NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKY NA DVD A BLU-RAY"

Transkript

1 ÚNOR 2016 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY HUGH JACKMAN jako ČERNOVOUS GARRETT HEDLUND jako HOOK ROONEY MARA jako TIGER LILY V titulní roli LEVI MILLER jako PETR PAN 2016 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: PAN DĚTSKÝ PAN Petr (Levi Miller) je nezkrotný dvanáctiletý kluk, který celý svůj dosavadní život strávil v bezútěšném prostředí londýnského sirotčince. Jednou v noci se ale z ničeho nic ocitne v Zemi Nezemi, kde při pátrání po klíči k tajemství své matky prožije pěknou řádku neuvěřitelných dobrodružství. Nakonec se musí Pan pro záchranu Země Nezemě i sebe samého vypořádat s drsným pirátem Černovousem (kandidát na Oscara Hugh Jackman). Po boku mu při tom stojí bojovná Tiger Lily (na Oscara nominovaná Rooney Mara) a nový známý James Hook (Garrett Hedlund). WE ARE YOUR FRIENDS WILSONOV S TÁ Ž I S TA SKAUTŮV PRŮVODCE ZOMBIE APOKALYPSOU

2 2015 BY PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE KOMEDIE Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. Skautův průvodce zombie apokalypsou je zábavně ujetý a nekonečně vtipný * a vy se při něm budete třást hrůzou i smíchy! ** * Heather Wixson, DAILY DEAD ** Steve Barton, DREAD CENTRAL SKAUTŮV PRŮVODCE ZOMBIE APOKALYPSOU 2016 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: THE INTERN KOMEDIE STÁŽISTA Držitel* Ceny Akademie Robert De Niro se v roli ovdovělého sedmdesátníka Bena Whittakera chopí příležitosti a nastoupí jako hlavní stážista módního webu. Zakladatelkou a provozovatelkou nových stránek je ambiciózní Jules Ostin v podání držitelky** Ceny Akademie Anne Hathaway. Pod slupkou generačních rozporů najdou přátelství a někoho, na koho se mohou spolehnout jeden druhého. * 1980: Herec v hlavní roli, Zuřící býk; 1974: Herec ve vedlejší roli, Kmotr, 2. část. ** 2012: Herečka ve vedlejší roli, Bídníci. WILSONOV ORIG. NÁZEV: WILSONOV KRIMINÁLNÍ KOMEDIE První světová válka právě skončila a v jednom zapadlém městě kdesi ve střední Evropě začíná primátor Dangl snít svůj velký sen. Plánuje připojení města ke Spojeným státům americkým a přejmenování na Wilsonov (na počest svého přítele, prezidenta Woodrova Wilsona). Vše klape, až na jeden nepříjemný problém! Ve městě prý řádí tajemný vrah. Oběti mají ukousnutý jazyk a hrůzou umírají ještě dříve, než vůbec dojde ke skutečnému napadení. Místní policejní sbor tápe, a tak primátor požádá o pomoc za oceánem. A sám Wilson okamžitě posílá příslušníka americké FBI. Ta má specialisty na mafie, drogy, komunisty, socialisty i jinou verbež. A má také machra na mytologii a mystiku. A tím je Aaron Food (Jiří Macháček), muž v dlouhém kabátě a klobouku, který si jen zřídka sundává z hlavy. Muž vychovaný českou kojnou. Po celém světě už vyřešil 513 vražd a teď pomůže i Wilsonovu. A aby ve městě nebloudil, k rukám dostává mladého policejního čekatele Josefa Eisnera (Vojtěch Dyk). Strhující honba po stopách šíleného vraha může začít.

