ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.prumysloveveletrhy.cz 15. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE"

Transkript

1 15. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH LOGISTIKY, SKLADOVÁNÍ A MANIPULACE 2. VELETRH 3D TECHNOLOGIÍ 1. VELETRH INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ PRO PRŮMYSL ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

2 ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE: Počet vystavovatelů celkem: Z toho zahraničních vystavovatelů:...9 Počet návštěvníků: Zastoupené země: Česká republika, Belgie, Německo, Dánsko, Polsko, Portugalsko, Slovensko. GENERÁLNÍ PARTNER VELETRHU FOR ENERGO PARTNER VELETRHU FOR ENERGO ZÁŠTITA PRŮMYSLOVÉ VELETRHY NOVĚ VE ČTYŘDENNÍM TERMÍNU Ve dnech 10. až 13. května 2016 patřily prostory PVA EXPO PRAHA technickým novinkám ze všech oborů průmyslu. Konaly se tu průmyslové veletrhy FOR INDUSTRY, FOR ENERGO, FOR LOGISTIC, FOR 3D a FOR INFOSYS. Doprovodný program letos nabídnul významné setkání energetiků ENERGO SUMMIT. Akce přilákala zástupce ministerstev, představitelů energetického trhu a hostů z velvyslanectví a obchodních komor z více než 14 zemí světa. Velkému zájmu doprovodného programu pro veřejnost se těšil zejména Seminář o informační a kybernetické bezpečnosti, konference Elektronické doklady efektivně nebo seminář Zajištění a uložení nákladu na vozidle s praktickými ukázkami včetně testování správného zajištění nákladu. Mezi vizuálně atraktivní body doprovodného programu patřil unikátní simulátor pro výuku řidičů nákladních vozidel, přehlídka elektromobilů a také největší výstava trendů v oboru 3D tisku v ČR 3Dexpo O tom, že se jedná o progresivní obor s přesahem do mnoha jiných oblastí, svědčí rostoucí počet vystavovatelů i několikanásobně větší výstavní plocha oproti loňsku. Největší průmyslové novinky na FOR INDUSTRY byly oceněny tradiční cenou GRAND PRIX. Generálním partnerem veletrhu FOR ENERGO se stala Skupina ČEZ a partnerem Skupina ÚJV.

3 3Dexpo I v letošním roce byla v rámci průmyslových veletrhů zastoupena výstava 3Dexpo. Tématem byl stolní 3D tisk a 3D technologie, které byly ještě podpořeny o dvoudenní odbornou konferenci, která představila trendy světového i českého trhu 3D tisku, skenování a modelování. Výstavy se zúčastnili čeští výrobci a dodavatelé 3D tiskáren, 3D skenerů, tiskových materiálů a předvedli zajímavé premiéry českých konstruktérů, kteří své úspěšné 3D tiskárny dodávají do Evropy i dále do světa. První den výstavy proběhla přehlídka Fashion.STL naznačující možnosti využití 3D tisku při tvorbě módních doplňků. Druhý den pro změnu zpestřil Souboj 3D tiskáren, při němž musely soutěžící týmy vystavovatelů vytisknout zadaný model z materiálu PLA přímo před zraky diváků a v určeném časovém limitu. Dvoudenní konference byla plná zajímavých přednášek. Hned první den diskusní panel moderoval Jan Homola, šéf Vydavatelství Nová média, který vyzpovídal přední české vývojáře i dodavatele. Letošní ročník 3Dexpa, uspořádaný opět na větší výstavní ploše, ve větším konferenčním sále a za ještě většího zájmu návštěvníků, potvrdil velký potenciál moderních 3D technologií a jejich využití v praxi.

4 VÝSLEDKY SOUTĚŽE GRAND PRIX 2016 V rámci veletrhů proběhla tradičně soutěž GRAND PRIX o nejlepší exponát či technologie, které odborná porota posuzuje přímo na stáncích vystavovatelů přihlášených do této soutěže. Vítězné exponáty byly vyhlášeny během společenského večera, který se uskutečnil v Kongresovém sále ve středu 11. května Ceny předali osobně předseda poroty doc. Ing. Stanislav Maňas, CSc. a generální ředitel ABF, a.s. Tomáš Kotrč, MBA. Ceny jsou udělovány bez určení pořadí, ocenění získali tito vystavovatelé: CHECKTERRA s.r.o. CheckGIS Zdůvodnění: Prohlížečka umožňuje snadné uchopení běžně složitých a pro neodborníky nedostupných 3D modelů a základní práci s nimi. Díky této prohlížečce je možné snadno využívat drahocenná 3D data napříč celou firmou. REXIM, spol. s r.o. Mobilní CNC frézovací centrum XYZ 2-OP Zdůvodnění: Mobilní frézovací centrum kompaktních rozměrů lze snadno přemístit na paletovém vozíku do blízkosti jiného obráběcího stroje a vytvořit výrobní jednotku obsluhovanou jedním operátorem. HE3DA, s.r.o. Baterie pro vyrovnávání výkyvů solárních elektráren a skladování energie Zdůvodnění: Bezpečné lithiové baterie, které díky užití nových nanomateriálů umožňují rychlé nabíjení a vybíjení, což vytváří dobré vlastnosti v chytrých sítích. Příznivá cena skladování energie. Dobrá a levná recyklovatelnost.

5 VÝSLEDKY SOUTĚŽE GRAND PRIX 2016 ČESTNÉ UZNÁNÍ POROTY GRAND PRIX ARC-H a.s. FASTMIG X Zdůvodnění: Nejnovější generace invertorových svařovacích zdrojů, zjednodušení svařovacího procesu, ekonomická návratnost. Mobile Control řízení a nastavení parametrů pomocí tabletu nebo Smartphonu. Advantage-fl.cz s.r.o. DF 5HD TOOLS Zdůvodnění: Optimální výsledek opracování ve formě přesného zaoblení hran, vyhlazení nebo vysoce lesklé finální úpravy v kvalitě ruční politury. Stroj splňuje nejnáročnější požadavky z hlediska efektivity nákladů a přesnosti. VÝSLEDKY SOUTĚŽE TOP EXPO V soutěži o nejzdařilejší expozici souboru jarních průmyslových veletrhů byly předány ceny ve 2 kategoriích: Kategorie do 50 m 2 firma FLEX-Elektronářadí, s.r.o. Kategorie nad 50 m 2 firma TAJMAC ZPS a.s. Všem oceněným gratulujeme!

