Nové HP ipaq Pocket PC Navržené pro VÁS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nové HP ipaq Pocket PC Navržené pro VÁS"

Transkript

1 Nové HP ipaq Navržené pro VÁS

2 Nové HP ipaq Navržené pro VÁS Každý z nás kráčí životem svou vlastní cestou. Každý jednotlivec si dělá své věci po svém, ať už v osobním životě či v profesi. A od toho se odvíjejí také naše požadavky a potřeby každý máme jiné. Společnost HP uvádí na trh čtyři nové modely kapesních počítačů HP ipaq, které rozšiřují stávající nabídku tak, aby si opravdu každý mohl najít přístroj, který bude přesně odpovídat jeho požadavkům a potřebám, ať už v oblasti mobility, nebo komunikace. Kapesní počítač HP ipaq rz1710 je snadno použitelný přístroj s integrovaným osobním manažerem informací (Personal Information Manager PIM), umožňuje rozšíření o navigační systém GPS. Takto vybavený handheld vám nejen pomůže organizovat vaše schůzky, ale také zajistí, abyste na ně vždy dorazili včas. HP ipaq rx3715 Mobile Media Companion je ideální pro zábavu, multimédia i bezdrátovou komunikaci vždy a všude. Chcete-li špičkovou grafiku a maximální výkon, pak právě pro vás je tu nové HP ipaq hx4700. Pokud vám naopak záleží především na dobré komunikaci v kanceláři i mimo ni a vůbec na kterémkoliv místě na světě, nabízíme vám HP ipaq h6340 Pocket. PC 1 Výběr softwaru, který je ZDARMA Vyberte si podle svých potřeb pro svůj kapesní počítač z více než 200 softwarových titulů. Při nákupu kteréhokoliv z modelů HP ipaq dostanete určitý počet bodů, za které si pak můžete z Internetu pro svůj nový handheld bezplatně stahovat aplikace. Více informací o programu ipaq Choice najdete na stránkách Příslušenství pro vaše nejrůznější potřeby Pro kapesní počítače řady HP ipaq je k dispozici široký sortiment příslušenství, které vám umožní rozšířit si svůj handheld tak, aby co nejlépe vyhovoval a odpovídal vašim představám o práci či zábavě. 1 Pro připojení k Internetu budete patrně potřebovat účet u poskytovatele internetových služeb.

3 Řada kapesních počítačů HP ipaq Chtějte od života víc! Kapesní počítače HP ipaq byla navrženy k tomu, aby vás provázely doslova na každém kroku a pomáhaly vám organizovat váš osobní i profesní život. Řada ipaq vám nabízí široký sortiment kapesních počítačů s vysokou užitnou hodnotou. Po úspěšných modelech HP ipaq h1940, h2210 a h4150, které získaly řadu ocenění, přichází nyní HP se čtyřmi novými modely. Nové kapesní počítače, navazující na tradici řady ipaq, v sobě spojují inovativní a užitečné technologie, které vám umožní efektivnější práci a ve volném čase více zábavy. Kapesní poãítaãe HP ipaq rz1710, h1940, rx3715, h2210, h4150, hx4700 a h6340 jsou vybaveny operaãním systémem Microsoft Windows. Nový HP ipaq rz1710 Udržujte si přehled a zároveň se dobře bavte s tímto novým kapesním počítačem. S volitelnou GPS navíc nikdy nezabloudíte. HP ipaq h4150 Vybaven všemi důležitými funkcemi a možností bezdrátové komunikace tenký, elegantní, cenově dostupný. HP ipaq h1940 Tento handheld v sobě kombinuje pokročilé funkce, elegantní vzhled a rozumnou cenu. Nový HP ipaq hx4700 Vyspělá grafika, neobyčejný výkon a produktivita to vše ve vaší kapse. Nový HP ipaq rx3715 Mobile Media Companion Tento model nabízí především digitální zábavu, multimédia a bezdrátovou komunikaci vždy a všude. Nový HP ipaq h6340 Z kteréhokoli místa na světě buďte vždy v kontaktu se svým pracovištěm na světě odevšad budete mít přístup k informacím. HP ipaq h2210 Skvělá kombinace funkcí, výkonu a rozšiřitelnosti. Tento handheld dokáže vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům.

4 Nový HP ipaq rz1710 CHCETE si organizovat svůj čas, mít přehled a bavit se? Kapesní počítač HP rz1710 se snadno používá a za příznivou cenu dodává spolehlivou technologii. Handheld rz1710 je vybaven celou řadou užitečných funkcí, obsahuje oblíbené aplikace, multimediální prvky a je možné jej dále rozšiřovat. Díky němu si snadno zorganizujete svůj čas a budete mít přehled o všech svých aktivitách. Integrovaný software PIM zvyšuje efektivitu kalendáře, kontaktů, úkolů a schůzek. Již nikdy nezabloudíte Připojíte-li ke svému HP ipaq rz1710 přijímač satelitní navigace GPS, a použijete vhodný software (například PLANStudio SmartMaps, TomTom RoutePlanner či Tranis Pocket Kim), získáte spolehlivého průvodce který vám vizuálně i slovně pomůže vyhledat cestu na jakékoli místo v České republice nebo v Evropě. Dobrý software v kobinaci s GPS přijímačem udělá z vašeho rz1710 kompletní navigační systém. Například pro váš vůz. CHCETE dostupnou a všestrannou technologii? Stylový HP rz1710 je dost malý na to, aby se vám vešel takřka do každé kapsy. Je vybaven barevným transreflexním displejem QVGA TFT 64K a jej možné ho využívat i jako přehrávač souborů MP3. HP ipaq rz1710 a h1940 s jsou vybaveny operaãním systémem Microsoft Windows. HP ipaq h1940 CHCETE nejmenší možné rozměry bez ztráty důležitých funkcí? Handheld HP h1940 je v současné době jedním z nejmenších kapesních počítačů na trhu. Přesto má za skvělou cenu celou řadou užitečných funkcí. Tento flexibilní handheld vám umožní mít informace o kontaktech, schůzkách apod. neustále u sebe. V případě nedostatku paměti můžete využít SD slot pro rozšíření. CHCETE být neustále v kontaktu se svými kolegy a klienty? S integrovaným rozhraním Bluetooth se můžete prostřednictvím HP h1940 připojit ke všem kompatibilním zařízením. Podporovány jsou i další bezdrátové technologie, takže se můžete připojovat k Internetu, serverům elektronické pošty a do podnikových sítí. 1 1 Pro bezdrátovou komunikaci bude patrně zapotřebí standardní architektura WLAN, jiné zařízení pro Bluetooth, další, zvlášť zakoupené příslušenství a smlouva s poskytovatelem bezdrátových služeb o podmínkách poskytování služby. Pro bezdrátový přistup k Internetu je rovněž nutná samostatná smlouva s poskytovatelem těchto služeb. Ověřte si ve své oblasti možnosti a podmínky bezdrátového připojení. Veškerý obsah webových stránek nemusí být vždy zcela přístupný.

