOŽÍ 3 6. REKLAMACE

Více

Všeobecné smluvní podmínky společnosti Inovat SE, IČ: 014882602

Všeobecné smluvní podmínky společnosti Inovat SE, IČ: 014882602 Všeobecné smluvní podmínky společnosti Inovat SE, IČ: 014882602 se sídlem Praha 4, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 00 Praha 4, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíle H, vložce

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. OBECNÁ USTANOVENÍ, VÝKLAD POJMŮ 1.1. Společnost NAPA TRUCKS spol. s r. o., se sídlem Semtín 100, 533 53 Pardubice, IČ: 25288717, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové,

Více

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ (dále jen Rámcová smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA OPRAVY HŘÍDELÍ TOČIVÝCH STROJŮ

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA OPRAVY HŘÍDELÍ TOČIVÝCH STROJŮ Příloha zadávací dokumentace č. 2 číslo smlouvy objednatele: číslo kontraktu objednatele: číslo smlouvy zhotovitele: RÁMCOVÁ SMLOUVA NA OPRAVY HŘÍDELÍ TOČIVÝCH STROJŮ uzavřená níže uvedeného dne, měsíce

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY - Koupě Zboží DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST PLATNÉ OD 1.1. 2014 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen "VOP") stanoví podrobnou

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

Smlouva o dílo - stavebnictví

Smlouva o dílo - stavebnictví Smlouva o dílo - stavebnictví Článek 1 - Smluvní strany 1. společnost: Posíláme poptávky, s. r. o. se sídlem: Šafránkova 3, Praha 5 zastoupená: jednatelem Ing. Martinem Poptávkou IČO: 12345678 DIČ: CZ12345678

Více

1. Kontaktní údaje: Jaroslav Kulhánek. 2. Informace

1. Kontaktní údaje: Jaroslav Kulhánek. 2. Informace Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchoděwww.kulhanek-nabytek.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. 1. Kontaktní údaje: Jaroslav Kulhánek Sídlo:

Více

Všeobecné obchodní podmínky firmy Ing. Lenka Ďurková

Všeobecné obchodní podmínky firmy Ing. Lenka Ďurková 1 Všeobecné obchodní podmínky firmy Ing. Lenka Ďurková I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) firmy Ing. Lenka Ďurková, IČ 73880582, se sídlem na ul. Panelová 1350, Petřvald,

Více

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními zákona č.

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky společnosti SEMACO tools and software, s.r.o. Předmětem těchto všeobecných obchodních podmínek je úprava vztahů mezi společností SEMACO tools and

Více

Všeobecné dodací podmínky OSRAM Česká republika s.r.o.

Všeobecné dodací podmínky OSRAM Česká republika s.r.o. I. Obecná ustanovení 1. Tyto Všeobecné dodací podmínky (dále jen Podmínky ) jsou obchodními podmínkami ve smyslu 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Nestanoví-li smlouva jinak,

Více

Zapsaná v živnostenském rejstříku v Městském úřadě v Benešově dle 71 odst.2 živnostenského zákona od 22.06.2005

Zapsaná v živnostenském rejstříku v Městském úřadě v Benešově dle 71 odst.2 živnostenského zákona od 22.06.2005 Obchodní podmínky 1. Prodávající Název: Pavla Zelíková / ipcart.cz Sídlo/bydliště: K Zájezdku 291, Bystřice 257 51 IČ: 71505598 DIČ: CZ6957244173 Telefon: +420 312312312 Telefon: +420 720367081 Email:

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod

Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on line obchodu Gemini Plus umístěného

Více

Rámcová kupní smlouva o dodávce originálních tonerů a dalšího příslušenství do tiskáren OKI

Rámcová kupní smlouva o dodávce originálních tonerů a dalšího příslušenství do tiskáren OKI Rámcová kupní smlouva o dodávce originálních tonerů a dalšího příslušenství do tiskáren OKI uzav ř ená dle 1746 odst. 2 a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen Smlouva" ) Kupujícím:

