Golf Perfect. Představujeme HD Grafiku 3D detekci letu míčku. Simulator

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Golf Perfect. Představujeme HD Grafiku 3D detekci letu míčku. Simulator"

Transkript

1 Golf Perfect Představujeme HD Grafiku 3D detekci letu míčku Simulator

2 O SCS Společnost Sports Coach System sídlí nedaleko Londýna a je považována za světovou špičku ve výrobě golfových simulátorů. Je jedinou společností, která vyrábí jak software, tak i hardware. Od svého vzniku v roce 1992 využívá společnost mnohaleté znalosti a zkušenosti v golfovém průmyslu. Sports Coach udržuje při vývoji softwaru neustálý kontakt se svými klienty k docílení té nejvyšší úrovně. Všechny produkty jsou špičkovou technologií umocňující reálnost simulace v jedinečné kvalitě, snadné k ovládání a cenově dostupné. Sports Coach vyvinuli nejširší spektrum softwaru pro golfové simulátory na trhu. S GPS Simulátor enginem, jehož vývoj trval několik let a byl zvolen světově nejsilnějším sportovním enginem má SCS dostatečný náskok před ostatními konkurenty. Systém je dále neustále vylepšován týmem našich programátorů tak aby zůstal nejvšestrannějším golfovým simulátorem. Sport Coach disponuje nejrozsáhlejší databází golfových hřišť a všechny programy jsou průběžně aktualizovány online. Společnost Sport Coach System je zastoupena v Evropě, Středním i Dálném Východě, Austrálii, Japonsku, Jižní Americe, USA a Kanadě. VIRTUÁLNÍ GRAFIKA GPS Software engine má největší počet prvků, které kdy byly v programu golfového simulátoru vytvořeny. Tenhle program má nejjednodušší ovládání se spoustou uživatelsky přínosných doplňků. Golfista si může velmi snadno navolit a uložit detaily jako jméno, handicap atd. Stejně tak si vybere i hřiště, jamku a variantu hry. Během hry se automaticky, před každou jamkou ukazuje pohled z helikoptéry. Místo kde je umístěn praporek se automaticky zobrazí před každým úderem, takže vždy víte kterým směrem vést úder, zatímco tip na vhodnou hůl urychlí rozhodování. Pokud dosáhnete greenu, objeví se šipky směřující na cíl a usnadní tak zamíření na jamku. Po každé jamce se objeví skóre karta, na které si prohlédnete své výsledky. Úchvatné jsou i grafické doplňky jako mraky a déšť, kde skutečně vidíte dešťové kapky, padající na zem. Při přeletu míčku nad jezírkem nebo říčkou můžeme sledovat jeho odraz na hladině vykreslující se v reálném čase. A vítr si nehýbe pouze s listím na stromech, ale prohání se také v keřích a dokonce i ve vysoké trávě. Různými kombinacemi ve víceuživatelském nastavení lze navolit specifické simulace konkrétně pro Vaše indoore centrum. Nabízí se také možnost sledování letu míčku z různých pohledů, volíme si také rychlost povrchu, tvrdost povrchu, metodu puttování, jazyk, časový limit atd. PRONÁJEM Simulátory jsou pronajímány při různých příležitostech jako prodejní exhibice, korporátní akce, firemní večírky, obchodní schůzky, ale také svatby atd. Ať už si zvolíte GPS Golf Simulátor nebo GPS Puttovací simulátor, obě tyto varianty Vám přinesou skvělou zábavu i možnost tréninku. Nespornou výhodou puttovacího simulátoru jsou jeho malé rozměry a s tím spojená snadná instalace i do menších prostor. Nejžádanějším ovšem zůstává speciálně upravený nafukovací stan pro venkovní využití s kompletním GPS Simulátorem.

3 REALITA GPS HD Grafika, přináší nový význam do světa reality. Nikdy před tím nebyla golfová hřiště reprodukována tak přesně, že je obtížné rozeznat skutečné hřiště od simulovaného. 3.5D zobrazení je tak vysoká kvalita, že objekty jako budovy, stromy, keře, zvířata, tráva.jsou reálnou prezentací samotného originálu. GOLD SILVER Pebble Brach + Royal Swilken zdarma Aa St. Omer, Abu Dhabi, Adare Manor, Albany, Arlandastad, Ballybunion s Cashen, Ballybunion s Old, Banff Springs, Barseback, Belfry s Brabazon, Belfry s PGA National, Bermuda Dunes, Brown Deer Park, Carnoustie Links, Castello di Tolcinasco, Celtic manor s Montgomerie, Celtic Manor s Ryder Cup, Champions Gate, Chateau Whistler, Coeur d Alene, Cog Hill s Dubsdread, Covered Bridge, Crans-sur-Sierre, Doral s blue Monster, Doral s Greate White, Druids Glen, Druids Heath, dutch, Emirates, European, Fontana, gut Kaden, Gut Larchenhof, Halmstad, Huntingdale, Innisbrook s Copperhead, Innsbrook s Island, Kennemer, Killarey s Killen, Killarey s Malhony s Point, Kingsbarns, La Costa, Lahinch, Leopards Creek, Munchen Eichennien, Old Head, Pebble Beach s Spanish Bay, Pebble Beach s Spyglass Hill, Poppy Hills, PGA National, Port Aventura, Quinta do Lago, Redstone International, Royal Fife, Royal Morfia, Royal Ranches Marrakech, Royal Riffa, Santo do Serra, Saujana, Sherwood, Sheshan International, Slaley Hall, Tanah Merah, Tralle, Turnberry Ailsa, Vilamoura Old, Vilamoura Victoria a Warwick Hills. BRONZE Obsahuje 40 hřišť, jako jsou Amber, Amendoeira Faldo, Amendoeira O Connor, Bro Balsta, Carrig Glas, Estonian Country, Fontainebleau, Kungsangen Kings, Linna, Lynx, Manoir Richelieu, Sharjah, Tempete..Glas, Estonian Country, Fontainebleau, Kungsangen Kings, Linna, Lynx, Manoir Richelieu, Sharjah, Tempete..