6 PRIORITY ČESKÉ ENERGETIKY: zvyšování energetické účinnosti a efektivní čerpání dotací 10. května 2016 proběhlo významné setkání energetických odborníků ENERGO SUMMIT. Hlavními tématy v pořadí již druhého ročníku akce bylo vytvoření Energetické unie, Dekarbonizace a Budoucnost české energetiky ve vztahu k Evropské unii a světovým trhům. ENER- GO SUMMIT se uskutečnil v Kongresovém sále v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Význam akce potvrzuje udělená záštita Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Svazu průmyslu a dopravy ČR, Elektrotechnické asociace ČR, Hospodářské komory ČR a Visegrádské skupiny. PROGRAM SUMMITU BLOK I - Energetická unie a její výzvy Aktuální výzvy Energetické unie PhDr. Jan Král, Vláda České republiky Budoucnost evropského trhu s energií dr. Mgr. Petr Štulc, ČEZ, a.s Energetická unie a hlavní výzvy energetické politiky EU Ing. Mgr. Jan Michal, Evropská komise v ČR BLOK II - Dekarbonizace: příležitosti a rizika Klimaticko-energetická politika ČR v mezinárodním kontextu Ing. Pavel Zámyslický, Ph.D., Ministerstvo životního prostředí RES případ Vlámska: poznatky nabyté během uplynulé dekády a výhledy do budoucna Bart Bode, Flemish Sustainable Energy Organization, Belgie Efektivní využití nástrojů ke snížení energetické náročnosti Ing. Mgr. Tomáš Chadim, TÜV SÜD Czech s.r.o. BLOK III - Budoucnost české energetiky Zahájení odpoledního programu Výzkum a inovace pátý pilíř Energetické unie a jeho návaznost na program Horizont 2020 Ing. Veronika Korittová, Technologické centrum AV ČR Budovy s téměř nulovou spotřebou energie prof. Ing. Karel Kabele, CSc., ČVUT v Praze Energy management Boris Kamenický, ELKO EP s.r.o.

7 MARKETINGOVÁ KAMPAŇ ODBORNÉ TITULY: TRUCK magazín, TRUCK servis, AIMagazine, Praktická elektronika, REPORTÁŽE Z PRŮMYSLU, Inovační transfer + Transfer technologií, KOM, Bulletin AKI, Automa, Technický týdeník, Technik, IT SYSTEMS a CAD, T+T Technika a trh, NDT Welding Bulletin, Dopravní noviny, ENERGETIKA, Hospodářské noviny, Logistika, Metal Info, Energie kolem nás, Kovoinzert, Machining & tooling, Automobil Industry, Electronic Engineering Magazine, AlMagazine, Lobby, Transport a logistika, SROJÁRSTVO/STROJÍRENSTVÍ, Energeticky úsporné bydlení, Konstruktér, Povrchové úpravy, Odpadové hospodárstvo, Volty CZ, LogisticNew, Security Magazin SVĚT PRŮMYSLU, CzechIndustry, TechMagazín, Minerální suroviny, Control Engineering, Řízení a údržba průmyslového podniku, METROLOGIE. ODBORNÍ A MEDIÁLNÍ PARTNEŘI: 66 Media, s.r.o., A.E.M. (Asociace energetických manažerů), AIMTEC, AMARO, AMAZING MEDIA s.r.o., APC Asociace pro certifikaci a.s., Asociace podnikatelů a manažerů, Asociace českých a slovenských zinkoven, Asociace designérů UVU ČR, Asociace elektromobilového průmyslu (ASEP), Asociace energetických manažerů, Asociace inovačního podnikání ČR, Asociace korozních inženýrů,[ ]Asociace odborných velkoobchodů a výrobců technických zařízení budov, Asociace pro elektromobilitu ČR, Asociace pro tepelné zpracování kovů ATZK, Asociace strojních inženýrů, Asociace výrobců kabelů a vodičů, Asociace výrobců nátěrových hmot ČR, Asociace výzkumných organizací, A-TRANS, spol. s r.o., Automa časopis pro automatizační techniku s. r. o., AVERIA LTD., Best Online Media s r.o., Business Media CZ, s.r.o., CCB, s.r.o., CCV s.r.o., Edizone, Cech brusičů a výrobců nástrojů, CEMC České ekologické manažerské centrum, CENEN, Citybikes s.r.o., COGEN Czech Sdružení pro kombinovanou výrobu elektřiny a tepla, Consulting Services, CzePho (Česká fotovoltaická průmyslová asociace), CVIS Consulting, Česká asociace telekomunikací, Česká energetická společnost, Česká fotovoltaická asociace, o. s., Česká metrologická společnost, Česká nukleární společnost, Česká společnost pro nedestruktivní testování, Česká společnost pro povrchové úpravy, Česká technologická platforma bezpečnosti průmyslu, o.s., Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta technická-katedra elektrotechniky, České dopravní vydavatelství, Českomoravská společnost pro automatizaci, Český svaz vědeckotechnických společností, Český svaz zaměstnavatelů v energetice, ČESMAD BOHEMIA Sdružení automobilových dopravců, ČVUT FIT, ČVUT v Praze Fakulta dopravní, ČVUT v Praze Fakulta strojní, Economia a.s., E-konstruktér, ElektroPrůmysl.cz, Elektrotechnický cech plzeňského regionu, Elektrotechnický svaz český, Energie kolem nás s r.o., Eva Zatloukalová DATAZ, Falcon Media Broadcast s r.o., FCC Public s. r. o., GMF AQUAPARK PRAGUE, Hutnictví železa a.s., Dekra, IBN Systems s.r.o., ICOSA, s.r.o., IMPEA s.r.o., INDUSTRY EU s.r.o., INFOCUBE s.r.o., Inženýrská akademie ČR, o.s., It2b s.r.o., itmforum, JMM CS spol.s.r.o., JVS GROUP, KBH Energy, KOMPASS Czech Republic s.r.o., Kompetence, s r.o., LEADER press, s.r.o., Lobby s.r.o, LUXUR MEDIA s.r.o., MEDIA/ST s.r.o., MediaMax, s.r.o., Mediatel, Mezinárodní asociace revizních techniků-batech, Metrologie, Net Press Media, Nová média, s.r.o., OWP MEDIA s.r.o., PG Logistic, Plasty a Kaučuk, PPK PhDr. Zdeňka Jelínková, PRESS AGENCY spol. s r.o., Profi Press, s.r.o., PROPERTY & ENVIRONMENT s.r.o., Rajapack s.r.o., Rene Pajurek - Volty CZ, RELIANT s.r.o., RWT, s.r.o., SATUM CZECH s.r.o., Sdružení podnikatelů a živnostníků ČR,[ ]Security Media, Slovenský elektrotechnický zväz, Smart Connections s.r.o., SolarniNovinky.cz, STUDIO P+P s.r.o., Svaz nástrojáren, TECH MEDIA PUBLISHING s.r.o., Technologické centrum Akademie věd České republiky, TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové, TĚŽEBNÍ UNIE s.r.o., TIČR Technická inspekce České republiky, Topinfo s.r.o., Trade Media International, Wave promotion, Vydavatelství SRDCE EVROPY, s.r.o., Vysoká škola báňská, Vysoká škola logistiky o.p.s., Západočeská univerzita v Plzni. ODBORNÉ PORTÁLY: oroze.cz, www. csni.cz, www3.fs.cvut.cz, industry-business-network.com, logistika.cz, Energie-portal.sk, elektroprumysl.cz, EVENTS: Propagace souboru Průmyslových veletrhů na odborných konferencích, seminářích a školeních. OUTDOOR: Billboardová reklama byla cílena na nejfrekventovanější dálnice a komunikace. DALŠÍ MARKETINGOVÁ PODPORA: internet a rádio (Frekvence 1 a Radio Blaník)