3 WE ARE YOUR FRIENDS ORIG. NÁZEV: WE ARE YOUR FRIENDS HUDEBNÍ Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: LEGO FRIENDS: GIRLZ 4 LIFE HUDEBNÍ LEGO FRIENDS: KÁMOŠKY NAPOŘÁD Do Heartlake City zavítá popová hvězda Livi a přátelství dívek čeká zkouška. Když Livin manažer ukradne pětici našich kamarádek jejich hit Girlz, je čas na rafinovaný plán. Dívky se snaží povědět Livi pravdu o jejím nejnovějším singlu. Přitom zjistí, že sláva není všechno a že nejvzácnější věc na světě je přátelství. ORIG. NÁZEV: LAPUTA MILOSTNÉ DRAMA LAPUTA Laputa je název kavárny, hlavního dějiště komorního filmu, ve kterém se všechno točí kolem její majitelky Johanky (Tereza Voříšková). Její vnitřní rozpoložení, emoce a myšlenky se odrážejí na proměnách prostoru kavárny a na jejích hostech - od těch, kteří jsou v Laputě skoro doma, jako Miki (Pavel Gajdoš) a Merlot (Igor Orozovič), přes pravidelné návštěvníky jako Kokos (Petr Stach) až po ty, kteří se v Johančině kavárně zjeví nečekaně jako Felix (Jakub Gottwald) či Johančina sestra (Marika Šoposká) a matka (Ivana Chýlková). Kavárna je přízračným místem odrazu Johančina nitra, svébytným prostorem, kde čas neplyne kontinuálně, ale otáčí se ve spirále. Je ostrovem odtrženým od světů, v nichž žijí Johančina babička (Johanna Tesařová) nebo rodina souseda Šimona (Luboš Veselý). Na svém ostrově je Johanka všech a se všemi, a přece je sama a v nejistotě. Stačí jí její ostrov, stačí si ona sama k pocitu úplnosti? Před Johankou leží bezbřehý prostor dospělého života a ona zkoumá, co si v něm počít. PŮJČOVNY + PRODEJ:

4 2016 DISNEY SOFIE PRVNÍ: A KRÁLOVSKÉ DCERY ORIG. NÁZEV: DEAR SOFIA: A ROYAL COLLECTION ANIMOVANÝ Vůbec poprvé můžete na jediném báječném DVD Sofie První najít všechny své oblíbené princezny! Přidejte se k Sofii a jejímu odvážnému dobrodružství s Mulan v království Wei Ling, proleťte se na létajícím koberci s princeznou Jasmínou a naučte se o síle přátelství a skutečných darech života od Belle a Tiany. Nekonečná porce zábavy, okouzlující hudba, laskavé příběhy a dvě extra kouzelné epizody. Sofie První: A královské dcery je oslava tvojí princeznovské síly! PŮJČOVNY + PRODEJ: DISNEY/PIXAR ORIG. NÁZEV: INSIDE OUT ANIMOVANÝ V HLAVE SK Už ste niekedy premýšľali, čo sa odohráva ľuďom v hlave? Film Disney Pixar V hlave vás pre odpoveď vyvezie na hravú jazdu do vnútra mysle. V Riadiacom centre jedenásťročnej Riley má plno práce päť emócií. Velí im ľahkovážna optimistka Radosť. Snaží sa, aby bola Riley stále šťastná. Musí ale spolupracovať s kolegami: emóciami Strachom, Hnevom, Znechutením a Smútkom. Tento úžasný film má vynikajúci humor, Peter Travers z časopisu Rolling Stone o ňom hovorí ako o výbuchu čistej predstavivosti. SLOVENSKÉ VYDÁNÍ TAKÉ VE SLOVENSKÉM OBALU SE SLOVENSKÝM DABINGEM DVANÁCT ROZHNĚVANÝCH MUŽŮ ORIG. NÁZEV: 12 ANGRY MEN DRAMA Dvanáct porotců má jednomyslně rozhodnout o vině či nevině mladého muže, který je obviněn z vraždy svého otce. Porotci jsou průměrní Američané s obyčejnými zájmy a zaměstnáním. V průběžném hlasování jedenáct hlasuje za vinu, jenom porotce číslo 8 je proti Vynikající scénář, režijní mistrovství Sidneyho Lumeta a nezapomenutelné herecké výkony přispěly k vysoké a trvalé hodnotě tohoto ojedinělého díla. V roli porotce číslo 11 se představil Jiří Voskovec. Film byl v roce 1958 nominován na Oscara.