Více

Všeobecné dodací a platební podmínky pro dodávky hnojiv, agrochemikálií, zemědělských komodit a osiv platné od 1. 1. 2014

Všeobecné dodací a platební podmínky pro dodávky hnojiv, agrochemikálií, zemědělských komodit a osiv platné od 1. 1. 2014 Všeobecné dodací a platební podmínky pro dodávky hnojiv, agrochemikálií, zemědělských komodit a osiv platné od 1. 1. 2014 VŠEOBECNÉ DODACÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY prodávající ing. Jiří Maceček, Agriport.cz,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

Informace o přijímaných způsobech platby jsou uvedeny zde. Prodávající nepožaduje žádné poplatky v závislosti na způsobu platby, vyjma doběrečného.

Informace o přijímaných způsobech platby jsou uvedeny zde. Prodávající nepožaduje žádné poplatky v závislosti na způsobu platby, vyjma doběrečného. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.jinjang.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Kontaktní údaje E-shop: www.jinjang.cz Provozovatel:

Více

Strana 1 (celkem 6) Všeobecné obchodní podmínky EGE, spol. s r.o. pro nákup zboží

Strana 1 (celkem 6) Všeobecné obchodní podmínky EGE, spol. s r.o. pro nákup zboží Strana 1 (celkem 6) Všeobecné obchodní podmínky EGE, spol. s r.o. pro nákup zboží Tyto všeobecné obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy ( objednávky) a jsou platné a účinné ve všech bodech,

Více

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb (č. ev. ČSÚ: 155-2013-S) Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění 1 KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: STAVIMEX PRAHA a. s. sídlo: Voctářova 12/109, 180 00 Praha 8 IČO: 25050028 DIČ: CZ25050028 zapsaný

Více

PRODEJNÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY

PRODEJNÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRODEJNÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LIFT SERVIS s.r.o., se sídlem Závodní 542/53, 735 06 Karviná Nové Město, IČ: 25382357 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Unichem Agro s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Unichem Agro s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Unichem Agro s.r.o. se sídlem Praha 5 Smíchov, Ke Koulce 646/2, PSČ 15000, IČ 26781131, DIČ CZ26781131 zapsané v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Praze v odd. C,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti AMITY International spol. s r.o. platné od 1.2.2011

Všeobecné obchodní podmínky společnosti AMITY International spol. s r.o. platné od 1.2.2011 1. Všeobecné obchodní podmínky (dále také VOP) společnosti AMITY International spol. s r.o. se sídlem Praha 5, Vstavačová 760, PSČ 150 00, IČ 264 93 497, vedena u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka

Více

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) 1.1 Objednatel Čl. 1 Smluvní strany Název objednatele: Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Sídlo:

Více

Vzor smlouvy o dílo. Smlouva o dílo

Vzor smlouvy o dílo. Smlouva o dílo Vzor smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) uzavřená dle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) 1.1. Objednatel:

Více

Smlouva o dílo Číslo

Smlouva o dílo Číslo Smlouva o dílo Číslo uzavřená podle 2586 a násl. Obč.Z č. 89/2012 Sb. Článek 1 Smluvní strany Objednatel: Stavební bytové družstvo Chomutov, se sídlem Husova 2079/10, 430 03 Chomutov IČ: 00041955 DIČ:

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE Příloha č. 3 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Všeobecné obchodní podmínky společnosti INGRO-Machine s.r.o., se sídlem v Lublaňská 653/51 120 00 Praha 2, IČ 28391641, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C vložka 138269

Více

SMLOUVA DODAVATELSKÁ

SMLOUVA DODAVATELSKÁ SMLOUVA DODAVATELSKÁ Odbytové družstvo ebioneta a Člen Odbytového družstva ebioneta - Dodavatel Stránka 1 Tato SMLOUVA DODAVATELSKÁ (dále jen Smlouva ) uzavřená dle zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník,

