O společnosti AutoBinck

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O společnosti AutoBinck"

Transkript

1 O společnosti AutoBinck Holandská společnost AutoBinck je jednou z nejstarších firem na světě zabývající se obchodem s automobily. Její historie začíná v 20. století, kdy nadšený motoristický sportovec Walter Joachim Jochems, začal ve své společnosti Auto Palace v Haagu prodávat vozy Mercedes. V roce 1906 byla jeho firma Auto- Palace jen pouhou prodejní kanceláří na haagské adrese Laan van Meerdervoort 10. Stěhování na adresu Houtweg 7 se v roce 1907 stalo začátkem historie nejstaršího dovozce aut v Nizozemí, s koncesemi i v tehdejších holandských koloniích : Značka Mercedes byla zpočátku nejdůležitější značkou pro Auto-Palace, brzy následována značkami Hansa, Saurer, Itala, Unic a Buick. Walter Joachim Jochems byl rovněž velkým sportovním nadšencem. Se svým 60koňovým Mercedesem závodil a vyhrával na mnoha soutěžích. V roce 1908 závodil také na nově otevřeném okruhu v Brooklands u Londýna. Ve 20. letech minulého století se Evropa začala vzpamatovávat ze škod způsobených první světovou válkou. Nizozemí sice jako neutrální země nebyla poškozena, ale ekonomika utrpěla. O práci se tenkrát ucházel i mladičký Pieter Cornelis Lauret. Byl přijat a v roce 1927 se stal ředitelem firmy N.V. Auto-Palace. Éra Laureta byla zlatým věkem firmy Auto-Palace, která zažívala neuvěřitelný rozvoj. Účastnila se prvních poválečných výstav automobilů, například v Kurhausu ve Scheveningen v roce 1920, což byla výstava propojená s kongresem; dále výstavy v haagském ZOO, amsterdamské mezinárodní sportovní výstavy a v roce 1922 i výstavy R.A.I. Zdálo se, že ekonomická recese v roce 1929 firmu Auto-Palace vážně nepoškodila. Nizozemí mělo za ostatními evropskými zeměmi, pokud šlo o motorizaci, co dohánět. Byla proto i poptávka po nových autech, kterou více než čtyřicet nezávislých dovozců velmi rádo vykrývalo. Na začátku 30. let si pánové Lauret a Paans uvědomili potenciál nové a levné Škody 420. Ze začátku se jim nepodařilo zajistit si dovozní práva, protože je měl dovozce aut Studebaker, L.W. Manson. Klasický americký Studebaker ale v předváděcích místnostech s jednoduchou Škodou moc dobře neladil (model 420 dokonce neměl ani diferenciál), a tak se na přelomu let 1935 a 1936 firma Auto-Palace stala dovozcem aut značky Škoda.

2 Haagská firma N.V. Auto-Palace byla druhou světovou válkou těžce zasažena. Značka Škoda dokázala dodávat automobily o něco déle, ale v důsledku války se prodej nových vozů časem stejně úplně zastavil. Lauret se snažil udržet firmu na nohou, a tak prodával náhradní díly, zajišťoval opravy a servis. Po osvobození se objevily nové možnosti, protože osobních aut bylo v zemi jen a počet nákladních aut za války také klesl. Tisíce zastaralých vozů potřebovaly k uvedení do provozuschopného stavu rozsáhlé opravy. Nový model Škoda 1101 stál za poválečným rozvojem firmy. Rok 1949 byl velmi důležitým z hlediska změn struktury firmy Auto-Palace. Zakladatel Jochems zemřel v roce 1947, načež Pieter Cornelis Lauret v roce 1949 vykoupil podíly spolumajitelů. V padesátých letech se situace s obtížnou ekonomickou recesí změnila v nepřerušovaný ekonomický vzestup. Pomalu a postupně rostla kupní síla a mohly se začít prodávat nové modely. Nová škodovka se zdála být tou správnou zbraní, s níž měla firma Auto-Palace vstoupit do dynamických padesátých let. Značka Škoda měla na rychle se rozvíjejícím a stále více konkurenčním trhu slabší pozici a v roce 1950 její prodej značně poklesl. Díky široké nabídce osobních i nákladních automobilů, motocyklů, autobusů a zemědělských strojů dokázala firma Auto-Palace prosperovat i bez značky Škoda : Showroom v Haagu byl rozšířen díky vzrůstajícím prodejům vozů Škoda 1101, které se v té době prodávaly za holandských guldenů. Další milník zaznamenala firmy Auto-Palace v roce 1960, kdy ve věku 58 let umírá Pieter Cornelis Lauret. Vedení firmy téměř okamžitě převzal jeho syn Rolf, kterému bylo 22 let a právě se vrátil ze studií v Americe. Firma Auto-Palace v sedmdesátých letech expandovala a stala se největším evropským dovozcem vozů Mazda. Ekonomická recese na začátku osmdesátých let firmě Auto-Palace prakticky nijak neublížila. Objevily se nové výzvy, například obnovený dovoz českých vozů Škoda. V roce 1980 měl jejich dovozce, firma Engelbert, finanční potíže, načež se Lauret rozhodl převzít dovoz vozů Škoda a také polských vozů Polski Fiat a FSO Polonez. Na začátku devadesátých let umožnil úspěch firmy Auto-Place-de Binckhorst - díky úspěchům s prodeji značky Mazda rozvoj nových doplňkových služeb. Výrobci se spojovali, vytvářeli partnerství, zejména co do složitosti. Po fúzi české Škody s Volkswagen Group byl dovoz škodovek do Holandska předán skupině Pon Holdings. Rolf Lauret ale využil své rozsáhlé kontakty v Československu a u výrobce vozů Mazda se snažil rozběhnout dovoz této značky do Československa. Stal se tak prvním zahraničním podnikatelem, který s tímto druhem podnikání v zemi začal.