5 HIGHLANDER 2 - RENEGADE VERSION ORIG. NÁZEV: HIGHLANDER 2 - RENEGADE VERSION SCI-FI Režisérský sestřih volného pokračování slavného příběhu o bojovníkovi, který se svým mečem prochází staletími. Kolem zeměkoule byl uměle vytvořen ochranný štít, který zadržuje ultrafialové záření, ale na Zemi je tak neustále tma a horko. Podaří se ho vypnout a vrátit tak Zemi původní stav? HŘÍŠNÝ TANEC ORIG. NÁZEV: DIRTY DANCING ROMANTICKÝ Píše se rok 1963 a sedmnáctiletá dívka Frances Houseman, přezdívaná Baby (Jennifer Grey), přijíždí se svými rodiči a sestrou strávit léto v horském hotelu. Tady se dívka, dosud poslušná dcera, seznámí nejen s divokým rytmem tance, který je považován za hříšný, ale také sympatickým tanečním instruktorem Johnnym Castlem (Patrick Swayze). A když Johnnyho taneční partnerka Penny zjistí, že je v jiném stavu a nemůže se zúčastnit taneční soutěže v sousedním hotelu, souhlasí Johnny, že vystoupí s Baby. Začne s ní na vystoupení intenzivně cvičit. Společné hodiny tance je sblíží natolik, že jejich vztah přeroste v lásku. Opravdovost jejich citů však musí projít řadou těžkých zkoušek. A to nejen na tanečním parketě, ale především v ovzduší konzervativní morálky, která jejich vztahu nepřeje. MLADÉ PUŠKY ORIG. NÁZEV: YOUNG GUNS WESTERN Lincoln, Nové Mexico Skupina šesti mladých mužů, vedená mladíkem zvaným Billy the Kid, přebírá spravedlnost do svých rukou, aby pomstila smrt farmáře, který jim dal domov.

6 V ERBU LVICE ORIG. NÁZEV: V ERBU LVICE HISTORICKÝ Děj filmu tvoří příběh paní Zdislavy z Lemberka, o níž vypovídají legendy jako o hluboce věřící ženě s léčitelským darem, která se plně obětovala službě nemocným a trpícím bližním. Tvůrci filmu se soustřeďují na posledních sedm let hrdinčina života. Zdislava, která podle historických pramenů žila jen krátce (pravděpodobně v letech ), však zanechala v srdcích a v paměti lidí nesmazatelnou stopu, než kdyby byla jen skvělou matkou a laskavou hradní paní svých poddaných. Její osobnost tvůrci představují jako oduševnělou a milující ženu. VYKOUPENÍ Z VĚZNICE SHAWSHANK ORIG. NÁZEV: THE SHAWSHANK REDEMPTION DRAMA Mladý bankéř Andy Dufresne (Tim Robbins) je v roce 1947 odsouzen za vraždu své ženy a jejího milence. Přesto, že tento čin popírá, čeká na něj dvojnásobný doživotní trest v obávané věznici Shawshank. Andy se snaží přizpůsobit vězeňskému životu a po krušných začátcích se sblíží s Redem (Morgan Freeman), jenž si tu odpykává svůj doživotní trest už dvacet let. Sílu, jak přežít zdejší peklo, Andy nachází v tajném snu a skryté naději na svobodu Film získal mnoho ocenění filmové kritiky a díky svému hluboce humánnímu poselství, skvělým hereckým výkonům a působivému zpracování byl sedmkrát nominován na Oscara - za nejlepší film, herce v hlavní roli (Morgan Freeman), nejlepší scénář, kameru, hudbu, střih a zvuk.

7

8 BŘEZEN 2016 PŘIPRAVUJEME NEJZNÁMĚJŠÍ GANGSTER HISTORIE USA NA KONEC SE NEPŘIPRAVÍŠ BLACK MASS: ŠPINAVÁ HRA Hrají: Johnny Depp, Joel Edgerton HUNGER GAMES: SÍLA VZDORU 2. ČÁST Hrají: Jennifer Lawrence, Donald Sutherland, Woody Harrelson SKUTEČNÝ PŘÍBĚH DVOJČAT KRAYOVÝCH OD REŽISÉRA FILMU ZMIZENÍ LEGENDY ZLOČINU Hrají: Tom Hardy, Emily Browning SICARIO - NÁJEMNÝ VRAH Hrají: Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin AQS, a.s. Divize Magic Box, Na Klikovce 7/367, Praha 4, tel.: , fax: magicbox@magicbox.cz Magic Box Slovakia, s.r.o., Trenčianska 47, Bratislava, tel: , magicbox@magicboxslovakia.sk

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová a rádcem při jejich zvládání. Nastal čas, abyste se zbavili starých přesvědčení a návyků. Meditace a cvičení obsažená na stránkách této knížky vám mohou pomoci získat důvěru při uskutečňování nezbytných

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Barbie Rock n Royals muzikál/pohádka USA/2015/115min Muzikálová pohádka pracuje s oblíbeným motivem záměny dvou naprosto odlišných charakterů. Jednou z aktérek

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 01.11. V hlavě 3D Animovaný / Komedie / Rodinný USA/2015/102min Animovaný / Komedie / Rodinný Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ú N O R 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Vážená paní uc itelko, pane uc iteli,

Vážená paní uc itelko, pane uc iteli, Vážená paní uc itelko, pane uc iteli, Dovolte mi, abych Vás pozvala na přehlídku filmu FEBIOFEST - JUNIOR, která je již tradic ně uváděna v rámci jednoho z největších c eských filmových festivalu, FEBIOFEST.