4 VIRTUÁLNÍ TURNAJ Je velmi snadné nastavit turnaj na kterémkoliv s dostupných hřišť. Nejblíže Jamce kde se vám automaticky přehraje každý úder, kterým se dostanete na green. Nejdelší Odpal všechny odpaly na fairway přesahující 200 yardů se vám znovu přehrají. Tabulka s výsledky se objeví po každém odpalu i s logem vaší firmy či sponzora. Můžete zorganizovat i turnaj Hole in One. VIRTUÁLNÍ RANGE GPS Virtual Range byl designován, aby poskytl golfistovi perfektní tréninkové prostředí. Na Virtual Range, Virtual Chip a Virtual putting green může golfista procvičovat všechny údery. Barevné rozlišení napomáhá plně porozumět vyobrazeným informacím o úderu. Dává golfistovi možnost trénovat a analyzovat své výkony od driveru po lob wedge a vytisknout si tyto informace pro další použití. To napomáhá nejen při vylepšování úderů, ale i při volbě správné hole. GOLFOVÁ ANALÝZA Sports Coach vyvinula tento program speciálně pro obchodníky s golfovými potřebami, golfové akademie a golfisty, kteří chtějí trénovat bez plné simulace. Vytváří data k dané holi a míčku. Měřena jsou data jako délka, rychlost a úhel odpalu, bod dopadu atd. Umožňuje také obchodníkům nabídnout něco navíc, což zvedne jejich reputaci. V tomto jednoduchém formátu může být Analýza úderu použita i při výuce základů golfu. Program vyhází vstříc i v tom, že si golfista vložením vlastní digitální fotografie může navolit podklad pro hru.

5 VYBRANÁ HŘIŠTĚ HŘIŠTĚ Sports Coach databáze vyprojektovaných golfových hřišť je nejrozsáhlejší a obsahuje přes 120 hřišť. Úzká spolupráce s množstvím prestižních organizací jako PGA Tour, European Tour, A&A, PGA of America, US Golf Association, zaručuje pokračující rozšiřování databáze, včetně nejznámějších turnajových hřišť. Zaměřujeme se hlavně na hřiště hraná při Open Championship, US Open Championship, PGA Championship, PGA Tour, Europian Tour, Ryder Cup a Solheim Cup. PGA US Tour Bermuda Dunes, Pebble Beach, Spyglass Hill, Poppy Hills, PGA National, Doral Blue Monster, Innisbrook Copperhead, Redstone, Warwick Hills, Brown Deer Park, Cog Hill Dubsdread, Champions Gate, Sherwood PGA European Tour - Shenson, Huntingdale, Leopards Creek, Abu Dhabi, Doha, Emirates, Saujana, Celnic Manor 2010, Fontana, Aa Saint Omer, Munchen Eichenried, Turnberry Alisa, Barseback, Kennemer, Crans-sur-Sierre, Gut Larchehof, Belfry Brabazon, Carnoustie, Kingsbarns, Vilamoura Victoria Golf Club Sports Coach nabízí také známá a velice krásná hřiště jako Banff Springs, Ballybunion Old, Chateau Whistler, Couer d Alene, Euroean Links, Lahinch, Old Head a Tralee. Golf Resort Developeři vyhledávají služby Sports Coach k simulaci jejich hřišť z obchodních důvodů což zajišťuje další širokou škálu nových simulovaných golfových hřišť. Na našich webových stránkách pod odkazem Golfová hřiště naleznete všechny momentálně dostupná simulovaná hřiště. JAZYKY

6 3D VYSOKORYCHLOSTNÍ KAMEROVÝ SYSTÉM 3D Detekce letu Za použití dvou vysokorychlostních kamer umístěných nad místem odpalu a na straně, jsme schopni docílit velmi reálného letu míčku. Jsme schopni změřit a vypočítat vertikální i horizontální úhel úderu, rychlost míčku, průběh letu, doba letu, výška odpalu, vzdálenost dopadu, celkovou vzdálenost, směr a rychlost puttování. HD Grafický Engine Námi používaný HD Grafický Engine je považován za světově nejpokročilejší software pro golfové simulátory s největším výběrem golfových hřišť( PGA, European Tour...). Tento systém je průběžně vylepšován a všechna vylepšení jsou zdarma prostřednictvím našich FTP stránek. Ovládací systém K ovládání a řízení GPS HD Softwaru a 3D Detekce míčku, je používán výkonný počítač. LCD Projekce K dosažení toho nejlepšího obrazu používáme XGA Projektory s minimálně 3000 lumeny. Možnými upgrady jsou SXGA nebo Full HD Projektory. Napojení na TV a herní konzoly. Detekce nárazu (volitelné) Simulator Mat technologie vyobrazuje přesné technické parametry hole při nárazu. Senzory měří úhel čela, rychlost hlavy hole, rychlost míčku, směr rotace atd Doteková obrazovka GPS menu a hra byly speciálně designované pro dotekovou obrazovku. Menu je přehledné a snadno se v něm zorientuje kterýkoliv golfista hrající na simulátoru.