5 Nový HP ipaq rx3715 Mobile Media Companion CHCETE digitální zábavu, multimédia a bezdrátovou komunikaci? S handheldem HP rx3715 můžete poslouchat hudbu, prohlížet si fotografie, přehrávat video i hrát hry kdykoliv a kdekoliv. Budoucnost zábavy je v digitálním a kapesním počítači rx3715, který vám právě tento druh zábavy přiblíží na dosah ruky. CHCETE si prohlížet fotografie, poslouchat hudbu, sledovat video a hrát hry kdykoliv a kdekoliv? Zachyťte vzácné okamžiky svého života pomocí integrovaného digitálního fotoaparátu Photosmart 1.2 MP. Zachyťte tyto okamžiky v pohybu tím, že je uložíte do formátu MotionJPEG nebo (včetně zvuku) do formátu MPEG4. Díky kapesnímu počítači HP rx3715 s sebou můžete nosit svou oblíbenou hudbu ve formátu MP3, WMP nebo dalších oblíbených formátech. CHCETE mít neustále přehled o tom, co se kde děje? Neobyčejně všestranný model HP rx3715 má integrována rozhraní WLAN a Bluetooth, díky nimž se můžete bezdrátově připojit ke kompatibilním zařízením a zůstat tak v kontaktu s přáteli a být informován o veškerém dění. CHCETE mít digitální zábavu pod kontrolou? Nový ipaq a domácí Wi-Fi síť k digitálnímu přehrávání obsahu z PC, televize či sterea okolo svého domu a pobavte celou rodinu. Chcete-li sledovat svůj oblíbený program, nemusíte zůstávat u televize. 1 HP ipaq rx3715 a h2210 Mobile Media Companion jsou vybaveny operaãním systémem Microsoft Windows Mobile. HP ipaq h2210 CHCETE funkce, výkon a rozšiřitelnost? Malý a elegantní HP h2210 je předurčen k tomu, aby všude cestoval s vámi. Vy přitom nepřestanete být v kontaktu se vším, co je pro vás důležité ať už vás život zavede kamkoliv. Tento všestranný kapesní počítač je vybaven dvěma sloty pro rozšíření. Je skvělým pomocníkem v práci i v osobním životě. CHCETE bezdrátový přístup a konektivitu? Handheld HP h2210 vám v kombinaci s telefonem (s technologií Bluetooth) zprostředkuje připojení k Internetu, serveru elektronické pošty či počítačové síti vašeho podniku. Handheld můžete také bezdrátově synchronizovat se svým stolním počítačem, umožní vám tisknout na tiskárně (s podporou technologie Bluetooth) nebo si vyměňovat vizitky, záznamy do kalendáře či dokumenty s zařízeními, které podporují Bluetooth. 2 1 Nutná je ovšem standardní infrastruktura Media Receiver, Media Center PC nebo jiný stolní či přenosný počítač musí být propojen s TV nebo audiosystémem. 2 Pro připojení k Internetu budete patrně potřebovat účet u poskytovatele internetových služeb.

6 HP ipaq h4150 CHCETE rychlý přístup k Internetu a vysoký výkon při zachování malých rozměrů? I přes své malé rozměry je handheld HP h4150 doslova přeplněn funkcemi, včetně integrovaného rozhraní WLAN b, technologie Bluetooth pro přístup k Internetu a serveru elektronické pošty. Je přitom jedno, zda se připojujete v kanceláři, doma nebo třeba v kavárně přes veřejný přístupový bod. 1 POTŘEBUJETE flexibilitu pro své náročné pracovní úkoly? Pro zvýšení funkcionality je tento model vybaven dvěma rozšiřujícími sloty Secure Digital (SDIO), které můžete osadit pamětí, aby se vám do vašeho kapesního počítače vešly veškeré důležité dokumenty, nebo zde můžete připojovat nové rozšiřující moduly, jako např. digitální fotoaparát HP ipaq Photosmart Camera nebo snímač čárového kódu SD Barcode Reader. 1 Pro bezdrátovou komunikaci bude patrně zapotřebí standardní architektura WLAN, jiné zařízení pro Bluetooth, další, zvlášť zakoupené příslušenství a smlouva s poskytovatelem bezdrátových služeb o podmínkách poskytování služby. Pro bezdrátový přistup k Internetu je rovněž nutná samostatná smlouva s poskytovatelem těchto služeb. Ověřte si ve své oblasti možnosti a podmínky bezdrátového připojení. Veškerý obsah webových stránek nemusí být vždy zcela přístupný. Kapesní poãítaãe HP ipaq h4150 a hx4700 jsou vybaveny operaãním systémem Microsoft Windows. Nový HP ipaq hx4700 CHCETE dokonalou grafiku a výjimečný výkon? Výjimečný model HP hx4700 představuje skvělou kombinaci výkonného procesoru a výborné grafiky, která je zajištěna čtyřpalcovým prosvíceným barevným displejem TFT VGA 64K s vysokým rozlišením (480 x 640). CHCETE maximální rozšiřitelnost pro naprostou flexibilitu na cestách? Handheld HP hx4700 je díky slotům Compact Flash Type II a SD určeným pro rozšíření základních funkcí a paměťové kapacitě 64MB SDRAM živým a výkonným pomocníkem pro každou situaci. Nový, vylepšený Touchpad umožňuje navigaci po obrazovce a pohyb kurzoru pro efektivnější práci. CHCETE zůstat ve spojení v kanceláři i mimo ni? Model HP hx4700 umožňuje rychlé připojení k Internetu, serveru elektronické pošty či podnikové síti prostřednictvím integrovaného rozhraní pro Wi-Fi a Bluetooth. Spolupracovat může samozřejmě také s dalšími zařízeními s podporou technologie Bluetooth. Šifrování a funkce sady HP ProtectTools zajistí ochranu vašich dat.

