konaného dne v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "konaného dne 6.4.2016 v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice"

Transkript

1 USNESENÍ 12. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE D. DOMASLAVICE, konaného dne v prostorách Obecního úřadu Dolní Domaslavice Zastupitelstvo schvaluje: - upravený program 12. zasedání - ověřovatele zápisu: M.Chrobočková, N.Pěkník - návrhovou komisi: D.Dudek, M.Junga - smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě a smlouvu o právu provést stavbu na pozemku p.č. 702/1 a p.č. 313/171 v k.ú. Volovec R.Klima, za jednorázovou úplatu ve výši 2000,- Kč - smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu na pozemku p.č. 2157/6 v k.ú. D.Domaslavice: Dolní Domaslavice, Bochdálek, knn IP /2, za jednorázovou úplatu ve výši 1000,- Kč - pořízení studie na výstavbu mateřské školy na základě zpracování požadavků ředitele ZŠ - Příkazní smlouvu č s firmou Energy Benefit Centre a.s. související s realizací stavby Snížení energetické náročnosti objektu základní školy v obci D.Domaslaivce, včetně výměny zdroje vytápění - Příkazní smlouvu č s firmou Energy Benefit Centre a.s. související s realizací stavby Snížení energetické náročnosti objektu hasičské zbrojnice v obci Dolní Domaslavice - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. S uzavřené s firmou Swietelsky stavební s.r.o. - dodatek č. 8 Smlouvy o závazku veřejné služby ve veřejné linkové dopravě k zajištění ostatní dopravní obslužnosti na území obce Dolní Domaslavice s ČSAD Havířov a.s., kde se stanovuje výše prokazatelné ztráty pro období od do na ,- Kč Zastupitelstvo bere na vědomí - zprávu starosty obce a zástupce stavebního dozoru firmy Ingesta s.r.o. Ing. Himlara o průběhu kanalizace obce - uzavření smlouvy mezi obcí D.Domaslavice a firmou BeePartner a.s.ič o poskytování poradenských a konzultačních služeb za účelem získání finančních prostředků k realizaci projektu Chodníky v obci D.Domaslavice I. a II.etapa za celkovou cenu 150 tis. Kč bez DPH Zastupitelstvo ukládá - stavebnímu výboru projednat s architektem J. Krupou jeho nabídku (Studie výstavby kulturního domu) Zastupitelstvo ustanovuje - komisi k vytvoření metodického pokynu k odměňování ředitele ZŠ příspěvkové organizace, ve složení J. Štípková, M. Oborná a L. Furmančík Zastupitelstvo neschvaluje - pořízení dopravního automobilu pro SDH D. Domaslavice

2 OČKOVÁNÍ PSŮ PROTI VZTEKLINĚ Zákon č. 166/99 Sb. o veterinární péči v platném znění, nám ukládá očkovat naše pejsky proti vzteklině. Očkování se týká všech psů starších 6-ti měsíců. Každý chovatel je povinen zajistit toto očkování. Pokud váš pejsek ještě není naočkován na rok 2016, máte možnost s ním přijít k očkování v úterý 17. května 2016 v 16,00 hod. k obecnímu úřadu anebo v 16,20 hod. ke Zvonku. Podle tohoto zákona je očkování povinné a v případě nesplnění povinnosti se majitel zvířete vystavuje nebezpečí uložení pokuty až do výše 10 tis. Kč podle 71. Vakcinace je plně hrazena chovatelem. Poplatek za naočkování jednoho zvířete činí 120,- Kč. Očkování provede MVDr. Igor Sušovský psi, kteří byli očkováni, mají příští termín očkování uvedený v očkovacím průkazu. V případě dotazů můžete volat na telefon po 19, 00 hod. nebo mobil SVOZ BRKO 2016 Svoz biologicky rozložitelného odpadu bude v letošním roce zajišťovat firma FCC Česká republika, s.r.o. /bývalá A.S.A/ ve formě pytlového sběru. Svoz bude zahájen a poté bude probíhat každé pondělí (při nedostatečné kapacitě i v úterý). Občané, kteří mají o tuto službu zájem, si na OÚ mohou vyzvednout 2 ks pytlů na nemovitost. Naplněný pytel občan vystaví ve svozový den k cestě před dům. Do kategorie BRKO patří: odpad z ovoce a zeleniny, posečená tráva, spadané listí, staré pečivo, chleba a obilniny, vaječné a ořechové skořápky, čajové zbytky a sáčky čaje, kávový odpad včetně filtrů, zbytky jídel, staré pokojové rostliny s kořenovým balem, zvadlé květiny, papírové ubrousky a utěrky apod. POZOR! Do kategorie BRKO nelze ukládat: odpady živočišného původu, např. uhynulá zvířata, kosti, kůže, maso, oleje a větve z ořezu stromů. V roce 2015 bylo svezeno téměř 90 tun biologicky rozložitelného odpadu, což stálo obec ,- Kč Občany upozorňujeme, že tento biologicky rozložitelný odpad (tráva apod.) nelze ukládat do popelnic a černých kontejnerů na TKO! Ing. J.Štípková, místostarostka obce SVOZ NEBEZPEČNÉHO ODPADU Připomínáme, že tento sběr bude probíhat v sobotu od 11,30 do 12,30 u Obecního úřadu a od 12,45 do 13,15 u Zvonku BLAHOPŘEJEME JUBILANTŮM NAROZENÝM V DUBNU přejeme všem pevné zdraví do dalších let. p. ERICH SZTABLA, p. ZDENKA TUZAROVÁ, p. GERTRUDA LAŠOVÁ, p. LADISLAV SKŘÍŽALA, p. ANNA KAŇOKOVÁ

