Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse."

Transkript

1 Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v 18,00 hod. Starostka konstatovala, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce Městyse Blížkovice a to nejméně sedm dní přede dnem konání zasedání a dále konstatovala, že je přítomno 9 členů zastupitelstva, zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné. Přítomní: Maria Bernardová, Karel Bořecký, Zbyněk Holík, Bc. Šárka Ježková, Jaroslav Kratochvíl, Pavel Pavelka, Ladislav Říha, Antonín Veselý Ing. Josef Dancinger Omluveni: Zapisovatelkou byla jmenována paní Bohuslava Kovářová. Starostka konstatovala, že zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je založen k nahlédnutí v kanceláři Městyse Blížkovice a na webových stránkách městyse. 13/2007/1 - ověřovatelé zápisu. Byli navrženi pan Antonín Veselý, Maria Bernardová Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 13. zasedání zastupitelstva městyse pana Antonína Veselého, Marii Bernardovou. 13/2007/2 návrhová komise. Byli navrženi pan Pavel Pavelka a pan Jaroslav Kratochvíl Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje za členy návrhové komise pana Pavla Pavelku a pana Jaroslava Kratochvíla. 13/2007/3 program zasedání zastupitelstva. Starostka požaduje doplnit do programu za: bod č. 30 převod hospodářského výsledku z hospodářské činnosti do rozpočtu Městyse bod č. 31 žádost TJ při ZŠ Blížkovice o finanční příspěvek na podporu činnosti organizace. Zastupitelstvo městyse schvaluje následující program zasedání zastupitelstva městyse: 1. Ověřovatelé zápisu. 2. Návrhová komise. 3. Program zasedání zastupitelstva. 4. Prodloužení nájemní smlouvy Kusáková Radka, Blížkovice čp Prodloužení nájemní smlouvy manželé Valentovi, Blížkovice čp Žádost o prořezání obecní lípy ( polámané a suché větve ).

2 7. Smlouva na poskytnutí ubytování občana s trvalým pobytem v Městyse Blížkovice a poskytnutí příspěvku na provoz azylového domu Luščan Michal. 8. Cenová nabídka dveře jídelna. 9. Žádost SDH o poskytnutí sponzorského daru. 10. Žádost o pronájem nebo odkoupení pozemku p.č. 76/12 v k.ú. Městys Blížkovice Novotný Bohumil. 11. Žádost o prodej pozemku p.č. 2397/4 a p.č. 2397/13 zahrada manželé Janyškovi. 12. Žádost o příspěvek na financování přístavby a rekonstrukci kuchyně Domu sv. Antonína v Mor. Budějovicích. 13. Žádost o přidělení další známky na odvoz komunálního odpadu Kučera Petr. 14. Žádost o souhlas k odběru 2 ks známek na odvoz komunálního odpadu Nevoral Jan. 15. Žádost o souhlas k odběru 2 ks známek Pospíšil Pavel. 16. Žádost o odkoupení betonových schodů Veselý Antonín. 17. Bezúplatný převod pozemků ČR. 18. Odkup pozemku p.č. st. 523 v k.ú. Ves Blížkovice manželé Marovi. 19. Prodej pozemku p.č. st. 438 a budovy bez čp. garáž Vondrus Jiří. 20. Rozpočtové úpravy. 21. Pracovní smlouvy. 22. Schválení mandátové smlouvy mezi Městysem Blížkovice a firmou REASON spol. s.r.o. a udělení plné moci k zastupování oprava a odbahnění rybníka u Máců. 23. Schválení závěrečného účtu r a návrhu rozpočtu na r Svazek obcí Skládka TKO. 24. Zahájení prací na zprovoznění klubovny. 25. Oprava místních komunikací zapravení děr. Cena ,- bez DPH, provede firma Vojtěch Pavel, SILOP. 26. Vyhlášení poptávkového řízení na firmu, která provede první etapu rekonstrukce radnice pošta. 27. Rekonstrukce bytového domu čp. 221 půjčka z fondu rozvoje bydlení. 28. Zařazení rekonstrukce ZŠ, MŠ + ŠJ do majetku Městyse Blížkovice. 29. Odpis pohledávek Šuhaj Jan. 30. Převod hospodářského výsledku z hospodářské činnosti do rozpočtu Městyse. 31. Žádost TJ při ZŠ Blížkovice o finanční příspěvek na podporu činnosti organizace. 32. Informace 33. Diskuse. 34. Závěr. 13/2007/4 Prodloužení nájemní smlouvy Kusáková Radka, Blížkovice 221. ZM schvaluje prodloužení nájemní smlouvy slečně Radce Kusákové s platnosti od do v domě čp /2007/5 Prodloužení nájemní smlouvy manželé Valentovi, Blížkovice 221. Zastupitelstvo městyse schvaluje prodloužení nájemní smlouvy manželům Valentovým s platností od do v domě čp. 221.