7 Nový HP ipaq h6340 Kapesní poãítaã HP ipaq h6340 je vybaven operaãním systémem Microsoft Windows Pocket PC Phone Edition. POTŘEBUJETE zůstat ve spojení v kanceláři i mimo ni a a vůbec na kterémkoli místě na světě? Handheld HP h6340 je skvělým nástrojem pro bezdrátovou komunikaci kdykoliv a kdekoliv. Jedná se o první a nejmenší kapesní počítač vybavený hned třemi systémy pro bezdrátovou komunikaci (GSM/GPRS, Wi-Fi a Bluetooth ), které vám umožní 1, 2, 3 zůstat ve spojení doma, v kanceláři i na cestách. CHCETE mít přístup k hlasovým a datovým službám v celosvětovém měřítku? Handheld HP h6340 je vybaven nejvíce možnostmi pro bezdrátovou komunikaci, ať už se jedná o přístup k Internetu, elektronickou poštu, přímé zasílání či běžné telefonování. 2, 3 Odpovídejte svým zákazníkům rychle, efektivně a v kteroukoliv dobu možnost připojení do sítě GPRS znamená neustálý přístup k Internetu z kteréhokoliv místa na světě. 3 Tento všestranný kapesní počítač vám umožní přijímat a odesílat textové zprávy SMS či zprávy MMS, které mohou obsahovat text, zvuk, obrázky i video. CHCETE vysokorychlostní přístup k Internetu, serveru elektronické pošty a podnikové datové síti? Model HP h6340 je vybaven také integrovaným rozhraním Wi-Fi, což znamená, že se s ním dá snadno připojit k Internetu, elektronické poště či podnikové síti. 1 Prostřednictvím vytváření osobních sítí s ostatními zařízeními s podporou pro WLAN vám tento skvělý komunikační nástroj umožní efektivněji komunikovat s kolegy a zákazníky. Můžete tak lépe spolupracovat a sdílet data. 3 CHCETE rychlou a snadnou synchronizaci, sdílení dat a tisk? Kapesní počítač HP h6340 je rovněž vybaven i rozhraním Bluetooth, což velmi usnadňuje synchronizaci dat, sdílení informací a tisk data se jednoduše odešlou na jiné zařízení s podporou Bluetooth, ať už se jedná o tiskárnu, jiný handheld či jiné kompatibilní zařízení. Svůj h6340 můžete také bezdrátově připojit k navigačnímu systému GPS s podporou Bluetooth (prodávanému zvlášť), čímž získáte neomylného průvodce po všech zemích Evropy. CHCETE dosáhnout vyšší produktivity prostřednictvím spolehlivé technologie? S handheldem HP h6340 je dodávána přídavná rychloupínací klávesnice pro snadnější psaní zpráv elektronické pošty a chatování. Podsvícený 3,5 palcový barevný displej TFT 64K poskytuje velký a kvalitní obraz. Model h6340 má dva rozšiřující sloty (SDIO a MMC) a je skvěle vybaven tak, aby uspokojil požadavky každého profesionála. 1 Pro bezdrátovou komunikaci je zapotřebí standardní infrastruktura GSM/GPRS, či WLAN, přip. jiné zařízení s bezdrátovou technologií Bluetooth. Také je zapotřebí mít uzavřenu smlouvu s poskytovatelem bezdrátového spojení o podmínkách poskytování služby. Pro bezdrátový přistup k Internetu přes GPRS je rovněž nutná samostatná smlouva s poskytovatelem těchto služeb. Ověřte ve své oblasti možnosti a podmínky bezdrátového připojení. Veškerý obsah webových stránek nemusí být vždy zcela přístupný. 2 Je třeba mít uzavřenu smlouvu o poskytování příslušných hlasových a datových služeb. 3 Je zapotřebí přístupový bod do bezdrátové sítě (není součástí dodávky). Pro bezdrátový přistup k Internetu je třeba rovněž samostatná smlouva s poskytovatelem těchto služeb. Počet veřejných přístupových bodů je zatím omezen.

8 Příslušenství CHCETE si svůj ipaq dovybavit podle vlastních představ? Příslušenství ke kapesním počítačům HP ipaq zvyšuje počet funkcí vašeho handheldu a tím vám umožňuje, abyste si ho přizpůsobili svým potřebám. Podrobné informace o konkrétním příslušenství včetně čísel jednotlivých dílů najdete v tabulce Příslušenství na webové stránce Accessories Locator (adresa je uvedena na konci této sekce). Proměňte svůj ipaq na digitální fotoaparát a mobilní fotoalbum Vaše dítě zkouší své první krůčky a málem přitom zavalí kočku. Naštěstí máte u sebe mobilní digitální fotoaparát HP Photosmart, který z vašeho handheldu HP ipaq dokáže udělat malé obrazové středisko. Stačí připojit fotoaparát k handheldu a můžete rozeslat fotografie přátelům nebo je tisknout v rozlišení 1,3 megapixelu. Také můžete místo statických snímků pořídit krátký videozáznam včetně zvuku. Klíčové výhody: Funkce Instant Review pro okamžité prohlédnutí právě pořízeného snímku. Software ipaq Image Zone k prohlížení, sdílení a tisk obrázků přímo z ipaqu. Utilita zvaná Image Transfer pro snadnou synchronizaci obrázků mezi ipaqem a vaším stolním počítačem. Zadávejte data rychle a pohodlně Sedíte v kavárně a rozhodnete se napsat obsáhlý svému kolegovi. Sáhnete tedy po svém ipaqu, připojíte k němu skládací klávesnici QWERTY (velkou přibližně jako klávesnice notebooku) a pustíte se do psaní všemi deseti a pohodlně. Když zprávu dokončíte a odešlete, klávesnici zase jednoduše odpojíte a složíte, aby vám nepřekážela. Klíčové výhody: Plnohodnotná pětiřadá klávesnice s písmeny i čísly. Klávesové zkratky pro rychlý přístup k funkcím kapesního počítače. Více místa pro hudbu, aplikace apod. Právě jste se pohodlně usadili ve vlaku. Protože vás čeká dlouhá cesta, sáhnete pro paměťovou kartu SD, na které máte nahranou svou oblíbenou hudbu a zasunete ji do svého ipaqu. Cestu si pak zpříjemňujete poslechem. Další SD karty je možné použít k ukládání citlivých souborů, a také k zálohování a ukládání speciálních aplikací. Klíčové výhody: Běžný formát paměťové karty, pomocí které je možné snadno přenášet data mezi ipaqem a digitálním fotoaparátem, tiskárnou, desktopem či notebookem. Přenos dat rychlostí 2,5 Mb/s Vysoká kapacita a malá velikost. Pohodlná synchronizace a dobíjení Už jste si navykli, že první věc, kterou uděláte, když se vrátíte do kanceláře, nebo naopak, když se vrátíte z práce domů, je vložit ipaq do kolébky? Je to rychlý a snadný způsob připojení handheldu ke stolnímu počítači chcete-li synchronizovat data, nemusíte se zabývat s žádnými kabely. Klíčové výhody: Originální kolébka pro ipaq je zárukou toho, že do ní handheld dobře zapadne. Jeden slot navíc pro dobíjení náhradní baterie. Máte-li síťový adaptér (prodává zvlášť) můžete dobíjet baterii v ipaqu a náhradní baterii současně.