3 JARNÍ BRIGÁDA - PŘIPOMÍNÁME Zveme Vás na již 14 tradiční jarní brigádu - čištění zátopového pásma Žermanické přehrady v Dolních Domaslavicích - v sobotu 16. dubna 2016 Sraz v 8,30 hod. u přehrady v zátoce u bývalé Rybárny, odkud se bude postupovat směrem ke kostelu. Zveme všechny, kteří chtějí udělat něco pro čistotu svého okolí. S sebou: vhodnou obuv, pracovní rukavice a dobrou náladu. Občerstvení je zajištěno v poledních hodinách v Domě ovocnářů. Letos naše tradiční akce proběhne ve stejném termínu jako republiková Ukliďme Česko, nabízí se skupinám, rodinám i jednotlivcům zapojení do celorepublikového projektu, viz. Pojďme společně uklidit nepořádek a černé skládky v našem okolí! SVÁTEK SVATÉHO FLORIÁNA MŠE ZA ZEMŘELÉ HASIČE Stalo se již tradicí, že při příležitosti svátku svatého Floriána-patrona hasičů se slouží v naší farnosti mše za všechny zemřelé hasiče. Tentokrát se uskuteční v neděli 1.května 2016 v kostele Navštívení Panny Marie v Soběšovicích od 10 hodin. Zveme všechny hasiče i jejich příznivce k zamyšlení a zklidnění od našeho hektického života při promluvě pana faráře Jana Vechety. Za SDH Dolní Domaslavice Staňka Moravcová, starostka sboru SETKÁNÍ SENIORŮ Obec Dolní Domaslavice připravuje i v letošním roce Setkání seniorů, a to již 11.června 2016 ve 14,30 hod., opět v Domě ovocnářů v Dolních Domaslavicích. V programu tentokrát vystoupí Klub žen Horní Domaslavice a pobaví také hudební skupina. Pořádáme toto setkání pro všechny občany od 70 let. Nahlaste, prosím, svou účast na obecním úřadě. Můžeme zajistit odvoz obecním autem, také zájem o tuto službu je třeba nahlásit. Těší se na vás členové kulturní komise a zahrádkáři, kteří pro vás připravují bohaté pohoštění.