7 Golfový Simulátor (Možnosti) Tento nejprodávanější simulátor v Evropě má své tradiční rozdělení. Kterýkoliv simulátor může být navržen a a vyprodukován přesně podle vašich požadavků. Standardní rozměry jsou 4.5m šířka, 5m hloubka, 3m výška, ale všechny rozměry lze upravit dle potřeby pro Váš pohodlný švih. Jakékoliv návrhy na kosmetické úpravy jsou konsultovány. Ať už jsou vaše požadavky jakékoliv, včetně výměny a přepracování stávajícího simulátoru, nabízí Sports Coach zdarma Cosmetic Design Servis. PLATINUM GOLD SILVER BRONZE 3D Camera technology Simulator Mat Technology Reálné puttování + 80 hřišť Zahrnuje 2 vysokorychlostní kamery, SXGA+ projektor, simulátor mat, PC systém, GPS simulátor program + 80 bronze, silver a gold hřišť, konstukci, kabeláž atd.. Pefektní řešení pro indoor golfové školy, kde jsou vyžadována všechna data o míčku a holi při úderu. S SXGA+ Projektorem poskytuje to nejlepší možné vyobrazení. 3D Camera technology Reálné puttování + 80 hřišť Zahrnuje 2 vysokorychlostní kamery, XGA projektor, PC systém, GPS simulátor program + 80 bronze, silver a gold hřišť,konstrukci, kabeláž atd Ideální pro potřeby indoor golfových center. Za použití 3D vysokorychlostních kamer. Další možná vylepšení, včetně nových hřišť, a do budoucna i další sportovní simulátory. 3D Camera technology Reálné puttování + 40 hřišť Zahrnuje 2 vysokorychlostní kamery, XGA projektor, PC systém, GPS simulator program + 40 bronze, silver a gold hřišť,konstukci, kabeláž atd Cenově dostupné řešení pro jakékoliv indoor golfové zařízení. Za použití 3D vysokorychlostních kamer. Možné rozšíření o Silver nebo Gold hřiště, včetně hřišť nových. Simulator Mat Technology Automatické puttování + 40 hřišť Zahrnuje simulator mat, XGA projektor,pc systém, GPS simulator program + 40 bronze, silver a gold hřišť, konstrukci, kabeláž atd Cenově dostupné řešení pro jakékoliv indoor golfové zařízení. Za použití naší technologie s infračervenými senzory. Možnost rozšíření o reálné puttování, silver a gold hřiště či vysokorychlostní kamery. Classic Simulátor Classic simulátor je multifunkční domácí simulátor pro hru nebo promítání. Vytvořen pro instalaci uvnitř domu aniž by obtěžoval či překážel. Dá se jednoduše složit a schovat za závěsy. Outdoor Simulátor Světově první nafukovací Golf Simulator stan, který je možné zprovoznit do jedné hodiny po příjezdu na místo události. Perfektní pro golfové turnaje, umožňuje vyzkoušet si stejné jamky jako profesionálové. Nejčastěji používaný pro venkovní promo akce. Pronájem je cenově dostupný většině firemních budgetů. Může být přelogováno a přizpůsobeno požadavkům klienta.

8 Golfový Architekt Golf Architekt program je světově první. Umožňující golfovým hřištím stát se simulačně hratelným a zároveň dává možnost jakékoliv modifikace a plného odzkoušení ještě před samotnou realizací. Náš tým programátorů je schopen zmapovat a zaznamenat hřiště cm po cm pro reprodukci všech charakteristik skutečného hřiště. Terén, greeny, bunkery, jezírka, potůčky, tráva, fauna to vše je poskytováno ve 3D s extrémními detaily. Dopřejte si kompletně reálné hry s GPS Golf Simulátorem. S možností volby deště, mraků a větru se simulované hřiště stává skutečným. Tento uživatelsky příjemný program je často používán i pro vytvoření simulace ještě před samotnou výstavbou. S využitím satelitních snímků, golf architekt počítačových nákresů a digitální fotografie může být hřiště vytvořeno s extrémní přesností. S tímto systémem si můžete hřiště zahrát, projít si ho a podívat se na něj, což umožňuje mnohem reálnější představu a dává nám to prostor pro případné změny ještě před započetím výstavby. Retief Goosen. Dvojnásobný šampión US Open Turnaj Online Turnaj je nejobsáhlejším síťovým programem pro simulátory, který byl kdy napsán. Umožňuje serveru shromažďovat data s turnajů ze simulátorů s interaktivním vstupním rozhraním. Vytváření, editování a zobrazování výsledků už nemůže být snadnější, s tímto velmi uživatelsky příjemným programem. Skóre se zapisuje do online tabulky, která se automaticky zobrazuje. Přeloženo do více než 20 jazyků. GPS Puttovací Simulátor GOLD Projekční Při vytváření GPS Puttovacího Simulátoru bylo myšleno jak na golfisty tak negolfisty. Pouze s putterem si můžeme zahrát stejná hřiště jako u GPS Golf Simulátoru. Zobrazování může být projekční nebo LCD TV pro úsporu místa. Ideální pro osobní využití, domů, ve zdravotních zařízeních, zábavních centrech, hotelech, obchodech Seznamuje negolfisty s hrou a zároveň je výzvou pro zkušenější golfisty. Jakákoliv společnost hledající něco pro zatraktivnění svého prodejního či výstavního stánku, nemusí hledat déle. GPS Puttovací Simulátor je stejně jako Outdoor GPS Simulátor ideální pro navázání vztahů s potencionálními klienty či prohloubení vztahů s těmi stávajícími. K dispozici je i Fantasy Golf software, který poskytuje vzrušující futuristickou hru. SILVER LCD TV Neváhejte nás kontaktovat s jakýmikoliv dotazy na naše produkty a ceny. Navštivte také naše webové stránky, kde naleznete více informací. Zastoupení pro ČR: Martin Vašínek tel: vasinek@sportscoachczech.cz

Simulátor ProTee je nezbytnost pro každého ambiciózního golfistu.