3 13/2007/6 Žádost o prořezání obecní lípy. Kratochvíl Jaroslav měly by se prořezat i letorosty. Zastupitelstvo městyse schvaluje prořezání suchých větví a letorostů na obecní lípě před domem pana Zdeňka Sladkého, čp /2007/7 Smlouva na poskytnutí ubytování občana s trvalým pobytem v Městyse Blížkovice a poskytnutí příspěvku na provoz azylového domu Luščan Michal. ZM neschvaluje poskytnutí dotace Centru sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace 50,- Kč za den a to za ubytování pana Luščana Michala trvale hlášeného v Blížkovicích od Nyní má trvalý pobyt na ohlašovně Blížkovice čp /2007/8 Cenová nabídka dveře jídelna. Bc. Šárka Ježková seznámila zastupitele s cenovou nabídkou pana Svobody Karla a pana Pavelky Pavla. ZM Blížkovice bere na vědomí dvě cenové nabídky na dvoukřídlové dveře do jídelny a pověřuje pana Pavla Pavelku upravením výdajového okénka u těchto dveří a to do hodnoty 1 500,- Kč, která mu byla uhrazena firmou INEX. Termín do konce dubna Hlasování: pro 8, proti 0, zdržel se 1. 13/2007/9 Žádost SDH o poskytnutí sponzorského daru. ZM Blížkovice schvaluje proplacení ½ nákladů max. do výše 7 000,- Kč souvisejících s dopravou historického vozidla Steyer na IV. Celorepublikový svaz dobrovolného hasičstva, který se uskuteční v Litoměřicích ve dnech O tuto částku bude SDH v roce 2007 navýšen rozpočet. 13/2007/10 Žádost o pronájem nebo odkoupení pozemku p.č. 76/12 v k.ú. Městys Blížkovice Novotný Bohumil. Bc. Šárka Ježková navrhuje, buď schválit pronájem do nebo nepovolit pronájem a nařídit vyklizení prostoru. Pavelka Pavel - pronájem nepovolit, pozemek je využíván bez povolení a vzhledem k jeho využití není zajištěn z pohledu ochrany životního prostředí. Autovrakoviště se do bytové zástavby nehodí, navrhuje nabídnout jiný pozemek. Holík Zbyněk z tohoto důvodu bylo navrženo prodloužení pouze do Pavelka Pavel do té doby zůstane pozemek nezabezpečený.

4 Holík Zbyněk není v kompetenci obce posoudit potřebné zabezpečení. Veselý Antonín pozemek vyklidit. Bc. Ježková Šárka zpoplatnit do doby, než bude pozemek vyklizen, bude ale nutno doplnit vyhlášku, která tento případ neřeší. Říha Ladislav doplnit vyhlášku a zajistit potřebné zabezpečení pozemku Pavelka Pavel nepronajímat pozemek Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje pronájem parcely č. 76/12 v k.ú. Městys Blížkovice. Pronájem se povoluje maximálně do Po tomto termínu zakazujeme umístění autovraků v tomto prostoru. Hlasování: pro 4, proti 5, zdržel se 0. Bc. Ježková Šárka panu Novotnému se dá na vědomí, že do konce května 2007 musí pozemek vyklidit. Žádost se zamítá. 13/2007/11 Žádost o prodej pozemku p.č. 2397/4 a p.č. 2397/13 zahrada manželé Janyškovi. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje prodej pozemků p.č. 2397/4 trvalý porost o výměře 670 m2 a pozemku p.č. 2397/13 orná půda o výměře 97 m2 za cenu 20,-Kč / 1m2. Veškeré náklady uhradí prodávající. ZM pověřuje starostku podpisem kupní smlouvy. 13/2007/12 Žádost o příspěvek na financování přístavby a rekonstrukci kuchyně Domu sv. Antonína v Mor. Budějovicích. Bc. Ježková Šárka není zde ubytovaný žádný občan Městyse Blížkovice. Zastupitelstvo městyse neschvaluje poskytnutí daru Domu svatého Antonína v Moravských Budějovicích. Tento domov důchodců neubytovává žádného občana z Blížkovic. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 0, 13/2007/13 Žádost o přidělení další známky na odvoz komunálního odpadu Kučera Petr. Bc. Ježková Šárka na čp. 230 žije sedm trvale žijících osob. Veselý Antonín pokud další známku nevydáme, budou muset řešit problém kam uložit přebývající odpad a zároveň každá známka vydaná navíc zvýší celkové náklady Bc. Ježková Šárka vydání další známky zvýší náklady, ale mělo by předejít vzniku černých skládek. Navrhuje změnu místní vyhlášky v zimním období by probíhal svoz domovního odpadu každý týden, čímž ale dojde k dalšímu zvýšení nákladů. Kratochvíl Jaroslav do popelnic budou lidé ukládat i suť Bc. Ježková Šárka občané mohou suť ukládat na skládkový dvůr v Pavlicích případně pan Kašík přistaví kontejner. Holík Zbyněk lidé neznají princip výpočtu ceny za známku.