4 ŠKOLNÍ OKÉNKO Zápis do MŠ připomenutí Termín: (10 16 h), tiskopisy k vyzvednutí v MŠ, rodný list dítěte s sebou. Vzdělávací projekty - V 1. ročníku Hádala se paraplata (p.u. Klimková), 2. ročníku Z pohádky do pohádky (p.u. Chrobočková), v 5. ročníku Když hledání šustí (p.u. Foukalová). - Pro žáky 6.,8.,9. ročníku Velká cena Zoo Savci Afriky (p.u.sitorová). - Ke Dni učitelů se uskutečnil tradiční Den naruby aneb učí žáci 9. ročníku. - Řešení logických úloh se znalostí početních operací prokazovaly děti v matematických soutěžích. V Pythagoriádě (6.-8.r.) byl úspěšným řešitelem Jiří Preiner (6.r.). Matematický klokan je rozdělen věkově do 4 kategorií. Cvrčka (2.-3.) ovládl Sebastián Macura, Klokánka (4.-5.) Lucie Večeřová, Benjamina (6.-7.) Tereza Pončová a Kadeta (8.-9.) Vlastimil Štípek. - Okresní kolo miniolympiády v AJ pro 5. ročník - náš zástupce, Tomáš Uher, vybojoval krásné 6. místo. - Testování SCIO - AJ 8. Ročník - Výstupy znalostí, porozumění, užití anglického jazyka zkoumají testy SCATE pro 8. ročník. Nejlepší předpoklady ke studiu má Nicolas Perich, dalších 6 žáků již nyní splnilo výstupy žáka 9. ročníku. - Okresního kola pěvecké soutěže Loutnička, konaného ve Frýdku Místku, se zúčastnily z druhé třídy Michaela Lukoszová a Charlotte Pondel, z páté Iveta Tvardková a ze sedmé Daniela Kolářová. Každá zazpívala dvě lidové písničky, jednu bez doprovodu a druhou s doprovodem nástroje. RBP Street Hockey V souboji o postup do krajského kola florbalistů do 7. ročníku ZŠ nás čekal za účasti televizních kamer soupeř z Havířova, ZŠ a MŠ Na Nábřeží. Na havířovské půdě jsme podlehli 2:6, ovšem v domácí odvetě kluci vybojovali vítězství 6:5 a o postupu tak rozhodovalo prodloužení. V tom hosté po třech minutách skórovali a přivřeli našim klukům dvířka do Velkého finále. Školu reprezentovali: T. Zemánek, V. Adamek, J. Šrotek, M. Chrobok, J. Vicher, T. Uher a D. Grác. PF FLORBAL SK PJERUNI DOMASLAVICE Moravskoslezská liga České florbalové unie POSTUP! 1. místo a postup do Regionální ligy! Skvělého úspěchu dosáhl A tým mužů. S osmibodovým náskokem ukončil letošní sezónu, aby mohl v ročníku 2016/2017 zkusit účinkování v Regionální lize. Přinese to opět o něco atraktivnější zápasy s elitními týmy Prostějova, Hranic, Mohelnice, Jeseníku, Kostelce na Hané apod.. Škoda, že se nerýsuje možnost vidět takováto utkání v domácím prostředí. Pro příští rok však asi změníme domovskou halu ve Stonavě za hezké prostředí ve Smilovicích. Závěrečný nabitý program přinesl tyto výsledky: v MSH Havířov:

5 remíza s FBK Letka Ostrava B 4:4 (F. Górny 2, D. Bojda 2) prohra v derby s FBC VÁLEC Č. Těšín 7:10 (F. Górny 3, R. Kovařík, A. Langer, M. Návrat, L. Zaslavskij) 2.4. ve SH ZŠ v Bílovci: vítězství s TJ Slovan Havířov B 14:6 (R. Kovařík 3, A. Langer 3, F. Górny 2, V. Peterek 2, V. Kasper 2, P. Fojtík, P. Michna) definitivní rozhodnutí o titulu po výhře se Z.F.K. Petrovice B 8:5 (A. Langer 5, V. Kasper, P. Michna, V. Peterek) na Dopravce v Ostravě: prohra s FBC Kopřivnice B 3:6 (M. Návrat, A. Langer, F. Górny), vítězství s S.K. Opava B 8:4 (V. Peterek 2, M. Návrat, P. Fojtík, R. Kovařík, V. Kasper, A. Langer, F. Górny). Moravskoslezský přebor muži B B tým se posunul po posledních dvou zápasech na velmi slušivou 7. příčku! Na závěrečném turnaji v Paskově (3.4.) nejprve nečekaně podlehl FbC Kozlovice 12:14 (V. Peterek 4, R. Mazurek 3, M. Návrat 3, L. Zaslavskij 2), aby naopak šokoval po vítězství 7:0 proti FbK Eagles Orlová B (M. Návrat 2, R. Mazurek 2, V. Kasper, L. Křivánek, V. Peterek).

6 Moravskoslezská liga elévů Úžasný víkend dovršili elévové v Kopřivnici nečekaným pohárem za 2. místo! Udolali FBC Č. Těšín 12:11, S.K. Opava 17:12, FBC Vikings Kopřivnice 18:11, podlehli pouze vítězným FBC Škorpioni Ostrava 9:20. Elévové zakončí sezónu vlastním pořadatelstvím hostí od 8.30 ve SH ZŠ Stonava postupně týmy 1.SC Vítkovice, FBC Vikings Kopřivnice, FBC Č. Těšín a Paskov Saurians. Přijďte fandit našim nejmenším. PF

Rozhodnutí o umístění stavby.

Rozhodnutí o umístění stavby. POKYNY PRO POSTUP PŘI ZŘIZOVÁNÍ KANAL. PŘÍPOJEK Obec Dolní Domaslavice na své náklady nechala zpracovat pro občany, kteří o to požádali nejpozději do 30.4.2014 projektovou dokumentaci kanalizačních přípojek,

Více

USNESENÍ 26. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice konaného dne 25.6.2014

USNESENÍ 26. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice konaného dne 25.6.2014 KANALIZACE V současné době firma AWT provádí výkopy pro napojení vývodu ve veřejné části kanalizace, pro napojení přípojek. Tyto příčné výkopy jsou nepříjemné pro jízdu autem a je nutné jezdit velice opatrně.