9 Synchronizujte na cestách Kabel USB/Serial AutoSync Cable umožňuje snadnou synchronizaci s desktopem či notebookem přes USB nebo sériové rozhraní.je skladnější než kolébka a proto se zvlášť dobře uplatní především na cestách. Klíčové výhody: Spolupracuje se síťovým či automobilovým adaptérem (prodávají se samostatně) a dobíjí tak baterii ipaqu v průběhu synchronizace. Je kompatibilní se všemi platformami (ipaq h1940 nepodporuje sériové rozhraní) Chraňte svůj ipaq stylově Chraňte svůj ipaq před nepříznivými podmínkami, nárazy a pády stylovým pouzdrem. HP nabízí celou řadu pouzder, z nichž si vyberete to, které nejvíc vyhovuje vaší představě. Více informací o pouzdrech pro HP ipaq najdete v tabulce Příslušenství. Více informací o konkrétním příslušenství najdete na stránkách Accessories Locator: na adrese: popis Pouzdra Pouzdro na opasek Univerzální odolné pouzdro h1900 Nylonové pouzdro Slimline h1900 Kožené pouzdro na opasek MoÏnosti napájení Auto adaptér Síťový (AC) adaptér EURO Síťový (AC) adaptér UK h1900 Náhradní baterie h2200 Náhradní baterie h2200 Přídavná baterie h4100 Standardní baterie h4100 Přídavná baterie h6340 Standardní baterie h6340 Přídavná baterie hx4700 Standardní baterie hx4700 Přídavná baterie rx3700 Standardní baterie rx3700 Přídavná baterie PamûÈ/Ukládání dat Paměťová karta 256 MB SD Paměťová karta 512 MB Paměťová karta 1 GB SD MoÏnosti vstupu ipaq Skládací klávesnice UK ipaq Skládací klávesnice GR ipaq Skládací klávesnice GR ipaq Skládací klávesnice IT ipaq Skládací klávesnice LTNA ipaq BT Skládací klávesnice h1900 Stylus 3-Pack h2200 Stylus 3-Pack h6340 Stylus Kit Stylus Kit Universal h2200 Mikroklávesnice Palcová klávesnice Mobilní fotoaparát Photosmart Mobile ROW MoÏnosti synchronizace USB/Seriový autosynch. kabel h1900 USB Stolní kolébka se slotem pro náhr. baterii h2200 USB Stolní kolébka h4000 USB Stolní kolébka h6300 USB Stolní kolébka ipaq USB Stolní kolébka ãíslo dílu FA117A#AC3 FA238A#AC3 FA161A#AC3 FA160A#AC3 FA125A#AC3 FA130A#ABB FA130A#ABU FA114A#AC3 FA110A#AC3 FA197A#AC3 FA191A#AC3 FA192A#AC3 FA235A#AC3 FA236A#AC3 FA257A#AC3 FA258A#AC3 FA285A#AC3 FA286A#AC3 FA136A#AC3 FA184A#AC3 FA283A#AC3 FA118A#ABU FA118A#ABD FA118A#ABF FA118A#ABZ FA118A#B16 FA287A#AC3 FA113A#AC3 FA111A#AC3 FA237A#AC3 FA261A#AC3 FA162A#AC3 FA302A#AC3 FA185A#AC3 FA122A#AC3 FA112A#AC3 FA109A#AC3 FA188A#AC3 FA234A#AC3 FA260A#AC3 rz1710 h1940 rx3715 h2210 h4150 hx4700 h6340 * * podporuje pouze USB

10 HP ipaq rz1710 HP ipaq h1940 HP ipaq rx3715 Mobile Media Companion Stručný přehled specifikací produktů Integrované bezdrátové rozhraní IrDA Integrované rozhraní Bluetooth verze 1.1 Integrované rozhraní WLAN b, Bluetooth, IrDA Operaãní systém Microsoft Windows Mobile 2003 Edition software pro ; součástí je verze softwaru Microsoft Professional Pocket (Outlook, Word, Excel a Internet Explorer pro ) Microsoft Windows 2003 Professional Edition Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition software pro ; součástí je verze softwaru Microsoft Professional Pocket (Outlook, Word, Excel a Internet Explorer for ) Procesor Procesor 203MHz Samsung 2410 Procesor 266MHz Samsung Procesor 400MHz Samsung S3C 2440 Displej 3,5 (89 mm) transreflexní barevný TFT, režimy na šířku i na výšku, 64K barev, rozlišení: 240 x 320 Transreflexní TFT dotykový LCD displej s 64 tisíc barev a podsvícením; rozlišení: 240 x 320; zobrazitelná plocha: 3,5 3,5 (89mm) transreflexní TFT dotykový LCD displej, režimy na šířku i na výšku, 65 tisíc barev, rozlišení: 240 x 320 PamûÈ 32MB SDRAM; 32MB ROM (z toho 25MB uživatelsky přístupných) 64MB SDRAM ( z toho 56MB hlavní paměť); 32MB ROM 64MB SDRAM; 128MB ROM, (z toho152mb uživatelsky přístupných) Rozmûry (v x x h)/hmotnost 114 x 70 x 13,4 mm/120g 113,3 x 69,8 x 12,8 mm/124g 114,3 x 71,2 x 16,3 mm/158,1g Exklusivnû od HP ipaq File Store trvalé uchování dat na ROM; HP Image Zone pro aplikace pro prohlížení a tisk obrázků; HP Task Switch přepínání mezi programy nebo spouštění a zavírání programů ipaq Image Viewer prohlížení obrázků; Utility Self Test, ipaq Audio, Power Status; ipaq Backup utility pro Zálohování/Obnovení dat mezi hlavní pamětí a paměťovou kartou ipaq Wireless; Bluetooth Manager; Fotoaparát HP Photosmart; HP Mobile Printing; ipaq Entertainment zásuvný modul pro Today Screen se zástupci aplikací pro zpracování obrazu a zábavu; ipaq Mobile Media; Nevo Universal Remote; Pocket TV Pro; File Store; Pocket PC Backup; HP Image Zone for ipaqs; llium Personal Edition; itask; SDIO Now! Napájení Vyměnitelná/dobíjecí baterie Lithium-Ion (1000 mah) Lithium-lon Vyměnitelná/dobíjecí baterie 900 mah, Lithium-Ion Vyměnitelná/dobíjecí baterie 1440 mah, Lithium-Ion vyměnitelná uživatelem Roz ífiení Integrovaný SD slot podporuje paměťové karty těchto standardů: 4bitový SDIO a 4bitový SD/MMC Integrovaný SD slot podporuje paměťové karty standardů SDIO a SD/MMC Integrovaný SD slot podporuje paměťové karty těchto standardů: SD/MMC a 4bitový SDIO Ergonomické prvky Záruka 4 programovatelná tlačítka pro spouštění aplikací, pětisměrné navigační tlačítko, dotykový displej a stylus. 4 programovatelná tlačítka pro spouštění aplikací, pětisměrné navigační tlačítko, dotykový displej a stylus. 4 programovatelná tlačítka pro spouštění aplikací, pětisměrné navigační tlačítko, dotykový displej a stylus.