5 Pavelka Pavel měla by se provádět kontrola popelnic, co je v nich uloženo. Říha Ladislav vydávat známky podle počtu členů obyvatel v domácnosti. Pavelka Pavel čím víc bude popelnic, tím míň budou lidé třídit odpad. Bc. Ježková Šárka když i přes viditelně umístěný zákaz lidé ukládali do přistavených kontejnerů pneumatiky, potom i do popelnic budou lidé dávat věci které tam nepatří. Zastupitelstvo městyse schvaluje přidělení další známky na odvoz komunálního odpadu rodině Kučerových, Blížkovice čp /2007/14 Žádost o souhlas k odběru 2 ks známek na odvoz komunálního odpadu- Nevoral Jan. Zastupitelstvo městyse Blížkovice neschvaluje přidělení další známky na odvoz komunálního odpadu rodině Nevoralových, Blížkovice čp. 69. Hlasování: pro 6, proti 0, zdržel se 3. 13/2007/15 Žádost o souhlas o odběru 2 ks zámek Pospíšil Pavel. Zastupitelstvo městyse Blížkovice neschvaluje přidělení další známky na odvoz komunálního odpadu panu Pospíšilovi Pavlovi, Blížkovice čp. 47. Hlasování: pro 8, proti 0, zdržel se 1. 13/2007/16 Žádost o odkoupení betonových schodů Veselý Antonín. Bc. Ježková Šárka kolik ks bude pan Veselý chtít. Veselý Antonín jedny. Zastupitelstvo městyse schvaluje odkoupení betonových schodů za cenu 2 000,- Kč za 1 ks, které jsou v současné době uloženy na ČOV. 13/2007/17 Bezúplatný převod pozemků ČR. Holík Zbyněk podloženo územním plánem. Veselý Antonín je zde umístěna jímka ve vlastnictví bývalého ZD Blížkovice v likvidaci, která je neustále plná dešťových vod, netěsní a zaplavuje okolí, mělo by se projednat s pozemkovým fondem jak tuto situaci řešit, jinak nám pozemky předají i s touto jímkou. Kratochvíl Jaroslav voda teče kanálem, jímka se může zrušit, je zde k ničemu. Veselý Antonín stavební úřad nařídil vykopání odvodňovací stružky (svod do Stehlíkova rybníku). Roura k odvodu dešťové vody je přerušena, pokud jímku přebereme vznikne problém. Kratochvíl Jaroslav strouha je dostatečná a vodu odvádí.