Více

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 18. 4. 2013

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 18. 4. 2013 Usnesení 3. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 8. 4. 03 84/3 - Zastupitelstvo města schvaluje program 3. zasedání zastupitelstva města. 85/3 - Zastupitelstvo města určuje

Více

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ Vydává Obec Maletín, Maletín č. 21, 789 01 Zábřeh, IČO: 302988, vydáno dne 17. 12. 2015 ev. číslo MK ČR: E 10391 Číslo 7, ročník 21, prosinec 2015 Z usnesení zastupitelstva obce ze

Více

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007 č. 1 / únor 2008 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou první číslo našeho Zpravodaje v roce 2008, ve kterém bychom Vás rádi informovali o dění v naší obci v uplynulých i nadcházejících měsících.

Více

DUBEN 2010 (PO) VELIKONOČNÍ ODPOLEDNE PRO SENIORY

DUBEN 2010 (PO) VELIKONOČNÍ ODPOLEDNE PRO SENIORY TATOBITSKÝ INFORMÁČEK DUBEN 2010 Ze stoletého kalendáře: Co do svatého Jiří vyroste, to po něm pomrzne. Jak dlouho žába před svatým Jiří křičí, tak dlouho po něm mlčí. Škaredí-li se sluníčko na škaredou

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 13. 10. 2015 v 19,00 hod. Počet přítomných členů dle prezenční

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 ZO/03/2008 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, Ing. Jaroslav Egrmajer, Ing. Ladislav Vlk, Bc. Michal Hala, MUDr. Karel

Více

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část

Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry. Návrh rozpočtu obce na rok 2016. Textová část Obec Bečváry, se sídlem Bečváry 161, 281 43 Bečváry Návrh rozpočtu obce na rok 2016 Textová část Rozpočet obce je finanční plán, jímž se řídí její hospodaření. Je sestavován na období jednoho kalendářního

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016 Program: 1. Zahájení. 2. Seznámení s programem zasedání. 3. Ustanovení zapisovatele a ověřovatelů. 4. Kontrola usnesení

Více

OBECNÍ ZPRAVODAJ. Pro obce Květinov, Radňov, Kvasetice. Aktuální informace k projektu vodovodu a kanalizace

OBECNÍ ZPRAVODAJ. Pro obce Květinov, Radňov, Kvasetice. Aktuální informace k projektu vodovodu a kanalizace OBECNÍ ZPRAVODAJ Pro obce Květinov, Radňov, Kvasetice Úvodní slovo starosty Rokem 2015 vstupujeme do čtyřletého volebního období 2014-2018. Na ustavujícím zasedání zastupitelstva bylo zvoleno vedení obce

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

ZÁPIS. Zasedání ZM je usnášeníschopné.

ZÁPIS. Zasedání ZM je usnášeníschopné. ZÁPIS z 8. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 26.6.2015 od 19.15 hodin do 21.09 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August, Martin

Více

2. oficiální setkání představitelů obcí v územním obvodu ORP Moravská Třebová. Místo: Moravská Třebová Dne: 22. dubna 2015

2. oficiální setkání představitelů obcí v územním obvodu ORP Moravská Třebová. Místo: Moravská Třebová Dne: 22. dubna 2015 2. oficiální setkání představitelů obcí v územním obvodu ORP Moravská Třebová Místo: Moravská Třebová Dne: 22. dubna 2015 Obsah prezentace 1. Organizační pokyny 2. Zhodnocení průběhu prací na projektu

Více

Brigáda Zveme Vás na již 12 tradiční jarní brigádu - čištění zátopového pásma Žermanické přehrady v Dolních Domaslavicích - v sobotu 22. března 2014.

Brigáda Zveme Vás na již 12 tradiční jarní brigádu - čištění zátopového pásma Žermanické přehrady v Dolních Domaslavicích - v sobotu 22. března 2014. Brigáda Zveme Vás na již 12 tradiční jarní brigádu - čištění zátopového pásma Žermanické přehrady v Dolních Domaslavicích - v sobotu 22. března 2014. Sraz všech v 8,30 hod. u přehrady v zátoce u bývalé

Více

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 *************************************************************** Vážní spoluobčané, v měsíci únoru byly po krátké zimní přestávce

Více

monočlánky apod. Nevyvážejí se: využitelné složky odpadu- papír, sklo, plasty, kovy. Svoz BIO odpadu od 5.4.2016; vývoz popelnic 1x/14 dní.

monočlánky apod. Nevyvážejí se: využitelné složky odpadu- papír, sklo, plasty, kovy. Svoz BIO odpadu od 5.4.2016; vývoz popelnic 1x/14 dní. OBECNÍ ÚŘAD HRADEC-NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 3/2016 MK ČR E 21404 SPOLEČENSKÁ KRONIKA V dubnu oslaví své narozeniny: Vavříček Jiří, Morongová Anna, Točoňová Helena, Zajíc Vladislav, Dudys Stanislav.

