SCANDIUM TIDLING 0309

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SCANDIUM TIDLING 0309"

Transkript

1 SCANDIUM TIDLING 0309 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s jakými výrobci rádi spolupracujeme, jaké osobnosti obdivujeme nebo jaké nové zajímavé produkty se zrodily, jak na poli interiérového tak kancelářského nábytku. A pár tipů na zajímavé akce na konec.

2 NOVINKY NYHETER VASS OFFECCT, 2009 CLAESSON KOIVISTO RUNE Jako rákosí nad rybníkem (Vass znamená ve švédštině rákos) se rýsují jemné linie tohoto systému skříněk a současně tak decentně skrývají jednu z nich, která slouží jako vstup dovnitř. Rafinovaná a co do barev a velikostí velmi variabilní série skříněk s dřevěným podnožím. ÉTAGE OFFECCT, 2009 CLAESSON KOIVISTO RUNE Konferenční stolek levitující nad zemí, nebo se to jen zdá? Tři roviny trčí na různé strany jako balkóny, prozrazujíce svou inspiraci architekturou stolek je jakousi mini budovou bez zdí budovou, která se ještě staví. Různá podlaží nabízejí spoustu plochy pro skladování časopisů a ovladačů. Každý stolek pak obsahuje jednu hlavní barvu a dvě podpůrné. Inspirací pro jejich výběr byly autorům jejich časté cesty do Jižní Ameriky a Španělska za přednáškami designu. DUNE SKANDIFORM, 2009 JONAS LYNDBY JENSEN I taková stopa po vašem pozadí, která po vás jednoho dne zůstane v písečné duně, může být tou pravou inspirací pro design nového křesílka. Poprvé bylo vystaveno v rámci stockholmského veletrhu v roce 2008, kde ji jako prototyp mladého designéra objevili zástupci firmy Skandiform a o jeden rok později již je v produkci. Dostupná v černém nebo bílém sklolaminátu, podnoží dub.

3 PŘEDSTAVUJEME FÖRESTÄLLING Blå Station (v překladu Modrá stanice)je rodinná firma založená v roce 1986 a situována do malého přímořského města Åhus na jihovýchodním pobřeží Švédska, kde moře je věčně neklidné stejně jako my., tvrdí o sobě lidé z Blå Station. Blå Station vznikla z touhy jednoho designéra vyrábět nábytek, který se mu líbil a o kterém byl přesvědčen, že má na trhu své místo. Tím designérem byl Börge Lindau, který se po mnoha letech strávených v úspěšné společnosti Lindau & Lindekrantz rozhodl osamostatnit a vrátit se do rodného města, kde by mohl vytvořit společnost zcela dle svých představ. Byl to zároveň otec dvou dcer, které dodnes podnik vedou. Blå Station k výrobě svého nábytku používala vždy soubor pečlivě vybraných materiálů a metod. Po dlouhé roky byl jejich nábytek charakteristický častým užíváním kruhů, březového dřeva a nerezu Börgovy idiomy. Dnešní výraz, tvary a materiály jsou odvozeny od spolupráce s mladými designéry a novými technickými možnostmi. Filozofie zůstává ale pořád stejná. "My v Blå Station věříme, že k tomu abyste uspokojili nároky a touhy dneška, potřebujete inovativní mysl, dětskou zvídavost a srdce, které odmítá hledat jednoduché cesty." Tato firma sklízí úspěchy v Japonsku, kde je skandinávský styl velice oblíbený. Není proto divu, že pro Blå Station navrhuje i několik japonských designérů. Designéři: Börge Lindau, Johan Lindau, Fredrik Mattson, Stefan Borselius, Christine Schwarzer, Peter Brandt, Tomoyuki Matsuoka, Vardog.

4 OSOBNOST PERSONLIGHET Finský designér Eero Aarnio je jednou z posledních dosud žijících legend na poli světového designu. Jeho kariéra nabrala největší otáčky v 60. letech, kdy vytvořil své nejznámější produkty Ballchair, Bubble chair a Pastil chair, které jsou dnes již ikonami. Aarnio byl a dodnes je na poli průmyslovém designu průkopníkem užívání netradičních forem, což ho přivedlo k nutnosti začít pracovat zcela revolučním materiálem plastem, který jediný mu umožnil takovou rozmanitost tvarů a barev, kterou pro svá díla navrhoval. V 60 letech tímto přístupem zcela předběhl dobu a trvalo několik let, než technologie pokročily natolik, aby se jeho objekty mohly vyrábět sériově. Eero Aarnio se narodil v roce 1932 v Helsinkách. Svá studentská léta strávil na Institutu průmyslového designu, kam se přihlásil na radu kamaráda poté co mu nevyšly zkoušky na architekturu, když propadl z testu z matematiky. Volba se ale ukázala jako správná, když jeho učitelé brzy rozpoznali jeho obrovský talent. Po smrti svého otce si svá studia kromě asistentské práce financoval také focením, kdy objížděl se svou pozdější manželkou Pirrko jižní Finsko na své Vespě a fotografoval staré domy. EERO AARNIO Po skončení studií se jeho prvním a vlastně i posledním zaměstnavatelem stal tradiční finský výrobce ASKO. Po dvou letech strávených v ASKU se rozhodl odejít na volnou nohu, což se rozhodl oslavit tím, že si s manželkou koupili starého Forda Couriera a vyrazili na cestu do Říma. To se neukázalo jako nejlepší nápad, jelikož se jim vytoužený ale starý vůz po cestě doslova rozpadal na kusy a navíc ho museli neočekávaně dodanit, takže jím vysál poslední našetřené prostředky a rodina se dvěma malými dcerkami se ocitla ve vážných existenčních potížích. Tehdy Aarnio vše vsadil na jedinou kartu. Začal s návrhy na své nejpřevratnější křeslo Ballchair, které však skončilo jako prototyp na dlouho dobu pouze v jeho vlastním domě, protože o něj nikdo neměl zájem. Jak víme, příběh skončil dobře a od roku 1968 se křeslo začalo vyrábět sériově a vyrábí se ve stejné podobě dodnes. Brzy následovaly další neméně úspěšné kousky a doufejme, že i nadále budou přibývat, protože pan Aarnio je i přes svůj pokročilý věk stále ve formě, což dokazují jeho poslední přírůstky z let 2002 a 2003.