Více

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Smluvní strany: Kupující Česká republika Státní ústav pro kontrolu léčiv, organizační složka státu IČ: 00023817 DIČ: CZ00023817 se sídlem: Šrobárova

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ODBĚRATELE. ze dne 1.1.2016

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ODBĚRATELE. ze dne 1.1.2016 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ODBĚRATELE ze dne 1.1.2016 obchodní společnosti: SIKO KOUPELNY a.s. se sídlem: Praha 9 - Kyje, Skorkovská 1310, PSČ 198 00, Česká republika IČO: 26065801 společnost zapsaná

Více

Smlouva o provádění úklidových prací

Smlouva o provádění úklidových prací Smlouva o provádění úklidových prací uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1. Objednatel: Jihočeský vědeckotechnický park, a.s.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Page 1 / 6 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY k objednávkám na dodávky materiálu společnosti Bilfinger HSG Technologies and Facility Management s.r.o. platné od 1. 9. 2014 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto všeobecné

Více

Evidenční číslo smlouvy: B / 15

Evidenční číslo smlouvy: B / 15 (dále jen "Smlouva") uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení

Více

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku)

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) 1. Smluvní strany 1.1. Zhotovitel: se sídlem: IČ: zastoupené: Bankovní spojení:

Více

Všeobecné obchodní dodavatelské podmínky společnosti KSB - PUMPY + ARMATURY s.r.o., koncern, verze 1.0 platná od 15.6.2016

Všeobecné obchodní dodavatelské podmínky společnosti KSB - PUMPY + ARMATURY s.r.o., koncern, verze 1.0 platná od 15.6.2016 1. Definice Všeobecné obchodní dodavatelské podmínky společnosti KSB - PUMPY + ARMATURY s.r.o., koncern, verze 1.0 platná od 15.6.2016 1.1 Používané definice. Není-li dále stanoveno jinak, mají pojmy s

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu

Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu Tyto všeobecné obchodní podmínky jsou vyhotoveny v souladu s zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem a zákonem č. 127/2005 Sb. o elektronických

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBECNÁ USTANOVENÍ V souladu s ustanovením 273 obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb., ve znění změn a doplňků, ke zjednodušení praxe uzavírání kupních smluv o dodávkách zboží

Více

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující: Název: Město Pacov Sídlo: nám. Svobody 320,

Více

o Cena zahrnuje kompletní náklady na výrobu objednaného zboží a základní balení zboží (do fólie po 5 až 10 kusech).

o Cena zahrnuje kompletní náklady na výrobu objednaného zboží a základní balení zboží (do fólie po 5 až 10 kusech). Obchodní podmínky objednávky: o Výrobce si vyhrazuje právo na změny u vyobrazených produktů. Barevnosti jsou pouze orientační. Umístění loga, letopočtu, dekorativní ražby a dalších prvků diáře bude s každým

Více

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, 729 29 Ostrava

Více

BURDA Praha spol. s. r. o. Přemyslovská 2845/43 130 00 Praha 3 Tel. +420 221 589 411 Fax. +420 296 521 368

BURDA Praha spol. s. r. o. Přemyslovská 2845/43 130 00 Praha 3 Tel. +420 221 589 411 Fax. +420 296 521 368 Obchodní podmínky společnosti BURDA Praha, spol. s r.o. platné pro spolupráci v rámci projektu Dny Marianne 2016 pro subjekty s provozovnami umístěnými na území České a Slovenské republiky 1. Obecná ustanovení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pronájem multifunkčních kopírovacích zařízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 - Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-135-1/OVZ-2015 se servisními službami formou kliku na prozatímní období ZAŘÍZENÍ SLUŽEB

Více

MOTOR-PRESSE BOHEMIA s.r.o., U Krčského nádraží 79/36, 140 00 Praha 4

MOTOR-PRESSE BOHEMIA s.r.o., U Krčského nádraží 79/36, 140 00 Praha 4 MOTOR-PRESSE BOHEMIA s.r.o., U Krčského nádraží 79/36, 140 00 Praha 4 Všeobecné podmínky prodeje inzertního prostoru do titulů Motor-Presse Bohemia s.r.o. (dále jen MPB ) pro tisk i on-line I. Všeobecná

Více

SIKLA BOHEMIA, s r.o.