6 Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje podání žádosti o bezúplatný převod a převod pozemku ČR do vlastnictví Městyse Blížkovice. Pozemky parc. č. 151/2 o výměře 2313m 2 ostatní plocha v k.ú. Městys Blížkovice, 315/1 o výměře m 2 ostatní plocha v k.ú. Ves Blížkovice, parc. č o výměře 28m 2 trvalý travní porost v k.ú. Ves Blížkovice, které jsou předmětem převodu, budou využity v budoucnosti k výstavbě nemovitostí. 13/2007/18 Odkup pozemku p.č. st. 523 v k.ú. Ves Blížkovice manželé Marovi. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje prodej pozemků p.č. st. 523 o výměře 5m 2 v k.ú. Ves Blížkovice manželům Marovým a to za cenu 30,- Kč/m 2. Veškeré náklady s prodejem hradí kupující. 13/2007/19 Prodej pozemku p.č. st. 438 a budovy bez pč. garáž Vondrus Jiří. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje prodej pozemku p.č. st. 438 za cenu 30,- Kč/m 2 a budovy bez čp. za cenu 1 000,- Kč. Podle zák. 128/2000 Sb. stanovuje cenu jinou než obvyklou a důvodem jsou skutečnosti výstavby, kdy tuto garáž nikdy nestavěla Obec Blížkovice. ZM pověřuje starostku podpisem kupní smlouvy. 13/2007/20 Rozpočtové úpravy. Veselý Antonín co je položka č u pana Čecha. Bc. Ježková Šárka ostatní osobní výdaje, odměna za práci konanou podle dohody. ZM schvaluje rozpočtové úpravy - RO 1/2007 dle předloženého návrhu (rozpočet byl navýšen v příjmech i ve výdajích o ,- Kč). 13/2007/21 Pracovní smlouvy. ZM schvaluje uzavření pracovních smluv dle přiloženého návrhu. K tomuto řešení přistupujeme z důvodu snížení VPP pro rok 2007 na 2 místa z původně požadovaných 8 míst. Rozpočet pro tyto zaměstnance není nutno upravovat, protože tímto řešením dojde k úspoře kapitoly veřejná zeleň. 13/2007/22 Schválení mandátní smlouvy mezi Městysem Blížkovice a firmou REASON spol. s.r.o. a udělení plné moci k zastupování oprava a odbahnění rybníka u Máců. Bc. Ježková Šárka součástí mandátní smlouvy není poptávací řízení. Veselý Antonín co konkrétně bude firma dělat a kdo je jednatel?

7 Bc. Ježková Šárka přípravné a organizační zajištění, jednatelem je pan Bartes. Veselý Antonín geometrické zaměření již bylo jednou vyhotoveno. Bc. Ježková Šárka nevyhovuje, byla použita pouze část a zbývající část se musela vypracovat znovu. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje uzavření mandátní smlouvy mezi Městysem Blížkovice a firmou REASON spol. s.r.o. a udělení plné moci k zastupování a to na akci Odbahnění rybníka u Máců a pověřuje starostku jejím podpisem. 13/2007/23 Schválení závěrečného účtu r a návrhu rozpočtu na r Svazek obcí Skládka TKO. Veselý Antonín za uložení odpadu je vyšší cena? Bc. Ježková Šárka ano, došlo k navýšení o 100,- Kč u jedné ze tří složek. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje závěrečný účet roku 2006 a návrh rozpočtu na rok 2007 Svazku obcí Skládka TKO. 13/2007/24 Zahájení prací na zprovoznění klubovny. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje zahájení prací na zprovoznění klubovny. Městys Blížkovice zažádal MMR o dotaci ve výši ,- Kč. Byla provedena revize komínů a elektriky. Je nutno zpracovat projekt na připojení ke kanalizaci a zrealizovat toto připojení. Dále je nutno opravit dlažbu, schody, vymalovat, upravit elektrické rozvody a střešní okapy. 13/2007/25 Oprava místních komunikací zapravení děr. Bc. Ježková Šárka jedná se o ulici na Budín, náměstí, ulici k dřevotvaru a sjezd k zástavbě na Žlebech. Byla vybraná firma SILOP. Práce budou provedeny v měsících duben a květen. Bořecký Karel je potřeba také opravit uličku u fary. Bc. Ježková Šárka její oprava je plánovaná na letošní rok, byla podaná i žádost o dotaci, je zde ale nedořešená kanalizace. Holík Zbyněk udělala se dohoda s firmou, že se bude platit za každou zpracovanou tunu materiálu, což by bylo pro obec výhodné. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje zahájení oprav místních komunikací Budín, náměstí, směr Dřevotvar (od památníku) aj. Tuto práci provede v měsíci dubnu firma Vojtěch Pavel SILOP a to za cenu ,- Kč bez DPH, vše v souladu se schváleným rozpočtem. 13/2007/26 Vyhlášení poptávkového řízení na firmu, která provede první etapu rekonstrukce radnice pošta.