5 KANCELÁŘ KANSLI ZODY EXTRÉMNĚ POHODLNÁ ŽIDLE Zody je skvělá pracovní židle spojující maximální komfort sezení, ergonomii a moderní design, která obdržela již mnoho prestižních ocenění. Při její výrobě je využita 100% zelená energie z větrných elektráren a 98% jejích částí jsou recyklovatelné. Zody_System 89 si vystačí s málem modelových variant, protože svému uživateli raději poskytne plnou ergonomickou výbavu. Můžete se vzdát područek, když to vaše činnost vyžaduje. Můžete se vzdát nastavení hloubky sedáku, pokud nejste nadprůměrně vysoký. V zásadě můžete volit jen mezi síťovanými a čalouněnými zady. Design začíná vizí, věda otázkou. Vizí Haworth bylo vyvinout pracovní židli, která ergonomicky překoná všechny předchozí. Kritickou otázkou zejména v designu židlí ale je: Jaká je zákazníkova definice komfortu sezení?" a Je ještě něco, co o sezení nevíme?" Výzkumným projektem byla pověřena The Human Performance Institute Michigananské University (WMU). A právě jejich vědeckých poznatků využil německý ITODesign a vývojový tým Haworth při návrhu židle Zody_System 89. Základním poznatkem vědeckých průzkumů WMU byla skutečnost, že držení těla způsobené pracovními návyky a vývojem vyvolává u každého člověka asymetrii v bederní oblasti. Proto se asymetrická podpora jeví jako optimální řešení. Z tohoto důvodu vyvinuli naši designéři a inženýři PAL Back Systém (Bederní a pánevní podpora). Jednoduchým nastavením ovládacího prvku je možno dosáhnout individuální podpory v bederní oblasti a to i asymetricky. Pasivní podpora pánve současně optimalizuje držení těla uživatele. Sortiment židlí Zody nabízí pracovní židle s čalouněným a síťovaným opěrákem v několika barvách, možnost barevné kombinace plastových částí, 4D područky, variantu s podhlavníkem či bez, jednací židle. Ve standardu je již vše, snad jen gelový sedák si můžete dodatečně zvolit.

6 CO SE DĚJE AKTUALITET AKCE SCANDIUM GOLF CUP ročník Pokud jste tak již neučinili, máte poslední možnost zaregistrovat se na náš každoroční golfový turnaj na mistrovském 18jamkovém hřišti Mnich v překrásné krajině České Kanady. Pro ty, kteří nejsou registrovanými hráči, ale s golfem se teprve seznamují nebo by se chtěli seznámit, bude k dispozici Akademie s profesionálním trenérem a možnost hry na vedlejším 9ti jamkovém hřišti. To platí i pro případný doprovod aktivních hráčů. Hodnotné ceny pro vítěze, trofeje autíčka Playsam, cena za holeinone legendární závěsné křeslo Bubble chair. Přijeďte a užijte si sobotní den babího léta. Skvěle se o Vás postaráme! Akce probíhá v areálu Golf resort Monachus v Nové Bystřici se startem od 10,00 hod. JAZYKOVÝ KOUTEK Dnes nějaké užitečné fráze, které by se mohly v sobotu hodit. Doufejme, že nebudeme potřebovat tu první : Hnoðri í norðri verður að veðri þótt síðar verði. Malý mráček ze severu se dříve nebo později promění ve špatné počasí. Potvrzení účasti nutné! Účast můžete potvrdit na adrese golf@scandium.cz nejpozději do 18hod. dne Více informací o golfovém resortu anebo to, jak se za námi dostat, naleznete na Dotazy na čísle : A raději se těšme na druhou možnost : Illalla hilpeänä kaljaa, aamulla kalpeana hiljaa. Večer radostně popíjíme pivo, ráno je trošku bledé, ale klidné. SCANDIUM TIDLING 0309 VYDÁVÁ SCANDIUM S.R.O., 2009 SCANDIUM S.R.O. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA FOTO SCANDIUM A ARCHIV FIREM DESIGN TOMÁŠ CIKÁN REDAKCE HANA ZDRÁHALOVÁ SHOWROOM SCANDIUM PODĚBRADSKÁ 186/56 I PRAHA 9 PO PÁ 9 18 HOD. SO NE PO DOHODĚ

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni.

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni. TECHNO I series TECHNO XL Série židlí TECHNO XL, která vyniká vysokou, štíhlou linií, ale subtilním designem při nejvyšší možné kvalitě, je navržena tak, aby splnila všechny požadavky náročného uživatele,

Více

SCANDIUM TIDLING 0209

SCANDIUM TIDLING 0209 SCANDIUM TIDLING 0209 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

SCANDIUM TIDLING 0409

SCANDIUM TIDLING 0409 SCANDIUM TIDLING 0409 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

výroba/showroom OLOMOUC Unčovice Litovel cz en po pá 7:30 16:00

výroba/showroom OLOMOUC Unčovice Litovel   cz en po pá 7:30 16:00 výroba/showroom OLOMOUC Unčovice 128 784 01 Litovel info@situs.cz www.situs.cz cz +420 777 134 341 en +420 775 040 333 po pá 7:30 16:00 showroom PRAHA Bartoškova 22 140 00 Praha 4 praha@situs.cz www.situs.cz

Více

Revoluce nebývá každý den. Ale my na tom pracujeme.