SIKLA BOHEMIA, s r.o. Všeobecné obchodní podmínky platné od 01.04.2011 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) vydala obchodní společnost Sikla Bohemia, s.r.o. se sídlem v Praze 20, Do Čertous 2620/11, PSČ 193 21, dále

Více

Oprava pěší komunikace/chodníku v lokalitě Za Chlumem, ulice Litoměřická

Oprava pěší komunikace/chodníku v lokalitě Za Chlumem, ulice Litoměřická S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení:

Více

Global Tungsten & Powders spol. s r.o.

Global Tungsten & Powders spol. s r.o. Všeobecné prodejní podmínky platné a účinné od 1. ledna 2015 Tyto Všeobecné prodejní podmínky (dále jen VPP ) vydala společnost Global Tungsten & Powders spol. s r.o. se sídlem v Bruntále, Zahradní 1442/46,

Více

Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva )

Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva ) Smlouva o zúčtování odchylek (dále jen Smlouva ) Evidenční číslo smlouvy: A 0 / 13 uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000

Více

KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice

KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice KUPNÍ SMLOUVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE SPECT/CT kamera pro oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice článek 1 Smluvní strany 1. Nemocnice České Budějovice, a.s. se sídlem: České Budějovice, B. Němcové

Více

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy Kupní smlouva 1. Prodávající: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: (dále jenom prodávající ) a 2. Kupující: Město Mikulov Zastoupený: Rostislavem Koštialem, starostou města Mikulov

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642 SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ:

Více

Smlouva o přístupu na organizovaný krátkodobý trh s elektřinou (dále jen Smlouva )

Smlouva o přístupu na organizovaný krátkodobý trh s elektřinou (dále jen Smlouva ) Smlouva o přístupu na organizovaný krátkodobý (dále jen Smlouva ) uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, v souladu s 50 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách

Více

III. Doba plnění. IV. Cena plnění

III. Doba plnění. IV. Cena plnění Úřad vlády České republiky ev. č. 15/268-0 SMLOUVA o zajištění služeb čistírny uzavřená na základě ust. 2586 a následujícího zákona č.89/2012 Sb., občanského zákoníku Česká republika Úřad vlády České republiky

Více

Potvrzení obsahu smlouvy uzavřené v jiné než písemné formě, které vykazuje odchylky od skutečně ujednaného obsahu smlouvy, nemá právní účinky.

Potvrzení obsahu smlouvy uzavřené v jiné než písemné formě, které vykazuje odchylky od skutečně ujednaného obsahu smlouvy, nemá právní účinky. Obchodnı podmı nky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.robotslev.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Kontaktní údaje Název: AROL s.r.o.

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Conel s.r.o., se sídlem Ústí nad Orlicí, Sokolská 71, IČ 24148661

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Conel s.r.o., se sídlem Ústí nad Orlicí, Sokolská 71, IČ 24148661 Všeobecné obchodní podmínky společnosti Conel s.r.o., se sídlem Ústí nad Orlicí, Sokolská 71, IČ 24148661 vydané v souladu s ustanovením 1752 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění změn

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PODNIKATELE

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PODNIKATELE OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PODNIKATELE Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1. 3. 2016, v aktualizované verzi pro konkrétní smluvní vztah vždy ke dni odeslání objednávky (dílčí kupní smlouvy), případně

Více

Obchodní podmínky ze dne 1.4.2014. A. Předmět Obchodních podmínek. písemné smlouvy), ve které se na tyto Obchodní podmínky odkazuje.