Více

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015 Labyrint 20. 8. 2015 Nález těla krajského politika Karase, kterého vrah zabil v duchu středověkých mučících praktik a tělo pečlivě naaranžoval v podivné scéně, rozpoutá policejní honbu za sadistickým pachatelem.

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Transformers 3 3D Akční / Sci-Fi / Dobrodružný Kino Květen Teplice / od: 17:0020:00 V originále nese třetí díl Transformers podtitul Temná strana Měsíce. Právě

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

Filmy: Satanské ovládání mysli

Filmy: Satanské ovládání mysli Filmy: Satanské ovládání mysli Bitva o lidskou duši začíná jako boj o mysl člověka. Myšlenky ovládají jeho emoce a myšlenky s pocity utváří jeho charakter. Pokud jsou myšlenky nečisté, Satan už vyhrál

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz červenec 2013 do pondělí 30. 8. 3. ROČNÍK FOTOGRAFICKÉ SOUTĚŽE O NEJHEZČÍ BALKON ČI

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D B Ř E Z E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb.cz/sablony, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Střední

Více

I. DUCHOVNÍ SVÌT. MICHAEL NEWTON, PhD. UÈENÍ DUŠÍ

I. DUCHOVNÍ SVÌT. MICHAEL NEWTON, PhD. UÈENÍ DUŠÍ MICHAEL NEWTON, PhD. UÈENÍ DUŠÍ I. DUCHOVNÍ SVÌT V okamžiku smrti vystoupí duše ze svého těla. Je-li duše starší a má zkušenosti z mnoha předchozích životů, ihned pozná, že je volná, a vydá se domů. Tyto

Více

ZLATÝ LEV ZA NEJLEPŠÍ FILM. press kit

ZLATÝ LEV ZA NEJLEPŠÍ FILM. press kit ZLATÝ LEV ZA NEJLEPŠÍ FILM press kit Press kontakt Radka Urbancová radka.urbancova@aerofilms.cz +420 774 483 165 Další materiály k filmu ke stažení na úložném systému: aero.capsa.cz (přístupové údaje na

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Tučňáci z Madagaskaru 3D Celá rodina v kině Animovaný / Dobrodružný / Komedie USA/2014/90min Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů

Více

Programové tipy srpen 2015

Programové tipy srpen 2015 PREMIÉRA V ČR A SR Doylův okrsek 6. řada Od 4. srpna každý všední den v 19:20 Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) pokračují ve vyšetřování zapeklitých případů. V již 6. řadě

Více

12. LITERATURA 1. POLOVINY 20. STOLETÍ. D)České drama 1. poloviny 20. století

12. LITERATURA 1. POLOVINY 20. STOLETÍ. D)České drama 1. poloviny 20. století 12. LITERATURA 1. POLOVINY 20. STOLETÍ D)České drama 1. poloviny 20. století D) České drama 1. poloviny 20. století ve 20. a 30. letech se rozmáhá české divadlo vznikají nové scény: ND moravskoslezské

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Auta 2 3D 01.09. Green Lantern 3D Akční / Sci-Fi USA /2011/114min Vesmír jako takový je obrovskou záhadou, avšak po staletí tu existuje malá ale velmi mocná síla.

Více

KATALOG NOVINKY READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER ONE SCI-FI PŮJČOVNY/PRODEJ

KATALOG NOVINKY READY PLAYER ONE: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER ONE SCI-FI PŮJČOVNY/PRODEJ KATALOG NOVINKY 7 2018 2018 WARR BROS. ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED. READY PLAYER O: HRA ZAČÍNÁ ORIG. NÁZEV: READY PLAYER O SCI-FI 18. 7. 2-DISKOVÉ BLU-RAY 2D+3D BLU-RAY 4K UHD BLU-RAY 2D+3D

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ŘÍJEN 2017 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY V PRODEJI I KOLEKCE VŠECH 5 DÍLŮ NA BLU-RAY I DVD 2017 BY PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED. ORIG. NÁZEV: TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT AKČNÍ TRANSFORMERS: POSLEDNÍ

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

Bojovníci za pravdu. Někdo musí něco udělat, a to dnes!