Simulátor ProTee je nezbytnost pro každého ambiciózního golfistu. Simulátor ProTee je nezbytnost pro každého ambiciózního golfistu. O PrOTee ProTee GolfoVý simulát ProTee United BV je soukromá globální firma zabývající se vývojem, výrobou a celosvětovou distribucí profesionálních

Více

1. Abegweit Crossing Golf Course. 2. Amber Golf Course. 3. Amendoeira - Faldo Golf Course. 4. Amendoeira - O'Connor Golf Course

1. Abegweit Crossing Golf Course. 2. Amber Golf Course. 3. Amendoeira - Faldo Golf Course. 4. Amendoeira - O'Connor Golf Course 1. Abegweit Crossing Golf Course Par 70 Délka 5947 metrů - Parkové hřiště V Kanadské Albertě se nachází údolí, které je obklopeno kopci a horami. A do této části je šetrně umístěno toto neopakovatelné

Více

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 Individuální trénink dospělý 1 osoba 650 Kč 50 minut 2 osoby 800 Kč 50 minut 1 osoba 400 Kč 25 minut 1 osoba 2 900 Kč 5x 50 minut 1 osoba 5 500 Kč 10x 50 minut 2 osoby

Více

marketingové spolupráce

marketingové spolupráce Nabídka reklamnía marketingové spolupráce Golf resort Jezera-představení Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti

SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY. Využití a vlastnosti SOFTWARE NAVIGAČNÍ SYSTÉMY Využití a vlastnosti - Seznam objektů dělený do kategorií - Půdorys objektu - Systém trasování - Zvukové komentáře - Jazykové mutace - Propojení s virtuálními prohlídkami - Virtuální

Více

ÚVOD ÚVOD PRONÁJEM PRONÁJEM firemní r o d i n n o u společenskou akci INFORMACE OSTATNÍ Možnost venkovního i vnitřního použití.

ÚVOD ÚVOD PRONÁJEM PRONÁJEM firemní r o d i n n o u společenskou akci INFORMACE OSTATNÍ Možnost venkovního i vnitřního použití. HRY - SLUŽBY ÚVOD Vážení přátelé, dovolte nám představit katalog, který obsahuje služby, které pro Vás v rámci zahradní a venkovní zábavy zajišťuje naše společnost. Všem zájemcům o naše hry a aktivity

Více

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace S-GUIDE, s.r.o., Erbenova 8, 602 00 Brno Tel: 515 917 119 GSM: 775 587 232 E-mail: dana.cernoskova@sguide.cz

Více

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny Nabídka Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny 24. 5. 30. 5. 2015 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfové akademie pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

GOLFOVÉ HODINKY NAVIGACE

GOLFOVÉ HODINKY NAVIGACE PRŮVODCE BŘEZEN 2019 GOLFOVÉ HODINKY & NAVIGACE golfový náramek Approach X40 5 990 Kč Výkonné, golfové GPS hodinky ukryté v malém, stylovém fitness náramku. Obsahují předehranou databázi více než 41 000

Více

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč GOLF 2014 2015 PORTUGALSKO Algarve Okolí Lisabonu PORTUGALSKO Hotel Tivoli Carvoeiro**** Aroeira Golf Resort DOBŘE HODNOCENÝ HOTEL I GOLF NAŠIMI KLIENTY UBYTOVÁNÍ V KOMFORTNÍCH APARTMÁNECH PŘÍMO U HŘIŠTĚ

Více

HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019. Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves

HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019. Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019 Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves IT 2018/2019 je dlouhodobá Indoor golfová túra. Jeden turnaj se hraje vždy jako 18

Více

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce Prezentace hřiště a nabídka spolupráce O nás... Golfové hřiště leží pouhých 18 km jižně od okraje Prahy ve vyhlášené výletní oblasti u Slapské přehrady. Je to přátelské hřiště moderní konstrukce se širokými

Více

APPROACH S10. Návod k obsluze

APPROACH S10. Návod k obsluze APPROACH S10 Návod k obsluze 2018 Garmin Ltd. nebo její dceřiné společnosti Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez

Více

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály.