3 : Stánek značky Mazda na holanském autosalonu AutoRAI v pozdních sedmdesátých letech. S novým tisíciletím přišel i věk internacionalizace, podpořené zavedením eura. V současné době je holding AutoBinck považován za skutečnou veličinu v oborech velkoobchodu a maloobchodu s automobily, operativního leasingu, dodávek dílů a příslušenství, IT a realit v Nizozemí, ČR, Slovensku, Belgii, Slovinsku, Maďarsku a Rumunsku. Mnohé z těchto aktivit jsou řízeny z nemovitostí ve vlastnictví firmy vedené in-house divizí spravující právě tyto nemovitosti. Momentálně je prodejním partnerem vozů značek BMW, Hyundai, Infiniti, Jaguar Land Rover, MINI, Mitsubishi, Mazda, Ford, Opel, Peugeot, Qoros, Škoda a Volvo. AutoBinck poskytuje také pod značkou Business Lease leasingové a finanční služby a prodej náhradních dílů a příslušenství pod značkou Brezan. AutoBinck vlastní 40 dceřiných společností a zaměstnává zaměstnanců v zemích Beneluxu a ve čtyřech zemích střední Evropy, což umoňuje nabídnout předním výrobcům automobilů širokou škálu služeb. Roční obrat v roce 2014 dosáhl 924 mil. EUR, což činí AutoBinck jedním z dvaceti největších automobilových skupin v Evropě. AutoBinck se v současné době soustředí na upevnění strategických vztahů s ostatními dodavateli na zavedených trzích stejně tak jako trhů nových jako je např. Čína. Celá síť skupiny AutoBinck sdílí atributy integrity, profesionálního přístupu, ale především podnikatelského ducha. Usiluje o trvalý růst a rozšiřování aktivit v rámci vlastní struktury i prostřednictvím akvizic. Cílem skupiny je dosažení prvenství a titulu nejuznávanějšího a nejpokročilejšího obchodního partnera a poskytovatele služeb na evropském automobilovém trhu : A well presented Mazda display at the Dutch AutoRAI motor show in the late seventies.

4 O Auto Palace Group 2015: Auto Palace Spořilov Auto Palace Group je součástí holandské společnosti AutoBinck, která je jednou z nejstarších firem na světě zabývající se obchodem s automobily. Společnost nabízí širokou škálu služeb na jednom místě - zabývá maloobchodním prodejem nových a ojetých vozidel, poprodejními službami, servisem, prodejem náhradních dílů a půjčováním vozidel. V rámci ČR a Slovenska je jednou z největších skupin zabývajících se maloobchodním prodejem s ročním prodejem více než vozů. V České republice Auto Palace nabízí svým zákazníkům automobily celkem devíti značek - Ford, Hyundai, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Škoda a Volvo - ve třech dealerských centrech v Praze a jednom v Brně. Na Slovensku Auto Palace poskytuje své služby ve dvou dealerstvích v Bratislavě, kde se specializuje na prodej a servis vozů BMW, Mazda, MINI a Mitsubishi. Podstatnou výhodou skupiny Auto Palace je silné ekonomické zázemí, díky kterému je schopna bez problémů realizovat i velké fleetové obchody pro firmy v počtu desítek i stovek vozů. Auto Palace Group nabízí svým zákazníkům odpovídající technologické zázemí svých autorizovaných a specializoovaných servisů vybavených nejmodernější opravárenskou a diagnostickou technologií, včetně klempířské dílny a lakovny. Komplexní služby doplňuje i nabídka širokého sortimentu náhradních dílů a příslušenství. Všechna místa jsou vybavena nejmodernější technikou. Firma má k dispozici elektrické nabíjecí stanice pro vozidla. Auto Palace ale nabízí svým zákazníkům ještě mnohem více. Díky spolupráci s předními leasingovými a úvěrovými společnostmi a pojišťovnami doporučí optimální variantu financování vozu včetně pojištění a zařídí i jeho registraci. V případě zájmu zákazníka také vykoupí jeho starší vůz na protiúčet. Auto Palace Spořilov je unikátní zejména proto, že se jedná o jednoho z největších automobilových dealerů v České a Slovenské republice. Na rozloze m 2 prodejní plochy zde můžete nalézt zázemí pro prodej a servis 6 hlavních značek. Nabízí rovněž služby specializovaného servisu pro všechny ostatní značky. Auto Palace Spořilov zaměstnává ve svém servisu více než 100 lidí. Pod jednou střechou zde zákazníci naleznou vše dle svých potřeb a požadavků: Prodej nových automobilů Servis všech značek Karosárnu Náhradní díly Výkup a prodej ojetých vozů Pro běžné zákazníky, ale i pro firmy, jsme připravili ve Ford Transit Centru v Průhonicích širokou nabídku užitkových vozů, ke kterým poskytujeme autorizovaný servis i prodej náhradních dílů. V Průhonicích též nabízíme specializovaný servis vozů GTR.