Bojovníci za pravdu. Někdo musí něco udělat, a to dnes! Bojovníci za pravdu Těžko říct, co se člověku táhne hlavou, když dospívá. Svět na něj doráží, nutí ho do pochodu, za dávnými příběhy pohádek a dobra ukazuje jen rozšklebenou tvář a výsměch. Všechno se

Více

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Knihovna Kryštofa Haranta Pecka 2 50 2 Pecka knihovna.pecka@seznam.cz tel: 43 525 Nejpůjčovanější knihy z našeho fondu za rok 2014 Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Volání minulosti Wood, Barbara,

Více

Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve

Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve listopad 2012 6. ročník / 11. číslo Každý, kdo je z pravdy, slyší můj hlas. (J 18,37b) Slovo úvodem Milé sestry, milí bratři, když jsem byl na gymnáziu,

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Hlava - ruce - srdce Česko/2010/100min Scénář filmu Hlava, ruce, srdce vypovídá o lokalitě střední Evropy ve zvláštní - hraniční době první světové války.

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více

Moravské gymnázium Brno s.r.o. Hana Blaudeová. Ročník 2. Datum tvorby 10.11.2012. Anotace. - prezentace určená pro učitele

Moravské gymnázium Brno s.r.o. Hana Blaudeová. Ročník 2. Datum tvorby 10.11.2012. Anotace. - prezentace určená pro učitele Číslo projektu Název školy Autor Tematická oblast CZ.1.07/1.5.00/34.0743 Moravské gymnázium Brno s.r.o. Hana Blaudeová Český jazyk Ročník 2. Datum tvorby 10.11.2012 Anotace - prezentace určená pro učitele

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY REVOLUCE JE O KAŽDÉM Z NÁS

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY REVOLUCE JE O KAŽDÉM Z NÁS BŘEZEN 2016 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY REVOLUCE JE O KAŽDÉM Z NÁS 4DÍLNÁ KOLEKCE DVD A BLU-RAY ORIG. NÁZEV: THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - PART 2 DOBRODRUŽNÝ HUNGER GAMES: SÍLA VZDORU 2. ČÁST V poslední

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Doba ledová 4: Země v pohybu 2D Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný /94min Pokračování slavného snímku Doba ledová zavádí diváka přibližně do doby

Více

Ella se cítí bolestně osamělá. Její nejlepší kamarádka si našla jinou nejlepší kamarádku. Její nevlastní táta je unavený a nevrlý. A jejich nové miminko v jednom kuse řve. Nejhorší je ale to, že její máma

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ÚNOR 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ORIG. NÁZEV: GAME OF THRONES SEASON 4 HISTORICKÝ HRA O TRŮNY 4. SÉRIE 4DVD / 5BD V další napínavé řadě seriálu natočeného podle bestselleru George R. R. Martina mají

Více

SOUKROMÁ VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ ZNOJMO INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ II / 2010. elektronický časopis pro absolventy SVŠE

SOUKROMÁ VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ ZNOJMO INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ II / 2010. elektronický časopis pro absolventy SVŠE INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ II / 2010 elektronický časopis pro absolventy SVŠE Z obsahu tohoto čísla: KLUB ABSOLVENTŮ NOVINKY ZE ŽIVOTA SVŠE ROZHOVOR S HONZOU NEDVĚDEM PŘIPRAVUJEME NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ SOUKROMÁ

Více

PRINCEZNY TO MAJÍ TĚŽKÉ JINDŘICH MALŠÍNSKÝ

PRINCEZNY TO MAJÍ TĚŽKÉ JINDŘICH MALŠÍNSKÝ PRINCEZNY TO MAJÍ TĚŽKÉ JINDŘICH MALŠÍNSKÝ JINDŘICH MALŠÍNSKÝ verše ALOIS KOLÁŘ PRINCEZNY TO MAJÍ TĚŽKÉ aneb POHÁDKY PRO ANIČKU 2015 Veškerá práva vyhrazena. Žádná část tohoto díla nesmí být přenášena

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY květen 2014 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. orig. název: Grudge Match komedie zpátky do ringu Boxeři ve výslužbě se vracejí do ringu, aby se utkali v

Více

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Nejsledovanější seriál současnosti! Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Co nás čeká? Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj o pacienta i své vlastní štěstí.