Revoluce nebývá každý den. Ale my na tom pracujeme. crossline Revoluce nebývá každý den. Ale my na tom pracujeme. Když jsme v roce 1925 uvedli na trh první otočnou židli s pérováním, bylo to jako revoluce. Od té doby Sedus stále pracuje na inovacích, aby

Více

SCANDIUM TIDLING 0109

SCANDIUM TIDLING 0109 SCANDIUM TIDLING 0109 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

modrá Phoenix 082 černá Phoenix 009 světle šedá RAL 9006

modrá Phoenix 082 černá Phoenix 009 světle šedá RAL 9006 1) LAVICE 3.6.9 Čalouněná lavice bez područek má dva sedáky se spodním plastovým krytem, kovový rám hranatého tvaru v barvě světle šedé RAL 9006 černé a všechny plastové části v barvě světle šedé černé.

Více

SCANDIUM TIDLING 0111

SCANDIUM TIDLING 0111 SCANDIUM TIDLING 0111 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

Hospodářská komora ČR/ ilustrace kancelářského vybavení Florentinum / listopad 2015

Hospodářská komora ČR/ ilustrace kancelářského vybavení Florentinum / listopad 2015 Hospodářská komora České republiky Kancelářské vybavení prostor Florentinum, Praha 1 / kancelářská a retailová část Ilustrace navrhovaného standardu vybavení / sedací nábytek 20.11.2015 základní kancelářská

Více

Plastové židle. Dřevěné židle

Plastové židle. Dřevěné židle 1 Plastové židle Dřevěné židle Amfora 26-27 Amore 05 Atami 24 Blok 20 Colorado 22-23 Eset 21 Frame 15 Impact 14 Margot 09 Napoli 16 Olla 04-05 Orea 24-25 Parana 17 Poema 06-07 Poema PB 10-11 Prodigi 18-19

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ Příloha č. 4 Zadavatel uvádí, že veškeré zde uvedené rozměry se vztahují k referenčním výrobkům a dodavatel musí respektovat minimální požadavky stanovené v této

Více

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING

Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO CALYPSO GRAND KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO XL CALYPSO. 120 kg +3 CALYPSO MEETING Platnost od 1. 4. 2015 CALYPSO KATALOG ŽIDLÍ CALYPSO CALYPSO GRAND CALYPSO XL 120 kg +3 nosnost 120 kg CALYPSO MEETING 3 roky záruka certifikace EU Díky široké modelové nabídce s možností kombinace hlavových

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

collection

collection collection 2017 2018 pojďte se posadit... J17 Dravost dynamika osobitost Kancelářská židle s prodyšným opěrákem potaženým jemnou síťovinou soft touch mesh a anatomickou bederní opěrkou v provedení z průsvitného

Více

Zdravotní židle byla vyvinuta firmou Peška, židle a křesla s pomocí fyzioterapeuta a rehabilitačního lékaře.

Zdravotní židle byla vyvinuta firmou Peška, židle a křesla s pomocí fyzioterapeuta a rehabilitačního lékaře. Flex I series ZDRAVOTNÍ ŽIDLE Zdravotní židle byla vyvinuta firmou Peška, židle a křesla s pomocí fyzioterapeuta a rehabilitačního lékaře. Zdravotní židle zajišťuje správné a vzpřímené sezení, podpírá

Více

3 ROKY ZÁRUKA. 6 LET ZÁRUKA* *Playa, Perfo III. stohování (maximální počet) stohování na vozíku. spojování židlí do řad.

3 ROKY ZÁRUKA. 6 LET ZÁRUKA* *Playa, Perfo III. stohování (maximální počet) stohování na vozíku. spojování židlí do řad. KATALOG Classic stohování (maximální počet) stohování na vozíku spojování židlí do řad filcové kluzáky teflonové kluzáky malý pravý stolek malý levý stolek 3 ROKY ZÁRUKA 6 LET ZÁRUKA* *Playa, Perfo III

Více

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Zadavatel: Univerzita Pardubice, Studentská 95, 532 10 Pardubice Specifikace nábytku

Více

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670 Xact 2 Xact Xact ŽIDLE PRO CELOU ŠKOLU Multifunkční a ergonomická školní židle Xact je nyní k dispozici ve dvou velikostech Xact a Xact Start. To znamená, že ji lze využít v celé škole, od předškolních

Více

stories stories srpen architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

stories stories srpen architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects stories srpen 2015 12 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 3 EDITORIAL stories 4 TÉMA: BYT PUŠKINOVO NÁMĚSTÍ PRAHA 5 VILA BŘEVNOV 6 RODINNÝ DŮM MATĚJSKÁ 7 HISTORIE: TŘI

Více

HLAVNÍ VÝHODY SEZENÍ NA ZDRAVOTNÍ ŽIDLI

HLAVNÍ VÝHODY SEZENÍ NA ZDRAVOTNÍ ŽIDLI Balance series Flex HLAVNÍ VÝHODY SEZENÍ NA ZDRAVOTNÍ ŽIDLI Zajištění správného držení těla. Zmírnění tlaku na meziobratlové ploténky a obratle. Podpírání páteře a zajištění vzpřímeného sedu. Odstranění

Více

KANCELÁŘSKÁ KŘESLA A. www.lococz.cz

KANCELÁŘSKÁ KŘESLA A. www.lococz.cz KANCELÁŘSKÁ KŘESLA A STOLY www.lococz.cz OBSAH KŘESLA ŽIDLE STOLY KOMFORT OPEN STEP JITTY FLUTE LUCCY MARKI STEFFI ROMA / TOMI...13...14 MAART...15 SIRIO...16 SMART...17 NET...19 SPRING...20 EMILY PLOP

Více

PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU. stories. stories. duben. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU. stories. stories. duben. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU duben 2015 08 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 3 EDITORIAL 4 NA ČEM NÁM V ATELIÉRU ZÁLEŽÍ 7 AKA & SALONE DEL MOBILE 14 PRÁVĚ SE DĚJE V ATELIÉRU

Více

Mayah Dopřejte si pohodlí a uvolněte svoji mysl!