Více

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2005 v 17,00 hodin v Domě služeb Přítomno: Omluveno: Program: 12 členů zastupitelstva obce 3 členové zastupitelstva obce (viz prezenční listina)

Více

Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5

Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5 Zásady přidělování obecních bytů (včetně bytových náhrad) Městské části Praha 5 I. Úvodní ustanovení 1. Zásady nakládání s bytovým fondem Městské části Praha 5 (dále jen Zásady ) vychází z ustanovení zákona

Více

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015

ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 ROZPOČET OBCE ČERMNÁ NAD ORLICÍ NA ROK 2015 Č. j.: Stran: 8 Přílohy: 1 Název: Rozpočet Obce Čermná nad Orlicí na rok 2015. Podkladový materiál: pro III. veřejné zasedání zastupitelstva obce Čermná nad

Více

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 7.3.2011 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 20.10 hodin PŘÍTOMNI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek, M. Novák, L. Zima,

Více

Obecní Zpravodaj IV/2015

Obecní Zpravodaj IV/2015 Obecní Zpravodaj IV/2015 Vážení spoluobčané, Předkládáme Vám aktuální informace z našich obcí: Realizované akce Znovuodhalení pomníku obětem první světové války Dne 28. října, byl v Květinově, znovu odhalen

Více

Informace zastupitelstva obce pro občany

Informace zastupitelstva obce pro občany Obec Milotice nad Bečvou Milotice nad Bečvou 59, 753 67, tel.: 581 626 068, mobil 602 514 373 www.miloticenadbecvou.cz, oumilotice@seznam.cz Informace zastupitelstva obce pro občany Září 2015 Vážení a

Více

ČÍSLO 67 25. září 2013

ČÍSLO 67 25. září 2013 Vydává Obecní úřad Potěhy pro občany obce ČÍSLO 67 25. září 2013 Obsah: 1. Informace z obce 2. Kulturní akce, jubilanti v IV. čtvrtletí 2013 3. ZŠ a MŠ Potěhy 4. TJ Sokol Potěhy 5. SDH Potěhy 6. Historie

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 11.3.2010 o 17.00 hod., číslo zápisu 115/2009, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

čj. zápisu MCH 3367/2009 spisová značka 2715/2009/OVV Rada města Chropyně

čj. zápisu MCH 3367/2009 spisová značka 2715/2009/OVV Rada města Chropyně čj. zápisu MCH 3367/2009 spisová značka 2715/2009/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 79. zasedání dne 10. června 2009 R M 1 / 7 9 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených

Více

RO 26. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14.11.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 26. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14.11.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 7/2015 konaného dne 27.4.2015 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 7/2015 konaného dne 27.4.2015 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 7/2015 konaného dne 27.4.2015 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Přítomni: Omluveni: Hosté: Zapisovatel: Ověřovatelé: Pavlína

Více

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Sbor dobrovolných hasičů Havířov Město vás zve na mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Pořadatel: SDH Havířov Město za finanční podpory Mezinárodního Visegradského fondu, Termín konání: sobota 14.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:09 hodin přítomni:

Více

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod.

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky se konalo dne 29.6.2010 v kulturním domě v Kosteleckých

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne z 5.9.2003 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE

11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE 11. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HNOJICE Pondělí 29.8.2011-19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu Hnojice Přítomni: Libor Kašpárek, Ing.Miloš Fišer, Ing.Jarmila Hubáčková, Josef Papica, Antonín

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 29.4.2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Ing. František Kubelka, místostarosta Bc. Jaroslava Růžičková, členka zastupitelstva

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

23.5.2009 5.6. - 6.6.2009. Hasičské závody. Volby do EP. Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody. O pohár starostky obce Světí.

23.5.2009 5.6. - 6.6.2009. Hasičské závody. Volby do EP. Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody. O pohár starostky obce Světí. Hasičské závody 23.5.2009 Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody O pohár starostky obce Světí. Volby do EP 5.6. - 6.6.2009 Ve dnech 5.6. až 6.6.2009 probíhají v celé ČR volby do Evropského

Více

CZECH POINT i na našem ú

CZECH POINT i na našem ú CZECH POINT i na našem úřadě Obecní úřad Vnorovy matrika je od 1.1.2008 jedním z poskytovatelů služby Czech POINT. Poskytuje ověřené výpisy těchto centrálních registrů: - z katastru nemovitostí - z obchodního

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í

V Ý P I S U S N E S E N Í Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou vypuštěny s ohledem na zákon o ochraně osobních údajů V Ý P I S U S N E S E N Í ze 7. zasedání Zastupitelstva města Klobouky u svolaného

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov Program zasedání: konaného dne 31.10.2011 v 18:00hod., na OÚ Svinařov, 1. Uvítání členů zastupitelstva a veřejnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu.) 2. Zvolení zapisovatele a

Více

OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz

OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 128/2011, konaného dne 17. května

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota.