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály. Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům jedinečný zážitek soutěžního golfu ve společném flightu se špičkovými českými golfovými profesionály. Již 4. ročník série golfových turnajů pro tzv. TEACHING PRO,

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu

GPS Loc. Uživatelský manuál. webové rozhraní. pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu GPS Loc webové rozhraní Uživatelský manuál pro online přístup do systému GPS Loc přes webové uživatelské rozhraní app.gpsloc.eu Webové rozhraní GPS Loc je virtuální místo na internetu, kde můžete sledovat

Více

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny Nabídka Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny 8. 5. - 13. 5. 2016 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfového campu pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

IntraVUE 2.0.3 Co je nového

IntraVUE 2.0.3 Co je nového IntraVUE 2.0.3 Co je nového Michal Tauchman Pantek (CS) s.r.o. Červen 2008 Strana 2/8 Úvod IntraVUE je diagnostický a podpůrný softwarový nástroj pro řešení komunikačních problémů, vizualizaci a dokumentaci

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS

GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS ÚVODEM Vítejte v nové golfové akademii v areálech Golf Resort Kaskáda a Driving range Žabovřesky. Naše golfové

Více

G2000 GOLF TOUR

G2000 GOLF TOUR G2000 GOLF TOUR 2012 www.g2000.cz CÍL G2000 GOLF TOUR 2012 Cílem G2000 GOLF TOUR je nabídnout společnostem, které mají zájem zúčastnit se, sérii golfových turnajů se servisem na vysoké úrovni, tak aby

Více

GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU. Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex

GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU. Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex GOLFOVÉ GPS PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Layup: 289 m Dogleg: 234 m Bunker: 178 m Jamka 1: Par 4 Zmeškané volání: Alex Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály Casa Serena CUP by Czech Chamber of Commerce 28. 8. - 1. 9. Představení resortu CASA SERENA CUP Hospodářská komora České republiky se stala partnerem TOP společenské a sportovní akce golfového turnaje

Více

INDOOROVÁ TOUR 2013/2014 Golfový simulátor AboutGolf Ostrožská Nová Ves

INDOOROVÁ TOUR 2013/2014 Golfový simulátor AboutGolf Ostrožská Nová Ves Golfový simulátor AboutGolf Ostrožská Nová Ves IT 2013/2014 je dlouhodobá Indoor golfová túra. Jeden turnaj se hraje vždy jako 18 jamek vybraného hřiště v průběhu jednoho týdne. Hřiště a hrací termíny

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

PROMETHEAN ACTIVCLASSROOM.

PROMETHEAN ACTIVCLASSROOM. PROMETHEAN ACTIVCLASSROOM. Nic nepotěší učitele víc než pohled na třídu, která je skutečně zaujatá výukou. S jedinečnými výukovými nástroji od společnosti Promethean budete svědky toho, jak děti ve vaší

Více

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000 Full High-Definition Projektor pro domácí kino Parametry Označení Zobrazovač 0.74" LCD panely (D7) (formát 16:9) Rozlišení 1920 x 1080 (nativní) Světelný výkon 1.600 ANSI lumen (High Power mode) Kontrast

Více

Staňte se bodem zájmu!

Staňte se bodem zájmu! Nabídka služeb / 2011 Staňte se bodem zájmu! Tvorba webových aplikací Nabídka Tvorba dynamických webových prezentací, internetových ochodů a dalších webových aplikací dle přání zákazníka. Společně s grafickou

Více

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach Golf se mění, golfové asociace povolují použití měřících zařízení

Více

Hraj s námi a vyhraj!

Hraj s námi a vyhraj! Hraj s námi a vyhraj! Chcete si vyzkoušet sport, který vás může provázet celý život? Rádi soutěžíte a máte chuť si vydařený zážitek okořenit výhrou? Přijďte se pobavit na náš DEN Bav se golfem! DEN Bav

Více

imovie - animace 10. Tvorba animace Vytvořila: Radka Veverková Vytvořeno dne: 4. 1. 2013 www.isspolygr.cz imovie DUM číslo: 10 Název: Tvorba animace

imovie - animace 10. Tvorba animace Vytvořila: Radka Veverková Vytvořeno dne: 4. 1. 2013 www.isspolygr.cz imovie DUM číslo: 10 Název: Tvorba animace - animace 10. Tvorba animace www.isspolygr.cz Vytvořila: Radka Veverková Vytvořeno dne: 4. 1. 2013 Strana: 1/12 Škola R Ročník 4. ročník (SOŠ, SOU) Název projektu Interaktivní metody zdokonalující proces

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

1. Abegweit Crossing Golf Course. Par 70 Délka 5947 metrů Parkové hřiště

1. Abegweit Crossing Golf Course. Par 70 Délka 5947 metrů Parkové hřiště 1. Abegweit Crossing Golf Course Par 70 Délka 5947 metrů Parkové hřiště V Kanadské Albertě se nachází údolí, které je obklopené kopci a horami a do této části je šetrně umístěno toto neopakovatelné parkové

Více

Internetové služby isenzor

Internetové služby isenzor Internetové služby isenzor Aktuální snímek z webové kamery nebo aktuální teplota umístěná na vašich stránkách představují překvapivě účinný a neotřelý způsob, jak na vaše stránky přilákat nové a zejména

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona V/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

BIRDIE CARD. Provozní řád

BIRDIE CARD. Provozní řád Provozní řád BIRDIE CARD Před hrou se prosím zaregistrujte na recepci. ID kartu nebo fee kartu viditelně připevněte na bag pro případnou kontrolu marshallem. Dodržujte tempo hry: 9 jamek max. 2 hod. 20

Více

Autodesk AutoCAD 2018

Autodesk AutoCAD 2018 Novinky Autodesk AutoCAD 2018 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD 2018 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD 2018. AutoCAD 2018

Více

Co je nového v aplikaci PaperPort 12?