Mayah Dopřejte si pohodlí a uvolněte svoji mysl! 2 Mayah Dopřejte si pohodlí a uvolněte svoji mysl! Mayah, svěží mladá značka kancelářského nábytku a vybavení, byla představena veřejnosti v lednu 2013. Základ sortimentu je tvořen modulárním kancelářským

Více

Ceník MALOOBCHOD 2014 CZ CZK

Ceník MALOOBCHOD 2014 CZ CZK Ceník MALOOBCHOD 2014 CZ CZK KANCELÁŘSKÉ ŽIDLE NOVÁ TVÁŘ VAŠÍ KANCELÁŘE obsah Sedileta otočné židle Sedileta konferenční židle Sedileta LUX 04 Sedileta neo 06 07 Sedileta ret+ 04 Sedileta zip 07 Sedileta

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 NÁVRHU ŘEŠENÍ INTERIÉRU KANCELÁŘSKÝCH PROSTORŮ Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, Kounicova 13,

Více

SCANDIUM TIDLING 0509

SCANDIUM TIDLING 0509 SCANDIUM TIDLING 0509 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

Ceny jsou uvedeny bez DPH od Rozměry jsou uvedeny v cm Obrázky jsou pouze ilustrativní.

Ceny jsou uvedeny bez DPH od Rozměry jsou uvedeny v cm Obrázky jsou pouze ilustrativní. Ceny jsou uvedeny bez DPH od 1.10.2018 Rozměry jsou uvedeny v cm Obrázky jsou pouze ilustrativní. M E D I C A L www.trs-nabytek.cz * INDEX PRO LÉKAŘE A SESTRY JOB 08-09 KENT 04-05 LIDO 10-11 TORINO 06-07

Více

CENÍK MALOOBCHOD 2017

CENÍK MALOOBCHOD 2017 CENÍK MALOOBCHOD 2017 CZ CZK KANCELÁŘSKÉ ŽIDLE NOVÁ TVÁŘ VAŠÍ KANCELÁŘE OBSAH SEDILETA OTOČNÉ ŽIDLE SEDILETA KONFERENČNÍ ŽIDLE SEDILETA RET+ 04 SEDILETA NEO 06 07 SEDILETA ONE 05 SEDILETA ONYX 08 SEDILETA

Více

specifikace dodávky nábytku I. specifikace standardního pracovního místa inspektor

specifikace dodávky nábytku I. specifikace standardního pracovního místa inspektor Příloha č. 1 specifikace dodávky nábytku I. specifikace standardního pracovního místa inspektor 1x Obdélníkový psací stůl, C - podnož, šířka 140 cm Druh nohy: C Šířka: 140 cm 1x Obdélníkový psací stůl,

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

NOVINKY. Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč

NOVINKY. Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Cenová nabídka: Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč Rozměr rohové sedací soupravy je 270x210 cm, lůžko

Více

CENÍK MALOOBCHOD 2016

CENÍK MALOOBCHOD 2016 CENÍK MALOOBCHOD 2016 CZ CZK KANCELÁŘSKÉ ŽIDLE NOVÁ TVÁŘ VAŠÍ KANCELÁŘE OBSAH SEDILETA OTOČNÉ ŽIDLE SEDILETA KONFERENČNÍ ŽIDLE SEDILETA LUX 04 SEDILETA NEO 07 08 SEDILETA RET+ 05 SEDILETA ONYX 09 SEDILETA

Více

obsah židle sedací soupravy stoly doplňky elips quadro rondo delta romulus tratto salome verto mastro eiffel apollo disco

obsah židle sedací soupravy stoly doplňky elips quadro rondo delta romulus tratto salome verto mastro eiffel apollo disco obsah židle imprese tenuto corte laudis signum vivendi string salla remus ambo sedací soupravy cumulus cirus nimbus arkus bel canto domino stoly elips quadro rondo delta romulus tratto doplňky salome verto

Více

K A N C E L Á Ř S K É Ž I D L E

K A N C E L Á Ř S K É Ž I D L E Č E S K Ý V Ý R O B C E K A N C E L Á Ř S K É Ž I D L E a K Ř E S L A Multised spol. s r.o. Lubina 433, 742 21 Kopřivnice Tel: 556 840 525, 556 840 526 Fax: 556 813 672 www.multised.cz o b s a h Kancelářská

Více

VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle

VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle Barevné moření se zachováním struktury dřeva za příplatek 60,- 964022 850,- 960126 999,- 960226 920,- s krempou stohovatelná Výška: 22 cm. 960026 770,- 960130 1.020,-

Více

HITŮ. katalog CENOVÝCH

HITŮ. katalog CENOVÝCH katalog CENOVÝCH HITŮ Nabídka platí do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8CH01_CZ. Rohová sedací souprava látka micro

Více

obchod@extrashop.cz M +420 736 480 422 www.extrashop.cz Vše naleznete také na www.extrashop.cz VŠE PRO KANCELÁŘ

obchod@extrashop.cz M +420 736 480 422 www.extrashop.cz Vše naleznete také na www.extrashop.cz VŠE PRO KANCELÁŘ obchod@extrashop.cz M +420 736 480 422 www.extrashop.cz Vše naleznete také na www.extrashop.cz VŠE PRO KANCELÁŘ 10 10.2 kolekce Calypso 10.3 jednací a kancelářské židle 10.4 info tabulky, podložky, stupátka

Více

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA SKLADOVÝ PROGRAM 4 4 Židle 7 Židle Wiesner-Hager 11 Pracovní stůl model KLASIK 12 Pracovní stůl model BINGO 13 Pracovní stůl model APOLO 14 Paravan 15 Pracovní stůl model VIVA 16 Pracovní stůl model VIVA

Více

Elegantní pláš, pohodlné sezení

Elegantní pláš, pohodlné sezení poi Elegantní pláš, pohodlné sezení Pro poi je charakteristický elegantní skořepinový design. Jeho plášť obemyká záda a zajišťuje pocit bezpečí a ochrany. Měkké části jsou pohodlné a vybízejí k posezení.