Více

v Supreme Master TV? Sedněte si, kde je chladněji.

v Supreme Master TV? Sedněte si, kde je chladněji. Musíme víc v Supreme Master TV? Neseďte v posteli, tam meditovat, víte? Více se nalaďme na naše božské Já a pak budeme mít víc Milující Kvality. Jelikož naše Božské Já je láska, víte? () A samozřejmě,

Více

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Ú N O R 2013. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ú N O R 2013 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz Stránka 1 DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz úterý 3. 11. 18.00 loutkový sál KČT PORTUGALSKO Turistická beseda. Vypráví

Více

Generace májovců. 50. a 60. léta 19. století

Generace májovců. 50. a 60. léta 19. století Generace májovců 50. a 60. léta 19. století Májovci Na konci 50. let pozvolný pád bachovského absolutismu Alexander Bach byl vystřídán jiným ministrem, Rakousko prohrálo několik bitev a celkově došlo k

Více

Velké dobrodružství někdy začíná malým

Velké dobrodružství někdy začíná malým Velké dobrodružství někdy začíná malým skokem O čem příběh vypráví? Ribit je film o žabákovi s krizí identity a jeho hledání smyslu života. Celý život se Ribit cítil jako outsider, který je jiný než všechny

Více

Tomáš Holý. Kluk, který nikdy nezestárl. Jan Brdička

Tomáš Holý. Kluk, který nikdy nezestárl. Jan Brdička Tomáš Holý Kluk, který nikdy nezestárl Jan Brdička Tomáš Holý Kluk, který nikdy nezestárl Jan Brdička Motto: Každý den je malý život každé probuzení a vstávání je malé narození, každé čerstvé jitro je

Více

* 12. ročník * číslo 2 *

* 12. ročník * číslo 2 * * 12. ročník * číslo 2 * Dětský karneval vítězná maska s putovní maškarou Z jednání rady obce ve dnech 21.1. a 4.2.2009 - RO projednala a schválila podání žádosti o dotaci u Ministerstva pro místní rozvoj

Více

Antika: Řím (lyrika, epika, drama)

Antika: Řím (lyrika, epika, drama) Antika: Řím (lyrika, epika, drama) MGR. LUCIE VYCHODILOVÁ, 2012 VY_32_INOVACE_VYC6 Antika: Řím Hlavní autoři a významná díla Hlavní autoři Publius Vergilius Maro Publius Ovidius Naso Titus Maccius Plautus

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. 9. od 16.00 hod. TANCEM KOLEM SVĚTA aneb tančí celá Kopřivnice před Kulturním domem Kopřivnice, vstup volný Dance session. Rozloučení s prázdninami

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce

LUDĚK MÍČEK starosta obce Vážení spoluobčané, dovolte, abych Vás všechny pozdravil na stránkách našeho zpravodaje. Zima nám utekla a myslím si, že ke spokojenosti nás všech. Naše nově zakoupena sněžná fréza vyjela jednou, ale alespoň

Více

PSYCHOLOGICKÁ PRÓZA ČESKÁ LITERATURA 20. A 30. LET 20. STOLETÍ

PSYCHOLOGICKÁ PRÓZA ČESKÁ LITERATURA 20. A 30. LET 20. STOLETÍ PSYCHOLOGICKÁ PRÓZA ČESKÁ LITERATURA 20. A 30. LET 20. STOLETÍ AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ duben 2013 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ POKYNY 3. ročník Jazyk a

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA pros 2012_kino_Sestava 1 12.11.2012 22:50 Stránka 1 Divadlo A. Dvořáka Příbram Legionářů 400 261 01 Příbram 7 tel.: 318 625 691, 326 531 504, 326 531 250 www.divadlopribram.eu www.kinopribram.eu www.vstupenky.pb.cz

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, začal advent, doba jarmarků, rozsvěcení vánočních stromů, koncertů a krásné vánoční nálady. Nenechejte si toto období nikým pokazit, ba naopak, prožijte ho v klidu, pohodě, odpočinku

Více

Tiskové materiály. Pět mrtvých psů 29. 3. 2016

Tiskové materiály. Pět mrtvých psů 29. 3. 2016 Pět mrtvých psů 29. 3. 2016 Třídílná kriminální minisérie Jana Hřebejka a Petra Jarchovského podle předlohy Michala Sýkory opět představí partu olomouckých kriminalistů v čele s Klárou Melíškovou, Stanislavem