8 ŘEDITELKA OT PRŮMYSL Ing. Vanda Petrov T: M: MANAŽERKA VELETRHU Dita Štěpánová T: M: MANAŽERKA VELETRHU Ing. Eva Bobková T: M: MANAŽERKA VELETRHU Bc. Kamila Bolegová T: M: MANAŽERKA VELETRHU Zuzana Hanušová T: M: ZVEME VÁS NA SOUBOR PRŮMYSLOVÝCH VELETRHŮ 2017 FOR INDUSTRY 16. mezinárodní veletrh strojírenských technologií FOR SURFACE 9. mezinárodní veletrh povrchových úprav a finálních technologií FOR ENERGO 6. mezinárodní veletrh výroby, rozvodu a užití energie FOR WELD 3. veletrh technologií pro svařování, pájení a lepení FOR INFOSYS 2. veletrh informačních systémů pro průmysl ZAHRANIČNÍ OBCHOD Matěj Moravec T: M: moravec@abf.cz PRODUKČNÍ Bc. Martina Prouzová T: M: prouzova@abf.cz POŘADATEL: ABF, a.s. Mimoňská Praha 9 - Prosek T: , M: prumysl@abf.cz

VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace

VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace závereèná zpráva 2012 VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace 20. 23. 3. 2012 VÝSTAVIŠTE BRNO Základní statistické údaje AMPER 2012 Hrubá výstavní plocha:

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.prumysloveveletrhy.cz 14. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.prumysloveveletrhy.cz 14. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 14. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 8. MEZINÁRODNÍ VELETRH POVRCHOVÝCH ÚPRAV A FINÁLNÍCH TECHNOLOGIÍ 4. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY A ROZVODU ELEKTRICKÉ ENERGIE 3. MEZINÁRODNÍ VELETRH AUTOMATIZAČNÍ,

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ MEZINÁRODNÍ PRŮMYSLOVÝ VELETRH

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ MEZINÁRODNÍ PRŮMYSLOVÝ VELETRH 17. MEZINÁRODNÍ PRŮMYSLOVÝ VELETRH STROJÍRENSTVÍ POVRCHOVÉ ÚPRAVY ENERGETIKA, ELEKTROTECHNIKA LOGISTIKA SVAŘOVÁNÍ FOR JOBS 3DEXPO ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forindustry.cz 15. 18. 5. 2018 GENERÁLNÍ PARTNER OFICIÁLNÍ

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. FOR INDUSTRY FOR SURFACE FOR ENERGO Smart FOR LOGISTIC FOR WELD FOR INFOSYS 3Dexpo

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ.  FOR INDUSTRY FOR SURFACE FOR ENERGO Smart FOR LOGISTIC FOR WELD FOR INFOSYS 3Dexpo FOR INDUSTRY FOR SURFACE FOR ENERGO Smart FOR LOGISTIC FOR WELD FOR INFOSYS 3Dexpo ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.prumysloveveletrhypraha.cz 9. 12. 5. 2017 GENERÁLNÍ PARTNER OFICIÁLNÍ VOZY ÚVODNÍ SLOVO A STATISTIKA

Více

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 1 REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2007 2 Ročník 1. ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE Datum konání 22. 2. 24. 2. 2007 Termín pronájmu 20. 2. - 25. 2. 2007 Místo konání

Více

Uplatnit se můžete nejen v Evropě seminář pro podnikatele o exportních možnostech

Uplatnit se můžete nejen v Evropě seminář pro podnikatele o exportních možnostech 29. 3. 2011 09:00 13:00 hod. Velký konferenční sál P4a Nový a aktuální pohled na elektro-kvalifikaci v ČR a zahraničí, novinky z technických norem 2010 a 2011 školení 09:00 13:00 hod. Velký konferenční

Více

Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013

Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013 Mezinárodní dopravní veletrh 11. 14. 9. 2013 1 2 11. 14. září 2013 (středa sobota) Veletrh typu B2B, sobota určena pro laickou veřejnost a živnostníky Dvouletá periodicita liché roky Zaměření: Vystavovatelé

Více

Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012!

Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012! Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012! Historický Průmyslový palác na Výstavišti v pražských Holešovicích nabídne 4. až 6. října unikátní veletržní premiéru specializovaného veletrhu PAMÁTKY

Více

VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY!

VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY! 20. 11. 2018-8. ročník celostátní energetické konference na téma: JÁDRO v ČR a EU ZIMNÍ BALÍČEK SMART TECHNOLOGIE NOVÉ TRENDY V ENERGETICE VÍTÁME VŠECHNY ÚČASTNÍKY! 15. Ročník celostátní stavební konference

Více

ZNÁME DRŽITELE TITULŮ A OCENĚNÍ 13. ROČNÍKU ČEEP!

ZNÁME DRŽITELE TITULŮ A OCENĚNÍ 13. ROČNÍKU ČEEP! ZNÁME DRŽITELE TITULŮ A OCENĚNÍ 13. ROČNÍKU ČEEP! Galavečerem v Betlémské kapli vyvrcholil 11. 11. 2015 v pořadí 13. ročník celostátní soutěže Český energetický a ekologický projekt, stavba a inovace roku.

Více

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013 Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel Veletrh Bazény, Sauny & Spa 2013 Veletrh Ve dnech 17. - 21. 9. 2013 se konal na výstavišti PVA EXPO PRAHA

Více

PŘEDSTAVENÍ INFORMAČNÍHO PROGRAMU

PŘEDSTAVENÍ INFORMAČNÍHO PROGRAMU OBSAH: 1) CHARAKTERISTIKA PROGRAMU 2) ODBORNÁ VÝCHODISKA A TERMINOLOGIE PROGRAMU 3) CÍLE PROGRAMU 4) HLAVNÍ PILÍŘE PROJEKTU 5) ZÁŠTITY PROGRAMU 6) REALIZACE PROGRAMU 7) SOUTĚŽE PRO STUDENTY TECHNICKÝCH

Více

Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě

Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě Pozvánka na konferenci Personalistika a vzdělávání ve veřejné správě Stěžejní témata: Pracovněprávní vztahy ve veřejné správě Nový občanský zákoník jaké změny přinese nový občanský zákoník do veřejné správy

Více

TRADE MEDIA INTERNATIONAL, s.r.o.