Více

OFFICE LO ER TRENDY.NOVINKY. ROZHOVORY. REALIZACE ZE SVĚTA KANCELÁŘÍ.

OFFICE LO ER TRENDY.NOVINKY. ROZHOVORY. REALIZACE ZE SVĚTA KANCELÁŘÍ. NO.1 JARO 2013 OFFICE LO ER TRENDY.NOVINKY. ROZHOVORY. REALIZACE ZE SVĚTA KANCELÁŘÍ. VÍTEJTE u prvního čísla newsletteru OFFICE LOVER, který pro vás připravujeme v cre8. Zabýváme se interiérovým designem

Více

Pohodlné posezení, poté stohování Obvyklé stohovatelné židle jsou účelné na úkor komfortu. Inovativní design židle Cinto a její ergonomické znaky

Pohodlné posezení, poté stohování Obvyklé stohovatelné židle jsou účelné na úkor komfortu. Inovativní design židle Cinto a její ergonomické znaky Konferenční židle Židle Cinto poskytuje na židli své kategorie nebývalý komfort a ergonomické využití. Je navržena tak, aby se pohybovala společně s tělem a tím minimalizovala otlaky, Cinto je jedničkou

Více

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 52 SPŠEIT BRNO ks DPH skříň skříň LTD 8mm barva světle šedá U708 a kovově modrá U539 200/2050/600 ÚNOR 205 ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 50 SPŠEIT BRNO maximální ks DPH ks

Více

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2013

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2013 02/2013 FREAKY FREAKY SPORT KIDS dětské rostoucí židle FREAKY ROSTOUCÍ ŽIDLE - ZÁKLAD DĚTSKÉHO POKOJE ZDRAVÍ JE DŮLEŽITÉ - ZÁBAVA TAKÉ Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší. Při rozhodování

Více

SCANDIUM TIDLING 0210

SCANDIUM TIDLING 0210 SCANDIUM TIDLING 0210 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 03/2012

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 03/2012 KIDS 03/2012 FREAKY FREAKY SPORT dětské rostoucí židle FREAKY dětská rostoucí židle ROSTOUCÍ ŽIDLE - ZÁKLAD DĚTSKÉHO POKOJE ZDRAVÍ JE DŮLEŽITÉ - ZÁBAVA TAKÉ Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší.

Více

MEDI sedací nábytek pro provozy: ordinanční zdravotnické laboratorní rehabilitační

MEDI sedací nábytek pro provozy: ordinanční zdravotnické laboratorní rehabilitační 2012 sedací nábytek pro provozy: ordinanční zdravotnické laboratorní rehabilitační křesla otočná Křeslo 2478 je nejen reprezentativní, ale i velmi pohodlné. Vysoké měkké čalounění s nastavitelným vzduchovým

Více

Série SEANCE. Produkt Kód Popis W E F M O COM+

Série SEANCE. Produkt Kód Popis W E F M O COM+ PriceList 23.7.208 090-N 090-090-N4 090-N BR-N 090- BR-N 090-N4 BR-N kostra ocelová čtyřnohá v barvě N černá, bez područek, čalouněný sedák a opěrák, opěrák efekt hliník, bez područek, čalouněný sedák

Více

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize . část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 204 Žárovice - ředitelství divize TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty

Více

OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE

OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE LAVICE LAVICE OBSAH KLASIK BZJ 001 BZJ 002 ST/CH BZJ 002 PK/A BZJ 004 BZJ 009 BZJ 016 FRIEMD BZJ

Více

Ceník a typový plán BROOKS

Ceník a typový plán BROOKS Ceník a typový plán BROOKS Popis modelu: Rám: Sedák: Opěrák: Nožičky: Křeslo: Vícebarevnost: Ergonomie: ocelový vinutá pružina, kvalitní vysoko elastická pěna kvalitní vysoko elastická pěna černé plastové

Více

Technické listy. Rozměry: Stránka č. 1 z 2. http://techlist.ldseating.com/sablona_otocne.aspx?id=26

Technické listy. Rozměry: Stránka č. 1 z 2. http://techlist.ldseating.com/sablona_otocne.aspx?id=26 http://techlist.ldseating.com/sablona_otocne.aspx?id=26 Stránka č. 1 z 2 Technické listy Popis Modelu DURANGO 860/861 Vysoké křeslo synchronní Rozměry: Výška židle: 1220-1330 Šířka židle: 660 Hloubka židle:

Více

Ceník a typový plán ARKADIA

Ceník a typový plán ARKADIA Ceník a typový plán ARKADIA Popis modelu: Rám: Sedák: Výška sedáku: Opěrák: Područky: Nožičky: nosné části z bukového dřeva vysokoelastická pěna, vinutá pružina, čalounické rouno možnost výběru: standardní

Více

Specifikace (upřesnění) - nábytek

Specifikace (upřesnění) - nábytek Specifikace (upřesnění) - nábytek Projekt: Areál dopravní výchovy a vzdělávání Křeslo kancelářské (židle pracovní) Kancelářské křeslo, polstrovaný sedák i opěrka zad a krku, s mechanismem nastavení úhlu

Více

Kancelář architekta města Brna, p.o. Zelný trh 331/ Brno. Příloha č. 1 - specifikace nábytku. Provedení ks Kč/Ks bez DPH

Kancelář architekta města Brna, p.o. Zelný trh 331/ Brno. Příloha č. 1 - specifikace nábytku. Provedení ks Kč/Ks bez DPH Kč/ks s Kč celkem s 1 1600 x 800 x 720 Kancelářský stůl EasySpace, 1600 x 800 x 720, horní deska v provedení melamin, barva bílá, tl. 25 mm, plastová hrana ABS tl. 2 mm, otvor pro kabeláž dle kabelového