Obchodní podmínky ze dne 1.4.2014. A. Předmět Obchodních podmínek. písemné smlouvy), ve které se na tyto Obchodní podmínky odkazuje. Všeobecné obchodní podmínky pro dodání zboží a provedení díla, resp. jiných plnění (dále jen Obchodní podmínky ) vydané ve smyslu ustanovení 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVU O DÍLO o poskytování úklidových služeb podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVU O DÍLO o poskytování úklidových služeb podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Česká republika-ministerstvo vnitra sídlem Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064 zastoupená: Ing. Miroslavem Konopeckým na základě pověření č.j. MV-76216-/OSM- 2011 (dále jen objednatel ) a...

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku 1. Smluvní strany Objednatel : Statutární město Brno, městská část Brno-střed Dominikánská 2 601 69 Brno Zastoupený : Martin

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti simple shop and rent s.r.o. pro internetový obchod www.simplerent.cz ČÁST A: Obecná ustanovení I. Předmět všeobecných obchodních podmínek II. Předmět Smlouvy ČÁST

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI Příloha č. 1 Obchodní podmínky Číslo smlouvy mandanta: Veřejná zakázka: BC-2/2008 NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI I. Smluvní strany 1. Letiště Ostrava, a.s.

Více

Všeobecné obchodní podmínky verze I. 2015

Všeobecné obchodní podmínky verze I. 2015 Všeobecné obchodní podmínky verze I. 2015 kapitálové společnosti Stama a.s. IČ: 40232701, se sídlem: Vančurova 815, Lovosice 410 02, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody" OBCHODNÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody OBCHODNÍ PODMÍNKY Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

SMLOUVA O DÍLO I. uzavřená podle 536 a násl. obchod. zák. mezi:

SMLOUVA O DÍLO I. uzavřená podle 536 a násl. obchod. zák. mezi: Vzor č. 37: Smlouva o dílo I. (1/5) I. uzavřená podle 536 a násl. obchod. zák. mezi: ing. Miroslavem Matyášem, podnikajícím pod názvem Miroslav Matyáš AZ stavby, IČ: 23234545, DIČ: CZ5612312323, s místem

Více

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí čp. 3 739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí čp. 3 739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí čp. 3 739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Rámcová smlouva o kácení a ořezu stromů na pozemcích města Frýdlant nad Ostravicí uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Příloha č. 2 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Vybavení laboratoří Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA VZORY SMLUV Níže uvedené vzory jsou pouze ilustrativní a obecné. Nejsou uzpůsobeny individuálním požadavkům jednotlivých případů. Město Třebíč neodpovídá za škodu vzniklou v souvislosti s poskytnutými

Více

Všeobecné obchodní podmínky Pro firemní zákazníky a spotřebitele (znění k 1. 12. 2010)

Všeobecné obchodní podmínky Pro firemní zákazníky a spotřebitele (znění k 1. 12. 2010) Všeobecné obchodní podmínky Pro firemní zákazníky a spotřebitele (znění k 1. 12. 2010) Tyto všeobecné obchodní podmínky upravují podmínky jednotlivých kupních smluv, na jejichž základě jsou společností

Více

1007 vodní plocha 18 789 90 Komárov u Opavy 776 Opava 1092 vodní plocha 2 075 25 Komárov u Opavy 776 Opava

1007 vodní plocha 18 789 90 Komárov u Opavy 776 Opava 1092 vodní plocha 2 075 25 Komárov u Opavy 776 Opava MMOPP00GGO5L SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE SLUŽEBNOSTI Č.: uzavřená na základě ust. 1785 a násl. z. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany:

Více

Smlouva kupní - vzor

Smlouva kupní - vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva kupní - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Vybavení pneu dílny obor Opravářské práce I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trhové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

1.6. Kupní cena zboží se řídí ceníkem nebo cenovým návrhem platným v den objednání zboží. Uváděné ceny jsou ceny EXW.

1.6. Kupní cena zboží se řídí ceníkem nebo cenovým návrhem platným v den objednání zboží. Uváděné ceny jsou ceny EXW. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Základní ujednání 1.1. Obchodní podmínky a reklamační řád Prodávajícího: Jan Švarc (dále jen obchodní podmínky ) platí pro nákup v internetovém obchodě www.thalieparfums.cz. Tyto obchodní