8 Bc. Ježková Šárka šance by se měla dát všem místním firmám a domluvit splátkový kalendář. Zastupitelstvo městyse Blížkovice schvaluje vyhlášení poptávkového řízení na firmu, která bude provádět první etapu rekonstrukce radnice pošta. Termín zahájení prací je květen 2007 a ukončení listopad /2007/27 Rekonstrukce bytového domu čp. 221 půjčka z fondu rozvoje bydlení. a) Zastupitelstvo městyse schvaluje půjčku Městysu Blížkovice v hodnotě max. do výše ,- Kč na opravu domu čp. 221 z FRB. b) Zastupitelstvo městyse schvaluje vyhlášení poptávkového řízení na firmu, která provede opravu domu čp. 221 a to podle návrhu včetně zateplení nemovitosti. 13/2007/28 Zařazení rekonstrukce ZŠ, MŠ + ŠJ do majetku Městyse Blížkovice. ZM Blížkovice schvaluje zařazení majetku z účtu 042 tj. nedokončené investice v hodnotě ,24 Kč na účet 021 budovy školní jídelna ,- Kč, ZŠ a MŠ ,24 Kč. 13/2007/29 Odpis pohledávek Šuhaj Jan, Novák Miroslav ZM Blížkovice schvaluje odepsání pohledávek ve výši 6 208,- Kč tj. Šuhaj Jan 700,- Kč a Novák Miroslav 5 508,- Kč. 13/2007/30 Převod hospodářského výsledku z hospodářské činnosti do rozpočtu městyse. ZM Blížkovice schvaluje převod hospodářského výsledku hospodářské činnosti Městyse Blížkovice ve výši ,25 Kč na účet 931. Do rozpočtu městyse se převádí ,- Kč. 13/2007/31 Žádost TJ při ZŠ Blížkovice o finanční příspěvek na podporu činnosti organizace.

9 Bc. Ježková Šárka přečetla žádost. Bernardová Maria příspěvek bude použit nejen pro děti v TJ, ale pro všechny děti ve škole. Veselý Antonín TJ v minulosti obci pomohla protiskluzová podlaha ve škole, nyní by měla obec pomoci jim. ZM Blížkovice schvaluje poskytnutí příspěvku TJ při ZŠ Blížkovice ve výši ,- Kč a žádá o předložení vyúčtování ke konci roku, jak bylo s prostředky naloženo. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se: 0. 13/2007/32 Informace. - SICO - Využití sponzorských darů - Poplatky veřejné prostranství - Návrh na zrušení poplatku ze vstupného - Podané žádosti o dotace - Skládky - Zahrádky Mácův rybník - Cena za dodělání oken bytovka čp Nákup komunální techniky - Nákup dvou kontejnerů na plast a jednoho na bílé sklo - Prodej dřeva Plac 13/2007/33 Diskuse. Bernardová Maria v Malém hájku jsou hromady hlíny. Bc. Ježková Šárka kradou se poklopy u splaškové a dešťové kanalizace. Holík Zbyněk měly by se pořídit betonové. Pavelka Pavel přistavené kontejnery zvýší cenu za popelnici a lidé jich zneužívají. Bc. Ježková Šárka pokud nebudou kontejnery občas přistaveny, pak budou vznikat černé skládky. Holík Zbyněk likvidace černých skládek je také drahá. Kratochvíl Jaroslav kdo vyvezl do kontejneru celé auto odpadu? Pavelka Pavel pan Řezka Ladislav. Říha Ladislav proč se kontejner promítne do nákladů za popelnici a likvidace černé skládky ne? Veselý Antonín musí to tak být. Říha Ladislav kontejnery by mohla platit obec. Bc. Ježková Šárka změnit vyhlášku a stanovit co bude obec dotovat a co ne a informovat občany, např. vydat článek ve zpravodaji kam který odpad ukládat. Holík Zbyněk největší nápor s ukládáním odpadu do kontejnerů už pominul. Pavelka Pavel neměly by se tím zvyšovat náklady na popelnici. Veselý Antonín technika na údržbu veřejné zeleně v obci by se místo nákupu nových strojů mohla vyřešit přikoupením potřebného příslušenství na traktor v majetku Svazku obcí při formanské cestě. Ve špičce by takto vybavený traktor mohl vypomáhat všem obcím svazku. Bc. Ježková Šárka traktor se zatím nevyužívá, ale navrhované řešení není dlouhodobé. Obec by měla mít svou vlastní techniku.