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Techno Max I series 24H 24 HODINOVÝ PROVOZ XXL EXTRÉMNĚ ŠIROKÝ A HLUBOKÝ SEDÁK EXTRÉMNÍ NOSNOST 180 KG

Techno Max I series 24H 24 HODINOVÝ PROVOZ XXL EXTRÉMNĚ ŠIROKÝ A HLUBOKÝ SEDÁK EXTRÉMNÍ NOSNOST 180 KG Techno Max I series 24H 24 HODINOVÝ PROVOZ XXL EXTRÉMNĚ ŠIROKÝ A HLUBOKÝ SEDÁK EXTRÉMNÍ NOSNOST 180 KG extremni zidle 48-58 cm 59-67 cm 73 cm 60 cm XXL prodloužená záruka český výrobek extrémně široký

Více

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1 STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV Stránka 1 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon A II. NP 11 Zádveří 12 Kuchyně 13 Obývací pokoj Stránka 2 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon B/C I.NP 02 Kancelář 05 Šatna 06 Společenská

Více

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz kolekce 2011 Polstrin Design s.r.o. je český značkový výrobce typového i zakázkového čalouněného nábytku. Nabízíme široký sortiment nejen vlastních designových výrobků, ale i atypických výrobků pro hotelové

Více

CENÍK Ceník je platný od 01.09.2011. Ceny jsou MOC v Kč bez DPH.

CENÍK Ceník je platný od 01.09.2011. Ceny jsou MOC v Kč bez DPH. CENÍK Ceník je platný od 01.09.2011 Ceny jsou MOC v Kč bez DPH. Obsah: PROFI m PROFI m Classic Kancelářská křesla ACTIVE... 3 CLEO... 4 FORMAT... 8 LINUS... 9 NIKO... 10 ONE... 11 PERFO III... 13 VERIS...

Více

CENÍK je platný od 15.01.2015 vydání 1. Ceny jsou MOC v Kč bez DPH

CENÍK je platný od 15.01.2015 vydání 1. Ceny jsou MOC v Kč bez DPH CENÍK je platný od 15.01.2015 vydání 1 Ceny jsou MOC v Kč bez DPH Legenda 20,0 22,5 10 15 čistá váha hrubá váha stohování (maximální počet) stohování na transportní vozík psací stolek na pravé straně psací

Více

Amadeus. Nábytek, který roste s Vámi. info@nabytek-amadeus.cz www.nabytek-amadeus.cz. www.nabytek-amadeus.cz

Amadeus. Nábytek, který roste s Vámi. info@nabytek-amadeus.cz www.nabytek-amadeus.cz. www.nabytek-amadeus.cz Amadeus Nábytek, který roste s Vámi Amadeus Nábytek, který roste s Vámi Lukáš Doležel Jednatel Tel.: +420 734 598 024 Petřvald 441, 742 60 info@nabytek-amadeus.cz www.nabytek-amadeus.cz Ing. Bedřich Doležel

Více

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky.

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. KATALOG Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. Filozofií značky je vyrábět promyšlený, kvalitní a bezpečný nábytek, který má svůj vnitřní příběh

Více

Sirius ŽIDLE SIRIUS. Potahové materiály

Sirius ŽIDLE SIRIUS. Potahové materiály Sirius SIRIUS synchronní mechanismus s 3 polohami blokace komfortní ovládání funkcí sedáku a synchronního mechanismu výškové a hloubkové nastavení sedáku výškové nastavení opěráku flexibilní bederní opěrka

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

skořepinové židle a stoly

skořepinové židle a stoly skořepinové židle a stoly tradice kvalita spolehlivost Dokonalý výrobek může vzniknout jen z velmi kvalitních vstupních materiálů a jejich dalším profesionálním zpracováním. Ve firmě KOVONAX dbáme na to,

Více

MEDI. křesla otočná židle návštěvní stoličky speciální

MEDI. křesla otočná židle návštěvní stoličky speciální křesla otočná židle návštěvní stoličky speciální NEW AGE SKY židle otočná židle návštěvní Jaká úleva! Vaše záda mohou konečně dýchat. Zřetelné a rozumné uspořádání otvorů pomáhá cirkulaci vzduchu a tím

Více

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2015

KIDS FREAKY FREAKY SPORT. dětské rostoucí židle 02/2015 02/2015 FREAKY KIDS FREAKY dětská rostoucí židle ZDRAVÍ JE DŮLEŽITÉ - ZÁBAVA TAKÉ SUPER-ODOLNÉ POTAHY - VŠECHNY BARVY Sezení s perspektivou Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší. Při rozhodování

Více

KIDS ACTIKID A2 ACTIKID A3 SMILE. dětské rostoucí židle 02/2015

KIDS ACTIKID A2 ACTIKID A3 SMILE. dětské rostoucí židle 02/2015 02/2015 ACTIKID A2 KIDS dětské rostoucí židle ACTIKID A2 dětská rostoucí židle DÍTĚ ROSTE - ŽIDLE TAKÉ Víte, jaký je nejdůležitější nábytkářský rozdíl mezi dospělým a dítětem? To je jednoduché dítě roste.

Více

rostoucí židle rostoucí stoly

rostoucí židle rostoucí stoly rostoucí židle rostoucí stoly Růžová 26 060 ARGUMENTY PŘESVĚDČUJÍ - PŘEDNOSTI ROZHODUJÍ Keep Cool 26 112 Skater 26 113 52 Oranžová / zelená 26 189 / 26 183 100% bavlna 47 Modrá / černá 30 382 / 30 187

Více

RESORT DAROVANSKÝ DVŮR 2014 KURZ ZAČÁTEČNÍK I.