5

6 Servisní střediska Auto Palace K nabídce Auto Palace Group neodmyslitelně patří také kvalitní poprodejní služby. Součástí našich prodejních center jsou autorizovaná a specializovaná servisní střediska, které jsou vybavena nejmodernější opravárenskou a diagnostickou technologií. Každá značka vozů má své vlastní přijímací techniky a mechaniky, kteří jsou specielně vyškoleni právě pro ni. K dispozici máme klempířskou dílnu s moderním vybavením, lakovnu, myčku aut, specializovaný pneuservis včetně myčky kol Dresder W550 a zouvačky pneumatik Hunter 575, kterou jsme pro vás v ČR pořídili jako první. Pro firemní vozové parky pak nabízíme ještě širší okruh služeb, například Pick-up na adrese klienta, bezkontaktní příjem vozu a další služby upravené individuálně podle potřeb zákazníka. V případě havárie vašeho vozidla zajistíme kompletní likvidaci škodních událostí, doporučíme nejvýhodnější řešení opravy vozidla a zapůjčíme náhradní vozidlo to vše ve smluvní spolupráci s předními pojišťovnami. Naše servisní střediska poskytují své služby důsledně podle časových norem výrobce, takže i při částečně vyšší hodinové sazbě je výsledná cena pro zákazníka v porovnání s neautorizovanými servisy ve většině případů nižší. Komplexní služby doplňuje i nabídka širokého sortimentu náhradních dílů a příslušenství. AutoPoint AutoPoint jeden z největších autobazarů v ČR - nabízí své služby prostřednictvím prodejních míst v Praze na Spořilově, Butovicích a Průhonicích a dále v Brně. Zároveň má svoji pobočku ve slovenské Bratislavě. V současné době činí portfolio autobazarů kolem vozů a každým dnem se úspěšně rozrůstá. Auto Point se specializuje na prodej automobilů s: Nízkým počtem najetých kilometrů Servisní knížkou Po 1. nebo 2. majiteli Zakoupeném v ČR Garantovaným počtem najetých km V dobrém technickém stavu Zároveň zde přebírá vozy do komise - vámi prodávaný vůz připraví do 30-ti denního komisního prodeje, tudíž zákazníkovi odpadnou veškeré starosti s jeho prodejem. Autopůjčovna AutoPoint rovněž umožňujeme nákup vozu na protiúčet, kdy je v případě bezproblémového prodeje vozu schopna peníze vyplatit přímo na ruku do 1 hodiny. Hlavním cílem autobazaru AutoPoint je nejenom nabídnout vozy a služby prvotřídní kvality, ale snažíme se zamezit i zbytečným výdajům a ztrátě času a maximálně tak zpříjemnit nákup vozu.

7 RentPoint Součástí Auto Palace je rovněž autopůjčovna RentPoint nabízející nejširší paletu vozů na českém trhu. Rent Point je jedna z největších autopůjčoven v České republice. Specializuje se na korporátní segment, kde úspěšně nabízí produkt FlexiRent jako alternativu současného operativního leasingu. Zákazníci si zde mohou vybrat z široké palety vozů všech segmentů -vozy nižší, střední i vyšší třídy, off-roady, užitková vozidla a minibusy. Součástí servisu společnosti RentPoint je zároveň půjčovna luxusních limuzín, dopravní služby a mnohem více. Půjčovna automobilů RentPoint nabízí na 750 vozů značek Škoda, Ford, Hyundai, Opel, Mitsubishi, Mazda, Volvo, Infinity, Peugeot, BMW nebo Mini. Profesionální servisní zázemí, které máme k dispozici, zaručuje přípravu vozů na nejvyšší úrovni. Vozidla provozujeme maximálně do stáří jednoho roku. Více informací na Služby pro velkoodběratele (fleetové zákazníky) Díky nepřekonatelnému výběru předních automobilových značek a silnému ekonomickému zázemí s mnohaletými zkušenostmi na automobilovém trhu je Auto Palace Group schopna realizovat bez problémů i velké fleetové obchody v neomezeném počtu vozů. Auto Palace je v této oblasti jedním z největších poskytovatelů služeb pro velkoodběratele v České republice. Má přes vozů skladem a pro zajištění maximálního pohodlí zákazníků zaměstnává 22 odborníků. Finanční služby Auto Palace Group se svými partnery předními finančními společnostmi je schopna poskytovat svým zákazníkům nejvýhodnější podmínky na českém trhu. Našimi nejvýznamnějšími partnery jsou např: ČSOB Leasing, Essox, Ford Credit, GE Money, PSA Finance, sautoleasing, Škofin nebo UniCredit Leasing. Pro naše zákazníky připravíme výhodné podmínky, ať již při financování úvěrem, leasingem nebo stále populárnějším operativním pronájmem. V případě havárie vozidla zajistíme kompletní likvidaci škodních událostí, doporučíme nejvýhodnější řešení opravy vozidla a zapůjčíme náhradní vozidlo to vše ve smluvní spolupráci s předními pojišťovnami. Pro více informací prosím kontaktujte: Stanislav Perkner Marketingový manažer skupiny Auto Palace Perkner.Stanislav@autopalace.cz Tel: Mob: Dana Bratánková PR manažer Bratankova.Dana@autopalace.cz Mob:

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

KOMPLEXNÍ SERVIS FIREMNÍHO VOZOVÉHO PARKU

KOMPLEXNÍ SERVIS FIREMNÍHO VOZOVÉHO PARKU KOMPLEXNÍ SERVIS FIREMNÍHO VOZOVÉHO PARKU NABÍDKA PRO KLIENTA FLEET Program Inter Cars Pro malé, střední a velké firmy nabízíme kompletní převzetí správy servisní údržby a oprav firemních vozidel za předem

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK CAR FLEET SERVICE Vám přináší efektivní řešení servisu Vašeho vozového parku: Prokazatelné snížení nákladů na servis vozidel Provádění oprav a pravidelného