11 HP ipaq h2210 HP ipaq h4150 HP ipaq hx4700 HP ipaq h6340 Integrované rozhraní Bluetooth verze 1.1 Microsoft Windows 2003 Premium Edition Procesor 400MHz Intel Xscale Integrované rozhraní WLAN b, Bluetooth, IrDA Microsoft Windows Mobile 2003 Premium Edition Procesor 400MHz IntelXscale WLAN b, Bluetooth 1.2, IrDA (FIR) Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition software pro Premium Edition; součástí je verze softwaru Microsoft Professional Pocket (Outlook, Word, Excel a Internet Explorer pro Pocket PC) Procesor 624MHz Intel PXA270 Integrovaná podpora pro čtyřpásmové služby GSM/GPRS, Wi-Fi b, Bluetooth 1.1, IrDA Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition software pro Phone Edition; součástí je verze softwaru Microsoft Professional Pocket (Outlook, Word, Excel a Internet Explorer pro Pocket PC) Texas Instruments OMAP ,5 transreflexní TFT dotykový LCD displej; 64 tisíc barev; rozlišení: 240 x 320 3,5 transreflexní TFT dotykový LCD displej; 64 tisíc barev; rozlišení: 240 x transreflexní VGA TFT dotykový LCD displej, 64 tisíc barev; rozlišení: 480 x 640; režimy na výšku a na šířku 3,5 transreflexní TFT dotykový LCD displej, 64 tisíc barev; rozlišení: 240 x 320; režimy na výšku a na šířku 64MB SDRAM ( z toho 56MB hlavní paměti); 32 MB ROM 64MB SDRAM, ( z toho 55MB uživatelsky přístupných); 32 MB paměti Flash ROM 64MB SDRAM (z toho 135MB uživatelsky přístupných; až 80MB ipaq File Store); 128MB ROM 64MB SDRAM (55MB paměti dostupných uživateli); 64MB Flash ROM (až 20MB ipaq File Store) 115,4 x 76,4 x 15,4 mm/144,2 g 113,6 x 70,6 x 13,5 mm/132 g 131 x 77 x 14,9 mm/186,7 g 119 x 75 x 18,7 mm/190g ipaq Task Manager usnadňuje přístup k programům a jejich spouštění; Diagnostic Tool Kit; ipaq Backup utility pro zálohování/obnovení dat mezi hlavní pamětí a paměťovou kartou či ipaq File Store; ipaq Image Viewer prohlížení obrázků; Nevo Universal Remote Control; ipaq File Store permanentní uložení dat na flash ROM, upravené nastavení pohotovostního režimu (Standby) utilita pro úpravu režimů úspory energie; utility Self Test, ipaq Audio, Stav napájení Bluetooth Manager; ipaq File Store ukládání do permanentní paměti flash ipaq Backup utilita pro zálohování/obnovení dat mezi hlavní pamětí a paměťovou kartou nebo ipaq File Store; ipaq itask Manager snadný přístup k programům a jejich spouštění; ipaq Image Zone prohlížení obrázků; utility Self Test, ipaq Audio, Stav napájení Bluetooth Manager, Windows Media Player v 9.0, HP Mobile Printing, HP ProtectTools powered by Credant, itask Task Switcher, SDIO Now! ipaq Wireless ipaq File Store: zálohování do permanentní paměti flash ROM; ipaq Backup utilita pro zálohování/obnovu dat, HP Image Zone pro aplikace k prohlížení obrázků ipaq Wireless utilita, která usnadňuje správu bezdrátových připojení tří integrovaných rozhraní; ipaq File Store zápis do permanentní paměti flash ROM; ipaq Backup utilita pro zálohování/obnovu dat; HP Image Zone pro prohlížení a úprava obrázků Vyměnitelná/dobíjecí baterie Lithium-Ion (900 mah) Vyměnitelná/dobíjecí baterie 1000 mah, Lithium-Ion vyměnitelná uživatelem Vyměnitelná/dobíjecí baterie 1800 mah, Lithium-lon vyměnitelná uživatelem; volitelně přídavná baterie 3600 mah Lithium-lon Vyměnitelná/dobíjecí baterie 1800 mah, Lithium-lon vyměnitelná uživatelem; volitelně přídavná baterie 3600 mah Lithium-lon SD slot, CF slot; SD, podpora SDIO a MMC; Compact Flash Type I a II Integrovaný SD slot podporuje paměťové karty standardu SD/MMC, připravenost pro SDIO Integrovaný SD slot podporuje 1bitové a 4bitové SDIO/MMC paměťové karty, CF slot Integrovaný SD slot podporuje paměťové karty standardu SD/MMC, připravenost pro SDIO Navigační tlačítko, dotykový displej pro stylus, vestavěný reproduktor, měkké boky pro pevné úchopení. 4 programovatelná tlačítka pro spouštění aplikací, pětisměrné navigační tlačítko, dotykový displej a stylus. 4 programovatelná tlačítka pro spouštění aplikací, pětisměrné navigační tlačítko, dotykový displej a stylus. 4 programovatelná tlačítka pro spouštění aplikací, pětisměrné navigační tlačítko, dotykový displej a stylus. Pro více informací o kapesních počítačích HP ipaq navštivte:

12 Autorizovaná Technologická centra HP HP Autorizovaná Technologická Centra (ATeC) jsou místa, kde certifikovaní HP business partneři umožňují zákazníkovi získat nejen teoretické znalosti o produktech, technologiích a řešeních HP, ale všechna centra jsou potřebnou technikou rovněž vybavena a připravena ji názorně předvést. Podrobnější informace o ATeC a aktuálních termínech seminářů hledejte na: Pro více informací o kapesních počítačích HP ipaq a souvisejících řešeních HP navštivte: nebo volejte Zákaznické centrum: Váš HP Business Partner: Pro více informací o moïnostech podpory nav tivte: Copyright 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Uvedené informace mohou být změněny bez předchozího upozornění. Na produkty a služby poskytuje společnost HP záruky, které jsou výslovně uvedeny v přiloženém záručním listu. Na jiné informace se záruka nevztahuje. HP také nezodpovídá za případné technické a textové chyby či nedopatření, které se zde mohou vyskytnout. Intel, Itanium, Pentium, Celeron a Xeon jsou ochranné nebo registrované ochranné známky společnosti Intel Corporation nebo jejích poboček v USA a dalších zemích. Microsoft a Windows jsou ochranné známky společnosti Microsoft Corporation registrované v USA. Bluetooth je ochrannou známkou příslušného vlastníka. Hewlett-Packard ji používá na základě licence EEE. Platnost do konce roku 2004

ceník platný od 15.2.2006

ceník platný od 15.2.2006 ceník platný od 1522006 n-series n30: Bezdrátový zázrak Acer n30 je nový, tenký, kompaktní kapesní počítač s operačním systémem Microsoft Windows Mobile 2003 Pocket PC Premium Edition, výkonným procesorem,

Více

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 2 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 3 Svobodně rozhodovat o svém životě