TRADE MEDIA INTERNATIONAL, s.r.o. TRADE MEDIA INTERNATIONAL, s.r.o. Informace k plánovaným seminářům a konferencím v roce 2016 Seznam plánovaných akcí: - Při kliknutí na vybranou akci budete v rámci tohoto dokumentu odkázání na více informací

Více

Číslo: 5/2002 15.5. 2002

Číslo: 5/2002 15.5. 2002 Číslo: 5/2002 15.5. 2002 Vydává: Energy Centre České Budějovice, Pražská 99, 370 04 České Budějovice tel.: 038 / 731 25 80, fax: 038 / 731 25 81, e-mail: office@eccb.cz, http://www.eccb.cz OBSAH: 1. Výstava

Více

3 in + INVEX FORUM. 3 in (INOVACE, INVESTICE, INFORMACE) e-government pro státní správu, samosprávu a velké korporace PROJEKTY INVEX FORA

3 in + INVEX FORUM. 3 in (INOVACE, INVESTICE, INFORMACE) e-government pro státní správu, samosprávu a velké korporace PROJEKTY INVEX FORA 3 in + INVEX FORUM 3 in (INOVACE, INVESTICE, INFORMACE) e-government pro státní správu, samosprávu a velké korporace PROJEKTY INVEX FORA ERP FORUM 5. - 6. 10. 2009 Svět IT Security 6. 10. 2009 Inovační

Více

REPORT FINAL. 15 th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR ENGINEERING TECHNOLOGIES

REPORT FINAL.  15 th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR ENGINEERING TECHNOLOGIES 15 th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR ENGINEERING TECHNOLOGIES 5 th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR GENERATION, DISTRIBUTION AND USE OF ENERGY 5 th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR LOGISTICS, STORAGE AND HANDLING

Více

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby mediakit 2016 populární strojírenské magazíny a publikace úspešné ˇ technické výstavy a konference navštevované ˇ oborové weby 2 Uděláme vám dobrou reklamu Pokud hledáte příležitosti ke zviditelnění vašich

Více

STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ A KVALITA MĚST

STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ A KVALITA MĚST STRATEGICKÉ ŘÍZENÍ A KVALITA MĚST Sekce Národní sítě Zdravých měst ČR Praha, 19. května 2016 www.zdravamesta.cz/strateg-sekce2016 Podpořeno finančními prostředky Evropského sociálního fondu, které byly

Více

Informace o projektu APSYS

Informace o projektu APSYS Informace o projektu APSYS Název projektu: Aplikovatelný systém dalšího vzdělávání ve VaV Poskytovatel podpory: Evropský sociální fond, přes MŠMT Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Datum

Více

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI rozvoj vzdělávání na technických fakultách

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI rozvoj vzdělávání na technických fakultách ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI rozvoj vzdělávání na technických fakultách Doc. PaedDr. Ilona Mauritzová, Ph.D. Rektorka ZČU v Plzni www.zcu.cz ZČU v Plzni - VŠE V JEDNOM AREÁLU 2 Západočeská univerzita

Více

Z á p i s. ze 49. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 6. listopadu 2012

Z á p i s. ze 49. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 6. listopadu 2012 Z á p i s ze 49. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 6. listopadu 2012 Z důvodu zahraniční pracovní cesty předsedy AV ČR řídil jednání místopředseda AV ČR M. Tůma. I. Ověření zápisu ze 48. zasedání

Více

Příspěvek pana Joachima Schäfera, jednatele veletržní společnosti Messe Düsseldorf GmbH, k evropským tiskovým konferencím konaným před zahájením veletrhů wire 2010 a Tube 2010 V termínu 12. až 16. dubna

Více

Zdravotnictví 2016. 12. 11. 2015 Praha, Hotel Ambassador. www.uzs konference.cz. Mgr. Bohuslav Sobotka. MUDr. Svatopluk Němeček, MBA

Zdravotnictví 2016. 12. 11. 2015 Praha, Hotel Ambassador. www.uzs konference.cz. Mgr. Bohuslav Sobotka. MUDr. Svatopluk Němeček, MBA Unie zaměstnavatelských svazů ČR a Mladá fronta a. s. pořádají konferenci pod záštitou předsedy vlády ČR Mgr. Bohuslava Sobotky, ministra zdravotnictví ČR MUDr. Svatopluka Němečka, MBA, České lékařské

Více

ASERTIVITA, ZPŮSOB JEDNÁNÍ A ZVLÁDÁNÍ KONFLIKTNÍCH SITUACÍ

ASERTIVITA, ZPŮSOB JEDNÁNÍ A ZVLÁDÁNÍ KONFLIKTNÍCH SITUACÍ 1 KVĚTEN 2016 ASERTIVITA, ZPŮSOB JEDNÁNÍ A ZVLÁDÁNÍ KONFLIKTNÍCH SITUACÍ 2. 3. 5. 2016 KÓD: 1621230 TYPOLOGIE PRO MANAŽERY 4. 5. 2016 Mgr. Irena PILAŘOVÁ, MBA KÓD: 1621570 KOMUNIKAČNÍ SEBEOBRANA KURZ ŠITÝ

Více

TRENDY EVROPSKÉ ENERGETIKY.

TRENDY EVROPSKÉ ENERGETIKY. ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA V atmosféře nedávné aktualizace strategického dokumentu ČR zvaného Státní energetická koncepce se v Praze, 21. 23. října 2012 uskutečnil již 3. ročník mezinárodní konference TRENDY EVROPSKÉ

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

Inteligentní digitální domácnost

Inteligentní digitální domácnost Nakladatelství Sdělovací technika uvádí konferenci Inteligentní digitální domácnost 23. září 2011, od 10:00 hod Velký sál konferenčního centra, Výstaviště Letňany Program 10:30 10:40 Zahájení konference

Více

Impozantní svářečský veletrh v Essenu

Impozantní svářečský veletrh v Essenu Impozantní svářečský veletrh v Essenu Návštěva GSI SLV Duisburg Ve dnech 16. - 21. 2013, se konal 18. ročník svářečského veletrhu Schweissen & Schneiden 2013 v německém Essenu. Na veletrhu se prezentovalo

Více

ODBORNÁ KONFERENCE JSP 2014

ODBORNÁ KONFERENCE JSP 2014 JSP Měření a regulace JSP, s.r.o. Raisova 547 506 01 Jičín TEPLOTA TLAK KALIBRACE HLADINA PR TOK V RY ANALÝZA TEPLO ARMATURY EVODNÍKY ROJE ZDROJE KOMUNIKACE ODBORNÁ KONFERENCE JSP 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2003