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

Efektivní řízení vozového parku

Efektivní řízení vozového parku Efektivní řízení vozového parku Jak snížit investiční a provozní náklady vozového parku? Václav Štefl Fleet manager Tel. 775 85 85 85 vaclav.stefl@domansky.cz Historie společnosti Založena 21.2.1995 Od

Více

STATISTIKY REGISTRACÍ VOZŮ PODLE TYPU KONCOVÉHO ZÁKAZNÍKA LEDEN 2017

STATISTIKY REGISTRACÍ VOZŮ PODLE TYPU KONCOVÉHO ZÁKAZNÍKA LEDEN 2017 9 STATISTIKY REGISTRACÍ VOZŮ PODLE TYPU KONCOVÉHO ZÁKAZNÍKA LEDEN 2017 STATISTIKY REGISTRACÍ VOZŮ - ZNAČKY TOP 25 Období: 01/2017 01/2016 Pořadí Značka Registrace fyzické Registrace Registrace mimo Registrace

Více

Efektivní řízení vozového parku

Efektivní řízení vozového parku Efektivní řízení vozového parku Jak snížit investiční a provozní náklady vozového parku? Václav Štefl Fleet manager Tel. 775 85 85 85 vaclav.stefl@domansky.cz Historie společnosti Založena 21.2.1995 Od

Více

Skupina AAA AUTO prodala v prvním čtvrtletí 2009 téměř 9 000 aut - AAA Auto

Skupina AAA AUTO prodala v prvním čtvrtletí 2009 téměř 9 000 aut - AAA Auto Skupina AAA AUTO prodala v prvním čtvrtletí 2009 téměř 9 000 aut - AAA Auto Největší prodejce ojetých vozů ve Střední Evropě Stránka č. 1 z 6 0Porovnání0Sledování0Oblíbené Rozšířené vyhledávání Nápověda

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

ELEKTRO Kredit vaše příležitost k financování vozů s alternativním pohonem

ELEKTRO Kredit vaše příležitost k financování vozů s alternativním pohonem ELEKTRO Kredit vaše příležitost k financování vozů s alternativním pohonem Ing. Pavlína Šiknerová www.csobleasing.cz 01 Představení ČSOBL 01 1. ČSOB Leasing je 100% dceřinou společností Československé

Více

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING CITROËN FINANCIAL SERVICES FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING NOVÉ I OJETÉ VOZY FYZICKÉ I PRÁVNICKÉ OSOBY psa_leaflet_a5_long_citroen_final3.indd 1 7.6.2011 14:18:34 CITROËN FINANCIAL

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2016

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2016 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2016 Registrace nových vozidel V roce 2016 vzrostly v ČR meziročně registrace ve všech kategoriích silničních motorových vozidel s výjimkou autobusů.

Více

ELEKTROMOBILITA SKUPINY ČEZ DOPRAVA VE MĚSTECH ZLÍN TOMAS KNESPL

ELEKTROMOBILITA SKUPINY ČEZ DOPRAVA VE MĚSTECH ZLÍN TOMAS KNESPL ELEKTROMOBILITA SKUPINY ČEZ DOPRAVA VE MĚSTECH ZLÍN - 14.2.2018 TOMAS KNESPL Díky našemu širokému portfoliu služeb Energetické poradenství a energetický management Výstavba energetických zařízení Provozování

Více

Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů

Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů Objektivní nástroj pro volbu parametrů vozového parku lehkých užitkových automobilů O společnosti Fleet Partners Založena 2008 Team: 70 let zkušeností: Automobilový trh Operativní leasing Marketingové

Více

ČSOB LEASING AGRO Finance. Jan Kulhánek

ČSOB LEASING AGRO Finance. Jan Kulhánek ČSOB LEASING AGRO Finance Jan Kulhánek ČSOB Leasing, a.s. Trh: Stroje a zařízení + Agro v roce 2016 ČSOB Leasing je leaderem segmentu trhu strojů s tržním podílem v roce 2016 větším než 24 % ČSOB Leasing

Více

váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY

váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY váš partner v automobilovém světě AUTOSALONY A SERVISY Co vám přinesou Živé stavby : Realizace autosalonu do 4 týdnů V našem autosalonu protopíte nejméně Živé stavby dispozici a vzhled můžete měnit www.zivestavby.cz

Více

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.3-2.6m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,830 mm* L1 4,425 mm L2 4,825 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

O nás. REALKREDIT a.s. je progresivní rodinná společnost spravující firmy se zaměřením na automobilové odvětví, nemovitosti a mezinárodní obchod.

O nás. REALKREDIT a.s. je progresivní rodinná společnost spravující firmy se zaměřením na automobilové odvětví, nemovitosti a mezinárodní obchod. O nás REALKREDIT a.s. je progresivní rodinná společnost spravující firmy se zaměřením na automobilové odvětví, nemovitosti a mezinárodní obchod. Jsme rodinná firma a proto si vážíme opravdových životních

Více

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT Nabídka pro zákazníky CCS Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! Není univerzální řešení pro kaţdý vozový park. Pozvěte si odborníky, kteří Vám toto řešení pro právě Váš

Více

NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE

NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE NOVÉ MODERNÍ BYTY BERLIN-MITTE BERLÍN NĚMECKO REALITNÍ INVESTICE Dovolujeme si vám představit možnost investovat na stabilním realitním trhu v hlavním městě Německa - v ekonomickém, politickém a kulturním

Více

Případová studie Mototechna

Případová studie Mototechna Případová studie Mototechna Představení firmy Mototechna Společnost Mototechna svou historii píše již více než 6 desetiletí. Pod její taktovkou se v letech 1946 1989 v tehdejším Československu ubíral směr

Více

Kdy obměnit vozy ve firmě?