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota. ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Petřvaldský zpravodaj

Petřvaldský zpravodaj Petřvaldský zpravodaj MK ČR E 10176 4/2015 duben Příspěvky do zpravodaje doručte k 15. dni měsíce do knihovny nebo na OÚ. 70. výročí konce 2. světové války Každým rokem jsem se jednou z nejznámějších protiválečných

Více

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015

USNESENÍ. z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 16. schůze Rady města Hranic, dne 20. 10. 2015 Usnesení 571/2015 - RM 16 ze dne 20. 10. 2015 Zahájení program rady města s doplněním uvedeným v zápise. Usnesení 572/2015 - RM 16

Více

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA duben 2015 Číslo: 3/2015 ZDARMA JARNÍ SVOZ KOMUNÁLNÍHO ODPADU V prosincovém zpravodaji jste již byli informováni ohledně termínů svozu komunálního odpadu, ale pro přehlednost

Více

I. Schválení programu jednání (pro 4, proti -, zdrž -)

I. Schválení programu jednání (pro 4, proti -, zdrž -) SEZNAM PŘIJATÝCH USNESENÍ ZPRACOVANÝ NA ZÁKLADĚ OVĚŘENÉHO ZÁPISU Z 15. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE III (15. řádné jednání Rady městského obvodu Pardubice III se uskutečnilo dne 24.

Více

- ZO se zabývalo také přípravami oslav Dne obce. Ten by měl proběhnout v první polovině září. Termín bude upřesněn po dohodě s účinkujícími.

- ZO se zabývalo také přípravami oslav Dne obce. Ten by měl proběhnout v první polovině září. Termín bude upřesněn po dohodě s účinkujícími. Vážení občané Letošní první číslo se Vám dostává do rukou v době, kdy nám zima ukázala, že se ještě nechce vzdát své vlády. Snad to byl poslední záchvěv a my se budeme těšit z paprsků jarního sluníčka.všichni

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 16 /2009 konané dne 10.11.2009 v zasedací místnosti MěÚ Bystřice n.p. v 16:00 hodin Přítomni

Více

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouva o právu stavby č. A 103/Še/2015

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouva o právu stavby č. A 103/Še/2015 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouva o právu stavby č. A 103/Še/2015 Město Česká Lípa se sídlem Česká Lípa, nám. T.G. Masaryka 1, PSČ: 470 36 IČ: 00260428, DIČ: CZ00260428

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2015

V Ř E S K O V Á K duben 2015 V Ř E S K O V Á K duben 2015 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych vám oznámil, že na základě vyhodnocení ročního zkušebního provozu byl 25.3. vydán kolaudační souhlas na stavbu Vřeskovice

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2016

Rozpočet města Holešova na rok 2016 Rozpočet města Holešova na rok 2016 Výdaje ODDPA Odbor finanční - ORJ. 11 Grohova 2 000 Havlíčkova 2 500 Masarykova 1 500 3113 Neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím - 1.ZŠ 4 100 3113

Více

4.Úřední obálky budou vydány členy okrskové volební komise ve volební místnosti ve dnech konání voleb.

4.Úřední obálky budou vydány členy okrskové volební komise ve volební místnosti ve dnech konání voleb. RÁJEČKOVSKÝ ZPRAVODAJ 05/2006 _ Oznámení o době a místě konání voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Starosta obce Ráječko dle 15 odst. 1 zákona č. 247/1995 o volbách do Parlamentu Starosta obce Ráječko

Více

Zásady k pronájmu bytů ve správě MČ Praha 14 Obsah

Zásady k pronájmu bytů ve správě MČ Praha 14 Obsah Zásady k pronájmu bytů ve správě MČ Praha 14 Obsah 1.Úvodní ustanovení... 2 2. Způsoby pronájmu bytu městské časti Praha 14... 3 2.1 Pronájem bytu za podmínky odkoupení pohledávky... 4 2.2 Pronájem bytu

Více

Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin.

Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin. Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin. Dne 25.07.2011 Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka

Více

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015

Městská část Praha 10. vyhlašuje. v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Městská část Praha 10 vyhlašuje v souladu s usnesením Rady m. č. Praha 10 č. 183 ze dne 10. 3. 2015 Výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek formou elektronické aukce -3. Podmínky výběrového

Více

Domov Pod Lipami Smečno, poskytovatel sociálních služeb. Pravidla. pro poskytování sociální služby Denní stacionář pro seniory

Domov Pod Lipami Smečno, poskytovatel sociálních služeb. Pravidla. pro poskytování sociální služby Denní stacionář pro seniory Domov Pod Lipami Smečno, poskytovatel sociálních služeb Pravidla pro poskytování sociální služby Denní stacionář pro seniory 1 I. Základní ustanovení Domov Pod Lipami Smečno služba Denního stacionáře pro

Více

PRAÎMOVSKÉ OZVùNY ZPRAVODAJ OBCE PRAÎMO

PRAÎMOVSKÉ OZVùNY ZPRAVODAJ OBCE PRAÎMO PRAÎMOVSKÉ OZVùNY ZPRAVODAJ OBCE PRAÎMO 8. února 2001 číslo 2 / 2001 Sčítání lidu, domů a bytů Sčítání lidu, domů a bytů se bude konat k 1. březnu roku 2001. Sčítání lidu (populační census, soupis obyvatelstva)

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.16 ze dne 30.3.2012 od 19.00 hodin v hostinci U Černých ve Vlkově nad Lesy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.16 ze dne 30.3.2012 od 19.00 hodin v hostinci U Černých ve Vlkově nad Lesy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.16 ze dne 30.3.2012 od 19.00 hodin v hostinci U Černých ve Vlkově nad Lesy Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce P r o g r a m : 1) Zahájení, jmenování

Více

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Pavel Churáček

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

Zasedání zastupitelstva obce Žďár nad Metují

Zasedání zastupitelstva obce Žďár nad Metují Zasedání zastupitelstva obce Žďár nad Metují Přítomni: 9 členů zastupitelstva obce Zapisovatelka: Radka Freibergerová Občané v počtu dle presenční listiny Úvod jednání Číslo: 2/2016 Datum: 25.4.2016 Jednání

Více

U S N E S E N Í. 9. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne 15. 4. 2015 ve 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 9. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne 15. 4. 2015 ve 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 009/15/Šm U S N E S E N Í 9. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne 15. 4. 2015 ve 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 339/9 375/9 Rozdělovník - členové

Více

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka

Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018. Zpracováno pro obec Anenská Studánka Obec Anenská Studánka MÍSTNÍ PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBCE ANENSKÁ STUDÁNKA NA OBDOBÍ 2016-2018 Zpracováno pro obec Anenská Studánka Schváleno na veřejném zasedání zastupitelstva obce dne 12.02.2016.. Růžena

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Kuřimi č. 10/2014 konané dne 20. 3. 2014

Z á p i s. ze schůze Rady města Kuřimi č. 10/2014 konané dne 20. 3. 2014 Z á p i s ze schůze Rady města Kuřimi č. 10/2014 konané dne 20. 3. 2014 Přítomni: Jiří Filip Koláček, MBA 1. místostarosta PaedDr. David Holman, MBA, Ing. Oldřich Štarha členové rady města. Omluven: Mgr.

Více

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25)

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25) VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 24. října 2014 (RM č. 25) Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

Usnesení. ze zasedání 15. schůze rady města konané dne 14. října 2015 v budově Městského úřadu v Úštěku.

Usnesení. ze zasedání 15. schůze rady města konané dne 14. října 2015 v budově Městského úřadu v Úštěku. Usnesení ze zasedání 15. schůze rady města konané dne 14. října 2015 v budově Městského úřadu v Úštěku. b e r e n a v ě d o m í Usn.číslo 698/2015 - informaci předsedy Mysliveckého sdružení Úštěk o havarijním

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 29. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 25. května 2004 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo nám.

Více

Rada 24 (16. 11. 2015) 1

Rada 24 (16. 11. 2015) 1 Zápis č. 24 ze schůze rady města Velešín, konané dne 16.11.2015 Přítomen: Mgr. Hana Císařová, Mgr. Josef Klíma, Ing. Milan Prokeš, Jiří Růžička, Ing. Lenka Šípková Začátek: 10,00 hod Konec: 11,00 hod P

Více

USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006

USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006 USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006 Přítomni:,, David Marvan, Pavel Konečný, Petr Dostál rozpočet obce na rok 2006 v celkové částce 3.762.000,- Kč jako vyrovnaný s tím, že

Více

Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Blažek, Mgr. Hošková, M. Pavlíček, Fořt, Tvrdík, M. Matoušek Omluveni: Alexandr Matoušek

Více

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Stanislav Urban,

Více

Usnesení z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012

Usnesení z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012 z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012 ad 1) informaci o splnění všech úkolů z minulých zasedání ad 2) informaci o vyhlášení platnosti obnovení operátu. Pro občany tím

Více

Obecně závazná vyhláška obcí Plaňany, Poboří, Hradenín a Blinka. č. 4/2003 ze dne 4.11.2003

Obecně závazná vyhláška obcí Plaňany, Poboří, Hradenín a Blinka. č. 4/2003 ze dne 4.11.2003 Obecně závazná vyhláška obcí Plaňany, Poboří, Hradenín a Blinka č. 4/2003 ze dne 4.11.2003 O nakládání s komunálním odpadem a stavebním odpadem na uzemí obcí Plaňany, Blinka, Hradenín a Poboří Zastupitelstvo

Více

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A.