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2003 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2003 Společnost pro trvale udržitelný život (STUŽ) regionální pobočka Karlovy Vary STUŽ Společnost pro trvale udržitelný život (STUŽ) - regionální pobočka Karlovy Vary Západní 22,

Více

SVĚTOVÝ BETON 2002 2006. Kolokvium KONEČNÁ POZVÁNKA. impulzy 2. fib kongresu v Neapoli. 20. února 2007 Praha, Masarykova kolej ČVUT

SVĚTOVÝ BETON 2002 2006. Kolokvium KONEČNÁ POZVÁNKA. impulzy 2. fib kongresu v Neapoli. 20. února 2007 Praha, Masarykova kolej ČVUT KONEČNÁ POZVÁNKA Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu Kolokvium SVĚTOVÝ BETON 2002 2006 impulzy 2. fib kongresu v Neapoli 20. února 2007 Praha, Masarykova

Více

20. 3. 2012. 08:30 16:30 hod. Pavilon P, Velký sál P4 c, d. Nové normy pro uzemňování a návrh el. instalací

20. 3. 2012. 08:30 16:30 hod. Pavilon P, Velký sál P4 c, d. Nové normy pro uzemňování a návrh el. instalací 20. 3. 2012 08:30 16:30 hod. Pavilon P, Velký sál P4 c, d Nové normy pro uzemňování a návrh el. instalací 08:00 08:30 Prezentace účastníků 08:30 10:00 Ing. Michal Kříž, IN-EL Praha, člen TNK č. 22 ČSN

Více

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace.

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace. Vážení vystavovatelé, jsme rádi, že jsme Vás i v letošním roce mohli přivítat na 16. ročníku veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2016, který se uskutečnil ve dnech 17. 19. března na výstavišti Eurocentrum

Více

Rok řemesel bude koordinován AMSP ČR, za účasti 23 řemeslných cechů a společenstev, pokrývajících 35 profesí:

Rok řemesel bude koordinován AMSP ČR, za účasti 23 řemeslných cechů a společenstev, pokrývajících 35 profesí: 2016 Pracovní verze Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR pokračuje v mohutné ofenzivě na podporu drobných živnostníků a vyhlašuje rok 2016 jako ROK ŘEMESEL. Navazujeme tím na naši aktivitu

Více

Závěrečná Zpráva o účasti českých firem na Mezinárodním technickém veletrhu v Plovdivu, konaném ve dnech

Závěrečná Zpráva o účasti českých firem na Mezinárodním technickém veletrhu v Plovdivu, konaném ve dnech Závěrečná Zpráva o účasti českých firem na Mezinárodním technickém veletrhu v Plovdivu, konaném ve dnech 28. 9. 3.10 2015 71. ročník Mezinárodního technického veletrhu byl ročníkem inovací a nových technologií.

Více

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc.

PhDr. Martin CHVÁL, Ph.D. doc. PhDr. Martina ŠMEJKALOVÁ, Ph.D. PhDr. Ivana KOLÁŘOVÁ, CSc. Mgr. Jitka ALTMANOVÁ. doc. RNDr. Eduard FUCHS, CSc. Nezávislá odborná komise, která je poradním orgánem při přezkoumávání žádostí žadatelů v procesu přezkoumání výsledků zkoušek z didaktických testů pro rok 2014 (podle 82 školského zákona). Rozpočtové prostředky

Více

Vyšší odborná škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kopřivnice, příspěvková organizace Kontakt:

Vyšší odborná škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kopřivnice, příspěvková organizace Kontakt: Projekt OP VK CZ.1.07/1.1.07/11.0112 Podpora odborného vzdělávání na středních školách MSK www.spravnysmer.cz logo školy Vyšší odborná škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kopřivnice,

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 23. 25. 4. 2013 12. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH POVRCHOVÝCH ÚPRAV A FINÁLNÍCH TECHNOLOGIÍ ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE: Počet českých

Více

Výroční zpráva. Nadace CZECH TECHNICAL UNIVERSITY MEDIA LABORATORY. za rok 2012

Výroční zpráva. Nadace CZECH TECHNICAL UNIVERSITY MEDIA LABORATORY. za rok 2012 Výroční zpráva Nadace CZECH TECHNICAL UNIVERSITY MEDIA LABORATORY za rok 2012 Obsah: Činnost Nadace v roce 2012 1 Nové skutečnosti po skončení roku 2012 2 Složení orgánů a rad k 31.12.2012 3 Zřizovatelé

Více

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy.

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Obchodní nabídka pro partnery projektu Přednáškový sál v pavilonu G2

Více

POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU

POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU PVA EXPO PRAHA (PVA LETŇANY) Beranových 667 190 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s. tel.: 222 891 141 fax: 225 291 191

Více

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s. tel.: 225 291 141 e-mail: awohlrabova@abf.cz www.forinterior.cz

Více

Optimalizace energetického hospodářství. Prevence dopadů poruch v elektrizační soustavě na provoz a výrobu.

Optimalizace energetického hospodářství. Prevence dopadů poruch v elektrizační soustavě na provoz a výrobu. Odborný seminář Optimalizace energetického hospodářství. Prevence dopadů poruch v elektrizační soustavě na provoz a výrobu. 18. 10. 2013 Inovační centrum a podnikatelský inkubátor TIC ČKD Praha Organizátor:

Více

Přehled aktivit listopad 2015 1. listopad 30. listopad

Přehled aktivit listopad 2015 1. listopad 30. listopad Přehled aktivit listopad 2015 1. listopad 30. listopad PUBLIC AFFAIRS Notifikace podpory pro zdroje před 1.1.2013 26.11. Jednání se zástupci Directorate-general pro hospodářskou soutěž Evropské komise

Více

Za ÚPS se jednání zúčastnili: prof. Ing. Jan Uhlíř, CSc., prof. Ing. Václav Přenosil, CSc. a prof. Dr. Ing. Miroslav Pokorný.