Kdy obměnit vozy ve firmě? Kdy obměnit vozy ve firmě? Co děláme? 1. Pomáháme firmám zajistit mobilitu svých pracovníků efektivně 2. Pomáháme dodavatelům na automobilové trhu prodávat produkty a služby s co nejvyšší přidanou hodnotou

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2014

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2014 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2014 Registrace nových vozidel Osobní automobily V roce 2014 registrace automobilů všech kategorií rostly, registrace motocyklů nepatrně klesly.

Více

Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel

Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Společnost Cebia Vám opět přináší čtvrtletní meziroční srovnání vývoje trhu ojetých vozidel. Naše společnost se v oboru profiluje 24.

Více

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. 0-5 Nabídka platí do 30. 12. 2017 Gerhard Horejsek a spol., s.r.o. -10 Kompletní ceny Volkswagen Kompletní ceny to

Více

Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S

Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S Y O U R L E G A L P A R T N E R I N B U S I N E S S T R A N S A C T I O N S P R O F I L K A N C E L Á Ř E Advokátní kancelář

Více

AUTOLINHART BOREK a.s.

AUTOLINHART BOREK a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 AUTOLINHART BOREK a.s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými

Více

Produktový list Sauto.cz

Produktový list Sauto.cz Produktový list Sauto.cz O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě Trh ojetých i nových vozidel můžete omrknout i z pohodlí domova. Sauto.cz přináší aktuální nabídku prodejců České republiky, ve které

Více

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY Naše firma je členem skupiny MANN+HUMMEL koncernu, který je světovým lídrem v oblasti technologie filtrace. Naše filtry se prodávají od roku 1982 a během této doby si získaly důvěru

Více

LEASINGOVÉ A ÚVĚROVÉ. Jsme progresivní, naše služby přizpůsobíme Vašim potřebám!

LEASINGOVÉ A ÚVĚROVÉ. Jsme progresivní, naše služby přizpůsobíme Vašim potřebám! LEASINGOVÉ A ÚVĚROVÉ Jsme progresivní, naše služby přizpůsobíme Vašim potřebám! rozpočtovým a příspěvkovým organizacím družstvům Jaké jsou hlavní výhody zpětného leasingu? Leasingové Leasing je služba,

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2017

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2017 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2017 Registrace nových vozidel Zářijové registrace osobních automobilů vzrostly jen mírně, celoroční údaje jsou stále na rekordní úrovni

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2017

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2017 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2017 Registrace nových vozidel Rekord registrací nových osobních automobilů v roce 2017 padl i přes mírný prosincový pokles. V roce 2017 bylo v

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2016

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2016 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2016 Registrace nových vozidel V období 1-9/2016 bylo v ČR registrováno celkem 192 714 nových osobních automobilů. Tyto údaje potvrdily meziroční

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

Ihned po příjezdu na letišti si můžete auto půjčit. Můžete to udělat v předstihu, ještě před cestou - například pomocí našich služeb.

Ihned po příjezdu na letišti si můžete auto půjčit. Můžete to udělat v předstihu, ještě před cestou - například pomocí našich služeb. O projektu Boss Auto Chcete se ponořit do východní pohádky? Pak se nabízí přímá cesta do Dubaje - velmi populární turistické město. Dubaj se nachází v teplém Arabském zálivu, s unikátní přírodní krajinou

Více

ČSOB Leasing průkopník financování alternativních pohonů

ČSOB Leasing průkopník financování alternativních pohonů ČSOB Leasing průkopník financování alternativních pohonů 4. 10. 2016 Ing. Pavlína Šiknerová www.csobleasing.cz 01 Představení ČSOBL START 1. ČSOB Leasing je 100% dceřinou společností Československé obchodní

Více

Vyladíme vaše investice. Aby vám podnikání šlapalo jako hodinky

Vyladíme vaše investice. Aby vám podnikání šlapalo jako hodinky Vyladíme vaše investice Aby vám podnikání šlapalo jako hodinky Portfolio SGEF Dopravní Letecká High-tech a zdravotnická Stroje a zařízení Zemědělská a lesnická Stavební stroje Vyladíme vaše investice Pomáháme

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel

Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Společnost Cebia Vám opět přináší čtvrtletní bulletin o trhu s ojetými vozidly. Naše společnost se v oboru profiluje 24. rokem a ročně

Více

STATISTIKY REGISTRACÍ VOZŮ PODLE TYPU KONCOVÉHO ZÁKAZNÍKA. Prosinec 2015

STATISTIKY REGISTRACÍ VOZŮ PODLE TYPU KONCOVÉHO ZÁKAZNÍKA. Prosinec 2015 9 STATISTIKY REGISTRACÍ VOZŮ PODLE TYPU KONCOVÉHO ZÁKAZNÍKA Prosinec 2015 STATISTIKY REGISTRACÍ VOZŮ - ZNAČKY TOP 40 2015 2014 Pořadí Značka Registrace fyzické osoby Registrace právnické osoby Registrace

Více

Produktový list Sauto.cz

Produktový list Sauto.cz 4160519 Produktový list Sauto.cz O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě Trh ojetých i nových vozidel můžete omrknout i z pohodlí domova. Sauto.cz přináší aktuální nabídku prodejců České republiky,