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

ČESKÁ LITERATURA II. POLOVINY 20. STOLETÍ. Václav Havel

ČESKÁ LITERATURA II. POLOVINY 20. STOLETÍ. Václav Havel ČESKÁ LITERATURA II. POLOVINY 20. STOLETÍ Václav Havel 1936 2011 Interaktivní výukový materiál Česká literatura II. pol. 20. století V horních záložkách naleznete okruhy nejdůležitějších otázek, na které

Více

vás v čase zimy a sněhových radovánek!!! -----------------------------------------------------------------------------------------------

vás v čase zimy a sněhových radovánek!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------- ZŠ SVATÉ ZDISLAVY V KOPŘIVNICI VYDÁVÁ ŠKOLNÍ ČASOPIS PRO ROK 2010/11 Smajlík 3. číslo Zdraví dravíme vás v čase zimy a sněhových radovánek!!! -----------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Josef Jindra : Velikonoce 2014

Josef Jindra : Velikonoce 2014 K O B R A KULTURNÍ OBČASNÍK REGIONÁLNÍCH AUTORŮ DUBEN 2015*** ROČNÍK XVI.*** ČÍSLO 4 Citát inspirující: Jsou lidé, kteří píšou knihy, a lidé, kteří jsou knihami. Jan Neruda Josef Jindra : Velikonoce 2014

Více

to byla jsem starší. Člověk stárne každým dnem, ale to hle bylo jiné, horší, definovatelné. Bylo mi osmnáct. A tolik Edwardovi nikdy nebude.

to byla jsem starší. Člověk stárne každým dnem, ale to hle bylo jiné, horší, definovatelné. Bylo mi osmnáct. A tolik Edwardovi nikdy nebude. 1. OSLAVA Byla jsem na devadesát devět procent přesvědčená, že je to jenom sen. Důvodů, proč jsem si byla tak jistá, bylo víc. Zaprvé jsem stála v zářivém kuželu slunečního světla v takovém tom oslepujícím

Více

Kino Květen Teplice - program červen

Kino Květen Teplice - program červen Kino Květen Teplice - program červen 01.06. Žena v černém Drama / Horor / Thriller Velká Británie / Kanada / Švédsko/2012/95min Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse

Více

umět definovat pojem autor, uživatel, dílo; schopni aplikovat autorský zákon a další legislativu v internetové praxi.

umět definovat pojem autor, uživatel, dílo; schopni aplikovat autorský zákon a další legislativu v internetové praxi. POKYNY KE STUDIU 1 Rozšiřující data na Internetu Pracovní materiály Doprovodné obrázky a videa na Internetu Rejstřík pojmů 2 MÉDIUM, UŽIVATEL A AUTOR zi va tel u Čas ke studiu: 1,5 hodiny Cíl: Po prostudování

Více

Společenská rubrika. Všem oslavencům gratulujeme, přejeme hodně zdraví, štěstí a životní pohodu.

Společenská rubrika. Všem oslavencům gratulujeme, přejeme hodně zdraví, štěstí a životní pohodu. Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G. Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel: Hlavní město Praha pro potřeby klientů Domova pro seniory Pyšely Vážení a milí čtenáři, říjen 2012 9. ročník, č. 10 teplé

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

OBSAH. Úvod 15. Pravek 17 Starověk 18 Středověk 19 Renesance a novověk 20 17. a 18. století 20 19. a 20. století 20 Současnost 21

OBSAH. Úvod 15. Pravek 17 Starověk 18 Středověk 19 Renesance a novověk 20 17. a 18. století 20 19. a 20. století 20 Současnost 21 OBSAH Úvod 15 PÁR SLOV O HISTORII MUZIKOTERAPIE 17 Pravek 17 Starověk 18 Středověk 19 Renesance a novověk 20 17. a 18. století 20 19. a 20. století 20 Současnost 21 TEORETICKÁ ČÁST - PŘÍPRAVA A VEDENÍ

Více

Krotíme obrazovku Pavel Říčan Drahomíra Pithartová

Krotíme obrazovku Pavel Říčan Drahomíra Pithartová Krotíme obrazovku Pavel Říčan Drahomíra Pithartová Tato kniha s podtitulem: Jak vést děti k rozumnému užívání médií, vyšla v roce 1995 v nakladatelství Portál. Jejími autory jsou: Doc.PhDr. Pavel Říčan,