Za ÚPS se jednání zúčastnili: prof. Ing. Jan Uhlíř, CSc., prof. Ing. Václav Přenosil, CSc. a prof. Dr. Ing. Miroslav Pokorný. Závěrečná zpráva Akreditační komise o hodnocení doktorských studijních programů na Fakultě elektrotechniky a komunikačních technologií Vysokého učení technického v Brně listopad 2012 O hodnocení doktorských

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

3 in + INVEX FORUM. 3 in (INOVACE, INVESTICE, INFORMACE) e-government pro státní správu, samosprávu a velké korporace PROJEKTY INVEX FORA

3 in + INVEX FORUM. 3 in (INOVACE, INVESTICE, INFORMACE) e-government pro státní správu, samosprávu a velké korporace PROJEKTY INVEX FORA 3 in + INVEX FORUM 3 in (INOVACE, INVESTICE, INFORMACE) e-government pro státní správu, samosprávu a velké korporace PROJEKTY INVEX FORA ERP FORUM 5. - 6. 10. 2009 Svět IT Security 6. 10. 2009 Outsourcing

Více

Asociace výrobců nátěrových hmot České republiky Association of Paint Manufacturers of the Czech Republic VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 AVNH ČR

Asociace výrobců nátěrových hmot České republiky Association of Paint Manufacturers of the Czech Republic VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 AVNH ČR VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 AVNH ČR Zpracoval a vydal sekretariát AVNH ČR Praha, 2014 Strana 1 (Celkem 12) Vážení přátelé, rok 2013 byl pro členské firmy naší asociace náročný. V současnosti je trh nátěrových

Více

Mezinárodní porada ředitelů vědeckotechnických parků

Mezinárodní porada ředitelů vědeckotechnických parků Mezinárodní porada ředitelů vědeckotechnických parků Ve dnech 5-6. června 2014 se ve VTP Vysočina, Jihlava, uskutečnila mezinárodní porada ředitelů vědeckotechnických parků v ČR (dále VTP). x x x x Poradě

Více

Zpráva o auditu. Centrum andragogiky, s.r.o. www.qfor.org

Zpráva o auditu. Centrum andragogiky, s.r.o. www.qfor.org Zpráva o auditu Centrum andragogiky, s.r.o. 2010 www.qfor.org Úvod Oficiální jméno firmy: Centrum andragogiky, s.r.o. Sídlo firmy: Škroupova 631 500 02 Hradec Králové - CZ Kontaktní adresa: Škroupova 631

Více

ČESKÉ DOPRAVNÍ FÓRUM 2013

ČESKÉ DOPRAVNÍ FÓRUM 2013 ČESKÉ DOPRAVNÍ FÓRUM 2013 E-mobilita v MHD Studie elektrobusů zveřejněna Ing. Jakub Slavík, MBA - Consulting Services provozovatel portálu Praha 31. 10. 2013 Základní informace (1) Zpracoval: Ing. Jakub

Více

VYHLEDÁVÁNÍ ODBORNÝCH INFORMACÍ. Odborná knihovna Jiřího Hájka http://knihovna.mup.cz

VYHLEDÁVÁNÍ ODBORNÝCH INFORMACÍ. Odborná knihovna Jiřího Hájka http://knihovna.mup.cz VYHLEDÁVÁNÍ ODBORNÝCH INFORMACÍ Odborná knihovna Jiřího Hájka http://knihovna.mup.cz Knihovna http://www.mup.cz/knihovna Zdroje a služby knihovny Klasické tištěné zdroje monografie, skripta, periodika,

Více

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel.

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Výroční zpráva 2006 Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Naplno se rozjely práce na rehabilitaci objektu,

Více

Zveřejňované údaje a výsledky k 31. 3. 2013

Zveřejňované údaje a výsledky k 31. 3. 2013 Zveřejňované údaje a výsledky k 31. 3. 2013 dle vyhlášky č. 434/2009 Sb. OBSAH ÚDAJE O SLAVIA POJIŠŤOVNĚ A.S.... 3 ÚDAJE O SLOŽENÍ AKCIONÁŘŮ...12 a) Právnické osoby s kvalifikovanou účastí.... 10 ÚDAJE

Více

KONFERENCE Ministerstva průmyslu a obchodu ČR

KONFERENCE Ministerstva průmyslu a obchodu ČR KONFERENCE Ministerstva průmyslu a obchodu ČR OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE 2007-2013 brána českých podnikatelů k prosperitě na domácích i zahraničních h trzích dne 27. dubna 2006 Ing. Martin Tlapa,

Více

Čtenáři měsíčníku Stavitel

Čtenáři měsíčníku Stavitel Čtenáři měsíčníku Stavitel STAVITEL - časopis pro efektivnější stavění a lepší obchody STAVITEL: leader na trhu odborných periodik ve stavebnictví spolehlivé a důležité informace pro velké i malé stavebnictví

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR /5/ květen 2013 18.4. PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN Významným bodem letošní valné hromady byla volba do představenstva AČN a revizní komise AČN. Proběhla diskuse o prezentaci soutěže NÁBYTEK ROKU. Valná hromada

Více

TITULY A CENY ČEEP 2013

TITULY A CENY ČEEP 2013 TITULY A CENY ČEEP 2013 Galavečerem v Betlémské kapli vyvrcholil v pořadí již 12. ročník celostátní soutěže Český energetický a ekologický projekt, stavba a inovace roku. Vítězové jednotlivých kategorií

Více

TOP 10 MANAŽER ROKU 2016

TOP 10 MANAŽER ROKU 2016 JMÉNO A PŘÍJMENÍ (DLE ABECEDY) TOP 10 MANAŽER ROKU 2016 POZICE FIRMA Gevorg Avetisjan majitel a jednatel MARLENKA international s.r.o. Ing. Emil Beber KOVOBEL, v.d. Mgr. Jan Duspěva MUDr. Aleš Herman,

Více

INTERNET A BEZPEČNOST ORGANIZACÍ

INTERNET A BEZPEČNOST ORGANIZACÍ VIII. ročník mezinárodní konference INTERNET A BEZPEČNOST ORGANIZACÍ pod záštitou Doc. PhDr. Vnislava Nováčka, CSc., děkana Fakulty managementu a ekonomiky Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Fakulta managementu

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

Zpráva o činnosti Slunční sekce ČAS za rok 2013

Zpráva o činnosti Slunční sekce ČAS za rok 2013 Zpráva o činnosti Slunční sekce ČAS za rok 2013 Počet kmenových členů sekce: 14 Počet hostujících: 16 Počet externích členů: 0 Výbor sekce pracoval ve složení: předseda: RNDr. Eva Marková, CSc. místopředseda:

Více

KOTLE A ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ 2016 XXV. Ročník 14. 3. 16. 3. 2016 Kongresové centrum hotelu VORONĚŽ I., Brno PROGRAM KONFERENCE

KOTLE A ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ 2016 XXV. Ročník 14. 3. 16. 3. 2016 Kongresové centrum hotelu VORONĚŽ I., Brno PROGRAM KONFERENCE KOTLE A ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ 2016 XXV. Ročník 14. 3. 16. 3. 2016 Kongresové centrum hotelu VORONĚŽ I., Brno PROGRAM KONFERENCE 1 PROGRAM KONFERENCE Pondělí 14. 3. 2016 16:00 19:00 Registrace účastníků

Více

č. 8 - Březen 2010 Newsletter Projektové poradenství Vážená paní, vážený pane, v tomto čísle newsletteru Vám opět přinášíme nejčerstvější přehled o aktuálních výzvách programů určených na podporu aplikovaného

Více

REGIONÁLN CENTRUM ELEKTROTECHNIKY RICE

REGIONÁLN CENTRUM ELEKTROTECHNIKY RICE REGIONÁLN LNÍ INOVAČNÍ CENTRUM ELEKTROTECHNIKY RICE Regionální inovační centrum elektrotechniky FEL ZČU v Plzni Základní cíle projektu: Výstavba výzkumného centra Pořízení infrastruktury Nová pracovní

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

OBSAH 1. ÚVOD... 3 3. PROJEKTY REALIZOVANÉ V ROCE 2008... 6. 3. 2. Compass 2 - Job tour... 6. 4.1 Volba povolání... 7 4. 2 BASIMET...