Více

IČ: 86708660 Zapsán v živnostenském rejstříku (MUJNZU/1818/2012/C/3) - Magistrát města Jablonec nad Nisou

IČ: 86708660 Zapsán v živnostenském rejstříku (MUJNZU/1818/2012/C/3) - Magistrát města Jablonec nad Nisou Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.postele-matrace-rosty.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Kontaktní údaje E-shop: Postele-Matrace-Rosty.cz

Více

SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací)

SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací) SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací) Článek 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Kolín se sídlem Karlovo nám.78, Kolín I PSČ 280 02 Zastoupená: starostou Mgr. et Bc. Vítem Rakušanem IČ: 235440

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společností LAMMB technology s.r.o., IČ: 28619943 a LAMMB systems s.r.o., IČ: 27808254, Ostrava, Vítkovice, Kotkova 192/2

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společností LAMMB technology s.r.o., IČ: 28619943 a LAMMB systems s.r.o., IČ: 27808254, Ostrava, Vítkovice, Kotkova 192/2 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společností LAMMB technology s.r.o., IČ: 28619943 a LAMMB systems s.r.o., IČ: 27808254, Ostrava, Vítkovice, Kotkova 192/2 1. Obecná ustanovení 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky obchodní společnosti REDMAG, s.r.o., se sídlem Praha 3 - Vinohrady, Lucemburská 1024/1, PSČ 13000, IČ: 284 16 171, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

Kupující se zavazuje za dodané zboží zaplatit kupní cenu stanovenou v příloze č. 3 této smlouvy.

Kupující se zavazuje za dodané zboží zaplatit kupní cenu stanovenou v příloze č. 3 této smlouvy. odbouratelný hydraulický olej v hydraulickém okruhu stroje, V. doplnění všech dalších provozních kapalin, VI. proškolení obsluhy vyvážecí soupravy kupujícího (v rozsahu min.1 dne v lesních porostech kupujícího),

Více

R Á M C O V Á S M L O U V A

R Á M C O V Á S M L O U V A R Á M C O V Á S M L O U V A č. uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany 1.

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00GBYAR Smlouva na zhotovení Auditu bezpečnosti IT Objednatel: Sídlo: IČ: 00300535 DIČ: Statutární město Opava Článek I. Smluvní strany Horní náměstí 69, 746 26 Opava CZ00300535

Více

Všeobecné obchodní podmínky VoIP služeb

Všeobecné obchodní podmínky VoIP služeb Všeobecné obchodní podmínky VoIP služeb Tyto všeobecné obchodní podmínky tvoří součást Smlouvy o poskytování služeb elektronických komunikací, kterou uzavírá společnost ABAK, spol. s r.o., IČ 40763153,

Více

České teplo s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky dodávky zemního plynu (dále jen VOP_ZP) č. 2/2014)

České teplo s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky dodávky zemního plynu (dále jen VOP_ZP) č. 2/2014) Všeobecné obchodní podmínky dodávky zemního plynu (dále jen VOP_ZP) č. 2/2014) Preambule: Obchodníkem zemního plynu je společnost České teplo s r.o., (dále jen obchodník) se sídlem: Klapkova 731/34, 182

Více

Obchodní podmínky. 2. Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je společnost WorkMed s.r.o.

Obchodní podmínky. 2. Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je společnost WorkMed s.r.o. Obchodní podmínky společnosti WorkMed s.r.o., IČ: 019 90 381, se sídlem Praha 9, Chmelická 552, PSČ 190 16 zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze v oddíle C, vložka 16723 (dále jen WorkMed

Více

Prodávající: Jméno a příjmení: Lukáš Kresta. Identifikační číslo: 73237914

Prodávající: Jméno a příjmení: Lukáš Kresta. Identifikační číslo: 73237914 Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní prodej prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.gatapex.cz, www.kinesio-tejping.cz a www.mtc-tejping.cz Prodávající: Jméno a příjmení:

Více