Co je nového v aplikaci PaperPort 12? Vítejte! Aplikace PaperPort společnosti Nuance je softwarový balíček pro správu dokumentů pracovní plochy, který vám usnadní skenování, uspořádání, sdílení, správu a přístup k papírovým a digitálním dokumentům

Více

Návrh uživatelského rozhraní Jednoduchý portál s recepty D1 + D2

Návrh uživatelského rozhraní Jednoduchý portál s recepty D1 + D2 Návrh uživatelského rozhraní Jednoduchý portál s recepty D1 + D2 Václav Zajíc zajicvac@fel.cvut.cz Úvod Tento dokument obsahuje popis sběru dat a uživatelských preferencí pro jednoduchý portál s recepty

Více

Nastavení firmwaru HD kamer AirLive

Nastavení firmwaru HD kamer AirLive Nastavení firmwaru HD kamer AirLive Obsah :. Základní stránka (strana ). Nastavení sítě (strana ). Nastavení obrazu kamery (strana 4).. Nastavení systému (strana 5).. Nastevení data a času (strana 6)..

Více

MASARYKOVA UNIVERZITA STŘEDISKO PRO POMOC STUDENTŮM SE SPECIFICKÝMI NÁROKY. Polygraf

MASARYKOVA UNIVERZITA STŘEDISKO PRO POMOC STUDENTŮM SE SPECIFICKÝMI NÁROKY. Polygraf MASARYKOVA UNIVERZITA STŘEDISKO PRO POMOC STUDENTŮM SE SPECIFICKÝMI NÁROKY Polygraf POLYGRAF Aplikace, která byla na Masarykově univerzitě vyvinuta jako prostředek k zajištění přístupnosti studia pro vysokoškolské

Více

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR OBSAH: 4 Úvod 5 Charakteristika Tour 6 Systém Tour 7 Jednotlivé turnaj Tour termínová listina 8 Generální partner Tour 9 Hlavní

Více

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách

Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách Technické informace Toshiba a Intel Toshiba a Intel: vzrušující personalizovaná digitální zábava na cestách S využitím mobilní technologie Intel Centrino Duo vyvinula společnost Toshiba nové notebooky,

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

Závazné propozice U.S.KIDS GOLF REGION TOUR 2012

Závazné propozice U.S.KIDS GOLF REGION TOUR 2012 Direktoriát soutěže Závazné propozice U.S.KIDS GOLF REGION TOUR 2012 Ředitel U.S. Kids Golf Tour pro Českou republiku Pořadatel Spolupořadatelé Soutěžní výbor Karel Kučera, Blue Green s.r.o. karel@uskidsgolf.cz

Více

Řešení Epson pro zasedací místnosti PROJEKTOR NEBO DISPLEJ?

Řešení Epson pro zasedací místnosti PROJEKTOR NEBO DISPLEJ? Řešení Epson pro zasedací místnosti PROJEKTOR NEBO DISPLEJ? CO VYŽADOVAT OD ZOBRAZOVACÍHO ZAŘÍZENÍ? Tento průvodce vás poučí o důležitosti úhlopříčky u, úspornosti provozu, kvality zení a usnadní vám výběr

Více

Elektronická média ve výuce

Elektronická média ve výuce Elektronická média ve výuce Svět nabírá na obrátkách, vývoj technologií člověk stačí sledovat už jen tak tak ve svém vlastním oboru. Ve školství bychom měli tyto technologie nejen sledovat, ale navíc i

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary realita dává velký prostor pro představivost Golf Resort Karlovy Vary a.s. vznikla spojením předních karlovarských firem v roce 1996 za účelem provozování

Více

Ondřej Rabyška, RAB020

Ondřej Rabyška, RAB020 28.3.2011 Ondřej Rabyška, RAB020 Obsah: Úvod Historie a verze Vlastnosti Zdroje Závěr Úvod Software World Wind je virtuální glóbus, který byl vyvíjený pod záštitou NASA a open source komunity, určený k

Více

Co se realizovalo v přecházejícím roce:

Co se realizovalo v přecházejícím roce: MATEŘSKÁ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRO TĚLESNĚ POSTIŢENÉ, BRNO, KOCIÁNKA 6 ICT plán školy na období od. 9. 20 do 30. 6. 202 (dle metodického pokynu MŠMT č.j. 30 799/2005-55) Co se realizovalo v přecházejícím

Více

2N Helios IP. produktová prezentace

2N Helios IP. produktová prezentace 2N Helios IP produktová prezentace Základní vlastnosti Kompletní řešení dveřní komunikace hlas, video, klávesnice a přístupový systém v jedné krabici IP prostředí LAN podporující SIP PoE podpora Vzdálený

Více

Karlovy Vary. Historické, současné, budoucí...

Karlovy Vary. Historické, současné, budoucí... Karlovy Vary Historické, současné, budoucí... Na pravidelný sezonní seriál, věnující se návštěvám hřišť a rozboru jejich funkčnosti z hlediska architektury, jistě vzpomínáte z minulého roku. Nyní přišel

Více

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í» Koncepce flexibilní platformy» I n t u i t i v n í ovládání» Funkční princip blízký lidskému oku Výkon, který jde ruku

Více

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access formuláře a sestavy - vytváření Ing. Kotásek Jaroslav

Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access formuláře a sestavy - vytváření Ing. Kotásek Jaroslav Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Anotace: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Databázové systémy MS Access formuláře

Více

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU

GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU GARMIN APPROACH PRO SNÍŽENÍ GOLFOVÉHO HANDICAPU Měření golfových vzdáleností bez zdržování GPS hodinky a navigace řady Garmin Approach Golf se mění, golfové asociace povolují použití měřících zařízení

Více

Co přinese hřiště Oaks Prague s licencí PGA National?