RESORT DAROVANSKÝ DVŮR 2014 KURZ ZAČÁTEČNÍK I. KURZ ZAČÁTEČNÍK I. 5 HODIN VÝUKY S TRENÉREM NA DRIVING RANGE A CVIČNÝCH PLOCHÁCH 1x GREENFEE 9 JAMEK PUBLIC COURSE PO DOBU VÝUKY VOLNÉ CVIČNÉ MÍČE NA DRIVING RANGE Tento kurz je vhodný pro úplné golfové

Více

STAČÍ SI VYBRAT OSTATNÍ NECHTE NA NÁS 50% 41% 47% KOUPIT KOUPIT KOUPIT. Sleva Sleva

STAČÍ SI VYBRAT OSTATNÍ NECHTE NA NÁS 50% 41% 47% KOUPIT KOUPIT KOUPIT. Sleva Sleva STAČÍ SI VYBRAT OSTATNÍ NECHTE NA NÁS Sedací souprava Twist II, antracitová látka/ šedá melírovaná tkanina, bez barevných polštářů, 221 212 cm, výška 82 cm, 526007-05** - 9 999,- Obývací stěna Oli, dub

Více

Metodika konstruování Úvodní přednáška

Metodika konstruování Úvodní přednáška Metodika konstruování Úvodní přednáška Šimon Kovář Katedra textilních a jednoúčelových strojů 1. Úvod: Cílem přednášky je získání obecných znalostí, definicí a pojmů při projektování technických objektů

Více

kontakt, obsah židle sedací soupravy kontakt IČO: DIČ: cz

kontakt, obsah židle sedací soupravy kontakt   IČO: DIČ: cz www.formdesign.cz kontakt, obsah židle fermato dacapo legato alfine noneto kappa loco sedací soupravy violente fermato block gentile kontakt FORM spol. s r.o. Poručíka hoši 512/2A 747 11 Kozmice Česká

Více

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ.

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ. 2010/2011 VÍTEJTE V POHODLÍ BRASIL SEDOVÉ PRVKY O CELKOVÉ HLOUBCE 99 CM S MOŽNOSTÍ KOMBINACE ÚLOŽNÉHO PROSTORU, ROZKLADU NEBO ROHOVÝCH SESTAV. LIBOVOLNOU SESTAVU LZE DOPLNIT OTOČNÝM KŘESLEM. A B BRASIL

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Série SEANCE. Produkt Kód Popis W E F M O COM+

Série SEANCE. Produkt Kód Popis W E F M O COM+ PriceList 23.2.207 090-090- 090-N4 090-090- 090-N4 černá, bez područek, čalouněný sedák a opěrák, opěrák efekt hliník, bez područek, čalouněný sedák a opěrák, opěrák kostra ocelová čtyřnohá N4 chrom, bez

Více

KATALOG KANCELÁŘSKÝCH ŽIDLÍ

KATALOG KANCELÁŘSKÝCH ŽIDLÍ KATALOG KANCELÁŘSKÝCH ŽIDLÍ PARAVÁNY KUCHYNĚ SKŘÍNĚ STOLY Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální

Více

Obsah. Primo Space Workstation 14. SQart Workstation 6. erange 10. SQart Managerial 8. Primo Space Managerial 12. Pracovní i jednací židle 20

Obsah. Primo Space Workstation 14. SQart Workstation 6. erange 10. SQart Managerial 8. Primo Space Managerial 12. Pracovní i jednací židle 20 Katalog produktů Obsah SQart Workstation 6 SQart Managerial 8 erange 10 Primo Space Managerial 12 Primo Space Workstation 14 Easy Space 16 CX 3200 18 Pracovní i jednací židle 20 Lavicový system Magnes

Více

LEI/S VEGA LEI. 1810/s lei 1810/s lei. konferenční židle s lyžinovou konstrukcí ocelový rám s chromem

LEI/S VEGA LEI. 1810/s lei 1810/s lei. konferenční židle s lyžinovou konstrukcí ocelový rám s chromem LEI/S 1810/s lei 1810/s lei na sedáku a opěráku použita studená pěna - velmi odolný materiál používaný v automobilovém průmyslu područky s měkkou dotykovou plochou 47 49,5 16,4,5 104,5 LEI 1800 LEI kancelářská

Více

KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi. Posezení pro všechny.

KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi. Posezení pro všechny. KaVo PHYSIO 5007. Židle pro zubní praxi Posezení pro všechny. Kolik židlí potřebuje zubní lékař? Konečně ta pravá pro moji postavu! Život člověka je se židlí úzce spjat. Sezení prostě patří k životu. Kolik

Více

J m} e gif [Ť\mf od roku 1897

J m} e gif [Ť\mf od roku 1897 od roku 1897 DESIGN SHAKER 2017 TOP EXPO Firma JELÍNEK vyrábí nábytek z masivního DUBU a BUKU DUB BUK Cherry Red FLABO 96 96 96 96 96 96 96 219 (229,239) 220(240,260) 219 (229,239) 220(240,260) 219 (229,239)

Více

Katalog referenčních projektů

Katalog referenčních projektů Katalog referenčních projektů 2 0 1 6 S E Z N A M P R O J E K T U 1.................................. Techmania Science Center 2.................................. Luxusní apartmán 3..................................

Více

Série ELEMENT STYLE- STRIP BAR- CODE. Produkt Kód Popis

Série ELEMENT STYLE- STRIP BAR- CODE. Produkt Kód Popis PriceList 23.7.2018 Produkt Kód Popis STYLE- STRIP BAR- CODE 435-SYQ 435-SYS 435-SY 430-SYQ 430-SYS 430-SY kancelářská židle, výškově nastavitelná a naklopitelná opěrka hlavy, vysoký opěrák celočalouněný

Více

stories stories září architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects

stories stories září architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects S T O R I E S září 2014 architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED PO HORKÉM A ODPOČINKOVÉM LÉTĚ K VÁM PŘICHÁZÍME S PRVNÍM VYDÁNÍM AKA STORIES, NEWSLETTERU ATELIÉRU KUNC ARCHITECTS.