Více

Produktový list Sauto.cz

Produktový list Sauto.cz Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

Péče o firemní auta z pohledu TCO

Péče o firemní auta z pohledu TCO Péče o firemní auta z pohledu TCO Projekt ProFirmy.eu Nezávislý portál podporující konkurenceschopnost českých firem Praktické tipy pro efektivní řešení firemních potřeb Auta, energie, pojištění, telekomunikace,

Více

Cebia SUMMARY 0. mimořádné číslo prosinec 2011

Cebia SUMMARY 0. mimořádné číslo prosinec 2011 Cebia SUMMARY 0. mimořádné číslo prosinec 2011 TÉMA: Hodnocení a statistiky prodeje ojetých vozidel za rok 2011 VYDÁNO DNE: 9. 12. 2011 ZDROJ INFORMACÍ: Cebia, spol. s r.o. Další úspěšný rok Cebia z pohledu

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2017

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2017 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2017 Registrace nových vozidel Rostoucí trend registrací osobních automobilů stále pokračuje V období 1-6/2017 bylo v ČR registrováno celkem

Více

Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service

Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service Faktory úspěšnosti skupiny Bosch Car Service U skupiny Bosch Car Service naleznete mnoho výhod. Obzvláště našich 6 pilířů pro trvalý úspěch na dílenském trhu. 1. Naše široká paleta servisních služeb: Kompletní

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2017

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2017 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2017 Registrace nových vozidel V březnu padl historický rekord v měsíčních registracích nových osobních automobilů. V období 1-3/2017 bylo

Více

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen.

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Asistence v tuzemsku bezplatná telefonní linka 800 123 000 nebo 261 104 363 Asistence v zahraničí +420 261 104 363 Záruka mobility pro nové čistě elektrické osobní vozy

Více

BENTLEY MÁ NOVÉ VEDENÍ: ADRIAN HALLMARK BYL JMENOVÁN PŘEDSEDOU PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI BENTLEY MOTORS SPOLEČNĚ SE TŘEMI NOVÝMI ČLENY PŘEDSTAVENSTVA

BENTLEY MÁ NOVÉ VEDENÍ: ADRIAN HALLMARK BYL JMENOVÁN PŘEDSEDOU PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI BENTLEY MOTORS SPOLEČNĚ SE TŘEMI NOVÝMI ČLENY PŘEDSTAVENSTVA BENTLEY MÁ NOVÉ VEDENÍ: ADRIAN HALLMARK BYL JMENOVÁN PŘEDSEDOU PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI BENTLEY MOTORS SPOLEČNĚ SE TŘEMI NOVÝMI ČLENY PŘEDSTAVENSTVA Hallmark nahradí Wolfganga Dürheimera, který odchází

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2010

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2010 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2010 Registrace nových vozidel Osobní automobily V období 1-9/2010 bylo v ČR registrováno celkem 125 753 osobních automobilů, 8 315 lehkých

Více

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service

Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Vaše výhody v našem autorizovaném servisu. Aby Váš Volkswagen zůstal Volkswagen. Volkswagen Service Přímý příjem Komplexní způsob příjmu vozidla do servisu, to je přímý příjem vozu na zvedáku za Vaší přítomnosti,

Více

REGISTRACE NOVÝCH VOZIDEL V ČR V ROCE 2013

REGISTRACE NOVÝCH VOZIDEL V ČR V ROCE 2013 Svaz Dovozců automobilů Car Importers Association REGISTRACE NOVÝCH VOZIDEL V ČR V ROCE 2013 PETROLsummit 13 Registrace vozidel v ČR Srovnání 1-9/2013 a 1-9/2012 2013 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla

Více

Marketingové řízení podniku

Marketingové řízení podniku Marketingové řízení podniku Vývoj podnikatelských koncepcí MARKETING definice Marketingová nabídka určitá kombinace produktů, služeb, informací, prožitků, které trh nabízí k uspokojení potřeb nebo přání

Více

Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel

Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Společnost Cebia Vám opět přináší čtvrtletní meziroční srovnání vývoje trhu ojetých vozidel. Naše společnost se v oboru profiluje 24.

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v 1. pololetí roku 2016

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v 1. pololetí roku 2016 Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v 1. pololetí roku 2016 Registrace nových vozidel Osobní automobily V období 1-6/2016 bylo v ČR registrováno celkem 132 778 nových osobních automobilů.

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s.

ČSAD Uherské Hradiště a.s. ČSAD Uherské Hradiště a.s. Váš spolehlivý dopravce firemní prezentace ZÁKLADNÍ INFORMACE česká dopravní firma s 60-letou historií v r. 1993 transformována na akciovou společnost roční obrat 21 mil EUR

Více

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Systém know-how od firmy Bosch Moderní vysokotlaké dieselové vstřikovací systémy daly v posledních několika letech

Více

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz

Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál. www.bosch.cz Bosch Injection Systems Uvolněte svůj potenciál www.bosch.cz Vstřikovací systémy: příležitosti pro všechny Technologie Inovace firmy Bosch se neomezují pouze na systémy vznětových motorů. Přímé vstřikování

Více

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PŘI EXTRÉMNÍM ZATÍŽENÍ KAPALNÝ MAZACÍ FILM PŘI BĚŽNÉM ZATÍŽENÍ DYNAMIC TECHNOLOGIE DVOJITÉHO MAZACÍHO FILMU (DDF)

Více

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum Profil servisní prodejny GPD Praha Člen skupiny VIANOR Pneu centrum GPD a.s. IČO: 25031881 Poděbradská 85 DIČ: CZ25031881 198 00 PRAHA 9 - Hloubětín Tel.:284 892 639 hot line: 603 704 080 Fax: 284 892