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

Externí zařízení. Uživatelská příručka

Externí zařízení. Uživatelská příručka Externí zařízení Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je v USA registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation. Informace obsažené v tomto

Více

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6

SAMSUNG E1170. Stránka 1 z 6 Stránka 1 z 6 SAMSUNG E1170 Cena : 416,- Kč bez DPH 499,- Kč s DPH Jednoduchý mobilní telefon vhodný pro nenáročné uživatele, seniory apod. Nabízí všechny základní funkce mobilní komunikace, imituje elegantní

Více

Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor

Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor Hotel Čertousy, Praha, 11. 5. 2011 Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor Jindřich Miler Snímače čárových kódů Argox Ruční CCD snímač AS-8000, Ruční bezdrátový CCD snímač AS-8020

Více

SpaceMouse Enterprise URČENÝ PRO VRCHOLNÉ KONSTRUKTÉRSKÉ VÝKONY

SpaceMouse Enterprise URČENÝ PRO VRCHOLNÉ KONSTRUKTÉRSKÉ VÝKONY Řada produktů SLADĚNÁ KOMBINACE ELEGANTNÍHO, ERGONOMICKÉHO HARDWARU A VÝKONNÉHO, SNADNO POUŽITELNÉHO SOFTWARU, KTERÁ UMOŽŇUJE RYCHLOU, POHODLNOU A ZÁBAVNOU PRÁCI V PROSTŘEDÍ CAD Řada produktů SpaceMouse

Více

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace.

Kompletní řešení pro Bluetooth hands-free a satelitní navigace. The full range Kompletní řešení pro hands-free a satelitní navigace. A corporation of Funkwerk AG EGO od Funkwerku. Posouvá hands-free systémy na novou úroveň. EGO. Telefonujte s volnýma rukama a cestujte

Více

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime

2.790, 1.804, 1.542, 1.099, Štíhlý design. Super cena. Jednoduché ovládání. Rodinný telefon. Nikon Coolpix S3100. Garmin nüvi 40 ČR Lifetime Vánoční inspirace Hledáte inspiraci na vánoční dárky? Nevíte jaký vánoční dárek vybrat pro své blízké? Nechte se inspirovat vánoční nabídkou, kterou jsme pro vás ušili přímo na míru. V katalogu Vánoční

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Převrat v bezpečném telefonování!

Převrat v bezpečném telefonování! Převrat v bezpečném telefonování! Nová generace oblíbeného bezpečného mobilního telefonu Enigma je nyní ještě bezpečnější, lehčí, rychlejší, tenčí a krásnější. Nástupce oblíbeného telefonu Enigma zajišťuje

Více

Nokia Nseries PC Suite 2.1. 1. vydání

Nokia Nseries PC Suite 2.1. 1. vydání Nokia Nseries PC Suite 2.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation.

Více

Elegantní společník do práce i domů, který spojuje výkon a pokročilé zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe

Elegantní společník do práce i domů, který spojuje výkon a pokročilé zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe VGN-SR19VN Váš mobilní partner Elegantní společník do práce i domů, který spojuje výkon a pokročilé zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a

Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a Vývoj Internetu značně pokročil a surfování je dnes možné nejen prostřednictvím počítače, ale také prostřednictvím chytrých telefonů, tabletů a netbooků. Chytré telefony, nazývané také Smartphony, poskytují

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

Snadno přenosný notebook s výkonným procesorem a pokročilým zabezpečením. Oficiální webové stránky VAIO Europe

Snadno přenosný notebook s výkonným procesorem a pokročilým zabezpečením. Oficiální webové stránky VAIO Europe VGN-Z4XD/B Špičkový přenosný výkon Snadno přenosný notebook s výkonným procesorem a pokročilým zabezpečením Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

Business Information. 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda

Business Information. 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda Business Information Forum 2011 Petr Kasa Veronika Chrustawczuková Igor Šmerda Evoluce platformy Nokia FUTURE DISRUPTIONS 2011 2012 2013 2014 MOBILEPHONES SMARTPHONES 2 Windows Phone bude primárním systémem

Více

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol Seznámení s MyPal Power Notification Tlačítko spuštění Tlačítko Poznámky (záznam hlasu) Tlačítko kontakty Reproduktor Navigační tlačítko Přední část Indikátor napájení/oznámení Bluetooth Wi-Fi GPS LCD

Více

Důležité informace o produktu

Důležité informace o produktu Začněte zde Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez

Více

PROFESIONÁLNÍ TISKÁRNY ŠTÍTKŮ QL

PROFESIONÁLNÍ TISKÁRNY ŠTÍTKŮ QL PROFESIONÁLNÍ TISKÁRNY ŠTÍTKŮ QL Jednoduchá obsluha Profesionální výsledky Tvorba štítků libovolné velikosti Kompatibilní s aplikacemi Word/Excel/Outlook Součástí dodávky je software pro návrh štítků Potřeba

Více

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0 QCZ63 A639 Průvodce 5G06A45Z0 SD SD Seznámení s MyPal Přední část Boční část Indikátor napájení/oznámení Činnost Oznámení MyPal A636: Bluetooth / Wi-Fi / GPS dioda MyPal A63: Bluetooth/GPS dioda Bluetooth

Více

Tel. : +420 38 702 34 59 Fax : +420 38 702 34 60 E-mail : info@t21cb.cz. TELECOM 21 CB s.r.o. je zapsán v OR u KS v Č.Budějovicích,oddíl C,vložka 6858

Tel. : +420 38 702 34 59 Fax : +420 38 702 34 60 E-mail : info@t21cb.cz. TELECOM 21 CB s.r.o. je zapsán v OR u KS v Č.Budějovicích,oddíl C,vložka 6858 Panasonic KX-TGC210FXB/FXW Cenově výhodný digitální bezdrátový telefon s jednořádkovým displejem 1,6", CLIP, podsvícený displej, telefonní seznam na 50 jmen, seznam 30 zmeškaných hovorů, hlasitý telefon,

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook

Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook Nezbytný nástroj LIFEBOOK A530/AH530 Notebook LIFEBOOK A530/AH530 je solidní a praktický produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) em LCD s rozlišením

Více

Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 13.2.2013 do 27.2.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více

PŘINESTE DO SVÉ KOMUNIKACE NOVOU ÚROVEŇ KVALITY. Telefonní terminály od společnosti Panasonic

PŘINESTE DO SVÉ KOMUNIKACE NOVOU ÚROVEŇ KVALITY. Telefonní terminály od společnosti Panasonic PŘINESTE DO SVÉ KOMUNIKACE NOVOU ÚROVEŇ KVALITY Telefonní terminály od společnosti Panasonic Telefonní přístroje poskytující vámi požadovanou prvotřídní komunikaci Výjimečná kvalita zvuku a osvědčená spolehlivost