Co přinese hřiště Oaks Prague s licencí PGA National? Co přinese hřiště Oaks Prague s licencí PGA National? Publikováno: 17. prosince 2016 autor DOMINIK KÁRNÍK FOTOGALERIE (6) Hřiště The Oaks Prague (Foto: The Oaks Prague) Vyzpovídali jsme dva členy vedení

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

CENÍK. Přehled nabízených produktů a služeb. Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Bannerová reklama hlavní strana

CENÍK. Přehled nabízených produktů a služeb. Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Bannerová reklama hlavní strana CENÍK Přehled nabízených produktů a služeb Bannerová reklama hlavní strana Rubriky: Zpravodajství, publicistika, kultura... Fotoslužby a prodej fotek Kontakt NĚCO O NÁS Informační portál www.sumpersko.net

Více

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Nadstavbový systém pro sledování, správu a vyhodnocování elektronických systémů budov a rozlehlých objektů. Umožňuje efektivně

Více

Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT

Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT Digitalizace a vizualizace interiérů FACILITY MANAGEMENT Společnost založena v roce 1991, sídlo v Pardubicích 120 stálých zaměstnanců Zaměřena na: systémovou integraci v oblasti pokročilého zpracování

Více

Specifikace - Vyvolávací systém pro městský úřad ve Frýdlantu nad Ostravicí

Specifikace - Vyvolávací systém pro městský úřad ve Frýdlantu nad Ostravicí Specifikace - Vyvolávací systém pro městský úřad ve Frýdlantu nad Ostravicí Požadovaná specifikace Interní objednávání klientů Popis systému Systém musí umožňovat objednání a rovněž rezervaci termínu příští

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

Birdie Card podrobný rozkres jamek s udáním vzdáleností jednotlivých orientačních bodů ke greenu resp. odpališti

Birdie Card podrobný rozkres jamek s udáním vzdáleností jednotlivých orientačních bodů ke greenu resp. odpališti A Albatros výsledek na jamce zahraný o tři údery méně, než je její par All-Square nerozhodný stav (hlavně při jamkové hře) B Backspin zpětná rotace míčku vedoucí k jeho rychlému zastavení po dopadu Bag

Více

vážení za jízdy a automatické pokutování

vážení za jízdy a automatické pokutování vážení za jízdy a automatické pokutování CrossWIM DYNAMICKÉ VÁŽENÍ VOZIDEL SE SYSTÉMEM AUTOMATICKÉHO POKUTOVÁNÍ CERTIFIKOVÁN JAKO STANOVENÉ MĚŘIDLO Vážení vozidel za jízdy a automatické pokutování CrossWIM

Více

GOLFee.cz. Golfový portál Žiju golfem

GOLFee.cz. Golfový portál Žiju golfem GOLFee.cz Golfový portál Žiju golfem Mise GOLFee.cz tvoří skupinu webů, která zahrnuje nejen standardní zpravodajství ze světa golfu, ale také komunitní web GOLF42 svlastní sociální sítí a možností tvorby

Více

Úvod do problematiky. Význam počítačové grafiky. Trochu z historie. Využití počítačové grafiky

Úvod do problematiky. Význam počítačové grafiky. Trochu z historie. Využití počítačové grafiky Přednáška 1 Úvod do problematiky Význam počítačové grafiky Obrovský přínos masovému rozšíření počítačů ovládání počítače vizualizace výsledků rozšíření možnosti využívání počítačů Bouřlivý rozvoj v oblasti

Více

Tiskárny a projektory pro lepší vzdělávání. Ing. Roman Vejražka Business Account Manager Epson Europe B.V.

Tiskárny a projektory pro lepší vzdělávání. Ing. Roman Vejražka Business Account Manager Epson Europe B.V. Tiskárny a projektory pro lepší vzdělávání Ing. Roman Vejražka Business Account Manager Epson Europe B.V. představuje novou EPSON WORKFORCE PRO 4000/4500 Revoluce v kancelářském tisku WorkForce Pro Série

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 3,5 barevný dotykový displej k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 4 digitální/analogové senzory přesně alokované vstupy pro připojení

Více

Prezentace internetového projektu

Prezentace internetového projektu golf-score.cz Prezentace internetového projektu Kontakt E Michal Morávek info@golf-score.cz T +420 773631955 W www.golf-score.cz PREZENTACE INTERNETOVÉHO PROJEKTU golf-score.cz Obsah Základní informace...2

Více

PINEL plus. Informace, doporučení a nutná nastavení pro zajištění správné funkce v operačních systémech MS Windows a Linux

PINEL plus. Informace, doporučení a nutná nastavení pro zajištění správné funkce v operačních systémech MS Windows a Linux Informace, doporučení a nutná nastavení pro zajištění správné funkce v operačních systémech MS Windows a Linux Ochranné známky HIPPO je registrovaná ochranná známka společnosti HIPPO, spol. s r.o. MS,

Více

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd

Nápověda k systému CCS Carnet Mini. Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Nápověda k systému CCS Carnet Mini Manuál k aplikaci pro evidenci knihy jízd Vážený zákazníku, vítejte v našem nejnovějším systému pro evidenci knihy jízd - CCS Carnet Mini. V následujících kapitolách

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Complete gaming system

Complete gaming system Complete gaming system Naše společnost vznikla v roce 1999, jako poskytovatel služeb v oblastech prodeje, pronájmu a servisu nevýherních hracích automatů. Převážně kulečníkových stolů, stolních fotbalů