10 13/2007/34 Závěr. Starostka ukončila po projednání všech bodů programu zasedání ZM Blížkovice ve 20 hod. V Blížkovicích dne Zapsala: Bohuslava Kovářová Bc. Šárka Ježková starostka Ověřovatelé zápisu: Antonín Veselý Maria Bernardová

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. čj. 2/2008 Starostka zahájila 2. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 26.05.2008 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 4/2008 Starostka zahájila 4. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 04/2015 dne 27. 05. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 04/2015 dne 27. května 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11. 11. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

U s n e s e n í ze zasedání zastupitelstva obce Horní Bělá konaného dne 15.1.2004

U s n e s e n í ze zasedání zastupitelstva obce Horní Bělá konaného dne 15.1.2004 ze zasedání zastupitelstva obce Horní Bělá konaného dne 15.1.2004 setrvání v realizaci ČOV za podmínek uvedených v přiloženém zápise Pro: 10 proti: 1, zdržel se hlasování: 0 Vypracovat novelizaci vyhlášky

Více

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing.

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Městys Blížkovice IČ: 00292516. Závěrečný účet obce za rok 2009. Údaje o obci. Adresa: Městys Blížkovice, 671 55 Blížkovice 130

Městys Blížkovice IČ: 00292516. Závěrečný účet obce za rok 2009. Údaje o obci. Adresa: Městys Blížkovice, 671 55 Blížkovice 130 Městys Blížkovice IČ 00292516 Závěrečný účet obce za rok 2009 Zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů Údaje o obci Adresa:

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 09. 06. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 22.07.2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Úřadu městyse Blížkovice. čj. 5/2009 Starostka zahájila 5. zasedání Zastupitelstva městyse

Více

o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10. 12. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 13. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

OBEC KLADRUBY. ZÁPIS č. 10/2009

OBEC KLADRUBY. ZÁPIS č. 10/2009 OBEC KLADRUBY ZÁPIS č. 10/2009 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Kladruby, které se uskutečnilo dne 7.prosince 2009, od 16:45 hod do 18:15 v místnosti Obecního úřadu Kladruby Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 14. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 07. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 29.11.2010 v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 8/2010 Starostka zahájila 8. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis č. 5/2003 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Stárkov konaného dne 11. 12. 2003 na sále restaurace Reichel ve Stárkově.

Zápis č. 5/2003 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Stárkov konaného dne 11. 12. 2003 na sále restaurace Reichel ve Stárkově. Zápis č. 5/2003 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Stárkov konaného dne 11. 12. 2003 na sále restaurace Reichel ve Stárkově. Přítomní členové zastupitelstva obce Stárkov: Omluven: Přítomni členové

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 20.12.2010 v 18,00 hod. v kanceláři Úřadu městyse Blížkovice. čj. 9/2010 Starostka zahájila 9. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis č. 4 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 9.9. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 4 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 9.9. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23. 1. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 20.15 hodin.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23. 1. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 20.15 hodin. Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23. 1. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 20.15 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 23. 5. 2011 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

Zápis z 12 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 21. 9. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice.

Zápis z 12 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 21. 9. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Zápis z 12 zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 21. 9. 2015 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Přítomni: Josef Novotný, Milena Kaplanová, Ing. Milena Krupičková, Renata Štefková, Ing. Josef

Více

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015

ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 ZÁPIS č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:00 hodin dne 24. listopadu 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček,

Více

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 4. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Výsledek hlasování: Pro 10 Proti 0 Zdrželi se 1 Usnesení č. 01/Z06/15 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 10 Proti 0 Zdrželi se 1 Usnesení č. 01/Z06/15 bylo schváleno. Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 7.12.2015 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 7.12.2015 se konalo 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 9. září 2013 v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 9. září 2013 v zasedací místnosti OÚ Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 9. září 2013 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková, G. Balatková, F. Kolbová, M. Janeček, A. Miščík, J. Parma, R.

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi.