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A. Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav (dále jen jako město ) vyhlašuje v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. Zákon o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (dále jen jako ZÁKON ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse Zápis Z 15. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 13.7.2015 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Eva Gréeová

Více

Obecní úřad Infokanál

Obecní úřad Infokanál Obecní úřad Infokanál 1.1.2016 2016 Ing. Košťál Lubomír Jsou k dispozici nové známky na svoz komunálního odpadu pro rok 2016. Známky si můžete vyzvednout od 4.1.2016. První dva svozy v roce 2016 budou

Více

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě.

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení závěrečného účtu za rok 2015 3. Schválení účetní

Více

Mimořádný informátor

Mimořádný informátor Mimořádný informátor leden 2014 Vydala: Oblastní odbočka SONS ČR Ostrava náměstí Msgre Šrámka 1760/4, 702 00 Moravská Ostrava tel.: 596 783 083; 776 305 022 ostrava-odbocka@sons.cz www.sons-ostrava.cz

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Poslanci: Fišer, Ing.Horák, Podval, Ing.Dubský, Urbanová Omluveni: Baloun, David Zapisovatel: Podval Ověřovatelé zápisu: Ing.Dubský, Urbanová

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Podmoky Zastupitelstvo obce Podmoky Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Podmoky, konaného dne 7. 12. 2015, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2016

V Ř E S K O V Á K březen 2016 V Ř E S K O V Á K březen 2016 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, od 10.4. budou v platnosti tři nové obecní vyhlášky, č.1 o místním poplatku ze psů, č.2 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy,

Více

Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin.

Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin. Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin. Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka Fišmistrová, radní Ing. Tomáš Dvořák, radní

Více

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ Vydává Obec Maletín, Maletín č. 21, 789 01 Zábřeh, IČO: 302988, vydáno dne 13. 02. 2008 ev. číslo MK ČR: E 10391

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ Vydává Obec Maletín, Maletín č. 21, 789 01 Zábřeh, IČO: 302988, vydáno dne 13. 02. 2008 ev. číslo MK ČR: E 10391 Page 1 of 5 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ únor 2008 vytvořeno: 13.2.2008 změněno:

Více

R A D A M Ě S T A B Í L I N Y

R A D A M Ě S T A B Í L I N Y R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 10. schůze konané dne 16. května 2007 Usnesení s termínem č.: 382 taj. ihned 383 ONI ihned 197 ONI 30. 05. 270 ONI 30. 05. 345 ONI 30. 05. 346 star. 30. 05. 347

Více

z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov

z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový Bydžov konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Bydžov U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Nový konaného dne 17.12.2008 od 16:00 hodin ve Velké zasedací síni Městského úřadu Nový Přítomni: Omluveni: Česák, Hruška, RNDr. Janoušek, Klouček, Ing.

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) Jedna se pouze o výpis z usnesení, dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

Město Pohořelice. ad 2) Interpelace členů rady. ad 3) Bytové záležitosti 1/5. Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12.

Město Pohořelice. ad 2) Interpelace členů rady. ad 3) Bytové záležitosti 1/5. Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12. Město Pohořelice Zápis z 56. schůze rady města konané dne 12. 12. 2012 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Janičatová, Mgr. Polák, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, MVDr. Michalica tajemník Omluven:

Více

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 20 z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 4 6/2015 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK O B S A H 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Schválený rozpočet obce na rok 2015 1.2. Kontejnéry na biologický odpad 1.3.

Více

Zápis č. 11/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. května 2013 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 11/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. května 2013 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 11/2013 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. května 2013 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, František Skála, Karel Hloušek, Pavel Čermák, Mgr. Lenka Žežulková 11. zasedání

Více

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 Rada města Kostelec nad Orlicí USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 1. schvaluje a) vítěze na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce na akci

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 21. řádného jednání rady města dne 25. srpna 2008 od 13.00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 389/08 Rada

Více

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA prosinec 2012 Číslo: 8/2012 ZDARMA SPORTOVNÍ ÚSPĚCH MLÁDEŽE V sobotu 1. prosince se konal jeden z turnajů O pohár Králického venkova, který pořádala Komise pro Osadní výbory

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 24. 6. 2015 od 16:00 hodin

Více