Více

MAPA PARKOVÁNÍ A BEZBARIÉROVÉHO PŘÍSTUPU IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX

MAPA PARKOVÁNÍ A BEZBARIÉROVÉHO PŘÍSTUPU IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX MAPA PARKOVÁNÍ A BEZBARIÉROVÉHO PŘÍSTUPU IMPLEMENTOVANÁ DO MOBILNÍHO MAPOVÉHO KLIENTA SPINBOX ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 2, NÁMĚSTÍ MÍRU 600/20, 120 39, PRAHA 2 RESPONZIVNÍ DESIGN - tento design zaručuje,

Více

Projektory pro domácí zábavu. Vstupte do děje

Projektory pro domácí zábavu. Vstupte do děje Projektory pro domácí zábavu Vstupte do děje Domácí zábava Model EB-S05 Nativní rozlišení SVGA (800 600) Nativní poměr stran 4 : 3 Barevný světelný výstup (v lumenech) 3200 Kontrastní poměr 15 000 : 1

Více

Golfová pravidla JAN MERGL

Golfová pravidla JAN MERGL Golfová pravidla 4.4. 2019 JAN MERGL Golfová pravidla Golfová pravidla Golfová pravidla - hráčská edice Rozhodnutí o pravidlech Důvody a povaha změn celková modernizace zjednodušení pochopitelnost aktuální

Více

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10.

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. jubilejní ročník Jako jediná organizace u nás pomáháme výhradně pacientům s EB, tzv.

Více

Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy

Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy Centrum Digitální Optiky Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy Výzkumná zpráva projektu Identifikační čí slo výstupu: TE01020229DV003 Pracovní balíček: Zpracování dat S-H senzoru

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

Řešení pro projektory. Při vzdělávání na velikosti obrazu záleží

Řešení pro projektory. Při vzdělávání na velikosti obrazu záleží Řešení pro projektory Při vzdělávání na velikosti u záleží CO VYŽADOVAT OD ZOBRAZOVACÍHO ZAŘÍZENÍ? Tento průvodce vás poučí o důležitosti úhlopříčky u, úspornosti provozu a kvality zení a usnadní vám výběr

Více

MS POWERPOINT. MS PowerPoint 2007 1

MS POWERPOINT. MS PowerPoint 2007 1 MS PowerPoint 2007 1 MS POWERPOINT Gymnázium Jiřího Wolkera v Prostějově Výukové materiály z informatiky pro gymnázia Autoři projektu Student na prahu 21. století - využití ICT ve vyučování matematiky

Více

Approach S20. Návod k obsluze

Approach S20. Návod k obsluze Approach S20 Návod k obsluze Leden 2016 190-01989-41_0A Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez písemného souhlasu

Více

Přípravy. na zlatý třesk. Část I. J a k s e s tav í h ř i š t ě

Přípravy. na zlatý třesk. Část I. J a k s e s tav í h ř i š t ě Část I. Přípravy na zlatý třesk Na těchto místech jste byli zvyklí číst architektonické rozbory vybraných domácích hřišť. Než přijde nová sezona a další hřiště uzrají k nafocení aktuálních podob, rozhodli

Více

2N Helios IP Force s HD kamerou

2N Helios IP Force s HD kamerou Zobrazit email online 30/04/2015 2N Helios IP Force s HD kamerou Uvolnili jsme novou variantu interkomu 2N Helios IP Force s HD kamerou. Oproti interkomu s běžnou kamerou má vyšší rozlišení a vylepšené

Více

NOVINKY Sponzoring & Eventy

NOVINKY Sponzoring & Eventy Plán akcí ke stažení ZDE duben 2011 NOVINKY Sponzoring & Eventy Sponzoring Eventy Tým str 2 Úvodní strana / Tým duben 2011 Tomáš Dufek Manažer pro Sponzoring & Eventy Týmový vizionář, Pardubák Pavlína

Více

TAXexpert5 modul Kartotéka II.

TAXexpert5 modul Kartotéka II. TAXexpert5 modul Kartotéka II. Strana 1 (celkem 11) Základní obrazovka kartotéky Aplikace Kartotéka nahrazuje od verze 5.4.1 stávající modul CRM. Data byla převedena. Základní obrazovka se kromě společných

Více

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT

PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT PROSÍM PŘEMÝŠLEJTE, NEŽ ZAČNETE TISKNOUT Technické parametry SMART Document Camera Model SDC-330 Fyzické parametry Velikost Otevřená Sklopená Hmotnost 28,9 cm (Š) 41,7 cm (V) x 37 cm (H) (11 3/8" 16 3/8"

Více

NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE

NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE INSTALACE PCTV DELUXE Tato část popisuje, jak nainstalovat PCTV Deluxe po hardwarové i softwarové stránce. Během instalace bude vytvořena programová skupina PCTV Deluxe

Více

Barco digitální kinoprojektory

Barco digitální kinoprojektory Barco digitální kinoprojektory VYTVÁŘÍME KINA BUDOUCNOSTI Belgický výrobce Barco byl vždy průkopníkem na trhu digitálních kinotechnologií. Jeho silná pozice vychází z dlouholeté tradice výroby zobrazovacích

Více

Digitalizace a vizualizace interiérů RETAIL

Digitalizace a vizualizace interiérů RETAIL Digitalizace a vizualizace interiérů RETAIL Společnost založena v roce 1991, sídlo v Pardubicích 120 stálých zaměstnanců Zaměřena na: systémovou integraci v oblasti pokročilého zpracování grafických dat

Více