Více

...ŽIDLE DNEŠKA XPRESS

...ŽIDLE DNEŠKA XPRESS ...ŽIDLE DNEŠKA XPRESS 2016 01PRACOVNÍ ŽIDLE 03JEDNACÍ ŽIDLE 4 Merkur 5 Merkur EKO 6 Norton XL 7 Norton L 8 Open 9 Enjoy 10 Techno CR Profi Plus 10 Techno CR Profi Plus XL 10 Techno CR Profi Plus XL +

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Studio Plus. 1870 SYN Motion ALU PDH kat. D kat. B, BN L, SK, MK kat. MF, RG kat. PH, U kat. X moderní kancelářská židle s výšk. a úhlově nastav.

Studio Plus. 1870 SYN Motion ALU PDH kat. D kat. B, BN L, SK, MK kat. MF, RG kat. PH, U kat. X moderní kancelářská židle s výšk. a úhlově nastav. 9040 Sophia kat. MK kat. P předsednické stylové křeslo, výškově nastavitelné na chromovaném pístu, ocelový rám sedáku, nosná část, područky a báze z leštěného hliníku, kolečka s chromovaným krytím, nosnost

Více

dětský stolový nábytek Klasik

dětský stolový nábytek Klasik našim dětem pro radost našim dětem pro radost g V případě nejasností, dotazů či přání volejte svého odborného porade. g dětský stolový nábytek Klasik Mš Cibuláček, Dubí přednosti a výhody... síla desky

Více

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC občasník s informacemi o Beřovickém golfu Říjen 2015 Všechny čtenáře chceme hned v úvodu ujistit, že našim cílem je pouze a jen poskytnout z času na čas několik informací a novinek,

Více

OFFICE MAYER OPEN ENTRY PRIME. židle otočné

OFFICE MAYER OPEN ENTRY PRIME. židle otočné OFFICE MAYER OPEN ENTRY PRIME PRIME PRIME Verze se střední výškou zad doplňuje manažerské křeslo. Kubický design s vynikající ergonomií pro všechny. SYMPATICKÉ TVARY PRO VAŠE ZDRAVÍ. Ekonomická varianta

Více

GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS

GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS ÚVODEM Vítejte v nové golfové akademii v areálech Golf Resort Kaskáda a Driving range Žabovřesky. Naše golfové

Více

Představení společnosti Artspect, a.s.

Představení společnosti Artspect, a.s. Představení společnosti Artspect, a.s. Společnost Artspect, a.s. byla Jaroslavem Burianem založena v květnu roku 2010 po rozdělení jednoho z leaderů na trhu s výrobou kancelářského nábytku. Společnost

Více

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 Individuální trénink dospělý 1 osoba 650 Kč 50 minut 2 osoby 800 Kč 50 minut 1 osoba 400 Kč 25 minut 1 osoba 2 900 Kč 5x 50 minut 1 osoba 5 500 Kč 10x 50 minut 2 osoby

Více

Stohovatelná židle se znaky klasiky.

Stohovatelná židle se znaky klasiky. outline Stohovatelná židle se znaky klasiky. Čistá, nadčasová forma, lehká a kompaktní v každém detailu. Důslednost v konstrukci nadále trvá také ve funkčních aspektech: kompaktní rozměry, nízká hmotnost

Více

umění bydlet 55 Kč prosinec 2013 prosinec 2013 kovové efekty Palombovi rozhovor fešandy jídelny časopis o designu a bydlení 55 Kč 3,69

umění bydlet 55 Kč prosinec 2013 prosinec 2013 kovové efekty Palombovi rozhovor fešandy jídelny časopis o designu a bydlení 55 Kč 3,69 55 Kč prosinec 2013 umění bydlet prosinec 2013 kovové efekty Palombovi rozhovor časopis o designu a bydlení fešandy jídelny 55 Kč 3,69 rozhovor čisté souznění Pod rukama manželů Palombových vznikají výrobky

Více

www.bauhaus.cz Soupravy zahradního nábytku z různých materiálů I Polstry I Slunečníky I Pavilony I Lavičky

www.bauhaus.cz Soupravy zahradního nábytku z různých materiálů I Polstry I Slunečníky I Pavilony I Lavičky www.bauhaus.cz Soupravy zahradního nábytku z různých materiálů I Polstry I Slunečníky I Pavilony I Lavičky STRUČNĚ O ZAHRADNÍM NÁBYTKU Aby mohla být garantována dlouhodobější životnost našeho zahradního

Více

Unikátní židle THERAPIA představuje zcela novou koncepci pracovní ergonomické židle s mnoha důležitými funkcemi pro správnou polohu těla při práci.

Unikátní židle THERAPIA představuje zcela novou koncepci pracovní ergonomické židle s mnoha důležitými funkcemi pro správnou polohu těla při práci. Unikátní židle THERAPIA představuje zcela novou koncepci pracovní ergonomické židle s mnoha důležitými funkcemi pro správnou polohu těla při práci. Její hlavní využití je zejména při dlouhodobé práci s

Více

BALANČNÍ ŽIDLE. series. aretace balančního mechanismu. Balance Flex

BALANČNÍ ŽIDLE. series. aretace balančního mechanismu. Balance Flex BALANČNÍ ŽIDLE Balance Flex series + možnost aretace balančního mechanismu 1 proč? Balanční židle Položte si otázku, kolik času denně strávíte bez pohybu staticky? U většiny lidí se sedavým zaměstnáním

Více

Stohovatelná židle se znaky klasiky.

Stohovatelná židle se znaky klasiky. outline Stohovatelná židle se znaky klasiky. Čistá, nadčasová forma, lehká a kompaktní v každém detailu. Důslednost v konstrukci nadále trvá také ve funkčních aspektech: kompaktní rozměry, nízká hmotnost

Více

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni

a znovuobjevte správné drženi těla při sezeni Rovnovážné sezení - aktivní sezení a držení těla Způsob sezení, na který jsme si zvykli, nás nutí sedět staticky a pasivně. Krk, záda a krční páteř tímto způsobem velmi trpí. a znovuobjevte správné drženi

Více