OBSAH 1. ÚVOD... 3 3. PROJEKTY REALIZOVANÉ V ROCE 2008... 6. 3. 2. Compass 2 - Job tour... 6. 4.1 Volba povolání... 7 4. 2 BASIMET... VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI ZA ROK 2008 1 OBSAH 1. ÚVOD... 3 2. ORGÁNY SPOLEČNOSTI... 4 3. PROJEKTY REALIZOVANÉ V ROCE 2008... 6 3. 1 Týden vzdělávání v Jihočeském kraji 2008... 6 3. 2. Compass 2 - Job

Více

Zpráva propagační sekce AVTČ Období

Zpráva propagační sekce AVTČ Období Zpráva propagační sekce AVTČ Období 2015-2016 Hlavní pilíře propagace AVTČ 1. Členská základna 2. Výstavy (OZE) 3. Semináře (školení, workshopy) 4. Konference (pro projektanty TZB, architekty) 5. Publikace

Více

TELEMATIKA ŠANCE PRO BEZPEČNĚJŠÍ A EFEKTIVNĚJŠÍ DOPRAVU

TELEMATIKA ŠANCE PRO BEZPEČNĚJŠÍ A EFEKTIVNĚJŠÍ DOPRAVU 9.00 11.30 hod TELEMATIKA ŠANCE PRO BEZPEČNĚJŠÍ A EFEKTIVNĚJŠÍ DOPRAVU Diskusní panel Administrativní budova a.s. BVV, sál č. 103 Ministerstvo dopravy ČR, Nábřeží Ludvíka Svobody 12/1222, PO BOX 9 110

Více

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR BIKES OBSAH: UZÁVĚRKA: 4. 3. 2016

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR BIKES OBSAH: UZÁVĚRKA: 4. 3. 2016 OBJEDNÁVKOVÝ KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBSAH: 1 Důležitá upozornění 2 Objednávka parkování, vjezdu, vystavovatelských a montážních průkazů 2a Objednávka voucherů a ostrahy 3 Objednávka kontejnerů

Více

DNY TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY. 21. 23. 4. 2015 HRADEC KRÁLOVÉ Kongresové výstavní a společenské centrum ALDIS. Organizátor:

DNY TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY. 21. 23. 4. 2015 HRADEC KRÁLOVÉ Kongresové výstavní a společenské centrum ALDIS. Organizátor: ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA DNY TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY 21. 23. 4. 2015 HRADEC KRÁLOVÉ Kongresové výstavní a společenské centrum ALDIS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 1 056 návštěvníků 84 prezentujících se firem 64 přednášek

Více

Komercializace výsledků výzkumu Ing. Jiří JANOŠEC, Ph.D. Transfer technologií Technologické centrum Akademie Věd ČR

Komercializace výsledků výzkumu Ing. Jiří JANOŠEC, Ph.D. Transfer technologií Technologické centrum Akademie Věd ČR Komercializace výsledků výzkumu Ing. Jiří JANOŠEC, Ph.D. Transfer technologií Technologické centrum Akademie Věd ČR 19. února 2008 Praha Technologické centrum AV ČR (TC AV ČR) TC AV ČR bylo založeno v

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Institut rozvoje evropských regionů o.p.s.

Institut rozvoje evropských regionů o.p.s. Institut rozvoje evropských regionů o.p.s. Výroční zpráva rok 2013 OBSAH 1. Přehled činnosti za r. 2013: - 1.1 Projekt Počítačové laboratoře bez tajemství aneb naučme se učit algoritmizaci a programování

Více

Roadmap. k Implementačnímu akčnímu plánu. (rozpracování vybraných opatření) pro využití zemního plynu a biometanu v dopravě

Roadmap. k Implementačnímu akčnímu plánu. (rozpracování vybraných opatření) pro využití zemního plynu a biometanu v dopravě Roadmap (rozpracování vybraných opatření) k Implementačnímu akčnímu plánu pro využití zemního plynu a biometanu v dopravě České Budějovice Listopad 2012 EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ

Více

ODBORNÝ ČASOPIS PRO PROFESIONÁLNÍ FINANCE

ODBORNÝ ČASOPIS PRO PROFESIONÁLNÍ FINANCE MediaKit 2016 ODBORNÝ ČASOPIS PRO PROFESIONÁLNÍ FINANCE Měsíčník je určen zejména pro vyšší a vrcholový management odpovědný za řízení a tržní úspěch finančních společností, pro pracovníky podílející se

Více

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014 2020 (OP PIK)

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014 2020 (OP PIK) Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014 2020 (OP PIK) JUDr. Ing. Břetislav Grégr, MBA ředitel odboru koordinace SF, MPO 5. prosince 2013 Financování firemních inovací s výhledem

Více

Zlatá koruna 2016 Na zlato dosáhlo 14 bank a pojišťoven

Zlatá koruna 2016 Na zlato dosáhlo 14 bank a pojišťoven Zlatá koruna 2016 Na zlato dosáhlo 14 bank a pojišťoven Praha, 31. května 2016 Na galavečeru Zlaté koruny v TOP Hotelu Praha se udílely ceny v 19 soutěžních kategoriích. Nejspokojenější z bank může být

Více

Logistika je dovednost řídit a kontrolovat tok informací, energií, zboží a ostatních zdrojů k zákazníkovi.