Více

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6 / 2011 Registrace nových vozidel

Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6 / 2011 Registrace nových vozidel Komentář ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6 / 2011 Registrace nových vozidel V období 1-6/2011 bylo v ČR registrováno celkem 88 284 nových osobních automobilů, 5 981 lehkých užitkových

Více

Antimonopolní opatření: Zpráva o cenách automobilů dokládá trend snižování cenových rozdílů u nových vozů v roce 2010

Antimonopolní opatření: Zpráva o cenách automobilů dokládá trend snižování cenových rozdílů u nových vozů v roce 2010 EVROPSKÁ KOMISE TISKOVÁ ZPRÁVA Antimonopolní opatření: Zpráva o cenách dokládá trend snižování cenových rozdílů u nových vozů v roce 2010 Brusel, 26. července 2011 nejnovější zpráva Evropské komise o cenách

Více

Spoluprace v oblasti financování bydlení

Spoluprace v oblasti financování bydlení Spoluprace v oblasti financování bydlení 1 Společnost Top Consultant s.r.o. se zabývá finančním plánováním pro privátní a korporátní klientelu. Dále pak zprostředkováním investičních, pojistných a úvěrových

Více

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám.

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. Jako vzorový servis ŠKODA se staráme o služební vozy společnosti ŠKODA AUTO, privátní vozy zaměstnanců

Více

AUTOSERVISY V ČESKÉ REPUBLICE OČIMA SERVISŮ

AUTOSERVISY V ČESKÉ REPUBLICE OČIMA SERVISŮ AUTOSERVISY V ČESKÉ REPUBLICE OČIMA SERVISŮ 2015 ANALÝZA OBSAH ÚVOD 04 STRUKTURA RESPONDENTŮ 06 STRUKTURA RESPONDENTŮ DLE TYPU PROVOZOVNY 07 STRUKTURA RESPONDENTŮ DLE VĚKU 07 STRUKTURA RESPONDENTŮ DLE

Více

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2014

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2014 Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2014 Registrace nových vozidel Registrace vozidel v ČR Srovnání 1-9/2014 a 1-9/2013 2014 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla Celkem

Více

HISTORIC CARS, s.r.o., se sídlem Mořice 183, 798 28 Mořice, IČO:28320611,, je zapsá u Krajského soudu v Brně. Oddíl C, vložka 61116.

HISTORIC CARS, s.r.o., se sídlem Mořice 183, 798 28 Mořice, IČO:28320611,, je zapsá u Krajského soudu v Brně. Oddíl C, vložka 61116. PROFIL SPOLEČNOSTI HISTORIC CARS, s.r.o 2 OBSAH společnosti... 3 NABÍDKA SLUŽEB... 4 MOŽNOSTI DLOUHODOBÉ SPOLUPRÁCE... 5 1. SPOLUPRÁCE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ, NEZISKOVÁ ORGANIZACE... 5 2. RENOVÁTORSKÁ FIRMA,

Více

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2013

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2013 Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2013 Registrace nových vozidel Registrace vozidel v ČR Srovnání 1-6/2013 a 1-6/2012 2013 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla Celkem

Více

Remarketing ojetých vozidel 11. ZÁŘÍ 2014 AUTOauction Group s.r.o. -FRANTIŠEK DRAŽINA-

Remarketing ojetých vozidel 11. ZÁŘÍ 2014 AUTOauction Group s.r.o. -FRANTIŠEK DRAŽINA- Remarketing ojetých vozidel 11. ZÁŘÍ 2014 AUTOauction Group s.r.o. -FRANTIŠEK DRAŽINA- Prodejní cena jako nezanedbatelná nákladová složka Možné způsoby prodeje firemních vozidel (výhody a nevýhody) Minimalizace

Více

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2014

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2014 Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2014 Registrace nových vozidel Registrace vozidel v ČR Srovnání let 2014 a 2013 2014 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla Celkem Z roku

Více

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2015

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2015 Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2015 Registrace nových vozidel Registrace vozidel v ČR Srovnání 1-3/2015 a 1-3/2014 2015 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla Celkem

Více

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2014

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2014 Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-6/2014 Registrace nových vozidel Registrace vozidel v ČR Srovnání 1-6/2014 a 1-6/2013 2014 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla Celkem

Více

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny zemí světa.

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny zemí světa. ČEŠTINA A Unique Imprint HSA Systems je předním výrobcem zařízení pro průmyslový inkoustový potisk. Podstata našeho podnikání spočívá ve vývoji a výrobě inkoustových tiskáren s vysokým rozlišením doplněných

Více

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat.

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat. Vaše flotila ví, kam se vydat. Nastupte a profitujte díky výhodným podmínkám. Exkluzivní servis s exkluzivními výhodami. Porsche Praha-Smíchov 150 00 Praha 5 Otevírací doba Po Pá 07:00 19:00 So 09:00 13:00

Více

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2017

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2017 Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-9/2017 Registrace nových vozidel Registrace vozidel v ČR Srovnání 1-9/2017 a 1-9/2016 2017 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla Celkem

Více

Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel

Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Společnost Cebia Vám opět přináší čtvrtletní bulletin o trhu s ojetými vozidly. Naše společnost se v oboru profiluje 22. rokem a ročně

Více

Čj. S 100/02 1300/02 VO I V Brně dne 29. května 2002

Čj. S 100/02 1300/02 VO I V Brně dne 29. května 2002 Čj. S 100/02 1300/02 VO I V Brně dne 29. května 2002 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže zahájil dne 29. dubna 2002 dle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní řád), ve znění pozdějších předpisů,

Více

SECAR BOHEMIA, a.s. Firemní profil

SECAR BOHEMIA, a.s. Firemní profil SECAR BOHEMIA, a.s. SHERLOG SecurityCar Ing. Jiří Dufek SECAR BOHEMIA, a.s. SECAR BOHEMIA, a.s. Firemní profil Česká společnost, 100% v soukromém vlatnictví Společnost založena v roce 1992 v Československu

Více

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa.