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi. 1 Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi. Přítomni: Omluveni: Fila Jiří, Mgr. Gréeová Eva Glos Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2015) obce Cotkytle konaného dne 19. 6. 2015 od 18.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2015) obce Cotkytle konaného dne 19. 6. 2015 od 18.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání Zastupitelstva (3 / 2015) obce Cotkytle konaného dne 19. 6. 2015 od 18.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela Chládková, Mojmír

Více

U S N E S E N Í =================================================================

U S N E S E N Í ================================================================= Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ. z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013

USNESENÍ. z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013 USNESENÍ z 21. jednání zastupitelstva obce ze dne 19.6. 2013 1. Zastupitelstvo obce schvaluje výběr firmy ASANGEO a.s., která zpracuje a zadministruje žádost na získání finanční dotace ze SZIF na akci

Více

Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav

Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav Z á p i s z 3. zasedání zastupitelstva města Velké Bílovice, konaného dne 19. února 2015 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Velkých Bílovicích -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4. konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti. Obecního úřadu Raná

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4. konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti. Obecního úřadu Raná 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4 konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Raná ad 1/ Zahájení Přítomné na zasedání přivítal starosta obce. Dále konstatoval,

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 08/2015 dne 02. 12. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 08/2015 dne 2. prosince 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009

Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Zápis číslo 27/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 9.12.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Luděk Tůma, Pavel Říhák, Karel Škraňka, Petr Smejsík Nepřítomni: Ing. Jaroslav

Více

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 12. 05. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin.

Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin. Zápis 7/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 18.5.2015 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: 0 Hosté: Občanů: 6 Program : 1. Zahájení 2. Záměr o prodeji pozemku p.č. 251/2 3.

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015 Starosta zahájil zasedání v 17:01 hod. Přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomni: 7 zastupitelů

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice Obec Přibyslavice Zastupitelstvo obce Přibyslavice Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 11. 8. 2015, od 18:30 hodin v sále hasičské zbrojnice Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Z á p i s. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00 hodin a přivítal přítomné. BOD č. 1. Zahájení (technický bod)

Z á p i s. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00 hodin a přivítal přítomné. BOD č. 1. Zahájení (technický bod) Z á p i s o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 16. prosince 2010 v 18:00 hodin v kavárně Kulturního domu Hrádek. Starosta zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek

Více

Zápis č.6/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 24.07.2015 ve společenské budově Vlčí Doly č.p.10

Zápis č.6/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 24.07.2015 ve společenské budově Vlčí Doly č.p.10 Zápis č.6/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 24.07.2015 ve společenské budově Vlčí Doly č.p.10 Zasedání začalo v 19:20 hodin a bylo ukončeno v 20:10 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 7/2011 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 14.11.2011 v 17.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004

Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004 Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.06.2010 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.06.2010 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.06.2010 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.06.2010 se konalo 23. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno

Více

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného dne 2. prosince 2010, od 19:00 hodin.

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného dne 2. prosince 2010, od 19:00 hodin. Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného dne 2. prosince 2010, od 19:00 hodin. Přítomni: Stanislav Šmejkal, Josef Hájek, Josef Mareš, Pavel Krejčí, Jaroslav Čech, Rudolf Šedivý Omluven:

Více

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko Starostka Hana Šíblová zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015. konaného dne 22. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015. konaného dne 22. 10. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 09/2015 konaného dne 22. 10. 2015 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011 od 8:00:00 do 14:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Přítomni: Irena Brabcová, Zbyněk Ohnoutek, František Cívela, Kamil Koláček,

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 04/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 29. 04. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

-1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007

-1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007 -1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: - Hosté: Jiřina Velková-hospodářka obce Program: viz příloha zápisu 1), 2) a 3) Zasedání

Více

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Obec Černíč Zastupitelstvo obce Černíč Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Černíč (dále též

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 9. 12. 2013 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 9. 12. 2013 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 9. 12. 2013 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů. Omluven: Pavel Chlup.

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Z á p i s z 8. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici

Z á p i s z 8. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici 1 Z á p i s z 8. zasedání Zastupitelstva města v Jistebnici, konaného v Domě hasičů v Jistebnici Jistebnice, dne 10.12. 2015, začátek 19:00 hodin Přítomni: pp. Benda Stanislav, Čítek Jaroslav, Dinda Karel,

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice dne 29. 05. 2014 v 17. 00 hod. v obecní hospodě v Pístovicích Technický bod Zahájení 17 00 hod. Pan starosta přivítal všechny přítomné na II. zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 13/10/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 13/10/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 13/10/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Arafa, Dušek, Niedermertl opustil jednání

Více

Z Á P I S. Zasedání ZM je usnášeníschopné.