Logistika je dovednost řídit a kontrolovat tok informací, energií, zboží a ostatních zdrojů k zákazníkovi. Kdo jsme? Vysoká škola logistiky o.p.s. je technickou vysokou školou, která jako jediná v ČR nabízí studium v jedinečném studijním oboru Logistika, a to v bakalářském (titul Bc.), navazujícím magisterské

Více

CHYTRÁ BUDOUCNOST VAŠEHO KRAJE KAMIL ČERMÁK PŘEDSEDA PŘEDSTAVENSTVA A GENERÁLNÍ ŘEDITEL

CHYTRÁ BUDOUCNOST VAŠEHO KRAJE KAMIL ČERMÁK PŘEDSEDA PŘEDSTAVENSTVA A GENERÁLNÍ ŘEDITEL CHYTRÁ BUDOUCNOST VAŠEHO KRAJE KAMIL ČERMÁK PŘEDSEDA PŘEDSTAVENSTVA A GENERÁLNÍ ŘEDITEL STOLETÍ MĚST Před sto lety v nich žil v průměru každý třináctý člověk* Dnes je to už více než polovina světové populace*

Více

63. 6 000 12. ročník časopisu měsíční náklad vydání ročně veletržní čísla 9 000 ks

63. 6 000 12. ročník časopisu měsíční náklad vydání ročně veletržní čísla 9 000 ks MEDIADATA 2015 KDO JSME Nakladatelství Sdělovací technika vydává stejnojmenný odborný časopis, provozuje portál www.stech.cz a pořádá konference. Už více než šedesát let je časopis Sdělovací technika zdrojem

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. č. j. ČŠIJ-537/13-J. Střední škola řemesel Třebíč. Demlova 890, 674 01 Třebíč

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. č. j. ČŠIJ-537/13-J. Střední škola řemesel Třebíč. Demlova 890, 674 01 Třebíč Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA č. j. ČŠIJ-537/13-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Střední škola řemesel Třebíč Demlova 890, 674 01 Třebíč

Více

30.3. - 3. 4. 2014. Brno - Výstaviště. www.techagro.cz. Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh

30.3. - 3. 4. 2014. Brno - Výstaviště. www.techagro.cz. Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh Mezinárodní veletrh zemědělské techniky Mezinárodní veterinární veletrh Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh Veletrh obnovitelnych zdrojů energie v zemědělství a lesnictví 30.3. - 3. 4. 2014 Brno

Více

Národní akční plán čisté mobility (NAP)

Národní akční plán čisté mobility (NAP) Národní akční plán čisté mobility (NAP) Workshop Čistá mobilita - Loučeň 19. - 20. září 2013 Ing. Eduard Muřický Pracovní skupina k Čisté mobilitě První jednání se uskutečnilo počátkem tohoto roku Zástupci

Více

Smart City. Od konceptu k realizaci

Smart City. Od konceptu k realizaci Smart City Od konceptu k realizaci October 2015 Profil Atos je leaderem v dodávkách digitálních služeb Systémové Integrace, Poradenství, Managed Services & BPO, Cloudových služeb, Big Data & Cyber-security

Více

UAVA - ALIANCE PRO BEZPILOTNÍ LETECKÝ PRŮMYSL

UAVA - ALIANCE PRO BEZPILOTNÍ LETECKÝ PRŮMYSL UAVA - ALIANCE PRO BEZPILOTNÍ LETECKÝ PRŮMYSL PROGRAM KONFERENCE 8:30-9:15 Prezence, možnost prohlídky vystavených UAV BLOK I (70 min.) 9:15-9:20 Přivítání hostitele 9:20-9:30 Keynote doc. Ing. Jindřich

Více

DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK

DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK Str. 1 z 12 DOTAČNÍ ZPRAVODAJ BRAIN LOGISTICS průvodce podnikatele světem dotací v rámci operačního programu OP PIK Vážení, v rámci Operačního programu podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OPPIK)

Více

PROMĚNY MEDIÁLNÍHO DISKURSU

PROMĚNY MEDIÁLNÍHO DISKURSU METROPOLITNÍ UNIVERZITA PRAHA KATEDRA POLITOLOGIE A HUMANITNÍCH STUDIÍ, CENTRUM PRO STUDIUM MEDIÁLNÍ KULTURY, KATEDRA MEDIÁLNÍCH STUDIÍ MEZINÁRODNÍ VĚDECKÁ KONFERENCE PROMĚNY MEDIÁLNÍHO DISKURSU budova

Více

Soutěžní přehlídka řemesel. Ohlédnutí za 15. ročníkem. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011

Soutěžní přehlídka řemesel. Ohlédnutí za 15. ročníkem. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011 Ohlédnutí za 15. ročníkem Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

Technologická agentura ČR pro čistou mobilitu

Technologická agentura ČR pro čistou mobilitu 1 Technologická agentura ČR pro čistou mobilitu Petr Očko předseda TA ČR Čistá mobilita, Loučeň 9. března 2017 Projekty v programech TA ČR Struktura účastníků v projektech Očekávané výsledky v programech

Více

Z á p i s. z 31. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 14. července 2015

Z á p i s. z 31. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 14. července 2015 Z á p i s z 31. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 14. července 2015 Zasedání Akademické rady AV ČR zahájil a řídil předseda AV ČR Jiří Drahoš. Z důvodu neodkladných jednání předsedy AV ČR řídil

Více

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

27. duben 2016 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 21. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 27. 4. 2016 Hotel International Prague Koulova 15, Praha 6, www.internationalprague.cz PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti

Více

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s.

Více

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty výrobních technologií a managamentu 8. října 2009

Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty výrobních technologií a managamentu 8. října 2009 Zápis ze zasedání Vědecké rady Fakulty výrobních technologií a managamentu 8. října 2009 Program: 1. Plnění Aktualizace DZ 2009 2. Přijímací řízení v roce 2009 3. Realizované projekty 4. Technologický

Více

Rodinná politika Jihomoravského kraje. Pracovní skupina Rodiny s dětmi, Liberecký kraj, 17. 3. 2015

Rodinná politika Jihomoravského kraje. Pracovní skupina Rodiny s dětmi, Liberecký kraj, 17. 3. 2015 Rodinná politika Jihomoravského kraje Pracovní skupina Rodiny s dětmi, Liberecký kraj, 17. 3. 2015 Rodinná politika v JMK Rodinná politika je politikou průřezovou, která se prolíná různými oblastmi veřejného

Více

ROZVOJ TECHNOLOGIE A LIDSKÝ FAKTOR

ROZVOJ TECHNOLOGIE A LIDSKÝ FAKTOR Společnost Jaseka si Vás dovoluje pozvat na setkání v rámci projektu STRATEGICKÁ SKUPINA na téma STRATEGICKá SKUPINa ROZVOJ TECHNOLOGIE A LIDSKÝ FAKTOR (Transformace, náročnost a turbulence trhů, vlivy

Více

Management mobility v evropských zemích Radomíra Jordová, CDV,v.v.i.

Management mobility v evropských zemích Radomíra Jordová, CDV,v.v.i. Management mobility v evropských zemích Radomíra Jordová, CDV,v.v.i. 19. května 2016 Brno Management mobility MM hlavní cíl MM prosazování udržitelnosti v dopravě a mobilitě nástroj doplňuje infrastrukturní

Více

Vybrané kapitoly v péči o pacienty s kardiovaskulárním onemocněním I.

Vybrané kapitoly v péči o pacienty s kardiovaskulárním onemocněním I. Pozvánka a program Konference a semináře pro nelékařské obory Vybrané kapitoly v péči o pacienty s kardiovaskulárním onemocněním I. Pořádá Aesculap Akademie pod záštitou a ve spolupráci s Českou asociací

Více