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa. A Unique Imprint HSA Systems je předním výrobcem průmyslových inkoustových tiskáren. Společnost byla založena v Dánsku v roce 1993 a její hlavní činností je vývoj a výroba in-koustových tiskáren s vysokým

Více

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy.

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy. Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto.cz Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2014

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2014 Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v období 1-3/2014 Registrace nových vozidel Registrace vozidel v ČR Srovnání 1-3/2014 a 1-3/2013 2014 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla Celkem

Více

Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011

Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011 Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011 Classification: GE Internal Distribution: Internal distribution only Access: GE partners OBSAH GE MONEY BANK ZEMĚDĚLSTVÍ & GE Money Bank

Více

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy.

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy. Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto.cz Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

Síť osmi provozoven poskytuje zákazníkům široké spektrum kvalitních služeb

Síť osmi provozoven poskytuje zákazníkům široké spektrum kvalitních služeb Vítejte v síti! Porsche Inter Auto CZ Vítejte v síti Úvod Porsche Inter Auto CZ spol. s r. o. je 100% dceřinou společností rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, která se řadí k nejúspěšnějším

Více

Inteligentní firemní mobilita - komfort i úspory současně

Inteligentní firemní mobilita - komfort i úspory současně Inteligentní firemní mobilita - komfort i úspory současně Několik faktů o firmě Fleet Partners Aktivní v České republice a dalších zemích Evropy Orientace na: podporu efektivní správy firemních vozových

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOVEL nám. Přemysla Otakara 778, 784 01 Litovel

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOVEL nám. Přemysla Otakara 778, 784 01 Litovel MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOVEL nám. Přemysla Otakara 778, 784 01 Litovel Tel.: sekretariát 585 153 135, FAX 585 342 198, ústředna 585 153 111 E-mail: sekretariat@mestolitovel.cz http://www.litovel.eu Předmět žádosti

Více

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy.

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy. Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto.cz Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

Vylaďte si auto podle svého. HIT Kredit úroková sazba od 3,9 %

Vylaďte si auto podle svého. HIT Kredit úroková sazba od 3,9 % Vylaďte si auto podle svého HIT Kredit úroková sazba od 3,9 % HIT Kredit NALAĎTE SI ÚVĚR A POJIŠTĚNÍ PODLE SVÝCH PŘEDSTAV A ZÍSKEJTE POUKAZ NA POBYT V JEDNOM Z 270 EVROPSKÝCH HOTELŮ. Nabízíme vám produkty

Více

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ NADSTANDARDNÍ VÝDĚLKY OBROVSKÉ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI SEBEREALIZACE PODPORA ZKUŠENOSTI SVOBODA to je výčet několika výhod, které nabízíme při společné spolupráci v projektu NEXT

Více

Představení služeb. Dlouhodobý a krátkodobý pronájem nákladních vozidel a techniky, splátkový prodej, zpětný leasing.

Představení služeb. Dlouhodobý a krátkodobý pronájem nákladních vozidel a techniky, splátkový prodej, zpětný leasing. Představení služeb Dlouhodobý a krátkodobý pronájem nákladních vozidel a techniky, splátkový prodej, zpětný leasing. 20 let zkušeností. Důvěry našich klientů si vážíme. Věnujte prosím chvíli svého času

Více

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2017

Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2017 Grafy a tabulky ke statistice vozidel registrovaných v ČR v roce 2017 Registrace nových vozidel Registrace vozidel v ČR Srovnání let 2017 a 2016 2017 Kategorie Nová vozidla Ojetá vozidla Celkem Z roku

Více

Úvod. Kvalita, profesionalita, důvěra. Poradenství pro malé i velké investory. Komplexní služby

Úvod. Kvalita, profesionalita, důvěra. Poradenství pro malé i velké investory. Komplexní služby Úvod Kvalita, profesionalita, důvěra Díky 15 letům působení v mezinárodních realitních poradenských společnostech máme rozsáhlé zkušeností s investováním do komerčních nemovitostí a s realizací realitních

Více

Cebia SUMMARY 4/2016. Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel

Cebia SUMMARY 4/2016. Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel C Informace, statistiky a zajímavosti z oblasti prodeje ojetých vozidel Zdroje C Společnost Cebia provedla celoroční analýzu výsledků trhu ojetých vozidel za rok 2016, jejímž cílem je odhad objemu trhu,

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy.

Na Sauto.cz naleznete osobní a terénní vozy, užitkové a nákladní vozy, pracovní stroje, přívěsy, návěsy, obytné vozy a autobusy. Produktový list O službě Vozidla z celé ČR na jednom místě K zorientování se na trhu s ojetými i novými vozidly není potřeba opustit pohodlí domova. Sauto.cz Vám přináší aktuální nabídku většiny prodejců

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014. AUTA BOREK a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014. AUTA BOREK a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 AUTA BOREK a. s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel

I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel I střední a malé firmy mohou mít kvalitní fleet management! Radim Kozel Obsah 1. Co je fleet management? 2. Potřebujeme fleet management? 3. Aktuální situace v ČR 4. Interně nebo externě? 5. Závěr 2 Co

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete financování bez navýšení nebo s dotovaným úročením.

Více