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011 SuperClásico! SuperClásico Dánsko 2011 Formát: DCP, 35 mm, barevný Délka: 99 min Verze: dánsky, anglicky, španělsky s českými titulky Distributor: CinemArt, a.s. Počet kopií: DCP Přístupnost: od 12 let

Více

Vítej ve světě PlayStation

Vítej ve světě PlayStation Vítej ve světě PlayStation Nastartuj svůj systém PS4 s touto užitečnou Stručnou příručkou. Stručná příručka Česky CUH-1116B 7026822 Začínáme Připoj systém k televizoru. Podle kroků až níže připoj svůj

Více

ČERNOBÍLÉ IDOLY I JINÍ 2 PRVNÍ DÁMY

ČERNOBÍLÉ IDOLY I JINÍ 2 PRVNÍ DÁMY SUZANNE MARWILLE 11. 7. 1895 Praha 14. 1. 1962 Praha Suzanne Marwille, L. H. Struna; PÁTER VOJTĚCH (1928) První opravdovou hvězdou českého filmu byla svůdná a tajemná Suzanne Marwille. Mohla za to poděkovat

Více

Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009. pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod.

Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009. pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod. Oznámení o konání voleb do Evropského parlamentu 2009 pátek 5.6.2009 od 14.00 hod. do 22.00 hod. sobota 6.6.2009 od 8.00 hod. do 14.00 hod. Volební místnost bude umístěna v zasedací místnosti Obecního

Více

STIEG LARSSON MILÉNIUM

STIEG LARSSON MILÉNIUM STIEG LARSSON MILÉNIUM MUŽI, KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY Novinář Mikael Blomkvist má za úkol vyšetřit starý kriminální případ: Harriet Vangerová, vnučka průmyslníka Vangera, zmizela beze stopy téměř před čtyřiceti

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Po letech se do vašich rukou vrací časopis, který změní váš pohled na média, zahýbe Dotykem, Halahojem a možná i světem.

Po letech se do vašich rukou vrací časopis, který změní váš pohled na média, zahýbe Dotykem, Halahojem a možná i světem. Po letech se do vašich rukou vrací časopis, který změní váš pohled na média, zahýbe Dotykem, Halahojem a možná i světem. Více než čímkoli jiným, má být ale těchto pár stránek pro vás vzpomínkou na události

Více

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX D U B E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Alison Gross Am G C E7 Am G C Dm E7 1. Když zapadlo slunce a vkradla se noc a v šedivých mracích se ztrácel den, Am G C E7 Am G Am a když síly zla ve tmě převzaly moc, tu Alison Gross vyšla z hradu ven.

Více

VÝROČNÍ SBOROVÝ DOPIS

VÝROČNÍ SBOROVÝ DOPIS VÝROČNÍ SBOROVÝ DOPIS Velikonoce 2015 Členům a příznivcům evangelického sboru v Třebenicích Mazané pomazání Ona učinila, co měla; už napřed pomazala mé tělo k pohřbu. (Mk 14,8) Ježíš se nachází na hostině.

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU Tisková zpráva č. 6 V Praze, 5. listopadu 2015 www.festivalff.cz PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU 18. Festival francouzského filmu bude slavnostně zahájen ve středu 18. listopadu 2015 v kině Lucerna

Více

Kdy jsou Vánoce? Tehdy, až místo nemám čas, odpovíš pomohu Ti. Tehdy, až místo beru, řekneš, vezmi si.

Kdy jsou Vánoce? Tehdy, až místo nemám čas, odpovíš pomohu Ti. Tehdy, až místo beru, řekneš, vezmi si. MĚSÍČNÍK UNIČOVSKÉ FARNOSTI Prosinec 201 3 Ročník 9 Číslo 1 3 Milí farníci, sestry a bratři, adventní čas spěje k svému dovršení. Brzy oslavíme narození Ježíše Krista. Žasneme nad velikým tajemstvím, že

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

Monster High je kolekce módních panenek původem od firmy Mattel, která se objevuje na trhu od července 2010. Postavy jsou inspirovány monster filmy a

Monster High je kolekce módních panenek původem od firmy Mattel, která se objevuje na trhu od července 2010. Postavy jsou inspirovány monster filmy a je kolekce módních panenek původem od firmy Mattel, která se objevuje na trhu od července 2010. Postavy jsou inspirovány monster filmy a beletriemi hrůzy. Byly navrženy podle Garrett Sander a dle ilustrací

Více