Více

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál

USB Dokovací stanice. Uživatelský manuál USB Dokovací stanice Uživatelský manuál Úvod Notebooková univerzální dokovací stanice USB 2.0 Dokovací stanice je unikátní rozšiřovací jednotkou speciálně navrženou k doplnění notebooků nebo stolních počítačů,

Více

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture)

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture) O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified

Více

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-SR49VN/H Váš mobilní partner Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK A512 je solidní notebook pro každodenní použití s antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

Tiskárna HP Sprocket 200

Tiskárna HP Sprocket 200 Datový list Tiskárna HP Sprocket 00 Tiskněte ze smartphonu fotky ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") bez čekání. Každá párty bude věčná. Sdílejte přítomné okamžiky díky fotkám ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") ze

Více

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách Technické informace Toshiba a Intel Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách S využitím mobilní technologie Intel Centrino Duo vyvinula společnost Toshiba nové notebooky,

Více

Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje

Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled

Více

Wonderware hardware. Seznam produktů

Wonderware hardware. Seznam produktů Wonderware hardware Seznam produktů Platnost od 1. července 2012 Strana 2 Obsah Wonderware hardware Strana Touch Panel PC 15, 17... 3 Operator Interface PC 10, 15, 17... 4 CE Compact Panel PC 7, 10, 15...

Více

IdeaTab A3000. Příručka se stručným návodem

IdeaTab A3000. Příručka se stručným návodem IdeaTab A3000 Příručka se stručným návodem Vítejte Kamera Front vpředu Ovládání hlasitosti Předtím než začnete používat své zařízení IdeaTab, důkladně si přečtětě tuto příručku. Příručka Vám pomůže naučit

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

EVOLVEO StrongPhone Accu

EVOLVEO StrongPhone Accu Manuál k telefonu 1. Popis telefonu 2. Před zapnutím telefonu Vložte SIM kartu jako na obrázku - uživatelská příručka Stránka 1 z 5 Verze 1.1 3. Připojte USB kabel (připojený k nabíječce nebo k PC) a před

Více

Podrobnosti o produktu Dell Vostro 1710

Podrobnosti o produktu Dell Vostro 1710 Podrobnosti o produktu Dell Vostro 1710 1) Přehled Notebooky Dell Vostro TM jsou určeny pro malé firmy, kterým usnadňují život. Řada Vostro, vybavená přizpůsobenými funkcemi a vybraným softwarem, poskytuje

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Váš nepostradatelný společník Pokud hledáte solidní a spolehlivý všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK AH532 tím správným řešením. Antireflexní displej LCD s

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Externí za ízení. Číslo dokumentu: Tato příručka popisuje použití volitelných externích zařízení. B ezen 2006

Externí za ízení. Číslo dokumentu: Tato příručka popisuje použití volitelných externích zařízení. B ezen 2006 Externí za ízení Číslo dokumentu: 396847-221 B ezen 2006 Tato příručka popisuje použití volitelných externích zařízení. Obsah 1 Použití za ízení USB Připojení zařízení USB........................... 1

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo VGN-FW4ZJ/H Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Externí za ízení. Číslo dokumentu: Tato příručka popisuje použití volitelných externích zařízení. Leden 2007

Externí za ízení. Číslo dokumentu: Tato příručka popisuje použití volitelných externích zařízení. Leden 2007 Externí za ízení Číslo dokumentu: 430221-221 Leden 2007 Tato příručka popisuje použití volitelných externích zařízení. Obsah 1 Použití za ízení USB Připojení zařízení USB........................... 1 2

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530. 1) Přehled

Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530. 1) Přehled Podrobnosti o produktu Dell XPS M1530 1) Přehled ádherná rovnováha Získejte to nejlepší na světě: výkon, elegantní design a bohatou sadu funkcí to vše v notebooku perfektní velikosti, tj. s uhlopříčkou

Více

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Software Epson OrderController Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Natočení v mírném úhlu Jas, kontrast, vyhlazování pokožky a mnoho dalších skvělých funkcí Odstranění efektu červených očí Pokročilá

Více

ÍCÍ KONTROLNÍ SYSTÉMY

ÍCÍ KONTROLNÍ SYSTÉMY TimberRite MĚŘ ÍCÍ KONTROLNÍ SYSTÉMY Když se spolehnete na hlavice/procesory Waratah při každodenních operacích, musíte vědět jaká je maximální produktivita Vaší investice. Měřicí kontrolní systémy TimberRite

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Váš nepostradatelný společník Pokud hledáte solidní a spolehlivý všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK AH532 tím správným řešením. Antireflexní displej LCD

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

KX-TGC212FXB TWIN Cena: 1.231,- bez DPH/ 1.490,- s DPH

KX-TGC212FXB TWIN Cena: 1.231,- bez DPH/ 1.490,- s DPH Panasonic KX-TGC210FXB/FXW Cenově výhodný digitální bezdrátový telefon s jednořádkovým displejem 1,6", CLIP, podsvícený displej, telefonní seznam na 50 jmen, seznam 30 zmeškaných hovorů, hlasitý telefon,

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-CS3S/T Vyjádřete svůj styl Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

Nástroj Setup. Uživatelská příručka

Nástroj Setup. Uživatelská příručka Nástroj Setup Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

Digitální fotorámeček s wi-fi: užijte si své nejnovější fotografie. 18cm (7 ) S-Frame WA700 a W700 s intuitivním dotykovým panelem

Digitální fotorámeček s wi-fi: užijte si své nejnovější fotografie. 18cm (7 ) S-Frame WA700 a W700 s intuitivním dotykovým panelem Tisková zpráva 21.11. 2011 Digitální fotorámeček s wi-fi: užijte si své nejnovější fotografie 18cm (7 ) S-Frame WA700 a W700 s intuitivním dotykovým panelem Připojte se bezdrátově ke své domácí síti Nahrajte

Více

TISKÁRNY ŠTÍTKŮ. 2x

TISKÁRNY ŠTÍTKŮ. 2x 2019 TISKÁRNY ŠTÍTKŮ Tiskárna štítků LabelWriter 450 (USB) + 3x LW štítky Tiskárna štítků LabelWriter 450 (USB) - Profesionální tiskárna samolepících štítků Rychlejší štítkování. Modernější zasílání pošty.