Z Á P I S. Zasedání ZM je usnášeníschopné. Z Á P I S ze 45. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 26.9.2014 od 19.00 hodin do 20.15 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 2. března 2015 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 2. března 2015 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne 2. března 2015 v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 23.9.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Měchenice. Hlavní 4 25206 Měchenice. Zápis a usnesení č. 5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Měchenice ze dne 20.5.2013

Měchenice. Hlavní 4 25206 Měchenice. Zápis a usnesení č. 5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Měchenice ze dne 20.5.2013 25206 V Měchenicích dne 21.5.2013 Zápis a usnesení č. 5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 20.5.2013 Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Zasedání začíná v 19:05 hod. dne 20.5.2013

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 11. prosince 2001 v 15:00 hodin v obřadní síni MěÚ Kojetín, Masarykovo nám. 20 Zastupitelstvo

Více

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11. 08. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 4/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 4/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.6. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod ZÁPIS o průběhu 11. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 06. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016

NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016 NÁVRH ROZPOČTU NA ROK 2016 PŘÍJMY 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 2 600 000,-Kč 1112 Daň z příjmu fyzických osob z jejich podnikání OSVČ 130 000,-Kč 1113 Daň z příjmu fyzických osob

Více

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 19. května 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hod

Více

O B E C K A N I N A. Návrh programu veřejného zasedání:

O B E C K A N I N A. Návrh programu veřejného zasedání: O B E C K A N I N A U s n e s e n í z e s c h ů z e o b e c n í h o z a s t u p i t e l s t v a o b c e K a n i n a k o n a n é h o d n e 8. 1 1. 2 0 1 3 Návrh programu veřejného zasedání: 1. Zahájení,

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015

Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015 Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 18.5. 2015 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,, Květa Křivánková,,Milan Hlavatý, Dana Vyštejnová, Petr Velich

Více

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Obec Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Krčil, p. Čuchal p. Jaroš příchod 18.45 hodin Omluveni:

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 1/2015 konaného dne 30.3.2015 od 18,00 hodin Přítomni : Doc. Ing. Čechura Lukáš Ph.D., Hladík Oldřich, Chmelařová

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 10.9.2007 se konalo 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

3.Žádost o účast na jednání zastupitelstva obce paní Věra Dvořáková - stanovisko paní Dvořákové k prodeji p.č. 1926/5:: společná studna a vedení vody

3.Žádost o účast na jednání zastupitelstva obce paní Věra Dvořáková - stanovisko paní Dvořákové k prodeji p.č. 1926/5:: společná studna a vedení vody 1 č.j. 5/2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 17.9.2010 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu: zapisovatel: ing. Lenka Fajmonová - ověřovatelé

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Bc. Jakub Drmla,

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010

Zápis obsahuje usnesení č. 775 / 2010 793 / 2010 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 5-2010 z 5. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 29. 4. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek, Nepřítomni: Petr

Více

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 12.12.2006 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 12.12.2006 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 12.12.2006 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení č. 34/2006 - za zapisovatelku zápisu o průběhu 2. zasedání ZM

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 19.9. 2013 v 19.00 hod. v kulturním domě v Bohdalově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Karel Mužátko, Ing. Milan Šípek,

Více

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008

Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Zápis číslo 12/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 21.5.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Petr Smejsík, Pavel Říhák,

Více

o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 08. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 1. července 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Josef Chvátal, Eva

Více

U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 2.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 2.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 2.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení Zastupitelstva městyse Prosiměřice č. 31/2007 ze dne 2.3.2007

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pavlíková, Mgr. J. Hrušková, J. Přibylová, M. Fiala, E. Procházková Omluveni: Ing. J. Sehnal,

Více

Zápis. z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin

Zápis. z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin Zápis z 18. zasedání zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 31. března 2016 v 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva provedl v 18:00 hodin starosta městyse Antonín Novák. Počet

Více

Zápis ze 9. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. června 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 9. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. června 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 9. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. června 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, David Josef, Mašová Marie, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Illek František,

Více

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015 Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.8.2015 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, J.Kuklová, I.Zetocha Omluveni: P.Janouš Zasedání

Více

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 1-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 02. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2016. konaného dne 28.1.2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2016. konaného dne 28.1.2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2016 konaného dne 28.1.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015.

Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zápis z 11. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 26. 10. 2015. Zasedání zahájila v 18. 00 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele, hosta Ing. Libora Stejskala, který vykonává stavební

Více

Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015

Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015 Zápis č. 6 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 12. 8. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) - omluvena Bohuslav Matouš (5)

Více

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-07/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov. Předsedající, starosta

Více

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Kálal R., Mgr. Krafková E., Král P., Kudrna J., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková

Více