Více

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury

PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury 6.5.2014 L 133/43 PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 459/2014 ze dne 29. dubna 2014, kterým se mění některá nařízení o zařazení zboží do kombinované nomenklatury EVROPSKÁ KOMISE, s ohledem na Smlouvu o

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Váš nepostradatelný elegantní společník Hledáte velmi tenký notebook vhodný pro každodenní použití? Fujitsu LIFEBOOK AH552/ SL s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6

Více

HP ipaq rx1950 1-1 HP ipaq rx4240 1-3 HP ipaq rx5000 1-5 HP ipaq rw6815 1-7 HP ipaq rw6900 1-10

HP ipaq rx1950 1-1 HP ipaq rx4240 1-3 HP ipaq rx5000 1-5 HP ipaq rw6815 1-7 HP ipaq rw6900 1-10 Obsah 1-1 HP ipaq rx1950 1-1 HP ipaq rx4240 1-3 HP ipaq rx5000 1-5 HP ipaq rw6815 1-7 HP ipaq rw6900 1-10 2-1 HP ipaq rx1950 2-1 HP ipaq hx2000 2-3 HP ipaq rx4000 a rx5000 a rw6815 2-5 HP ipaq rw6900 2-9

Více

Multiroom hifi systém

Multiroom hifi systém Multiroom hifi systém PLAY LINK LENCO Bezdrátový multiroom hifi systém, který je možno postupně rozšiřovat o další zóny. Pohodlné ovládání pomocí chytrého telefonu, nebo tabletu s Android či ios operačním

Více

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro. VGN-NS3S/S Elegantní jednoduchost Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225 Datový list Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional S touto všestrannou a cenově dostupnou stolní tiskárnou ve formátu A3 pokryjete všechny své potřeby barevného pracovního tisku od pohlednic po dokumenty

Více

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu:

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: 410173-221 Leden 2006 Obsah 1 ešení pro správu klientských počítač Konfigurace a nasazení....................... 1 2 Správa a aktualizace

Více

DP1. dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE

DP1. dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE DP1 Chytrý prohlížeč dveřního prostoru PODÍVEJTE SE, KDO JE ZA DVEŘMI - NA TELEFONU A NA CHYTRÉ BAREVNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVCE EZVIZ DP1 je chytrý dveřní zvonek oceněný CES Innovation Awards za rok 2018, který

Více

ROZVOJ ICT A PDA ZAŘÍZENÍ THE DEVELOPMENT OF ICT AND PDA DEVICES Jiří Vaněk

ROZVOJ ICT A PDA ZAŘÍZENÍ THE DEVELOPMENT OF ICT AND PDA DEVICES Jiří Vaněk ROZVOJ ICT A PDA ZAŘÍZENÍ THE DEVELOPMENT OF ICT AND PDA DEVICES Jiří Vaněk Anotace: Příspěvek se zabývá rozvojem informačních a komunikačních technologií se zaměřením na trendy technického a programového

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Notebook pro každý den Fujitsu LIFEBOOK AH502 je notebook pro každý den, který splní základní potřeby vašeho podnikání. Antireflexní 15,6 (39,6cm) displej LCD

Více

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4300 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 21 20 4 19 5 18

Více

OS Android Froyo 2.2 3,2 " TFT dotykový displej Nástroj Social Hub pro integraci všech kontaktů Podpora HSDPA 7,2 Mbps a Wi-Fi sítí GPS

OS Android Froyo 2.2 3,2  TFT dotykový displej Nástroj Social Hub pro integraci všech kontaktů Podpora HSDPA 7,2 Mbps a Wi-Fi sítí GPS GALAXY Gio - Mobilní telefony OS Android Froyo 2.2 3,2 " TFT dotykový displej Nástroj Social Hub pro integraci všech kontaktů Podpora HSDPA 7,2 Mbps a Wi-Fi sítí GPS Nadčasový elegantní design s 3,2" displejem

Více

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK902 II. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK902 II Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK902 II MK902 II je revoluční TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým procesorem RK3288 a grafikou Mali T764. S

Více

Příloha č. 4 - Notebooky

Příloha č. 4 - Notebooky Notebook typ 1: levný notebook pro nenáročné použití Nabízená konfigurace uchazeče Display Optická mechanika LCD 15.6" LED anti-glare s rozlišením min. 1366x768 specifikace/ minimální požadavky zadavatele

Více

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM osokuna Tisková zpráva Praha, 19. červen 2012 Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený potřebnými rozhraními: Sony představuje první Ultrabook TM Tenký a lehký počítač VAIO T11/T13 bude všude s vámi

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu Dell OptiPlex XE Informace o instalaci a funkcích O výstrahách VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu 1 2 3 4 5 1 kontrolka

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH532 Notebook Váš nepostradatelný společník Potřebujete-li solidní a spolehlivý multimediální notebook, zvolte Fujitsu LIFEBOOK AH532. Je k dispozici v několika provedeních

Více

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných model ů)

Bezdrátové připojení (pouze u vybraných model ů) Bezdrátové připojení (pouze u vybraných model ů) Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft

Více

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován minimální požadovaný

Více

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21 Obsah Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11 Potřebné parametry počítače pro práci s multimédii 12 Stručně pro každého 12 Podrobněji pro zájemce o techniku 12 Jak ověřit kvalitu svého počítače

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Váš nepostradatelný společník Pokud hledáte solidní a spolehlivý všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK AH532 tím správným řešením. Antireflexní displej LCD

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Bluetooth Dongle. Model BTD-305. Návod k použití

Bluetooth Dongle. Model BTD-305. Návod k použití Bluetooth Dongle Model BTD-305 Návod k použití Instalace Nepřipojujte, prosím, žádné bluetooth zařízení k počítači dříve než provedete instalaci software. Předejdete tak případným problémům. Po instalaci

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook Vše pro obchodní jednání v jedné brašně Stylový a velmi tenký notebook LIFEBOOK UH572 Ultrabook společnosti Fujitsu je nejlepší volbou pro každodenní

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook Váš tenký a stylový společník Tenký a atraktivní notebook Fujitsu LIFEBOOK UH552 je ideálním řešením pro každodenní použití. Pouhých 1,6 kg, malé rozměry a antireflexní

Více

Vlastnosti produktu. Neutuchající pracovní nasazení s HAL3000 EliteWork

Vlastnosti produktu. Neutuchající pracovní nasazení s HAL3000 EliteWork HAL3000 EliteWork SSD W8 HAL3000 EliteWork SSD W8; Sestava s kompromisním výkom pro práci s náročnými aplikacemi, rozsáhlými texty a tabulkami. Využívá sílu procesoru Intel i5 s architekturou Haswell,

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Notebook pro každý den Fujitsu LIFEBOOK AH502 je notebook pro každý den, který splní základní potřeby vašeho podnikání. Antireflexní 15,6 (39,6cm) displej LCD

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

P edstavení notebooku

P edstavení notebooku P edstavení notebooku Číslo dokumentu: 430357-221 Leden 2007 Tato příručka obsahuje popis hardwarových funkcí počítače. Obsah 1 i i v horní části............................ 1 2 Indikátory..................................

Více

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena

Akce SanDisk platná od do Popis akční cena stará cena Akce SanDisk platná od 21.1.2013 do 30.1.2013 Popis akční cena stará cena 1. SanDisk Extreme SDHC 30MB/s, class 10 Získejte dokonalé vyvážení rychlosti a spolehlivosti díky SanDisk Extreme HD Video SDHC

Více